QUOTE(Sence Of Defence @ Sep 24 2018, 10:01 )

Μάλλον ο Μπλατ θα στήσει μία επιθετικογενης ομάδα. Τα παιχνίδια σαφώς και κερδιζοντε και από την άμυνα. Διότι το να βάλεις 90 πόντους με μέτρια άμυνα μπορείς να φας 91 και να πας σπίτι σου. Άστοχες δηλώσεις. Νομίζω ο Ντουντα θα γελάει όταν ακούει τέτοιες δηλώσεις. Μη ξεχνάμε η φιλοσοφία του Ντουντα μας έδωσε 2 ευρωπαϊκά.
Η φιλοσοφία της ομάδας φαίνεται πως αλλάζει εντελώς
Δε ξέρω αν θα γελούσε ο Ντούντα, γιατί ο Μπλατ ειναι ενας αξιοσέβαστος κοουτς.
Διαφορετικής νοοτροπίας μεν, αξιοσέβαστος δε
Ο Ολυμπιακός στην άμυνα έχει αλλάξει πολλά πράγματα και θα χρειαστεί χρόνο βελτίωσης.
Επίσης, οσοι προπονητές και να αλλάξουν, ο glue guy θα ειναι πάντα ο Παπανικολάου.
Οταν λείπει αυτός, η ομάδα δεν βγάζει ολες της τις αρετές ουτε μπροστά, ουτε πίσω.
Απο το χθεσινό παιχνίδι με την Ουνικς, συμπέρανα αρχικά οτι η ομάδα χρειάζεται χρόνο
Ειχε καλά χρονικά διαστήματα, ειχε και κακά χρονικά διαστήματα.
Ειχε θέματα στη δημιουργία, έκανε πολλά λάθη.
Ο Γκος δεν ηταν σε καθόλου καλή βραδιά και αναζητείται ο τρόπος με τον οποίο θα κουμπώσει με τον Βασίλη, ενώ και ο τραυματισμός του αρχηγού έκατσε σε κακή στιγμή... Θα αργήσει να δέσει το εν λόγω δίδυμο.
Ο Τουπάν δεν με ικανοποίησε καθόλου με την εικονα του.
Επιθετικά έχει περιορισμένο ταλέντο.
Αμυντικά, μπορεί να έχει potential και να είναι καλός αθλητής, αλλά μου φάνηκε οτι δεν έχει καταλάβει τι πρέπει να κάνει.
Και ναι, ο Βαγγέλης ο εξολοθρευτής, έδειξε να έχει καταλάβει καλύτερα, και σαν τίμιος ρολίστας ηταν πολυ πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του.
Ο Τουπάν σε πολύ ανοιχτά παιχνίδια, οπου η αθλητικότητα θα κυριαρχεί, θα μπορεί να δώσει πράγματα.
Απέναντι ομως σε ομάδες οπως η Φενερ και η ΤΣΣΚΑ, νομίζω πως θα έχει μονο ειδικές αποστολές περιορισμένης χρονικής διάρκειας.
Κοινώς, για ξένος κάνει μονο για 7ος... Δε μου γεμίζει το μάτι για κάτι παραπάνω. Μάκαρι να με διαψεύσει.
Οι λετονοί απο την άλλη, ειναι παιχταράδες και θα προσφέρουν.
τους πιστεύω και τους γουστάρω και τους δυο και απο οτι φαίνεται τους γουστάρει και ο Μπλατ.
Ο Λεντέι τέλος, ειναι περιπτωσάρα.
Δε μου έρχεται στο μυαλό κάποιος ανάλογος παίχτης.
Έχει ωμή δύναμη και ωμό ταλέντο.
Αποτελεί υλικό που χρειάζεται να καλλιεργηθεί για να λάμψει, αλλά οταν καλλιεργηθεί σίγουρα θα λάμψει.
υπήρχαν στιγμές που έβγαζε στοιχεία αυτου του ωμού ταλέντου και στιγμές που κουτούλαγε..
Λογικό.
Δεν ειναι αρκετά δουλεμένος ο παίχτης και στηρίζεται κυρίως στο φυσικό ταλέντο και στο ενστικτο του.
Απο καθαρά μπασκετική πλευρά, ειναι εξαιρετικά fun to watch παίχτης