QUOTE(Kostis96 @ Jun 27 2018, 11:05 )
Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό δλδ.
Μπορεί να σε πάει για προσβολή προσωπικότητας και διάφορα τέτοια
Γιατί, θα του πετάνε γιαούρτια και θα του κρεμάσουν ταμπέλες: "ειμαι τεντυ μπόις" ?
QUOTE(Kostis96 @ Jun 27 2018, 11:15 )
Δε νομίζω να στέκουν αυτά σε δικαστήριο.
Ενω στέκει η προσβολή προσωπικότητας;
Μήπως το συμβόλαιο του έλεγε οτι θα παίζει 25 λεπτά, χειμώνα-καλοκαίρι, βρέξει-χιονίσει;
το συμβόλαιο του αναφέρει ποσό και χρονική διάρκεια. Δεν αναφέρει ούτε ρόλο, ούτε χρόνο συμμετοχής.
Ο κάθε παίχτης, για τον οποιονδήποτε λόγο, μπορεί να καταλήξει στη κερκίδα
Ο πρώτος τέτοιος λόγος που μου έρχεται στο μυαλό ειναι οτι δεν παίζει καλά και ο προπονητής του έχει πάψει να τον υπολογίζει
Στις περισσότερες περιπτώσεις, το οικονομικό έπεται.
Εαν ενας κοουτς (μαζί με την διοίκηση) καταλήξουν οτι ενας παίχτης παίρνει υπερβολικά πολλά για το ρόλο που υπάρχει για αυτόν, θα πρέπει να γίνει μια ειλικρινής κουβέντα μαζί του, να του περιγραφεί ο νέος του ρόλος και να του προταθεί μείωση αποδοχών.
Εαν θέλει, συμφωνεί και παλεύει να αποδείξει οτι αξίζει παραπάνω.
Εαν δεν θέλει, καλό θα είναι να ενεργοποιήσει τον μάνατζερ του, ωστε να βρει κάπου αλλού το ρόλο και τα χρήματα που θέλει.
Απο τη στιγμή που του έχει ξεκαθαριστεί οτι ο ρόλος του θα ειναι μειωμένος, εαν αποφασίσει να μείνει, αποδέχεται οτι το κάνει για τα χρήματα και μόνο.
Η ομάδα απο τη στιγμή που τηρεί τις συμβατικές τιη υποχρεώσεις, μπορεί να τον αξιοποιήσει οπως νομίζει:
Απο το να του δώσει ρόλο ανάλογο των χρημάτων του εως και να τον έχει μόνιμα εκτός ρόστερ και να κάνει ατομικές προπονήσεις.
Σε κάθε περίπτωση, δεν γνωρίζω τι ισχύει και τι οχι για τον Μάντζαρη
Με ενδιαφέρει μονο η ανανέωση του Παπανικολάου και του Βασίλη
αν θέλουν, Βαγγέλης και Ιωάννης, μπορούν να πάνε πακέτο στον ΔΠΓ, να συναντήσουν και τον Λοτζέσκι. Με τις ευχές μας
Δε κρατάμε κανέναν με το ζόρι
Δεν υπάρχει άλλωστε μεγαλύτερη αυτο-τρολιά, απο το να καταλήξεις στο payroll αυτού που χρόνια σε απαξιώνει και σε ειρωνεύεται
(το οποίο ειναι και ο ορισμός της παπάτζας... να γράφει ακόμα και σήμερα το ανεπίσημο γραφείο τύπου - η "Πράσινη" για τον αποτυχημένο Ολυμπιακό, απο τον οποίο προσπαθεί εδώ και 5 χρόνια να πάρει παίχτες. Σλουκα, Μαντζαρη, Παπαπέτρου, Παπανικολάου, μέχρι και Πρίντεζη... Πήρε Λοτζέσκι. Ήθελε Ντανστον, ήθελε Ντόρσεϊ.. Σίγουρα κάποιοι μου ξεφεύγουν... οταν ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός δεν έχει κυνηγήσει κανέναν εδώ και σχεδόν 10 χρονια, οταν πήρε τον Βασίλη)