QUOTE (rankin @ Jun 27 2018, 17:23 )
θα διαβάζετε μόνο rankin για να έχετε σωστή ενημέρωση ρε τραχανάδες!
Και η αλήθεια ειναι πως κανείς δε μπορούσε να πιστέψει πως οι πρόεδροι θα χτυπουσαν Μπλατ
Ακόμα δηλαδή δε μπορώ να το εξηγήσω απόλυτα...
Νομίζω πως έπαιξε ρόλο ο νέος χορηγός που έβαλε επιπλέον χρήμα στα ταμεία, συν του οτι παίζαμε εντελώς μόνοι μας, αρα υπήρχε οντως περιθώριο διαπραγμάτευσης.
Τρίτο πιθανό ενδεχόμενο ειναι πως κατάλαβαν οτι αν επενδύσουν σε εναν κοουτς που μπορεί να φέρει undervalued παιχτες, η επένδυση τους έχει πιθανότητες να πάρει προστιθέμενη αξία.
Κρατάω αυτο το τελευταίο και λέω πως με αυτη τη λογική, δεν θα ειναι παράλογο αν δουμε μονο σχετικά αγνωστους ξένους.
Στην ουσία, ισως να τα δώσαμε για τον προπονητή ωστε να τα γλιτώσουμε απο αλλου (!?) Λέω εγω τώρα...
Διαβάζουμε Rankin, που είναι, ακλόνητη κι πολυεπίπεδη σταθερά εδώ κι χρόνια για το φόρουμ- και δη τα τόπικ του Ολυμπιακού.
Στα καλοκαιρινά όμως καμιά φορά πέφτεις κι έξω- όπως όλοι μας, με πρώτον εμένα. Σήμερα π.χ αρκέστηκα σε ένα ισπανικό δημοσίευμα περί παραμονής του Χάκετ τη στιγμή που στο έγκυρο Sportando δήλωνε το ακριβώς αντίθετο. Να είναι καλά ο RipCity που το κατάλαβε εγκαίρως. Κι πολλές φορές επίσης έχω πέσει έξω σε εκτιμήσεις μου. Το χόμπι μου είναι άλλωστε, δεν είναι δα και το αντικείμενό μου. (Πέφτω κι εκεί έξω ο άτιμος
)
Πέρσι λοιπόν, διερρύγνυες τα ιμάτιά σου ότι το μπάτζετ θα έπεφτε κι όμως ανέβηκε.
Φέτος δεν το έβλεπες με τίποτε για Μπλατ- νά ΄τος κι ο Μπλατ.
Σχετικά με τους λόγους που τον πήραμε, μια χαρά τεκμηριωμένα όσα γράφεις.
Εγώ πάντως έγραψα και στο τόπικ των μεταγραφών ότι έχω μια αίσθηση ότι τον Μπλατ τον πλησίασαν οι Αφοί εδώ και καιρό.
Φαινόταν κατά που πήγαινε το πράγμα φέτος- όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια. Έτσι κι αλλιώς έληγε κι το συμβόλαιο του Σφαιρό.
Το συνδυάζω με όλες τις κινήσεις που γίνονται κάθε χρόνο στο κορυφαίο επίπεδο (φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά).
Το συνδυάζω επίσης με την έλλειψη προσφορών στον Μπλατ από άλλες ομάδες (πιθανώς να είχε δώσει τον λόγο του στους Αφούς ότι θα εξέταζε πρώτα τη δικιά τους πρόταση)
Τέλος το συνδυάζω με τη δήλωση Μίσκο πέρι σημαντικότητας Σπανούλη -κάπου την άνοιξη, χωρίς να υπάρχει μέχρι τότε ένδειξη καμία περί του αντιθέτου. Ο Σπανούλης έτσι κι αλλιώς ήταν το απόλυτο "αφεντικό" σε μπασκετικούς όρους κι μόνο.