!
Δεν ξέρω για τον πατέρα του αλλά από άποψη ταλέντου ποτέ δε τον είχα για κάτι ιδιαίτερο....
Η παραμονή του στις "μικρές' ομάδες δε δείχνει πολλά όμως στην Α2 του Ισραήλ φαίνεται να ήταν αρκετά καλός και βελτιωμένος μιας και είχε σε 34λεπτά 15 πόντους και 4 ασίστ μ.ο. ενώ η ομάδα του αν θυμάμαι καλά ανέβηκε κατηγορία.
Ίσως να κάνει για τον Άρη σε μια θέση στην άκρη του πάγκου ανάμεσα σε Λίνο και Μούρτο αλλά καλύτερα να πάει σε καμιά Καβάλα μπας και παίξει και βελτιωθεί!!!!
Δεν ξέρω για τον πατέρα του αλλά από άποψη ταλέντου ποτέ δε τον είχα για κάτι ιδιαίτερο....
Η παραμονή του στις "μικρές' ομάδες δε δείχνει πολλά όμως στην Α2 του Ισραήλ φαίνεται να ήταν αρκετά καλός και βελτιωμένος μιας και είχε σε 34λεπτά 15 πόντους και 4 ασίστ μ.ο. ενώ η ομάδα του αν θυμάμαι καλά ανέβηκε κατηγορία.
Ίσως να κάνει για τον Άρη σε μια θέση στην άκρη του πάγκου ανάμεσα σε Λίνο και Μούρτο αλλά καλύτερα να πάει σε καμιά Καβάλα μπας και παίξει και βελτιωθεί!!!!
τοσα χρονια περιμενουμε βελτιωση,αλλα δεν την ειδαμε ποτε...α2 ισραηλ..στη δικη μας α2 φανταζομαι μπορεις να βρεις καλυτερους παιχτες...εγιναν μαγκες κατι τετοιοι παιχτες απο το κουφο και τον καλαθη στις μικρες εθνικες...οχι αλλες μετριοτητες...οχι αλλους μυστηριους βουλγαρους ...οχι αλλους παιχτες τυπου λαμποβιτς ...οχι αλλους βετερανους 28 χρονων...η μεγαλη μου αντιπαθεια ο γκαβελ μοιαζει τζορνταν μπροστα σε αυτους που παιρνουμε...καλυτερα με χαριτοπουλους και ορφανους στο φιναλε...αγανακτησα...ενταξει,δεν εχουμε μαντιλι να κλαψουμε αλλα καλυτερους παιχτες απο αυτους μπορουμε να βρουμε...παλι θα αλλαζουμε καμια 20αρια παιχτες μεσα στη σαιζον...ο χρυσικοπουλος ποσο χειροτερος απο τον βουλγαρο ειναι δηλαδη...ημαρτον...ευτυχως που οι υπολοιποι ειναι σε χειροτερα χαλια,γιατι σε ανταγωνιστικο πρωταθλημα ανετα υποβιβαζομασταν με αυτο το ροστερ...