Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Μετεγγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Anaz
Σωστός!! Ο Κυριτσης παιζει ακόμα,ή ο περιφερειακος θα'να ενας εκ των Χατζη,Κομματο?Αληθεια,ο Χατζης που θα παει αν δεν παει Αρη..? rolleyes.gif

Ο Σολομον παντως θελει 700 χιλιαρικα,τη στιγμη που ο Αρης δεν μπορει να δωσει πανω απο 500!Δυσκολο να χτυπησει Εφες,Xapoel κ αλλες που μπορει να μπουν στο κολπο!Μακαρι..

QUOTE
Το ιδανικο για μενα θα ηταν:Xατζης,Σεραπινας ΚΑΙ Γιαννουλης(αντε ή Αγαδακος αν θελουνε) και ο Τσαλδαρης...δανεικος πισω στον Πανελληνιο!! w00t.gif 19.gif
ή..Χατζης,Σεκουλιτς ΚΑΙ Κομματος κ ο Τσαλδαρης...13ος!
thrylos7
Καλαϊτζής και Παντελιάδης είναι αρκετά καλές μεταγραφές(με την προϋπόθεση να αποκτηθεί κι ένας βασικός πλέι μέικερ... ή έμεινε ο Καστλ; Έχω χάσει επεισόδια...). Βέβαια, κανείς από τους δυό τους δεν κάνει για 3ος πλέι μέικερ(του πενταλέπτου) δηλαδή οπότε ίσως κάποιος χρησιμοποιείται και ως δυάρι..

Από εκεί και πέρα όντως θέλει ενίσχυση η ομάδα... Αν όλοι αυτοί που υπάρχουν είναι οι αναπληρωματικοί έχει καλώς.. ειδάλλως.. ohmy.gif
Warrior
Θρυλε ο Καστλ εχει ανανεωσει απο τον Νοεμβρη(παλι καλα γιατι δεν θα γλιτωνε
και αυτος!! rolleyes.gif )

Και γω αναρωτιεμαι Anaz που θα παει ο Χατζης αν δεν ερθει σε μας.Ειχα ακουσει
ομως οτι αλλαξε μανατζερ και ο καινουριος προσπαθει να τον στειλει εξωτερικο.
Το θεμα ειναι η Καρτσωνα τι λεει για ολα αυτα... laugh.gif

Tελικα,δυστυχως,προβαδισμα παιρνει η λυση Γιαννουλη-Σεραπινας.Και λεω
δυστυχως γιατι δεν βλεπω να παιρνουν ελληνα στην περιφερεια.Αν παρουν,
αλλαζει η ιστορια..
rchos
παντως εγω απο αυτα που ακουω και διαβαζω ο αρης προωθει το διδυμο οπως λες σεραπινας(ιδανικη λυση για αντι-παντιους για μενα) και γιαννουλη(μακαρι τον γουσταρω απιστευτα!) αλλα ταυτοχρονα θα παει τελικα και για εναν ακομη ελληνα!μακαρι να γινει ετσι!αν αυτος ο ακομη ελληνας δε ειναι επιπεδου χατζη και κομματου τοτε δυναμωνει πολυ η ομαδα αρκει βεβαια και οι δυο αμερικανοι που θα ερθουν να ειναι αρκετα ποιοτικοι!

QUOTE
Τετοιοι παιχτες ειναι ο Κυριτσης,ο Χαραλαμπιδης,ο Παπανικολοπουλος,ο Πελεκανος,ο Ηλιαδης..

ο κυριτσης ο παπανικολοπουλος και ο ηλιαδης ποτε εμειναν ελευθεροι και δεν το εμαθα!γιατι και εγω θεωρω ιδανικη λυση για το 3 του ολυμπιακου τον κακιουζη αλλα εχει συμβολαιο με την μπαρτσα!ο αρης η οποιδαποτε αλλη ομαδα που δεν εχει μεγαλη οικονομικη επιφανεια ψαχνει παιχτες ελευθερους οχι με συμβολαια!κανει κακο να λεμε συνεχεια οτι ο αρης επρεπε να παρει τον εναν η τον αλλον ενω αυτοι εχουν συμβολαια!ας απελευθερωθουν πρωτα και μετα να λεμε οτι ο αρης πρεπει να τους παρει!
rchos
συμφωνα με το επισημο σαιτ της ζαλγκιρις ειναι σχεδον οριστικο οτι ο σεραπινας θα παιζει τη νεα περιοδο στον αρη.καλη μεταγραφη. 41.gif
Anaz
ΠΟΛΥ καλη!! 41.gif Οριστε γκρινιαρηδες.. tongue.gif Πιστευω οτι υπερτερει αμυντικα του Παντιους αλλα ισως υστερει λιγο επιθετικα!

Ο Γιαννουλης τι χρονια εκανε?

Για Παπανικολοπουλο,Ηλιαδη εχεις δικιο!Απλα τους ανεφερα για να εξηγησω τι παιχτες εννοω..Το ιδιο κ τον Πελεκανο!
Αν κ για Κυριτση,Χαραλαμπιδη,Καλαμποκη πιστευω μπορουσε να κινηθει..Ο Κυριτσης εχει πολυ μικρο μπαι αουτ,κ ο Χαραλαμπιδης εμεινε ελευθερος!Σκεψου να'χε παρει αυτους τους 2 αντι των Τσαλδαρη,Παντελιαδη-Καλαιτζη(διαλεξε οποιον θες)..
rchos
ο γιαννουλης λογο προσωπικων προβληματων δεν ξεκινησε σε καποια ομαδα!στην μεση της χρονιας πηγε καχα σαν φερναντο οπου ειχε πολυ καλες εμφανισεις!


συμφωνω οτι αντι τσαλδαρη-καλαιτζη(συμφωνω μαζι σου και προτιμω παντελιαδη) θα ηταν πολυ καλυτερα κυριτση-χαραλαμπιδη!παντως με γιαννουλη-σεραπινας και αλλες τετοιου επιπεδου κινησεις τα πραγματα θα ειναι πολυ καλα!παντως εγω επιμενω οτι δεν μου βγαινει απο το μυαλο οτι και να ρθει ο γιαννουλης θα αποκτηθει και αλλος ελληνας!
Warrior
QUOTE(rchos7 @ Jul 18 2006, 03:06 AM)
παντως με γιαννουλη-σεραπινας και αλλες τετοιου επιπεδου κινησεις τα πραγματα θα ειναι πολυ καλα!παντως εγω επιμενω οτι δεν μου βγαινει απο το μυαλο οτι και να ρθει ο γιαννουλης θα αποκτηθει και αλλος ελληνας!
*


Mακαρι να γινουν ετσι τα πραγματα,δηλαδη να αποκτησουν αλλον εναν Ελληνα
στην περιφερεια.Ο Κυριτσης εχει 50.000€ buy-out.Υπαρχουν και Χατζης,Διαμαντοπουλος
και Καλαμποκης...

Ο Γιαννουλης,δεδομενου της περιπετειας που περασε,εκανε πολυ καλη χρονια στην Καχα
Σαν Φερναντο.Ειχε 7,1π.(51%δ.,81%β.),3,9ρ. και 1,6 ασ.μεσο ορο σε 22' συμμετοχης.

Ο Χαραλαμπιδης,για μενα,δε πειραζει που δεν ηρθε.Ο Καλαιτζης θα κανει πολυ καλη
χρονια στον Αρη θα το δειτε...

Ο Τσαλδαρης ηταν το μεγαλο λαθος και πρεπει να το διορθωσουν.
hagi
Και γω πιστεύω ότι ο Καλαϊτζής θα κάνει πολύ καλή χρονιά.Νομίζω θα στρώσει την ομάδα σε θέμα οργάνωσης..

Λοιπόν το γνωστό μας betsmart αναφέρει :

""Παίκτης του ΑΡΗ ο Σιμόνας Σεραπίνας

Το επίσημο σάιτ της Ζαλγκίρις επιβεβαιώνει απόλυτα το ρεπορτάζ του Betsmart.gr και εύχεται στον Σιμόνας Σεραπίνας καλή τύχη στον Άρη...Κοντά σε συμφωνία και με Γιαννούλη

Ο Άρης πήρε το Λιθουανό του! Οπως το Betsmart.gr σας είχε αποκαλύψει από την περασμένη Πέμπτη 13 Ιουλίου (http://www.betsmart.gr/mainsite/modules/news/article.php?storyid=25234), ο Σιμόνας Σεραπίνας ήταν το πρώτο όνομα στη λίστα του Αντρέα Ματσόν για τη θέση του αντικαταστάτη του Νικολάι Πάντιους.

Έτσι και έγινε! Η ΚΑΕ Άρης επιβεβαίωσε η συμφωνία των δύο πλευρών και το επίσημο σάιτ της Ζαλγκίρις Κάουνας με δελτίο τύπου ευχαρίστησε το Σιμόνας Σεραπίνας για τις υπηρεσίες του στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή τύχη στη νέα σελίδα της καριέρας του, τον Άρη (http://www.zalgiris.lt/?id=3&nid=2461).

Οι πρώτες πληροφορίε μιλούν για συμφωνία δύο ετών με προοπτική ανανέωσης για άλλον έναν ενώ η οριστικοποίηση της απόκτησης του διεθνούς Λιθουανού ανοίγει το δρόμο για τη διετή συμφωνία και με το Γιάννη Γιαννούλη. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό και απομένει να ρυθμιστεί το είδος του συμβολαίου (κλειστό ή 1+1).""


Θεωρώ ότι αν είναι αλήθεια είναι πολύ καλή κίνηση αλλά συνεχίζω να θέλω τον Χατζή.Πιστεύω ότι αν πάρουμε Γιαννούλη και Χατζή θα είμαστε πολύ καλά σε συνδιασμό με δύο καλούς ξένους...
Warrior
Παντως εγω επισημη ανακοινωση για Σεραπινας δεν εχω δει πουθενα...ουτε
και επιβεβαιωση της ειδησης σε αλλο site.

Πλακα θα χει να εχουμε κανα νεο καζο!! rolleyes.gif
Warrior
Με μικρη επιφυλαξη...μεταφερω οτι εκλεισε και ο Γιαννουλης.
rchos
QUOTE
Παντως εγω επισημη ανακοινωση για Σεραπινας δεν εχω δει πουθενα...ουτε
και επιβεβαιωση της ειδησης σε αλλο site.

Πλακα θα χει να εχουμε κανα νεο καζο!! rolleyes.gif

παντως η ανακοινωση στο σαιτ της ζαλγκιρις ειναι απο μονη της μεγαλη επιβεβαιωση!δεν χρειαζεται μεγαλυτερη!τωρα μονο η ανακοινωση μενει!

ερχεται και ο γιαννουλης!αν ερθει και ο χατζης! 77.gif
Anaz
QUOTE
Mακαρι να γινουν ετσι τα πραγματα,δηλαδη να αποκτησουν αλλον εναν Ελληνα στην περιφερεια.Ο Κυριτσης εχει 50.000€ buy-out.Υπαρχουν και Χατζης,Διαμαντοπουλος και Καλαμποκης...
Eτσι! Αν ερθει κ ενας ελληνας περιφερειακος,ολα θα'ναι σουπερ!Αρκει βεβαια οι 2 ξενοι που θα'ρθουν να'ναι πολυ καλοι,κ να του βγουν κ οι δυο..
sihainas
Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει την απόκτηση του Σιμόνας Σεραπίνας. Ο 24χρονος Λιθουανός φόργουορντ που έχει ύψος 1.97, συμφώνησε να φοράει την «κίτρινη» φανέλα για τα επόμενα δύο χρόνια και έστειλε σήμερα υπογεγραμμένο το συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.


Ο Σεραπίνας αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μετά τους Καλαϊτζή, Παντελιάδη και Τσαλδάρη. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό παίκτη και δεινό σουτέρ που μπορεί να βάλει με άνεση τη μπάλα στο καλάθι τόσο από κοντινή, όσο και από μακρινή απόσταση. Από το 2001 μέχρι και πέρσι αγωνιζόταν στην Ζαλγκίρις Κάουνας, με την οποία έχει κατακτήσει δύο φορές το Πρωτάθλημα Λιθουανίας (2004, 2005) και μια φορά το Πρωτάθλημα της Βαλτικής Λίγκας (2005), ενώ αποτελεί και μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.
rchos
τωρα που εχει ερθει και η ανακοινωση για των σεραπινας θελω να πω καποια πραγματα!δεν ξερω αν θα βοηθησει ο παντιους.δεν ξερω αν θα γινει ποτε τοσο σημαντικος για τον αρη οσο ο στακ αλλα σιγουρα ειναι η μεγαλυτερη και πιο εντυπωσιακη μεταγραφη του αρη τα τελευταια χρονια!
ηρθε απο μια ομαδα που εχει παρει ευρωλιγκα πριν 7 χρονια η οποια τα τελευταια χρονια με τον ιδιο στο ροστερ κερδιζει παντα την προκριση της στους 16 της διοργανωσης!επισης δεν ηρθε στον αρη σαν ελευθερος αλλα πληρωθηκε το μπαι-αουτ του για να αποδεσμευτει απο την ομαδα του!περσι στην ευρωλιγκα επαιξε βασικος στα μισα ακριβως παιχνιδια της ομααδας του 10 τον αριθμο ενω τα 8 απο αυτα ηταν απο την μεση της σαιζον και μετα!κατι που σημαινει οτι τελειωσε την χρονια βασικος στην ομαδα του!επισης ειναι στελεχος της εθνικης λιθουανιας!ενω στον αρη δεν ερχεται ουτε για να αναδειχτει ουτε ειναι στο τελος της καριερας του!ειναι ηδη γνωστος στο ευρωπαικο μπασκετ!μεχρι τωρα τα τελευταια χρονια οι ξενοι του αρη ερχοντουσαν χωρις σημαντικο βιογραφικο και σχετικα αγνωστοι στην ευρωπη!αρκετοι απο αυτους εφτιαξαν ονομα στον αρη και μετα πηραν μεταγραφες σε μεγαλους συλογους(σολομον,στακ,ραιτσεβιτς και αλλοι)!
αυτος ειναι ο πρωτος με σημαντικο βιογραφικο στην πλατη του αλλα και μεγαλη διψα για διακριση!για ολα αυτα μπραβο στον αρη!ειναι η πρωτη μεταγραφη που τον ξαναβαζει στον ευρωπαικο χαρτη του μπασκετ! 41.gif αν συνεχισει ετσι θα εχει βαλει τις βασεις για την νεκρανασταση του αυτοκρατορα!
Tatubasketfan
καιρός ήτανε να γίνει μια καλή μεταγραφή....άντε αριαννάρα!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
thrylos7
QUOTE
Θρυλε ο Καστλ εχει ανανεωσει απο τον Νοεμβρη(παλι καλα γιατι δεν θα γλιτωνε
και αυτος!!


Nομίζω κάπου εδώ μέσα κάποιος έγραψε ότι έφυγε και... ίσως απλά να το είδα βιαστηκά και λάθος... Καλυμένος δηλαδή στον 1 ο Άρης.. καμιά σχέση με πέρσι.
Warrior
Ο Σεραπινας ειναι οντως ο πρωτος ξενος που ερχεται,εδω και πολλα χρονια,
και εχει σημαντικες παραστασεις.Ειναι και σε πολυ καλη ηλικια...

Δεν ειναι τυχαιο οτι η ειδηση υπαρχει στην πρωτη σελιδα της euroleague.net.
Ομως θα πρεπει να τον δουμε και στο γηπεδο...

Απο κει και περα...με τον Γιαννουλη δεν τα βρισκουν στην διαρκεια του συμβολαιου. blink.gif
Μακαρι να μην στραβωσει η μεταγραφη γιατι μας βλεπω με Αγαδακο...

Και ο Φλετσερ δεν ειναι δεδομενος οσο δεν ανακοινωνεται...

Αντε να δουμε τι θα γινει.
hagi
QUOTE(rchos7 @ Jul 18 2006, 06:29 PM)
ερχεται και ο γιαννουλης!αν ερθει και ο χατζης! 77.gif
*


QUOTE(Anaz @ Jul 18 2006, 07:21 PM)
Eτσι! Αν ερθει κ ενας ελληνας περιφερειακος,ολα θα'ναι σουπερ!Αρκει βεβαια οι 2 ξενοι που θα'ρθουν να'ναι πολυ καλοι,κ να του βγουν κ οι δυο..
*

Συμφωνώ και με τους δύο..Αν έρθει ο Γιαννούλης είναι καλή μεταγραφή και επίσης ο Χατζής θα είναι ότι καλύτερο..Αν οι δύο ξένοι βγούνε τότε νομίζω ότι έχουμε τα φόντα να πάμε πολύ καλά..

Αλλά ας περιμένουμε να δούμε..Ας κλείσουμε πρώτα το Γιαννούλη και βλέπουμε για τους άλλους..Πάντως όλα δείχνουν ότι αυτές τις μέρες και ίσως και σήμερα να έχουμε τις εξελίξεις..

Επίσης συμφωνώ ότι και μόνο ότι το site της Ευρωλίγκα έβγαλε την είδηση της μεταγραφής είναι σημαντικό.
Papaloukas 4 ever
Από betsmart.gr
ΑΡΗΣ: Εμπλοκή με Γιαννούλη
Το διετές κλειστό συμβόλαιο έγινε 1+1 και ο παίκτης αντέδρασε. Πιθανό να βρεθεί «χρυσή τομή» ακόμα και σήμερα

Το απόγευμα Αρης και Γιάννης Γιαννούλης είχαν δώσει τα χέρια. Ο διεθνής φόργουορντ - σέντερ είχε δεχτεί την πρόταση του Αρη για διετές συμβόλαιο και αυτό είχε διαμηνύσει στους ιθύνοντες της Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης που τον πλησίασαν για συνεργασία. Οι «κίτρινοι» είχαν συμφωνήσει με τον «Γιαν-Γιαν» και στο οικονομικό για διετή συνεργασία και απέμενε η υπογραφή των συμβολαίων και η ανακοίνωση. Ομως...

Ανθρωπος της ΚΑΕ Αρης επικοινώνησε με τον Γιαννούλη και του είπε ότι η πρόταση αφορά πλέον σε 1+1 αντί για διετές κλειστό. Ο παίκτης δεν το δέχτηκε και το θέμα έχει «κολλήσει», την ώρα που οι Ρώσοι του Φώτη Κατσικάρη παραμένουν «ζεστοί». Οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες και είναι πιθανό η «χρυσή τομή» να βρεθεί ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες, αφού τόσο οι «κίτρινοι», όσο και ο παίκτης επιθυμούν να συνεργαστούν. Αλλωστε, πριν από λίγη ώρα οι ιθύνοντες του Αρη εξέφραζαν τη σιγουριά τους ότι το θέμα θα λυθεί και πως ο παίκτης θα αποκτηθεί.
Anaz
O ετερος ψηλος Αμερικανος θαναι 5αρι?

Οπως το βλεπω το ροστερ μετα κ τους Σεραπινας-Φλετσερ,τους Αμερικανους,κ τον Γιαννουλη σαν κατι να μου λειπει.. 39.gif ενας παιχτης ακομα στη περιφερεια μαλλον... Ενας Κομματος,ενας Χατζης..Τοτε θα μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!Αν κ ειναι νωρις βεβαια ακομα κ πρεπει να δουμε κ τι Αμερικανους θα φερει..
Η φροντ λαιν με την αποκτηση κ των Γιαννουλη,Φλετσερ αν κ ο αμερικανος ειναι πολυ καλος,δειχνει δυνατη!

Moυ'ρχονται αρκετοι καλοι Αμερικανοι (κ στο "5" και "1-2")στο μυαλο απο πιο "μικρες" ομαδες της περσινης Ευρωλιγκα αλλα δεν ξερω τι παιζει απο συμβολαια..
Dromeas7
Μράβο στον Άρη που δείχνει ότι θα είναι δυνατός και του χρόνου.Με ένα καλό πεντάρι θα κάνει αίσθηση στην Ευρωλίγκα να είστε σίγουροι!! 41.gif 41.gif
morfi
Πιστευετε οτι θα ηταν καλο να γυρισει ο νικος γκαλης?
EXPLOITED ARIS
πλακα πλακα ειχε πει για δεκα μερες να απαντησει στην προταση να αναλαβει οποιο ποστο θελει και δεν εχουμε μαθει τιποτα.Εγω τουλαχιστον.Καποιος Χριστιανος;;;;
tasoula13
Οι μεταγραφές του Καλαϊτζή και του Σεράπινας είναι πολύ καλές,και οι Τσαλδάρης, Παντελιάδης για πάγκο δεν είναι κακοί.Αν πάρετε και Χατζή,Γιαννούλη θα είστε ιδιαίτερα ενισχυμένοι και με ελληνικό κορμό.Κάπου είχα διαβάσει ότι ενδιαφέρεστε και για τον Νίσεβιτς τον πρώην παίχτη της ΑΕΚ.Πάντως προσωπική μου άποψη είναι ότι η καλύτερη μεταγραφή θα ήταν ο Γιαννάκης στη θέση του Ματσόν.Αν γινόταν και αυτό θα μπορούσε άνετα να χτυπήσει το πρωτάθλημα ο Άρης.
mula4
ο Γιαννούλης έκλεισε?
Λένε οτί θέλει να γυρίσει Ελλάδα και δεν τον ενδιαφέρουν οι προτάσεις από εξωτερικό.. Έχει πρόταση από Πανιώνιο και έχει δεχτεί κρούση και από ΠΑΟΚ 77.gif αλλά φυσικά περισσότερες πιθανότητες έχει ο Άρης και λόγω EUROLEAGUE και λόγω μεγαλύτερης οικονομικής άνεσης.. Πάντως μετά την απόκτηση του Σεραπίνας οι θέσεις των κοινοτικών έκλεισαν(κάστλ,Ουίλκινσον,Σεραπίνας και Φλέτσερ) και ο Γιαννούλης την έχει ψιλιαστεί καθώς άλλος Έλληνας ψηλός της κλάσης του δεν υπάρχει (Αγαδάκος,Πασχάλης) με εξαίρεση τον Γλυνιαδάκη που όμως θελει ΝΒΑ και ζητάει περισσότερα χρήματα...
Ελπίζω πάντως να χαλάσει με Άρη μήπως και έρθει στην ΠΑΟΚΑΡΑ αν και το βλέπω πολύ δύσκολο...
weirdo1977
έκλεισε ο Γιαννούλης, είναι οριστικό.

για 2 χρονια.
mula4
Επιβεβαιώνω... εκλεισε και είναι πολυ καλή κίνηση...
Warrior
Του Γιαννουλη ξεκαθαριζει σημερα...

Ηταν λαθος τακτικη που κλεισαν πρωτα τον Σεραπινας.Διαπραγματευεται
πιο σκληρα απο τοτε.ΜΑλλον ομως θα του ικανοποιησουν τις απαιτησεις.
Αν δεν εχει ηδη γινει.... wink.gif

Αναμενουμε τις εξελιξεις στο θεμα...

Ο Γκαλης προφανως απαντησε αρνητικα.Με το φιλικο να δουμε τι θα γινει. 45.gif
Εχουμε καποιες μερες να ακουσουμε εξελιξεις.Γυρω στις 20 Σεπτεμβριου ειχαν
πει οτι θα γινει..

Ο Νιτσεβιτς ζητα 450.000€.Για μενα ειναι πολλα τα λεφτα.ΛΕνε για Μασει,που
ειναι πολυ καλη επιλογη για τα λεφτα που θα παρει,αλλον εναν Ελληνα(Χατζη??)
και ξενο γκαρντ.
weirdo1977
κοίτα που παρακαλάμε τον γιαννούλη... μορε ας υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις... τελοσπάντων... τώρα θέλω τον Κυρίτση , πως θα γίνει ?
Warrior
Την διασταυρωσατε πριν απο μενα την ειδηση βλεπω... biggrin.gif

Πολυ καλη κινηση...πρεπει να βαλουμε στην ακρη το αμαρτωλο παρελθον του ( rolleyes.gif ),
δεν μπορουσαμε να κανουμε καλυτερη επιλογη Ελληνα στη θεση αυτη.
rchos
μπραβο στη διοικηση του αρη!συνεχιζει πολυ δυνατα! 41.gif
βασικα τι εχει μεινει τωρα?ο ξενος ψηλος και ο ξενος και ελληνας γκαρντ?υπαρχει τιποτα αλλο?
mula4
παιδιά τον πέτροβιτς τον αφήσατε ελεύθερο? γιατι κάτι πήρε το αυτί μου για ενδιαφέρον ΠΑΟΚ...
Warrior
Αν παρουμε και αλλον Ελληνα...δεν νομιζω να παραμεινει.Εξαρταται βεβαια και
απο την σχεση που θα εχουμε με την gamebookers φετος.Νομιζω πολυ δυσκολα
θα μεινει για 13ος-14ος..
mula4
1)Καστλ,Καλαϊτζής,Παντελιάδης
2-3)Σεραπίνας,Σιγάλας,Σεραπίνας,Τσαλδάρης
4-5)Φλέτσερ,Χαριτόπουλος,Γιαννούλης

Νομίζω μένει ένας ξένος ψηλός και ενα ξενο 2αρι..
νομίζω
masterjcy
QUOTE(mula4 @ Jul 20 2006, 08:44 PM)
1)Καστλ,Καλαϊτζής,Παντελιάδης
2-3)Σεραπίνας,Σιγάλας,Σεραπίνας,Τσαλδάρης
4-5)Φλέτσερ,Χαριτόπουλος,Γιαννούλης

Νομίζω μένει ένας ξένος ψηλός και ενα ξενο 2αρι..
νομίζω
*


O Aris mipos pire 2 Serapinas biggrin.gif
Ksexases ton Wilkinson.
rchos
γιατι νομιζω οτι εκανε δηλωσεις ο προεδρας τζηβελεκης και ειπε ουσιαστικα οτι τα εσπασαν με τους gamebookers και οτι ο πετροβιτς αποτελει παρελθον!
Warrior
QUOTE(Tζεβελεκης)
Για τον Βλάντιμιρ Πέτροβιτς έδωσε την είδηση: «Τον Πέτροβιτς τον πλήρωσε κανονικά ο Άρης . Οι Game Bookers δεν τηρησαν ούτε στο 1/3 τη συμφωνία που κάναμε. Ο Άρης πλήρωσε την τελευταία δόση του σύμβολαίου του. Ευχαριστήσαμε τον παίκτη ο οποίος δεν ανήκει πλεόν στον Άρη».


Aκυρο το παραπανω...τερμα ο Πετροβιτς.

Οι δυο ξενοι μενουν.Ο ενας στο 4-5 και ο αλλος στο 2.Απο κει και περα αν
παρουν ενα καλο Ελληνα ακομα(και γω Κυριτση θελω,αλλα χλωμο) θα ειμαστε
καλα νομιζω..
weirdo1977
ο πέτροβιτς μας τελειωσε, το είπε σήμερα στον λίμπερο ο τζεβελέκης.

επίσης χθες ο σεραπινας έπαθε διάστρεμμα k θα μείνει μια βδομάδα εκτος.
masterjcy
O Kommatos ti egine telika?
rchos
αν γινουν τα πραγματα ετσι ο τσαλδαρης θα ειναι ο 13 παιχτης της ομαδας παρεα με τον χαριτοπουλο!θα ανταγωνιζονται για το ποιος θα μενει εκτος δωδεκαδας!αν παλι δεν ερθει ο ελληνας και ερθουν μονο οι δυο ξενοι αν αυτοι ειναι πολυ ποιοτικοι δεν ειναι και ασχημα τα πραγματα!καταρχας θα ειναι ουσιαστικα εξασφαλισμενη η τριτη θεση αρα και η συμμετοχη στην επομενη ευρωλιγκα ενω θεωρω οτι θα γινει καλη πορεια στην ευρωπη!
Warrior
Για τον Κομματο δεν νομιζω να υπαρχει θεση ετσι οπως χτιζεται η ομαδα.Πιο
πολυ αναγκη σε 2-3αρι εχει η ομαδα αυτη τη στιγμη.Δεν ξερω αν υπηρξε
ενδιαφερον πραγματικα για Κομματο.Αν χανοταν ο Σεραπινας μαλλον θα
στρεφομασταν σε αυτον..

Λογικα τωρα που εκλεισε ο Γιαννούλης θα ανακοινωθει και ο Φλετσερ.
mula4
QUOTE(masterjcy @ Jul 20 2006, 08:46 PM)
O Aris mipos pire 2 Serapinas  biggrin.gif
Ksexases ton Wilkinson.
*


όντως εναν πήρε tongue.gif
άρα κατα την γνώμη μου αν ο Φλέτσερ είναι καλός νομίζω οτί χρειάζεται μεγαλύτερη ενίσχυση στην περιφέρια...
weirdo1977
βγήκε k η ανακοίνωση.

Μετά από διαπραγματεύσεις ημερών μεταξύ της Διοίκησης του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και πιο συγκεκριμένα του προέδρου της Κ.Α.Ε. Θανάση Τζεβελέκη, με τον καλαθοσφαιριστή Γιάννη Γιαννούλη, επήλθε τελικά σήμερα το βράδυ προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και από τη νέα χρονιά, ο δυναμικός φόργουορντ θα αγωνίζεται φορώντας την «κίτρινη» φανέλα.

Ο Γιαννούλης που βρίσκεται αυτή την στιγμή στη Μύκονο για διακοπές, αναμένεται αύριο το πρωί να έρθει αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
hagi
41.gif 41.gif Μπράβο στη Διοίκηση..Καλή μεταγραφή πιστεύω.Εντάξει δεν είναι και ο παιχταράς αλλά σίγουρα έχει μεγάλη εμπειρία και νομίζω είναι θετικός παίχτης..

Άντε να πάρουμε άλλον έναν Έλληνα και δύο Αμερικανούς να τελειώνουμε..Λέω και πάλι ότι θέλω να πάρουμε τον Χατζή..

Νομίζω ότι με Χατζή και δύο καλούς Αμερικανούς θα κλείσουμε τις μεταγραφές πολύ καλά...
weirdo1977
λέω να πάω να κλείσω το τετρακοσάρι το σάββατο...
Warrior
Καποιοι λενε...οτι ακουγονται υπονοουμενα για Χατζη σε ραδιοφωνα,εδω
Αθηνα κλπ...

Δεν ξερω κατα ποσο εχουν βαση αυτα,απλα το μεταφερω...
Vas
Sorry που επεμβένω....

Ο ρεντζίας δεν θα ήταν καλή μεταγραφή για τον Αρή? Δεν έχει ακουστεί καθόλου το όνομα του , παρόλου που στην εκπομή του Σκουντή πριν κανα 2 μήνες είχε πει οτι θέλει να επιστρέψει Ελλάδα....
Warrior
Τι sorry ρε Vas?? huh.gif smile.gif

Καταρχην ο Ρεντζιας ειχε πει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει Αρη.Οχι
οτι υπηρχε περιπτωση να του κανουμε και προταση βεβαια... biggrin.gif tongue.gif

Εγω δεν θα τον ηθελα με τιποτα.Σεντερ που δεν παιζει αμυνα,δεν ποσταρει
καθολου και σουταρει απο τα 5,6 μετρα και πανω...δεν ειναι σεντερ.

Και γενικα η καριερα του εχει φθινουσα πορεια πολλα χρονια τωρα.
Vas
Δεν τον θεωρώ κλασικό πεντάρι επίσης...
άλλα σαν μια λύση από το πάγκο θα ήταν οκ….
Και του Γιανούλη πάντως η πορεία δεν είναι και η καλύτερη τα τελευταία χρόνια…
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.