Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Μετεγγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
The Admiral
QUOTE(thrylos7 @ Aug 28 2009, 23:41 ) *
Ο Μπράιαντ είναι από τις ιδανικότερες επιλογές που θα μπορούσαν να υπάρξουν. Μακάρι να προχωρήσει η υπόθεση, η ομάδα θα είναι πλήρης, μ' ένα ερωτηματικό στο 1 (ή στο 3), όπως συζητούσαμε με τον timemaster.


Συμφωνω απολυτως.Τον Μπραιαντ τον ηθελα απο περσι.Ειναι κλασικος βαρυς σεντερ,σκορερ και ριμπαουντερ,ενω εχει και ενα σουτακι απο τα 5-6 μετρα αν θυμαμαι καλα.Μου αρεσε πολυ και τον ηθελα πολυ στην ομαδα μας.Μακαρι να ερθει,η θεση 5 θα καλυφτει πληρως!Θα μπορει να ξεκιναει βασικος,να τον ξεκουραζει ο Μπετς και ο Ντικουδης να ασχοληθει μονο με το 4.

Για τη θεση 1 νομιζω στη διοικηση κανανε την επιλογη τους.Θα στηριχτουν σε Στινσον βασικο υποθετω,οποτε μακαρι να τους βγει.Θα βοηθανε αργυροπουλος με Κλαρκ.Σιγουρα κανεις απο τους 3 δεν εμπνεει ιδιαιτερη εμπιστοσυνη για αυτη τη θεση,εχεις δικιο να φοβασαι.
vamos33
Δεν υπάρχει πλεον βασικός κ αναπληρωματικός.5άδα θα ξεκινάει ο Κλάρκ δεν υπάρχει περιπτωση.

Αλλά δεν έχει καμιά σημασία.Βλέπεις πως πάει το ματς και βάζεις τους αναλογους παίκτες.

Π.χ έχω την άποψη ότι δύσκολα θα ξεκινάει ο Κακιούζης στους 5 αλλά στα κρίσιμα λεπτα ποιός λεει ότι θα ναι έξω?

Με την απόκτηση ενός ψηλού (σίγουρο) και ίσως του Τσαλδάρη έχουμε πλέον τόσες επιλογές που δεν θα έχει καμιά σημασία ποιοί θα είναι ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ που θα ξεκινάνε και ποιοί οι ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ.
scales84
QUOTE(Consultant @ Aug 28 2009, 15:43 ) *
Nαι,στο οτι η ψαλιδα μεγαλωσε και στο οτι δεν ξερουμε τον Γουαφερ καλα καλα.Ο Ολυμπιακος δυναμωσε τρομακτικα.

1ον)Βεβαιως γιατι αντικατεστησε τον Πριντεζη με τον Κλειζα γεγονος το οποιο εκτος απο την τεραστια προσωπικη διαφορα τους δημιουργει και παραπλευρα benefits για αλλους παιχτες οπως τον Τσιλντρες για τον οποιο θα ανοιξουν οι αμυνες.

2ον)Ο Γουαφερ ειναι παρασαγγας καλυτερος του Γκριρ.Την επιθεση την αφηνω εξω..Στην αμυνα ο κοντος και αδυναμος Γκριρ ηταν η αχιλλειος πτερνας του Ολυμπιακου.

Οποτε καλυτερα να παμε να κοιταχτουμε ολοι για ψαλιδα.. smiley.gif

δλδ αμα σου ξαναπαρει τα παντα ο παο οπως πιστευω και πιο ευκολα απο περσυ τι θα λες?
weirdo1977
όσο είναι ο ευγένιος προπονητής σε αυτούς πρωτάθλημα δεν βλέπουν αν και θα το θελα για διαφορους οπαδικους λόγους smile.gif
a bullet for your head
QUOTE(The Admiral @ Aug 28 2009, 22:57 ) *
Συμφωνω απολυτως.Τον Μπραιαντ τον ηθελα απο περσι.Ειναι κλασικος βαρυς σεντερ,σκορερ και ριμπαουντερ,ενω εχει και ενα σουτακι απο τα 5-6 μετρα αν θυμαμαι καλα.

Νομιζω οτι ο Μπραιαντ ειναι ενα F-C..Για τα χαμηλα σχηματα που χρησιμοποιει ο Ματσον,νομιζω οτι θα παιζει C..
Kαλος παικτης & επαγγελματιας,γνωστης της Ελληνικης πραγματικοτητας και συνεπης σ'αυτα που εχει να προσφερει..
Βλεπω επισης οτι η ελευση Κακιουζη ''διχαζει'' καπως..Κατ'εμε ειναι μια ακομη πολυ καλη προσθηκη(με χρονικη καθυστερηση ισως..)..
Εκτιμω πως ο Αρης εχει το καλυτερο & πληρεστερο ροστερ των τελευταιων ετων(περιμενω ωστοσο για το αν & κατα ποσο θα ανταποκριθουν οι Στινσον & Ριτσαρτσον..),και δειχνει ικανος να κανει ζημιες..Θελω να δω τι θα ''βγαλει'' απ' αυτο το ''μειγμα'' ο Ματσον..για τον οποιον η σεζον που ερχεται,αποτελει μια προκληση..
Το Ελληνικο πρωταθλημα χρειαζεται εναν δυνατο Αρη(και ΠΑΟΚ..)..
The Admiral
Ειναι "βαρυς" και δυσκινητος ο Μπραιαντ νομιζω για να παιξει καπου αλλου εκτος απο σεντερ,οσο τον θυμαμαι βεβαια απο κανα δυο παιχνιδια.Βεβαια σουταρει,ενιοτε και τριποντο.

Ο Κακιουζης για μενα ειναι ερωτηματικο,γιατι δεν ξερω τι εχει κανει τα τελευταια δυο χρονια και δεν μπορω να μαντεψω σε ποια θεση ακριβως θα τον χρησιμοποιησει ο Ματσον.Μου αρεσει που γουσταρει να παιζει στην ομαδα μας,αλλα και ο Ηλιαδης γουσταρε πολυ...

thrylos7
Όντως, 4-5άρι είναι ο Μπράιαντ, αν και με τον Ματσόν που έχει εξοικειωθεί με τη χρήση συμβατικών σχημάτων, θα πάει αυτός κατά πάσα πιθανότητα στο 5. Προσφέρει κάποια στοιχεία που έλειπαν από τη frontline, αν και του λείπει επίσης η αθλητικότητα... Όχι σαν ικανότητα, αλλά σαν συχνότητα. Αυτό ίσως και μικρή σημασία να 'χει.

Πάντως σχέση με τον Μάσεϊ έχει, κατά μία έννοια, αφού είχε προτιμηθεί αντί του Τζέρεμι σε μια άλλη ελληνική ομάδα πριν 3 χρόνια. Δε θυμάμαι σε ποια, αν και μου έρχεται έντονα στο μυαλό ο Κολοσσός.

Νομίζω πάντως πως θα μπορέσει ν' ανταπεξέλθει περίφημα, εφόσον αποκτηθεί.

Το "στοίχημα" του Στίνσον, ασφαλώς και είναι οργανωτικό. Στο σκοράρισμα δε θα χρειάζεται ιδιαίτερα, αν και όλο και κάποια έφεση θα έχει. Ο Ρανικο που είχε ακουστεί ίσως να ήταν πιο ασφαλής επιλογή και σίγουρα μεγαλύτερο όνομα. Αλλά αυτό δε λέει κάτι από μόνο του, θα φανεί πως θα πάει.

Αν όλα πάνε καλά, ο Άρης είναι ξεκάθαρο φαβορί για την τρίτη θέση. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι του Ματσόν να κάνει την ομάδα να φαίνεται απειλητική για κάτι παραπάνω... για το σχεδόν ακατόρθωτο δηλαδή.
Gravedigger
QUOTE (xavier @ Aug 28 2009, 21:11 ) *
gravedigger τον χατζηβρεττα τον ηθελε ο ομπραντοβιτς ή χαζομάρες γράφαν τα σαιτ σας?

Το Χατζηβρεττα τον πηραμε για πιο ορθολογικο σκοραρισμα...εχουμε τον κλαρκ και τον ριτσαρντσον να παρουν σουτ και μαλλον και τον τσαλδαρη. Τον πηραμε γιατι ειναι ενα ψηλο γκαρντ και εχει πλεονεκτημα με τα περισσοτερα γκαρντ, παιζει αμυνα και ειναι δουλευταρας...

Θα παρουμε και ενα πιο δυνατο αμερικανο που να παιζει στο 4-5 για να γεμισει η φροντ λαιν και δεν φοβομαστε τιποτα...

Εγώ για τον Κακιούζη μιλάω.Ο Χατζηβρέττας μια χαρά μεταγραφή είναι.Γενικά μ'αρέσουν οι κινήσεις του Άρη αλλά αυτό το Κακιούζης αντί Newble δεν μου κάθεται καλά.
vamos33
Μα είναι λάθος αυτό που λες.Δεν είναι Κακιούζης αντι Νιουμπλ.Ο αντι-Νιουμπλ θα είναι άλλος.Ενας Αμερικάνος στο 4-5 (ακούστηκε το όνομα του Μπράιαντ,μπορεί να ναι αυτός μπορεί όχι)

Ορίστε και οι 2 τελευταίες χρονιές του Κακιούζη

2007-08 Καχασόλ

http://www.keyhoops.com/asp.net/main.playe...s&season=65

2008-09 Eφές Πίλσεν

http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry...;PlayerID=22093

Και εδώ είναι απάντηση ενός τούρκου δημοσιογράφου σε κάποιον που τον ρώτησε γιατί έπαιζε τόσο και σε ποια θέση

CODE
No injuries about him. Due to efes pilsen's wide roster and many rotation of all position he took about 15 minutes. Most of the game he played pf but especially final series of playoffs he came from bench as a sf and added more help as a score of game. I liked his character in game. He is very professional.
xavier
gravedigger κακιουζης-αμερικανος ψηλος στη θεση σκορδίλη-νιουμπλ.

ο κακιουζης θα ειναι στη θεση του νιουμπλ, απλα θα παρθει και ενας αμερικανος τυπου μπραιαντ που να μπορει να παιξει και στο 4 και στο 5, για περισσοτερη δυναμη κοντα στο καλαθι...
Yusaku
Παιδιά μην ας μην γκρινιάζουμε για τον Κακιούζη. Εφόσον πάρουμε κ άλλον ψηλό μόνο πολυτέλεια είναι για τον Άρη. Βλέποντας τα στατιστικά του στην Εφές, σε μια ομάδα Ευρωλίγκας παρατηρώ ότι είναι μόνο θετικά για το χρόνο που έπαιζε. Βάζοντας μέσα ότι είναι full επαγγελματίας και το πρώτιστη σχέση με τους φιλάθλους του Άρη δεν μπορώ παρά μόνο καλά να δω αυτή την κίνηση.

Να δούμε κ την επόμενη μεταγραφική κίνηση!

Άσχετο: ξέρουμε πως πάμε από διαρκείας;
xavier
1800
vamos33
Μα φυσικά.Καθαρά αγωνιστικά η κίνηση Κακιούζη αντι Νιουμπλ είναι λίγο περίεργη και μας αποδυναμώνει (βαση της λογικής).Από την στιγμή όμως που θα αποκτηθεί ένας ακόμα παίκτης στο 4-5 βγαίνουμε κερδισμένοι και επικοινωνιακά κ αγωνιστικά και...εξωαγωνιστικά rolleyes.gif

Τα διαρκείας αγγίζουν πλέον τα 2000 ενώ έχουμε ακόμα 29/8.Παλιότερα τέτοια εποχή αναθεμα αν είχαμε δώσει 800-900

http://athlitikanea.gr/index.cfm?pid=2&...amp;art_id=9290
almirosbc
τον κακιουζη τον πηρατε αντι τον νιουμπλ το διαβασα καπου!
xavier
ναι ρε, αντι του νιουμπλ τον πηραμε, αλλα θα παραμε και αλλον αμερικανο αντι του νιουμπλ....αλλαξαν λιγακι το σχεδιασμο της ομαδας γιατι παρουσιαστηκε ευκαιρια...
Gravedigger
QUOTE (xavier @ Aug 29 2009, 18:07 ) *
ναι ρε, αντι του νιουμπλ τον πηραμε, αλλα θα παραμε και αλλον αμερικανο αντι του νιουμπλ....αλλαξαν λιγακι το σχεδιασμο της ομαδας γιατι παρουσιαστηκε ευκαιρια...

Αφού άλλαξε ο σχεδιασμός και αποκτήσετε και άλλον Αμερικάνο είστε ΟΚ.Εγώ κόλλαγα στο γεγονός αντικατάστασης του Newble από τον Κακιούζη.
valsam
Τον μονο που δεν πρεπει να φοβαστε για τα χρονακια του ειναι ο Χατζηβρετας γιατι το παιδι και αθλητικος ειναι και δουλευει σαν σκυλι!!!!
Οσο για τον Κακιουζι,ποτε δεν ηταν αθλητικος τυπος (καρφωνε με το ζορι ακομη και νιατα του!) και ειναι ενα ερωτηματικο για μενα αν θα εχει την απαιτουμενη γρηγοραδα να μαρκαρει !!!!!
Μακαρι να μην μας βγει ο Μηχαλακης κανενας Σιγαλας που τον περνουσαν οι περιφεριακοι σαν σταματημενο και τους ψηλους τους σταματουσε μονο με φαουλ !!!!!!!!!
weirdo1977
μακάρι να προσφέρει όσα και ο Γιώργαρος smile.gif
scales84
αθλητικος δεν ηταν ποτε ο κακιουζης,αλλα ηταν απο τους πιο εξυπνους ελληνες παικτες ever και καλυπτε αυτο το μεινοεκτημα
xristos_metal
Δηλωσεις Αντρεα Ματσον στον Μετροπολις:

Για τον Κώστα Πανανικολάου: «Είμαι ο άνθρωπος ο οποίος δούλεψα με τον Κώστα, τον βοήθησα να εξελιχθεί και να φτάσει σε ένα υψηλότερο επίπεδο, ο άνθρωπος που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στην ανδρική ομάδα, και χαίρομαι πραγματικά για την πρόοδο του και την παρουσία του στις εθνικές ομάδες αυτό το καλοκαίρι. Είναι ένα παιδί 19 χρονών και όλη αυτή η… ιστορία δεν θα του κάνει καλό. Η μετάβαση του πρέπει να γίνει ομαλά, δεν μπορεί να γίνει άνδρας σε μία μέρα. Πρέπει να μεγαλώσει φυσιολογικά ως άνδρας και ως παίκτης. Πιστεύω πως ότι γίνει, πρέπει να γίνει με γνώμονα το καλό του Κώστα Παπανικολάου, για τον ίδιο και το μέλλον του στο ελληνικό μπάσκετ».


Ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του,εγω παντως δεν τον ειδα και πολυ να παιζει στην ομαδα.
Tatubasketfan
QUOTE(xristos_metal @ Aug 30 2009, 20:12 ) *
Δηλωσεις Αντρεα Ματσον στον Μετροπολις:

Για τον Κώστα Πανανικολάου: «Είμαι ο άνθρωπος ο οποίος δούλεψα με τον Κώστα, τον βοήθησα να εξελιχθεί και να φτάσει σε ένα υψηλότερο επίπεδο, ο άνθρωπος που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στην ανδρική ομάδα


Ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του,εγω παντως δεν τον ειδα και πολυ να παιζει στην ομαδα.


αυτό δε σημαίνει μόνο να παίξει στα παιχνίδια...και μόνο από τη συμμετοχή του στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας βγαίνει πολύ κερδισμένος!
SteelGandalf
QUOTE(valsam @ Aug 30 2009, 15:22 ) *
Μακαρι να μην μας βγει ο Μηχαλακης κανενας Σιγαλας που τον περνουσαν οι περιφεριακοι σαν σταματημενο και τους ψηλους τους σταματουσε μονο με φαουλ !!!!!!!!!


Το έχω ξανά διαβάσει αυτό για το Γιώργο το Σιγάλα (δεν ξέρω αν εσύ το είπες πάλι) και διαφωνώ πλήρως, θεωρώντας το και άδικο προς το πρόσωπο του (δεν είσαι ο μόνος που το πιστεύει, αλλά νομίζω πως κάνεις λάθος κι εσύ κι εκείνοι που το υποστηρίζουν). Αυτό διότι πάντα προσπαθούσε και πάλευε με την ψυχή του (σε όποια ομάδα κι αν αγωνιζόταν) και ειδικά στην ομάδα μας την οποία απέδειξε ότι αγάπησε. Απλά, το "μειονέκτημα" και κάτι το οποίο τον έκανε να φαίνεται πως υστερούσε, σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια της καριέρας του, την τελευταία χρονιά του στον Άρη, ήταν το γεγονός πως πάντα αναλάμβανε τις δύσκολες αποστολές. Να μαρκάρει δηλαδή τον αντίπαλο "παιχταρά" σε θέση 2-3, οπότε όντας 35 ετών πλέον, κακά τα ψέματα, δε μπορούσε να τα βγάλει πέρα το ίδιο καλά, όπως τα προηγούμενα χρόνια, ειδικά με νεότερους αντιπάλους. Σε αυτό οφείλεται πως ήταν "εκτεθειμένος" στα μάτια μας, ο συγκεκριμένος παίχτης, περισσότερο από άλλους οι οποίοι δεν προσέφεραν στον Άρη, ούτε το 10% από όσα προσέφερε ο Γιώργος ο Σιγάλας.

Όλα αυτά, αν και off-topic, για να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους. smile.gif
vamos33
«Ο Παπανικολάου θα μείνει στον Άρη»

Ο εκπρόσωπος του Κώστα Παπανικολάου σε δηλώσεις του εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο διεθνής φόργουορντ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για λογαριασμό των «κίτρινων» την ερχόμενη σεζόν

Πολλά έχουν ακουστεί και αρκετά έχουν γραφτεί για την περίπτωσή του, όμως όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Παπανικολάου θα παραμείνει αγωνιζόμενος στο Αλεξάνδρειο και την ερχόμενη σεζόν. Το «μήλον της Έριδος» του φετινού καλοκαιριού –δικαίως συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του με τις εξαιρετικές εμφανίσεις με τις Εθνικές Εφήβων και Νέων Ανδρών- δεν θα μετακομίσει στην Αθήνα ή στο εξωτερικό, παρά το γεγονός ότι οι υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ χτύπησαν την πόρτα του. Πιο συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του νεαρού φόργουορντ του Άρη έδωσε το «παρών» στο Αλεξάνδρειο το απόγευμα του Σαββάτου (29/08) με σκοπό να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση των «κίτρινων» κόντρα στον ΚΑΟΔ, και δεν αρνήθηκε να τοποθετηθεί για τον Παπανικολάου. Σε σύντομες δηλώσεις του για το αθλητικό ένθετο της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη», ο κ. Σφαιρόπουλος επισήμανε:

«Το σίγουρο είναι ότι ομάδες όπως η Ρόμα, η Μπαρτσελόνα και η Κάχα Λαμποράλ έδειξαν επίσημο ενδιαφέρον για τον παίκτη. Αναφορικά με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δεν υπήρξε κάποια επίσημη κρούση, αλλά θεωρώ δεδομένο το γεγονός ότι παρακολουθούσαν τις εμφανίσεις του καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού». Επιπλέον, ο Έλληνας εκπρόσωπος του Παπανικολάου σχολίασε και τις προοπτικές που έχει πλέον ο «χρυσός» και συγχρόνως «ασημένιος» με τις Εθνικές ομάδες φόργουορντ «Ο Κώστας είναι ένα έξυπνο παιδί και μπορεί να διεκδικήσει τον χρόνο συμμετοχής που του αναλογεί την ερχόμενη σεζόν στον Άρη».

Με τις τοποθετήσεις του κ. Σφαιρόπουλου ενδεχομένως να μπαίνει ένα τέλος στα όσα σενάρια και στις φήμες που κυκλοφόρησαν τις περασμένες ημέρες για συμφωνία του Κώστα Παπανικολάου με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό.

http://athlitikanea.gr/index.cfm?pid=2&...amp;art_id=9454

Δηλαδή ο μάνατζερ του Παπανικολάου θέλει να μας πει ότι παο κ οσφπ δεν κατεθεσαν καμιά πρόταση και όλα αυτα τις προηγούμενες μέρες ήταν δημιουργια των ΜΜΕ?Συμβαίνουν τέτοια πραγματα?
EXPLOITED ARIS
QUOTE(vamos33 @ Sep 1 2009, 17:18 ) *
http://athlitikanea.gr/index.cfm?pid=2&...amp;art_id=9454

Δηλαδή ο μάνατζερ του Παπανικολάου θέλει να μας πει ότι παο κ οσφπ δεν κατεθεσαν καμιά πρόταση και όλα αυτα τις προηγούμενες μέρες ήταν δημιουργια των ΜΜΕ?Συμβαίνουν τέτοια πραγματα?


Γιατι;Το θεωρεις απιθανο;
Δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει κ σιγουρα οχι κ η τελευταια....
Σε περιοδο που εχουν τελειωσει οι περισσοτερες "ηχηρες" μεταγραφες κ το μονο που περιμενουν ειναι να αρχισει το Eurobasket το μονο που απομενει ειναι να πετανε κοτσανες μπας κ τσιμπησει καποιος κ γεμισουν ωρες εργασιας με "καυτα νεα"!
giannisaris
Μακάρι να μείνει και ο Παπανικολάου.....ομαδάρα πάμε να φτιάξουμε φέτος....υπάρχει πολυ ποιότητα...τόση πολύ που με κάνει να αμφιβάλω αν ο Clark μπορεί να τη διαχειριστεί σωστά σαν play maker!!!O Stinson μακάρι να βγει κοντρολαρισμένος παίχτης...πιστευω πως η ιδανική λύση θα ήταν ο blakney...ξέρει κανείς με πόσα λεφτά πήγε στο πανελλήνιο?
Το κερασάκι στην τούρτα σε αυτή την ομάδα θα ήταν......να αποδεσμέυσουμε τον Bets(φροντίζω και για τα οικονομικά της διοίκησης) να βάλουμε και κάτι και να φέρουμε και τον Tzeri!!!!!Πραγματικά φοβερή ομάδα θα κάναμε!!!
EXPLOITED ARIS
O Μπετς πρεπει να μεινει.Ειδικα φετος αν γινει σωστη διαχειριση του ροστερ απο τον Ματσον κ παιζει γυρω στα 20-25 λεπτα θα βγαλει ματια.Μην ξεχναμε πως ανεβηκαμε ενα επιπεδο οταν περυσι μεσουσης της χρονιας ηρθε ο Αγγλος.Αλλο ενα βαρυ κορμι ομως θα το χρειαζομασταν,νομιζω.Απο τη στιγμη που λενε πως θα δοθει δανεικος κ ο Σκορδιλης.
Κ τον Τζερι βεβαιως,βεβαιως! smiley.gif
vamos33
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Sep 1 2009, 19:13 ) *
Γιατι;Το θεωρεις απιθανο;
Δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει κ σιγουρα οχι κ η τελευταια....
Σε περιοδο που εχουν τελειωσει οι περισσοτερες "ηχηρες" μεταγραφες κ το μονο που περιμενουν ειναι να αρχισει το Eurobasket το μονο που απομενει ειναι να πετανε κοτσανες μπας κ τσιμπησει καποιος κ γεμισουν ωρες εργασιας με "καυτα νεα"!

Φυσικά και το είπα ειρωνικά φίλε rolleyes.gif

Αλλωστε και εγώ από την αρχη αυτό υποστήριζα λέγοντας ότι δεν νομίζω να υπάρχει κατι σοβαρό πέρα απο διερευνητικές ερωτησεις και να χαμε να λέγαμε προτάσεις.

Μια χαρά είναι ο Μπετς.Ενα 4-5αρι ακόμα στην θέση του Σκορδίλη (δανεικός) και είμαστε super smiley.gif
Yusaku
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Sep 1 2009, 19:31 ) *
O Μπετς πρεπει να μεινει.Ειδικα φετος αν γινει σωστη διαχειριση του ροστερ απο τον Ματσον κ παιζει γυρω στα 20-25 λεπτα θα βγαλει ματια.Μην ξεχναμε πως ανεβηκαμε ενα επιπεδο οταν περυσι μεσουσης της χρονιας ηρθε ο Αγγλος.Αλλο ενα βαρυ κορμι ομως θα το χρειαζομασταν,νομιζω.Απο τη στιγμη που λενε πως θα δοθει δανεικος κ ο Σκορδιλης.
Κ τον Τζερι βεβαιως,βεβαιως! smiley.gif



Αχχχ... μας έχει κάψει ο Τζέρι! 1000 φορες να έρθει... αλλά μερικές φορές αναρωτιέμαι αν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο ή μόνο αποτελεί όνειρο κ θέμα συζήτησης των φίλων του Άρη! smile.gif
EXPLOITED ARIS
QUOTE(Yusaku @ Sep 1 2009, 19:37 ) *
αλλά μερικές φορές αναρωτιέμαι αν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο ή μόνο αποτελεί όνειρο κ θέμα συζήτησης των φίλων του Άρη! smile.gif


Αποτελει ονειρο κ θεμα συζητησης των φιλων του Αρη! sleep.gif
Αλλα μερικες φορες κ τα ονειρα βγαινουν αληθινα! smiley.gif
xavier
o μπλακνει ειναι 33 και ο κλαρκ 25...μην το ξεφτιλισουμε και τελειως...

ο μασσει οσο δεν βρισκει ομαδα θα μας απασχολει, στα τελευταια φιλικα με τα σκοπια ηταν σουπερ, προφανως ολοι περιμενουν τις εμφανισεις του στο ευρομπασκετ και κυριως η ρεαλ για να του βρει ομάδα μετά...Μακαρι να πηγαινει ο δαρειος με τα σκοπια αλλα μετα απο αυτες τις εμφανισεις του τζερι δεν το βλεπω...

ο μπετς ειναι απαραιτητος, εκτος του οτι ειναι παιχταρας, για εμενα ειναι ο μοναδικος παιχτης της περσινης ομαδας που δεν θα μπορουσαμε να αντικαταστησουμε...Χρειαζεται οπωσδηποτε ενας παιχτης στα κιβικα του για την ευρολιγκα...

λογικα μενει ο τσαλδαρης και παμε για ψηλο αμερικανο, τεσσαροπενταρι μετα τα προκριματικα της ευρολιγκα και ειμαστε σουπερ...μεχρι τοτε θα ξερουμε τι θα γινει και με τον τζερι...
giannisaris
QUOTE(xavier @ Sep 1 2009, 20:33 ) *
o μπλακνει ειναι 33 και ο κλαρκ 25...μην το ξεφτιλισουμε και τελειως...


Εντάξει είναι ένας παράγοντας και αυτός αλλά θέλουμε ένα παίχτη που να δίνει μπάλα και ο Κίκι τη δίνει μόνο απο το αριστερό στο δεξί!!!!!Εξάλλου αν ο μπλάκνει ήταν 25 δεν θα μπορούσαμε καν να τον φέρουμε!!!
xavier
κοιταξε ο αρης ειναι χτισμενος γυρω απο τον κλαρκ, με τη λογικη οτι ο κλαρκ ειναι σκορερ...Αν αλλαξεις τον κλαρκ με τον μπλακνει, θα επρεπε να αλλαξεις και τον ριτσαρντσον μετα...
The Admiral
O Μασει δε θα ερθει στον Αρη,εχει "βαρυ" συμβολαιο.

Ο Αμερικανος 5αρι θα προτιμουσα να ερθει απο τωρα,αυριο κιολας,οχι μετα τα προκριματικα της Ευρωλιγκας.Ειναι παραπανω απο απαραιτητος.Ο Μπραιαντ που εχει ακουστει,θα ηταν μια χαρα λυση.

Ο Παπανικολαου θα μεινει και αυτος λογικα,μιας και οι εγχωριες και ξενες ομαδες δεν εχουν τοσα λεφτα για να τον αποκτησουν.Αν μεινει ο Τσαλδαρης,ειναι και ο Κακιουζης που παιζει 3-4,δεν ξερω ποσο χρονο θα παρει...Αλλα ας ειμαστε θετικοι και αισιοδοξοι,αν και προσωπικα ειμαι επιφυλακτικος με τη διαχειριση του ροστερ εκ μερους του Ιταλου.
colonel gomelsky
QUOTE(The Admiral @ Sep 1 2009, 23:38 ) *
O Μασει δε θα ερθει στον Αρη,εχει "βαρυ" συμβολαιο.

Ο Αμερικανος 5αρι θα προτιμουσα να ερθει απο τωρα,αυριο κιολας,οχι μετα τα προκριματικα της Ευρωλιγκας.Ειναι παραπανω απο απαραιτητος.Ο Μπραιαντ που εχει ακουστει,θα ηταν μια χαρα λυση.

Ο Παπανικολαου θα μεινει και αυτος λογικα,μιας και οι εγχωριες και ξενες ομαδες δεν εχουν τοσα λεφτα για να τον αποκτησουν.Αν μεινει ο Τσαλδαρης,ειναι και ο Κακιουζης που παιζει 3-4,δεν ξερω ποσο χρονο θα παρει...Αλλα ας ειμαστε θετικοι και αισιοδοξοι,αν και προσωπικα ειμαι επιφυλακτικος με τη διαχειριση του ροστερ εκ μερους του Ιταλου.


Μπορείς να γίνεις πιο σαφής; Εγώ τον θεωρώ αξιόλογο και σοβαρό προπονητή. όσο για το Μάσει έχει κοντά στα 700.000 το χρόνο συμβόλαιο. Η Ρεάλ όμως προκειμένου να τον δώσει μπορεί να μη ζητήσει να καλυφθεί από τη άλλη ομάδα όλο το συμβόλαιο του παίκτη. Με 350.000 κάτι θα μπορούσε να γίνει

ΥΓ. Άσχετο: Επειδή μένω Θεσσαλονίκη και θα πάω παλέ για το ματς του προκριματικού, ξέρει κανείς ημερομηνία, πότε βγαίνουν εισιτήρια, αν οι τιμές θα είναι λογικές (κάνα εικοσάρικο για 7-8) κτλ;
xavier
με το μαρουσι πρεπει να ειναι στις 2 οκτωβρη τα εισητηρια θα ειναι φτηνα λογικα, θα θελουν να τραβηξουν κοσμο...Ο μασσει εχει 2 χρονια συμβολαιο με την ρεαλ, αν ερθει θα ερθει δανεικος και ενα μερος των χρηματων θα το καλυψει η ρεαλ...Ειπαμε θα εχει πολλα ματια στραμενα επανω του στο ευρομπασκετ, θα φανει εκει...
The Admiral
Eννοω οτι και περσι ειχε δηλωσει οτι θα χρησιμοποιησει νεαρους παικτες και δεν το εκανε,γενικα εχει αποδειξει οτι δεν τους εμπιστευεται,ενω εχει την ταση να "ξεχναει" παικτες στον παγκο,που κατα τη γνωμη μου θα μπορουσαν να βοηθησουν περισσοτερο την ομαδα.Τετοια περιπτωση ηταν περσι ο Ηλιαδης.Κατα δηλωση του,δεσμευτηκε να χρησιμοποιει αρκετα φετος τον Παπανικολαου,ελπιζω να το κανει,αλλιως θα ειναι εκτεθειμενος στα ματια των οπαδων και της διοικησης.

Κατα τ'αλλα εχω και εγω αποψη για τον Ιταλο.Τον θεωρω ανεπαρκη για τον Αρη και δεν καταλαβαινω τη λογικη του να κρατας εναν προπονητη που εβγαλε την ομαδα εκτος (ολων) των στοχων της,συνηθως με τραγελαφικο τροπο.Σαν οπαδος του Αρη δυστυχως ειμαι αναγκασμενος να τον ανεχτω και προσευχομαι η τυχη να βοηθησει την ομαδα μας περισσοτερο απο ο,τι αυτος με τις ικανοτητες του.
xavier
ο ηλιαδης επαιζε φέτος αρκετα, μεχρι που πηραν τον ραιτ....ο Αρης επαιξε πολυ καλα κατα τη διαρκεια της χρονιας...Μια ομάδα που τα εδινε ολα στο γηπεδο...τωρα επειδη κοιμηθηκαν ολοι για ενα πενταλεπτο πρεπει να τους κρεμασουμε?Μαθαινεις απο τα λαθη σου και συνεχιζεις...
colonel gomelsky
QUOTE(The Admiral @ Sep 1 2009, 23:55 ) *
Eννοω οτι και περσι ειχε δηλωσει οτι θα χρησιμοποιησει νεαρους παικτες και δεν το εκανε,γενικα εχει αποδειξει οτι δεν τους εμπιστευεται,ενω εχει την ταση να "ξεχναει" παικτες στον παγκο,που κατα τη γνωμη μου θα μπορουσαν να βοηθησουν περισσοτερο την ομαδα.Τετοια περιπτωση ηταν περσι ο Ηλιαδης.Κατα δηλωση του,δεσμευτηκε να χρησιμοποιει αρκετα φετος τον Παπανικολαου,ελπιζω να το κανει,αλλιως θα ειναι εκτεθειμενος στα ματια των οπαδων και της διοικησης.

Κατα τ'αλλα εχω και εγω αποψη για τον Ιταλο.Τον θεωρω ανεπαρκη για τον Αρη και δεν καταλαβαινω τη λογικη του να κρατας εναν προπονητη που εβγαλε την ομαδα εκτος (ολων) των στοχων της,συνηθως με τραγελαφικο τροπο.Σαν οπαδος του Αρη δυστυχως ειμαι αναγκασμενος να τον ανεχτω και προσευχομαι η τυχη να βοηθησει την ομαδα μας περισσοτερο απο ο,τι αυτος με τις ικανοτητες του.


Πόση παραπάνω προσπάθεια να προσφέρει ο Ηλιάδης! Συγγνώμη Ναύαρχε εννοείτε ότι ξέρεις καλύτερα τα του Άρη, αλλά και γω είδα τα περισσότερα ματς του πέρυσι. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ο Ηλιάδης. Με το περσινό ρόστερ μια χαρά δουλειά έκανε ο Ματσόν. Αν είχε το ρόστερ του αμπαλίξ του Χέρμπερτ θα έκανε περισσότερα. Φέτος να τον κρίνεις. Και μην ξεχνάς και κάτι άλλο. Ο Άρης λόγω περηφάνειας δεν παίρνει δανεικούς από Ελλάδα (και καλά κάνει). Γι αυτό μην συγκρίνεις με Μαρούσι πέρυσι που είχε ένα σωρό και σαφώς υψηλότερο μπάτζετ. Και εν τέλει ποιά ήταν τα λάθη του Ματσόν στα πλέι οφ;

ΥΓ. Και τι θα πει δεσμεύτηκε να χρησιμοποιεί τον Παπ; Αυτός θα κρίνει σε κάθε ματς χωριστά. Μην σας φουσκώνουν τα μυαλά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΜΠΙΟ ο Παπ! Είναι πολύ καλός και έχει δίκιο ο Ματσόν που λέει ότι τον βοήθησε να εξελιχθεί καθώς τον πήρε στην αντρική ομάδα όπως προείπε και κάποιος φίλος. Αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι η δουλειά. Και τώρα θα πω κάτι που ίσως ακουστεί παράξενο. Ο Διαμαντίδης και ο Παπαλουκάς στα νιάτα τους δεν ήταν ιδιαίτερα ταλέντα. Γίνανε σοβαροί παίκτες στα 24-25. Ο Σάρας από την άλλη ήτανε. Κι όμως είναι στην ίδια κλάση οι τρεις τους (άσχετα από προτιμήσεις). Το ταλέντο δεν έπαιξε μπάσκετ ποτέ μόνο του.

QUOTE(xavier @ Sep 2 2009, 00:04 ) *
ο ηλιαδης επαιζε φέτος αρκετα, μεχρι που πηραν τον ραιτ....ο Αρης επαιξε πολυ καλα κατα τη διαρκεια της χρονιας...Μια ομάδα που τα εδινε ολα στο γηπεδο...τωρα επειδη κοιμηθηκαν ολοι για ενα πενταλεπτο πρεπει να τους κρεμασουμε?Μαθαινεις απο τα λαθη σου και συνεχιζεις...


+1000 σε χαβιέ. Τα είπες όλα με πολύ λιγότερα λόγια.
kseplenhs
το κακό με τους ιταλούς στον αθλητισμό είναι οτι ναι μεν έχουν καλύτερη νοοτροπία απο τους έλληνες και είναι πιο συνεπείς αλλά αν νιώσουν αμφισβήτηση γίνονται χειρότεροι απο έλληνες

τώρα ο ματσόν γιατί βγήκε να το παίξει "αναμορφωτής" του παπανικολάου?άστοχη κίνηση.άσε να το πει ο ίδιος ο παπανικολάου ρε αντρίκο....

έχετε δει κανένα μεγάλο προπονητή να καυχιέται τόσο ανοιχτά για την εξέλιξη ενός παίχτη?εγώ δεν θυμάμαι....
Vas
QUOTE(xavier @ Sep 1 2009, 23:54 ) *
με το μαρουσι πρεπει να ειναι στις 2 οκτωβρη τα εισητηρια θα ειναι φτηνα λογικα, θα θελουν να τραβηξουν κοσμο...Ο μασσει εχει 2 χρονια συμβολαιο με την ρεαλ, αν ερθει θα ερθει δανεικος και ενα μερος των χρηματων θα το καλυψει η ρεαλ...Ειπαμε θα εχει πολλα ματια στραμενα επανω του στο ευρομπασκετ, θα φανει εκει...


στις 2/10 είναι ο επαναληπτικος στο οακα.

29/9 ειναι σαλονικα.... κρατηστε μας 50 κομματια...
The Admiral
A,εδω διαφωνω με τους περισσοτερους.

Τον προπονητη τον κρινω απο τα αποτελεσματα της ομαδας στο τελος της χρονιας.Εχασε την Ευρωλιγκα,με πλεονεκτημα εδρας,κοντρα σε μια κατωτερη ομαδα,με τροπο αστειο.Προηγουμασταν 11 ποντους ελαχιστα λεπτα πριν το τελος.Προς τι η απορια "τι παραπανω να εκανε ο κοουτς" δηλαδη?Συγγνωμη,σοβαρα τωρα,ειναι ερωτηση αυτη?

Απο το Eurocup δε,αποκλειστηκαμε με ακομη πιο ταπεινωτικο τροπο.Χασαμε απο μια Χασαρον,που ειχε ειχε ηδη αποκλειστει και ηταν αδιαφορη.Και μετα το τελος του αγωνα ο Ματσον εδινε συγχαρητηρια στους παικτες για την προσπαθεια.

Η ουσια ειναι στο τελος να κατακτας τους στοχους σου και οχι τις εντυπωσεις.Προτιμω να ειμαι μετριος κατα τη διαρκεια της χρονιας,οπως ο ΠΑΟ που στο τελος τα πηρε ολα,παρα να ειμαι φορμαρισμενος εως το Πασχα και μετα να τα χανω ολα.

Δεν πιστευω οτι ειμαι ο μονος αρειανος που τα συμμεριζεται ολα αυτα.Νομιζω ειμαστε αρκετοι,ο λαος του Αρη ειναι απαιτητικος και δεν τον ξεγελανε οι δικαιολογιες του μικρου μπατζετ οταν αγωνιστικα και μονο η ομαδα δεν παρουσιαζεται οπως πρεπει.
colonel gomelsky
QUOTE(The Admiral @ Sep 2 2009, 00:44 ) *
A,εδω διαφωνω με τους περισσοτερους.

Τον προπονητη τον κρινω απο τα αποτελεσματα της ομαδας στο τελος της χρονιας.Εχασε την Ευρωλιγκα,με πλεονεκτημα εδρας,κοντρα σε μια κατωτερη ομαδα,με τροπο αστειο.Προηγουμασταν 11 ποντους ελαχιστα λεπτα πριν το τελος.Προς τι η απορια "τι παραπανω να εκανε ο κοουτς" δηλαδη?Συγγνωμη,σοβαρα τωρα,ειναι ερωτηση αυτη?

Απο το Eurocup δε,αποκλειστηκαμε με ακομη πιο ταπεινωτικο τροπο.Χασαμε απο μια Χασαρον,που ειχε ειχε ηδη αποκλειστει και ηταν αδιαφορη.Και μετα το τελος του αγωνα ο Ματσον εδινε συγχαρητηρια στους παικτες για την προσπαθεια.

Η ουσια ειναι στο τελος να κατακτας τους στοχους σου και οχι τις εντυπωσεις.Προτιμω να ειμαι μετριος κατα τη διαρκεια της χρονιας,οπως ο ΠΑΟ που στο τελος τα πηρε ολα,παρα να ειμαι φορμαρισμενος εως το Πασχα και μετα να τα χανω ολα.

Δεν πιστευω οτι ειμαι ο μονος αρειανος που τα συμμεριζεται ολα αυτα.Νομιζω ειμαστε αρκετοι,ο λαος του Αρη ειναι απαιτητικος και δεν τον ξεγελανε οι δικαιολογιες του μικρου μπατζετ οταν αγωνιστικα και μονο η ομαδα δεν παρουσιαζεται οπως πρεπει.


Το 2008 τι έκανε ο Παο στη Ευρωλίγκα; Το 2003, το 2004, το 2005, το 2006; Έπρεπε να γκρινιάζουμε για τον Ζοτς;

Καλά κάνει και είναι απαιτητικός ο λαός του Άρη. Αλλά όχι να σταυρώνουμε και τον Ματσόν! Εδώ είχατε τον ανεκδιήγητο τον Χέρμπερτ...
xavier
"Η πιο σημαντική μέχρι την επόμενη θέλω να ελπίζω. Τα τελευταία δύο χρόνια είχα ανοδική πορεία. Φτάσαμε πέρσι στον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης με τον ΑΡΗ, όταν κανείς δεν μας υπολόγιζε, ήρθε η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με την Εθνική Εφήβων και μετά το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΡΗ και η επάνδρωση μου στην πρώτη ομάδα. Θα ήμουν αχάριστος αν υποστήριζα ότι δεν είμαι ικανοποιημένος. Με την ευκαιρία θέλω να πω ότι χρωστάω πολλά στον κ. Ματσόν που άναψε το «πράσινο φως» για να παίξω στην ανδρική ομάδα του ΑΡΗ. Τον ευχαριστώ, όπως επίσης και τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο. Ξέρω ότι στον ΑΡΗ θα μπορούσαν να πάρουν κάποιον φτασμένο παίκτη στην θέση μου, αλλά παρόλα αυτά προτίμησαν να μου εμπιστευθούν μια θέση στην δωδεκάδα και να μου δώσουν την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Α1. Αυτό για μένα αποτελεί ύψιστη τιμή και δεν το ξεχνώ ποτέ. Στον ΑΡΗ έχω βρει όλα όσα ονειρευόμουν".
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=34793
κσεπλενης τα εχει πει και ο παπ...

οχι ρε φιλε διαφωνω, εμενα με ενδιαφερει η διαρκεια...Και ο χερμπερτ ειχε την ομαδα τριτη και θα μπορουσε να βγαλει την ομαδα ευρολιγκα...εγω ομως ολη τη χρονια τραβουσα μαρτυριο...τι να το κανω...Γιατι νομιζεις πως φέτος ειχε παραπανω κοσμο απο οτι με τον χερμπερτ?Τριτος τερματισε ο αρης και περσι στην κανονικη περιοδο...Ο κοσμος εβλεπε μια ομαδα που παλευε και τα εδινε ολα...με μετριοτερο ροστερ...Και το περσινο μαρουσι το υποτιμας πολυ...ποιοτικη ομάδα ηταν...με πολυ μεγαλυτερη πλυθωρα παιχτων...Αν ειχε μεινει ο Σεκουλιτς και ειχαμε δηλαδη ενα ψηλο ακομα, θα κερδιζαμε ευκολα ομως...Με τον αγαδακο να τον εχει παρει φανερα απο κατω και τον Μπετς να αναγκαζεται να παιζει 30 λεπτα ανα 2 μερες, δεν ηταν και πολλα αυτα που μπορουσε να κανει ο ιταλος...

θενκς βας, τα μπερδεψα
The Admiral
Δε με ενδιαφερει ποια ειναι τα στανταρ των οπαδων των αλλων ομαδων,ουτε ποση πιστωση χρονου δινουν στους προπονητες τους.

Σιγουρα δε θα παρουμε το κεφαλι ενος προπονητη επειδη εκανε ενα ασχημο ματς ή το εχασε.Αν ομως το κανει 2-3 φορες,τις πιο κρισιμες φορες, και με ασχημο τροπο,τοτε εχει ευθυνες και αν δε του τις καταλογισεις,μακροπροθεσμα θα εχεις προβλημα και θα το πληρωσεις.Περσι παντως η ομαδα το πληρωσε στο ακεραιο και ολοκληρωτικα.

Ποτε ακριβως υπερασπιστηκα τον Χερμπερτ,φιλε xavier?Πολυ κακος προπονητης και αυτος.Το Μαρουσι αν και ειχε υψηλοτερο μπατζετ και σε καποιες θεσεις του ροστερ υπερτερουσε,σε ολη τη διαρκεια της χρονιας ηταν γενικα μετριο και σιγουρα λιγοτερο σταθερο απο τον Αρη.Δικαια κερδισε την εξοδο στην Ευρωλιγκα,ωστοσο ηταν θεμα στοιχειωδους τακτικης εκ μερους του Ματσον να μη συμβει κατι τετοιο,ας μην το ξεχναμε.

colonel gomelsky
QUOTE(The Admiral @ Sep 2 2009, 01:14 ) *
Δε με ενδιαφερει ποια ειναι τα στανταρ των οπαδων των αλλων ομαδων,ουτε ποση πιστωση χρονου δινουν στους προπονητες τους.


Σου έθεσα ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα. Οι "άλλες ομάδες" και οι προπονητές τους δεν είναι ο ΒΑΟ και οι Κουκουβάουνες... Υπομονή χρειάζεται που λέει κι ο Γιαννάκης. Ο ΟΣΦΠ έχει να πάρει πρωτάθλημα από τότε που υπήρχαν τα ημίχρονα και τα 30"" και έχει μπάτζετ 12,5 φορές μεγαλύτερο του Άρη.. Δεν είναι λογικό να είσαι τόσο αυστηρός, ειδικά όταν η ομάδα σου ενισχύεται και δείχνει ικανή να κάνει ζημιές φέτος και να ανακατέψει το πρωτάθλημα των 2.
xavier
απο το μαρουσι μονο λογω τακτικης δεν χασαμε...12 ποντους νικουσαμε κανα 5λεπτο πριν το τελος, η ομαδα πιστεψε οτι το παιχνιδι τελειωσε, καπου εκει βγηκε η πιεση ολη της χρονιας και η ομαδα αδειασε ψυχολογικα....ξεμεινε απο δυναμεις....Ευθυνες εχει ο Ματσον σιγουρα, αλλα μην ξεχνας οτι ειναι και ο μοναδικος προπονητης που σε εβγαλε 2 φορες ευρολιγκα...Αν θες να μιλησουμε για αποτελσματα...
The Admiral
Ενταξει,τωρα λετε μονο δικαιολογιες και καλειτε τους υπολοιπους να τις ασπαστουν και να δωσουν συχωροχαρτι.

Δε με καλυπτουν αυτες οι δικαιολογιες,εμμενω στην αποψη μου.

Εχω ξαναγραψει οτι δεν ακυρωνω την πορεια του Ματσον και την προσφορα του στην ομαδα μας.Αλλα φετος δεν πηγε καλα,η διοικηση και μεγαλη μεριδα των οπαδων θεωρησε οτι αξιζει δευτερη ευκαιρια,ειμαι αναγκασμενος να το υποστω αυτο.Μακαρι να μην τους διαψευσει,πρωτος εγω θα χαρω να κανω μετα την κωλοτουμπα!
hagi
QUOTE(The Admiral @ Sep 2 2009, 00:44 ) *
A,εδω διαφωνω με τους περισσοτερους.

Τον προπονητη τον κρινω απο τα αποτελεσματα της ομαδας στο τελος της χρονιας.Εχασε την Ευρωλιγκα,με πλεονεκτημα εδρας,κοντρα σε μια κατωτερη ομαδα,με τροπο αστειο.Προηγουμασταν 11 ποντους ελαχιστα λεπτα πριν το τελος.Προς τι η απορια "τι παραπανω να εκανε ο κοουτς" δηλαδη?Συγγνωμη,σοβαρα τωρα,ειναι ερωτηση αυτη?

Απο το Eurocup δε,αποκλειστηκαμε με ακομη πιο ταπεινωτικο τροπο.Χασαμε απο μια Χασαρον,που ειχε ειχε ηδη αποκλειστει και ηταν αδιαφορη.Και μετα το τελος του αγωνα ο Ματσον εδινε συγχαρητηρια στους παικτες για την προσπαθεια.

Η ουσια ειναι στο τελος να κατακτας τους στοχους σου και οχι τις εντυπωσεις.Προτιμω να ειμαι μετριος κατα τη διαρκεια της χρονιας,οπως ο ΠΑΟ που στο τελος τα πηρε ολα,παρα να ειμαι φορμαρισμενος εως το Πασχα και μετα να τα χανω ολα.

Δεν πιστευω οτι ειμαι ο μονος αρειανος που τα συμμεριζεται ολα αυτα.Νομιζω ειμαστε αρκετοι,ο λαος του Αρη ειναι απαιτητικος και δεν τον ξεγελανε οι δικαιολογιες του μικρου μπατζετ οταν αγωνιστικα και μονο η ομαδα δεν παρουσιαζεται οπως πρεπει.

Νομίζω ότι έχεις δίκιο.Δηλαδή δεν λέμε ότι είναι τραγικός ο Ματσόν αλλά μην ξεχνάμε ότι η ομάδα βγήκε από όλους του στόχους.Τον γουστάρω τον Ματσόν σαν συμπεριφορά,έχει πολύ καλή επιρροη στους παίχτες ψυχολογικά και δουλεύει πολύ στην άμυνα αλλά έχει πρόβλημα με την επίθεση.Και δε νομίζω ότι έφταιγε το ρόστερ.Μακάρι φέτος με αυτό το ρόστερ να δείξει διαφορετικό πρόσωπο στην επίθεση και να δούμε και κανένα σύστημα και όχι πάσα τρίποντο και άγιο ο Θεός..Αν και φέτος δούμε αυτό το πράγμα τί να πω...
Σε γενικές γραμμές μου αρέσει ο Ματσόν αλλά δεν με ικανοποίησε πέρσι με την απόδοσή του.Γιατί όπως προανέφερα δεν είναι μόνο το γεγονός ότι βγήκαμε τρίτοι,αλλά πως παίζαμε όλοι την χρονιά και πως καταλήξαμε στο τέλος.

Παντως θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε την νέα προσπάθεια της ομάδας και του Ματσόν και να μην φέρνουμε την καταστροφή χωρίς να δούμε πρώτα.
xavier
γιατι ρε σεις?αφου μας εβγαλε ευρολιγκα... smiley.gif

3/3 εχει...
scales84
δεν νομιζω οτι ειναι η τριτη ευκαιρια που δινουμε στον ματσον...δευτερη ευκαιρια ειναι..γτ την πρωτη διετια που εκατσε ηταν επιτυχημενος κατ εμε...εβγαλε πρωτα την ομαδα ευρωλιγκα με μειονεκτημα εδρας,την πηγε τλεικο ουλεμπ καπ,την εβγαλε δευτερη σε καονικη σεζον,στο τοπ-16,εχασε στο σουτ την προκριση απο μια ομαδα με τριπλο μπατζετ(και που ισως θα πρεπε να χε περασει με βαση τα οσα απαραδεκτα ειχαν γινει στο 2ο ματς)και ξαναβγηκε ευρωλιγκα σχετικα ευκολα...

παντως πιστευω οτιρολο για τη μετρια επιθεση ειδικα περσυ επαιξε το μετριο ροστερ..δεν ημασταν τοσα χαλια στην πρωτη του παρουσια οταν ειχαμε και καλους ψηλους να απειλουν
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.