Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Μετεγγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
giannisaris
Σε γενικές γραμμές το ίδιο πράγμα λέμε όλοι....
το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι 2 φράσεις...
Μη μπερδέυουμε τη μόδα με την ιστορία!!!!!Η μόδα ίσως γράψει ιστορία ίσως όχι...πάντως με τίποτα δεν μπορεί να σβήσει την ιστορία!!!!!
όποιος κατάλαβε κατάλαβε!!
boreios
Εγω δηλαδη που ειμαι 35+ , ζω 330 μακρια απο την Θεσ\νικη , και δεν ξερω κανενα παικτη απο τον ποδοσφαιρικο ΑΡΗ , ειμαι ειδος υπο εξαφανιση ;;;;;;;;;;;;;;;
Timemaster
QUOTE(boreios @ Aug 15 2009, 17:54 ) *
Εγω δηλαδη που ειμαι 35+ , ζω 330 μακρια απο την Θεσ\νικη , και δεν ξερω κανενα παικτη απο τον ποδοσφαιρικο ΑΡΗ , ειμαι ειδος υπο εξαφανιση ;;;;;;;;;;;;;;;



Το αντίθετο...
εσύ είσαι ευδόκιμο μεταναστευτικό είδος!!!
smiley.gif

όπως είπα την ιστορία με το στρατό έτσι και εσύ είσαι σε μια κατηγορία που είναι πολλοί Αριανοί...

δυστυχώς άτομα σαν εσένα είναι δύσκολο να ενισχύσουν την ομάδα δυναμικά με διαρκείας κ.λ.π.

το είδος σου όμως είναι υπό εξαφάνιση στην Θεσσαλονίκη που είναι και η μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών και φιλάθλων του σωματίου.

Μπασκετικό κοινό έχει ο Άρης (αλλά δεν είναι τόσο μπασκετική ομάδα) και το βλέπεις όταν παίζει στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις όχι όμως όταν παίζει στο Αλεξάνδριο.
celtic_pride
QUOTE(Timemaster @ Aug 15 2009, 21:09 ) *
το είδος σου όμως είναι υπό εξαφάνιση στην Θεσσαλονίκη που είναι και η μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών και φιλάθλων του σωματίου.


Aυτό ακριβώς θέλω να τονίσω. Μπορεί οι απανταχού Αρειανοί σε όλη την Ελλάδα να γουστάρουνε πραγματικά το μπάσκετ, στην Θεσ/νίκη όμως, που είναι και η βάση (οπαδικά και οικονομικά), δεν είναι τόσο ενεργό το μπασκετικό κοινό...

Και να διευκρινήσω κάτι που έγραψα ποιο πριν. Η ενασχόληση, δεν είναι μόνο το να αγοράζεις διαρκείας και να πηγαίνεις στο γήπεδο. Μπορεί να οικονομικούς λόγους να μην είναι σε θέση να πηγαίνεις (Εννοείται πως στη ζωή, το μπάσκετ και γενικότερα οι ομάδες έχουν δευτερεύουσα σημασία και βαρύτητα). Το ενδιαφέρον όμως μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους. Να ψάχνεσαι για μπασκετικά νέα (και να μην πετάς το μπασκετικό ένθετο, πράγμα που έχω δει πολλούς Αρειανούς εδώ να το κάνουν), να συμμετέχεις σε φόρουμ (καλή ώρα όλοι εμείς εδώ), να ακούς μπασκετικές εκπομπές στα ραδιόφωνα...

Το πάρελθον ανήκει πλέον στην ιστορία.. Δεν πρέπει να προσκολλόμαστε εκεί, και καλό είναι να βλέπουμε την πραγματικότητα. με οδηγό βέβαια το παρελθόν...
hagi
QUOTE(vamos33 @ Aug 14 2009, 18:14 ) *
Μόνο με το καινούργιο γήπεδο θα εκτιναχτεί ο ΑΡΗΣ.Μονο έτσι.Αμα έσεις ξέρετε κανέναν χοσάδα που θέλει να τα χώσει σε μια μαύρη τρύπα τα ωραία του λεφτά φέρτε τον.

Και που στε..Κοιτάξτε και λίγο γύρω σας.Να μην βλέπουμε μόνο τα 2 δέντρα (παο & οσφπ).Να δούμε και το υπόλοιπο δάσος (ελληνικό μπάσκετ)

Υγ κανα διαρκείας θα κόψουμε?Θα τα περάσουμε τα 2000?Γιατί την τελευταία φορά που το χα τσεκάρει εμείς λέγαμε για μπασκετικό λαό,πόσο διαφορετικοί είμαστε και αλλα μπλα μπλα..

Υγ2 Αν περιμένουμε να φτιάξουνε ομάδα πρωταθλήματος για να κόψουμε 3 και 4000 διαρκείας,καληνύχτα.Και η αεκ και ο παοκ κτλ αμα φτιάξουν τέτοια ομάδα κόβουν τόσα.Μην πω και περισσότερα και μας ντροπιάσω πιο πολύ ε?

Υγ3 Ο Μάσευ έχει συμβόλαιο 1.3,1.4 για τον επόμενο χρόνο.Ποιος νοήμων ανθρωπος πιστευει ότι ειναι στο χέρι της καε να τον πάρει όταν η ρεαλ τον κρατάει για να τον στείλει πουθενά ως αντάλλαγμα (βλέπε Μάρκο Τόμας).Οσο περνάει ο καιρός όμως..

Μπορεί και να έχεις δίκιο για το γήπεδο.Το θέμα είναι ποιος θα το γεμίζει;;

QUOTE(giannisaris @ Aug 14 2009, 19:10 ) *
Πλάκα κάνεις??Θα κατηγορήσουμε το κόσμο του Άρη τώρα?το μοναδικό μπασκετικό στην ελλάδα??Τι λες τώρα?Τη πρώτη χρονιά στην ευρωλίγκα δεν έπεφτε καρφίτσα στο γήπεδο.Απλά τα 2 τελευταια χρόνια απογοητευτικε ο κόσμος γιατί δεν είδε το βήμα παραπάνω!! Ο κόσμος θα πληρώσει?Πρωτα θα πληρώσει η διοικηση και μετά ο κόσμος!!Οι αγγελοπουλαιοι αναγκασαν το κοσμο να εξαντλήσει τα διαρκείας με τις μεταγραφές τους!!Να βάλουν το χέρι βαθειά να φέρουν το τζέρι και θα τα δείς τα διαρκείας μετα!!!!

Να σου πω κάτι..Σήμερα διαβάζοντας όλα αυτά τα post και όπως θα δεις και παρακάτω νομίζω τελικά ότι έτσι θυμόμαστε ότι είμασταν ο πιο μπασκετικός λαός.

QUOTE(giannisaris @ Aug 14 2009, 21:30 ) *
Τι λες ρε μεγάλε βραδιάτικα??Πόσο χρονών είσαι??Αν είσαι πιτσιρικάς και δεν εχεις δει εποχή Γκάλη σε δικαιολογώ....Ο Αρειανός είναι μπασκετικός πρώτα!!!!Και ας πάνε και 100.00 κόσμος στηνυποδοχή του Αμπρέου!!

Παιδιά και γω αυτό θέλω να πιστεύω..ότι δηλαδή ο Άρης είναι ο πιο μπασκετικός λαός.Και να σας πως κάτι..Ο Άρης έχει τον πιο μπασκετικό λαό αλλά είναι ελάχιστος δυστυχώς.

QUOTE(gallistis @ Aug 15 2009, 00:54 ) *
celtic,απιστευτες αληθειες.μεστη,ολοκληρωμενη και αληθινη αποψη.ο στανκοβιτς ειχε πει καποτε για εμας τους ελληνες οτι δε μας ενδιαφερει το αθλημα αλλα η νικη.οπου και να ειναι.ο μπασκετικος λαος του αρη ειναι τα 1000 ατομα που πηραν διαρκειας περυσι.οι 30αρηδες που ειδαν γκαλη δεν ηταν μπασκετικοι,ουτε αγαπησαν το αθλημα.απλα δεθηκαν με τις νικες αλλα οχι με το αθλημα και την ομαδα.εγω που μενω αθηνα,εγινα αρης επειδη ειδα τον γκαλη να παιζει μπασκετ και δεθηκα μαζι του και με την ομαδα,αλλα παραλληλα αγαπησα και το αθλημα.το 80,ολοι ηταν αρειανοι στο μπασκετ,μεθυσμενοι απο τις νικες.οταν αρχισε η πτωση ολοι εγιναν στο μπασκετ οτι υποστηριζαν στο ποδοσφαιρο(με καποιες εξαιρεσεις βεβαια) επειδη στη πραγματικοτητα δεν εγιναν ποτε μπασκετικοι.απλα ακολουθησαν τη μοδα της εποχης.εαν αγαπας το αθλημα και στη β εθνικη να επεφτε η ομαδα,το παλε επρεπε να γεμιζει.οχι να αναφερει τις δικαιολογιες που λεει ο celtic.

Συμφωνώ απόλυτα.Την δεκαετία του 80 όλοι ήταν Άρης.Μετά όλοι έγινα η ομάδα που υποστήριζαν στο ποδόσφαιρο.Βέβαια η αλήθεια είναι ότι όλοι είναι λίγο Άρης όπως λέει και ένας συνάδελφός μου..Δηλαδή πιστεύω ότι αρκετοί βλέπουν με συμπάθεια τον Άρη και ας μην είναι Αρειανοί.

QUOTE(Timemaster @ Aug 15 2009, 11:51 ) *
Όσοι ασχολούμαστε με το Μπάσκετ του Άρη κάπως έτσι είμαστε...
Υπάρχει ένας καλός πυρήνας με καμία 500-600 που ή θα πάρουν διαρκείας όσο χάλια είναι η ομάδα ή θα πηγαίνουν τακτικά στο Αλεξάνδριο ακόμα και σε παιχνίδια με ομάδες όπως ο ΒΑΟ, ο Κολοσός η Λάρισα κ.λ.π. χωρίς να θέλω να μειώσω τις ομάδες αυτές!!! Αυτά τα άτομα ήταν εκεί όταν πήγε να διαλυθεί η ομάδα πριν καμιά δεκαριά χρόνια και θα είναι εκεί...
Και είναι άτομα που πραγματικά ξέρουν μπάσκετ...

Μαζί με αυτούς είναι πολλοί που έγιναν Αριανοί στην μεγάλη εποχή και βλέποντας τώρα την ομάδα να παίζει με ταβάνι την τρίτη θέση έχουν σταματήσει να ασχολούνται και έχουν μείνει κολλημένοι στον Γκάλη και τα άλλα παιδιά...

Όμως η πλειοψηφία των Αριανών είναι του ποδοσφαίρου και της νίκης...
Αν η ομάδα πάει καλά τότε τρέχουν ακόμα και στο Χόκευ επί πάγου (δεν είναι τυχαίο άθλημα) ...

Το να θεωρηθείς μπασκετικό κοινό όταν έχεις οπαδούς του μπάσκετ μόνο 1000 εως 4000 άτομα στην καλύτερη που τρέχουν στο γήπεδο το βρίσκω υπερβολικό!!!
Βέβαια ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής που είναι της ίδιας πόλης δεν έχουν ούτε τόσους άσχετα αν κατά καιρούς κάνουν κάποιο μεγάλο μπαμ και βλέπεις γεμάτα γήπεδα είναι άλλο θέμα...

Δε θέλω να σχολιάσω πόσο μπασκετικό κοινό έχουν ομάδες όπως ο Παναθηναικός ή ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ μιας και εκεί σίγουρα δε θα είμαι αντικειμενικός (θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος φίλος που υποστηρίζει αυτές τις ομάδες) αλλά μια φορά που πήγα στο Ειρήνης και φιλίας δεν είδα καθόλου μπασκετικό κοινό από άποψη γνώσεων!!!

Υ.Γ.1 Όταν παρουσιάστηκα στο Χαιδάρι πριν από μερικά χρόνια στον θάλαμο είμασταν 22-23 άτομα.... υπήρχαν 8 Αριανοί από τους οποίους μόνο εγώ ήμουν από τη βόρια Ελλάδα!!!
Υ.Γ.2 Οι μπασκετικοί είναι τώρα στο περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις!!!



QUOTE(giannisaris @ Aug 15 2009, 13:47 ) *
Aς διευκρινίσουμε λίγο την έννοια μπασκετικό κοινο γιατί υπάρχει μπέρδεμα!!Μπόρειτε να βάζετε κάτω τα στατιστικά σας και να βγάζετε οτι ο Αρης δεν έχει μπασκετικο κοινό αλλά αυτο είναι λάθος!!Η προσέλευση των οπαδών δεν είναι ο αξιόπιστος δείκτης μέτρησης αν ένα κοινό είναι μπασκετικό!!Αυτό που πέτυχε ο Αρης στο μπάσκετ στα τέλη του 80 είναι μοναδικό σε όλα τα αθλήματα!!Δημιούργησε μπασκετικό κοινό είτε σας αρέσει είτε όχι!!Εγώ είμαι απο αθήνα δεν εχω παει ποτε θεσσαλονίκη άρα ούτε αλεξάνδρειο αλλα θεωρώ τον εαυτό μου το μεγαλύτερο φίλαθλο του Αρη!!Σαν και εμένα υπάρχουν χιλιάδες σε όλη την ελλάδα!!Η ιδέα του μπασκετικού Άρη ξεπερνάει τα στενά όρια της θεσσαλονίκης και το αστείο ερώτημα αν γεμίζει ή όχι το Αλεξάνδρειο!!!!!!!



QUOTE(boreios @ Aug 15 2009, 17:54 ) *
Εγω δηλαδη που ειμαι 35+ , ζω 330 μακρια απο την Θεσ\νικη , και δεν ξερω κανενα παικτη απο τον ποδοσφαιρικο ΑΡΗ , ειμαι ειδος υπο εξαφανιση ;;;;;;;;;;;;;;;

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω θέλω να πω και γω την γνώμη μου.Όπως έγραψα και λίγο πιο πάνω δυστυχώς ο Άρης μπορεί να έχει μπασκετικό κόσμο αλλά είναι ελάχιστος.Και εσείς παιδια που μένετε Θεσσαλονίκη μας το επιβεβαιώνεται κιόλας.Ο Άρης έχει όντως μπασκετικό λαό και πιστεύω ότι είναι λογικό και έτσι πρέπει να είναι γιατί το τμήμα μπάσκετ έχει κάνει γνωστό τον Άρη παντού.Οπότε μπασκετικό κοινό υπάρχει,αλλά θα έπρεπε να είναι περισσότερο.
Γιατί παιδια κακά τα ψέμματα όταν δεν μπορούμε να πουλήσουμε 3000 διαρκείας και δεν γεμίζουμε ένα Παλέ 5500 χιλιάδων θέσεων τότε τί να λέμε..
Εγώ είμαι Πειραιώτης και από πολύ μικρός ασχολήθηκα με το μπάσκετ και έγινα Άρης που τότε μεσουρανούσε.Από τότε όμως είμαι Αρειανός και φυσικά δεν μπορώ και δεν θέλω να αλλάξω την ομάδα μου,αν και μένω στον Πειραιά και δεν μπορώ να την ευχαριστηθώ.Έχω φίλους εδώ που είναι Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί και κάποιοι έχουν διαρκείας,άλλοι όχι.Σε αυτούς που δεν έχουν τους λέω ότι εγώ δεν μπορώ να ευχαριστηθώ την ομάδα μου και εσύ δεν παίρνεις διαρκείας;;
Το να μένεις αλλού και να είναι μακριά από την ομάδα σου είναι μεγάλη πίκρα παιδιά.
Φίλε boreios δεν είσαι καθόλου μόνος.Εώ όπως προείπα είμαι 31 είμαι Πειραιώτης (βέβαια η μητέρα μου είναι από τις Σέρρες και το νιώθω το Βορειοελλαδίτικο) και είμαι αποκλειστικά μπασκετικός.Δεν με ενδιαφέρει καν το ποδόσφαιρό του Άρη και καμίας ομάδας βέβαια.Στην δουλειά είμαι ο μόνος τόσο μπασκετικός (αν και έχω αρχίσει και μαζεύω κόσμο) και γενικά δεν έχω συναντήσει κανέναν σαν και μένα μόνο μπασκετικό.
Και μάλιστα πολύ θα ήθελα να φτιαχνόταν ένας σύλλογος κατά αυτού του ποδοσφαίρου και να είμουν και πρόεδρος ώστε να σταματήσει αυτή η αηδία πια με τα ΜΜΕ.

Δυστυχώς όμως είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε σε μια τέτοια κοινωνία όπου τα πρόβατα είναι πολλά.Και αντί να αχολούντε με τον μπασκετικό Άρη (επανέρχομαι στο θέμα) εκεί στην Θεσσαλονίκη έχουν το θράσος να λένε "μπασκετάκι" το μέγιστο τμήμα μπάσκετ που άλλαξε όλοι την ιστορια του Ελληνικού αθλητισμού και όχι μόνο του μπάσκετ.

Επειδή είπα πολλά και κούρασα όμως θα πω κάτι τελευταίο.Ας κοιτάμε εμείς οι Αρειανοί να γεμίζουμε το Παλε και να είμαστε κοντά στην ομάδα και να μην είμαστε μόνο μουρμούρα και παράπονα.Και στην τελική ,καλύτερα να μην είμαστε και τόσο μπασκετικοί και να γεμίζουμε το γηπεδο όπως κάνουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παρά να λέμε μπασκετικοί και να πηγαίνουν 1000 άτομα.
gallistis
αυτο καταρχιν που διαπιστωνω ειναι οτι μονο σε ενα φορουμ για μπασκετικους μπορουν να αναρτηθουν αποψεις τοσο ωραια δομημενες και με τοσα επιχειρηματα.ειναι αυτο που μας κανει να ξεχωριζουμε.στο ποδοσφαιρο μονο αναρθρες κραυγες,παραγκα και σουπεραπατη.
στο θεμα μας(οφ τοπικ δηλαδη).δε θελω να πιστεψω οτι αυτοι που ειναι εκτος θεσσαλονικης αγαπουν περισσοτερο τον μπασκετικο ΑΡΗ μας,απο αυτους που ζουν μεσα στη πολη.ισως να υπαρχει ενας περισσοτερος ρομαντισμος(οπως ας πουμε για μια κοπελα που βρισκεται μακρια και δε μπορεις να τη βλεπεις καθε μερα)απο εμας που δεν εχουμε τη δυνατοτητα να ζουμε την ομαδα απο κοντα.προσωπικα εχω δει τον αρη μια φορα στο αλεξανδρειο και αμετρητες φορες στην αθηνα.πιο μικρος στο σχολειο που οι συμμαθητες ηξεραν το παθος μου-μεταξυ σοβαρου και αστειου- με απειλουσαν με ξυλοφοτωμα smiley.gif αν με πετυχαιναν στο σεφ η στο οακα.εγω ομως πηγαινα,οπως ο ναρκομανης γυρευει τη δοση του. ποτε δεν εγινε τιποτα.θυμαμαι οταν παιξαμε στο γαλατσι με τον παναθηναικο πριν κατι χρονια(επειδη δεν ηταν ευκαιρο το οακα)τυχαια πετυχα κατι παλιους γνωστους και γιναμε ενα παρεακι 8 ατομων για να δουμε το παιχνιδι.οι 5 ημασταν αρειανοι
SkiesOfAzel
QUOTE(gallistis @ Aug 16 2009, 01:55 ) *
δε θελω να πιστεψω οτι αυτοι που ειναι εκτος θεσσαλονικης αγαπουν περισσοτερο τον μπασκετικο ΑΡΗ μας,απο αυτους που ζουν μεσα στη πολη.


Εγώ δυστυχώς το πιστεύω πλέον ... Βλέπεις είναι και ιδικές οι συνθήκες. Για εμάς, το φυσιολογικό θα ήταν να υποστηρίζουμε ομάδες της πόλης μας. Το ότι γίναμε Αρειανοί την περίοδο του Γκάλη είναι απόλυτα φυσιολογικό (τότε όλοι Άρης δηλώνανε). Το ότι μείναμε Αρειανοί όμως στα πέτρινα χρόνια ενώ θα μπορούσαμε να γίνουμε ολυμπιακοί ή παναθηναϊκοί είναι αυτό που μας διαχωρίζει γιατί πολύ απλά εμείς είχαμε επιλογές που θεωρητικά τουλάχιστον, θα μας πρόσφεραν περισσότερες χαρές.

Δυστυχώς αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω για τον Έλληνα και τη νίκη είναι σε μεγάλο βαθμό αλήθεια. Εδώ o Έλληνας έκανε τον ακατονόμαστο ήρωα και προπονηταρά επειδή κατάφερε (με τους υπερπαίκτες που είχε) να πάρει τίτλους με την Εθνική basket και ας κακοποιούσε το άθλημα. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι πιο νέοι Αρειανοί είναι πως ο κόσμος είναι η ομάδα και αυτός θα φέρει και τις επιτυχίες. Ακόμα και στα πέτρινα χρόνια ο Άρης έπαιρνε τίτλους, παρότι ήταν τόσο χρεωμένος που κάθε φορά που έπαιζε γινόταν αγώνας για να μπορέσει να σφραγίσει τα εισιτήρια. Ο λόγος απλός, ο κόσμος ήταν τότε πολύ κοντά στην ομάδα. Το γήπεδο γεμίζαμε, την ευρώπη όλη γυρίζαμε ακόμα και όταν παίζαμε με τους πεθαμένους του κόρατς, μέχρι εράνους κάναμε για να πληρωθούν οι παίκτες . Δεν είναι τυχαίο το ότι ο Γαλακτερός είχε πει μετά το κύπελλο με την ΑΕΚ πως τους αγώνες τους κέρδιζαν οι φανέλες του Άρη. Η ΑΕΚ είναι και ένα καλό αντιπαράδειγμα, μια ομάδα που και λεφτά είχε, και ωραίο basket έπαιζε, και τίτλο πήρε, αλλά πέθανε γιατί δεν είχε κόσμο ούτε για δείγμα στο basket.

Για να (ψιλο) επιστρέψουμε και στο θέμα μας, επειδή η νοοτροπία του Έλληνα δεν αλλάζει, εγώ μόνο έναν τρόπο βλέπω να επιστρέψει ο Αρειανός στο Αλεξάνδρειο. Να αναδείξουμε παίκτες δικούς μας, με τους οποίους θα μπορεί ο Αρειανός να ταυτιστεί και οι οποίοι θα τον κάνουν περήφανο όταν παίζουν. Ας αφήσουμε τις βιαστικές λύσεις και ας κοιτάξουμε τα νέα παιδιά μας, αυτοί είναι και η απάντηση. Μήπως έτυχε να δείτε το φιλικό της Εθνικής με τους Βούλγαρους ; Αν ναι θυμάστε τι υποδοχή είχε ο Παπανικολάου από τον κόσμο (ανεξαρτήτως ομάδας που υποστηρίζουν); Υποδοχή ήρωα και μιλάμε για κόσμο που τον έμαθε φέτος. Για εμάς τους Αρειανούς που τον παρακολουθούμε απο τα 15 του, η υπερηφάνεια είναι πολλαπλάσια. Έτσι θα φέρουμε πίσω τον κόσμο στα γήπεδα και έτσι θα δημιουργηθούν και νέοι Αρειανοί από όλη την Ελλάδα. Ο Παπανικολάου, ο Χρυσικόπουλος αλλά και τα παιδιά που ακολουθούν είναι για μένα η λύση και το μέλλον του Άρη, και αν τους δώσει η διοίκηση θα έχει πουλήσει πολύ περισσότερα απο δυο παίκτες. Έξάλλου ο Άρης σαν ομάδα έχει τη δυναμική να μεγαλώσει αρκετά ώστε να μπορεί και να κρατάει αυτούς τους παίκτες, αρκεί να τους διαχειριστεί σωστά.
petrovic
Μου αρέσει ΤΡΕΛΑ αυτό το οφ τόπικ γιατί βγάζει πολυ συναίσθημα και πολλή αλήθεια. Θα γράψω και εγώ την ιστορία μου

Είμαι γεννημένος το 1983 , οπότε πρόλαβε την τρελή εποχή του μπάσκετ στα τελευταία της. Η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που θυμάμαι πραγματικά καλά είναι το Μουντομπάσκετ του 1990. εκείνo το ασήκωτο πλάκωμα που ένιωσα μόλις ακυρώθηκε το φόλλοου του Γαλακτερού με τις ΗΠΑ μάλλον είναι η αρχή της καψούρας. Σε επίπεδο κλαμπ φυσικά δεν μπορούσα να υποστηρίζω τίποτα αλλο εκτός από τον μεγάλο Άρη. Μετά τη φυγή του Γκάλη ωστόσο και την πτώση της ομάδας (....τα αποτελέσματα που γράψατε παραπάνω) άρχισα να υποστηρίζω την ποδοσφαιρική μου ομάδα , τον Ολυμπιακό. ( καψούρα: Ζάρκο Πάσπαλιε). Μόλις τα χρόνια πέρασαν και άρχισα να καταλαβαίνω λίγα πράγματα το ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό έσβηνε αργά και σταθερά και η με διαφορά μεγάλη μου αγάπη έγινε η Εθνική. Βοήθησαν σε αυτό και τα χαστούκια 1999, 2001, 2003 (όσο με πληγώνεις , τόσο με πωρώνεις).Η πιο μεγάλη χαρά που μου έχει προσφέρει μέχρι τώρα το μπάσκετ είναι το χρυσό του 2005. Πραγματική λύτρωση: επιτέλους μια μεγάλη επιτυχία που τη ζω ο ίδιος και την καταλαβαίνω και δεν είναι απλή αφήγηση από τους μεγαλύτερους.επιτέλους κάτι κινείται και δεν είμαι εγώ ο γραφικός που έβλεπα πρωτάθλημα μπάσκετ το 2002 και το 2003, τότε που όλοι το είχαν ρίξει στους Καρεμπέδες και τα Τσάμπιονς Λιγκ.Μετά την ανακούφιση που ήταν το 2005 και που έκλεισε έναν κύκλο έντασης άρχισα να κουλάρω και μάλλον εκεί οφείλεται ότι άρχισα πάλι να τη βρίσκω με τον Άρη: νοστάλγησα τα νιάτα μου,back to where it all began. Από τότε όλο λέω ότι θα ανέβω Θεσσαλονίκη (μένω Αθήνα) για να ζήσω την ατμόσφαιρα Αλεξάνδρειο και όλο βαριέμαι και το αναβάλλω. Φέτος όμως τα ψέματα τέλειωσαν :θα ανέβω σίγουρα. Αυτό που θα ήθελα από την ομάδα είναι να βασιστεί περισσότερο στους Έλληνες.Ο Skies of Azel ,που έγραψε παραπάνω σχετικά, με καλύπτει 100%. Το κλαμπ με το οποίο ταυτίστηκα περισσότερο τα τελευταία 10 χρόνια ήταν η ΑΕΚ της περιόδου Ιβκοβιτς- Σάκοτα-Κατσικάρη, που και καλό μπάσκετ έπαιξε και τίτλους πήρε και έβγαλε Κακιούζη-Ντικούδη-Χατζή-Ζήση-Μπουρούση -Ταπούτο-Τσιάρα, ενώ φέτος η αδυναμία μου ήταν το Μαρούσι

Υ.Γ. 1:Μάλλον σας δυσκόλεψα πολύ. Και εγώ πάντως δυσκολεύτηκα. Ποιος είπε ότι είναι εύκολο να βάλεις τα συναισθήματα σου σε σειρά;
Υ.Γ. 2: Κάτι πρέπει να γίνει με την αφόρητη ποδοσφαιροπροπαγάνδα. Εμείς είμαστε κάποιας ηλικίας και δεν χαμπαριάζουμε. Τι γίνεται όμως με τις μικρότερες γενιές; Δεν πρέπει κάποια στιγμή να γίνει μια σοβαρή διαμαρτυρία εναντίον της τρισάθλιας Αθλητικής Κυριακής που είναι εκπομπή στημένη με τα χρήματα ΌΛΩΝ των φορολογουμένων πολιτών και έχει καταλήξει μονοθεματική, πραγματικό καφενείο των ποδοσφαιρόπληκτων ; Είναι δυνατόν μπασκετικοί, στιβικοί, οπαδοί του βόλει κτλ. να ανέχονται να πληρώνουν την ΕΡΤ και σε αντάλλαγμα να εισπράττουν 4 ώρες ποδοσφαιρική παπαντζα του χειρότερου είδους;(ο Γεωργίου είναι 1000 φορές καλύτερος)
hagi
QUOTE(petrovic @ Aug 16 2009, 12:44 ) *
Υ.Γ. 2: Κάτι πρέπει να γίνει με την αφόρητη ποδοσφαιροπροπαγάνδα. Εμείς είμαστε κάποιας ηλικίας και δεν χαμπαριάζουμε. Τι γίνεται όμως με τις μικρότερες γενιές; Δεν πρέπει κάποια στιγμή να γίνει μια σοβαρή διαμαρτυρία εναντίον της τρισάθλιας Αθλητικής Κυριακής που είναι εκπομπή στημένη με τα χρήματα ΌΛΩΝ των φορολογουμένων πολιτών και έχει καταλήξει μονοθεματική, πραγματικό καφενείο των ποδοσφαιρόπληκτων ; Είναι δυνατόν μπασκετικοί, στιβικοί, οπαδοί του βόλει κτλ. να ανέχονται να πληρώνουν την ΕΡΤ και σε αντάλλαγμα να εισπράττουν 4 ώρες ποδοσφαιρική παπαντζα του χειρότερου είδους;(ο Γεωργίου είναι 1000 φορές καλύτερος)

Καλά αυτά τα ζώα που λένε αθλητικοί Κυριακή που την είδαν..Που είναι τα αθλήματα δηλαδή;;Αυτό το πράγμα με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση έχει γίνει πια ανυπόφορο.Και άντε εμείς οι μπασκετικοί κάτι ακούμε,τί να πουν και οι άλλοι που ασχολούντε με άλλα αθλήματα.Θα ήθελα να κάναμε πάντως μια προσπάθεια κάποιου είδους διαμαρτυρίας προς όλους αυτούς αν μαζευόμασταν πολλοί.

Νομίζω όμως πρέπει να σταματήσουμε το off topic.
all_around

Υ.Γ. 2: Κάτι πρέπει να γίνει με την αφόρητη ποδοσφαιροπροπαγάνδα. Εμείς είμαστε κάποιας ηλικίας και δεν χαμπαριάζουμε. Τι γίνεται όμως με τις μικρότερες γενιές; Δεν πρέπει κάποια στιγμή να γίνει μια σοβαρή διαμαρτυρία εναντίον της τρισάθλιας Αθλητικής Κυριακής που είναι εκπομπή στημένη με τα χρήματα ΌΛΩΝ των φορολογουμένων πολιτών και έχει καταλήξει μονοθεματική, πραγματικό καφενείο των ποδοσφαιρόπληκτων ; Είναι δυνατόν μπασκετικοί, στιβικοί, οπαδοί του βόλει κτλ. να ανέχονται να πληρώνουν την ΕΡΤ και σε αντάλλαγμα να εισπράττουν 4 ώρες ποδοσφαιρική παπαντζα του χειρότερου είδους;(ο Γεωργίου είναι 1000 φορές καλύτερος)
[/quote]


Δυστηχώς ούτε καν με το ποδόσφαιρο ασχολείται σοβαρά και αυτό φαίνεται με την αφιέρωση 60% και του χρόνου στους τρεις μεγάλους της Αθήνας...Βασικά εκεί είναι το χρήμα, η εκπομπή δουλεύει καθαρά επιχειρηματικά, χωρίς εδώ να μην παίζει ρόλο στην προπαγάνδιση αυτών των ομάδων άρα στο στήσιμο αυτό, τώρα είμαστε πολύ off topic μάλλον πρέπει κάπως να μεταφερθούν αυτά τα ποστς, σωστά? rolleyes.gif
Timemaster
μάλλον εκτός από ένα μπάσκετ μίτινγκ στην Θεσσαλονίκη πρέπει να κάνουμε και ένα μίτινγκ στο Παλέ όπου θα μαζευτούμε όλοι εμείς οι ξενιτεμένοι Αριανοί και φίλαθλοι του μπάσκετ για να δούμε ένα αγώνα μαζί....
rolleyes.gif
PanBat
και εγώ Αθήνα μένω και δυστυχώς έχω πάει μόνο μια φορά Αλεξάνδρειο πρόπερσι με Μακάμπι. Θα πάω και φέτος σίγουρα αν περάσουμε ομίλους. Αν έμενα Θεσσαλονίκη θα έπερνα σίγουρα διαρκείας. Στη τελική μπορεί να έβγαινα 5-6 φορές λιγότερες το χρόνο αλλά διαρκείας θα έπαιρνα!
hagi
QUOTE(PanBat @ Aug 16 2009, 21:45 ) *
και εγώ Αθήνα μένω και δυστυχώς έχω πάει μόνο μια φορά Αλεξάνδρειο πρόπερσι με Μακάμπι. Θα πάω και φέτος σίγουρα αν περάσουμε ομίλους. Αν έμενα Θεσσαλονίκη θα έπερνα σίγουρα διαρκείας. Στη τελική μπορεί να έβγαινα 5-6 φορές λιγότερες το χρόνο αλλά διαρκείας θα έπαιρνα!

Έτσι έτσι και γω θα έκανα.Αλλά δυστυχώς μένουμε μακριά.Δεν πειράζει όμως θα προσπαθήσουμε όλοι να ανέβουμε και ίσως κανονίσουμε να πάμε και μαζί όλοι εμείς αν αυτό είναι δυνατόν.
giannisaris
Και εγώ απο αθήνα είμαι και το όνειρο μου είναι να πάω αλεξάνδρειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και το ακόμα καλύτερο να περάσει ξανά ο αυτοκράτορας σε fainal four και να πάω σε όποια πόλη της ευρώπης και αν παίζει.....!!!
celtic_pride
QUOTE(giannisaris @ Aug 17 2009, 18:57 ) *
Και το ακόμα καλύτερο να περάσει ξανά ο αυτοκράτορας σε fainal four και να πάω σε όποια πόλη της ευρώπης και αν παίζει.....!!!


Φίλε Γιάννη, we share the same dream... biggrin.gif .. Και πρωτάθλημα θα πρόσθετα εγώ....

[ον-τοπικ] O... "κλεισμένος" πήγε στον συμπολίτη... http://www.sportnet.gr/report.php?id=195230 [/ον-τοπικ]

[οφ-τοπικ] Συγχρονη νοοτροπία Αρειανών (πραγματικό γεγονός): "Αν ο Τσαλδάρης πάει στον Παοκ, όλοι όσοι από εμάς πάρουν μπασκετικό διαρκείας είναι μ.......ες"........ O tempora, o mores!! [/οφ-τοπικ]
scales84
η αληθεια ειναι οτι εγω πχ ημουνα αρης μικρος...ειχα φαει ενα κολλημα με τον γιαννακη και τον ακολουθησα στον πανιωνιο..οταν ομως στην πρωτη γυμνασιου ειχα συμμαθητη κορεατη που ηταν φανατικος αριανος κι ειχε και τη φανελα του γκαλη κατα;λαβα ποια ηταν η ομαδα για την οποια γεννηθηκα να αγαπησω....
EXPLOITED ARIS
http://www.metrosport.gr/archives/27744
Μονο για την Ευρωπη ε;
Δεν του εχω κ τρελη εκτιμηση αλλα ενταξει.Μπορει να βοηθησει νομιζω!
giannisaris
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Aug 18 2009, 10:49 ) *
http://www.metrosport.gr/archives/27744
Μονο για την Ευρωπη ε;
Δεν του εχω κ τρελη εκτιμηση αλλα ενταξει.Μπορει να βοηθησει νομιζω!


Hμαρτον...τι άλλο θα ακούσουμε....πλάκα μας κάνουν..αυτός παίζει να είναι και ο χειρότερος αμερικανός στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος!!Ποιο τσακάλι είχε τη φοβερή ιδεά άραγε??μεγάλος σκάουτερ!!!Καλύτερα να παίζει κάποιος πιτσιρικάς περισσότερο!!!
Κουράγιο αρειανοί έχουμε πολυ ανηφόρα ακόμα μέχρι να ξαναγίνουμε όπως παλιά.......!!!
hagi
QUOTE(celtic_pride @ Aug 17 2009, 22:11 ) *
Φίλε Γιάννη, we share the same dream... biggrin.gif .. Και πρωτάθλημα θα πρόσθετα εγώ....

[ον-τοπικ] O... "κλεισμένος" πήγε στον συμπολίτη... http://www.sportnet.gr/report.php?id=195230 [/ον-τοπικ]

[οφ-τοπικ] Συγχρονη νοοτροπία Αρειανών (πραγματικό γεγονός): "Αν ο Τσαλδάρης πάει στον Παοκ, όλοι όσοι από εμάς πάρουν μπασκετικό διαρκείας είναι μ.......ες"........ O tempora, o mores!! [/οφ-τοπικ]

Αν και ακόμη δεν έχει κλείσει γιατί έτσι έλεγαν και για τον Άρη,όντως περίεργο.Έτσι ακριβώς έγινε και πέρσι με τον Τσιάρα.Πρώτος απ’όλους είχε ακουστεί ότι έκλεισε στον Άρη και τελικά πήγε στον ΠΑΟΚ. κρίμα...

QUOTE(giannisaris @ Aug 18 2009, 12:45 ) *
Hμαρτον...τι άλλο θα ακούσουμε....πλάκα μας κάνουν..αυτός παίζει να είναι και ο χειρότερος αμερικανός στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος!!Ποιο τσακάλι είχε τη φοβερή ιδεά άραγε??μεγάλος σκάουτερ!!!Καλύτερα να παίζει κάποιος πιτσιρικάς περισσότερο!!!
Κουράγιο αρειανοί έχουμε πολυ ανηφόρα ακόμα μέχρι να ξαναγίνουμε όπως παλιά.......!!!

Νομίζω ότι υπερβάλεις..Δεν είναι τοσο κακός και το δείχνουν και τα στατιστικά του.Είναι περίπου 2.00μ και θα είναι βοήθεια στα guard για την Ευρωλίγκα.Ένας ακόμη παίχτης είναι που μπορεί να βοηθήσει.Δεν νομίζω να είναι κακό αυτό.Όσο για τους πιτσιρικάδες μην υπερβάλουμε κιόλας..Ας παίξει ο Παπανικολάου και ο Σκορδίλης και μια χαρά είναι..Δεν μπορούν να παίξουν όλοι οι πιτσιρικάδες.
weirdo1977
QUOTE(http://www.athlitikanea.gr/index.cfm?pid=2&sub=51&detail=T&art_id=8736)
Στην Αλικάντε ο Μάσεϊ! Ο Τζερεμάι Μάσεϊ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λουσεντούμ Αλικάντε που επέστρεψε στα "σαλόνια" της ACB λίγκας Κώστας Βελιτσικάκης (18 Αυγούστου 2009 13:35)

Πολλά είχαν ακουστεί για την περίπτωσή του, όμως τελικά ο Τζερεμάι Μάσεϊ θα παραμείνει κάτοικος Ισπανίας και θα αγωνιστεί στην ομάδα της Λουσεντούμ Αλικάντε. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην πάουερ φόργουορντ του Άρη θα συνεχίσει αγωνιζόμενος στην ACB λίγκα, καθώς Ρεάλ Μαδρίτης και Αλικάντε συμφώνησαν για την παραχώρηση του Αμερικανού με σκοπιανό διαβατήριο παίκτη. Άλλωστε, ήταν γνωστό ότι ο Ετόρε Μεσίνα δεν υπολόγιζε τον Μάσεϊ στα πλάνα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, από τη στιγμή που Βελίτσκοβιτς, Ρέγιες, Λαβρίνοβιτς, Βαν ντε Σπίνγκελ και τελευταίος ο Γκαρμπαχόσα απαρτίζουν τη φροντ-λάιν των Μαδριλένων.

Αρχικά, υπήρξε το δημοσίευμα της λιθουανικής ιστοσελίδας “krepsinis.net”, το οποίο έκανε λόγο για τη νέα ομάδα του Μάσεϊ. Η επιβεβαίωση έμελλε να έρθει μέσω της ισπανικής ιστοσελίδας που εδρεύει στη Μαδρίτη, “marca.com”. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Ισπανοί αναφέρουν πως επιθυμία του δυναμικού πάουερ φόργουορντ ήταν να παραμείνει στην Ισπανία και να αγωνιστεί στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, παρά το ενδιαφέρον του Άρη.

Την περασμένη σεζόν σε 38 αγώνες για το ισπανικό πρωτάθλημα, αριθμούσε 8.5 πόντους και 4.5 ριμπάουντ, ενώ σε 19 συμμετοχές για τη διοργάνωση της Ευρωλίγκα είχε 8.2 πόντους και 4.1 ριμπάουντ.

http://www.athlitikanea.gr/index.cfm?pid=2...amp;art_id=8736


μάσεϊ τέλος smile.gif παίζει να ήμουν ο μονος που δεν τον ήθελα biggrin.gif
hagi
Κρίμα..Αν και δεν περίμενα να τον πέρναμε...Μπορεί να ήσουν και ο μόνος weirdo.. tongue.gif
EXPLOITED ARIS
QUOTE(weirdo1977 @ Aug 18 2009, 15:39 ) *
http://www.athlitikanea.gr/index.cfm?pid=2...amp;art_id=8736


μάσεϊ τέλος smile.gif παίζει να ήμουν ο μονος που δεν τον ήθελα biggrin.gif


Εσυ φταις για ολαααααααααααααααααααα!!!! sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif
Εισαι κακος,πολυ κακος!
celtic_pride
Έλα μωρέ, ξερω γω, να ούμε, πάοκ σε λέω... Ποιος Μάσευ? Τι είναι αυτός?? Παίζει στη θέση του Μουσλίμοβιτς? smiley.gif


Πέρα από την πλάκα παιδιά, μου κάνει εντύπωση που η Ρεάλ τον έδωσε στη Αλικάντε.. (πόσο μάλλον η Αλικάντε να του δώσει 1 εκατομμύριο.. Ελπίζω πάντως, να είναι τόσο κλεισμένος στην Αλικάντε, όσο ήτανε οι Τσιάρας και Ταπούτος στον Αρη... biggrin.gif
xavier
o μπέλσερ δεν ειναι κακος παιχτης, αν ηταν, ο μπαρτζωκας δεν θα τον κρατουσε 3 χρονια στην ολυμπια...Παιζει να ειναι απο τους καλυτερους αμυντικους του πρωταθληματος, ενω φέτος βελτίωσε πολυ και το σουτ του...Για βασικο δεν θα τον επαιρνα...Αν ο Ματσον φοβάται οτι ο παπ θα παει στην πολονια με την εθνικη και θα χασει ολη την προετοιμασια για να επιστρεψει μια εβδομάδα πριν τα παιχνιδια με το μαρουσι, καλα κανει και κοιταει για εναλλακτικες...

Για το ελληνικο πρωτάθλημα εχω πει αρκετες φορες οτι η ομαδα δεν χρειαζεται αλλον παιχτη...
kfoto77
QUOTE(giannisaris @ Aug 18 2009, 12:45 ) *
Hμαρτον...τι άλλο θα ακούσουμε....πλάκα μας κάνουν..αυτός παίζει να είναι και ο χειρότερος αμερικανός στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος!!Ποιο τσακάλι είχε τη φοβερή ιδεά άραγε??μεγάλος σκάουτερ!!!Καλύτερα να παίζει κάποιος πιτσιρικάς περισσότερο!!!
Κουράγιο αρειανοί έχουμε πολυ ανηφόρα ακόμα μέχρι να ξαναγίνουμε όπως παλιά.......!!!



http://www.metrosport.gr/archives/27795

Καλησπέρα παιδιά.
Συμφωνείτε με αυτό; Ίσως όντως χρειάζεται περισσότερη βοήθεια ο Μπέτς στο 5...
Timemaster
QUOTE(giannisaris @ Aug 18 2009, 12:45 ) *
Hμαρτον...τι άλλο θα ακούσουμε....πλάκα μας κάνουν..αυτός παίζει να είναι και ο χειρότερος αμερικανός στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος!!Ποιο τσακάλι είχε τη φοβερή ιδεά άραγε??μεγάλος σκάουτερ!!!Καλύτερα να παίζει κάποιος πιτσιρικάς περισσότερο!!!
Κουράγιο αρειανοί έχουμε πολυ ανηφόρα ακόμα μέχρι να ξαναγίνουμε όπως παλιά.......!!!


δεν είναι κακή ιδέα να τον έχουμε μόνο για την προετοιμασία αλλά και για τα δύο παιχνίδια με το Μαρούσι και μετά με την Άλμπα εφόσον ο Παπανικολάου θα είναι στην Εθνική και θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.
αλλά δε τον χρειαζόμαστε για περισσότερο!!!

δεν είναι και τόσο κακός παίχτης...3 χρόνια στην Λάρισα δεν έκανε άσχημες χρονιές
καλός αμυντικός...βοηθάει σε αλληλοκαλύψεις και κλέβει μπάλες ενώ έχει αξιοπρεπές τρίποντο!!!


QUOTE(weirdo1977 @ Aug 18 2009, 15:39 ) *
http://www.athlitikanea.gr/index.cfm?pid=2...amp;art_id=8736


μάσεϊ τέλος smile.gif παίζει να ήμουν ο μονος που δεν τον ήθελα biggrin.gif


μετά από τον Άιρα ούτε και εγώ ήθελα Μάσευ όχι επειδή είναι καλύτερός του αλλά επειδή γέμισε το ρόστερ!
ενώ σαν παίχτης (ταπεινή γνώμη) δεν αξίζει το 1,3 που παίρνει!

QUOTE(kfoto77 @ Aug 19 2009, 13:29 ) *
http://www.metrosport.gr/archives/27795

Καλησπέρα παιδιά.
Συμφωνείτε με αυτό; Ίσως όντως χρειάζεται περισσότερη βοήθεια ο Μπέτς στο 5...


Δεν συμφωνώ αλλά και δε διαφωνώ!!!
Τι εννοώ;
Πέρσι ήμασταν με Μπετς,Αγαδάκο και τον Σκορδίλη απλά να συμπληρώνει
φέτος έχουμε Ντικούδη που θα παίζει αντί του Αγαδάκου και σαφώς καλύτερη επιλογή
και έναν Σκορδίλη που αξίζει να πάρει χρόνο συμμετοχής (τα 60 λεπτά πέρσι ήταν φανταστικά και ειδικά με τον Ολυμπιακό)
Στο 4 έχουμε Μπάρλο και Άισα οπότε είμαστε καλά με 4 ψηλούς

ενώ άμα υπάρξει καινό έχουμε και το περιθώριο να πάρουμε κάποιον κοινοτικό ή να κάνουμε αλλαγή παίχτη!
rolleyes.gif

εγώ έχω να τονήσω κάτι άλλο:
Τέλη Αυγούστου «τελειώνει» η «Ανα-Γένεσις». Με ορισμένα πολύ «ηχηρά» ονόματα, όχι μόνο αυτά που «κυκλοφορούν» στα μπλογκ μας. Και άλλα…
από http://www.metrosport.gr/archives/27793

απλά θα τελειώσει ή θα φέρουν και κάποιο παίχτη;
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
EXPLOITED ARIS
QUOTE(Timemaster @ Aug 19 2009, 13:52 ) *
Τέλη Αυγούστου «τελειώνει» η «Ανα-Γένεσις». Με ορισμένα πολύ «ηχηρά» ονόματα, όχι μόνο αυτά που «κυκλοφορούν» στα μπλογκ μας. Και άλλα…
από http://www.metrosport.gr/archives/27793

απλά θα τελειώσει ή θα φέρουν και κάποιο παίχτη;
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif


Κ αν ναι τελικα(που μαλλον κατι θα γινει αν θελουν να δωσουν κ αλλα διαπιστευτηρια!)σε ποια θεση;
Koul
Όνειρο ήταν και πάει... ohmy.gif Δυστυχώς συναισθηματισμοί δεν χωράνε στον σύγχρονο αθλητισμό, το διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά. Η Αλικάντε έκανε την καλύτερη προσφορά και απέκτησε τον παίκτη. Έτσι απλά. Ίσως το κενό πίσω από τον Μπετς να μπορεί να καλυφθεί με τους υπάρχοντες παίκτες. Αλλά κακά τα ψέματα, με δίδυμο Μπετς-Μάσεϊ η ομάδα θα άλλαζε επίπεδο. Πάντως το γεγονός ότι η διοίκηση προσπάθησε να αποκτήσει δανεικό τον Μάσεϊ φανερώνει ότι "βλέπει" κάποιο κενό στην front-line. Πιθανόν λοιπόν να κινηθεί για κάποιον άλλο παίκτη. Αν υπάρχουν τα χρήματα βέβαια...
giannisaris
QUOTE(Koul @ Aug 19 2009, 14:23 ) *
Όνειρο ήταν και πάει... ohmy.gif Δυστυχώς συναισθηματισμοί δεν χωράνε στον σύγχρονο αθλητισμό, το διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά. Η Αλικάντε έκανε την καλύτερη προσφορά και απέκτησε τον παίκτη. Έτσι απλά. Ίσως το κενό πίσω από τον Μπετς να μπορεί να καλυφθεί με τους υπάρχοντες παίκτες. Αλλά κακά τα ψέματα, με δίδυμο Μπετς-Μάσεϊ η ομάδα θα άλλαζε επίπεδο. Πάντως το γεγονός ότι η διοίκηση προσπάθησε να αποκτήσει δανεικό τον Μάσεϊ φανερώνει ότι "βλέπει" κάποιο κενό στην front-line. Πιθανόν λοιπόν να κινηθεί για κάποιον άλλο παίκτη. Αν υπάρχουν τα χρήματα βέβαια...


Κρίμα....δεν ζητήσαμε πολλά απο τη διοίκηση...ξέρουμε τα οικονομικα δεδομένα και δεν ονειροβατούσαμε...απλά ρε γαμώτο λίγο συναισθηματισμός κάλο είναι να υπάρχει ορισμένες φορές...κάνε το χατήρι του κόσμου...φερτον....δεν ζητήσαμε το γιασικεβίτσιους....κάνε το χατήρι μια φορά.....θα ήταν η ιδανική υπέρβαση....ο παίχτης ήθελε..όλος ο κόσμος ήθελε....αν τον έφερνε ανεξαρτήτος αποτελέσματος θα είχε τη στήριξη του κόσμου ότι και αν γινόταν!!! Εγω βλέπω οτι οι γιαννακόπουλαιοι και οι αγγελοπουλαίοι κάνουν και κινήσεις γιατι είναι οπαδοι....οι δικοί μας είναι απλοί ψυχροί διαχειριστές ( και δεν συγκρίνω φυσικά τα οικονομικά μεγέθη....στο πλαίσιο που μπορεί ο κεθένας...αλλά φέρτον ρε γαμώτο....)!!!
hagi
QUOTE(giannisaris @ Aug 19 2009, 15:37 ) *
Κρίμα....δεν ζητήσαμε πολλά απο τη διοίκηση...ξέρουμε τα οικονομικα δεδομένα και δεν ονειροβατούσαμε...απλά ρε γαμώτο λίγο συναισθηματισμός κάλο είναι να υπάρχει ορισμένες φορές...κάνε το χατήρι του κόσμου...φερτον....δεν ζητήσαμε το γιασικεβίτσιους....κάνε το χατήρι μια φορά.....θα ήταν η ιδανική υπέρβαση....ο παίχτης ήθελε..όλος ο κόσμος ήθελε....αν τον έφερνε ανεξαρτήτος αποτελέσματος θα είχε τη στήριξη του κόσμου ότι και αν γινόταν!!! Εγω βλέπω οτι οι γιαννακόπουλαιοι και οι αγγελοπουλαίοι κάνουν και κινήσεις γιατι είναι οπαδοι....οι δικοί μας είναι απλοί ψυχροί διαχειριστές ( και δεν συγκρίνω φυσικά τα οικονομικά μεγέθη....στο πλαίσιο που μπορεί ο κεθένας...αλλά φέρτον ρε γαμώτο....)!!!

Έτσι όπως το έθεσες κάπως το βλέπουμε όλοι..
vamos33
Διάβασε κανείς το άρθρο από την Μarca?Λέει ότι ο ίδιος ο παίκτης προτίμησε να μείνει στην ACB από το να επιστρέψει στην ομάδα του ΑΡΗ.Αν ισχύει βέβαια.Γιατί ποτε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος..

Πάντως ανακοίνωση η Αλικάντε δεν έχει βγάλει και λένε ότι ο Μάσσευ στο fb το διαψεύδει..

QUOTE
Ο κόουτς της Λουθέντουμ Οσκάρ Κιντάνα επικοινώνησε ο ίδιος με τον Μάσεϊ και του πρότεινε να αποδεχθεί τη πρόταση, λέγοντάς του ότι τον θεωρεί απαραίτητο για την ομάδα του. Ο Αμερικανός δεν έκρυψε ότι το τηλεφώνημα αυτό ήταν ο κυριότερος λόγος που θα πει το "ναι" στην πρόταση. Και πράγματι, λίγη ώρα αργότερα, όταν ενημερώθηκε από τη διοίκηση της Ρεάλ, εξέφρασε την επιθυμία του να πάει στην ομάδα του Αλικάντε, αφού άλλωστε στο οικονομικό μέρος έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο ίδιος δεν πρόκειται να χάσει ούτε δολάριο. Στην ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας "Marca" αναφέρεται πως είναι καθαρά επιλογή-επιθυμία του Μάσεϊ να συνεχίσει στο ισπανικό πρωτάθλημα και να μην επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Αρη. Ο Κιντάνα στηρίζει πολλά στο δίδυμο Μάσεϊ - Αντριουσκεβίτσιους. Ο Λιθουανός με τον Μάσεϊ μπορούν να κάνουν θαύματα, τόνισε ο κόουτς της ισπανικής ομάδας, που έκανε λόγο για αρπαγή του Μάσεϊ από την αγκαλιά του Αρη. Τόνισε πως εκείνο που τον φόβιζε ήταν οι δεσμοί εκτίμησης και αγάπης που συνδέουν τον Μάσεϊ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. "Τελικά θα είναι μαζί μας" είπε.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Μάσεϊ να μείνει στην Ισπανία έπαιξε και η συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας του Αλικάντε, Μιγκέλ Κάνο. "Δεν ξέρω εάν τον έπεισα με αυτά που συζητήσαμε, αλλά του έδωσα να καταλάβει πόσο σημαντικός θα είναι φέτος για την ομάδα μας και πόσο πολύ τον θέλουμε κοντά μας" δήλωσε.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...p;pubid=3855376
EXPLOITED ARIS
Mεχρι να ανακοινωθει ολα γινονται...
SteelGandalf
Προλαβαίνουμε ακόμα να τον αποκτήσουμε; tongue.gif

Μήπως είμαστε ομαδικώς τρελοί; tongue.gif
sn3
QUOTE(kfoto77 @ Aug 19 2009, 13:29 ) *
http://www.metrosport.gr/archives/27795

Καλησπέρα παιδιά.
Συμφωνείτε με αυτό; Ίσως όντως χρειάζεται περισσότερη βοήθεια ο Μπέτς στο 5...


O corey δν λεει κ πολλα κ σε προπονησεις που τον εχω δει.μετριος παιχτης και με τιποτα για το επιπεδο του Αρη...Οντως απο τους χειροτερους αμερικανους
EXPLOITED ARIS
QUOTE(SteelGandalf @ Aug 19 2009, 17:46 ) *
Προλαβαίνουμε ακόμα να τον αποκτήσουμε; tongue.gif

Μήπως είμαστε ομαδικώς τρελοί; tongue.gif


Εεεεεεεε....ναι!!!
Αρης κ δεν ειμαι καλα δε λεει;;;
icon_drunk.gif icon_drunk.gif wav.gif wav.gif
giannisaris
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Aug 19 2009, 17:50 ) *
Εεεεεεεε....ναι!!!
Αρης κ δεν ειμαι καλα δε λεει;;;
icon_drunk.gif icon_drunk.gif wav.gif wav.gif


Ειμαστε τρελοί εμείς οι Αρειανοι!!!!!
Πάμε να πάρουμε διαρκείας της Αλικάντε ....ή....Πάμε διόικηση γερά...buzzer bitter με Τζέρυ!!!!!!
Τρέλανε μας!!!!
xavier


τι σημαινει τώρα αυτο, εγω δεν κατάλαβα, ας περιμενουμε τις ανακοινωσεις...να τελειωνουμε με το θεμα...Πάντως το μονο σιγουρο ειναι οτι απο την διοικηση το παλεψαν/παλευουν για μασσει οσο μπορουσαν/μπορουνε...
SteelGandalf
Και πως είστε σίγουροι ρε παιδιά πως πρόκειται για τους αληθινούς Massey και Mazzon;

Μη τρελαθούμε εντελώς!!! Δε μπορώ να το πιστέψω πως είναι όντως αυτοί...
Timemaster
QUOTE(SteelGandalf @ Aug 19 2009, 18:09 ) *
Και πως είστε σίγουροι ρε παιδιά πως πρόκειται για τους αληθινούς Massey και Mazzon;

Μη τρελαθούμε εντελώς!!! Δε μπορώ να το πιστέψω πως είναι όντως αυτοί...


και όμως αυτοί οι δύο είναι!!!
rolleyes.gif
SteelGandalf
Πως το ξέρεις σίγουρα αυτό;
celtic_pride
QUOTE(Timemaster @ Aug 19 2009, 18:13 ) *
και όμως αυτοί οι δύο είναι!!!
rolleyes.gif


Και πώς το κατάλαβες??? rolleyes.gif ... Ξεκόλληστε ρε παιδιά λίγο με τον Μάσευ.. Ολοι τον θέλαμε/θέλουμε αλλά δεν θα τελειώσει ο Αρης αν δεν έρθει... Λύσεις αξιόλογες στη θέση εκείνη υπάρχουν για να πάρεις..
Timemaster
QUOTE(SteelGandalf @ Aug 19 2009, 18:18 ) *
Πως το ξέρεις σίγουρα αυτό;


πρώτον δεν είναι είναι σελίδες από φαν κλαμπ...
δεύτερον άμα δεις όλους τους φίλους που έχουν δεν είναι τυχαίοι!!!

ας πούμε κάποιο συμφοιτητές του Μάσευ, Ελληνες μπασκετμπολίστες όπως ο Σκορδίλης
κ.λ.π.
giannisaris
Εστω οτι είναι ρε παιδιά...δεν λεέι κάτι το μήνυμα....
το χασαμε το παιχταρα πατριώτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SkiesOfAzel
Παιδιά άκουσα κάτι στο ραδιόφωνο που αν είναι αλήθεια εμένα προσωπικά θα με κάνει πιό χαρούμενο από το να παίρναμε τον Jeremiah, αν και μου φαίνεται λίγο ράδιο... αρβύλα tongue.gif. Ποιό συγκεκριμένα, άκουσα πως αφού δεν τα καταφέραμε με τον Μάσευ, κάνουμε προσπάθεια να πάρουμε τον Ουίλκινσον. Ξέρω πως παλιότερα είχε γραφτεί πως πάει στην Triumph, αλλά έψαξα παντού και δεν βρήκα επίσημη επιβεβαίωση. Ο Μαικ είναι απο τους πιο αγαπημένους μου παίκτες από όσους έχουν περάσει από τον Άρη, έχοντας τεράστια προσφορά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού (όπως μπορεί να σας επιβεβαιώσει και ο Γιαννάκης wink.gif).
EXPLOITED ARIS
Παιχταρας ο Μαϊκ κ καλως να ερθει(αν γινεται) αλλα θα προτιμουσα καποιον σαν τον Λαζαρο Παπαδοπουλο η τον Ζεβροσενκο για να ειμαστε καλυμμενοι κ με υπεροπλια θα ελεγα...
Timemaster
εγώ πάλι δε θέλω κανέναν από αυτούς!!!
ούτε Μάικ ούτε Παπαδόπουλο (δεν ξεχνώ τις χειρονομίες του στο Αλεξάνδρειο με την Δυναμό)
πήραμε τον Ντικούδη δε θέλουμε και άλλον που έχει αποσυρθεί από την εθνική και πάει να τελειώσει την θητεία του.

άσε που δε κοστίζουν και πολύ λιγότερο από τον Μάσευ (με ένα ποσοστό πληρωμένο από την ρεαλ)
EXPLOITED ARIS
QUOTE(Timemaster @ Aug 19 2009, 20:12 ) *
εγώ πάλι δε θέλω κανέναν από αυτούς!!!
ούτε Μάικ ούτε Παπαδόπουλο (δεν ξεχνώ τις χειρονομίες του στο Αλεξάνδρειο με την Δυναμό)
πήραμε τον Ντικούδη δε θέλουμε και άλλον που έχει αποσυρθεί από την εθνική και πάει να τελειώσει την θητεία του.

άσε που δε κοστίζουν και πολύ λιγότερο από τον Μάσευ (με ένα ποσοστό πληρωμένο από την ρεαλ)


Κοστιζουν ομως λιγοτερο κ νομιζω πως θα ειναι αρκετα χρησιμοι...
Οσο για τις χειρονομιες του Παπαδοπουλου δε θυμαμαι...
Αλλιως κ εγω σε αυτα ειμαι λιγο...ευαισθητος! rolleyes.gif
vamos33
QUOTE(SkiesOfAzel @ Aug 19 2009, 19:37 ) *
Παιδιά άκουσα κάτι στο ραδιόφωνο που αν είναι αλήθεια εμένα προσωπικά θα με κάνει πιό χαρούμενο από το να παίρναμε τον Jeremiah, αν και μου φαίνεται λίγο ράδιο... αρβύλα tongue.gif. Ποιό συγκεκριμένα, άκουσα πως αφού δεν τα καταφέραμε με τον Μάσευ, κάνουμε προσπάθεια να πάρουμε τον Ουίλκινσον. Ξέρω πως παλιότερα είχε γραφτεί πως πάει στην Triumph, αλλά έψαξα παντού και δεν βρήκα επίσημη επιβεβαίωση. Ο Μαικ είναι απο τους πιο αγαπημένους μου παίκτες από όσους έχουν περάσει από τον Άρη, έχοντας τεράστια προσφορά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού (όπως μπορεί να σας επιβεβαιώσει και ο Γιαννάκης wink.gif).

Που το άκουσες?
Timemaster
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Aug 19 2009, 20:23 ) *
Κοστιζουν ομως λιγοτερο κ νομιζω πως θα ειναι αρκετα χρησιμοι...
Οσο για τις χειρονομιες του Παπαδοπουλου δε θυμαμαι...
Αλλιως κ εγω σε αυτα ειμαι λιγο...ευαισθητος! rolleyes.gif


τις χειρονομίες τις είδα από την θήρα 11 και τις έκανε ενό στεκόταν απέναντι δίπλα στις κουρτίνες!!!

ο Παπαδόπουλος στην έπαιρνε σίγουρα πάνω από 1 μύριο (νομίζω 1,3 αλλά δε θυμάμαι καλά)
και σίγουρα πέρσι δε πήρε κάτω από 700 χιλιάδες...
και ο Γουίλκινσον έχει κασέ ακόμα και τώρα κοντά στα 400-500 χιλιάρικα

αν υποθέσουμε πως η νέα του ομάδα θα του δώσει το 50% του συμβολαίου του δηλαδή κάπου 700.000 δεν έχει και μεγάλη διαφορά
Weekendman
QUOTE(Timemaster @ Aug 19 2009, 20:57 ) *
τις χειρονομίες τις είδα από την θήρα 11 και τις έκανε ενό στεκόταν απέναντι δίπλα στις κουρτίνες!!!

ο Παπαδόπουλος στην έπαιρνε σίγουρα πάνω από 1 μύριο (νομίζω 1,3 αλλά δε θυμάμαι καλά)
και σίγουρα πέρσι δε πήρε κάτω από 700 χιλιάδες...
και ο Γουίλκινσον έχει κασέ ακόμα και τώρα κοντά στα 400-500 χιλιάρικα

αν υποθέσουμε πως η νέα του ομάδα θα του δώσει το 50% του συμβολαίου του δηλαδή κάπου 700.000 δεν έχει και μεγάλη διαφορά

Μπα να τον χρησοπληρώσετε(Παππαδόπουλος) για να σας σπάει τα νεύρα με τα χούκ, και να έχεις και έναν αργό αμυντικό ψηλό που δεν θα πρωτοπηδήξει και για τάπα; δεν θα χρειαζόταν καμια ιστορία με χειρονομίες για να τον απόριπτα...
Καλύτερα περίμενε Μάσει η πάρε πιο φθηνό ψηλό!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.