Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Μετεγγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Warrior
QUOTE(Air Kef @ Jan 8 2007, 02:36 PM) *
Καλα και το ενδιφερον του Ολυμπιακου μπορει να ειναι κατασκευασμα δημοσιογράφων η ακομα και παραγοντων του Άρη,κουλο θα μου πειτε αλλα έχουν δει πολλα τα ματια μας.


To πρωτο ειναι πιθανο...το δευτερο δεν νομιζω.Για ποιο λογο??Μονο για να παρουσιαστει ως μεγαλη επιτυχια
τυχον αποκτηση του.Σε αυτη την περιπτωση,δεν εχω κανενα προβλημα! smile.gif

Παντως απο τα ρεπορταζ του Ολυμπιακου προεκυψε το θεμα σε διαφορα site και εφημεριδες.. wink.gif
thrylos7
Δεν καταλαβαίνω γιατί ακούγεται τόσο τρελό αυτό το σενάριο(Ολυμπιακός)...

2 προτάσεις με βοηθούν πολύ στο να πω ακριβώς αυτό που θέλω..

QUOTE
Τι να τον κάνει ο Ολυμπιακός? Έχει Μπορούση Σόφο Ζιζιτς Στακ κτλ

Ο ΠΑΟ πως λειτουργεί τα τελευταία χρόνια;

QUOTE
Δεν νομιζω να επιλέξει ο ιδιος να παει Ολυμπιακο.Θα ειναι τρελος.Στον Άρη μπορει να παιζει και βασικος σε καποια ματς,αν οχι σιγουρα θα εχει ενεργη συμμετοχή στην ομαδα.

...και πως έπραξαν αρκετοί Έλληνες παίκτες τα τελευταία χρόνια; Πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του Σπανούλη...

QUOTE
Αληθεια,ο Γλυνιαδακης θα μπορει να παιξει στην Α1;;

Έλα ντε! Το ΝΒΑ είναι ιδιαίτερη περίπτωση και δεν ξέρουμε αν πιάνει ο κανονισμός (που απαγορεύει στους Έλληνες που έχουν αγωνιστεί αλλού να παίξουν στην Α1)

Για τον Άρη, αν έρθει ο παίκτης, καλώς. Διαφορετικά δεν ήρθε το τέλος του κόσμου(αν και θα βοηθούσε πιο πολύ εδώ παρά στον Ολυμπιακό).
Warrior
QUOTE(thrylos7 @ Jan 8 2007, 03:23 PM) *
Έλα ντε! Το ΝΒΑ είναι ιδιαίτερη περίπτωση και δεν ξέρουμε αν πιάνει ο κανονισμός (που απαγορεύει στους Έλληνες που έχουν αγωνιστεί αλλού να παίξουν στην Α1)


Λογικα θα μπορει να παιζει Α1...

Βγηκε σημερα (υπαρχει και σε τοπικ του Παναθηναικου)οτι ο ΠΑΟ εχει ανοιχτη γραμμη με Σπανουλη.Οποτε
λογικα δεν υπαρχει προβλημα.Μονο για τις ευρωπαικες διοργανωσεις μαλλον ειναι ο κανονισμος.Οχι βεβαια
οτι υπαρχει λογικη σε αυτο!!
Aν ειναι δυνατον να εμποδιζουμε τον επαναπατρισμο των Ελληνων παικτων,ενω για τους ξενους δεν υπαρχει
κανενα προβλημα! angry.gif
rchos
QUOTE
To πρωτο ειναι πιθανο...το δευτερο δεν νομιζω.Για ποιο λογο??Μονο για να παρουσιαστει ως μεγαλη επιτυχια
τυχον αποκτηση του.Σε αυτη την περιπτωση,δεν εχω κανενα προβλημα! smile.gif


οχι μονο αυτο.μακαρι να ειναι αυτο.αν διαρεουν οτι ο ολυμπιακος παει για γλυνιαδακη τοτε στην περιπτωση μη αποκτησης του υπαρει δικαιολογια προς τον κοσμο!οτι ακομη και ο ολυμπιακος με τα πολλα εκατομυρια δεν τον πηρε τελικα!

βεβαια εγω στην περιπτωση του ολυμπιακου θεωρω οτι το πιο πιθανο ειναι να εχουμε να κανουμε με παιχνιδια μανατζερ.αυτοματα με το που ακουγετε ο ολυμπιακος ανεβαινει η τιμη οποιουδηποτε παιχτη.

παντως θεωρω τι για τον αρη θα ειναι σημαντικη η αποκτηση του μονο σε περιπτωση πολυετους συμβολαιου.φετος δεν θεωρω και εγω οτι θα κανει την τρελη διαφορα αλλα αν ενταξεις τετοιο Ελληνα παιχτη στο βασικο κορμο της ομαδας για τα επομενα χρονια ειναι πολυ σημαντικο!
Air Kef
Όταν ελεγα οτι μπορει να ειναι κατασκεύασμα παραγόντων του Αρη σε αυτο που ειπε ο ROY (wink.gif) αναφερομουν.Αλλα και αυτο για μανατζερ που ειπε εχει μεγαλη βαση.

Ανεμενουμε..

Χαρακτηριστηκοτερη του Σπανουλη ειναι ο Μπαλογιαννης νομιζω..
Warrior
QUOTE(rchos7 @ Jan 8 2007, 03:32 PM) *
οχι μονο αυτο.μακαρι να ειναι αυτο.αν διαρεουν οτι ο ολυμπιακος παει για γλυνιαδακη τοτε στην περιπτωση μη αποκτησης του υπαρει δικαιολογια προς τον κοσμο!οτι ακομη και ο ολυμπιακος με τα πολλα εκατομυρια δεν τον πηρε τελικα!

βεβαια εγω στην περιπτωση του ολυμπιακου θεωρω οτι το πιο πιθανο ειναι να εχουμε να κανουμε με παιχνιδια μανατζερ.αυτοματα με το που ακουγετε ο ολυμπιακος ανεβαινει η τιμη οποιουδηποτε παιχτη.


Αυτο για τους μανατζερ ειναι τελικα ισως το πιθανοτερο σεναριο.Αλλα οι δικοι μας ειχαν παρει το μαθημα τους
απο την υποθεση Παπαμακαριου οπως φανηκε,αφου αμεσως βγηκαν και ξεκαθαρισαν οτι δεν θα μπουν σε
πλειστηριασμο...

Μαλιστα χθες,ο Τζεβελεκης στο ΤV100 δηλωσε οτι δεν υπαρχει περιπτωση Γλυνιαδακη και γενικα αλλης
μεταγραφης,καθως δεν πιστευει οτι θα αλλαξουν τοσο οι ισορροπιες ωστε να παρουν το οικονομικο ρισκο.
Και για μενα,δεν εχει αδικο.Αλλωστε το ιδιο εγραψα και γω(πανω κατω)χθες το μεσημερι.

Επισης ο Ματσον στην χθεσινη συνεντευξη του στο sportnet.gr(πολυ μου αρεσε,για να πω και την γνωμη μου)
στηριξε τον Φλετσερ και ειπε πως τον υπολογιζει για την συνεχεια.

Αυτες οι εξελιξεις δειχνουν οτι δεν θα εχουμε αλλη μεταγραφη.Ποτε δεν ξερεις βεβαια..

Παντως σε καμια περιπτωση δεν ειχαμε εμπλοκη Ολυμπιακου,απο ανθρωπους του Αρη.Το καλυτερο αλλοθι
θα ηταν να τον παρει τελικα ο Ολυμπιακος για αυτους...Ενω απο αυτα που λενε,φαινεται οτι δεν ψαχνουν
για τετοιου ειδους αλλοθι.Λενε σχετικα "ωμα",οτι δεν υπαρχει θεμα..
The Admiral
Εγω παντως πιστευω οτι με Στακ και Παντιους του χρονου θα ειμαστε μια χαρα fast.gif !!

Ειναι φανερο πως ο Γκερσον δεν υπολογιζει τον Ραιαν (κακο του κεφαλιου του biggrin.gif ) ,οποτε οσο ειναι ο Ισραηλινος στον Πειραια,ο (πρωην) αρχηγος κεφαλι δε θα σηκωσει!!Ευκαιρια να επιστρεψει σαν...τον ασωτο υιο laugh.gif και για αυτο θα πρεπει να τον αποθεωσουμε οταν ανεβει ο ΟΣΦΠ στο Αλεξανδρειο για να θυμηθει ...τι χανει wav.gif !!

Και ο Ρωσος μαθαινω κανει μετρια χρονια στην πατριδα του!!Με αυτους τους δυο του χρονου,συν το ο,τι θα εχει στρωσει ο Καλαιτζης και ενδεχομενως τον Κακιουζη ,θα παμε για την κουπα 71.gif !!
SteelGandalf
Μόνο μη αποδειχτεί ότι ύστερα ξυπνήσαμε. Κι εγώ αυτά θέλω φίλε μου, αλλά θεωρώ πως είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά και να πραγματοποιηθούν όλα μαζί.
hagi
Το Νικολάι τον θέλω και γω στην ομάδα..Πολύ καλός παίχτης..Πολύ καλύτερος από τον μέχρι στιγμής Σεραπίνας που δεν έχει πιάσει..
Τουλάχιστον ο Σεραπίνας αν μείνει και του χρόνου ελπίζω να έχει εγκλιματιστεί και να προσφέρει περισσότερα..

Όπως ελπίζω να μην έχουμε του χρόνου πάλι παίχτες οι οποίοι θα κάθονται στον πάγκο χωρίς να μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα..
Warrior
Kανονικα θα επρεπε να ειχαμε κινηθει ηδη για αντικατασταση του Φλετσερ...Απο ΚΑΕ λενε οτι περιμενουν την
σημερινη κληρωση.Τωρα γιατι...δεν μπορω να καταλαβω!

Σκεφτονται και το ενδεχομενο αμερικανου σεντερ μονο για την Ευρωλιγκα..
x35
Εγώ νομίζω ότι ένας ψηλός που θα δίνει λύση από τον πάγκο δεν είναι τόσο απαραίτητος όσο ένας περιφερειακός. Όταν δεν υπάρχει καθαρός άσσος (ο Καστλ δεν είναι άσσος - περισσότερο κοντό δυάρι είναι) δεν υπάρχει αξιόπιστη λύση στο 3 το να ψάχνουμε για 5αρι την στιγμή που Μάσει-Γουίλκινσον είναι από τους κορυφαιούς δεν έχει τόσο νόημα και ούτε θα αλλάξει κατά πολύ την εικόνα της ομάδας.
Το πρόβλημα του Άρη δεν είναι τόσο τα χαμένα ρημπάουντ κυρίως στο 10 λεπτά που θα βρίσκονται οι ψηλοί στον πάγκο ούτε η έλλειψη καθαρού σέντερ όσο η κακή οργάνωση και το άσχημο περιφερειακό σουτ. Αν σκοπεύουν για αλλαγή και του Φλέτσερ και του Σεραπίνας καλώς. Αν θέλουν να αλλάξουν μόνο ένα ή απλά να προσθέσουν αμερικάνο για ευρωλίγκα ας ψαχτούν περισσότερο για περιφερειακό παίκτη. Ακόμη καλύτερα αν μπορούν για παίκτη 3-4 ώστε να συνδυαστούν οι ελλείψεις.
Βλέποντας τα ματς που χάθηκαν εύκολα είναι φανερό ότι στην περιφέρεια είναι το πραγματικό πρόβλημα. Στα ματς με Παναθηναικό, Ορτέζ και Ζαλγκίρις οι αντίπαλοι έκλεισαν τους ψηλούς και χάσαμε άνετα.
SteelGandalf
Δε διαφωνώ με το σκεπτικό σου φίλε x35. Το ιδανικό θα ήταν ο Άρης μας να έχει έναν ικανό παίχτη στον άσσο κι έναν ακόμη στο πέντε.

Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο πάντως να βρεθεί παίχτης που θα κάνει τη διαφορά σε κάποια από τις δύο θέσεις. Δυστυχώς, αν και έχουμε τόσους πόιντ γκαρντ, εντούτοις κανείς δε φαίνεται επαρκής για τη συγκεκριμένη θέση σε αυτή την ομάδα.
Warrior
Kαι γω μαζι σας παιδια....Το προβλημα στον ασσο ειναι φανερο.Εχουμε ποσοτητα αλλα οχι μεγαλη ποιοτητα.
Οπως λεει και ο steelgandalf δεν υπαρχουν τετοια εποχη παικτες που να κανουν την διαφορα,ποσο μαλιστα
στα οικονομικα δεδομενα τα δικα μας....

Πρεπει να βρουμε εναν παικτη να βοηθησει στο αμυντικο ριμπαουντ και στο μαρκαρισμα ψηλων σεντερ.Δεν
ειναι και πολυ ευκολο.Για πλευ-μακερ....δεν το συζητω καν.Βλεπω να φερνουν αμερικανο αμφοβολου
ποιοτητας μονο για Ευρωλιγκα... rolleyes.gif


Παντως απο τωρα φαινεται,τι κινησεις πρεπει να γινουν το καλοκαιρι.Και προπαντως να μην εχουμε παλι
"φυγες" καλων παικτων.
SteelGandalf
Το να φέρουν παίχτη στη θέση του play maker το θεωρώ πολυτέλεια από τη στιγμή που υπάρχει στην ομάδα ο Ραούφ ο οποίος δεν πήρε, κατά τη γνώμη μου, τις απαραίτητες ευκαιρίες για να αποδείξει πράγματα.

Ίσα ίσα, πιστεύω ότι είναι πιο θετικός, τον τελευταίο καιρό, από τον κακό και κουρασμένο Καστλ.

Αν πάντως έρθει παίχτης στον άσσο, πράγμα που δεν το βλέπω (εδώ πεντάρι δε φέρνουν), πιστεύω πως ο Ραούφ θα πρέπει να φύγει, αφού θα πληρώνουμε τσάμπα χρήματα. Γιατί λέω ο Ραούφ να φύγει; Επειδή και να μείνει, ο Ματζόν δεν πρόκειται να τον βάζει να παίζει. Ο Ματζόν είναι "ερωτευμένος" με τον Καστλ.

Δεν ξέρω βέβαια με τους "ξένους" τι γίνεται και πόσους δικαιούμαστε να έχουμε, εντός και εκτός συνόρων. Έχω χάσει τη μπάλα σε αυτό το θέμα. tongue.gif
x35
Παίκτες βρίσκονται εάν υπάρχει διάθεση και χρήμα. Αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο είναι παίκτες στο 2-3. Πέρα του Σκέιλς που σουτάρει κυρίως (πάντως μόνο στο ματς της Ιταλίας με Ναπολι σούταρε με 50%) και του Ηλιάδη που κάνει drive (τα περισσότερα εξαιρετικά δύσκολες προσπάθειες) κανείς άλλος δεν βοηθάει ουσιαστικά. Τσαλδάρης, Σιγάλας και Σεραπίνας επιθετικά είναι μέτριοι στην καλή τους μέρα. Να πάρουμε και 5ο άσσο δεν έχει πλέον νόημα. Με ένα καλό παίκτη στο 2-3 μπορούμε να κάνουμε διαφορά με 5ο άσσο ή με ψηλό που θα έρχεται από πάγκο όχι.
Το αν υπάρχουν ή όχι διαθέσιμοι σχετικό είναι. Κάποιοι καλοί παίκτες υπάρχουν στις ομάδες που αποκλείστηκαν από τους 16 αλλά δεν φτάνουν 50-100χιλ που σκοπεύουν να διαθέσουν οι διοικούντες. Αν σκέφτονται λίγο μεσοπρόθεσμα μια επένδυση χρημάτων για απόκτηση παίκτη που θα κάνει διαφορά στην ομάδα θα έχουν και κέρδος ή στην χειρότερη δεν θα έχουν ζημιά. Μια καλή πορεία στους 16 ή πρόκριση στους 8 πιθανόν θα φέρουν χορηγούς αν όχι άμεσα σίγουρα την νέα χρονιά αλλά και μεγαλύτερα διαφημιστικά και τηλεοπτικά έσοδα τη νέα χρονιά.
Billubs
Ο Τ.Κοτζιας μολις τωρα ειπε στην εκπομπη του στον Σπορφμ, οτι ο Αρης ετοιμαζει μεταγραφη που αν ολοκληρωθει θα ΄ναι τεραστια εκπληξη, οτι θα κανει παταγο κλπ κλπ και οτι μπορει να αλλαξει τις ισορροπιες στην Α1!!
Παροτι τον βομβαρδισανε Αρειανοι με μηνυματα δεν εδωσε το παραμικρο στοιχειο.
Air Kef
42.gif 42.gif 42.gif


ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ;;;;;;;;;


42.gif 42.gif 42.gif
enypnio
tha ferei ton Peja Stojakovic na tin spasei sta PAOKIA
Billubs
Δεν ειπε για συγκεκριμενο χρονικο οριζοντα ή ισως δεν προσεξα εγω.Παντως σε καποια φαση του ηρθε ενα sms που τον ρωταγε αν ειναι ο Ρανικο και το αρνηθηκε.(Αλλωστε προφανως ο Ρανικο δεν ειναι παιχτης που θα κανει παταγο).

Προφανως καποιος που θα κοπει απο ΝΒΑ λεω εγω και για να λεει κιολας οτι μπορει να αλλαξει ισορροπιες δεν θα ειναι και πρωταρης στην Ευρωπη.

Να κανω μια τρελη εικασια? Μηπως ειναι παιχτης των Pacers που δεν παιζει και πολυ,ειχε ακουστει και για Ολυμπιακο και απ΄οτι ειχα διαβασει πριν καιρο ψηνεται να γυρισει Ευρωπη??

Α! ειπε επισης οτι δεν ειναι ο Γλυνιαδακης.

Να σημειωσω εδω οτι ο Κοτζιας ειναι πολυ σοβαρος και δεν λεει μπαρουφες και λογια του αερα(οπως εγω παραπανω biggrin.gif ), και πολυ σπανια λεει για μεταγραφικα σεναρια,αν δεν ειναι σιγουρο κατι.
hagi
Μακάρι να είναι έτσι..Είδωμεν
Air Kef
Billubs μην μιλάς άλλο ρε φίλε ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! smile.gif
reth1
υπάρχει και άλλος ένας, αλλά νομίζω έκανε εγχείρηση τέλη του Γενάρη και θα είναι εκτός για όλη τη σεζόν
EXPLOITED ARIS
Ελπιζω να μην ειναι υπερβολες και προσγειωθουμε αποτομα.

Επισης ελπιζω να μαθουμε συντομα το ονομα γιατι θα με φαει η αγωνιαααααααα 45.gif 45.gif 45.gif
thrylos7
Μα δεν είπαν ότι δε θα κάνουν άλλη μεταγραφή;

Μήπως είναι μεταγραφή στυλ Γιαννούλη, "η μεγαλύτερη Έλληνα παίκτη φέτος";

Θα έλεγα ότι πρόκειται για τον αρχηγό... αλλά λογικά θα ρώτησαν οι φίλοι του Άρη και θα το διέψευσε.. διαφορετικά ήδη θα λέγαμε το όνομα..

Μην ξεχνάτε ότι λέμε για Α1... και ο Φλέτσερ δε φεύγει, καθώς έφυγε άνθρωπος της ΚΑΕ γι' αυτό το λόγο...

άρα Έλληνας...

Edit: Διαβάζοντας κάποιες άσχετες δηλώσεις του Κακιούζη (για το Κύπελλο Ισπανίας), φαίνεται ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο...

Εdit2: Τώρα που το σκέφτομαι, Φλέτσερ και Σεραπίνας θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν θέση μόνο στην Ευρωλίγκα... άρα και Ευρωπαίος είναι πιθανός...
enypnio
e ama ferei o aris to spanouli tha mou fygei to kafasi

alla kai aytos eipe oti sto telos tis hronias tha apofasisei
Pierce
QUOTE(Billubs @ Feb 12 2007, 03:50 PM) *
Να κανω μια τρελη εικασια? Μηπως ειναι παιχτης των Pacers που δεν παιζει και πολυ,ειχε ακουστει και για Ολυμπιακο και απ΄οτι ειχα διαβασει πριν καιρο ψηνεται να γυρισει Ευρωπη??

αν εννοεις τον σαρας εχει φυγει εδω και κανα μηνα απο την ιντιανα παιζει stous golden state warriors και παιζει και αρκετα μαλιστα


QUOTE
e ama ferei o aris to spanouli tha mou fygei to kafasi

alla kai aytos eipe oti sto telos tis hronias tha apofasisei


μονο το καφασι? τα παντα θα μας φυγουν! tongue.gif
Billubs
Φυσικα και δεν μιλουσα για Σαρας.Για νυν παιχτη της Ιντιανα μιλουσα και για να μη το κουραζω, για Μπαστον σκεφτομουνα.
enypnio
mas anapse foties o kotzias
smiley.gif
EXPLOITED ARIS
Μονο φωτιες;

Ολοκληρη πυρκαγια εβαλε ο ανθρωπος ugly8.gif
dizzy_fingers
Το ξέρετε ότι ο Κοτζιάς είναι στο φόρουμ και γράφει με το nickname thrylos7, ε? biggrin.gif
thrylos7
laugh.gif Βρε λες να πάρουν Σόφο; rolleyes.gif

Πάντως μου προξενεί εντύπωση ενδεχόμενη μεταγραφή... Το διέψευσαν κατηγορηματικά τις προάλλες....
enypnio
το πιο περίεργο είναι το που θα βρει λεφτά ο Άρης να κάνει μεταγραφή, που θα κάνει πάταγο και θα αλλάξει τις ισσοροπίες στην Α1

δέυτερος είναι ο άρης και για να περάσει πρώτος πρέπει να χάσει 3 παιχνιδια ο βάζελος οπότε ... μάλλον δύσκολο αφου κέρδισε την Ολυμπιάδα στο ΟΑΚΑ άλλο ντέρμπυ δεν υπάρχει

όταν το συμβόλαιο του Σπανούλη είναι 5.5 εκ ευρώ φανταστήτε που θα είναι των υπολοίπων που ακούστηκαν στο φόρουμ

το μόνο που είναι πιθανό να κάνει πάταγο σε μεταγραφή είναι να ξαναπέξει ο Γκάλης
Primo
Κοιτα ο Αρης πηρε λεφτα για την προκριση του στο ΤΟΡ 16..1εκ η 500.000 ευρω αν δεν κανω λαθος..οποτε κατι μπορουν να κανουν με αυτα..Εγω διαβασα καπου για τον Μπαντερ της Τσιμπονα..Καλη λυση..αν και δεν νομιζω να ειναι αυτος που υπονοει ο Κοτζιας...
NBAer
QUOTE(enypnio @ Feb 13 2007, 12:36 AM) *
το πιο περίεργο είναι το που θα βρει λεφτά ο Άρης να κάνει μεταγραφή, που θα κάνει πάταγο και θα αλλάξει τις ισσοροπίες στην Α1


Μα τι καθεστε και ασχολειστε? rolleyes.gif
Ας ερθει και πανηγυριζετε μετα. Αμα ομως πανηγυριζετε απο τωρα αν δεν ερθει τοτε θα νιωσετε πικραμενοι. Οποτε καντε οτι κανω και εγω: Αγνοηστε τις ηλιθιοτητες των δημοσιογραφων! Το 98% αυτων που λενε ειναι βλακειες! shot.gif
Μην ξεχνατε: Γνωστη εφημεριδα καποτε εγραψε οτι ο ΠΑΟ ή ο Ολυμπιακος(δεν θυμαμαι ακριβως) ετοιμαζει προταση στον Jordan!!!!! Φυσικα τελικα ο Jordan....... shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif


QUOTE
δέυτερος είναι ο άρης και για να περάσει πρώτος πρέπει να χάσει 3 παιχνιδια ο βάζελος οπότε ... μάλλον δύσκολο αφου κέρδισε την Ολυμπιάδα στο ΟΑΚΑ άλλο ντέρμπυ δεν υπάρχει


24.gif 24.gif
Anaz
Eiπε μια μαλακιουλα ο Κοτζιας να ανεβασει τα νουμερα της εκπομπής του,κι εσεις την μεγαλοποιησατε ακόμη περισσότερο... Διαβαζα για Κακιουζη μεχρι Γιασικεβίτσιους...!!!! ohmy.gif blink.gif icon_drunk.gif
Κανας Διαμαντοπουλος κ πολύς σας είναι... tongue.gif

Σοβαρα..Μην τσιμπάτε ρε παίδες..Εγω δεν πιστευω οτι θα κανει μεταγγραφη αλλα ακομη κι αν κανει δεν ειναι το timing,ούτε το μπατζετ του Αρη, καταλληλο για μεταγγραφη που "θα κανει παταγο"..
Warrior
Oι δικες μου πληροφοριες....λενε για κοινοτικο ισπανικου διαβατηριου!!

Ειμαστε σε διαπραγματευσεις με Γκασολ,Γκαρμπαχοσα....αλλα ενω τα εχουμε βρει με τους παικτες,αναζηταμε
τροπο να σπασουμε τα συμβολαια τους!! rolleyes.gif

smiley.gif
enypnio
κοίτα ο Γκάρμπυ είναι ότι πρέπει είναι ο μόνος που δεν κατάφερε να μαρκάρει ο ΔΔΔ όσο για τα συμβόλαια λεπτομέριες θα κάνουμε έναν έρανο
dizzy_fingers
Κι όταν έρθει με το καλό ο Γκασόλ ή ο Γκαρμπαχόθα και θα έχουν 7ψήφιο συμβόλαιο, οι άλλοι που θα παίρνουν λιγότερα, πώς θα παίζουν?
Warrior
QUOTE(dizzy_fingers @ Feb 13 2007, 11:29 AM) *
Κι όταν έρθει με το καλό ο Γκασόλ ή ο Γκαρμπαχόθα και θα έχουν 7ψήφιο συμβόλαιο, οι άλλοι που θα παίρνουν λιγότερα, πώς θα παίζουν?


Αυτο δεν το ειχα σκεφτει.... ohmy.gif

Mαλλον αυτος ηταν και ο λογος που παραιτηθηκε και ο Παπαιωαννου...αφου με αυτον τον τροπο κλεινει και
οριστικα η πορτα στην προωθηση του Καραβανα και αλλων ταλαντουχων παικτων στην πρωτη ομαδα!! blink.gif
Warrior
Χθες εληξε η προθεσμια για τις μεταγραφες στην Ευρωλιγκα(οσον αφορα την φαση του top-16).
enypnio
ma o kotzias den eipe oti tha kanei patago stin euroleague stin A1 tha kanei eipe
Air Kef
Δηλαδη θα παιζει μονο Α1 και οχι Ευρωλιγκα;
enypnio
ara milame gia amerikano

pou tha erthei otan ginei o Masey koinotikos
Warrior
QUOTE(Air Kef @ Feb 14 2007, 11:34 AM) *
Δηλαδη θα παιζει μονο Α1 και οχι Ευρωλιγκα;



Ποιος ρε παιδια??? biggrin.gif

QUOTE
ara milame gia amerikano

pou tha erthei otan ginei o Masey koinotikos


Εγω εχω αμφιβολιες και για τα δυο...να δουμε. 39.gif
thrylos7
QUOTE
Δηλαδη θα παιζει μονο Α1 και οχι Ευρωλιγκα;

Ναι, όπως οι ξένοι ή κοινοτικοί δε μπορούν να παίξουν στην Α1, έτσι οι "πολύ" Έλληνες δε μπορούν να παίξουν Ευρωλίγκα...

Μα, ούτε οι Έλληνες δε μπορούν να παίξουν Α1...

Σε περίπτωση που έρθει παίκτης και είναι και Αμερικανός έχουν κάνει τρελή γκάφα...
Η λογική πάντως λέει ότι αφού έληξε η προθεσμία, μεταγραφή δε θα γίνει..

Άρα το μόνο ενδεχόμενο είναι να γίνει μεταγραφή Έλληνα παίκτη, από ελληνική ομάδα.
Warrior
QUOTE(thrylos7 @ Feb 14 2007, 02:08 PM) *
Σε περίπτωση που έρθει παίκτης και είναι και Αμερικανός έχουν κάνει τρελή γκάφα...
Η λογική πάντως λέει ότι αφού έληξε η προθεσμία, μεταγραφή δε θα γίνει..


Δεν ξερουμε τι εξελιξη θα εχει η υποθεση Μασει ακομα.Κοινοτικο διαβατηριο θα παρει αν ανανεωσει
με τον Αρη.Ετσι θελω να πιστευω δηλαδη...

Γκαφα σε καμια περιπτωση δεν θα εχουν κανει.Απλα αυτη την στιγμη κοιτανε πως θα ενισχυσουν την ομαδα
στην Α1.Στην Ευρωλιγκα περασαμε στους 16(αν ερθει κατι παραπανω θα μιλαμε για αθλο) και αυτο που
προεχει αυτη τη στιγμη περισσοτερο ειναι (α)να εξασφαλισουμε οτι θα ειμαστε του χρονου παλι στην
Ευρωλιγκα και (β)να κυνηγησουμε την συμμετοχη σε τελικο της Α1...για 1η φορα μετα απο 16 χρονια.

Αν ο Μασει βγαλει κοινοτικο διαβατηριο η λογικη λεει οτι θα αποκτηθει αμερικανος ή οτι θα παμε στα πλευ-οφ
με Ραουφ.Πολυ σημαντικο οτιδηποτε συμβει απο τα δυο. wink.gif

QUOTE(thrylos7 @ Feb 14 2007, 02:08 PM) *
Άρα το μόνο ενδεχόμενο είναι να γίνει μεταγραφή Έλληνα παίκτη, από ελληνική ομάδα.


Δεν νομιζω οτι επιτρεπεται κατι τετοιο...
thrylos7
QUOTE
Γκαφα σε καμια περιπτωση δεν θα εχουν κανει.Απλα αυτη την στιγμη κοιτανε πως θα ενισχυσουν την ομαδα
στην Α1.Στην Ευρωλιγκα περασαμε στους 16(αν ερθει κατι παραπανω θα μιλαμε για αθλο) και αυτο που
προεχει αυτη τη στιγμη περισσοτερο ειναι (α)να εξασφαλισουμε οτι θα ειμαστε του χρονου παλι στην
Ευρωλιγκα και (β)να κυνηγησουμε την συμμετοχη σε τελικο της Α1...για 1η φορα μετα απο 16 χρονια.


Aν ανακοινώσουν αύριο την απόκτηση του Στηβ Νας, δε θα είναι γκάφα; Γιατί να μην παίζει στην Ευρωλίγκα..;

Τον είχα ξεχάσει τον Ραούφ.. Μα ναι, θα 'ναι πολύ ωραία αυτή η εξέλιξη.

QUOTE
Δεν νομιζω οτι επιτρεπεται κατι τετοιο...

Απαγορεύονται γενικώς οι μεταγραφές των Ελλήνων, ανεξάρτητα με το πρωτάθλημα που παίζουν ε; Χμ, ναι, πέρσι ο Χαρίσης δεν έπαιξε στο πρωτάθλημα.
Warrior
QUOTE(thrylos7 @ Feb 14 2007, 03:03 PM) *
Aν ανακοινώσουν αύριο την απόκτηση του Στηβ Νας, δε θα είναι γκάφα; Γιατί να μην παίζει στην Ευρωλίγκα..;


Η λογικη λεει οτι διαπραγματευονται με τον Μασει και δεν ξερουν τι θα γινει τελικα.Δεν νομιζω οτι τους
ενδιεφερε να παρουν παικτη μονο για την Ευρωλιγκα.Το πρωταθλημα και το "δεσιμο" του Μασει ειναι
προτεραιοτητα οπως φαινεται(κατι που νομιζω οτι ειναι σωστο).

QUOTE(thrylos7 @ Feb 14 2007, 03:03 PM) *
Απαγορεύονται γενικώς οι μεταγραφές των Ελλήνων, ανεξάρτητα με το πρωτάθλημα που παίζουν ε; Χμ, ναι, πέρσι ο Χαρίσης δεν έπαιξε στο πρωτάθλημα.


Γενικα ναι...Απο την μια ελληνικη ομαδα σε αλλη,το θεωρω λογικο να υπαρχει η απαγορευση.Διασφαλιζεται
λιγοτερο παρασκηνιο.Το εξωφρενικο ειναι να μην μπορουν να ερθουν οι Ελληνες απο το εξωτερικο...
Anaz
Dεν ξερω αν τα μαθατε αλλα ο Γλυνιαδάκης εκλεισε στην Βιρτους Μπολονια μεχρι το τελος της σεζον.. Μα καλα πως τον εχασε ο Αρης αυτον τον παιχτη..? Θα ηταν εξαιρετική προσθήκη για τα πλευοφ και με προοπτικη και για το μελλον..
Warrior
Mας "επρηξε" ο Γλυνιαδακης δυο χρονια...καλη σταδιοδρομια στην Μπολονια.Ετσι και αλλιως δεν νομιζω
οτι θα ηταν ικανος να κανει την διαφορα στα πλευ-οφ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.