Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Μετεγγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
B for Basketball
QUOTE(alien-tour @ Aug 5 2007, 13:31 ) *
Μόνο το superbasket.gr λέει γι'αυτή τη μεταγραφή...

http://www.superbasket.gr/?c=141&a=5519

Ο ΑΡΗΣ από όσα διαβάζαμε όλες αυτές τις μέρες, του έκανε πρόταση για 3ετές συμβόλαιο,αλλά του είπε οτι αν δεν θέλει να περιμένει μπορεί να συζητήσει και με άλλες ομάδες...Όπως είπα και παραπάνω όλα θα εξαρτηθούν από τον Μάσεϊ...

μου φαινεται αδιανοητο να προτιμισει ο κενταλ τον πανιωνιο απο τον αρη...ο αρης κ καλυτερη ομαδα εχει , ευρωλιγκα παιζει, εχει μεγαλυτερη ιστορια και υψηλους στοχους...με ποια λογικη να επιλεξει τον πανιωνιο???? μονο τα λεφτα???
SteelGandalf
Όχι φυσικά. Απλά έχω την εντύπωση ότι ο Άρης δεν ενδιαφέρεται στην παρούσα φάση γι' αυτόν.

Επειδή λέει ότι θέλουν Αμερικανό Forward, ο οποίος θα αγωνίζεται σε θέση 3-4.

Μάλιστα κάπου διάβασα ότι και αυτός θα είναι NBAer. Ίσως να μείνει και ο Σεραπίνας.

Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύουν, αλλά θεωρώ ότι Kendall θα παίξει πολύ καλά και θα μας κάνει να μετανιώσουμε που δε τον αποκτήσαμε.
hagi
Θα δείξει παιδιά ας μην βιαζόμαστε..Εγώ είμαι της άποψης ότι όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο.Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάνει κάποια μπαμ μεταγραφή αλλά δεν φαίνονται κακές μεταγραφές.Όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο.
McRae
QUOTE(B for Basketball @ Aug 5 2007, 16:51 ) *
μου φαινεται αδιανοητο να προτιμισει ο κενταλ τον πανιωνιο απο τον αρη...ο αρης κ καλυτερη ομαδα εχει , ευρωλιγκα παιζει, εχει μεγαλυτερη ιστορια και υψηλους στοχους...με ποια λογικη να επιλεξει τον πανιωνιο???? μονο τα λεφτα???


Ειδικα η ιστορια του Αρη θα επρεπε να αποτελει τεραστιο δελεαρ για εναν 23χρονο Καναδο που προκειται μολις φετος να βγαλει τα πρωτα του λεφτα απο το μπασκετ rolleyes.gif
alien-tour
QUOTE
Από betsmart.gr

Ειδήσεις Α1 : ΑΡΗΣ: «Κλωτσάει» για... δανεισμό ο Σεραπίνας
Αποστολέας ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στις 6/8/2007 2:00:00

Πιο «βαρύ» ψηλό από τον Κένταλ «βλέπει» ο Χέρμπερτ

Ενα από τα πλάνα του Αρη εμπεριέχει «δανεισμό» του Σιμόνας Σεραπίνας σε άλλη (ευρωπαϊκή) ομάδα, όμως ο Λιθουανός δε φαίνεται πολύ «ζεστός» σ' αυτό το ενδεχόμενο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος φόργουορντ δεν επιθυμεί να δοθεί δανεικός, αφού πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα στη νέα σεζόν, ορμώμενος από την άνοδο που είχε στα πλέι οφ.

Ετσι κι αλλιώς, το θέμα του Σεραπίνας είναι εκκρεμές μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα του Τζέρεμι Μάσεϊ και του δεύτερου Αμερικανού που θα αποκτηθεί. Για τον Μάσεϊ οι επόμενες 2-3 μέρες θα είναι καθοριστικές και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο παίκτης θα πάρει το σλοβακικό διαβατήριο ανοίγοντας μια θέση ξένου. Ετσι, θα «κυλήσει» και ο σχεδιασμός του Γκόρντον Χέρμπερτ που περιλαμβάνει δύο ακόμα μεταγραφές.

Λύση φαίνεται να βρίσκεται και στο θέμα του Κέβιν Φλέτσερ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης θα δοθεί δανεικός σε ομάδα που συμμετέχει στο ULEB Cup.

Οσο για τη μεταγραφή κοινοτικού ψηλού; Η διαφαινόμενη απώλεια του Λίβον Κένταλ δεν προκαλεί ούτε κρύο, ούτε ζέστη στον Αρη και ο Χέρμπερτ ήδη κινείται για την απόκτηση πάουερ φόργουορντ με πιο «βαρύ» κορμί από τον Καναδό με ιρλανδικό διαβατήριο...


...Τουλάχιστον βρήκαν ομάδα για τον Φλέτσερ.Για να δωθεί δανεικός κι ο Σεραπίνα θα απκτηθεί Έλληνας στο 3(Ταπούτος ή Κόμματος)...Ελπίζω το πιο βαρύ κορμί να μην είναι τύπου Φλέτσερ...Όσο για τον Κένταλ ο ΑΡΗΣ αν θέλει θα τον κλείσει...
Anaz
Εκτιμηση μου ειναι οτι ο Αρης εχασε τον παιχτη κυριως γιατι ο ιδιος ηθελε να υπογραψει μονοετες συμβολαιο για να παιξει στο ΝΒΑ του χρονου,κ κατα δευτερον για τα λεφτα.
Κι εγω πιστευω οτι μπορει να κανει πολυ καλη χρονια ο Κενταλ,αλλα οπως εχω ξαναπει παρομοιες λυσεις καλων ξενων υπαρχουν..Δεν το θεωρω ιδιαιτερη απωλεια για τον Αρη.
Παντως προσωπικα κρατω μικρο καλαθι για τις μεταγγραφες που θα ακολουθησουν στον Αρη,κ προτεινω να κανετε το ιδιο.
hagi
QUOTE(Anaz @ Aug 6 2007, 13:01 ) *
Παντως προσωπικα κρατω μικρο καλαθι για τις μεταγγραφες που θα ακολουθησουν στον Αρη,κ προτεινω να κανετε το ιδιο.


Συμφωνώ φίλε anaz μαζί σου..
alien-tour
QUOTE
Από betsmart.gr

ΑΡΗΣ: Ευχάριστα νέα για Μάσεϊ, Τσαϊρέλη
Αποστολέας ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στις 9/8/2007 14:10:00

Τι δήλωσε ο Χέρμπερτ για τις μεταγραφές

Ευχάριστα ήταν τα νέα στον Αρη για τις υποθέσεις του Τζέρεμι Μάσεϊ και του Μιχάλη Τσαϊρέλη. Οι «κίτρινοι» ενημερώθηκαν από τη σλοβακική ομοσπονδία ότι τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων θα εκδοθούν μέχρι αύριο και πως έχει προχωρήσει το θέμα και στο υπουργείο Εσωτερικών για την έκδοση του διαβατηρίου. Οι άνθρωποι του Αρη ελπίζουν σε αίσιο τέλος μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ώστε να προχωρήσουν στο μεταγραφικό σχεδιασμό τους.

Στο μεταξύ, παίκτης του Αρη θα πρέπει να θεωρείται ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης, είχε χτες νέα επικοινωνία με τους ιθύνοντες του Απόλλωνα Καλαμαριάς, μετά το «μπάσιμο» της ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και απομένει η ανακοίνωση για να ενταχθεί ο 18χρονος φόργουορντ - σέντερ στον Αρη. Πιθανότατα θα δοθεί δανεικός στο Πανόραμα.

Χέρμπερτ: «Ετοιμοι για κάθε ενδεχόμενο»

Ετοιμος για κάθε ενδεχόμενο δήλωσε ο Γκόρντον Χέρμπερτ, όσον αφορά στις μεταγραφές. Ο κόουτς του Αρη, μιλώντας στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» τόνισε: «Δεν ανησυχώ. Είμαστε έτοιμοι και για τα δύο ενδεχόμενα. Και να πάρει διαβατήριο ο Μάσεϊ και να μην πάρει, εμείς θα στήσουμε την ομάδα που θέλουμε. Δεν είναι εύκολη η αναμονή, πρέπει όμως να έχουμε υπομονή. Γνωρίζαμε εξαρχής ότι η υπόθεση του Μάσεϊ μπορεί να τραβήξει αρκετό χρόνο. Περιμένουμε νεότερα από τη Σλοβακία μέχρι αύριο, ώστε την επόμενη εβδομάδα να δούμε τι θα κάνουμε. Ασφαλώς και θέλουμε να ολοκληρώσουμε την ομάδα όσο γίνεται πιο σύντομα», εξήγησε.

Οσο για τον Σεραπίνας; «Ο Σεραπίνας περιλαμβάνεται στα πλάνα μου. Ποτέ δεν είπα ότι δεν τον θέλω. Τα πάντα, όμως, εξαρτώνται από την υπόθεση του Μάσεϊ, τους συσχετισμούς που θα δημιουργηθούν. Προς το παρόν, δεν υπάρχει συγκεκριμένη απόφαση. Από την άλλη, αν βρεθεί ο σωστός παίκτης, που θα εξυπηρετεί τις σκέψεις μας, θα αποκτηθεί αμέσως. Κοιτάζουμε εν γένει την αγορά», κατέληξε ο Χέρμπερτ.


...Ο Κένταλ μου φαίνεται οτι δεν θα παίξει στον Πανιώνιο(ήδη πήρε ένα Λιθουανό σέντερ και ψάχνεται στην σέρβικη αγορά) αλλά ούτε και στον ΑΡΗ αν παραμείνει ο Σεραπίνας...
man10
Παίκτης του Αρη και με… υπογραφή είναι πλέον ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Ο 19χρονος διεθνής φόργουορντ, βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΑΕ Αρης και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «κίτρινους», το οποίο θα έχει πενταετή διάρκεια. Πρόκειται για μία σημαντική επένδυση για το μέλλον, εάν αναλογιστεί κανείς ότι ο Τσαϊρέλης, που αρχικά επρόκειτο να δοθεί δανεικός, θα μείνει στην πρώτη ομάδα του Αρη…





Οι «κίτρινοι», που κέρδισαν τον παίκτη σε μία μάχη με την ΑΕΚ για την απόκτησή του από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, φαίνεται ότι θέλουν να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα νέα παιδιά και η αλήθεια είναι ότι πρέπει να το κάνουν, γιατί εκτός από τον πρωταθλητισμό που είναι αναγκασμένη να κάνει η ομάδα, οφείλει να δει και στα τμήματα υποδομής της. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Εθνική ομάδα που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας, υπήρχαν τέσσερις παίκτες που ανήκουν στον Αρη.




superbasket.gr
hagi
Δεν τον έχω δει να παίζει ,αλλά θα παίξουμε Ευρωλίγκα με τον πιτσιρικά ρε παιδιά;;Δεν ξέρω μακάρι να είναι καλός αλλά δεν θα έπρεπε να πάρουμε και κανέναν ακόμη.Για να δούμε τί έχουν σκοπό φέτος να κάνουν..
man10
QUOTE(hagi @ Aug 14 2007, 12:42 ) *
Δεν τον έχω δει να παίζει ,αλλά θα παίξουμε Ευρωλίγκα με τον πιτσιρικά ρε παιδιά;;Δεν ξέρω μακάρι να είναι καλός αλλά δεν θα έπρεπε να πάρουμε και κανέναν ακόμη.Για να δούμε τί έχουν σκοπό φέτος να κάνουν..

Εγω που τον ειδα περυσι με την εθνικη εφηβων μου αρεσε πολυ...
Ειναι πολυ καλος ριμπαουντερ,καλος σκορερ και αρκετα δυνατο παιδι!

Ειναι καιρος να δωσουμε ευκαιριες ολοι μας και σε νεα παιδια οπως ο Τσαιρελης...
Πολυ καλη κινηση! 41.gif
SteelGandalf
Μπράβο στη διοίκηση. Ο Άρης μας χρειάζεται Έλληνες παίχτες και αφού δε γίνεται διαφορετικά (απόκτηση αυτών σε μεγαλύτερες ηλικίες λόγω κόστους) δε μας χαλάει να τους έχουμε από μικρούς στην ομάδα. smile.gif

Φέρτε μας και τον Κουφό τώρα, να μας κουφάνετε εντελώς. tongue.gif

Σοβαρά τώρα, ξέρει κάποιος ποιοι άλλοι παίχτες ανήκουν στην ομάδα μας, από τους παίχτες της εφήβων;

Ένας από αυτούς πρέπει να είναι ο Κώστας Σλούκας, αλλά με επιφύλαξη αφού αυτός ο δημοσιογράφος (?) του Σκάι που έκανε τις περιγραφές των αγώνων, έκανε μονίμως λάθη κι έλεγε άλλ' αντ' άλλων.
SteelGandalf
Μόλις βρήκα αυτό, οπότε και απαντήθηκε η ερώτηση μου. Προφανώς λάθος έκανε ο δημιοσιογράφος όταν ανάφερε το όνομα του Σλούκα και ότι ανήκει στον Άρη.

QUOTE
"Τιμήσατε τη φανέλα με το εθνόσημο"

Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε ο Άρης με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Εφήβων με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ισπανίας. Άλλωστε, ο Άρης είχε τέσσερις εκπροσώπους της ομάδας στην αποστολή, κάτι που σίγουρα κάνει ιδιαίτερα περήφανους τουςανθρώπους της ομάδας. Αναλυτικά η επιστολή του Άρη...

"Τα παιδιά του Νίκου Κεραμέα χάρη στο εξαιρετικό τους ταλέντο και το ομαδικό πνεύμα που τους διακατείχε καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης προσέφεραν στο ελληνικό μπάσκετ μια ακόμη σπουδαία επιτυχία κάνοντας όλους μας να αισθανθούμε για πολλοστή φορά υπερήφανοι. Αξίζουν λοιπόν θερμά συγχαρητήρια όλοι όσοι συμμετείχαν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια, ενώ για τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αποτελεί ξεχωριστή τιμή το ότι στο ρόστερ αυτής της σπουδαίας ομάδας υπήρξαν τέσσερις αθλητές του. Ο Μάριος Ματαλόν, ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου, ο Σίμος Ιωακειμίδης και ο Θεοχάρης Πλιούκας τίμησαν την φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος και εκπροσώπησαν επάξια τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αναδεικνύοντας την δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου".


Πηγή: www.sportime.gr

Μήπως όμως υπερβάλλουν λιγάκι με την τελευταία τους φράση (σχετικά με τα τμήματα υποδομής του συλλόγου); Λέω μήπως γιατί μπορεί και να έχουν δίκιο. Δεν το γνωρίζω.

Αλήθεια, υπάρχει στο ίντερνετ κάποιο site αφιερωμένο στην εφήβων και τους παίχτες της;
ΚιτρινιΑΡΗΣ
QUOTE(SteelGandalf @ Aug 14 2007, 17:02 ) *
Αλήθεια, υπάρχει στο ίντερνετ κάποιο site αφιερωμένο στην εφήβων και τους παίχτες της;


γλέπε
wos_sport5.gif
NBAer
QUOTE(hagi @ Aug 14 2007, 15:42 ) *
Δεν τον έχω δει να παίζει ,αλλά θα παίξουμε Ευρωλίγκα με τον πιτσιρικά ρε παιδιά;;Δεν ξέρω μακάρι να είναι καλός αλλά δεν θα έπρεπε να πάρουμε και κανέναν ακόμη.Για να δούμε τί έχουν σκοπό φέτος να κάνουν..


Σκοπο την 3η θεση μαλλον....
Τα λεφτα δεν αρκουν για να χτυπησουν τον Ολυμπιακο και φυσικα τον ΠΑΟ.
Το αιωνιο προβλημα της Θεσσαλονικης. Μολις η Αθηνα μυρισε χρημα στο μπασκετ, ΠΑΟΚ,Αρης,Ηρακλης αναλωθηκαν στο να μαζευουν τα αποφαγια που πετουσαν οι Αθηναιοι.....


QUOTE(SteelGandalf @ Aug 14 2007, 17:56 ) *
Ένας από αυτούς πρέπει να είναι ο Κώστας Σλούκας, αλλά με επιφύλαξη αφού αυτός ο δημοσιογράφος (?) του Σκάι που έκανε τις περιγραφές των αγώνων, έκανε μονίμως λάθη κι έλεγε άλλ' αντ' άλλων.

Μόλις βρήκα αυτό, οπότε και απαντήθηκε η ερώτηση μου. Προφανώς λάθος έκανε ο δημιοσιογράφος όταν ανάφερε το όνομα του Σλούκα και ότι ανήκει στον Άρη.


24.gif 24.gif 24.gif ugly_tocktock.gif

Αυτος ο δημοσιογραφος ηταν απιστευτος, πολυ γελιο! 24.gif

Σχεδον οτι ελεγε ηταν χαζομαρα και λαθος. Σε καθε φαση προσπαθουσε να κανει θεο τον Κουφο(οχι οτι δεν ειναι φοβερος). Πχ εκανε μια καλη πασα ο Κουφος και αμεσως: "Ωωω τι εκπληκτικο ηταν αυτο? Δειχνει οτι μπορει να πασαρει κιολας!" Ευτυχως που ηταν και ο Πεδουλακης και τον εθαψε λεγοντας οτι στο σημερινο μπασκετ δεν ειναι οπως παλια που οι ψηλοι δεν ξερανε να δινουν πασες και ο Κουφος δεν εκανε κατι το φοβερο.
Και ευτυχως που ηταν ο Πεδουλακης και για το θεμα των ονοματων, αφου ο εκφωνητης ελεγε τα ονοματα κατα 60% λαθος. Καποια στιγμη ο Πεδουλακης βαρεθηκε να τον διορθωνει και τον αφησε να λεει τα ονοματα λαθος 24.gif
man10
Moνο τον Κουφο ελεγε παντα σωστα ρε παιδια...
Τον Ιωακειμιδη τον ελεγε συνεχεια Σλουκα και τον Σλουκα τον ελεγε Ιωακειμιδη! icon_drunk.gif
Και τον Παπανικολαου το παιδι...μια Σλουκα τον ελεγε,μια Γιαννοπουλο... icon_drunk.gif
reignman
Παντως και τη τριτη θεση μη τη δενετε κομπο.. ο πανιωνιος παει να χτυσει δυνατη ομαδα! ενω ο αρης ακομα δεν εχει κανει καποια μεταγραφη ουσιας. ο γκαρντ που πηρατε φαινεται αξιολογος (αυτος απο τους timberwolves)
weirdo1977
QUOTE(www.betsmart.gr)
ΑΡΗΣ: Σεραπίνας μέχρι το 2009
Αποστολέας ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στις 15/8/2007 19:52:37

Ανανέωσε το συμβόλαιό του για μία ακόμα χρονιά ο Λιθουανός

Οχι μόνο δεν έφυγε, αλλά ανανέωσε και το συμβόλαιό του για άλλη μία χρονιά! Ο λόγος για τον Σιμόνας Σεραπίνας, ο οποίος θα μείνει... κάτοικος Αλεξανδρείου μέχρι το 2009.

Ο Λιθουανός γκαρντ - φόργουορντ είχε συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν και οι «κίτρινοι» το ανανέωσαν για έναν ακόμα χρόνο, χωρίς πάντως να αυξήσουν τις αποδοχές του. Ετσι, τα πλάνα της ομάδας φαίνονται να οριστικοποιούνται. Εφόσον ο Τζέρεμι Μάσεϊ πάρει το σλοβακικό διαβατήριό του, θα αποκτηθεί ο Αμερικανός φόργουορντ και θα κλείσει το ρόστερ.



μου αρέσει πολύ ο συγκεκριμένος παίκτης όπως και η ομάδα όπως διαμορφώνεται με μια μικρή ένσταση στην θέση 1, και στο 5 βεβαια αλλα εκεί δεν νομίζω να μπορούμε να κάνουμε k πολλά....το καλο είναι πως όπως διαμορφώνεται η ομάδα έχει σίγουρο χρόνο συμμετοχής και τσαϊρέλης... όσο για της άλλες ομάδες, είναι καλο να υπάρχει δυνατός ανταγωνισμός, ωθεί όλους να γίνουν καλύτεροι k βοηθα k μας να βλέπουμε καλύτερο πρωτάθλημα...
SteelGandalf
QUOTE(reignman @ Aug 15 2007, 13:02 ) *
Παντως και τη τριτη θεση μη τη δενετε κομπο.. ο πανιωνιος παει να χτυσει δυνατη ομαδα! ενω ο αρης ακομα δεν εχει κανει καποια μεταγραφη ουσιας. ο γκαρντ που πηρατε φαινεται αξιολογος (αυτος απο τους timberwolves)


Δεν είπαμε κάτι τέτοιο. Ειδικά φέτος, μετά τη φυγή του Mike, η ομάδα θα παρουσιαστεί διαφορετική. Θα δούμε και ποιος θα είναι ο δεύτερος ξένος. Οι παίχτες πάντως που ήρθαν, πιστεύω πως θα βοηθήσουν. Αν και ο Bracey Wright μπορέσει να προσφέρει τα αναμενόμενα, τότε θα πάμε καλά. Ο 2ος ξένος, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις προσδοκίες μας. Δε μπορούμε να κοιτάμε χαμηλότερα από την τρίτη θέση και ας υπάρχει ανταγωνισμός. Και πέρσι ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλός. Φέτος θα είναι και η ΑΕΚ στο παιχνίδι.

Δε μπορούμε όμως σε καμία περίπτωση να σκεφτόμαστε μια θέση πάνω από την τρίτη. Τώρα που θα έρθει και ο Σαρούνας στον Ολυμπιακό, οι δύο πρώτες θέσεις είναι καπαρωμένες. Όχι πως και χωρίς αυτόν θα είχαμε ιδιαίτερες βλέψεις δηλαδή. smile.gif
ΚιτρινιΑΡΗΣ
QUOTE
Σεραπίνας +2

Για μεγάλο χρονικό διάστημα θεωρούταν αμφίβολη η παρουσία του στον Αρη, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2008. Οι λόγοι είχαν αγωνιστικό και οικονομικό χαρακτήρα. Τελικώς, ο Σιμόνας Σεραπίνας θα παραμείνει στον Αρη και μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Ο Αρης του κατέθεσε πρόταση που προέβλεπε τη μείωση των οικονομικών του αποδοχών, αλλά αύξηση της χρονικής διάρκειάς του. Ο λιθουανός συμφώνησε και θα παραμείνει στους ``κίτρινους`` έως το καλοκαίρι του 2009.

Οι αμφιβολίες για την παρουσία του Σεραπίνας στην ομάδα του Αρη (της σεζόν 2007-08) δεν ήταν προϊόν της γενικότερης παραφιλολογίας που επικρατεί συνήθως - τέτοιες εποχές - στο ρεπορτάζ των "κίτρινων". Ο αθλητής είχε προταθεί προ καιρού στον Πανιώνιο, γεγονός που οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι ο Αρης τον είχε κατατάξει στις εναλλακτικές λύσεις.

Οι θεσσαλονικείς άλλωστε είχαν ως βασικές λύσεις για τη θέση `3` δύο έλληνες παίκτες. Η πρώτη επιλογή ήταν ο Μιχάλης Κακιούζης (στον οποίο κατατέθηκε πρόταση 450.000 ευρώ για συμβόλαιο ενός χρόνου) και η δεύτερη ο Δημήτρης Παπανικολάου. Για διαφορετικούς λόγους, δεν προχώρησε κάποια από τις δύο υποθέσεις.

Κάπως έτσι "κέρδισε πόντους" η παραμονή του Σιμόνας Σεραπίνας, δεδομένης και της απόφασης του Γκόρντον Χέρμπερτ να αποκτηθεί ένας ακόμη αμερικάνος στο `4`. Το πρόβλημα με τον λιθουανό όμως είχε να κάνει αρχικά με τις οικονομικές του αποδοχές. Ξεπεράστηκε από τη στιγμή που δέχθηκε τη μείωση αυτών, υπογράφοντας όμως την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2009.

Σε ό,τι αφορά τον δεύτερο αμερικάνο, οι "κίτρινοι" για μεγάλο χρονικό διάστημα βρισκόντουσαν σε συζητήσεις μ’ έναν πάουερ φόργουορντ που πέρυσι αγωνίστηκε στο ΝΒΑ, ο οποίος όμως έχει περάσει και από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τελικώς, ο αθλητής επέλεξε να παραμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες υπογράφοντας συμβόλαιο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για τον 24χρονο Τζος Πάουελ που την Τετάρτη (15/8) υπέγραψε με τους Λος Αντζελες Κλίπερς, κυνηγώντας το όνειρο της καθιέρωσης στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη. Το συγκεκριμένο γεγονός αναγκάζει τον Γκόρντον Χέρμπερτ να κοιτάξει κάποιες άλλες περιπτώσεις.

v_vlachopoulos@sportline.gr


Κακιούζης;;;
450000;;;
μάλιστα!!!
B for Basketball
QUOTE(ΚιτρινιΑΡΗΣ @ Aug 16 2007, 17:46 ) *
Κακιούζης;;;
450000;;;
μάλιστα!!!

πρωτον....εκανες ολοκληρο quote μονο γι αυτο?
δευτερον...τωρα το πηρες χαμπαρι για τον μιχαλη? η προταση εχει γινει εδω και καιρο...κ για να λεμε αληθεια τοσα λευτα ειναι λιγα για τον μιχαλακη...
ΚιτρινιΑΡΗΣ
QUOTE(B for Basketball @ Aug 16 2007, 20:00 ) *
πρωτον....εκανες ολοκληρο quote μονο γι αυτο?


όχι... απλώς για να αναδημοσιεύσω ένα άρθρο που ίσως ορισμένοι δεν διάβασαν και θα τους ενδιέφερε!
κακό είναι αυτό;;;

QUOTE
δευτερον...τωρα το πηρες χαμπαρι για τον μιχαλη? η προταση εχει γινει εδω και καιρο...

εσύ μάλλον θα είσαι από την διοίκηση, γιατί εως τώρα από όλους ο Μιχάλης ήταν ευσεβής πόθος... σε κανένα μα κανένα άρθρο δεν διάβασα ότι του έγινε επίσημη πρόταση... κάτι που για μένα δείχνει πόσο σωστά λειτουργεί η διοίκηση...(μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος και όλες οι εφημερίδες και οι ιστιοσελίδες να το είχαν γράψει)

QUOTE
κ για να λεμε αληθεια τοσα λευτα ειναι λιγα για τον μιχαλακη...


Αυτό είναι αλήθεια... τόσα λεφτά είναι λίγα... αν και μου μένει μια ερώτηση αναπάντητη. Ήθελε πραγματικά να έρθει;;;
SteelGandalf
Γιατί να μην ήθελε; Σίγουρα όμως όχι με τόσα λίγα χρήματα. smile.gif
B for Basketball
QUOTE(ΚιτρινιΑΡΗΣ @ Aug 16 2007, 18:51 ) *
όχι... απλώς για να αναδημοσιεύσω ένα άρθρο που ίσως ορισμένοι δεν διάβασαν και θα τους ενδιέφερε!
κακό είναι αυτό;;;
εσύ μάλλον θα είσαι από την διοίκηση, γιατί εως τώρα από όλους ο Μιχάλης ήταν ευσεβής πόθος... σε κανένα μα κανένα άρθρο δεν διάβασα ότι του έγινε επίσημη πρόταση... κάτι που για μένα δείχνει πόσο σωστά λειτουργεί η διοίκηση...(μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος και όλες οι εφημερίδες και οι ιστιοσελίδες να το είχαν γράψει)
Αυτό είναι αλήθεια... τόσα λεφτά είναι λίγα... αν και μου μένει μια ερώτηση αναπάντητη. Ήθελε πραγματικά να έρθει;;;

1ον...λαθος δεν ειδα πως ηταν δικο σου ποστ...νομιζα πως ηταν quote απο ποστ καποιοθ αλλου
2ον...μακαρι να ημουν στην διοικηση tongue.gif αλλα το θεμα για τον κανκιουζη το ειχα διαβασει καιρο πριν...κ συγκεκριμενα θυμαμαι πως υπηρχε ενδιαφερον για τον κακιουζη αλλα τα λεφτα που το προσφερανε ηταν πολυ λιγα..αυτο ηθελε τουλαχιστον 700.00
3ον ναι θα ηθελε να ερθει αν ικανοποιουνταν οικονομικα ...θυμασαι την υποδοχη που του κανανε στο αλεξανδρειο στον αγωνας αρης-μπαρτσελονα? κοντεψε να δακρισει το παιδι...κ σε δηλωσεις του δεν απεκλεισε το ενδεχομενο να παιξει καποια στιγμη στον αρη.
ΚιτρινιΑΡΗΣ
QUOTE(B for Basketball @ Aug 17 2007, 02:31 ) *
1ον...λαθος δεν ειδα πως ηταν δικο σου ποστ...νομιζα πως ηταν quote απο ποστ καποιοθ αλλου
2ον...μακαρι να ημουν στην διοικηση tongue.gif αλλα το θεμα για τον κανκιουζη το ειχα διαβασει καιρο πριν...κ συγκεκριμενα θυμαμαι πως υπηρχε ενδιαφερον για τον κακιουζη αλλα τα λεφτα που το προσφερανε ηταν πολυ λιγα..αυτο ηθελε τουλαχιστον 700.00
3ον ναι θα ηθελε να ερθει αν ικανοποιουνταν οικονομικα ...θυμασαι την υποδοχη που του κανανε στο αλεξανδρειο στον αγωνας αρης-μπαρτσελονα? κοντεψε να δακρισει το παιδι...κ σε δηλωσεις του δεν απεκλεισε το ενδεχομενο να παιξει καποια στιγμη στον αρη.


Καλημέρα smiley.gif

Είχα διαβάσει πως πολλοί θέλαν στον Άρη τον Κακιούζη και πως ορισμένοι επιθυμούσαν από την διοίκηση να του κάνει πρόταση, μα πουθενά δεν διάβασα ότι του είχε γίνει πραγματικά επίσημη πρόταση.
Ερχόταν πραγματικά με 700.000.- € ;;; (Στον Στακ πέρυσι αυτά δεν δίνανε;;;) Τώρα θα πάρει 1.000.000.- € στην Κάχα Σαν Φερνάντο.
Αν ερχόταν πάντως θα ξεσήκωνε όλον τον Αριανό κόσμο... κι όχι μόνο... magic.gif

Άλλη μια απορία.
Είναι τόσο αντιεμπορικό το μπάσκετ στην Θεσσαλονίκη που δεν βρίσκονται 2-3 επιχειρηματίες να βοηθήσουν δυναμικά στην διοίκηση;;;

Και κάτι που δεν έχει σχέση με τα μεταγραφικά μα ίσως ενδιαφέρει.
Το λιγκ για την μπουτίκ
man10
Η μονη ενσαση που εχω εγω για τον ΑΡΗ ειναι για τη θεση του point guard... Πιστευω οτι αν δεν γινουν κινησεις εκει,τοτε οντως θα υπαρχει προβλημα...
Επισης,ρε παιδια μην τρελαθουμε...Ποσο καλυτεροι ειναι ο Καλαιτζης και ο Παντελιαδης απο τον Ματαλον? Δηλαδη δεν θα μπορουσε να μεινει ο Ματαλον και να του δωθουν ευκαριες και χρονος??
Εμενα με εντυπωσιασε στο Ευρωπαικο παντως και θεωρω οτι θα ηταν ιδανικος για τριτος play maker,και αρκετα καλος ακομη και για δευτερος...
Και ας λετε οτι δεν γινεται με τον Ματαλον να παει ο Αρης Ευρωλιγκα...
Δεν καταλαβα??? Με τον Παντελιαδη γινεται και με τον Ματαλον οχι? sad.gif
hagi
QUOTE(reignman @ Aug 15 2007, 16:02 ) *
Παντως και τη τριτη θεση μη τη δενετε κομπο.. ο πανιωνιος παει να χτυσει δυνατη ομαδα! ενω ο αρης ακομα δεν εχει κανει καποια μεταγραφη ουσιας. ο γκαρντ που πηρατε φαινεται αξιολογος (αυτος απο τους timberwolves)


Κανείς δεν μπορεί να δέσει κόμπο μία θέση από την αρχλη του πρωταθλήματος.Όμως ο Άρης πρέπει να παλεύει για μια θέση ψηλή.Εξάλλου πέρσι ήταν μια πολύ καλή χρονιά και φέτος ελπίζουμε καλύτερη.Αν δεν βγει έστω τρίτος τότε αυτό δεν είναι βήματα μπροστά.Όμως επειδή στο μπάσκετ όλα γίνοντε θα δείξει η πορεία.Όσο για τον Wright θα δείξει.Πρέπει να τον δούμε να παίζει.Και φυσικά ο δεύτερος ξένος θα είναι σημαντικό να δούμε τί θα κάνει.Όπως επίσης πιστεύω πολύ και στον Μότολα.

QUOTE(man10 @ Aug 17 2007, 09:13 ) *
Η μονη ενσαση που εχω εγω για τον ΑΡΗ ειναι για τη θεση του point guard... Πιστευω οτι αν δεν γινουν κινησεις εκει,τοτε οντως θα υπαρχει προβλημα...
Επισης,ρε παιδια μην τρελαθουμε...Ποσο καλυτεροι ειναι ο Καλαιτζης και ο Παντελιαδης απο τον Ματαλον? Δηλαδη δεν θα μπορουσε να μεινει ο Ματαλον και να του δωθουν ευκαριες και χρονος??
Εμενα με εντυπωσιασε στο Ευρωπαικο παντως και θεωρω οτι θα ηταν ιδανικος για τριτος play maker,και αρκετα καλος ακομη και για δευτερος...
Και ας λετε οτι δεν γινεται με τον Ματαλον να παει ο Αρης Ευρωλιγκα...
Δεν καταλαβα??? Με τον Παντελιαδη γινεται και με τον Ματαλον οχι? sad.gif

Δεν έχεις άδικο αλλά νομίζω ότι ο Ματαλόν δεν έχει την εμπειρία του Παντελιάδη.Σίγουρα θα ήθελα και γω να πάρουν χρόνο συμμετοχής τα παιδιά και ποτέ δεν ξέρεις αν δεν βγει κάτι καλό.Αλλά δυστυχώς όπως πάμε δεν έχουμε την πολυτέλεια τον πειραμάτων.Κακός βέβαια.Όμως αν πάνε όλα όπως ακούγεται φέτος θα πάρουν χρόνο πολλά νέα παιδιά και εύχομαι να βγει σε καλό.
Θα προτειμούσα πάντως να έφευγαν οι ξένοι και να είχαμε για αλλαγές του πιτσιρικάδες.Γενικά μιλάω όχι μόνο στον Άρη.

Αυτό που δεν μου αρέσει είναι η καθυστέρηση για το διαβατήριο του Μάσεϊ.Καλά αυτοί είναι χειρότεροι από εμάς. 68.gif Άντε για να κλείσουμε και το ρόστερ μας.
scales84
Ρε παιδια ο ματαλον το παιδι ουτψς η αλλως παει σε κολλεγιο.εμενα η ενσταση μου ειναι οτι το μονο καθαρο 5αρι θα ναι ο αγαδακος και το μονο 3αρι ο φιλοτιμος αλλα οχι σταθερος σεραπινας.φυσικα θα βοηθαει εκει ο μοτολα κι αλλος αμερικανος οπως λενε.αλλα μετα θα πρεπει να παρει χρονο ο τσαιρελης..και ρωταω.αντε στην ελλαδα με τουσ υπολοιπους εκτος των 2 θα βοηθησει ισως...αλλα ευρωλιγκα?δεν ξερω.ο κομματος πηγε εξωτερικο τελικα?ελειπα 20 μερες κι εχω χαθει λιγο...
alien-tour
QUOTE
Από betsmart.gr

ΑΡΗΣ: Στη Σοργκούτ ο Φλέτσερ
Αποστολέας ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στις 20/8/2007 19:53:16

Ανοιξε ο δρόμος για τον «κοινπτικό Μάσεϊ και την απόκτηση δεύτερου Αμερικανού

Ο χώρος για τον... κοινοτικό Μάσεϊ άνοιξε κι επίσημα σήμερα στον Αρη. Οι «κίτρινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τη ρωσική Σοργκούτ για το «δανεισμό» του Κέβιν Φλέτσερ για την επόμενη σεζόν.

Ο Φλέτσερ λοιπόν «μετακομίζει» στη ρωσική ομάδα, η οποία μάλιστα θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την αμοιβή του. Ετσι, οι κοινοτικοί του Αρη τυπικά έγιναν τρεις. Αν δε «στραβώσει» κάτι την τελευταία στιγμή θα γίνουν τέσσερις την Τετάρτη, οπότε ο Μάσεϊ αναμένεται να πάρει το κοινοτικό διαβατήριό του. Στη συνέχεια, θα αποκτηθεί και ο Αμερικανός πάουερ - σμολ φόργουορντ που θα κλείσει το ρόστερ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις με τον εκλεκτό του Γκόρντον Χέρμπερτ είναι... αρκετά προχωρημένες.
EXPLOITED ARIS
Ρε παιδια ακουσατε τιποτα για την κοινοτικοποιηση του Τζερι;
Μηπως τραβηχτηκε πολυ το θεμα;Αντε να τελειωνουμε με αυτο...
Κατι ακουσα παλι για Γλυνιαδακη...Αλλη ανεκδοτο τραβηγμενο.
Ημαρτον...
SteelGandalf
Ποιο Γλυνιαδάκη ρε παιδιά;

Αλήθεια, ενδιαφέρθηκε ποτέ σοβαρά ο Άρης γι' αυτόν;

Αν ναι, τουλάχιστον να ξέρουμε και να ξεκαθαριστεί ότι ίσως να μη θέλει να έρθει ο ίδιος να έρθει στην ομάδα μας. Ίσως από την άλλη να φταίει και το οικονομικό, εφόσον δεν ικανοποιείται ο παίχτης από κάποιες προσφορές.

Αν πάλι δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ η ομάδα μας επίσημα γι' αυτόν, τότε να μη τον κατηγορούμε και τον "βρίζουμε" άδικα τόσο καιρό.

Θα μας ενημερώσει κάποιος;
Anaz
Tα λεφτα που ζηταει ο Γλυνιαδακης ειναι πολλα κ δεν εχει αποδειξει στο γηπεδο οτι τ'αξιζει.. Αν δεν ριξει τις απαιτησεις του δεν νομιζω να παιξει σε καμμια Ελληνικη ομαδα.Προς Ιταλια ή Ισπανια μερια μαλλον θα παει..
man10
Ποσα ζηταει ο Γλυνιαδακης?
Ασχετο,αλλα τελικα γιατι δεν εκλεισε στην ΑΕΚ?
Pierce
γιατι ζηταγε μονοετες με 300.000-350.000 ευρω συμβολαιο
Alexmei
QUOTE
Ενσωματώθηκε και ο Αγαδάκος

Ένα νέο πρόσωπο προστέθηκε στο πρόγραμμα εκγύμνασης που άρχισε χθες υπό την επίβλεψη του γυμναστή των «κίτρινων», Γιώργου Ζωγράφου. Ο λόγος για τον Λάζαρο Αγαδάκο που έφτασε σήμερα στην Θεσσαλονίκη και εγκαταστάθηκε στη νέα του οικία. Και σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλαρό τρέξιμο στο βοηθητικό γήπεδο που βρίσκεται απέναντι από το Καυταντζόγλειο στάδιο, ενώ αύριο το μεσημέρι θα συνεχιστεί στο Αλεξάνδρειο. Υπενθυμίζεται ότι ο Σιμόνας Σεραπίνας αναμένεται τα ξημερώματα Κυριακής (26/08) να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενώ ο Μπρέισι Ράϊτ εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά και εκδοθεί έγκαιρα η βίζα του θα αναχωρήσει αεροπορικώς την Κυριακή (26/08) από το Γούντλαντ του Τέξας και θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας (27/08).

Αποδέκτης αρκετών προτάσεων για φιλικά

Δύο ακόμη προσκλήσεις για συμμετοχή σε τουρνουά δέχθηκε ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Η πρώτη ήταν από τον Δήμο της Messina για να συμμετάσχει στο 38ο “Cesare Lo Forte Cup” που θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου και στο οποίο θα συμμετάσχουν οι Parizan Belgrade, KK Buducnost και Upea Capo d’ Orlando, ενώ η δεύτερη από την ουκρανική Lokomotiv Rostov για το τουρνουά που πρόκειται να διοργανώσει στις 29-30 Σεπτεμβρίου. Και στις δύο περιπτώσεις οι «κίτρινοι» ευχαρίστησαν τόσο τον Δήμο της Messina, όσο και την Lokomotiv Rostov για την πρόσκληση που απέστειλαν ενημερώνοντας ότι δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν.

Τιμή στον θρυλικό «Μπαρού»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΑΡΗ, κατά την χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε το κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ κάτω από την Θύρα 1 του «Κλεάνθης Βικελίδης» να πάρει το όνομα του αείμνηστο Μάκη Νάτση. Τούτη η ενέργεια αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής σε αυτόν τον άνθρωπο που ανδρώθηκε μέσα στον σύλλογο προσφέροντας τα μέγιστα σε πολλά από τα τμήματα του και ειδικότερα σε αυτό του μπάσκετ.

http://www.arisbc.gr/index.php?SCREEN=page&PageID=1207


H τελευταία παράγραφος 77.gif
Ωραία τώρα και ο Αγαδάκος στην ομάδα. Ο Γλυνιαδάκης δεν χρειάζεται να έρθει.
Anaz
QUOTE
Ποσα ζηταει ο Γλυνιαδακης?
Ασχετο,αλλα τελικα γιατι δεν εκλεισε στην ΑΕΚ?
QUOTE
γιατι ζηταγε μονοετες με 300.000-350.000 ευρω συμβολαιο
400χ.€ ακατεβατα παρακαλω..!
B for Basketball
QUOTE
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΑΡΗ, κατά την χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε το κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ κάτω από την Θύρα 1 του «Κλεάνθης Βικελίδης» να πάρει το όνομα του αείμνηστο Μάκη Νάτση. Τούτη η ενέργεια αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής σε αυτόν τον άνθρωπο που ανδρώθηκε μέσα στον σύλλογο προσφέροντας τα μέγιστα σε πολλά από τα τμήματα του και ειδικότερα σε αυτό του μπάσκετ.

αληθεια....ο κλεανθης βικελιδης ποιος ηταν ρε παιδια??? (ελπιζω να μη πεταξα καμια κοτσανα και φαινομαι ντιπ ασχετος tongue.gif )
alien-tour
QUOTE
Από superbasket.gr

Ελεύθερος ο Ζιανβενί
24-08-2007 13:35

Article by:
Χαριτίνη Κυριτσάκα


Από το συμβόλαιο που τον «έδενε» με την Νανσί αποδεσμεύτηκε ο Μαξίμ Ζιανβενί. Ο παίκτης είχε ζητήσει να μείνει ελεύθερος και η ομάδα τον διευκόλυνε εισπράττοντας φυσικά ένα ποσό ως μπάι άουτ.
Ο 27χρονος είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου αυτός θελήσει, αρκεί να μην παίξει στο πρωτάθλημα της Γαλλίας τη νέα σεζόν.


Αυτός ακούγεται οτι θα'ναι ο τέταρτος κοινοτικός παίκτης σε περίπτωση που χαλάσει η κοινοτικοποίηση του Μάσεϊ...

...Όσο για τον Κλεάνθη Βικελίδη, έχει δοθεί το όνομα του στο γήπεδο Χαριλάου(στο ποδόσφαιρο, αυτό πιθανότατα το γνωρίζεις) και απο οτι ξέρω ήταν προπονητής στον ΑΡΗ αλλά και στον Πάοκ...
SteelGandalf
Κλεάνθης Βικελίδης.
El_Cid
QUOTE(SteelGandalf @ Aug 24 2007, 14:14 ) *


Να συμπληρώσω ότι ήταν αρχηγός της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 1948 και αν δεν κάνω λάθος, εκτός από παίκτης και αργότερα προπονητής έχει διετελέσει και πρόεδρος. Στην εποχή του ήταν γνωστός ως "Το μακεδονικό Τανκ"
weirdo1977
QUOTE(www.betsmart.gr)
ΑΡΗΣ: Πήρε ΡΕΣΟΝ ΤΕΡΙ!
Αποστολέας ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στις 26/8/2007 15:19:23

Κοινοτικός ο Μάσεϊ, στα κίτρινα ο απόφοιτος του Νορθ Καρολάινα

Ο Τζέρεμι Μάσερϊ έγινε κι επισήμως κοινοτικός και η ΚΑΕ Αρης ανακοίνωσε αμέσως την απόκτηση του δεύτερου Αμερικανού της ομάδας. Ο λόγος για τον Ρεσόν Τέρι, νούμερο 44 του φετινούθ ντραφτ από τους Ορλάντο Μάτζικ!

«Η ΑΡΗΣ K.A.E. έχοντας λάβει από την σλοβάκικη ομοσπονδία επισήμως και εγγράφως την διαβεβαίωση ότι ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας, Τζερεμάϊα Μάσεϊ θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο ως Σλοβάκος με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της συγκεκριμένης χώρας, προέβη στην απόκτηση του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή, Reyshawn Terry, ώστε να καλύψει τις θέσεις (3) και (4)», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Η απόκτηση του εν λόγω καλαθοσφαιριστή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο κρίθηκε απαραίτητη, καθώς αφενός μεν αποτελούσε την πρώτη επιλογή του προπονητή της ομάδας μας, Γκόρντον Χέρμπερτ, αφετέρου δε είχε προτάσεις από άλλες ομάδες της Ευρώπης για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Γκόρντον Χέρμπερτ μιλώντας μάλιστα για λογαριασμό των «κίτρινων» εδώ και καιρό, τόσο με τον παίκτη και τον μάνατζερ του, όσο και με τον τζένεραλ μάνατζερ των Ντάλας Μάβερικς, Ντον Νέλσον όπου και ανήκε μέχρι πρότινος ο Terry κατόρθωσε να τους πείσει ότι προτιμώντας την ομάδα μας θα έκανε την καλύτερη επιλογή».

«Ο απόφοιτος του φημισμένου North Carolina συμφώνησε να φοράει την κίτρινη φανέλα για την σεζόν 2007-08 και έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο συνεργασίας. Με τον ερχομό του 23χρονου φόργουορντ, ο Αρης προσθέτει στο δυναμικό του έναν πολυδιάστατο παίκτη που διέπρεψε σε ένα από τα καλύτερα κολέγια των ΗΠΑ και με την παρουσία του αναμένεται να τον ενισχύσει ακόμη περισσότερο στην προσπάθεια της επίτευξης των νέων υψηλών στόχων που έχει θέσει για την προσεχή αγωνιστική σεζόν».

«Σύμφωνα μάλιστα με τις αναφορές που έχουν γίνει για λογαριασμό του Reyshawn Terry από αναλυτές του ΝΒΑ, πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αθλητικό, ταχύ και αλτικό παίκτη, με μεγάλη έφεση στο σουτ από μακρινή απόσταση, ο οποίος μπορεί παράλληλα να διεισδύσει με ευκολία προς το αντίπαλο καλάθι, ενώ διακρίνεται και για την ικανότητα του να κάνει δύσκολη την ζωή των αντιπάλων του στην άμυνα», καταλήγει η αναφορά της ΚΑΕ.

Who is Who

ΟΝΟΜΑ: Reyshawn Terry
ΥΨΟΣ: 2.03

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 07/04/1984

Γενέτειρα: Winston – Salem, North Carolina

ΘΕΣΗ: Φόργουορντ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Reynolds High School, North Carolina (2003-07)

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Επιλέχθηκε στο νούμερο 44 των φετινών ντραφτ του ΝΒΑ από τους Orlando Magic, οι οποίοι τον παραχώρησαν στους Dallas Mavericks. Κατέκτησε τρεις συνεχόμενες χρονιές το Περιφερειακό Πρωτάθλημα με το R.J Reynolds High School. Αναδείχθηκε Πρωταθλητής στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος στην περιφέρεια της ACC με το North Carolina για την σαιζόν 2006-07. Νικητής στο τουρνουά της περιφέρειας ACC με το North Carolina για την σαιζόν 2006-07. Έφτασε ως την Elite 8 στο Πρωτάθλημα του NCAA με το North Carolina για την σαιζόν 2006-07. Συμπεριλήφθηκε στην τρίτη καλύτερη πεντάδα στην ACC όντας τριτοετής στο North Carolina, ενώ παράλληλα έγινε ο πρώτος παίκτης του συγκεκριμένου κολλεγίου έπειτα από τον Shammond Williams το 1997 που γνώρισε τιμητική διάκριση στην ACC, χωρίς να έχει ξεκινήσει ως βασικός τα δύο πρώτα χρόνια της κολεγιακής του καριέρας. Ανέβασε κατά 12 πόντους τον μέσο όρο σκοραρίσματος του στον τρίτο χρόνο παρουσίας του στο North Carolina (από τους 2,3 πόντους που σημείωνε όντας δευτεροετής εκτοξεύτηκε στους 12,3 πόντους την επόμενη χρονιά), γεγονός που αποτελεί την δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία του συγκεκριμένου κολλεγίου, αλλά και την καλύτερη επίδοση για την σαιζόν 2004-05 έως 2005-06 μεταξύ όλων των παικτών στην Περιφέρεια της ACC. Την ίδια σαιζόν (2005-06) αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του North Carolina από την γραμμή των ελευθέρων βολών με ποσοστό ευστοχίας 80% και έβδομος καλύτερος στην ACC. Κατέχει την τρίτη θέση όλων των εποχών στην ιστορία του North Carolina σε ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα με 41,9%. Αναδείχθηκε δεύτερος καλύτερος σκορερ του North Carolina με 14.3 πόντους, όπως επίσης δεύτερος σε περισσότερα εύστοχα τρίποντα (45) και κοψίματα (27) για την σαιζόν 2005-06. Αναδείχθηκε δεύτερος καλύτερος παίκτης του North Carolina σε εύστοχα τρίποντα (45) και κοψίματα (24), καθώς επίσης τρίτος στα ριμπάουντ (5,4) για την σαιζόν 2006-07. Πέτυχε συνολικά 926 πόντους (75% 1π., 48,5% 2π., 41,9% 3π.), 439 ριμπάουντ, 116 ασίστ, 76 κλεψίματα και 61 κοψίματα σε 126 αγώνες με το North Carolina.

Τα στατιστικά του…

2006-07

NCAA (North Carolina): Σε 38 αγώνες και με 21,5’ συμμετοχής: 9,7 π. (73,9% 1π., 49,4% 2π., 43,7% 3π.), 5,4 ρ., 1,7 ασ., 0,7 κλ., 0,6 κοψ.

2005-06

NCAA (North Carolina): Σε 31 αγώνες και με 24,2’ συμμετοχής: 14,3 π. (80% 1π., 47,4% 2π., 38,1% 3π.), 6,2 ρ., 1,4 ασ., 1 κλ., 0,9 κοψ.

2004-05

ΝCAΑ (North Carolina): Σε 32 αγώνες και με 4,5’ συμμετοχής: 2,3 π. (69,2% 1π., 54,2% 2π., 60% 3π.), 0,7 ρ., 0,2 ασ., 0,3 κλ., 0,2 κοψ.

2003-04

ΝCAA (North Carolina): Σε 25 αγώνες και με 4,2’ συμμετοχής: 1,6 π. (54,2% 1π., 43,3% 2π., 20% 3π.), 0,8 ρ., 0,2 ασ., 0,4 κλ., 0,1 κοψ.

2002-03

High School (Reynolds): 16,8 π. (84,5% 1π.), 4,1 ρ., 3,1 ασ.


http://www.youtube.com/watch?v=f8mWyWklDoo
weirdo1977
και κάπως έτσι κλείνει το roster... δείχνει ικανοποιητικό πάντως, βεβαια όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο..
B for Basketball
θα μας παραθεσεις το ροστερ οπως ειναι αυτη τη στιγμη?
weirdo1977
στο 1 έχουμε: kastl, καλαϊτζή, παντελιάδη.
στο 2 έχουμε: ηλιάδη, wright.
στο 3 έχουμε: σεραπινα τσαλδάρη, καραδολαμι.
στο 4 έχουμε: μάσεϊ, teri, τσαϊρελη.
στο 5 έχουμε μότολα, αγαδάκο.
geosider
QUOTE(weirdo1977 @ Aug 26 2007, 13:06 ) *
στο 1 έχουμε: kastl, καλαϊτζή, παντελιάδη.
στο 2 έχουμε: ηλιάδη, wright.
στο 3 έχουμε: σεραπινα τσαλδάρη, καραδολαμι.
στο 4 έχουμε: μάσεϊ, teri, τσαϊρελη.
στο 5 έχουμε μότολα, αγαδάκο.

δηλαδή πάλι δεν πήραμε κάποιον πλει μεικερ, πάντως αφού πήραμε κάποιον καλό ψηλό (ΜΟΤΟΛΑ) μάλλον το ρόστερ είναι καλύτερο από πέρσι αν και έφυγε ο ουίλκισον
ελπίζω ο ράιτ να βγει καλύτερος του σκέιλς...
Anaz
Aπ'ότι καταλαβα ο Terry ειναι περισσοτερο 3αρι κ όχι 4αρι, κ φοβαμαι οτι η φροντ λαιν δεν ειναι επαρκης. Θεωρω οτι χρειαζεται αλλη μια ενισχυση εκει,ενω επισης αρνητικο ειναι η μη αποκτηση πλευμεκερ..
Γενικα παντως δειχνει πιο γεματο με περισσοτερες λυσεις το ροστερ φετος.Η ομαδα εχασε εναν πολυ αξιολογο παιχτη,αλλα απεκτησε 3 ποιοτικους ξενους.
klearxos
Θα συμφωνησω με τον Anaz οτι η frontline ειναι αποδυναμωμενη.
Δεν μας παιρνει βεβαια απο οτι καταλαβαινω αλλη μεταγραφη οποτε η δουλεια θα ειναι παλι ομαδικη σε αυτο το κομματι.
alien-tour
QUOTE(weirdo1977 @ Aug 26 2007, 13:06 ) *
στο 1 έχουμε: kastl, καλαϊτζή, παντελιάδη.
στο 2 έχουμε: ηλιάδη, wright.
στο 3 έχουμε: σεραπινα τσαλδάρη, καραδολαμι.
στο 4 έχουμε: μάσεϊ, teri, τσαϊρελη.
στο 5 έχουμε μότολα, αγαδάκο.


Τον Καραδολάμη ξεχάστε τον, είναι φαντάρος...Τον Σκορδίλη άφησες εκτός...
...Με τους Παπανικολάου,Πλιούκα και Ιωακειμίδη από την εθνική κάτω των 19, ξέρει κανείς τι παίζεί;
hagi
Δεν το ξέρω το νέο παίχτη αλλά τα στατιστικά του δείχνουν έναν παίχτη που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει..Και φαίνεται καλό αθλητικό κορμί..

Σίγουρα δεν έχουμε πλήρη ομάδα αλλά νομίζω ότι σε γενικές γραμμές δεν είναι κακό το ρόστερ.Αν μάλιστα γίνει καλό κοουτσάρισμα και υπάρξει καλό ομαδικό πνεύμα,χωρίς τραυματισμούς μπορεί να πάμε καλά..Όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο.
klearxos
Σιγουρα το ροστερ δεν ειναι κακο.
Το μονο σιγουρο ειναι οπως ειπες haqi το θεμα του κοουτσαρισματος. Παντως με τις προπονησεις να εχουν ηδη ξεκινησει εστω και με αποντες, εστω και καθαρα για θεματα αντοχης εχουμε αρκετο χρονο μπροστα μας για δεσει η ομαδα. Το ασχημο ειναι οτι η Βοσνια του Καστλ συνεχιζει....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.