Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Μετεγγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
xavier
Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδος.



Η πολυπόθητη συμμετοχή του ΑΡΗ μας στην Euroleague, μετά από 15 χρόνια, έχει ήδη εξασφαλιστεί, και ο στόχος πλέον είναι το συνεχώς γεμάτο γήπεδο σε συνδυασμό με μια ισχυρή ομάδα.



Η Διοίκηση της ομάδας, σε συνεργασία με το προπονητικό team, θα υπερβάλλει εαυτόν, ώστε να δημιουργήσει ένα σύνολο αντάξιο της ιστορίας του ΑΡΗ.



Με την έγκαιρη και μαζική αγορά των εισιτηρίων διαρκείας συμβάλλετε αφ’ ενός στην δημιουργία μιας ακόμα πιο ισχυρής ομάδας που θα ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αφετέρου θα επιβεβαιώσετε την άποψη σε Ελλάδα και Ευρώπη πως ο κόσμος του ΑΡΗ ήταν και θα είναι η κινητήριος δύναμη της ομάδας μας.

ΤΙΜΕΣ:



ΘΥΡΑ


ΤΙΜΗ

5-6


200 €

7-8-9-10


400 €

8-9 Διακεκριμένων (Σειρές Α έως Ε)


600 €

1 (Σειρές Α έως Η)

4


500 €

2-3


500 €

2-3 VIP (Σειρές Ζ έως K)


800 €

2-3 GOLD (Σειρές Α έως Ε)


1.500 €

2-3 Platinum (Βελούδινα Καθίσματα)


3.000 €

Κάντε κλικ εδώ για κάτοψη του Αλεξανδρείου Μελάθρου Θεσσαλονίκης

* Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες για το Ελληνικό πρωτάθλημα και τα Play Off, καθώς και για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στην Euroleague.



* Οι κάτοχοι αποκλειστικά των Εισιτηρίων Διαρκείας VIP, GOLD, και PLATINUM της θύρας 2-3 αποκτούν δικαίωμα χρήσης της αίθουσας VIP (οπού σε ευχάριστο διαμορφωμένο χώρο προσφέρεται πλήρης μπουφέ, καφέ, ποτό) πριν, κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, και μετά του κάθε αγώνα.



* Για παιδιά έως 14 ετών προσφέρεται παιδικό διαρκείας με έκπτωση 50% σε κάθε θύρα πλην της 5-6.



* Οι κάτοχοι των περσινών εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα για ανανέωση της θέσης τους έως και τις 30/07/2006



* Για την εξασφάλιση της θέσης απαιτείται προκαταβολή 50%



* Προσφέρεται δυνατότητα εξόφλησης με έως 6 άτοκες δόσεις με την χρήση πιστωτικής κάρτας



* Τα εισιτήρια της θύρας 5-6 είναι περιορισμένα σε αριθμό.



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας, τις διαθέσιμες θέσεις, και τους τρόπους πληρωμής επικοινωνήστε με τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. στο τηλέφωνο 2310 265600
weirdo1977
σε 40 λεπτά υπογραφει ο Σάββας...


EDIT: υπογραψε για 2+1 χρονια
SteelGandalf
Επιτέλους!!! Η επιθυμία μου εδώ και τόσο καιρό, έγινε πραγματικότητα. Ξέρω πως θα μου πείτε δεν ήταν μόνο δική μου, αλλά επειδή εγώ το έλεγα από πολύ καιρό πριν επιτρέψτε μου να το προσωποποιώ λιγάκι περισσότερο. Καλή επιτυχία Σάββα. wink.gif
hagi
Πραγματικά επιτέλους τελείωσε θετικά και αυτή η ιστορία..Μπράβο στη Διοιήκηση για αυτή τη μεταγραφή.. 41.gif
Δεν πήραμε τον Χατζή αλλά πήραμε ένα νεότερο παιδί με πολύ καλή γνώση του μπάσκετ..Και αφού είναι και Αρειανός θα είναι ότι καλύτερο για μας..Φαντάζομαι πόσο πορωμένα θα παίζει για την ομάδα και τους πανηγυρισμούς που θα κάνει με τον κόσμο και πιστεύω ότι μόνο αυτό θα δίνει παλμό στην εξέδρα και σε όλη την ομάδα..
Είναι παίχτης που μπορεί να βοηθήσει και στην επίθεση αλλά και στην άμυνα..Νομίζω ότι τώρα είμαστε ακόμη πιο πλήρης..
Σε γενικές γραμμές μπορεί να φανταζόμασταν περισσότερα αλλά ίσως να ήταν όντως στην φαντασία μας..Η Διοίκηση κινήθηκε πολύ καλά και ελπίζουμε τώρα πια να "δέσουν" ώστε να γίνουμε ανταγωνιστική ομάδα..
Αν πάμε καλά φέτος τότε μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι του χρόνου..

Εγώ θα ήθελα (τώρα που τελείωσαν οι μεταγραφές) να ευχηθώ στην Αρειανάρα μας καλή χρονιά με επιτυχίες και χαρές για όλους μας..
Anaz
Αντε καλως τα δεχτηκατε.. 41.gif
dilliger
Τραυματιστηκε & ο Σιγαλας και θα μεινει εξω για περιπου 1 μηνα. Οποτε βλεπω τον Μορμονο να υπογραφει στις επομενες ημερες.

Το ξαναλεω οτι η ομαδα χρειαζεται βαθος... Τσαλδαρης & Reichner θα βοηθησουν μιας και η ομαδα θα χρειοαστει το rotation στην περιφερεια.
Warrior
Τωρα λογικα θα κρατησουμε σιγουρα τον Ριτσνερ(Ρικνερ ή οπως αλλιως λεγεται biggrin.gif )

Παντως εμενα με προβληματιζουν πολυ οι τραυματισμοι των Μασει-Καλαιτζη.Ειδικα του Καλαιτζη που ειναι στο
εγχειρισμενο ποδι!Μακαρι να μην εχουμε τετοια...

Τι ατυχια ειναι αυτη παλι φετος??Οπως περυσι!!
Παλι στην προετοιμασια ο ενας τραυματισμος μετα τον αλλον..
dilliger
Τα νεα ειναι οτι θα αποκτηθει ενας εκ των Ρικνερ η......ΒΕΤΟΥΛΑ.

Οπως εγραψε πριν και ο warrior οντως η περιπτωση Καλαιτζη θα πρεπει να εξεταστει...

Προφανως για αυτο το λογο μπορει να αποκτηθει ο Βετούλας ως εμπειροτερος αλλα και ως playmer - και κατα περισταση 2αρι.

Για να δουμε ...πιστευω οτι Δευτερα θα ξεκαθαρισει το πραγμα, οπως επεισης και η περιπτωση Massey...(αν μεινει εξω αρκετιο καιρο πολυ πιθανον να αντικατασταθει!)
klearxos
Καλησπερα
Υπεγραψε τελικα ο Ριτσνερ, μετα την θετικη εισηγηση του Ματσον, για τεσσερα χρονια.
Θα δοθει ομως δανεικος για φετος στο Αιγαλεω.
weirdo1977
χρονια είχε να συμβεί στον Ari κάτι τέτοιο..νομίζω είναι καλή κίνηση.. 41.gif
Warrior
Σιγουρα ειναι πολυ καλη κινηση..... 41.gif

Οι μεταγραφες τελειωσαν τωρα αραγε??

Εμενα με προβληματιζουν οι μικροτραυματισμοι!Η μιση ομαδα ακολουθει ατομικο προγραμμα... blink.gif

Mακαρι να μην εχουμε αλλαγες.
hagi
Πραγματικά καλή κίνηση αυτή με την μεταγραφή του Ρίτσνερ,και ας ψηθεί λίγο πρώτα,αρκεί να μην βάζει πόντους όταν παίζουμε αντίπαλοι.. tongue.gif

Πάντως το θέμα Βετούλα λένε ότι είναι ανοιχτό ακόμη..Αν πάρουμε και τον Βετούλα νομίζω ότι θα είναι πάρα πολύ καλή κίνηση..Θα δούμε τις επόμενες μέρες..
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
Επέστρεψε ο Σκέιλς, έφυγε ο Ρίτσνερ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Κυριακή ο Αλεξ Σκέιλς και ο Αντρέα Ματζόν έχει επιτέλους την πολυπόθητη πληρότητα στο ρόστερ του. Την ίδια ώρα, ο Μπροκ Ρίτσνετ αποχαιρέτησε... για φέτος τον Αρη, αφού θα αγωνιστεί ως δανεικός στο Αιγάλεω την επόμενη χρονιά. Την Κυριακή ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ είπε «αντίο» στους συμπαίκτες του, τους οποίους θα έχει αντίπαλους στη σεζόν που έρχεται.

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ κατέθεσε επίσημη πρόταση ανανέωσης στον εκπρόσωπο του Μάικ Ουίλκινσον, ώστε να ακολουθήσει την ίδια πορεία με τον Ράιαν Στακ. Αυτή η υπόθεση, ωστόσο,δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα.


Τι να σημαινει αραγε το τονισμενο?? rolleyes.gif

Και μια Off-topic ειδηση(απο το ιδιο site) :

QUOTE
Σε μία κίνηση που προκάλεσε αίσθηση προχώρησε το ζεύγος Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου, προσφέροντας χορηγία ύψους 500.000 ευρώ στις ΚΑΕ Αρης, ΠΑΟΚ και Ηρακλής!

Αυτός που μεσολάβησε για να δοθεί αυτή η χορηγία ήταν ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος εδώ και καιρό είχε υποσχεθεί βοήθεια στις τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Αυτή ήρθε μέσω της προσφοράς του ζεύγους Αγγελοπούλου. Ο Αρης και ο ΠΑΟΚ θα πάρουν από 200.000 ευρώ και ο Ηρακλής 100.000.

Ο «Ξανθός», στο ραδιομαραθώνιο του Ηρακλή, είχε υποσχεθεί χορηγία 100.000 ευρώ και προφανώς αυτό είχε στο μυαλό του από τότε. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζεύγος είχε «εμπλακεί» και στην υπόθεσητης αγοράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που τελικά δεν έγινε.


huh.gif huh.gif

39.gif
klearxos
Συμφωνα με το betsmart το Αιγαλεω δεν θελει πλεον τον Ριτσνερ!
xavier
Τελικά δώσαμε δανεικούς Πασαλίδη, Καραβανά στον Μακεδονικό. Καλό για τα παιδιά να πάρουν ευκαιρίες στην Α1, γιατι μόνο μεσα απο τα παιχνίδια βελτιώνεσαι...

Λέτε να γίνει τίποτα με Γλυνιαδάκη? Είχα γράψει πριν κανα μήνα, οταν ακουγόταν για αλλάγη Καιλατζή, οτι η μοναδική επιπλέον κίνηση απο τους Ελληνες παίκτες που βρισκονται στην αγορά και θα είχε λογική θα ήταν ο ερχομός του Γλυνιαδάκη... Όσο δεν βρίσκει ομάδα, το ενδεχόμενο ερχομού του θα είναι ανοικτό....Μην ξεχνατε οτι απο τη στιγμη που δεν εχει υπογράψει σε άλλη ευρωπαική ομάδα έχει δικαίωμα να ερθει στον Άρη οποιαδήποτε χρονική στιγμη της κανονικής περιόδου...Ο Γλυνιαδάκης προς το παρόν το παλεύει για ΝΒΑ, αν δεν τα καταφέρει θα ήθελα να πιστεύω οτι θα ενδιαφερθούμε...
Warrior
Mακαρι να ενδιαφερθουμε,αλλα δεν το πολυπιστευω.Δεν τους εχω ικανους να κανουν την υπερβαση...biggrin.gif

ΠΑντως θα καλυπτε ενα κενο που φαινεται να υπαρχει στο "5"...
EXPLOITED ARIS
Ρε παιδια εχετε φαγωθει ολοι για το κενο που υπαρχει στο 5.Ποιο κενο;Μηπως θα θελατε δηλαδη να εχουμε ενα καθαρα βαρυ σεντερ τυπου Κουλ που ειχαμε περυσι(Ας τον επαιρνε η ΑΕΚ να γελαγαμε!!);Αν ειναι να χτυπησουμε τον Γλυνιαδακη εχει καλως επειδη ειναι και νεαρος ειναι και Ελληνας αλλα πιστευω οτι και ετσι ειμαστε κομπλε.Παντως οπως λεει και ο Warrior δεν τους βλεπω πολυ θερμους και για αλλη μεταγραφη.
xavier
Μεγάλο κενό, συμφωνώ δεν υπάρχει. Και για αυτό και μιλάω μόνο για προσθήκη του Γλυνιαδάκη και όχι οποιονδήποτε άλλο παίκτη ή αλλαγή καποιων εκ των υποαρχόντων, τεσπά δεν ειναι επι του παρόντος...Προσωπικά δεν θεωρώ οτι η φετινή ομάδα έχει κάποια σοβαρή αδυναμία απο άποψης ρόστερ...Γενικά η χημεία της ομάδας όπως την έχει φτιάξει ο Ματσον δειχνει να είναι σωστή...Ίδωμεν...
Warrior
Και γω δεν μιλαω για μεγαλο κενο...Αλλα(χωρις βεβαια να εχω δει την ομαδα ακομα)απο την στιγμη που ο
Φλετσερ δεν ειναι καθαρο 5αρι,το μοναδικο που εχουμε ειναι ο Γιαννουλης.Απο αυτην την αποψη το λεω.

Και απο την πλευρα...οτι πολυ θα μου αρεσε να παρουμε και το Γλυνιαδακη!! biggrin.gif
Θα ειχαμε τρομερες επιλογες στους ψηλους..

Θα δουμε την ομαδα πως θα παει και αν υπαρχουν αδυναμιες,βλεπουμε τι μπορει να γινει.
xavier
o Matson panw sto thema mas

Ενας ακόμα παίκτης για τον οποίο έγινε συζήτηση ήταν ο Τζέρι Μάσεϊ. «Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ πέρα από τους 14 πόντους, είχε 12 ριμπάουντ. Ενα πολύ μεγάλο νούμερο. Δεν ξέρω αν το πρόσεξε πολύς κόσμος, εγώ σίγουρα όμως, το πρόσεξα!», λέει ο Ματσόν, ο οποίος δεν αρνήθηκε να σχολιάσει και τη φροντ λάιν του Αρη, από την οποία λείπε ο ψηλός «φόβητρο».

«Οι θηριώδεις ψηλοί όπως ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας και ο Ντέιβιντ Αντερσεν κοστίζουν 1,7 με 2 εκατομμύρια δολάρια. Αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν στον Αρη. Ούτως ή άλλως, όμως, ο στόχος μας είναι να είμαστε κατ' αρχήν πολύ δυνατοί στην Ελλάδα. Εδώ, λοιπόν, πέραν του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, δεν έχουν άλλες ομάδες ψηλά σέντερ. Ούτως ή άλλως, εφαρμόζουμε άλλα συστήματα για να καλύψουμε αυτό το μειονέκτημα», τόνισε.
Warrior
QUOTE(xavier @ Sep 24 2006, 11:42 AM) *
«Οι θηριώδεις ψηλοί όπως ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας και ο Ντέιβιντ Αντερσεν κοστίζουν 1,7 με 2 εκατομμύρια δολάρια. Αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν στον Αρη. Ούτως ή άλλως, όμως, ο στόχος μας είναι να είμαστε κατ' αρχήν πολύ δυνατοί στην Ελλάδα. Εδώ, λοιπόν, πέραν του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, δεν έχουν άλλες ομάδες ψηλά σέντερ. Ούτως ή άλλως, εφαρμόζουμε άλλα συστήματα για να καλύψουμε αυτό το μειονέκτημα» τόνισε.


Καλα,δεν ζητησαμε και τον Βουγισιτς(!),για τον Γλυνιαδακη λεμε...biggrin.gif

(Εχει ενα δικιο παντως.Βαρυ 5αρι δεν μπορουσε να βρει ο ΠΑΟ τοσα χρονια τωρα)

Μακαρι να βρει τροπο να το αντιπετωπισει το προβλημα(αν υπαρξει μεγαλο),αλλα νομιζω οτι ειναι δεδομενο
πως με καποιες ομαδες θα ειναι εντονο(κυριως Ευρωλιγκα και με ΠΑΟ/Ολυμπιακο).
Alexmei
QUOTE
Ανέτοιμος ο Σκέιλς, τενοντίτιδα ο Ηλιάδης

Πέντε με επτά μέρες θα χρειαστεί ακόμη ο Άλεξ Σκέιλς, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Αυτό «έδειξαν» τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, ενώ ο Καλαϊτζής μετέχει…χαλαρά στις προπονήσεις, στις οποίες επέτρεψαν σήμερα οι κίτρινοι. Από τενοντίτιδα ταλαιπωρείται ο Ηλιάδης. Δανεικός για ένα χρόνο στο Μακεδονικό ο νεαρός Πασσαλίδης, ακολουθεί ο Καραδολάμης.



Με γεμάτες τις μπαταρίες επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες του Αντρέα Ματσόν μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ιταλός τεχνικός για να ξεκουραστούν. Το πρωινό πρόγραμμα για τους κίτρινους περιλάμβανε εκγύμναση με βάρη και σουτ στο γήπεδο, καθώς επίσης και μια ακόμη προπόνηση το απόγευμα.

Όσον αφορά τον Άλεξ Σκέιλς, σήμερα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έχει ξεπεράσει 100% τη φλεγμονή στο πέλμα του και θα χρειαστεί ακόμη πέντε με επτά μέρες, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως. Αντίθετα, ο Γιώργος Καλαϊτζής άρχισε από σήμερα να μετέχει σε χαλαρούς ρυθμούς στις προπονήσεις. Παράλληλα, προέκυψε πρόβλημα με τον Ηλιάδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα.

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία δανεισμού του Γιώργου Πασσαλίδη στο Μακεδονικό για ένα χρόνο. Ο νεαρός φόργουορντ υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα, ενώ το ίδιο πρόκειται να συμβεί αύριο και με τον Δημήτρη Καραδολάμη.

Από κει και πέρα, κλήση σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ έφτασε σήμερα στα γραφεία του Άρη, για τα όσα κατέγραψαν στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές που διηύθυναν την αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Οι κίτρινοι θα απολογηθούν εγγράφως αύριο το πρωί μέσω υπομνήματος.


Από το www.sportime.gr

Δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα... άντε να τελειώνουμε γιατί έχουμε και ένα πρωτάθλημα στην μέση!!
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
Α1 : ΑΡΗΣ: Πάει για αμερικανό στην ευρωλίγκα!

Αλλάζουν σχέδια οι κιτρινόμαυροι

Για αμερικανό παίκτη με συμμετοχή μόνο στην ευρωλίγκα πηγαινει ο Αρης.Συμφωνα με πληροφορίες ο Αρης εξετάζει πλεόν σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό για τη θέση του πλεί μέικερ καθώς οι πολλοί τραυματισμοι που έχει φέτος έχουν προβληματίσει τον Αντρέα Ματζόν που φέρεται να έδωσε το ΟΚ για την απόκτηση αμερικανού πλέι μέικερ που θα αγωνίζεται μόνο στην ευρωλίγκα.Φυσικά προς το παρόν δεν υπάρχουν ονόματα που να έχουν απασχολήσει την διοίκηση και τον ιταλό τεχνικό


Τελικα πρεπει να ειμαστε η μοναδικη ομαδα στην οποια υπαρχει μεταγραφολογια 12 μηνες το χρονο!! rolleyes.gif

To καλοκαιρι φυσιολογικα...και τον υπολοιπο χρονο λογω τραυματισμων και ατυχων καλοκαιρινων επιλογων.
Ενω απο τα Χριστουγεννα και μετα φουντωνουν οι φημες για παικτες και προπονητη που εχουμε κλεισει για
το καλοκαιρι και θα κανει τον Αρη μεγαλο και..και...
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
ΑΡΗΣ: Φέρνει μηνιαίο αντικαταστάτη του Σκέιλς! Φαβορί ο Σιν Κόλσον

Ο «δολοφόνος» της Α2 της Ιταλίας σε τελικές επαφές με τον Άρη

Κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον Άλεξ Σκέιλς! Ο Αμερικανός υποφέρει εδώ και σχεδόν ένα μήνα στο δεξί πέλμα χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει τον ακριβή χρόνο αποθεραπείας και επιστροφής του. Οι κίτρινοι υπέβαλαν σήμερα τον Αμερικανό σε νέα μαγνητική, η οποία έδειξε ότι δεν θα μπορέσει να είναι έτοιμος μέχρι τα τέλη του μήνα, γεγονός που τους αναγκάζει να προχωρήσουν σε προσωρινή αντικατάστασή του τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για την Ευρωλίγκα

Ο Αντρέα Ματσόν πήρε το πράσινο φως από τη διοίκηση για την αναζήτηση «δολοφόνου» για τον επόμενο μήνα, κάτι εξαιρετικά δύσκολο για τα δεδομένα της εποχής. Εντούτοις, ο Ιταλός ξέροντας πολύ καλά την ιταλική πιάτσα έχει εισηγηθεί την απόκτηση του serial killer της LegaDue τα δύο τελευταία χρόνιου, Σιν Κόλσον (1.82, 31), ο οποίος αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Α2 Ιταλίας με τη φανέλα της Καζέρτα μετρώντας 30.6 πόντους, 3.9 ριμπάουντ, 4.8 ασσιστ, 1.9 κλεψίματα και 4.9 λάθη σε κάθε παιχνίδι σουτάροντας με 54.9% 2π, 36.5% 3π και 85% 1π. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους σκόρερ της Ευρώπης έχοντας στο ενεργητικό του τέσσερις 40αρες μόνο στο περυσινό πρωτάθλημα καταφέρνοντας μάλιστα να φτάσει μόνος του την Καζέρτα μέχρι και τα ημιτελικά των play off.

Η διοίκηση των κιτρίνων έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του παίκτη για συμβόλαιο ενός και κάτι μηνός, μέχρι ουσιαστικά να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς ο Άλεξ Σκέιλς, με την τελική έκβαση να αναμένεται άμεσα. Ο παίκτης θεωρεί τον Άρη ως τη μοναδική ίσως και τελευταία του ευκαιρία να ξαναπαίξει Ευρωλίγκα μετά τη Σλασκ to 2003, γεγονός που δίνει τυπικό χαρακτήρα στις διαπραγματεύσεις.


Kαι πολυ αργησανε...

Επρεπε ηδη να εχουν κανει καποια κινηση προσωρινης αντικαταστασης.

Τωρα οτι ειναι "δολοφονος" biggrin.gif ...το θεωρω ακρως υπερβολικο και προσπαθεια να "χρυσωθει το χαπι",αλλα
ελπιζω τουλαχιστον να ειναι σε θεση να βοηθησει.Αν και οπως ειδαμε και στο παρελθον,ειναι δυσκολο να
βρεις καλο παικτη για ενα μηνα...
rchos
η lega due εχει μακρα παραδοση σε τετοιους παιχτες!καλη προσθηκη θα ειναι για τον αρη πιστευω!απο οτι ακουσα με την επιστροφη του σκειλς θα μεινει για ευρωπη.
Warrior
Και ο Μπρουερ απο κει μας ηρθε....

Βεβαια αυτος ειχε παιξει και στην Εστουντιαδες.Τελοσπαντων...θα τον δουμε,αλλα δεν θα ειναι παικτης που
θα μπορει να κανει την διαφορα πιστευω.
klearxos
To contra αναφερει οτι κλεισαμε τον Κολσον
Warrior
H καρτέλα του:

http://www.legaduebasket.it/player/?id=COL-SEA-74

Πλευ μακερ ειναι.Οποτε ισως μεινει μετα την αποθεραπεια του Σκειλς για την Ευρωλιγκα,αφου οπως ειχε
ακουστει θελαμε να παρουμε παικτη για εκει..για να αντιμετωπισουμε τυχον μελλοντικα προβληματα του
Καλαιτζη..
harris
QUOTE(SteelGandalf @ Oct 17 2006, 03:00 AM) *
Μακάρι να μπορέσουμε, το ξανά λέω, να πάρουμε τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη. Τότε πραγματικά θα μιλάμε για διαφορετικά δεδομένα στην ομάδα. Μακάρι...


Επειδή, όμως, εν πρόκειται ο Γλυνιαδάκης να γυρίσει στην Ελλάδα, καλό θα είναι ο Ματζόν να μην τον περιμένει και να βρει άλλη λύση... Η φροντ λάιν είναι πολύ γυμνή και κάτι πρέπει να γίνει άμεσα... Ο Μάσεϊ είναι κοντός, ο Φλέτσερ τίποτα περισσότερο από τέταρτος ψηλός, ο Γιαννούλης μια καλή λύση και ο Ουίλκινσον δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια του Στακ, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να τον βάλουν... αυτά...
SteelGandalf
Όντως μου φαίνεται απίθανο να έρθει στην Ελλάδα τώρα. Το θέμα όμως είναι ποιος "ψηλός" θα βρεθεί αυτό τον καιρό, αφού όλοι οι καλοί είναι "κλεισμένοι". Εδώ είναι κύριοι που φωνάζαμε και λέγαμε για τις ανόητες κινήσεις σας (στη διοίκηση της ομάδας απευθύνομαι). Πόσοι, μα πόσοι, παίχτες έφυγαν από την ομάδα χωρίς να αντικατασταθούν και χωρίς να πάρουμε και κάποια οικονομικά ανταλλάγματα από τη φυγή τους. Δε θέλω να λέω τα ίδια και τα ίδια, αλλά κάτι τέτοιες ώρες σκέφτομαι πολλούς. sad.gif
Warrior
QUOTE(harris @ Oct 17 2006, 02:18 AM) *
Επειδή, όμως, εν πρόκειται ο Γλυνιαδάκης να γυρίσει στην Ελλάδα, καλό θα είναι ο Ματζόν να μην τον περιμένει και να βρει άλλη λύση... Η φροντ λάιν είναι πολύ γυμνή και κάτι πρέπει να γίνει άμεσα... Ο Μάσεϊ είναι κοντός, ο Φλέτσερ τίποτα περισσότερο από τέταρτος ψηλός, ο Γιαννούλης μια καλή λύση και ο Ουίλκινσον δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια του Στακ, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να τον βάλουν... αυτά...


Δεν διαφωνω στα περισσοτερα...

Αλλα δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να βρεις ψηλο τετοια εποχη.Γι'αυτο και εχουμε επικεντρωθει στον
Γλυνιαδακη.Ο Ουιλκνσον χωρις να ειναι ο αντι-Στακ,θα ειναι ο πιο χρησιμος ψηλός μας και φετος,οπως και
περυσι..
dizzy_fingers
Στα τελευταία ρεπορτάζ πάντως, ο προπονητής του στους Χοκς αρχίζει και σχηματίζει καλή άποψη για τον παίχτη.
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
Κόπηκε ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ-Ανοίγει ο δρόμος για τον ΑΡΗ
Αποστολέας ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ στις 27/10/2006 1:10:33

Σε λιγότερο από 30 ώρες ο Έλληνας σέντερ απαντά οριστικά αν θα επιστρέψει στην Ευρώπη

Το πάλεψε πάρα πολύ! Το προσπάθησε, αγωνίστηκε πόνεσε και ίδρωσε για ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, το οποίο στο κάτω-κάτω της γραφής μπορεί να άξιζε κιόλας. Ο Αντρέας Γλυνιαδάκης κόπηκε πριν από λίγες ώρες από το ρόστερ των Ατλάντα Χοκς και είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Μετά από παραμονή 27 ημερών, ο Έλληνας σέντερ ολοκλήρωσε την παρουσία του στα Οκτωβριανά του ΝΒΑ με άδοξο τρόπο αλλά η αλήθεια είναι ότι η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Οι τελευταίες ελπίδες παραμονής του Έλληνα άσσου στην Αμερική εξανεμίστηκαν το πρωί της Πέμπτης όταν και στην προπόνηση τραυματίστηκε ο Μάρβιν Ουϊλιαμς (εκτός για δύο μήνες), γεγονός που αναγκάζει τους Αετούς να κρατήσουν στο 15μελες ρόστερ ένα ακόμη 3-4αρι, τον πρώην ερυθρόλευκο Ματ Φρέιζε.

Ο Γλυνιαδάκης έχει τι δικαίωμα να αγωνιστεί στο NBDL, αν και οι «σειρήνες» της Ευρώπης ηχούν στη διαπασών στα αυτιά του. Ο Έλληνας άσσος αναμένεται να αποφασίσει μέχρι το Σάββατο αν θα επιστρέψει ή όχι στην Ευρώπη, με τους ανθρώπους του Άρη να έχουν προχωρημένες επαφές μαζί του αναμένοντας με μεγάλη αγωνία την τελευταία του λέξη.


Mακαρι να εχει βαση η παραφιλολογια που εχει αναπτυχθει τοσο καιρο για Αρη-Γλυνιαδακη...

Τις επομενες μερες θα φανει.Ο Αρης εχει αναγκη εναν παικτη σαν τον Γλυνιαδακη και ισως και αυτος πρεπει
πια να επιστρεψει πισω...
weirdo1977
με έναν παίκτη σαν αυτόν νομίζω πως ο Aρης πλέον θα είναι αρκετά ισχυρός για να τον φοβούνται πολλοί k εντός k εκτος ελλάδας... μακάρι..
rchos
πολυ σωστα!κριμα βεβαια για το παιδι γιατι ειναι προφανες οτι το ηθελε πολυ να παιξει εκει!τωρα βεβαια νομιζω ο αρης ειναι μια πολυ καλη επιλογη για τον ιδιο αλλα και ο γλυνιαδακης πολυ καλη επιλογη για τον αρη!με γλυν και αν ο ραουφ κανει σταθερα καλες εμφανισεις το τοπ 16 ειναι πολυ εφικτος στοχος!
Warrior
Εγω δεν ξερω γιατι...αλλα δεν πολυαισιοδοξω.Ισως επειδη δεν με εχουν συνηθισει σε πολλες ευχαριστες
εκπληξεις οι διοικουντες.Παντως αν το κανουν...να ξερουν οτι ο κοσμος του Αρη θα τους δωσει πισω τα
λεφτα που θα δαπανησουν.Λιγο τολμη χρειαζεται...
rchos
παντως να ειστε 100% σιγουροι πως υπαρχει μια ομαδα α1 συγκεκριμενη που τον γλυκοκοιταει απο περσι τον γλυν και μπορει να του δωσει περισσοτερα λεφτα απο τον αρη!επισης ψαχνει και αυτη για ψηλο και θα τις καθοταν κουτι ελληνας ψηλος γιατι την θεση κοινοτικου που εχει ελευθερη θα την δωσει σε γκαρντ!θα δωσει σιγουρα περισσοτερα λεφτα απο τον αρη για να τον αποκτηση αλλα η ευρωλιγκα ειναι μεγαλο δελεαρ! wink.gif
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
Φόβοι για πρόβλημα στον αριστερό μηνίσκο-Ξεξαθαρίζει στη μαγνητική

Η ατυχία δεν έχει όρια για τον Άρη! Ο Γιάννης Γιαννούλης χτύπησε στο αριστερό γόνατο στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ και υπάρχουν φόβοι για πρόβλημα στο μηνίσκο, το οποίο μπορεί να τον κρατήσει εκτός για περισσότερο από ένα μηνα.

Ο Ελληνας ψηλός έφιξε τα δόντια και τελείωσε το παιχνίδι, αν και σήμερα το απόγευμα αναμένεται να περάσει από μαγνητική για να διαγνωστεί τι ακριβώς έχει υποστεί.

Το πρεόβλημα του Γιάννη Γιαννούλη έχει φέρει αναστάτωση στην ΚΑΕ Άρης με τους ιθύνοντες του συλλόγου να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Αντρέα Γλυνιαδάκη περιμένοντας την απάντησή του μέσα στο σαββατοκύριακο.


Aμαν πια φετος!!! angry_red.gif

Ελεος με αυτους τους τραυματισμους...Επιβεβλημενη η αποκτηση Γλυνιαδακη!Ευχομαι να του εκαναν καλη
προταση και να απαντησει θετικα...
SteelGandalf
QUOTE(rchos7 @ Oct 27 2006, 02:21 AM) *
παντως να ειστε 100% σιγουροι πως υπαρχει μια ομαδα α1 συγκεκριμενη που τον γλυκοκοιταει απο περσι τον γλυν και μπορει να του δωσει περισσοτερα λεφτα απο τον αρη!επισης ψαχνει και αυτη για ψηλο και θα τις καθοταν κουτι ελληνας ψηλος γιατι την θεση κοινοτικου που εχει ελευθερη θα την δωσει σε γκαρντ!θα δωσει σιγουρα περισσοτερα λεφτα απο τον αρη για να τον αποκτηση αλλα η ευρωλιγκα ειναι μεγαλο δελεαρ! wink.gif


Δε μας είπες ποια είναι αυτή όμως. Δεν έχω κι εγώ εμπιστοσύνη στους διοικούντες της ομάδας του Άρη. Μακάρι να διαψευστώ. Ο Γλυνιαδάκης σίγουρα άξιζε ένα συμβόλαιο στο NBA, αλλά ρε παιδιά σκοπός είναι να παίζεις. Όχι να ζεσταίνεις τον πάγκο. Ανδρέα έλα στον Άρη. Άσε τους παλιό-Αμερικανούς να "κουρεύονται". Κοιμισμένοι είναι ούτως ή άλλως με το να αφήνουν τους Ελληνάρες παιχταράδες να παίζουν σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ κλείνουν συμβόλαια με τυχάρπαστους και αμφιβόλου ικανότητας ξένους (μη Αμερικανούς δηλαδή).
rchos
σημερα διαβασα δηλωσεις του οτι ακομη συζηταει με καποιες ομαδες στο nba.αν δεν συμφωνησει με καμια τοτε θα εξετασει ομαδες της ευρωπης.

QUOTE
Δε μας είπες ποια είναι αυτή όμως.


ειναι ο πρωτοπορος του πρωταθληματος.ο πανιωνιος!το εχει δει ζεστα ο λιανος και ψαχνει για γκαρντ κοινοτικο δυνατο και αν του κατσει ο γλυν!
SteelGandalf
Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα προτιμήσει τον Πανιώνιο από τον Άρη (ακόμη και λιγότερα χρήματα να του δώσει η ομάδα μου); Δεν πιστεύω ότι τίθεται τέτοιο ενδεχόμενο.
rchos
δεν ειπα οτι εκλεισε στον πανιωνιο.ειπα οτι θα κινηθει ο πανιωνιος για την αποκτηση του!πιο λογικο ειναι να παει στον αρη εκ πρωτης οψεως!αλλα εχουν δει πολλα τα ματια μας!εσυ δηλαδη εχεις τοσο τυφλη εμπιστοσυνη στη διοικηση του αρη οτι παιχτη απο αλλη ελληνικη ομαδα δεν χανει?απο που πηγαζει αυτη η αισιοδοξια σου?γιατι η ιστορια(προσφατη) της ομαδας δυστηχως αλλα δειχνει!
Warrior
Συνηθως η διοικηση δεν ενδιαφερεται (ή διωχνει) για Ελληνες παικτες.Περα απο τον Παπαμακαριο,δεν εχει
χασει καποιον αλλον σε διεκδικηση.

Ο Αρης αυτη την στιγμη εχει αναγκη απο ενα σεντερ σαν τον Γλυνιαδακη,αφου εχει τρομερα δυσκολες
αποστολες στην Ευρωλιγκα.Αν τον χασουν,τελικα,απο τον Πανιωνιο...ενταξει τι να πω.Θα εχουν "παγωσει"
για αλλη μια φορα τον κοσμο.

Οσα και να δινει ο Λιανος,μπορουν να του δωσουν και οι δικοι μας.Δεν μπορω να δεχτω οτι ο Πανιωνιος
εχει μεγαλυτερους οικονομικους πορους απο εμας ή ο Λιανος εχει λεφτα για πεταμα.
rchos
για το θεμα των χρηματων ειμαι σιγουρος οτι ο λιανος θα κανει καλυτερη προσφορα απο αυτη του αρη! και γιατι οταν του τη βαραει δινει πολλα λεφτα και τον γλυν τον θελει απο περσι πολυ αλλα και γιατι η πολιτικη του αρη φαινεται οτι ειναι σφιχτη στα οικονομικα!
βεβαια θα πω ακομη μια φορα οτι μονο και μονο οτι παιζει ευρωλιγκα ο αρης και εχει κενο σε αυτην την θεση κανει τον αρη φαβορι μακραν για την αποκτηση του σε περιπτωση που οι μονες υποψηφιες ειναι αυτες οι δυο ομαδες!το μοναδικο σημειο που μπορει ο πανιωνιος να δελεασει τον παιχτη περισσοτερο απο τον αρη ειναι τα περισσοτερα χρηματα!
QUOTE
Συνηθως η διοικηση δεν ενδιαφερεται (ή διωχνει) για Ελληνες παικτες.Περα απο τον Παπαμακαριο,δεν εχει
χασει καποιον αλλον σε διεκδικηση.

περα απο τον παπαμακαριο ποιον αλλον ποιοτικο ελληνα παιχτη εχει διεκδικησει μαζι με αλλη σοβαρη η μεγαλη ομαδα?η περιπτωση του ηλιαδη (παοκ) ειναι ιδιαζουσα!αλλα δεν καταλαβαινω γιατι το περιοριζεις μονο σε ελληνες παιχτες?
QUOTE
Ο Αρης αυτη την στιγμη εχει αναγκη απο ενα σεντερ σαν τον Γλυνιαδακη,αφου εχει τρομερα δυσκολες
αποστολες στην Ευρωλιγκα.Αν τον χασουν,τελικα,απο τον Πανιωνιο...ενταξει τι να πω.Θα εχουν "παγωσει"
για αλλη μια φορα τον κοσμο.

συμφωνω απολυτα!
QUOTE
Οσα και να δινει ο Λιανος,μπορουν να του δωσουν και οι δικοι μας.Δεν μπορω να δεχτω οτι ο Πανιωνιος
εχει μεγαλυτερους οικονομικους πορους απο εμας ή ο Λιανος εχει λεφτα για πεταμα.

οπως εγραψα και πριν μην τον υποτιμας τον λιανο ουτε τον πανιωνιο!
Warrior
QUOTE(rchos7 @ Nov 1 2006, 04:06 AM) *
περα απο τον παπαμακαριο ποιον αλλον ποιοτικο ελληνα παιχτη εχει διεκδικησει μαζι με αλλη σοβαρη η μεγαλη ομαδα?η περιπτωση του ηλιαδη (παοκ) ειναι ιδιαζουσα!αλλα δεν καταλαβαινω γιατι το περιοριζεις μονο σε ελληνες παιχτες?

οπως εγραψα και πριν μην τον υποτιμας τον λιανο ουτε τον πανιωνιο!


Aυτο σου λεω και γω.Δεν εχει διεκδικησει κανεναν!!Συνηθως δεν ενδιαφερονται καν ή τους διωχνουμε απο
μονοι μας. sad.gif

Αν βγαλεις εξω Παναθηναικο και Ολυμπιακο,δεν εχουμε χασει σε διεκδικηση καποιον αλλον παικτη με
Ελληνικη ομαδα.Περα απο σεναρια....

Δεν υποτιμω τον Λιανο ουτε τον Πανιωνιο.Καθολου μαλιστα.Απλα επειδη δεν μπορει ο Πανιωνιος να εχει
περισσοτερα εσοδα απο τον Αρη ετσι οπως εχει αυτη τη στιγμη η κατασταση,απαιτω να δωσουν τουλαχιστον
τα ιδια λεφτα οι δικοι μας.Απο την στιγμη που εχουμε τοσο αναγκη εναν τετοιο παικτη.Αυτο απλα...
SteelGandalf
QUOTE(rchos7 @ Nov 1 2006, 01:38 AM) *
δεν ειπα οτι εκλεισε στον πανιωνιο.ειπα οτι θα κινηθει ο πανιωνιος για την αποκτηση του!πιο λογικο ειναι να παει στον αρη εκ πρωτης οψεως!αλλα εχουν δει πολλα τα ματια μας!εσυ δηλαδη εχεις τοσο τυφλη εμπιστοσυνη στη διοικηση του αρη οτι παιχτη απο αλλη ελληνικη ομαδα δεν χανει?απο που πηγαζει αυτη η αισιοδοξια σου?γιατι η ιστορια(προσφατη) της ομαδας δυστηχως αλλα δειχνει!


Δε μίλησα για τυφλή εμπιστοσύνη στη διοίκηση της ομάδας μου. Σου απαντώ παρακάτω για ποιο πράγμα μιλάω.


QUOTE(rchos7 @ Nov 1 2006, 04:06 AM) *
για το θεμα των χρηματων ειμαι σιγουρος οτι ο λιανος θα κανει καλυτερη προσφορα απο αυτη του αρη! και γιατι οταν του τη βαραει δινει πολλα λεφτα και τον γλυν τον θελει απο περσι πολυ αλλα και γιατι η πολιτικη του αρη φαινεται οτι ειναι σφιχτη στα οικονομικα!
βεβαια θα πω ακομη μια φορα οτι μονο και μονο οτι παιζει ευρωλιγκα ο αρης και εχει κενο σε αυτην την θεση κανει τον αρη φαβορι μακραν για την αποκτηση του σε περιπτωση που οι μονες υποψηφιες ειναι αυτες οι δυο ομαδες! το μοναδικο σημειο που μπορει ο πανιωνιος να δελεασει τον παιχτη περισσοτερο απο τον αρη ειναι τα περισσοτερα χρηματα!

οπως εγραψα και πριν μην τον υποτιμας τον λιανο ουτε τον πανιωνιο!


Υπάρχει κάτι που είναι πολύ περισσότερο από τα χρήματα (αν και δεν πείθομαι ότι δε μπορεί ο Άρης να τα "χώσει" αν θέλει πραγματικά τον παίχτη. Με μερικά "sold out" θα έχει καλύψει το κόστος της μεταγραφής), εκτός και από την Ευρωλίγκα. Δεν είναι ούτε το "κενό" στη θέση 5 που έχει ο Άρης. Είναι η ίδια η δυναμική του συλλόγου. Η ιστορία του. Η αύρα του και το σημαντικότερο, ο κόσμος του!!!

Εσύ λοιπόν μην υποτιμάς όλα αυτά για χάρη μερικών χιλιάδων ευρώ παραπάνω. Δε νομίζω πως αυτή (η διαφορά χρημάτων) είναι που έχει ανάγκη ο Γλυνιαδάκης και ο κάθε Γλυνιαδάκης.

Φιλικά πάντα. smile.gif
rchos
κανεις το πολυ μεγαλο "λαθος"(το βαζω ετσι γιατι δεν ειναι και τοσο λαθος τελικα) να σκεφτεσαι σαν οπαδος-φιλαθλος!εχει αποδειχθει εκατονταδες φορες οτι για αυτους(επαγγελματιες του χωρου) αυτα που αναφερεις μετρανε πολυ λιγοτερο απο τα αλλα(συμβολαια και χρηματα)!
QUOTE
Υπάρχει κάτι που είναι πολύ περισσότερο από τα χρήματα (αν και δεν πείθομαι ότι δε μπορεί ο Άρης να τα "χώσει" αν θέλει πραγματικά τον παίχτη. Με μερικά "sold out" θα έχει καλύψει το κόστος της μεταγραφής), εκτός και από την Ευρωλίγκα. Δεν είναι ούτε το "κενό" στη θέση 5 που έχει ο Άρης. Είναι η ίδια η δυναμική του συλλόγου. Η ιστορία του. Η αύρα του και το σημαντικότερο, ο κόσμος του!!!

Εσύ λοιπόν μην υποτιμάς όλα αυτά για χάρη μερικών χιλιάδων ευρώ παραπάνω. Δε νομίζω πως αυτή (η διαφορά χρημάτων) είναι που έχει ανάγκη ο Γλυνιαδάκης και ο κάθε Γλυνιαδάκης.

Φιλικά πάντα. smile.gif


εγω προσωπικα να εισαι σιγουρος οτι δεν υποτιμω τιποτα!δεν ειναι δυνατον να υποτιμισω τον αρη!να εισαι σιγουρος οτι αυτο που μου καταλογεις δεν ισχυει!αλλα και εγω ενας απλος φιλαθλος ειμαι δεν ανηκω στους επαγγελματιες του χωρου!και αν απο οσα γραφω καταλαβες οτι υποτιμω τον αρη ξαναδιαβασε τα γιατι μαλλον δεν με καταλαβες!

οσο για τα χρηματα σιγουρα μπορουν οι διοικουντες της ομαδας να δωσουν οσα χρειαζεται για να ρθει ο γλυνιαδακης!αλλα η ιστορια μας εχει δειξει οτι η συγκεκριμενη διοικηση δεν κανει μεγαλα οικονομικα ανοιγματα!εσεις οι φιλοι του αρη γκρινιαζατε το καλοκαιρι οτι βαζουν πολυ λιγοτερα απο οσα θα επρεπε για να πανε να παιξουν στην ευρωλιγκα!

Υ.Γ. το οτι βαζω σε ολες τις προτασεις θαυμαστικο και οχι τελια δεν σημαινει τιποτα!απλα εχω μαθει βλακωδως να πηγαινει αυτοματα το χερι μου στο θαυμαστικο στο τελος καθε προτασης!
klearxos
Καλημερα
Θεωρω οτι ο Γλυνιαδακης εχει αποδειξει τα τελευταια δυο χρονια οτι τα χρηματα δεν ειναι το πρωτο μελημα του. Επομενως πιστευω οτι η Ευρωλιγκα ειναι το μεγαλυτερο και καλυτερο μας διαπραγματευτικο χαρτι.
EXPLOITED ARIS
Ωστοσο εχει καμια εβδομαδα να ακουστει κατι με τον Αρη συγκεκριμενα γυρω απο το ονομα του.Πρεπει να τον πιεσουμε και εμεις λιγο γιατι μην ξεχνατε οτι αυτην την στιγμη δεν εχουμε σεντερ.Ξερει κανεις το e-mail του;;;!!!
SteelGandalf
QUOTE(rchos7 @ Nov 3 2006, 02:19 AM) *
κανεις το πολυ μεγαλο "λαθος"(το βαζω ετσι γιατι δεν ειναι και τοσο λαθος τελικα) να σκεφτεσαι σαν οπαδος-φιλαθλος!εχει αποδειχθει εκατονταδες φορες οτι για αυτους(επαγγελματιες του χωρου) αυτα που αναφερεις μετρανε πολυ λιγοτερο απο τα αλλα(συμβολαια και χρηματα)!
εγω προσωπικα να εισαι σιγουρος οτι δεν υποτιμω τιποτα!δεν ειναι δυνατον να υποτιμισω τον αρη!να εισαι σιγουρος οτι αυτο που μου καταλογεις δεν ισχυει!αλλα και εγω ενας απλος φιλαθλος ειμαι δεν ανηκω στους επαγγελματιες του χωρου!και αν απο οσα γραφω καταλαβες οτι υποτιμω τον αρη ξαναδιαβασε τα γιατι μαλλον δεν με καταλαβες!

οσο για τα χρηματα σιγουρα μπορουν οι διοικουντες της ομαδας να δωσουν οσα χρειαζεται για να ρθει ο γλυνιαδακης!αλλα η ιστορια μας εχει δειξει οτι η συγκεκριμενη διοικηση δεν κανει μεγαλα οικονομικα ανοιγματα!εσεις οι φιλοι του αρη γκρινιαζατε το καλοκαιρι οτι βαζουν πολυ λιγοτερα απο οσα θα επρεπε για να πανε να παιξουν στην ευρωλιγκα!


Δεν είπα ότι ο Γλυνιαδάκης σκέφτεται όπως περιέγραψα.

QUOTE(SteelGandalf)
Εσύ λοιπόν μην υποτιμάς όλα αυτά για χάρη μερικών χιλιάδων ευρώ παραπάνω. Δε νομίζω πως αυτή (η διαφορά χρημάτων) είναι που έχει ανάγκη ο Γλυνιαδάκης και ο κάθε Γλυνιαδάκης.


Κάποιοι όμως το κάνουν (βλ. Μιχάλη Κακιούζης, ο οποίος το δήλωσε ότι αν έχει πρόταση από τον Άρη θα το σκεφτεί σοβαρά επειδή γουστάρει την ομάδα και τον κόσμο της περισσότερο από κάθε άλλης Ελληνικής ομάδας, αφού με τον Άρη του Γκάλη και του Γιαννάκη μεγάλωσε) και μιλάω κυρίως για Έλληνες παίχτες που γνωρίζουν καλύτερα τι εστί μπασκετικός Άρης.

Τη λογική του να μη δαπανούν χρήματα, επειδή η ομάδα θα πρέπει να διατηρεί μια οικονομική εξυγίανση, δεν την βρίσκω καθόλου λάθος. Από εκεί την πατήσαμε άλλωστε και τα λάθη του παρελθόντος δεν πρέπει να επαναληφθούν. Ας σταθεροποιηθεί και πάλι ψηλά η ομάδα και θα γίνουν και οι επενδύσεις σε έμψυχο δυναμικό. Δε χρειάζεται να έρθουν πολλοί ικανοί παίχτες μαζί. Αν υπάρχει σωστός προγραμματισμός, αυτό μπορεί να γίνει σιγά σιγά. Η κατηγορία του κόσμου σε αυτό το θέμα αφορά κυρίως τη μη ενίσχυση της ομάδας ενόψει Ευρωλίγκα με ισάξιους τουλάχιστον παίχτες, αφού Στακ και Πάντιους αποτέλεσαν παρελθόν από αυτή.

Όσο για την "ιστορία περί οικονομικών ανοιγμάτων" που μου λες συνέχεια, να σου θυμίσω ότι οι διοικήσεις έδιωξαν παίχτες (περιέργως και για δικούς τους λόγους, αλλά όχι πάντα εξαιτίας οικονομικών διαφορών). Φυσικά, εκ του αποτελέσματος, αποδείχτηκε λάθος αυτό, αφού η ομάδα έχασε πολλά χρήματα, αλλά αυτό δεν είναι τώρα το θέμα μας. Αν θέλει ο παίχτης (ο οποιοσδήποτε) να έρθει στην ομάδα και τον θέλει και η ομάδα, είμαι βέβαιος πως το οικονομικό δε θα είναι πρόβλημα. Μπορεί να μην είμαστε Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός σε αυτό τον τομέα, αλλά δεν είμαστε και για κλάματα. Όσο για το "μην υποτιμάς τον Άρη" που σου είπα, το είπα κυρίως επειδή εσύ προηγουμένως επανειλημμένα είπες "μην τον υποτιμας τον λιανο ουτε τον πανιωνιο!".

Αυτά, ειλικρινά χωρίς να έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης. Ήθελα απλά να εκφράσω τις απόψεις μου. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.