Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Μετεγγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Igor
200.000 νομιζω ειναι το buy out του Wilkinson..
thrylos7
Δεν πρέπει να φύγει ο Ουίλκινσον... Θα είναι μεγαλύτερη απώλεια από τον Μάσεϊ...

Αλήθεια, πόσα παίρνει το χρόνο ο Φλέτσερ; rolleyes.gif

Φήμες που λένε ότι ο Παπαδόπουλος έκανε νέες δηλώσεις αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι "οι Ευρωπαίοι γελάνε πίσω από την πλάτη μας με το πρωτάθλημά μας και τα buy-out των ομάδων μας" ελέγχονται ως ανακριβείς...
SteelGandalf
QUOTE(Warrior @ Jun 30 2007, 08:23 PM) *
Kαι οχι μονο αυτη....

Λεγεται πως εχει προταση και απο Ντιναμο και απο αλλες ισπανικες ομαδες και ολοι ειναι διατεθιμενοι να
πληρωσουν το buy οut που ειναι πολυ μικρο οπως ολα δειχνουν.


Ρε παιδιά, είναι δυνατόν ένας τέτοιος παίχτης να έχει buy out μόνο 200.000€!!!

Δηλαδή είναι τόοοοσο μ@λάκες εκεί στη διοίκηση μας;

Είμαι αγανακτησμένος και εξοργισμένος με όλα αυτά... shot.gif
xaotiki_diastasi
Φίλε SteelGandalf δες το λογικά. Όταν εσύ λες στον παίκτη ότι την προσφορά σου την αποτιμώ στα 200.000€, δεν μπορείς να βάλεις buy out 600.000€ γιατί τότε θα έπρεπε να τον πληρώσεις και ανάλογα. Τα πράγματα στην πράξη είναι πολύ διαφορετικά από τις θεωρητικές κουβέντες μας. Σίγουρα η διοίκηση έχει κάνει λάθη. Αλλά δεν μπορούμε σε κάθε ευκαιρία μαλάκες να τους ανεβάζουμε, άχρηστους να τους κατεβάζουμε.
geosider
πωπω, ευτυχώς που η εφές πήρε τον χάτσον
τώρα ίσως αφήσουν ήσυχους τον μάσει και τον ουίλκισον wink.gif
rchos
και η δυναμο στο παιχνιδι για ουιλκινσον συμφωνα με το betsmart.δυσκολευουν ολο περισσοτερο τα πραγματα και οσο δεν κλεινει προπονητης θα γινονται ακομη χειροτερα!αν ειχαν τουλαχιστον καλυτερο μπαι αουτ οι παιχτες θα γινοταν να ερθουν αρκετα καλοι παιχτες για αντικαταστατες!
του ουιλκινσον ειναι 150 χιλ. υποθετω με αυτα τα λευτα συν το υπαρχον συμβολαιο του ερχεται ο στακ πισω.
weirdo1977
sad.gif αντιο μαικ, θα σε θυμόμαστε με αγάπη..
sihainas
Ρε σεις... το betsmart λέει ότι η Δυναμό δίνει 2,1 ευρώ + το buy out blink.gif blink.gif

Το παρακάνανε μου φαίνεται...
rchos
QUOTE
Ρε σεις... το betsmart λέει ότι η Δυναμό δίνει 2,1 ευρώ + το buy out


den leei gia posa xronia omws.
thrylos7
Λογικά για τρία... Κάπου εκεί εξάλλου ήταν το ποσό που αναφέρθηκε για τον παίκτη από την Εφές Πίλσεν..

Όχι ότι θα προξενούσε μεγάλη εντύπωση αν ήταν για δύο χρόνια... Απλά, εκτός των άλλων, δεν έχει πολύ νόημα να προσφέρεις 1,05 το χρόνο, αντί πχ για 1 καθαρό. Ενώ τα 700.000 το χρόνο είναι πιο "στάνταρ" ποσό..
geosider
σε ευχαριστούμε Μάικ icon_wave.gif
κάτι ακούγεται και για επιστροφή του πάντιους, αυτός θέλει αλλά είναι λίγο ακριβώς
hagi
Αν όντως φύγει θα είναι μεγάλη απώλεια για μας..Έλεος ρε γαμώτο με τα λεφτά...Να μην έχουνε να κρατήσουν έναν παίχτη.Πράγματι όμως το buyout είναι γελοίο,αλλά που να τα έβρισκαν και τα περισσότερα για να τα έβαζα.Εδώ ο Παναθηναϊκός που έβαλε 1 εκατομύριο και πάλι βρέθηκε ομάδα να τα δώσει..

Τί να πεις..Αν φύγουν όμως όλοι οι παίχτες μας θα είναι δύσκολα τα πράγματα να ξαναφτιαχθεί ομάδα από το μηδέν..Θα παίξει πολύ ρόλο ο νέος προπονητής..Θα πρέπει να είμαι μεγάλο όνομα για να χτιστεί και πάλι καλή ομάδα αν τελικά φύγουν όλοι αυτοί..
Tatubasketfan
QUOTE(geosider @ Jul 2 2007, 07:15 AM) *
σε ευχαριστούμε Μάικ icon_wave.gif
κάτι ακούγεται και για επιστροφή του πάντιους, αυτός θέλει αλλά είναι λίγο ακριβώς


Ο πάντιους στα Play-off είχε κατέβει στη Θεσσαλονίκη με τη γυναίκα του και είδε έναν αγώνα του Άρη με τον Πανιώνιο και στο τέλος του αγώνα πήγε και βρήκε τους παράγοντές μας και τους ανακοίνωσε ότι είναι ελεύθερος....σε περίπτωση που δεν το ξέρετε! laugh.gif
SteelGandalf
QUOTE(xaotiki_diastasi @ Jul 1 2007, 11:01 AM) *
Φίλε SteelGandalf δες το λογικά. Όταν εσύ λες στον παίκτη ότι την προσφορά σου την αποτιμώ στα 200.000€, δεν μπορείς να βάλεις buy out 600.000€ γιατί τότε θα έπρεπε να τον πληρώσεις και ανάλογα. Τα πράγματα στην πράξη είναι πολύ διαφορετικά από τις θεωρητικές κουβέντες μας. Σίγουρα η διοίκηση έχει κάνει λάθη. Αλλά δεν μπορούμε σε κάθε ευκαιρία μαλάκες να τους ανεβάζουμε, άχρηστους να τους κατεβάζουμε.


Δεν έχεις άδικο ρε φίλε.

Το θέμα όμως τελικά είναι άλλο.

Να αντιληφθούμε μόνοι μας ότι μέχρι εδώ είμαστε. Ότι κάναμε την υπέρβαση μας και με το παραπάνω.

Δε μπορούμε να πάμε ψηλότερα.

Αυτοί δεν πρόκειται να μας το πουν. Δεν τους συμφέρει, αλλά εμείς είμαστε αυτοί που πονάμε στην τελική.

Όταν δε μπορείς να πληρώσεις έναν τέτοιο παιχταρά (που τον έχεις στην ομάδα σου και είναι λίρα 100 από όλες τις απόψεις) τότε για ποιο πράγμα γράφουμε όλοι εμείς εδώ μέσα.

Θα πάψω να ασχολούμαι. Το έχει πει άπειρες φορές, αλλά μετά και από αυτά!!!

Είχα μια ελπίδα να δω τον Άρη εκεί που ανήκει. Όπως κάποτε.

Έσβησε η ελπίδα μου... ohmy.gif

Ο Στακ έχει πρόταση από Ουκρανία για ένα χρόνο με 700.000€

Μη κάνετε όνειρα μάγκες...
Warrior
Kαι εγω ετσι νιωθω... sad.gif

Βαρεθηκα καθε χρονο να βλεπω να χανουμε τους καλυτερους μας παικτες.Νισαφι πια....

Δεν ξερω πως θα εξελιχθουν τα πραγματα ο καλοκαιρι,αλλα αυτη την στιγμη παρουσιαζουμε εικονα
διαλυσης.Εφυγε ο Ματσον,"εφυγε" η Γεννεσις,φευγουν( ; ) Μασαει,Ουιλκινσον περνανε οι μερες και
δεν κουνιεται φυλο!

QUOTE(Tatubasketfan @ Jul 2 2007, 04:13 PM) *
Ο πάντιους στα Play-off είχε κατέβει στη Θεσσαλονίκη με τη γυναίκα του και είδε έναν αγώνα του Άρη με τον Πανιώνιο και στο τέλος του αγώνα πήγε και βρήκε τους παράγοντές μας και τους ανακοίνωσε ότι είναι ελεύθερος....σε περίπτωση που δεν το ξέρετε! laugh.gif


Το θεμα ειναι....το παπλωμα τον σηκωνει??Γιατι ειναι λιγο κοντο...
weirdo1977
QUOTE(www.betsmart.gr)
Ποιοί έρχονται μαζί με τον καναδό

Οι εξελίξεις στον Αρη με τον Χέρμπερτ να είναι προ των πυλών φέρνουν και τα πρώτα ονόματα...Συμφωνα λοιπον με αυτή την φημολογία που έχει πάντως βάση,παίκτες του Αρη αν αναλάβει ο Χέρμπερτ θα πρέπει να θεωρούνται οι αμερικανοί της Ορτέζ Μάιλς και Τζόνσεν(είχε πάιξει και στον Πανελλήνιο ) που έκαναν καλή σεζόν και στην ευρωλίγκα,ενώ ανοίγει ο δρόμος και για τον Νίκολα Πάντιους που έχει και τον ίδιο ατζέντη με τον Χέρμπερτ


ο mails πάντως μου είχε αρέσει αρκετά...
thrylos7
Κι εμένα επίσης... Η Ορτέζ είχε μια πεντάδα (Ράιτ, Τζόνσεν, Γκριρ, Χάρισον, Μάιλς) που όποιος και να ερχόταν στον Άρη θα χαιρόμουν.

Ειδικά στο ματς του Παλέ είχα ξετρελαθεί με τον Κλιντ Χάρισον...

Καθυστερημένο edit: ο οποιός έκλεισε στη Σκαφάτι...
alien-tour
Αν ευσταθούν τα παραπάνω τότε πολυ πιθανό είναι οτι ο Μάιλς θα πάρει την θέση του Σκέϊλς ,ο Τζόνσεν του 2ου Αμερικανού(αν πάρει κοινοτικό διαβατήριο ο Μάσεϊ),Πάντιους και φεύγει ο Βίλκισον(αυτό το συμπληρώνω εγώ...)...


....Έχουμε ν'ακούσουμε πάλι αυτό το καλοκαίρι!!!
thrylos7
Όντως, θέση Αμερικανού θα πάρει ο Τζόνσεν, οπότε, δε νομίζω ότι είναι η καταλληλότερη επιλογή... Αν θέλει σώνει και καλά παίκτη της Ορτέζ ας πάρει τον Ράιτ, που είναι εγγύηση κάτω από το καλάθι.

Ο Μάσεϊ είναι αρκετά πιθανό να μείνει;
SteelGandalf
Έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή τα πράγματα πιθανό δεν είναι τίποτα.

Ο καιρός θα δείξει.

Αλήθεια, έχει κάνει τίποτα δηλώσεις ο Mike;

Του έκανε προσφορά ο Άρης και σε τι ποσά;

Γνωρίζει κάποιος;
scales84
Παντως η εφες αποχωρησε για τον μαικ.τωρα μπηκε ι κιμκι.δινει πολλα λεφτα,αλλα δεν εχει φιλοδοξιες ρε γμτ?προτιμαει τα λεφτα και το ουλεμπ,απο το να παιξει ευρωλιγκα εστω και με λιγοτερα?δεν ξερω...
SteelGandalf
Η Dinamo δε νομίζω πάντως πως θα κάνει εύκολα πίσω, εκτός αν ο ίδιος ο Mike θελήσει να παραμείνει στον Άρη μας. Δεν ξέρω πόσα παίρνει, αλλά θεωρώ πως πρέπει να του γίνει μια γενναία αύξηση αποδοχών μετά από όλα αυτά και να του δείξουμε έμπρακτα πόσο πολύ τον θέλουμε στην ομάδα.

Από 'κει και πέρα, ίδια ποσά με τους Ρώσους δε μπορούμε να δώσουμε και θα είναι στο χέρι του παίχτη το τι θα αποφασίσει.

Νομίζω όμως πως πρέπει να του κάνουν μια πολύ καλή προσφορά, όμοια, αν όχι μεγαλύτερη, με αυτή που υποτίθεται ότι έκαναν πέρσι για να μείνει ο Ryan στην ομάδα. Μη ξεχνάμε πως ο Mike είναι και κατά 6 περίπου χρόνια νεότερος του Ryan.

Βέβαια υπάρχει κι ένας Jeremiah από πίσω, ο οποίος με το δίκιο του και αυτός να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από πέρσι. Θα ήθελα να μείνει στον Άρη, αφού μπορεί να βοηθήσει, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω μεταξύ Mike και Jeremiah, τότε θα προτιμούσα χαλαρά το Mike.

Για να δούμε αν θα γίνει κάτι από όλα αυτά...
scales84
Κι εγω θεωρω πιο πληρη τον μικε αλλα ο μασσευ ηταν πιο πολυτιμος περσι.δεν ξερω...και για την ντιναμο φιλε το ιδιο ισχυει.ουλεμπ θα παιξει κι αν δεν το παρει ευρωλιγκα δεν προκειται να παιξει.μονο εκει πλεον μπορουμε να στηριχτουμε.εχει μανατζερ κι αυτον τον καπικιονι...ολα στραβα πανε
rchos
αποψη μου ειναι οτι ξενοι θα ερθουν ικανοι να αντικαταστησουν οποιον φυγει.ελληνες πρεπει να χτυπησει ο αρης!
alien-tour
QUOTE
Από sport24.gr

Δημοσίευση: 03 Ιουλίου 2007 20:30

Η ρωσική Χίμκι είναι σύμφωνα με πληροφορίες η νέα ομάδα που επιθυμεί να εντάξει στη δύναμή της τον Μάικ Ουίλκινσον προσφέροντάς του μάλιστα το ποσό των 2 εκ. ευρώ για συμβόλαιο δύο χρόνων.

Η περίπτωση της τουρκικής Εφές Πίλσεν φαίνεται να μην υφίσταται επί του παρόντος για την απόκτηση του Ουίλκινσον παρά το ενδιαφέρον της αφού μετά τον Αντρέα Χάτσον φέρεται να απέκτησε και τον Λόρεν Γουντ.

Παρά την εξέλιξη όμως αυτή στον Άρη θεωρούν όχι απλώς πολύ δύσκολα αλλά ότι η παραμονή του Αμερικανού με το διαβατήριο από τα Σκόπια είναι σχεδόν απίθανη στο ρόστερ της νέας περιόδου σύμφωνα με τα μηνύματα που λαμβάνουν από τον εκπρόσωπό του, Λουτσιάνο Καπικιόνι. Έτσι λοιπόν μετά την εξέλιξη που υπήρξε με την Εφές Πίλσεν του Ντέιβιντ Μπλατ η νέα ομάδα που ακούστηκε, χωρίς να είναι η μόνη, ότι ενδιαφέρεται για τον Ουίλκινσον είναι η ρωσική Χίμκι προσφέροντάς του μάλιστα το ποσό των 2 εκ. ευρώ για συμβόλαιο δύο ετών.

Όσο για τι απομένει να φανεί ώστε να ξεκαθαρίσει το που θα αγωνίζεται ο Ουίλκινσον τη νέα χρονιά; Είναι το να αποφασίσει ο ίδιος τι θα θέλει αν και στον Άρη είναι αλήθεια πως δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τον χάσουν αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι το κενό του πολύ δύσκολα θα μπορέσει να καλυφθεί.

Μάσεϊ και Παπανικολάου
Κατά τα άλλα στον Άρη όπως φαίνεται αισιοδοξούν ότι θα διατηρήσουν τελικά στο δυναμικό τους τον Τζερεμάια Μάσεϊ. Η διοίκηση της ΚΑΕ έχει προχωρήσει σε συγκεκριμένη πρόταση στον Αμερικανό για συμβόλαιο δύο ετών ενώ στην περίπτωση που βγει το σλοβάκικό του διαβατήριο τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει επέκταση για έναν ακόμη χρόνο.

Από εκεί και πέρα κι ενώ όλα δείχνουν πως είναι καθαρά θέμα χρόνου και μόνο η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Καναδοφινλανδό τεχνικό Γκόρντον Χέρμπερτ για τα επόμενα δύο χρόνια από τους πρώτους στόχους του Άρη παραμένει ο Δημήτρης Παπανικολάου χωρίς να ξεχνούν τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Στην περίπτωση του "Παπ" θεωρούν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και αν δεν ανανεώσει την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό τότε θα τα δώσουν όλα για την απόκτησή του ενώ σε αυτή του "Λου" οι απαιτήσεις της Ρόμα φαντάζουν ως το μεγαλύτερο εμπόδιο.

Χέρμπερτ: "Πρόκληση"
Όσο τέλος για τον Γκόρντον Χέρμπερτ η ανακοίνωσή του δεν αποκλείεται να λάβει χώρα μέχρι αργά το βράδυ. Με τον πρώην τεχνικό της γαλλικής Ορτέζ υπάρχει προφορική συμφωνία και το μόνο που απομένει για να ακολουθήσει η επισημοποίησή της είναι η ανταλλαγή των υπογεγραμμένων συμβολαίων.

Τι λέει όμως ο ίδιος για τον Άρη; "Σίγουρα θα αποτελέσει μία μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου να είμαι προπονητής σε μία ομάδα όπως ο Άρης. Με τέτοιο κόσμο, τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη και σε ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία" τόνισε ο Χέρμπερτ.


Κάθε χρόνο ακούγονται τα ίδια ονόματα από Έλληνες(Δεν γκρινιάζω!!!),τουλάχιστον για Παπανικολάου φέτος είναι εφικτό γιατι σ'αυτή την ηλικία δεν θέλει να σκουπίζει τον πάγκο του ΠΑΟ θα'ναι ο Αντι-Σιγάλας.Απορώ, ακόμα δεν ακούστηκε τίποτα για Γλυνιαδάκη,Διαμαντόπουλο και Ταπούτο...
valsam
Για πεστε μου ρε παιδια ο Τζεβελεκης ειπε στην συνεντευξη στην ερτ3 οτι ο αρης θα βαλει και αλλους ευρωστους οικονομικα παραγοντες μεσα στη γενεσης!στο τελος ομως της συνεντευξης ειπε οτι το μπατζετ δεν θα ξεπερναει τα εσοδα της ομαδας!!!!Τι τους θελει τους ευρωστους οικονομικα αφου τα εξοδα θα καλυφθουν απο τα εσοδα? Θελω να γινω και γω εμισθως προεδρος του αρη!!!!!
ΚιτρινιΑΡΗΣ
έχει μάθει κανείς πόσο θα είναι το μπάτζετ για την επόμενη περίοδο;
bball.gif
hagi
Κάποια στιγμή είχα διαβάσει κάπου (δεν θυμάμαι που) ότι το μπάτζετ θα ανέβει και θα είναι περίπου στα 5 εκατομμύρια ευρώ..Αν είναι έτσι κάτι γίνεται..
Anaz
ΠΟΣΑ??? w00t.gif
Το αποκλειω..Εκτος αν ερθει κανας Βωβος..
man10
Δεν νομιζω τοσα πολλα...
The Admiral
Αν του δινουν 1 εκατ. ευρω το χρονο του Μαικ,να παει οπου θελει.

Ο Ουιλκινσον δεν αξιζει να παιρνει τοσα,οταν ο Σισκαουσκας επαιρνε 1,2. Απλα την εχουν δει καπως οι ρωσοι με τα ναρκο-πορνο-οπλοδολαρα και εχουν εκτοξευσει τις τιμες σε επιπεδο φουσκας χρηματιστηριου του 1999.

Απλα λυπαμαι που εμεις και οι υπολοιπες ελληνικες ομαδες δεν προστατεψαν τους παικτες τους με ρητρες αρκετων εκατομμυριων ευρω.Πληρωνουν που πληρωνουν τα κοροιδα,τουλαχιστο να λυσουν και οι δικες μας ομαδες τα οικονομικα τους προβληματα,επι τη ευκαιρια.Ολες "μεσα" μπηκαν τη χρονια που περασε.
rchos
προσεξε κανεις οτι στο σαιτ της ευρωλιγκας εχει γραφτει οτι καστλ και γουιλκινσον μενουν στον αρη?
χτες γραφτηκε.

επισης εχουν γραψει σαν δεδομενο απο προχτες οτι νεος προπονητης ειναι ο χερμπερτ.

παρτε και το λινκ

συνηθως παντως στο σαιτ της ευρωλιγκας οτι γραφεται ισχυει.αν θυμαστε κατι διαφορετικο ενημερωστε!
ΚιτρινιΑΡΗΣ
Γιαννούλης τέλος...
ξέρει κανείς ποιός μένει σίγουρα εκτός από τον Castle; 41.gif
EXPLOITED ARIS
QUOTE(ΚιτρινιΑΡΗΣ @ Jul 6 2007, 09:14 AM) *
Γιαννούλης τέλος...
ξέρει κανείς ποιός μένει σίγουρα εκτός από τον Castle; 41.gif

Που το ακουσες αυτο;
Warrior
Τον αποδεσμευσανε...Υπηρχε τελικα οψιον στο συμβολαιο.Αν τον θελει ο Χερμπερτ θα του γινει νεα προταση
με μειωμενες αποδοχες.
EXPLOITED ARIS
Δηλαδη αυτη η κινηση για να καταλαβω που αποσκοπει;
Θα παρουμε στη θεση του τον Τσακαλιδη η τον Παπαδοπουλο κατευθειαν απο τη Ρεαλ για να κανουμε το κολπο γκροσο ολων των εποχων;
Στο τελος θα μεινει μονο ο Χερμπερτ να παιζουν μονα με το Τζεβελεκη...
ΚιτρινιΑΡΗΣ
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Jul 6 2007, 11:40 AM) *
Δηλαδη αυτη η κινηση για να καταλαβω που αποσκοπει;
Θα παρουμε στη θεση του τον Τσακαλιδη η τον Παπαδοπουλο κατευθειαν απο τη Ρεαλ για να κανουμε το κολπο γκροσο ολων των εποχων;
Στο τελος θα μεινει μονο ο Χερμπερτ να παιζουν μονα με το Τζεβελεκη...


Ερχεται ο Χέρμπερτ και υπογράφει

Η επικύρωση της συμφωνίας με τον Γκόρντον Χέρμπερτ, θα δώσει (και επίσημα) τη δυνατότητα στον Αρη να μπει στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Ο καναδός προπονητής την Παρασκευή (6/7) το μεσημέρι (15:20GR) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, ούτως ώστε να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν τη στελέχωση της ομάδας. Σχετική προεργασία έχει γίνει, καθώς πληροφορίες θέλουν τους "κίτρινους" να έχουν εντοπίσει ήδη συγκεκριμένους στόχους από την ελληνική αγορά.
Η συνάντηση της Παρασκευής (6/6) δεν θα είναι η πρώτη μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Γκόρντον Χέρμπερτ ήταν στη Θεσσαλονίκη και πριν από περίπου δέκα ημέρες. Είναι βέβαιο όμως ότι θα συζητηθούν μεταγραφικές υποθέσεις, κυρίως από την ελληνική αγορά.

Η τελευταία προσφέρει ουσιαστικά τέσσερις περιπτώσεις. Δημήτρης Παπανικολάου, Χρήστος Χαρίσης, Νίκος Μπάρλος και Ντούσαν Σάκοτα (ο Παναθηναϊκός σκέφτεται το ενδεχόμενο παραχώρησής του ως δανεικό, αλλά σε περίπτωση που το αποφασίσει τότε ο Πανιώνιος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες).

Ο Αρης, μέσω του εντεταλμένου συμβούλου της ΚΑΕ Γιάννη Δαμιανίδη, έχει προχωρήσει σε επαφές με τον εκπρόσωπο των τριών παραπάνω παικτών. Επ’ ευκαιρία της παρουσίας του στην Αθήνα συναντήθηκε (για την ακρίβεια) με τον Τάσο Δελημπαλταδάκη, χωρίς όμως να κατατεθεί επίσημη πρόταση συνεργασίας. Συζητήσεις όμως υπάρχουν και το πιθανότερο είναι να κορυφωθούν, αφού ασφαλώς προηγηθεί η συνάντηση με τον Γκόρντον Χέρμπερτ.

Από εκεί και πέρα, οι εξελίξεις στις υποθέσεις των Μάικ Ουίλκινσον και Τζερεμάια Μάσεϊ, θα καθορίσουν τις υπόλοιπες κινήσεις. Για τον πρώτο έχει ...βουίξει η μπασκετική πιάτσα ότι έχει συμφωνήσει με ρώσικη ομάδα, όμως δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση. Αντιθέτως, οι πιθανότητες παραμονής του Μάσεϊ στην ομάδα (είτε ως κοινοτικός, είτε ως ξένος) είναι αρκετές, αλλά ο Αρης θα χρειαστεί να του προσφέρει τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα, συγκριτικά με αυτά που εισέπραξε τη χρονιά που πέρασε.

sportline.gr 05.07.07

Για να δούμε... ίσως σήμερα να πούνε κάτι για το μπάτζετ... Big Businessman δεν βλέπω να στέκονται ουρά...
αλλά ευτυχώς η αγορά έχει ΚΑΛΟΥΣ φθηνούς παίχτες...
γλέπε 19.gif
thrylos7
QUOTE
προσεξε κανεις οτι στο σαιτ της ευρωλιγκας εχει γραφτει οτι καστλ και γουιλκινσον μενουν στον αρη?
χτες γραφτηκε.

επισης εχουν γραψει σαν δεδομενο απο προχτες οτι νεος προπονητης ειναι ο χερμπερτ.

w00t.gif

Χθες το είδα κι εγώ, αλλά δεν έδωσα σημασία... Η ημερομηνία πάντως αν θυμάμαι καλά ήταν πιο παλιά... και μιλούν για ανανέωση. Ούτως ή άλλως έχουν συμβόλαιο δηλαδή, γι' αυτό και στην περίπτωση του Ουίλκινσον γίνεται αναφορά σε buy-out.
SteelGandalf
Και ο Παπανικολάου και ο Μπάρλος είναι πολύ καλές περιπτώσεις και θα έλεγα πως δεν πρέπει να χαθούν.

Ο Χρήστος Χαρίσης είναι επίσης μια καλή περίπτωση.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να γίνουν κινήσεις τώρα, όσο υπάρχουν διαθέσιμοι παίχτες στην αγορά.
scales84
Καλη περιπτωση ο μπαρλος?για να μεινουμε τουλαχιστον στο ιδιο σημειο με περσι?μπα!!!!επισης θα ναι εγκλημα να αφησει ο καινουριος τον τερελ να φυγει..με καλαιτζη-ηλιαδη-τσλδαρη τι γινεται?δεν πιστευω να φυγουν..τον σεραπινας τον θεωρω ηδη τελειωμενο ετσι?απο αυτους που ακουγονται παντως μονο ο παπ μ αρεσει.ουτε χαρισης ουτε μπαρλος.αλλωστε κι ο χαρισης μετα το πρωτο σουπερ ματς στο παλε που τον διαβασαν ηταν εξαφανισμενος..ετσι θα γινεται και φετος πιστευω
SteelGandalf
Εμείς οργανωτή χρειαζόμαστε και ο Χαρίσης είναι τέτοιος. Όσο για το Μπάρλο, απόψεις είναι αυτές φίλε μου, αλλά εγώ πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει.

Ο Ηλιάδης και ο Τσαλδάρης γιατί να φύγουν;

Τον Καλαϊτζή θα προτιμούσα να τον αφήσουν. Έδειξε όλη τη χρονιά ότι δε μπορεί να βοηθήσει.

Γνώμη μου πάντα.
weirdo1977
ο καλαϊτζής ακούγεται τελειωμένος... αν έρθει ο χαρίσης στην θέση του k αποκτήσουμε k τον mails με την παραμονή του καστλ θα είμαστε σούπερ στο 1, τσαλδάρης ηλιάδης k με τον παντίους να βοηθάει k στο 2 επίσης σούπερ και στο 2 , στο 3 παντιους + άγνωστος x [δεν θα με χαλούσε ο κόμματος] καλά θα είμαστε... και εκει... μένει να δούμε στους ψηλούς τι θα γίνει αλλα ο μπάρλος στην θέση του φλέτσερ μια χαρά μου ακούγεται...
scales84
Ναι αλλα για καστλ ακουγεται οτι φευγει...ο καλαιτζης κατα τη γνωμη μου στα πλειοφφ βοηθησε αρκετα.ειστε αδικοι....αν συγκρινουμε μπαρλο-φλετσερ τοτε σιγουρα θα ναι καλυτερος.αλλα σκεφτειτε οτι τον φλετσερ τον πηραμε για ισαξιο του στακ.και φυσικα κανεις απο τους 2 δεν ειναι το ιδιο...
Τελος εμφανιζονται αισιοδοξοι ολοι για μασσευ.ας μεινει αυτος τουλαχιστον
weirdo1977
ακόμη k αν φύγει ο kastl με mails χαρίση παντέλα είμαστε στα ίδια k λίγο καλύτερα με πέρσι... πάντως δεν θέλω να φύγει.... θέλω να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα μας όπως k ο σιγάλας... είμαστε πολύ άδικοι ως ομάδα... δεν ανταμείβουμε τίποτα... 68.gif
Kabamaru
Telika o Wilkinson ekleise stin Khimki. Molis to anakoinose to website tis k episimos. Toulahiston as elpisoume oti tha meinei o Massey.


http://www.bckhimki.ru/news/clubnews/2007/july/533/
weirdo1977
sad.gif ας ειναι καλα το παλικαρη, εις το επανιδείν...
scales84
σορρυ κιολας ρε παιδια...καταλαβαινετε ρωσικα και βγαλατε συμπερασμα τι γραφει?γιατι εγω δεν βγαζω ακρη...Αν αποφασισε να φυγει παντως στο καλο.αν και μου κανει εντυπωση να μην παει τελικα στη ντιναμο..ειπαμε να μην παιξει ευρωλιγκα για τα λεφτα.ουτε ουλεμπ καπ?
rchos
QUOTE
σορρυ κιολας ρε παιδια...καταλαβαινετε ρωσικα και βγαλατε συμπερασμα τι γραφει?γιατι εγω δεν βγαζω ακρη...Αν αποφασισε να φυγει παντως στο καλο.αν και μου κανει εντυπωση να μην παει τελικα στη ντιναμο..ειπαμε να μην παιξει ευρωλιγκα για τα λεφτα.ουτε ουλεμπ καπ?


scales αληθεια ειναι.ανακοινωθηκε απο κιμκι.
scales84
Ρε δεν ειπα οτι λενε ψεμματα...δεν καταλαβαινα τα ρωσικα κι ειπα μηπως εγινε παρεξηγηση.τι να πω κριμα.ενα βημα ακομα προς τα πισω πραγματοποιηθηκε.ενα παικτη που ανακαλυψαμε καναμε κοινοτικο και επρεπε να κανουμε μονιμο κατοικο παλε τον χασαμε για πλακα...κριμα!!!
rchos
QUOTE
Ρε δεν ειπα οτι λενε ψεμματα...δεν καταλαβαινα τα ρωσικα κι ειπα μηπως εγινε παρεξηγηση


το καταλαβα βρε συ δεν καταλαβα οτι αυτο ειπες. smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.