Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Μετεγγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
weirdo1977
χαλαρά θα πάρει 20 λεπτά... γιατί αν περιμένουμε οργάνωση από τον κλάρκ... άστα να πάνε μπάνε tongue.gif
EXPLOITED ARIS
QUOTE(weirdo1977 @ Aug 10 2009, 20:36 ) *
χαλαρά θα πάρει 20 λεπτά... γιατί αν περιμένουμε οργάνωση από τον κλάρκ... άστα να πάνε μπάνε tongue.gif



Βασικα,οχι χαλαρα...πρεπει να παρει 20 λεπτα αλλιως δεν θα εχει εκπληρωσει τον σκοπο της μεταγραφης του νομιζω!
giannisaris
QUOTE(vamos33 @ Aug 10 2009, 20:33 ) *
Ο Μασσευ στο ΝΒΑ στο 4 θα έπαιζε?Οχι στο 3.Και ο Χατσον εκεί θα έπαιζε.


Αυτό σοβαρά το λές?? Το ΝΒΑ είναι όντως πιο δυνατό πιο γρήγορο αλλα οι παίκτες δεν μεταλάσσονται ανάλογα με το πρωτάθλημα!!! Ο Μασσευ και ο Χάτσον 3? Αυτό είναι μπασκετικό ανέκδοτο!!!Μη μπερδέυεσαι με τον Μπατίστ..είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα!!Δεν αλλάζουν οι παίχτες θέσεις ανάλογα το πρωτάθλημα και το τι θα θέλαμε να είναι!!!!
xavier
ο μασσει και ο χαντσον δεν μπορουν να παιξουν στο 3 για αυτο δεν παιζουν και ΝΒΑ...πάντως και ο νιουμπλ στο ΝΒΑ 4αρι επαιζε...εδωσα πιο πριν λινκ με παιχνιδια του...δες 1...μονταρισμενα μισαωρα ειναι, δεν χανεις τιποτα...
vamos33



Πάνε και εδώ να δεις μερικές photo http://www.arisbc.gr/

Επίσης αν βάλεις το όνομα του στο yahoo μπορείς να δεις και άλλες που για κάποιο λόγο δεν μπορώ να τις ανεβάσω.

Και μου λες ότι αυτός ο παίκτης που έχει μαρκάρει παίκτες σαν τον Webber,τον Χαρινγκτον,τον Villanueva,τον Νοβίτσκι και τον έχω δει να πιάνει το 2008 τον Σμιθ των Χοκς και τον Μαρτιν από τους Ντένβερ είναι 3-4άρι.Στην Ευρώπη.

Και φυσικά τον Μάσσευ 3άρι θα τον έβαζαν στο ΝΒΑ.Τώρα αμα η αντίπαλη ομάδα έβαζε κανένα ελαφρύ σχήμα θα έπαιζε και λίγο στο 4.Οταν είσαι 2.01 -2.02 για να παίξεις 4 στο ΝΒΑ ή πρέπει να σκοράρεις απ'έξω σαν τρελός ή πρέπει να σαι ψιλοτουμπανος

Αλλα επειδή δεν μπορουν να το κάνουν για αυτό παίζουν στην Ευρωπη
Timemaster
μη μαλώνετε...
smiley.gif

τα πράγματα είναι απλά...
ο άνθρωπος έπαιζε 3-4 στο ΝΒΑ
αν ήταν 6 πόντους ποιο ψηλός θα ήταν 4-5 στο ΝΒΑ

όσοι παίχτες (σε αυτές τις θέσεις) από το ΝΒΑ που έχουν σουτ και αλτικότητα έρχονται στην Ευρώπη γίνονται καθαρά τριάρια
και όσοι παίχτες έχουν δύναμη γίνονται καθαρά τεσσάρια και άμα έχεις προπονητή τον Ομπράντοβιτς και πεντάρια!!!

η θέση 4 δεν έχει να κάνει τόσο με το ύψος όσο με την δύναμη και από αυτήν ο IRA έχει-είχε περίσσια.

αν τώρα ο Παπανικολάου δεν τραβήξει όπως είπα και σε άλλο ποστ μπορεί η θέση του να καλυφτεί σε ποιο κοντό σχήμα (όχι από πλευράς ύψος αλλά δύναμης) από τον Ρίτσατσον και σε ψιλό από τον Μπάρλο και τον Νιουμπλ.
smiley.gif
και όλοι είναι χαρούμενοι!!!
EXPLOITED ARIS
Οπως ειπε κ ο προλαλησαντας πρεπει να ειμαστε ευτυχισμενοι!Γιατι ο ανθρωπος-οπτικα τουλαχιστον μπορει να μαρκαρει κ πενταρι.Τον Χομαν πχ rolleyes.gif !
Οκ πλακα κανω!Τον Χομαν κ τυπου Χομαν ειναι φυσιολογικο να μη μπορει να τον μαρκαρει αλλα μου δινει την εντυπωση πως θα καθαριζει αρκετες φασεις στη ρακετα μας! smiley.gif
EIMAI ARIANOS
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Aug 10 2009, 19:50 ) *
Βασικα,οχι χαλαρα...πρεπει να παρει 20 λεπτα αλλιως δεν θα εχει εκπληρωσει τον σκοπο της μεταγραφης του νομιζω!



yeap απόλυτα σύμφωνο με βρίσκεις και σε αυτήν την περίπτωση που δε τα πάει καλά να φύγει ( αγγίζω τα όρια της γραφικότητας έχω βρει είδη παίχτη να μην "πολυγουσταρω" χωρίς να τον χω δει να φοράει τα κιτρινόμαυρα )

Καλά ο νιουμπλ παίζει να βγει λύρα εκατό μονο η ηλικία είναι ένα θέμα, αλλα κακά τα ψέματα mono σε τέτοια ηλικία μπορούμε να πάρουμε τέτοιον παίκτη που έβρισκε συνεχεια έως τώρα συμβόλαιο στο ΝΒΑ ( πάντως σε κάτι βιντεάκια που τον είδα ακούστηκε ψιλό τουρίστας να δω τον "έξω κόσμο" και τέτοια έλεγε ελπίζω όταν ανακαλύψει το φραπέ και τα σουβλάκια να μη πάθει κάνα πολιτισμικό σοκ και την αράξει ........ αν και απίθανο μου φαίνεται μιας και στο ισραήλ έπαιξε μπάσκετ αλλα και oπως γενικά λένε είναι σοβαρός τύπος )

tώρα ο τύπος για Ελλάδα είναι 4 και μάλιστα από τα δυνατά 4 aria και από ότι φαίνεται με καλο σουτ.

....Πιο πιθανό μου φαίνεται να τον δούμε στο 5 με μπάρλο στο 4 και εντολή matson οποιος δε βαράει τρίποντα του κρεμάω το συμβόλαιο στον τοίχο παρα στο 3 .

Πάντως ναι ένας παίκτης θηρίο του στιλ Γλυνιαδάκη και του τρισμέγιστου Χριστού Τσέκου πάντα χρειάζεται ( Παίκτης να γεμίζει την ρακέτα και να μπορεί να σπρώξει). Αλλα που να βρείς τέτοιον σε προσιτή τιμή και που να ξέρει λίγο μπάσκετ.Δυστυχώς ο μπέτς ήταν τέτοιος παίκτης αλλα είναι γερος πια για να μπορεί να σπρώξει αντίστοιχα θηρία .


PS Αν ο massey ήξερε να τριπλάρει και να σουτάρει πάνω από το μέτριο θα έκανε καριέρα ( ews kai ws ρολίστας )στο ΝΒΑ paizontas 2 - 3 με τέτοια φυσικά προσόντα που έχει .... αλλα πάλι καλά που είναι ολίγον τι κριάρι και ήρθε στον ARH και έκανε καριέρα σαν 4
SteelGandalf
Andrew Richard Betts (born May 11, 1977(1977-05-11) in Coalville, Leicestershire, England) is a British international basketball player. He is currently with the pro club Aris BC.

Πηγή: www.wikipedia.org

Για χαλαρώστε λιγάκι ρε παιδιά. Τι γέρος να πάρει η ευχή. 32 ετών είναι το παλικάρι. Η υπερβολή σε εμάς τους Έλληνες είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα. Τα ίδια ισχύουν και για Χατζηβρέττα (Γεννήθηκε στις 26 Μαΐου του 1977 στην Θεσσαλονίκη) και Ντικούδη (γενν. στις 24 Ιουνίου 1977). Τα παλικάρια πρωταθλητισμό κάνουν τόσα χρόνια και είναι μόλις 32 ετών (σχεδόν όσο κι εγώ 14/12/1977). Σιγά μη θεωρούμαστε γέροι από τα 32 μας. Υγεία να έχουν και θα δώσουν πολλά στην ομάδα μας.

Ακούς εκεί γέρος... tongue.gif
EIMAI ARIANOS
QUOTE(SteelGandalf @ Aug 10 2009, 21:47 ) *
Andrew Richard Betts (born May 11, 1977(1977-05-11) in Coalville, Leicestershire, England) is a British international basketball player. He is currently with the pro club Aris BC.

Πηγή: www.wikipedia.org

Για χαλαρώστε λιγάκι ρε παιδιά. Τι γέρος να πάρει η ευχή. 32 ετών είναι το παλικάρι. Η υπερβολή σε εμάς τους Έλληνες είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα. Τα ίδια ισχύουν και για Χατζηβρέττα (Γεννήθηκε στις 26 Μαΐου του 1977 στην Θεσσαλονίκη) και Ντικούδη (γενν. στις 24 Ιουνίου 1977). Τα παλικάρια πρωταθλητισμό κάνουν τόσα χρόνια και είναι μόλις 32 ετών (σχεδόν όσο κι εγώ 14/12/1977). Σιγά μη θεωρούμαστε γέροι από τα 32 μας. Υγεία να έχουν και θα δώσουν πολλά στην ομάδα μας.

Ακούς εκεί γέρος... tongue.gif


κοίτα αν και μάλλον κανεις πλακα θα σου απαντήσω ...

Αν ρωτήσεις τον παππου μου θα σου πει ότι μπέτς είναι "νεοπας" ψαρούκλα ( αλλωστe κανένα πόλεμο δεν έζησε ) . Αν ρωτήσεις αυτόν εδώ...


Νίκολα Πέκοβιτς Χώρα Μαυροβούνιο Ημερ. Γεν. 3/1/1986 Ύψος 2.10 Θέση ΣΕΝΤΕΡ

θα σου πει ότι έχει γεράσει για να μπορεί να με σπρώξει ... ’λλωστε αυτό εννοώ ότι έχει γεράσει για να μπορεί να σπρώξει αντιστοιχους ψηλούς. Ένταξη δε νομίζω να υπερβάλλω . Για να σπρώξει εννοώ αλλα θηρία όχι να παίξει μπάσκετ..

Και ένταξη γενικά στους ψηλούς τα μπασκετικά χρονια περνάνε πιο γρήγορα νομίζω εξαιτίας του ξύλου που πέφτει εκεί μέσα και επειδής ένα ψιλό κορμί καταπονείται πιο εύκολα peace.gif

Πάντως και συ και ο μπέτς μια χαρά ζωή έχετε μπροστά σας do not worry neopa smiley.gif
hagi
Εγω πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι χρειάζεται αλλος ένας Έλληνας γιατί δε νομίζω να παίζουν και οι τρεις πιτσιρικάδες.Εδώ και πέρσι είχαμε τους δύο στην δωδεκάδα.Μακάρι να παίξουν και οι δύο μικροί και ας μείνει ο τρίτος έξω αλλά δεν ξέρω..Τον φοβάμαι τον Ματσόν και βλέπω να βάζει μόνο τον Παπ..Μην καούν και οι άλλοι ρε παιδιά..
Εγώ πάντως εξακολουθώ να περιμένω τον Ταπούτο..Έστω και ας είναι περιττός.Θα έχουμε έναν ακόμη χρήσιμο παίχτη και θα είναι δύο οι πιτσιρικάδες που ελπίζουμε να παίξουν..
vamos33
Φιλε hagi από την μια λες για τον Παπ και ότι πρέπει να παίζει (σωστά) και από την άλλη οτι πρέπει να έρθει ο Ταπούτος που είναι σαν το παπ πιο βαρύς βέβαια.Για ποιο λόγο?Να κόβει χρόνο από τον παπ?

9-10 παίκτες μαζί με Αργυρόπουλο θα είναι στο rotation.Που είναι καλά για εμάς που τόσα χρόνια παίζαμε με 7 παίκτες.Είμαστε πόσα επίπεδα πάνω σε σχέση με πέρσι.

Επίσης ο Σκορδίλης δεν είναι μικρός ούτε και ταλέντο.22 είναι και δυστυχώς μέχρι τώρα ειναι μόνο ένας αμυντικός ρολίστας.

Ο Παπ επίσης είναι ετοιμος παίχτης.Πρέπει να παιξει ότι καλό ή κακό συνεπάγεται αυτό.

Ο Μούρτος όντως θα λιώσει στον πάγκο,αλλά από το να δώσεις λεφτά σε κάποιον αμφιβόλου αξίας κοινοτικό ή σε κανέναν Ταπούτο καλύτερα ο Μουρτος και βλέπεις στην πορεία αν χρειάζεσαι καποιο guard ακόμα

Σκέψου την ομάδα και τους χρόνους.Ειδικά στην περιφέρεια.Οποιοδήποτε 2/3 να φέρεις θα κόψει όλο το χρόνο του Παπ.Ισως ενα ασσοδυο ακόμα να χωρούσε αλλά και παλι θα αρχίσουν οι μετατοπίσεις και θα την πληρώσει ο μικρός.

υγ Ιδανικό σενάριο θα ταν Σκορδίλης δανεικός και επιστροφή Μασσευ.Μιλάμε για ΤΗΝ FRONT LINE. smiley.gif

Κάνουμε και κανα όνειρο να περνά η ώρα..
xavier
Αντρέα Ματσόν: «Αρχίζουμε το ταξίδι…»

Ο Αντρέα Ματσόν μάλιστα έδωσε το σύνθημα: «Μας περιμένει απίστευτη δουλειά. Πιστεύω πάντως ότι όλα βαδίζουν καλώς», τόνισε και υπογράμμισε: «Η ομάδα ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της και αρχίζουμε το ταξίδι μας για την 29η Σεπτεμβρίου».

Ποια θα είναι όμως η φιλοσοφία του νέου ΑΡΗ; Ο Ιταλός κόουτς ήταν σαφής: «Η φιλοσοφία της ομάδας είναι η ίδια και έχει να κάνει με το DNA της. Έχει να κάνει δηλαδή με την υπερηφάνεια της, την επιθυμία της να μην χάνει και να μάχεται σε κάθε φάση. Είμαστε ενωμένοι και αυτή είναι πάντα τόσο η δική μου φιλοσοφία, όσο και της ομάδας».

Κάνοντας ένα σχόλιο για το πλάνο του όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν δήλωσε: «Αυτή η ομάδα «χτίστηκε» πάνω σε μερικούς παίκτες που βρίσκονται σε αυτήν από την περσινή χρονιά. Τον Κίκι και τον Άντριου, αλλά και κάποιους πολύ σημαντικούς νεοφερμένους παίκτες όπως τον Χατζηβρέττα και τον Ντικούδη. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες πρέπει να ταιριάξουν και να εξοικειωθούν με το σύστημα μας. Και πιστεύω ότι ι τρεις Αμερικανοί παίκτες που φέραμε στην ομάδα ότι θα ταιριάξουν με το σύστημα μας».



για τον Μπετς, λιγακι σεβασμος, πηρε πρωταθληματα σε Ελλαδα,Ισπανια (στην Ιταλια πηγε στους τελικους), περασε απο συλλογους οπως η ρεαλ, η ταου και η μπολονια. Για εμενα ειναι απο τους κορυφαιους σεντερ που εχουν ερθει στον Άρη. Μπορει να παιξει 15-20 λεπτά μπάσκετ κορυφαιου επιπεδου...Περσι ελλειψη αλλου, εμεις τον βάζαμε να παιζει 30λεπτα...Να παίζει καθε παιχνιδι οσο αντέχει...Συνήθως αυτος ελεγε στον Ματσον ποτε να τον βγαλει...Πάντα ελλειψη άλλου...Φετος τα πραγματα ειναι διαφορετικα και ειναι τεραστια επιτυχια για τον Άρη που μπορεσε να τον κρατησει ακομα εναν χρονο...

Γενικα η 4αδα κλαρκ,χατζηβρεττας,ντικουδης,μπετς ειναι εξαιρετικη...Προσθετεις σε αυτους τους 3 αμερικανους, τον μπαρλο που ειναι μαχητης και ολοι ελπιζουμε απο τον παπ να δειξει θρασος και να εκμεταλευτει τις ευκαιριες του...Και εχεις μια ομαδα που δεν φοβάται κανεναν...
NIKOLAS3
QUOTE(weirdo1977 @ Aug 10 2009, 20:36 ) *
χαλαρά θα πάρει 20 λεπτά... γιατί αν περιμένουμε οργάνωση από τον κλάρκ... άστα να πάνε μπάνε tongue.gif

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΕΙΑΝΙ Ο ΣΤΙΝΣΟΝ.Ο ΠΛΕΙ ΜΕΚΕΡ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗ ΘΕΣΗ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΩΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΛΣ,Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ.

QUOTE(NIKOLAS3 @ Aug 11 2009, 00:11 ) *
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΕΙΑΝΙ Ο ΣΤΙΝΣΟΝ.Ο ΠΛΕΙ ΜΕΚΕΡ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗ ΘΕΣΗ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΩΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΛΣ,Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ.

και μια που είπα για χρήμα οι 5 μεταγραφές που κάναμε δεν είναι πάνω από ένα εκατομμύριο και άμα υπολογίσουμε και τα υπόλοιπα συμβόλαια δεν νομίζω το μπάτζετ να ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια.Μας κοροιδεύουν νομίζω με την ΝΕΑ ΓΕΝΕΣΙΣ.
xavier
o ματσον ηθελε ενα ψηλο πλειμεικερ, για να μαρκαρει το αντιπαλο 2αρι οταν ο κλαρκ μετατοπιζεται στο 2, o μαιλς μπορει να ειναι εξαιρετικος πλειμεικερ αλλα και αυτος ειναι κοντος...Γενικα σπανιζουν οι ψηλοι αμερικάνοι pg και ακομα και αυτοι που υπάρχουν ειναι αδυναμοι...ο στινσον ειναι γομάρι για το υψος του...

Τωρα αν ο στινσον ειναι το πλειμεικερ που θελαμε, θα φανει στο γηπεδο...Δεν με χαλαει το οτι δεν ειναι καλος σουτερ, ο μαιλς μπορει να ειναι χειροτερος...Κάνει πολλα αβιαστα λάθη, εχει σταθερα σχεδον 4 μ.ο. οταν ο κλαρκ ή ο μαιλς εχουν λιγότερα απο 2...Τεσπα ίσως να φταιει το nbdl, στην ευρωπη παιζεται πιο αργο μπασκετ, οποτε τα μεγέθη μπορει να μην ειναι συγκρισιμα...

Θα τον δουμε...


το μπάτζετ τοσσο ειναι...2εκ καθαρα για τους παιχτες....καμια 500αρα προπονητικο τιμ, λοιπα εξοδα(και λιγα λεω). Το λιγοτερο κανα μύριο θα πρεπει να βαλουν αυτοι της αναγενεσις...Δεν ειναι ασχημα...
EIMAI ARIANOS
QUOTE(xavier @ Aug 11 2009, 00:47 ) *
το μπάτζετ τοσσο ειναι...2εκ καθαρα για τους παιχτες....καμια 500αρα προπονητικο τιμ, λοιπα εξοδα(και λιγα λεω). Το λιγοτερο κανα μύριο θα πρεπει να βαλουν αυτοι της αναγενεσις...Δεν ειναι ασχημα...


καλά μια χαρά είναι μακάρι να τα χα και όλας καλύτερα θα tan smiley.gif
hagi
QUOTE(vamos33 @ Aug 10 2009, 23:45 ) *
Φιλε hagi από την μια λες για τον Παπ και ότι πρέπει να παίζει (σωστά) και από την άλλη οτι πρέπει να έρθει ο Ταπούτος που είναι σαν το παπ πιο βαρύς βέβαια.Για ποιο λόγο?Να κόβει χρόνο από τον παπ?

9-10 παίκτες μαζί με Αργυρόπουλο θα είναι στο rotation.Που είναι καλά για εμάς που τόσα χρόνια παίζαμε με 7 παίκτες.Είμαστε πόσα επίπεδα πάνω σε σχέση με πέρσι.

Κοίτα να δεις.Ο Παπανικολάου όπως σωστά είπες είναι πιο "ελαφρύς" από τον Ταπούτο.Δεν θέλω να πάρει χρόνο του Παπ αλλά νομίζω όπως είπα ότι έχοντας δέκα παίχτες ενεργούς μαζί με τον Παπ (που δεν ξέρουμε και σίγουρα αν θα είναι ενεργός) και θα παίζουμε με 10.Βέβαια δεν διαφωνώ ότι θα είμαστε καλύτερα από πέρσι γιατί φαίνεται πιο ποιοτικό το ρόστερ απλώς μιας και κάναμε καλές μεταγραφές φέτος ήθελα να πέρναμε ακόμη έναν Έλληνα παίχτη για σιγουριά.Από κει και πέρα σε καμία περίπτωση δεν θέλω να κοπεί ο χρόνος του Παπ.Μακάρι να παίξει και να μας δικαιώση όλους.Αλλά και ο Ταπούτος θα βοηθούσε άνετα στο τέσσερα καθως και στο τρία θα μπορούσε να μοιραζόταν τον χρόνο με τους άλλους αφού και ο Newble μπορεί να παίξει τέσσερα.Τέλος πάντων θα δούμε..

QUOTE(NIKOLAS3 @ Aug 11 2009, 00:18 ) *
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΕΙΑΝΙ Ο ΣΤΙΝΣΟΝ.Ο ΠΛΕΙ ΜΕΚΕΡ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗ ΘΕΣΗ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΩΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΛΣ,Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ.

Από την ημέρα που πήραμε αυτόν τον "έρμο" τον Στίνσον τον έχουμε "φάει" τον άνθρωπο.Γιατί ρε παιδιά το έχετε σίγουρο ότι είναι "παλτό";;Ψηλό playmaker είναι και ακόμη δεν τον έχουμε δει να παίζει.Αφήστε να τον δούμε πρώτα και βλέπουμε.Το ότι δεν βάζει τρίποντα δεν μου λέει απολύτος τίποτα.Ας ξέρει να οργανώνει και να δίνει πάσες και όλα τα άλλα θα τα κάνουν οι άλλοι.Μην τον γλωσσοτρώμε από τώρα.Ας δούμε πρώτα και αν είναι άχρηστος εδώ είμαστε για να τον κρίνουμε. 69.gif
Και μόνο το γεγονός ότι θα μπορεί να παίζει στο δύο ο Κλαρκ και στον άσσο ο Στίνσον αντί του Αργυρόπουλου ή του Γκαβέλ είναι αρκετό νομίζω.Πόσο χειρότερος να είναι από τον Γκαβέλ;;Δε νομίζω..Καλύτερος πιστεύω θα είναι και σωστή η κίνηση να αποκτήσουμε άσσο..

Πάντως παίδες ανυπομονώ τρελά να ξεκινήσει η χρονιά...Δεν κρατιέμαι!! smiley.gif
boreios
Το στοιχιμα παιδια ειναι γενικα οι αμερικανοι . Περσι πληρωσαμε ( ευτυχως οχι οριστικα ...) τις "πρωτοβουλιες" του ραιτ κυριως και δευτερευοντως του κλαρκ . Τα παιδια αυτα μπορει να εχουν ταλεντο και προσοντα αλλα υπαρχει σαφως θεμα προσαρμογης και χαλιναγωγισης σε σχεση με το ευρωπαικο μπασκετ . Γι΄αυτο και τις περισσοτερες φορες αυτοι που κανουν καριερα στην ευρωπη ειναι αυτοι που προσαρμοζονται καλυτερα και ας μην εχουν τα τρομερα προσοντα π.χ ουιλκινσον ,νελσον ..

Σαφως και οι μεταγραφες φερνουν ενθουσιασμο και προσδοκιες σε ολους αλλα δεν συνεπαγονται παντα και θετικο αποτελεσμα . Αν φετος αντι για τους τρεις νεους αμερικανους κρατουσαμε τον Νελσον και τον Τσαλδαρη πιστευω θα ειμασταν ισχυροτεροι μεσα απο την ομοιογενια και την ελειψη προβληματων προσαρμογης .

Ας περιμενουμε ομως και ας ελπισουμε οτι στις 29/9/09 θα ειμαστε αρκετα ετοιμοι για την πρωτη μαχη .........
giannisaris
Για τον παπανικολάου θα ήθελα να πώ πως δεν γίνεται να τον πετάξουμε μέσα στο γήπεδο με κλειστά τα μάτια να παίξει..και να φοβόμαστε να πάρουμε τον Ταπούτο μήπως και του φάει χρόνο!!!Τον χρόνο ο Παπανίκολάου θα τον κερδίσει με τις εμφανίσεις του...δεν θα του χαριστεί απο πρίν!!!Μακάρι το παιδί να τα καταφέρει και εμένα είναι η μεγάλη μου ελπίδα...αλλα το φοβάμαι γιατί νομίζω έχει πολλες ελλείψεις ακόμα στο παιχνίδι του!!
chinaski
http://www.andrewvye.com/inewblehighlights.html

Ενταξει high light μεν οχι πολυ μακρινο δε.
SteelGandalf
Τι κακό αυτό με το Στίνσον ρε παιδιά!!! Αφήστε να τον δούμε πρώτα κι ύστερα ξανά συζητάμε. Εμείς, ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε. tongue.gif

QUOTE(chinaski @ Aug 11 2009, 10:27 ) *
http://www.andrewvye.com/inewblehighlights.html

Ενταξει high light μεν οχι πολυ μακρινο δε.


Πολύ "χεράς" είναι αυτός (αν δεν πρόκειται για τυχαία καλό παιχνίδι του). Δείχνει ότι μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους, από μέση και μακρινή απόσταση, με drives, lay-ups και καρφώματα, ενώ και στην άμυνα φαίνεται καλός. Από άποψη σωματοδομής δε, είναι θηριάκι. smile.gif

Για να δούμε...
gallistis
QUOTE(chinaski @ Aug 11 2009, 13:27 ) *
http://www.andrewvye.com/inewblehighlights.html

Ενταξει high light μεν οχι πολυ μακρινο δε.


τυπος και που σπρωχνει και που τα κολλαει.pas mall.

ειδα και αυτο στο γκολ.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...p;pubid=3765382

Ενας από τους παίκτες του Αρη, τους Αμερικανούς, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα περάσει από τεστ. Κριτήριο για το μέλλον του θα είναι τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκα. Η παραμονή του, ωστόσο, θα κριθεί από ένα συνδυασμό πραγμάτων, μεταξύ των οποίων θα είναι και η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους, που εφόσον επιτευχθεί μπορεί και να ανεβάσει το μπάτζετ.
εννοει στινσον,η ριτσαρντσον;μαλλον για τον τζερεμυ.οσο για τον στινσον,εχουν πεσει ολοι να τον φανε.πιστευω-και απο τα νουμερα του-οτι θα ειναι μια καλη επιλογη.
EXPLOITED ARIS
http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=195594

Τελος οι μεταγραφες;Παντως μακαρι να εχουμε,οχι εναν αλλα δυο διεθνεις!
Ειδικα τωρα που μετα τις ηχηρες μεταγραφες του Ολυμπιακου δε νομιζω να "ξεπεσουν" σε μεταγραφη επιπεδου Τσαλδαρη!Θα ηταν καλο να μεινει αλλος ενας Ελληνας.

Για τον Παπ τι να πω...Το παιδι εχει πολυ ταλεντο κ απιστευτο μπασκετικο θρασος!Μακαρι να ειναι ετσι κ στην προετοιμασια μας κ να κερδισει το εικοσαλεπτακι του φετος! smiley.gif
scales84
με αυτα που γραφουν πως να το θαωουμε κι εμεις οι λατριε του μασσευ το θεμα?

Περιμένει για Μάσεϊ
Τη μία θέση κοινοτικού που μένει κενή πολύ θα ήθελαν στον Αρη να την καλύψουν με τον Τζερεμάια Μάσεϊ, αλλά είναι αναγκασμένοι να περιμένουν. Ο παίκτης ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι δεδομένο ότι δεν θα παίξει στη "βασίλισσα" την επόμενη σεζόν και ο Αρης προσπαθεί να βρει τρόπο να τον αποκτήσει δανεικό. Οι "κίτρινοι" πάντως δεν βιάζονται και θα περιμένουν, παρακολουθώντας την εξέλιξη της υπόθεσης, αναζητώντας την καλύτερη λύση.

www.goalday.gr
Weekendman
QUOTE(scales84 @ Aug 13 2009, 14:42 ) *
με αυτα που γραφουν πως να το θαωουμε κι εμεις οι λατριε του μασσευ το θεμα?

Περιμένει για Μάσεϊ
Τη μία θέση κοινοτικού που μένει κενή πολύ θα ήθελαν στον Αρη να την καλύψουν με τον Τζερεμάια Μάσεϊ, αλλά είναι αναγκασμένοι να περιμένουν. Ο παίκτης ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι δεδομένο ότι δεν θα παίξει στη "βασίλισσα" την επόμενη σεζόν και ο Αρης προσπαθεί να βρει τρόπο να τον αποκτήσει δανεικό. Οι "κίτρινοι" πάντως δεν βιάζονται και θα περιμένουν, παρακολουθώντας την εξέλιξη της υπόθεσης, αναζητώντας την καλύτερη λύση.

www.goalday.gr

Στα έλεγα ότι ο Μάσει θα καθυστερήσει το θέμα όσο μπορεί και κυρίως οτι ο Άρης θα καθυστερήσει τις διαπραγματεύσεις για να ρίξει την τιμή αλλιώς ο Άρης δεν μπορεί να τα καταφέρει να τον φέρει(πολύ δύσκολο με το οικονομικό θέμα), προφανώς για αυτην την περίπτωση μένει η θέση κοινοτικού κενή...
EXPLOITED ARIS
Τωρα δηλαδη αυτο γιατι το κανουν;
Κ πανω που ειχα αρχισει να πειθω τον εαυτο μου πως φετος δε θα δουμε Τζερι... 38.gif
giannisaris
Ρε παιδιά τον Τζέρι τον σκέφτεται κανείς απο τη διοίκηση ή μόνο έμεις εδω ονειροπολούμε??

Δεν μαζευόμαστε εμείς οι αρειανοί να βάλουμε όλοι χρήμα να τον πάρουμε ρεφενε???
Αφου όλοι τον θέλουμε γιατι δεν κάνει την υπέρβαση η διοίκηση???
Το χρωστάει στον κόσμο!!!!!
EXPLOITED ARIS
Ας συμπληρωσουμε 3500 διαρκειας κ εγω σου λεω πως θα τον παρουμε.
Κ εγω τον θελω σαν τρελος τον Τζερι αλλα η αληθεια ειναι πως πρεπει κ εμεις να βοηθησουμε εμπρακτα!

Εχει ακουσει καποιος πως ειναι η κινηση των διαρκειας;
celtic_pride
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Aug 13 2009, 18:20 ) *
Εχει ακουσει καποιος πως ειναι η κινηση των διαρκειας;


Πριν από καμιά εβδομάδα είχε ακουστεί ότι ήμασταν 1100+.. Το μεγάλο "ντου" πάντως, προβλέπεται να γίνει μετά τον 15αύγουστο..
xavier
χαλαρώστε ρε απιθανοι, που μετα απο οσα εκανε η διοικηση φέτος, μας χρωσταει και απο πάνω...

ο μασσει εχει συμβολαιο με τη ρεαλ, μεχρι να ξεκαθαρισει τι θα κανει η ρεαλ μαζι του κανεις δεν μπορει να κανει τιποτα...Η ρεαλ καιγεται για ισπανους, ολο και καποια ομαδα θα βρει στην ισπανια να τον παρει ως ανταλαγμα...Αν δεν βρει, εμεις και εχει τη διαθεση να καλυψει η ρεαλ το μεγαλυτερο μερος του συμβολαιου του, τοτε θα μετρησει και η διαθεση του παιχτη να επιστρεψει...Οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες....αλλα δεν καιγομαστε κιολας...
giannisaris
QUOTE(xavier @ Aug 14 2009, 14:57 ) *
χαλαρώστε ρε απιθανοι, που μετα απο οσα εκανε η διοικηση φέτος, μας χρωσταει και απο πάνω...

ο μασσει εχει συμβολαιο με τη ρεαλ, μεχρι να ξεκαθαρισει τι θα κανει η ρεαλ μαζι του κανεις δεν μπορει να κανει τιποτα...Η ρεαλ καιγεται για ισπανους, ολο και καποια ομαδα θα βρει στην ισπανια να τον παρει ως ανταλαγμα...Αν δεν βρει, εμεις και εχει τη διαθεση να καλυψει η ρεαλ το μεγαλυτερο μερος του συμβολαιου του, τοτε θα μετρησει και η διαθεση του παιχτη να επιστρεψει...Οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες....αλλα δεν καιγομαστε κιολας...


E ναι δεν καιγομαστε γιατι έχουμε άλλους 3 Μασεη.....και αυτον θα τον βάζαμε στον πάγκο!!Τι λες ρε φίλε??Φυσικά και καιγόμαστε εκτός και αν για σένα σε ικανοποιεί να βλέπεις τον Άρη το πολύ τρίτο!!Για μένα ο Αρης είτε τρίτος είναι είτε δέκατος το ίδιο είναι απο τη στιγμή που δεν μπορεί να βγεί πρώτος. Σιγά μη χρωστάμε στη διοίκηση....η συγκεκριμένη ομάδα επενδυτών μας νοικοκύρεψε απλά και δεν έκανε ποτέ το βήμα παραπάνω που είχε υποσχεθεί......οχι και να χρωστάει ο κόσμος του άρη σε αυτούς!!!
Yusaku
QUOTE(giannisaris @ Aug 14 2009, 17:14 ) *
E ναι δεν καιγομαστε γιατι έχουμε άλλους 3 Μασεη.....και αυτον θα τον βάζαμε στον πάγκο!!Τι λες ρε φίλε??Φυσικά και καιγόμαστε εκτός και αν για σένα σε ικανοποιεί να βλέπεις τον Άρη το πολύ τρίτο!!Για μένα ο Αρης είτε τρίτος είναι είτε δέκατος το ίδιο είναι απο τη στιγμή που δεν μπορεί να βγεί πρώτος. Σιγά μη χρωστάμε στη διοίκηση....η συγκεκριμένη ομάδα επενδυτών μας νοικοκύρεψε απλά και δεν έκανε ποτέ το βήμα παραπάνω που είχε υποσχεθεί......οχι και να χρωστάει ο κόσμος του άρη σε αυτούς!!!


+1
wink.gif
EXPLOITED ARIS
Παιδια μην τρελενεστε...Δεν ειπε κ τιποτα ο φιλος.
Οντως η ομαδα που εχουμε φετος φαινεται τουλαχιστον στα χαρτια να ειναι ενα επιπεδο παραπανω απο τις αλλες χρονιες.
Αλλα εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο!
Φυσικα κ θελουν ολοι τον Τζερι.
Απλως ειναι λιιιιιιγο ιδιαζουσα η περιπτωση για τον συγκεκριμενο παιχτη!

Οσον αφορα τωρα τις υποσχεσεις κλπ που εδωσε η διοικηση δε βιαζομαι να κρινω κανεναν.
Πρωτα θα πρεπει να κρινουμε τους εαυτους μας κ να προσπαθουμε να κανουμε το καθηκον μας αγοραζοντας διαρκειας!
Γιατι στο ποδοσφαιρο ειναι καλυτεροι δηλαδη; blove.gif
vamos33
Οτι να ναι..

Από που και ως που χρωστάει ο κόσμος στην διοικηση?Επειδή έκαναν 2-3 καλές μεταγραφές?Για αυτό?Από που και ως που χρωστάει η διοικηση σε εμάς?Στον λαό που έκοψε 800 διαρκείας την 1η χρονιά μετά από 16 χρόνια που βγήκε ευρωλίγκα?

Και πιο βήμα παραπάνω?Να φτιάξουν ομάδα με 5-6 μύρια μπάτζετ που δεν θα τα έχουμε ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ πάρουμε το πρωταθλημα?Και να κερδίσουμε τον τίτλο ''ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΤΟΥ 2009''?Πάλι τα ίδια θέλετε?Δεν χορτάσατε με την δεκαετία του 90?Γιατί κάποιοι μόνο το 80 θυμούνται.Η πλάκα είναι ότι όλοι θυμόμαστε το 80.Το 90 όως το έχουμε ψιλοδιαγράψει (α ξέχασα θυμόμαστε μόνο τα 3 τρόπαια)

Ολοι όσοι είναι στην ομάδα και εμείς που είμαστε γύρω θέλουν τον ΑΡΗ πρώτο.Αλλά το λέτε λες και είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

Μόνο με το καινούργιο γήπεδο θα εκτιναχτεί ο ΑΡΗΣ.Μονο έτσι.Αμα έσεις ξέρετε κανέναν χοσάδα που θέλει να τα χώσει σε μια μαύρη τρύπα τα ωραία του λεφτά φέρτε τον.

Και που στε..Κοιτάξτε και λίγο γύρω σας.Να μην βλέπουμε μόνο τα 2 δέντρα (παο & οσφπ).Να δούμε και το υπόλοιπο δάσος (ελληνικό μπάσκετ)

Υγ κανα διαρκείας θα κόψουμε?Θα τα περάσουμε τα 2000?Γιατί την τελευταία φορά που το χα τσεκάρει εμείς λέγαμε για μπασκετικό λαό,πόσο διαφορετικοί είμαστε και αλλα μπλα μπλα..

Υγ2 Αν περιμένουμε να φτιάξουνε ομάδα πρωταθλήματος για να κόψουμε 3 και 4000 διαρκείας,καληνύχτα.Και η αεκ και ο παοκ κτλ αμα φτιάξουν τέτοια ομάδα κόβουν τόσα.Μην πω και περισσότερα και μας ντροπιάσω πιο πολύ ε?

Υγ3 Ο Μάσευ έχει συμβόλαιο 1.3,1.4 για τον επόμενο χρόνο.Ποιος νοήμων ανθρωπος πιστευει ότι ειναι στο χέρι της καε να τον πάρει όταν η ρεαλ τον κρατάει για να τον στείλει πουθενά ως αντάλλαγμα (βλέπε Μάρκο Τόμας).Οσο περνάει ο καιρός όμως..
xavier
αυτο που λεω ειναι οτι δεν μπορεις να απαιτεις τον μασσει, ολοι τον θελουμε τον μασσει, δεν υπαρχει ουτε ενας αρειανος να σου πει το αντιθετο...για να παιξει στον Άρη, θα πρεπει η ρεαλ να τον πληρωσει για να παιζει στον Άρη...Οποιος το καταλαβαινει αυτο, και το ποσσο πιθανο ειναι κατι τετοιο εχει καλως...

δεν ειναι και απιθανο...οι ρωσσοι εχουν ριξει τα μπατζετ, αλλα οπως και να χει, θα τραβηξει μακρυα η βαλιτσα...η ρεαλ δεν κερδιζει και τιποτα με το να γλιτωσει τα 2-3 κατοσταρικα που δινουμε εμεις για τον μασσει....Πολυ πιθανο να βρεθει κατι απο ιταλια ή τουρκια για τον μασσει, κανεις δεν ξερει...Κανουμε υπομονη...
giannisaris
QUOTE(vamos33 @ Aug 14 2009, 18:14 ) *
Από που και ως που χρωστάει η διοικηση σε εμάς?Στον λαό που έκοψε 800 διαρκείας την 1η χρονιά μετά από 16 χρόνια που βγήκε ευρωλίγκα?
Και πιο βήμα παραπάνω?Να φτιάξουν ομάδα με 5-6 μύρια μπάτζετ που δεν θα τα έχουμε ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ πάρουμε το πρωταθλημα?Και να κερδίσουμε τον τίτλο ''ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΤΟΥ 2009''?


Πλάκα κάνεις??Θα κατηγορήσουμε το κόσμο του Άρη τώρα?το μοναδικό μπασκετικό στην ελλάδα??Τι λες τώρα?Τη πρώτη χρονιά στην ευρωλίγκα δεν έπεφτε καρφίτσα στο γήπεδο.Απλά τα 2 τελευταια χρόνια απογοητευτικε ο κόσμος γιατί δεν είδε το βήμα παραπάνω!! Ο κόσμος θα πληρώσει?Πρωτα θα πληρώσει η διοικηση και μετά ο κόσμος!!Οι αγγελοπουλαιοι αναγκασαν το κοσμο να εξαντλήσει τα διαρκείας με τις μεταγραφές τους!!Να βάλουν το χέρι βαθειά να φέρουν το τζέρι και θα τα δείς τα διαρκείας μετα!!!!
Και όσο για το πρωτάθλημα πυροτέχνημα ναι πού θα το ήθελα!!!!ακόμα και η άεκ το πήρε το 2002!!Τους χάλασε??
xavier
αμα δεις που ειναι η αεκ τωρα...εμενα θα με χάλαγε πάντως...τεσπα εχουμε εντελως διαφορετικο τροπο σκεψης δεν προκειται να συμφωνησουμε ποτε..

στο θεμα μας
http://arisbc.gr/index.php?SCREEN=page&...61&LangID=1
EXPLOITED ARIS
QUOTE(xavier @ Aug 14 2009, 19:44 ) *
αμα δεις που ειναι η αεκ τωρα...εμενα θα με χάλαγε πάντως...τεσπα εχουμε εντελως διαφορετικο τροπο σκεψης δεν προκειται να συμφωνησουμε ποτε..

στο θεμα μας
http://arisbc.gr/index.php?SCREEN=page&...61&LangID=1



Σε βρισκω λιγο υπερβολικο.Απο ποτε να μας χαλανε οι τιτλοι ρε παιδια;
Ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα κ τα μεγεθη.Οσα πρωταθληματα κ αν επαιρνε η ΑΕΚ κοσμο το γηπεδο δε θα γεμιζε.
Για αυτο κ κατεληξε εκει που ειναι τωρα.

Οσο για το link σου...οσο ζουμε ελπιζουμε νομιζω.

Δαρειε κανε λιγο πιο δεξια φιλε..χαλας τη φωτογραφια! rolleyes.gif
xavier
δηλαδη αμα γεμισει το παλέ σε καθε αγωνιστικη, μπορει να εξασφαλισει 5 ή 10 εκ μπατζετ?ή αυτο θα σημαινει οτι δεν θα ειμαστε παλι σε μειονεκτικη θεση σε σχέση με τα 20+εκ των γαυροβαζελων...

Δεν με χαλανε οι τιτλοι...με χαλάνε τα χρέη...και επειδη θυμαμαι που βρισκοταν η ομαδα πριν τη ρυθμιση του Βενιζελου, δεν θελω ποτε να ξαναβρεθει η ομαδα στην κατασταση που βρισκοταν τοτε...
EXPLOITED ARIS
QUOTE(xavier @ Aug 14 2009, 20:30 ) *
δηλαδη αμα γεμισει το παλέ σε καθε αγωνιστικη, μπορει να εξασφαλισει 5 ή 10 εκ μπατζετ?ή αυτο θα σημαινει οτι δεν θα ειμαστε παλι σε μειονεκτικη θεση σε σχέση με τα 20+εκ των γαυροβαζελων...

Δεν με χαλανε οι τιτλοι...με χαλάνε τα χρέη...και επειδη θυμαμαι που βρισκοταν η ομαδα πριν τη ρυθμιση του Βενιζελου, δεν θελω ποτε να ξαναβρεθει η ομαδα στην κατασταση που βρισκοταν τοτε...


Mε παρεξηγησες.Κ εμενα με χαλανε τα χρεη.
Δεν ειπα να παρουμε καποιον τιτλο κ μετα να βρισκομαστε σε τελμα για μια δεκαετια.
Ειπα πως η μεταγραφη του Τζερι συγκεκριμενα δεν ειναι μονο αγωνιστικη ανοδος αλλα επενδυση κ οσον αφορα το marketing της ομαδας.
Που σημαινει πως μια ενδεχομενη μεταγραφη του Τζερι θα εβγαζε τα λεφτα της κ με το παραπανω.
Τωρα οσον αφορα σε σχεση με ΠΑΟ κ ΟΣΦΠ παλι θα ειμαστε μειονεκτικα αλλα εκτος αν εχεις καποιον επενδυτη κ μας τον κρυβεις για καμποσο καιρο ακομα ετσι θα ειναι η πλαστιγγα.
Εκτος αν γινει το μπαμ που ολοι περιμενουν συμφωνα με τα λεγομενα της Ανα-Γεννεσις!
vamos33
Δεν υπάρχει ομάδα στην Ελλάδα που να ναι μπασκετική.Ουτε εμείς ούτε ο παο ούτε ο οσφπ,κανείς.Αυτά για μπασκετικούς λαούς αλλού

Οσο κατηγορώ τον κόσμο τόσο κατηγορώ την διοικηση.800 διαρκείας είχες τότε.Αμα ήσουν μπασκετικός λαός δεν θα κοβες 800 διαρκείας.Το ότι δεν έπεφτε καρφίτσα δεν μου λέει κάτι.Την ψυλλιάστικε ότι μπορούμε να κερδίζουμε μεσαίες ομάδες και να κοντράρουμε θηρία και ήρθε.Να σου θυμίσω εκείνη την χρονια πόσο κόσμο είχες στο 1 και 3 ματς με οσφπ στα π.ο?Θυμάσαι?Γιατί εγώ θυμαμαι..

Την επόμενη χρονιά ήρθαν παίκτες ευγνωσμένης αξιας,κράτησες το αστερι της ομάδας και πόσα διαρκείας έκοψες το καλοκαίρι?Το ότι η ομάδα εκείνη ηταν τραγικη δεν εχει καμιά σημασια.Δεν κατηγορώ τον κόσμο που στην πορεία εκείνης της χρονιάς την παρατησε..

Πέρσι είναι αλήθεια ότι με εντυπωσίασε ο κόσμος κάνοντας ρεκόρ 16ετίας στα εισιτήρια.Αλλα πρέπει να κάνουμε πολλά βήματα ακόμα μπροστά (ΚΥΡΙΩΣ στα διαρκείας)

Πλήρωσε η διοικηση.Σου φέρε Χατζηβρεττα κ Ντικούδη.Μήπως είχες καλύτερους Ελληνες τα προηγούμενα χρόνια?

Οσο για τους Αγγελόπουλους..Πουθενά αλλού στο μπασκετικό χάρτη της ευρώπης δεν υπάρχει το μοντέλο του παο και του οσφπ (του χωσάδα δλδ ).Υπήρχε και στην Ρωσία,αλλα κατέρρευσε φυσικά σαν παλάτι σε αμμο..Τι να κάνουμε τώρα?

Υγ Λεγόμενα της ΑναΓεννεσις δεν υπάρχουν μέχρι τώρα γιατί ακόμα είναι στην διαδικασία της δημιουργίας.Λεγόμενα δημοσιογράφων υπήρξαν που έχει μεγάλη διαφορά..
giannisaris
QUOTE(vamos33 @ Aug 14 2009, 21:03 ) *
Δεν υπάρχει ομάδα στην Ελλάδα που να ναι μπασκετική.Ουτε εμείς ούτε ο παο ούτε ο οσφπ,κανείς.Αυτά για μπασκετικούς λαούς αλλού


Τι λες ρε μεγάλε βραδιάτικα??Πόσο χρονών είσαι??Αν είσαι πιτσιρικάς και δεν εχεις δει εποχή Γκάλη σε δικαιολογώ....Ο Αρειανός είναι μπασκετικός πρώτα!!!!Και ας πάνε και 100.00 κόσμος στηνυποδοχή του Αμπρέου!!
celtic_pride
QUOTE(giannisaris @ Aug 14 2009, 21:30 ) *
Τι λες ρε μεγάλε βραδιάτικα??Πόσο χρονών είσαι??Αν είσαι πιτσιρικάς και δεν εχεις δει εποχή Γκάλη σε δικαιολογώ....Ο Αρειανός είναι μπασκετικός πρώτα!!!!Και ας πάνε και 100.00 κόσμος στηνυποδοχή του Αμπρέου!!


Mπασκετικός λαός λοιπόν... Με την Ταου πρόπερσι, 600 εισιτήρια...Μ.Ο. φέτος μπορεί μεν μεγαλύτερο 16ετίας, αλλά κάτω του 50% της χωρητικότητας...Διαρκείας... Τα τελευταία χρόνια ΠΟΤΕ πάνω από 1300.... Αγώνες με "άκυρες" ομάδες, γύρω στα 1000 άτομα... Γενικότερο ενδιαφέρον??? Φίλε, 9,5 στις 10 συζητήσεις Αρειανών είναι για την μπάλα. Μόνο στις επιτυχίες ή στα "events" θυμούνται ότι υπάρχει και το μπάσκετ βλ. εναντίον Παοκ, Παο, Οσφπ...

Να στο πω και αλλιώς.. Μπες ΤΩΡΑ στο σαιτ του super3 και πες μου αν γράφει πουθενά για τη μεταγραφή του Νιουμπλ ή του Ρίτσαρντσον... (Αναγνωρίζω πάντως την κίνηση που κάνανε για τα διαρκείας...)

Λεγόμενα Αρειανών (ηλικιακά 35+): "Ωχ μώρε τώρα, σιγά το μπάσκετακι.. Η μπάλλλλλα (με πολλά λ) πρέπει να είναι το ενδιαφέρον μας για να μεγαλώσουμε σαν μέγεθος"... "Τι να κάνουμε? Ποιος ο λόγος να ασχοληθούμε όταν υπάρχουν οι 2 τις Αθήνας?".. "Γιατί δεν πας στο Παλε? Γιατί δεν ρήξαμε τον Παοκ" (---> μπασκετικός λαός!!)..."Οταν ξαναπάρουμε πρωτάθλημα τότε θα ξανασχοληθώ"....

Εχω την αίσθηση ότι αυτή η γενιά που μεγάλωσε με Γκάλη (30+) απαξιώνει το μπάσκετ και μεταδίδει αυτή την στάση και στους νεώτερους.. "Εγώ συνήθισα να βλέπω τον Αρη πρωταθλητή, όχι να παίζει με το Μαρούσακι που πριν 20 χρόνια δεν υπήρχε, για την 3η θέση"

Πιστεύω πάντως, πως και ο Τζέρυ να έρθει, ζήτημα να πουληθούν 500 παραπάνω διαρκείας... (Μακάρι βέβαια να διαψευστώ, καθώς ο εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο)

Μπασκετικοί λαοί, είναι αυτοί που ασχολούνται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με το μπάσκετ, και όχι αυτοί που το θυμούνται στα ντέρμπυ
Μπασκετικοί λαοί, είναι, π.χ. της Παρτιζάν, στην Λιθουανία ή στην Ισπανία (Η "άκυρη" Μπρούεσα είχε 9000 διαρκείας)

Μπασκετικός Λαός.................

(Παίδες, δεν ξέρω αν το είδατε, αλλά είμαστε off-topic...)
gallistis
celtic,απιστευτες αληθειες.μεστη,ολοκληρωμενη και αληθινη αποψη.ο στανκοβιτς ειχε πει καποτε για εμας τους ελληνες οτι δε μας ενδιαφερει το αθλημα αλλα η νικη.οπου και να ειναι.ο μπασκετικος λαος του αρη ειναι τα 1000 ατομα που πηραν διαρκειας περυσι.οι 30αρηδες που ειδαν γκαλη δεν ηταν μπασκετικοι,ουτε αγαπησαν το αθλημα.απλα δεθηκαν με τις νικες αλλα οχι με το αθλημα και την ομαδα.εγω που μενω αθηνα,εγινα αρης επειδη ειδα τον γκαλη να παιζει μπασκετ και δεθηκα μαζι του και με την ομαδα,αλλα παραλληλα αγαπησα και το αθλημα.το 80,ολοι ηταν αρειανοι στο μπασκετ,μεθυσμενοι απο τις νικες.οταν αρχισε η πτωση ολοι εγιναν στο μπασκετ οτι υποστηριζαν στο ποδοσφαιρο(με καποιες εξαιρεσεις βεβαια) επειδη στη πραγματικοτητα δεν εγιναν ποτε μπασκετικοι.απλα ακολουθησαν τη μοδα της εποχης.εαν αγαπας το αθλημα και στη β εθνικη να επεφτε η ομαδα,το παλε επρεπε να γεμιζει.οχι να αναφερει τις δικαιολογιες που λεει ο celtic.
scales84
τουλαχιστον για τον εαυτο μου μπορω να λεω οτι ειμαι μπασκετικος...γτ και τον αρη παροτι ειμαι πειραιωτης λογω μπασκετ τον αγαπησα...και το μπασκετ του αρη ειναι η μεγαλη μου καψουρα
Timemaster
QUOTE(scales84 @ Aug 15 2009, 00:59 ) *
τουλαχιστον για τον εαυτο μου μπορω να λεω οτι ειμαι μπασκετικος...γτ και τον αρη παροτι ειμαι πειραιωτης λογω μπασκετ τον αγαπησα...και το μπασκετ του αρη ειναι η μεγαλη μου καψουρα



Όσοι ασχολούμαστε με το Μπάσκετ του Άρη κάπως έτσι είμαστε...
Υπάρχει ένας καλός πυρήνας με καμία 500-600 που ή θα πάρουν διαρκείας όσο χάλια είναι η ομάδα ή θα πηγαίνουν τακτικά στο Αλεξάνδριο ακόμα και σε παιχνίδια με ομάδες όπως ο ΒΑΟ, ο Κολοσός η Λάρισα κ.λ.π. χωρίς να θέλω να μειώσω τις ομάδες αυτές!!! Αυτά τα άτομα ήταν εκεί όταν πήγε να διαλυθεί η ομάδα πριν καμιά δεκαριά χρόνια και θα είναι εκεί...
Και είναι άτομα που πραγματικά ξέρουν μπάσκετ...

Μαζί με αυτούς είναι πολλοί που έγιναν Αριανοί στην μεγάλη εποχή και βλέποντας τώρα την ομάδα να παίζει με ταβάνι την τρίτη θέση έχουν σταματήσει να ασχολούνται και έχουν μείνει κολλημένοι στον Γκάλη και τα άλλα παιδιά...

Όμως η πλειοψηφία των Αριανών είναι του ποδοσφαίρου και της νίκης...
Αν η ομάδα πάει καλά τότε τρέχουν ακόμα και στο Χόκευ επί πάγου (δεν είναι τυχαίο άθλημα) ...

Το να θεωρηθείς μπασκετικό κοινό όταν έχεις οπαδούς του μπάσκετ μόνο 1000 εως 4000 άτομα στην καλύτερη που τρέχουν στο γήπεδο το βρίσκω υπερβολικό!!!
Βέβαια ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής που είναι της ίδιας πόλης δεν έχουν ούτε τόσους άσχετα αν κατά καιρούς κάνουν κάποιο μεγάλο μπαμ και βλέπεις γεμάτα γήπεδα είναι άλλο θέμα...

Δε θέλω να σχολιάσω πόσο μπασκετικό κοινό έχουν ομάδες όπως ο Παναθηναικός ή ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ μιας και εκεί σίγουρα δε θα είμαι αντικειμενικός (θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος φίλος που υποστηρίζει αυτές τις ομάδες) αλλά μια φορά που πήγα στο Ειρήνης και φιλίας δεν είδα καθόλου μπασκετικό κοινό από άποψη γνώσεων!!!

Υ.Γ.1 Όταν παρουσιάστηκα στο Χαιδάρι πριν από μερικά χρόνια στον θάλαμο είμασταν 22-23 άτομα.... υπήρχαν 8 Αριανοί από τους οποίους μόνο εγώ ήμουν από τη βόρια Ελλάδα!!!
Υ.Γ.2 Οι μπασκετικοί είναι τώρα στο περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις!!!




giannisaris
Aς διευκρινίσουμε λίγο την έννοια μπασκετικό κοινο γιατί υπάρχει μπέρδεμα!!Μπόρειτε να βάζετε κάτω τα στατιστικά σας και να βγάζετε οτι ο Αρης δεν έχει μπασκετικο κοινό αλλά αυτο είναι λάθος!!Η προσέλευση των οπαδών δεν είναι ο αξιόπιστος δείκτης μέτρησης αν ένα κοινό είναι μπασκετικό!!Αυτό που πέτυχε ο Αρης στο μπάσκετ στα τέλη του 80 είναι μοναδικό σε όλα τα αθλήματα!!Δημιούργησε μπασκετικό κοινό είτε σας αρέσει είτε όχι!!Εγώ είμαι απο αθήνα δεν εχω παει ποτε θεσσαλονίκη άρα ούτε αλεξάνδρειο αλλα θεωρώ τον εαυτό μου το μεγαλύτερο φίλαθλο του Αρη!!Σαν και εμένα υπάρχουν χιλιάδες σε όλη την ελλάδα!!Η ιδέα του μπασκετικού Άρη ξεπερνάει τα στενά όρια της θεσσαλονίκης και το αστείο ερώτημα αν γεμίζει ή όχι το Αλεξάνδρειο!!!!!!!
SkiesOfAzel
QUOTE(giannisaris @ Aug 15 2009, 13:47 ) *
Aς διευκρινίσουμε λίγο την έννοια μπασκετικό κοινο γιατί υπάρχει μπέρδεμα!!Μπόρειτε να βάζετε κάτω τα στατιστικά σας και να βγάζετε οτι ο Αρης δεν έχει μπασκετικο κοινό αλλά αυτο είναι λάθος!!Η προσέλευση των οπαδών δεν είναι ο αξιόπιστος δείκτης μέτρησης αν ένα κοινό είναι μπασκετικό!!Αυτό που πέτυχε ο Αρης στο μπάσκετ στα τέλη του 80 είναι μοναδικό σε όλα τα αθλήματα!!Δημιούργησε μπασκετικό κοινό είτε σας αρέσει είτε όχι!!Εγώ είμαι απο αθήνα δεν εχω παει ποτε θεσσαλονίκη άρα ούτε αλεξάνδρειο αλλα θεωρώ τον εαυτό μου το μεγαλύτερο φίλαθλο του Αρη!!Σαν και εμένα υπάρχουν χιλιάδες σε όλη την ελλάδα!!Η ιδέα του μπασκετικού Άρη ξεπερνάει τα στενά όρια της θεσσαλονίκης και το αστείο ερώτημα αν γεμίζει ή όχι το Αλεξάνδρειο!!!!!!!


Φίλε μου, το αν γεμίζει το Αλεξάνδρειο δεν είναι καθόλου αστείο. Μία ομάδα έχει πραγματικά δικό της κοινό όταν αυτό το κοινό μπορεί να την συντηρήσει. Τα έσοδα απο τα εισητήρια του γηπέδου είναι ένας απο τους κυριότερους τρόπους που έχει ένας λαός να στηρίξει οικονομικά την ομάδα του. Το ξέρεις οτι φέτος υπήρξαν μερικοί Αθηναίοι Αριανοί που αγόρασαν διαρκείας και ας μην μπορούν να πάνε στο Αλεξάνδρειο μόνο και μόνο για να στηρίξουν την ομάδα ;

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ , εγώ δεν λέω πως ο Άρης δεν έχει μπασκετικό κόσμο. Αθηναίος είμαι και εγώ και έχω γυρίσει πάρα πολλά γήπεδα basket, την ποιότητα των φιλάθλων μας δεν την έχει καμία αλλη ομάδα στην ΕΛΛΑΔΑ (γιατί στην Ελλάδα ζούμε και όλα σχετικά είναι) και η ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο απλά δεν περιγράφεται. Όσο για τα πέτρινα χρόνια, αυτά είναι που κάνανε αυτούς που απλά βλέπανε τον Άρη γιατί νικούσε, πραγματικούς Αριανούς. Ποιός ξεχνάει τους εράνους της super 3 για να πληρώσει τους παίχτες, η το ανελέητο κυνηγητό της ομάδας απο τους δικηγόρους του Γιαννάκη. Ποιός μπορεί να ξεχάσει εκείνο το μήνα που οι "φανέλες" του Άρη, με ένα ρόστερ 8 παιχτών που παίζαν απλήρωτοι, κέρδησαν ολυμπιακό παναθηναικό και ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο το οποίο και κατέκτησαν παρότι κάποιοι τότε είχαν λυσσάξει να πάει αλλού. Ποιός ξεχνάει τα κύπελλα μέσα στην Τουρκία η τον Μπόνι, έναν ξένο, να παρακολουθεί έτοιμος να κλάψει την καινούργια του ομάδα να μας αποκλύει στο κορατς. Αυτές και πολλές άλλες στιγμές κάνανε τους μπασκετικούς αριανούς, γιατί τότε έδειξε η ομάδα την ψυχή και το ιδικό της βάρος. Τώρα αν κάποιοι απο αυτούς έχουν κουραστεί ή έχουν γίνει κοινικοί, είναι ένα άλλο θέμα, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν τους παρεξηγώ. Είναι φυσιολογικό μετά απο τόσα δύσκολα χρόνια να παρατηρούνται και τέτοια φαινόμενα.
celtic_pride
H ύπαρξη μπασκετικού κοινού σε μια αμιγώς "ποδοσφαιροκρατούμενη" (πλεον) μιντιακά χώρα φαντάζει κάτι οξύμωρο. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Αρειανός έχει μια αγάπη για το μπάσκετ και αναλογικά με τους άλλους φιλάθλους δείχνει μια περισσότερη συμπάθεια. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι ζω στη Θεσσαλονίκη, αλλά εδω πέρα τουλάχιστον το βασικό μέλημα της πλειοψηφία των Αρειανών είναι το ποδόσφαιρο. Οταν, ο τύπος (βλ. εφημερίδες και ραδιόφωνα) παίζουν 90% μπάλα, τότε ο κόσμος γυρνάει εκεί. Προσοχή, άλλο πράγμα η ενδόμυχη αγάπη για το μπάσκετ και άλλο η έμπρακτη στήριξη στο άθλημα. Σαφέστατα, ο Αρειανός πραγματικά αγαπάει το μπάσκετ όμως η αγάπη από την έμπρακτη στήριξη (τουλάχιστον σε αυτή την πόλη) απέχουν παρασάγγας. Υπάρχουν πάρα πολλοί Αρειανοί (ευρέως φάσματως ηλικιών) που δεν ασχολούνται με το μπάσκετ. Θα βρείτε όμως ποσοστό Αρειανών που ασχολούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με το μπάσκετ? Νομίζω πως είναι απειροστά μικρό..Αντιλαμβάνομαι βέβαια, ότι για τους εκτός Θεσσαλονίκης Αρειανούς, η παράθεση νούμερων και στατιστικών φαντάζει κάτι εκνευριστικό, και συμμερίζομαι τη στάση τους, καθώς για να διατηρηθείς οπαδικά μακριά από τη βάση της ομάδας χρειάζεται ρομαντισμός και αυτό εκπέμπεται μέσα από το "μπασκετικός λαός". Καλώς ή κακώς, εγώ μπορώ να εκφέρω γνώμη μόνο για τη βάση του πληθυσμού, τη Θεσσαλονίκη. Μπασκετικό λαό, δεν μας κάνουν τα (πραγματικά εκπληκτικά) χαρτάκια που θα πετάξουμε 5 φορές όλη τη χρονιά (εναντίον Παοκ, Παο, Οσφπ και στα πλευ-οφ), αλλά η αέναη ενασχόληση μας και ενδιαφέρον για το άθλημα.

Και παίρνω παράδειγμα από μένα, μέχρι τα 16 (2005) μπασκετικός Αρης σήμαινε η Προύσα και το κύπελλο το 97, και το "Μίλκο Καπ" του 2003, και το κύπελλο στη Λαμία το 2004, ουτε ήξερα για ειδική εκκαθάριση, για εράνους, για τίποτα.. Ομως, χάρη στον τελικό του Λίντο το 2005 άρχισα πραγματικά να ασχολούμαι με το μπάσκετ, δηλαδή ασχολήθηκα χάρη στο "πανηγύρι" (---> συμμετοχή σε τελικό)

Συγγνώμη αν σας κούρασα, biggrin.gif , και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα...


----Αν μπορεί κάποιος από τους mods να μεταφέρει τη συζήτηση στα "Διάφορα Σχόλια" καθώς κακώς τα λέμε όλα αυτά στις "Μεταγραφές"------
SteelGandalf
Σωστά τα λέτε οι περισσότεροι, αλλά θέλω να προσθέσω κάτι.

1. Ισχύει ότι τα ραδιόφωνα συζητούν κατά 90% για ποδόσφαιρο. Άρα, "μοιραίο", ο πολύς κόσμος να "παγιδεύεται" από αυτό και να ασχολείται περισσότερο με ποδόσφαιρο.

2. Δε βρίσκομαι μακριά από τη Θεσσαλονίκη (γύρω στα 30-40 λεπτά, απόσταση με το αυτοκίνητο), αλλά τα προηγούμενα χρόνια, πιστέψτε με, μου ήταν δύσκολο να βρίσκομαι στο Αλεξάνδρειο ή/και στο Κλεάνθης Βικελίδης, λόγω οικονομικών δεδομένων. Αυτό, σύντομα ελπίζω να αλλάξει. Είναι και τα έξοδα μετακίνησης μέσα (και πιστέψτε με, αν τα προσθέσεις όλα μαζί, δεν είναι λίγα). Δε μιλάω για 1-2 παιχνίδια και μετά από τη νέα χρονιά πάλι, γιατί πιστεύω πως για να στηρίξεις μια ομάδα, πρέπει να πας στο γήπεδο, τουλάχιστον στο 1/3 των αγώνων της (για να μη πω, τουλάχιστον, σε περισσότερους από τους μισούς εντός έδρας αγώνες της). Αυτό με κάνει λιγότερο Αρειανό ή μπασκετικό φίλαθλο από άλλους;

Βρέθηκα προχθές στο Κλεάνθης Βικελίδης για να παρακολουθήσω το παιχνίδι Άρης - Udinese Calcio (απόφαση της τελευταίας στιγμής, μετά από παρότρυνση ενός συναδέλφου) και παρότι ήταν 13 Αυγούστου, το γήπεδο είχε γύρω στις 10.000 κόσμο (ίσως και περισσότερο). Αναρωτιόμουν, λοιπόν, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού (στο οποίο η ομάδα έπαιξε φανταστικά, γεμίζοντας μας με αισιοδοξία) πως είναι δυνατόν τόσος λαός (σε ποσότητα) να μη γεμίζει ένα τέτοιο γήπεδο σε ΚΑΘΕ ματς; Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το μπάσκετ, σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό μάλιστα, αφού εκεί το γήπεδο παίρνει με το ζόρι 5.500 κόσμο. Δεν το συζητώ, είμαστε απαράδεκτοι και πολλοί που ισχυρίζονται ότι δεν είμαστε τελικά και τόσο μπασκετικοί, έχουν αρχίσει να με προβληματίζουν. Λόγω της απόστασης, δεν είχα "εικόνα" του τι συμβαίνει στο γήπεδο, στο οποίο, κακά τα ψέματα, όταν βρίσκεσαι μέσα, έχεις πολύ καλύτερη άποψη για την παρουσία και την ποσότητα του κόσμου που βρίσκεται επίσης εκεί.

Υ.Γ. Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί αυτό που περιμένω, ώστε να αγοράσω διαρκείας σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Υ.Γ.2 Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες της σημερινής Μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.