Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Μετεγγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
weirdo1977
δίκια μου επιθυμία... αποχώρηση σιγαλά scales παντελιάδη και προσθήκη των: πόποβιτς της Δυναμό ως ξένου... πελεκάνο η μιχαλάκη.. και έναν ξένο στο 5, δε θέλω τίποτα άλλο...

A!!! ναι και παραμονή του αντρέα
hagi
Το basketblog γράφει ότι ο Σιγάλας θα κλείσει στον Σπόρτινγκ

http://basketblog.gr/index.php?option=com_...d=3666&Itemid=1

για να δούμε.Πάντως ο Γιώργος βοήθησε πολύ φέτος κυρίως στην αρχή και στην Ευρωλίγκα.Μετά νομίζω κουράστηκε και ήταν κακός στο τέλος.
weirdo1977
το basketbog γραφει πολλά k διαφορα... δεν ξέρω ποσο αξύριστο είναι, κρατάω τις αποστάσεις μου.
chinaski
Μου αρεσει η σιγουρια του basketblog. Δεν τα παρουσιαζει ως πιθανα σεναρια, αλλα λιγο ως πολυ σαν γεγονοτα. Ειδωμεν.
Warrior
Το basketblog εγω δεν το θεωρω ιδιαιτερα αξιοπιστο μεχρι τωρα.Εχουν γραφτει πολλα κατα καιρους που
δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα,ενω εχουν γραφτει και καποια αρθρα ανακριβη,

Προχθες ελεγε για Ιβκοβιτς,σημερα μας εβαλε νεα "μπριζα" καθως μιλαει για Βωβο!!!
Green Warrior
Πως θα σας φαινόταν αν στον Άρη ερχόταν ο Γκούροβιτς νατι πχ. Κακιούζη δεν νομίζω να ήταν πιο ακριβός από τον captain αγωνίζεται ως "Έλληνας" και είναι φοβερός σκορερ κάτι που χρειάζεται η ομάδα σας η οποία είναι από τις καλύτερες αμυντικά αλλά επιθετικά έχει πρόβλημα wink.gif
hagi
Μακάρι να είχαμε τέτοιους παίχτες στο ρόστερ μας.Θα ανέβαζαν τον Άρη ένα επίπεδο..Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ψάχνουν τέτοιους παίχτες;;Είναι τόσο ακριβοί;;;

Ας ελπίσουμε του χρόνου να γίνουν καλύτερες μεταγραφές και να γίνει η ομάδα ακόμη πιο δυνατή..
Anaz
Δημητρης Παπανικολάου,Χρηστος Χαρισης.. Ελπιζω να'ναι μονο φημες!
Αυτες δεν ειναι σοβαρες μεταγγραφες.Ελεος με τα αποφαγια.Τοσοι καλοι νεοι Ελληνες κυκλοφορουν,παλι αλλου θα κλεισουν? 68.gif Οχι οτι ειναι κακοι παιχτες,αλλα μου δειχνουν πολυ μιζερες σαν κινησεις.
Warrior
Ο Παπανικολαου αντι για Σιγαλα δεν θα με χαλαγε..
Anaz
Καθόλου!Ουτε ο Χαρισης αντι Παντελιαδη.Σαν παιχτες δεν ειναι κακοί.Αλλα μου κανουν πολυ μιζερες σαν κινησεις.. Υπαρχουν πολύ καλοι νεοι ανερχομενοι Ελληνες που κυκλοφορουν.Παλι παλαιμαχους πρωην πρωταγωνιστες που περισσεψαν απο τους 2 μεγαλους θα πάρει..?Ετσι την πατησε περσι κ ο πανιωνιος με τον Χατζη,κ τωρα κυνηγα Καλαμποκη,ετσι κ εσεις με Καλαιτζη!Εφοσον θελει να φτιαξει ομαδα να πρωταγωνιστει πρεπει να κανει πιο σοβαρες κινησεις.
Βεβαια αν απλα παρει Παπ στη θεση Σιγαλα,κ φερει κ Μαυροκεφαλιδη,Πελεκανο πχ, δεν εχω κανα πρόβλημα.. biggrin.gif
Αλλα αν ερθει ο Παπ θα προοριζεται απλα για εναν περιορισμενο ρολο οπως αυτος του Σιγαλα φετος?
Anaz
QUOTE
Στα κίτρινα επιθυμεί να δει ντυμένο τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Τζεβελέκης και δεν το κρύβει… «Ο Λουκάς είναι δικό μου παιδί και θα ήμουν ευτυχής εάν ερχόταν να παίξει στον Άρη», είπε μεταξύ άλλων…


«Δεν χρειάζεται να γίνουν συζητήσεις με το μάνατζέρ του, μπορώ και μιλάω απευθείας με το Λουκά. Είναι δικό μου παιδί, τον ξέρω επειδή μεγάλωσε στο ΓΑΣ Κιλκίς, όπως και ο Βασιλειάδης με το Γιώργο Δέδα και θα ήταν χαρά μου να έρθει ο Μαυροκεφαλίδης και να παίξει στον Αρη. Νομίζω ότι και ο ίδιος θα το ήθελε πολύ», υποστήριξε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και συνέχισε: «Αυτό δε σημαίνει ότι ο Μαυροκεφαλίδης θα έρθει σίγουρα στον Αρη. Μία επιθυμία εξέφρασα και βέβαια είναι και θέμα του προπονητή. Γιατί εμείς έχουμε τον προπονητή μας για να αποφασίζει για τους παίκτες που θα παίξουν στην ομάδα».

Ερωτηθείς για τον Αντρέα Ματζόν, απάντησε: «Εάν δεν συνεχίσουμε, από το βράδυ της Παρασκευής ξεκινάμε την προετοιμασία μας και το σχεδιασμό για την επόμενη περίοδο. Στην κλήρωση της Ευρωλίγκα, όπως κάναμε και πέρσι, θα είμαστε μαζί με τον προπονητή μας. Δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια, έχουμε κάνει κι εμείς τις επαφές μας για κάθε ενδεχόμενο».

Τέλος, για τα οικονομικά δεδομένα και τις κινήσεις για την ερχόμενη σεζόν, είπε: «Δεν πρόκειται να κάνουμε βιαστικά βήματα. Θέλουμε προσεκτικά βήματα, ένα κάθε φορά και σύντομα πιστεύουμε ότι θα έχουμε τη δυνατότητα και το μπάτζετ να αυξήσουμε, αλλά να χτυπήσουμε και το πρωτάθλημα. Είμαστε αρειανοί και θέλουμε όλοι μας να βλέπουμε την ομάδα ψηλά. Θέλουμε να κερδίζουμε τώρα καθημερινά το ζήτημα της αξιοπιστίας».
Aπο sport24.gr
Αυτο μαλιστα,θα'ταν εξαιρετικη κινηση για τον Αρη!
xaotiki_diastasi
Μακάρι να γίνουν αυτά που ακούγονται στα διοικητικά για να αρχίσουμε να βγάζουμε γούστα με τις μεταγραφές και στο μπάσκετ σιγά σιγά... Καλοί οι Παπανικολάου, Χαρίσης, Καλαμπόκης αλλά πρέπει επιτέλους να χτυπήσουμε και μεις κανέναν πιο ελπιδοφόρο. Φέτος Μαυροκεφαλίδη και του χρόνου ποιος ξέρει... (προσωπικός πόθος ο Περπέρογλου αλλά απίθανο μάλλον)

Εντωμεταξύ αν όντως ισχύουν αυτά που λέγονται για είσοδο νέων επιχειρηματιών στη διοίκηση, τον μπαρμπα-Castle γιατί τον ανανέωσαν; Αφού δεν κάνει πια...
weirdo1977
ακριβώς επειδή είναι γερο kastl... θα ήταν αχαριστία - αν όχι κάτι πιο βαρύ-αφού τον ξεζούμισες 3 χρονια [του βγαλες κυριολεχτικά το λάδι] να τον πετάξεις σαν στημένη λεμονόκουπα στον κάλαθο τον αχρηστων... οι μεγάλες ομάδες δε συμπεριφέρονται έτσι.. τα ίδια ισχύουν k για τον σιγαλά...
xaotiki_diastasi
Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Μια ομάδα πρέπει να κρατάει παίχτες ανάλογα με το αν ταιριάζουν με τους στόχους της ή όχι. Δεν είπα να τον κρατήσουμε μέχρι τον Αύγουστο και αφού τότε βρούμε κανέναν κομμένο από ΝΒΑ να τον διώξουμε. Θα μπορούσε άνετα να βρεί άλλη ομάδα αν έφευγε τώρα από τον ΑΡΗ. Κ ειδικά στην περίπτωση του ΑΡΗ δεν υπάρχει η πολυτέλεια να ξοδεύεται η θέση του κοινοτικού playmaker έτσι απλά. Αν μπορούσαμε να φέρουμε τον Ζήση δε θα με ένοιαζε. Αλλά προφανώς δε μπορούμε. Κ το πιο πιθανό είναι να είναι και πάλι βασικός στην πιο νευραλγική θέση με κανένα Χαρίση από πίσω.

Τελοσπάντων ο Τέρελ είναι ένας από τους πιο συμπαθείς παίχτες μας, οπότε άλλος ένας χρόνος υπομονή.
Για το Σιγάλα "δε σηκώνω κουβέντα". Αν σέβεται τον εαυτό του πρέπει να αποσυρθεί. Η εντύπωση μου είναι ότι πέρσι έκανε 10-12 καλά παιχνίδια ενώ φέτος 5-6. Αν συνεχίσει έτσι του χρόνου θα είναι άστα να πάνε...
Anaz
Kαλα δεν νομιζω να δημιουργει προβλημα ο Καστλ.Αν εχει αλλον εναν καλο πλευμεκερ διπλα του ειναι μια χαρα..
reignman
Παντως σχετικα με τον Γκουροβιτς.. Εκλεισε Στην Προκομ Τρεφλ!
hagi
Διαφωνώ για τον Κάστλ..Είναι εξαιρετικός παίχτης απλώς κουράστηκε στο τέλος της χρονιά όχι λόγο ηλικίας αλλά επειδή έπαιζε συνέχεια.Θα δεις του χρόνου ότι θα είναι μια χαρά και πάλι..Άσε που γνωρίζει καλά τα κατατόπια και μας χρειάζεται.Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να πάρουμε άλλον ένα καλό playmaker ώστε να ξεκουράζεται ο Τερέλ και να μην παίζει τόσο πολύ..

Όσο για τις μεταγραφές γενικά δεν ξέρω.Μακάρι να αυξηθεί το μπάτζετ όπως λέγεται αλλά θα πρέπει να γίνουν κινήσεις σύντομα γιατί οι καλοί παίχτες πάλι θα χαθούν.Ήδη ο Πελεκάνος λέει θα πάει Ρεάλ..Άντε τί περιμένουν να κλείσουν όλοι..

Όσο για Χαρίση και Παπανικολάου δεν είναι κακές μεταγραφές,ειδικά του Παπανικολάου που έδειξε ότι αντέχει ακόμα..Απλώς συμφωνώ με τον Anaz ότι δεν είναι και σούπερ μεταγραφές..

Θα πρέπει να κινηθούν για κάτι καλύτερο..Υπάρχουν στην αγορά σίγουρα καλοί παίχτες..Επίσης θα ήθελα να έρθει ο Πάντιους..Πιστεύω θα βοηθούσε πολύ και θα είχαμε τον άνθρωπο που θα μπορεί να ξεκολλήσει την ομάδα και να της δώσει ενέργεια..

Όσο για Μαυροκεφαλίδη,δεν τρελένομαι ρε παιδιά..δεν ξέρω..Κάποιες φορές δείχνει ότι είναι πολύ καλός και άλλες ούτε που φαίνεται..Αν είναι να παίξει καλό μπάσκετ σίγουρα θα ήταν καλή μεταγραφή.Αν είναι μέτριος όμως τότε τζάμπα θέση θα πάρει..Βέβαια είναι νέος και αυτό μπορεί να είναι θετικό για τον Άρη..

Έχω μεγάλη αγωνία με τις μεταγραφές και τον προπονητή..Άντε να δούμε μπας και ανεβούμε πιο ψηλά ώστε να γίνουμε πιο απειλητικοί για όλους..
Igor
Τι λετε για τους Αμερικανους του Πανιωνιου. ¨
Πολυ καλες λυσεις και οι δυο..
Warrior
Δεν με χαλανε και οι δυο....αλλα γιατι περιοριζεσαι στους αμερικανους!Εγω και σε Αρσλαν και Περπερογλου
δεν θα λεγα οχι... biggrin.gif
SteelGandalf
Χαλαρώστε μάγκες γιατί μας βλέπω πάλι με τίποτα Φλετσέριδες. tongue.gif

Κρατάτε μικρό καλάθι. wink.gif

Μακάρι να γίνει, επιτέλους, μετά από χρόνια η ομάδα μας όπως την φανταζόμαστε. wink.gif
hagi
Δεν ακούω τίποτα για Κακιούζη..Έχει ακούσει κανείς κάτι;Δε νομίζω να γίνει τίποτα.. sad.gif
07macijauskas
Ο Παπανικολάου είναι καλός παίκτης και θα βοηθήσει τον Αρη. Μπορεί να φαίνεται μίζερη μεταγραφή αλλά ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν πολλά περισσότερα χρήματα να διαθέσουν. Έτσι οι Έλληνες πρώτης διαλογής, όσοι δεν καταφεύγουν στο εξωτερικό, πάνε σε αυτούς. Για τον Κακιολυζη όντως δεν ακούστηκε κάτι και δεν νομίζω να γίνει κάτι.
hagi
Εντάξει ο Παπανικολάου είναι μια μεταγραφή που σίγουρα δεν κάνει το μπαμ αλλά είναι καλή.Όπως και να έχει ο Παπανικολάου έδειξε έτοιμος φέτος όποτε χρησιμοποιήθηκε και αυτό με κάνει να πιστεύω ότι αν παίξει περισσότερο χρόνο θα προσφέρει αρκετά.

Δηλαδή δεν θα είναι σαν τον Καλαϊτζή που έδειξε ότι τα χρόνια στον πάγκο του Παναθηναϊκού τον επηρέασαν.
man10
Παντως σε περιπτωση που μεινουν ελευθεροι πιστευω οτι Παπανικολαου-Κακιουζης-Παπαμακαριος ειναι καλες περιπτωσεις,με εμπειρια και αξια.
alien-tour
QUOTE(hagi @ Jun 25 2007, 06:32 AM) *
Δεν ακούω τίποτα για Κακιούζη..Έχει ακούσει κανείς κάτι;Δε νομίζω να γίνει τίποτα.. sad.gif


Από sport.gr
QUOTE
25/06/2007 ΙΣΠΑΝΙΑ

"Μάχη" για τον αρχηγό

Το ισπανικό Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με την Ρεάλ να κατακτά το Πρωτάθλημα και η μεταγραφολογία ξεκίνησε. Στα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου ...παίζει πολύ και το όνομα του Μιχάλη Κακιούζη. Το συμβόλαιο του έλληνα άσου λήγει, η Μπαρτσελόνα βέβαια τον θέλει, αλλά ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει κι άλλες ομάδες.

Σύμφωνα με την "El mundo deportivo" για τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Ταού και η Παμέσα Βαλένθια του Φώτη Κατσικάρη.
Igor
Αρα παει ο Κακιουζης...
Anaz
Ο Χαρισης φημολογειται εντονα μετα την αποχωρηση του απ'τον Ολυμπιακο..
spysta
νομιζω οτι και μια πολυ καλη πειπτωση για τον Αρη θα ηταν και ο Φρεντ Χαουζ της ΤΑΟΥ που μενει ελευθερος και φημολογειτε οτι τον εχει πλησιασει η Χιρονα...αν δεν εχει λογους πρσοσωπικους η' οικογενειακους(δεν ξερω καν αν εχει οικογενεια.. tongue.gif ) σιγουρα θα προτιμησει τον Αρη με μια αξιολογη προσφορα...
weirdo1977
τον Χαουζ τον θελαμε και περσι ε ? παντως στην ταου που τον ειδα [ειδικα με τον παναθηναικο στο Φ4 ηταν τραγικός.. επισης θα προτιμουσα ξενους στο 1 κ στο 5 με ταπουτο στο 2-3.
spysta
QUOTE(weirdo1977 @ Jun 26 2007, 05:56 PM) *
τον Χαουζ τον θελαμε και περσι ε ? παντως στην ταου που τον ειδα [ειδικα με τον παναθηναικο στο Φ4 ηταν τραγικός.. επισης θα προτιμουσα ξενους στο 1 κ στο 5 με ταπουτο στο 2-3.

οντως στο final 4 ηταν απαραδεκτος...γενικα παντως ειναι καλος παικκτης οτι και να λεμε!!........ο Στακ λες να ερχοτανε πισω στον Αρη???
weirdo1977
δυσκολά!!
SteelGandalf
QUOTE(spysta @ Jun 26 2007, 05:26 PM) *
οντως στο final 4 ηταν απαραδεκτος...γενικα παντως ειναι καλος παικκτης οτι και να λεμε!!........ο Στακ λες να ερχοτανε πισω στον Αρη???


Πρώτα να κλείσουμε προπονητή και η ομάδα θα πρέπει να δημιουργηθεί βάσει του πλάνου του.

Ο Στακ δύσκολο το βλέπω να γυρίζει. Δε νομίζω πως τον θέλουν κάποιοι πίσω και νομίζω πως είναι λογικό κάτι τέτοιο. Αν είχε φύγει με διαφορετικό τρόπο ίσως.

Εγώ πάντως θα τον ήθελα στην ομάδα, αφού όσο καιρό αγωνιζόταν σε αυτήν, δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα από άποψη επαγγελματισμού και στο τελευταίο περσυνό ματς με το Μαρούσι, έδωσε την ψυχή του για την ομάδα μας.

Η βλακεία που έκανε, κατά τη γνώμη μου, ήταν ότι δεν ξεκαθάρισε τη θέση του αμέσως μετά και άφηνε να εννοηθεί ότι θα μείνει στην ομάδα, ενώ αυτός μάλλον τα είχε βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό. Κατά τα άλλα δε μπορούμε να του καταλογίσουμε απολύτως τίποτα. Έτσι πιστεύω.
El_Cid
Πολύ δύσκολα (για πολλούς λόγους)
geosider
QUOTE(SteelGandalf @ Jun 27 2007, 09:11 AM) *
Πρώτα να κλείσουμε προπονητή και η ομάδα θα πρέπει να δημιουργηθεί βάσει του πλάνου του.

Ο Στακ δύσκολο το βλέπω να γυρίζει. Δε νομίζω πως τον θέλουν κάποιοι πίσω και νομίζω πως είναι λογικό κάτι τέτοιο. Αν είχε φύγει με διαφορετικό τρόπο ίσως.

Εγώ πάντως θα τον ήθελα στην ομάδα, αφού όσο καιρό αγωνιζόταν σε αυτήν, δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα από άποψη επαγγελματισμού και στο τελευταίο περσυνό ματς με το Μαρούσι, έδωσε την ψυχή του για την ομάδα μας.

Η βλακεία που έκανε, κατά τη γνώμη μου, ήταν ότι δεν ξεκαθάρισε τη θέση του αμέσως μετά και άφηνε να εννοηθεί ότι θα μείνει στην ομάδα, ενώ αυτός μάλλον τα είχε βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό. Κατά τα άλλα δε μπορούμε να του καταλογίσουμε απολύτως τίποτα. Έτσι πιστεύω.

γιατί να μην τον θέλουν πίσω; έκανε καμιά μεγάλη βλακεία;
ή μήπως έχουμε πάλι τα γνωστά όποιος φεύγει από τον Άρη μας είναι προδότης και φωτιά να πέσει να τον κάψει;

αν και όλα αυτά τόσα χρόνια είναι κυρίως κατορθώματα του super 3,
ανοίγω μέτωπα και ξύνω πληγές έ;
τί να κάνουμε όμως η αλήθεια πρέπει να λέγεται
όσο ο σύνδεσμος αυτός μένει στην εξέδρα είναι φοβερός και ανεπανάληπτος όταν αναλάμβάνει να προπαγανδήσει είναι "χέσε μέσα" και τον βάζω ακριβώς στο ίδιο σημείο και του καταλογίζω παρόμοια ευθύνη με τους χειρότερους παράγοντες που μας κατέστρεψαν στο παρελθόν
φυσικά μιλάω κυρίως για τους επαγγελματίες φιλάθλους του super 3 αλλά και οι απλοί ανώνυμοι του συγκεκρινένου συνδέσμου δεν είναι άμοιροι ευθυνών που τους ακολουθούσαν σαν πρόβατα
scales84
QUOTE(geosider @ Jun 28 2007, 08:21 AM) *
γιατί να μην τον θέλουν πίσω; έκανε καμιά μεγάλη βλακεία;
ή μήπως έχουμε πάλι τα γνωστά όποιος φεύγει από τον Άρη μας είναι προδότης και φωτιά να πέσει να τον κάψει;

αν και όλα αυτά τόσα χρόνια είναι κυρίως κατορθώματα του super 3,
ανοίγω μέτωπα και ξύνω πληγές έ;
τί να κάνουμε όμως η αλήθεια πρέπει να λέγεται
όσο ο σύνδεσμος αυτός μένει στην εξέδρα είναι φοβερός και ανεπανάληπτος όταν αναλάμβάνει να προπαγανδήσει είναι "χέσε μέσα" και τον βάζω ακριβώς στο ίδιο σημείο και του καταλογίζω παρόμοια ευθύνη με τους χειρότερους παράγοντες που μας κατέστρεψαν στο παρελθόν
φυσικά μιλάω κυρίως για τους επαγγελματίες φιλάθλους του super 3 αλλά και οι απλοί ανώνυμοι του συγκεκρινένου συνδέσμου δεν είναι άμοιροι ευθυνών που τους ακολουθούσαν σαν πρόβατα


Ωπα.εδω εισαι λαθος.Εγω δεν ειμαι σουπερας.δεν εχω καμια σχεση με τον συνδεσμο.Αλλα η συμπεριφορα του στακ και για μενα δεν ηταν σωστη και δεν το θελω πισω.Οταν ειπε οτι φευγω γιατι εχω υψηλοτερους στοχους και θελω να κατακτησω τιτλους δεν σε προσβαλε?Εφαγε τα μουτρα του και ισως τωρα να θελει να γυρισει.Τωρα δεν θελουμε εμεις.Οταν τον παρακαλαγαν παιδακια περσι να μεινει κι αυτος ελεγε θα δουμε εχωντας ηδη υπογραψει στους ολυμπιακούςαυτο το θεωρω πουλημα.Και μεσα σε ολα αυτα βαλε οτι εφτασε και 32 και πρεπει σιγα σιγα να βρισκουμε πιο νεους παικτες
sihainas
Γιατί να σε προσβάλει...είχε σαν στόχο ο Άρης κανέναν τίτλο φέτος; Ο Ολυμπιακός αντίθετα είχε 3 τίτλους σαν στόχο (άσχετα αν δεν πήρε κανέναν)

ο φετινός Στακ σίγουρα δεν θα ήταν καθόλου καλή μεταγραφή αλλά επειδή ξέρουμε ότι μπορεί να προσφέρει και αν φύγει και ο Μάσσευ σίγουρα θα είναι ιδανικός αντικαταστάτης του... (ειδικά αν όντως μπορεί να πάρει Ελληνικό διαβατήριο...) rolleyes.gif
sprewell
QUOTE(sihainas @ Jun 28 2007, 02:02 PM) *
Ο Ολυμπιακός αντίθετα είχε 3 τίτλους σαν στόχο


Μη τα λες ετσι αποτομα 69.gif
thrylos7
Δηλαδή αν δεν είχε βάλει την παρένθεση μπορεί να είχαμε και κανένα ατύχημα; rolleyes.gif

Ο Σκέιλς θα φύγει; Ή θα εξαρτηθεί κι από το νέο προπονητή;
sprewell
Αγαπητε θρυλε7, κατσε να κλεισει πρωτα ο προπονητης και μετα τα συζηταμε ας μη προτρεχουμε. icon_wave.gif
weirdo1977
σας ενοχλεί ο stack που στο finale ούτε "αριαναρας" δήλωσε, ούτε δημιούργησε ποτε πρόβλημα k δεν σας ενοχλεί ο γιαννάκης... ο ορισμός της κωλοτούμπας...
SteelGandalf
Εγώ το δήλωσα. Θα ήθελα να γυρίσει πίσω. Θα αποδείξει ότι παραδέχτηκε και το λάθος του έτσι.

Είναι καλό παιδί ο Ράιαν. Αυτό δε σηκώνει συζήτηση. smile.gif
geosider
QUOTE(weirdo1977 @ Jun 28 2007, 01:26 PM) *
σας ενοχλεί ο stack που στο finale ούτε "αριαναρας" δήλωσε, ούτε δημιούργησε ποτε πρόβλημα k δεν σας ενοχλεί ο γιαννάκης... ο ορισμός της κωλοτούμπας...

δεν κάνουμε καμιά κωλοτούμπα και γιαννάκη και στακ θέλουμε
τον μόνο που δεν γουστάρουμε είναι ο γκαγκαλούδης δεν είναι δυνατόν να πας στον αιώνιο αντίπαλο και να δηλώνεις ότι φεύγω από μια μεγάλη ομάδα για να πάω σε μια μεγαλύτερη
και που κιόλας, στο μπάσκετ!!! αυτό όντως ήταν προκλητικό γιατί θα μπορούσε να το διατυπώσει καλύτερα αλλά δεν το έκανε
scales84
Οταν εισαι ΑΡΗΣ παντα εχεις στοχο τιτλους.και αποδειχτηκε με την πορεια του ΑΡΗ φετος.Με εναν ψηλο ακομα,δλδ τον στακ θα παιζε τελικο ο ΑΡΗΣ.επισης μπορει ο ολυμπιακος να χει μεγαλυτερο μπατζετ,αλλα και ιστορικα και τα τελευταια 5 χρονια ο ΑΡΗΣ εχει περισσοτερες επιτυχιες..οποτε ειναι ατοπο....
McRae
QUOTE(geosider @ Jun 29 2007, 12:30 PM) *
τον μόνο που δεν γουστάρουμε είναι ο γκαγκαλούδης δεν είναι δυνατόν να πας στον αιώνιο αντίπαλο και να δηλώνεις ότι φεύγω από μια μεγάλη ομάδα για να πάω σε μια μεγαλύτερη
και που κιόλας, στο μπάσκετ!!! αυτό όντως ήταν προκλητικό γιατί θα μπορούσε να το διατυπώσει καλύτερα αλλά δεν το έκανε


Μηπως μπερδευεσαι λιγο?Ο μονος που θυμαμαι να εκανε τετοια δηλωση ηταν ο Κομματος οταν εφυγε απο τον ΠΑΟΚ για τον Αρη.
hagi
Πάλι φτάσαμε βλέπω στις προδοσίες και λοιπά..Έλεος ρε παιδιά με τα ίδια πράγματα..Και μένα με πείραξε που έφυγε ξαφνικά ο Στακ αλλά δεν θα πω να μην ξανάρθει..Δεν έχω τέτοια προβλήματα..Και με το Γιαννάκη ειδκά μη λέμε ότι θέλουμε..Αυτός και ο Γκάλης έκαναν τα πάντα στον Άρη..Μπορεί να έκανε και λάθη δεν λέω αλλά εντάξει ο κάθε ένας κοιτάζει την πάρτυ του και είναι λογικό..

Γιατί να μην τον θέλω στην ομάδα και αυτόν και τον Στακ και όλους..Και να είστε σίγουροι παιδιά (όσοι έχετε τέτοιες απόψεις) ότι ο Γιαννάκης την πόνεσε την ομάδα πολύ περισσότερο από εμάς που είμαστε απέξω..Αυτός έπαιζε όχι εμείς..Μην λέμε ότι θέλουμε..

Αγωνιστικά τώρα τον Στακ μάλλον δεν θα τον ήθελα και πολύ.Αν είναι όπως την περσινή χρονιά τι να τον κάνουμε.Αν βελτιωθεί ναι.Θα ήθελα πίσω τον Πάντιους..

Για άλλους παίχτες δεν ξέρω τί θα γίνει..Η αλλαγή προπονητή θα μας αφήσει πίσω όπως φαίνεται.Ευτυχώς που παίζουμε Ευρωλίγκα και υπάρχει το κίνητρο για τους παίχτες να περιμένουν..
geosider
QUOTE(McRae @ Jun 29 2007, 11:03 AM) *
Μηπως μπερδευεσαι λιγο?Ο μονος που θυμαμαι να εκανε τετοια δηλωση ηταν ο Κομματος οταν εφυγε απο τον ΠΑΟΚ για τον Αρη.

ναι ο κόμματος το είχε πει αυτό αλλά ούτε τον γκαγκαλούδη θα ήθελα ποτέ πίσω γιατί κάτι είχε παιχτεί και μ' αυτόν, αυτούς τους δύο δεν θέλω εγώ
scales84
Καλα μαγκες αφηστε αυτα,γιατι διαβασα οτι παμε να χασουμε τον γουιλκινσον.θα ναι καταστροφη πιστευω να χαθουν οι 2 καλυτεροι παικτες μας φετος...για να δουμε
SteelGandalf
Που το άκουσες αυτό φίλε; Θα τρελαθούμε εντελώς μου φαίνεται.

Αντί να έχουμε ήδη κλείσει τους υπάρχοντες και να ψάχνουμε για ενίσχυση, έχοντας και προπονητή, εμείς ακόμα αγχωνόμαστε.

Τι κάνετε κύριοι της διοίκησης;
reignman
ο wilkinson οδευει προς εφες πιλσεν. 600-800.000 το χρονο του προσφερουν
Warrior
Kαι οχι μονο αυτη....

Λεγεται πως εχει προταση και απο Ντιναμο και απο αλλες ισπανικες ομαδες και ολοι ειναι διατεθιμενοι να
πληρωσουν το buy οut που ειναι πολυ μικρο οπως ολα δειχνουν.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.