Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Μετεγγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
rchos
QUOTE
Καλημερα
Θεωρω οτι ο Γλυνιαδακης εχει αποδειξει τα τελευταια δυο χρονια οτι τα χρηματα δεν ειναι το πρωτο μελημα του. Επομενως πιστευω οτι η Ευρωλιγκα ειναι το μεγαλυτερο και καλυτερο μας διαπραγματευτικο χαρτι.


σε αυτο συμφωνω απολυτα!το εχω ηδη πει εξαλου!
dizzy_fingers
QUOTE
Υ.Γ. το οτι βαζω σε ολες τις προτασεις θαυμαστικο και οχι τελια δεν σημαινει τιποτα!απλα εχω μαθει βλακωδως να πηγαινει αυτοματα το χερι μου στο θαυμαστικο στο τελος καθε προτασης!

Ευτυχώς το ξεκαθάρισες...μέχρι τώρα πρέπει να σε είχα για το πιό ενθουσιώδες άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ στο διαδίκτυο με τόσα θαυμαστικά που βάζεις laugh.gif.
Warrior
QUOTE(sportime.gr)
Σούπερ(Σόνικς) υπογραφή για Γλυνιαδάκη!

Κόντρα στις κακοτοπιές και τις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στην Ευρώπη, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης παραμένει στο ΝΒΑ! Λίγες μέρες μετά από την… αποπομπή του από τους Ατλάντα Χοκς, ο Έλληνας σέντερ μαζεύει τα… μπογαλάκια του και μετακομίζει στο Σιάτλ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τους Σούπερ-Σόνικς!


Οποτε τελος ο Γλυνιαδακης,ενω το κενο στην ρακετα μας παραμενει....
Alexmei
τουλάχιστον το παιδί βρήκε θέση στο ΝΒΑ!

Θα βρεθεί λύση για την ρακέτα μας..... ίσως προς τα Χριστούγεννα όμως... εκεί το βλέπω.
weirdo1977
νομίζω πως ο φλέτσερ έχει τριετές συμβόλαιο... είναι πρόβλημα αυτό..

δεν θα θελα k άλλο αμερικανο μονο για την ευρωλίγκα στην ουσία θα χούμε 2 ξεχωριστές ομάδες k αυτό νομίζω είναι πολύ δύσκολο ..... ίσος μας στοιχίσει
rchos
ενα μπραβο στο παιδι που απο οτι φαινεται πραγματοποιει το ονειρο του! 41.gif θα τον παρακολουθουμε με ενδιαφερον!
οσο για τον αρη αντε καλο ψαξιμο τωρα!
SteelGandalf
Μακάρι να πάει καλά στο NBA γιατί σίγουρα το αξίζει ο Ανδρέας. Του εύχομαι υγεία και ενεργή συμμετοχή.

Όσο για εμάς τι να πω. Μας "χαλούσε" ο Χαριτόπουλος που ήταν ένας παίχτης σίγουρα καλύτερος από το Φλέτσερ (σύμφωνα πάντα με τα όσα μας έχει δείξει μέχρι στιγμής αυτός). Μακάρι να μας διαψεύσει και σύντομα γιατί το έχουμε ανάγκη. Αλλιώς θα είναι δύσκολα τα πράγματα.
hagi
Και γω εύχομαι να πάει καλά ο Γλυνιαδάκης..

Από εκεί και πέρα δε νομίζω ότι ο Χαριτόπουλος είναι καλύτερος από τον Φλέτσερ..Πιστεύω ότι θα δείξει καλύτερα στοιχεία με τον καιρό..Άλλωστε στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ ήταν πολύ καλός στα Ριμπάουντ..Ο Χαριτόπουλος αν εξαιρέσουμε κάποιες αναλαμπές δεν βοηθούσε την ομάδα..Αντίθετα δημιουργούσε πρόβλημα τις περισσότερες φορές..
klearxos
Καλημερα
Ο Χαριτοπουλος ηταν καταπληκτικος αμυντικος στο pick n roll 24.gif
SteelGandalf
Τι έχεις να πεις ύστερα και από το σημερινό παιχνίδι του Φλέτσερ φίλε μου Hagi;
polpap
ΑΡΗΣ: Με έναν ψηλό μπορεί να πάει (πολύ) ψηλά

Αποστολέας ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στις 9/11/2006 17:07:46

Οι «κίτρινοι» παρουσιάζουν αξιοθαύμαστη πληρότητα στην περιφέρεια, όμως όσο υπάρχει η «τρύπα» στη φροντ λάιν, θα αγωνιούν σε κάθε ματς

Η ήττα του Αρη στη Νάπολι πόνεσε τουςφίλους του, τον Αντρέα Ματσόν και τους παίκτες. Τόσο για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, όσο και για το γεγονός ότι από την ιταλική πόλη μπορεί να περάσουν οι υπόλοιποι ανταγωνιστές των «κιτρίνων» για την πρόκριση στους «16». Αυτό όμως που απασχολεί τον Ματσόν δεν είναι τι θα κάνουν οι αντίπαλοι, αλλά η δική του ομάδα.

Ο Αρης, λοιπόν, παρά την ήττα, παρά το «μπλακ άουτ» του πρώτου ημιχρόνου, παρά τα 20 λάθη και τα 21 κλεψίματα των αντιπάλων (!) έδειξε ότι έχει ικανότητες. Ικανότητες για να πάει ψηλά. Το πόσο, όλα δείχνουν ότι θα εξαρτηθεί από το πότε θα ληφθεί (επιτέλους) η απόφαση για ενίσχυση της γραμμής των ψηλών.

Για την ήττα στη Νάπολι όλοι στέκονται στις τελευταίες φάσεις. Στα βήματα του Σπινέλι, στην επιλογή του Παντελιάδη... Ομως η αλήθεια είναι ότι ο αγώνας (ίσως να) χάθηκε νωρίτερα για τους «κίτρινους». Στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο... Τσιταντίνι θύμιζε Σακίλ Ο' Νιλ στη ρακέτα, έπαιρνε το ένα ριμπάουντ μετά το άλλο και κρατούσε ζωντανούς τους πελαγοδρομούντες Ιταλούς. Τη σκυτάλη μετά πήρε ο Ρόκα. Το κενό του Αρη στους ψηλούς θύμιζε... τρύπα του όζοντος, και δεν πρέπει να ξεγελά το τελικό υπέρ του 41-37 στα ριμπάουντ. Και ο τελευταίος που φταίει γι' αυτό είναι ο συγκινητικός Μάικ Ουίλκινσον...

Κακά τα ψέματα, ο Αρης δεν έχει την πολυτέλεια να διαθέτει έναν κοινοτικό που αγωνίζεται για 2' σε κάθε αγώνα (Φλέτσερ). Ούτε η δικαιολογία «δεν υπάρχουν καλοί ψηλοί» πείθει, αφού όλο κάι κάποιος θα μπορεί να αγωνιστεί για περισσότερα από... 2 λεπτά. Παράπονα υπάρχουν και για την αποτελεσματικότητα του Μάσεϊ. Ομως η έλευση ενός καλού ψηλού ίσως «βελτιώσει» τον Αμερικανό που στο κάτω κάτω (διά στόματος Ματσόν) αποκτήθηκε για να μαζεύει ριμπάουντ κι αυτό κάνει. Ο Γιαννούλης θα επιστρέψει από τραυματισμό και αν ληφθεί υπόψιν πως ούτε αυτός είναι ο κλασικός σέντερ, αλλά και ο χρόνος που θα χρειαστεί για να είναι 100% έτοιμος, το κενό θα παραμένει.

Το «κόλπο» του Ματσόν με τη χρησιμοποίηση του Σιγάλα ως δεύτερου ψηλού έπιασε κόντρα στον Πανιώνιο, δεν μπορεί όμως να πιάνει σε κάθε ματς, ειδικά στην Ευρωλίγκα όπου τα μεγέθη είναι διαφορετικά. Οποιος είδε τον Μάικλ Ράιτ της (προσεχούς αντιπάλου του Αρη) Ορτέζ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, μπορεί να καταλάβει...

Ο ψηλός είναι, λοιπόν, ο μεγάλος πονοκέφαλος των «κιτρίνων», οι οποίοι παρουσιάζουν αξιοθαύμαστη πληρότητα, όσο και ποιότητα στην περιφέρεια. Στον αγώνα με τη Νάπολι ο Ματσόν «κατέβασε» επτά γκαρντ. Σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη άνοδο του Σεραπίνας, ο Αρης μοιάζει... ομάδα των 16 της Ευρωλίγκας, από τη θέση «1» μέχρι το «3». Και είναι αλήθεια ότι με την κατάλληλη «ένεση» στη φροντ λάιν, μπορεί να στοχεύει (πολύ πιο) ψηλά...

Apo to betsmart
SteelGandalf
Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε με αυτή την άποψη και το εκφράζουμε εδώ και καιρό τώρα. Το θέμα είναι ποιος "ψηλός" είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή που μπορεί και θέλει να έρθει στην ομάδα για να βοηθήσει.
weirdo1977
likholitof biggrin.gif
SteelGandalf
Μια χαρά, αλλά είναι ελεύθερος;
weirdo1977
στην Δυναμό περιχώρων παίζει... αν έχουν διάθεση τον φέρνουν
SteelGandalf
Τον ξέρουμε. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει. Αυτά που μπορεί να προσφέρει είναι αυτά που χρειαζόμαστε. Ύψος, κοψίματα, μερικούς πόντους και γενικά μπορεί να βοηθήσει ερχόμενος από τον πάγκο τους Γιαννούλη, Μάσεϊ και Γουίλκινσον.

Τι περιμένουν λοιπόν και δε τον φέρνουν; Αν μας διαβάζουν τους παρακαλούμε να φέρουν το Φέοντορ στην ομάδα. smile.gif
polpap
Nomizw oti exei ginei anafora kai sto parelthon sthn gnomi ton filathlwn tou APH pou ekrazete apo "diafora site". w00t.gif

Kai epidi to epipedo edopera eine sigoura kalytero apo tis super filosofimenes atakes pou akoume sta radiofona: icon_wave.gif KAE
hagi
QUOTE(SteelGandalf @ Nov 9 2006, 01:35 AM) *
Τι έχεις να πεις ύστερα και από το σημερινό παιχνίδι του Φλέτσερ φίλε μου Hagi;


Φίλε SteelGandalf έχω να πω ότι ακόμη πιστεύω ότι είναι πιο χρήσιμος από τον Χαριτόπουλο..Πιστεύω ότι θα βοηθήσει περισσότερο στη συνέχεια αλλά χρειάζεται και υποστήριξη από άλλους ψηλούς που δεν έχουμε..

Αν και λίγο άσχετο με το τόπικ παραθέτω το παρακάτω από betsmart :

QUOTE
Ο Ουίλκινσον υπόσχεται... ξύρισμα!

10/11/2006 0:32



Ο Ιούλιος Καίσαρας, πριν γίνει αυτοκράτορας, βροντοφώναξε στη σύγκλητο το περίφημο «veni, vidi, vici» επιστρέφοντας νικητής από μία ακόμη εκστρατεία. Δύο χιλιάδες χρόνια αργότερα, ένας –πάλαι ποτέ- αυτοκράτορας, ο Άρης, επιστρέφοντας από την Ιταλία, αναφώνησε «ήρθα, είδα, αλλά... δεν κέρδισα». Ο Καίσαρας λίγα χρόνια μετά τη συγκεκριμένη νίκη του στον Πόντο, ανακηρύχθηκε αυτοκράτορας, επομένως και ο Άρης έχει δικαίωμα στην ελπίδα! Αδύνατον; Ο Μάικ Ουίλκινσον έχει διαφορετική άποψη και μέσω του Sportime.gr, ρίχνει το γάντι στους αντιπάλους: «Να δούμε ποιος θα μας νικήσει στην καλή μας μέρα...».


Για την ώρα πάντως, ο Άρης καλείται να επιστρέψει το γρηγορότερο δυνατόν στις επιτυχίες καθώς μετά τις ήττες από ΤΣΣΚΑ και Νάπολι βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας του τρίτου ομίλου και αντιμετωπίζει την προσεχή Τετάρτη την Ορτέζ στο Παλέ ντε Σπορ σε έναν αγώνα που έχει χαρακτήρα «do or die» για τους Θεσσαλονικείς. «Πάντα λέμε ότι όλα τα ματς είναι ιδιαίτερα, αλλά ειδικά αυτό με την Ορτέζ είναι σαν τελικός. Είναι ο πιο σημαντικός αγώνας για εμάς μέχρι τώρα και θέλουμε τη νίκη με κάθε τρόπο. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, ξέρουμε ότι είμαστε βελτιωμένοι όσο περνάει ο καιρός, ενώ στην έδρα μας έχουμε ένα απόλυτο όπλο που μας κάνει ανίκητους. Τους φιλάθλους μας».

Ο ίδιος ο Ουίλκινσον εμφανίζεται σχετικά σίγουρος για την έκβαση του αγώνα με την Ορτέζ, όμως η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα αν ο Άρης είχε καταφέρει να αποδράσει με το «διπλό» από την Νάπολι. Ένα «διπλό» που έμοιαζε, όχι εύκολο, αλλά σίγουρα εντός των δυνατοτήτων του Άρη. «Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο «σκασμένοι» είμαστε με την ήττα. Σε όλον τον αγώνα, αν και δεν παίζαμε καλά, πιστεύαμε ότι θα παίρναμε το ματς. Στα 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, μαζευτήκαμε και είπαμε «ωραία, φτάσαμε το παιχνίδι μέχρι εδώ, τώρα πάμε να το πάρουμε». Ακόμα στα τέσσερα δευτερόλεπτα αν και χάναμε με δύο πόντους, πιστεύαμε στη νίκη. Ήμασταν σίγουροι και γι αυτό όταν τελείωσε ο αγώνας, μείναμε αποσβολωμένοι. Βέβαια, κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε ένα σωρό ριμπάουντ και δεν είχαμε συγκέντρωση, όμως παρ’ όλ’ αυτά, απείχαμε ένα σουτ από τη νίκη. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι κρίμα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι αυτή η ήττα θα μας γίνει μάθημα. Θα μάθουμε να «τελειώνουμε τη δουλειά» χωρίς τόσο άγχος. Όταν είσαι η καλύτερη ομάδα, οφείλεις να φεύγεις από το γήπεδο νικητής".

Στην κλήρωση της Euroleague τον Οκτώβριο στο Μέγαρο Μουσικής, ο προπονητής του Άρη, Αντρέα Ματσόν, έσπευσε να εκφράσει την απαισιοδοξία του σχετικά με την πρόκριση της ομάδας του στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, θέλοντας προφανώς να αποφορτίσει τους παίκτες του, αλλά και να διατηρήσει χαμηλά τους τόνους μεταξύ των φιλάθλων του Άρη, που έμοιαζαν να ονειρεύονται από το ξεκίνημα τα... περασμένα μεγαλεία. Ο Μάικ Ούιλκινσον φάινεται να έχει διαφορετική άποψη. «Μέχρι τώρα είχαμε πάρα πολλούς τραυματισμούς που καθυστέρησαν την αγωνιστική μας άνοδο. Ελπίζω ότι ο από εδώ και μετά θα είμαστε όλοι υγιείς , γιατί τότε θα δείτε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε. Θα προκριθούμε στη φάση των «16», γιατί ο Άρης έχει θέση μόνο σε αυτό το επίπεδο. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Όταν παίζουμε καλά, δεν υπάρχει καμία ομάδα που να είναι καλύτερη από εμάς. Πρέπει να παίζουμε έξυπνα και συγκεντρωμένα για 40 λεπτά. Όποτε συμβαίνει αυτό, πραγματικά δεν φοβάμαι κανέναν αντίπαλο. Α, και προφανώς να μην τραυματιστεί κι άλλος παίκτης της ομάδας. Φτάνει τόσο!»

Το μέγεθος δε μετράει!

Λίγο ο τραυματισμός του Γιαννούλη, λίγο η αδυναμία του Κέβιν Φλέτσερ να προσαρμοστεί στο αγωνιστικό στυλ του Άρη, λίγο η αστάθεια του Μάσεϊ, και έχει βρεθεί ο Ουίλκινσον να παλεύει μόνος του με τα θηρία, όντας ο πιο συνεπής παίκτης, αλλά και το βαρόμετρο των «κιτρινόμαυρων». «Ξέρω ότι είναι κοινότοπο, αλλά δε με ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα στατιστικά μου. Θέλω να κερδίζει ο Άρης! Προφανώς και χαίρομαι όταν παίζω καλά, όποιος πει το αντίθετο είναι ψεύτης, απλώς δεν είναι ο πρωταρχικός μου στόχος. Εξάλλου στον αθλητισμό, (σ.σ. και στην Ελλάδα κυρίως, θα προσθέταμε) όταν η ομάδα κερδίζει, όλοι φαίνονται παικταράδες, οπότε... νίκες και μόνο νίκες! Σχετικά με τη γραμμή των ψηλών, η αλήθεια είναι ότι φέτος έχω αναβαθμισμένο ρόλο, αλλά μπορώ να ανταποκριθώ. Εξάλλου, από το γυμνάσιο κιόλας, έπρεπε να αντιμετωπίζω ψηλότερους και δυνατότερους αντιπάλους, αλλά πάντα τα έβγαζα πέρα. Στο μπάσκετ το μέγεθος δε μετράει. Το μυαλό υπερτερεί. Μου λείπει πάντως ο Ράιαν Στακ. Κάναμε ένα πολύ δυνατό δίδυμο πέρσι, και έχουμε ακόμα επαφή, έστω και τηλεφωνική.»

Ο Άρης έχει έναν απολογισμό πέντε νικών και τεσσάρων ηττών σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Euroleague και το ερώτημα που πλανάται στη Θεσσαλονίκη, μετά και τον αποκλεισμό από το κύπελλο, είναι το κατά πόσο οι «κίτρινοι» έχουν την ικανότητα και το υλικό για να κάνουν την υπέρβαση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τι λείπει από την ομάδα και σε ποιους τομείς πρέπει να βελτιωθεί; Ο κύριος Βίλκινσον (όπως μετονομάστηκε ο Μάικ μετά την Σκοπιανοποίηση) είναι και πάλι αισιόδοξος. «Η ομάδα είναι υπερπλήρης. Έχουμε περισσότερες λύσεις και περισσότερο ταλέντο σε σχέση με πέρσι. Το κακό είναι ότι με τόσους τραυματισμούς έχουμε μείνει πολύ πίσω από άποψη ομοιογένειας και αυτοματισμών. Όταν σε μία ομάδα υπάρχουν εννιά νέοι παίκτες, καταλαβαίνετε, ότι είναι πολύ δύσκολο αυτοί οι παίκτες να μάθουν γρήγορα ο ένας τον άλλον. Αυτός είναι ο τομέας στον οποίο χρειαζόμαστε βελτίωση, όμως δεν ανησυχώ γιατί υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να είμαστε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί. Όμως το ξαναλέω, όταν μάθουμε στην εντέλεια ο ένας το παιχνίδι του άλλου, θα δείτε έναν πολύ δυνατό Άρη. Τότε να δούμε ποιος είναι καλύτερος από εμάς!»

Φωτογράφοι, λάβετε θέσεις...

Η φετινή σεζόν είναι η δεύτερη με τα «κίτρινα» για τον Ουίλκινσον, ο οποίος έχει ήδη υπογράψει τριετή επέκταση του συμβολαίου του. Μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης; Το μέλλον θα δείξει, αν και ο Μάικ μοιάζει να περνά πολύ καλά στα πέριξ του Λευκού Πύργου. «Το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι να παίζω μπάσκετ και στη Θεσσαλονίκη δεν έχω κανένα μπασκετικό παράπονο. Οι φίλαθλοι μας είναι τρελοί με το μπάσκετ και αυτό είναι ένα τεράστιο κίνητρο για μένα. Το ότι η πόλη είναι όμορφη το ξέρουν όλοι και δεν χρειάζεται να το πω κι εγώ, όμως φέτος έχω ένα μικρό πρόβλημα. Μου λείπει η γυναίκα μου! Πέρσι την είχα μαζί μου διαρκώς και το γεγονός αυτό με έκανε ευτυχισμένο, αλλά φέτος δεν έχει έρθει ακόμα...».

Πριν προλάβουμε να ρωτήσουμε, πότε θα έρθει στα μέρη μας η εντυπωσιακή –το λιγότερο- κυρία Ουίλκνσον, ο Μάικ μας προλαβαίνει. «Ευτυχώς έρχεται σε δύο εβδομάδες και θα προσπαθήσω να την κρατήσω ως το τέλος αυτή τη φορά. Είναι δύσκολο για μένα να μένω μακριά από τη γυναίκα μου, αλλά... 15 μέρες είναι θα περάσουν. Το καλό είναι ότι της αρέσει το μπάσκετ και δεν χάνει αγώνα, έτσι κι εγώ έχω μονίμως παρέα και οι φωτογράφοι στο Παλέ έχουν μονίμως δουλειά!»

Βασίλης Παπανδρέου


Και εγώ πιστεύω πολύ σε αυτά που λέει ο Γουίλκινσον..Δηλαδή ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά αλλά δεν έχουμε γίνει ακόμη ομάδα..Κάτι δεν πάει καλά και δεν αποδίδουν αυτό που μπορούν..Δεν ξέρω αν ποτέ θα το καταφέρουν αλλά αν γίνει πραγματικά θα δούμε πολλά από την ομάδα..
Warrior
QUOTE(polpap)
Σχόλιο : ΑΡΗΣ: Με έναν ψηλό μπορεί να πάει (πολύ) ψηλά

Οι «κίτρινοι» παρουσιάζουν αξιοθαύμαστη πληρότητα στην περιφέρεια, όμως όσο υπάρχει η «τρύπα» στη φροντ λάιν, θα αγωνιούν σε κάθε ματς

Η ήττα του Αρη στη Νάπολι πόνεσε τουςφίλους του, τον Αντρέα Ματσόν και τους παίκτες. Τόσο για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, όσο και για το γεγονός ότι από την ιταλική πόλη μπορεί να περάσουν οι υπόλοιποι ανταγωνιστές των «κιτρίνων» για την πρόκριση στους «16». Αυτό όμως που απασχολεί τον Ματσόν δεν είναι τι θα κάνουν οι αντίπαλοι, αλλά η δική του ομάδα.

Ο Αρης, λοιπόν, παρά την ήττα, παρά το «μπλακ άουτ» του πρώτου ημιχρόνου, παρά τα 20 λάθη και τα 21 κλεψίματα των αντιπάλων (!) έδειξε ότι έχει ικανότητες. Ικανότητες για να πάει ψηλά. Το πόσο, όλα δείχνουν ότι θα εξαρτηθεί από το πότε θα ληφθεί (επιτέλους) η απόφαση για ενίσχυση της γραμμής των ψηλών.

Για την ήττα στη Νάπολι όλοι στέκονται στις τελευταίες φάσεις. Στα βήματα του Σπινέλι, στην επιλογή του Παντελιάδη... Ομως η αλήθεια είναι ότι ο αγώνας (ίσως να) χάθηκε νωρίτερα για τους «κίτρινους». Στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο... Τσιταντίνι θύμιζε Σακίλ Ο' Νιλ στη ρακέτα, έπαιρνε το ένα ριμπάουντ μετά το άλλο και κρατούσε ζωντανούς τους πελαγοδρομούντες Ιταλούς. Τη σκυτάλη μετά πήρε ο Ρόκα. Το κενό του Αρη στους ψηλούς θύμιζε... τρύπα του όζοντος, και δεν πρέπει να ξεγελά το τελικό υπέρ του 41-37 στα ριμπάουντ. Και ο τελευταίος που φταίει γι' αυτό είναι ο συγκινητικός Μάικ Ουίλκινσον...

Κακά τα ψέματα, ο Αρης δεν έχει την πολυτέλεια να διαθέτει έναν κοινοτικό που αγωνίζεται για 2' σε κάθε αγώνα (Φλέτσερ). Ούτε η δικαιολογία «δεν υπάρχουν καλοί ψηλοί» πείθει, αφού όλο κάι κάποιος θα μπορεί να αγωνιστεί για περισσότερα από... 2 λεπτά. Παράπονα υπάρχουν και για την αποτελεσματικότητα του Μάσεϊ. Ομως η έλευση ενός καλού ψηλού ίσως «βελτιώσει» τον Αμερικανό που στο κάτω κάτω (διά στόματος Ματσόν) αποκτήθηκε για να μαζεύει ριμπάουντ κι αυτό κάνει. Ο Γιαννούλης θα επιστρέψει από τραυματισμό και αν ληφθεί υπόψιν πως ούτε αυτός είναι ο κλασικός σέντερ, αλλά και ο χρόνος που θα χρειαστεί για να είναι 100% έτοιμος, το κενό θα παραμένει.

Το «κόλπο» του Ματσόν με τη χρησιμοποίηση του Σιγάλα ως δεύτερου ψηλού έπιασε κόντρα στον Πανιώνιο, δεν μπορεί όμως να πιάνει σε κάθε ματς, ειδικά στην Ευρωλίγκα όπου τα μεγέθη είναι διαφορετικά. Οποιος είδε τον Μάικλ Ράιτ της (προσεχούς αντιπάλου του Αρη) Ορτέζ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, μπορεί να καταλάβει...

Ο ψηλός είναι, λοιπόν, ο μεγάλος πονοκέφαλος των «κιτρίνων», οι οποίοι παρουσιάζουν αξιοθαύμαστη πληρότητα, όσο και ποιότητα στην περιφέρεια. Στον αγώνα με τη Νάπολι ο Ματσόν «κατέβασε» επτά γκαρντ. Σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη άνοδο του Σεραπίνας, ο Αρης μοιάζει... ομάδα των 16 της Ευρωλίγκας, από τη θέση «1» μέχρι το «3». Και είναι αλήθεια ότι με την κατάλληλη «ένεση» στη φροντ λάιν, μπορεί να στοχεύει (πολύ πιο) ψηλά...



Νομιζω οτι το παραπανω αρθρο περιγραφει ικανοποιητικα την πραγματικοτητα...
klearxos
Ωραια πραγματα!
Κατεπεσε η εγγυητικη της ΚΑΕ Αρης για χρεη στην ΚΑΕ Ηρακλης για την υποθεση Σχορτσιανιτη για το ποσο των 192000 ενω πως δηλωσε ο νομικος εκπροσωπος του Ηρακλη θα κυνηγησουν και την επομενη εγγυητικη αφου το ποσο ειναι 280000 ευρω!!!

Ισως για αυτον τον λογο δεν εχει γινει καμια κινηση για την αποκτηση παικτη αφου υπολογιζαν οτι θα επρεπε να δωσουν καποιο ποσο στον Ηρακλη. Δεν ξερω αν αυτο ηταν το υψος του ποσου παντως συμφωνα παλι με την πλευρα του Ηρακλη η αποφαση δεν ειναι εφεσιβαλιμη!
Οι δικοι μας λενε οτι η ανησυχια τους ειναι τι θα γινει αν πληρωσουν τον Ηρακλη και μετα δικαιωθουν(?!?)

Τωρα ποιος εχει δικιο.....
Warrior
Ωχ,καταλαβα!!Παει ο ψηλος που ελπιζαμε να παρουμε... sad.gif
rchos
δεν σημαινει απαραιτητα κατι τραγικο αυτο!εδω περσι στην αρχη της χρονιας ειχαμε καταπτωση της εγγυητικης του ολυμπιακου για χρεη στον βουλευτη πρωην προπονητη.
klearxos
Δεν θεωρω οτι θα εχουμε προβλημα με την καταπτωση αυτη καθεαυτη οσο με το γεγονος που ειπε και ο Warrior οτι θα πρεπει δηλαδη να ξεχασουμε τον ψηλο.
Θελω να πιστευω οτι η σημερινη διοικηση που σε αυτα τα θεματα εχει δειξει μια τουλαχιστον προετοιμασια θα εχει βαλει παραδειγμα τα χρηματα του Αγγελοπουλου στην ακρη. Ελπιζαμε οτι θα πηγαιναν αλλου αλλα φευ...
Alexmei
βρε παιδες μην το ψάχνετε... ο Ματσόν θα βρεί τον καλυτεροτερότερο για την θέση... είναι θέμα χρόνου... cool.gif wink.gif
xavier
μάλλον θα περιμένουμε την επιστροφή του Γιαννούλη...Απο τη στιγμη που στράβωσε του Γλυνιαδάκη δεν βλέπω να μπορεί να γίνει κάτι...άλλο
Anaz
Eμεινε ο Γιακοντνικ ελευθερος ε..τα μαθατε??Ενταξει δεν ειναι ψηλος,forward(4αρι) ειναι αλλα μπορει να βοηθησει στο ριμπαουντ κ ειναι παιχτουρα!!Βεβαια εχει πολυ υψηλο μπατζετ αλλα...ετσι κουβεντα να γίνεται!! tongue.gif
Warrior
Kι αλλο 4αρι βρε Αnaz??Θα διωξουμε 4αρι(φτηνο) για να φερουμε ακριβοτερο και ενω μας λειπει
σεντερ?? 33.gif

Ειδικα τωρα με το θεμα Σχορτσιανιτη...
dilliger
Παιδια ο jagodnik ειναι 3αρι... εχει δολοφονικο σουτ και γενικα ηταν ο ηγετης της Prokom για αρκετα χρονια...

σε καμια περιπτωση 4αρι.
thrylos7
Αν θέλετε να γεμίσει η ρακέτα μία είναι η λύση: Ρόμπερτ Γκούλιας... (όχι, δεν αστειεύομαι..)
EXPLOITED ARIS
Προτιμω να ξαναπαρουμε τον Μπριν(ανεκδιηγητος Φινλανδος που ειχαμε γυρω στο 99 με 2000!!!).Η τον Κουλ και δεν εννοω τον Λευκορωσο αλλα τον Γερμανο!!!!
The Admiral
Αμφιβαλλω αν τα οικονομικα της ομαδας ή ακομη και η διαθεση της διοικησης ειναι και για αλλη μεταγραφη.

Εγω αυτο που παρατηρω παντως ειναι πως στο πρωταθλημα παμε πολυ καλα και στην ευρωλιγκα ειμαστε αρκετα ανταγωνιστικοι.

Δυστυχως ή ευτυχως βλεπω οτι στο ελληνικο πρωταθλημα ομαδες ιδιαιτερα δυνατες περσι δεν ειναι ετσι και φετος (απο επιλογη τους καποιες,καθως δε θεωρησαν αναγκαιο να επενδυσουν για να ξεχωρισουν στις εγχωριες και ευρωπαικες διοργανωσεις).Συνεπως αν πηραμε περσι την 3η θεση με ισοδυναμο υλικο (λιγο καλυτερο,λιγο χειροτερο δεν εχει σημασια) ,πιστευω θα το κανουμε και φετος,ισως και πιο ευκολα.

Και επισης το οτι μιλαμε για εισοδο στους 16 της Ευρωλιγκα,οντας η πρωτη μας συμμετοχη μετα απο τοσα χρονια,δειχνει την ποιοτητα της ομαδας και το κινητρο της.Γιατι συζηταμε πως θα βαλουμε απο κατω την Ορτεζ,αλλα ξεχναμε τι εμπειριες εχει αυτη και τι εμεις.Θελω να πω πως αντι να βλεπουμε τη διοργανωση ως γιορτη και να χαιρομαστε με το καλο ξεκινημα στο πρωταθλημα,αισθανομαι μια περιεργη πιεση στην ομαδα (κρισιμο το επομενο ματς,ζωης ή θανατου το επομενο κτλ.)...Δε χαθηκε τιποτα αν δεν περασουμε στους 16 της ευρωλιγκα.Του χρονου θα ειμαστε πιο εμπειροι.Ουτε και αν χασουμε κανα "ευκολο" ματς στο πρωταθλημα.Θα επανορθωσουμε στα πλει οφ.Μπορουμε να "σπασουμε" οποιαδηποτε εδρα στο πρωταθλημα (εκτος μαλλον των "αιωνιων"),οπως εχουν δειξει μεχρι τωρα οι ομαδες.

Το ζητουμενο για μενα ειναι να παγιωθει μια κατασταση,οπου ο Αρης θα ειναι μια κλαση πανω απο τις υπολοιπες ομαδες που ορεγονται τη συμμετοχη στην Ευρωλιγκα μεσω της τριτης θεσης (με αγωνιστικα ή αλλα κριτηρια).Να μην μπορει να "αμφισβητηθει" δηλαδη αυτο,στο βαθμο που ειναι δυνατον.Τοτε θα δειτε πως και οι προοπτικες για πορεια στην Ευρωπη θα ειναι πολυ καλυτερες.Στην πρωτη χρονια μας ειναι δυσκολο να πετυχουμε πολλαπλους στοχους.Προσωπικα απολαμβανω σα γιορτη τα ματς της Ευρωπης και ελπιζω στη Ελλαδα να χτισουμε σταδιακα μια καλη διαφορα απο τον τεταρτο.
hagi
Συμφωνώ σε αυτά που λες απόλυτα αλλά εμείς οι Αρειανοί θέλουμε πάντα το κάτι παραπάνω και έχουμε ελπίδα ότι μπορεί να το καταφέρουμε..
Το θέμα είναι να μην είμαστε υπερβολικοί σε ότι λέμε..Αν και νομίζω ότι σε αυτό το forum δεν υπάρχουν υπερβολές..
hagi
Ρε παιδιά κάτι άσχετο τώρα,αλλά έχει σχέσει με τις μεταγραφές..Γιατί δεν πήραμε τον Στεπάνοβιτς και τον πήρε ο ΠΑΟΚ.. 68.gif

Νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός παίχτης και σίγουρα θα μας βοηθούσε,ειδικά με τις απουσίες που έχουμε λόγω τραυματισμών..

Το είχα στο μυαλό μου τόσο καιρό και τώρα που το θυμήθηκα το έγραψα.. tongue.gif
thrylos7
Nα τον πάρετε επειδή είναι πολύ καλός παίκτης ή επειδή τον πήρε ο ΠΑΟΚ; tongue.gif

Οι λόγοι είναι δύο και προφανείς:
Γιατί ούτε ο πιο απαισιόδοξος περίμενε τόσους τραυματισμούς... και ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να παίρνει παίκτες μόνο για να τους έχει... Αν ήταν όλοι καλά, τότε ποιος θα πρωτοέπαιζε στην ήδη πλήρη περιφέρεια της ομάδας;

Αν η "απόφαση" ήταν μετά τους τραυματισμούς.. εντάξει, είπαμε, επαγγελματίες είναι οι παίκτες, αλλά όχι και χαζοί να αλλάξουν στρατόπεδο μεσούσης της χρονιάς.. biggrin.gif
(αν και ακούστηκε ότι του έχει κάνει πρόταση ομάδα Ευρωλίγκας...)

Αν λες αντί ενός άλλου παίκτη(να φανταστώ Σεραπίνας; )... εδώ είναι θέμα προπονητή.. του Ματσόν και ... του Πρέλεβιτς..
dilliger
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του εντελως επιεικως "λιγου" FLetcher... το συντομοτερο.

Νομιζω ουτε για ομαδα που μαχεται να μειενι στην Α1 δεν κανει...ποσο μαλλο για υποχρεωσεις ευρωλιγκα...

ΑΛΛΑΓΗ ΧΘΕΣ... δεν θα την "βγαλουν" καθαρη Massey-Wilkinson για πολυ ακομα...

με επιστροφη Γιαννουλη και ενος παικτη ΡΑΚΕΤΑΣ τα πραγμτα θα ειναι σαφως καλυτερα

(απορω το εμπειρο ματι τους τι ειδε στον Fletcher και του εκαναν 3ετες ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ?)
hagi
Παιδιά άσχετο λίγο με το τόπικ αλλά εχθές είδα Δυναμό Περιχώρων-Δυναμό Μόσχας...Ένα πολύ καλό παίχνίδι..Κέρδισε η γνωστή Δυναμό Μόσχας αλλά αυτό που είδα και χάρηκα ήταν τον Νικολάι (Πάντιους)..

Χάρηκα που το είδα το παλικάρι..Τον συμπαθούσα πολύ..Δεν έπαιξε πολύ όμως γιατί είχε κάνει γρήγορα φάουλ..

Επίσης εκεί αγωνίζονται οι γνωστοί σε μας Μπλάκνεϊ και Λικχολίτοφ..Ρε παιδιά ο Λικχολίτοφ είναι πολύ καλός..Φορούσε και το νούμερο 21 και πράγματικά θύμησε τον Γκαρνέτ σε κάποιες φάσεις..Έκανε κάτι καρφώματα φοβερά..Και μάζευε και ριμπάουντ..
Πιθανών φέτος να τον χρειαζόμασταν..Και σίγουρα θα ήθελα τον Πάντιους στην ομάδα μας..
weirdo1977
το σκεφτόμουν k γω προχθές στο pale με την αεκ βλέποντας τον ηλιάδη, μου φάνηκε πως ο σκέιλς είναι πολυτέλεια γι αυτήν την ομάδα, ίσως αν στην θέση του είχαμε ένα πεντάρι k στην θέση του φλέτσερ τον παντιους ήμασταν πιο ισορροπημένοι... μια σκέψη έκανα μη βαράτε peace.gif tongue.gif
Warrior
Γιατι οχι στην θεση του Σεραπινας βρε weirdo??Στου Σκειλς??

Κοινοτικο ψηλο αντι για Φλετσερ και Παντιους αντι Σεραπινας...

Ξυνουμε πληγες πρωι,πρωι! biggrin.gif
dilliger
O Scales δειχνει οτι ειναι ο αμερικανος φονιας που φαχναμε τοσα χρονια!!!

Δειχνει οτι χςραει ανετα με Ηλιαδη στην ιδια πενταδα (σε σχηματα με 3 κοντους)

1η αλλαγη του ΑΝΥΠΑΡΚΟΥ και λιγου Fletcher...

και μετα του ψιλομετριου Serapinas (αν και δειχνει οτι το ξερει το τοπι... δεν εχει βρει ρυθμο)
αν βρεθει κατι εξαιρετικο στο 3...

Θα κανουμε υπομονη με τον Serapinas απλα γιατι δεν ειναι τυχαιος παικτης...
weirdo1977
δε ξέρω τι λέτε... εμενα ο σεραπινας mαρέσει... απλά θεωρώ πως χρησιμοποιείτε λάθος, δεν είναι δυνατόν να έχεις παίκτη με τέτοιο σουτ και να μην έχεις ούτε ένα σύστημα για να τον βγάζεις μονο του στο τρίποντο... δεν μπορώ να κατηγορήσω τον παίκτη γι αυτό..οποτε τον κρατάω στην ομάδα, η σκέψη μου ήταν η εξής: ένα πεντάρι τις αξιας του σκέιλς στη θέση του k στην θέση του συμπαθητικού αλλα λίγου φλέτσερ τον nikolai εντελώς θεωρητικά όλα αυτά μιας και θα ήταν χαζό "κατά την γνώμη μου" να πειράξουμε την ομάδα αυτήν την στιγμή.
klearxos
Ειμαι της αποψης οτι η ομαδα πρεπει να μεινει ως εχει.
Εγω οπως τη βλεπω απο το γηπεδο και απο τη τηλεοραση δειχνουν να εχουν δεθει μεταξυ τους οι παικτες(δεν μιλαω μπασκετικα) οποτε πιθανον να χαλουσε το κλιμα. Ισως και για αυτον τον λογω δεν εγιναν βεβιασμενες κινησεις με τον τραυματισμο του Σκειλς και ο Ραουφ υπεγραψε συμβολαιο ουσιαστικο σαν "υπεραριθμος" αν μου επιτραπει η εκφραση.(Θα πρεπει να μεινει καποιος εξω απο την δωδεκαδα της Πεμπτης)
dilliger
Θα μας πει κανενας τι θα γινει με την παρωδια των Flecher-Serapinas???

Ημαρτον!!! Αχρηστευουμε 2 θέσεις κοινοτικών...
Warrior
Aν δεν τους υπολογιζει ο Ματσον,να ζητησει να τους αντικαταστησουν.Ουτε εγω μπορω να καταλαβω σε τι
εξυπηρετει να εχουμε 2 κοινοτικους που να παιζουν 7-8 λεπτα μαζι.
dilliger
Επαναλαμβανω...

Αντικαταστηστε τον FLECHER ΧΘΕΣ!!!

Wilkinson & Massey Θα "κλαταρουν" αν συνεχιστει ετσι η κατασταση!!!

Δεν μπορει ο Σιγαλας να παιζει 4-5 στα 36!

Ο Γιαννουλης ειναι σαν να μην υπαρχει... (ακομα και οταν επιστρεψει)

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

ΦΕΡΤΕ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΨΗΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ!!!
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
Ειδήσεις Α1 : ΑΡΗΣ: Η κρούση στον Γλυνιαδάκη και το «όχι» στον πλειστηριασμό

Οι «κίτρινοι» βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του Ελληνα σέντερ και περιμένουν...


Ο Αρης χτύπησε την πόρτα του Ανδρέα Γλυνιαδάκη, όμως δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε κανενός είδους πλειστηριασμό. Οι «κίτρινοι» έκαναν την κρούση τους προς την πλευρά του Σφακιανού σέντερ, τον οποίο ήθελαν από την περσινή χρονιά ακόμη. Θεωρούν ότι από πολύ δυνατός, με τον Γλυνιαδάκη στο δυναμικό του ο Αρης μπορεί να γίνει φόβητρο, αφού ο κλασικός σέντερ μοιάζει να είναι το μοναδικό κομμάτι που λείπει από το εξαιρετικά σχηματισμένο παζλ του Αντρέα Ματσόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, με τον Ολυμπιακό να φέρεται να έχει καταθέσεικαλύτερη πρόταση στον γίγαντα των 2.15μ. Οι «κίτρινοι» ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να μπουν σε κανενός είδους πλειστηριασμό. Αυτή είναι η πάγια τακτική της ΚΑΕ, που «βοηθείται» και από το γεγονός ότι ο Ματσόν δεν «καίγεται» για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη, ειδικά μετά και την επιστροφή του Γιάννη Γιαννούλη. Η ομάδα άλλωστε έχει βρει τη «χημεία» και την ισορροπία της...

Οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά. Στον Αρη έκαναν την κίνησή τους και περιμένουν...


Μεταξυ μας και γω δεν εχω ιδιαιτερο αγχος για το τι θα απαντησει τελικα.Σιγουρα θα ειναι μια καλη κινηση,
κυριως και για την επομενη χρονια.Δεν νομιζω ομως οτι θα αλλαξει τις ισορροπιες για παραδειγμα στην
Ευρωλιγκα τοσο πολυ...

Συμφωνω και με την αποφαση της διοικησης να μην μπει σε πλειστηριασμο(σιγα μην εμπαινε βεβαια laugh.gif ).
Αν δεν θελει,ας παει στον Ολυμπιακο να μενει εκτος 12αδας.. tongue.gif
EXPLOITED ARIS
Αυτο ειναι και το μοναδικο μας πλεονεκτημα κατα του Ολυμπιακου τελικα.Να θελει να εχει εναν καλο χρονο μες το παιχνιδι γιατι υποτιθεται οτι ειναι διψασμενος για μπασκετ κλπ κλπ.Αλλιως τον βλεπω να κατεβαινει Πειραια και να παιζει απο δυο μεχρι πεντε λεπτα.Οχι τιποτα αλλο για το καλο του το κανουμε εμεις!!!!Για να παει ψηλα το παιδι!!
emperor
Ρε παιδιά μια απορια. Τι να τον κάνει ο Ολυμπιακός? Έχει Μπορούση Σόφο Ζιζιτς Στακ κτλ.Να έπερνε playmaker να το καταλάβω

Όσο για Γλυνιαδάκη αν είναι σε καλή κατάσταση πιστεύω ότι με την προσθήκη του θα είμαστε υπερπλήρης.Ο Φλέτσερ ας πάει κερκίδα
Air Kef
Μπορει να παρει Γλυνιαδακη και να στειλει πισω τον Στακ!! 69.gif


Δεν νομιζω να επιλέξει ο ιδιος να παει Ολυμπιακο.Θα ειναι τρελος.Στον Άρη μπορει να παιζει και βασικος σε καποια ματς,αν οχι σιγουρα θα εχει ενεργη συμμετοχή στην ομαδα.

Ο Ολυμπιακος οντως δν καταλαβαινω τι τον θελει.Έχει ιδιο ακριβως παικτη,τον Μπουρουση..

Αληθεια,ο Γλυνιαδακης θα μπορει να παιξει στην Α1;;
Warrior
Ο Ολυμπιακος τον θελει μαλλον...για να μην τον παρουμε εμεις!! biggrin.gif
tongue.gif tongue.gif

Δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα.Εκτος και αν θελει να στειλει τον Στακ,οποτε μια αλλαγη με τον
Φλετσερ δεν θα με χαλαγε καθολου!! w00t.gif

Περα απο την πλακα,αν παρει και Γλυνιαδακη...θα ναι σαν να "αδειαζει" και τον Σοφο. wink.gif
Επισης στην συνεντευξη χθες ο Γκερσον εκανε αναφορα σε ξενο παικτη για ενισχυσει,χωρις να πει τιποτα για
Γλυνιαδακη,οσο ακουσα τουλαχιστον...
Air Kef
Καλα και το ενδιφερον του Ολυμπιακου μπορει να ειναι κατασκευασμα δημοσιογράφων η ακομα και παραγοντων του Άρη,κουλο θα μου πειτε αλλα έχουν δει πολλα τα ματια μας.Ακομα και να μπλεχτει ο Ολυμπιακος δν νομιζω οτι θα το κανει για να μην τον παρει ο Αρης.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.