Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Μετεγγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
hagi
Εντάξει πιστεύω ότι ο Τερέλ δεν θα φορτσάρει και πολύ στην Βοσνία..Αλλά και πάλι του έχω εμπιστοσύνη,γιατί είναι "σκυλί" ο άνθρωπος..Ίσα ίσα θα είναι και πιο έτοιμος..
polpap
Kata tin gnomi mou to roster eine kalytero apo to persino.
Provlima vlepw ston asso -Eleos poso thantexei o castle-
Epishs den eime sigouros kata poso Wright kai Terry exoun sxetika idio tropo paixnidiu...
Meta kai apo to video tou youtube mou fenete gia triari me kallo sout, athlitiko kormi kai alma.

Herbert piase doulia! peace.gif
klearxos
Δεν ξερω αν θυμαμαι καλα ή οχι αλλα εχω την εντυπωση οτι σε περιπτωση αναγκης μπορει να κατεβασει την μπαλα και ο Ραιτ.
man10
QUOTE(alien-tour @ Aug 26 2007, 16:04 ) *
Τον Καραδολάμη ξεχάστε τον, είναι φαντάρος...Τον Σκορδίλη άφησες εκτός...
...Με τους Παπανικολάου,Πλιούκα και Ιωακειμίδη από την εθνική κάτω των 19, ξέρει κανείς τι παίζεί;

Καλα δεν νομιζω ο Καραδολαμης να χασει μια σεζον επειδη ειναι φανταρος...Ελεος...
Οσο για τους μικρους που μαζι με τον Ματαλον ηταν στην εθνικη εφηβων(U18),ο Ιωακειμιδης δωθηκε στην Ολυμπιαδα,ο Ματαλον πηγε σε κολλεγιο,για τον Πλιουκα δεν ξερω που πηγε,κατι ειχα διαβασει στο sportime για Βολο νομιζω,και ο Παπανικολαου,εμεινε αλλα ειναι μαλλον ανετοιμος να βοηθησει(γεννημενος το 90)
geosu
Δανεικούς δώσαμε:

1) Τον Fletcher στην Universitet Surgut.
2) Τον Καραβανά στην ΑΕΛ.
3) Τον Ιωακειμίδη στην Ολυμπιάδα.
4) Τον Μποχωρίδη στον Μακεδονικό.
5) Τον Λευκαδίτη στον Ερμή Λαγκαδά.

Ο Ματαλόν πήγε στους Wyoming Cowboys και, αν επιστρέψει στην Ευρώπη, έχουμε τα δικαιώματά του. Όλοι οι υπόλοιποι έμειναν στον Άρη. Πλιούκας και Παπανικολάου αγωνίζονται στην εφηβική ομάδα.

Όσον αφορά το ρόστερ, μιας και φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε:

Οι φετινές μας μεταγραφές έχουν το θετικό ότι είναι δοκιμασμένες λύσεις. Τους 2 ξένους μας, βέβαια, δεν τους έχουμε δει να αγωνίζονται αλλά τα στοιχεία τους είναι πάρα πολύ καλά. Πάντως, δεν κάναμε μεταγραφές τύπου Fletcher, Καλαϊτζή και Γιαννούλη που μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως λαχεία (τα οποία τελικά δεν μας βγήκαν).

Στον άσσο θα περίμενα μια μεταγραφή. O Castle θα είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος, ο Καλαϊτζής πέρυσι απογοήτευσε και ο Παντελιάδης δεν πήρε πολλές ευκαιρίες. Δυστυχώς, η κίνηση που περιμέναμε δεν έγινε ποτέ. Οπότε, όλοι περιμένουμε έναν καλύτερο Καλαϊτζή (χειρότερος δύσκολο να είναι), έναν Παντελιάδη στα περσινά επίπεδα απόδοσης (δεν ήταν καθόλου κακός) αλλά με μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και έναν Castle που να παίρνει, επιτέλους, ανάσες (η συμμετοχή του στο Eurobasket δεν νομίζω να του κάνει κακό, αφού δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εθνική Βοσνίας). Σε αυτό, ίσως βοηθήσει και ο Wright.

Στις θέσεις 2-3 πιστεύω ότι είμαστε υπερπλήρεις. Οι 2 ξένοι μας προβλέπεται να είναι το βαρύ πυροβολικό μας, ενώ υπάρχουν και ο πολύ καλός Τσαλδάρης, ο γνωστός σε όλους μας Ηλιάδης και ο Serapinas ο οποίος αδικήθηκε από τον Mazzon (όπως και ο Παντελιάδης). Μια χαρά είμαστε, ειδικά αν ο Terry μπορεί να δίνει βοήθειες στο 4 (ο σωματότυπός του δείχνει ότι μπορεί).

Στην ρακέτα διάβασα ότι πολλοί κρίνουν πως είμαστε χειρότεροι από πέρυσι. Εγώ δεν το πιστεύω. Και εξηγούμαι: Μπορεί ο ένας από τους 4 ψηλούς μας να είναι έφηβος (Σκορδίλης ή Τσαϊρέλης), αλλά και πέρυσι είχαμε τον Fletcher, ο οποίος είχε μηδαμινή προσφορά. Επίσης, στην θέση του αρνητικού Γιαννούλη έχουμε τον Αγαδάκο, ο οποίος μπορεί να μην είναι παικταράς αλλά είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον προκάτοχό του. Δυστυχώς, ο Γιαννούλης πέρυσι ήταν εκνευριστικός και σε άμυνα και σε επίθεση και έχασε πολλούς αγώνες λόγω τραυματισμού. Επίσης κρατήσαμε τον Massey και αποκτήθηκε ο Mottola, ο οποίος είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου. Το αρνητικό είναι ότι για ακόμα μια χρονιά δεν έχουμε κλασσικό βαρύ center (αν και πέρυσι αποδείξαμε ότι με την ομαδική άμυνα αντιμετωπίζεις οποιονδήποτε center εκτός από το φαινόμενο Σχορτζιανίτη) και ότι χάσαμε την πολύ καλή "χαμηλή" άμυνα του Wilkinson. Το ότι ο Mottola δεν έχει ως ατού τα rebounds δεν με προβληματίζει, αφού υπάρχουν οι πολύ αλκτικοί Massey και Terry.

Λόγω του style του Herbert και της φύσης των παικτών που αποκτήσαμε βλέπω να αλλάζουμε πολύ τον τρόπο παιχνιδιού μας. Προβλέπω περισσότερο run and gun και ελπίζω το δίδυμο των βοηθών να φροντίσουν για την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Όσο καλές και να είναι οι μεταγραφές μεγάλη σημασία θα έχει η χημεία των παικτών. Σίγουρα, πάντως, θα είμαστε πιο εντυπωσιακοί από πέρυσι. Στα θετικά υπολογίζω και το γεγονός πως ένας πιτσιρικάς, τουλάχιστον, θα βρίσκεται στην 12άδα και δεν θα έχουμε φαινόμενα Καραβανά και Χαριτόπουλου, οι οποίοι έμειναν αιώνια ταλέντα.

Η έλλειψη μεγάλου βάθους στον πάγκο δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα γιατί:
1) Terry, Wright και Massey είναι νέοι και έχουν την αντοχή να δώσουν πολλά ποιοτικά λεπτά.
2) Πέρυσι με μικρότερο βάθος πάγκου τα πήγαμε μια χαρά, οπότε γιατί να μην πάμε καλύτερα φέτος;
3) Η ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος μας επιτρέπει να ξεκουράζουμε παίκτες σαν τον Castle και τον Mottola στους περισσότερους αγώνες. Ουσιαστικά, μόνο ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο Πανελλήνιος, ο Πανιώνιος, άντε και η ΑΕΚ δείχνουν να έχουν ανταγωνιστικές ομάδες. Οπότε, με τους υπόλοιπους ο Αγαδάκος και ο Παντελιάδης μπορούν να ανταπεξέλθουν μια χαρά.

Συγγνώμη αν κούρασα.

υγ. Όποιος το αντέχει οικονομικά, ας πάρει διαρκείας. Οι κινήσεις που έγιναν ήταν θετικές και προβλέπεται θέαμα (και ουσία) φέτος στο Παλέ. Μόνο αν στηρίζουμε μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις!
EXPLOITED ARIS
Εγινε και η τελευταια μεταγραφη για φετος...
Παρεπιπτοντως αν μπειτε στο youtube και δειτε τον Rayshawn Terry θα παθετε πλακα.
Μακαρι να βοηθησει τοσο πολυ.
Ειμαι αρκετα αισιοδοξος για φετος.Πιστευω πως στα σημεια ειμαστε δυνατοτεροι απο περυσι.
Αυτο που μας δινει ενα καλο ξεκινημα ειναι οτι εχουμε εναν κορμο 7 παικτων απο περυσι και αυτο πιστευω πως θα παιξει ενα ρολο.
Αντε να ερθουν τα πρωτα φιλικα να δουμε τι γινεται.
Anaz
Στη ρακετα περσι ο Αρης ουσιαστικα ειχε μονο τους Γουιλκινσον,Μασει, κ Γιαννουλη,Σιγαλα απο πισω να δινουν λίγα λεπτα,ενω ο Φλετσερ ηταν ωσει παρων. Φετος ερχεται ο Μοτολα στη θεση του Ουιλκινσον κ ο Αγαδακος στη θεση του Γιαννουλη ενω φευγουν Φλετσερ,Σιγαλας. Αν αποδειχτει ο Τερυ καθαρο 3αρι οπως φαινεται στα βιντεακια, θα'χει προβλημα στη ρακετα ο Αρης..

Γενικα μ'αρεσει το ροστερ,μαλλον περισσοτερο απο περσι,αν κ εχει 2 βασικες ελλειψεις οπως προειπα.. Το κυριοτερο θεμα ομως δεν αφορα το ροστερ,αλλα την αξιοποιηση του απ'τον νεο προπονητη. Ο Ματζον περσι με τον τροπο που παρεταξε την ομαδα στο γηπεδο πηρε το 120% απο αυτο που θα μπορουσε απ'το ροστερ της ομαδας.. Δεν ειναι τυχαιο οτι το χαμηλοτερο μπατζετ της Ευρωλιγκας εφτασε στους 16,κ κοντραρε στα ισα τον Ολυμπιακο με το διπλασιο μπατζετ..
Φετος αφου δεν εγινε η υπερβαση στα μεταγγραφικα, απαιτειται μια παρομοια υπερβαση απο πλευρας στησιματος της ομαδας,δηλαδη προπονητη.. Κατι καθολου ευκολο..
man10
Το θεμα ειναι οτι ο Τερυ απο τα βιντεακια οτι ειναι 3αρι,βεβαια με τα αθλητικα του προσοντα εχει την δυνατοτητα ισως να προσφερει πολλα και στο 3...
Παντως,πενταδα,
Καστλ-Ραιτ-Τερυ-Μασει-Μοτολα ειναι κατι παραπανω απο αξιοπιστη 5αδα,ενω οι Ελληνες(Καλαιτζης-Παντελιαδης-Ηλιαδης-ΤσαλδαρηςΑγαδακος-Τσαιρελης) αλλα και ο Σεραπινας δειχνουν οτι θα προσφερουν πολλα πραγματα απο τον παγκο.
thrylos7
Θα συμφωνήσω με όλους (ειδικά είναι ένα post του Anaz που με καλύπτει πάρα πολύ)...

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η frontline του Άρη δεν είναι πλήρης... Δεδομένης και της αδυναμίας στον άσσο, η ομάδα θα έχει προβλήματα σε κάποια ματς. Το πόσα θα είναι αυτά, θα εξαρτηθεί από τον Χέρμπερτ... Είναι πράγματι δύσκολο να επαναληφθεί κάτι σαν το περσινό...

Η ομάδα είναι πάρα πολύ ισχυρή στις θέσεις 2-3 κι αυτή είναι ουσιαστικά η διαφορά της σε σχέση με πέρυσι.. Κι εμένα, από (ένα και μόνο) μικρό βίντεο που είδα ο Τέρι μου φάνηκε για 3, αν και ίσως έχει άνεση να παίξει και στο 4, λόγω των σωματικών του προσόντων. Το θέμα είναι ότι μπορεί να πάρει μόνο λίγα λεπτά στο 4 κι αυτό γιατί, ο Μάσεϊ αναμένεται να πάρει ακόμη περισσότερο χρόνο φέτος, ελλείψει Ουίλκινσον. Και όσο θεαματικό να είναι το δίδυμο Μάσεϊ - Ράιτ, δε νομίζω να μπορεί να ...κάνει τη δουλειά ως δίδυμο ρακέτας (αν και θα έχει ενδιαφέρον ομολογουμένως).

Ο Αγαδάκος σίγουρα θα προσφέρει περισσότερα από τον Γιαννούλη και μαζί με τον Μόττολα ίσως καλύψουν το κενό του Ουίλκινσον.
Μου κακοφαίνεται βέβαια που δεν υπάρχει εναλλακτική λύση από πίσω... Τουλάχιστον πέρυσι υπήρχε ένας Φλέτσερ (που όσο να' ναι, είναι ψηλός biggrin.gif ). Με το δανεισμό του Καραβανά φαίνεται πως ο Χέρμπερτ είναι σίγουρος για τα πλάνα του και μακάρι να του "βγει".

Τ' ότι θα του βγει το μπάσκετ που του αρέσει είναι σίγουρο, με αυτούς τους παίκτες στο 2-3 (χμ.. και 4, ολόκληρος Μάσεί είναι αυτός!)..

Πάντως, η σημαντικότερη "μεταγραφή" που θα μπορούσε να κάνει ο Άρης είναι ο Καλαϊτζής. Εφόσον υπάρχει ένας κλασικός πλέι μέικερ, πίσω από τον Καστλ, τα προβλήματα της ομάδας μειώνονται. Το κακό είναι ότι δύσκολα θα μπορούσε ν' ακολουθήσει ένα γρήγορο ρυθμό για μεγάλο διάστημα, οπότε βλέπω να επικρατεί ένας μικρός πανικός στο παιχνίδι της ομάδας (κάτι όχι απαραίτητα κακό, αφού αυτό θα είναι και απόρροια της ποιότητας των ξένων της, που απ' ότι φαίνεται κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα).

Το σίγουρο είναι ότι το πείραμα έχει μεγάλο ενδιαφέρον... Κι όπως λέει και ο geosu (καλώς ήρθες!), το Παλέ φέτος είναι προορισμός!
Anaz
QUOTE
Το σίγουρο είναι ότι το πείραμα έχει μεγάλο ενδιαφέρον...
Προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι ο Αρης φετος θα παιξει πιο ελκυστικο μπασκετ,αλλα δυσκολα θα επαναλαβει τις περσινες επιτυχιες. Το βεβαιο παντως ειναι αυτο που λες.

QUOTE
Μου κακοφαίνεται βέβαια που δεν υπάρχει εναλλακτική λύση από πίσω... Τουλάχιστον πέρυσι υπήρχε ένας Φλέτσερ (που όσο να' ναι, είναι ψηλός biggrin.gif ). Με το δανεισμό του Καραβανά φαίνεται πως ο Χέρμπερτ είναι σίγουρος για τα πλάνα του και μακάρι να του "βγει".
Αν εχει κανεναν (σοβαρο) τραυματισμο,δεν του "βγαινει" με τιποτα.. rolleyes.gif Σταυρωστε τα χερια σας μην τραυματιστει κανεις εκ των Μοτολα,Μασει, γιατι..

Υ.Γ:Εκτος αν κανει κανα μπαμ κ χτυπησει Γλυνιαδακη..! Αλλα που..
hagi
Και γω που είδα τον Terry μου φαίνεται καθαρό τριάρι και μάλιστα με πολύ καλό σουτ και καταπληκτικά αθλητικά προσόντα.Με αυτά τα προσόντα λοιπόν νομίζω μπορεί να παίξει και τέσσερα όταν χρειαστεί..
Αν παίξει τόσο όσο φαίνονται τα προσόντα του τότε θα είναι μεγάλη η βοήθεια που θα πάρει η ομάδα.Αν είναι εξίσου καλώς και ο Wright τότε από ξένους θα είναι κομπλέ η ομάδα.Κάποιες ελλείψεις είναι λογικό να υπάρχουν αλλά μην ξεχνάμε ότι άλλαξε ο προπονητής και σίγουρα θα αλλάξουν και οι χρόνοι συμμετοχής των παιχτών.Πιστεύω ότι θα παίξουν και οι άλλοι playmaker περισσότερο από πέρσι.

Η ευχή είναι να μην έχουμε τραυματισμούς και φυσικά να πως αυτό που έλεγα και πέρσι ,να υπάρξει χημεία,δηλαδή ομάδα.Αν γίνουν ομάδα μπορεί να πάει καλά..

Πιστεύω πάντως ότι ο Χερμπερτ θα δώσει γρήγορο ρυθμό στην ομάδα αφού έχει κάποιους τέτοιους παίχτες αλλά ελπίζω να συνεχιστεί και η καλή άμυνα.Αυτό που φαίνεται όπως προείπαν και άλλο φίλοι είναι ότι μάλλον θα είναι πιο εντυπωσιακός ο Άρης φέτος και αυτό είναι σίγουρα θετικό.Βέβαια καλό είναι να υπάρχει και αποτέλεσμα..

Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες...
weirdo1977
QUOTE(Anaz @ Aug 29 2007, 06:46 ) *
Αν εχει κανεναν (σοβαρο) τραυματισμο,δεν του "βγαινει" με τιποτα.. rolleyes.gif Σταυρωστε τα χερια σας μην τραυματιστει κανεις εκ των Μοτολα,Μασει, γιατι..

Υ.Γ:Εκτος αν κανει κανα μπαμ κ χτυπησει Γλυνιαδακη..! Αλλα που..


δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζουμε τόσο εκτος τους μικρούς σκορδίλη και τσαϊρέλη... η τους πιστεύουμε η όχι... είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσουν..

αυτό που φοβάμαι είναι η θέση ένα... προβλέπω τον kastl να πεθαίνει εκεί γύρω στα χριστούγεννα k να ψάχνουμε άρον άρον άσσο...
thrylos7
QUOTE
Αν εχει κανεναν (σοβαρο) τραυματισμο,δεν του "βγαινει" με τιποτα.. Σταυρωστε τα χερια σας μην τραυματιστει κανεις εκ των Μοτολα,Μασει, γιατι..

Υ.Γ:Εκτος αν κανει κανα μπαμ κ χτυπησει Γλυνιαδακη..! Αλλα που..


Το σκεφτόμουν αυτό χθες... ολόιδια σκέψη...
Το καλύτερο θα ήταν να καταφέρει να διώξει τον Σεραπίνας, να έπαιρνε τον Καλαμπόκη κι έτσι να είχε περισσότερες δυνατότητες να πάρει κάποιον ψηλό, έστω και μέτριας ποιότητας...

Σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού πάντως, είναι λογικό η ομάδα να κινηθεί για την απόκτηση άλλου παίκτη... (Μάσεϊ ή Μόττολα) Ο Τούσεκ πως υπέγραψε συμβόλαιο δύο μηνών στην ACB.. biggrin.gif

QUOTE
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζουμε τόσο εκτος τους μικρούς σκορδίλη και τσαϊρέλη... η τους πιστεύουμε η όχι... είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσουν..


Γιατί αυτό λέει η εμπειρία μας από την Α1... Μακάρι να χρησιμοποιηθούν. Προσωπικά πάντως δεν τους έχω δει για να έχω άποψη.


QUOTE
Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες...

Κανένα φιλικό στο Παλέ έχει προγραμματιστεί; Αλήθεια, Μαυροσκούφεια θα γίνουν φέτος;
man10
QUOTE(weirdo1977 @ Aug 29 2007, 08:09 ) *
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζουμε τόσο εκτος τους μικρούς σκορδίλη και τσαϊρέλη... η τους πιστεύουμε η όχι... είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσουν..

Ο Τσαιρελης ειναι ιδιαιτερα ταλαντουχος και μπορει να προσφερει κατευθειαν κανα 5 λεπτο,επισης παροτι επαιζε Γ' Εθνικη εχει αρκετες παραστασεις απο τις Εθνικες ομαδες,απο την αλλη ο Σκορδιλης δεν τον εχω δει ποτε να παιζει οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη.


QUOTE(weirdo1977 @ Aug 29 2007, 08:09 ) *
αυτό που φοβάμαι είναι η θέση ένα... προβλέπω τον kastl να πεθαίνει εκεί γύρω στα χριστούγεννα k να ψάχνουμε άρον άρον άσσο...

Υποθετω οτι δεν θα παιζει τοσο πολυ οσο επαιζε περυσι,ετσι ωστε να καταφερει να εχει δυναμεις και στο τελος του σεζον.
Αλλωστε αναμενεται ο Καλαιτζης να εχει σαφως πιο ουσιαστικο ρολο,και αν μπορει και ο Ραιτ να προσφερει κανα 10λεπτο ως play τοτε ακομη καλυτερα...
SteelGandalf
Φέτος είμαστε καλύτερα στον άσσο παιδιά. Ο Wright θα μπορεί να βοηθήσει και εκεί και θα το δείτε. Μήπως ο Castle είναι καθαρόαιμος άσσος; Όχι φυσικά.

Αν είναι σε καλύτερη κατάσταση και ο Καλαϊτζής, τότε θα δούμε έναν άλλο Άρη. Επαναλαμβάνω και συγγνώμη αν κουράζω ότι πιστεύω πολύ και στις δυνατότητες του Σπύρου Παντελιάδη.

Σε θέσεις 2-3 είμαστε υπερπλήρεις και ο Terry δείχνει να έχει εκπληκτικά αθλητικά προσόντα (αλτικότητα, εκρηκτικότητα), αλλά και καλό περιφερειακό σουτ. Μου θυμίζει το Massey στα αθλητικά του προσόντα. Πιστεύω πως θα μπορεί να παίξει και στο 4 για κάποια λεπτά, ενώ και Serapinas αναμένεται να προσφέρει πολλαπλάσια φέτος σε σχέση με πέρσι που προς το τέλος της χρονιάς, στα play-offs με αντίπαλο τον Ολυμπιακό έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και επιθετικά, αλλά και αμυντικά.

Ο Mottollla είναι μεγάλη προσθήκη και θα βοηθήσει πολύ και στο σκοράρισμα, οπότε οι πόντοι του Wilkninson δε θα μας λείψουν. Αμυντικά δεν ξέρω τι μπορεί να προσφέρει και στα ριμπάουντς. Αυτό θα φανεί.

Το ίδιο και ο Αγαδάκος που θα βοηθήσει σίγουρα περισσότερο από το Γιαννούλη.

Το μόνο που θέλουμε είναι να αποφύγουμε τις περσυνές ατυχίες με τους συνεχείς τραυματισμούς.

Αν και ο Τσαϊρέλης το παιδί μπορεί να βοηθήσει στη ρακέτα, τότε η ομάδα δε χρειάζεται άλλον παίχτη.

Εύχομαι ο Gordon Herbert να δώσει χρόνο σε όλους τους παίχτες και να μη παίζουμε μόνο με 6-7 (κυρίως), όπως πέρσι. Αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε η ομάδα να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία και φέτος.
EXPLOITED ARIS
Ρε παιδια ο Μοτολα σαν κορμι ειναι πιο αδυνατος απο το Στακ; Δεν τον θυμαμαι καθολου απο τον μεταξυ μας αγωνα.Μπορει δηλ να σπρωξει τιποτα η μπα;
Anaz
Mεγαλη ευκαιρια για τον Αρη να παρει δανεικο τον Βουγιουκα να εχει τα νωτα του καλυμμενα με εναν καλο κ αυθεντικο σεντερ Ελληνα που θα παιζει κ στις 2 διοργανωσεις..
Κ μη μου αρχισετε τις βλακειες οτι δεν θελετε δανεικους... Με 3 ψηλους δεν προχωρας..Μιας κ ο Γλυνιαδακης του πεφτει ακριβος,ας παρει τον Βουγιουκα να βγαλει τη χρονια κ απο του χρονου βλεπουμε..
Δεν ξερω βεβαια αν θα θελει ο Ολυμπιακος να παει στον Αρη που κ ανταγωνιστικη ομαδα ειναι,κ κυριως δεν θα εχει πολυ χρονο συμμετοχης..
klearxos
Anaz σκεφτηκα και εγω μολις ειδα την κινηση του ΟΣΦΠ με τον Τσακαλιδη αλλα θεωρω οτι ειναι αδυνατον να γινει κατι τετοιο....
Κυριως βεβαια λογω ανταγωνισμου...(οχι πως πρεπει να φοβαται ο Ολυμπιακος αλλα ποτε δεν ξερεις τι γινεται biggrin.gif )
Anaz
Ειναι μαλλον αδυνατο,αλλα οχι απο πλευρας Ολυμπιακου.. Ο Βουγιουκας δεν ειναι ο παιχτης που θα κανει τη διαφορα στον Αρη για να φοβαται ο Ολυμπιακος,ενω το γεγονος οτι δεν θα εχει πολυ μεγαλο χρονο συμμετοχης αντισταθμιζεται απ'τις εμπειριες που θα παρει παιζοντας Ευρωλιγκα.
Η κινηση δεν θα προχωρησει απο πλευρας Αρη..
Γιατι πολυ απλα δεν θα υπαρχει αλλοθι για την μη αποκτηση του Γλυνιαδακη!θα'ναι σαν να παραδεχεται οτι ναι,εχουμε αναγκη ψηλο,αλλα δεν εχουμε λεφτα!Γι'αυτο καταληξαμε στον δανεικο Βουγιουκα κ οχι στον Γλυνιαδακη.

Γενικα η διοικηση του Αρη μου'χει δωσει την αισθηση οτι εχει πολυ περιορισμενες οικονομικες δυνατοτητες τις οποιες προσπαθει επιμελως να κρυψει απο τον κοσμο της-που πληρωνε 25 € εισιτηριο περσι-! Δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω το γιατι υπαρχει αυτη η οικονομικη στενοτητα,αν ειναι δηλαδη θεμα περιορισμενης αγορας,κακής οικονομικης διαχειρισης ή το χειροτερο.."μιζας", αλλα ειναι δεδομενο οτι υπαρχει οπως ειναι δεδομενο οτι η διοικηση προσπαθει να το κρυψει απο τη μαζα (γιατι οι πιο ψαγμενοι Αρειανοι το'χετε καταλαβει) για να αποφυγει την κατακραυγη! Δεν μπορει ας πουμε ο Αρης να κανει πως δεν ενδιαφερεται για τον Καλαμποκη-τον καλυτερο προσιτο Ελληνα που κυκλοφορησε στην αγορα κ σε μια θεση που θα ελυνε τα χερια της ομαδας- κ αυτος να καταληγει στον καλοπληρωτη Λιανο του Πανιωνιου! Ενω απ'την αλλη να προσπαθει να δωσει δανεικο τον Σεραπινας,για να γλιτωσει τα λιγοστα χρηματα της αποδεσμευσης,κ αφου δεν τα καταφερνει, να τον ανανεωνει για αλλον ενα χρονο κ να περνα κλιμα οτι δηθεν τον πιστευουμε..
Για τον ιδιο λογο δεν προχωρησε κ σε καμμια μεταγγραφη Ελληνα παιχτη,ενω ειναι φανερο οτι ειχε αναγκη τουλαχιστον απο εναν,κ για τον ιδιο λογο κρατησε Καλαιτζη,Παντελιαδη κ εμεινε με τα ιδια πλευ,αφου οι καλοι Ελληνες στοιχιζουν,κ η διοικηση του Αρη ψωνιζε με βασικοτερο κριτηριο το value for money.

Για το λογο που λεω παραπανω θεωρω οτι δεν θα προχωρησει ο δανεισμος,κ ειναι κριμα γιατι θα ελυνε το βασικο προβλημα βαθους της ρακετας που αντιμετωπιζει η ομαδα.
weirdo1977
η οικονομική στενότητα είναι κάτι δεδομένο και δεν νομίζω πως γίνετε προσπάθεια να κρυφτεί όταν μας μιλαν συνεχώς για το πάπλωμα, από κει k πέρα δεν θα θελα τον βουγιούκα ως δανικό εκτος και αν υπάρχει οψιόν αγοράς του... αυτό μας έλειπε να ψήνουμε παίκτες για τον ολυμπιακό τώρα... blink.gif εδώ δεν ψήνουμε δικά μας παιδιά...

προτιμώ να μπει στο κλίμα ο τσαϊρέλης που έχει k πενταετές συμβόλαιο και ας μας στοιχίσει σε κάποια παιχνίδια στην ευρώπη... άλλωστε ο στόχος του top 16 η ακόμη k του top 8 δεν μου λέει k πολλά...
basketaris
Εγω θεωρω πως στον ασο ισως αντιμετωπισουμε μεγαλυτερο προβλημα απ' οτι περυσι. Ο Καστλ θα ειναι σιγουρα πιο βεβαρυμενος και πρεπει να τον προφυλαξουμε οσο περισσοτερο για να τον εχουμε γερο και φορμαρισμενο προς το τελος. Κακα τα ψεματα, αυτο πρεπει να μας καιει, γιατι στα πλει-οφ κρινονται ολα. Θεωρω πως ο Ραιτ μπορει να παιζει κανα 10λεπτο (οπως ειπωθηκε) στο "1", αλλα δεν ειναι καθαροαιμος. Δεν πιστευω οτι μπορει να σηκωσει το βαρος στα πολυ κρισιμα ματς και φυσικα οχι στην Ευρωλιγκα απο αυτην τη θεση. Φυσικα, μιλαω απο προαισθημα και απ' οσα εχω διαβασει για αυτον.
Απο την αλλη, μεσα στη ρακετα πιστευω οτι ειμαστε πιο πληρεις απο περυσι και το εννοω! Ο Μοτολα ειναι παιχταρας, μπορω να πω οτι εξεπλαγην που μπορεσαμε και φεραμε τοσο καλο παικτη. Αν δεν αντιμετωπισει προβληματα (φτου-φτου) θα ειναι ογκολιθος κατω απο το καλαθι. Εχει και καλο σουτακι, επομενως μπορει να προσφερει και απ' εξω οποτε του δοθει ευκαιρια. Η παραμονη του Μασει εγγυαται και παθος, δυναμη, εκρηκτικοτητα ενω ο Αγαδακος σαν back-up απο τον παγκο θα βοηθησει πολυ πeρισσοτερο απ' οτι ο Γιαννουλης. Απο κει και περα, με ενδιαφερον θελω να δω αν αξιοποιηθει ο Τσαϊρελης, καθως, παιδια, προκειται για εξαιρετικη περιπτωση. Τον εχω δει προσωπικα αρκετες φορες στην Καλαμαρια οσο επαιζε, (ειναι μαλιστα φιλος κι ενος ξαδερφου μου) και σας διαβεβαιω οτι εχει φανταστικες κινησεις, αλλα αγχωνεται ευκολα και αυτο με φοβιζει. Αν του δοθουν ευκαιριες, ισως να βοηθησει παραπανω απ' οσο φανταζομαστε. Αν υπολογισουμε και τον Ρεισον Τερι, που παιζει και κοντα στο καλαθι, τοτε αντιλαμβανομαστε πως εχουμε μια πλειαδα ικανων παικτων, γι' αυτο και θεωρω οτι δεν χρειαζεται προς το παρον περαιτερω ενισχυση.
xavier
anaz apla h dioikhsh tou arh kineitai orthologika kai kineitai sovara...Esu eisai dld ikanopoihmenos apo thn dioikhsh tou olumpiakou pou oles oi kinhseis ths fetos ginan xwris programmatismo kai allaghs planwn kathe mera?

O vougioukas an ithele na parei xrono summetoxhs kai empeiries, as erxotan ston arh kai as mhn phgaine ston olumpiako gia na einai o 8os psilos...Xilies fores na voithithei o tsairelis gia fetos...

To mono pou me tromazei sthn fetinh omada, einai oti oi 2 amerikanoi den exoun empeiries apo eurwpaiko basket...kai opwsdhpote tha xreiastoun xrono prosarmoghs...H parousia twn iliadh kai tsaldarh sthn omada dinei th dunatothta gia eukolh metatopish tou wright kai tou terry sto 1 kai sto 4 antistoixa. Tha exoume dld ena kormo 8-9 paiktwn pou tha paizoun arketa...Egw to protimw apo ena megalo roster, pou enw sta xartia fainetai entaxei sto telos den leitourgei...

Btw o aris ton kalampoki ti na ton kanei?Exontas wright,iliadh, tsaldarh sthn idia thesh kai pou mallon einai xeiroteros kai apo tous 3?

Se genikes grammes, an ston arh vgoun oi amerikanoi, o aris tha einai antagwnistikos gia thn 2h thesh mia kai nomizw oti o pao gia mia akoma xronia tha einai ena epipedo pio panw apo tous upoloipous...
thrylos7
QUOTE
Btw o aris ton kalampoki ti na ton kanei?Exontas wright,iliadh, tsaldarh sthn idia thesh kai pou mallon einai xeiroteros kai apo tous 3?


Άσχημα θα ήταν να είναι στη θέση του Σεραπίνας και ν' αποκτηθεί ένας κοινοτικός ψηλός;

Για τον Ράιτ δεν ξέρω, πάντως από Ηλιάδη και Τσαλδάρη είναι καλύτερος...

Εφόσον έχεις τη δυνατότητα, γράφε μ' ελληνικούς χαρακτήρες (λογικά το έχεις ξανακούσει) smile.gif
Anaz
QUOTE
H parousia twn iliadh kai tsaldarh sthn omada dinei th dunatothta gia eukolh metatopish tou wright kai tou terry sto 1 kai sto 4 antistoixa.
Προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι ο Ραιτ ειναι καθαρο δυαρι στο στυλ του Σκειλς κ δεν θα τον δουμε να παιζει στον ασσο. Ο Τερυ ισως λογω αθλητικων προσοντων να μπορει να παιξει κ στο 4, μαλλον μονο με το Μοτολα διπλα του ομως....

Οι κινησεις του Ολυμπιακου αφορουν αλλο τοπικ.Πιστεψε με σε λαθος ανθρωπο απευθυνες την ερωτηση!Αν εμπαινες στο τοπικ θα ηξερες.. biggrin.gif
Παντως κ οι κινησεις του Αρη δεν μπορουν χαρακτηριστουν απολυτα ορθολογικες κ σωστα προγραμματισμενες.
Υπηρξαν λαθη-ή καλυτερα παραλειψεις- συγκεκριμενες κ όχι ευκαταφρόνητες..

Για τον Καλαμποκη με καλυψε απολυτα ο thrylos.
xavier
ο καλαμπόκης ειναι ασοδυο, ο σεραπινας καθαρο τριαρι. διαφορετικοι παικτες....

Ο ραιτ εχω την εντυπωση οτι υπολογίζεται και σαν πλέιμεικερ, θα περιμενουμε να τον δούμε για να κρίνουμε...Ο Άρης με τα οικονομικα δεδομένα στα οποία κινείται, εκανε σε μεγάλο βαθμό οτι καλύτερο μπορούσε...Ιδίως απο την στιγμή που τα οικονομικά δεδομένα για τους Έλληνες που κυκλοφορούσαν στην αγορά ξέφυγαν(ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε και την αξία τους)

Στυλ Σκέιλς ο ραιτ δεν είναι, πιο πολύ στυλ Σπανούλη. Δηλαδή 2αρι για τους αμερικανους, αλλα ασόδυο για την Ευρώπη, οπου το μπάσκετ είναι πιο αργό...

Και όσον αφορά τους ψηλούς, εδω πέρσι την βγάλαμε με ουσιαστικά 2 ψηλούς και τον Σιγάλα...Φέτος που θα μπορούμε να υπολογίζουμε σίγουρα σε 4(Μοττολα,μάσει,τερυ,αγαδακος), θα πρέπει να προβληματίζομαι?

Για τον Σεραπίνας, μην βιάζεσαι να τον κρίνεις, αν πάρει τις ευκαιρίες που δεν πήρε πέρσι με τον Ματσόν, μπορεί μας εκπλήξει. Όταν τραυματίστηκαν πέρσι σκέιλς και ηλιάδης, κατι που ανάγκασε τον Ματσόν να δώσει χρονο στον σεραπινας, ο λιθουανός έδειξε οτι μπορει να βοηθήσει. Το βιογραφικό τυο δεν είναι αμελητέο και δεν πρέπει να τον ξεγράφουμε τόσο εύκολα...
thrylos7
QUOTE
ο καλαμπόκης ειναι ασοδυο, ο σεραπινας καθαρο τριαρι. διαφορετικοι παικτες....


Περιφερειακοί παίκτες και οι δύο, χωρίς οργανωτικές αρμοδιότητες. Ίδια θέση είναι. Ο Καλαμπόκης δεν αγωνίζεται καθόλου σαν πλέι μέικερ (αν και πέρυσι στον ΠΑΟΚ το έκανε κι αυτό κανά δυο φορές, μ' επιτυχία μάλιστα).

QUOTE
Και όσον αφορά τους ψηλούς, εδω πέρσι την βγάλαμε με ουσιαστικά 2 ψηλούς και τον Σιγάλα...Φέτος που θα μπορούμε να υπολογίζουμε σίγουρα σε 4(Μοττολα,μάσει,τερυ,αγαδακος), θα πρέπει να προβληματίζομαι?


Σίγουρα όμως ο Τέρι είναι μέσα σ' αυτούς; Από τα ελάχιστα που έχουμε δει φαίνεται πως είναι περισσότερο 3 και λιγότερο 4... Βέβαια, σαν αντικαταστάτης του Σιγάλα (όχι βάσει αξίας, αλλά θέσης), μια χαρά είναι...

Ουσιαστικά η κατάσταση με τις θέσεις είναι ίδια με πέρυσι, όσον αφορά τους ψηλούς και τους χρόνους τους...

QUOTE
Για τον Σεραπίνας, μην βιάζεσαι να τον κρίνεις, αν πάρει τις ευκαιρίες που δεν πήρε πέρσι με τον Ματσόν, μπορεί μας εκπλήξει. Όταν τραυματίστηκαν πέρσι σκέιλς και ηλιάδης, κατι που ανάγκασε τον Ματσόν να δώσει χρονο στον σεραπινας, ο λιθουανός έδειξε οτι μπορει να βοηθήσει. Το βιογραφικό τυο δεν είναι αμελητέο και δεν πρέπει να τον ξεγράφουμε τόσο εύκολα...


Θα πάρω τη φράση του Anaz:
QUOTE
Πιστεψε με σε λαθος ανθρωπο απευθυνες την ερωτηση!


Δεν είμαι σίγουρος ότι απευθύνεσαι σ' εμένα, ούτε βέβαια είναι ερώτηση...

Γνωρίζω τον Σεραπίνας από τη Ζαλγκίρις, οπότε δε θα με εκπλήξει ενδεχόμενη καλή χρονιά του φέτος. Αντίθετα, μ' εξέπληξε η περυσινή κακή χρονιά.. Περιμένω φέτος να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Χέρμπερτ. Ξεγραμμένο δεν τον έχω σίγουρα. Δεν είναι όμως καλύτερος του Καλαμπόκη...
Anaz
QUOTE
Στυλ Σκέιλς ο ραιτ δεν είναι, πιο πολύ στυλ Σπανούλη. Δηλαδή 2αρι για τους αμερικανους, αλλα ασόδυο για την Ευρώπη, οπου το μπάσκετ είναι πιο αργό...
Καπου ειχα ποσταρει στο τοπικ ενα scout ρεπορτ το οποιο διαβαζοντας το ηταν λες κ διαβαζα για τον Σκειλς.Ο Ραιτ ειναι δυαρι σε σωμα πλευμεκερ.Στο ΝΒΑ που οι απαιτησεις σε σωματικα προσοντα ειναι μεγαλυτερες ειναι ασσοδυο,στην Ευρωπη καθαρο δυο. Εν πασει περιπτωσει θα το μαθουμε συντομα..Εγω ειπα την εκτιμηση μου.
QUOTE
Ξεγραμμένο δεν τον έχω σίγουρα. Δεν είναι όμως καλύτερος του Καλαμπόκη...
Μ'αρεσει που ειμαστε κ οι δυο φαν του Καλαμποκη! biggrin.gif Σοβαρα..κι εγω συμφωνω για Σεραπινας,το θεμα ομως δεν ειναι τοσο το αν ειναι καλυτερος του Καλαμποκη,το θεμα ειναι οτι ειναι κοινοτικος..
QUOTE
Και όσον αφορά τους ψηλούς, εδω πέρσι την βγάλαμε με ουσιαστικά 2 ψηλούς και τον Σιγάλα...Φέτος που θα μπορούμε να υπολογίζουμε σίγουρα σε 4(Μοττολα,μάσει,τερυ,αγαδακος), θα πρέπει να προβληματίζομαι?
Ο Ουιλκινσον ομως ηταν λιρα εκατο..Για τον Μοτολα μπορεις να πεις με βεβαιοτητα οτι θα μπορει να παιζει 30λεπτα σε τοσο υψηλο επιπεδο οπως ο προκατοχος του? Το'χουμε ξανααναλυσει το θεμα.. Περσι τουλαχιστον υπηρχαν παιχτες που εστω κ τυπικα-κ λιγοτερο ουσιαστικα- μπορουσαν να καλυψουν εναν τραυματισμο.
Οσων αφορα τον Τσαιρελη,επειδη τον αναφερατε πολλοι..Δεν το ξερω το παιδι!Ειχα την αισθηση μαλιστα οτι ειναι 3αρι.. Αν ειναι ψηλος κ ειναι τοσο καλος που μπορει να προσφερει κ αμεσα κ υπολογιζεται,τοτε παω πασο οσων αφορα τον δανεισμο Βουγιουκα..
xavier
ο καιρός των φιλικών πλησιάζει για τον Άρη, αυτή την στιγμή μονο υποθέσεις κάνουμε, οταν θα εχουμε εικονα θα μπορούμε να μιλίσουμε πιο ξεκάθαρα

ο ράιτ πάντως λόγω του ότι είναι κοντός για 2αρι στο nba προσπαθεί να βελτιωθεί και σαν άσσος, για αυτό αν δείς
πολλές αναφορές των σκάουτερς τον έχουν σαν κόμπο γκάρντ...
http://kansas.scout.com/2/438367.html

Ο σκέιλς ηταν καθαρό 2αρι, με έφεση στο 3οντο. Ο ραιτ προτιμάει τα τζαμπ σουτ απο μέση απόσταση...Δεν λέω οτι θα είναι η βασική επιλογή του Άρη στο πλέιμεικερ...Απλά οτι θα είναι μία απο τις επιλογές του Χερμπερτ...
weirdo1977
εμενα γιατί δεν μου γέμισε ποτε το μάτι ο καλαμπόκης..
39.gif
νομίζω η ομάδα με εξαίρεση τον άσσο είναι μια χαρά στημένη....
EXPLOITED ARIS
Και εγω με τον Καλαμποκη ποτε δεν ειχα τοση καψουρα.
Τα μονα κενα οπως εχουν προσδιορισει ολοι ειναι ενας καθαρος ασσος που να μπορει να καθηλωσει το ρυθμο(Καλαιτζης οοοοοοοοταν του καπνισει) και ενα πενταρι με ογκο.
Κατα τ'αλλα ολα καλα πιστευω.Περιμενω τα φιλικα με αγωνια...
SteelGandalf
Κάντε λίγη υπομονή ρε παιδιά. Λέμε πολλά και ουσιαστικά τίποτα (δλδ τα ίδια και τα ίδια).

Ας αποκτήσουμε πρώτα εικόνα κι έπειτα θα μιλάμε πιο συγκεκριμένα.

Η ομάδα, σαν ρόστερ, δείχνει πιο "γεμάτη" από πέρσι. Αυτό πρέπει όμως να αποδειχτεί και μέσα στο γήπεδο.
EXPLOITED ARIS
QUOTE(SteelGandalf @ Sep 3 2007, 15:08 ) *
Κάντε λίγη υπομονή ρε παιδιά. Λέμε πολλά και ουσιαστικά τίποτα (δλδ τα ίδια και τα ίδια).

Ας αποκτήσουμε πρώτα εικόνα κι έπειτα θα μιλάμε πιο συγκεκριμένα.

Εχεις δικιο για αυτο αλλα απλως εγω θελω να γεμισουμε με ποστ Αρειανων επειδη καπου διαβασα οτι ειμαστε τριτοι κατα σειρα 69.gif
SteelGandalf
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Sep 3 2007, 14:02 ) *
Εχεις δικιο για αυτο αλλα απλως εγω θελω να γεμισουμε με ποστ Αρειανων επειδη καπου διαβασα οτι ειμαστε τριτοι κατα σειρα 69.gif


loooool Κι εγώ.

Που λέτε παιδιά το φετινό ρόστερ με προβληματίζει λιγάκι. Να κάτι στον άσσο, να κάτι στο πέντε, να που δεν πήραμε Πάντιους. Εσείς τι λέτε; 69.gif
valsam
Παντα το ροστερ μας δεν θα ειναι πληρης για εναν και μοναδικο λογο του οτι δεν εχουμε λεφτα!Για τα λεφτα που δινουμε ειναι πιο πληρης απο περσυ!Εμεις οι αριανοι που μεγαλωσαμε με γκαλη γιανακη δεν ειμαστε ποτε ευχαριστιμενοι (και τοτε δεν ειμασταν π.χ ουιλτζερ).Ρε παιδια μηπως ξερει κανεις το μπατζετ τις ομαδας?
basketaris
QUOTE(valsam @ Sep 3 2007, 17:48 ) *
Παντα το ροστερ μας δεν θα ειναι πληρης για εναν και μοναδικο λογο του οτι δεν εχουμε λεφτα!Για τα λεφτα που δινουμε ειναι πιο πληρης απο περσυ!Εμεις οι αριανοι που μεγαλωσαμε με γκαλη γιανακη δεν ειμαστε ποτε ευχαριστιμενοι (και τοτε δεν ειμασταν π.χ ουιλτζερ).Ρε παιδια μηπως ξερει κανεις το μπατζετ τις ομαδας?


Αν ισχυουν αυτα που ακουγονται και με καθε επιφυλαξη, για του χρονου θα ειναι κοντα στα 3,5 - 4 εκ. ευρω... Παντα με επιφυλαξη...
Το αν ειναι γεματο ενα ροστερ, κρινεται απο το αν αυτο επαρκει για να πραγματοποιησεις το(υς) στοχο(υς) σου. Και αυτο που εχουμε ως υπαρχον, κατ' εμε, ειναι γεματο, με μια μικρη υποσημειωση για τον "1". Αν ο Ραιτ μπορει να παιξει και εκει (οπως ειπε σημερα ο Χερμπερτ), τοτε εχει καλως. Αλλιως, πιστευω οτι ισως χρειαζοταν μια προσθηκη (ή...αντικατασταση)...
weirdo1977
παιδιά ακούγεται πως ο μπλάκνεϊ τελειώνει απ τον ολυμπιακό και αυτό μου ανοίγει την όρεξη... 38.gif
thrylos7
Στη θέση ποιου όμως; Μόνο ο Σεραπίνας μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι απαραίτητος, αλλά αυτό το σενάριο (δανεισμού ή απομάκρυνσης) δεν εκτυλίχθηκε μέσα στο καλοκαίρι δίχως επιτυχία;

Θα' ρθει και ο Πάντιους... tongue.gif

Ο Ραούφ πού βρίσκεται; Για Ευρωλίγκα μόνο, όπως πέρυσι νομίζω θα μπορούσε να βοηθήσει και πολύ...
weirdo1977
του Κασλ ίσως
thrylos7
Ναι, λογικά θα ήταν καλύτερα, αλλά είναι κάτι τέτοιο εφικτό; Να διώξουν δηλαδή τον Καστλ, γιατί λογικά είναι πολυτέλεια για τα οικονομικά (λόγω της γενικότερης οικονομικής διαχείρισης) της ομάδας να χρησιμοποιηθεί πχ μόνο στην Ευρωλίγκα...
weirdo1977
δεν υπάρχει πιθανότητα, απλά όνειρα κάνω... icon_drunk.gif
SteelGandalf
Τι λέτε ρε παιδιά; Προσγειωθείτε.

Αυτός ο παίχτης (ο Μου-Μου) δεν κάνει προετοιμασία ποτέ. Παράδειγμα προς αποφυγή δηλαδή.

Καλά ρε δε ντρέπεστε; Έτσι θα αδειάσουμε τον Terrell;

Εγώ τον υποστηρίζω όχι μόνο για όσα πρόσφερε τόσα χρόνια στην ομάδα, αλλά επειδή μπορεί να προσφέρει ακόμα.

Είναι ανήθικο να τον "τελειώσεις" έτσι έναν παίχτη που πρόσφερε τόσα για σένα. Ένα παιδί υπόδειγμα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Για να χαλαρώσουμε λίγο... smile.gif
basketaris
Συμφωνω σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να φυγει ο Καστλ! Ουτε για αστειο! Απο τη στιγμη παντως που ο ιδιος ο Χερμπερτ διαβεβαιωσε οτι ο Ραιτ μπορει να προσφερει και απο τον "1", τοτε πιστευω οτι δε χρειαζεται αλλη προσθηκη. Ειμαστε καλα! Ας αφησουμε αυτα την ομαδα να δεσει και θα δουμε καλα πραγματα.
B for Basketball
QUOTE(SteelGandalf @ Sep 4 2007, 20:49 ) *
Τι λέτε ρε παιδιά; Προσγειωθείτε.

Αυτός ο παίχτης (ο Μου-Μου) δεν κάνει προετοιμασία ποτέ. Παράδειγμα προς αποφυγή δηλαδή.

Καλά ρε δε ντρέπεστε; Έτσι θα αδειάσουμε τον Terrell;

Εγώ τον υποστηρίζω όχι μόνο για όσα πρόσφερε τόσα χρόνια στην ομάδα, αλλά επειδή μπορεί να προσφέρει ακόμα.

Είναι ανήθικο να τον "τελειώσεις" έτσι έναν παίχτη που πρόσφερε τόσα για σένα. Ένα παιδί υπόδειγμα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Για να χαλαρώσουμε λίγο... smile.gif

μην μου αγχωνεστε
οριστε
Ο Τερέλ Καστλ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη κι από αύριο θα είναι στη διάθεση του Γκόρντον Χέρμπερτ που αρχίζει πλέον να σβήνει και τα τελευταία ονόματα που υπάρχουν στο απουσιολόγιό του.
και αναλυτικα τα νεα του αρη εδώ
weirdo1977
QUOTE(SteelGandalf @ Sep 4 2007, 23:49 ) *
Τι λέτε ρε παιδιά; Προσγειωθείτε.

Αυτός ο παίχτης (ο Μου-Μου) δεν κάνει προετοιμασία ποτέ. Παράδειγμα προς αποφυγή δηλαδή.

Καλά ρε δε ντρέπεστε; Έτσι θα αδειάσουμε τον Terrell;

Εγώ τον υποστηρίζω όχι μόνο για όσα πρόσφερε τόσα χρόνια στην ομάδα, αλλά επειδή μπορεί να προσφέρει ακόμα.

Είναι ανήθικο να τον "τελειώσεις" έτσι έναν παίχτη που πρόσφερε τόσα για σένα. Ένα παιδί υπόδειγμα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Για να χαλαρώσουμε λίγο... smile.gif



συμφωνώ απόλυτα και το χω γράψει σε παλιότερα posts σε σχετική συζήτηση, αλλα απ την στιγμή που ο kasl δεν θα είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος τον οποιο πουλήσαμε [τελευταίο παράδειγμα ο σιγάλας] δεν θα μας πείραζε να το ξανακάνουμε και είμαι σίγουρος πως αν υπήρχε κάποια εξαιρετική περίπτωση και είχαμε την οικονομική δυνατότητα θα το ξανακάναμε...
Alexmei
Ο Καστλ δεν θα έπρεπε να το σηζητάμε αν πρέπει να φύγει η όχι. Το ότι ήταν ο μόνος που κράτησε τον Άρη ζωντανό στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο (και όχι μόνο). Άσε που με τον Μάσεϊ κάνουν καταπληκτικό παιχνίδι smile.gif


Παμε για πρωτάθλημααα
SteelGandalf
QUOTE
Έφτασε ανυπόμονος ο Τέρι

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ρεϊσόν Τέρι, ο οποίος παρά το πολύωρο ταξίδι, έδειξε ευδιάθετος και ανυπόμονος να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Αμερικανός παρουσιάστηκε με φανελάκι και σορτσάκι του θρυλικού κολεγίου του Νορθ Καρολάινα, απ' το οποίο έχει αποφοιτήσει και έδειχνε να απολαμβάνει τις εκδηλώσεις λατρείας των φιλάθλων του Άρη, που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

«Ο Άρης είναι η ομάδα που μου ταιριάζει και ανυπομονώ να αγωνιστώ γι’ αυτήν. Μπροστά μου παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία και θέλω να ανταποκριθώ πλήρως σε αυτήν πρόκληση της καριέρας μου. Αν και υπήρχαν ορισμένες ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για μένα, εγώ ένιωθα ότι ο ΑΡΗΣ ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Επίσης οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τους αντίστοιχους των Dallas Mavericks οι οποίοι είχαν τα δικαιώματα μου και μου είπαν μάλιστα και αυτοί ότι ο Άρης είναι η ομάδα που μου ταιριάζει. Ξέρω ότι ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα με μεγάλη παράδοση και πραγματικά μου άρεσε πολύ η ιδέα να έρθω εδώ πέρα. Είδα μάλιστα μερικά κλίπς αλλά και διάφορα κείμενα σχετικά με την ομάδα που με έκαναν να διαπιστώσω ότι σε αυτήν υπάρχει μια εκπληκτική μπασκετική ατμόσφαιρα και ήθελα πολύ να αποτελέσω μέλος της. Ανυπομονώ να συναντήσω τους ανθρώπους που την περιβάλλουν και να δημιουργήσω φιλίες με αρκετό κόσμο που ζει εδώ πέρα Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που αυτό συνέβη τελικά και είμαι έτοιμος για να ξεκινήσω», δήλωσε το νέο απόκτημα των "κιτρίνων".

«Με τον Shamond Williams ο οποίος φοίτησε στο ίδιο πανεπιστήμιο με εμένα και ήταν πολύ καλός παίκτης. Μίλησα επίσης με τον Ed Cota, αλλά και τον Dante Calambria μερικές φορές και μου είπαν ότι είναι μια πολύ καλή διοργάνωση και αν παίξω σε αυτήν δεν θα την αλλάζω με καμία άλλην στον κόσμο. Εγώ όμως θέλω να το ζήσω και από την δική μου πλευρά και δεν βλέπω την ώρα να αρχίσει αυτή η πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα μου» και συνέχισε: «Ήταν πολύ εύκολο η απόφαση μου να έρθω στον Άρη. Από την στιγμή που έμαθα ότι η ομάδα ενδιαφερόταν για μένα και με ήθελε στο δυναμικό της, αυτομάτως ήθελα και εγώ το ίδιο να έρθω. Όπως είπα και πριν είμαι έτοιμος και αρκετά χαρούμενος που έρχομαι στον Άρη».

«Το μόνο όριο σε αυτά που μπορώ να κάνω στο παρκέ είναι ο… ουρανός. Μπορώ να κάνω τα πάντα. Ήρθα εδώ για να παίξω μπάσκετ και να κάνω οτιδήποτε χρειάζεται για να κερδίζει η ομάδα μου. Παίζω περισσότερο μακριά από το καλάθι. Αυτό είναι βασικά το παιχνίδι μου. Μου αρέσει να κάνω… πτήσεις γύρω από το καλάθι και να διασκεδάζουν οι φίλαθλοι βλέποντας με να αγωνίζομαι. Παρόλα αυτά παίζω και στις δύο θέσεις των φόργουορντ, αλλά μου αρέσει να παίζω κυρίως από την περιφέρεια. Αυτή είναι η φυσική μου θέση».


Πηγή: www.sportime.gr

Έφτασε ο Terry!!! wink.gif

Λέει ότι μπορεί να παίξει και τις δύο θέσεις των Forward's, οπότε είμαστε εντάξει. wink.gif

Άλλο που προτιμά να τα "χώνει" απ' έξω. tongue.gif
basketaris
QUOTE
Τι παίχθηκε στην υπόθεση Γλυνιαδάκη.
Του Πάρι Καλημερίδη

Τι ιστορία είναι πάλι αυτή που εκτυλίσσεται στην ΑΕΚ; Ξαφνικά, τρεις παίκτες είναι υπό αμφισβήτηση. Γλυνιαδάκης, Χαρίσης και ο Αμερικάνος Λι.

Μάλιστα, ο πρώτος ήδη αποτελεί παρελθόν. Όσο για τα αιτιολογικά, πάλι τα βρίσκω λίγο τραβηγμένα. "Είναι βαρύς" λένε στην ΑΕΚ. "Δεν ταίριαξε στη χημεία της ομάδας". Να το πιστέψω ή να μην το πιστέψω; Ψάχνοντας το ρεπορτάζ της αθηναϊκής ομάδας ανακάλυψα, ότι τελικά ο Γλυνιαδάκης εκτός ότι δεν ταιριάζει στη χημεία της ομάδας, έχει και βαρύ συμβόλαιο για τον προϋπολογισμό της ΑΕΚ. Τελικά, μήπως ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ ο Δημήτρης Δρόσος δεν μέτρησε σωστά τα κουκιά και στην πορεία διαπίστωσε ότι δεν του βγαίνει ο προϋπολογισμός;
Άντε, ο Γλυνιαδάκης δεν ταιριάζει στη χημεία της ομάδας. Ο Χαρίσης και ο Λι δεν μπόρεσαν τελικά να προσαρμοσθούν στην ομάδα και οδεύουν και αυτοί προς την έξοδο;
Εμένα μου φαίνονται παράξενα όλα αυτά. Αυτό έχω να πω. Εν πάση περιπτώσει έχω την εντύπωση, ότι ο Γλυνιαδάκης είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή. Και εδώ που τα λέμε, εν έτει 2007, είναι δύσκολο να βρεις στην αγορά ένα παλικάρι που βλέπει τον κόσμο από τα 2,16 μ., έχει κληθεί επανειλημμένα στην Εθνική και το κασέ του αυτή τη στιγμή να έχει πέσει κάτω από τα 150.000 ευρώ.
Γι' αυτό ακριβώς το λόγο θα κάνει πολύ σωστά όποια ομάδα κλείσει τον "πύργο" από την Κρήτη. Και ξέρετε γιατί; Γιατί ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης έχει ένα λόγο παραπάνω τώρα, για λόγους υπερηφάνειας και εγωιστικούς, να αποδείξει πόσο λάθος έκανε η ΑΕΚ που δεν προσπάθησε να τον αξιοποιήσει.

www.makthes.gr

bball.gif Γιατι εμενα το οτι εγραψε τετοιο αρθρο ο Καλημεριδης, με βαζει σε...σκεψεις...? rolleyes.gif

bball.gif Αληθεια, εχει πεσει τοσο πολυ το κασε του Γλυνιαδακη? ohmy.gif
Γιατι εγω θυμαμαι κατι τρελα που ζηταγε το καλοκαιρι...
ΚιτρινιΑΡΗΣ
QUOTE
Στακ: "Ο Γκέρσον δεν με υπολόγισε ποτέ"
Ο Ράιαν Στακ φαίνεται να έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του φεύγοντας από τον Πειραιά και την Ελλάδα. Ο Αμερικανός σέντερ δείχνει ότι θέλει να ξεχάσει το κεφάλαιο Ολυμπιακός, καθώς, παρότι πέρσι δεν μίλησε για να μη δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα του, ξεκαθάρισε ότι χαίρεται που έφυγε από τον Γκέρσον. Ο Στακ, τέλος, αναφέρθηκε και στον Αρη, από τον οποίο έχει μόνο καλές αναμνήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Ράιαν Στακ είπε σε ουκρανική εφημερίδα: «Τρεις ημέρες αφού υπέγραψα το συμβόλαιό μου, η ομάδα άλλαξε προπονητή. Ο Γιόνας Καζλάουσκας ήταν αυτός που με έφερε στην ομάδα και στη συνέχεια έφυγε λόγω της εθνικής Κίνας. Ο νέος προπονητής, Πίνι Γκέρσον, από την αρχή σχεδόν μου είπε ότι δεν με υπολόγιζε στα συστήματά του και μου ξεκαθάρισε ότι δεν θα είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια. Οπότε, το καλοκαίρι με μεγάλη μου χαρά έφυγα από τον Ολυμπιακό Είναι πολύ πιο ευχάριστο για μένα να θυμάμαι τον Αρη. Το 2003 κατακτήσαμε το Champions Cup και το 2006 παίξαμε στον τελικό του ULEB Cup. Η ομάδα με υπολόγιζε και οι οπαδοί της έχουν είδωλο τους παίκτες. Τέτοια υποστήριξη δεν μπορείς να την βρεις σε καμία άλλη ομάδα της Ελλάδας, δεν την βρίσκεις πουθενά».

Όσο για το φιλικό του Ολυμπιακού με την Κιέβ, στο οποίο ο Στακ ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου και με 19 πόντους έβαλε στα καλάθια τους παίκτες των «ερυθρολεύκων»: «Το παιχνίδι είχε ιδιαίτερη σημασία για μένα. Ήθελα πάρα πολύ να αποδείξω στον Γκέρσον ότι άξιζα και ότι κακώς δεν με υπολόγιζε στα σχέδια του. Νομίζω ότι τα κατάφερα».

http://www.sportnet.gr/showreport.asp?spor...reportID=142672


Για τρεις μέρες τον χάσαμε πέρυσι δηλαδή;;;
Να και ένα καλό παράδειγμα για το ότι τα λεφτά δεν είναι πάντα το ΠΑΝ... 41.gif
basketaris
Οχι κιτρινιΑΡΗ! Για κανα 4-5 μηνες τον χασαμε περυσι... wink.gif

Η συνεντευξη αυτη του Στακ αποδεικνυει αυτο που ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ειχε επισημανει ο Σκουντης στο Λιαδελη σε μια τηλεοπτικη συνεντευξη: "ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΤΟ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ"...

Κι επετρεψε μου κιτρινιΑΡΗ να το βλεπω απο αλλο πρισμα. Τα λεφτα δεν ειναι το ΠΑΝ για εμας, τους ΟΠΑΔΟΥΣ! Για τους παικτες, ειναι το ΠΑΝ! Γι' αυτο και κατεβηκε στον Πειραια ο Ραϊαν, γι' αυτο και προτιμησε να συμπεριφερθει σαν σκληρος επαγγελματιας απο το να αφουγκραστει το συναισθημα, που τωρα εντεχνως επικαλειται... Ας κραταει λοιπον τις αναμνησεις και ας ξανα-ζυγισει μεσα του τις πραξεις και τις αποφασεις του...

Απο εμενα θα εχει σεβασμο για τις μπασκετικες του ικανοτητες και την προσφορα του στην ομαδα, αλλα κι αποδοκιμασια για το μικρο του χαρακτηρα του... Οι σκηνες του αεροδορομιου μετα τον αγωνα με το Μαρουσι θα στοιχειωνουν για παντα την υστεροφημια του:

ΚιτρινιΑΡΗΣ
QUOTE(basketaris @ Oct 11 2007, 21:22 ) *
Κι επετρεψε μου κιτρινιΑΡΗ να το βλεπω απο αλλο πρισμα. Τα λεφτα δεν ειναι το ΠΑΝ για εμας, τους ΟΠΑΔΟΥΣ! Για τους παικτες, ειναι το ΠΑΝ! Γι' αυτο και κατεβηκε στον Πειραια ο Ραϊαν, γι' αυτο και προτιμησε να συμπεριφερθει σαν σκληρος επαγγελματιας απο το να αφουγκραστει το συναισθημα, που τωρα εντεχνως επικαλειται... Ας κραταει λοιπον τις αναμνησεις και ας ξανα-ζυγισει μεσα του τις πραξεις και τις αποφασεις του...


Συμφωνώ και το έχω αναλύσει αρκετές φορές...
π.χ.

QUOTE(ΚιτρινιΑΡΗΣ @ Oct 5 2007, 13:57 ) *
Γιατί τα μεγάλα ρόστερ; με παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα;;;

Για μένα υπάρχουν πολλοί λόγοι. Ας πάρουμε μερικούς από αυτούς με την σειρά:
...

bball.gif . Το οικονομικό
Όσο και να μη θέλουμε να το ισοπεδώσουμε το μπάσκετμπολ είναι για πολλούς ένα επάγγελμα... Γιατί να μην πάει ένας νεαρός καλοθοσφαιριστής με περίσσιο ταλέντο και πολλά όνειρα σε μια μεγάλη ομάδα που κάνει την τιμή να τον ζητήσει (γιατί όπως και να το κάνουμε και 15ος / 16ος παίκτης μιας τέτοιας ομάδας είναι τιμή για πολλούς). Να ξέρει πως μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει δεν θα χρειάζεται να παρακαλάει να του δώσουν μερικά από τα χρήματα του συμβολαίου του για να πληρώσει το νοίκιο του σπιτιού του. Μπορεί για τους φανατικούς οπαδούς αυτά να μην παίζουν ρόλο και έχουμε και πραγματικά παραδείγματα από παίκτες που παίζανε απλήρωτοι γιατί αγαπούσαν την ομάδα... μα σίγουρα παίζουν μεγάλο ρόλο για την απόδοση κάθε παίκτη και τα εξωγηπεδικά και η φερεγγυότητα μιας ομάδας...
...


όμως πιστεύω επίσης (πες με ρομαντικό, πες με ουτοπιστή) πως ακόμη και σήμερα υπάρχουν παίκτες που δεν ενεργούν μόνο βάση του χρήματος... σίγουρα είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς τα τεράστεια ποσά που παίζονται σήμερα και να μείνει σε μια ομάδα για την φανέλα όταν ξέρει πως αν πάθει κάτι σχεδόν κανένας (εκτός από μερικές εξαιρέσεις) δεν θα του συμπαρασταθεί οικονομικά... όμως υπάρχουν παίκτες που παίζουν για την φανέλα... (συνέχεια λιγότεροι... όμως υπάρχουν...)
όσο για τον Στικ... μερικές φορές καταλαβαίνουμε τι είχαμε μόλις το χάσουμε... (πολύ φιλοσοφικό... έτσι; ) smiley.gif

QUOTE
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.