Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Μετεγγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Warrior
QUOTE(qspock)
Επετρεψε μου να ειμαι τελειως απαισιοδοξος οσον αφορα τις μεταγραφες και γενικα τη χρονια φετος.


Φυσικα και σου επιτρεπω... smile.gif

Ετσι και αλλιως ειναι και γουρι w00t.gif...και για την περσινη ησουν!! tongue.gif tongue.gif

Περα απο την πλακα,εχεις τα δικια σου.Καποιες δηλωσεις που εχουν γινει,
κατα καιρους,προβληματιζουν...οπως και καποια που ακουμε.

Ομως εχουμε πηξει στα σεναρια.Εγω εχω την αισθηση,απο τα παρα πολλα
που ακουω και διαβαζω ολο αυτο το καιρο,οτι φετος υπαρχει καποιο πλανο
συγκεκριμενο και κατα την κριση μου σωστο.

Θα φανει στην πορεια.Μεσα στις επομενες 10 μερες θα μπορουμε να πουμε
πολλα περισσοτερα.Τωρα μονο εκτιμησεις και "αισθησεις" μπορουμε να εχουμε. wink.gif
harris
και όμως το θέμα που λέτε για Ουότσον έχει βάση... υπάρχει αρχικό ενδιαφέρον... εάν θα γίνει κάτι περισσότερο, θα δείξει τις επόμενες μέρες...
qspock
QUOTE(Warrior @ Jul 3 2006, 02:55 AM)
Ετσι και αλλιως ειναι και γουρι w00t.gif...και για την περσινη ησουν!! tongue.gif tongue.gif
wink.gif Κι ελεγα θα μου την πει τωρα, δε θα μου την πει...
biggrin.gif
weirdo1977
Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ARI

QUOTE(www.betsmart.gr)
στο πλαίσιο της απόκτησης νεαρών ταλαντούχων παικτών που θα στελεχώσουν μελλοντικά την ομάδα, ο Αρης απέκτησε τον Κώστα Παπανικολάου από τον Πρωτέα Γρεβενών. Πρόκειται για ένα 16χρονο παίκτη, ύψους 2.00μ., ο οποίος αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας. Ο Παπανικολάου είναι στέλεχος της Εθνικής Παίδων. Οι Αντρέα Ματζόν, Δημήτρης Νικολαΐδης τον είχαν δει σε μία προπόνηση κατά τη διάρκεια της σεζόν και εντυπωσιάστηκαν από τα προσόντα του.
*
thrylos7
Υπάρχουν και κάτι άλλοι ξένοι στην αγορά... (αλλά δεν ξέρω αν δεσμεύονται με συμβόλαιο).. με πρώτο και καλύτερο τον Μάριο Όστιν της Χάποελ... πέρσι πήρε 350.000....

Ο Ουότσον έκανε μέτρια χρονιά... είναι ικανός βέβαια!
Anaz
betsmart:
QUOTE
Και το όνομα του Γιάννη Μπουρούση ακούστηκε εντόνως για τον Αρη!Η φήμη βγηκε στην Θεσσαλονίκη,κυκλοφόρησε και στην Αθήνα και εμείς απλά την επισημαίνουμε στο πλαισιο της ενημέρωσης.Αλλωστε ειναι απίθανο ο Αρης να δεχθεί να πάρει δανεικό παίκτη και πολύ περισσότερο δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά οτι ο Μπουρούσης που ειναι φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού δεν ειναι στα πλάνα του Γκέρσον που ζητησε αλλαγή του!Εν πάση περιπτώση αυτή η φήμη είχε αυξητική τάση και γι αυτό την καταγράφουμε αν και κατα την γνώμη μας δεν υφίσταται ουδέν σχετικό θέμα!
Ρε σεις..μια κουβεντα ειπαμε!!Αμεσως το βγαλατε βρωμα...??? w00t.gif 24.gif
hagi
Άντε ρε παιδιά με αυτές τις μεταγραφές..Τόσοι ακούγονται και δεν έχουμε πάρει κανέναν ακόμη..’Άντε να δούμε τι θα γίνει...
dizzy_fingers
QUOTE
Ρε σεις..μια κουβεντα ειπαμε!!Αμεσως το βγαλατε βρωμα...???

24.gif 24.gif 24.gif
hagi
Τον Μπουρούση δεν νομίζω ότι θα τον πάρουμε..Εμένα δεν μου αρέσει και πολύ..
Αν και δε νομίζω να τον πήρε για να τον δώσει ο Ολυμπιακός..

Άλλωστε όλοι μιλούν απλώς για φήμη και όχι για πραγματικό γεγονός.
harris
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υποστηρίζουν πως το θέμα δεν υπάρχει... ίσως στα πλαίσια του ψυχρού πολέμου που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στους αιωνίους, κάποιος να "μοίρασε" αυτή την πληροφορία... Λογικά δεν τίθεται θέμα.
EXPLOITED ARIS
Διαβασα για τριτο πλεϊ μεϊκερ τον Παντελιαδη.Μας βλεπω παλι του χρονου να εχουμε προβλημα στον ασσο.Ο Χαραλαμπιδης μας χαλαγε;Βλεπω ο ΤC και του χρονου να βγαζει τα καστανα απο την φωτια.Για ποσο ομως;Ευρωλιγκα ειμαστε.....
Anaz
Εμενα μ'αρεσει ο Παντελιαδης,αλλα δεν μπορω να χωνεψω τον Καλαιτζη που περσι δεν επαιξε λεπτο,ως 2ο..!
Αν παρει εναν πολυ καλο Αμερικανο γκαρντ δεν θα'χει προβλημα..Ισως μαλιστα να προτιμησει καποιον που να μπορει να παιξει κ στο ασσο..
Η αληθεια ειναι παντως οτι ο Καστλ παλι θα'ναι βαρομετρο κ θα παιζει 30 λεπτα γεματα..
weirdo1977
εμενα πάλη mαρέσει πολύ ο καλαϊτζής k νομίζω θα παίζει γύρο στα 25 λεπτά, τέτοιον άσο δεν είχαμε ποτε από την εποχή του σιούτι... γενικά μαρεσούν πολύ οι άσοι οργανωτές εν αντίθεση με τους εκτελεστές... [στυλ solomon parker k.a.]
Warrior
Και εμενα μου αρεσει ο Καλαιτζης,αλλα πιστευω οτι χρειαζομαστε αμερικανο
που να παιζει κυριως ασσος,οχι σουτινγκ γκαρντ.

Πολυ.... icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif ομως και απο μεταγραφες δεν εχουμε δει τιποτα ακομα.
Και αυτο δημιουργει πολλες σκεψεις.Ρε μπας και δεν εχουμε προπονητη και
δεν το ξερουμε??
weirdo1977
ο γιαννάκης τελικά που κλείνει... ? βρωμάει η δουλειά..
dizzy_fingers
Πουθενά ή εξωτερικό.
Δεσμεύεται από το συμβόλαιό του.

Εκτός κι αν δουλέψει η ελληνική γραφειοκρατική μηχανή και γίνει κανά...."θαύμα".
hagi
Δε νομίζω παιδιά να παίζει θέμα προπονητή.Άλλωστε βγήκε και επίσημη ανακοίωση για το θέμα..Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις..

Αλλά δεν είναι και εύκολα να πάρεις παίχτες..Πάντως από εβδομάδα λέει που θα έρθει ο Ματσόν θα γίνουν οι πρώτες μεταγραφές..Άντε να δούμε..

Εμένα πάντως μου αρέσει ο Καλαϊτζής αλλά τον φοβάμαι λίγο λόγω αγωνιστικής κατάστασης.Σαν παίχτης όμως είναι καθαρός άσσος,γρήγορος και με καλό έλεγχο της μπάλας..Αν γίνει την θεωρώ καλή μεταγραφή αρκεί να μην είναι επιρρεασμένος από το ότι δεν έχει παίξει..

Για τον Χαραλαμπίδη πράγματι κρίμα γιατί πιστεύω φέτος θα δείξει περισσότερο το ταλέντο του..

Ο Παντελιάδης δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι αν και δεν είναι κακός..Σίγουρα όμως δεν είναι και μεγάλη μεταγραφή..Δεν ξέρω τί θα γίνει τελικά αλλά πρέπει να πάρουμε κάποιους καλούς Έλληνες παίχτες ώστε να μπορέσουμε να σταθούμε στην Ευρωλίγκα..Ο Χατζής νομίζω είναι ένας από αυτούς..
Για να δούμε..
Warrior
Εγω παντως με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω το κραξιμο... angry_red.gif angry_red.gif

Mερα με την μερα αυτα που ακουμε ειναι ολο και πιο απογοητευτικα!!
Ευχομαι να ειναι σεναρια απλα...

Γιατι βλεπω να μας γυρναει μπουμερανγκ η Ευρωλιγκα.Και κυριως για καποιους
αλλους...που μονο μοστρα και λογια ξερουν να πουλανε... rolleyes.gif
hellenic
Pedia ego leo kalutera na ginoyn arges omos kales metagrafes para biastikes kai meta mesa stin agonistiki periodo na trexoyn na prolaboyn giati kanan lathi to kalokairi!
EXPLOITED ARIS
Ναι αλλα αν δεν ανακοινωθουν καν δυο παικτες απο Δευτερα(καλους βεβαια) βλεπω τα διαρκειας που θελουν να πουλησουν για να παρουν καλο Αμερικανο να μη πουλιουνται ποτε!!!Ακουσακατι για Εντζαι του Παοκ.Μηπως θελουμε και τον Τσεκο;;;Πρεπει οπωσδηποτε απο Δευτερα να γινουν ανακοινωσεις για να ζεσταθει λιγο ο κοσμος.
Warrior
O Τζεβελεκης μιλησε στο metrosport απο την Βαρκελωνη και ειπε οτι οι κοινοτικοι
μας του χρονου θα ειναι οι Καστλ,Ουιλκινσον,Παντιους(τυπικο ειπε ειναι το
θεμα,τωρα γιατι δεν λυνεται ακομα δεν μπορω να καταλαβω huh.gif ) και
ο Φλετσερ που εχει κλεισει...

Εχουν γινει επαφες με Ελληνες παικτες ειπε...την Κυριακη γυρναει ο Ματσον,
θα ολοκληρωθει το μεταγραφικο πλανο και ανακοινωσεις να περιμενουμε
απο την Πεμπτη.

Αυτο για τον Εντιαγε...καλυτερα να μην το σκεφτονται.Οι αμερικανοι τουλαχιστον
πρεπει να ειναι πολυ καλοι παικτες!!
sarounas
τι θα γίνει με τον Άρη έχει σκοπό να φτιάξει ομάδα ή θα πάει ξεβράκωτος στην Ευρωλίγκα; για κορυφαίους έλληνες θα έχει τον Σιγάλα και τον Καλαιτζή και θα γεμίσει πάλι την ομάδα με λογής-λογής αμερικανάκια; έτσι δεν γίνονται ομάδες.
Τόσοι καλοί έλληνες κυκλοφορούν στην πιάτσα που μπορεί να δελεάσει, εγώ δεν προτείνω παίχτες αλλά μην λένε ότι δεν μπορούν να πάρουν έλληνες γιατί είναι ακριβοί. Από Πάο υπάρχει ο Παπανικολάου δεν είναι τελεσίδικο ότι υπέγραψε, ο Ολυμπιακός αποδέσμευσε τον Χατζή και τον Αργυρόπουλο, από Πανιώνιο υπάρχουν Ηλιάδης(που είναι παιχτάρα) και Οικονόμου, ο Κυρίτσης από Μαρούσι, από Πανελλήνιο μπορεί να χτυπήσει τον παίχτη-ηγέτη πλέι μέικερ που ψάχνει, τον Μουλαομέροβιτς που αποδεσμεύτηκε αλλά και τον Πασχάλη, αν όχι Πελεκάνος γιατί όχι Καλαμπόκης, Τσιάρας και Παντελιάδης από την ΑΕΚ, και φυσικά Παυλίδη και Παπανικολόπουλο από Γυμναστικό αυτοί είναι μόνο λίγοι που μου ‘ρχονται στο μυαλό εμένα από Ελλάδα και είναι όλοι πιστεύω προσιτοί οικονομικά, αυτοί που υποτίθεται ότι ψάχνουν δεν μπορούν να βρουν 4-5 παίχτες να στήσουν έναν ελληνικό κορμό; εξάλλου τι στο καλό μια απόσβεση θα την έχει φέτος η ομάδα.
Μην πάω στην Ευρώπη που υπάρχουν Λιαδέλης (έχει και ένα δέσιμο με τους κίτρινους και όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει ότι το μεγαλύτερο λάθος στην καριέρα του ήταν που έφυγε από τον Άρη, τι στο καλό δεν συγχωρούν αυτοί; ) , Κόμματος (δεν ξέρω για αυτά που λεγόταν πάνω, ότι έβγαλε πιστόλι σε διαπραγματεύσεις πιο παλιά στον Άρη ή αν είναι φήμες), Γιαννούλης, Διαμαντόπουλος, Βετούλας αλλά και ο Γλυνιαδάκης, τι τους προτείνουμε τον Παπαλουκά ή τον Ζήση τον Φώτση και τον Παπαδόπουλο;
Και βέβαίως μην μιλήσω για ξένους που μπορεί να αποκτήσει η ομάδα, γιατί η λίστα τελειωμό δεν έχει και αυτό που επείγει είναι ΕΛΛΗΝΕΣ για να βρει μια ταυτότητα η ομάδα.
hellenic
QUOTE(sarounas @ Jul 7 2006, 08:52 PM)
Από Πάο υπάρχει ο Παπανικολάου δεν είναι τελεσίδικο ότι υπέγραψε, ο Ολυμπιακός αποδέσμευσε τον Χατζή και τον Αργυρόπουλο, από Πανιώνιο υπάρχουν Ηλιάδης(που είναι παιχτάρα) και Οικονόμου, ο Κυρίτσης από Μαρούσι, από Πανελλήνιο μπορεί να χτυπήσει τον παίχτη-ηγέτη πλέι μέικερ που ψάχνει, τον Μουλαομέροβιτς που αποδεσμεύτηκε αλλά και τον Πασχάλη, αν όχι Πελεκάνος γιατί όχι Καλαμπόκης, Τσιάρας και Παντελιάδης από την ΑΕΚ, και φυσικά Παυλίδη και Παπανικολόπουλο από Γυμναστικό αυτοί είναι μόνο λίγοι που μου ‘ρχονται στο μυαλό εμένα από Ελλάδα και είναι όλοι πιστεύω προσιτοί οικονομικά, αυτοί που υποτίθεται ότι ψάχνουν δεν μπορούν να βρουν 4-5 παίχτες να στήσουν έναν ελληνικό κορμό; εξάλλου τι στο καλό μια απόσβεση θα την έχει φέτος η ομάδα.
Μην πάω στην Ευρώπη που υπάρχουν Λιαδέλης (έχει και ένα δέσιμο με τους κίτρινους και όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει ότι το μεγαλύτερο λάθος στην καριέρα του ήταν που έφυγε από τον Άρη, τι στο καλό δεν συγχωρούν αυτοί; ) , Κόμματος (δεν ξέρω για αυτά που λεγόταν πάνω, ότι έβγαλε πιστόλι σε διαπραγματεύσεις πιο παλιά στον Άρη ή αν είναι φήμες), Γιαννούλης, Διαμαντόπουλος, Βετούλας αλλά και ο Γλυνιαδάκης
*


Diladi na ferei ton Tsiara poy tha einai kaluteros paiktis toy Sigala?H o Panteliadis einai pio kalos apo ton Kalaitzi?H na erthei o Pasxalis na kanei ti?Na koyna tin petzeta?O Liadelis den tha figei giati ta oikonoma ekei poy einai kai exei symboleo gia 2 xronia!Glyniadakis,Giannoulis pistebo na exoyn psilo kase!O Betouylas epaikse kala fetos stin Italia!O Kommatos poy xathike bre paidia?
rchos
sarounas νομιζω οτι οπως και οι περισσοτεροι σε αυτη την χωρα βιαζεσαι!
λες οτι ο αρης δεν παιρνει ελληνες παιχτες και αναφερεις ονοματα 'ελευθερων' παιχτων που ο αρης βλεπεις οτι δεν τους κυνηγαει!το 95% των παιχτων που ανεφερες δεν ειναι ελευθεροι ακομη απλα ακουγεται οτι θα μεινουν ελευθεροι.δεν ειναι δυνατον ο αρης να βγαινει και να λεει οτι ενδιαφερεται για αυτους τους παιχτες ενω ακομη εχουν συμβολαιο.πρεπει πρωτα να αποδεσμευτουν απο τις ομαδες τους!
qspock
Οι περισσοτεροι ειναι σχεδον ελευθεροι. Θα δουμε τι θα γινει. Το καλο με τον Αρη ειναι οτι εχει κλεισει με τους 4 κοινοτικους και επικεντρωνεται τωρα σε 2 ξενους και 4 Ελληνες. Τοσους Ελληνες δε θελει για να κανει 12δα αφου εχει και τους Σιγαλα Χαριτοπουλο?
Το κακο ειναι οτι τα λεφτα που θα δωσουν θα ειναι ψιχουλα...
EXPLOITED ARIS
Υπομονη κυριοι κ κυριες.Οπως ολοι θα διαβασατε απο Δευτερα τα σπουδαια.Μεχρι την Πεμπτη η θα ελπιζουμε για κατι καλο του χρονου η θα κλαιμε με μαυρο δακρυ!!!!!Ειδωμεν...
Warrior
QUOTE(Air Kef @ Jul 12 2006, 11:46 AM)
Υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποιος Έλληνας που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο;
*


Δεν μιλαω για παικτες επιπεδου Ζηση,Σπανουλη,Ντικουδη κλπ.

Ο Χατζης τοσο δυσκολο ειναι να ερθει και να παιζει πρωταγωνιστικο ρολο?
Δεν εννοω να σηκωνει την ομαδα στις πλατες τους...Αλλα μια ομαδα για να
παει μπροστα στην Ευρωλιγκα,χρειαζεται να εχει 12 ετοιμοπολεμους παικτες.

Κυριτσης,Ηλιαδης δηλαδη μας χαλανε ή ειναι ακριβοι πολυ?Δεν διπλασιαστηκε
το μπατζετ?Που πανε τα λεφτα δηλαδη να καταλαβω...

Αλλα Τσαλδαρης τωρα?


QUOTE(Air Kef @ Jul 12 2006, 11:46 AM)
Σοβαρα τώρα,εκτός από κάτι Μακάμπι,Κλιμάμιο,Μπαρτσελόνα κτλ,κάτι Ολύμπιες,κάτι Νάπολι,Τσιμπόνες(sic) και Ζαλγκίρις κτλ,ο Άρης εύκολα ή δύσκολα στο Παλέ τις έχει.Μην νομίζεται πως είναι υπερομάδες όλες.
*


Δηλαδη αν κανουμε 3-4 νικες θα περασουμε στους 16??Γι'αυτο ρωταω τι
παμε να κανουμε??
Το χειροτερο απο ολα ειναι...οτι μας κοροιδευουνε μεσα στα μουτρα μας
οι διοικουντες.Δεν σεβονται τον κοσμο που γεμιζει με λεφτα τις τσεπες τους.. wink.gif
hagi
Παιδιά πριν προχωρίσω θα σας πω ότι και γω είμαι κάπως απογοητευμένος από τις μέχρι τώρα κινήσεις της ομάδας..

Όμως......Αν καθήσουμε και σκεφτούμαι λίγο καλύτερα θα καταλάβουμε κάποια πράγματα ίσως πιο αισιόδοξα..Το πρώτο πράγμα είναι ότι δεν τελείωσαν οι μεταγραφές...Βέβαια δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάτι καλό αλλά ποτέ δεν ξέρεις..


Και κατά δεύτερον,αν δούμε τους μέχρι τώρα παίχτες που αποκτήσαμε νομίζω ότι είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς που είχαμε..Ειδικά ο Καλαϊτζής νομίζω θα βοηθήσει πάρα πολύ..Αν η "απραξία" του δεν φανεί πολύ τότε νομίζω ότι αποκτήσαμε έναν από τους καλύτερους άσσους τα τελευταία χρόνια στον Άρη.Δεν είναι σκόρερ αλλά για να κατεβάζει την μπάλα,να οργανώνει,να σκοράρει όταν πρέπει και να παίζει καλή άμυνα νομίζω ότι είναι ότι πρέπει..
Για τον Τσαλδάρη δεν μπορώ να πω πολλά,αλλά ίσως κάτι ξέρουν παραπάνω..Και έστω αν βάζει τρίποντα καλό είναι σε σχέσει με τους προηγούμενους που δεν έβαζε κανένας..

Ο Παντελιάδης είναι ένας παίχτης που δεν κάνει μπαμ αλλά δεν είναι και κακός.Το παιδί έχει εμπειρία από Ευρωλίγκα και ίσως παίξει και καλύτερα φέτος..Σίγουρα και αυτός είναι καλύτερος από αυτούς που είχαμε..

Πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε απογοητευτεί επειδή περιμέναμε το πολύ παραπάνω και κάποια ονόματα μεγάλα,ακούγοντας ότι και το μπάτζετ θα είναι αρκετά μεγάλο..
Κάτι τέτοιο ή δεν έγινε ή το προηγούμενο μπάτζετ ήταν τόσο χαμηλό που απλώς το διπλάσιο είναι αυτό που βλέπουμε..

Δεν θέλω να δικαιολογήσω την διοίκηση γιατί και γω αναρωτιέμαι τί γίνοντε τα λεφτά από χορηγίες και εισητήρια και όλα αυτά..Όμως σίγουρα δεν είμαστε ούτε Ολυμπιακός ούτε Παναθηναϊκός..

Οπότε για μένα πρέπει να κάνουμε υπομονή να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος και να δούμε τελικά το ρόστερ με τους Έλληνες και τους ξένους..Σίγουρα δεν περιμένω πλέον κάτι το τρελό (περίμενα κάτι παραπάνω) αλλά τελικά ίσως είμαστε καλύτεροι από πέρσι..

Και αν το πάμε λίγο μελλοντικά,ας πάρουμε την τρίτη θέση στην Ελλάδα και μια αξιοπρεπεί εμφάνιση στην Ευπώπη χωρίς πολλά πολλά,και του χρόνου να ξαναβγούμε Ευρωλίγκα και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι..
Καλό ή κακός δεν έχουμε την πολυτέλεια ή κάποιοι δεν θέλουν να την έχουμε, να πάρουμε μεγάλους παίχτες.Αυτό ίσως γίνει χρόνο με το χρόνο..Βέβαια έστω έναν θα μπορούσαμε να πέρναμε αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μπορούμε...

Υπομονή λοιπόν και βλέπουμε..

Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά δεν έχω ξαναγράψει έκθεση..Ήταν η πρώτη φορα...
dizzy_fingers
Και ήταν πολύ καλή smile.gif.
Εκφράζεις αυτά που σκέφτομαι.

Υπομονή παιδιά...είναι αρχή ακόμα.
Τον Καλαϊτζή δεν καταλαβαίνω γιατί βγήκαν αμέσως μερικοί να τον αρπάξουν από τα μούτρα...

Στόχος του Άρη φέτος κατά τη γνώμη μου είναι η έξοδος στην Ευρωλίγκα.
Κι ας τα πάει άσχημα στην ευρώπη. Ακόμη και στην πρώτη φάση να μείνει, θα βγάλει λεφτά.
Αλλά το βασικό, να βγει ευρωλίγκα και να καθιερωθεί...
Anaz
Μια ασχετη παρατηρηση χωρις να θελω να σας την σπασω ή να κανω υποδειξεις στους mods,αλλα παρατηρω οτι μιλαμε σε 3 διαφορετικα topics για τις μεταγγραφες κ τον προγραμματισμο του Αρη.. rolleyes.gif
hagi
Είναι κάτι που ήθελα να το πω και γω..Γι’αυτό άνοιξα ρε παιδιά το topic με τις μεταγραφές...

Άντε αλλάζουμε topic...
hagi
Και συνεχίζουμε εδώ λοιπόν..

Πολλά ακούγοντε για μεταγραφές αλλά τίποτα ακόμη..

Θέλουμε λέει τον Λιθουανό Σεραπίνας.Το άρθρο από betsmart:

"Μετά την απώλεια του Νικολάι Πάντιους και εν αναμονή της δύσκολης υπόθεσης Πελεκάνου, οι κίτρινοι έχουν κορυφαίο όνομα στη λίστα τους, το Λιθουανό Σιμόνας Σεραπίνας

Η λιθουανική επιδημία πλήττει και τον Άρη! Μπορεί οι αιώνιοι με τα μεγάλα πορτοφόλια να ασχολούνται με τους Μασιγιάουσκας και Γιαβτόκας, αλλά η τρίτη ομάδα της Ευρωλίγκα στρέφει τα μάτια της στη μεγάλη αγορά της Λιθουανίας θέλοντας να εντάξει στο ρόστερ της το διεθνή Λιθουανό, Σιμόνας Σεραπίνας (1.97, 1982), ο οποίος αγωνιζόταν στη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Η απώλεια του Νικολάι Πάντιους και η καθυστέρηση της έκβασης της υπόθεσης του Μιχάλη Πελεκάνου λόγω ΑΕΚ, φέρει τον Άρη να ζητά επιτακτικά την απόκτηση ενός παίκτη φιλόδοξου με εμπειρία στην Ευρωλίγκα για να ισχυροποιήσει τη θέση 3 παίρνοντας τα σουτ που θα «αφήνει» ο καταλύτης Αμερικανός στη θέση 2. Εδώ και λίγες μέρες, στον Άρη έχει προταθεί μία εξαιρετική περίπτωση που ακούει στο όνομα του 24χρονου διεθνούς με την Εθνική ομάδα της Λιθουανίας, Σιμόνας Σεραπίνας με τον Αντρέα Ματσόν να εξετάζει πολύ σοβαρά την απόκτηση του παίκτη, μιας και το κασέ του είναι αρκετά προσιτό για τα σφιχτά δεδομένα των κιτρίνων, οι οποίοι θέλουν να κλείσουν τις θέσεις των κοινοτικών (μετά και την κοινοτικοποίηση του Φλέτσερ) με…λιθουανικό ντεμαράζ. Ποιος είναι όμως ο Σιμόνας Σεραπίνας;

Ο Σιμόνας Σεραπίνας γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 1982 και από μικρός έδειξε την έφεσή του προς το μπάσκετ. Πριν κλείσει τα 18 του αγωνίστηκε στη LKKA-Atletas Kaunas (2000-01) ενώ στο τέλος της σεζόν πήρε μεταγραφή στη μεγαλύτερη ομάδα της Λιθουανίας, τη Ζαλγκίρις Κάουνας αγωνιζόμενος την πρώτη σεζόν στη δεύτερή της ομάδα. Δόθηκε δανεικός τη σεζόν 2002-03 αρχικά στην Alita και εν συνεχεία στην Nevezys, με τη φανέλα της οποίας ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 19.5 πόντους μέσο όρο. Σε ηλικία 21 ετών το καλοκαίρι του 2003 ήταν έτοιμος να λάβει τη θέση του στη λιθουανική μηχανή της Ζαλγκίρις Κάουνας.

2003-04: Συμπληρώνει απλά την 12άδα κάνοντας όλα τα ταξίδια για την Ευρωλίγκα και μάλιστα συμμετέχει σε 4 παιχνίδια για να πάρει το βάπτισμα του πυρός κοντά στον Άρβιντας Σαμπόνις. Εντούτοις, στο πρωτάθλημα ο νεαρός κερδίζει την εμπιστοσύνη της ομάδας και αναδείχτηκε πρωταθλητής έχοντας σε 42 ματς της λιθουανικής λίγκας 9.5 πόντους με 61% στα 2ποντα και 49 (!!!) στα 3ποντα σε 18,7 λεπτά χρόνο συμμετοχής ανά παιχνίδι. Το ταξίδι μόλις είχε αρχίσει με την κλήση στην Εθνική Ομάδα για τους Ολυμπιακούς να δικαιώνει τους κόπους του.

2004-05: Το μπαμ του νεαρού σκάει τη προπαραμονή Χριστουγέννων του 2004 όταν και στο Τελ Αβίβ σκοτώνει τη Μακάμπι με δύο συνεχόμενα τρίποντα από τα συνολικά του τρία και είναι ο παίκτης κλειδί στην άλωση της Νόκια Αρένα με 102-104. Αγωνίζεται σε 11 παιχνίδια Ευρωλίγκα έχοντας μέσο όρο 4,6 πόντους ανά παιχνίδι ενώ στο πρωτάθλημα (ξανά πρωταθλητής) μετρά 9.4 πόντους ανά παιχνίδι με τα σουτ 3 πόντων να πέφτουν στο 44.2% σε 20.7 λεπτά μ.ο. Το καλοκαίρι είναι μέλος της Εθνικής Λιθουανίας στο Ευρωμπάσκετ της Σερβίας έχοντας πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι κατάταξης με τη Σλοβενία.

2005-06: Στην αρχή της σεζόν υπογράφει νέο συμβόλαιο 1+1 χρόνια. Αγωνίζεται και στα 20 παιχνίδια της Ζαλγκίρις στην Ευρωλίγκα έχοντας σε 20 λεπτά χρόνο συμμετοχής 8 πόντους, 1.9 ριμπάουντ, 1 ασσίστ, 1.2 κλεψίματα σουτάροντας με 57.4 % στα 2ποντα, 41.4% στα 3ποντα και 72.7% στις ελεύθερες βολές.
Την ίδια στιγμή στο πρωτάθλημα της Βαλτικής Λίγκας μετρά σε 31 ματς 9.9 πόντους σε 25 λεπτά χρόνο συμμετοχής ενώ στο πρωτάθλημα Λιθουανίας 9.2 πόντους σε 24 λεπτά ανά παιχνίδι.

Για τους Λιθουανούς ο Σιμόνας Σεραπίνας, ήταν το next big thing στις θέσεις 2 και 3 μετά τους Μιντάουγκας Τιμίνσκας και Νταϊνιους Σαλένγκα. Διεισδυτικός, αλτικός, δολοφόνος από τα 6.25, ένας παίκτη με τριετή σταδιακή εμπειρία στην Ευρωλίγκα. Μέλος του καταπληκτικού τρίου Ντελινικάιτις-Γιασάιτις-Σεραπίνας των μικρών Εθνικών ομάδων της Λιθυουανίας, φόρεσε για πρώτη φορά το εθνόσημο της Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ του 2005, αφού είχε κοπεί την τελευταία στιγμή από το ρόστερ των Ολυμπιακών του 2004. Μάλιστα αυτές τις μέρες βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας της Λιθουανίας για το Παγκόσμιο της Αργεντινής και μάλιστα θα τεθεί αντιμέτωπος με την Εθνική Ομάδα στον τρίτο όμιλο.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη βρίσκεται με διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των κιτρίνων με το πάνω χέρι να βρίσκεται στη διοίκηση του Άρη, η οποία δείχνοντας την κατάλληλη θέληση είναι ικανή να τον αποκτήσει και να καλύψει και με το παραπάνω το κενό του Νικολάι Πάντιους. Το όνομα του Σεραπίνας είχε απασχολήσει πέρυσι και τον Ολυμπιακό του Γιόνας Καζλάουσκας αλλά η Ζαλγκίρις του έδωσε νέο συμβόλαιο, το οποίο δεν ανανέωσε έως τα τέλη του Ιούνη και ο παίκτης εδώ και μερικές μέρες είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που θα επιλέξει. Λέτε να είναι ο Άρης;"

Αν και δεν τον θυμάμαι καλά σαν παίχτη νομίζω θα είναι πολύ καλή μεταγραφή στη θέση του Πάντιους..Άντε να πάρουμε και κανέναν καλό ξένο και βελτιωνόματε..
Warrior
Δεν νομιζω να φτανει το "παπλωμα" για τον Σεραπινας... rolleyes.gif sad.gif sad.gif

QUOTE(EXPLOITED ARIS)
Υπομονη κυριοι κ κυριες.Οπως ολοι θα διαβασατε απο Δευτερα τα σπουδαια.Μεχρι την Πεμπτη η θα ελπιζουμε για κατι καλο του χρονου η θα κλαιμε με μαυρο δακρυ!!!!!Ειδωμεν...


Εφτασε Πεμπτη...και τελικα κλαιμε με μαυρο δακρυ...

Στην παρουσιαση των μεταγραφικων μας αποκτηματων σημερα w00t.gif wav.gif
μιλησε και ο Τζεβελεκης!

Παραθετω χαρακτηριστικα αποσπασματααπο το αγαπημενο μας betsmart: biggrin.gif

QUOTE
ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: «Η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος. Σ' αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται υπομονή. Εχουμε πραγματοποιήσει το 30% των μεταγραφών και πάμε για το υπόλοιπο 70%. Θέλουμε έναν Ελληνα παίκτη, έναν κοινοτικό αντί του Πάντιους και δύο Αμερικανούς», τόνισε, ενώ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην γκρίνια των φιλάθλων για την απώλεια των Στακ, Πάντιους και την έλλειψη «ονομάτων», στις πρώτες μεταγραφές. «Δεν πρέπει να υπάρχει μιζέρια. Θα κάνουμε καλές μεταγραφές με βάση τα χρήματα που έχουμε στη διάθεσή μας. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι δεν είμασ
τε Παναθηναϊκός, ή Ολυμπιακός και οι δυνατότητές μας δεν είναι απεριόριστες. Σίγουρα θα έχουμε μεγαλύτερο μπάτζετ από πέρυσι όμως είναι κρίμα να υπάρχει γκρίνια τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η ομάδα θα κριθεί στο γήπεδο, από τα αποτελέσματα που θα φέρει».

ΓΙΑ ΤΟΥς ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΕΣ: «Είναι όλοι επιλογές του προπονητή. Είναι χρήσιμοι παίκτες και θα μας βοηθήσουν».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΚ: «Του δώσαμε 1 εκατομμύριο ευρώ για δύο χρόνια, ποσό που μας ζήτησε η πλευρά του παίκτη, και περιμέναμε να υπογράψουμε. Ο Στακ δεν ήθελε να μείνει στον Αρη. Εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, το συγκεκριμένο ποσό ήταν ήδη υπέρβαση».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΙΟΥΣ: «Είχε πει ότι θα έμενε στον Αρη ακόμη και αν τα χρήματα που του έδιναν από την Ισπανία ήταν περισσότερα. Ηταν καθαρά οικογενειακό θέμα και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω».


Καταρχην...ή εχει τρικυμια εν κρανιο...ή δεν ξερει ουτε τα απλα μαθηματικα!! ohmy.gif

Πηραμε Καλαιτζη,Παντελιαδη,Τσαλδαρη και πλεον(οπως ανακοινωσε ο ιδιος)
και τον Φλετσερ που εβγαλε κοινοτικο διαβατηριο.Αυτοι λοιπον ειναι το 30%
των μεταγραφων μας...

Θα μου εξηγησει κανεις πως οι αλλοι 4 που λεει οτι θα παρουμε...ειναι το 70%?? blink.gif blink.gif icon_drunk.gif
laugh.gif

Και τις ελπιδες που ειχαμε για ρελανς....σχεδον μας τις εκμηδενισε.Με 4 παικτες,
οσο καλοι και να ειναι....δεν κανουμε τιποτα.
Warrior
Οταν το ανοιξα ρε παιδια το τοπικ....ευελπιστουσα να ξεφυγουμε απο την
μιζερια(αφου ειμαστε μιζεροι..ετσι κυριε Τζεβελεκη??)των μη ανακοινωσεων
και να ασχοληθουμε λιγο με τους πιθανους αντιπαλος μας του χρονου...

Ηρθε ομως η μεταγραφικη λαιλαπα και επισκιασε τα παντα.Κουβεντα στην κουβεντα
εφτασε και στα μεταγραφικα.Οτι θεμα και να συζητησουμε αυτες τις μερες
για τον Αρη...εκει θα καταληξει.

Επειδη οντως δεν ειναι εδω το καταλληλο τοπικ ομως...θα απαντησω στο σωστο
τοπικ
για αυτα που γραφτηκαν εδω.

QUOTE(Anaz)
Μια ασχετη παρατηρηση χωρις να θελω να σας την σπασω ή να κανω υποδειξεις στους mods,αλλα παρατηρω οτι μιλαμε σε 3 διαφορετικα topics για τις μεταγγραφες κ τον προγραμματισμο του Αρη..


Μου την εσπασες τωρα!! sad.gif
tongue.gif tongue.gif

biggrin.gif

Οριστε ρε γκρινιαρηδες...τα μετεφερα τα ποστ στο σωστο τοπικ!!
weirdo1977
QUOTE(betsmart.gr)
Παίκτης του Αρη είναι «και με τη βούλα» ο Κέβιν Φλέτσερ. Οπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης, κατά την παρουσίαση των Καλαϊτζή, Παντελιάδη και Τσαλδάρη, το θέμα της απόκτησης του κοινοτικού διαβατηρίου τελείωσε θετικά, οπότε ενεργοποιήθηκε το προσύμφωνο που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές πριν από ενάμισο μήνα.

Ο Φλέτσερ είναι ο τρίτος κοινοτικός του Αρη, μετά τους Ουίλκινσον και Κασλ.
weirdo1977
QUOTE(www.betsmart.gr)
Στην αναμονή του Αγαδάκου μέχρι να ξεκαθαρίσει αν ο τελευταίος Ελληνας που θα αποκτηθεί θα είναι περιφερειακός ή ψηλός


Την περίπτωση του «Μπούτσι» Θόρντον εξακολουθούν να εξετάζουν στον Αρη. Ο Αμερικανός πρώην άσος της Σιένα και της Μπαρτσελόνα έχει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Αντρέα Ματζόν από το βασικό σούτινγκ γκαρντ που θα «τραβήξει» την ομάδα. Εφόσον βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό, είναι πιθανό το «φλερτ» να «φουντώσει» περισσότερο, την ώρα που εύλογα ο Ιταλός κόουτς εξετάζει κι άλλες λύσεις.

Στο μεταξύ, οι «κίτρινοι» δεν εγκαταλείπουν τη μάχη για τον Μιχάλη Πελεκάνο. Ο Ελληνας φόργουορντ έχει εδώ και καιρό προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν έχει «ξεμπλέξει» ακόμα με την ΑΕΚ. Μόλις ξεκαθαρίσει το θέμα ο Αρης θα κάνει την κίνησή του, εφόσον βέβαια δεν τελεσφορήσει ο «γάμος» με τους «ερυθρόλευκους».

Από τη στιγμή που ο Θανάσης Τζεβελέκης τόνισε, στην παρουσίαση των Καλαϊτζή, Παντελιάδη, Τσαλδάρη, ότι θα αποκτηθεί ένας Ελληνας παίκτης, έχει «παγώσει» το θέμα του Λάζαρου Αγαδάκου. Κι αυτό επειδή αυτός ο Ελληνας μπορεί να είνει περιφερειακός (Πελεκάνος ή Χατζής). Σ' αυτήν την περίπτωση θα γίνει «στροφή» προς κοινοτικό σέντερ.
sarounas
QUOTE(rchos7 @ Jul 7 2006, 11:30 PM)
sarounas νομιζω οτι οπως και οι περισσοτεροι σε αυτη την χωρα βιαζεσαι!
λες οτι ο αρης δεν παιρνει ελληνες παιχτες και αναφερεις ονοματα 'ελευθερων' παιχτων που ο αρης βλεπεις οτι δεν τους κυνηγαει!το 95% των παιχτων που ανεφερες δεν ειναι ελευθεροι ακομη απλα ακουγεται οτι θα μεινουν ελευθεροι.δεν ειναι δυνατον ο αρης να βγαινει και να λεει οτι ενδιαφερεται για αυτους τους παιχτες ενω ακομη εχουν συμβολαιο.πρεπει πρωτα να αποδεσμευτουν απο τις ομαδες τους!
*


Όχι καθόλου δεν βιάζομαι, απλά δεν πρέπει να είσαι και τέρας ευφυίας για να καταλάβεις την φιλοσοφία των διοικούντων που προσπαθούν μεν από τη μία να κάνουν οικονομία, αλλά από την άλλη θα γεμίσουν την ομάδα πάλι με ξένους. Παρεπιμπτόντως οι παίχτες δεν περιμένουν, όποιος βρίσκει την καλή κλείνει, με τους έλληνες αν αδρανήσεις και περιμένεις πάει το ‘χασες το παιχνίδι.
Καλά για τα συμβόλαια στην Ευρώπη ακόμη δεν έχει εμπεδωθεί από μερικούς βλέπω,
πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που αφορούν πολύ μεγάλους παίχτες ισχύουν μέχρι να σπάσουν, ουσιαστικά πρόκειται για μια προφορική συμφωνία και τίποτε παραπάνω, παίχτες που ακούγονται τα ονόματα τους, σημαίνει ότι βγαίνουν στο σφυρί και όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Ένα παράδειγμα που μου ‘ρχεται είναι ο προπονητής ο Αλεξανδρής, αυτός δεν ήταν που είχε κλείσει για 7 χρόνια στην Λάρισα αλλά πάει στην ΑΕΚ;

Καλά από όλους αυτούς που ανέφερα στον Τσιάρα και τον Πασχάλη μείνατε, που όντως είναι και οι τελευταίες επιλογές; άσε που και αυτοί έχουν την αξία τους, ο Τσιάρας έχει πολύ καλά στοιχεία και δεν πρέπει να πάει χαμένος όπως πήγε εκείνο το απίστευτο ταλέντο ο Ταπούτος(αυτός τουλάχιστον σωματικά ήταν το ιδανικό για μπασκετμπολίστα, ψηλός, αδύνατος με τεράστια άκρα και πολύ δυνατός με εκπληκτικές αθλητικές ικανότητες) , ενώ για τον Πασχάλη έχω να πω ότι για αλλαγή στους ψηλούς είναι πολύ καλός με βάση τα δύο τελευταία του χρόνια, καλύτερα να κουνά αυτός την πετσέτα παρά κάτι άλλοι. Όσον αφορά τον Παντελιάδη τον θεωρώ καλύτερη μεταγραφή από τον Καλαιτζή, αυτός δεν ήταν που στις τελευταίες περιόδους στην Ευρωλίγκα τόσο με τους Σκαιλάινερς όσο και με την ΑΕΚ ξεκινούσε αναπληρωματικός και κατέληγε βασικός; α, και ρώτα τον Καλαιτζή (που φυσικά είναι μεγαλύτερη κλάση αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία) όχι από πότε έχει να παίξει ευρωλίγκα αλλά από πότε έχει να παίξει μπάσκετ, δυστυχώς για αυτόν ο καθένας κάνει τις επιλογές του, έπρεπε να έχει φύγει εδώ και καιρό από τον ΠΑΟ, όσο να ΄ναι τόσο μεγάλο διάστημα στον πάγκο έχει αρνητικότατες συνέπειες, καθώς δεν είναι και κανένα πιτσιρίκι!

Για τον Σιγάλα, δεν λέω είναι πολύτιμος σε μια ομάδα βεβαίως και να μείνει, αλλά προς θεού αυτός εδώ και χρόνια μπορεί να προσφέρει μόνο στα αποδυτήρια με την εμπειρία και την έντονη προσωπικότητά του στην ύπαρξη καλού κλίματος και για να βοηθά τους μικρούς, δεν μπορείς να υπολογίζεις στην αγωνιστική παρουσία του, βέβαια φέτος έκανε και εκείνο το ματς μέσα στην Βιλερμπάν, μου θυμίζει τον Γιαννάκη στα τελευταία του, αλλά αυτός είναι έτσι από τότε που έφυγε από τον Ολυμπιακό, αφού αν προσέξατε πριν χρόνια, τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ισπανία δεν τον κράτησαν πάνω από μία σεζόν, κάνει που και που 1 πολύ καλό παιχνίδι στα 15-20, στα ημιτελικά φέτος με τον ΠΑΟ γελούσε ο κόσμος στο ΟΑΚΑ έτσι όπως έπαιζε.

Για το σχόλιο ότι, όπως λες ανέφερα όλους εκείνους που δεν κυνηγά ο Άρης, τι άλλο να πω, άλλη δουλειά δεν είχα από το να ψάχνω φαντάσματα εναντίον του Άρη ή οποιουδήποτε άλλου!
sihainas
QUOTE(sport24.gr)
Κοντά σε Κόμματο

Ο Αντρέα Ματσόν είναι γνωστό ότι μετά το όχι του Νικολάι Πάντιους βρίσκεται στην αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει το κενό του.
Ποιος θα είναι αυτός; Καλό ερώτημα, δεν αποκλείεται όμως να είναι ο Νέστορας Κόμματος με τον οποίο ο Ιταλός τεχνικός είχε τηλεφωνική συνομιλία το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο Κόμματος είχε προταθεί στην διοίκηση της ΚΑΕ Άρης λίγες ώρες νωρίτερα. Το πρωί δηλαδή της Πέμπτης στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Τζεβελέκη, παρουσία του εντεταλμένου συμβούλου Γιάννη Δαμιανίδη στα γραφεία της ΚΑΕ από τους εκπροσώπους του Τάσο Δελημπαλταδάκη και Ισίδωρο Κούνουπα που βρίσκονταν εκεί για το υπογραφές των Καλαϊτζή, Παντελιάδη και Τσαλδάρη.

Στο περιθώριο λοιπόν της ολοκλήρωσης των τριών μεταγραφών συζητήθηκε το όνομα του Κόμματου, ακολούθως ενημερώθηκε ο Αντρέα Ματσόν που με τη σειρά του ο Ιταλός τεχνικός τηλεφώνησε στον Έλληνα φόργουορντ.

Στην διάρκεια της συνομιλίας τους του εξήγησε τι περιμένει από αυτόν και ποιος θα είναι ο ρόλος του στον Άρη στην περίπτωση που αποκτηθεί.

"Θέλω να παίξω μπάσκετ"
Ο Κόμματος από την πλευρά του τον άκουσε με προσοχή και εκείνο που του απάντησε ήταν αρκετό για να του δώσει να καταλάβει το πόσο διψασμένος είναι για τη νέα χρονιά αφήνοντας πίσω του τις μόνο άσχημες εμπειρίες που του άφησε η περσινή σε Φορτιτούντο Μπολόνια και Κάχα Σαν Φερνάντο.

"Θέλω να παίξω μπάσκετ", του είπε χαρακτηριστικά και αυτό ήταν αρκετό. Τέσσερις λέξεις που δεν χρειαζόντουσαν παραπάνω.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα ή διαφορετικά να κάνει την εισήγησή του ο Ματσόν στην διοίκηση της ΚΑΕ Άρης που όπως φαίνεται θα είναι θετική και να ξεκινήσουν στη συνέχεια οι διαδικασίες για την απόκτησή του.

Ο Κόμματος εξάλλου πληροί αυτό που επιθυμεί ο Ιταλός τεχνικός. Έχει εμπειρία Euroleague ουσιαστικά πρόπερσι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ φθάνοντας μάλιστα και στην κατάκτησή της με προπονητή τον νυν τεχνικό του Ολυμπιακού Πίνι Γκέρσον.

Ακόμα στην επίθεση αποτελεί πάντα μία σίγουρη λύση και παράλληλα έναν παίκτη που στα δύσκολα δεν θα διστάσει σε καμία περίπτωση να σηκώσει την ομάδα στις πλάτες ενώ παίζει και άμυνα.

Να "ζεστάνει" τον κόσμο
Εκτός όμως των αγωνιστικών του χαρισμάτων η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης βλέπει στο πρόσωπό του Κόμματου τον παίκτη εκείνο που θα μπορέσει να ζεστάνει την στιγμή αυτή τον κόσμο της ομάδας ενόψει της συνέχειας και της νέας χρονιάς με την απόκτησή του να αναμένεται να συνδυαστεί με την αύξηση της κίνησης αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας.

Ο Έλληνας φόργουορντ εξάλλου ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος στον επεισοδιακό τελικό του φάιναλ φορ της Λαμίας όπου ο Άρης κατέκτησε τον τελευταίο μέχρι σήμερα τίτλο του με την επικράτηση επί του Ολυμπιακού το βράδυ της 29ης Φεβρουαρίου του 2004.

Την ίδια χρονιά μάλιστα ο Κόμματος είχε αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 αλλά μετά την λήξη της χρονιάς ο τότε προπονητής του Άρη Τσαρλς Μπάρτον είχε αποφασίσει να μην τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για την χρονιά που θα ακολουθούσε.

Για το λόγο αυτό και ο Κόμματος πήγε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ κατέκτησε την Ευρωλίγκα στο φάιναλ φορ της Μόσχας έχοντας μάλιστα καταλυτική παρουσία αλλά ποτέ δεν ξέχασε τον κόσμο του Άρη και ούτε ξεχάστηκε από αυτόν εξαιτίας του δεσίματος που είχαν.

Η ώρα της επιστροφής;
Το αν έφθασε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου για την επιστροφή του και πάλι στον Άρη είναι κάτι που θα φανεί στην πράξη μέσα στις επόμενες μέρες.

Ένα πλήρωμα δηλαδή που δεν είχε έρθει πέρσι το καλοκαίρι όπου είχαν υπάρξει και πάλι συζητήσεις με ευθύνη και των δύο πλευρών και τον Κόμματο να καταλήγει στην Φορτιτούντο.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η απόκτησή του θα δώσει ακόμα περισσότερο ελληνικό χρώμα στον Άρη της νέας χρονιάς που μοιάζει να είναι και η απάντησή του στα ηχηρά ονόματα των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.
rchos
εγω μονο να πω οτι οι τρεις μεταγραφες που εκλεισε ο ολυμπιακος πρωτες περσι ηταν ο αργυροπουλος ο μπαρλος και ο παπαμακαριος!ενω νομιζω μετα ηρθε ο αγνωστος σε ολους αμερικανος λιουις!τελικα η ομαδα πηγε στους 8 τις ευρωλιγκας και εχασε την προκριση παρατριχα!δεν λεω οτι ο αρης θα παει για τους 8 λεω να μην βιαζεστε!
qspock
Ο Κομματος και ο Σεκουλιτς που ακουγεται, ειναι 2 μεταγραφες ΠΑΡΑ πολυ καλες για τον Αρη. Μακαρι να προχωρησουν, μετα θα μενει ο Χατζης και οι 2 ξενοι και εκλεισε το ροστερ. Απο κει και περα, ο Πελεκανος θα ηταν μια εξαιρετικη υπερβαση αν τον αφηναν οι μεγαλοι της Αθηνας (που δε το βλεπω).

Παιδες αν γινουν τα παραπανω και πετυχουν λαβρακια ξενους, φετος θα δουμε ΟΜΑΔΑΡΑ με πολυ καλες προοπτικες. Για να δουμε... 38.gif
Anaz
Δεν νομιζω να αποκτηθουν ΚΑΙ Χατζης ΚΑΙ Κομματος.. Τουλαχιστον συμφωνα με οτι ειπε η διοικηση οτι πανε για 4 παιχτες..
Αυτος ο Γιαννουλης τί κανει,σε τι αγωνιστικη κατασταση βρισκεται,ξερει κανεις??Εμενα παντως ποτε δεν μου αρεσε ιδιαιτερα,ασε που τον θεωρω "τελειωμενο"!ποσο χρονων ειναι αληθεια?31?
weirdo1977
καθαρά αγωνιστικά προτιμώ τον κόμματο, νομίζω θα ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα αν πάρουν ξένο 2ari... το κακό είναι όμως πως αν φύγουμε από τα αγωνιστικά βλέπω τον σιγαλά να έχει πολύ δουλειά στα αποδυτήρια του χρόνου... biggrin.gif γιαννούλη ΔΕΝ θέλω ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ.... 68.gif
sarounas
19.gif
QUOTE(rchos7 @ Jul 15 2006, 03:45 PM)
εγω μονο να πω οτι οι τρεις μεταγραφες που εκλεισε ο ολυμπιακος πρωτες περσι ηταν ο αργυροπουλος ο μπαρλος και ο παπαμακαριος!ενω νομιζω μετα ηρθε ο αγνωστος σε ολους αμερικανος λιουις!τελικα η ομαδα πηγε στους 8 τις ευρωλιγκας και εχασε την προκριση παρατριχα!δεν λεω οτι ο αρης θα παει για τους 8 λεω να μην βιαζεστε!
*

αυτόν τον Λιούις τον Θυμόμουνα όταν είχε έρθει στην Πυλαία το 2003 λόγο πολέμου έπαιζε εκεί η Μακάμπι με Μπενετόν, δεν είναι τόσο μεγάλο αγγούρι απλά είναι πολύ low profil

Άντε να περιμένουμε και άλλο να δούμε που θα βγάλει αυτό με τις συνεχείς δηλώσεις στον Άρη ohmy.gif . Μια φορά εγώ επιμένω όσο και αν γίνομαι κουραστικός έλληνες, έλληνες, έλληνες 19.gif
Με τον Πάντιους καλύτερα που έγινε έτσι, η πορεία του ήταν καθοδική, πέρυσι ήταν πολύ καλύτερος και σε πολλά παιχνίδια ήταν πολύ ευερέθιστος, εκνευρισμένος και γενικά έπαιζε χωρίς μυαλό, ελπίζω μόνο όλα αυτά να ήταν απόρροια του προσωπικού του δράματος με το παιδάκι του που έχασε και να συνέλθει γιατί αν συνεχίσει να παίζει έτσι πάει και αυτός. Κρίμα θα είναι, γιατί εκτός από πολύ καλός παίχτης όλοι οι συμπαίκτες του λέγαν ότι είναι και πολύ καλός χαρακτήρας wink.gif .
womanplayer
QUOTE(sarounas @ Jul 16 2006, 08:59 PM)
19.gif
αυτόν τον Λιούις τον Θυμόμουνα όταν είχε έρθει στην Πυλαία το 2003 λόγο πολέμου έπαιζε εκεί η Μακάμπι με Μπενετόν, δεν είναι τόσο μεγάλο αγγούρι απλά είναι πολύ low profil

Άντε να περιμένουμε και άλλο να δούμε που θα βγάλει αυτό με τις συνεχείς δηλώσεις στον Άρη ohmy.gif . Μια φορά εγώ επιμένω όσο και αν γίνομαι κουραστικός έλληνες, έλληνες, έλληνες 19.gif
Με τον Πάντιους καλύτερα που έγινε έτσι, η πορεία του ήταν καθοδική, πέρυσι ήταν πολύ καλύτερος και σε πολλά παιχνίδια ήταν πολύ ευερέθιστος, εκνευρισμένος και γενικά έπαιζε χωρίς μυαλό, ελπίζω μόνο όλα αυτά να ήταν απόρροια του προσωπικού του δράματος με το παιδάκι του που έχασε και να συνέλθει γιατί αν συνεχίσει να παίζει έτσι πάει και αυτός. Κρίμα θα είναι, γιατί εκτός από πολύ καλός παίχτης όλοι οι συμπαίκτες του λέγαν ότι είναι και πολύ καλός χαρακτήρας wink.gif .
*


ενας παικτης για να παιξει πρεπει να μην εχει προβληματα , δυστυχως εχασε το ενα παιδακι του <ποιος ανθρωπος δεν θα παθαινε σοκ > παλι καλα απο οτι εμαθα η γυναικα του ειναι παλι εγκυος και γιαυτο θελησε να ξαναγυρισει στην πατριδα να ειναι καλα εκει η γυναικα του
womanplayer
QUOTE(weirdo1977 @ Jul 16 2006, 04:13 AM)
καθαρά αγωνιστικά προτιμώ τον κόμματο, νομίζω θα ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα αν πάρουν ξένο 2ari... το κακό είναι όμως πως αν φύγουμε από τα αγωνιστικά βλέπω τον σιγαλά να έχει πολύ δουλειά στα αποδυτήρια του χρόνου... biggrin.gif  γιαννούλη ΔΕΝ θέλω ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ.... 68.gif
*


Οχι το Κομματο αυτος κοιταει μονο την παρτη του και οχι την ομαδα , ελεος ας παει να παιξει street basket δωσε καμια πασα
hagi
Εγώ θέλω να πάρουμε τον Χατζή..Θεωρώ ότι θα είναι πολύ καλή μεταγραφή..Τώρα για άλλο παίχτη δεν ξέρω..Πάντως θα προτειμούσα δύο Έλληνες και όχι κοινοτικό αλλά σίγουρα θα ήθελα τον Χατζή.Νομίζω ότι θα κάνουμε μεγάλη βλακεία αν τον αφήσει οριστικά ο Ολυμπιακός και δεν τον πάρουμε..

Αν και πέρσι δεν έπαιξε και πολύ καλά,πιστεύω στον Άρη θα είναι όπως και στην ΑΕΚ αφού θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θα είναι και σαν ηγέτης..Και αν είναι όπως στην ΑΕΚ τότε σούπερ..Έχει πολύ καλό σουτ και αυτό είναι κάτι που χρειαζόμαστε μετά από τον Πάντιους..
Anaz
Συν οτι δεν προκειται να δημιουργησει κανενα προβλημα,οπως κ φετος στον Ολυμπιακο παρολο που δεν πηρε τον χρονο συμμετοχης που θα περιμενε!Σε αντιθεση με τον Κομματο..
Βεβαια ουτε κ περσι στην Αεκ ειχε κανει καμμια πολυ καλη χρονια,αλλα οπως κ να'χει παραμενει μια πολυ αξιοπιστη λυση,ιδιαιτερα οταν οι καλοι Ελληνες ειναι αναρπαστοι,Θα'ναι εγκλημα για τον Αρη να βρεθει ο Χατζης ελευθερος κ να μην τον καπαρωσει.
Αλλωστε ειναι μια κλαση πανω απ'τα "δευτερα" που εχει παρει..

Διαβαζω οτι ο Πανελληνιος θελει να παρει τον Καλαμποκη για αντι-Τσαλδαρη!Ε,δεν ειμαστε καλα..Δηλαδη ποιος θα βγει κερδισμενος απο αυτο?Ο Πανελληνιος ή ο Αρης?

Γενικα πιστευω οτι ο Αρης χρειαζεται παιχτες που να προερχονται απο γεματη καλη χρονια με πρωταγωνιστικο ρολο,να βρισκονται σε ανοδικη πορεια κ σε καλη ηλικια ωστε να φτιαξει ενα καλο κορμο με μελλον, κ οχι λύσεις του ποδαριου.Γι'αυτο κ προτιμω τετοιες λυσεις χιλιες φορες περισσοτερο απο λυσεις πιο ταλαντουχων πρωην παιχταραδων που για διαφορους λογους εχουν πλεον ξεπεσει..δηλαδη τυπου Κομματος,Διαμαντοπουλος! Εξαλλου αυτες οι λυσεις εμπεριεχουν κ μικροτερο ρισκο,μεγαλυτερη σταθεροτητα κ μελλον!
Τετοιοι παιχτες ειναι ο Κυριτσης,ο Χαραλαμπιδης,ο Παπανικολοπουλος,ο Πελεκανος,ο Ηλιαδης..
Γι'αυτο κ για μενα απ'τις μεταγραφες που'χει κανει ως τωρα η ομαδα πρωτος ερχεται ο Παντελιαδης,μετα ο Τσαλδαρης κ ΤΡΙΤΟΣ ο Καλαιτζης..Δεδομενου βεβαια κ του ρολου που προοριζονται!Γιατι οι δυο πρωτοι προερχονται απο γεματη χρονια στην οποια πηγαν αρκετα καλα κ αγωνιστικα η καριερα τους βρισκεται στο καλο της σταδιο,με μελλον, ενω ο Καλαιτζης εχει ενα χρονο να παιξει παιχνιδι,ποτε δεν ηταν ο παιχτης βαρομετρο,κ βρισκεται στο τελος της καριερας του!Βεβαια με την εμπειρια του κ την ικανοτητα του να βλεπει γηπεδο κ να φτιαχνει παιχνιδι ισως μπορει να προσφερει!
Warrior
Ο Αρης αυτη την στιγμη χρειαζεται 5 παικτες...αν θελει να φτιαξει μια πληρη
ομαδα που θα μπορει να ανταποκριθει σε μια πολυ δυσκολη χρονια.Θα ηθελε
4 παικτες,αν ο γνωστος μανατζερ δεν ειχε στειλει τον Τσαλδαρη στην ομαδα...
και στην θεση του ειχαμε τον Καλαμποκη που δεν ειναι και απο τους ακριβους
παικτες.

Αυτη η επιλογη ηταν η τραγικοτερη ολων.Δυστυχως εκτιμω οτι θα πορευτουμε
με τον Τσαλδαρη πρωτη αλλαγη στο "2",μιας και 5 παικτες(2 ελληνες) δεν υπαρχει
περιπτωση να αποκτησουμε.Και αυτο αφου οι Σιγαλας,Καλαιτζης,Χαριτοπουλος,
Παντελιαδης,Τσαλδαρης ειναι πεντε στον αριθμο και υπαρχει και ο Πετροβιτς που
δεν εχει ξεκαθαριστει τι θα γινει ακομα.Ισως ειναι ο 13ος...

Αρα μιλαμε για εναν Ελληνα.Αυτος εκτιμω οτι θα ειναι ο Κομματος για διαφορους
λογους.

Ο κυριοτερος ειναι οτι ειναι πιο φθηνος(νομιζω) απο τον Χατζη.. tongue.gif

Επισης,θα συμφωνησω με τον weirdo,ταιριαζει περισσοτερο στην ομαδα ετσι
οπως παει να δημιουργηθει.Μπορει να παιξει και στο "4" και να δωσει και βοηθειες
στα ριμπαουντ.Αυτο αν αποκτηθει αμερικανος καθαρο δυαρι.

Αν ο ξενος ειναι στυλ Σολομον(επι την ευκαιρια:"Δε θέλω να γυρίσω στη Μακάμπι.
Έχω προτάσεις από τον Άρη, την Εφές Πίλσεν και από κάποιες άλλες ομάδες
που ενδιαφέρονται"
,αλλα δεν τα "τρωμε" αυτα πια smile.gif ),θα ταιριαζε περισσοτερο
ο Χατζης.

Επισης ο Κομματος ειναι ιδιαιτερα αγαπητος(παραδοξως) απο τον κοσμο.

Ομως ολα αυτα ερχονται σε αντιθεση με την φημολογια που υπαρχει οτι ο
Σεραπινας εχει απαντησει θετικα στον Αρη.Παιζει ιδια θεση με τον Κομματο...
Και εδω ο Χατζης ταιριαζει περισσοτερο.

(ομως αν εχει κλεισει Σεραπινας δεν τους βλεπω να φερνουν Ελληνα περιφερειακο ohmy.gif 40.gif )

Tα σεναρια που παιζουν ειναι:

1)Κομματος ή Χατζης και Τσερανιτς ή Σεκουλιτς
2)Σεραπινας και Γιαννουλης ή Αγαδακος.

Μεταξυ των δυο σεναριων...εννοειται οτι προτιμω το 1ο...

Το ιδανικο για μενα θα ηταν:

Xατζης,Σεραπινας ΚΑΙ Γιαννουλης(αντε ή Αγαδακος αν θελουνε) και ο Τσαλδαρης...
δανεικος πισω στον Πανελληνιο!! w00t.gif 19.gif
qspock
QUOTE(Warrior @ Jul 17 2006, 01:10 PM)
Σιγαλας,
Ωχ...
QUOTE(Warrior @ Jul 17 2006, 01:10 PM)
Καλαιτζης,
αχ...
QUOTE(Warrior @ Jul 17 2006, 01:10 PM)
Χαριτοπουλος,
βαχ...
QUOTE(Warrior @ Jul 17 2006, 01:10 PM)
Παντελιαδης
άουτς!
QUOTE(Warrior @ Jul 17 2006, 01:10 PM)
Τσαλδαρης
...ωϊμέ!!!
QUOTE(Warrior @ Jul 17 2006, 01:10 PM)
ειναι πεντε στον αριθμο και υπαρχει και ο Πετροβιτς
α, ενταξει... 40.gif

Δε τα ειχα δωσει σημασια, εβλεπα οτι πανε για αλλες 4 μεταγραφες. Αλλα τωρα που τους ειδα μαζεμενους και διαβαζοντας οτι θα κανουν μονο 2 μεταγραφες ακομα, αντε γεια... icon_wave.gif
Warrior
QUOTE(qspock @ Jul 17 2006, 02:42 PM)
Αλλα τωρα που τους ειδα μαζεμενους....
*


Δεν σε πιανει απελπισια?? sad.gif

4 μεταγραφες θα γινουν...ενας Ελληνας(λενε).Αυτος θα πρεπει να ειναι πολυ
καλος,το ιδιο και οι υπολοιποι παιχτες που θα αποκτηθουν.

Αλλιως.... icon_wave.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.