QUOTE(laclipers @ Jun 6 2009, 23:10 )
Μιας κ το φερε η κουβεντα ο μαρσαλ πηγε στην ντιζον.Κοιτα ο ραιτ καλος παικτης ειναι του χρονου μπορει να προσφερει.Καλα ο κλαρκ ουτε εμενα μ αρεσει...
Ο Ράητ μετά από τα τελευταία γεγονότα συν ότι δεν έδωσε ούτε τα ελάχιστα από όσα έπρεπε δεν μένει του χρόνου και είναι ο μόνος σίγουρος που αποχωρεί!!!
και καλά κάνει....
QUOTE(Gio Sugar @ Jun 6 2009, 23:20 )
Φίλε , εγώ λέω το εξής. Ούτε ο Πανιώνιος , ούτε ο Πανελλήνιος, ούτε το Μαρούσι έχουν κανένα τραγικά μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι πως ενώ υπάρχουν Έλληνες που το ξέρουν το άθλημα καθόμαστε και μιλάμε για το κατόρθωμα του Ματσόν. Το μόνο κατόρθωμα που είδα εγώ είναι πως έχασε με +11 και πως αποκλείστηκε από την Ευρώπη γιατί δεν μπορούσε να δει πως με Σέκουλιτς μας κάναν πλακίτσα όλοι. Άλλο ένα κατόρθωμα ήτνα πως κάναμε τις πιο χύμα - γιουρούσι επιθέσεις από όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος.Ας πάρουμε ένα Έλληνα ας πάρουμε και ότι ¨ελληνες παίκτες μπορούμε και κάτι γκαβελ και κλαρκ στο καλό.
δεν έχουν πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ απλά τα διπλάσια σχεδόν...
και μόνο ο ΠΑΟΚ είχε λίγο ποιο μεγάλο από εμάς (άσχετα τι έγινε μετά)
ενώ το Μαρούσι είχε και παίχτες δανικούς που του έριξαν κι όλας το μπάτζετ.
ο Σέκουλιτς δεν είναι ότι δεν είναι καλός παίχτης το κάθε άλλο απλά δε μπόρεσε να προσαρμοστεί!!!
και για αυτό τον περίμεναν και έως το Γενάρη.
ο Γκαβέλ για αυτά που προσφέρει αμυντικά είναι πολύ ποιο φτηνός από τους έλληνες!!!
Όσο για τον Κλαρκ μη τον κρίνεις από το τελευταίο παιχνίδι αλλά από την γενική του εικόνα.
ενώ ο ρόλος του από πέρσι έχει αλλάξει τελείως και φαντάσου τον να παίζει του χρόνου στην θέση δύο!!!
QUOTE(Gio Sugar @ Jun 6 2009, 23:30 )
Για προπονητές εννοείς? Είπα και πιο πάνω. Μπαρτζώκα, Πεδουλάκη , Καλαφατάκη ,ο Κατσικάρης λογικά δεν είναι διαθέσιμος και ο Σφαιρόπουλος έχει κλείσει.
ο Κατσικάρης είναι πανάκριβος για τον Άρη ενώ ο Σφαιρόπουλος ετοιμάζεται για άλλα και δε θα έρθει ποτέ στον Άρη!!!
από τους υπόλοιπους που ανέφερες μόνο ο Πεδουλάκης είναι ισάξιος του Ματσόν αλλά δεν έχει δείξει ποτέ να διαχειρίζεται ομάδες με υψηλούς στόχους βλέπε Ευρωλίγκα.
QUOTE(Gio Sugar @ Jun 6 2009, 23:49 )
Όχι βέβαια και Μαρκόπουλο αν είναι ελεύθερος. Για παίκτες , ότι θέλουν και οι υπόλοιποι. Δηλαδή αν σου δώσει τίποτα ο Ολυμπιακός και μετά αν μπορέσεις να πάρεις κανέναν από Γλυνιαδάκη, Παπαμακάριο,Καιμακόγλου,Νικολαΐδη ,Παπανικολάου, Ταπούτο , Δορκοφίκη, Τσιαρα , Χαρίση, Καυκή. Νομίζω υπάρχουν αρκετοί για να βοηθήσουν .....
Νομίζω πως κανένας παίχτης από αυτούς που ανέφερες μπορεί ή χρειάζεται να έρθει στον Άρη!!!
οι μισοί είναι χειρότεροι από αυτούς τους Έλληνες που έχουμε. Παίχτες όπως ο Χαρήσης κ.λ.π. είναι για σύνταξη και όχι να φτιάξεις ομάδα. Ενώ κάποιοι σαν τον Γλυνιαδάκη παίζουν στο Μαρούσι μόνο και μόνο για να πάνε στην μητρική του χρόνου.
όσο για την αλλαγή προπονητή
δε νομίζω με αλλαγή Ματσόν-Μαρκόπουλου ανεβαίνει επίπεδο ο Άρης...
νομίζω πως και ο Σούλης είναι της ίδιας δυναμικής και ικανότητας με τον Ιταλό...
και σίγουρα δεν είναι υπέρβαση....
Βέβαια συμπαθώ και τους δύο...
ενώ ο Μαρκόπουλος είναι γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας,
της ομάδος του Άρη και η φιλοσοφία του μπορεί άνετα να εφαρμοστεί στον κορμό του ρόστερ που είχαμε φέτος
οπότε να μη ξεκινήσουμε του χρόνου από το μηδέν!!!
αδιάφορη αλλαγή θα έλεγα!
ενώ η ανανέωση του Μπετς είναι σημάδι σταθερότητας και όχι βελτίωσης!!!
είναι απλά ένας καλός παίχτης και όχι ο παίχτης που από θα μας πάει ένα βήμα παραπέρα...
ενώ δε νομίζω να έχει και πολλά χρόνια καριέρας ακόμα και θα πρέπει να προστεθεί άλλος ένας σέντερ συν τον Σκορδίλη να παίζει!!!
εν κατακλείδι για εμένα η παραμονή του Μπετς και μια αλλαγή (εφόσον πραγματοποιηθεί) Ματσόν-Μαρκόπουλου δεν μας δίνουν το κάτι παραπάνω για την τρίτη θέση που μπορεί να την χάσαμε στα τελευταία 3 λεπτά αλλά ποτέ όλη την χρονιά δεν την είχαμε όσο και να ιδρώναμε όλη την χρονιά!!!
ελπίζω οι μεταγραφές να είναι καλές!!!