QUOTE(Weekendman @ Dec 30 2009, 20:15 )
Για τον Μάσει και γιατί δεν παίζει με τόσες απουσίες ρώτα τον Μεσίνα και τον ίδιο τον Μάσει... γενικά πάντως η Ρεάλ σε πλήρη σύνθεση έχει πολλούς ευέλικτους και γρήγορους ψηλούς Βελίτσκοβιτς,Ρέγες,Λαβρίνοβιτς ακόμα και Γκαρμπαχόθα(υποτίθεται 4άρι είναι...) όποτε περισεύει ο Μάσει που είναι στο ίδιο στύλ περίπου...
Λίγο αδύναμος στην άμυνα, είναι που είναι ο Ρίτσαρτσον αδύναμος αμυντικά ας μην υπάρχει κάι άλλο αμυντικό κενό στην πεντάδα...
Δεν ξερω αν υπήρχε και κάτι εξωαγωνιστικό που δε ξέρουμε...
Οι καλοί πλεί-μεικερ βρίσκονται πιο δύσκολα(Κλάρκ έστω) απο τα καλά 2άρια...
Ο Μάσευ μιας και το αναφέρατε για τρία χρόνια στην Ελλάδα ήταν βασικός και αναντικατάστατος σέντερ στις ομάδες του και ποτέ δεν ήταν τρύπα στην άμυνα. Απλά αντί να παίζει άμυνα από πίσω και να σπρώχνει στα ριμπάουντ έπαιζε άμυνα από μπροστά και με καλό τάιμινγκ πηδούσε πάνω από την στεφάνι και τα μάζευε. Όταν τον είχαμε πάντα λέγαμε πως θέλουμε έναν ακόμα σέντερ βαρύ (σαν τον Μπετς καλή ώρα) για να τον ξεκουράζει για μερικά λεπτά και σπρώχνει.
Ο Μεσίνα μιας και δεν τον υπολόγιζε από την αρχή και του έκανε καψόνια είναι λογικό και τώρα που η ομάδα έχει πρόβλημα να μην τον θέλει. Εγωιστικό μεν αλλά λογικό!
Από ότι λέγεται είπε και κάποια Γαλλικά στον Κατσικάρη ο Ντίξον όταν του έκανε παρατήρηση για τον τρόπο παιχνιδιού...
ενώ είμαι σίγουρος πως του μεταφράσανε την δήλωση του κόουτς με τα ντεπόν!
Ο Ντίξον δεν είναι ότι δεν έδινε πάσες αλλά έπαιρνε πολλές παρακινδυνευμένες προσπάθειες και έπαιζε εκτός συστήματος. Ενώ αρνιόταν να παίξει άμυνα! Αυτός είναι αρκετοί λόγοι για να μην τον θέλει ο Φώτης!
Για τον Ρίτσαρτσον θα διαφωνήσω... είναι αρκετά βελτιωμένος στον τομέα της άμυνας, δεν ξεχνιέται παίζει πολύ καλά μαν του μαν τον αντίπαλό του και πλέον δε μπορείς να τον πεις τρύπα! Τουλάχιστον όχι όπως ο Ντικούδης, ο Μπετς και ο Ντίξον!
QUOTE(Giorgos#4 @ Dec 31 2009, 00:45 )
Πολυ καλος παικτης ο Παουνιτς μαλιστα μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση που αγωνιζοταν σε μια μετρια ομαδα σαν την Οστανδη οταν τον ειδα στο προσφατο ευρωμπασκετ....
Παντως αφου ο Αρης πηρε κοινοτικο γκαρντ μπορει να παρει και Αμερικανο ψηλο ετσι δεν ειναι?
Κατα την γνωμη μου ο Ριτσαρντσον ειναι ο επομενος που πρεπει να φυγει...
και πρεπει να προστεθουν και οι Παουνιτς (αν ερθει)και Στινσον που ηρθε και εφυγε...
ΥΓ/Ο Κ.Παπανικολαου αγωνιστηκε σε κανενα φετινο ματς?
Πιστεύω πως τον Ρίτσαρτσον θα τον προτείνουν για τριετές συμβόλαιο... και δεν πρόκειται να τον διώξουν τώρα που βελτιώνεται και που έχει πολλά περιθώρια ακόμα βελτίωσης!
Ο Παπανικολάου δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με τα χρώματα του Άρη και δε νομίζω να αγωνιστεί εκτός και αν δε πάρουμε άλλο γκάρντ που το βλέπω χλωμό!
ξέχασες τον Μπελσερ , τον Στινσόν και τον Νιουμπλ που δεν έφτασε καν Θεσσαλονίκη!!!!
QUOTE(Weekendman @ Dec 31 2009, 00:49 )
Ναι τον θυμάμαι όταν τον πρωτοείδα στο Ακρόπολις αυτό το καλοκαίρι και άκουσα Σέρβο διεθνή που παίζει στο Βέλγιο το αντιμεντώπισα καταρχήν ως ανέκδοτο και έλεγα που κατάντησε η Εθνική Σερβίας, αλλά μετά που τον είδα εκτός απο την ομαδικότητα που ανέφερα πιο πάνω,διέκρινα μεγάλη μαχητικότητα και ικανοποιητική ως αρκετά καλή άμυνα απο αυτόν, είναι μια κίνηση προς το καλύτερο για τον Άρη πιστεύω γιατί εκτός των άλλων είναι και ψηλός γκάρντ.
Έπαιζε στο Βέλγιο και φέτος;
και φέτος έπαιζε όπως είδα και είχε καμιά 10 πόντους μέσο όρο σε νομίζω 9 παιχνίδια!
http://en.basketball.doudiz.com/player/214...van-Paunic.htmlΕνώ και η επίσημη σελίδα της ομάδος τον στέλνει στον Άρη:
http://www.bcoostende.be/index.php?id=9&lang=nl Και εμένα μου κάνει εντύπωση αλλά 22 χρονών και να τον διάλεξε ο Ντούσαν δεν μπορεί να είναι κακός...
QUOTE(wagner love @ Dec 31 2009, 01:40 )
Ο Κλαρκ έπρεπε να φύγει. Έλεος
Ο Κλαρκ σε σχέση με τον Ντίξον υπερτερεί σε δύο τομείς: κοντρολάρεται ποιο εύκολα και δεν κάνει σαν παιδί...
ενώ έχει κοινοτικό διαβατήριο.
Η συμπεριφορά του Ντίξον στο παιχνίδι με τον Κολοσσό και το ότι δεν δείχνει διάθεση να αλλάξει τρόπο σκέψης...
και το ότι είναι πολύ ποιο δύσκολο να βρούμε κοινοτικό σέντερ αντί κοινοτικό δυάρι καθιστούν την κίνηση του Κατσικάρη δικαιολογημένη.