scales84
Jul 17 2007, 21:06
Παντως για τον τσιακο αν τον φερουν για τεταρτο ψηλο πισω απο μασει-αμερικανο και ισς γλυνιαδακη που ακουστηκε απο τον φλετσερ καλυτερο τον κοβω και ελληνοπουλο
SteelGandalf
Jul 17 2007, 21:51
Δε βαρεθήκατε ακόμη να πιστεύετε ότι θα έρθει ο Γλυνιαδάκης στον Άρη;
Εγώ έπαψα από καιρό να το πιστεύω.
weirdo1977
Jul 18 2007, 16:45
αργεί του παπ k αρχίζω να αμφιβάλλω .... τελικά με κυριεύει k εμενα αυτή η ανυπομονησία..από δευτερα οι ανακοινώσεις μας λέγαν k τώρα μας παν παρασκευή...
chinaski
Jul 18 2007, 19:49
Αποτι διαβασα ο Παπ θα απαντησει την Παρασκευη γιατι περιμενει και την προσφορα της Αεκ (αν πανε ολα με τον νεο Προεδρο).
SteelGandalf
Jul 18 2007, 22:00
QUOTE(chinaski @ Jul 18 2007, 05:42 PM)
Αποτι διαβασα ο Παπ θα απαντησει την Παρασκευη γιατι περιμενει και την προσφορα της Αεκ (αν πανε ολα με τον νεο Προεδρο).
Καλά κρασιά!!!
Κι εγώ συμφωνώ με την άποψη του weirdo1977. Δυστυχώς αρχίζω και αμφιβάλλω...
weirdo1977
Jul 18 2007, 23:52
QUOTE(www.betsmart.gr)
Για δύο ακόμα χρόνια θα μείνει πιθανότατα ο Μάσεϊ έναντι 800.000 δολαρίων
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανικολάου θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις. Ο έμπειρος φόργουορντ ενημερώθηκε από τον εκπρόσωπό του για την πρόταση των «κιτρίνων» και την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή θα απαντήσει.
Αν η απάντηση αυτή είναι θετική, ο Γκόρντον Χέρμπερτ θα έχει σαφώς... ευκολότερο έργο στη συνέχεια της μεταγραφικής αναζήτησής του. Ειδικά από τη στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τζέρεμι Μάσεϊ μένει για άλλα δύο χρόνια έναντι συνολικά 800.000 δολαρίων! Οι «κίτρινοι» προσπαθούν να πείσουν τον Αμερικανό να μεταβεί στα τέλη του μήνα στη Σλοβακία για να τελειώνει το θέμα του διαβατηρίου του. Η... εθνικότητα με την οποία θα αγωνιστεί ο Μάσεϊ του χρόνου θα κρίνει επίσης πολλά για το σχεδιασμό του Αρη, αφού αν πάρει το κοινοτικό διαβατήριο (κάτι που λογικά θα γίνει) θα πάρει ουσιαστικά και τη θέση του Μάικ Ουίλκινσον, αδειάζοντας μία θέση Αμερικανού.
ΑΠό τα υπόλοιπα θέματα, μία υπόθεση που μπορεί να προχωρήσει είναι αυτή του Βλάντο Πέτροβιτς. Ο ελληνοποιημένος φόργουορντ δε συναντήθηκε τελικά την Τετάρτη με τα στελέχη της ΚΑΕ, κάτι που θα συμβεί αύριο. Το ενδιαφέρον για τον Κίκι Κλαρκ είναι επίσης δεδομένο, θα ενταθεί όμως όταν ο πρώτος σκόρερ της περσινής Α1 πάρει το βουλγαρικό διαβατήριό του. Το βέβαιο (όσο βέβαιο μπορεί να θεωρηθεί κάτι στις μεταγραφές...) είναι ότι ο Αρης θα πάρει πλέι μέικερ...
αντε βγαλε ακρη, πέρσι μας λέγαν πως θα πάρουν άσσο k τελικά πήραν δυαροτριαρι, φέτος μας λένε για δυαροτριαρι k βάζω στοίχημα πως θα πάρουν άσσο, είναι εύκολο το πρωί που θα ξυπνήσω να είναι σεπτέμβριος ? την σιχαίνομαι αυτήν την περίοδο...
QUOTE(weirdo1977 @ Jul 18 2007, 09:45 PM)
είναι εύκολο το πρωί που θα ξυπνήσω να είναι σεπτέμβριος ? την σιχαίνομαι αυτήν την περίοδο...
Oχι ρε Σεπτεμβριο εχω σχολειο...
Παντως η παραμονη του Μασει ειναι πολυ θετικη... Οποτε παλι θα εχει του χρονου ο Αρης 4 Αμερικανους,ε?
Καστλ-Σκειλς-Μασει και ο αλλος που θα αποκτηθει... Και αν βγαλει κοινοτκο διαβατηριο ο Κλαρκ και αποκτηθει και αυτος τοτε 5... Αυτο ειναι το μονο πραγμα που δεν μ 'αρεσει στον Αρη τα τελεταια χρονια... Παρα πολλοι Αμερικανοι...
geosider
Jul 19 2007, 12:45
o σκέιλς ούτε θα μείνει ούτε και τον θέλουμε
να πάρει δρόμο και να μας γράφει από κει που θα ναι...
alien-tour
Jul 19 2007, 13:55
Από betsmart.gr
Ιταλία : ΣΚΑΒΟΛΙΝΙ: Η «αρπαγή» του Κίκι Κλαρκ
Αποστολέας Συντακτική ομάδα BetSmart στις 19/7/2007 13:50:22
Στο Πέζαρο ο πρώτος σκόρερ της Α1
Ηταν πρώτος στόχος του Πανιωνίου, ο Αρης τον ήθελε επίσης, όμως τα δολάρια της Σκαβολίνι κέρδισαν τον Κίκι Κλαρκ! Ο πρώτος σκόρερ της περσινής Α1 θα συνεχίσει την καριέρα του στην ιστορική ομάδα του Πέζαρο αντί του ποσού των 300.000 δολαρίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κλαρκ θα παίξει ως Αμερικανός κι όχι ως κοινοτικός.
Πάει κι o Κλάρκ...
(Άσχετο με την υπόθεση Κλαρκ)Κάθε χρόνο αυτό που γίνεται με παίκτες που κάνει πρόταση ο ΆΡΗΣ δεν το καταλαβαίνω...
Εντάξει θέλουν να ανεβάσουν το κασέ τους και να πάνε αλλού (βλέπε Παπαμακάριος...) ας το πουν μας τυραννάνε δυο και τρεις βδομάδες και πάνε αλλού...
Ελπίζω να μην γίνει το ίδιο και με Παπανικολάου(δεν νομίζω να ναι θέμα χρημάτων για Παπ)...
SteelGandalf
Jul 19 2007, 14:10
Συμφωνώ για Scales. Είναι μεγάλη στόφα παίχτη, αλλά δυστυχώς χωρίς να είναι κοντρολαρισμένος. Τρομερές αθλητικές ικανότητες, αλλά δεν είναι παίχτης ομάδας. Βάζει πάνω απ' όλα τον εγωισμό του. Έτσι τουλάχιστον είδα εγώ φέτος.
Η παραμονή του Massey είναι μια πολύ θετική εξέλιξη, όχι σε ότι αφορά τις δυνατότητες του μόνο, αλλά κυρίως για λόγους γοήτρου. Δηλαδή να αποδείξει η ομάδα ότι μπορεί να κρατήσει κάποιους παίχτες της.
SteelGandalf
Jul 19 2007, 14:11
Συμφωνώ φίλε alien-tour, με τον τρόπο που το έθεσες για τον Kiki Clark (και για τον κάθε Kiki Clark).
Δυστυχώς...
weirdo1977
Jul 19 2007, 15:06
βασικα 300.000 $ = 225.000 € οχι ιδιαιτερα μεγάλο ποσο, κρίμα.....
"Aστειο" ποσο..αν δεν μπορει να καλυψει ενα συμβολαο 225χ.€ ο Αρης, τι συζηταμε..?? Αληθεια ομως..μπορει..??
Τεσπα,η ουσια ειναι παντως οτι εκλεισε σαν Αμερικανος,ενω οι Αρης,Πανιωνιος περιμεναν κ μαλλον απαιτουσαν το κοινοτικο για να τον αποκτησουν. Οχι βεβαια οτι ειναι σιγουρο οτι θα βρουν καλυτερους Αμερικανους..
Εγω δυστηχως δεν εχω πολυ αισιοδοξια για τον Αρη..
Ο δε Παπανικολαου,το θεωρω πιο πιθανο να παει στην Αεκ..
EXPLOITED ARIS
Jul 20 2007, 13:46
Μεχρι ποτε υποτιθεται οτι πρεπει να μας απαντησει ο Παπανικολαου;
Μου φαινεται οτι πολυ το εχουμε ζαλισει το ζητημα...
weirdo1977
Jul 20 2007, 22:55
QUOTE(www.betsmart.gr)
Στην αμερικανική αγορά στρέφεται ο Αρης για τη θέση «3». Επαφή με Πέτροβιτς
Ο Δημήτρης Παπανικολάου πιθανότατα δε θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αρη, αφού οι πληροφορίες τον φέρουν «μια ανάσα» από την ΑΕΚ. Με δεδομένο ότι ο έμπειρος φόργουορντ ήταν ο πρώτος στόχος του Γκόρντον Χέρμπερτ, γίνεται κατανοητό ότι τα μεταγραφικά πλάνα των «κιτρίνων» διαφοροποιούνται.
Οπως όλα δείχνουν, ο «αντι-Παπ» θα προέρχεται από την αμερικανική αγορά, αφού ισάξιοι παίκτες στην Ελλάδα δεν υπάρχουν στο «παζάρι», που να πληρούν τουλάχιστον τις προϋποθέσεις των «κιτρίνων». Οι τελευταίο είναι πιθανό να ψάξουν για μία «ηχηρή» και παράλληλα ουσιαστική κίνηση, αφού οι εντυπώσεις στο θέμα του Παπανικολάου χάνονται...
Την ίδια ώρα, οι πιέσεις προς τον Τζέρεμι Μάσεϊ, ώστε να μεταβεί στη Σλοβακία και να πάρει το κοινοτικό διαβατήριό του, συνεχίζονται. Σήμερα, ο Γκόρντον Χέρμπερτ είχε νέα τηλεφωνική επαφή με τον Αμερικανό φόργουορντ.
Σήμερα είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του Αρη και ο Βλάντο Πέτροβιτς. Ο ομογενής φόργουορντ ανανέωσε το ραντεβού του με τους «κίτρινους» για την επόμενη εβδομάδα και παραμένει στα υπόψιν.
k πολύ περιμέναμε... αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το πως γίνετε τα τελευταία 3-4 χρονια να μην συμφωνώ ποτε με τον σχεδιασμό της ομάδας.. τόσο άσχετος είμαι γαμώτο μου.... 25 χρονια μπάσκετ βλέπω, τίποτα δεν κατάλαβα ?
QUOTE(weirdo1977 @ Jul 19 2007, 03:59 PM)
βασικα 300.000 $ = 225.000 € οχι ιδιαιτερα μεγάλο ποσο, κρίμα.....
Ωραια αφου για σενα ειναι το ιδιο, τοτε ποτε θα μου δωσεις 75000 € που τα εχω και αναγκη?
Λιγο γρηγορα μονο....
weirdo1977
Jul 20 2007, 23:55
QUOTE(NBAer @ Jul 21 2007, 12:06 AM)
Ωραια αφου για σενα ειναι το ιδιο, τοτε ποτε θα μου δωσεις 75000 € που τα εχω και αναγκη?
Λιγο γρηγορα μονο....
αυτό που κολλάει πάλι, εγώ απλά την ισοτιμία ανέφερα...
QUOTE(weirdo1977 @ Jul 21 2007, 12:48 AM)
αυτό που κολλάει πάλι, εγώ απλά την ισοτιμία ανέφερα...
Κολαει στο οτι με πειραξε η ζεστη και νομιζα οτι ειπες 300.000 € = 225.000 €. (Δεν προσεξα το $ και το περασα για €)
Νομιζα οτι ο Αρης εδινε 225000 € και η Σκαβολινι εδωσε 300000 € και γι'αυτο πηγε εκει και οτι δεν το θεωρεις καμια σημαντικη διαφορα.
Νομιζω οτι καταλαβαινεις τωρα γιατι το εγραψα.
weirdo1977
Jul 21 2007, 00:18
καταλαβαίνω, πέρα από αυτό όμως είναι κρίμα πραγματικά να μην μπορείς να δώσεις 220.000 για τον αντικαταστάτη στην ουσία του
kastl...
EXPLOITED ARIS
Jul 21 2007, 01:04
Ειμαι πολυ περιεργος να δω την ηχηρη μεταγραφη που θα κανουν.Βλεπω τον Καστλ φετος να καιγεται τελειως.Τι αλλο να κανει ο ανθρωπος.Ολα τα εχει δωσει αυτα τα χρονια.Και τωρα που θα παιξει και με τη Βοσνια...κλαφτα Χαραλαμπε
EXPLOITED ARIS
Jul 21 2007, 12:13
Ο φον Δημητρακης ειναι αλλος ενας που χρησιμοποιησε τον Αρη για να ανεβασει το κασε του.
Αφου δεν ηθελε να ανεβει τοσο καιρο και ηθελε να κατσει Αθηνα γιατι δεν το ελεγε;
Μας επρηξε.
Ρε παιδιά τί γίνεται με τις μεταγραφές;; Είμαι διακοπές και δεν παρακολουθώ αλλά δεν βλέπω να κινήτε τίποτα..Ο Παπ μάλλον δεν θα έρθει αλλά τίποτε άλλο δεν βλέπω να κινήτε..
Θέλω να δω ποιους θα πάρουν στο τέλος
The Admiral
Jul 22 2007, 03:17
Και αν δεν παρουμε το Δημητρακη,εχασε η Βενετιά βελονι...
Δεν ειναι παικτης για Ευρωλιγκα και ευτυχως που το καταλαβε γρηγορα και αυτος και παει σε ομαδα αντιστοιχη της αγωνιστικης του αξιας.
Οι αλλες μεταγραφες που ΔΕΝ γινονται μας ανησυχουν...
scales84
Jul 22 2007, 10:42
Αν ο αντι παπανικολαου ειναι ο παντιους μην ερθει ποτε.αλλωστε εμεις δεν θελουμε κανεναν με το ζορι.γιατι αν ερθει με το ζορι δεν καταλαβαινει που ερχεται.το θετικο των ημερων ειναι οτι παντου διαβαζω οτι ο μασσευ εχει ως πρωτη προτεραιοτητα να μεινει στον ΑΡΗ.ειτε ως κοινοτικος ειτε ως ξενος
Pierce
Jul 22 2007, 10:43
Και αν δεν παρουμε το Δημητρακη,εχασε η Βενετιά βελονι...
Δεν ειναι παικτης για Ευρωλιγκα και ευτυχως που το καταλαβε γρηγορα και αυτος και παει σε ομαδα αντιστοιχη της αγωνιστικης του αξιας.
Οι αλλες μεταγραφες που ΔΕΝ γινονται μας ανησυχουν...
δεν χρειαζεται να βγαζεις τοση εμπαθεια προς τον παπανικολαου που δεν προτιμησε την ομαδα σου.
στο τελος της χρονιας θα δουμε την δυναμικη της καθε ομαδας και να δουμε τοτε αν θα μιλας τοσο περιπαιχτικα για την ΑΕΚ...
weirdo1977
Jul 22 2007, 11:29
QUOTE(www.betsmart.gr)
Αν όλα πάνε καλά με Μάσεϊ, μείνει ο Σεραπίνας και δεν υπάρξει αλλαγή πλάνων στους πλέι μέικερ, ο Αρης θα έχει οκτώ παίκτες και θα πάει για 4-5 μεταγραφές
Η εβδομάδα που φεύγει δεν έφερε μεταγραφή για τον Αρη, ο οποίος δεν έχει σπάσει ακόμα το ρόδι στο «παζάρι», όμως η επόμενη αναμένεται να φέρει τα πρώτα αποκτήματα στο Αλεξάνδρειο.
Το πρωί της Δευτέρας ο Θανάσης Τζεβελέκης θα πιει ένα φιλικό καφέ με τους εκπροσώπους του Τύπου και εκεί θα κάνει λόγο για την πορεία των μεταγραφικών της ομάδας. Μεταγραφή δεν έγινε ακόμη, επαφές όμως γίνονται. Στη δεδομένη χρονική στιγμή ο Αρης έχει έναν κορμό έξι παικτών (Κασλ, Καλαϊτζής, Παντελιάδης, Ηλιάδης, Τσαλδάρης, Σκορδίλης) ενώ πιθανότατα θα παραμείνουν τόσο ο Μάσεϊ όσο και ο Σεραπίνας. Ετσι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι «κίτρινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση 4-5 ακόμα παικτών, εκτός αν αλλάξουν τα δεδομένα σε κάποια θέση, όπως αυτή του πλέι μέικερ με δεδομένη την καλοκαιρινή επιβάρυνση του Τερέλ Κασλ.
Ο Γκόρντον Χέρμπερτ πάντως έχει διάφορα στο μυαλό του και αν δει ότι υπάρχει πρόβλημα στη θέση του πλέι μέικερ, ενδέχεται ο Αμερικανός περιφερειακός να είναι «2-1-» παρά «3-2».
θετική κατ εμέ η παραμονή του σεραπινας... τον συμπαθώ πολύ αυτόν τον παίκτη, αυτό που δε συμπάθησα ποτε είναι τα κόμπο gurd
.... είδομεν
chinaski
Jul 22 2007, 13:09
Διαβασα για εκπληξη. Παικτης που δεν θα παιξει στον Αρη απαραιτητος για πρωτη φορα. Περα απο Σολομον (οποιος εχει συμβολαιο), παντιους (που ειδη ακουγετε) και Παρκερ(ψαχνει ομαδα) δεν μου ερχετε κανενας αλλος στο μυαλο που να μπορει να θεωρηθει εκπληξη.
weirdo1977
Jul 22 2007, 13:34
βαρέθηκα την σεναριολογία... θέλω κάτι χειροπιαστό επιτέλους...
SteelGandalf
Jul 22 2007, 15:18
QUOTE(pierce21 @ Jul 22 2007, 08:36 AM)
δεν χρειαζεται να βγαζεις τοση εμπαθεια προς τον παπανικολαου που δεν προτιμησε την ομαδα σου.
στο τελος της χρονιας θα δουμε την δυναμικη της καθε ομαδας και να δουμε τοτε αν θα μιλας τοσο περιπαιχτικα για την ΑΕΚ...
Ο Παπανικολάου προτιμά να μείνει στην Αθήνα. Αυτή είναι η επιλογή του και κακώς που από την πρώτη στιγμή δεν το ανάφερε. Για να πω την αλήθεια, αυτό φοβόμουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.
Δεν απέρριψε τον Άρη. Μάλλον απέρριψε τις σκέψεις μετακόμισης προς Θεσσαλονίκη μεριά.
Από 'κει και πέρα, που κατάλαβες εσύ ότι ομιλεί περιπαιχτικά για την ΑΕΚ; Ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση του από το δικέφαλο της Αθήνας;
Pierce
Jul 22 2007, 16:21
ηθελε να μεινει στην αθηνα. δεν ισχυρίστηκα το αντιθετο.
ωστοσο ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι ο αντμιραλ οταν αναφερεται οτι δεν ειναι παικτης επιπεδου ευρωλιγκα και οτι παει σε ομαδα που του αξιζει βγαζει χολη.(οταν ολοι οι υπολοιποι ειχατε γραψει οτι θα ειναι τελεια προσθηκη και θα βοηθησει τον αρη). τυπικα δεν εχει ανακοινωθει ωστοσο o κοσμος το εχει τουμπανο οτι εχει κλεισει.Συμφωνα με τις εφημεριδες (οχι και τοσο φερεγγυο δηλαδη
μεχρι την τριτη θα εχει ανακοινωθει)
SteelGandalf
Jul 22 2007, 16:30
Εγώ τον ήθελα στην ομάδα, όπως και αρκετοί άλλοι. Αυτό όμως δε σημαίνει αυτόματα ότι θα έκανε και τη διαφορά. Πολλοί παίχτες εγνωσμένης αξίας φάνηκαν κατώτεροι του αναμενομένου, σε πολλές ομάδες.
Εν πάσει περιπτώσει, Παπανικολάου για τον Άρη τέλος.
Ας δούμε ποιοι θα φορούν τη φανέλα της ομάδας μας από του χρόνου.
Το έλεγα από καιρό ότι το Νίκο Μπάρλο τον ήθελα στην ομάδα. Ιδού οι αποδείξεις:
Αγκαλιά με τον Αρη ο Μπάρλος
Ο Νίκος Μπάρλος Τον ήθελε ο Πανελλήνιος, του έκανε πρόταση ο Πανιώνιος, όμως, οι ενδείξεις τον θέλουν μια ανάσα από τον Αρη. Ο Νίκος Μπάρλος εξαργυρώνει την παρουσία του στον Ολυμπιακό τα τελευταία δύο χρόνια και όπως είναι λογικό αποτελεί το διακαή πόθο αρκετών ομάδων. Μέσα στις επόμενες μέρες ο Έλληνας φόργουορντ πρόκειται να πάρει την οριστική του απόφαση.
Ο ατζέντης του Νίκου Μπάρλου, Τάσος Δελημπαλταδάκης έχει λάβει επίσημη πρόταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία περιμένει και το ΟΚ του παίκτη. Το γεγονός ότι ο Αρης αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα είναι ένα πολύ σοβαρό κίνητρο για τον Πατρινό φόργουορντ, ο οποίος πάντως δεν έχει σταματήσει να εξετάζει και προτάσεις από το εξωτερικό. Προς το παρόν τη μάχη κερδίζει ο "Θεός του πολέμου", και ο Νίκος Μπάρλος ίσως να έχει ξεκινήσει να προβάρει τα "κιτρινόμαυρα".
Πηγή: www.supersport.gr
Πρέπει να κάνουν τα πάντα για να φέρουν και το Νικολάι Πάντιους, ο οποίος, όλοι γνωρίζουμε, πόσο μπορεί να βοηθήσει. Από 'δω και πέρα χρειάζονται έργα κύριοι της διοίκησης. Φροντίστε να μη μας απογοητεύσετε.
SteelGandalf
Jul 22 2007, 17:13
Ανακοίνωσε Ιωακειμίδη, ξεκίνησε συνεργασία με Άρη!
Η Ολυμπιάδα Πατρών συνεχίζει να επενδύει στα… νιάτα και σε αυτό το μοτίβο προχώρησε στην απόκτηση του Σίμου Ιωακειμίδη. Ο 19χρονος, ύψους 1.94 μ. είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Εφήβων και είναι μια σημαντική προσθήκη για τους Πατρινούς.
Ίσως όμως υπάρχει κάτι ακόμα πιο σημαντικό από την ίδια την μεταγραφή και αυτό είναι η συνεργασία που ξεκίνησε μεταξύ των "πορτοκαλί" και του Άρη! Ο Ιωακειμίδης άνηκε άλλωστε στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και η "μετακόμιση" του στην Πάτρα "εγκαινιάζει" αυτή την συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων.
Η ανακοίνωση:
"Η ΚΑΕ Ολυμπιάς ανακοινώνει την απόκτηση του Συμεών Ιωακειμίδη από τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο 19χρονος διεθνής με την Εθνική Εφήβων παίκτης ύψους 1.94μ. υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΚΑΕ Ολυμπιάς για τα επόμενα τρία χρόνια. Με την επίτευξη της συμφωνίας αυτής και την άψογη συνεργασία μας με την ΚΑΕ Άρης πιστεύουμε ότι ανοίγουμε ένα συνεχές δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο ιστορικών σωματείων."
Πηγή: www.basketblog.gr
Τι είναι πάλι αυτό; Δηλαδή εμάς μας "χαλούσε" ένας νεαρός παίχτης της Εθνικής εφήβων;
The Admiral
Jul 22 2007, 18:39
QUOTE(pierce21 @ Jul 22 2007, 11:36 AM)
Δεν εβγαλα καμια εμπαθεια ουτε για τον Παπανικολαου ουτε για την ΑΕΚ.Διαπιστωσεις εκανα.Οτι δεν ειναι παικτης για Ευρωλιγκα,γιατι σε μια ομαδα που πρωταγωνιστησε για χρονια σε αυτην ειχε ελαχιστη συμμετοχη.Η αλλη διαπιστωση ηταν πως η αγωνιστικη του αξια ειναι αντιστοιχη της ΑΕΚ,η οποια πιστευω συμφωνουμε πως επισης ειναι μια ομαδα που τα τελευταια χρονια δε θα τη θεωρουσαμε επιπεδου Ευρωλιγκας.Συνεπως εσυ εισαι αυτος που μιλας περιπαιχτικα για την ΑΕΚ,γιατι προφανως δεν εκπληρωσε καποιους ποθους σου (συμμετοχη στην Ευρωλιγκα ισως?) και σου εχουν μεινει απωθημενα.
Απο την αλλη θα ηθελα να σε ρωτησω απο που καταλαβες οτι βγαζω χολη για οποιονδηποτε.Εχω αποψη για την αγωνιστικη αξια του παικτη και τη διατυπωνω.Απαγορευεται αυτο?Μηπως λοιπον ισχυει το αντιστροφο και βγαζεις εσυ χολη,γιατι οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται?
The Admiral
Jul 22 2007, 18:57
Αυτο μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο περισσοτερο αν θες?Τι εννοεις?Εισαι σε θεση να γνωριζεις τη δυναμικη οποιασδηποτε ομαδας στο τελος της επομενης χρονιας?Κατι σα μεντιουμ δηλ? Εκτος και αν ανηκεις σε αυτους που ενθουσιαζονται ευκολα με τους καθε λογης "σωτηρες" που αναλαμβανουν προεδρικους θωκους,για να εγκαταλειψουν μετα απο λιγο καιρο την ομαδα διαλυμενη.Δεν ξερω αν θα γινει ετσι και με την ΑΕΚ,αλλα το παρελθον εχει δειξει πως δεν ειναι και ιδιαιτερα σπανια μια τετοια εξελιξη...
geosider
Jul 22 2007, 20:31
θα έλεγα ευτυχώς που δεν ήρθε άλλος ένας καμένος 30άρης στην ομάδα που και κοστίζουν αλλά και άχρηστοι αποδεικνύονται πχ Καλαιτζής, σιγάλας πέρσι
αλλά έτσι όπως πάμε βλέπω να κλείνει άρον άρον το ρόστερ με παίκτες της σειράς
EXPLOITED ARIS
Jul 22 2007, 20:42
με παικτες της σειρας δε θα κλεισει.
Με παικτες ξενους θα κλεισει
SteelGandalf
Jul 22 2007, 21:00
QUOTE(geosider @ Jul 22 2007, 06:24 PM)
θα έλεγα ευτυχώς που δεν ήρθε άλλος ένας καμένος 30άρης στην ομάδα που και κοστίζουν αλλά και άχρηστοι αποδεικνύονται πχ Καλαιτζής, σιγάλας πέρσι
αλλά έτσι όπως πάμε βλέπω να κλείνει άρον άρον το ρόστερ με παίκτες της σειράς
Δεν επιτρέπεται να μιλάμε έτσι για το Σιγάλα.
Το παλικάρι έχει προσφέρει στον Άρη και παλιά και πέρσι και η προσφορά του δεν είναι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου. Εντάξει, στα ματς με τον Ολυμπιακό φάνηκε ότι δε μπορούσε, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να τον αποκαλούμε άχρηστο. Χώρια το γεγονός ότι δεν είναι 30άρης, αλλά αισίως 36άρης.
Για τον Καλαϊτζή, τα έχω ξανά πει. Πέρσι δε μου "γέμισε το μάτι". Απ' ότι φαίνεται παραμένει, οπότε θα τον δούμε και φέτος. Ελπίζω να μη πληρώνουμε κανένα τεράστιο συμβόλαιο γι' αυτόν.
Όσο για ξένους που λέτε, εφόσον δεν υπάρχει το χρήμα, είναι "αναγκαίο κακό". Πέρσι μας βγήκε ο Μάσεϊ και γενικά τα τελευταία χρόνια έχουμε τραβήξει λαχεία (βλέπε Wilkinson), οπότε ας περιμένουμε.
Βέβαια δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ Γιαννιού!!!
Pierce
Jul 23 2007, 01:31
QUOTE(The Admiral @ Jul 22 2007, 07:32 PM)
Δεν εβγαλα καμια εμπαθεια ουτε για τον Παπανικολαου ουτε για την ΑΕΚ.Διαπιστωσεις εκανα.Οτι δεν ειναι παικτης για Ευρωλιγκα,γιατι σε μια ομαδα που πρωταγωνιστησε για χρονια σε αυτην ειχε ελαχιστη συμμετοχη.Η αλλη διαπιστωση ηταν πως η αγωνιστικη του αξια ειναι αντιστοιχη της ΑΕΚ,η οποια πιστευω συμφωνουμε πως επισης ειναι μια ομαδα που τα τελευταια χρονια δε θα τη θεωρουσαμε επιπεδου Ευρωλιγκας.Συνεπως εσυ εισαι αυτος που μιλας περιπαιχτικα για την ΑΕΚ,γιατι προφανως δεν εκπληρωσε καποιους ποθους σου (συμμετοχη στην Ευρωλιγκα ισως?) και σου εχουν μεινει απωθημενα.
θεωρω οτι ο παπανικολαου θα ηταν μια αξιολογη προσθηκη για το ροστερ του Αρη και θα τον βοηθουσε.τον παο δεν τον βοηθησε γιατι ειχε ενα καρο αλλους παιχτες καλυτερους μπροστα απο αυτον.οποτε επαιξε ομως ηταν κατι παραπανω απο θετικος. Προφανως και δεν πιστευω οτι το συνοθυλευμα παιχτων που ειχε τα δυο τελευταια χρονια η ομαδα μου αξια για ευρωλιγκα. ουτε για τα μιλκο καπ της φιμπα δεν ηταν αξια.ωστοσο απο φετος εχω βασιμες ελπιδες οτι μας περιμενει του αεκτζηδες κατι καλυτερο,κατι που με τα μεχρι τωρα δεδομενα δεν θα ειναι πια και τοσο χειροτερο απο τον Αρη
QUOTE(The Admiral @ Jul 22 2007, 07:32 PM)
Απο την αλλη θα ηθελα να σε ρωτησω απο που καταλαβες οτι βγαζω χολη για οποιονδηποτε.Εχω αποψη για την αγωνιστικη αξια του παικτη και τη διατυπωνω.Απαγορευεται αυτο?Μηπως λοιπον ισχυει το αντιστροφο και βγαζεις εσυ χολη,γιατι οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται?
για ποιο ακριβως πραγμα βγαζω χολη;
Και εγω εχω μια αποψη την οποια διατυπωσα οπως και αλλοι οπαδοι του Αρη.Αν ψαξεις 4-5 σελιδες πιο πριν στο τοπικ θα εντοπισεις οτι τα σχολια τους ειναι θετικοτατα για τον δημητρη, ενω τωρα που φαινεται οτι προτιμαει να μην ανεβει στην θεσ/κη τον βγαλατε σαπακι.
QUOTE(The Admiral @ Jul 22 2007, 07:50 PM)
Αυτο μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο περισσοτερο αν θες?Τι εννοεις?Εισαι σε θεση να γνωριζεις τη δυναμικη οποιασδηποτε ομαδας στο τελος της επομενης χρονιας?Κατι σα μεντιουμ δηλ? Εκτος και αν ανηκεις σε αυτους που ενθουσιαζονται ευκολα με τους καθε λογης "σωτηρες" που αναλαμβανουν προεδρικους θωκους,για να εγκαταλειψουν μετα απο λιγο καιρο την ομαδα διαλυμενη.Δεν ξερω αν θα γινει ετσι και με την ΑΕΚ,αλλα το παρελθον εχει δειξει πως δεν ειναι και ιδιαιτερα σπανια μια τετοια εξελιξη...
μαλλον δεν καταλαβες αυτο που εγραψα. ειπες για ομαδα κατωτερης δυναμικης απο τον αρη ,φωτογραφιζοντας την ΑΕΚ. αυτο που εννοουσα ειναι οτι θα κρινουμε στο τελος της σεζον αν ο Αρης θα ειναι πραγματι καλυτερος απο την ΑΕΚ, ουτε μεντιουμ ουτε τιποτα. κριση εκ του αποτελεσματος.Οσο για τον προεδρο εχω εκφρασει τις αμφιβολιες μου για την φερεγγυοτητα του,ενω μου φαινεται επισης οτι χρησιμοποιει την ΑΕΚ και για καποιους αλλους σκοπους....
alien-tour
Jul 23 2007, 10:23
Από betsmart.gr
ΑΡΗΣ: «Βλέπει» και Τάιρον Ελις
Αποστολέας ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στις 23/7/2007 6:00:00
Τον πρώην γκαρντ της Νάπολι, ο οποίος έχει γεωργιανό διαβατήριο
Η κλήση του Τερέλ Κασλ στην Εθνική Βοσνίας φαίνεται ότι θορύβησε τους ανθρώπους του Αρη. Ο αρχηγός της ομάδας που μπαίνει στο 35ο έτος της ηλικίας του, θα έχει ένα επίπονο καλοκαίρι και ο κίνδυνος για τη θέση του πλέι μέικερ είναι εμφανής. Ετσι, είναι πιθανό να αποκτηθεί παίκτης για να βοηθήσει τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στην οργάνωση.
Σ΄αυτό το πλαίσιο, μία από τις λύσεις που φέρεται να εξετάζει ο Γκόρντον Χέρμπερτ είναι ο γνώριμός του (αλλά και του Αρη) Τάιρον Ελις. Ο 30χρονος, ύψους 1.92μ. Αμερικανός γκαρντ είναι κάτοχος γεωργιανού διαβατηρίου και συνεργάστηκε με τον Χέρμπερτ στην Εθνική ομάδα της χώρας.
Ο Ελις είναι πολύ αξιόλογη περίπτωση σκόρερ - πασέρ. Πέρυσι αγωνίστηκε στη Νάπολι και αντιμετώπισε τον Αρη (στο δεύτερο γύρο, στο Αλεξάνδρειο). Στα 10 ματς που έδωσε με την ιταλική ομάδα στην Ευρωλίγκα είχε 11.4 πόντους (αποκορύφωμα οι 29 με 6/7 τρίποντα στη μεγάλη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στην Πόλη), αλλά και 3.2 ασίστ (ρεκόρ οι 8 με τη Ζαλγκίρις), 2.9 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα κατά μέσο όρο.
Καλά στατιστικά έχει ο εν λόγω παίκτης...Όσο για τον Παπανικολάου ,ξέρουμε οτι είναι καλός παίκτης(ειδικά στο Αλεξάνδρειο είχε κάνει καλή εμφάνιση) αλλά αν δεν θέλει να'ρθει δεν θα'ρθει...Οπότε Admiral και pierce21
geosider
Jul 23 2007, 16:52
QUOTE(SteelGandalf @ Jul 22 2007, 06:53 PM)
Δεν επιτρέπεται να μιλάμε έτσι για το Σιγάλα.
Το παλικάρι έχει προσφέρει στον Άρη και παλιά και πέρσι και η προσφορά του δεν είναι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου. Εντάξει, στα ματς με τον Ολυμπιακό φάνηκε ότι δε μπορούσε, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να τον αποκαλούμε άχρηστο. Χώρια το γεγονός ότι δεν είναι 30άρης, αλλά αισίως 36άρης.
Για τον Καλαϊτζή, τα έχω ξανά πει. Πέρσι δε μου "γέμισε το μάτι". Απ' ότι φαίνεται παραμένει, οπότε θα τον δούμε και φέτος. Ελπίζω να μη πληρώνουμε κανένα τεράστιο συμβόλαιο γι' αυτόν.
Όσο για ξένους που λέτε, εφόσον δεν υπάρχει το χρήμα, είναι "αναγκαίο κακό". Πέρσι μας βγήκε ο Μάσεϊ και γενικά τα τελευταία χρόνια έχουμε τραβήξει λαχεία (βλέπε Wilkinson), οπότε ας περιμένουμε.
Βέβαια δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ Γιαννιού!!!
ο σιγάλας φέτος αγωνιστικά ήταν παρακάτω του μετρίου, μόνο για την ψυχή του άξιζε
τον γιαννούλη γιατί δεν τον κρατήσαμε; αυτός παρά το ότι είναι 30άρης έπαιζε με ψυχή και είναι και ικανός
SteelGandalf
Jul 23 2007, 23:30
Εμένα πάλι ο Γιαννούλης με απογοήτευσε. Τον περίμενα με περισσότερη σπιρτάδα.
Δε με ικανοποίησε. Θα συμφωνούσα όμως με τη φυγή του, εφόσον προηγουμένως θα είχαν φέρει κάτι καλύτερο.
Αυτοί και τον έδιωξαν και ακόμα δεν έφεραν τίποτα προς αντικατάσταση του.
The Admiral
Jul 23 2007, 23:31
Εγω πιστευω οτι η ολη η ιστορια με τον Παπανικολαου ειναι περισσοτερο εντυπωσεων παρα ουσιας.Προσωπικα πιστευω οτι βοηθησε φετος τον ΠΑΟ(αν εξαιρεσουμε τον τελικο των τελικων),οσο ο Φλετσερ τον Αρη.Και τηρουμενων των αναλογιων ο Ντελκ,που εφυγε νυχτα χωρις να το παρει χαμπαρι κανεις,τουλαχιστον στην αρχη της χρονιας ηταν πολυ θετικοτερος και ομως κανεις δεν του το αναγνωρισε.
Γιατι λοιπον εκανε τοσο γκελ στους Αρειανους η πιθανη μεταγραφη του Παπανικολαου στον Αρη?Θεωρω για τρεις λογους-συγκυριες:
1) Ο φιλικος τροπος που χωρισε με τον ΠΑΟ.Συχνα μετραει πολυ η τελευταια εντυπωση και ετσι περνα στη ληθη η πραγματικη προσφορα του παικτη.Θα ελεγα δηλαδη πως η εκτιμηση που τρεφουν οι οπαδοι του ΠΑΟ και γενικα στην Ελλαδα για τους Παπανικολαου,Λακοβιτς,και εν μερει,Σισκαουσκας ειναι αντιστροφως αναλογη της αγωνιστικης τους αξιας.
2)Ο ΠΑΟ πηρε ολους τους τιτλους φετος,και ειδικα τον τελευταιο απεναντι στον αιωνιο αντιπαλο.Πως ειναι δυνατο να μην ειναι ολα μελι γαλα για ολους?Ολοι ειχαν εναν καλο λογο για ολους.Και τον Ντελκ φιλησε ο Ζοτς και τον Γιαβτοκας συνεχαρη και ολους.Παλι εδω βλεπουμε να επικρατουν οι εντυπωσεις της ουσιας.
3)Ο Παπ ειναι Ελληνας.Αν μη τι αλλο οι οπαδοι του Αρη ειναι θετικα προδιατεθειμμενοι απεναντι σε οποιον Ελληνα γουσταρει να παιζει στην ομαδα τους.Και οι Ελληνες φιλαθλοι γενικα.Ο Ντελκ δεν εδωσε αποχαιρετιστηριες συνεντευξεις σε κανεναν.Ελαχιστοι πηραν χαμπαρι ποτε εφυγε και ακομη λιγοτεροι ενδιαφερθηκαν.Κατι που δεν εγινε με τον Παπανικολαου.
Απο ολα αυτα φαινεται πως η αξια του παικτη δεν ειναι αυτη που θελουν πολλοι να παρουσιαζουν,πραγμα που επιβεβαιωνει ο ιδιος με τη σταση του,αν κλεισει τελικα στην ΑΕΚ.Με ποια προοπτικη-λογικη επιλεγει την ΑΕΚ εναντι του Αρη?Αγωνιστικες φιλοδοξιες?Η ΑΕΚ δε θα παιξει στην Ευρωλιγκα.Οτι υπαρχει ελπιδα για κατι καλο φετος?Αφου ειναι ο πρωτος που θα υπογραψει στην ΑΕΚ,που ξερει οτι θα γινουν τετοιες μεταγραφες που θα την καταστησουν ανταγωνιστικη?Δεν πρεπει πρωτα να γινουν αυτες και τελευταια η δικη του?Αν τελικα η ενισχυση αυτη δεν ειναι η αναμενομενη?Οτι ειναι μακρια η Θεσσαλονικη απο το σπιτι του?Μιλαμε για τον Παπανικολαου που θα παει απο την Αθηνα στη Θεσσσαλονικη,οχι για το Σπανουλη που παει απο την Αθηνα στο Τεξας.Και μαλιστα απορω ποιος τρελος προτιμα να μενει Αθηνα απο Θεσσαλονικη.Οτι θα παιρνει καλυτερα λεφτα και στην ωρα τους?Αυτο ναι,ειναι λογος.
Συνεπως εχω τη γνωμη πως οι λογοι επιλογης ομαδας εκ μερους του ειναι οικογενειακοι,οικονομικοι κτλ και ελαχιστα αγωνιστικοι.Για αυτο προσωπικα δε μου εκανε απολυτως καμια αισθηση η μη μεταγραφη του,επιβεβαιωσε την αποψη που ειχα για την αξια του και εν τελει οι Αρειανοι γουσταρουμε κυριως παικτες που γουσταρουν να παιζουν στην ομαδα και πανω απο ολα να ειναι φιλοδοξοι και περηφανοι για αυτην.
SteelGandalf
Jul 23 2007, 23:36
Ο Τσιάκος, διάβασα κάπου, ότι είναι πιθανό να συμφωνήσει με το συμπολίτη.
Δε θα σχολιάσω τίποτε περισσότερο.
Τζεβελέκης: Κάντε υπομονή...
Υπομονή ζήτησε να κάνουν οι φίλαθλοι του Άρη ο Θανάσης Τζεβελέκης. Ο πρόεδρος των "κιτρίνων" μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε στα δύο "καυτά" μεταγραφικά θέματα της ομάδας, στην περίπτωση του Τζερεμάι Μάσεϊ, δηλαδή, και σε εκείνη του Δημήτρη Παπανικολάου.
"Οταν ο προνητητής μας ενδιαφέρθηκε να πάει στις ΗΠΑ για να τον συνοδεύσει στη Σλοβακία, δεν το θεώρησε απαραίτητο. Του στείλαμε τα εισιτήρια για να κάνει το ταξίδι και να βγάλει το κοινοτικό διαβατήριο. Κάναμε ό,τι έπρεπε, πλέον δεν εξαρτάται από εμάς το θέμα", είπε για τον Αμερικανό σέντερ.
Όσον αφορά στον "Παπ", εξήγησε: "Του δώσαμε το χρονικό περιθώριο ν' αποφασίσει και το σεβόμαστε. Αν έρθει, θα έρθει σύμφωνα με τους όρους του Αρη. Σε κάθε περίπτωση παίκτη, δε θα πληρώσουμε ούτε ευρώ παραπάνω. Η καθυστέρηση είναι υπέρ των συμφερόντων της ομάδας. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή, ο Αρης θα γίνει όπως θέλει η διοίκηση, ο προπονητής κι όχι η αγορά, οι μάνατζερς, ή περίεργα συμφέροντα".
Επίσης, διέψευσε ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για την επιστροφή του Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, ενώ τόνισε ότι: "Η ΚΑΕ δε θα έχει χαμηλότερο μπάτζετ από πέρσι".
Πηγή: www.sportime.gr
weirdo1977
Jul 24 2007, 00:01
QUOTE(www.betsmart.gr)
Αποκαλυπτικός ο πρόεδρος της ΚΑΕ. Σε καλό δρόμο του Τάιρον Ελις
«Το μπάτζετ της νέας χρονιάς δε θα είναι μικρότερο από το φετινό». Ο Θανάσης Τζεβελέκης καθησύχασε όσους φοβούνταν συρρίκνωση των οικονομικών δεδομένων της ΚΑΕ Αρης και υποσχέθηκε τη δημιουργία μιας ομάδας ανάλογης με τη θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης στο τετ α τετ που είχε σήμερα με τους εκπροσώπους του Τύπου αναφέρθηκεστα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ. «Για πρώτη φορά Ιούλιο μήνα η ΚΑΕ πληρώνει χρέη παλιότερων ετών, πέραν της φετινής. Με τη διαχείριση που κάνουμε, το ένα εκατομμύριο ευρώ των χρεών θα πέσει σε ένα μηδενικό λιγότερο», τόνισε, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη την αποχώρηση της «Γένεσις». «Οπως συμβαίνει σε κάθε σοβαρή εταιρία, είχε δρομολογηθεί εδώ και ένα χρόνο. Αν χρειαστεί θα βοηθήσει, αφού είναι μέτοχος της ΚΑΕ».
Οταν η κουβέντα έφτασε στις μεταγραφές, ο Γιάννης Δαμιανίδης, επίσης παρών στη συνάντηση, προανήγγειλε την παραμονή του Τζέρεμι Μάσεϊ. «Ο Γκόρντον Χέρμπερτ ενδιαφέρθηκε να πάει στις ΗΠΑ για να τον συνοδεύσει στη Σλοβακία, αλλά ο Μάσεϊ δεν το θεώρησε απαραίτητο, και ήδη του στείλαμε τα εισιτήρια για να κάνει το ταξίδι και να βγάλει το διαβατήριο». Τι σημαίνει αυτό; Οτι μόλις πάρει το διαβατήριο ο Αμερικανός θα υπογράψει για δύο χρόνια αντί 800.000 δολαρίων.
«Ούτε ευρώ παραπάνω»
Ο Δημήτρης Παπανικολάου είναι ο πρώτος στόχος του Αρη, ή μήπως καλύτερα... ήταν; «Κάναμε ό,τι έπρεπε, πλέον δεν εξαρτάται από εμάς. Του δώσαμε περιθώριο μέχρι αύριο. Αν έρθει, θα έρθει σύμφωνα με τους όρους του Αρη», είπε ο κ. Τζεβελέκης, την ώρα που ο διεθνής φόργουορντ είχε ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ. «Σε κάθε περίπτωση παίκτη, δε θα πληρώσουμε ούτε ευρώ παραπάνω. Η καθυστέρηση είναι υπέρ των συμφερόντων του Αρη. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή, η ομάδα θα γίνει όπως θέλει η διοίκηση, ο προπονητής κι όχι η αγορά, οι μάνατζερς, ή περίεργα συμφέροντα», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ.
Προχωρά για Ελις
Οι «κίτρινοι» διέψευσαν ότι υπάρχει θέμα απόκτησης του Βλάντο Πέτροβιτς. Οσο για τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα του Τάιρον Ελις είναι σε καλό δρόμο. Ο Χέρμπερτ ξέρει καλά τον Αμερικανό, με γεωργιανό διαβατήριο, γκαρντ και θεωρεί ότι μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα και την οργάνωση. Αναμονή υπάρχει και για τον Νίκο Μπάρλο.
αυτο σημαίνει πως τελειώνουμε τον kastl ?
SteelGandalf
Jul 24 2007, 00:40
Δε νομίζω πως τελειώνουμε με Castle.
Καλό θα είναι όμως να τελειώνουμε με κάποιες μετεγγραφικές κινήσεις.
geosider
Jul 24 2007, 15:50
QUOTE(SteelGandalf @ Jul 23 2007, 09:29 PM)
Ο Τσιάκος, διάβασα κάπου, ότι είναι πιθανό να συμφωνήσει με το συμπολίτη.
Δε θα σχολιάσω τίποτε περισσότερο.
Πηγή: www.sportime.gr
λες να περιμένουμε και εμείς ανάλογες κινήσεις;
SteelGandalf
Jul 24 2007, 20:46
Εγώ ένα δε μπορώ να καταλάβω.
Τους ενδιαφέρει ή όχι ο Νίκος Μπάρλος; Αν τους ενδιαφέρει, τι περιμένουν και δεν το "κλείνουν";
Όσοι "ονειρεύονται" ότι θα έρθουν καλύτεροι παίχτες από αυτόν και άλλους αντίστοιχους σαν αυτόν, καλά θα κάνουν να ξυπνήσουν.
alien-tour
Jul 25 2007, 13:18
Άκουσα σήμερα στον extrasport οτι ο Μπάρλος έκλεισε για 2 χρόνια στην ΑΕΚ για 600.000(Αν και δεν έχει γραφτεί τίποτα σε κανένα site)...
Επείσης ακούγεται και τον όνομα του Νέστορα Κόμματου για επιστροφή στον ΑΡΗ...
Μόνο ο Διαμαντόπουλος δεν ακούστηκε ακόμα!!!
alien-tour
Jul 25 2007, 22:00
"Γλυκοκοιτάζει Κόμματο"
Επιμέλεια: Πάρης Τσελεπίδης Δημοσίευση: 25 Ιουλίου 2007 18:23
Την περίπτωση του Νέστορα Κόμματου εξετάζουν στον Άρη. Η επιστροφή του Έλληνα φόργουορντ και πάλι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από την περίοδο 2003-2004, όταν συνέβαλε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο Final Four της Λαμίας, δεν αποκλείεται να λάβει χώρα μέσα στις επόμενες μέρες.
Η απόφαση του Δημήτρη Παπανικολάου να αποδεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ έχει περάσει ήδη στο περιθώριο από όλους στις τάξεις της ομάδας του Άρη όπου αμέσως ξεκίνησαν την εξέταση άλλων λύσεων από τον Γκόρντον Χέρμπερτ με πρώτη του επιλογή τον Νέστορα Κόμματο.
Ο 48χρονος τεχνικός είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή που είχε υπογράψει το συμβόλαιό του ότι το βάρος στο χτίσιμο του ρόστερ της νέας περιόδου θα πέσει σε πρώτη φάση στην ελληνική αγορά. Για αυτό το λόγο και πρώτη του επιλογή πλέον είναι μετά την μην απόκτηση του Δημήτρη Παπανικολάου, που μόνο μυστικό δεν αποτελεί ότι αποτελούσε την πρώτη του επιλογή, αυτή του Νέστορα Κόμματου που βρίσκεται στο Νο 1 της λίστας του.
Ο Κόμματος είχε φορέσει την φανέλα του Άρη την αγωνιστική περίοδο 2003-2004 όταν είχε συνδέσει το όνομά του με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο Final Four της Λαμίας, ενώ παράλληλα εκείνη την αγωνιστική περίοδο είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος κάτι που είχε να συμβεί για παίκτη του Άρη από την εποχή του Νίκου Γκάλη.
Στις τρεις αγωνιστικές περιόδους που ακολούθησαν και από την στιγμή που οι δρόμοι τους χώρισαν ο Κόμματος την περίοδο 2004-2005 πήγε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ με την οποία κατέκτησε την Ευρωλίγκα, την επόμενη σε Φορτιτούντο και Κάχα Σαν Φερνάντο ενώ πέρσι επέστρεψε στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ. Όσο για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή; Φαντάζει ως την καλύτερη δυνατή για Άρη και Κόμματο ώστε να συνεργαστούν ξανά με τον έμπειρο φόργουορντ να μπορεί να προσφέρει τις λύσεις που θέλουν οι "κίτρινοι" στην περιφέρεια αλλά και μέσα στο καλάθι.
Σχετικά με τον ίδιο ο Κόμματος βρίσκεται ίσως στο πιο ώριμο χρονικό σημείο της μπασκετικής του καριέρας με τον ίδιο διψασμένο για νέες διακρίσεις. Όσο για το αν τελικά το φλερτ που έχει ξεκινήσει από χθες και ακόμη πιο ζεστά από σήμερα το πρωί μετατραπεί σε γάμο θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες.
Υπογράφει ο Μάσεϊ
Κατά τα άλλα στο τρέχον 48ωρο αναμένεται να κλείσει το θέμα του Τζερεμάια Μάσεϊ με την παρουσία του εκπροσώπου του Αμερικανού φόργουροντ, Λου Διαμαντόπουλου, στην Θεσσαλονίκη και στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο ώστε να έχει τις τελικές συζητήσεις αναφορικά με το νέο του συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας. Υπενθυμίζεται πως ο Μάσεϊ είναι να αναχωρήσει την Κυριακή από το Ντιτρόιτ για την Σλοβακία ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αφού γίνει υπήκοος της χώρας να βγει το διαβατήριό του που θα του επιτρέψει να αγωνίζεται ως κοινοτικός. Αυτός σημαίνει ότι αρχικά θα καταλαμβάνει στο ρόστερ θέση ξένου και στη συνέχεια αυτόματα κοινοτικού.
Στον Άρη τέλος και όσον αφορά τους Έλληνες που απασχολούν για μέσα στην ρακέτα πρώτη επιλογή είναι ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης και εν συνεχεία ένας εκ των Αγαδάκου ή Τσιάκου ενώ ο Γκόρντον Χέρμπερτ εξετάζει φόργουορντ λαβράκι με υπηκοότητα από τον Καναδά που έχει στην κατοχή του ευρωπαϊκό διαβατήριο το οποίο του επιτρέπει να αγωνίζεται ως κοινοτικός.
Πιο πιθανό είναι να πάει στην ΑΕΚ ο Γλυνιαδάκης παρά σ'εμάς...
Το λαβράκι ελπίζω να μην είναι τύπου Φλέτσερ...
SteelGandalf
Jul 26 2007, 00:04
Δεν ξέρω αν θα είναι λαβράκι ή σπάρος. Εγώ ξέρω ότι και ο Νίκος Μπάρλος έκλεισε στην ΑΕΚ.
Λες και έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε τέτοιους παίχτες, οι οποίοι "γεμίζουν" τον πάγκο.
Ο Γλυνιαδάκης θα περιμένει και πάλι το NBA. Δίνω 5% πιθανότητα να έρθει στην ομάδα μας και μακάρι να βγω ψεύτης.
Όσο για τον Κόμματο, ακόμα και να επιστρέψει, είναι μεν μια καλή προσθήκη αλλά δεν πιστεύω ότι είναι αρκετός. Χρειαζόμαστε και άλλους παίχτες. Ποιος θα "τραβήξει" το σκορ;
Ξυπνήστε ρεεε...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.