Τελικά είχε δίκιο η wikipedia παιδιά ,έλεος Οπότε μένει και ο Ταπούτος όπως λέει και όπως έχει ακουστεί επανελημένα και τελειώσαμε.Τώρα βέβαια αν πάρουμε και τον Ταπούτο πολλοί μαζεύονται αλλά νομίζω θα είναι μια χαρά γιατί και ο Ταπούτος παίζει και στο τέσσερα.Εγώ θα τον ήθελα ώστε να έχουμε και πολλούς Έλληνες στην ομάδα.
Από αύριο λοιπόν θα μαθουμε αν έκελισε η όχι το ρόστερ.Το σίγουρο πιστεύω είναι ότι μια θεση κοινοτικού θα μείνει κενή όπως πέρσι αλλά νομίζω την προσεχή σεζόν θα έχουμε πολλοί πιο ποιοτικό ρόστερ και ίσως δεν χρειαστεί.
Φυσικά ελπίζω να μας βγουν οι Αμερικανοί που είναι πολύ σημαντικό και τότε πραγματικά θα έχουμε φοβερή ομάδα ικανή για αρκετά πράγματα.
Από αύριο λοιπόν θα μαθουμε αν έκελισε η όχι το ρόστερ.Το σίγουρο πιστεύω είναι ότι μια θεση κοινοτικού θα μείνει κενή όπως πέρσι αλλά νομίζω την προσεχή σεζόν θα έχουμε πολλοί πιο ποιοτικό ρόστερ και ίσως δεν χρειαστεί.
Φυσικά ελπίζω να μας βγουν οι Αμερικανοί που είναι πολύ σημαντικό και τότε πραγματικά θα έχουμε φοβερή ομάδα ικανή για αρκετά πράγματα.
Πάντως οι Αμερικανοί με βάση την καριέρα τους δεν δείχνουν να είναι παίκτες που να λές οτι είναι εντελώς άγνωστοι ώστε να υπάρχουν αμφιβολίες για τις ικανότητες το θέμα είναι να ταιριάξουν στην ομάδα, τώρα πόσο φοβερή ομάδα θα έχει ο Άρης; ας πώ οτι θα συνεχίσει τον αμυντικό κλεφτοπόλεμο με πιο εξελιγμένα(επιθετικά) όπλα σε κάθε περίπτωση τον υπολογίζω πιο σοβαρά ως αντίπαλο.