Καλησπέρα σας!
Γειά σου Γιώργο, θα ήθελα να ξέρω και ποιος ακριβώς είσαι, για να παίζουμε, που λένε, με ανοικτά χαρτιά.
1ον. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, και το επαναλαμβάνω, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, να σου έχωσα μπουνιά, από πίσω κιόλας, χωρίς
να μου έχεις δώσει
όχι αφορμή, ΑΛΛΑ ΑΙΤΙΑ.2ον. Εννοείται πως το έχω κάνει, αυτό και χειρότερα αυτού, όταν υπήρχε λόγος. Και σαν λόγο εννοώ να με
έχεις χτυπήσει,βρίσει επί προσωπικού, να έχεις πει κάτι εναντίον του αδερφού μου, (που το συναντάω
κ αυτό), ή τέλοσπάντων κυριολεκτικά σοβαρό λόγο.
ΚΑΙ TO ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΝ : Ρε Γιώργο, θα τρελαθούμε εδω πέρα. Μου κάνει εντύπωση που αναφέρεσαι σε
ένα παιχνίδι περσινό,
ΟΤΑΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ!!! και δεν έχεις να αναφέρεις κάτι
για αυτό...Αν μη τι άλλο, μου κάνει λιιιίγο εντύπωση...[i]
Anyway, δεν μπήκα στο site αυτό ούτε για να δικαιολογηθω σε κανέναν, ούτε για άλλον ίδιον λόγο. Δεν θα κάτσω να σε πείσω πως δεν είμαι ελέφαντας...Έχω μεγάλη μύτη αλλά όχι και προβοσκίδα ρε παιδιά!!!
Είμαι σίγουρος πως θα βρεθούν τόσοι που θα πουν πως έκανα κάτι αντίστοιχο και άλλοι τόσοι, όπως το παληκάρι απο το Κορωπί που θα βρεθούν να πουν το αντίθετο απο σένα...Αλλού είναι η ουσία της κουβέντας...Ότι ανήκεις σε μία ομάδα που παίζει ωραίο μπασκετ, κάτι που ομολογουμένως, [και επειδή καλώς ή κακώς παίζω σ'αυτή την κατηγορία πάνω απο 10 χρόνια με διακοπές, λόγω σπουδών μεταπτυχιακών κτλ,] έχω πολύ καιρό να δώ και να χαρώ έτσι ώστε να παραδεχτώ, πριν μου κάνεις νύξη για το οτιδήποτε, την ποιότητά σας.
Αυτάααααα...
Αναφορικά με το αν θα το κηνυγήσουμε το θέμα της σωτηρίας, εμείς ήδη έχουμε άλλο προσανατολισμό...Να μάθουμε σωστό μπάσκετ...Πολλά νέα παιδιά, σε ηλικία και μπασκετική παιδεία και θέλει ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ πιστέψτε με, το σύνολο αυτό για να ορθοποδήσει. Για να καταλάβεις, απο την φετινή ομάδα μόνο 4 έχουν ξανασυμμετάσχει σε πρωτάθλημα Α ΕΣΚΑ, και απο αυτούς μόνο η αφεντιά μου και ο Νικόλας ο Βοσικας είχαμε ενεργό ρόλο...Τουλάχιστον, είναι τα παιδιά ΟΚ και δεν δημιουργούνται ιδιαίτερα προβλήματα μέσα στην ομάδα...
Bye, παίδες και δεσποινίς, Μιλάμε....
Υ.Γ.:Γιώργαρε, δεν θέλω να μου απαντήσεις, εκτός απο το ποιός είσαι. Από μέρους μου έχει κλείσει το θέμα. Σας εύχομαι ανάλογη συνέχεια και τελείωμα, σας το ευχήθηκα, σε κάποιους τουλάχιστιον απο εσάς, κ μετά το παιχνιδι την Δευτέρα.