Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α'ΕΣΚΑ 2006-2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
TSOUMANIS14
επισης να σημειωσω οτι η ομαδα ειναι ακομα κατι παραπανω απο αξιομαχη και οποιος μας εχει ξεγραψει κανει λαθος.ο ζιαγκος ειναι παιδι του ατταλου αλλα πανω απο ολα σοβαρος ανθρωπος με αγαπη για το μπασκετ και τεραστια ορεξη και αφοσιωση στη δουλεια του.
GSK
Φιλε τσουμανη στην αρχη ξεκινησατε πολυ καλα οντως αλλα κατι χαλασε.
Παρολο που διαβασα εδω μεσα καποιο ποστ απο καποιον αλλον οτι στο Κορωπι κανουν τους τζαμπα μαγκες θα ηθελα να πω οτι τουλαχιστον τα παιδια δεν χανουν τα λεφτα τους.
Τωρα αν τα δινει ο δημαρχος εγω 'η οποιοσδηποτε δεν παιζει ρολο το θεμα ειναι οτι αυτοι που παιζουν πρεπει να πληρωνονται γιατι ετσι ειναι.
Οσο για το οτι χρωσταει λεφτα στον <<Κο>> κωστοπουλο και ποσο μετρ του ειδους ειναι ας το αφησουμε.
Μονο στα περιεργα παιχνιδια ειναι καλος τελως παντων η προσπαθεια που κανουν οι αθλητες πρεπει να ανταμειβεται με οποιοδηποτε τροπο.
1ον Γιατι κανουν εργο και δεν θελει μια ομαδα να μην τους παρει.
2ον Ειναι ανθρωποι και μπορει να υπολογιζουν σε αυτα τα λεφτα.
3ον Ειναι και κινητρο γιατι αν δεν σε πληρωνουν στην δουλεια σου δεν αποδιδεις.

ΑΥΤΑ
Ελπιζω να μην σας κουρασα.
crazzy
Ίσως να έχεις δίκιο φίλε TSOUMANIS14 αλλά έχεις σκεφτεί μήπως κάποιοι από την "διοίκηση" έχουν δημιουργήσει αφόρητο κλίμα ώστε να τα βροντήξει ο πρόεδρος. Μάλλον ξέρεις πως η ομάδα έχει δημιουργηθεί από συνχώνευση με τη ΦΕΑ και στη διοίκηση της ομάδας υπάρχουν και άτομα αντιμπασκετικά (βλέπε Μαστρογιάννης .......). Ο πρόεδρος πάντα έριχνε χρήμα και από την στιγμή που δεν βλέπει ανταπόκριση, τους χαιρετά !!!!!!!!!!!

Πόσο καιρό παίζεις στον Άταλλο?
Σήμερα, που παίζεται?
TSOUMANIS14
συμφωνω απολυτα με αυτα που λες crazzy και προσωπικα πιστευω οτι ετσι εχουν γινει τα πραγματα.ομως δεν φταιει κανενας παικτης για τις σχεσεις καμαρικου-αντιμπασκετικων και για γεγονοτα του παρελθοντος.αυτο λοιπον κανει τη σταση του καμαρικου ακομα πιο απαραδεκτη γιατι δεν βγαινει να αποκαταστησει την αληθεια προατατευοντας την υποληψη του.φετος πηγα στον ατταλο και σημερα παιζουμε στη νικη αμαρουσιου
GSK
Το πληρες προγραμμα για σημερα


ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΚΥΠΡΙΑΔΟΥ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΑΕΤΟΣ ΓΑΣ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ ΑΟ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΦΕ ΑΤΤΑΛΟΣ Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ
ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
TSOUMANIS14
επισης θελω να δηλωσω οτι ο παπαλουκας ειναι αλκοολικος
GSK
Φιλε δεν το ξερω αυτο αλλα με εμας ηταν παρα πολυ καλος απλα οπως παντα το προβλημα με τις βολες.
TSOUMANIS14
επισης ειναι κοτα και δε μιλαει
crazzy
Καλή επιτυχία TSOUMANIS14 με την ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ. Θέλει λίγο προσοχή ο Κοντογιάννης (έχω δώσει ηρωικές μονομαχίες, όταν κοντραριζόμασταν για άνοδο στην Ά,Β ΕΣΚΑ επί εποχής ΚΑΜΠΟΥΡΗ) και οι ψηλοί τους. Ο Κοντογιάννης όπως τον θυμάμαι ήταν γρήγορος σε ανοικτό παιχνίδι αλλά άμα κολλήσεις πάνω του κάνει λάθη, μέτριο σουτ αλλά είναι το αγαπημένο "παιδί" της ομάδας.

'Οσον αφορά τον Παπαλουκά, το παιδί είναι εντελώς "παλτό". Νομίζει ότι με το ονόμα θα κερδίζει. Κακός παίχτης και παίζει βρώμικα!!!!!
TSOUMANIS14
gia ton kwsta diafwnw epeidh ton kserw.
GSK
QUOTE(crazzy @ Jan 15 2007, 01:45 PM) *
Καλή επιτυχία TSOUMANIS14 με την ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ. Θέλει λίγο προσοχή ο Κοντογιάννης (έχω δώσει ηρωικές μονομαχίες, όταν κοντραριζόμασταν για άνοδο στην Ά,Β ΕΣΚΑ επί εποχής ΚΑΜΠΟΥΡΗ) και οι ψηλοί τους. Ο Κοντογιάννης όπως τον θυμάμαι ήταν γρήγορος σε ανοικτό παιχνίδι αλλά άμα κολλήσεις πάνω του κάνει λάθη, μέτριο σουτ αλλά είναι το αγαπημένο "παιδί" της ομάδας.

'Οσον αφορά τον Παπαλουκά, το παιδί είναι εντελώς "παλτό". Νομίζει ότι με το ονόμα θα κερδίζει. Κακός παίχτης και παίζει βρώμικα!!!!!


Εξυπνα και πονηρα θα ελεγα.
Παιρνει παντα αυτο που θελει και εμενα με εκνευρισε μεσα στο κορωπι αλλα κανει την δουλεια του.
Δεν ειναι και για βασικος.


Για τον παγκο καλος ειναι και να μπαινει καποιες στιγμες.
GSK
Καλο μεσημερι σε ολους και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ.
Aristofanis
ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 68-75 (40-32)

Με 3/13 βολές στο τελευταίο 5λέπτο ο Νεοπεντελικός κατάφερε να χάσει ένα δικό του ματς. Trible double figure από τον Κούτουλα με 12 πόντους 10 ριμπαουντ και 11 ασιστ!
tsouk_1
ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ 68-75
Γειά σας μάγκες!
Απολλωνάρα για πάντα!
Οπαδός είμαι! Δυστηχώς φέτος λόγω δουλειάς βλέπω μόνο τα αποτελέσματα της κατηγορίας!
Δεν έχετε και σε μεγάλη εκτίμηση τον Απόλλων απότι διάβασα στα πρώτα post αν και στην πορεία με τα αποτελέσματα της ομάδας αρχίζετε και αλλάζετε άποψη! Γιατί αυτό; Το μόνο που ξέρω είναι ότι φέτος ο ερασιτέχνης θέλει να ανεβάσει την ομάδα όπως και την ομάδα βόλλευ! Σε όλα τα παιχνίδια πάντως ο Απόλλων ανεβάζει απόδοση στο Β΄ ημίχρονο!
nash
Νότη τι κάνατε με τον Αετό? Τελικά δεν μπόρεσα να έρθω. Φαντάζομαι οτι θα κερδίσατε??
Olorin
Αφού καταφέραμε και ξεφύγαμε από αυτές τις απαράδεκτες καταστάσεις (Αετός - Ένωση Ιλίου 51-54) είμαι ευχαριστημένος... Το ξέρω ότι θα ακουστεί κάπως αυτό που θα πω, αλλά εύχομαι να πέσει αυτή η ομάδα (που κατά 99% έτσι θα συμβεί) και να μην ξανανέβει αν δεν αλλάξουν πρώτα κάποια πράγματα...

Εκνευριστικές συνθήκες: Το ότι το γήπεδο είναι από τα χειρότερα της πρωτεύουσας το γνώριζα, όπως φαντάζομαι και όλοι όσοι είχαν την ατυχία να αγωνιστούν εκεί... Σήμερα όμως, στα ετοιμόρροπα καλάθια, τον αδικαιολόγητα χαμηλό φωτισμό και το θρυλικό βυσσινί δάπεδο που ζαλίζει κάθε φιλοξενούμενο, ήρθε να προστεθεί και η επιστροφή στις προϊστορικές εποχές με τη μη λειτουργία του ηλεκτρονικού πίνακα που μας άφησε στο μαύρο σκοτάδι για σκορ, χρόνο, φάουλ κ.λπ. Το τελευταίο δεν θα το ανέφερα αν δεν είχα μάθει από γνωστούς μου από ΑΕΝΚ και Νεοπεντελικό ότι αυτό συμβαίνει εδώ και μήνες!!! Μη μου λέτε λοιπόν ότι εδώ και περίπου 2 μήνες (ίσως και από την αρχή της χρονιάς, απλώς δεν μπορούσα να το επιβεβαιώσω) δεν μπορούσαν να επισκευάσουν τον πίνακα!!! Ακόμα όμως κι αν ήταν έτσι, τόσο δύσκολο ήταν να πάρουν έναν φορητό πίνακα και να τον βάλουν μπροστά από τη γραμματεία (εδώ θυμάμαι είχαμε τέτοιους φορητούς πίνακες στα... προμίνι όταν παίζαμε σε ανοιχτά πριν από 15 χρόνια!!!) ή έστω έναν "φυλλομετρητή" με χάρτινες καρτέλες να ακολουθούμε το σκορ??? Αλλά τι να πεις, μια ομάδα που ανέβηκε με αθέμιτα μέσα (για όσους δεν το γνωρίζουν ΑΓΟΡΑΣΕ(!) έναντι σημαντικού ποσού την άνοδο από την ΑΕΦ Περιστερίου που ανέβηκε, αλλά ήταν υπό διάλυση), θα χρησιμοποιήσει αντίστοιχα μέσα για να παραμείνει... (κι ευτυχώς για το καλό του αθηναϊκού μπάσκετ δεν θα τα καταφέρει από ό,τι φαίνεται...)

Εκνευριστικό παιχνίδι: 40' ζώνη κι άγιος ο θεός, αντιαθλητικό (και ατιμώρητο) παιχνίδι από ορισμένους παίκτες και εντελώς άναρχος τρόπος παιχνιδιού ικανός να εκνευρίσει κάθε αντίπαλο... Θα μου πείτε, δεν έχουν δικαίωμα να παίζουν όσο "τουρλουμπούκι" θέλουν??? Φυσικά κι έχουν, αλλά κι εγώ έχω κάθε δικαίωμα να το κατακρίνω...

Εκνευριστικοί διαιτητές: Εντάξει, για αυτό δεν ευθύνεται ο Αετός, αλλά δεν μπορώ να μην το σχολιάσω... 68.gif Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ, για την τεχνική ποινή που δέχτηκα επειδή μετά από... χαστούκι που δέχτηκα στο χέρι σε ένα καλάθι που έβαλα (το "πλατς" αντήχησε σε όλα τα σχολεία της Γκράβας...) γυρνώντας στην άμυνα χτύπησα το χέρι μου δείχνοντας ότι με βρήκε εκεί ο αμυντικός??? (η δικαιολογία που μου είπε ο διαιτητής ήταν ότι στην προηγούμενη φάση είχε διαμαρτυρηθεί κάποιος από τον πάγκο μας και τους είχε προειδοποιήσει ότι όποιος ξαναμιλήσει θα δεχθεί "Τ". Άλλο τώρα αν εγώ δεν άνοιξα καν ο στόμα μου... blink.gif ) Ή μήπως να μιλήσω για μια φάση 55" πριν το τέλος όταν ο Μπέλλας πήρε επιθετικό ριμπάουντ, ο αμυντικός που ήταν δίπλα του του κατέβασε τα χέρια για να τον στείλει στις βολές και να μη βάλει το καλάθι και για 1"-2" είχαμε σταματήσει περίπου οι 7-8 από όσους παίζαμε σταματήσαμε μην μπορώντας να φανταστούμε ότι δεν έδωσε κανείς από τους δυο το φάουλ, για να ξυπνήσει ξαφνικά ένας παίκτης του Αετού και να φύγει ανενόχλητος στον αιφνιδιασμό ισοφαρίζοντας??? icon_drunk.gif

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι τους παίκτες της ομάδας που πρέπει να αγωνίζονται κάτω από αυτές τις συνθήκες μια ολόκληρη χρονιά...

Υ.Γ: Από άλλα αποτελέσματα που έμαθα προς το παρόν, πέρα από τη ήττα-καταδίκη της ΑΕΝΚ από τον Άρη (το ξέρω ότι υπάρχουν ακόμα 16 αγωνιστικές, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι συχνά τα στραβοπατήματα ΦΟΑ-Απόλλωνα) και τη νίκη του Απόλλωνα στην Πεντέλη, έμαθα και ότι ο Χολαργός έκανε σημαντικό διπλό μέσα στο Κορωπί!!!

tsouk_1, δεν είναι τόσο ότι δεν είχαμε σε μεγάλη εκτίμηση τον Απόλλωνα, απλώς μάλλον ότι είχαμε σε μεγαλύτερη εκτίμηση άλλες ομάδες, όπως κυρίως την ΑΕΝΚ... Πλέον έτσι όπως έχει η βαθμολογία και έχοντας παίξει αντίπαλός με τον Απόλλωνα, θεωρώ ότι μαζί με τον ΦΟΑ είναι πράγματι τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο...
pointguard
Theoro oti einai dikaio na mhn anevei h AENK afou eixe men atuxies fetos alla etsi opos parousiazetai to teleutaio kairo apodiknuei thn apopsh oti den arkei na exeis onomata sto roster ama den paizeis kala.. Auta pistevo oti appollon kai FOA meta to shmerino katharisan.. H petroupolh den mporei na kanei kati parapano apo moa axiopreph poreia
blove.gif
GSK
Καλημερα σε ολους.
Θα ηθελα να αναφερθω στο χθεσινο αποτελεσμα του αγωνα Κορωπι-Χολαργος 58-60
Καταρχην μα υπενθυμισω οτι ειμαι φιλαθλος και οχι καποιος παικτης αλλα παρολα αυτα θα μου επιτρεψετε να πω καποια πραγματα τα οποια βλεπω απο την αρχη της σεζον.

Κοπελης: 1 Π Σακελαροπουλος: 3 Μπουρας: 8 Κουκουζελης: 15 Αργυροπουλος: 7 Λαβαρης: 3 Μομτζος: 8 Λουμιωτης: 13
Οι υπολοιποι μηδεν 0
Αυτα ειναι οτι προλαβα και ειδα απο το φυλλο αγωνα που κραταγε ο εφορος του κορωπιου και νομιζω οτι ετσι ειναι οι ποντοι.

Θα ηθελα λοιπον να πω για καποιους παικτες.
Κουκουζελης: 77.gif 77.gif Τραυματιας αλλα αψογος παιζει και βαζει τους περισσοτερους ποντους(θεος ο ανθρωπος).
Και επαγγελματιες δεν συμπεριφερονται τοσο σωστα αν ειναι δυνατον.

Αργυροπουλος: 68.gif Δεν κανει ουτε για την Γ' ΕΣΚΑ ολο λογια το παιδακι αλλα στο παιχνιδι τιποτα(Δεν τα λεω μονο εγω αλλα εχω ακουσει και απο συζητησεις σε κερκιδα , αν πηγαινεις μονο σου και παρακολουθεις και δεν σε ξερουν οι αλλοι ακους πολλα και ειδικα εκτος εδρας)
Μομτζος: Ολο προσπαθει αλλα στα ιδια και ιδια
Λουμιωτης: Μια κρυο μια ζεστη.

Εδω θα ηθελα να τονισω οτι πρεπει να πω συγχαρητηρια στην ομαδα του χολαργου που επαιξε και κερδισε παλικαρισια και ΑΞΙΑ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ
41.gif 41.gif

Ελπιζω να μην εθιξα κανεναν με τις κρισεις μου αλλα πρεπει να πω αυτα που βλεπω και θα κρινουν αλλοι αν εχω δικιο η' οχι.
GSK
ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 62-71
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΚΥΠΡΙΑΔΟΥ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 72-63
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 96-62
ΑΕΤΟΣ ΓΑΣ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 51-54
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 58-60
ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ ΑΟ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 68-75
ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΦΕ ΑΤΤΑΛΟΣ Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ 75-77
ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 75-84
TSOUMANIS14
καλημερα σε ολους.ο ατταλος κερδισε δυσκολα τη νικη 2 ποντους.εγω προσωπικα και ολη η ομαδα σχεδον ειμαστε μαλλον τραγικοι στην επιθεση αλλα πολοι καλοι στην που μας εδωσε το ποζ φυλλο.σταθηκαμε και τυχεροι καθως μπηκαν 3 buzzer beater σε ληξεις δεκαλεπτων το ενα με ταμπλω απο το κεντρο!!διαιτησια τραγικη εωσ και υποπτη.γηπεδο απαραδεκτο..
GSK
QUOTE(TSOUMANIS14 @ Jan 16 2007, 12:10 PM) *
καλημερα σε ολους.ο ατταλος κερδισε δυσκολα τη νικη 2 ποντους.εγω προσωπικα και ολη η ομαδα σχεδον ειμαστε μαλλον τραγικοι στην επιθεση αλλα πολοι καλοι στην που μας εδωσε το ποζ φυλλο.σταθηκαμε και τυχεροι καθως μπηκαν 3 buzzer beater σε ληξεις δεκαλεπτων το ενα με ταμπλω απο το κεντρο!!διαιτησια τραγικη εωσ και υποπτη.γηπεδο απαραδεκτο..


Οντως ειναι απαραδεκτο το γηπεδο.
pointguard
pantos se auto to ghpedo eixate kerdisei me thn efoa ap' oti ematah me tromerh diathsia uper sas
GSK
Νομιζω πως δεν εχει καλη ομαδα και την κερδισαμε ανετα και δικαια χωρις διαιτησια.
Οσο για την διαιτησια ειδικα φετος αστα να μην εκφρασω αποψη.
Ηταν αρχες ακομη απλα και παιζανε ορισμενοι απο τους παικτες μας.
Μετα το ριξανε στο ...................
crazzy
Συγχαρητήρια για την νίκη σας TSOUMANIS14. Χρειαζόταν η ομάδα ένα ροζ φύλλο αγώνα για να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα. Τελικά ποιό είναι το ρόστερ της ομάδας τώρα? Άν θες γράψε ποιός παίζει και σε τι θέση, έτσι για ενημέρωση. Και κάτι προσωπικό......... Ποιές ήταν οι προηγούμενες ομάδες που έπαιζες?
abasketos
Καλημέρα σε όλους! Με λένε Κωνσταντίνο Παπαλουκά και παίζω στα Βριλλήσια.
Εκει στον παααααααααάτττο. Τέλοσπάντων, πονεμένη, ψυχοφθόρα θα έλεγα η όλη εμπειρία.....

Ξεκίνησε στραβά και συνεχίζεται όλο και χειρότερα. Σας εύχομαι ειλικρινά να μην βρεθείτε σε ανάλογο περιβάλλον...Ένας άνθρωπος που έχει βαθειά αγάπη για το μπάσκετ, ο πρόεδρος Γρίβας, αλλά με απροσδιόριστες και ετερόκλητες πολλές φορές θα έλεγα αντιδράσεις αλλά πραγματικά άξιος αναφοράς!

Απο'κει και πέρα ΤΟ ΧΑΟΣ!!! Πλήρης ανυπαρξία ανθρώπων με γνώση του αθλήματος, με πραγματικό ενδιαφέρον για το χώρο. Την Δευτέρα βράδυ να γεμίσουν και από εδώ παν' οι αλλοι...Καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου για το στοιχείο που θέλει να λέγεται ανθρωπος και πρώην προπονητής μας...


Με ενημέρωσε ο φίλος μου ο Τσουμάνης για το site, ειλικρινα πολύ ενδιαφέρον ως layout και πολύ λειτουργικό, user friendly που λενε στο Καρπενήσι, το χωριό μου blink.gif

Αναφορικά με τα παιδιά που με κράζουν για τον τρόπο παιχνιδιού μου, πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι λίγο extreme αλλά πάντα στα όρια του παιχνιδιού. Να επισημάνω κ το ότι είναι παιχνίδι μυαλού, οπότε εκέι στοχεύω, να σου χαλάσω την αυτοσυγκέντρωση κ όχι να σε τραυματίσω!

Κ μην νομίζετε ότι παραμυθιάζομαι με το επώνυμό μου...εχω ξεχωριστή προσωπικότητα κ ξέρω τις σαφώς μικρότερες μπασκετικές ικανότητες απο του αδερφού μου, για τον οποίο σχεδόν κλαίω απο χαρά κάθε φορά που κάνει αυτά που κάνει!

Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ στον Φιλαθλητικό και στον Ζήβα προσωπικά. Το άτομο έχει φτιάξει πραγματικά καλή ομάδα, πολύ δουλεμένη με σωστές αρχές μπάσκετ! Απίστευτη πίεση σε οόλο το γήπεδο, πλήρης ομάδα ψηλοί κοντοί όλοι super. θα ήθελα βεβαια να τους δω και με καλύτερη ομάδα από τα βριλλήσια αλλα πιστέυω πως και του χρόνου τα ίδια θα κανουν πάνω κάτω. Πραγματικά ομάδα που αξίζει να ανέβει!!!

Standard, σας κούρασα αλλά ξεθύμανα. Μην τρελένεστε, its just a game!!!

Υγεία σε όλους, να το ευχαριστιόμαστε όλα παραπάνω.


Bye!
TSOUMANIS14
επαιξα 2 χρονια ξυλοκαστρο,αστρος,κενταυρο δαφνης κλπ κλπ.οι θεσεις που παιζει ο καθενας μας πλεον ειναι λιγο τουρλουμπουκι οπως ταιριαζει στην κατηγορια αλλα θα αναφερω το ροστερ 1-καυκης τσακιρης ζερβας ντασης 2-καυκης ντασης γιωτης 3-στρατομητρος πρας καυκης 4-τσουμανης χαρακτινος πρας ανθρακοπουλος 5-μαστρακουλης τσουμανης ανθρακοπουλος χαρακτινος
τελος,θελω ολοι μαζι να χειροκροτησουμε τον αμπασκετο
christina n10
QUOTE(TSOUMANIS14 @ Jan 16 2007, 03:27 PM) *
επαιξα 2 χρονια ξυλοκαστρο,αστρος,κενταυρο δαφνης κλπ κλπ.οι θεσεις που παιζει ο καθενας μας πλεον ειναι λιγο τουρλουμπουκι οπως ταιριαζει στην κατηγορια αλλα θα αναφερω το ροστερ 1-καυκης τσακιρης ζερβας ντασης 2-καυκης ντασης γιωτης 3-στρατομητρος πρας καυκης 4-τσουμανης χαρακτινος πρας ανθρακοπουλος 5-μαστρακουλης τσουμανης ανθρακοπουλος χαρακτινος
τελος,θελω ολοι μαζι να χειροκροτησουμε τον αμπασκετο


41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif μπραβο του για αυτα που εγραψε!!! 77.gif 77.gif 77.gif
Olorin
Κατ'αρχάς, καλώς ήρθες στο forum!

Έτσι όπως το πάμε, από εκεί που πέρσι έγραφα μόνος μου τα αποτελέσματα και τα νέα στο thread για την Α'ΕΣΚΑ για να τα διαβάζουν οι περαστικοί, φέτος κοντεύουμε να έχουμε εκπροσώπους (είτε παίκτες είτε φιλάθλους κ.λπ.) σχεδόν από κάθε ομάδα...

Για τον τρόπο παιχνιδιού σου, όπως είπες φαίνεται λίγο extreme για κάποιον που δεν σε ξέρει... Όπως είχα γράψει και στο post μετά από το μεταξύ μας παιχνίδι, στην πρώτη μόλις φάση του αγώνα πρόλαβες "να με τσιμπήσεις, να με χαστουκίσεις, να μου δώσεις αγκωνιά στο στομάχι, να μου γραπώσεις τα... γεννητικά όργανα, να μου κάνεις κεφαλοκλείδωμα και όταν ο συμπαίκτης μου σούταρε, να μου αρπάξεις το χέρι και να με πετάξεις κάτω!!!!". Εγώ μπορεί επειδή σε ήξερα να μην αντέδρασα και να... σε χαιρέτησα χαμογελαστός (αν θυμάμαι, είχα πει "τι γίνεσαι, όλα καλά???"), όμως έφταναν τα αυτιά μου οι φωνές από την εξέδρα μας "Ε ρεφ, κοίτα τι του κάνει... βγλ'τον έξω" κ.λπ.. Σίγουρα πάντως όπως λες δεν κινδυνεύεις να τραυματίσεις τον αντίπαλο, κάτι που κακά τα ψέματα, το έχω δει σε αρκετούς παίκτες της Α'ΕΣΚΑ (κυρίως όχι πρωτοκλασσάτους, βέβαια...)

Αυτό πάντως που παραδέχομαι πως είχα "κράξει" κι εγώ (στο ίδιο post) ήταν η αστοχία σου στις ελεύθερες βολές, αλλά με τα ποσοστά που έχω στα τελευταία 4-5 παιχνίδια μάλλον εσύ θα έπρεπε να κράζεις εμένα... 68.gif (ευτυχώς δηλαδή που δεν μου έδινε χθες τα φάουλ που γινόντουσαν σε εμένα και δεν σούταρα βολές)

Πάντως, αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να έχω 100% επιτυχία απέναντί σου... tongue.gif (6/6 ή 7/7 νίκες από ό,τι θυμάμαι...)
GSK
QUOTE(Olorin @ Jan 16 2007, 02:08 PM) *
Κατ'αρχάς, καλώς ήρθες στο forum!

Έτσι όπως το πάμε, από εκεί που πέρσι έγραφα μόνος μου τα αποτελέσματα και τα νέα στο thread για την Α'ΕΣΚΑ για να τα διαβάζουν οι περαστικοί, φέτος κοντεύουμε να έχουμε εκπροσώπους (είτε παίκτες είτε φιλάθλους κ.λπ.) σχεδόν από κάθε ομάδα...

Για τον τρόπο παιχνιδιού σου, όπως είπες φαίνεται λίγο extreme για κάποιον που δεν σε ξέρει... Όπως είχα γράψει και στο post μετά από το μεταξύ μας παιχνίδι, στην πρώτη μόλις φάση του αγώνα πρόλαβες "να με τσιμπήσεις, να με χαστουκίσεις, να μου δώσεις αγκωνιά στο στομάχι, να μου γραπώσεις τα... γεννητικά όργανα, να μου κάνεις κεφαλοκλείδωμα και όταν ο συμπαίκτης μου σούταρε, να μου αρπάξεις το χέρι και να με πετάξεις κάτω!!!!". Εγώ μπορεί επειδή σε ήξερα να μην αντέδρασα και να... σε χαιρέτησα χαμογελαστός (αν θυμάμαι, είχα πει "τι γίνεσαι, όλα καλά???"), όμως έφταναν τα αυτιά μου οι φωνές από την εξέδρα μας "Ε ρεφ, κοίτα τι του κάνει... βγλ'τον έξω" κ.λπ.. Σίγουρα πάντως όπως λες δεν κινδυνεύεις να τραυματίσεις τον αντίπαλο, κάτι που κακά τα ψέματα, το έχω δει σε αρκετούς παίκτες της Α'ΕΣΚΑ (κυρίως όχι πρωτοκλασσάτους, βέβαια...)

Αυτό πάντως που παραδέχομαι πως είχα "κράξει" κι εγώ (στο ίδιο post) ήταν η αστοχία σου στις ελεύθερες βολές, αλλά με τα ποσοστά που έχω στα τελευταία 4-5 παιχνίδια μάλλον εσύ θα έπρεπε να κράζεις εμένα... 68.gif (ευτυχώς δηλαδή που δεν μου έδινε χθες τα φάουλ που γινόντουσαν σε εμένα και δεν σούταρα βολές)

Πάντως, αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να έχω 100% επιτυχία απέναντί σου... tongue.gif (6/6 ή 7/7 νίκες από ό,τι θυμάμαι...)


Αυτο το ειπα και εγω αλλα κατα τα αλλα μεσα στο κορωπι δεν εκανε τιποτα.
Αλλωστε ο καθενας εχει τον δικο του τροπο παιχνιδιου. 41.gif
pointguard
QUOTE(GSK @ Jan 16 2007, 12:23 PM) *
Νομιζω πως δεν εχει καλη ομαδα και την κερδισαμε ανετα και δικαια χωρις διαιτησια.
Οσο για την διαιτησια ειδικα φετος αστα να μην εκφρασω αποψη.
Ηταν αρχες ακομη απλα και παιζανε ορισμενοι απο τους παικτες μας.
Μετα το ριξανε στο ...................

Gia ton Attalo elega!! to diko sas paixnidi kardise pros to telos alla dikaia to koropi opos ematha oti sas esfaxan me ton FOA
TSOUMANIS14
σςστα ο ατταλος κερδισε την εφοα δυσκολα με καλη διαιτησια.το οποιο επισησ ειναι απαραδεκτο
v-span
Μια και υπάρχει εκπρόσωπος από τα Βριλλήσια να σε ρωτήσω: Θα την παλέψετε τη σωτηρία ή είστε ξενερωμένοι;
pointguard
den xero ti tha sou pei to palikari apo ta vrilhsia pantos h AENK den mporei na xasei trito agona sthn seira\
TSOUMANIS14
ξεχασα να πω οτι περυσι ημουν στα βριλησσια
v-span
Μακάρι φίλε να μην ξαναχάσουν γιατί είναι και καλοί παίκτες και καλά παιδιά...Εσύ εκεί παίζεις?
v-span
Δε θα είχε ενδιαφέρον έστω και μεσά από αυτό το site να ψηφίζαμε για παίκτες της εβδομάδας και παίκτες του μήνα? όσο αντικειμενικά μπορεί να γίνει αυτό. Ούτως ή άλλως από ότι βλέπω αρκετοί ασχολούνται με την Α'ΕΣΚΑ...
baller
Γεια σε όλους.. έχω καμποσο καιρο να γράψω αλλα μου αρέσει να μπαίνω και να χαζευω ατ εύστοχα (συνήθως) σχόλια σας.. Δεν εχουμς βραβεία χειρότερου παίχτη σε κάθε θέση και κυρίως χειρότερου προπονητή! Α LALAS εσύ δεν χρειάζεται να μας πεις ξέρουμε ποιον θεωρείς biggrin.gif
lalas
νομιζω οτι το ενδιαφερον στην κατηγορια αναψε!!! δυστυχως δεν πηγα σε καποιον αγωνα χτες. εμαθα ομως οτι ο φοα αντιμετωπισε μεγαλο προβλημα απουσιων απο τις ιωσεις μπραβο στα παιδια για την εμφανιση, μου ειπαν οτι ο σαμοθρακης εκανε κ αναποδο καρφωμα που ξεσηκωσε το γηπεδο. φιλε παπαλουκα ο φοα αυτο το μπασκετ προσπαθει να παιζει συνεχεια για αυτο τον παρακολουθουν πιστα πολλοι μπασκετικοι. ποιντγκαρντ ο φιλαθλητικος αν δεν γνωριζεισ εστειλε το βιντεο με το κορωπι σε ολα τα αρμοδια οργανα στις εφημεριδες κτλπ αν ενδιαφερεσαι επικοινωνησε με τουσ ανθρωπους να το παρεις κ εσυ γιατι το κορωπι ακομα κρυβεται.....
lalas
QUOTE(baller @ Jan 16 2007, 06:46 PM) *
Γεια σε όλους.. έχω καμποσο καιρο να γράψω αλλα μου αρέσει να μπαίνω και να χαζευω ατ εύστοχα (συνήθως) σχόλια σας.. Δεν εχουμς βραβεία χειρότερου παίχτη σε κάθε θέση και κυρίως χειρότερου προπονητή! Α LALAS εσύ δεν χρειάζεται να μας πεις ξέρουμε ποιον θεωρείς biggrin.gif

μην εισαι σιγουρος..... biggrin.gif δυστυχως εχουν ξεμυτησει νεα ταλεντα της προπονητικης, εσυ ποιους λες?
Aristofanis
Είδα στις εφημερίδες τους πόντους του ΝΑΟ - Απόλλων και γελάω. Είναι τελείος λάθος αφού ο Νταούντ έπαιξε μόνο 6 δεύτερα, ο Χαρτοματσίδης είχε 2 άστοχα τρίποντα και 1 άστοχο δίποντα και αρκετά άλλα λάθη.


ΤΟ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΕ SPORTIME.GR & SPORT24.GR)
Nεοπεντελικός-Απόλλωνας 68-75 (40-32)

Διαιτητές: Παπαδημητρίου-Τεφτίκης

Νεοπεντελικός (Κακαλιάς-Σπηλιωτόπουλος): Νταούντ 4, Μάντζιος 13 (1), Χαρτωματσίδης 2, Γεωργαλάς 21 (1), Μανιάτης 13, Βλαντής, Καλφόπουλος 3, Αττίκος 7, Στάμος 6, Τζέμης 3

Απόλλωνας (Αναστασόπουλος-Μαντζάκος): Κουτούλας 12 (3), Κουτσουμπάς, Νίκας 10 (2), Παγόπουλος 1, Δευτεραίος 17 (2), Χάρος 3 (1), Φραγκούλης 2, Κονταξής 16, Ζησιμόπουλος, Ασημένιος 14


ΤΟ ΣΩΣΤΟ

15/1 ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 68-75
Δεκάλεπτα: 20-15, 40-32, 58-59, 68-75.
Διαιτητές: Παπαδημητρίου- Τεφτίκης.
ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Κακαλιάς): Μάντζιος 13 (2), Γεωργαλάς 23 (1), Μανιάτης 15, Αττίκος 7, Τζέμης 3, Νταούντ, Χαρτοματσίδης, Βλαντής, Καλφόπουλος 3, Στάμος 4.
ΑΠΟΛΛΩΝ (Αναστασόπουλος): Κούτουλας 12 (2), Νίκας 7 (1), Κονταξής 18, Ζησιμόπουλος, Ασημένιος 12, Κουτσούμπας, Παγόπουλος 4 (1), Δευτεραίος 17 (3), Χάρος 3 (1), Φραγκούλης 2.
christina n10
καλημερα guys, εχω την εντυπωση οτι ειμαι η μονη γυναικα στο συγκεκριμενο topic,η κανω λαθος?εχω αγνοια της κατηγοριας ,δεν την παρακολουθω μονο δυο παιχνιδια του αριωνα εχω δει οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη.θελω ομως να μου σχολιασετε την πορεια του αριωνα.τον ειχα δει σε κατι φιλικα με ομαδες της γ εθνικης πριν το ξεκινημα της περιοδου και πιστευα οτι θα εκανε πολυ καλη πορεια και μαλιστα ,οτι θα ανεβαινε.δεν θεωρω οτι εχει κακο υλικο ,βεβαια δεν εχω δει και τις υπολοιπες ομαδες,αλλα δεν μορω να καταλαβω και τι φταιει.καμια ιδεα κανεις????και κατι ακομη ,μου αρεσει που λεγατε να προσεχθει ο χρονοπουλος και να μην τον αφησουν ελευθερο και εβαλε 20π.αν τον αφηνατε δηλ,ποσους θα εβαζε? 69.gif 69.gif 69.gif
pointguard
Lalas υποθέτω οτι εσύ θα βάλεις έναν πρωην προπονητή της κατηγορίας.. Δεν εχω αποφασίσει ακόμα είμαι ανάμεσα στον πιο έμπειρο της κατηγορίας, έναν rookie και εναν ανερχόμενο που νομίζει οτι ειναι ο Fill jackson!!
nao
Κατ'αρχας καλησπέρα σε όλους σας.

Olorin γιατί έχεις φαγωθεί να παίξεις τάβλι μαζί μου
αφού ξέρεις οτι δεν υπάρχει καμια ελπίδα να με κερδίσεις??

Αριστοφάνη είσαι από Νεοπεντελικό?Αν κατάλαβα καλά και είσαι το παιδι
που κρατάει τα στατιστικά πρέπει να χεις κάνει κι εσύ κάποια λάθη
γιατί δεν είχα μόνο 2 άστοχα τρίποντα! 69.gif
Όσον αφορά τους πόντους,μην τρελαίνεσαι!
Τα κανόνισα με τον φίλο μου τον Μανιάτη να μου δανείσει
2 από τους δικούς του.Θα τους επιστρέψω στο επόμενο πάντως! wink.gif
john
xairete! ta vrilissia exoun kalo uliko mono stis prwtes eftamisi theseis,meta to xaos opoia alli allagi ki an ginei einai san na paizoun me paixti ligotero!!apo ti kserw ta paidia exoun ksenerwsei k den pisteuoun sti niki oute gia asteio,diskolo to vlepw na tin glitwnoun!!!
lalas
QUOTE(pointguard @ Jan 17 2007, 12:20 PM) *
Lalas υποθέτω οτι εσύ θα βάλεις έναν πρωην προπονητή της κατηγορίας.. Δεν εχω αποφασίσει ακόμα είμαι ανάμεσα στον πιο έμπειρο της κατηγορίας, έναν rookie και εναν ανερχόμενο που νομίζει οτι ειναι ο Fill jackson!!

pointguard ποιος νομιζει οτι ειναι ο φιλ τζακσον?
Olorin
christina n10: Ο Αρίωνας δεν έχει "κακό" υλικό, αλλά η άποψή μου είναι ότι δεν έχει και καλύτερο από τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται από πάνω του ώστε να έχει βάσιμες ελπίδες να σωθεί... Αν πάντως βρισκόταν π.χ. στην περσινή Α'ΕΣΚΑ με αυτό το υλικό, τότε είχε σχεδόν σίγουρα μια θέση λίγο πιο κάτω από τη μέση... Φέτος όμως, δύσκολα θα σωθεί...

QUOTE(nao @ Jan 17 2007, 12:48 PM) *
Olorin γιατί έχεις φαγωθεί να παίξεις τάβλι μαζί μου
αφού ξέρεις οτι δεν υπάρχει καμια ελπίδα να με κερδίσεις??


Πάλι καλά που γράφτηκες και στο forum γιατί για να απαντήσεις σε τηλέφωνο πρέπει να κάνουμε... υποκλοπή!!! tongue.gif

Εντάξει μπορεί οι τελευταίες μας αναμετρήσεις στο τάβλι να ήταν λίγο ατυχείς για μένα, αλλά έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια από τότε (άσχετο αν έχω να παίξω από τότε τάβλι, αφού πλέον και στη σχολή περιοριζόμουν πέρσι στον καφέ και φέτος στην πλήρη απουσία...). Άλλωστε στο συγκεκριμένο κομμάτι προάγω το ολυμπιακό ιδεώδες: Σημασία έχει η συμμετοχή, όχι η νίκη!!! tongue.gif

Αυτή τη φορά πάντως, δεν σε ξαναπαίρνω τηλ. για να κανονίσουμε. The ball is in your court...

Άσε που με τον ψυχολογικό πόλεμο που μου έκανες, δεν μπορούσα να αποδώσω στο μεταξύ μας παιχνίδι... (για αυτό κερδίσαμε μάλλον...)

Ας κάνω κι ένα c(l)opy-paste στα αποτελέσματα, αφού έχει γίνει παράδοση:

Κηφισιά-Αρης Πετρούπολης: 62-71 (28-42)

Διαιτητές: Ανδρικόπουλος-Ελευθεριάδης

Κηφισιά (Μπιλάλης): Ευθυμιόπουλοςς 3 (1), Κουμπούρας, Καρακώστας 6, Μενουδάκος 10, Καρατζάς 16 (1), Δρακάκης 6, Καρτάνος 11 (3), Λαγοπόδης, Παπαζήσης 10

Αρης Πετρούπολης (Γρυλιωνάκης): Παλτόγλου 9 (1), Δέλιος 11, Χρονόπουλος 20 (1), Μπαλαμπάνης 21 (3), Αμπράζης 3, Βασιλείου, Μιχαλόπουλος 4, Βοργιάς 3 (1)

Γαλάτσι Κυπριάδου-ΕΦΟΑ Σπ. Λούης 72-63 (36-41)

Διαιτητές: Αναγνώστου-Γολεγού

Γαλάτσι Κυπριάδου (Μποσγανάς-Κωνσταντάρας): Γιέβτιττς 6 (2), Κορρές Α. 2, Κανλής 2, Σιδερής 4, Τσιρόπουλος 5 (1), Λεώβαρης, Σπηλιόπουλος 6, Τασιόπουλος 27 (3), Λοϊζος 13, Ανδρουλάκης 7

ΕΦΟΑ Σπ. Λούης (Σεντούκας): Αναγνωστόπουλος 5 (1), Κιζήλης, Γεωργιάδης 10 (1), Αντωνόπουλος 17 (1), Τριγάζης 4, Κατσόγιαννος 4, Τσιάτσιος 16, Αντωνάκης 7

Αετός-Εν. Ιλίου 51-54 (27-29)

Διαιτητές: Παλυλόπουλος- Μαγκλογιάννης

Αετός (Γαλαίος): Ράδης 12, Τσιγωνάκης, Λαδάς, Βουλουμάνος 4, Τσορακλίδης, Σαμπάνης, Μπολάνος 5, Κουμπάς, Καψής 11 (1), Σιούτας, Χερκελετζής 20 (2), Αναστασόπουλος

Εν. Ιλίου (Καράμπελας): Μπαλαούρας 5 (1), Μπέλλας Ι. 8, Σκαλωμένος 12 (3), Φίλιος 6 (1), Καβράκης, Μπέλλας Ο. 11 (1), Φούτσης 5, Τσιρώνης 2, Χαλκίδης 6

Νεοπεντελικός-Απόλλωνας 68-75 (40-32)

Δεκάλεπτα: 20-15, 40-32, 58-59, 68-75

Διαιτητές: Παπαδημητρίου- Τεφτίκης

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Κακαλιάς): Μάντζιος 13 (2), Γεωργαλάς 23 (1), Μανιάτης 15, Αττίκος 7, Τζέμης 3, Νταούντ, Χαρτοματσίδης, Βλαντής, Καλφόπουλος 3, Στάμος 4.
ΑΠΟΛΛΩΝ (Αναστασόπουλος): Κούτουλας 12 (2), Νίκας 7 (1), Κονταξής 18, Ζησιμόπουλος, Ασημένιος 12, Κουτσούμπας, Παγόπουλος 4 (1), Δευτεραίος 17 (3), Χάρος 3 (1), Φραγκούλης 2.

Νίκη Αμαρουσίου-Ατταλος Ν.Φ. 75-77 (33-36)

Διαιτητές: Χριστοφή-Ραχιώτης

Νίκη Αμαρουσίου (Παλαιοχωρίτης-Κουτσώνας): Θωμάς, Μπίκας 2, Λαούδης 4, Πανόπουλος 17 (3), Κοντογιάννης 31 (3), Γιατράκος Χ. 2, Πανταζής 9 (2), Δατσόλης, Σταφιλάς, Ανδριόπουλος 10, Καλόσακας, Πεππές

Ατταλος Ν.Φ. (Ζιάκος): Γιώτης 4, Ζέρβας, Καυκής 13 (2), Τσακίρης, Στρατομήτρος 19 (2), Ντάσης 15 (3), Χαρακτηνός 7 (1), Πρας 12 (1), Τζουμάνης 5 (1), Μαστρακούλης 2

Αρίωνας-Μαρκόπουλο 75-84 (35-37)

Διαιτητές: Κορομηλάς-Διμπινούδης

Αρίωνας (Βελέγκας-Σούφλας): Παπαδημητρίου, Κιρομήτης 18 (2), Καραμαδούκης 12 (1), Ρόκας, Τσιούμας, Αγραφιώτης 6, Αρκουμάνης 8 (1), Σμάγκιν, Χατζηκυριάκος, Ζούκας 20, Νατσίδης 5, Μπόγρης 6

Μαρκόπουλο (Παπαθεοδώρου): Φράτας 4 (1), Λαδάς, Σελλήνης, Κολιαβασίλης 4, Ψωμαδέρης 29 (4), Δέδες 21 (3), Γεωργόπουλος 2, Αναγνώστου 15, Δήμας 2, Βασσάλος 3, Φώτος 4

Φιλαθλητικός-Βριλήσσια 96-62

Κορωπί-Χολαργός 58-60

Βαθμολογία (σε 14 αγώνες): Απόλλων 26
Φιλαθλητικός 26
Άρης Πετρ. 25
Μαρκόπουλο 24
Ατταλος 24
ΑΕΝ Κηφισιάς 23
Εν. Ιλίου 22
Νεοπεντελικός 22
Χολαργός 21
Κορωπί 20,
Γαλάτσι/Κυπριάδου 19
Αρίων 18
ΕΦΟΑ-Σπ. Λούης 17
Νίκη Αμαρουσίου 17
Αετός 16
Βριλήσσια 15
Giwrgos_foa
File papalouka afou les oti to paixnidi sou de skopeyei sto na traymatiseis ton allo alla einai myalou ekshghse mou thn mpounia pou mou eixes riksei apo pisw persi sto metaksy mas agwna foa-vrilhsia sthn edra sas!den antedrasa giati sto prohgoumeno mats eixa faei texnikh poinh kai o zhbas me eixe kraksei asxhma alliws de kserw pws tha antidrousa!gia ekshghse mou loipon..h mpounia apo pisw einai paixnidi myalou??
pointguard
Den mporo na to apokalupso dustuxos giati tah ektheso ton filo mou pou mou eipe gia kati dhloseis kai einai filoi! sugnomh Lalas.. Ektos apo auton pou antipatheis epeidh se vlepo polu enhmeromeno poios allos einai asxetos
lalas
den gnwrizw an ine pio asxetos apo alous ala sigpura problimatikos ine o skordalias
Aristofanis
QUOTE(nao @ Jan 17 2007, 02:48 PM) *
Κατ'αρχας καλησπέρα σε όλους σας.

Olorin γιατί έχεις φαγωθεί να παίξεις τάβλι μαζί μου
αφού ξέρεις οτι δεν υπάρχει καμια ελπίδα να με κερδίσεις??

Αριστοφάνη είσαι από Νεοπεντελικό?Αν κατάλαβα καλά και είσαι το παιδι
που κρατάει τα στατιστικά πρέπει να χεις κάνει κι εσύ κάποια λάθη
γιατί δεν είχα μόνο 2 άστοχα τρίποντα! 69.gif
Όσον αφορά τους πόντους,μην τρελαίνεσαι!
Τα κανόνισα με τον φίλο μου τον Μανιάτη να μου δανείσει
2 από τους δικούς του.Θα τους επιστρέψω στο επόμενο πάντως! wink.gif



Κολλητός του Μανιάτη είσαι δεν μπορώ να σου βάλω και όλα τα άστοχα :-)
Άντε νικήστε τον Ατταλό τουλάχιστον γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.