QUOTE(abasketos @ Feb 26 2007, 09:26 PM)
...και τα παιδιά να κερδίζουν αγχωτικά αλλα άνετα το -σόρρυ παίδες, καμμία διάθεση για ειρωνεία- πολύ αντιμπασκετικό, με την εννοια του μονοδιάστατου επιθετικά και άτολμου παιχνιδιού τους- Ιλιον.
Δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα...
Γενικά θέλω να πω πολλά, αλλά φοβάμαι μήπως μου ξεφύγουν ακόμα περισσότερα πάνω στα νεύρα μου και το μετανιώσω...
Εντάξει, πιθανότατα να είμαι επηρεασμένος στην κρίση μου λόγω της απομάκρυνσης μου από τη βασική 5άδα και της σημαντικής μείωσης του χρόνου συμμετοχής με το νέο προπονητή, αλλά όπως είπα και μετά από τον αγώνα στο Γαλάτσι δεν υπήρχε περίπτωση να τον χάσουμε αυτόν τον αγώνα αν είχαμε ακόμα προπονητή τον Καράμπελα...
Δεν θέλω να προβώ σε σύγκριση μεταξύ των δυο προπονητών, άλλωστε ο Αποστολάκης έχει σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία και επιτυχίες στο ενεργητικό του, απλώς ανεξάρτητα από το αν είναι καλύτερος ή όχι (αντικειμενικά ίσως κι εγώ να τον θεωρώ ανώτερο του Καράμπελα), θεωρώ ότι δεν ταιριάζει στη συγκεκριμένη ομάδα και αντίθετα από ό,τι πιστεύουν πολλοί συμπαίκτες μου, περισσότερο κακό μας έκανε ο ερχομός του, παρά καλό...
Στην ομάδα δεν υπάρχει σχεδόν καμιά τακτική, το τουρλουμπούκι πάει σύννεφο, τα συστήματα δεν βγαίνουν ούτε όταν τα δοκιμάζουμε στην προπόνηση χωρίς άμυνα (όχι βέβαια ότι στον αγώνα προχωράνε και ποτέ πέρα από τη 2η πάσα...), κανείς μας δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς ζητάει από τον καθένα και απλώς προσευχόμαστε να μη βάλουν τα ελεύθερα τρίποντα οι αντίπαλοι όπως έγινε με τον Άρη και το σκορ στο 31' ήταν 30-24...
Είπαμε, δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί έχασα ξαφνικά τη θέση βασικού και ο χρόνος μου μειώθηκε στο μισό, αλλά δυστυχώς φοβάμαι πως θα το δείτε κι εσείς ότι στα επόμενα παιχνίδια θα συνεχιστεί το "σχέδιο Λάζαρος" και θα αναστήσουμε κι άλλες ημιθανείς ομάδες...
Όπως και να'χει επειδή δεν παίζαμε μόνοι μας, συγχαρητήρια στα Βριλλήσια, τα οποία είχαν και αυτά σημαντικές απουσίες και κυρίως δεν είχαν ιδιαίτερο κίνητρο κι όμως κατάφεραν και κέρδισαν το παιχνίδι...
Υ.Γ: Ναι ρε παιδιά, τι θα γίνει με το ταμπλό??? Έκραζα τον Αετό μην κράζω τώρα κι εσάς...