Παίδες γεια και χαρά. Σήμερα μπαίνω για να πω ότι προσυπογράφω με μεγάλη χαρά την πρόταση που έπεσε κάποια στιγμή για AllStar Game της Α' ΕΣΚΑ. Πιστεύω πως αν όλοι κάνουμε την πρόταση στις διοικήσεις μας και αυτές με τη σειρά τους στην ΕΣΚΑ θα γίνει πραγματικότητα και θα το απολαύσουμε όλοι, πάνω που θ' αρχίζει και το καλοκαιράκι βεβαίως βεβαίως... Με τρίποντα, καρφώματα και τα ρέστα, αν μάλιστα γουστάρετε και αγώνα παλαιμάχων μπορούμε να το κάνουμε κι αυτό... Εμείς στον ΝΑΟ έχουμε ομάδα που τη λέμε χαϊδευτικά "166"...
Από την πλευρά μου υπόσχομαι σε περίπτωση που το αποφασίσουμε και οι ομάδες μας συναινέσουν ώστε να πάρει και επίσημο χαρακτήρα:
α) Να συνεννοηθώ με εφημερίδες για χορηγία επικοινωνίας και δημοσιογραφική και φωτογραφική κάλυψη του αγώνα. Μάννα εξ' ουρανού θα είναι γι' αυτούς, αφού τότε θάχει τελειώσει ακόμα και η Α1... Αυτό θα είναι το πιο εύκολο αφού οι γνωριμίες μου στο χώρο είναι πολλές και καλές.
β) Να το διαφημίσω ανάλογα από την ιστοσελίδα της ομάδας μας (www.neopentelikos.gr) αλλά και να καταθέσω πρόταση στην ΕΣΚΑ ώστε να διαφημιστεί και από το δικό της site.
γ) Να συνεννοηθώ με Νεοπεντελικό και Δήμο ώστε αν συμφωνούν όλοι να γίνει στο γήπεδό μας, που είναι αν δεν απατώμαι το πιο καινούργιο της κατηγορίας εκτός από της ΑΕΝΚ (εμείς όμως έχουμε παρκέ, χε χε χε...). Έχουμε πείρα από τέτοια γιατί όπως ξέρετε διοργανώνουμε στην αρχή κάθε χρονιάς δικό μας τουρνουά. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους μαζί, είτε ως παίκτες είτε ως θεατές!
δ) Να ψάξω για χορηγό εμφανίσεων για τον αγώνα. Πιστεύω πως δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο αφού γνωρίζω κάποιο κόσμο...
ε) Να συνεννοηθώ με Γαλάτσι μπας και μας στείλουν τις cheerleaders...
Θα έλεγα ότι μπορεί ένας παίκτης-εκπρόσωπος του forum από κάθε ομάδα να διεξαγάγει την ψηφοφορία μεταξύ των συμπαικτών και των προπονητών του για την ανάδειξη των κορυφαίων, με το σύστημα που "εγκαινιάσαμε" με τον mimos8 (ψηφίζουμε 2 παίκτες για κάθε θέση - δεν ψηφίζουμε συμπαίκτες μας). Θα βγουν έτσι οι 10 πρώτοι και οι άλλοι δύο της 12άδας με wild card από τον κόουτς. Θα κοουτσάρουν οι προπονητές των δύο ομάδων που θα ανεβούν, και αν αυτοί δεν μπορούν (θέλουν), πάμε στους επιλαχόντες κατά βαθμολογική σειρά.
Για τον διαχωρισμό των ομάδων θα έλεγα να το κάνουμε Ανατολή-Δύση κατά τα πρότυπα του ΝΒΑ, ως εξής:
Ανατολή: Αρίων, Βριλήσσια, Κορωπί, Μαρκόπουλο, Νεοπεντελικός, Νίκη, Φιλαθλητικός, Χολαργός.
Δύση: Αετός, Απόλλων, Άρης, Άτταλος, Γαλάτσι, Ένωση Ιλίου, ΕΦΟΑ, Νέα Κηφισιά.
Ποια είναι η διαχωριστική γραμμή των δύο περιφερειών; Η Λεωφόρος Κηφισίας!!! (Με κριτήριο την περιοχή όπου εδρεύει η κάθε ομάδα. Μην σας παραξενεύει λοιπόν που χώρισα τα δύο Μαρούσια, αφού η Νίκη εδρεύει στο Ανατολικό Μαρούσι, ανατολικά της Κηφισίας δηλαδή. Για τον Αρίωνα παίρνουμε την προέκταση της Κηφισίας, δηλ. Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλέως Κων/νου και μετά Καλλιρρόης). Όπως βλέπετε, οι ομάδες βγαίνουν πάνω κάτω ισάξιες και θα γίνει ματσάρα... Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου...
Τι λέτε; Πολλά ωραία πράγματα στο μπάσκετ και τη ζωή ξεκίνησαν κάπως έτσι... Περιμένω ιδέες και προτεινόμενο πρόγραμμα δράσης!
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!!