christina n10
Mar 6 2007, 11:44
αν ο ασημενιος ειναι το #15 για μενα περασε αλλα δεν ακουμπησε.μια ουδετερη παρουσια σχεδον απαρατηρητη.λιγο το παλεψε στην αμυνα αλλ στην επιθεση ηταν αστοχος και σε βολες και σε πολυ ευκολα καλαθια.
μιχαλοπουλε καλημερα και παλι,ευτυχως που δεν ειπες τιποτα γιατι θα μας την ελεγαν παλι
αναρωτιεμαι αραγε τα κουιζακια που βαζουν οι κηφισιωτες δεν ενοχλουν ?μονο η πλακιτσα που κανου εμεις πειραζει?καλο θα ηταν οι παρατηρησουλες να γινονται σε ολους η καθολου.δειτε λιγακι τα κουιζακια και πειτε μου αν και αυτα μιλανε για μπασκετακι.
pepe, μπορεί να έχουν γίνει 5 κι όχι 2 αγωνιστικές, αλλά όταν κάποιος ρώτησε τι ώρα είναι ο αγώνας Χολαργός-Βριλήσσια ήσουν ο πρώτος που απάντησε...
Άρα δεν χρειάζεται και να είσαι Sherlock Holmes για να το καταλάβεις... Λίγη παρατηρητικότητα αρκεί...
Υ.Γ: Αν είσαι από τον Χολαργό το οποίο για κάποιο λόγο το βρίσκω πιο πιθανό από το να'σαι από τα Βριλήσσια, δώσε χαιρετίσματα στον Δημητρακούλη...
Χαιρετιζω και καλημεριζω ολα τα παιδια του forum που ειναι online τωρα !!
Ο ασημενιος Νο15 κατα πολλους overdam κινηθηκε σε ρηχα νερα χθες..επισης και ο Δευτεραιος Νο10 ηταν αρνητικος ,μονο ο play maker κουτουλας Νο5 ειχε σταθερη και καλη αποδοση !
Η διαιτησια και η ατυχια του Αρη εδωσε την νικη στον Απολλωνα....και τον κρατησε ζωντανο για την συνεχεια !
christina n10
Mar 6 2007, 13:07
σε αυτους ειναι που δεν πρεπει να μας γνωρισει ,φιλε fun,στα παιδακια της κηφισιας ,γιατι για παιδακια προκειται.που τους ειδες εσυ τους γκομενιαριδες?στα λογια λεω και εγω και ο καθενας μας πολλα.εδω ενα πειραγμα πηγαμε να κανουμε στο mimo kai μας ειπε να συμμαζευτουμε γιατι δεν τον ξερουμε.κομπλεξικα πλασματα παιδι μου.
Kλημέρα κι από μένα. Χθες είχα πάει σε ένα από τα δύο παιχνίδια της ημέρας, ΑΟΜ-ΑΕΝΚ: 83-73. Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι από την αρχήαλλά κατά τη γνώμη μου το Μαρκόπουλο κέρδισε δίκαια. Επιθετικά χτες ο Καρατζάς ήταν συγκλονιστικός και είχε συμπαραστάτες τους Δρακάκη και Παπαζήση που έδειξε την κλάση του. Το Μαρκόπουλο φάνηκε ότι είχε προσαρμόσει όλους τους αμυντικούς του προσανατολισμούς πάνω στο Μενουδάκο ο οποίος όμως έβρισκε πολύ έξυπνα και ψύχραιμα τους συμπαίκτες με ωραίες ασίστ (κυτίως τους ψηλούς). Το παιχνίδι μέχρι και το 30' φάνηκε να το ελέγχει η Κηφισιά αλλά από εκεί και στο εξής το σκηνικό ανατράπηκε και το Μαρκόουλο επιθετικά χτυπούσε από μέσα και έξψ από το καλάθι με αποκάλυψη κατά τη γνώμη μου το Γεωργόπουλο.
Γενικά θεωρώ ότι ο προπονητής του ΑΟΜ έδειξε την κλάση του και πήρε την ταυτότητα του αντίστοιχου της Κηφισιάς. Ειδικά η έμπνευση να κατέβει με ένα play maker δεν είχε και τα καλύτερα αποτελέσματα
QUOTE(christina n10 @ Mar 6 2007, 11:00 AM)
σε αυτους ειναι που δεν πρεπει να μας γνωρισει ,φιλε fun,στα παιδακια της κηφισιας ,γιατι για παιδακια προκειται.που τους ειδες εσυ τους γκομενιαριδες?στα λογια λεω και εγω και ο καθενας μας πολλα.εδω ενα πειραγμα πηγαμε να κανουμε στο mimo kai μας ειπε να συμμαζευτουμε γιατι δεν τον ξερουμε.κομπλεξικα πλασματα παιδι μου.
Συγγνώμη αλλά επειδή κάποιος μέσα σε μπασκετικό site θέλει να μιλάει για μπάσκετ και όχι να χαζογκομενίζει είναι κομπλεξικός?? Για να προσέχουμε λίγο τι λέμε
christina10 πολυ φορα πηρες, για χαλαρωωσε λιγο. Το τι ειναι τα παιδια απο τη Κηφισια το ξερουν καλυτερα οσοι τους ξερουν προσωπικα και να καθεσαι μπροστα στην οθονη σου και να χαρακτηριζεις δε το βρισκω το πιο σωστο πραγμα, αλλωστε το γηπεδο ξερεις που ειναι αν ηθελες θα ειχες ερθει...
christina n10
Mar 6 2007, 13:26
QUOTE(v-span @ Mar 6 2007, 01:12 PM)
Συγγνώμη αλλά επειδή κάποιος μέσα σε μπασκετικό site θέλει να μιλάει για μπάσκετ και όχι να χαζογκομενίζει είναι κομπλεξικός?? Για να προσέχουμε λίγο τι λέμε
οταν δεν μπορεις να διακρινεις οτι γινεται πειραγμα και χωνεις τι εισαι ρε φιλε?κομπλεξικος.εμεις δηλαδη τι να πουμε που οπως λες σε ενα μπασκετικο site ειχαμε και εχουμε βαρεθει απο τα παιδακια της κηφισιας τα τελειως ασχετα κουιζακια?για αυτα δεν λες τιποτα?η θα μας πεις οτι ειναι μπασκετικο ,το ποιος ανεβηκε στο τραπεζι και χορεψε με αιθερια υπαρξη και πηρε σαν σουβενιρ την γραβατα ειναι μπασκετικο.για κανε μας λοιπον την χαρη και να τα χωνεις σε αυτους που τα ξεκινησαν.αντε μπραβο.
Ενώ το πότε θα πάρεις τη Λίλα τηλέφωνο για να πας για καφέ με το Χρονόπουλο είναι κάτι ππου μας ενδιαφέρει όλους. Λοιπόν άλλαξε λίγο ύφος και ξεκόλλα μπας και μιλήσουμε λίγο για μπάσκετ
Ρε συ BASKETFUN δεν έχω κάτι με σένα ίσα ίσα που σε σέβομαι και ιδιαίτερα αλλά νομίζω ότι η φίλη είναι επιθετική χωρίς λόγο
BASKETFUN
Mar 6 2007, 13:40
ενω γνωστος παιχτησ ηταν πανω σε τραπεζι και εφυγε με αιθερια υπαρξη που του πηρε τη γραβατα πιστεψε με αυτη την αγωνια ημασταν ολοι.και χαλαρωσε λιγο το υφος σου γιατι δεν ειναι τροποι να μιλας σε κοπελα αυτος μιασ και ειστε γκομενιαρηδες
φιλε v-span εμεισ κανουμε πλακα και χαβαλε για να σπαμε και λιγο τη μονοτονια του μπασκετ
christina n10
Mar 6 2007, 13:40
QUOTE(v-span @ Mar 6 2007, 01:27 PM)
Ενώ το πότε θα πάρεις τη Λίλα τηλέφωνο για να πας για καφέ με το Χρονόπουλο είναι κάτι ππου μας ενδιαφέρει όλους. Λοιπόν άλλαξε λίγο ύφος και ξεκόλλα μπας και μιλήσουμε λίγο για μπάσκετ
μπα μπα,βλεπω πεσαμε σε γνωστα προσωπα ,που ξερουν πολλα.τι εγινε θα μας πεις το ονοματακι σου εστω και με pm η κρυβεσαι.!εμεις εδω τουλαχιστον μιλαμε ανοιχτα και ξερουν ολοι ποιοι ειμαστε.
christina n10
Mar 6 2007, 14:06
QUOTE(v-span @ Mar 6 2007, 01:42 PM)
Ναι διάβασα τα posts του tasos. Συγχαρητήρια από ότι φαίνεται η ομάδα σας αποδεικνύεται λερναία ύδρα με την καλή έννοια
δεν ειναι τυχαια η ομαδα "εκπληξη"επαιξε παρα πολυ καλα και πολυ παθιασμενα ,νομιζω οτι οι ελλειψεις τους εκαναν μια γροθια,βγηκαν πιο δυνατοι απο αυτο.ο χρονοπουλος ηταν παρα πολυ καλος και αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ηταν το γεγονος οτι συνεχεια εμψυχωνε και τους ελεγε να παρουν πρωτοβουλιες.σπανιο αυτο για ενα τετοιο παιχτη(εννοω σκορερ),συνηθως αυτοι θελουν μια μπαλα μονοι τους.εισαι ΗΓΕΤΗΣ.
mixalopoylos17
Mar 6 2007, 14:10
QUOTE(christina n10 @ Mar 6 2007, 11:59 AM)
δεν ειναι τυχαια η ομαδα "εκπληξη"επαιξε παρα πολυ καλα και πολυ παθιασμενα ,νομιζω οτι οι ελλειψεις τους εκαναν μια γροθια,βγηκαν πιο δυνατοι απο αυτο.ο χρονοπουλος ηταν παρα πολυ καλος και αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ηταν το γεγονος οτι συνεχεια εμψυχωνε και τους ελεγε να παρουν πρωτοβουλιες.σπανιο αυτο για ενα τετοιο παιχτη(εννοω σκορερ),συνηθως αυτοι θελουν μια μπαλα μονοι τους.εισαι ΗΓΕΤΗΣ.
τελικα πρεπει να σου εδωσα πολλα ο αντρεας χτες
BASKETFUN
Mar 6 2007, 14:14
QUOTE(christina n10 @ Mar 6 2007, 11:59 AM)
ηταν λιγο ακριβουτσικη αλλα ειδες ε τα λεει ωραια.Αξιζε τα λεφτα.και εμενα μου εκανα εντυπωση οτι δεν υπολογισαμε τιποτα ουτε ελειψεισ ουτε διαιτησια το παλεψαμε μεχρι τελος
Απόλλωνας-Αρης Πετρούπολης 56-55 (30-28)
Διαιτητές: Μουζάκης-Παυλόπουλος
Απόλλωνας (Αναστασόπουλος-Μαντζάκος): Λάμπρου, Κούτουλας 9 (3), Χατζής, Παρασκευόπουλος, Νίκας 1, Παγόπουλος 7, Δευτεραίος 6 (1), Χάρος 8 (1), Φραγκούλης 10 (1), Κονταξής 2, Ζησιμόπουλος 4, Ασημένιος 9
Αρης Πετρούπολης (Γρυλιωνάκης): Βενιτουράκης 5 (1), Λιαπούρης 3, Δέλιος 20 (1), Χρονόπουλος 20 (3), Μπαλαμπάνης, Αμπράζης 5, Γκούμας 1, Βασιλείου, Μαχαίρας 1, Νικολόπουλος, Βοργιάς
Ατταλος Ν.Φ.-Γαλάτσι Κυπριάδου 81-84π. 71-71κ.α. (42-32)
Διαιτητές: Ρήγας-Ιατρού
Ατταλος Ν.Φ. (Ζιάγκος-Αντωνιάδης): Γιώτης, Μαστρακούλης 4, Ζέρβας 1, Τσακίρης 9, Στρατομήτρος 14 (3), Ντάσης 23 (2), Χαρακτηνός, Πρας 17 (2), Ανθρακόπουλος 10 (1), Τσουμάνης 3
Γαλάτσι Κυπριάδου (Μποσγανάς): Γιέφτιτς 10 (1), Κανλής 2, Σιδέρης 12 (2), Τσιρόπουλος 11 (3), Σπηλιόπουλος 15, Τασιόπουλος 17, Λοϊζος 2, Ανδρουλάκης 15 (2)
Μαρκόπουλο-Κηφισιά 83-72 (31-34)
Διαιτητές: Μανδρέκας-Τσώνος
Μαρκόπουλο (Παπαθεοδώρου): Φράτας, Κολιαβασίλης 3 (1), Ψωμαδέρης 18 (3), Δέδες 20 (1), Γεωργόπουλος 12 (2), Αναγνώστου 11, Δήμας 14, Βασσάλος, Φώτος 8
Κηφισιά (Μπιλάλης): Μπάρτζος 9 (2), Κουμπούρας 4, Καρακώστας 1, Μενουδάκος 2, Καρατζάς 25 (2), Δρακάκης 9, Καρτάνος 8 (2), Λαγοπόδης 2, Παπαζήσης 12
Αρίωνας-Φιλαθλητικός 52-94 (25-49)
Διαιτητές: Παπανικολάου-Σέλληνας
Αρίωνας (Βελέγκας-Σούφλας): Κηρομίτης 12, Καραμαδούκης 10 (3), Ρόκας, Αγραφιώτης 7, Αρκουμάνης, Σμάγκιν 12, Νατσίδης, Ζούκας 6, Μπόγρης 5
Φιλαθλητικός (Ζήβας): Κοτσολέτης 2, Κόντσης 2, Θάνος 7 (1), Παρασκευόπουλος 13 (1), Μάγειρας 10 (1), Μπαζιώτης 10 (1), Σαμοθράκης 6, Σελλιανίτης 2, Ντιφάντης 10, Στράγκας 12, Φράγκου 15 (5), Παναγιωτόπουλος 5 (1)
Νίκη Αμαρουσίου-Αετός 73-71 (35-29)
Διαιτητές: Σκούτας-Χριστίδης
Νίκη Αμαρουσίου (Παλαιοχωρίτης-Κουτσώνας): Τσέκενης, Μπίκας, Λαούδης 14 (3), Πανόπουλος 10 (3), Σούσουλας, Γιατράκος Χ. 16, Πανταζής 19 (3), Δατσόλης 2, Θωμάς, Ανδριόπουλος 8, Καλόσακας, Γιατράκος Α. 4
Αετός (Διδάχος): Ράδης 14, Τσιγωνάκης 2, Τσορακλίδης, Βουλουμάνος 1, Βολάνος 8 (2), Καψής 12 (2), Παπαδολιάς 2, Σιούτας, Χερκελετζής 20 (3), Σιώκος 12
Νεοπεντελικος-Κορωπί 64-62 (42-29)
Διαιτητές: Δημόπουλος-Μαρκούσης
Νεοπεντελικός (Κακαλιάς-Σπηλιοτόπουλος): Νταούτ 3 (1), Μάντζιος 9 (1), Χαρτοματσίδης, Γεωργαλάς 9 (3), Μανιάτης 2, Βλαντής 2, Καλφόπουλος 18 (2), Αττίκος 18 (1), Στάμος, Τζέμης 3
Κορωπί (Διαμαντόπουλος): Κοπέλης 5, Σακελλαρόπουλος, Μπούρας 13 (4), Κουκουζέλης 9 (1), Μπίτσικας 4, Λάβαρης 2, Μόμτσος 14, Λουμιώτης 5, Κουντουμάδης 10
Χολαργός-Βριλήσσια 60-52 (30-29)
Διαιτητές: Μπούκας-Διαμαντόπουλος
Χολαργός (Γεωργικόπουλος): Δημητρακούλης 3, Τσιώμος 8, Τσαγκαράκης 25, Γεωργουδάκης 3 (1), Καναβός 10, Μήτρου 7 (1), Αγγελής 2, Μπάλτας, Πουλής 2
Βριλήσσια (Θένελης): Κολιόπουλος 1, Κίτσος 11, Φρίμας 5 (1), Παπαλουκάς 3, Βόσικας 16, Γιόκαρης 12, Αλεξόπουλος 4
Εν. Ιλίου-ΕΦΟΑ Σπ. Λούης 52-71
Η βαθμολογία (σε 20 αγώνες): Φιλαθλητικός 38, Αρης Πετρούπολης 35, Απόλλωνας 35, Μαρκόπουλο 35, Κηφισιά 34, Νεοπεντελίκός 33, Ατταλος 31, Γαλάτσι Κυπριάδου 30, Χολαργός 29, Εν. Ιλίου 29, Κορωπί 28, ΕΦΟΑ Σπ. Λούης 26, Αρίωνας 26, Νίκη Αμαρουσίου 24, Αετός 23, Βριλήσσια 23.
christina n10
Mar 6 2007, 14:35
QUOTE(BASKETFUN @ Mar 6 2007, 02:25 PM)
ελα ντε και εγω αυτο αναρωτιεμαι οταν το σκεφτομουν μετα δε το παταγα το γ.....
κραζετε κωλοπαιδα αλλα θα ερθει και η ωρα σας.Αν στο Μαρκοπουλο που θα εισαστε δεν τα δωσετε ολα θα σας παρει και θα σας σηκωσει.Υπομονη ενα παιχνιδι εμεινε κα μετα παιζεται.εκει να σας δω μυρωδοπουλοι
ενταξει οτι και να λεμε τωρα ,τελειωσε.εκεινη τη στιγμη με τοσους σφυγμους που ειχε ανεβασει και την κουρασει του 40λεπτου που επαιξε,δεν μπορει να εχει καθαρο μυαλο.ολα καλα .
mixalopoylos17
Mar 6 2007, 14:37
QUOTE(christina n10 @ Mar 6 2007, 12:28 PM)
ενταξει οτι και να λεμε τωρα ,τελειωσε.εκεινη τη στιγμη με τοσους σφυγμους που ειχε ανεβασει και την κουρασει του 40λεπτου που επαιξε,δεν μπορει να εχει καθαρο μυαλο.ολα καλα .
ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ....ΠΑΝΤΩΣ ΧΘΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΑΛΕΥΕ ΜΟΝΟΣ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ 5ΑΔΑ ΗΤΑΝΕ ΑΛΛΟΙ 4 ΕΦΗΒΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΑΜΥΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ.
BASKETFUN
Mar 6 2007, 14:38
QUOTE(christina n10 @ Mar 6 2007, 12:28 PM)
θα συμφωνησω με τη Χριστινα δεν ειχα καθαρο μυαλο εκεινη την ωρα και δεν ειχα συνηδητοποιησει που ακριβως ειμαι ειχε προηγηθει και το παρολιγον λαθος και εγινε.οκ παντως τελος κοιταμε το επομενο.και παλι μπραβο μας