QUOTE (green_sky @ Jul 22 2018, 18:47 )
Το γραφω εδω σαν συνεχεια της συζητησης που γινεται στο topic των μεταγραφων περι Ελληνοποιησης του Γκιστ.
Το προβλημα μας ρε παιδια ειναι αν θα γινει Ελληνας ο Γκιστ ?Τον Οκτωβριο κλεινει τα 32 και μπαινει στα 33.
Του χρονου τετοια εποχη θα κοντευει να κλεισει τα 33 και να μπει στα 34.Καληνυχτα δηλαδη.
Το προβλημα ειναι οτι ο Παναθηναικος εχει τεσσερις παιχτες σεντερ και σεντερ δεν εχει.
Πηρε τον Παπαγιαννη σαν επενδυση και καλως επραξε ,αλλα που επι της ουσιας το παιδι δεν εχει παιξει μπασκετ και ειναι εντελως ατοπο να υπαρχουν βραχυπροθεσμες προσδοκιες ,με τον Γκιστ την ειδαμε την προκοπη σε ολα τα μεγαλα ματς,ο Λασμε πολυ λογικα δεν εχει καμμια σχεση με τον παιχτη επι Αργυρη και υπαρχει και ο Ιαντας με το ποστ παιχνιδι ,τα αργα ποδια και το οκταλεπτο του.
Εγω ειχα τοποθετηθει εξάρχης οτι κατα τη γνωμη μου επρεπε εξαρχης να φορτωσει την περιφερεια με σουτερ και να παει σε Ρομπινσον.
Επειδη ομως διαβαζω οτι ο Ραντολφ τελικα μπορει να φυγει απο την Ρεαλ και επειδη με π@@@@@@ες δεν βαφονται αυγα ,ο Ραντολφ οπως ειναι τωρα ο Παναθηναικος ειναι ιδανικος γιατι μπορει να παιξει και στο 5 ,να δωσει σουτ και να ανοιξει χωρους,μπορει ομως να κατεβει και στο τεσσερα.Ο Μπαρτζωκας στην Κουμπαν 5 τον ειχε.
Ας αφησουμε στην ακρη κατι Μοτουμ και ιστοριες γιατι αυτοι ειναι παιχτες που θελουν σεντερ μπαμπουλα διπλα τους.
Τελος :
Jarrod Jones=Βελτιωμενη εκδοση Γκαμπριελ.
Okaro White=Τεραστιο ρισκο.
Φίλε μου καλημέρα.
Επειδή εγώ το άνοιξα το θέμα με την ερώτησή μου, σου απαντάω για το σκεπτικό της ερώτησης.
Δεν είναι "πρόβλημα", η ελληνοποίηση Γκίστ. Εργαλείο είναι. Κ εξηγώ.
Εκτίμησή μου είναι, οτι ο Γκίστ θα μείνει στο σύλλογο μέχρι να κρεμάσει φανέλα. Κ κατά τη γνώμη μου πάντα, καλώς θα συμβεί. Κ επειδή είναι εξαιρετικός παίχτης κ επειδή έχει ταυτιστεί με την ομάδα.
Έχει συνεπώς 2 ακόμα χρόνια προσφοράς, στα οποία θα έχει θέση "μή Έλληνα" στην ομάδα.
Θα εξυπηρετούσε πιστεύω να ανοίξει χώρο, για έναν ακόμα.
"Πρόβλημα" για εμένα μάλλον είναι οτι φέτος ξεκινάς με παίχτες που πέρυσι δεν χρησιμοποίησε ιδιαίτερα ο προπονητής.
(Λέκα και Ντένμον). Οπότε η αποροία είναι, γιατί;
Δεν τους εμπιστεύτηκε λόγω ικανότητας; Δεν ταίριαξαν στη φιλοσοφία της ομάδας; Δεν "μάτσαραν σωστά", με τους αντίπαλους;
Κ η λογική ερώτηση είναι....Τί θα αλλάξει φέτος;
Οπότε εδώ, παρά την αισιοδοξία μου οτι θα δούμε καλά πράγματα και από τους δύο κ οτι ο Τσάβι ξέρει τί κάνει, λέω πως θα ήμασταν κατά τη γνώμη μου καλύτερα, αν αντί για αυτούς τους δύο, είχαμε έναν παίχτη με καλύτερα χαρακτηριστικά κα φυσικά μεγαλύτερο συμβόλαιο.
Αυτό που φαίνεται πάντως είναι πως πηγαίνει στα "γνωστά και σίγουρα". Πολύ πιθανό να δουλέψει αυτό...
Φυσικά όσα ξέρει ο νοικοκύρης (Τσάβι), δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.
Τώρα, για τα τεσσαρο-πεντάρια που αναφέρεις, όλοι μας έχουμε μια γνώμη. Σέβομαι τη δική σου.
Πολύ θα ήθελα να πάρουμε Ράντολφ, όπως δεν θα με χάλαγε να κράταγα Σίνγκλετον, αλλά τόσο "μαρούλι", δεν νομίζω να δοθεί.....
Επίσης στο ζωγραφιστό νομίζω πως δεν είμαστε σοφτ. Μότουμ, μια χαρά θα ήθελα, πιστεύω θα ταιριάξει.
Η βελτιωμενη εκδοση του Γκαμπριελ, (Jarrod Jones), ίσα ίσα που νομίζω πως θα καλύψει πολύ καλά τη θέση.
Ο Okaro White είναι ρισκο. Αν έρθει κ είναι υγειής, το έχει το πακέτο κ θα βοηθήσει πολύ.
Ομάδα που θα χτυπάει στα ίσα την κατάκτηση της EL, δεν θα έχουμε (έτσι όπως το βλέπω εγώ), αλλά αν ξεκινήσουμε καλά και βρεθούμε με "σωστά" πλασαρίσματα στην ευθεία, μπορούμε final 4.
Κ εκεί.....δύο παιχνίδια είναι.....