Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Προτάσεις για παίκτες/ρόστερ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109
Johnny Marv
QUOTE(dru_15 @ Feb 23 2019, 22:42 ) *
Johny Marv θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω και εγω με το σκεπτικο σου. Τοσα χρονια υποφερουμε γτ δεν εχουμε δευτερο ασσο πισω απο τον Καλαθη. Θα παμε με ολιγον ασσο τον Γουοναμεικερ? Πρεπει να παμε με καθαρο ασσο.. Τελος ειναι επιτακτικο. Αν θελουμε να κανουμε κατι καλο. Με τα ολιγον σε καιριες θεσεις δεν κανουμε δουλεια.


Εε πες το έτσι ! Κατάλαβα το πρόβλημα που βρίσκεις στο ρόστερ κι εσυ κι ο αρένας . Δεν ξέρετε τι τύπου παίκτης είναι ο γουαναμεϊκερ . Θα σας πω λοιπόν πως ο γουανα καις σχέση δεν έχει με τζεημς αντιθέτως είναι κατά κύριο λόγο άσσος και μετά 2αρι. Έχει φουλ δημιουργία και άμυνα και μπορεί άνετα να πάρει την ομάδα από το χέρι και τα 15 λεπτά που παίζει άσσος να μην φανεί καθόλου η απουσία του καλαθη (το ίδιο και με ερτελ και σλουκα) απλά επειδή έχει και σουτ μπορεί να παίξει και στο 2 . Αυτό είναι όλο ! Ουσιαστικά θα παίζει αναπληρωματικός του καλαθη κι απλά θα κλίνουμε τα ματς με αυτόν και τον καλαθη μαζί . Καμία σχέση με τζεημς που είναι κυρίως σκροριγκ Γκαρντ (άλλο που αναβάθμισε το δημιουργικό του παιχνίδι φέτος) .

Δηλαδή όλο αυτό το θέμα επειδή η σύνθεση καλαθης,γουαναμεϊκερ(1-2),μπερτανς,μιτρου,ερικσον(2-3) είναι τόσο χειρότερη από καλαθης,λαπρο,2αρι στυλ κιλπατρικ,μιτρου,ερικσον ; Δεν νομίζω !!!
Ginobili
Με Σλουκα...

Καλάθης, Σλούκας
Ντενμον, Λανγκφορντ, Παπάς
Παπαπέτρου,Θανάσης,Λοτζεσκι
Τόμας, Μητογλου
Μπιρτς,Χαντερ, Παπαγιάννης


Χωρίς Σλουκα...

Καλάθης, Ουοναμεικερ
Ντενμον, Ντόρσεϊ, Παπάς
Παπαπέτρου, Θανάσης,Λοτζεσκι
Τόμας, Μητογλου
Μπιρτς, Χαντερ, Παπαγιάννης


*Σε κάθε ρόστερ,προτιμώ τον Παπαγιάννη δανεικό κάπου, Ελλάδα,η' εξωτερικό...και στη θέση του Ογκαστ.
Thodoros
Με ένα όνειρο τρελό , όνειρο απατηλό (λέει ένα τραγουδάκι )

Γουαναμέικερ , Σλούκας κτλ ...Έρχεται και η ώρα μου που θα προτείνω Χάρντεν πίσω από τον Νικ γι να δίνει λίγη δημιουργία !

Ζαχαρίας 3ος ψιλός , Μάλιστα δεν μας έφτανε η 1η του χρόνια που δεν έκανε και αυτός τίποτα ( κοινός ένας Έλληνας Πειν ήταν που ζήταγε και αρκετά χρήματα τότε όπως θα θέλει και τώρα φυσικά ) ο 3ος λοιπόν και συνολικά 5ος ψιλός σε ομάδα κοντά στα 10-11Μ δεν γίνεται να κοστίζει περισσότερο από 400 άντε βαριά βαριά 450χιλ. Το ότι σε μια μικρή ομάδα παίζει εμένα δεν μου λέει τίποτα πόσο μάλλον όταν πρέπει να δώσεις και εκεί κάποια υπεραξία .
Δεν φτάνουν τα 2.3 και 800χιλ ( που θα έρθουν τέτοια εποχή του χρόνου ) Λέμε να πετάμε και δεξιά και αριστερά λεφτά.

Pa24 o Tομας όχι δεν κάνει , γιατί μπορεί να είναι καλός σουτέρ στην θέση του αλλά συνολικά καλύτερη προσφορά θα έχει ένα 2ρο3άρι με σουτ παρά μια τέτοια κίνηση.

Κιλ Πάτρικ δεν ξέρω τι βλέπετε και τον έχετε με 1Μ στα σχήματα ..... το καλοκαίρι είναι κοντά και με την εικόνα που έχει μόνο από κίνα θα βρει συμβόλαιο στα μέτρα του , στα μάτια μου και όχι μόνο! γιατί τα στατιστικά τις ευρωλίγκας είναι εκεί να τα δει όποιος θέλει είναι ένας χειρότερος Τζειμς γιατί δημιουργία δεν έχει , σουτ δεν έχει τρομερό είναι αστείο αυτός ο παίκτης να ήθελε 2.4 να έρθει Ευρώπη.
dru_15
O Albicy κανει πολυ καλες εμφανισεις με την Ανδορα. Θα ηταν πολυ καλη περιπτωση πισω απο τον Καλαθη. Καποιος τον ειχε προτεινει παλιοτερα.
pan24
QUOTE (Ginobili @ Feb 24 2019, 08:44 ) *
Καλάθης, Ουοναμεικερ
Ντενμον, Ντόρσεϊ, Παπάς
Παπαπέτρου, Θανάσης,Λοτζεσκι
Τόμας, Μητογλου
Μπιρτς, Χαντερ, Παπαγιάννης

Αυτο μου κανει κλικ και υπαρχει και κατι αλλο που θα μπορουσα να προτεινω

Ο Γουοναμεικερ τυπικα ειναι πισω απο τον Καλαθη αλλα ουσιαστικα εκτος απο τα 10-12΄ που θα παιζει με Καλαθη στον παγκο θα παιζουν και 15-20' μαζι
Επομενως αντι για Ντορσει μια πιο εφικτη και οικονομικη περιπτωση ειναι...η παραμονη Λανγκφορντ

Φθηνος,καθαρος σκορερ και εχει προσαρμοστει στο να ερχεται απο τον παγκο για λιγο

Ντορσει δεν θελω γιατι για να πειστει να παρατησει την προσπαθεια για NBA μετα απο μολις 2 σεζον θα πρεπει να παρει κατι γυρω στο μυριο χωρις ακομα να ειναι ετοιμος να προσφερει σαν παικτης τετοιου επιπεδου

Απο εκει και περα ειτε παμε με 7 ξενους ειτε θυσιαζουμε Λοτζεσκι(εχοντας Ντενμον μπορεις να παιξεις σχημα με 3 γκαρντ) ειτε κοιταμε μηπως βρουμε κατι καλυτερο στα λεφτα του(δεν ειμαι τοσο ζεστος να μεινει) αλλιως ας μεινει

Το ροστερ που λεω ειναι αν κινηθουμε στα ιδια οικονομικα δεδομενα με φετος με μια μικρη(γυρω στο μυριο σε σχεση με τα υπαρχοντα συμβολαια αν ο Γουοναμεικερ κινηθει στο 1,6-1,8) υπερβαση για Γουοναμεικερ και κραταει καποια χημεια γιατι δεν αλλαζει ολο το ροστερ
Ρεαλιστικα ομως με αλλαγη προπονητη βλεπω να αλλαζουν και οι 6 ξενοι,ισως να χαιρεταει και ο Θανασης
stefkorner
QUOTE (dru_15 @ Feb 24 2019, 16:32 ) *
O Albicy κανει πολυ καλες εμφανισεις με την Ανδορα. Θα ηταν πολυ καλη περιπτωση πισω απο τον Καλαθη. Καποιος τον ειχε προτεινει παλιοτερα.


προσφατα σχετικα τον προτεινα και τον εχω βαλει σε κανα δυο ροστερ ! ναι θα κουμπωνε ιδανικα ! ειναι πολυ κοντος βεβαια !αλλα οπως χαρακτηριστικα εχει σχολιασει και ο Basket72 : εχει πολυ δυνατο μοτορι wink.gif

QUOTE (Thodoros @ Feb 24 2019, 16:11 ) *
Με ένα όνειρο τρελό , όνειρο απατηλό (λέει ένα τραγουδάκι )

Γουαναμέικερ , Σλούκας κτλ ...Έρχεται και η ώρα μου που θα προτείνω Χάρντεν πίσω από τον Νικ γι να δίνει λίγη δημιουργία !


ωραια τα λογοπαιγνια ,αλλα αν δεν γνωριζεις τα τωρινα δεδομενα για παικτες,καλο θα ηταν να ενημερωνεσαι πρωτα !
εν προκειμενω να σου πω για Γουοναμεικερ ,οτι φετος παιζει με ενα πολυ μικρο two way στο nba ,της ταξεως των 850k μεικτα (σε δολλαρια ) και τον στελνουν στν gleague ! ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα φυγει απο nba !
στην επιστροφη του ευρωπη ,τα μεγαλα συμβολαια σαν τα 2 μυρια που πηρε τελευταια με Φενερ θα αποτελουν μακρινο παρελθον ! το κασε του θα βρισκεται λιγο πανω απο το 1 μυριο καθαρα ! και το ταβανι σιγουρα κατω απο το 1.5 !
παραλληλα στην ευρωπαικη αγορα για τις τοπ ομαδες θα υπαρχουν πιθανοτατα Ντιλεινι και Τεοντοσιτς !με οτι αυτο συνεπαγεται..
basket72
QUOTE (pan24 @ Feb 23 2019, 23:59 ) *
Σκεφτειτε το σεναριο παραμονης του Τομας ως σουτερ στο 3-4 με ταυτοχρονη αποκτηση βασικου 4αριου με καλου σουτ

Το θετικο σε αυτο το σεναριο ειναι οτι δεν χρειαζεται να βρουμε 2-3αρι σουτερ
Παμε με Καλαθη,τον παικτη πισω του και 2 2αρια χωρις να εχουμε τον περιορισμο οτι καποιος πρεπει να παιζει στο 3
Στην αρχη η 5αδα των γκαρντ θα κλεινει με Καλαιτζακη η Λουντζη και καπου τον Γεναρη που λογικα ο Παππας θα εχει επιστρεψει σε φουλ ρυθμους γινεται αυτος ο 5ος γκαρντ

Το αρνητικο σε αυτο το σεναριο ειναι οτι σχεδον σιγουρα θα θαφτει ο Μητογλου
Ναι ξερω θεωρητικα με τον Τομας να παιζει τα λεπτα του σε 3 και 4 θα μενει και χρονος για τον Μητογλου κλπ αλλα πρακτικα αναμεσα σε Παπαπετρου,Τομας,καλο 4αρι,Θαναση ο Μητογλου θα παλευει για λεπτα με τον Θαναση και ο Θανασης ως παικτης για λιγα λεπτα απο τον παγκο ειναι πιο χρησιμος απο αυτον
Οταν μπαινει η πιεση στοχων οποιος προπονητης κι αν ειναι,οσο καλος κι αν ειναι στην εξελιξη μικρων,θα βαλει τους πιο ετοιμους

Αποψεις;




Νομίζω ότι ο Ντ. Τόμας δεν χωράει με τίποτε σε έναν καλοσχεδιασμένο Παναθηναϊκό.
Αφενός έχετε 2 ακόμα 3-4ρια, αφετέρου δεν είναι κι ο σουτέρ που διαβάζω συχνά- πυκνά εδώ μέσα.
Έκανε πέρσι μια καλή χρονιά στο κάτι σαν ομάδα, Μακάμπι αλλά τον πάει μία- μία στα ποσοστά του.

Επιπλέον χρειάζεστε οπωσδήποτε ένα 2-3ρι και για να μπορείτε να κατεβάζετε ψηλά σχήματα από το 2 και γενικότερα για να δημιουργείτε μις- ματς.
Είχα προτείνει εδώ και καιρό τον Κοζέρ. Πιστεύω ότι ο Γάλλος είναι μια πολύ περίπτωση για εσάς. Πολύ καλός και σοβαρός παίκτης, με παραστάσεις από το ψηλότερο επίπεδο, ενώ συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που θα θέλατε από το 2-3. Μπορεί να μην είναι πολύ ψηλός (1.95), αλλά είναι πολύ δυνατός και καλύπτει άνετα και το 3 σε ευέλικτα σχήματα.

Ο Ερτέλ που είναι πολύ ωραία πρόταση σου, μάλλον απομακρύνεται αλλά μπορείτε να πάτε ας πούμε για τον Στρέλνιεξ που τον ανέφερε προχθές κι ο stefkorner και να αναβιώσει η εποχή της Μπάμπεργκ. smile.gif smile.gif

Άλλος ένας που απομακρύνεται είναι κι ο Λαπροβίτολα θαρρώ.

Ο Γ.Τόμας θα έπρεπε να ήταν ο βασικός σας στόχος για το PF ώστε να έχετε επιτέλους ένα καθαρό 4αρι που να μην σκουντουφλάει με άλλους παίκτες σας. Ο άνθρωπος ξέρει πολύ μπάσκετ, είναι δύναμη, σοβαρός επαγγελματίας του και καταθέτει ψυχή μες το παρκέ.
Να θυμίσω πρόσφατες δηλώσεις του Πέσιτς, ότι είναι ίσως το καλύτερο 4αρι που παίζει στην Ευρώπη!
Όσο προλαβαίνετε λοιπόν. Ελεύθερος το καλοκαίρι. cool.gif Ελεύθεροι το καλοκαίρι θα είναι κι οι Τζ. Ρέινολντς, Ν. Μπούκερ και Ο. Χάντερ για το 5 σας.
Να επαναλάβω επίσης μερικές προτάσεις μου για φθηνές λύσεις ως 7οι ξένοι: Α.Κλέμονς, Ντ. Ίμπανξ, Ζ.Πίκοκ, A. Mπράουν και Σ.Οκόγιε.
* Να πω τέλος ότι η Γαλατά δεν είναι σε καμιά περίπτωση μικρή ομάδα όπως διάβασα λίγο πιο πάνω(σχετικά με τον Όγκαστ). Μικρή ομάδα ήτανη Ουσάκ απ΄όπου και τον πήρατε.


QUOTE (stefkorner @ Feb 24 2019, 11:57 ) *
στην επιστροφη του ευρωπη ,τα μεγαλα συμβολαια σαν τα 2 μυρια που πηρε τελευταια με Φενερ θα αποτελουν μακρινο παρελθον ! το κασε του θα βρισκεται λιγο πανω απο το 1 μυριο καθαρα ! και το ταβανι σιγουρα κατω απο το 1.5 !
παραλληλα στην ευρωπαικη αγορα για τις τοπ ομαδες θα υπαρχουν πιθανοτατα Ντιλεινι και Τεοντοσιτς !με οτι αυτο συνεπαγεται..



Ο Γουόναμεϊκερ είναι λογικό να μην έχει το γκελ που είχε πριν μερικούς μήνες όταν είχε έτοιμη πρόταση της Μπάρσα στα 2κ αλλά κάτω από 1.5 δεν τον βλέπω να πέφτει.
Επιπλέον ο Ντιλέινι δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι να έρθει Ευρώπη. Θέλει ΝΒΑ αλλιώς υπάρχει κι η Κίνα που πληρώνει καλύτερα.
Ο Τεόντοσιτς ναι, θα είναι Ευρωλίγκα. Λογικά για ΤΣΣΚΑ, εκτός κι αν ανανεώσει ο Ντε Κολό.
Ας δούμε τέλος και ποιοι κοντοί (από τους λίγους ποιοτικούς που έχουν μείνει στην Ευρώπη) θα φύγουν για ΝΒΑ. Αυτό ίσως δημιουργήσει επιπλέον ζήτηση για παίκτη εγγύηση όπως είναι ο Γουόναμεϊκερ.

pan24
QUOTE (stefkorner @ Feb 24 2019, 11:57 ) *
στην επιστροφη του ευρωπη ,τα μεγαλα συμβολαια σαν τα 2 μυρια που πηρε τελευταια με Φενερ θα αποτελουν μακρινο παρελθον ! το κασε του θα βρισκεται λιγο πανω απο το 1 μυριο καθαρα ! και το ταβανι σιγουρα κατω απο το 1.5 !
παραλληλα στην ευρωπαικη αγορα για τις τοπ ομαδες θα υπαρχουν πιθανοτατα Ντιλεινι και Τεοντοσιτς !με οτι αυτο συνεπαγεται..

Γιατι εισαι τοσο σιγουρος για το κασε του οτι θα ειναι τοσο χαμηλα αν επιστρεψει Ευρωπη;
Εγω βλεπω οτι θα παρει τα ιδια με το περσινο κασε του δηλαδη καπου αναμεσα 1,5-2(1,9 το προσυμφωνο με Μπαρτσελονα ηταν)
Το παραδειγμα του Λαρκιν με εξισου κακη σεζον εκει,κατα συμπτωση και στην ιδια ομαδα,που ηρθε εδω και πηρε 1,7 ειναι πολυ προσφατο

Θα υπαρχουν στην αγορα Ντιλεινι και Τεοντοσιτς αλλα ειναι πιθανο ο Ντιλεινι να ξαναπαει Κινα οπως επισης ειναι πιθανο αλλοι τοπ κοντοι να φυγουν απο την Ευρωπη η γενικα απο τις ομαδες τους
Πχ ειναι δεδομενο οτι η Εφες θα ψαξει αντικαταστατη του Λαρκιν
Στην ΤΣΣΚΑ ο Χιγκινς που μενει ελευθερος μετα την καλυτερη σεζον της καριερας του σχεδον σιγουρα θα εχει ενδιαφερον απο Αμερικη αν ενδιαφερεται να δοκιμασει
Το καλοκαιρι κλεινει τα 30 και ειναι μαλλον η τελευταια του ευκαιρια αν θελει να το παλεψει για εκει
Σε τετοια περιπτωση θα ψαχνει τοπ κοντο και η ΤΣΣΚΑ
Τελειωνει και το συμβολαιο του Ντε Κολο σε αυτους

Ακομα ακομα και η Φενερ
Ο Hayward στο NBA με ιδιο τραυματισμο με τον Ennis 1,5 χρονο μετα τωρα βρισκει τα πατηματα του σιγα σιγα
Αν δουν οτι θα αργησει να ειναι στο 100% δεν πιστευω οτι για την νεα σεζον θα κανουν σχεδιασμο στο 1-2 μονο με Σλουκα, Γκουντουριτς,Μαχμουτογλου και τον 36χρονο(το Απριλη τα κλεινει) Ντιξον ειδικα απο την στιγμη που στην αγορα θα υπαρχει ενας top class Σερβος PG και ενα combo g πρωην παικτης τους

Για Ερικ Γκριν ως 2αρι τι θα λεγατε;
Στην Φενερ δυσκολο να συνεχισει αλλα εχει μετατραπει σε παικτη ομαδα που κοιταει και την πασα,δεν ειναι ο τυπος που σουταρει μολις την ακουμπαει οπως στον Ολυμπιακο
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Feb 24 2019, 19:35 ) *
Το παραδειγμα του Λαρκιν με εξισου κακη σεζον εκει,κατα συμπτωση και στην ιδια ομαδα,που ηρθε εδω και πηρε 1,7 ειναι πολυ προσφατο


ειχε εξισου κακη σεζον ο Λαρκιν περσι στους Σελτικς ;;;;;;;; blink.gif

QUOTE (pan24 @ Feb 24 2019, 18:35 ) *
Για Ερικ Γκριν ως 2αρι τι θα λεγατε;
Στην Φενερ δυσκολο να συνεχισει αλλα εχει μετατραπει σε παικτη ομαδα που κοιταει και την πασα,δεν ειναι ο τυπος που σουταρει μολις την ακουμπαει οπως στον Ολυμπιακο


βεβαια το πασαρει στην συγκεκριμενη περιπτωση ,δεν συνεπαγεται και δημιουργει !γιατι εχει κατα μεσο ορο λιγοτερο απο μια ασιστ ανα αγωνα ! εγω δεν ειμαι καθολου φαν ! η Φενερ δεν θα τον κρατησει,αλλα το κασε του θα βρεθει παλι ψηλα ,στο 1 μυριο !
ε σε μια τετοια περιπτωση προτιμω παραμονη Κιλπατρικ, με καναν κιλερ σουτερ διπλα του
basket72
QUOTE (pan24 @ Feb 24 2019, 12:35 ) *
Για Ερικ Γκριν ως 2αρι τι θα λεγατε;
Στην Φενερ δυσκολο να συνεχισει αλλα εχει μετατραπει σε παικτη ομαδα που κοιταει και την πασα,δεν ειναι ο τυπος που σουταρει μολις την ακουμπαει οπως στον Ολυμπιακο



Θα μπορούσε να έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον ο Γκριν, αλλά ας κρατήσουμε την υποσημείωση ότι έχει μετατραπεί σε παίκτη ομάδας στην τοπ Φενέρ του τοπ Ζοτς. Στα υπόψη το ότι έμεινε πολλούς μήνες ελεύθερος χωρίς καμιά ομάδα να ενδιαφερθεί γι΄αυτόν. Οκ ένας λόγος είναι και το ψηλό του κασέ.
Σίγουρα πάντως κολλάει περισσότερο στον Παναθηναϊκό του Καλάθη απ' ότι στον Ολυμπιακό του Σπανούλη. rolleyes.gif

QUOTE (stefkorner @ Feb 24 2019, 12:54 ) *
..ε σε μια τετοια περιπτωση προτιμω παραμονη Κιλπατρικ, με καναν κιλερ σουτερ διπλα του


Νομίζω ότι ο λόγος που εξακολουθείτε να έχετε τον Κιλπάτρικ στα μελλοντικά σας ρόστερ είναι η υπερβολή που είδαμε στα εγχώρια ΜΜΕ όταν πρόεκυψε το φλερτ με την ομάδα σας.
Νομίζω ότι δεν κάνει. Αν ήταν στα μισά λεφτά, άντε να του κουβεντιάζαμε... smile.gif
stefkorner
QUOTE (basket72 @ Feb 24 2019, 19:11 ) *
Νομίζω ότι ο λόγος που εξακολουθείτε να έχετε τον Κιλπάτρικ στα μελλοντικά σας ρόστερ είναι η υπερβολή που είδαμε στα εγχώρια ΜΜΕ όταν πρόεκυψε το φλερτ με την ομάδα σας.
Νομίζω ότι δεν κάνει. Αν ήταν στα μισά λεφτά, άντε να του κουβεντιάζαμε... smile.gif


α,ωραια !πας μας τωρα και θυματα της υπερβολης των εγχωριων μμε και δεσαμε tongue.gif blink.gif
σοβαρα τωρα!αυτο γιατι το ειπες ; rolleyes.gif
εδω δεν γραφω-γραφουμε οτι ο παικτης μας προβληματιζει ιδιαιτερα με τις εμφανισεις του ; με βαση αυτες δεν τον κρινουμε ;
το αντε να το κουβεντιαζαμε με τα μισα που ειπες,αυτο !
γιατι αυτο ακριβως προτεινω και εγω !να το κουβεντιασουμε αν ειναι για 1m και μονο αν συνεχισει σε αναλογο επιπεδο εμφανισεων ,με την προχθεσινη !δεν λεω κατι διαφορετικο ουτε εγω ,ουτε κανενας αλλος απ οτι εχω διαπιστωσει εδω μεσα !

ε ενας Κιλπατρικ που θα βρισκεται σε στανταρ αποδοσης σε αυτο που ειδαμε προχθες με Χιμκι και το κασε του θα ειναι 1m,θεωρω ειναι καλυτερη περιπτωση απο τον Ερικ Γκριν του 1 m
pan24
QUOTE (stefkorner @ Feb 24 2019, 12:54 ) *
ειχε εξισου κακη σεζον ο Λαρκιν περσι στους Σελτικς ;;;;;;;; blink.gif



βεβαια το πασαρει στην συγκεκριμενη περιπτωση ,δεν συνεπαγεται και δημιουργει !γιατι εχει κατα μεσο ορο λιγοτερο απο μια ασιστ ανα αγωνα ! εγω δεν ειμαι καθολου φαν ! η Φενερ δεν θα τον κρατησει,αλλα το κασε του θα βρεθει παλι ψηλα ,στο 1 μυριο !
ε σε μια τετοια περιπτωση προτιμω παραμονη Κιλπατρικ, με καναν κιλερ σουτερ διπλα του

Ο Λαρκιν περσι επαιξε σε 54 παιχνιδια και ειχε σε 14,4 λεπτα 4,3 ποντους και 1,8 ασσιστ με 40% διποντο και 36% τριποντο
Ο Γουοναμαεικερ σε 27 παιχνιδια που εχει παιξει μεχρι στιγμης(οι Σελτικς εχουν αλλα 22) εχει σε 9,3 λεπτα 3,6 ποντους και 1,4 ασσιστ με 44% διποντο και 52% τριποντο

Ο Λαρκιν επαιξε παραπανω γιατι περσι οι Σελτικς στο 1 ειχαν αρκετους τραυματισμους
Στην ρεγκιουλαρ ο Ιρβινγκ εχασε 22 παιχνιδια και ο Σμαρτ 28 ενω ο Χειγουορντ που παιζει 2-3 εχασε ολη την σεζον οποτε παικτες και απο το 1 καλυπταν το κενο στην περιφερεια


Το κασε του Γκριν στο 1 μυριο θα ειναι και για αυτο ακριβως με ενδιαφερει
Δεν δημιουργει,σωστα το λες

Ωστοσο ειναι τρομερος σουτερ και συνολικα καλος σκορερ τοσο με οσο και χωρις την μπαλα,ιδανικο για παικτη διπλα στον Καλαθη
Ο Κιλπατρικ πρωτον δεν νομιζω να μεινει με 1 μυριο μονο αφου του αρκει να βρει ενα μινιμουμ συμβολαιο ως 15ος παικτης για να παιρνει περιπου τα ιδια(για παικτη με 4 χρονια προυπηρεσια στο nba οπως αυτος το μινιμουμ συμβολαιο ειναι 1.621.415 μεικτα)
Δευτερον και με 1 μυριο να μεινει λογω σουτ δεν κολλαει

Λες με εναν σουτερ διπλα του.Οκ,σε μια αλλη ομαδα με 2 καλους σουτερ στο 1 η και το 3 ναι
Εμεις ως πενταδατους στο 1-3 εχουμε τους Καλαθη και Παπαπετρου
Πως θα βγαινουν τα σχηματα για να παιζει με σουτερ διπλα του;
Θα πρεπει να παιζει ελαχιστα μαζι με τον Καλαθη και στο 3 να μην ειναι μεσα ουτε Θανασης ουτε Παπαπετρου
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Feb 24 2019, 19:32 ) *
Ο Λαρκιν περσι επαιξε σε 54 παιχνιδια και ειχε σε 14,4 λεπτα 4,3 ποντους και 1,8 ασσιστ με 40% διποντο και 36% τριποντο
Ο Γουοναμαεικερ σε 27 παιχνιδια που εχει παιξει μεχρι στιγμης(οι Σελτικς εχουν αλλα 22) εχει σε 9,3 λεπτα 3,6 ποντους και 1,4 ασσιστ με 44% διποντο και 52% τριποντο

Ο Λαρκιν επαιξε παραπανω γιατι περσι οι Σελτικς στο 1 ειχαν αρκετους τραυματισμους
Στην ρεγκιουλαρ ο Ιρβινγκ εχασε 22 παιχνιδια και ο Σμαρτ 28 ενω ο Χειγουορντ που παιζει 2-3 εχασε ολη την σεζον οποτε παικτες και απο το 1 καλυπταν το κενο στην περιφερεια


ναι οκ !απλα δεν ισχυει το oτι ειχε κακη σεζον περσι ο Λαρκιν !μια χαρα σεζον εκανε ως ρολιστας ,εκμεταλλευομενος φυσικα και τα θεματα των τραυματισμων οπως αναφερεις (και ετυχε περσι η σχεδον αποδεκατισμενη Βοστονη να πηγαινει πλ καλυτερα απο φετος που δεν εχει θεματα τραυματισμων )
ο Γουοναμεικερ απλα υπολογιζεται λιγοτερο στους Σελτικς ,σε σχεση με Λαρκιν !εχει μικροτερο ρολο !
επισης προσεξε ,οτι ο Λαρκιν περσι υπεγραψε ενα συμβολαιο με τις σχεδον διπλασιες απολαβες απο τις φετινες του Γουοναμεικερ !
(ουτε ειχε υπογραψει two way ο Λαρκιν και αυτο απο μονο του κατι σημαινει)

1.5 μεικτα στο nba το 17-18 και βρηκε συμβολαιο 1.7 καθαρα στην Εφες οπως λες
ο Γουοναμεικερ με 838 μεικτα φετος ,επιμενω οτι πολυ δυσκολα θα βρει 1.5 στην Ευρωπη του χρονου ! γνωμη μου ,τι να κανουμε rolleyes.gif
pan24
QUOTE (stefkorner @ Feb 24 2019, 13:43 ) *
ναι οκ !απλα δεν ισχυει το oτι ειχε κακη σεζον περσι ο Λαρκιν !μια χαρα σεζον εκανε ως ρολιστας ,εκμεταλλευομενος φυσικα και τα θεματα των τραυματισμων οπως αναφερεις (και ετυχε περσι η σχεδον αποδεκατισμενη Βοστονη να πηγαινει πλ καλυτερα απο φετος που δεν εχει θεματα τραυματισμων )
ο Γουοναμεικερ απλα υπολογιζεται λιγοτερο στους Σελτικς ,σε σχεση με Λαρκιν !εχει μικροτελο ρολο !
επισης προσεξε ,οτι ο Λαρκιν περσι υπεγραψε ενα συμβολαιο με τις σχεδον διπλασιες απολαβες απο τις φετινες του Γουοναμεικερ !
(ουτε ειχε υπογραψει two way ο Λαρκιν και αυτο απο μονο του κατι σημαινει)

1.5 μεικτα στο nba το 17-18 και βρηκε συμβολαιο 1.7 καθαρα στην Εφες οπως λες
ο Γουοναμεικερ με 838 μεικτα φετος ,επιμενω οτι πολυ δυσκολα θα βρει 1.5 στην Ευρωπη του χρονου ! γνωμη μου ,τι να κανουμε rolleyes.gif

Διορθωση ουτε ο Wanamaker εχει υπογραψει two way(τα two way εχουν μεγιστο ποσο 204 χιλιαδες)
Κανονικο συμβολαιο εχει υπογραψει,μην σε μπερδευει οτι παιζει και gleague!!Και παικτες με κανονικο συμβολαιο μπορουν να παιξουν
Επισης υπεγραψαν και οι 2 με το minimum συμβολαιο!
Η διαφορα ειναι οτι για παικτες με 3 χρονια προυπηρεσια οπως ο Larkin το minimum ειναι 1,5 ενω για 0 προυπηρεσια οπως ο Wanamaker ειναι 838

Θα το δουμε ποσο θα παρει αν ερθει Ευρωπη φετος αλλα δεν ειναι οτι εχει μεινει κανα χρονο χωρις ομαδα ουτε οτι πηγε στην Νεα Ζηλανδια ουτε οτι εκατσε 4-5 χρονια σε garbage time NBA για να μην ξερουν την τωρινη του κατασταση ωστε μια χρονια στο NBA επειδη δεν παιζει πολυ να εχει ριξει το κασε του σχεδον στο μισο(απο τα 2 μυρια λιγο πανω απο 1)
Ουτε για αυτον ουτε για τον Larkin οπως ουτε και για τον Theis περιμενουν οι Ευρωπαιοι να δουν NBA για να δουν τι μπορουν να κανουν
john wick
Ο Udoh ρε σεις ποσα παιρνει;
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Feb 24 2019, 19:59 ) *
Διορθωση ουτε ο Wanamaker εχει υπογραψει two way(τα two way εχουν μεγιστο ποσο 204 χιλιαδες)
Κανονικο συμβολαιο εχει υπογραψει,μην σε μπερδευει οτι παιζει και gleague!!Και παικτες με κανονικο συμβολαιο μπορουν να παιξουν
Επισης υπεγραψαν και οι 2 με το minimum συμβολαιο!
Η διαφορα ειναι οτι για παικτες με 3 χρονια προυπηρεσια οπως ο Larkin το minimum ειναι 1,5 ενω για 0 προυπηρεσια οπως ο Wanamaker ειναι 838

Θα το δουμε ποσο θα παρει αν ερθει Ευρωπη φετος αλλα δεν ειναι οτι εχει μεινει κανα χρονο χωρις ομαδα ουτε οτι πηγε στην Νεα Ζηλανδια ουτε οτι εκατσε 4-5 χρονια σε garbage time NBA για να μην ξερουν την τωρινη του κατασταση ωστε μια χρονια στο NBA επειδη δεν παιζει πολυ να εχει ριξει το κασε του σχεδον στο μισο(απο τα 2 μυρια λιγο πανω απο 1)
Ουτε για αυτον ουτε για τον Larkin οπως ουτε και για τον Theis περιμενουν οι Ευρωπαιοι να δουν NBA για να δουν τι μπορουν να κανουν


ναι λαθος μου το two-way !
και τωρα μαθαινω αυτο με την προυπηρεσια !
οταν λεω οτι ο Γουοναμεικερ θα ειναι εφικτη περιπτωση , το λεω κυριως με βαση το δεδομενο που διαμορφωνεται οσο αναφορα το nba ,που πολυ δυσκολα θα μεινει !επομενως αν στραφει προς ευρωπη και με την αγορα να εχει Ντιλεινι-Τεοντοσιτς δεν θα προτιμηθει απο τους μεγαλυτερους ! ειναι η 4η-5η φορα που αναλυω το σκεπτικο μου !κουραστηκα ,δεν θα ξανακανω rolleyes.gif

απο εκει και περα εγω το καλοκαιρι βλεποντας την περσινη σεζον του Λαρκιν στο nba εγραφα οτι παρα παρα πλ δυσκολο να ερθει ευρωπη ξανα και διαψευστηκα ! και θυμαμαι καλα οτι το ιδιο εγραφες και εσυ ! αρα διαψευστηκες και εσυ !
να τα λεμε ολα ετσι ; tongue.gif

QUOTE (john wick @ Feb 24 2019, 20:03 ) *
Ο Udoh ρε σεις ποσα παιρνει;


3.36m δολλαρια μεικτα rolleyes.gif
pan24
QUOTE (john wick @ Feb 24 2019, 14:03 ) *
Ο Udoh ρε σεις ποσα παιρνει;

3,36 μυρια μεικτα
Αρα με 35-40% εφορια που πληρωνουν οι παικτες αναλογα την πολιτεια που εχε εδρα η ομαδα παιρνει καθαρα κατι λιγο πανω απο 2

QUOTE (stefkorner @ Feb 24 2019, 14:07 ) *
ναι λαθος μου το two-way !
και τωρα μαθαινω αυτο με την προυπηρεσια !
οταν λεω οτι ο Γουοναμεικερ θα ειναι εφικτη περιπτωση , το λεω κυριως με βαση το δεδομενο που διαμορφωνεται οσο αναφορα το nba ,που πολυ δυσκολα θα μεινει !επομενως αν στραφει προς ευρωπη και με την αγορα να εχει Ντιλεινι-Τεοντοσιτς δεν θα προτιμηθει απο τους μεγαλυτερους ! ειναι 4-5 φορα που αναλυω το σκεπτικο μου !κουραστηκα ηδη rolleyes.gif

απο εκει και περα εγω το καλοκαιρι βλεποντας την περσινη σεζον του Λαρκιν στο nba ελεγα οτι παρα παρα πλ δυσκολο να ερθει ευρωπη ξανα και διαψευστηκα ! και θυμαμαι καλα οτι το ιδιο εγραφες και εσυ ! αρα διαψευστηκες και εσυ !
να τα λεμε ολα ετσι ; tongue.gif

Ναι σε ολα smiley.gif
(Αν ο Ντιλεινι ερθει Ευρωπη και δεν ξαναπαει Κινα η ξαναδοκιμασει NBA και καποιοι απο τους μεγαλους,η ΤΣΣΚΑ βασικα,δεν χασουν κοντους για NBA που και παλι ευκολα θα εβλεπα Τεοντοσιτς σε Φενερ η ΤΣΣΚΑ,Ντιλεινι η Γουονα σε Εφες και τον τριτο της παρεας σε Μπαρτσελονα η σε οποιον εκ των Φενερ-ΤΣΣΚΑ δεν παρει Τεοντοσιτς)
Ο Λαρκιν ναι μας τρελανε ολους και το ειχε ξανακανει smiley.gif
Οταν ηρθε Μπασκονια ειχε κανονικα προταση απο τους Nets και δεν την δεχτηκε γιατι δεν τον ικανοποιουσε κατι(οχι τα λεφτα γιατι δεν πηρε κατι τρελο απο την Μπασκονια ουτε και ο χρονος λογικα γιατι 22' επαιζε στους Nets)
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Feb 24 2019, 20:08 ) *
3,36 μυρια μεικτα
Αρα με 35-40% εφορια που πληρωνουν οι παικτες αναλογα την πολιτεια που εχε εδρα η ομαδα παιρνει καθαρα κατι λιγο πανω απο 2


απο τα οποια καθαρα πληρωνουν οι ιδιοι οι παικτες και σπιτια&αμαξια ! οποτε ακομα λιγοτερα καταλληγουν στην τσεπη !
Johnny Marv
Εγώ δεν θέλω Γκριν ρε παιδιά ! Ούτε κιλπατρικ θέλω .. για διαφορετικούς λόγους ο καθένας . Ο Γκριν δεν με νοιάζει τόσο το ότι δεν δημιουργεί όσο το ότι είναι τρύπα στην άμυνα και πολύ αδύνατος οπότε και ποσταρεται εύκολα . Σε αντίθεση με κιλπατρικ που είναι πολύ καλός αμυντικός πάνω στη μπάλα (πολύ κακός μακριά από αυτή βέβαια αλλά αυτό διορθώνεται) ωστόσο ο 2ος δεν έχει σταθερό σουτ και για αυτό δεν κάνει . Ένας συνδυασμός των 2 θα ήταν ο ιδανικός παίκτης για εμάς . Ξαναλέω πως θελουμε 3&D παίκτες όχι άλλες τρύπες στην άμυνα και όχι άλλους χτίστες μπροστά . Εγώ θεωρώ ότι επειδή δεν υπάρχουν τρομερά 4αρια στην Ευρώπη πρέπει να πάμε βουρ για ταις και να κάνει τη διαφορά εκεί και ας δώσουμε λιγότερα στα 5αρια (να φέρουμε ποιοτικούς σεντερ αλλά όχι τόσο δοκιμασμένους για να μας βγουν πολύ ακριβοί) . Όσο για το έτερο βασικό Γκαρντ του καλαθη ... ρε μαγκες πραγματικά δεν μπορώ μετά από τέτοιες δηλώσεις να μην θέλω να επιστρέψει ο τζεημς ! Αμερικανούς σαν τον γκιστ και τον τζεημς που θα μπορούσαν να παίξουν και αλλου αλλά δένονται τόσο πολύ με την ομάδα μας δεν πρέπει να τους χάνουμε . Είδαμε ότι λειτούργησε το δίδυμο τζεημς και καλαθης για 1,5 χρόνο . Έναν ακόμη σεντερ ήθελαν και έναν ακόμη δημιουργό . Βρίσκονται αυτοί . Και επειδή ο τζειμς έχει φταίξει πολύ δημιουργικά (2ος σε ασσιστ πίσω από καλαθη) ίσως να μην θελουμε καν έξτρα δημιουργό . Οπότε προτείνω να υπογράψουμε του χρόνου κάποιον με μονοετές και του παραχρόνου να πάμε για τζεημς . Προφανώς και προτιμώ τους ερτελ και σλουκα αντί για αυτόν αλλά εκ τους από αυτούς τους 2 ελάχιστους θα προτιμούσα αντί του τζεημς (ο ντιλεινι δεν ξέρω αν θα ήταν ένας από αυτούς τους ελάχιστους επειδή θέλω παίκτες που θα το χαίρονται να παίζουν για εμάς- όχι άλλους μισθοφόρους)

Ρόστερ με τζεημς :

Καλαθης-Λαπροβιτολα
Τζεημς-Μπερτανς-Λουτζης
Ερικσον-Παπί-Αντετοκουμπο
Ταις-Μιτογλου
Μπλακ-Λανταλε-Παπαγιαννης

Η 3αδα καλαθης-λαπρο-τζεημς είναι πολύ καλή . Μπορούν να παίξουν όλοι με όλους . Ο τζεημς και ο λαπρο μπορούν να παίζουν στο 2 με καλαθη στο παρκέ ενώ όταν είναι οι 2 τους μέσα θα κατεβάζει μια ο ένας μια ο άλλος . Μαζί με μπερτανς και ερικσον να ανοίγουν χώρους θα κάνουν θαύματα .

Ginobili
QUOTE(pan24 @ Feb 24 2019, 12:08 ) *
3,36 μυρια μεικτα
Αρα με 35-40% εφορια που πληρωνουν οι παικτες αναλογα την πολιτεια που εχε εδρα η ομαδα παιρνει καθαρα κατι λιγο πανω απο 2

Φέτος πληρώνουμε 2,5 εκ για 5αρια τουλάχιστον...και 5 Άρι δεν έχουμε.
Εύκολα....πολύ εύκολα θα έπαιρνα Ούντο για 5...με Παπαγιάννη από πίσω δεύτερο ψηλό (μπας και μάθει κι αυτός τίποτα..μπας και φάει καμία μπασκετική σφαλιάρα της προκοπής στην προπόνηση).. και από εκεί και πέρα... Τόμας-Μητογλου στο 4,και ένας Καββαδά...? Μπόγρη? (Πλάκα κάνω).. Μαυροειδή..? Σαρικόπουλο.. αδιάφορο μου είναι...

Να λοιπόν το κορυφαίο ρόστερ...για Κατάκτηση Ευρωλίγκα..και όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό.... laugh.gif

Καλάθης,Σλούκας
Ντενμον, Λανγκφορντ, Παπάς
Παπαπέτρου, Θανάσης, Λοτζεσκι
Τόμας, Μητογλου
Ούντο, Παπαγιάννης

Αφήνω μια θέση ξένου κενή... χαμάλη...κατά προτίμηση να είναι 4-5αρι φτηνοτατος...ακόμα και από κολλέγιο...η' κάποιον που μπορεί να προτείνει ο Πιτινο..μέχρι 250-300 Κ.Προσωπικα αν δεν θα ήταν ακριβός..θα έπαιρνα Χάντερ.

* Μην μου βάλετε χέρι για Λανγκφορντ και Λοτζεσκι... μιλάμε για ρόστερ με 3 συμβόλαια των 2 εκ...και Κιθ-Ματ θα.παιρνουν 600 μαζί και οι δύο.Τετοια ποιότητα...δεν βρίσκεται με λιγότερα.

QUOTE(Johnny Marv @ Feb 24 2019, 13:04 ) *
Εγώ δεν θέλω Γκριν ρε παιδιά ! Ούτε κιλπατρικ θέλω .. για διαφορετικούς λόγους ο καθένας . Ο Γκριν δεν με νοιάζει τόσο το ότι δεν δημιουργεί όσο το ότι είναι τρύπα στην άμυνα και πολύ αδύνατος οπότε και ποσταρεται εύκολα . Σε αντίθεση με κιλπατρικ που είναι πολύ καλός αμυντικός πάνω στη μπάλα (πολύ κακός μακριά από αυτή βέβαια αλλά αυτό διορθώνεται) ωστόσο ο 2ος δεν έχει σταθερό σουτ και για αυτό δεν κάνει . Ένας συνδυασμός των 2 θα ήταν ο ιδανικός παίκτης για εμάς . Ξαναλέω πως θελουμε 3&D παίκτες όχι άλλες τρύπες στην άμυνα και όχι άλλους χτίστες μπροστά . Εγώ θεωρώ ότι επειδή δεν υπάρχουν τρομερά 4αρια στην Ευρώπη πρέπει να πάμε βουρ για ταις και να κάνει τη διαφορά εκεί και ας δώσουμε λιγότερα στα 5αρια (να φέρουμε ποιοτικούς σεντερ αλλά όχι τόσο δοκιμασμένους για να μας βγουν πολύ ακριβοί) . Όσο για το έτερο βασικό Γκαρντ του καλαθη ... ρε μαγκες πραγματικά δεν μπορώ μετά από τέτοιες δηλώσεις να μην θέλω να επιστρέψει ο τζεημς ! Αμερικανούς σαν τον γκιστ και τον τζεημς που θα μπορούσαν να παίξουν και αλλου αλλά δένονται τόσο πολύ με την ομάδα μας δεν πρέπει να τους χάνουμε . Είδαμε ότι λειτούργησε το δίδυμο τζεημς και καλαθης για 1,5 χρόνο . Έναν ακόμη σεντερ ήθελαν και έναν ακόμη δημιουργό . Βρίσκονται αυτοί . Και επειδή ο τζειμς έχει φταίξει πολύ δημιουργικά (2ος σε ασσιστ πίσω από καλαθη) ίσως να μην θελουμε καν έξτρα δημιουργό . Οπότε προτείνω να υπογράψουμε του χρόνου κάποιον με μονοετές και του παραχρόνου να πάμε για τζεημς . Προφανώς και προτιμώ τους ερτελ και σλουκα αντί για αυτόν αλλά εκ τους από αυτούς τους 2 ελάχιστους θα προτιμούσα αντί του τζεημς (ο ντιλεινι δεν ξέρω αν θα ήταν ένας από αυτούς τους ελάχιστους επειδή θέλω παίκτες που θα το χαίρονται να παίζουν για εμάς- όχι άλλους μισθοφόρους)

Ρόστερ με τζεημς :

Καλαθης-Λαπροβιτολα
Τζεημς-Μπερτανς-Λουτζης
Ερικσον-Παπί-Αντετοκουμπο
Ταις-Μιτογλου
Μπλακ-Λανταλε-Παπαγιαννης

Η 3αδα καλαθης-λαπρο-τζεημς είναι πολύ καλή . Μπορούν να παίξουν όλοι με όλους . Ο τζεημς και ο λαπρο μπορούν να παίζουν στο 2 με καλαθη στο παρκέ ενώ όταν είναι οι 2 τους μέσα θα κατεβάζει μια ο ένας μια ο άλλος . Μαζί με μπερτανς και ερικσον να ανοίγουν χώρους θα κάνουν θαύματα .

Έχεις ξεχάσει τον Παπά.Δεν θα φύγει από την ομάδα, επειδή τραυματίστηκε.Ανεξαρτητα από τις προτιμήσεις του καθενός.
Βάλε Ντενμον αντί Μπερτανς..
Καταλαβαίνω ότι ζητάς απεγνωσμένα σουτέρ...μέχρι και στο 5 αν γινόταν.. επειδή έχεις καει από τον χυλό φέτος...αλλά ο Έρικσον δεν χωράει...και δεν ταιριάζει μάλιστα σε μεγάλη ομάδα ως παίκτης ρολιστας.Μου την σπάει κιόλας που είναι μονοδιάστατος..και δεν μαρκάρει.
Οι επενδύσεις φρονω θα γίνουν στο 2 (κόμπο) και στο 5.παικταραδες στο 3-4 να καπελωνουν για τα καλά Παπαπέτρου και Μητογλου...δεν το βλέπω να συμβαίνει.
stefkorner
QUOTE (Ginobili @ Feb 24 2019, 21:06 ) *
Φέτος πληρώνουμε 2,5 εκ για 5αρια τουλάχιστον...και 5 Άρι δεν έχουμε.
Εύκολα....πολύ εύκολα θα έπαιρνα Ούντο για 5...με Παπαγιάννη από πίσω δεύτερο ψηλό (μπας και μάθει κι αυτός τίποτα..μπας και φάει καμία μπασκετική σφαλιάρα της προκοπής στην προπόνηση)..


τον εβαζα μεχρι προτινος σε ροστερ ,αλλα και εσυ προχθες δεν εχασες την ευκαιρια να μιλησεις για ονειρα θερινης νυκτος
wink.gif

αν ο Ουντο αρκειται στα 2.2 μυρια,που παιρνει ο Καλαθης (που δυσκολο )
απλα στο nba παιζει ελαχιστα : 5.5 λεπτα σε 35 ματς φετος..

τοτε ναι κ εγω δεν βρισκω λογο να μην τον παρουμε !
τιμη ευκαιρια θα το ονομαζα ..
2.5 φυγαν φετος για να φτιαχτει μια αστεια συνθεση πενταριων λεω κ εγω !
ο Ουντο δεν θα χρειαστει και αναπληρωματικο !βγαζει 30λεπτα με φουλ διαρκεια! μονο ενα τεσαροπενταρι θα χρειαστει ειτε να ερχεται ως καλυψη ,ειτε για να παιρνει τα λεπτα του Παπαγιαννη
basket72
QUOTE (stefkorner @ Feb 24 2019, 13:20 ) *
α,ωραια !πας μας τωρα και θυματα της υπερβολης των εγχωριων μμε και δεσαμε tongue.gif blink.gif
σοβαρα τωρα!αυτο γιατι το ειπες ; rolleyes.gif
εδω δεν γραφω-γραφουμε οτι ο παικτης μας προβληματιζει ιδιαιτερα με τις εμφανισεις του ; με βαση αυτες δεν τον κρινουμε ;
το αντε να το κουβεντιαζαμε με τα μισα που ειπες,αυτο !
γιατι αυτο ακριβως προτεινω και εγω !να το κουβεντιασουμε αν ειναι για 1m και μονο αν συνεχισει σε αναλογο επιπεδο εμφανισεων ,με την προχθεσινη !δεν λεω κατι διαφορετικο ουτε εγω ,ουτε κανενας αλλος απ οτι εχω διαπιστωσει εδω μεσα !

ε ενας Κιλπατρικ που θα βρισκεται σε στανταρ αποδοσης σε αυτο που ειδαμε προχθες με Χιμκι και το κασε του θα ειναι 1m,θεωρω ειναι καλυτερη περιπτωση απο τον Ερικ Γκριν του 1 m



Επέσατε θύματα που λέει και το Άσμα! smile.gif

Χρησιμοποίησα β΄πληθυντικό γιατί δεν είσαι ο μόνος που τον βάζει στα μελλοντικά ρόστερ.
Για κάνα μήνα μάλιστα έβλεπα και τον Πέην σε αυτά τα ρόστερ.

Τα χαρακτηριστικά του Κιλπάτρικ είναι ξεκάθαρα και δεν μπορώ να δω άλλο λόγο πέραν του επί τούτου μιντιακού hype που τον συνόδευσε. Τότε που είχατε να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτόν και τον Νάναλι. biggrin.gif

* Λογική η σκέψη σου για Ούντο με βάση τον παραλληλισμό στα έξοδα για τα 5 !!!πεντάρια που μαζέψατε φέτος.
Αν έρθει πάντως δεν θα έρθει με τα λεφτά που παίρνει (αυτό έχει καθολική ισχύ) στο ΝΒΑ αλλά βάση της προσφοράς που θα έχει εδώ ως το καλύτερο 5αρι που έχει περάσει από τα παρκέ της Ευρώπης (τουλάχιστον) την τελευταία 5ετία.
Οπότε υπολόγισε παραπάνω συν το κλασσικό τηλεφώνημα του Ζοτς. wink.gif
Johnny Marv
QUOTE(Ginobili @ Feb 24 2019, 15:15 ) *
Φέτος πληρώνουμε 2,5 εκ για 5αρια τουλάχιστον...και 5 Άρι δεν έχουμε.
Εύκολα....πολύ εύκολα θα έπαιρνα Ούντο για 5...με Παπαγιάννη από πίσω δεύτερο ψηλό (μπας και μάθει κι αυτός τίποτα..μπας και φάει καμία μπασκετική σφαλιάρα της προκοπής στην προπόνηση).. και από εκεί και πέρα... Τόμας-Μητογλου στο 4,και ένας Καββαδά...? Μπόγρη? (Πλάκα κάνω).. Μαυροειδή..? Σαρικόπουλο.. αδιάφορο μου είναι...

Να λοιπόν το κορυφαίο ρόστερ...για Κατάκτηση Ευρωλίγκα..και όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό.... laugh.gif

Καλάθης,Σλούκας
Ντενμον, Λανγκφορντ, Παπάς
Παπαπέτρου, Θανάσης, Λοτζεσκι
Τόμας, Μητογλου
Ούντο, Παπαγιάννης

Αφήνω μια θέση ξένου κενή... χαμάλη...κατά προτίμηση να είναι 4-5αρι φτηνοτατος...ακόμα και από κολλέγιο...η' κάποιον που μπορεί να προτείνει ο Πιτινο..μέχρι 250-300 Κ.Προσωπικα αν δεν θα ήταν ακριβός..θα έπαιρνα Χάντερ.

* Μην μου βάλετε χέρι για Λανγκφορντ και Λοτζεσκι... μιλάμε για ρόστερ με 3 συμβόλαια των 2 εκ...και Κιθ-Ματ θα.παιρνουν 600 μαζί και οι δύο.Τετοια ποιότητα...δεν βρίσκεται με λιγότερα.


Έχεις ξεχάσει τον Παπά.Δεν θα φύγει από την ομάδα, επειδή τραυματίστηκε.Ανεξαρτητα από τις προτιμήσεις του καθενός.
Βάλε Ντενμον αντί Μπερτανς..
Καταλαβαίνω ότι ζητάς απεγνωσμένα σουτέρ...μέχρι και στο 5 αν γινόταν.. επειδή έχεις καει από τον χυλό φέτος...αλλά ο Έρικσον δεν χωράει...και δεν ταιριάζει μάλιστα σε μεγάλη ομάδα ως παίκτης ρολιστας.Μου την σπάει κιόλας που είναι μονοδιάστατος..και δεν μαρκάρει.
Οι επενδύσεις φρονω θα γίνουν στο 2 (κόμπο) και στο 5.παικταραδες στο 3-4 να καπελωνουν για τα καλά Παπαπέτρου και Μητογλου...δεν το βλέπω να συμβαίνει.


Για το ρόστερ σου λαγκφορντ δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει . Παππας θα παίζει κανα 15λεπτο άλλο ένα 15λεπτο ο ντενμον και ένα 10λεπτο ο σλουκας (που θα παίζει και ένα 15λεπτο στο 1) και με το 2/3αρι να βοηθάει εκεί αν χρειαστεί είναι μια χαρά . Χίλιες φορές αυτά τα 300-400 του λαγκφορντ να τα δώσεις σε ένα πεντάρι επιπέδου Βινς χαντερ ή ρομπερτ απσοου ή λανταλε γιατί με παπαγιαννη από πίσω βλέπω τον ουντο να παίζει 30 λεπτά μέσο όρο μέχρι και στο πρωτάθλημα . Για λοτζεσκι δεν το συζήτησαν καν ! Δεν το δέχομαι να μείνει ! Γιατί να του δώσουμε 300χιλ για να παίξει 10 παιχνίδια ; Βάλε 200χιλ παραπάνω και φέρνεις Άαρον Χάρισον που παίζει και άμυνα που θες εσυ . Χωρίς αυτές τις αλλαγές το ρόστερ σου δεν είναι καθόλου ορθολογικό . Έχεις μια τοπ αρχική 5αδα κι από πίσω το χάος . Από τους φετινούς μας ξένους δεν θέλω να μείνει κανένας του χρόνου !


Για το δικό μου ρόστερ προφανώς και θέλω μέχρι και στο 5 σουτερ για αυτό προτείνω και λανταλε ή βοϊτμαν άλλωστε ! Δεν γίνεται αλλιώς ! Δεν γίνεται με τόσο άσουτους Έλληνες να μην έχεις καλούς σουτερ ξένους . Έχεις καλαθη,παπαπετρου,αντετοκουμπο,παπαγιαννη που δεν έχουν ιδέα τι είναι το τρίποντο και μετά μιτογλου και παππα που είναι πλήρως ασταθής . Επίσης το συμβόλαιο του παππα λήγει του χρόνου και δεν υπάρχει περίπτωση να τον ανανεώσουμε . Δεν το αξίζει κι ολας . Πες μου ένα καλό παιχνίδι που έκανε φέτος και σε έκανε να πεις πως ναι αυτός ο παίκτης αξίζει σχεδόν 1 μυριο . Επίσης δεν θα καταλάβω ποτε το θέμα σου με μπερτανς και ερικσον . Τρομεροί σουτερ που μια χαρά παίζουν και στην άμυνα . Ο πρώτος έχει 50% στα τρίποντα με 1,5 τρίποντο αν ματς και ο 2ος 45% με 2 τρίποντα ανα ματς . Τι άλλο θες ; Γιατί να γυρίσουμε πίσω στον ντενμον αφού με τα ίδια λεφτά μπορούμε να φέρουμε κάτι πιο ταιριαστό ; Και ήμουν από τους πολύ φαν του ντενμον και χάρηκα άπειρα που ανανέωσε . Αλλά αφού προτίμησε τη Κίνα και έφυγε γιατί να κάνουμε πισωγύρισμα και να ξαναγυρίσει . Είδαμε και με πεϊν τι καταφέραμε ...

ΥΓ. Ουντο δεν έρχεται ποτέ
Ginobili
QUOTE(Johnny Marv @ Feb 24 2019, 14:36 ) *
Για το ρόστερ σου λαγκφορντ δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει . Παππας θα παίζει κανα 15λεπτο άλλο ένα 15λεπτο ο ντενμον και ένα 10λεπτο ο σλουκας (που θα παίζει και ένα 15λεπτο στο 1) και με το 2/3αρι να βοηθάει εκεί αν χρειαστεί είναι μια χαρά . Χίλιες φορές αυτά τα 300-400 του λαγκφορντ να τα δώσεις σε ένα πεντάρι επιπέδου Βινς χαντερ ή ρομπερτ απσοου ή λανταλε γιατί με παπαγιαννη από πίσω βλέπω τον ουντο να παίζει 30 λεπτά μέσο όρο μέχρι και στο πρωτάθλημα . Για λοτζεσκι δεν το συζήτησαν καν ! Δεν το δέχομαι να μείνει ! Γιατί να του δώσουμε 300χιλ για να παίξει 10 παιχνίδια ; Βάλε 200χιλ παραπάνω και φέρνεις Άαρον Χάρισον που παίζει και άμυνα που θες εσυ . Χωρίς αυτές τις αλλαγές το ρόστερ σου δεν είναι καθόλου ορθολογικό . Έχεις μια τοπ αρχική 5αδα κι από πίσω το χάος . Από τους φετινούς μας ξένους δεν θέλω να μείνει κανένας του χρόνου !


Για το δικό μου ρόστερ προφανώς και θέλω μέχρι και στο 5 σουτερ για αυτό προτείνω και λανταλε ή βοϊτμαν άλλωστε ! Δεν γίνεται αλλιώς ! Δεν γίνεται με τόσο άσουτους Έλληνες να μην έχεις καλούς σουτερ ξένους . Έχεις καλαθη,παπαπετρου,αντετοκουμπο,παπαγιαννη που δεν έχουν ιδέα τι είναι το τρίποντο και μετά μιτογλου και παππα που είναι πλήρως ασταθής . Επίσης το συμβόλαιο του παππα λήγει του χρόνου και δεν υπάρχει περίπτωση να τον ανανεώσουμε . Δεν το αξίζει κι ολας . Πες μου ένα καλό παιχνίδι που έκανε φέτος και σε έκανε να πεις πως ναι αυτός ο παίκτης αξίζει σχεδόν 1 μυριο . Επίσης δεν θα καταλάβω ποτε το θέμα σου με μπερτανς και ερικσον . Τρομεροί σουτερ που μια χαρά παίζουν και στην άμυνα . Ο πρώτος έχει 50% στα τρίποντα με 1,5 τρίποντο αν ματς και ο 2ος 45% με 2 τρίποντα ανα ματς . Τι άλλο θες ; Γιατί να γυρίσουμε πίσω στον ντενμον αφού με τα ίδια λεφτά μπορούμε να φέρουμε κάτι πιο ταιριαστό ; Και ήμουν από τους πολύ φαν του ντενμον και χάρηκα άπειρα που ανανέωσε . Αλλά αφού προτίμησε τη Κίνα και έφυγε γιατί να κάνουμε πισωγύρισμα και να ξαναγυρίσει . Είδαμε και με πεϊν τι καταφέραμε ...

ΥΓ. Ουντο δεν έρχεται ποτέ

Με δεδομένο ότι έρχεται ο Ούντο έκανα το ρόστερ.Και είναι πιο πιθανό να έρθει ο Ούντο,παρά να φύγει ο Παπάς που έχει συμβόλαιο και για του χρόνου...οπότε δεν καταλαβαίνω που στηρίζεις το επιχείρημα σου.
Ο Πάπας έχει κάνει πολλά καλά παιχνίδια κατά καιρούς...φέτος ήταν από τους πιο σταθερούς μας παίκτες το 1ο τρίμηνο..και έχει κάνει τρομακτική εμφάνιση με Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Ο Έρικσον θα θέλει τα διπλάσια από τον Λοτζεσκι...και είναι δύο κλάσεις κάτω σαν παίκτης.Δεν τον θέλω.Ο Μπερτανς θα είναι επίσης πιο ακριβός από Λανγκφορντ...και είναι απλά παίκτης της Μιλάνο...που σουτάρει.
Και μια χαρά δεν παίζουν στην άμυνα.
Βάλε 200Κ παραπάνω...και φέρε Χάρισον...μου λες...βάλε και 300 παραπάνω και φέρε με 700 έναν καλύτερο του Λανγκφορντ....χαίρω πολύ Χαιρόπουλος...δεν καταλάβαινομαστε...
Εφτιαξα ένα ρόστερ με Σλουκα και Ούντο...αν δεν τους θες... φέρνω άλλους ... αλλά..όπως έχει αποδειχθεί εδώ και χρόνια στην Ευρωλίγκα... κούπα σε Ευρώπη και Ελλάδα παίρνει αυτός που έχει τις καλύτερες μονάδες..και όχι το περισσότερο βάθος.
Εμένα μια χαρά μου κάνει και ο Μπιρτς στο 5..με τα μισά λεφτά...του Ούντο...αλλά Ούντο δεν είναι.Δεν γίνεται να έχεις και Σλουκα με 2 εκ...και και Καλάθη με 2+...και να έχεις και παίκτες των 600-700Κ κι εγώ θα προτιμούσα Γκριν από Λανγκφορντ...αλλά ...


stefkorner
Ουντο,Παπαγιαννης,Μαθιανγκ θα μπορουσε να γινει μια τριαδα !
3 μυρια συνολικα για το 5 (2.2 +0.55 +0.25) ! μολις 0.5 παραπανω απο το αρχικο φετινο..!
προσφερεις στον Ουντο οσα ακριβως παιρνει ο Καλαθης !το πιθανοτερο να αρνηθει ,αλλα την προσφορα γιατι να μην την κανεις
( ; )ποτε δεν ξερεις..!Με βαση τα πεπραγμενα του φετος στο nba ,δεν ειναι τοσο απαγορευτικο να ελπιζεις..!
θα συμφωνησω με κατι που εγραψε ο Ginobili( μετα απο πλ καιρο tongue.gif ..)
πιο πιθανο θα ηταν να ερθει ο Ουντο,παρα να φυγει ο Παππας ,που πρεπει να ακολουθηθει μια ιδιαιτερη διαδικασια ωστε να σπασει το συμβολαιο του ..
stefkorner
για μπατζετ 11 μυριων :

Ουντο,Παπαγιαννης,Μαθιανγκ
Κουζμινσκας(4-3),Μητογλου,Χρυσικοπουλος
Ερικσσον(3-2),Παπαπετρου(3-4),Θανασης
Κοζερ,Τ. Ντορσει
Καλαθης,Μπ.Μπαρον (1-2),Λουτζης
Thodoros
QUOTE (stefkorner @ Feb 24 2019, 11:57 ) *
ωραια τα λογοπαιγνια ,αλλα αν δεν γνωριζεις τα τωρινα δεδομενα για παικτες,καλο θα ηταν να ενημερωνεσαι πρωτα !
εν προκειμενω να σου πω για Γουοναμεικερ ,οτι φετος παιζει με ενα πολυ μικρο two way στο nba ,της ταξεως των 850k μεικτα (σε δολλαρια ) και τον στελνουν στν gleague ! ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα φυγει απο nba !
στην επιστροφη του ευρωπη ,τα μεγαλα συμβολαια σαν τα 2 μυρια που πηρε τελευταια με Φενερ θα αποτελουν μακρινο παρελθον ! το κασε του θα βρισκεται λιγο πανω απο το 1 μυριο καθαρα ! και το ταβανι σιγουρα κατω απο το 1.5 !
παραλληλα στην ευρωπαικη αγορα για τις τοπ ομαδες θα υπαρχουν πιθανοτατα Ντιλεινι και Τεοντοσιτς !με οτι αυτο συνεπαγεται..


Από 2Μ στην Φενέρ. Πήγε για τα 0.85 μεικτά στο ΝΒΑ και θα έρθει μάλιστα και με τα ίδια σχεδόν, πίσω!
Είσαι σίγουρος ότι τα γνωρίζεις όλα καλά ? ( ενημερώθηκες κατάλληλα ) ή μήπως έχει και άλλα έσοδα που δεν φαίνονται....

Κάπου δεν ταιριάζει αυτό που λες. Πρωτότυπο όμως μπορώ να πω. wink.gif




MaJesty23
biggrin.gif Χαράς το κουράγιο σας...

Εδώ με 10.500 διαρκείας και πήγαμε σε παίχτες απο τα Lidl...του χρόνου μετα την φετινή κατρακύλα,τα διαρκείας θα είναι 3-4.000 κάτω σε αριθμό.

Διαβάζω για Udoh ,Wannamaker,Σλούκας και άλλους τρελούς στόχους ...Θεωρείται όλοι λανθασμένα ,ότι επειδή ακούστηκε για ΟΑΚΑ final four ,σίγουρα ο Προέδρας θα τα χώσει...Μακάρι να πέσω έξω ,αλλά τέτοιοι παίχτες δεν πρόκειται να έρθουν.Μην ξεχνάτε ήδη παίρνει 2εκ ο Νικ και οι παραπάνω που ανέφερα ενδεικτικά κοστίζουν απο 1.7 εως 2.5εκ .

Μακάρι αλλά δεν το πιστεύω.Θα πάμε στις λεγάμενες "έξυπνες βόμβες" ,οι οποίες θέλουν τεχνογνωσία και scouting που δεν διαθέτουμε.
stefkorner
QUOTE (Thodoros @ Feb 25 2019, 02:01 ) *
Από 2Μ στην Φενέρ. Πήγε για τα 0.85 μεικτά στο ΝΒΑ και θα έρθει μάλιστα και με τα ίδια σχεδόν, πίσω!
Είσαι σίγουρος ότι τα γνωρίζεις όλα καλά ? ( ενημερώθηκες κατάλληλα ) ή μήπως έχει και άλλα έσοδα που δεν φαίνονται....



Brad Wanamaker NBA Salary

838 χιλιαρικα μεικτα !
αυτο ειναι ενα site που δημοσιoποιει τους μισθους για ολους τους παικτες,με βαση επισημα στοιχεια !
μπορει να σε διαβεβαιωσει και ο Pan που το εχει ψαξει ,οτι αυτο ειναι το ποσο !
τωρα αν ειναι επειδη δεν βολευει τον συλλογισμου σου, να τo παμε οτι πηρε κ αλλα σε μαυρα
η οτιδηποτε τετοιο μπορει να υπονοεις; δεν θα ακολουθησω,σορι !
καλη συνεχεια λοιπον..
john wick
Παιδια για τον Udoh μιλαμε ,δεν μιλαμε για τον Davis των Pelicans...τι παει να πει δεν ερχεται;;
Δλδ ο Williams πως πηγε στην Μπαγερν;
Αν του δωσεις καλο συμβολαιο κ του δειξεις ποσο τον θελεις μια χαρα ερχεται...


1ος στοχος της ομαδας πρεπει να ειναι ο Σλουκας...
Υστερα...
Εγω θα ξεκινουσα ψηστηρι στον Tayler Dorsey , απο τωρα κιολας...

1, Καλαθης , Σλουκας
2, Dorsey , Dedmon
3, Θανασης ,Παπι ,
4. Theis ,Μητρογλου
5. Hamilton , Birch , Gist (ως Ελληνας)

basket72
QUOTE (john wick @ Feb 24 2019, 20:59 ) *
1, Καλαθης , Σλουκας
2, Dorsey , Dedmon
3, Θανασης ,Παπι ,
4. Theis ,Μητρογλου
5. Hamilton , Birch , Gist (ως Ελληνας)



Και στα χαφ ο Κώστας ο Φορτούνης. biggrin.gif
stefkorner
Τζοναρε μου τον Γκιστ δεν τον καναμε Ελληνα μεσα στην διετια με την συμβολαιαρα των 900 χιλιαδων
θα τον κανουμε με τα μισα,που φανταζομαι να τον υπολογιζεις για απο του χρονου ... ; tongue.gif

εγω μαγκες για Ουντο και Σλουκα λεω κατι απλο !
ο ηγετης μας ο Καλαθης αμοιβεται με 2.2 !
πας πρωτα σε Σλουκα και αν αρνηθει μετα σε Ουντο και λες ,σου δινω οσα και στον ηγετη μου ,ερχεσαι ; (ο Σλουκας ξερει οτι θα κανει και ηγετικο διδιμο με τον Νικ ,που ειναι φιλαρακια !και σε δυο χρονια ο απολυτος ηγετης ο Σλουκι wink.gif )
το πιθανοτερο να πουν και οι δυο οχι !αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν μπορεις να προσπαθησεις rolleyes.gif
Johnny Marv
QUOTE(Ginobili @ Feb 24 2019, 16:09 ) *
Με δεδομένο ότι έρχεται ο Ούντο έκανα το ρόστερ.Και είναι πιο πιθανό να έρθει ο Ούντο,παρά να φύγει ο Παπάς που έχει συμβόλαιο και για του χρόνου...οπότε δεν καταλαβαίνω που στηρίζεις το επιχείρημα σου.
Ο Πάπας έχει κάνει πολλά καλά παιχνίδια κατά καιρούς...φέτος ήταν από τους πιο σταθερούς μας παίκτες το 1ο τρίμηνο..και έχει κάνει τρομακτική εμφάνιση με Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Ο Έρικσον θα θέλει τα διπλάσια από τον Λοτζεσκι...και είναι δύο κλάσεις κάτω σαν παίκτης.Δεν τον θέλω.Ο Μπερτανς θα είναι επίσης πιο ακριβός από Λανγκφορντ...και είναι απλά παίκτης της Μιλάνο...που σουτάρει.
Και μια χαρά δεν παίζουν στην άμυνα.
Βάλε 200Κ παραπάνω...και φέρε Χάρισον...μου λες...βάλε και 300 παραπάνω και φέρε με 700 έναν καλύτερο του Λανγκφορντ....χαίρω πολύ Χαιρόπουλος...δεν καταλάβαινομαστε...
Εφτιαξα ένα ρόστερ με Σλουκα και Ούντο...αν δεν τους θες... φέρνω άλλους ... αλλά..όπως έχει αποδειχθεί εδώ και χρόνια στην Ευρωλίγκα... κούπα σε Ευρώπη και Ελλάδα παίρνει αυτός που έχει τις καλύτερες μονάδες..και όχι το περισσότερο βάθος.
Εμένα μια χαρά μου κάνει και ο Μπιρτς στο 5..με τα μισά λεφτά...του Ούντο...αλλά Ούντο δεν είναι.Δεν γίνεται να έχεις και Σλουκα με 2 εκ...και και Καλάθη με 2+...και να έχεις και παίκτες των 600-700Κ κι εγώ θα προτιμούσα Γκριν από Λανγκφορντ...αλλά ...


Δεν γίνεται να συνεννοηθούμε μου φαίνεται... ήταν ο παππάς ο ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ μας το πρώτο 3μηνο ;; Τι λες ; Αρχικά δεν ήταν ! Αλλά και να ήταν ... τι να το κάνω ένα 3μηνο αν το υπόλοιπο 9μηνο είναι άφαντος ;; Και για πιο τρομακτικό παιχνίδι μιλάς ;; Τρομακτικό θα ήταν αν έβαζε 30 πόντους και στην άμυνα δεν έτρωγε πόντο . Τρομακτικά είναι τα παιχνίδια που κάνουν συχνά οι καλαθης,κλαϊμπερν,βεσελι,μιλουτινοφ κλπ όχι του παππα εναντίον του οσφπ ! Γυρνάω στο ρόστερ σου ... σου είπα εγώ να βάλεις ερικσον αντί λοτζο ; Αρχικά ο ερικσον δεν έρχεται με τα διπλάσια λεφτά αλλά με 200χιλ πάνω . 600χιλ ο ερικσον και 400χιλ ο λοτζο . Αλλά δεν ΔΟΥ πρότεινα καν τον ερικσον . Σου πρότεινα τον Χάρισον που είναι 2/3αρι με σουταρα παίζει άμυνα και έρχεται με 100χιλ παραπάνω . Και μάντεψε !! Παίζει και τα 30 παιχνίδια , όχι τα 10 . Επίσης αντί λαγκφορντ σου είπα να φέρεις έναν λανταλε με τα ίδια λεφτά !! Άρα σου βγάζω μπατζετ 100χιλ πιο ακριβό και ένα εκατομμύριο φορές πιο ορθολογικό . Δεν καταλαβαίνω που κολλάς και τι είναι αυτή η εμμονή με τον Κιθ . Γιατί να έχεις 1,5 πενταρια (ουντο και Παπατζον) και παράλληλα 6 Γκαρντ μαζί με λοτζο ;; Δεν βγάζει νόημα ! Και να πεις ότι έχεις 4αρι που παίζει και 5 ... μα τον τομας πρότεινες!


Το άλλο τρελό που είπες ... είναι ο ερικσον 2 επίπεδα κάτω από λοτζο ; Δες τα στατιστικά τους ! Δες τις ηλικίες τους ! Δες τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ που έπαιξε ο καθένας . Ο λοτζο έβαλε μια 20αρα πρώτο ματς φέτος και μετά όσο έπαιζε ήταν άφαντος και τραυματίστηκε και 2 φορές με αποτέλεσμα να χάσει καμία 10αρια παιχνίδια . Ο μπερτανς πως είναι πιο ακριβός από λαγκφορντ ; Φέτος και οι 2 με 500χιλ πληρώνονται . Απλά ο ένας έχει 50% στο τρίποντο και τον άλλο πριν τον τραυματισμό του τον έκραζε ο κάθε Παναθηναϊκός ! Τρύπα στην άμυνα και 36 πλέον ούτε στην επίθεση είναι το ίδιο αποτελεσματικός . Πως γίνεται να θες να τους κρατήσεις δεν καταλαβαίνω ....


Το μεγαλύτερο σου λάθος ωστόσο είναι αυτό που είπες ότι για Ευρωλίγκα χρειάζονται μόνο καλές μονάδες . Είσαι τελειως λάθος σε αυτό ! Για να πάρεις Ευρωλίγκα θες έναν σταθερό κορμό παικτών , έναν πολύ καλό προπονητή με παίκτες που εξυπηρετούν το μπάσκετ που θέλει να παίξει , μια αρκετά αξιόλογη βασική 5αδα , ρολιστες που δεν ζητάνε χρόνο και λεφτά αλλά ανα πάσα στιγμή μπορούν μα αλλάξουν τη ροη του αγώνα (και φυσικά που ταιριάζουν μεταξύ τους) και τέλος κάποιους ανερχόμενους παίκτες . Δεν γίνεται να έχεις 3 παικταράδες και οι άλλοι 9 να είναι άνω των 35 ή να μην βλέπονται !!
stefkorner

Μπιρτς,Παπαγιαννης
Ταις(4-5),Ντεσον(4-3),Μητογλου
Ερικσσον(3-2),Παπαπετρου,Θανασης
Ουοναμεικερ(2-1),Ταιλερ Ντορσει
Καλαθης,Μπιλι Μπαιρον (1-2)

δωδεκαδα ! 13.ος-14.ος οτι τραβαει η ορεξη σας.. rolleyes.gif
kerkyraios22
Παιδες καλησπερα...
Ο Κονιαρης πρεπει να ερθει στην ομαδα το καλοκαιρι....
με τα θετικα του και τα αρνητικα ειναι το επομενο πλειμεικερ της εθνικης...
Θα μας ειναι χρησιμοε σε μερικα χρονια...
αρκει να βρεθει ενας ικανος προπονητης πρωτα....
οσο για τον Παπαγιαννη ειλικρινα δεν ξερω τι σκεφτεται το παιδι...
παντως δε μοιαζει να ζει και να αναπνεει για το μπασκετ...
τεραστιο κριμα για τα προσοντα του.....
stefkorner
QUOTE (kerkyraios22 @ Feb 25 2019, 06:20 ) *
Παιδες καλησπερα...
Ο Κονιαρης πρεπει να ερθει στην ομαδα το καλοκαιρι....
με τα θετικα του και τα αρνητικα ειναι το επομενο πλειμεικερ της εθνικης...


και εμενα μου αρεσε πολυ σημερα... wink.gif
απλα εδω και ενα χρονο διακρινω μια στασιμοτητα στον Παοκ,ενω θα περιμενα εκτιναξη !
αλλα και ετσι,θεωρω οτι πρεπει να τον χτυπησουμε !απο τον Λουτζη μπορει να γινει πλ υψηλοτερης κλασης pg
Johnny Marv
QUOTE(stefkorner @ Feb 24 2019, 22:34 ) *
Μπιρτς,Παπαγιαννης
Ταις(4-5),Ντεσον(4-3),Μητογλου
Ερικσσον(3-2),Παπαπετρου,Θανασης
Ουοναμεικερ(2-1),Ταιλερ Ντορσει
Καλαθης,Μπιλι Μπαιρον (1-2)

δωδεκαδα ! 13.ος-14.ος οτι τραβαει η ορεξη σας.. rolleyes.gif


Εξαιρετικό ρόστερ μου φαίνεται ! Αλήθεια ενθουσιάστηκα !! Και νομίζω μόνο έτσι χωράει και ο τομας ! Ωστόσο εγώ δεν θέλω να μείνει κανεις από τους φετινούς ξένους οπότε θα έκανα μόνο μια αλλαγή . Nigel Hayes αντί για ντεπόν . Πολύ καλός παίκτης ο Νάιτζελ και πολύ εξελιξιμος ! Θα τον ήθελα πολύ στην ομάδα ! Κατά τα αλλα πολύ όμορφο ρόστερ
basketikos13
Λοιπον εχουμε τα εξης δεδομενα:

- Για να παρεις ευρωλιγκα η να κανεις καλη πορεια χρειαζεσαι περισσοτερο ΠΟΙΟΤΗΤΑ και λιγοτερο ΠΟΣΟΤΗΤΑ.

- Χρειαζεσαι παικτες που κυριως στην ευρωπη εχουν αποδειξει την αξια τους και εχουν εμπειρια.

- Ο Γιαννακοπουλος εχει ψυχωση με τους ελληνες και τους πληρωνει υπερογκα -καλαθης, παπαπετρου, παππας, παπαγιαννης.

- Δεν εχουμε απεριοριστο μπατζετ, αλλα μπατζετ 10-11 εκατ αγωνιστικο.

Οποτε εγω θα φορτωνα 5 τοπ παικτες, 2-3 σε καλο επιπεδο που να μπορουν να βοηθησουν σε 3καποια πραγματα και 3-4 συμπληρωματικους.

ΡΟΣΤΕΡ

1 ΚΑΛΑΘΗΣ ΣΙΒΑ
1-2 ΣΛΟΥΚΑΣ
2 ΠΑΠΠΑΣ ΝΤΕΝΜΟΝ
3 ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ
3-4 ΤΟΜΑΣ
4. ΓΟΥΑΙΤ ΜΗΤΟΓΛΟΥ
5. ΝΤΕΙΒΙΣ ΒΟΙΤΜΑΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Καλαιτζακης και Λουντζης δεν θα βρουν χωρο οποτε καλυτερα να δωθουν δανεικοι.

- Εχεις 4 τοπ παικτες: Καλαθη και σλουκα στην περιφερεια, τον γουαιτ απο τα καλυτερα 4αρια στην ευρωπη και τον ντειβις απο τα καλυτερα σεντερ στην ευρωπη -αν οχι ο καλυτερος αυτη τη στιγμη-.

- Εχεις 4 παικτες με εμπειρια στην ευρωπη που μπορουν να σε βοηθησουν σε καποια βασικα πραγματα στο παιχνιδι.
Τον παππα για σκορ απο το 2, τον παπαπετρου για αμυνα στο 3 και βοηθεια στο 4, τον τομας για σκορ απο τις θεσεις 3-4 και τον βοιτμαν για αναπληρωματικο σεντερ και βοηθεια στο 4 σε ψηλα σχηματα.

- Τελος 5 παικτες συμπληρωματικους και στοιχηματα η για ειδικες αποστολες.
Τον σιβα για συμπληρωματικο ασσο, τον ντενμον για αξιοπιστο σουτ στο 2 κυριως και στο 3 σε κοντα σχηματα, τον μητογλου στο 4, τον γνωστο σε ολα του θαναση και τον παπαγιαννη συμπληρωματικο στο 5.

Οικονομικα μπορουμε να σηκωσουμε το συγκεκριμενο ροστερ.

Ο νεος ηγετης μας θα ειναι ο σλουκας, ο καλαθης θα του φυγει το αγψος και θα αποδωσει καλυτερα, το σημειο αναφορα μας στο 5 θα ειναι ο ντειβις και στο 4 ο γουαιτ.

Επισης κερδισουμε σε ομοιογενεια αφου μπορει να προσθετουμε 6 παικτες αλλα σλουκας και καλαθης θα εχουν ξαναπαιξει αρκετα μαζι στην εθνικη οποτε γνωριζονται, οπως το ιδιο θα συμβαινει και με το διδυμο γουαιτ ντειβις.
Ο βοιτμαν ειναι εμπειρος απο τα ευρωπαικα παρκε οποτε ο βαθμος προσαρμογης του θα ειναι ευκολος μιας και θα του ζητηθει να κανει αυτο που κανει τοσα χρονια στην μπασκονια -βοηθειες στο 4-5 για 20 ποιοτικα λεπτα-
Εντατικα θα γινουν στον σιβα που θα παιρνει 25 λεπτα στην Α1.
Johnny Marv
QUOTE(basketikos13 @ Feb 24 2019, 23:52 ) *
Λοιπον εχουμε τα εξης δεδομενα:

- Για να παρεις ευρωλιγκα η να κανεις καλη πορεια χρειαζεσαι περισσοτερο ΠΟΙΟΤΗΤΑ και λιγοτερο ΠΟΣΟΤΗΤΑ.

- Χρειαζεσαι παικτες που κυριως στην ευρωπη εχουν αποδειξει την αξια τους και εχουν εμπειρια.

- Ο Γιαννακοπουλος εχει ψυχωση με τους ελληνες και τους πληρωνει υπερογκα -καλαθης, παπαπετρου, παππας, παπαγιαννης.

- Δεν εχουμε απεριοριστο μπατζετ, αλλα μπατζετ 10-11 εκατ αγωνιστικο.

Οποτε εγω θα φορτωνα 5 τοπ παικτες, 2-3 σε καλο επιπεδο που να μπορουν να βοηθησουν σε 3καποια πραγματα και 3-4 συμπληρωματικους.

ΡΟΣΤΕΡ

1 ΚΑΛΑΘΗΣ ΣΙΒΑ
1-2 ΣΛΟΥΚΑΣ
2 ΠΑΠΠΑΣ ΝΤΕΝΜΟΝ
3 ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ
3-4 ΤΟΜΑΣ
4. ΓΟΥΑΙΤ ΜΗΤΟΓΛΟΥ
5. ΝΤΕΙΒΙΣ ΒΟΙΤΜΑΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Καλαιτζακης και Λουντζης δεν θα βρουν χωρο οποτε καλυτερα να δωθουν δανεικοι.

- Εχεις 4 τοπ παικτες: Καλαθη και σλουκα στην περιφερεια, τον γουαιτ απο τα καλυτερα 4αρια στην ευρωπη και τον ντειβις απο τα καλυτερα σεντερ στην ευρωπη -αν οχι ο καλυτερος αυτη τη στιγμη-.

- Εχεις 4 παικτες με εμπειρια στην ευρωπη που μπορουν να σε βοηθησουν σε καποια βασικα πραγματα στο παιχνιδι.
Τον παππα για σκορ απο το 2, τον παπαπετρου για αμυνα στο 3 και βοηθεια στο 4, τον τομας για σκορ απο τις θεσεις 3-4 και τον βοιτμαν για αναπληρωματικο σεντερ και βοηθεια στο 4 σε ψηλα σχηματα.

- Τελος 5 παικτες συμπληρωματικους και στοιχηματα η για ειδικες αποστολες.
Τον σιβα για συμπληρωματικο ασσο, τον ντενμον για αξιοπιστο σουτ στο 2 κυριως και στο 3 σε κοντα σχηματα, τον μητογλου στο 4, τον γνωστο σε ολα του θαναση και τον παπαγιαννη συμπληρωματικο στο 5.

Οικονομικα μπορουμε να σηκωσουμε το συγκεκριμενο ροστερ.

Ο νεος ηγετης μας θα ειναι ο σλουκας, ο καλαθης θα του φυγει το αγψος και θα αποδωσει καλυτερα, το σημειο αναφορα μας στο 5 θα ειναι ο ντειβις και στο 4 ο γουαιτ.

Επισης κερδισουμε σε ομοιογενεια αφου μπορει να προσθετουμε 6 παικτες αλλα σλουκας και καλαθης θα εχουν ξαναπαιξει αρκετα μαζι στην εθνικη οποτε γνωριζονται, οπως το ιδιο θα συμβαινει και με το διδυμο γουαιτ ντειβις.
Ο βοιτμαν ειναι εμπειρος απο τα ευρωπαικα παρκε οποτε ο βαθμος προσαρμογης του θα ειναι ευκολος μιας και θα του ζητηθει να κανει αυτο που κανει τοσα χρονια στην μπασκονια -βοηθειες στο 4-5 για 20 ποιοτικα λεπτα-
Εντατικα θα γινουν στον σιβα που θα παιρνει 25 λεπτα στην Α1.


Δεν ξέρω από που έβγαλες αυτά τα συμπερασματα αλλά δεν στέκουν . Ο γουαιτ από ποτε έγινε ένα από τα καλύτερα 4αρια της Ευρώπης ; Οκ βοηθητικός παίκτης ... παίρνει κανα ριμπάουντ, παίζει καμία άμυνα , κάνει και κανα κάρφωμα αλλά μέχρι εκεί . Με τίποτα δεν θα μπορούσε να συγρκιθει με πραγματικά τοπ 4αρια όπως μέλι,σεγκελια,σιγκλετον κλπ . Το ίδιο και για ντειβις ... ποιος τον ονόμασε καλύτερο 5αρι της Ευρώπης να μου τον γνωρίσεις ! Είναι δηλαδή ο ντεϊβις καλύτερος από τους μιλουτινοφ, βεσελι , γκουνταιτις και πουαριερ ; Δεν νομίζω ! Επίσης ο Σίβα δεν είναι ακριβώς αναπληρωματικός . Παίζει 25λεπτα και είναι αρχηγός της αλμπα σε γιουροκαπ και Γερμανία εδώ και 3 χρόνια . Μια χαρά τα ξέρει τα ευρωπαϊκά παρκέ και με τίποτα δεν θα δεχτεί τα 10 λεπτά μαξ στην Ευρωλίγκα για να παίζει 25λεπτα στην Α1 . Σλουκας,καλαθης και Σίβα δεν χωράνε στην ίδια ομάδα εκτός αν ο σλουκας παίζει αποκλειστικά 2 αλλά μετά δεν θα χωράνε ντενμον και παππς οπότε αποφάσισε ποιον θα αφήσεις εκτός . Επίσης δεν καταλαβαίνω τι κόλλημα έχετε φάει με τον ντενμον λες και έγραψε νούμερα τύπου τζεημς την πρώτη του χρονιά και τον θελουμε πίσω . Δεν είναι και τόσο νέος για να έχει τέτοια περιθώρια εξέλιξης !! Αν θες απλά έναν σταθερό σουτερ υπάρχουν πολύ καλύτερα επιλογές με τα ίδια λεφτά μην τα ξαναλέμε . Αυτά είχα να πω..
basketikos13
QUOTE(Johnny Marv @ Feb 25 2019, 00:16 ) *
Δεν ξέρω από που έβγαλες αυτά τα συμπερασματα αλλά δεν στέκουν . Ο γουαιτ από ποτε έγινε ένα από τα καλύτερα 4αρια της Ευρώπης ; Οκ βοηθητικός παίκτης ... παίρνει κανα ριμπάουντ, παίζει καμία άμυνα , κάνει και κανα κάρφωμα αλλά μέχρι εκεί . Με τίποτα δεν θα μπορούσε να συγρκιθει με πραγματικά τοπ 4αρια όπως μέλι,σεγκελια,σιγκλετον κλπ . Το ίδιο και για ντειβις ... ποιος τον ονόμασε καλύτερο 5αρι της Ευρώπης να μου τον γνωρίσεις ! Είναι δηλαδή ο ντεϊβις καλύτερος από τους μιλουτινοφ, βεσελι , γκουνταιτις και πουαριερ ; Δεν νομίζω ! Επίσης ο Σίβα δεν είναι ακριβώς αναπληρωματικός . Παίζει 25λεπτα και είναι αρχηγός της αλμπα σε γιουροκαπ και Γερμανία εδώ και 3 χρόνια . Μια χαρά τα ξέρει τα ευρωπαϊκά παρκέ και με τίποτα δεν θα δεχτεί τα 10 λεπτά μαξ στην Ευρωλίγκα για να παίζει 25λεπτα στην Α1 . Σλουκας,καλαθης και Σίβα δεν χωράνε στην ίδια ομάδα εκτός αν ο σλουκας παίζει αποκλειστικά 2 αλλά μετά δεν θα χωράνε ντενμον και παππς οπότε αποφάσισε ποιον θα αφήσεις εκτός . Επίσης δεν καταλαβαίνω τι κόλλημα έχετε φάει με τον ντενμον λες και έγραψε νούμερα τύπου τζεημς την πρώτη του χρονιά και τον θελουμε πίσω . Δεν είναι και τόσο νέος για να έχει τέτοια περιθώρια εξέλιξης !! Αν θες απλά έναν σταθερό σουτερ υπάρχουν πολύ καλύτερα επιλογές με τα ίδια λεφτά μην τα ξαναλέμε . Αυτά είχα να πω..


Λοιπον παμε να στα λυσω ενα ενα.

Συμπληρωματικο εναν παικτη που περσι ηταν το βασικο 4αρι της ομαδας εκπληξη που πηγε φαιναλ φορ δεν το λες.
Ιδιαιτερα οταν εμεις εχουμε να παμε -με τον φετινο 7 χρονια-
Ειπα απο τα καλυτερα 4αρια της ευρωπης και εσυ μου αναφερεις 3 τεσσαρια που οικονομικα ειναι απλησιαστα.
Οι συγκλετον, σενγκελια και μελι αγαπητε κοστιζουν κοντα στα 2 εκατ. Επισης ειπες 3 παικτες και μετα κτλ κτλ
Για πες πιο συγκεκριμενα αυτο το κτλ κτλ... Ονοματισε το...

Ασε που και τα φετιναι νουμερα του γουαιτ ειναι καλυτερ ακια του μελι και του σιγκλετον -αφηνω απ εξω τον υπερπαικταρα σενγκελια που ειναι τραυματιας.
Δεν λεω οτι ειναι κλαυτερος ο γουαιτ, απλα τα νουμερα του λεω.
Επισης λες παιρνει ριμπαουντ, παιζει αμυνα, κανει καρφωματα, δηλαδη τι αλλο θες να κανει να εξαφανιζει την μπαλα και να την εμφανισει στο δυχτακι? 4αρι ψαχνει η τον χουντινι?
Ναι δεν εχει φοβερο τριποντο, αλλα για τη θεση του ειναι αξιοπρεπεστατος.

Ο ντειβις ειναι ο καλυτερος σεντερ της ευρωλιγκα κατεμε.
Καλυτρος σιγουρα απο μιλουτινοφ, πουαριε και γκουνταιτις. Αν ηταν στα χερια του ομπραντοβιτς θα ηταν καλυτερος απο τον βεσελυ που ειναι τωρα.
Ξερεις με τι συμπαικτες παιζει ο βεσελυ και με τι ο ντειβις?
Μπορεις να θυμηθεις τον βεσελυ πριν 3-4 χρονια?

Φιλε μου ο αρχηγος της αλμπα οταν ερχεται σε μια ομαδα του τοπ 8 της ευρωπης δεν μπορει να εχει τον ιδιο ρολο.
Συμπληρωματικος θα ειναι και τουμπες θα κανει για να ερθει...
Δηλαδη θα πεις στον καθε σιβα να παιξει σε παναθηναικο, ολυμπιακο, μπαρτσελονα, αρμανι κτλ και θα προτιμισει την αλμπα? Για πες μου ενα παρομοιο παραδειγμα οταν τα λεφτα ειναι τα ιδια στο συμβολαιο?

Επισης καλαθης σλουκας και σιβα μια χαρα χωανε στην ομαδα, γιατι και οι αγωνες θα ειναι πολλοι και ο σλουκας θα παιρνει πολλα λεπτα στο 2 μαζι με παππα.
25 ο καλαθης στο 1, 5 ο σλουκας στο 1, 10 ο σιβα στο 1.
20 ο σλουκας στο 2, 15 ο παππας στο 2, 5 ο ντνενμον στο 2.
5 ο ντενμον στο 3 σε κοντα σχηματα.
Μια χαρα βγαινουν οι χρονοι -τωρα ολα αυτα αλλαζουν αναλογα με τον αντιπαλο, την μερα του καθε παικτη, τραυματισμους-

Τι τον θελω τον ντενμον? Εναν παικτη με φονικο σουτ θελω για 10 λεπτα, που να παιζει αξιοπρεπη αμυνα, φθηνο, να μην δημιουργει προβληματα, να του αρεσει εδω και να ξερει την ομαδα.
Ο ντενμον με ικανοποιει στα παραπανω κριτηρια...
Καλα πως θα μπορουσε ο ντενμον να ειχε τα ιδια νουμερα με τζειμς? Ο ενας ειναι ηγετης, ο αλλος αναλωσιμος ρολιστας.

ΥΓ: Μια ψυχη λεει τον γουαιτ στο 4 και τον ντειβις στο 5...

Ginobili
QUOTE(Johnny Marv @ Feb 24 2019, 20:49 ) *
Δεν γίνεται να συνεννοηθούμε μου φαίνεται... ήταν ο παππάς ο ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ μας το πρώτο 3μηνο ;; Τι λες ; Αρχικά δεν ήταν ! Αλλά και να ήταν ... τι να το κάνω ένα 3μηνο αν το υπόλοιπο 9μηνο είναι άφαντος ;; Και για πιο τρομακτικό παιχνίδι μιλάς ;; Τρομακτικό θα ήταν αν έβαζε 30 πόντους και στην άμυνα δεν έτρωγε πόντο . Τρομακτικά είναι τα παιχνίδια που κάνουν συχνά οι καλαθης,κλαϊμπερν,βεσελι,μιλουτινοφ κλπ όχι του παππα εναντίον του οσφπ ! Γυρνάω στο ρόστερ σου ... σου είπα εγώ να βάλεις ερικσον αντί λοτζο ; Αρχικά ο ερικσον δεν έρχεται με τα διπλάσια λεφτά αλλά με 200χιλ πάνω . 600χιλ ο ερικσον και 400χιλ ο λοτζο . Αλλά δεν ΔΟΥ πρότεινα καν τον ερικσον . Σου πρότεινα τον Χάρισον που είναι 2/3αρι με σουταρα παίζει άμυνα και έρχεται με 100χιλ παραπάνω . Και μάντεψε !! Παίζει και τα 30 παιχνίδια , όχι τα 10 . Επίσης αντί λαγκφορντ σου είπα να φέρεις έναν λανταλε με τα ίδια λεφτά !! Άρα σου βγάζω μπατζετ 100χιλ πιο ακριβό και ένα εκατομμύριο φορές πιο ορθολογικό . Δεν καταλαβαίνω που κολλάς και τι είναι αυτή η εμμονή με τον Κιθ . Γιατί να έχεις 1,5 πενταρια (ουντο και Παπατζον) και παράλληλα 6 Γκαρντ μαζί με λοτζο ;; Δεν βγάζει νόημα ! Και να πεις ότι έχεις 4αρι που παίζει και 5 ... μα τον τομας πρότεινες!


Το άλλο τρελό που είπες ... είναι ο ερικσον 2 επίπεδα κάτω από λοτζο ; Δες τα στατιστικά τους ! Δες τις ηλικίες τους ! Δες τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ που έπαιξε ο καθένας . Ο λοτζο έβαλε μια 20αρα πρώτο ματς φέτος και μετά όσο έπαιζε ήταν άφαντος και τραυματίστηκε και 2 φορές με αποτέλεσμα να χάσει καμία 10αρια παιχνίδια . Ο μπερτανς πως είναι πιο ακριβός από λαγκφορντ ; Φέτος και οι 2 με 500χιλ πληρώνονται . Απλά ο ένας έχει 50% στο τρίποντο και τον άλλο πριν τον τραυματισμό του τον έκραζε ο κάθε Παναθηναϊκός ! Τρύπα στην άμυνα και 36 πλέον ούτε στην επίθεση είναι το ίδιο αποτελεσματικός . Πως γίνεται να θες να τους κρατήσεις δεν καταλαβαίνω ....


Το μεγαλύτερο σου λάθος ωστόσο είναι αυτό που είπες ότι για Ευρωλίγκα χρειάζονται μόνο καλές μονάδες . Είσαι τελειως λάθος σε αυτό ! Για να πάρεις Ευρωλίγκα θες έναν σταθερό κορμό παικτών , έναν πολύ καλό προπονητή με παίκτες που εξυπηρετούν το μπάσκετ που θέλει να παίξει , μια αρκετά αξιόλογη βασική 5αδα , ρολιστες που δεν ζητάνε χρόνο και λεφτά αλλά ανα πάσα στιγμή μπορούν μα αλλάξουν τη ροη του αγώνα (και φυσικά που ταιριάζουν μεταξύ τους) και τέλος κάποιους ανερχόμενους παίκτες . Δεν γίνεται να έχεις 3 παικταράδες και οι άλλοι 9 να είναι άνω των 35 ή να μην βλέπονται !!

Άστο ρε φίλε...ζεις στην εποχή του Γκάλη και του Γιαννάκη.Δες το παιχνίδι με ΟΣΦΠ τι έχει κάνει ο Παπάς.Καλυτερα ..κάνε μου την χάρη να μην ξανασχοληθεις μαζί μου.
Δεν έχω να συζητήσω τίποτα για την κλάση του Λοτζεσκι και του Έρικσον...ούτε για τα οικονομικά δεδομένα που θέτεις... γιατί είναι εκτός πραγματικότητας.
Την μια θες να διώξεις όλους τους ξένους και τον Παπά...και την άλλη μας λες ότι η ομάδα που σήκωνει τις κούπες,δεν είναι αυτή με τις καλύτερες μονάδες αλλά αυτή με τον καλύτερο κορμό ....
Ginobili
QUOTE(basketikos13 @ Feb 24 2019, 22:52 ) *
Λοιπον εχουμε τα εξης δεδομενα:

- Για να παρεις ευρωλιγκα η να κανεις καλη πορεια χρειαζεσαι περισσοτερο ΠΟΙΟΤΗΤΑ και λιγοτερο ΠΟΣΟΤΗΤΑ.

- Χρειαζεσαι παικτες που κυριως στην ευρωπη εχουν αποδειξει την αξια τους και εχουν εμπειρια.

- Ο Γιαννακοπουλος εχει ψυχωση με τους ελληνες και τους πληρωνει υπερογκα -καλαθης, παπαπετρου, παππας, παπαγιαννης.

- Δεν εχουμε απεριοριστο μπατζετ, αλλα μπατζετ 10-11 εκατ αγωνιστικο.

Οποτε εγω θα φορτωνα 5 τοπ παικτες, 2-3 σε καλο επιπεδο που να μπορουν να βοηθησουν σε 3καποια πραγματα και 3-4 συμπληρωματικους.

ΡΟΣΤΕΡ

1 ΚΑΛΑΘΗΣ ΣΙΒΑ
1-2 ΣΛΟΥΚΑΣ
2 ΠΑΠΠΑΣ ΝΤΕΝΜΟΝ
3 ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ
3-4 ΤΟΜΑΣ
4. ΓΟΥΑΙΤ ΜΗΤΟΓΛΟΥ
5. ΝΤΕΙΒΙΣ ΒΟΙΤΜΑΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Καλαιτζακης και Λουντζης δεν θα βρουν χωρο οποτε καλυτερα να δωθουν δανεικοι.

- Εχεις 4 τοπ παικτες: Καλαθη και σλουκα στην περιφερεια, τον γουαιτ απο τα καλυτερα 4αρια στην ευρωπη και τον ντειβις απο τα καλυτερα σεντερ στην ευρωπη -αν οχι ο καλυτερος αυτη τη στιγμη-.

- Εχεις 4 παικτες με εμπειρια στην ευρωπη που μπορουν να σε βοηθησουν σε καποια βασικα πραγματα στο παιχνιδι.
Τον παππα για σκορ απο το 2, τον παπαπετρου για αμυνα στο 3 και βοηθεια στο 4, τον τομας για σκορ απο τις θεσεις 3-4 και τον βοιτμαν για αναπληρωματικο σεντερ και βοηθεια στο 4 σε ψηλα σχηματα.

- Τελος 5 παικτες συμπληρωματικους και στοιχηματα η για ειδικες αποστολες.
Τον σιβα για συμπληρωματικο ασσο, τον ντενμον για αξιοπιστο σουτ στο 2 κυριως και στο 3 σε κοντα σχηματα, τον μητογλου στο 4, τον γνωστο σε ολα του θαναση και τον παπαγιαννη συμπληρωματικο στο 5.

Οικονομικα μπορουμε να σηκωσουμε το συγκεκριμενο ροστερ.

Ο νεος ηγετης μας θα ειναι ο σλουκας, ο καλαθης θα του φυγει το αγψος και θα αποδωσει καλυτερα, το σημειο αναφορα μας στο 5 θα ειναι ο ντειβις και στο 4 ο γουαιτ.

Επισης κερδισουμε σε ομοιογενεια αφου μπορει να προσθετουμε 6 παικτες αλλα σλουκας και καλαθης θα εχουν ξαναπαιξει αρκετα μαζι στην εθνικη οποτε γνωριζονται, οπως το ιδιο θα συμβαινει και με το διδυμο γουαιτ ντειβις.
Ο βοιτμαν ειναι εμπειρος απο τα ευρωπαικα παρκε οποτε ο βαθμος προσαρμογης του θα ειναι ευκολος μιας και θα του ζητηθει να κανει αυτο που κανει τοσα χρονια στην μπασκονια -βοηθειες στο 4-5 για 20 ποιοτικα λεπτα-
Εντατικα θα γινουν στον σιβα που θα παιρνει 25 λεπτα στην Α1.

Συμφωνώ σε όλα.Η μόνη ένσταση μου είναι ο Τόμας,τον οποίο δεν θεωρώ ότι παίζει στο 3 για κανένα προπονητή.Ειναι περισσότερο 4αρι από τον Σιγκλετον,ο οποίος δεν ποσταρει επουδενί...ενώ ο Τόμας το έχει ως βασικό κομμάτι στο παιχνίδι του.Απο την άλλη,ο Σιγκλετον ντριπλαρει συνέχεια..ο Τόμας δεν μπορεί να βάλει την μπάλα κάτω.Επισης..ο Τόμας δεν έχει τόσο ευλυγισία,είναι περισσότερο μονοκόμματος ..για να μαρκάρει ευέλικτα 3ρια...ειδικά αυτά που σουτάρουν.Οσο έμεινε έξω ο Παπαπέτρου με τον αντίχειρα..και αρκετά μαλιστα..δεν τον είδαμε να παίζει ποτέ 3 τον Τόμας.
Johnny Marv
QUOTE(basketikos13 @ Feb 25 2019, 01:01 ) *
Λοιπον παμε να στα λυσω ενα ενα.

Συμπληρωματικο εναν παικτη που περσι ηταν το βασικο 4αρι της ομαδας εκπληξη που πηγε φαιναλ φορ δεν το λες.
Ιδιαιτερα οταν εμεις εχουμε να παμε -με τον φετινο 7 χρονια-
Ειπα απο τα καλυτερα 4αρια της ευρωπης και εσυ μου αναφερεις 3 τεσσαρια που οικονομικα ειναι απλησιαστα.
Οι συγκλετον, σενγκελια και μελι αγαπητε κοστιζουν κοντα στα 2 εκατ. Επισης ειπες 3 παικτες και μετα κτλ κτλ
Για πες πιο συγκεκριμενα αυτο το κτλ κτλ... Ονοματισε το...

Ασε που και τα φετιναι νουμερα του γουαιτ ειναι καλυτερ ακια του μελι και του σιγκλετον -αφηνω απ εξω τον υπερπαικταρα σενγκελια που ειναι τραυματιας.
Δεν λεω οτι ειναι κλαυτερος ο γουαιτ, απλα τα νουμερα του λεω.
Επισης λες παιρνει ριμπαουντ, παιζει αμυνα, κανει καρφωματα, δηλαδη τι αλλο θες να κανει να εξαφανιζει την μπαλα και να την εμφανισει στο δυχτακι? 4αρι ψαχνει η τον χουντινι?
Ναι δεν εχει φοβερο τριποντο, αλλα για τη θεση του ειναι αξιοπρεπεστατος.

Ο ντειβις ειναι ο καλυτερος σεντερ της ευρωλιγκα κατεμε.
Καλυτρος σιγουρα απο μιλουτινοφ, πουαριε και γκουνταιτις. Αν ηταν στα χερια του ομπραντοβιτς θα ηταν καλυτερος απο τον βεσελυ που ειναι τωρα.
Ξερεις με τι συμπαικτες παιζει ο βεσελυ και με τι ο ντειβις?
Μπορεις να θυμηθεις τον βεσελυ πριν 3-4 χρονια?

Φιλε μου ο αρχηγος της αλμπα οταν ερχεται σε μια ομαδα του τοπ 8 της ευρωπης δεν μπορει να εχει τον ιδιο ρολο.
Συμπληρωματικος θα ειναι και τουμπες θα κανει για να ερθει...
Δηλαδη θα πεις στον καθε σιβα να παιξει σε παναθηναικο, ολυμπιακο, μπαρτσελονα, αρμανι κτλ και θα προτιμισει την αλμπα? Για πες μου ενα παρομοιο παραδειγμα οταν τα λεφτα ειναι τα ιδια στο συμβολαιο?

Επισης καλαθης σλουκας και σιβα μια χαρα χωανε στην ομαδα, γιατι και οι αγωνες θα ειναι πολλοι και ο σλουκας θα παιρνει πολλα λεπτα στο 2 μαζι με παππα.
25 ο καλαθης στο 1, 5 ο σλουκας στο 1, 10 ο σιβα στο 1.
20 ο σλουκας στο 2, 15 ο παππας στο 2, 5 ο ντνενμον στο 2.
5 ο ντενμον στο 3 σε κοντα σχηματα.
Μια χαρα βγαινουν οι χρονοι -τωρα ολα αυτα αλλαζουν αναλογα με τον αντιπαλο, την μερα του καθε παικτη, τραυματισμους-

Τι τον θελω τον ντενμον? Εναν παικτη με φονικο σουτ θελω για 10 λεπτα, που να παιζει αξιοπρεπη αμυνα, φθηνο, να μην δημιουργει προβληματα, να του αρεσει εδω και να ξερει την ομαδα.
Ο ντενμον με ικανοποιει στα παραπανω κριτηρια...
Καλα πως θα μπορουσε ο ντενμον να ειχε τα ιδια νουμερα με τζειμς? Ο ενας ειναι ηγετης, ο αλλος αναλωσιμος ρολιστας.

ΥΓ: Μια ψυχη λεει τον γουαιτ στο 4 και τον ντειβις στο 5...


Για ουαιτ διαφωνώ πλήρως . Άρα 5αδα με καλαθη-2αρι-παπαπετρου-ουαιτ-5αρι θα σου άρεσε στον παο ; Αυτή η 5αδα θα έχει σουτ μόνο από το 2αρι . Από πουθενά αλλου . Θα κλείνουν πάλι μέσα , θα μαρκάρουν μόνο το 2αρι μας στο τρίποντο και στους υπόλοιπους θα λένε βαράτε μόνοι σας και αν τα βάλετε είστε μαγκες (όπως και φέτος δηλαδή) . Ναι θα φτιάξουμε στον τομέα των ριμπάουντ και στην άμυνα (χειρότερα από φέτος δεν γίνεται άλλωστε) αλλά και πάλι στην επίθεση δεν θα έχουμε καλούς χώρους . Δεν θα υπάρχει το κατάλληλο σπεισιγκ δηλαδή για να κάνει ο κάθε παίκτης αυτά που πρακτικά μπορεί . Όσο καλό κι αν θεωρείς τον ουαιτ ας δεχτούμε πως τουλάχιστον δεν ταιριάζει σε εμάς , όπως και ο σεγκελια που είναι και παιχτουρα δεν ταιριάζει σε εμάς αυτή τη στιγμή λόγω έλλειψης σουτ . Τώρα αν θες να σου πω κι αλλά 4αρια που βάζω πάνω από ουαιτ είναι πολλά . Πριν από αυτό όμως να σε ρωτήσω γιατί αναφέρεσαι στον Ουαιτ αποκαλώντας τον το βασικό 4αρι μιας ομάδας που πήγε φαιναλ 4 πέρσι και όχι ως το βασικό 4αρι της 13ης-14ης ομάδας φέτος ;; Από 4αρι καλύτερα από ουαιτ αυτή τη στιγμή έχουμε λοιπόν ραντολφ , τρεϊ τομπκινς , μοερμαν , κλαβερ (3/4αρι) , οριολα (5/4αρι) , πριντεζης , κουζμινσκας , τζεφ Μπρουκς , βοϊτμαν (5/4αρι) , τζονι ο’μπραιαντ , ντερικ Γουίλιαμς , γκιλ , μαλκομ τομας (5/4αρι) , μέχρι κι ο Λεντει . Αυτοί + τους 3 που ανέφερα πάνω + κάποιους από γιουροκαπ . Μπορεί να διαφωνούμε σε κάποιους από αυτούς αλλά στους περισσότερους λογικά θα συμφωνούμε !! Όσο για το 4αρι που θέλω , θέλω σίγουρα να έχει πάνω από 40% τρίποντο με τουλάχιστον 1 τριποντο ανά αγώνα , να κατεβαζει τα ριμπάουντ κι αν ρίχνει και καμία τάπα καλώς..

Από εκεί και πέρα η αλμπα είτε μέσω Γερμανίας είτε μέσω γιουροκαπ θα είναι Ευρωλίγκα του χρόνου και του παραχρόνου (και για όσο η μπαμπεργκ παίζει Τσάμπιονς λιγκ) οπότε ναι ο Σίβα άνετα θα επέλεγε να παίζει στην Ευρωλίγκα 30 λεπτά με την αλμπα και να το παλέψει σαν αουτσαϊντερ για να μπει πλειοφς παρα να παίζει σε εμάς στη καλύτερη 10 λεπτά κι ας φτάσει και φαιναλ 4 . Μην λέμε πως είναι ασήμαντος ο χρόνος συμμετοχής γιατί τότε παίκτες αν τον Λάρκιν ή τον τεοντοσιτς ή τον γουαναμεϊκερ θα έμεναν ΝΒΑ και ας μην έπαιζαν ποτέ . Τέτοιοι παίκτες θέλουν να έχουν σοβαρό ρολο σε ομάδες.

Για ντειβις ας κρατήσει ο καθένας την άποψη του . Εμένα πάντως αν τώρα μου λέγανε να επιλέξω μεταξύ γκουνταιτις και ντειβις θα διάλεγα τον πρώτο χωρίς δεύτερη σκέψη . Τέλος για ντενμον δεν διαφωνώ σε αυτά που λες αλλά θεωρώ πως υπάρχουν καλύτεροι παίκτες για αυτο το ρολο . Αυτά...
basketikos13
QUOTE(Ginobili @ Feb 25 2019, 01:42 ) *
Συμφωνώ σε όλα.Η μόνη ένσταση μου είναι ο Τόμας,τον οποίο δεν θεωρώ ότι παίζει στο 3 για κανένα προπονητή.Ειναι περισσότερο 4αρι από τον Σιγκλετον,ο οποίος δεν ποσταρει επουδενί...ενώ ο Τόμας το έχει ως βασικό κομμάτι στο παιχνίδι του.Απο την άλλη,ο Σιγκλετον ντριπλαρει συνέχεια..ο Τόμας δεν μπορεί να βάλει την μπάλα κάτω.Επισης..ο Τόμας δεν έχει τόσο ευλυγισία,είναι περισσότερο μονοκόμματος ..για να μαρκάρει ευέλικτα 3ρια...ειδικά αυτά που σουτάρουν.Οσο έμεινε έξω ο Παπαπέτρου με τον αντίχειρα..και αρκετά μαλιστα..δεν τον είδαμε να παίζει ποτέ 3 τον Τόμας.


Δεκτο. ως ενα σημειο. Απο την αλλη ουτε κλασικο τεσσαρι τον λες τον ντεσον, δεν μπορει να αντιμετωπισει καλα τεσαρια αμυντικα.
Εχει κινησεις τεσσαριου σε σωμα τριαριου.

Εγω δεν θελω να δωσω μια καλυψη για την θεση 3 γιατι ο παπαπετρου δεν ανηκει στις αδυναμιες μου -τουλαχιστον στην παρουσα φαση- και ο ιωαννης ειναι επιρρεπης στους τραυματσιμους.

Αν ξερει κανενα καλυτερο τεσσαροτριαρο απο τον ντεσον, με ευρωπαικη εμειρια και οικονομικος ποσταρε τον... Ισως ο μιτσοφ αλλα αυτος απλησιαστον, οταν τον προτεινε ο Αργυρης πεταγαμε χαρταετο.

Ο ντεσον δεν εχει θεση, οπως το λες ειναι περισσοτερο τεσσαρι, αλλα οχι κλασικο ι αυτο τον εβαλα μπαλαντερ, για να δινει βοηθειες και παραλληλα να δινει χωρο στον ιωαννη.

Μου θυμιζει τον γιανκοβιτς. Δεν ειχε θεση. Του ειπε ο πεδουλακης να δουλεψει για ασσος, δεν ηθελε, κατεληξε στον χολαργο...
Johnny Marv
QUOTE(Ginobili @ Feb 25 2019, 01:22 ) *
Άστο ρε φίλε...ζεις στην εποχή του Γκάλη και του Γιαννάκη.Δες το παιχνίδι με ΟΣΦΠ τι έχει κάνει ο Παπάς.Καλυτερα ..κάνε μου την χάρη να μην ξανασχοληθεις μαζί μου.
Δεν έχω να συζητήσω τίποτα για την κλάση του Λοτζεσκι και του Έρικσον...ούτε για τα οικονομικά δεδομένα που θέτεις... γιατί είναι εκτός πραγματικότητας.
Την μια θες να διώξεις όλους τους ξένους και τον Παπά...και την άλλη μας λες ότι η ομάδα που σήκωνει τις κούπες,δεν είναι αυτή με τις καλύτερες μονάδες αλλά αυτή με τον καλύτερο κορμό ....


Ποια οικονομικά δεδομένα ; 2 αλλαγές σου είπα πως πρέπει να κανεις με τα ίδια λεφτά ακριβως γιατί αλλιώς δεν βγαίνουν οι χρόνοι σε καμία θέση . Για τη κλάση του λοτζεσκι όπως και για του λαγκφορντ έχω να σου ευχηθώ να τους απολαύσεις στα επόμενα παιχνίδια (αλλά ξέχασα ο ένας από αυτούς είναι και πάλι τραυματίας) αλλά ευχαριστησου τους όσο μπορείς γιατί κανένας λόγιος προπονητής του χρόνου δεν θα επιλέξει να τους κρατήσει ... Όσο για τον κορμό , ναι θεωρώ είναι το Α και το Ω αλλά όταν είναι σωστά δομημένος . Αυτό δεν σημαίνει ότι αν έχουμε χάλια κορμό πρέπει να τον κρατήσουμε . Ξεκινάμε από την αρχή και σε 2-3 χρόνια θα δούμε αποτελέσματα...


Προφανώς δεν γνωρίζεις την έννοια της συζήτησης . Έχεις μια άποψη και θες να την επιβάλεις στον συνομιλητή σου , αν αυτός έχει διαφορετική άποψη από εσένα δεν θες καν να την ακούσεις κι αν ο άλλος επιμείνει εκνευρίζεσαι κι ολας . Επειδή ούτε εγώ θέλω να κάνω συζητήσεις (ούτε καν για κάτι τόσο απλό όπως τα φανταστικά ρόστερ που θα θέλαμε στην ομάδα μας , που οτιδήποτε θα ναι καλύτερο από το φετινό) με κάποιον που δεν μπορεί να ακούσει και να δεχτεί κάτι διαφορετικό από αυτό που πιστεύει ... θα σου κάνω την χάρη και θα σταματήσω να ασχολούμαι μαζί σου .

pan24
Ο Ουαιτ ειναι ενα καλο 4αρι και μεχρι εκει
Δεν κανει τιποτα σε τοπ βαθμο ομως εχει δυναμη,παλευει στα ριμπαουντ,αμυνα ενω στα ποδια ειναι αργος το προσπαθει και επιθετικα ενω δεν εχει ανελτυγμενο ποστ παιχνιδι η σουτ μεση αποστασης ειναι πολυ εξυπνος ωστε να παιρνει μονο προσπαθειες στα μετρα του με αποτελεσμα να εχει πολυ καλο ποσοστο
Ο μονος λογος που δεν τον θελω:Σε μια ομαδα με Καλαθη 1 και τον Παπαπετρου να παιρνει την πλειοψηφια του χρονου στο 3,δεν πα να εχεις και τον Κλει Τομπσον στο 2 το 4αρι πρεπει να ειναι φονιας στο τριποντο για να δουλεψει η ομαδα επιθετικα

Κατι παρομοιο με τον Ντειβις
Ο Ντειβις ειναι πολυ καλος επιθετικα.Σε σχεση με τον Βεσελυ ειναι λιγο χειροτερος επιθετικα απο τον φετινο,μαλλον καλυτερος απο τον περσινο
Η τεραστια διαφορα ειναι στην αμυνα.Ο Ντειβις ειναι ελαφρυς στα κιλα 4αριου και σπρωχνεται ευκολα,οχι ιδιαιτερα γρηγορος ουτε τρομερα αθλητικος αλλα καλος ριμπαουντερ
Ωστοσο δεν μπορει σε καμια περιπτωση να συγκριθει με εναν παικτη οπως ο Βεσελυ που βαζει 13,8 ποντους με 66,9% διποντο ενω ταυτοχρονα ειναι ο καλυτερος στην αμυνα ψηλος της Ευρωπης
Παιζει ενα ρολο και το υψος.Ο Ντειβις ειναι 2,08(για συγκριση 2,06 ο Γκιστ) ενω ο Βεσελυ ειναι δεινοσαυρος.Επειδη ειναι πολυ αθλητικος και ευελικτος δεν το καταλαβαινουμε αλλα εχει το υψος του Μιλουτινοφ(2,13)

Για τον Ντειβις τολμω να πω και θα δεχτω οποιο κραξιμο tongue.gif οτι ειναι περισσοτερο 4 παρα 5 και οτι στις περισσοτερες ομαδες που δεν εχουν ως απαραιτητο χαρακτηριστικο το τριποντο απο το 4 ο Ουαιτ θα επαιζε εκει
Και στην Ζαλγκιρις ειδικα περσι επαιζε αρκετα στο 4 με 5 τον Καβαλιαουσκας

Η ενσταση μου με τον Ντειβις ειναι το οικονομικο και μονο
Ο Ντειβις εχει συμβολαιο μεχρι το 2020 με την Ζαλγκιρις και παιρνει 1 μυριο μετα την ανανεωση της περασμενης ανοιξης
Μετα την φετινη σεζον και το ενδιαφερον που σιγουρα θα υπαρξει απο λεφταδες το κασε του θα ειναι γυρω στο 1,5 ενω θα πρεπει να πληρωθει και buy out στην Ζαλγκιρις
Ε να δωσεις κοντα στα 2 μυρια για τον Ντειβις μου φαινεται καπως υπερβολικο
basketikos13
QUOTE(Johnny Marv @ Feb 25 2019, 01:54 ) *
Για ουαιτ διαφωνώ πλήρως . Άρα 5αδα με καλαθη-2αρι-παπαπετρου-ουαιτ-5αρι θα σου άρεσε στον παο ; Αυτή η 5αδα θα έχει σουτ μόνο από το 2αρι . Από πουθενά αλλου . Θα κλείνουν πάλι μέσα , θα μαρκάρουν μόνο το 2αρι μας στο τρίποντο και στους υπόλοιπους θα λένε βαράτε μόνοι σας και αν τα βάλετε είστε μαγκες (όπως και φέτος δηλαδή) . Ναι θα φτιάξουμε στον τομέα των ριμπάουντ και στην άμυνα (χειρότερα από φέτος δεν γίνεται άλλωστε) αλλά και πάλι στην επίθεση δεν θα έχουμε καλούς χώρους . Δεν θα υπάρχει το κατάλληλο σπεισιγκ δηλαδή για να κάνει ο κάθε παίκτης αυτά που πρακτικά μπορεί . Όσο καλό κι αν θεωρείς τον ουαιτ ας δεχτούμε πως τουλάχιστον δεν ταιριάζει σε εμάς , όπως και ο σεγκελια που είναι και παιχτουρα δεν ταιριάζει σε εμάς αυτή τη στιγμή λόγω έλλειψης σουτ . Τώρα αν θες να σου πω κι αλλά 4αρια που βάζω πάνω από ουαιτ είναι πολλά . Πριν από αυτό όμως να σε ρωτήσω γιατί αναφέρεσαι στον Ουαιτ αποκαλώντας τον το βασικό 4αρι μιας ομάδας που πήγε φαιναλ 4 πέρσι και όχι ως το βασικό 4αρι της 13ης-14ης ομάδας φέτος ;; Από 4αρι καλύτερα από ουαιτ αυτή τη στιγμή έχουμε λοιπόν ραντολφ , τρεϊ τομπκινς , μοερμαν , κλαβερ (3/4αρι) , οριολα (5/4αρι) , πριντεζης , κουζμινσκας , τζεφ Μπρουκς , βοϊτμαν (5/4αρι) , τζονι ο’μπραιαντ , ντερικ Γουίλιαμς , γκιλ , μαλκομ τομας (5/4αρι) , μέχρι κι ο Λεντει . Αυτοί + τους 3 που ανέφερα πάνω + κάποιους από γιουροκαπ . Μπορεί να διαφωνούμε σε κάποιους από αυτούς αλλά στους περισσότερους λογικά θα συμφωνούμε !! Όσο για το 4αρι που θέλω , θέλω σίγουρα να έχει πάνω από 40% τρίποντο με τουλάχιστον 1 τριποντο ανά αγώνα , να κατεβαζει τα ριμπάουντ κι αν ρίχνει και καμία τάπα καλώς..

Από εκεί και πέρα η αλμπα είτε μέσω Γερμανίας είτε μέσω γιουροκαπ θα είναι Ευρωλίγκα του χρόνου και του παραχρόνου (και για όσο η μπαμπεργκ παίζει Τσάμπιονς λιγκ) οπότε ναι ο Σίβα άνετα θα επέλεγε να παίζει στην Ευρωλίγκα 30 λεπτά με την αλμπα και να το παλέψει σαν αουτσαϊντερ για να μπει πλειοφς παρα να παίζει σε εμάς στη καλύτερη 10 λεπτά κι ας φτάσει και φαιναλ 4 . Μην λέμε πως είναι ασήμαντος ο χρόνος συμμετοχής γιατί τότε παίκτες αν τον Λάρκιν ή τον τεοντοσιτς ή τον γουαναμεϊκερ θα έμεναν ΝΒΑ και ας μην έπαιζαν ποτέ . Τέτοιοι παίκτες θέλουν να έχουν σοβαρό ρολο σε ομάδες.

Για ντειβις ας κρατήσει ο καθένας την άποψη του . Εμένα πάντως αν τώρα μου λέγανε να επιλέξω μεταξύ γκουνταιτις και ντειβις θα διάλεγα τον πρώτο χωρίς δεύτερη σκέψη . Τέλος για ντενμον δεν διαφωνώ σε αυτά που λες αλλά θεωρώ πως υπάρχουν καλύτεροι παίκτες για αυτο το ρολο . Αυτά...


Ας κρατησουμε για ντειβις και ουαιτ την αποψη του ο καθενας, διαφωνουμε στο επακρο.

Απλα 2 πραγματακια:

- Οι γουαναμεικερ, λαρκιν κτλ αυτου του κοσμου δεν ερχονται στην ευρωπη η πανε στην κινα για να εχουν αντι 10-15 λεπτα στο nba χρονο 30 λεπτων. Δεν τους ενδιαφερει ο χρονος, κυριως τους ενδιαφερει το χρημα.
Ως επι τω πλειστον ετσι, οι εξαιρεσεις απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα...

- Η φετινη ευρωλιγκα ειναι διοργανωση 3,5 ταχυτητων.
1 επιπεδο φενερ τσσκα ρεαλ
2 επιπεδο εφες μπαρτσελονα
3 επιπεδο ολοι οι υπλοιποι
4 επιπεδο καναρια, μπουντουσνοστ, νταρουσαφακα.

Γι αυτο η φετινη ζαλγκιρις δεν ειναι σακος του μποξ. Εχασε απο περσι μισιτς, πανγκος, τουπαν, που ηταν κομβικοι παικτες της η βασικη ραχοκοκαλια της περιφερεια της.
Γι αυτο σου λεω οτι με σλουκα καλαθη ο γουαιτ θα κανει παππαδες...

ΥΓ: Οχι και ο λεντει καλυτερος του γουαιτ ομως ρε φιλε. Ουτε ο ιδιος δεν θα το λεγε αυτο...
Johnny Marv
QUOTE(basketikos13 @ Feb 25 2019, 02:29 ) *
Ας κρατησουμε για ντειβις και ουαιτ την αποψη του ο καθενας, διαφωνουμε στο επακρο.

Απλα 2 πραγματακια:

- Οι γουαναμεικερ, λαρκιν κτλ αυτου του κοσμου δεν ερχονται στην ευρωπη η πανε στην κινα για να εχουν αντι 10-15 λεπτα στο nba χρονο 30 λεπτων. Δεν τους ενδιαφερει ο χρονος, κυριως τους ενδιαφερει το χρημα.
Ως επι τω πλειστον ετσι, οι εξαιρεσεις απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα...

- Η φετινη ευρωλιγκα ειναι διοργανωση 3,5 ταχυτητων.
1 επιπεδο φενερ τσσκα ρεαλ
2 επιπεδο εφες μπαρτσελονα
3 επιπεδο ολοι οι υπλοιποι
4 επιπεδο καναρια, μπουντουσνοστ, νταρουσαφακα.

Γι αυτο η φετινη ζαλγκιρις δεν ειναι σακος του μποξ. Εχασε απο περσι μισιτς, πανγκος, τουπαν, που ηταν κομβικοι παικτες της η βασικη ραχοκοκαλια της περιφερεια της.
Γι αυτο σου λεω οτι με σλουκα καλαθη ο γουαιτ θα κανει παππαδες...

ΥΓ: Οχι και ο λεντει καλυτερος του γουαιτ ομως ρε φιλε. Ουτε ο ιδιος δεν θα το λεγε αυτο...


Οκ. Δεν θέλω να σου μείνει πως λέω τον ουαιτ κακό παίκτη και τη τελευταία επιλογή μιας ομάδας για τη θέση 4 . Αντιθέτως ! Τον θεωρώ αρκετά ποιοτικό (όχι τόσο όσο τον θεωρείς εσυ tongue.gif αλλά σίγουρα δεν τον θεωρώ άχρηστο) . Αυτό που θέλω να κρατήσεις από αυτά που είπα για τον ουαιτ είναι πως θεωρώ πως σε καμία περίπτωση με αυτό το τρίποντο που ουσιαστικά δεν έχει θα μπορέσει να ταιριάξει σε μια ομάδα με καλαθη να παίζει 25-30 λεπτά στο 1 και παπαπετρου-Θανάση να παίζουν 20-25 λεπτά στο 3 . Χίλιες φορές ο κουζμινσκας πχ !! Αυτό θέλω να πω .. Από εκεί και πέρα απλώς σκέψου πως ο ουαιτ παίζει όπως παίζει αυτή τη στιγμή με έναν γκριγκονις και έναν Ουλανοβας στο 3 (όχι με Ιωάννη και Θανάση) και με έναν Ουόλτερς και γουολκαπ στο 1 (όχι με καλαθη) . Αυτό συνεπάγεται πως έχει περισσότερους χώρους για να τρέξει , να μπορεί ριμπάουντ και να τελειώσει φάσεις
Thodoros
QUOTE (stefkorner @ Feb 24 2019, 20:55 ) *
Brad Wanamaker NBA Salary

838 χιλιαρικα μεικτα !
αυτο ειναι ενα site που δημοσιoποιει τους μισθους για ολους τους παικτες,με βαση επισημα στοιχεια !
μπορει να σε διαβεβαιωσει και ο Pan που το εχει ψαξει ,οτι αυτο ειναι το ποσο !
τωρα αν ειναι επειδη δεν βολευει τον συλλογισμου σου, να τo παμε οτι πηρε κ αλλα σε μαυρα
η οτιδηποτε τετοιο μπορει να υπονοεις; δεν θα ακολουθησω,σορι !
καλη συνεχεια λοιπον..


Δεν χρειάζεται να με διαβεβαιώσει κανένας και για τίποτα, ένας παίκτης που ήταν στην Ευρώπη και έπαιρνε 2Μ μετά από κακή χρονιά στο nba (που σχεδόν για όλους είναι το πιθανότερο σενάριο εκτός περιπτώσεων) θα έρθει Ευρώπη για να πάρει 1.5Μ εφόσον το όνομα του είναι γνωστό. Ούτε ο 1ος ούτε ο τελευταίος είναι που έκανε το ταξίδι γυρίζει με άδεια χέρια από εκεί (που παίζουν και οι Καλύτεροι παικταράδες και όχι οι Λάσμε ςςςς ....το Σ είναι από άλλη Ιστορία cool.gif ).

Ότι έκανε και ο Νάναλι ότι έκανε και ο Τζειμς που ήρθε σε εμάς για να φτιάξει τα κακός κείμενα για το όνομα του κτλ-κτλ.
Εδώ είδες ο Κιλ Πατράκος ήθελε 200χιλ ανά μήνα για να κάνει ένα ματς με Κύμη και στην Ευρώπη μετά από 2 μήνες να λέμε ότι είναι απλά θετικός αλλά όχι καθοριστικός! Που ήρθε για να κάνει την διαφορά και διαφορά δεν βλέπουμε!
Το να έρθει στον Παναθηναικό με συμβόλαιο 1Μ ή λιγότερα όπως λες είναι περισσότερο σενάριο επιστημονικής φαντασίας (πόσο μάλλον όταν δεν έχει δικιά του θέση καθαρή και έρχεται για να μπει πίσω από κάποιον που ξέρει ότιθα γράφει χρόνους, όπως και του Σλούκα δλδ που δεν βλέπω κανέναν λόγο να φύγει από τα σίγουρα για να πάρει : Τα ίδια χρήματα! στην καλύτερη και στην τελική να το κράζουν ανά 2 ματς που δεν έβαλε το σουτ αυτός που έπρεπε για να μπούμε στο Ματς .

Δεν το βλέπω πιθανό, Αν έρθουν αυτοί πίσω θα έχουν προτάσεις γιατί έχουν και μια ιδέα από το πρωτάθλημα πως παίζεται εδώ!αυτή είναι η γνώμη μου. Καλή συνέχεια.
Thodoros
ΥΓ. έχει μεγάλη πλάκα πάντως το σπορ με 400χιλ έρχεται τρέχοντας , σιγά μην ζητήσει 2Μ ( αυτό είναι θράσος )

Το καλοκαίρι έχετε να δω πάλι τι θα ανακαλύψουμε για Σέντερ και για συμπληρωματικό 1 καθώς και σε σουτέρ! Θα έχει γέλιο γιατί λεφτά δεν έχει καρδία μου! biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.