Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Προτάσεις για παίκτες/ρόστερ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109
john wick
QUOTE (shtarkws @ Jun 17 2018, 20:15 ) *
Σινγκλετον και Τζέιμς φαίνεται να αποχωρούν όπως ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Αν τους αντικαταστατησουμε σωστά θα δούμε άλλη ομάδα του χρόνου. Επειγόντως έναν παίκτη να ξεκουράζει τον Καλαθη




Μην το δενεις...
Ειδικα για Singleton.
djibriliant
Για εμένα η χρονιά δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, αρκετά διαστήματα παίζαμε κακό μπάσκετ και αρκετά λάθη απο τον Τσαβι με ενα ρόστερ που παρά τις χτυπητές αδυναμίες ήταν για φαιναλ4, παίξαμε και καλό μπασκετ αλλα κατα διαστήματα. Τουλάχιστον πήραμε το πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν πρέπει να καλύψει τις αδυναμίες μας. Προσωπικά ελπίζω σε 3-4 στοχευμένες μεταγραφές και φυγή 6-7 παικτών. Με την φυγή Σινγκλετον Τζειμς θα έχουμε εναν τοπ πλειμεκερ και πολλούς άριστους ρολίστες ας θυσιαστούν κάποιοι για να έρθουν τοπ παίκτες, ξαναλέω στο να φύγει ο Ντενμον και ο κάθε Ντενμον για να έρθει ο αντιστοιχος ντενμον δεν μου λέει κατι.
ΥΓ. Ο Παπαπέτρου δεν με τρελαίνει απο τη στιγμή που εχουμε θαναση που δεν έχει τριποντο(αν και ουτως ή άλλως δεν νομίζω οτι υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες)
saniboy
Ήρθε η ώρα της χαράς του μάνατζερ που κρύβουμε μέσα μας..

1. Calathes - Henry P. - Kalaitzakis
2. Bertans - Pappas - Dentmon
3. Rivers - Antetokounmpo - Lojeski
4. Payne - Vezenkov - Mitoglou
5. Motiejunas - Gist - Vougioukas

(8 ξένοι, αν δεν πάρει διαβατήριο ο Gist, οπότε κάνεις διαχείριση ευρωλίγκα - πρωτάθλημα όπως φέτος..)
irving
QUOTE(saniboy @ Jun 17 2018, 23:42 ) *
Ήρθε η ώρα της χαράς του μάνατζερ που κρύβουμε μέσα μας..


ναι γιατι πριν δεν προτειναμε ροστερ smiley.gif

Phobos&Deimos
Οπως είχα πεί και λίγες μέρες πρίν το σημαντικότερο ειναι να ανανεώσουμε καλάθη σιγκλετον .Για τζέιμς δεν είμαι σίγουρος οτι χρειάζεται απο θέμα οτι θα ζητάει κάπου στο 1,3-1,5 μυρια για να μείνει .Με λιγότερα χρήματα βρισκουμε και κάποιον ισάξιο . όσον αφορά ρίβερς λότζο πιστεύω πρέπει να μην επηρεαστούμε απο την εικόνα των τελικών και απο συναισθηματισμούς .Αν όχι και οι 2 ,ενας απο τουσ 2 πρέπει να φύγει.Επίσης τότε που είχε αναφερθεί για ουλανόβας σκέφτομαι αν γίνει καμια τράμπα με λεκαβίτσιους κάτι που μας συμφέρει και μετα μπορούμε να ψάξουμε ενα μπακ απ του καλάθη με στοιχεία που θα συμπληρώνουν καλύτερα αυτούς τους 2.


Ακόμα το πιο σημαντικό είναι σταδιακά να χτίζουμε τον ελληνικό κορμό μας.Φέτος έγινε με αντετοκούμπο μητογλου .Του χρόνου θα μπορούσε να προστεθεί ενας εκ των παπαπέτρου η βεζενκοφ(Ή ακόμα και οι 2)
stefkorner
QUOTE (stefkorner @ Jun 16 2018, 20:24 ) *
παμε και ενα τελευταιο ροστερακι πριν τον αυριανο τελικο
(με την ελπιδα να το σηκωσουμε-να μεινει ο Πασκουαλ -να εμφανιστει..επιτελους στην σειρα ο Παππας)

Λοβερν,Γκιστ,Ογκαστ
Κουζμινσκας (4-3),Βεζενκοφ,Μητογλου
Σιλντς(3-2),Λοτζο(2-3),Θανασης
Σλοαν(κομπο),Παππας
Καλαθης,Λαπροβιτολα



7.ος ξενος ο Λοτζο,που τυγχανει να ειναι και ο μοναδικος ηλικιακα πανω απο 30..


πηγε γουρικο το τελευταιο ροστερακι ,ετσι ..; smiley.gif
κανω μια αναπροσαρμογη με Εντουρ & Παπαπετρου αντι Κουζμινσκας & Ογκαστ και εχουμε

-Λοβερν,Γκιστ
-Εντουρ (μπορει και στο 5 για οποτε&οσο χρειαστει) , Βεζενκοφ,Μητογλου
Παπαπετρου(3-4)
-Σιλντς(3-2),Θανασης
Λοτζο (2-3)
-Σλοαν(κομπο), Παππας
- Καλαθης,Λαπροβιτολα

*αν οι απαιτησεις του Λοβερν δεν ξεπερασουν τα 2m ,οπως τα υπολογιζω φτανουν !
*Σιλντς προλαβαινουμε δεν προλαβαινουμε,καθως ηδη βγηκαν δημοσιευματα πως τον ζαχαρωνει ο Κερεχετα...

muldergre
Εκτός από τον Καλάθη, ο Γιαννακό θα πρέπει να κάνει άλλη μια υπέρβαση και να κρατήσει αυτόν τον παικταρά που λέγεται Μάικ Τζέιμς. Αν δεν έχει υπογράψει στο Μιλάνο, αξίζει η θυσία. Ο παίκτης αυτός μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι ανά πάσα στιγμή.

Κατά την γνώμη μου επίσης πρέπει να ανανεωθεί ο Λοτζέσκι, γιατί στα κρίσιμα απέδειξε την ποιότητά του, ενώ ο τραυματισμός του ήταν μάλλον άσχετος σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο παρελθόν.

Θα ήθελα πολύ να μείνει και ο Σίνγκλετον, αλλά το θεωρώ παρα πολύ δύσκολο, με βάση την περσινή άρνηση για επέκταση συμβολαίου.

Ο Παππάς επίσης εξυπακούεται ότι πρέπει να ανανεωθεί.

Από εκεί και πέρα, τα μεγάλα λάθη ήταν ότι το δεύτερο τεσσάρι και - ειδικά - το δεύτερο πλέι μέικερ δεν πρέπει να τρώνε θέσεις ξένου. Εφόσον τελικά μείνει ο Ντένμον, θα πρέπει αντί για τον Λέκα να αποκτηθεί κάποιος Έλληνας (Κόνιαρης), εφόσον μείνει ο Καλάθης. Οπότε πας για θέση ξένου μείον από εδώ.

Κρατάς τον Λοτζέσκι, παίρνεις Παπαπέτρου στο "3". Εξ όσων διαβάζω, ο Ρίβερς δύσκολα θα μείνει, άρα νομίζω ότι θα κρατήσει τον Λότζο, λόγω και καλής χημείας με τον Καλάθη αλλά και ότι είναι φορέας διαφορετικής νοοτροπίας σε σχέση με άλλους Αμερικανούς.

Αν πας για έναν καλό ξένο αντί-Σίνγκλετον, μπορείς να πάρεις Βεζένκοφ για μια επιπλέον λύση στο "4". Ενδεχομένως κρατάς και Πέιν που τον ξέρεις.

Συνεπώς:

ΓΚΑΡΝΤ: Καλάθης, Τζέιμς, Κόνιαρης, Ντένμον, Παππάς

ΣΜΟΛ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ: Λοτζέσκι, Παπαπέτρου, Θανάσης

ΠΑΟΥΕΡ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ: Βεζένκοφ, Μήτογλου, Ξένος αντί - Σίνγκλετον

ΣΕΝΤΕΡ: Γκιστ, Πέην, Βουγιούκας, Όγκαστ

Αν ο Τζέιμς χαιρετήσει, πρέπει να πάμε σε έναν Αμερικανό με το ίδιο στυλ και ικανότητα στο ένας εναντίον ενός.
Εάν ο Γκάμπριελ έχει συμβόλαιο και μπορούμε να κάνουμε κάτι ανάλογο με Γκιστ - Πάνκο, ας το ψάξουμε.
pogasgeo
Καλαθης,Ροτσεστι,Πιερ Τζακσον
Νεμανια Νεντοβιτς,Παππας
Ριβερς,Λοτζεσκι
Σενγκελια,Αντετοκουμπο
Γκιστ,Πεην,Βουγιουκας

+Μητογλου,Ογκαστ για Ελλαδα
Victor_Mannheim
κριμα που φευγει ο τζειμς
whaler
QUOTE (Victor_Mannheim @ Jun 18 2018, 08:23 ) *
κριμα που φευγει ο τζειμς


Έχεις κάποια πηγή;

Προσωπικά, δε το θεωρώ κρίμα και νομίζω την ίδια γνώμη έχει και ο Τσάβι, γι'αυτό και στους Τελικούς στηρίχτηκε πάνω του μόνο όταν ο Καλάθης είχε πρόβλημα με τα φάουλ.
Παιχταράς αδιαμφισβήτητα, δε νομίζω πως ταιριάζει στον ΠΑΟ όμως.
pan24
Ο Τζειμς στην συνεντευξη στο eurohoops λεει περιπου τα αναμενομενα,οτι η Αρμανι εχει δειξει ενδιαφερον αλλα ακομα δεν εχει υπογραψει,οτι ρολο στην παραμονη η μη θα παιξει το οικονομικο,ο ρολος του(ομως λεει οτι πιστευει πως σε οποιαδηποτε ομαδα ο ρολος του θα ειναι ιδιος) και η παραμονη του κορμου
Σε αυτο θελω να σταθω
Συγκεκριμενα λεει αυτο

QUOTE
Δεν ξέρω αν θα προτιμούσα να παίξω με διαφορετικούς συμπαίκτες, αντί να συνεχίσω δίπλα στον Νικ (Καλάθη), τον Κρις (Σίνγκλετον) και τον Γκιστ (Τζέιμς). Όλοι μας θα μείνουμε ελεύθεροι

Ο Γκιστ διετες ειχε υπογραψει
Μηπως ηταν 1+1 και εχουμε την δυνατοτητα αποδεσμευσης του;
Αλλιως δεν εχει λογικη να τον αναφερει μαζι με τους αλλους 2 που ληγουν τα συμβολαια τους
rahxephon13
QUOTE (Victor_Mannheim @ Jun 18 2018, 09:23 ) *
κριμα που φευγει ο τζειμς

Μην το δένεις κόμπο https://www.eurohoops.net/el/heba-el/697025...-paramonis-mou/ και πάλι πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό άλλα νομίζω υπάρχουν κάποιες λίγες πιθανότητες να μείνει.
Nemesakos
Ας μπω και γω στο χόμπι των μεταγραφών. Πάντα πιστός στο δόγμα μου, μεταγραφολογία μετά τους τελικούς. smiley.gif

Ονόματα ακόμα δεν ξέρω αν θα γράψω ωστόσο με βάση αυτά που είδαμε φέτος από την ομάδα μπορώ απλά να πω τι παραπάνω χρειάζεται ή τι έλειψε σε υπερθετικό βαθμό ώστε να είναι ακόμα καλύτερη η ομάδα.

1) Το βασικό είναι ότι όταν είναι στον πάγκο ο Καλάθης, ο Παναθηναϊκός βαλτώνει. Δυστυχώς ο Λεκαβίτσιους έχει αρνητικό πρόσημο σαν οργανωτής. Περισσότερο combo ή sg θύμισε παρά pg. Οπότε σε αυτή την λογική χρειάζεται σίγουρα ένας παίκτης που να μπορεί να οργανώσει την ομάδα. Συνδυαστικά και με την έλευση του Τζέιμς, είδαμε πως το στυλ της ομάδας άλλαζε άρδην κάτι το οποίο μπέρδευε ακόμα και την ίδια την ομάδα (πέρα από εμάς που τα χαρακτηρίζαμε μπάσκετ αλάνας, που ήταν δλδ)

2)Παιχνίδι με post. Σε αυτό το ρόστερ post είχε μόνο ο Ιάν ο οποίος είναι καλός χρυσός και άγιος αλλά δυστυχώς είναι για περιορισμένο χρόνο. Οπότε παίκτες που μπορούν να απειλήσουν και με πλάτη είτε από το 3 είτε από το 4 είτε από το 5 είναι καλοδεχούμενοι.

3) περισσότερη ποιότητα στην second unit. Και μιλάω κατά βάση για τους ξένους. Λέκα, Γκάμπριελ, Ντένμον, συνδυαστικά με την αστάθεια του Παππά, τον περιορισμένων δυνατοτήτων Βουγιούκα, του άγουρου Μήτογλου του Θανάση που ακόμα δεν έχει μάθει να κοντρολάρει τον εαυτό του και του Όγκαστ που μαθαίνει ακόμα το άθλημα, είχε ως αποτέλεσμα η απόσταση της βασικής 5άδας με την δεύτερη να είναι τεράστια. Δεν είναι τυχαίο που πάντα στις β περιόδους η ομάδα ότι έχτιζε στο α δεκάλεπτο, το χαλούσε.

4) Περισσότερο μυαλό παρά ακατάσχετη αθλητικότητα.


Κατά την ταπεινή μου άποψη, από το υπάρχον ρόστερ θέση έχουν σίγουρα οι παρακάτω.

Καλάθης, Παππάς, Γκιστ, Μήτογλου, Σίνγκλετον, Όγκαστ, Πέιν

Ρίβερς: Τον βάζω εδώ λόγω τραυματισμού. Αν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον ώμο να μείνει με 1000
Λεκα υπό προϋποθέσεις:Η βασική θα ήταν να ψηλώσει αλλά. Ωστόσο έχει εξαιρετικό ίσως το πιο σταθερό σουτ στην ομάδα.
Ντένμον: Θετικός. Από το πόσο σταθερός θα είναι θα κριθεί αν θα μείνει. Αλλά πως να το προεξοφλήσεις?
KG: Δεν έχει θέση
Λοτζέσκι: Ίσως ο καλύτερος σουτέρ της ομάδας, αλλά το «αλλά» που υπάρχει είναι μεγάλο. Ευπαθής. Δεν είναι ο ένας μήνας που μπορεί να μείνει έξω, αλλά το δίμηνο που θα κάνει να επανέλθει. Αυτό είναι πιο σημαντικό.
Τζέιμς: Δεν είμαι φαν το χω γράψει άπειρες φορές. Το μπάσκετ που πρεσβεύει δεν είναι για τα γούστα μου. Μαρέσει μαζί με Καλάθη, δεν αντέχω να είναι μόνος του στο παρκέ. Αν στην 5άδα των γκαρντ προστεθεί ένας ακόμα χειριστής 'ωστε να πάει ο Μάικ μόνιμα στο 2 εγώ είμαι 100% στο να μείνει. Αν ο δεύτερος πόλος είναι αυτός τότε δεν θα θελα να μείνει.
Βουγιούκας: Τιμιότατος αλλά με +1 χρόνο στην πλάτη θα ήθελα να μείνει μόνο αν δεν βρεθεί τίποτα πιο αξιόλογο.

Εφόσον ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα μπροστά, γιατί τις 2 χρονιές με τον Τσάβι ότι και να λέμε έχει κάνει αρκετά βήματα προς τα μπρος, θα πρέπει να διατηρήσει ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του κορμού του. Να φύγουν 9 ξένοι για να έρθουν ακόμα 9 θα είναι πισωγύρισμα. Ακόμα και οι 7 που γράφω ότι είναι στο δικό μου μυαλό 50-50 για να μείνουν ή φύγουν ή απλά να φύγουν, είναι πάρα πολύ.

Όπως έχω ξαναγράψει στο ρόστερ θα έκανα απλά 3 προσθήκες και τίποτα περισσότερο. Και σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση η ομάδα να έχει 9 ξένους. Τώρα στα ονόματα με αυτούς που θέλω το μπάτζετ θα ξεφύγει αρκετά. Αλλά θεωρώ ότι στο 5 αλλά και στην αλλαγή του καλάθη θα πρέπει να δαπανηθούν αρκετά.

Πχ. Αν μείνει ο Σίνγκλετον με τον Μήτογλου θα καλύπτουν το 4 και θα έχουν ελάχιστη βοήθεια από Γκιστ
Στο 5 θα υπάρχει ολίγον από Γκιστ σε δεύτερο ρόλο πλέον.Οπότε προσωπικά θα πήγαινα 2 σέντερ.
Ένας ο Τζάστιν Χάμιλτον και ένας ο Παπαγιάννης. Με Χάμιλτον έχεις και πλάτη και πρόσωπο και σουτ από μακρυά. Με παπαγιάννη έχεις έναν ακόμα Έλληνα, ένα ακόμα ταλέντο και παιχνίδι με πλάτη. Σίγουρα είναι ακριβοί αλλά θεωρώ ότι θα συνθέσουν ίσως την πιο δυνατή 5άδα ψηλών στην Ευρωλίγκα.

Στο 1 υπάρχουν επιλογές που να μπορούν να καλύψουν το κενό του Καλάθη αλλά και να συνυπάρξουν με τον Τζέιμς εφόσον μείνει. Έχετε γράψει οι περισσότεροι πολλές περιπτώσεις. Ίσως θα ήταν επιτέλους η κατάλληλη περίοδος ο Νικ να αρχίσει να καλύπτεται επάξια. Ακόμα και με παίκτη ο οποίος είναι μεγαλύτερης ηλικίας. Εδώ χρειάζεται εμπειρία.

Αυτά τα λίγα..

irving
τι κονιαρης πισω απο τον καλαθη? μπορει να σταθει ο κνιαρης στην ευρωπη? μακαρι να μπορουσαμε να ειχαμε ελληνα για μπακ απ του καλαθη αλλα δεν υπαρχει.

φυγη τζειμς και παραμονη ντενμον και λεκα κανουν την περιφερεια αδυναμη.
stefkorner
ενδιαφερον εχει να δουμε και τους 3 που μειναν εκτος ροστερ στην α1 κενδεικτικα τι καναν χθες!ετσι αναφερω.. :
ο Ντενμον ηταν παντου στο οακα οχι μονο στα μεθεορτια..αλλα και απο τις 5.00 στην προθερμανση..
ο Πειν αν και ποτε δεν επαιξε στην α1 εκανε πανηγυρικο ποστ στο ινστα
ο Γκαμπριελ αφαντος..

θα δινα τις εξης πιθανοτητες παραμονης : ντενμον 45 % ,πειν 35% ,γκαμπριελ 5 %
john wick
Συμφωνα με το γραφείο τυπου (Κοντός) στον sportfm, η ομαδα θα παει σε αποαμερικανοποιηση..
Για Καλαθη δηλωσε αισιόδοξος...
Για Singleton ψιλοχλωμο (δεν εχει λεει υπογράψει στην Φενερ αλλα δεν ξέρει αν θα του κανουμε προταση..) ..
Για Rivers 50-50..
basket72
QUOTE (pan24 @ Jun 18 2018, 10:37 ) *
Ο Τζειμς στην συνεντευξη στο eurohoops λεει περιπου τα αναμενομενα,οτι η Αρμανι εχει δειξει ενδιαφερον αλλα ακομα δεν εχει υπογραψει,οτι ρολο στην παραμονη η μη θα παιξει το οικονομικο,ο ρολος του(ομως λεει οτι πιστευει πως σε οποιαδηποτε ομαδα ο ρολος του θα ειναι ιδιος) και η παραμονη του κορμου
Σε αυτο θελω να σταθω
Συγκεκριμενα λεει αυτο


Ο Γκιστ διετες ειχε υπογραψει
Μηπως ηταν 1+1 και εχουμε την δυνατοτητα αποδεσμευσης του;
Αλλιως δεν εχει λογικη να τον αναφερει μαζι με τους αλλους 2 που ληγουν τα συμβολαια τους


Θετικό για σας η αναφορά σε Γκιστ, προς προβληματισμό όμως η συνολική αναφορά στα συμβόλαια που λήγουν και δη σε αυτό το Καλάθη. Ενδεχομένως να είναι ένα καλοκαίρι δραστικών αλλαγών σε πολλά μέτωπα και για τους 2 μεγάλους.
stefkorner
QUOTE (john wick @ Jun 18 2018, 17:28 ) *
Συμφωνα με το γραφείο τυπου (Κοντός) στον sportfm, η ομαδα θα παει σε αποαμερικανοποιηση..
Για Καλαθη δηλωσε αισιόδοξος...
Για Singleton ψιλοχλωμο (δεν εχει λεει υπογράψει στην Φενερ αλλα δεν ξέρει αν θα του κανουμε προταση..) ..
Για Rivers 50-50..


φανταζομαi το 50-50 ριβερς θα παραπεμπει σε ενα ενδεχομενο συμβολαιο υψους 700 k ! lλιγο παραπανω απ οσα πηρε την πρωτη του χρονια!δεν νομιζω να εχουμε προθεση να δωσουμε παραπανω!και δεν πρεπει πιστευω..
Nemesakos
Για την αποαμερικανοποίηση εν μέρη συμφωνώ. Δεν είναι πανάκεια γιατί είδαμε και τον Ολυμπιακό που φέτος προσπάθησε να το κάνει και δεν του βγήκε όπως θα θελε (3+3 άσχετο που στην πορεία και λόγω τραυματισμών ήρθαν και Μπράουν Ουίλτζερ)..

Αλλά στην ουσία αν έπρεπε να κρατήσει κάποιους από τους Αμερικάνους σίγουρα θα ξεκινούσα από Σίνγκλετον και στην συνέχεια θα πήγαινα σε Ρίβερς. Δεν θεωρώ πως ο Τσάβι επιθυμεί να φύγει ο Κρις, ίσως να του κρατάνε την περσινή άρνηση συμβολαίου. Όπως και να έχει εφόσον δεν είναι στα πλάνα ο Σίνγκλετον πρέπει να βρεθεί κάτι πάρα πάρα πολύ δυνατό για να καλύψει το κενό του..

Το δίδυμο Βεζένκοφ Μήτογλου δεν θέλω ούτε να το φαντάζομαι στο 4. Τουλάχιστον όχι ακόμα..
john wick
Αν ημουν Singleton κ πχ ο Παναθηναϊκός μου εδινε πανω κατω τα λεφτά της Φενερ, για ποιο λογο να πηγαινα στην Πολη οταν εδω ειμαι άρχοντας κ παιζω 30+', σε μια ασφαλη χώρα με κοσμο που αγαπαει την ομαδα κλπ....?
stefkorner
εχω γραψει για απο-αμερικανοποιηση πριν τους τελικους ! αυτη την αισθηση αποκομισα και με βαση το τελικο ροστερ οπως διαμορφωθηκε ! Λεκα-Λοτζεσκι αντι Ντενμον-Πειν-Γκαμπριελ σαν ηταν προς αυτη την κατευθυνση !
γενικα το φετινο ροστερ εξ αρχης ισως να ηταν μια εκπληξη για τα δεδομενα του Πασκουαλ ,αλλα ισως τελικα προτιμησε να υπαρχει μια συνεχεια με το περσινο !τωρα μπορει να μοιαζει καλυτερο το timing για να επικρατησουν τα δικα του στοιχεια στον σχεδιασμο
Nemesakos
QUOTE (john wick @ Jun 18 2018, 11:49 ) *
Αν ημουν Singleton κ πχ ο Παναθηναϊκός μου εδινε πανω κατω τα λεφτά της Φενερ, για ποιο λογο να πηγαινα στην Πολη οταν εδω ειμαι άρχοντας κ παιζω 30+', σε μια ασφαλη χώρα με κοσμο που αγαπαει την ομαδα κλπ....?


Αυτό με την ασφαλή χώρα δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο. Ποιο πολύ εμείς μεταξύ μας τα λέμε σε αντίθεση με παίκτες που δεν βγάζουν κουβέντα. Θα είχαμε έστω δει ένα μικρό κυματάκι αποχωρήσεων αν ίσχυε αλλά δεν το χουμε δει. Ωστόσο οι Αμερικάνοι εδώ έχουν εκφράσει άπειρες φορές παράπονα, για τα capital controls, για καθυστερήσεις σε μισθούς κλπ κλπ. Όλα είναι θέμα χρημάτων και αφού τα μετράνε τόσο πολύ μάλλον το ζύγι δεν είναι υπέρ του Παναθηναϊκού..

Το πρώτο σκέλος ισχύει για τον Κρις. Όπως και να έχει η Φενέρ τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά σε ανοδική πορεία και σταθερή διεκδικήτρια τίτλου. Θα μπορούσε να μην ισχύει για τον Τζέιμς και την Αρμάνι...
GreenLantern
Δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάμε να φύγουν οι Αμερικανοί. Οι σεζόν είναι τόσο μεγάλες που οι Αμερικανοί φαίνεται να ανταποκρίνονται πολύ καλύτερα από τους Ευρωπαίους. Τι ζηλεψαμε δηλαδή? Το μπάσκετ του Ολυμπιακού? Άλλωστε δεν υπάρχουν κάλοι Έλληνες επιπέδου Ευρωλίγκα.

Ειδικά οι δικοί μας Αμερικάνοι και πολλοί δεμένοι με την ομάδα είναι και φαίνεται να γουστάρουν.

Για μένα Παπαπέτρου για αντί ριβερς και βεζενκοφ για αντί Γκαμπριέλ θα ήταν οκ. Αλλά σε καμία περίπτωση αυτοί οι δύο παίχτες δε θα μας αλλάξουν επίπεδο.

stefkorner
QUOTE (Nemesakos @ Jun 18 2018, 17:58 ) *
Ωστόσο οι Αμερικάνοι εδώ έχουν εκφράσει άπειρες φορές παράπονα, για τα capital controls, για καθυστερήσεις σε μισθούς κλπ κλπ.


Μου αρεσει που εγκαλεις τους αλλους οταν χρησιμοποιουν δημοσιογραφικη σπεκουλα smiley.gif
μην ξαναλαμε τα ιδια !αυτα περι καπιταλ κοντρολς ,εκτος του οτι εχουν εξαλειφθει την στιγμη που μιλαμε ,ποτε δεν υπηρξαν ουσιαστικο προβλημα ,καθως λυνονται πανευκολα ,μεσα σε λιγες ωρες!
μαλιστα μοιαζει οξυμορο να το λεμε ,απο την στιγμη που δεν παιζει να υπαρχει αλλη ομαδα στην ευρωπη με τοσους Αμερικανους rolleyes.gif
pan24
QUOTE (john wick @ Jun 18 2018, 11:49 ) *
Αν ημουν Singleton κ πχ ο Παναθηναϊκός μου εδινε πανω κατω τα λεφτά της Φενερ, για ποιο λογο να πηγαινα στην Πολη οταν εδω ειμαι άρχοντας κ παιζω 30+', σε μια ασφαλη χώρα με κοσμο που αγαπαει την ομαδα κλπ....?

Γιατι μαλλον δεν του δινουμε πανω κατω τα λεφτα των ρωσοτουρκων και δεν ξερουμε ποιες ειναι οι σχεσεις του με την διοικηση μετα τα περσινα
Επισης κοσμο που αγαπαει την ομαδα,παθιασμενος,φωναζει κτλ λιγο πολυ σε ολες τις Βαλκανικες χωρες εχει
Η ασφαλης χωρα δεν τους νοιαζει ιδιαιτερα
Το καλοκαιρι του πραξικοπηματος πηγαιναν στην Κωσταντινουπολη παικτες για να υπογραψουν με τα τανκς εξω απο το αεροδρομιο τωρα θα τους νοιαξει;

QUOTE (GreenLantern @ Jun 18 2018, 11:59 ) *
Δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάμε να φύγουν οι Αμερικανοί. Οι σεζόν είναι τόσο μεγάλες που οι Αμερικανοί φαίνεται να ανταποκρίνονται πολύ καλύτερα από τους Ευρωπαίους. Τι ζηλεψαμε δηλαδή? Το μπάσκετ του Ολυμπιακού? Άλλωστε δεν υπάρχουν κάλοι Έλληνες επιπέδου Ευρωλίγκα.

Ειδικά οι δικοί μας Αμερικάνοι και πολλοί δεμένοι με την ομάδα είναι και φαίνεται να γουστάρουν.

Για μένα Παπαπέτρου για αντί ριβερς και βεζενκοφ για αντί Γκαμπριέλ θα ήταν οκ. Αλλά σε καμία περίπτωση αυτοί οι δύο παίχτες δε θα μας αλλάξουν επίπεδο.

Ο Ζοτς ηξερε και ξερει τι κανει που ηθελε οσο το δυνατον λιγοτερους Αμερικανους
Θεμα νοοτροπιας κυριως
shtarkws
QUOTE(john wick @ Jun 18 2018, 11:49 ) *
Αν ημουν Singleton κ πχ ο Παναθηναϊκός μου εδινε πανω κατω τα λεφτά της Φενερ, για ποιο λογο να πηγαινα στην Πολη οταν εδω ειμαι άρχοντας κ παιζω 30+', σε μια ασφαλη χώρα με κοσμο που αγαπαει την ομαδα κλπ....?


Για να συνεργαστεις με τον καλυτερο προπονητη της Ευρωπης και να διεκδικεις την Euroleague

Και η ευρωπαικη πλευρα της Κωνσταντινουπολης ειναι ασφαλεστερη απο την Αθηνα
Nemesakos
QUOTE (stefkorner @ Jun 18 2018, 12:03 ) *
Μου αρεσει που εγκαλεις τους αλλους οταν χρησιμοποιουν δημοσιογραφικη σπεκουλα smiley.gif
μην ξαναλαμε τα ιδια !αυτα περι καπιταλ κοντρολς ,εκτος του οτι εχουν εξαλειφθει την στιγμη που μιλαμε ,ποτε δεν υπηρξαν ουσιαστικο προβλημα ,καθως λυνονται πανευκολα ,μεσα σε λιγες ωρες!
μαλιστα μοιαζει οξυμορο να το λεμε ,απο την στιγμη που δεν παιζει να υπαρχει αλλη ομαδα στην ευρωπη με τοσους Αμερικανους rolleyes.gif


smiley.gif

Εξίσου δημοσιογραφική σπέκουλα είναι ωστόσο και ότι οι φοβούνται να πάνε στην Τουρκία..anyway απλά αν ισχύουν και τα 2, τότε πιστεύω ότι πάνω από όλα μπαίνουν τα λεφτά. Δεν είναι και εμπόλεμη περιοχή η Κωνσταντινούπολη..
stefkorner
QUOTE (Nemesakos @ Jun 18 2018, 18:12 ) *
smiley.gif

Εξίσου δημοσιογραφική σπέκουλα είναι ωστόσο και ότι οι φοβούνται να πάνε στην Τουρκία..anyway απλά αν ισχύουν και τα 2, τότε πιστεύω ότι πάνω από όλα μπαίνουν τα λεφτά. Δεν είναι και εμπόλεμη περιοχή η Κωνσταντινούπολη..


συμφωνω και επαυξανω ! εμπολεμη ειναι για τους δυσμοιρους τους Κουρδους πχ ! για επαγγελματιες σαν τους αθλητες που αναφερουμε ειναι παραδεισος..
basketikos13
QUOTE(stefkorner @ Jun 18 2018, 11:16 ) *
ενδιαφερον εχει να δουμε και τους 3 που μειναν εκτος ροστερ στην α1 κενδεικτικα τι καναν χθες!ετσι αναφερω.. :
ο Ντενμον ηταν παντου στο οακα οχι μονο στα μεθεορτια..αλλα και απο τις 5.00 στην προθερμανση..
ο Πειν αν και ποτε δεν επαιξε στην α1 εκανε πανηγυρικο ποστ στο ινστα
ο Γκαμπριελ αφαντος..

θα δινα τις εξης πιθανοτητες παραμονης : ντενμον 45 % ,πειν 35% ,γκαμπριελ 5 %


O Ντενμον θα μεινει, για τον πειν ειχε προαναγγειλει ο γιαννακοπουλος στο ινστα οτι θα μεινει.

QUOTE(pan24 @ Jun 18 2018, 12:05 ) *
Γιατι μαλλον δεν του δινουμε πανω κατω τα λεφτα των ρωσοτουρκων και δεν ξερουμε ποιες ειναι οι σχεσεις του με την διοικηση μετα τα περσινα
Επισης κοσμο που αγαπαει την ομαδα,παθιασμενος,φωναζει κτλ λιγο πολυ σε ολες τις Βαλκανικες χωρες εχει
Η ασφαλης χωρα δεν τους νοιαζει ιδιαιτερα
Το καλοκαιρι του πραξικοπηματος πηγαιναν στην Κωσταντινουπολη παικτες για να υπογραψουν με τα τανκς εξω απο το αεροδρομιο τωρα θα τους νοιαξει;


Ο Ζοτς ηξερε και ξερει τι κανει που ηθελε οσο το δυνατον λιγοτερους Αμερικανους
Θεμα νοοτροπιας κυριως



Δε ηθελε γιατι υπηρχαν παρα πολλοι τοπ ευρωπαιοι παικτες που δεν πηγαιναν nba, τωρα που πανε ολοι ειχε 4 αμερικανους -ντιξον, ναναλυ, γουοναμεικερ και τομπσον-

Γενικως αν θελουμε αποαμερικανοποιηση μπορουμε να την κανουμε. Να κρατησουμε τζειμς, σιγκελτον ριβερς -μαζι με γκιστ που εχει συμβολαιο- και να διωξουμε ολους τους υπολοιπους -ντενμον, γκαμπριελ, πειν-.

Janjuri
Για Μακλίν ψήνεται κανένας άλλος εκτός από εμένα;
stefkorner
QUOTE (Janjuri @ Jun 18 2018, 18:14 ) *
Για Μακλίν ψήνεται κανένας άλλος εκτός από εμένα;


το απιστευτο για μενα ειναι οτι οι Ολυμπιακοι στην πλειοψηφια τους δεν φαινεται να ψηνονται να τον κρατησουν!
ομως ουτε πιστευω πως ειναι αυτο που ψαχνουμε,ουτε θα ηταν ευκολη περιπτωση ,καθως δεν θα ζηταει λιγα (ανεξαρτητα κ απο τον περασμα του απο Πειραια)
pan24
QUOTE (Janjuri @ Jun 18 2018, 13:14 ) *
Για Μακλίν ψήνεται κανένας άλλος εκτός από εμένα;

Με δεδομενο οτι θα μεινει ο Γκιστ στο 5 θελουμε καποιον να δαγκωνει ειτε αυτος ειναι ΜΑΠ ειτε καποιος δεινοσαυρος τυπου Ταβαρες να σκεπαζει τα καλαθια
Βεβαια απο το διδυμο Γκιστ-Πειν που φαινεται οτι θα καταληξουμε καλυτερα το Μακλιν-Γκιστ
whaler
Ο Payne πρέπει να μείνει και να βρει ρόλο όπωσδήποτε.
Έχει όλο το πακέτο που χρειάζεται η ομάδα χρόνια τώρα, είναι ήδη κάποιο καιρό στην Ευρώπη και στην ομάδα και μπορεί να αποτελέσει τον δυνατό ψηλό που κατά τεκμήριο χρειαζόμαστε - και θα χρειαστούμε σίγουρα - μέσα στη χρονιά.

Αν δοθούν λεφτά για Νικ + James ( ή αντι-James), τότε στους ψηλούς θα μπορούσαμε να πάμε με:

Sengelia - Μήτογλου
Gist - Payne - Βουγιούκας

Μιλάω όσο γίνεται πιο ρεαλιστικά και έχοντας μια άποψη για τις προτιμήσεις του Πασκουάλ. Σίγουρα θα θέλαμε δυνατό βασικό 5αρι, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα, κάτι σαν το παραπάνω μου φαίνεται αρκετά ρεαλιστικό.
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Jun 18 2018, 18:17 ) *
Με δεδομενο οτι θα μεινει ο Γκιστ στο 5 θελουμε καποιον να δαγκωνει ειτε αυτος ειναι ΜΑΠ ειτε καποιος δεινοσαυρος τυπου Ταβαρες να σκεπαζει τα καλαθια
Βεβαια απο το διδυμο Γκιστ-Πειν που φαινεται οτι θα καταληξουμε καλυτερα το Μακλιν-Γκιστ


δεινοσαυρος που να σκεπαζει τα καλαθια ειπες; Φολ η σε κατι αλλο με μεγαλυτερη προοπτικη : Πουστοβι
πλ πιθανο να μας παιρνει για 3 ξενους στο 5 ,αν συμπληρωνουμε 6δα Ελληνων στς αλλες θεσεις κ αυτοι οι 2 παρα πολλα δεν παιζει να στοιχισουν !2 μαξιμουμ 2.5μυρια συνολικα για 3 σεντερ καλα ειναι για εμας
pan24
QUOTE (whaler @ Jun 18 2018, 13:20 ) *
Ο Payne πρέπει να μείνει και να βρει ρόλο όπωσδήποτε.
Έχει όλο το πακέτο που χρειάζεται η ομάδα χρόνια τώρα, είναι ήδη κάποιο καιρό στην Ευρώπη και στην ομάδα και μπορεί να αποτελέσει τον δυνατό ψηλό που κατά τεκμήριο χρειαζόμαστε - και θα χρειαστούμε σίγουρα - μέσα στη χρονιά.

Αν δοθούν λεφτά για Νικ + James ( ή αντι-James), τότε στους ψηλούς θα μπορούσαμε να πάμε με:

Sengelia - Μήτογλου
Gist - Payne - Βουγιούκας

Μιλάω όσο γίνεται πιο ρεαλιστικά και έχοντας μια άποψη για τις προτιμήσεις του Πασκουάλ. Σίγουρα θα θέλαμε δυνατό βασικό 5αρι, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα, κάτι σαν το παραπάνω μου φαίνεται αρκετά ρεαλιστικό.

Να πω εξαρχης οτι δεν ειμαι σιγουρος αν θα αλλαζα Σινγκλετον με Σενγκελια,ουτε ειμαι σιγουρος οτι θα το ηθελε και ο Πασκουαλ
Πιστευω ο Σενγκελια ειναι πιο ολοκληρωμενος απο τον Σινγκλετον αλλα ο Σινγκλετον εχει πολυ καλυτερο σουτ και σε μια ομαδα με ασουτο 1 χρειαζεσαι σουτ απο το 4 ειδικα οταν δεν εχεις σουτ ουτε απο το 5
+Οτι ο Πασκουαλ παντα επαιζε με 4 που ειχε στα βασικα προσοντα του το σουτ

Επισης δεν ξερω αν ειναι ρεαλιστικο γιατι ο Σενγκελια εχει συμβολαιο μεχρι το 2020
Μαζι με το buy out και το συμβολαιο του θα εφτανες καπου γυρω στα 3 μυρια και ολα αυτα αν η Μπασκονια θελει να τον δωσει
Με το φαιναλ 4 στην εδρα τους αμφιβαλλω αν θα εδιναν οποιονδηποτε τους ειναι χρησιμος

QUOTE (stefkorner @ Jun 18 2018, 13:24 ) *
δεινοσαυρος που να σκεπαζει τα καλαθια ειπες; Φολ η σε κατι αλλο με μεγαλυτερη προοπτικη : Πουστοβι
πλ πιθανο να μας παιρνει για 3 ξενους στο 5 ,αν συμπληρωνουμε 6δα Ελληνων στς αλλες θεσεις κ αυτοι οι 2 παρα πολλα δεν παιζει να στοιχισουν !2 μαξιμουμ 2.5μυρια συνολικα για 3 σεντερ καλα ειναι για εμας

Και να βγαινει απο θεσεις ξενων(δυσκολο) δεν ξερω κατα ποσο ειναι σκοπιμο να φας τις 3 απο τις 6 θεσεις στο 5
Το τριτο σεντερ ειναι για να παιζει ελαχιστα
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Jun 18 2018, 19:27 ) *
Και να βγαινει απο θεσεις ξενων(δυσκολο) δεν ξερω κατα ποσο ειναι σκοπιμο να φας τις 3 απο τις 6 θεσεις στο 5
Το τριτο σεντερ ειναι για να παιζει ελαχιστα


και που ειναι το προβλημα αν παμε σε ροστερ με 6 ξενους και 7 Ελληνες ας πουμε ; (δυσκολο ,αλλα οχι ανεφικτο)
γενικα αν συμπληρωνουμε 6θεσεις δεν βρισκω που το κακο
οπως και να χει πιο λιγα πληρωνεις για ξενο ρολιστα παρα για Ελληνα (το ειδαμε και φετος με Ιαν..)
Janjuri
Κι εγώ λόγω των φημών για Πέιν το είπα.
Σε περίπτωση που φύγει ο Κρις, δεν είναι εύκολο να τον αντικαταστήσεις με ισάξιο. Σε μια τέτοια περίπτωση θα κόλλαγε ο Μακλίν.
Πραγματικά μεγάλη απώλεια ο Σίνγκλε.
pan24
QUOTE (stefkorner @ Jun 18 2018, 13:30 ) *
και που ειναι το προβλημα αν παμε σε ροστερ με 6 ξενους και 7 Ελληνες ας πουμε ; (δυσκολο ,αλλα οχι ανεφικτο)
οπως και να χει πιο λιγα πληρωνεις για ξενο ρολιστα παρα για Ελληνα (το ειδαμε και φετος με Ιαν..)

Οτι αν περισσευει μια θεση ξενου ας παει σε καποιον διθεσιτη(2-3,3-4,4-5) αναλογα που θα κρινουμε οτι μπορει να υπαρξει αναγκη παρα σε καποιον που αν δεν εχουμε τραυματισμους θα παιζει κανα πενταλεπτο και αν

Παντως δεν βλεπω πως θα φτασουμε να μπορουμε να δωσουμε 3 θεσεις ξενων στο 5

Χρειαζομαστε 1 ξενο στο 2, τουλαχιστον 1 στο 3(αν παρουμε Παπαπετρου αλλιως θελουμε 2 εκει), 1 στο 4 και αλλον 1 στα γκαρντ(ειτε καθαρο 1 ειτε 1-2)

Δηλαδη οπως το βλεπω εγω αν δεν παρουμε Παπαπετρου με 2 ξενους στο 5 θα εχουμε 7 ξενους συνολο
Εκτος αν λες να παμε στο 4 με Βεζενκοφ-Μητογλου χωρις ξενο εκει και να παρουμε και Παπαπετρου
Εγω διαφωνω με αυτο
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Jun 18 2018, 19:38 ) *
Δηλαδη οπως το βλεπω εγω αν δεν παρουμε Παπαπετρου με 2 ξενους στο 5 θα εχουμε 7 ξενους συνολο
Εκτος αν λες να παμε στο 4 με Βεζενκοφ-Μητογλου χωρις ξενο εκει και να παρουμε και Παπαπετρου
Εγω διαφωνω με αυτο


εγω φτιαχνω σεναρια με Καλαθη-Παππα + Παπαπετρου-Θαναση + Μητογλου με Ελληνα 4ρι αν ειναι Βεζενκοφ πχ !
αυτοι μπορει να γινουν ακομα και 7 Ελληνες !ξαναλεω δυσκολο,αλλα οχι ανεφικτο!
εξαρταται με ποια αφετηρια θα ξεκινησει ο σχεδιασμος! ψαχνουμε πρωτα τους Ελληνες να συμπληρωσουμε ; πιστευω αυτο ειναι το σωστο!απο την στιγμη που συμπληρωνεις κοιτας μετα ανετα για ξενους ρολιστες που γιατι οχι να μην προκυψουν και 3 σεντερ!Ελληνας σεντερ μοναδικες επιλογες ειναι οι Βουγιουκας-Ογκαστ ,αντε και ο Μπουρουσης..! για Ογκαστ πιστευω κατα πολυ κρινεται και απο την επιθυμια του ιδιου !ο Βουγιουκας σιγουρα θα θελει να ανενεωσει !αλλα ξεκινας μ αυτον και του προσφερεις παλι 500; δεν νομιζω.. rolleyes.gif
pan24
QUOTE (stefkorner @ Jun 18 2018, 13:44 ) *
εγω φτιαχνω σεναρια με Καλαθη-Παππα + Παπαπετρου-Θαναση + Μητογλου με Ελληνα 4ρι αν ειναι Βεζενκοφ πχ !
αυτοι μπορει να γινουν ακομα και 7 Ελληνες !ξαναλεω δυσκολο,αλλα οχι ανεφικτο!
εξαρταται με ποια αφετηρια θα ξεκινησει ο σχεδιασμος! ψαχνουμε πρωτα τους Ελληνες να συμπληρωσουμε ; πιστευω αυτο ειναι το σωστο!απο την στιγμη που συμπληρωνεις κοιτας μετα ανετα για ξενους ρολιστες που γιατι οχι να μην προκυψουν και 3 σεντερ!Ελληνας σεντερ μοναδικες επιλογες ειναι οι Βουγιουκας-Ογκαστ ,αντε και ο Μπουρουσης..! για Ογκαστ πιστευω κατα πολυ κρινεται και απο την επιθυμια του ιδιου !ο Βουγιουκας σιγουρα θα θελει να ανενεωσει !αλλα ξεκινας μ αυτον και του προσφερεις παλι 500; δεν νομιζω.. rolleyes.gif

3 ξενοι στο 5 μου βγαινουν μονο αν στο 4 δεν εχουμε ξενο με το οποιο ακομα κι αν γινεται διαφωνω
Δεν βλεπω κανεναν Ελληνα διαθεσιμο να μπορει να σταθει ως πρωτο 4αρι
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Jun 18 2018, 19:47 ) *
3 ξενοι στο 5 μου βγαινουν μονο αν στο 4 δεν εχουμε ξενο με το οποιο ακομα κι αν γινεται διαφωνω
Δεν βλεπω κανεναν Ελληνα διαθεσιμο να μπορει να σταθει ως πρωτο 4αρι


εγω παντως δεν ειπα για κανεναν βασικο Ελληνα ως 4ρι !ειπα για 2 Ελληνες (Βεζενκοφ η Φαγε + Μητογλου ) ,μαζι με εναν ξενο βασικο rolleyes.gif
G-arenas
QUOTE (whaler @ Jun 18 2018, 13:20 ) *
Ο Payne πρέπει να μείνει και να βρει ρόλο όπωσδήποτε.
Έχει όλο το πακέτο που χρειάζεται η ομάδα χρόνια τώρα, είναι ήδη κάποιο καιρό στην Ευρώπη και στην ομάδα και μπορεί να αποτελέσει τον δυνατό ψηλό που κατά τεκμήριο χρειαζόμαστε - και θα χρειαστούμε σίγουρα - μέσα στη χρονιά.

Αν δοθούν λεφτά για Νικ + James ( ή αντι-James), τότε στους ψηλούς θα μπορούσαμε να πάμε με:

Sengelia - Μήτογλου
Gist - Payne - Βουγιούκας

Μιλάω όσο γίνεται πιο ρεαλιστικά και έχοντας μια άποψη για τις προτιμήσεις του Πασκουάλ. Σίγουρα θα θέλαμε δυνατό βασικό 5αρι, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα, κάτι σαν το παραπάνω μου φαίνεται αρκετά ρεαλιστικό.

κοιτα ο σενγκελια δεν προκειτε ποτε να ρθει γιατι εχει συμβολαιο με μπασκονια. και σιγα μην τον δωσει με κατω απο 2 μυρια ο κερεχετα. οποτε ξεχνα τον.

σε περιπτωση που παραμεινει ο πειν τοτε ειτε θα παρουμε παιχταρα 4αρι και θα μεινει 3ο ψηλος ο ιαν ειτε θα παρουμε εναν ακομα ψηλο δεινοσαυρο και βεζενκoφ.

οποτε αν μεινει πειν: 1η περιπτωση:
4. 4αρι παιχταρα, μητογλου
5. πειν-γκιστ-ιαν

2η περιπτωση:
4. βεζενκοφ-μητογλου
5.γκιστ-πειν-δεινοσαυρος(π.χ πλαις ή ο ουκρανος)

QUOTE (pan24 @ Jun 18 2018, 13:38 ) *
Οτι αν περισσευει μια θεση ξενου ας παει σε καποιον διθεσιτη(2-3,3-4,4-5) αναλογα που θα κρινουμε οτι μπορει να υπαρξει αναγκη παρα σε καποιον που αν δεν εχουμε τραυματισμους θα παιζει κανα πενταλεπτο και αν

Παντως δεν βλεπω πως θα φτασουμε να μπορουμε να δωσουμε 3 θεσεις ξενων στο 5

Χρειαζομαστε 1 ξενο στο 2, τουλαχιστον 1 στο 3(αν παρουμε Παπαπετρου αλλιως θελουμε 2 εκει), 1 στο 4 και αλλον 1 στα γκαρντ(ειτε καθαρο 1 ειτε 1-2)

Δηλαδη οπως το βλεπω εγω αν δεν παρουμε Παπαπετρου με 2 ξενους στο 5 θα εχουμε 7 ξενους συνολο
Εκτος αν λες να παμε στο 4 με Βεζενκοφ-Μητογλου χωρις ξενο εκει και να παρουμε και Παπαπετρου
Εγω διαφωνω με αυτο

κοιτα θελουμε 3 ξενους ψηλους και 3 ξενους στο 1-3. οι 3 ξενοι ψηλοι μπορει να ειναι ειτε 3 5αρια ειτε 2 5αρια και 1 4αρι.

και στα γκαρντ 1 ασσο, 1 2αρι και 1 τριαρι.

ολα αυτα σε περιπτωση που παρουμε σιγουρα εναν εκ των παπι-σασα. αλλιως με 7 ξενους μας βλεπω απο την αρχη. θα δειξει.
stefkorner
ετοιμαζει ποστ ο EXASFAIROS βλεπω !κατι μου λεει οτι θα χει κανα ριακτ απο την καψουρα μας τον Πουστοβι 56.gif 56.gif 56.gif
EXASFAIROS
Αν δεν πάρει κάποιον που να σκεπάζει τα καλάθια ε τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας στο 5.!!!!!!!

Αν δεν πάρει τριποντο-δυαρι αν μείνει ο Καλαθης τι να πω?ο Λοτζο ας μείνει 7ος,τουλάχιστον βγαίνει ένα σύστημα όταν υπάρχει τέτοιου τύπου παίχτης στο τερέν και ανοίγουν χώροι.

Ασφαλώς και βασικο 4αρι και δεύτερο άσσο με ασσιστ και τρίποντο και αμυνα.οχι απαραίτητα μπουκες

Αυτά είναι τα απολύτως must.Πρεπει πάντως να πάρουμε κάποιον Έλληνα.

QUOTE (stefkorner @ Jun 18 2018, 14:11 ) *
ετοιμαζει ποστ ο EXASFAIROS βλεπω !κατι μου λεει οτι θα χει κανα ριακτ απο την καψουρα μας τον Πουστοβι 56.gif 56.gif 56.gif

Εννοείται Pustoyi.Αντε μην βάλω και Fall smiley.gif και Βουγιου και πάω τον Gist και Αντετο στο 4 αν δεν βρω κάτι τρανταχτό στην αγορά.Αυτο έχει μια λογική.Αν δεν βρεις κάτι τρανταχτό στο 4 πρέπει να παρεις καποιον και να τον βαφτίσεις βομβα?
Πρέπει να μάθουμε να χτυπάμε κάτω από το καλάθι και να κυριαρχούσε.Ποσο μάλλον αν δεν πάρουμε τους καλύτερους στην περιφέρεια !!!!!!



Πρέπει όπως τον παλιό καλό καιρό να τους κάνουμε να νιώθουν και να υφίστανται κίνδυνο κάτω από το καλάθι!!!!!!!Και όχι παίχτες που θέλουν χωρο πολύ (Maclean,Auguste κλπ)
pan24
QUOTE (G-arenas @ Jun 18 2018, 13:53 ) *
κοιτα θελουμε 3 ξενους ψηλους και 3 ξενους στο 1-3. οι 3 ξενοι ψηλοι μπορει να ειναι ειτε 3 5αρια ειτε 2 5αρια και 1 4αρι.

και στα γκαρντ 1 ασσο, 1 2αρι και 1 τριαρι.

ολα αυτα σε περιπτωση που παρουμε σιγουρα εναν εκ των παπι-σασα. αλλιως με 7 ξενους μας βλεπω απο την αρχη. θα δειξει.

Συμφωνω
Απλα λεω οτι δεν βλεπω Ελληνα ψηλο ικανο να κρατησει μονος του μαζι με τον Μητογλου το 4 ωστε να πανε οι 3 ξενοι ψηλοι στο 5
Phobos&Deimos
Με γνώμονα της απεξαρτησης απο τους πολλους αμερικανους παραθετω αυτο το ροστερ

1)Καλαθης,Κατσιβελης(Αθηναιου),Καλαιτζακης(
1)
2)Ευρωπαιος,Ντεντμον,Παππας
3)Ουλανοβας,Παπαπετρου,αντετοκουμπο
4)Ξενος,Βεζενκοφ,μητογλου
5)Πειν,Γκιστ,Ιαν

7ος ξενος λοτζεσκι

Samurai13
Αν κι εφοσον υπαρχει διαθεση να ξεκινησουν με 7ο ξενο και να ειναι ο λοτζεσκι αυτος τοτε το ροστερ ειναι σχετικα ευκολα. Με 11 εκατομμυρια καθαρα φτιαχνεται ενα καλο ροστερ που θα εχει 3 απο τους κορυφαιους στη θεση τους (καλαθης,τζεϊμς,σινγκλετον). Οι 3 τους με 6 εκατομμυρια αθροιστικα θα ειναι του χρονου οπου κι αν παιξουν. Πρεπει να τα δωσουμε και να μεινουν εδω.

Οποτε
Καλαθης,γκαρντ ξενος
Τζεϊμς,παππας,ντενμον (αφου τον θελουν κι ο λοτζεσκι παει για ευρωπη μονο)
Λοτζεσκι,παπαπετρου,θανασης
Σινγκλετον,βεζενκοφ
Πεϊν,γκιστ,ογκαστ/ιαν

2 ελληνες ακομα για pg και pf στην ελλαδα μονο. Ο πεϊν ειναι ρισκο,αλλα απο τα λιγα που εδειξε εχει ακριβως εκεινα που θελουμε για βασικο σεντερ. Δεν σπρωχνεται,ειναι αθλητικος,μπορει να παιξει την αμυνα με αλλαγες που παιζουμε και το μονο που του λειπει ειναι η ευρωπαϊκη αντιληψη. Καλοκαιρινη προετοιμασια ας κανει να του τα μαθουν. Στην ευρωπη μπορει να κυριαρχησει αν προσαρμοστει γτ συνδυαζει υψος,ταχυτητα και δυναμη (εβαλε στα καλαθια τον αγιον που ειναι αρκετα δυνατος με το συστημα κωλο κωλο σπρωχνοντας)
RG13
Δεν θα ηθελα να ξεκινησουμε με 7 ξενους γιατι ποιος ξερει με ποσους θα καταληξουμε. Η γνωμη μου ειναι να παμε με 6 αρχικα και μονο αν δουμε κατι που δεν τραβαει καθολου να κανουμε αλλαγες/προσθηκες.

Γκαρντ --> Αν μπορεσουμε και παρουμε καποιον σαν τον νεντοβιτς δε με χαλαει να ειναι ο λεκα η ο ντενμον το 4ο γκαρντ (Παππας, Καλαθης οι αλλοι 2). Αν δε μπορουμε να τον παρουμε και παμε σε καποιον αλλον αναγκαστικα θα πρεπει να μη μεινει κανεις απο λεκα/ντενμον. Πχ να παμε για μπομπουα και βεστερμαν!

3 --> Αν εχουμε Παπαπετρου και Θαναση, τοτε απλα χρειαζεται ενα 2/3αρι με σουτ οπως πχ ο λοζεσκι στα καλα του. Αν αυτο δεν ειναι δυνατο, ο καλυτερος που μπορουμε να παρουμε ειναι ο ναναλι, μια εναλλακτικη ειναι ο λαντενσμπεργκ πχ

Ψηλοι --> Ο Γκιστ μενει απο οτι φαινεται και μαλλον και ο Πειν που συμφωνω οτι αξιζει να δουλευτει.. ενας εκ των Ιαν/Ζακ θα μεινει. Το καλυτερο θα ηταν μαζι με αυτους να εχουμε Σινγκλετον και Βεζενκοφ. Ο Μητογλου δε φαινεται ετοιμος για 2ο 4αρι. Αν φυγει ο Σινγκλετον και δεν ερθει ουτε Βεζενκοφ, τοτε πρεπει να ξανασκεφτουμε την φροντλαιν. Ο Μητογλου θα μεινει για 2ο 4αρι και ο Πειν δε πρεπει να μεινει καθως θα χρειαστουμε αλλου τυπου παιχτη! Πχ -> Οκαρο Γουαιτ, Μητογλου, Γκιστ, Πουστοβι, Ιαν/Ζακ

Ελπιζω να μην τα εγραψα πολυ μπερδεμενα
Samurai13
Αντι λεκαβιτσιους μια πολυ καλη,φθηνη κι εμπειρη επιλογη ειναι ο καλνιετις
sni79per
Γνωμη μου απο νεους πρεπει να δουμε αν μπορει να ερθει καποιος εξτρα Ελληνας οπως ο Παπαπετρου η ο Βεζενκοφ να βρουμε μια καλαθομηχανη στο 2 κ ενα αξιοπιστο 5αρι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.