Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Προτάσεις για παίκτες/ρόστερ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109
Johnny Marv
QUOTE(stefkorner @ Jan 23 2019, 00:15 ) *
11 νταν θελουμε στο 1 ? tongue.gif
δεν νομιζω οτι ειναι καταλληλος για να παιζει μοιρασμενα σχεδον λεπτα στις δυο θεσεις ο συγκεκριμενος παικτης !κατα 80 % ειναι ασσος !
αλλα και παλι εχει συμβολαιο και για την επομενη χρονια !

οσο για Ναναλι επιμενεις βρε ; πως θα τον παρουμε απο την Αρμανι,που κλεινει rolleyes.gif


Ξέρω γω αν παίζει περίπου τα αλλα 29 ο καλαθης τότε ναι . Γενικώς έχει σουτ άμυνα και πάσα οπότε άνετα θα μπορούσε να παίζει και μαζί του . Θυμίζω ότι έπαιζε πρόπερσι ταυτόχρονα με ερτελ ο οποιος είναι 100% άσσος και φέτος έπαιζε παράλληλα με Βιλντοζα και χουερτας . Όσο για ναναλι έτσι έλεγαν και για μπασκονια αλλά πήγε ροκετς . Μην πιστεύεις τίποτα από μεταγραφές μέχρι να ανακοινωθούν . Μπορεί όντως να πάει στην αρμανι αλλά μέχρι τέλος του χρόνου ποιος ξέρει
basket72
QUOTE (shtarkws @ Jan 22 2019, 23:20 ) *
Το ροστερ είναι με την προϋπόθεση ότι ο στόχος είναι τα Play off. Και δεν είναι ακριβώς τα πρόσωπα, είναι το status του κάθε παίκτη. Νεαρός, ορεξάτος, ανερχόμενος. Την επόμενη χρονιά αφού δεις ποιες είναι οι σταθερές σου, κανείς ποιοτικότερες προσθήκες και στοχεύεις τις θέσεις 4-6

Ολοι οι παίκτες που ανάφερα, είναι επίτηδες από το eurocup. Πιθανόν να υπάρχει buy out για Euroleague. Μπορείς και να επενδύσεις στην Αμερικανική αγορά

Αν και Καλάθης, Μαρινκοβιτς και Ν. Γουλιαμς για έναν θα ήταν φανταστικό τρίο

Το σημαντικό για εμένα είναι

- να καταλάβουμε με ποια στρατηγική μπορούμε να γίνουμε ξανά ανταγωνιστικοι στο υψηλό επίπεδο

- Να πλαισιώσουμε τον σύλλογο με το κατάλληλο προσωπικό για να την υπηρετήσει


Έτσι για την κουβέντα είπα να παραθέσω λεπτομέρειες πάνω σε κάποιες από τις προτάσεις σου. Το ξέρω ότι δεν στέκεσαι ακριβώς σε πρόσωπα κι είμαι της ίδιας νοοτροπίας σχετικά με το πως θα πρέπει να κινούνται οι 2 μεγάλοι. smile.gif
Looter
Τον Μαρινκοβιτς αν μπορείς τον κλείνεις ΧΘΕΣ.
Εδώ πληρώσατε buy out για τον Λέκα , τι να λέμε...

Επίσης αν υπάρχει ΟΝΤΩΣ σοβαρό πλάνο για του χρόνου πας και κλείνεις από τώρα τον Νάναλυ.
Ο Λότζο στην καλύτερη θα σου βγάλει κάποια παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ έχει ήδη βγάλει και πάνω από τα μισά λεφτά του συμβολαίου του για φέτος...

ΧΡΥΣΗ ευκαιρία ο Νάναλυ , θα ήθελα να τον δω πολυ μαζί με τον Πάπι στο 3 να αλληλοσυμπληρώνονται.
john wick
@stef σήμερα που θα ξυπνήσεις κάνε την προσευχή σου για Nunally.. Βγήκε ο μάνατζερ κ διέψευσαν για Αρμάνι....
Ποτέ δεν ξέρεις.. biggrin.gif
Thodoros
Ωραία θα πληρώσουμε την ομάδα του να έρθει ο πιτσιρικάς
α. Να κάνει σπουδαία δουλειά και να φύγει σε ένα χρόνο στην Αμέρικα με μηδαμινό μπαη αουτ προς εμάς (δλδ θα έχουμε δώσει μια χαρά χρήματα και θα έχουμε κερδίσει μια καλή χρονιά από τον παίκτη και αυτό είναι όλο.)
β. Θα έρθει και δεν θα κάνει άμεσα σετ απ αλλά σε βάθος χρόνου ( αλλά με τόσους μικρούς το έχουμε γυρίσει σε Ακαδημία όπως βλεπω και όχι ομάδα ) σε μια τέτοια περίπτωση θα έχουμε πληρώσει Μπαη αουτ σε έναν παίκτη που εμείς πρέπει να φτιάξουμε και μελλοντικά δεν ξέρω αν θα θέλει να μείνει με τα λίγα που θα παίρνει αυτός ως συμβόλαιο ( ακριβό πολύ το συγκεκριμένο )
γ. Θα βγει τύπου Καλαιτζάκης και θα μας έχουν πιάσει μακάκες μια ακόμα φορά επειδή εκεί που δεν έχουμε λεφτά δίνουμε μπαη αουτ σε τσικό.

Λες και έχουμε αναδείξει Παππαγιάννη και Μήτογλου και ψάχνουμε για νέους χρήσιμους παίκτες.

Κάποιος πάνω είπε για Μουρ ( αυτός ο παίκτης αξίζει να έρθει αντί Ματ ) με ένα συμπαθητικό συμβόλαιο έρχεται και είναι ότι πρέπει γιατί και δημιουργία λίγο έχει και αμυντικά καλός είναι και πάσα βλέπει βλέπει ( φονιά δεν είναι αλλά ας πάρουμε σε άλλες θέσης ) εγώ θα τον ήθελα γιατί χωράει μαζί με Θανάση και Ιωάννη .

Τώρα για Γκρέιντζερ ο τύπος ήταν αυτός που πρέπει να ήταν πίσω από Νικ κακός που δεν είχαμε ψαχτεί νωρίτερα γιατί παίκτης που πάει μπασκόνια θα μπορούσε να ήταν και σε ΠΑΟ. Τώρα όμως όχι . ( Ας δούμε τι θα γίνει και με την περίπτωση Μαντζαρη ) Αλλιώς πρέπει να βρούμε παίκτη με τα στοιχεία του παραπάνω.

Βασικό 2άρι + Βασικό 4άρι δεν θέλω τσιγκουνιές ( αυτό για να λέμε ότι πάμε με αξιώσεις να διεκδικήσουμε θέση ) αλλιώς θα πάμε άκλαυτοι όπως φέτος.
Σου βγαίνει ο Πειν τον κρατάς αλλιώς πας και για εκεί σε βασικό 5άρι με τα χρήματα Γκιστ , δουλεύεις και Παππαγιάννης και δοκιμάζεις και έναν ξένο σέντερ φθηνότερο .

Έτσι θα μου άρεσε κάπως η ομάδα :
1. Nικ - Γκρέιντζερ αλλά επειδή αυτός πάει τώρα μας κάνει και ο Βαγγέλης και ας αφήνει και μια θέση ξένου για επιπλέον ενίσχυση με ξένο στον 2 γύρο
2. Μετ. 1μυριο - Παππάς
2/3 Μουρ
3. Παπαπέτρου - Θανασης
4. Μετ. 1μυριο - Μητολγου
5. Αντί Γκιστ 5αρι - Παπαγιάννης - Μαπ φθηνό (4ρο5ρι)

Το παραπάνω βγαίνει στο περίπου από 9.2* ( με Βαγγέλη ) με 9.6~9.7 (ξένο ασσοδύο) + χρήματα προπονητή και είναι μια καλή ομάδα και στα οικονομικά μας.

* Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να κάνεις μια προσθήκη από Αμερική όπως φέτος με 600χιλ και να έχεις εξαιρετικό υλικό! (όταν θα έρθουν τα κρίσημα ματς )
Για Εμένα Μουρ και Μάντζαρη θα πρέπει να τους πάρουν χθες.
shtarkws
Προτιμω να εχω εναν εξελιξιμο νεο που να ειναι τοσο καλος ωστε να κινδυνευω καθε χρονο να τον χασω, παρα εναν φτασμενο που ειναι τοσο μετριος που να παρακαλαω ποτε θα περασει ο καιρος να φυγει
Thodoros
QUOTE (shtarkws @ Jan 23 2019, 11:00 ) *
Προτιμω να εχω εναν εξελιξιμο νεο που να ειναι τοσο καλος ωστε να κινδυνευω καθε χρονο να τον χασω, παρα εναν φτασμενο που ειναι τοσο μετριος που να παρακαλαω ποτε θα περασει ο καιρος να φυγει


Το θέμα δεν είναι Αν θα κινδυνεύεις, θεώρησε το σίγουρα ότι θα τον χάσεις! Αν κάνει χρονιά που να φαίνεται ( και αυτό μόνο δύσκολο δεν είναι ). Δες και τον Σίγκλετον αν είχε ένα 2ο 4αρι της προκοπής δεν θα έμπαινε μέσα 32λ να γράφει νούμερα εξωπραγματικά για να πάει μετά σε ομάδα με 2 μύρια. ( την είδαμε την αξία του σε παιχνίδι με φενέρ που δεν πάταγε ρακέτα ούτε με αίτηση!)

Γενικά η ομάδα έχει νοοτροπία ακαδημίας μέχρι τώρα (διαλέγουν ματς , παίζουν για νούμερα κάνουν τα βασικά αυτά που φαίνονται και όχι ουσιαστική δουλειά που μπορεί να μην γράφετε σε καμία στατιστική ) για αυτό θεωρώ σημαντικό αυτό που μετράει ο Πιτίνο... δεν με ενδιαφέρει Αν ο Κάθε μικρός βγάζει 10π και δίνει 4 Ασίστ την ίδια ώρα που έχει στοχοποιηθεί να πάρει όλες τις προσπάθειες αυτός!

Και ο Κιθ τις προάλλες μια χαρά τα είχε πάει ατομικά με Μπασκόνια, μόνο που έπαιζε μόνος τους και είχε βγάλει την ομάδα εκτός ρυθμού και έτσι χάσαμε. ( αυτό δεν ήταν ουσιαστική δουλειά γιατί ο στόχος χάθηκε)

Ο Mόνος τρόπος να κρατήσεις έναν τέτοιο παίκτη χωρίς να είναι Γηγενείς ο ίδιος, είναι να του δώσει λεφτά ( περισσότερα από αυτά που μπορεί να βρει κάτι που σε τόσο μικρή ηλικία είναι λάθος και μεγάλο ρίσκο) αλλιώς θα τον έχεις ένα χρόνο και μετά θα πάει για άλλα.

Στο δικό μου προσχέδιο διάλεξα 2 παίκτες που ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν ( και όχι τι φανταζόμαστε ότι μπορούν) η αξία και των δύο δεν είναι τέτοιο ώστε να είναι πρόβλημα οικονομικά για τον σύλλογο και έτσι να έχει περίπου 4 μύρια διαθέσιμα για 4 παίκτες που θα παίζουν βασικοί! Εκεί δεν μπορείς να ρισκάρεις ούτε να πάρεις παίκτη που δεν έχει δουλέψει σε τόσο υψηλό επίπεδο και αυτό όχι γιατί ο παίκτης δεν θα μπορείς , αλλά για να μπορέσει να κάνει ουσιαστική δουλειά πρέπει να βρει έτοιμη δουλεμένη ομάδα ώστε να βρει ρόλο ... τώρα να μπαίνει και να ρίχνει και 3 τρίποντα από το κέντρο δεν λέει κάτι αν η ομάδα χάνει.

Καλός η κακός το καλοκαίρι για να πούμε ότι κάνουμε κάτι θα πρέπει να διώξουμε όλους τους ξένους ( Τόμας , Κιθ , Ματ , Λεκα , Γκιστ , Λασμε , ίσως και Πειν) , οπότε δεν γίνεται να πάρεις 6 που να είναι στο μύριο κάπου πρέπει να ρισκάρεις! όμως το ρίσκο πρέπει να το πάρεις εκεί που έχεις την δυνατότητα και όχι σε θέση που θα σε εκθέσει , αν δουλέψουν Παπαγιάννη και μπορεί να δώσει 10 συμπαθητικά λεπτά μαζί με έναν Σέντερ βασικό είναι σχεδόν έτοιμη η θέση εκεί μπορείς να πάρεις έναν παίκτη Λαβράκι που να παίζει και 4&5 ώστε να καλύψεις τυχόν μικρό-προβλήματα.

Φυσικά αν όλα πάνε στραβά και χάσεις 2 βασικούς με τραυματισμό (θα έχεις πρόβλημα) αλλά αυτό δεν το αντιμετωπίζει μόνο ο Παναθηναϊκός σε όλους ισχύει το ίδιο.
Τώρα να έχεις και Παππά να πάρεις και ρίσκο εκεί ( εμ...πολλά είναι) η αμέσως επόμενη θέση που είναι σχεδόν πλήρης είναι το 3 και συμπληρωματικός και στο 2 οπότε ο Μουρ είναι μια φθηνή λύση χαμηλού ρίσκου και με ανάλογο συμβόλαιο με τον Ματ (σε αυτήν την κατάσταση που είναι ) γιατί παίκτης υγιείς με τα στοιχεία του Ματ ή του Ρίβερς κάνουν περισσότερα από μύριο και κάποιον πρέπει να βγάλεις εκτός για να έχει χρόνο. Για τον Μουρ είναι εξέλιξη από το Λαύριο και την Μπάτβιτ να είναι ακόμα και ως 6ος ξένος σε ομαδα ευρωλίγκας!


green_sky
Οι Ελληνικες ομαδες εχουν την πιεση του αποτελεσματος.Ετσι λειτουργει το πραγμα εδω στην Ελλαδα , καλως ή κακως,.
Η εξελιξη καποιων ταλεντων μπορει να γινει μονο μεσα απο ενα ροστερ με καποιους καλους και οχι ξεζουμισμενους παιχτες .
Εχεις μια επταδα-οχταδα πραγματικα καλη και διπλα σε αυτους μπορεις να πας να βαλεις 3 ταλεντα.
Αν πας να γεμισεις την ομαδα με αψητους παιχτες σε τρεις μηνες ο προπονητης εχει απολυθει και η ομαδα θα παιζει με 3000 κοσμο.
Τα 10.000 διαρκειας κτλ και αρα μια σημαντικη πηγη εσοδων, τα ξεχνας.
Ο Μπλατ εφερε αψητους παιχτες στον Ολυμπιακο αλλα εχει στο ροστερ Σπανουλη,Πριντεζη,Παπανικολαου,Τουπαν που και περυσι επαιξε Ευρωλιγκα,τον Τιμα (ασχετα αν δεν αποδιδει) και ειναι τυχερος γιατι ο Μιλουτινοφ κανει τρομερη χρονια.
Εχει παιχτες "κολωνες" στην δομηση του ροστερ.Σε αυτους βασιζεται και σιγα σιγα βαζει και τους αψητους στο "παιχνιδι".
Δεν πηγε να πεταξει στα ξαφνικα ενα εικοσαλεπτο τον Βεζενκοφ μεσα.Εχει την πολυτελεια να ειναι μπροστινος ο Πριντεζης και σιγα σιγα βαζει τον Βουλγαρο στο κολπο.
Ας μην τους ειχε αυτους και θα βλεπαμε τι θα λεγοταν τωρα για τον Γκος που οταν αποκτηθηκε το καλοκαιρι διαβαζαμε δυθιραμβους και για τον Λεντει που οταν ηρθε ολοι εγραφαν οτι θα ειναι αποκαλυψη στα σεντερ αναλογη με αυτη του Κλαιμπερν της Νταρουσαφακα.
Απλα ο Παναθηναικος το καλοκαιρι εκτος απο αναρχη στελεχωση , δεν αντιληφθηκε οτι και παιχτες που υπηρχαν στο ροστερ αλλα και παιχτες που ηρθαν , απλα δεν ηταν για Ευρωλιγκα.Τι νεους παιχτες να βγαλεις με αυτη την κατασταση ? Και ο Μητογλου που παιζει παλι καλα που δεν εχει καει.
Συμπερασματικα ,επειδη Σπανουλης και Πριντεζης δεν βγαινουν καθε μερα και δεν μιλαω μονο αγωνιστικα αλλα και απο θεμα προσωπικοτητας ,αν δεν εχεις ενα αγωνιστικο μπατζετ περιπου τουλαχιστον 13-14 μυρια ,σε αυτη την Ευρωλιγκα και οπως αυτη εχει διαμορθωθει,ο μονος ρολος που μπορεις να εχεις ειναι αυτος του κομπαρσου.
pan24
QUOTE (Thodoros @ Jan 23 2019, 10:57 ) *
Έτσι θα μου άρεσε κάπως η ομάδα :
1. Nικ - Γκρέιντζερ αλλά επειδή αυτός πάει τώρα μας κάνει και ο Βαγγέλης και ας αφήνει και μια θέση ξένου για επιπλέον ενίσχυση με ξένο στον 2 γύρο
2. Μετ. 1μυριο - Παππάς
2/3 Μουρ
3. Παπαπέτρου - Θανασης
4. Μετ. 1μυριο - Μητολγου
5. Αντί Γκιστ 5αρι - Παπαγιάννης - Μαπ φθηνό (4ρο5ρι)

Το παραπάνω βγαίνει στο περίπου από 9.2* ( με Βαγγέλη ) με 9.6~9.7 (ξένο ασσοδύο) + χρήματα προπονητή και είναι μια καλή ομάδα και στα οικονομικά μας.

* Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να κάνεις μια προσθήκη από Αμερική όπως φέτος με 600χιλ και να έχεις εξαιρετικό υλικό! (όταν θα έρθουν τα κρίσημα ματς )
Για Εμένα Μουρ και Μάντζαρη θα πρέπει να τους πάρουν χθες.

Στο ροστερ αυτο εχω 2 ενστασεις
Πρωτη ο Γκρειντζερ.Ειναι πολυ καλος παικτης μεν αλλα δεν ειναι σταθερος σουτερ και γενικοτερα σταθερος σκορερ(συνολικα θα εχει καλα νουμερα αλλα ειναι του υψους η του βαθους σε αυτον τον τομεα) οποτε πολυ δυσκολα να παιξει μαζι με Καλαθη και δεν μας παιρνει παικτη που θα δινουμε γυρω στο μυριο να να τον εχουμε για 10-12'

Αν υπαρχει μπατζετ και για 2αρι του μυριου και για ενα μπακαπ ασσο εκει κοντα στο μυριο χιλιες φορες αντι του Γκρειντζερ να δωσεις λιγο παραπανω για να παρεις τον Ερτελ(πολυ καλος και σαν διδυμο με αλλον ασσο) κι ας εχεις σαν 5ο γκαρντ τον Καλαιτζακη η τον Ξανθοπουλο ξερω γω

Μαντζαρης εχει συμβολαιο μεχρι το 2020 αλλα και να μεινει ελευθερος ΜΑΚΡΙΑ
Εκτος ολων των υπολοιπων θεματων υποτιθεται θελουμε να εχουμε και δευτερο δημιουργο

Ο Μαντζαρης δεν δημιουργει για κανεναν(ουτε για αλλους ουτε για τον εαυτο του),ακομα και στα καλυτερα του πηγαινε την μπαλα μεχρι το κεντρο και εκει την εδινε στον Σπανουλη να αναλαβει αυτος την οργανωση με τον ιδιο να περιμενει στο φτερο για κανα τριποντο
Στην καριερα του εχει ιδιο μεσο ορο ασσιστ με..τον Λεκα(2,2)

Η αλλη ενσταση μου ειναι ο Μουρ.Ειναι συμπαθεια μου αυτος ο παικτης αλλα δεν κολλαει με Παπι-Θαναση στο 3
Στο συγχρονο μπασκετ δεν υπαρχει ομαδα που να μην εχει εναν φονια στο 3,καποιον που αν τον βγαλεις με καλες προυποθεσεις το τριποντο το εχει σαν πεναλντυ

Στο 5 ειναι καλη ιδεα και το σκεφτομαι ετσι κι εγω.Πισω απο τον βασικο δοκιμαζεις ενα στοιχημα,ιδανικα με διαφορετικα χαρακτηριστικα τυπου Λεντει πχ.Ετσι αν ο Παπαγιαννης δειξει πραγματα αυτος δεν του κοβει τον δρομο αλλα εχειςε ξασφαλιση αν συνεχισει στα ιδια και ταυτοχρονα αν δεν βγει το στοιχημα εχεις σαν εξασφαλιση τον Παπαγιαννη


Οσο για τα ταλεντα εξαρταται τι ψωνιζεις.Προφανως αν ψωνιζεις οποιον δειχνει 5 πραγματα στα παιδικα ε θα φας φολες πολλες
Αν καταφερεις να ψωνισεις world class ταλεντα(οπως θεωρειται ο Μαρινκοβιτς,ηταν ο Μπογκντανοβιτς κλπ) εχεις μεγαλες πιθανοτητες να σου βγουν

Θα σου ερθει με ενα σχετικα χαμηλο συμβολαιο και του βαζεις ενα buy out κοντα στο μυριο για nba
Αν δεν σου βγει δεν πειραζει λιγα χανεις,αν σου βγει εχεις για 1-2 σεζον τοπ παικτη και μετα παιρνεις τα λεφτα
Πχ η Φενερ με τους 2 Μπογκντανοβιτς που επενδυσε πανω τους(στα 22 τους πηρε και τους 2) εχασε επειδη μετα απο 3 σεζον πηγαν nba;
Η ο Ολυμπιακος αν ο Μιλουτινοφ παει nba θα εχει βγει χαμενος η κερδισμενος;

Δεν λεμε να στησεις την ομαδα πανω τους απ'ευθειας αλλα αν μπορεις να παρεις τον Μαρινκοβιτς πχ(αισθηση μου οτι το καλοκαιρι θα τον δουμε στην Φενερ η θα μεινει αλλη μια χρονια Παρτιζαν αλλα λεμε τωρα) ως 2-3αρο γιατι να παρεις εναν Αμερικανο των 500-600 χιλιαδων με συγκεκριμενο ταβανι αντι για αυτον;
stefkorner
παρτε το αλλιως αγαπητοι ! f4 στο οακα ερχεται και πρεπει να βρεθει ενας τροπος να διεκδησουμε την προκριση μας εκει ,με καλες πιθανοτητες !η ζωη ειναι μικρη για να περιμενουμε στην αιωνιοτητα tongue.gif

καλες ομαδες με μικροτερα μπατζετ χτιζονται πολυ πιο γρηγορα , ,οσο και να αλλαζουν (βλεπε την περσινη Ζαλγκιρις ) αυτα με τους οριζοντες 3ετιας -5ετιες ειναι πιο πολυ ποδοσφαιρικα ..! στο μπασκετακι με 5 το πολυ προσθηκες τα αλλαζεις ολα !

αλλωστε τι να παρεις παικτες με πολυ μεγαλη προοπτικη !οι οποιοι φυσικα θα εχουν στοχο το ντραφτ ! και αν τους κανεις μικρα συμβολαια ,σε κανα δυο χρονια θα πρεπει να πληρωσεις τα πολλα σε αναπροσαρμογες,αν θες να τους κρατησεις οποτε θα πρεπει να τα σκασεις μετα ! ομαδα απο τις σταχτες της δεν καταφερνει τοσα χρονια να φτιαξει ουτε η Παρτιζαν που εχει σχεδον αφθονη πρωτη υλη στα χερια της..!τι ψαχνετε.. ( ; )

μια εναλλακτικη μου σκεψη λεει οτι κραταμε οσο γινεται χημεια απο το 1εωςτο 3 και προσθετουμε τον μπομπερ Ερικσον
ετσι :

SF : Ερικσον (3-2),Παπαπετρου,Θανασης
SG:Κιλπατρικ,Παππας
PG:Καλαθης,Λεκα(2-1),Κονιαρης

στο 4-5 τωρα βαζω 3 νεες προσθηκες απο παικτες που μπορουν να παιξουν εξισου καλα και τις δυο θεσεις των ψηλων !
3 παικτες με τους οποιους ανακατευεις την τραπουλα οποτε και οσο θες και ταυτοχρονα τα εχουν ολα συνολικα σε αθλητικοτα με αμυνα-ριμπαουντ,αλλα και πολυ τριποντο &σουτακια μεσης αποστασης :

C: Μικι(5-4),Φοιγκτμαν(5-4),Παπαγιαννης
PF: Eισι(4-5) ,Μητο
Thodoros
QUOTE (green_sky @ Jan 23 2019, 12:15 ) *
Οι Ελληνικες ομαδες εχουν την πιεση του αποτελεσματος.Ετσι λειτουργει το πραγμα εδω στην Ελλαδα , καλως ή κακως,.
Η εξελιξη καποιων ταλεντων μπορει να γινει μονο μεσα απο ενα ροστερ με καποιους καλους και οχι ξεζουμισμενους παιχτες .
Εχεις μια επταδα-οχταδα πραγματικα καλη και διπλα σε αυτους μπορεις να πας να βαλεις 3 ταλεντα.
Αν πας να γεμισεις την ομαδα με αψητους παιχτες σε τρεις μηνες ο προπονητης εχει απολυθει και η ομαδα θα παιζει με 3000 κοσμο.
Τα 10.000 διαρκειας κτλ και αρα μια σημαντικη πηγη εσοδων, τα ξεχνας.
Ο Μπλατ εφερε αψητους παιχτες στον Ολυμπιακο αλλα εχει στο ροστερ Σπανουλη,Πριντεζη,Παπανικολαου,Τουπαν που και περυσι επαιξε Ευρωλιγκα,τον Τιμα (ασχετα αν δεν αποδιδει) και ειναι τυχερος γιατι ο Μιλουτινοφ κανει τρομερη χρονια.
Εχει παιχτες "κολωνες" στην δομηση του ροστερ.Σε αυτους βασιζεται και σιγα σιγα βαζει και τους αψητους στο "παιχνιδι".
Δεν πηγε να πεταξει στα ξαφνικα ενα εικοσαλεπτο τον Βεζενκοφ μεσα.Εχει την πολυτελεια να ειναι μπροστινος ο Πριντεζης και σιγα σιγα βαζει τον Βουλγαρο στο κολπο.
Ας μην τους ειχε αυτους και θα βλεπαμε τι θα λεγοταν τωρα για τον Γκος που οταν αποκτηθηκε το καλοκαιρι διαβαζαμε δυθιραμβους και για τον Λεντει που οταν ηρθε ολοι εγραφαν οτι θα ειναι αποκαλυψη στα σεντερ αναλογη με αυτη του Κλαιμπερν της Νταρουσαφακα.
Απλα ο Παναθηναικος το καλοκαιρι εκτος απο αναρχη στελεχωση , δεν αντιληφθηκε οτι και παιχτες που υπηρχαν στο ροστερ αλλα και παιχτες που ηρθαν , απλα δεν ηταν για Ευρωλιγκα.Τι νεους παιχτες να βγαλεις με αυτη την κατασταση ? Και ο Μητογλου που παιζει παλι καλα που δεν εχει καει.
Συμπερασματικα ,επειδη Σπανουλης και Πριντεζης δεν βγαινουν καθε μερα και δεν μιλαω μονο αγωνιστικα αλλα και απο θεμα προσωπικοτητας ,αν δεν εχεις ενα αγωνιστικο μπατζετ περιπου τουλαχιστον 13-14 μυρια ,σε αυτη την Ευρωλιγκα και οπως αυτη εχει διαμορθωθει,ο μονος ρολος που μπορεις να εχεις ειναι αυτος του κομπαρσου.


Ακριβός έτσι είναι! και επειδή τα 13μύρια που λες τα βλέπω χλωμό να πέσουν , ελπίζω τα 10~11 στην καλύτερα να πιάσουν τόπο και να μην είναι σε παίκτες που ποντάρουμε να βγουν πληρώνοντας μάλιστα και μπαη αουτ σε ομάδες (όπως κάναμε με Λέκα... κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας ) δεν μπορεί όλες οι ομάδες να ψάχνουν το ποιοτικό παίκτης και να προσπαθούν να το κλείσουν με σχετικά καλό συμβόλαιο και εμείς να ψάχνουμε τον παίκτη που θα κάνει το μπαμ στο Παναθηναικό! που ούτε καν συνοχή στο ματς έχει για να μην πω τα τόσο προβλήματα τόσο σε δημιουργία , σε σουτ σε άμυνες σε ριμπάουντ ...τι να έρθει κάνει ο μικρός ή ο παίκτης που έπαιζε σε μια μικρομεσαία ομάδα στο eurocup;Τέτοιοι πρέπει να είναι φθηνοί και να έρχονται ως ρολίστες και για συγκεκριμένους ρόλους.

και να απαντήσω και στον Φίλο pan ο Μιλου φέτος κάνει καλή χρονιά και μισή πέρυσι γιατί είχε και τραυματισμό ( πόσο χρόνο και κόπο είχε για να φτάσει μέχρι εδώ , το έχουμε σκεφτεί αυτό; ήταν σίγουρος ο Ολυμπιακός ότι θα έβγαινε , μάλλον όχι ) αλλά πήρε ένα ρίσκο και εφόσον δεν κρατάει σέντερ μετά το τέλος του συμβολαίου τους ( και καλά κάνει μιλάω για τους ΜΑΠ ) είπε να δοκιμάσει τον Μίλου που μόνο για nba μπορεί να φύγει. Παίκτης που φαίνεται να έχει και τις δυνατότητες αλλά και μεγάλο συμβόλαιο για να δουλέψεις .
Έβαλες πολλά Αν πριν .... ναι Αν δεχθεί να έχει συμβόλαιο αποκλειστικά σε εμάς και δεχθεί να έχουμε και τα δικαιώματα για να μας δώσουν κάποια αξιόλογα χρήματα για nba ναι πάρ'τον αλλά με τα Αν δεν γίνεται δουλειά και έχει έναν μάνατζερ πίσω ακριβώς για αυτόν τον λόγο , έτσι ώστε ο παίκτης να έχει την επιλογή και όχι η ομάδα .
Εδώ πέρυσι δικό μας παιδί τον Ζακ και τον κλείσαμε με μονοετές και έλεγαν εδώ μέσα πρέπει να τον δουλέψει .... γιατί για να πάει να βγάλει χρήματα στην Εφες ; γιατί αν σου πει εγώ μένω σε εσένα αλλά θέλω 1.2 τι θα κάνεις δλδ ; Δεν θα τα δώσεις και θα έχεις χαλάσει και μια χρονιά να φτιάχνεις τον παίκτη .
Δεν πρέπει να δουλεύουμε σαν ακαδημία καταλάβετε το ... και ο Νικ σετ απ σε εμάς έκανε και αυτό το πληρώνουμε. ( όσο για τον Ερτέλ δεν είναι σίγουρος αν θέλει να παίζει πίσω από τον Νικ είναι ίδιος παίκτης και μάλιστα με πολύ καλύτερο σουτ ) δύσκολα θα δεχθεί θέση συμπληρωματικού και με τρομερή υπεραξία , τώρα να τον βάλεις 2 θα έχουμε δύο παίκτες που με μια φάπα από χακετ θα χάνουμε τα μυαλά τους και θα έχουν ψυχολογικά . Δεν μου αρέσει γιατί θέλω σκληρό παίκτης .

Παίκτες καλοί υπάρχουν ( λεφτά δεν υπάρχουν για όλους ) μακάρι να μην χρειάζεται κάποιος μουρ και να πάμε σε παίκτες όπως ο Νάναλι αλλά δεν το βλέπω να μπορούμε για περισσότερους από 3-4 .

basket72
Ο Μαρίνκοβιτς μάλλον άργησε να βγει εκτός Σερβίας, είναι ήδη 22 (συζητιέται από τα 19-20 του))και φέτος πάνω που είναι να κάνει το βήμα παραπάνω ως ο ηγέτης της Παρτίζαν, έχει ρίξει πολύ τα ποσοστά του στο σουτ από μέση και μακρινή.

Ελπίζω τώρα με τον Τρινκιέρι να πάρει τα πάνω του, γιατί τον θεωρώ ανώτερη περίπτωση του ελαφρώς μεγαλύτερου του Γκούντουριτς, που στα χέρια του Ζοτς και σε μια ομάδα όπως η Φενέρ, δείχνει τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω του Μαρίνκοβιτς τη στιγμή αυτή.
* Τον Ερτέλ τον προτείνει ο Pan24 ως βασικό 2 δίπλα στον Νικ και "αναπληρωματικό" άσσο όταν ο Νικ παίρνει ανάσες ή όταν απλά χρειάζεται άλλος τύπου άσσος από τον Καλάθη.
Τέλεια κολλάει. Μέσα στα 5 καλύτερα γκαρντ φέτος, ο Γάλλος.
stefkorner
QUOTE (basket72 @ Jan 23 2019, 19:51 ) *
* Τον Ερτέλ τον προτείνει ο Pan24 ως βασικό 2 δίπλα στον Νικ και "αναπληρωματικό" άσσο όταν ο Νικ παίρνει ανάσες ή όταν απλά χρειάζεται άλλος τύπου άσσος από τον Καλάθη.
Τέλεια κολλάει. Μέσα στα 5 καλύτερα γκαρντ φέτος, ο Γάλλος.


Μου αρεσει και μενα πολυ ο Ερτελ!παρα πολυ..
αλλα δεν καταλαβαινω τι μανια σας εχει πιασει να τον κανετε απο ασσο,βασικο sg ; rolleyes.gif παικτη που ειτε για να δημιουργησει,ειτε για να εκτελεσει θελει την μπαλα στα χερια του πανω απο 5 sec ως οργανωτης.. !
πως και ποτε θα την παιρνει απο τον Νικ οταν θα παιζουν μαζι ;
δεν ειναι και παικτης για iso .. !
εκτος των αλλων δεν παιζει να τον αφησει η Μπαρτσα και γιατι να την παρατησει ο ιδιος για να ερθεις σε εμας, να του ψαχνουμε ρολο διπλα στον Καλαθη tongue.gif
Thodoros
QUOTE (stefkorner @ Jan 23 2019, 12:46 ) *
PG:Καλαθης,Λεκα(2-1),Κονιαρης


Φίλε όχι άλλο σκαιγουοκερ να χαρείς ότι αγαπάς!
Ο παίκτης είναι λιλιπούτειος '' με αποτέλεσμα να μην βλέπει ''
G-arenas
QUOTE (shtarkws @ Jan 23 2019, 11:00 ) *
Προτιμω να εχω εναν εξελιξιμο νεο που να ειναι τοσο καλος ωστε να κινδυνευω καθε χρονο να τον χασω, παρα εναν φτασμενο που ειναι τοσο μετριος που να παρακαλαω ποτε θα περασει ο καιρος να φυγει

δηλαδη η μονη λυση ειναι να εχεις ειτε 20 χρονων ειτε 33 χρονων παικτες? ενδιαμεσο δεν υπαρχει? και επισης πως σε μια ομαδα που ηδη υπαρχει μητο-παπατζον απο τωρα συν καλαιτζακης-λουντζης, εμεις θα προσθεσουμε αλλα 2-3 προτζεκτ? εστω και 1 αυτο του μαρινκοβιτς.

και γω θα τον ηθελα τον μαρινκοβιτς αλλα με το λιγοτερο 500 χιλ δεν νομιζω οτι αξιζει. και να ελεγα οτι θα μεινει χρονια αν πιασει θα ελεγα αξιζει, αλλα ετσι οπως ειναι τα πραγματα 2 σεζον καλες κανει και φευγει ειτε αμερικη ειτε με τα τριπλασια σε ζοτς.

εγω προσωπικα τον μαρινκοβιτς μονο στο 2-3 θα τον εβλεπα του χρονου στο ροστερ. αν και στο διλλημα του σερβου ή του ερισκον που ειναι 25, θα προτιμουσα τον ερικσον.

και αυτο διοτι 1) ειναι πιο φθηνος, 2) ειναι καλυτερος αυτην την στιγμη, 3) ταιριαζει στο ροστερ μας πολυ περισσοτερο και φυσικα το πιο σημαντικο 4) αν πιασει ο ερικσον ισως μεινει και για παντα εδω. και αν κανει τρομερες σεζον και του δωσουν 2 μυρια ε ας φυγει, αλλα δεν νομιζω να πιασει τετοια στανταρ αποδοσης.

1. νικ-σιβα
2. -παππας
2-3. ερικσον
3. παπι-θανασης
4. ουαιτ(ή κλαρκ ή σικμα αν ειναι ακριβος), μητο
5. -ερικ-παπατζον

και βαλτε ενα βασικο 5αρι και ενα βασικο 2αρι του 800-1 μυριου. υπερπληρεις ομαδα με ολους να ειναι πολυ καλοι στην αμυνα, εχει σουτ, δημιουργια, ριμπαουντ, δυναμη, ποστ κλπ κλπ.

basket72
QUOTE (stefkorner @ Jan 23 2019, 13:02 ) *
Μου αρεσει και μενα πολυ ο Ερτελ!παρα πολυ..
αλλα δεν καταλαβαινω τι μανια σας εχει πιασει να τον κανετε απο ασσο,βασικο sg ; rolleyes.gif παικτη που ειτε για να δημιουργησει,ειτε για να εκτελεσει θελει την μπαλα στα χερια του πανω απο 5 sec ως οργανωτης.. !
πως και ποτε θα την παιρνει απο τον Νικ οταν θα παιζουν μαζι ;
δεν ειναι και παικτης για iso .. !
εκτος των αλλων δεν παιζει να τον αφησει η Μπαρτσα και γιατι να την παρατησει ο ιδιος για να ερθεις σε εμας, να του ψαχνουμε ρολο διπλα στον Καλαθη tongue.gif


Έχει παίξει σαν sg όταν εναλλασσόταν με τον Γκρέιντζερ στις θέσεις της περιφέρειας της Εφές, το έκανε και με μεγαλύτερη συχνότητα στην Μπάρσα του Πέσιτς με τον κλασσικό άσσο Πάνγκος. Μπορεί και υποδεχθεί τις μπάλες του Νικ και να κλείσει την επίθεση με πιν εν ρολ είτε με 3π. όπου είναι άχαστος.
Άσε που μένει ελεύθερος και στην Μπαρτσελόνα δεν φημίζονται και πολύ για τις επιλογές τους. biggrin.gif
Από την άλλη με τη χρονιά που κάνει φέτος έχει ανεβάσει κι άλλο το κασέ του, αλλά δεν μπορώ παρά να μην τονίζω το ότι ο συμφορουμίτης το είδε από το καλοκαίρι αυτό.
Τώρα όντως θα είναι δύσκολα γιατί μπορεί να τον τσιμπήσει και καμιά Φενέρ ή ΤΣΣΚΑ ξέρω εγώ.
pan24
QUOTE (Thodoros @ Jan 23 2019, 12:48 ) *
Ακριβός έτσι είναι! και επειδή τα 13μύρια που λες τα βλέπω χλωμό να πέσουν , ελπίζω τα 10~11 στην καλύτερα να πιάσουν τόπο και να μην είναι σε παίκτες που ποντάρουμε να βγουν πληρώνοντας μάλιστα και μπαη αουτ σε ομάδες (όπως κάναμε με Λέκα... κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας ) δεν μπορεί όλες οι ομάδες να ψάχνουν το ποιοτικό παίκτης και να προσπαθούν να το κλείσουν με σχετικά καλό συμβόλαιο και εμείς να ψάχνουμε τον παίκτη που θα κάνει το μπαμ στο Παναθηναικό! που ούτε καν συνοχή στο ματς έχει για να μην πω τα τόσο προβλήματα τόσο σε δημιουργία , σε σουτ σε άμυνες σε ριμπάουντ ...τι να έρθει κάνει ο μικρός ή ο παίκτης που έπαιζε σε μια μικρομεσαία ομάδα στο eurocup;Τέτοιοι πρέπει να είναι φθηνοί και να έρχονται ως ρολίστες και για συγκεκριμένους ρόλους.

και να απαντήσω και στον Φίλο pan ο Μιλου φέτος κάνει καλή χρονιά και μισή πέρυσι γιατί είχε και τραυματισμό ( πόσο χρόνο και κόπο είχε για να φτάσει μέχρι εδώ , το έχουμε σκεφτεί αυτό; ήταν σίγουρος ο Ολυμπιακός ότι θα έβγαινε , μάλλον όχι ) αλλά πήρε ένα ρίσκο και εφόσον δεν κρατάει σέντερ μετά το τέλος του συμβολαίου τους ( και καλά κάνει μιλάω για τους ΜΑΠ ) είπε να δοκιμάσει τον Μίλου που μόνο για nba μπορεί να φύγει. Παίκτης που φαίνεται να έχει και τις δυνατότητες αλλά και μεγάλο συμβόλαιο για να δουλέψεις .
Έβαλες πολλά Αν πριν .... ναι Αν δεχθεί να έχει συμβόλαιο αποκλειστικά σε εμάς και δεχθεί να έχουμε και τα δικαιώματα για να μας δώσουν κάποια αξιόλογα χρήματα για nba ναι πάρ'τον αλλά με τα Αν δεν γίνεται δουλειά και έχει έναν μάνατζερ πίσω ακριβώς για αυτόν τον λόγο , έτσι ώστε ο παίκτης να έχει την επιλογή και όχι η ομάδα .
Εδώ πέρυσι δικό μας παιδί τον Ζακ και τον κλείσαμε με μονοετές και έλεγαν εδώ μέσα πρέπει να τον δουλέψει .... γιατί για να πάει να βγάλει χρήματα στην Εφες ; γιατί αν σου πει εγώ μένω σε εσένα αλλά θέλω 1.2 τι θα κάνεις δλδ ; Δεν θα τα δώσεις και θα έχεις χαλάσει και μια χρονιά να φτιάχνεις τον παίκτη .
Δεν πρέπει να δουλεύουμε σαν ακαδημία καταλάβετε το ... και ο Νικ σετ απ σε εμάς έκανε και αυτό το πληρώνουμε. ( όσο για τον Ερτέλ δεν είναι σίγουρος αν θέλει να παίζει πίσω από τον Νικ είναι ίδιος παίκτης και μάλιστα με πολύ καλύτερο σουτ ) δύσκολα θα δεχθεί θέση συμπληρωματικού και με τρομερή υπεραξία , τώρα να τον βάλεις 2 θα έχουμε δύο παίκτες που με μια φάπα από χακετ θα χάνουμε τα μυαλά τους και θα έχουν ψυχολογικά . Δεν μου αρέσει γιατί θέλω σκληρό παίκτης .

Παίκτες καλοί υπάρχουν ( λεφτά δεν υπάρχουν για όλους ) μακάρι να μην χρειάζεται κάποιος μουρ και να πάμε σε παίκτες όπως ο Νάναλι αλλά δεν το βλέπω να μπορούμε για περισσότερους από 3-4 .

Ο Ερτελ σε αυτο που λεω εγω οσο φετος θα παιζει ισως και λιγο περισσοτερο(22 φετος σε εμας μπορει 25+)
Τα 10-12' πισω απο Καλαθη και αλλο τοσο μαζι του οπως επαιζε και στην Εφες 2 με 1 τον Γκρειντζερ οπως και τωρα που παιζει καποια λεπτα μαζι με Πανγκος

Αν και ληγει το συμβολαιο του δεν θα ειναι ευκολο γιατι η Μπαρτσα ισως προσπαθησει να τον κρατησει η ενδιαφερθει καμια ΤΣΣΚΑ,Φενερ αν δουν οτι δεν θα ειναι ετοιμος στην αρχη της επομενης σεζον ο Εννις απο τον πολυ σοβαρο τραυματισμο του(ο Ζοτς τον ηθελε παλαιοτερα αλλα τον κερδισε ο κουμπαρος στην Εφες)

Εχοντας στο 2 εναν πες Κιλπατρικ για 23-25',10-12' του Ερτελ εκει και τον υπολοιπο χρονο(λιγοτερο απο 10 λεπτα) αναλογα την φορμα και τον αντιπαλο το 2-3αρο η ο Παππας εισαι μια χαρα με σουπερ ποιοτικη περιφερεια και βασικα δεν σε νοιαζει ποιος θα ειναι ο 5ος γκαρντ ενω σε αφηνει να παρεις ενα ρισκο με το 2-3αρο γιατι αν δεν βγει εχεις για να καλυψει τα λιγα λεπτα του τον Παππα στο 2 και Παπ-Θαναση στο 3


Μαρινκοβιτς αν παιρναμε προφανως εννοω με τουλαχιστον 3ετες συμβολαιο
stefkorner
QUOTE (basket72 @ Jan 23 2019, 20:07 ) *
Έχει παίξει σαν sg όταν εναλλασσόταν με τον Γκρέιντζερ στις θέσεις της περιφέρειας της Εφές, το έκανε και με μεγαλύτερη


εδω θα ερθει να σου πει ο Τζονι Μαρβ οτι στην εναλλαγη αυτων των δυο το sg ηταν ο Γκρειντζερ ! (γιατι αυτο εγραψε χθες)
παιδια βρειτε τα μεταξυ σας,εγω δεν μπλεκω αλλο στα της Μπασκονια του παρελθοντος laugh.gif
j-kidd13
Αυτο που πρεπει οπωσδηποτε να κανει ο Παναθηναικος του χρονου,ειναι να εχει μαζι με τον Νικ,αλλους 2 παικτες που θα μπορουν να παιξουν τη θεση του πλευμεικερ,ωστε να υπαρχουν λυσεις.Χρειαζεται δηλαδη 2ος καλος στα μετρα του εφικτου πλευμεικερ,και στο 2 ενα κομπο γκαρντ που θα μπορει να βοηθησει αν χρειαστει σαν τριτη λυση.Δεν γινεται να πας με 2 παικτες στον ασο μονο,δε βγαινει.

Aπο κει και επειτα,πρεπει να χαιρετησει και ο Γκιστ,ανεξαρτητα αν κανει παλι καλους τελικους κλπ,και να ερθουν 2 καλοι ψηλοι,και να ερθουν στην ομαδα παικτες με καλο εως πολυ καλο σουτ.
basket72
QUOTE (stefkorner @ Jan 23 2019, 13:14 ) *
εδω θα ερθει να σου πει ο Τζονι Μαρβ οτι στην εναλλαγη αυτων των δυο το sg ηταν ο Γκρειντζερ ! (γιατι αυτο εγραψε χθες)
παιδια βρειτε τα μεταξυ σας,εγω δεν μπλεκω αλλο στα της Μπασκονια του παρελθοντος laugh.gif


Ο Γάλλος ως πιο πλήρης μπροστά έκλεινε περισσότερες επιθέσεις. Πάντως κι ο Γκρέιντζερ (που με την Εφές έκανε ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας του)περνούσε από το 2 όπως το έκανε και στη Μάλαγα. Τους λες και κόμπο. Με τον Νικ πάντως δεν θες Γκρέιντζερ.

Αν ο Ερτέλ είναι αλμυρός μπορείτε να πάτε σε μια λύση από Αμερική. Το σημαντικό είναι να μπορεί να παίξει και τις 2 θέσεις και να δίνει από τον άσσο ποιότητα αλλά και διαφορετικά στοιχεία από τον κορυφαίο Νικ.
Με την ευκαιρία να ξαναπώ ότι ως Ολυμπιακός θα τρίβω τα χέρια μου αν αφήσετε τον Καλάθη να σας φύγει. smile.gif
G-arenas
QUOTE (j-kidd13 @ Jan 23 2019, 13:14 ) *
Αυτο που πρεπει οπωσδηποτε να κανει ο Παναθηναικος του χρονου,ειναι να εχει μαζι με τον Νικ,αλλους 2 παικτες που θα μπορουν να παιξουν τη θεση του πλευμεικερ,ωστε να υπαρχουν λυσεις.Χρειαζεται δηλαδη 2ος καλος στα μετρα του εφικτου πλευμεικερ,και στο 2 ενα κομπο γκαρντ που θα μπορει να βοηθησει αν χρειαστει σαν τριτη λυση.Δεν γινεται να πας με 2 παικτες στον ασο μονο,δε βγαινει.

Aπο κει και επειτα,πρεπει να χαιρετησει και ο Γκιστ,ανεξαρτητα αν κανει παλι καλους τελικους κλπ,και να ερθουν 2 καλοι ψηλοι,και να ερθουν στην ομαδα παικτες με καλο εως πολυ καλο σουτ.

εγω το βασικο 2αρι που προτεινω θελω να ειναι στυλ απο αμερικη nba σαν τον λαρκιν. δεν λεω σε υψος αλλα σε στοιχεια.

υπαρχουν πολλοι τετοιοι απεναντι που ευκολα παιζουν και στο 1 και στο 2.

εγω ακομα και λαρκιν να παρουμε ωραιος θα ειναι. φανταζομαι οτι δυσκολα με την χρονια που κανει θα τον κρατησει η εφες, θα παει σε κατι καλυτερο, ενω και με μισιτς-μπομπουα βασικους και να εχουν φαει την θεση του λαρκιν δυσκολα θα δεχτει αυτην την κατασταση!

το νικ-λαρκιν-παπι-ουαιτ-5αρι τυπου μπλακ θα μου αρεσε τρελα του χρονου. νικ-λαρκιν ταιριαζουν απολυτα σαν διδυμο. απλως για 2ο ασσο θες καποιον πιο ψηλο και πολυ καλο σε αμυνα και οχι σιβα κλπ.
Thodoros
QUOTE (pan24 @ Jan 23 2019, 13:08 ) *
Ο Ερτελ .....

Μαρινκοβιτς αν παιρναμε προφανως εννοω με τουλαχιστον 3ετες συμβολαιο


Για τον Ερτέλ απάντησα ( αν και εφόσον ζευγαρώσει τέτοια κατάσταση ) θα δεις ότι δεν θα παίζει μόνο 12λ γιατί έχει καλό σουτ και αυτό το χρειάζεται η ομάδα.

Λοιπόν στο άλλο που λες και επειδή είσαι ένας έξυπνος άνθρωπος θα πρέπει να το δεις λίγο ανοικτά και όχι πως θα το ήθελες να είναι ... εσύ μπορεί να λες ότι με ένα 3τες είναι ok (και μαζί σου σε αυτό ) μόνο που ο παίκτης δεν έχει κανένα λόγο να κολλήσει σε μια μικρομεσαία ομάδα της ευρωλίγκας με χαμηλό συμβόλαιο κι όλας , κάτι τέτοιο θα είναι εμπόδιο για τον ίδιο ( προφανώς στοχεύει Αμερική μιας και βλέπω ότι το σουτ το δοκιμάζει από μακριά! οπότε δεν νομίζω να έχει σκοπό να μείνει 3 χρόνια ευρώπη και αυτά σε ομάδα που δεν πάει f4 ...σε καμία Ρεάλ ή φενερ μπορεί να το σκεφτόταν επειδή αν δεν βγει αμερική είναι η επόμενη επιλογή ! Διαφορετικά Παναθηναικός - Ολυμπιακός - Μπασκόνια - Χιμκι είναι μεν καλές ομάδες αλλά δεν του ανεβάζουν άμεσα τις μετοχές του και προφανώς το ξέρει και ο ίδιος.

Στα υπόλοιπα , υπάρχει και αυτό το χιουμοριστικό άρθρο
http://olaprasina1908.gr/%CE%B5%CE%BE%CE%A...IkDiOKC3LWN05t4

Που σκόπιμα προσπαθεί να μας χαϊδέψει τα αφτιά ( Λέει λοιπόν το φιλαράκι μας στην Ευρώπη. Όλοι ξέρουν ότι πρέπει να σταματήσουν το Pick N Roll του Γκιστ με τον Καλάθη». tongue.gif tongue.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Μάλιστα , βλέπει κόσμο να φεύγει και λέει ας πω τι κάνω καλά μην βρεθώ με καμία βαλίτσα στο ξαφνικό .
Στόχος η κούπα!!!!!
Thodoros
QUOTE (pan24 @ Jan 23 2019, 13:08 ) *
Ο Ερτελ .....

Μαρινκοβιτς αν παιρναμε προφανως εννοω με τουλαχιστον 3ετες συμβολαιο


Για τον Ερτέλ απάντησα ( αν και εφόσον ζευγαρώσει τέτοια κατάσταση ) θα δεις ότι δεν θα παίζει μόνο 12λ γιατί έχει καλό σουτ και αυτό το χρειάζεται η ομάδα.

Λοιπόν στο άλλο που λες και επειδή είσαι ένας έξυπνος άνθρωπος θα πρέπει να το δεις λίγο ανοικτά και όχι πως θα το ήθελες να είναι ... εσύ μπορεί να λες ότι με ένα 3τες είναι ok (και μαζί σου σε αυτό ) μόνο που ο παίκτης δεν έχει κανένα λόγο να κολλήσει σε μια μικρομεσαία ομάδα της ευρωλίγκας με χαμηλό συμβόλαιο κι όλας , κάτι τέτοιο θα είναι εμπόδιο για τον ίδιο ( προφανώς στοχεύει Αμερική μιας και βλέπω ότι το σουτ το δοκιμάζει από μακριά! οπότε δεν νομίζω να έχει σκοπό να μείνει 3 χρόνια ευρώπη και αυτά σε ομάδα που δεν πάει f4 ...σε καμία Ρεάλ ή φενερ μπορεί να το σκεφτόταν επειδή αν δεν βγει αμερική είναι η επόμενη επιλογή ! Διαφορετικά Παναθηναικός - Ολυμπιακός - Μπασκόνια - Χιμκι είναι μεν καλές ομάδες αλλά δεν του ανεβάζουν άμεσα τις μετοχές του και προφανώς το ξέρει και ο ίδιος.

Στα υπόλοιπα , υπάρχει και αυτό το χιουμοριστικό άρθρο
http://olaprasina1908.gr/%CE%B5%CE%BE%CE%A...IkDiOKC3LWN05t4

Που σκόπιμα προσπαθεί να μας χαϊδέψει τα αφτιά ( Λέει λοιπόν το φιλαράκι μας στην Ευρώπη. Όλοι ξέρουν ότι πρέπει να σταματήσουν το Pick N Roll του Γκιστ με τον Καλάθη». tongue.gif tongue.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Μάλιστα , βλέπει κόσμο να φεύγει και λέει ας πω τι κάνω καλά μην βρεθώ με καμία βαλίτσα στο ξαφνικό .
Στόχος η κούπα!!!!!
basket72
QUOTE (G-arenas @ Jan 23 2019, 13:21 ) *
το νικ-λαρκιν-παπι-ουαιτ-5αρι τυπου μπλακ θα μου αρεσε τρελα του χρονου. νικ-λαρκιν ταιριαζουν απολυτα σαν διδυμο. απλως για 2ο ασσο θες καποιον πιο ψηλο και πολυ καλο σε αμυνα και οχι σιβα κλπ.


Ο Λάρκιν παικταράς κι άμυνα θα σου παίξει αλλά θες καλύτερο σουτ για να μπορεί να παίξει δίπλα στον Καλάθη. Προαπαιτούμενο για την επόμενη χρονιά 3 καλοί σουτέρ.
j-kidd13
QUOTE(G-arenas @ Jan 23 2019, 13:21 ) *
εγω το βασικο 2αρι που προτεινω θελω να ειναι στυλ απο αμερικη nba σαν τον λαρκιν. δεν λεω σε υψος αλλα σε στοιχεια.

υπαρχουν πολλοι τετοιοι απεναντι που ευκολα παιζουν και στο 1 και στο 2.

εγω ακομα και λαρκιν να παρουμε ωραιος θα ειναι. φανταζομαι οτι δυσκολα με την χρονια που κανει θα τον κρατησει η εφες, θα παει σε κατι καλυτερο, ενω και με μισιτς-μπομπουα βασικους και να εχουν φαει την θεση του λαρκιν δυσκολα θα δεχτει αυτην την κατασταση!

το νικ-λαρκιν-παπι-ουαιτ-5αρι τυπου μπλακ θα μου αρεσε τρελα του χρονου. νικ-λαρκιν ταιριαζουν απολυτα σαν διδυμο. απλως για 2ο ασσο θες καποιον πιο ψηλο και πολυ καλο σε αμυνα και οχι σιβα κλπ.


Kατι τετοιο σκεφτομαι κι εγω,βεβαια στον Λαρκιν με χαλαει το υψος του και οτι θα ειναι στοχος στην αμυνα με ποσταρισματα,αφου ουτε δυνατο κορμο εχει,ωστοσο ειναι πυραυλοκινητο γκαρντ,αν δηλαδη ο Κιλπατρικ δειξει οτι εγκληματιζεται και εχει ορεξη να παιξει και του χρονου Ευρωπη χωρις να σκεφτεται το nba,θα τον προτιμουσα.Παντως παικτες απο Αμερικη,κομπο γκαρντ,με ικανοτητα να τρεξουν και plays ,υπαρχουν πολλοι.
shtarkws
QUOTE(G-arenas @ Jan 23 2019, 13:04 ) *
δηλαδη η μονη λυση ειναι να εχεις ειτε 20 χρονων ειτε 33 χρονων παικτες? ενδιαμεσο δεν υπαρχει? και επισης πως σε μια ομαδα που ηδη υπαρχει μητο-παπατζον απο τωρα συν καλαιτζακης-λουντζης, εμεις θα προσθεσουμε αλλα 2-3 προτζεκτ? εστω και 1 αυτο του μαρινκοβιτς.

και γω θα τον ηθελα τον μαρινκοβιτς αλλα με το λιγοτερο 500 χιλ δεν νομιζω οτι αξιζει. και να ελεγα οτι θα μεινει χρονια αν πιασει θα ελεγα αξιζει, αλλα ετσι οπως ειναι τα πραγματα 2 σεζον καλες κανει και φευγει ειτε αμερικη ειτε με τα τριπλασια σε ζοτς.

εγω προσωπικα τον μαρινκοβιτς μονο στο 2-3 θα τον εβλεπα του χρονου στο ροστερ. αν και στο διλλημα του σερβου ή του ερισκον που ειναι 25, θα προτιμουσα τον ερικσον.

και αυτο διοτι 1) ειναι πιο φθηνος, 2) ειναι καλυτερος αυτην την στιγμη, 3) ταιριαζει στο ροστερ μας πολυ περισσοτερο και φυσικα το πιο σημαντικο 4) αν πιασει ο ερικσον ισως μεινει και για παντα εδω. και αν κανει τρομερες σεζον και του δωσουν 2 μυρια ε ας φυγει, αλλα δεν νομιζω να πιασει τετοια στανταρ αποδοσης.

1. νικ-σιβα
2. -παππας
2-3. ερικσον
3. παπι-θανασης
4. ουαιτ(ή κλαρκ ή σικμα αν ειναι ακριβος), μητο
5. -ερικ-παπατζον

και βαλτε ενα βασικο 5αρι και ενα βασικο 2αρι του 800-1 μυριου. υπερπληρεις ομαδα με ολους να ειναι πολυ καλοι στην αμυνα, εχει σουτ, δημιουργια, ριμπαουντ, δυναμη, ποστ κλπ κλπ.



O Μαρινκοβιτς είναι 22 στα 23. Το παίρνεις με τριετές συμβόλαιο τουλάχιστον. Επίσης το ταβάνι του Μαρινκοβιτς είναι 2 φορές πάνω από του Ερικσον
green_sky
Ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα.
Του χρονου απο Ελληνες στο ροστερ θα ειναι :
Καλαθης : 2.2
Θανασης : περιπου 0.3-0.5
Παπαπετρου : 0.7
Μητογλου : 0.3-0.5
Παπαγιαννης : 0.5

Αυτο μας κανει αγωνιστικο μπατζετ απο 4-εως 4.4 μυρια.
Αν σε αυτα βαλεις και τον Παππα απο 0.5-0.7 πας διαθεσιμο αγωνιστικο μπατζετ σε Ελληνες 4.5-5 μυρια.
Και δεν εχεις βαλει ακομα κανενα ξενο στο ροστερ.
Ειναι δυνατον να φτιαξεις ανταγωνιστικη ομαδα με 8 μυρια ?Να παρεις 6 ξενους με 3,3.5 μυρια ? Παναθηναικος εισαι.
Θελεις ξενους να ειναι καλοι.
Γραφουμε για ξενο Μαππαρο, για ξενο που πασσαρει , για ξενο που σουταρει και ολα αυτα ειναι σωστα.
Αλλα υπαρχει μια λεπτομερεια.Ολα αυτα πρεπει να τα πληρωσεις.
Καλο ξενο κατω απο 8-9 κατοσταρικα δεν βρισκεις. 6 ξενοι των 9 κατοσταρικων μας κανει καθαρα 5.4 εκ
2 γκαρντ της προκοπης , εναν πλαγιο της προκοπης και 3 παιχτες για το 4 και το 5.
Αν λοιπον υποθεσουμε οτι κανα πενταρι μυρια παει στους Ελληνες ,εισαι περιπου στα 11 μυρια αγωνιστικο μπατζετ με εξι ξενους μεσο ορο των 9 κατοσταρικων.
Με αυτο το μπατζετ εισαι ανταγωνιστικος.Φαιναλ φορ δεν πας.
Αν θελεις να χτυπησεις με αξιωσεις διακριση και οχι απλα να εισαι ανταγωνιστικος τοτε αυτο το 5.4 στους ξενους θα πρεπει να το ανεβασεις 2 μυρια τουλαχιστον και να βαλεις στο ροστερ τρεις καλυτερους παιχτες απο αυτους που βρισκεις με 9 κατοσταρικα .Εναν γκαρντ και δυο απο τους 3 παιχτες στο 4-5.
Ταλεντα να βγαλεις δοξα το θεο εχεις.Και ο Μητογλου εχει περιθωρια και ο Παπαγιαννης εχει περιθωρια και ο Παπαπετρου μπορει να βελτιωθει πολυ .Ποσους πια παιχτες να βγαλεις μπροστα ? Ετοιμους ποιοτικους παιχτες χρειαζεσαι.

Υ.Γ .1 Λαρεντζακης.
Υ.Γ .2 Παππας ρηξη χιαστων.Περαστικα στον παιχτη.
john wick

Απο αυριο

Νικ ,Λεκα
Κιλπατρικ ,Λαρεντζακης ,Nunnali
Θανασης ,Παπι
Thomas ,Μητρογλου
Payne ,Gist ,Παπατζον
stefkorner
ο Παππας εχει σπανια καρδια !ειναι πολυ καλος ανθρωπος ! και ειναι κ Παναθηναικαρα γνησια!
δεν του αξιζε ολο αυτο ! και φοβαμαι πως παικτικα για τον Παθηναικο σβηνουν τα ονειρα του,μετα απ αυτον τον τραυματισμο sad.gif
τωρα στα της ενισχυσης συμφωνω !και γινεται πιο εντονη η αναγκη οσο δεν επιστρεφει ο Κιθ..και πως θα επιστρεψει ( ; )
μακαρι για Λαρετζακη αλλα αναλογιστειτε ποσο δυσκολο θα ειναι ..!
ακομα και αν τους χαρισουμε .. τον Ιαν !που δεν πολυχωραει κιολας και σ αυτους τωρα ,μετα την αποκτηση Ντελροι ,που υπολογιζεται κυριως για το 5 !
μηπως καλυτερα να τους χαριζαμε Κιθ ! το εχω ξανασκεφτει οσο ηταν τραυματιας..! ο παικτης μαλιστα εχει αριστη σχεση με τον Μπανκι wink.gif
Thodoros
Όπως φαίνεται πάει και ο Παππαςςςςς!!!!!!

Δεν φτάνει που η ομάδα είναι ότι να ναι , έχουμε και τους μισοί παίκτες εκτός.
Οπότε Παππάς (απότι βλεπω μέχρι το καλοκαίρι εκτός λένε) - Κιθ δεν έχουμε ιδέα πότε μπορεί να γυρίσει δεν θα θέλει και 1 μήνα να βρει ρυθμό (στους τελικούς θα τον δούμε ξανά και αυτόν) . Ο Ματ πως την έχει βγάλει καθαρή μέχρι τώρα ένας θεός ξέρει ( δεν θέλω να σκέφτομαι καν τέτοιο σενάριο )

Έχουμε και λέμε λοιπόν :
Νικ - Λεκα - Κιλλ (Ευτυχώς που ήρθε) - Ματ - Καλαιτζάκης (5ος) πάμε για διπλό στην Μακάμπι!
Χωρίς πλάκα ή θα πρέπει να κάνουν ματσάρα ο Κιλ και ο Νικ διαφορετικά άσχημα τα πράγματα. (από χρόνους θα πάνε όλοι στον θεό)
nvip13
Αυτο μας ελειπε..

Ξερουμε αν ειναι στο ιδιο ποδι;

Μεταγραφη αυριο κιολας.
stefkorner
17- {Καλαιτζακη + Σακελλαριου},που επι της ουσιας δεν μετρανε =15
15 -Παππα = 14
14 -{Λασμε+ Ιαν} που δεν υπολογιζονται καθολου απο Πιτινο =12
απο τους 12 αυτους ο Κιθ δεν ξερουμε αν θα επιστρεψει,ποτε θα επιστρεψει και πως θα ειναι ! και μετα δεν ξερουμε για ποσο θα τον θελει ο Πιτινο !
οποτε 12 με εναν αστερισκο και τον Λοτζο να μην ειναι επισης στις πρωτες επιλογες του coach !
επομενως ναι ,χρειαζεται οπωσδηποτε παικτης..
john wick
QUOTE (nvip13 @ Jan 23 2019, 12:41 ) *
Αυτο μας ελειπε..

Ξερουμε αν ειναι στο ιδιο ποδι;

Μεταγραφη αυριο κιολας.



Στο αλλο ειναι...
silversurfer
Ξέρουμε αν έκλεισε στην Αρμάνι ο Νάναλι?
Αν είναι διαθέσιμος είναι μονόδρομος η επιλογή αυτή μάλλον..
stevebucknall11
Αποκλείω να κάνουμε άλλη μεταγραφή αυτή τη στιγμή στα γκαρντ. Τον Λαρεντζάκη θα τον ήθελα κι εγώ, αλλά α) η ΑΕΚ δεν είναι καμιά ομαδούλα και δεν έχει οικονομικά προβλήματα για να δώσει βασικό παίκτη της σε μας β) ο Παναθηναικός δεν κάνει ποτέ τέτοιες κινήσεις (αν κάνω λάθος διορθώστε με), καθώς προσπαθεί να έχει καλές σχέσεις με όλες τις ομάδες. Οι χρόνοι στα γκαρντ βγαίνουν αν ο Κιλπάτρικ αρχίσει και παίζει όπως φανταζόμαστε ότι μπορεί να παίξει και ανέβουν ο Σκάιγουοκερ (που θα πάρει χρόνο και στο 1 και στο 2) και ο Λοτζέσκι. Επειδή ένας τραυματισμός Λοτζέσκι στην πορεία είναι ψιλοσίγουρος, θα χρειαστούμε βέβαια και άλλο παίκτη, που λογικά θα είναι το Φλεβάρη ο Ντένμον. Τα υπόλοιπα θεωρώ ότι είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Καλή ανάρρωση στον Νικόλα.
john wick
QUOTE (silversurfer @ Jan 23 2019, 12:51 ) *
Ξέρουμε αν έκλεισε στην Αρμάνι ο Νάναλι?
Αν είναι διαθέσιμος είναι μονόδρομος η επιλογή αυτή μάλλον..



Δεν εχει κλεισει ακομα..
silversurfer
QUOTE(john wick @ Jan 23 2019, 15:06 ) *
Δεν εχει κλεισει ακομα..


ΟΚ θενξ! Βέβαια ο Ντένμον είναι πιο σωστή λύση γιατί 2 θέλουμε και όχι 3 αλλά σκέφτομαι ότι ο Νάναλυ θα δημιουργήσει τους διαδρόμους προς το καλάθι με το φονικό του 3ποντο.

Βέβαια οικονομικά δε νομίζω πως αντέχει η τσέπη και άλλη μεταγραφή.
stefkorner
η διαισθηση μου λεει οτι θα παμε σιγουρα για Ντενμον αν ειναι διαθεσιμος ! χωρις να εχω παρακολουθησει την πορεια αποκαταστασης του ,απο τον τραυματισμο! και στην Κινα δεν ξερω αν τον εχουν αντικαταστησει οριστικα ,η τον περιμενουν να επιστρεψει..
stevebucknall11
Αν μπορούσε να έρθει τώρα ο Ντένμον θα ήταν πολύ σημαντικό. Ο Ντένμον έδειξε πέρσι ότι είναι εξαιρετικός αμυντικός, εκτός όλων των άλλων.
stefkorner
QUOTE (stevebucknall11 @ Jan 23 2019, 22:14 ) *
Αν μπορούσε να έρθει τώρα ο Ντένμον θα ήταν πολύ σημαντικό. Ο Ντένμον έδειξε πέρσι ότι είναι εξαιρετικός αμυντικός, εκτός όλων των άλλων.


εξαιρετικος αμυντικος δεν θα το ελεγα ! και σκετο καλος δεν ξερω αν ειναι! rolleyes.gif σιγουρα παντως θα μπορει να ανταποκριθει ικανοποιητικα στις απαιτησεις του Πιτινο περι deflections ..
stevebucknall11
QUOTE (stefkorner @ Jan 23 2019, 15:17 ) *
εξαιρετικος αμυντικος δεν θα το ελεγα ! και σκετο καλος δεν ξερω αν ειναι! rolleyes.gif σιγουρα παντως θα μπορει να ανταποκριθει ικανοποιητικα στις απαιτησεις του Πιτινο περι deflections ..

Διαφωνώ κάθετα! Ο Ντένμον είναι το καλύτερο αμυντικό δυάρι που είχαμε στη μετά Ζοτς εποχή.
j-kidd13
QUOTE(stefkorner @ Jan 23 2019, 15:17 ) *
εξαιρετικος αμυντικος δεν θα το ελεγα ! και σκετο καλος δεν ξερω αν ειναι! rolleyes.gif σιγουρα παντως θα μπορει να ανταποκριθει ικανοποιητικα στις απαιτησεις του Πιτινο περι deflections ..


Πολυ καλός αμυντικος ο Ντενμον,ειδικα τωρα που δεν υπαρχει και ο Τζειμς που ηταν καλος,θα ηταν ο καλυτερος μετα τον Νικ.
dru_15
Με σχεδον χαμενο το τρενο της Ευρωπης δεν βλεοω το νοημα να γινει τωρα καποια μεταγραφη.
Στην Ελλαδα ας παρει χρονο ο Καλαιτζακης.
Ας ξεκινησουμε με καμια αποδεσμευση Λασμε ας πουμε η καποιον στο 5 γτ εχουν μαζευτει πολλοι και δεν χωρανε
Johnny Marv
Ρε μαγκες πραγματικά τον φάγαμε τον παππα! Νιώθω αλήθεια τύψεις ... πιστεύω ότι εμείς φταίμε! Να φύγει δεν θέλαμε ; Εε ορίστε !! Εγώ θεωρώ πως θέλει προσθήκη αυτή τη στιγμή αλλά δύσκολα θα το κάνει ο δπγ . Ναναλι πρώτη επιλογή και δεύτερη ντενμον! Αν έρθει ένας από τους 2 είμαστε καλά αλλά αν δεν έρθει προσθήκη δύσκολα τα πράγματα . Το καλό είναι ότι θα πάρει Ελλάδα τον χρόνο του παππα ο καλαιτζακης σαν 6ος Έλληνας (αλλά έχουμε και Ίαν τώρα που το σκέφτομαι...)

Για Γκρέιντζερ και ερτελ ήθελα να πω και στον στεφ και στους υπόλοιπους όσα ματς της εφες και να βλέπατε όσο έπαιζε με ερτελ αυτός ήταν το 2 . Ο ερτελ θέλει συνέχεια μπάλα και πάντα θυμάμαι έδινε τελευταία στιγμή σε Γκρέιντζερ που έπαιρνε άμεσα το τρίποντο ενώ και τώρα στην μπαρτσα καμία σχέση αυτό που λέτε για πάγκος . Ο ερτελ παίζει 22+ λεπτά στο 1 και τα υπόλοιπα ο πάγκος ο οποιος έχει παραγκωνιστεί και δεν φαίνεται καθόλου . Μαζί έπαιζαν μόνο στην αρχή της σεζόν αλλά επειδή κι οι 2 είναι καθαροί άσσοι δεν μπορούν να συνεργαστούν . Βασικά ο πάγκος είναι πιο 2αρι από ερτελ
dru_15
Με σχεδον χαμενο το τρενο της Ευρωπης δεν βλεοω το νοημα να γινει τωρα καποια μεταγραφη.
Στην Ελλαδα ας παρει χρονο ο Καλαιτζακης.
Ας ξεκινησουμε με καμια αποδεσμευση Λασμε ας πουμε η καποιον στο 5 γτ εχουν μαζευτει πολλοι και δεν χωρανε
Johnny Marv
Εγώ δεν στεναχωριέμαι με τον τραυματισμό του παππα επειδή τον χάνουμε σαν λύση αλλά επειδή μάλλον σήμερα τη εκεί σε η καριέρα του συγκεκριμένου και πραγματικά είναι ψυχάρας και έχει καλή καρδιά . Έτσι κι αλλιώς φαινόταν ότι δεν υπολογιζόταν κι ο τραυματισμός του μπορεί να ωθήσει και σε 3η προσθήκη αλλά το σημαντικό τώρα είναι να γίνει καλά ο παίκτης !

Περαστικά σου Νίκο !!!

http://olaprasina1908.gr/%CE%B5%CE%BE%CE%A...B1%CF%86%CE%AE/
G-arenas
ημουν ισως απο τους πολυ λιγους που υποστηριζα τον παππα και τον ηθελα στην ομαδα την στιγμη που οι περισσοτεροι σχεδον του ειχατε χρεωσει κιολας την κακη μας χρονια. δυστηχως δυσκολα θα ξαναεπιστρεψει στο τοπ δικο μας επιπεδο. κριμα γιατι αλλον ελληνα σαν και αυτον στην θεση του δεν βρισκουμε. εκτος αν ερθει σλουκας που δεν.

για μενα πρεπει να παρουμε στην θεση του ασσο και να παει στο 2 ο λεκα περισσοτερο. λαπροβιτολα η καλυτερη λυση.

λασμε-ιαν εξω τωρα!

περαστικα νικο παππα!
basket72
QUOTE (Johnny Marv @ Jan 23 2019, 15:43 ) *
Για Γκρέιντζερ και ερτελ ήθελα να πω και στον στεφ και στους υπόλοιπους όσα ματς της εφες και να βλέπατε όσο έπαιζε με ερτελ αυτός ήταν το 2 . Ο ερτελ θέλει συνέχεια μπάλα και πάντα θυμάμαι έδινε τελευταία στιγμή σε Γκρέιντζερ που έπαιρνε άμεσα το τρίποντο ενώ και τώρα στην μπαρτσα καμία σχέση αυτό που λέτε για πάγκος . Ο ερτελ παίζει 22+ λεπτά στο 1 και τα υπόλοιπα ο πάγκος ο οποιος έχει παραγκωνιστεί και δεν φαίνεται καθόλου . Μαζί έπαιζαν μόνο στην αρχή της σεζόν αλλά επειδή κι οι 2 είναι καθαροί άσσοι δεν μπορούν να συνεργαστούν . Βασικά ο πάγκος είναι πιο 2αρι από ερτελ


Κοίτα έχεις δίκιο στο ότι παίζαν μαζί Πάνγκος κι Ερτέλ στην αρχή κι από κει και μετά ο χρόνος του Καναδού έπεσε και παίζει πια αλλαγή.
Η θέση 2 απαιτεί επιθετικό ταλέντο κι γι΄αυτό ο Πέσιτς σκέφτηκε τον Ερτέλ που υπερέχει ξεκάθαρα του Πάνγκος στον τομέα αυτόν. Ο Ερτέλ πέρα από την Εφές (που εναλλασσόταν με τον κόμπο γκαρντ -και διαχρονικά ασταθή σουτέρ- Γκρέιντζερ, στις 2 θέσεις ) έχει παίξει και με την εθνική ως 2αρι.
Ο Πάνγκος είναι η επιτομή του σύγχρονου άσσου ενώ ο Ερτέλ έχει τέτοιο πληθωρικό ταλέντο μπροστά που μπορεί να παίξει και στο sg.
Σόρρυ για το οφ τόπικ.
stevebucknall11
Δεδομένου του σοβαρού τραυματισμού του Παππά, αν θέλαμε να κάνουμε από τώρα μια κίνηση που θα έχει αντίκρισμα και του χρόνου, θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε τους Tyler Dorsey και Mitrou-Long, εφόσον ο δεύτερος έχει προοπτική να βγάλει ελληνικό διαβατήριο. Δεν λέω τους παίκτες να τους πάρουμε στα τυφλά. Εννοείται ότι θα πρέπει να πάρουν το οκ του Πιτίνο, ο οποίος μπορεί να ζητήσει γνώμη από τους ανθρώπους του στην Αμερική. Και οι δύο αυτοί έχουν πολύ καλό σουτ, ενώ θεωρώ ότι θα είναι μεγάλο όφελος για την Εθνική ομάδα να έρθουν να παίξουν μπάσκετ στην Ευρώπη.
Ginobili
Τον φάγαμε τον Παπά....αμάν πια με τον Κοπονεν που δεν ήρθε στην θέση του...τώρα θα λείψει η ψυχή του στα ντέρμπι με Ολυμπιακό...αλλά τεσπά....
Δεν θέλω Ντενμον...δεν χωράει στο 2 με Κιλπατρικ και Λανγκφορντ.Πιστευω θα έπρεπε να πάρουμε πλέι μεικερ... γιατί.. φιλότιμος ο Λεκα...αλλά τεσπά....τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα....
Ο Παπάς ήταν ένα καλό κορμί που έπαιζε άμυνα στην περιφέρεια,και τον εμπιστευόταν ο Πιτινο νσε αυτό.Πλεον θα λείψει...

Ααααααρε....να χάνει τον Μισιτς το καλοκαίρι...που φωνάζαμε μερικοί αντί του Λεκα...


Υ.Γ ο Λασμε ποτέ θα φύγει;;;;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.