Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Προτάσεις για παίκτες/ρόστερ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109
EXASFAIROS
Devin Williams δεν τον ξέρω μπουνταλας αφανας μ ε καλό σπάσιμο της μπάλας και ατσουμπαλος ογκόλιθος κάνει θραύση στο τουρκικό πρωτάθλημα σε πόντους και ριμπαουντ Πήγε πολύ καλα με Φενέρ απέναντι σε Βεσελι.το όνομα της ομάδας που παραπεει δεν μπορώ ούτε να το προφέρω.
stefkorner
χαρα στο κουραγιο σου ρε εξασφαιρε που ακομα το παλευεις και ψαχνεις παικτες ,ενω με τα λεγομενα τους ,εμμεσως πλην σαφως μας το ξεκοβουν οι ανθρωποι του προεδρου !!
εμενα παντως δεν μου χει μεινει αλλο κουραγιο! φυσικα παικτες υπαρχουν παντου και κομμενοι ,αλλα και με συμβολαια σε μικρομεσαιες ομαδες ανα την ευρωπη,με πολυ χαμηλα μπαι αουτ για ευρωλιγκα !αλλα τι να ψαχνεις!αδικος κοπος απ οτι φαινεται sad.gif
Redoctor
Ο παο στην επίθεση έχει εμφανές πρόβλημα ρυθμού. Ειδικά τώρα που λόγω του 18% του καλαθη στο τρίποντο του έχει χαλάσει το μυαλό φαίνεται ακόμα περισσότερο αυτό. Ήταν λίγο αστείο που ο ομπραντοβιτς έπαιζε χθες με το μυαλό του/ χάλαγε την οποία ροή της επίθεσης του παο. Ειδικά εκεί που σχεδόν χωρίς λόγο έκαναν νταμπλ τιμ στην γωνία του τρίποντου δημιουργώντας επίτηδες ανισορροπία στη άμυνα της η φενερ θεωρητικά, αλλά πρακτικά οχι αφού ο παίχτης του καλαθη έπαιζε λιμπερο στην άλλη πλευρά και δεν μπορούσε να βγει το έξτρα σουτ.

Γενικά το κάνει συχνά αυτό ο ομπραντοβιτς-> να υιοθετεί ανορθολογικες προσεγγίσεις για να χτυπήσει αδυναμιες καλών παιχτών. Αντίστοιχο ήταν το quadraple team στον σοφοκλη που λογω ύψους δυσκολεύουν να την σπάσει εξω συχνα
EXASFAIROS
Παιδιά επί Δημήτρη δεν θυμάμαι χρόνια που να μην έγινε προσθήκη κατά την διάρκεια της σεζόν πάντως 😃

Αν δεν πάρει θα κατηγορηθεί ότι έβλεπε τα χαλια και δεν ψαχτηκε για ενίσχυση.Το να το κρατας μανιατικο και να μεινε ι το ροστερως έχει δεν οφείλει κανένα και θα τα ακούσει.Ετσικαι αλλιώς θα πει οτι βοηθησα τον Τσαβι όσο μπορούσα αλλά δεν.....

Θα προκύψει μεγάλη πτώση στα ΔΙΆΡΚΕΙΑΣ στην επομενη σεζον εάν δεν κάνει και τότε δυναμικη ενισχυση .

Πάντως χωρις παιχτη που να απειλεί στην ρακετα δεν γινεται τιποτα. Μονάχα αν τρώμε 30αρες αλλά παιζε ι πολύ ώρα ο ελληνικός κορμός ώστε να είναι πιο στρωμένος του χρόνου.

EXASFAIROS
Calathes-Pappas
Langford
Josh Bostic-Lotzeski
Thanasis-Papapetrou
Thomas-Mitoglou
D.Williams-Gist-Vougioukas

Leka δανεικός σε Ζανταρ ,ανταλλαγή με Bostic (ουραγός στον όμιλο του eurocup)
Lasme δανεικός η ανταλλαγή στην ασιμη-κοντά στις θέσεις υποβιβασμου-τουρκικη.Μια χαρα θα τους κατσει.

Τρίποντα από Lotzoκαι Bostic
Ξεκουραση σε Langford και Lotzeski
30 λεπτά στον Καλαθη
Γομάρι κάτω από το καλάθι με καλή πασα ,ριμπάουντ,τοποθετήσεις,πόντους....λιγοτερο
χώρος στον αντίπαλο,γλυτώνεις τις συνεχείς αλλαγές, καλό για Παπαπέτρου,Τόμας,Μιτογλου που είναι άθλιοι στην περιφερειακή άμυνα.
LaChDaNaN
QUOTE (EXASFAIROS @ Dec 8 2018, 16:10 ) *
Παιδιά επί Δημήτρη δεν θυμάμαι χρόνια που να μην έγινε προσθήκη κατά την διάρκεια της σεζόν πάντως 😃


Θα συμφωνήσω ότι όντως επί dpg κάνετε προσθήκες κατά την διάρκεια της σεζόν.. Είναι ένα γεγονός.. όπως γεγονός είναι ότι πέρα του Mike James, που ήταν ειδική περίπτωση (παίχτης που αγωνιζόταν προηγουμένως σε σας, που μόλις είχε φύγει από το NBA και ήθελε να αγωνίζεται για να βρει το επόμενο του συμβόλαιο) καμία από αυτές δεν άλλαξε τα δεδομένα της σεζόν..
Ginobili
QUOTE(LaChDaNaN @ Dec 9 2018, 11:09 ) *
Θα συμφωνήσω ότι όντως επί dpg κάνετε προσθήκες κατά την διάρκεια της σεζόν.. Είναι ένα γεγονός.. όπως γεγονός είναι ότι πέρα του Mike James, που ήταν ειδική περίπτωση (παίχτης που αγωνιζόταν προηγουμένως σε σας, που μόλις είχε φύγει από το NBA και ήθελε να αγωνίζεται για να βρει το επόμενο του συμβόλαιο) καμία από αυτές δεν άλλαξε τα δεδομένα της σεζόν..

O Γκιστ ειχε αλλαξει τα δεδομένα.
O Καρι το 2013 είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις,και βοήθησε απίστευτα στα πλει οφς
Ο Γκάμπριελ καταρχάς έχει δώσει ένα κύπελο Ελλάδος με την εμφάνιση του στο ΣΕΦ,αλλά προσέφερε πολλές βοήθειες ειδικά την 1η χρονιά όταν αντικαθιστούσε τον Σίγκλετον...(που ωρες ωρες αμόλαγε χαρταετό)...επαιξε εξαιρετικά στο 3 όταν τον έβαλε (πολύ σωστά...να τα αναγνωρίζουμε όλα,και να τα λεμε όλα) ο Πασκουάλ,καθώς ο Παπανικολάου ποστάρε ανελέητα τον Ρίβερς...
Ο Ουιλιαμς επί Τζόρτζεβιτς ήταν λίρα 100,έκανε απίστευτες εμφανίσεις,και τότε ο Παναθηναικός κατάφερε και πήρε νίκες στην Ευρωλίγκα εξαιτίας του(π.χ Νταρουσαφακα).Έδωσε σκορ σε μια ομάδα...που είχε εξαιρετικούς οργανωτές..αλλά κανενα σκορερ.
brob
Το Sportime λέει οτι :

Oι πράσινοι φαίνονται έτοιμοι να βγουν στην αγορά για δυο παίκτες στις θέσεις «1» και «4-5».

Αυτό σημαίνει, βέβαια, ότι θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ με τους Λεκαβίτσιους και Λάσμε να είναι οι αδύναμοι κρίκοι και ίσως ένας απ’ αυτούς να πάρει τον δρόμο της εξόδου.

Για το θέμα του γκαρντ που ψάχνει η ομάδα, οι πράσινοι θέλουν έναν παίκτη που να έχει τα στάνταρντς του Νίκου Ζήση. Να παίζει για την ομάδα, να οργανώνει, να μπορεί να παίξει άμυνα και να μπορεί να δώσει λύσεις και από τα 6.75μ.

Ο Έλληνας γκαρντ, βέβαια, θα ήταν ιδανική περίπτωση. Ο 35χρονος γκαρντ δεν θα πιάνει θέση ξένου, πάει σούπερ και φέτος στην Ευρώπη και έχει μ.ο. στο BCL με την Μπάμπεργκ 11.4π. με 42/9% στα τρίποντα, 2.4ριμπ., 4.4ασ., και μόλις 1λαθ. αλλά το θέμα είναι κατά πόσο οι Γερμανοί θα του λύσουν το συμβόλαιο.

Ο Τόμας Ρόμπινσον

Όσο για τον ψηλό οι πράσινοι θέλουν έναν παίκτη που να είναι δυνατός και αθλητικός, να έχει έφεση στην άμυνα και να μπορεί να τραβάει κουπί και στην επίθεση και να δίνει πόντους από το «ζωγραφιστό». Στα υπόψιν της ομάδας είναι πολλοί παίκτες ανάμεσά τους και ο Τόμας Ρόμπινσον.

Ο 27χρονος (2.08μ.) παίκτης είναι ελεύθερος, καθώς αποδεσμεύτηκε τον Οκτώβριο από τους Χοκς.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για τον Ρόμπινσον πάντως τελευταία είχα διαβασει στο Onsports μέσα Νοέμβρη οτι είχε υπογράψει συμβόλαιο στη Κίνα .
G-arenas
QUOTE (brob @ Dec 9 2018, 20:26 ) *

επιτελους και κατι θετικο για την ομαδα! θελουμε οπωσδηποτε 2 παικτες! εναν ασσο και ενα 5αρι!

βεβαια αν αποκτηθουν παικτες σημαινει οτι ο τσαβι θα μεινει μεχρι τελος και δν ξερω ποσο θετικο ειναι αυτο για απειρους λογους αλλα κυριως για το θεμα ψυχολογιας.

ζηση με τιποτα δεν θελω ενω ρομπινσον εννοειται.

για μενα οι προτασεις μου ειναι 2:

για ασσο θελουμε οντως κατι σε στυλ ζηση. να σουταρει καλα, να μην ειναι τρυπα στην αμυνα και να ειναι πανω απο ολα καλος δημιουργος! τον εχουν πει και αλλα παιδια αλλα θεωρω ποως ιδανικος ειναι ο λαπροβιτολα! εχει ολα τα στοιχεια που λειπουν και μαλιστα ισως κανει και στεπ απ σε μας. τον θεωρω πολυ υποτιμημενο παικτη που θα δωσει πολλα! και οχι μονο για φετος!

για 5αρι το χω ξαναπει. ειναι το πουλεν μου. ειναι κτηνος και τρωει παιδακια για πρωινο. θα σκληρηνουμε απιστευτα πολυ, θα μαζευει ριμπαουντ και ταπες παντου, στις αλλαγες στα σκριν ειναι τελειος καθως δεν θα τον περναει ουτε ο τζειμς, σουτ καλο εχει και φυσικα η ενεργεια και το παθος που βγαζει θα ηλεκτριζει τους παντες!!

με τις 2 αυτες μεταγραφες και αν ειχαμε και ενα καλυτερο 2αρι αντι του κιθ ή ενα καλυτερο 4αρι αντι τομας, εγω το ροστερ το εβαζα και σε αυτα που θα χτυπαγαν final 4! δυσκολα βεβαια με τσαβι στον παγκο!

ανταλλαγη λεκα με λαπροβιτολα τωρα! ευκολα γινεται πιστευω! και δωσε και σε εισι 500 χιλιαρικα και ερχεται!
Looter
Κατά δήλωση των κυβερνητικών εκπροσώπων ο Τζειμς πληρώθηκε μολις για 3 μήνες και πήρε 3*100.000$ , δηλαδή σύνολο 260.000-270.000 ευρώ. Να πήρε για 3 μήνες και άλλα 150.000 ο Πειν;

Καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για ένα ποσο 400.000-450.000 για 2 παίκτες.
Αν δεν υπήρχε η ειδική περίπτωση του Τζειμς , ΔΕΝ υπήρχε καμία περίπτωση με αυτά τα λεφτά να σουλουπωθει η ομάδα.
Μια ομάδα που είχε ήδη στο ρόστερ Κρις και Ριβερς.
Αυτό το λέω γιατί υπάρχει μια αισιοδοξία ότι θα έρθουν παιχταράδες «όπως κάθε χρόνο» η οποία πραγματικά δεν προκύπτει από κάπου βλέποντας τι έχει γίνει.

Μετά την ποιοτική αποψίλωση του ρόστερ το καλοκαίρι , αν δε βάλει ΒΑΘΙΑ το Χάρι στην τσέπη ΑΜΕΣΑ ο DPG δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ελπίδα να έχει στρώσει η ομάδα μέχρι τον Απρίλιο.

Και όταν λέω ΒΑΘΙΑ δεν εννοώ 4 ή 5 κατοστάρικα για 2 παίκτες αλλά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ τόσα για κάθε ένα.

Προσωπικα έχω ζητήσει ΒΑΡΒΑΤΟ 4αρι και καλό δημιουργό στα γραρντ με έφεση στην άμυνα για να παίξει και σε σχήματα δίπλα στον Νικ.

Έλευση 5ου σεντερ θεωρώ ότι είναι λάθος όταν υπάρχει τέτοια τρύπα στο 4.
stefkorner
ξερει καποιος τι εστι Στεφανος Συριγγας που υπογραφει το αρθρο του sportime ?
να εχουμε μια ιδεα και περι αξιοπιστιας !
δεν ειναι ο ορισμος της εγκυροτητας το sportime,αλλα θυμαμαι το καλοκαιρι ηταν οι μοναδικοι που ειχαν γραψει για Ντεσον!και μερες πριν ,αρκετες..!
Ginobili
Προτιμώ να μείνω με Λεκαβίτσιους...από την πιθανότητα απόκτησης του Ζήση...
Προτιμώ να βλέπω τον Καλαιτζακη...από το να έρθει ο τελειωμένος Ζήσης...
Προτιμώ να πάω να παίξω εγώ...από τον τελειωμένο Ζήση...

Καλά για Ρόμπινσον...θα πλήρωνα και κάτι εξτρα από το διαρκείας μου για να ερθει.
Looter
QUOTE (Ginobili @ Dec 10 2018, 02:06 ) *
Προτιμώ να μείνω με Λεκαβίτσιους...από την πιθανότητα απόκτησης του Ζήση...
Προτιμώ να βλέπω τον Καλαιτζακη...από το να έρθει ο τελειωμένος Ζήσης...
Προτιμώ να πάω να παίξω εγώ...από τον τελειωμένο Ζήση...

Καλά για Ρόμπινσον...θα πλήρωνα και κάτι εξτρα από το διαρκείας μου για να ερθει.


Όχι ρε φίλε και ξεπεσμός ένα από τα καλύτερα γκαρντ της δεκαετίας που έβγαλε η Ελλάδα.
Και ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες επίσης.
Ο «μπαφακιας*2» Λασμε των 37 ετών δε σε πείραξε τόσο , σε πείραξε ο Νικος Ζησης.

Θα εκτιμήσεις και εσυ την αξία του Ζηση , του Σπάν , του Μπορου και του Πριντ όταν σε λίγα χρόνια θα σταματήσουν και εσυ ακόμα θα περιμένεις το Νίκο Παππα να κάνει step up.




papp7
Εγω ζηση θα ηθελα και στον ολυμπιακο ελληνας, παικτης ομαδας, χαμηλων τονων, σταθερος,καλος αμυντικος,συμβαλει σε σκορ και δημιουργια και πανω απο ολα ξερεις οτι θα σου προσφερει στην ευρωλιγκα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας ξυνιζει ενας παικτης ο οποιος του χρονου μπορει να παρει την θεση του 5ου γκαρντ και να μην επηρεαζει καθολου τον σχεδιασμο γιατι δεν πιανει και θεση ξενου ουτε ειναι βαριδι για το μπατζετ.Και την δεδομενη στιγμη 1000 φορες ο τιμιος ζησης που ειναι δοκιμασμενος στο κορυφαιο επιπεδο παρα ενας παικτης οπως ο λαπροβιτολα που μπορει και να μην σου βγει.
Ginobili
QUOTE(Looter @ Dec 9 2018, 23:30 ) *
Όχι ρε φίλε και ξεπεσμός ένα από τα καλύτερα γκαρντ της δεκαετίας που έβγαλε η Ελλάδα.
Και ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες επίσης.
Ο «μπαφακιας*2» Λασμε των 37 ετών δε σε πείραξε τόσο , σε πείραξε ο Νικος Ζησης.

Θα εκτιμήσεις και εσυ την αξία του Ζηση , του Σπάν , του Μπορου και του Πριντ όταν σε λίγα χρόνια θα σταματήσουν και εσυ ακόμα θα περιμένεις το Νίκο Παππα να κάνει step up.

Εντάξει....θα κοιτάξω να τον δώσω στην αδερφή μου αφου ειναι καλό παιδί...
Τι λετε ρε παιδιά....
Ποιος Ζήσης?
Που βολοδέρνει 10 χρόνια στους μικρομεσαίους?
Ποτέ δεν έκανε για μεγάλη ομάδα...θα κάνει τώρα...που τον περνάνε σαν σταματημένο?

Υ.Γ Φυσικά και με πειράζει ο Λάσμε....αλλά και πάλι ...ακόμα κι αυτός βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση απο τον Ζήση αναλογικά.


QUOTE(papp7 @ Dec 10 2018, 00:15 ) *
Εγω ζηση θα ηθελα και στον ολυμπιακο ελληνας, παικτης ομαδας, χαμηλων τονων, σταθερος,καλος αμυντικος,συμβαλει σε σκορ και δημιουργια και πανω απο ολα ξερεις οτι θα σου προσφερει στην ευρωλιγκα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας ξυνιζει ενας παικτης ο οποιος του χρονου μπορει να παρει την θεση του 5ου γκαρντ και να μην επηρεαζει καθολου τον σχεδιασμο γιατι δεν πιανει και θεση ξενου ουτε ειναι βαριδι για το μπατζετ.Και την δεδομενη στιγμη 1000 φορες ο τιμιος ζησης που ειναι δοκιμασμενος στο κορυφαιο επιπεδο παρα ενας παικτης οπως ο λαπροβιτολα που μπορει και να μην σου βγει.

Για μένα ο Μάντζαρης είναι πολύ καλύτερος.

QUOTE(Looter @ Dec 9 2018, 23:30 ) *
Θα εκτιμήσεις και εσυ την αξία του Ζηση , του Σπάν , του Μπορου και του Πριντ όταν σε λίγα χρόνια θα σταματήσουν και εσυ ακόμα θα περιμένεις το Νίκο Παππα να κάνει step up.

Καλά καλά....αυτά είναι άλλα λογια.
Καμία αξία του Ζήση δεν υποτιμώ τα παλιά χρόνια.Τωρα ειναι 2 επίπεδα κάτω.
Μου θυμίζεις τον Κοντό...που όταν τον είχα πάρει τηλ στον Σπορ φμ...και του έλεγα ότι ο Φώτσης δεν κάνει πια...ειναι πρώην μπασκετμπολίστας για το επίπεδο του Παναθηναικού...γέλαγε....
Μετά βέβαια πήραμε Γκάμπριελ..και ο Φώσης σταμάτησε.
Τι σημαίνει αυτό? Ότι δεν αναγνωρίζω την αξία του Φώτση? Που ειναι το καλύτερο 4αρι που εβγαλε ποτέ το Ελληνικό μπάσκετ?
basket72
QUOTE (brob @ Dec 9 2018, 20:26 ) *
Για τον Ρόμπινσον πάντως τελευταία είχα διαβασει στο Onsports μέσα Νοέμβρη οτι είχε υπογράψει συμβόλαιο στη Κίνα .


Δεν έχει ούτε βδομάδα που υπέγραψε στους δράκους του Πεκίνου. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να σπάσεις συμβόλαιο στη CBA.
Thodoros
QUOTE (Looter @ Dec 9 2018, 22:50 ) *
Κατά δήλωση των κυβερνητικών εκπροσώπων ο Τζειμς πληρώθηκε μολις για 3 μήνες και πήρε 3*100.000$ , δηλαδή σύνολο 260.000-270.000 ευρώ. Να πήρε για 3 μήνες και άλλα 150.000 ο Πειν;

Καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για ένα ποσο 400.000-450.000 για 2 παίκτες.
Αν δεν υπήρχε η ειδική περίπτωση του Τζειμς , ΔΕΝ υπήρχε καμία περίπτωση με αυτά τα λεφτά να σουλουπωθει η ομάδα.
Μια ομάδα που είχε ήδη στο ρόστερ Κρις και Ριβερς.
Αυτό το λέω γιατί υπάρχει μια αισιοδοξία ότι θα έρθουν παιχταράδες «όπως κάθε χρόνο» η οποία πραγματικά δεν προκύπτει από κάπου βλέποντας τι έχει γίνει.

Μετά την ποιοτική αποψίλωση του ρόστερ το καλοκαίρι , αν δε βάλει ΒΑΘΙΑ το Χάρι στην τσέπη ΑΜΕΣΑ ο DPG δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ελπίδα να έχει στρώσει η ομάδα μέχρι τον Απρίλιο.

Και όταν λέω ΒΑΘΙΑ δεν εννοώ 4 ή 5 κατοστάρικα για 2 παίκτες αλλά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ τόσα για κάθε ένα.
Προσωπικα έχω ζητήσει ΒΑΡΒΑΤΟ 4αρι και καλό δημιουργό στα γραρντ με έφεση στην άμυνα για να παίξει και σε σχήματα δίπλα στον Νικ.
Έλευση 5ου σεντερ θεωρώ ότι είναι λάθος όταν υπάρχει τέτοια τρύπα στο 4.


Μεγαλύτερη τρύπα υπάρχει στο πέντε παρά στο 4 , ο Γκιστ στο 5 κάνει μόνο για αλλαγή ο Λάσμε καθόλου , ο Ιαν για 10λ 3ος .
Αν φέρει κανονικό Σέντερ τότε υπάρχει η δυνατότητα στο 4 να έχεις Τόμας , Μήτολγου , Ίσως Θανάση και αν μείνει ο Λάσμε ... τι να τον κάνεις άλλον έναν που είναι περισσότερο 4 παρά 5. Εκτός αν θεωρείς ότι είναι εύκολο να βρεις ένα 4άρο5άρι γρήγορο στα πόδια και με καλό σουτ. ( μια τέτοια περίπτωση ούτε με 700χιλ δεν θα βρεις τώρα)

Όσο για τα συμβόλαια που είπες πάνω, προφανώς και είναι έτσι ... ο Μαικ ήρθε ενώ είχε πάρει τόσα χρήματα από το nba αλλά με μια ρετσινιά ότι δεν κάνει για ομαδικό άθλημα , λογικά ο Μάνατζερ του θα του είπε πας Παναθηναικό , παίρνεις ότι είναι να πάρεις μιας και όλες οι σοβαρές ομάδες είναι κλεισμένες ... ο προπονητής σε ξέρει την ομάδα την ξέρεις και θα ανέβεις!!! από το να κάθεσαι 6 μήνες καναπέ , δλδ δεν είχε άλλες λύσεις. Φέτος δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον που να μπορεί να κάνει το ίδιο . Εντύπωση απ την άλλη μου κάνει ότι ο Πειν ήρθε με 150χιλ για Αμερικάνο καθαρό είναι τρομερά μικρό ποσό για να τον ψησει να φύγει

Από που προκύπτει ότι ο Ζήσης θέλει να έρθει στην τελική?
montgomery
Εγω πιστευω οτι ανεφεραν αυτα τα δυο ονοματα(Ζηση και Ρομπινσον) για baiting....πιθανον ειναι να μην εχει βγει καν η ομαδα στην αγορα για παικτες...βλεπουμε πως οι ομαδες τηε euroleague που θελουν παικτες τους κλεινουν μπαμ,μπαμ...ισως το συγκεκριμενο αρθρο αυτης της εφημεριδας να βγηκε για να καθυσηχασει καπως τον κοσμο (αναφερει πως η ομαδα ειναι ετοιμη να βγει στην αγορα,αρα δεν εχει βγει ακομα...)μακαρι να ειμαι λαθος...
john wick
QUOTE (basket72 @ Dec 10 2018, 01:17 ) *
Δεν έχει ούτε βδομάδα που υπέγραψε στους δράκους του Πεκίνου. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να σπάσεις συμβόλαιο στη CBA.



Αν υπάρχει όρος EL-out τότε μόνο δύσκολο δεν είναι..
basket72
QUOTE (john wick @ Dec 10 2018, 10:44 ) *
Αν υπάρχει όρος EL-out τότε μόνο δύσκολο δεν είναι..


Καλημέρες.

Είναι τέτοια τα συμβόλαια στη CBA που τον όρο αποδέσμευσης θα μπορούσε να τον πληρώσει ο Παναθηναϊκός του Παύλου, της πάλαι ποτέ ομάδας...
john wick
QUOTE (basket72 @ Dec 10 2018, 08:53 ) *
Καλημέρες.

Είναι τέτοια τα συμβόλαια στη CBA που τον όρο αποδέσμευσης θα μπορούσε να τον πληρώσει ο Παναθηναϊκός του Παύλου, της πάλαι ποτέ ομάδας...



Καλημέρα συντροφε!!
Για τον εν λόγω ποια είναι η γνώμη σου;
Thodoros
Αυτό λέει ο φίλος πάνω, ότι αυτά τα χρήματα μπορεί να είναι και λίγα ''βλέπεις και προχθές έκλεισε ο kc rivers αλλά έβαλε όρο για ευρωλίγκα! και άμεση αποδέσμευση '' οπότε τι σχέση έχει αυτό που λες εκτός αν θέλεις να σταθείς μόνο στο τελευταίο.

Κανένας Παναθηναικούς (ούτε Ολυμπιακός)δεν θα ρίξει χρήματα τέτοια εποχή για διορθωτική κίνηση ( πόσο μάλλον όταν κάποιος έχει τέτοια μπλεξίματα και πρέπει να ικανοποιηθεί η ομάδα του και φυσικά και ο ίδιος ).

Εκτός αν ο παίκτης αποτελεί στόχο και υπάρχει συμφωνία για μακροχρόνια συνεργασία .
Πάντως από όλα όσο έχουμε δει μέχρι τώρα δεν νομίζω να φέρουν ξένους που ( να θέλουν και οι ίδιοι να μείνουν και την επόμενη χρονιά με τόσο λίγα χρήματα) + τα μονοετές που έχει φέτος.
green_sky
Τοσο καιρο ο Ρομπινσον ηταν ελευθερος και εμεις δεν ενδιαφερθηκαμε.Τωρα που πηγε στην Κινα μας ηρθε το ενδιαφερον ?
basket72
QUOTE (john wick @ Dec 10 2018, 11:10 ) *
Καλημέρα συντροφε!!
Για τον εν λόγω ποια είναι η γνώμη σου;



Η καλυτερη ακόμα κι αν βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση σε σχέση με τον παίκτη που υπέγραψε ο Μπαρτζώκας.
Έπρεπε να κινηθείτε πριν τον κλείσουν οι Κινέζοι.
Αν γίνει το μπαμ μπουμ και τον κλείσετε, είστε οκ στα ψηλά. Εγώ και τον Ζήση δεν θα τον έβλεπα ως λάθος κίνηση για πίσω από τον Καλάθη. Αλλά δεν βλέπω τον λόγο να αφήσει το εξωτερικό ο Ζήσης. Μια χαρά έχει ηρεμήσει ο άνθρωπος.

¨Οπως και να έχει σύντροφε John, παίκτες μπορείτε να βρείτε αρκεί να αποδεσμεύσετε τον Λάσμε σε πρώτη φάση. Κι από την Τουρκία παίζουν παίκτες όπως ο Λάντρυ (Ε)νόκο ας πούμε ή κι ο Ντέβιν Γουίλιαμς στο πιο λάρτζ, ένεκα της τρελής σεζόν του τελευταίου.

Από Γαλλία ο Ντ.Ίμπανκς( που τον έχω ξαναγράψει) για ψηλός κι ο δυναμίτης κοντός Τζ. Ρόμπινσον για αλλαγή του Καλάθη.
green_sky
@basket72 για τον terence jones εχεις αποψη ?
basket72
QUOTE (green_sky @ Dec 10 2018, 11:32 ) *
@basket72 για τον terence jones εχεις αποψη ?

Θυμάμαι να παίζει στους Χιούστον κάποια εποχή.

Τον έχω χάσει εντελώς άρα σε καμιά G-League θα βρίσκεται.
Τον παίζουν τα ρεπορτάζ; Ενδιαφέρουσα λύση θα είναι αν μπορεί να πλησιάσει έστω τα επίπεδα που ήταν.


Το δίδυμο (Ίμπανκς-Ρόμπινσον) από τη Γαλλία πάντως θα σας έδινε άλλον αέρα για φέτος.
pan24
Βασικα απο τα ρεπορταζ περαν απο εναν αγνωστο δημοσιογραφο στην sportime ολοι οι υπολοιποι λενε οτι δεν παμε για παικτη


Στο παρακατω απανταω εδω για να μην βγουμε οφ στο αλλο
QUOTE (Thodoros @ Dec 10 2018, 01:24 ) *
Μια Χαρά έχουν ικανότητα πάσας και οι Σλούκας , Σβεντ , ΝτεΚολο , Τζειμς και σαφώς βάζουν και περισσότερα σουτ τουλάχιστον ελεύθερα και πόσοι άλλοι απλά σου είπα τα ακριβά σχετικά συμβόλαια...αλλά και τον Σλούκα να είχαμε τα ίδια θα ήταν αφού η ομάδα είναι μισή πλέον, μόνο που ο Σλούκας υπερτερεί στο ότι ακόμα και κρύος μπορεί να δώσει το σουτ.

Καμία εμπάθεια δεν βγάζω την άποψη μου την έχω πει ήταν λάθος εξαρχής ο σχεδιασμός ομάδας σε παίκτη που δεν είναι ηγέτης εκτός από αυτό τελικά διώξαμε και τους 2-3 παίκτες που ξεκούμπωναν τον Νικ ώστε να φτάνει αυτούς τους 14π που λες.

Τον αν βγει πρώτος Πασέρ σε όλη την Ευρώπη εμένα δεν με ενδιαφέρει , αν η ομάδα μου δεν μπορεί να είναι ούτε μέσα στις 8. Αυτό είναι μια μεγάλη αποτυχία του συλλόγου και ο Νικ έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ( σύμφωνα με την μέχρι τώρα εικόνα του )
Δεν γίνεται ο Ζοτς να του δίνει 5 σουτ σερί , κάτι έβλεπε και το έκανε.
...

ΥΓ2. Για να κλείσω την εμπάθεια που λες αν είναι το νέο έτος να έχουμε Σλούκα ας πούμε με 2.2 ( χωρίς Νικ ) και σύνολο 8.5 τότε ούτε αυτός μας κάνει ! Δεν μπορείς με 11 παίκτες που κάνουν από 300~700χιλ (υπεραξία Έλληνα) να έχεις στόχους.

Καταρχας οι Σλουκας,Σβεντ,Ντε Κολο,Τζειμς κλπ κοστιζουν περιπου το ιδιο(λιγο πανω-λιγο κατω) με αυτα που δινουμε στον Καλαθη
Αρα συμφωνα με αυτο που λες επειδη εχουμε μικρο μπατζετ δεν πρεπει να εχουμε καποιον με τετοιο συμβολαιο ε;

Ολες οι ομαδες που εχουνε στοχο την 8αδα πλην της Ζαλγκιρις εχουν τουλαχιστον ενα τετοιο συμβολαιο
Ακομα και η Μπασκονια που δεν εχει το τεραστιο μπατζετ καπου τοσα δινει στον Σενγκελια
Ο Ολυμπιακος που δεν εχει καποιον να του δινει τοσα παλαιοτερα εδινε στον Σπανουλη και τωρα ο Πριντεζης στην τελευταια ανανεωση αν πηγαινε για τα λεφτα καπου κοντα στα 2 μυρια ειναι η αξια του αλλα ειναι περιπτωση ΔΔ που κλεινει χωρις παζαρια

Πιθανοτατα ο Καλαθης δεν εβρισκε 2,2 μυρια που πηρε και μπορει να μην ειχε ενδιαφερον απο καποιον να του δωσει τοσα λεφτα(οπως κι οταν ειχε επιστρεψει Ευρωπη ειχε ακουστει οτι τον ηθελε ο Ζοτς αλλα με οχι πανω απο 1,5) ομως ακου τι γινεται

Αν του ελεγες δεν σου δινω 2,2 αλλα σου δινω 1,2-1,5 αυτος γιατι να καθοταν σε εμας αντι να παει σε μια απο τις τοπ ομαδες με τα ιδια λεφτα για να σηκωνει κουπες;

Ο Ζοτς δινει το σουτ και καλα κανει οπως και οι υπολοιποι προπονητες οπως αντιστοιχα αλλους παικτες τους χτυπαει στην αμυνα
Ειναι δικο σου θεμα πως θα το κρυψεις
Ο Ζοτς επισης εδινε το σουτ στον Ρουμπιο οταν επαιζε στην Μπαρτσελονα και περασαμε το 2011
Ο Ρουμπιο αν και ειναι καλος στις βολες στο σουτ του ειναι το ιδιο φημισμενος με τον Καλαθη για τα τουβλα του(τωρα εχει παει καπου στο 30% το τριποντο του,οταν εφυγε απο την Ευρωπη το 2011 εφυγε με 22% τριποντο)
Αυτη την στιγμη στο nba εχει 12,7 ποντους και 6,4 ασσιστ σε μεσο ορο 29,6 λεπτα,παιρνει δε 14,8 μυρια τον χρονο
Αν με καποιο τροπο μπορουσε να ερθει(επειδη ξερω γω μεγαλωσε με την φανελα του ΔΔ πανω απο το κρεβατι) δεν θα τον ηθελες επειδη ειναι pg χωρις σουτ;
stefkorner
για Ρομπινσον δυο οι εκδοχες
η δωσαν στον συντακτη μπαγιατικη πληροφορια με παικτη που πριν μια βδομαδα βρηκε ομαδα,αλλα οντως βρισκοταν σε λιστα


η ο Ρομπινσον πηγε με ολιγοημερο συμβολαιο στην ΚΙνα ,για πολλα χιλιαρικα,ωστε να βγαλει τα εξοδα του εξαμηνου που ειναι οφ!
προσωπικα δεν γνωριζω τι καθεστως ισχυει στα συμβολαια στην Κινα και αν χωρις περιορισμο μπορει καποιος να κανει ολιγοημερα συμβολαια , ουτε καν μηνιατικο !

Οσο απειρος και να ειναι ο συντακτης ,δεν μπορω να διανοηθω οτι δεν εκανε μια γρηγορη αναζητηση ,να τσεκαρει που ακριβως βρισκεται τωρα ο παικτης !ευκολα θα διαπιστωνε οτι πριν μια βδομαδα υπεγραψε ΚΙνα
pan24
Στην Κινα δεν υφισταται αυτο που εχουν στο nba με τα 10ημερα συμβολαια ουτε μηνιαια κλπ εκτος των αλλων διοτι εχουν και εκει οριο στις αλλαγες ξενων αρα δεν τους παιρνει να αλλαζουν ξενους συνεχεια
Απ'οτι βλεπω απο στατιστικα στην Κινα εχει ηδη παιξει σε 1 παιχνιδι με 20 ποντους και 13 ριμπαουντ

Για πληροφορια χωρις βαση μου κανει σε συνδυασμο αυτο με τον Ζηση
Ο Ζησης τοσα καλοκαιρια δεν ειχε ερθει,θα ερθει μεσα στην σεζον τωρα;
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Dec 10 2018, 19:14 ) *
Στην Κινα δεν υφισταται αυτο που εχουν στο nba με τα 10ημερα συμβολαια ουτε μηνιαια κλπ εκτος των αλλων διοτι εχουν και εκει οριο στις αλλαγες ξενων αρα δεν τους παιρνει να αλλαζουν ξενους συνεχεια
Απ'οτι βλεπω απο στατιστικα στην Κινα εχει ηδη παιξει σε 1 παιχνιδι με 20 ποντους και 13 ριμπαουντ

Για πληροφορια χωρις βαση μου κανει σε συνδυασμο αυτο με τον Ζηση
Ο Ζησης τοσα καλοκαιρια δεν ειχε ερθει,θα ερθει μεσα στην σεζον τωρα;


εκτιμηση κανεις για αυτο που καταθετεις στα περι μινι συμβολαιων και αλλαγων ,η το γνωριζεις με βεβαιοτητα ;
ειναι γνωστο πως στην Κινα υπαρχει περιορισμος οσο αναφορα τον ξενους και μαλιστα ιδιαιτερα αυστηρος ! εχει να κανει ομως με τον συνολικο αριθμο των ξενων ,που ειναι ιδιαιτερα μικρος !

εδω ομως εχει να κανει με κατι διαφορετικο! ο Ρομπινσον φαινεται να πηρε θεση ξενου πριν μια εβδομαδα ,που ισως την επομενη να παρει αλλος του Ρομπινσον και παει λεγοντας !αυτη η θεση ειναι ομως σταθερη ! το ζητημα ειναι λοιπον τι ειδικες παραμετροι ισχυουν ως προς τις αντικαταστασεις !αν εσυ γνωριζεις επ ακριβως ,παω πασο!εγω δεν γνωριζω καθολου !κανω μια υποθεση απλα,γιατι αδυνατω να πιστεψω πως υπαρχει επαγγελματιας συντακτης τοσο αφελης & απειρος ,που να μην μπηκε στην διαδικασια να ψαξει,κατι που θα κανε ακομα και ενας χομπιστας ρουκι μεμπερ του μπασκετφορουμ ξερωγω !

Οσο για τον Ζηση ,ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι αλλαζει στο μυαλο ενος παικτη ! και αν δουμε την Μπαμπεργκ ,σε καμια περιπτωση δεν μιλαμε για την ομαδα των προηγουμενων ετων! πλεον ειναι μια μεσαια ομαδα του cl και στην Γερμανια εχει βρεθει πολυ πισω απο Αλμπα ως προς την δυναμικη!
σημειωνω οτι η Μπαγερν παιρνει πλεον εγγυημενο ευρωλιγκα,δεν γνωριζω καν αν θα πηγαινει στο εξης μια θεση στον πρωταθλημα Γερμανιας!μπορει δηλαδη να μην εχει καν πιθανοτητες να ξαναβρεθει ποτε ευρωλιγκα ο Ζησης,μεχρι το τελος της καριερας του ,αν μεινει εκει..
jazz thrilos
Ας πούμε οτι είμαι ο Ζήσης. Είμαι 35, έχω βρει την ηρεμία μου στην Μπάμπεργκ, παίζω καλά, το διασκεδάζω και δεν κινδυνεύω να ακούσω την γιούχα της κερκίδας ή να φάω καμία ευθείας βολής στα ελληνικά γήπεδα. Εντωμεταξύ είμαι άνθρωπος του μπασκετ και παρακολουθώ τι γίνεται στην ευρωλίγκα και σαν έλληνας αντιλαμβάνομαι τι παίζει απο πρόσωπα και καταστάσεις στον Παναθηναικό αυτή την περίοδο που τα αποτελέσματα δεν είναι καλά.

Γιατί να έρθω τώρα, Δεκέμβρη μήνα στον Παναθηναικό;; Θα τα κονομήσω χοντρα; Θα πάρω πολλά παραπάνω χρήματα;; Δε νομίζω. Θα ηγηθώ καμιάς επικής αντεπίθεσης για f4;; Δε νομίζω, ούτε θα ηγηθώ (για μπακ απ θα με πάρουν) ούτε υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για f4. Δεν θα με πάρει κι εμένα η μπάλα της γκρίνιας (έλα μωρέ, την γεροντάρα πήραμε) με αποτέλεσμα να χαλάσει η ηρεμία μου;

Εν κατακλείδι, εκτός απο το οτι ο Ζήσης ΔΕΝ είναι ο παίχτης που λείπει απο τον Παναθηναικό για να αναστηθεί, ούτε ο ίδιος ο παίχτης νομίζω οτι θα σκεφτόταν σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο Δεκέμβρη μήνα.

Χίλιες φορές γκαρντ που θα διαλέξει ο Πασουαλ απο G-league μπας και βγει λαβράκι. Με χαμηλές προσδοκίες απο τον κόσμο που αν βγει καλός παίχτης θα κάνει αίσθηση. Και έναν ψηλό επίσης αν είναι διατεθειμένος ο ΔΓ να κάνει έξοδα.
Thodoros
QUOTE (pan24 @ Dec 10 2018, 11:59 ) *
Καταρχας οι Σλουκας,Σβεντ,Ντε Κολο,Τζειμς κλπ κοστιζουν περιπου το ιδιο(λιγο πανω-λιγο κατω) με αυτα που δινουμε στον Καλαθη
Αρα συμφωνα με αυτο που λες επειδη εχουμε μικρο μπατζετ δεν πρεπει να εχουμε καποιον με τετοιο συμβολαιο ε;

Ολες οι ομαδες που εχουνε στοχο την 8αδα πλην της Ζαλγκιρις εχουν τουλαχιστον ενα τετοιο συμβολαιο
Ακομα και η Μπασκονια που δεν εχει το τεραστιο μπατζετ καπου τοσα δινει στον Σενγκελια
Ο Ολυμπιακος που δεν εχει καποιον να του δινει τοσα παλαιοτερα εδινε στον Σπανουλη και τωρα ο Πριντεζης στην τελευταια ανανεωση αν πηγαινε για τα λεφτα καπου κοντα στα 2 μυρια ειναι η αξια του αλλα ειναι περιπτωση ΔΔ που κλεινει χωρις παζαρια

Πιθανοτατα ο Καλαθης δεν εβρισκε 2,2 μυρια που πηρε και μπορει να μην ειχε ενδιαφερον απο καποιον να του δωσει τοσα λεφτα(οπως κι οταν ειχε επιστρεψει Ευρωπη ειχε ακουστει οτι τον ηθελε ο Ζοτς αλλα με οχι πανω απο 1,5) ομως ακου τι γινεται

Αν του ελεγες δεν σου δινω 2,2 αλλα σου δινω 1,2-1,5 αυτος γιατι να καθοταν σε εμας αντι να παει σε μια απο τις τοπ ομαδες με τα ιδια λεφτα για να σηκωνει κουπες;

Ο Ζοτς δινει το σουτ και καλα κανει οπως και οι υπολοιποι προπονητες οπως αντιστοιχα αλλους παικτες τους χτυπαει στην αμυνα
Ειναι δικο σου θεμα πως θα το κρυψεις
Ο Ζοτς επισης εδινε το σουτ στον Ρουμπιο οταν επαιζε στην Μπαρτσελονα και περασαμε το 2011
Ο Ρουμπιο αν και ειναι καλος στις βολες στο σουτ του ειναι το ιδιο φημισμενος με τον Καλαθη για τα τουβλα του(τωρα εχει παει καπου στο 30% το τριποντο του,οταν εφυγε απο την Ευρωπη το 2011 εφυγε με 22% τριποντο)
Αυτη την στιγμη στο nba εχει 12,7 ποντους και 6,4 ασσιστ σε μεσο ορο 29,6 λεπτα,παιρνει δε 14,8 μυρια τον χρονο
Αν με καποιο τροπο μπορουσε να ερθει(επειδη ξερω γω μεγαλωσε με την φανελα του ΔΔ πανω απο το κρεβατι) δεν θα τον ηθελες επειδη ειναι pg χωρις σουτ;


Σύμφωνα με αυτό που λέω : πρέπει να διαχειριστούν καλύτερα τα συμβόλαια , αν δεν μπορεί να αποδώσει ο Νικ ( ή ο παίκτης που θα φτιαχτεί από τον ίδιο) τότε είναι δώρον άδωρον μια τέτοια προσθήκη αν δεν έχει σκοπό να βάλεις τα χρήματα που πρέπει. Μην ξεχνάς ότι οι άλλοι πέρα από την πάσα διαθέτουν και ένα αξιόλογο πακέτο ως σουτέρ κάτι που εδώ πρέπει να δοθεί ξεχωριστά ( άλλο πράγμα να ζητάς 2.2 και να λες κάνω και αυτό και άλλο να θες 2.2 και να πρέπει να δώσουν και άλλο ένα σε κάποιον φονιά κανονικής ηλικίας και όχι μεσήλικα).

Μάλιστα! για πες μου τι μπορεί να κάνει η Μπασκόνια με έναν Σενγκελια να σέρνεται ? (λογικά τίποτα) μιας και όπου δεν έχει παίξει καλά έχει χάσει. Με εμάς έκανε θαύματα επειδή η δικιά μας γραμμή ψηλών είναι ο ορισμός του soft σε όλη την Ευρώπη και στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε μόνος του! ( δικός μας λάθος και προπονητή).

Καλά για Σπανούλη δεν πρέπει αγαπητέ να γίνεται καμία σύγκριση! ο ένας έχει πάρει ματσάρες πάνω του ακόμα και τελικούς και ο άλλος δεν έχει κάνει ακόμα κάτι τέτοιο. (Λάθος σύγκριση το συγκεκριμένο) μπορεί σε ικανότητες να είναι κοντά ο ένας είναι ο ορισμός του Ηγέτη.

Το Λες και μόνος σου ολόκληρος Ζοτς και του έβαλε πλαφόν στην τιμή... Γιατί άραγε να το κάνει αυτό ένας top προπονητής που μπορεί να έχει όποιον θέλει ? '' Λογικά '' γιατί την υπέρβαση θα την έκανε σε άλλον παίκτη που αξίζει το πακέτο του, περισσότερα από έναν από playmaker μια χαρά βολεύτηκε και με τον Σλούκα και μάλιστα τον έχει εκτινάξει μπασκετικά , θεωρείς ότι ο Σλούκας σε ΟΣΦΠ θα ήταν αυτός ο παίκτης? Μάλλον όχι .

Αυτό που λέω είναι ότι τα πακέτο του Νικ στην Ευρώπη δεν λέει τίποτα και μάλιστα κανένας δεν θα ασχοληθεί να δώσει 2.2 αν ήταν 1.2 θα υπήρχε ενδιαφέρον να τον χτυπήσουν αλλά ακόμα και οι ομάδες που δεν έχουν οικονομικά προβλήματα δεν μαζεύουν τους πάντες εκεί και κυρίως αναζητούν καλούς σουτερ.

Όπως και το παράδειγμα του Σπανούλη έτσι και του Ρουμπιο είναι λάθος γιατί εσύ μου λες για έναν μονάχα παίκτη παρόμοιων στοιχείων και μάλιστα με καλύτερα ποσοστά στις βολές ( είναι μεγάλο πράγμα να ξέρεις ότι αν πάρεις φάουλ θα βάλεις πόντους και άλλο να βάζεις μια ή και καμία στις 2 όταν σε καίει ) ξέρεις πόσου ακόμα Ρουμπιο υπάρχουν εκεί έξω που το πακέτο τους δεν είναι αρκετό?

Το άθλημα ζητάει να βάλεις την μπάλα στο πλεκτό αν δεν το κάνεις τότε υπάρχει μικρό ενδιαφέρον αυτή είναι η αλήθεια. Αν ήταν εξαιρετικός Σκόρερ ο Νικ ναι θα ήταν NBA με αυτά τα ποσοστά δεν γίνεται να είναι .

ΥΓ. και επειδή με περιμένουν όοολοι αυτοί όταν παίξει ένα ματς να πουν , να ο Νικ ο μυρωδιάς που έλεγαν μερικοί! έκανε αυτό ... σκέψου τον τρόπο που σε παίζουν ομάδες όπως Ρεαλ -Φενέρ - ΤΣΣΚΑ - ακόμα και ΕΦΕΣ μπορεί φέτος , που θα κλείσουν την δημιουργία του Νικ και ΠΑΠ τέλος.
Τι Θέλω να πω ότι ο Νικ αν τα δώσει όλα μπορεί να σου δώσει ένα ματσάκι με μια Μπασκόνια όπως λες την ίδια ώρα που τα δικά τους ατού θα είναι μπλοκαρισμένα και φυσικά να γράψει νούμερα! αλλά με τις ομάδες Λερναία ύδρα δεν έχει ελπίδα ( που έχουν πολλούς που κάνουν ζημιά) Το να ελπίζουμε ότι ο Τόμας θα σου πάρει ματς με Ρεαλ είναι illusion και μόνο! καλύτερα θα ήταν να είχαμε έναν βασικό Σέντερ και ένα 4άρι αξιόλογο και ας μην είχαμε Νικ. ή θα μπορούσε να είχε γίνει και αλλιώς ο τζειμς αν άκουγε να ήταν βασικός μια χαρά θα έκλεινε με 1.3 και θα είχες 900χιλ να δώσουν σε 2 θέσεις που είσαι γυμνός .

Θα μου πεις πάει σοβαρή ομάδα μπροστά με Τζειμς , εγώ πάντως την Αρμάνι φέτος μια χαρά την βλέπω και ας παίζει ο τρελός εκεί.
Απλά η Αρμάνι θέλει και άλλο υλικό για να γίνει ομάδα κάτι που δεν είναι παράλογο να κάνουν και αυτή μια προσθήκη εφόσον τους πάει η χρονιά!


pan24
Stef ξερω οτι εχουν περιορισμενο αριθμο αλλαγων και δεν εχω ακουσει ποτε να κλεινουν ξενο με μηνιαιο συμβολαιο στην Κινα

Θοδωρε αυτοι που λες σε καμια περιπτωση δεν εχουν το ιδιο καλη πασα και το ιδιο καλη αμυνα με Καλαθη
Καποιοι απο αυτους δε ειναι τρυπες πισω

Αν ειχαμε τωρα τον 27χρονο ΔΔ,δηλαδη χωρις να εχει ολη αυτη την ιστορια πισω του,με ακριβως το ιδιο ροστερ και τα ιδια λεφτα με τον Καλαθη ξερεις τι θα ελεγαν πολλοι σε καθε στραβη;

Θα ελεγαν που παμε με ηγετη αυτον που δεν μπορει να κουβαλησει επιθετικα την ομαδα
Αν αντι Καλαθη ειχαμε ως ακριβοτερο συμβολαιο τον Ντε Κολο πολλοι θα ελεγαν που παμε με αυτον που τον περνανε ολοι και στα κρισιμα τρεμει

Οταν υπαρχει θεμα τα ακουει ο πιο ακριβοπληρωμενος
Εν μερει λογικο γιατι προφανως και φταιει αλλα να υπαρχει ενα μετρο
Οι ελαχιστοι που τα κανουν ολα λιγοτερο η περισσοτερο καλα παιζουν στο nba(πχ Μπογκντανοβιτς) οχι εδω

Υ.Γ.1.Αν ειχαμε κι εμεις εναν Βεσελυ κι εναν Ουντο η Λοβερν(τετοιοι ακομα κι αν εχεις να πληρωσεις ελαχιστοι υπαρχουν) θα βαζαμε κι εμεις πλαφον στους κοντους

Υ.Γ.2.Ο Τζειμς θα χαριζε το 1/3 απο τα σχεδον 2 μυρια της Αρμανι για να μεινει εδω ως ηγετης;Κι εκει ηγετης ειναι
Η εχουμε πηξει στα φαιναλ 4 και θα εμενε για αυτο;
Να δεχτω οτι επειδη ειχε δεθει κλπ θα εμενε με κατι λιγοτερο
Οχι τοσο πολυ ομως
Να θυμισω και το no discounts for my services που ειχε γραψει την περιοδο πριν υπογραψει στην Αρμανι
Thodoros
Pan φίλε αγαπητέ κανένα θέμα , κράτα καλάθη και μετά ας σκέφτεσαι και ας λες ότι αν είχα Λοβερν θα έβαζα και εγώ πλαφόν.
Αυτά πάνε πακέτο, πόσο μάλλον όταν δεν έχει λεφτά ( ή να το πω σωστά όταν δεν θες να βάλεις λεφτά ) καλύτερα θα ήταν να υπήρχε ένας ψηλός και κάποιος φθηνότερος κοντός πάρα ο Νικ με Λάσμε και Γκιστ ( τα αποτελέσματα τα είδατε όλοι και αυτή είναι η αλήθεια ) δεν μπορούν ότι και να κάνει ο Νικ πάλι δεν θα μπορούν με καλές ομάδες ... να δεχτώ ότι με μια Μπασκόνια μια Μακάμπι αν δεν βρει ρυθμό μπορεί να πάρουμε κάποιο ματς αλλά ως εκεί.

Μην ξεχνάς ότι όλα αυτά δεν τα λέω εγώ ! Ο Ίδιος ο Νικ βγήκε και είπε δεν παίζω καλά και θα έπρεπε ... τουλάχιστον έχει αυτογνωσία! και καλά έκανε και πήρε τα 2.2 γιατί εμείς του τα δώσαμε, τώρα ότι δεν σουτάρει όπως θα θέλατε αυτό δεν θα αλλάξει, κάποια πράγματα οφείλεις να τα ζυγίζεις καλύτερα (από πριν), αναγκαίο κακό είναι και ο Λέκα γιατί δεν πρόκειται να έρθει άνθρωπος που να παίζει σοβαρά για να μπαίνει αλλαγή του Νικ 10λ... είναι πολλά που δεν υπολογίσαμε το καλοκαίρι και έτσι βλέπουμε αυτήν την εικόνα .

Στα άλλα Νέα έχουμε και αυτό : http://olaprasina1908.gr/%CE%B5%CE%BE%CE%A...yGPLjELTRLD4Xio

Έτσι για να έχουμε ιδέα τι είδους προσθήκες θα γίνουν!!! laugh.gif

Κάποιοι είναι υπέρμαχοι πέραν του φυσιολογικού για τους παίκτες Πχ Χωρίς Νικ η ομάδα δεν θα ήταν τίποτα ( εδώ άντεξε χωρίς 3D) ο Παππάς είναι ο μόνος Έλληνας σε υψηλό επίπεδο που αλλάζει τον ρυθμό κτλ-κτλ.
Και μετά χάνεις από την Ζαλγκίρις και ξυπνάς smile.gif ... σου λένε έλα πάρε το Ματς στην Ρωσία και κάνεις αυτό που πρέπει για να το χάσεις.
john wick
Ο hoopfellas στην σημερινη του αναρτηση γραφει οτι αυτη τη στιγμη ο Παναθηναικος δεν εχει βγει στην αγορα για παικτη...
Ο Θεος να βαλει το χερι του...
stefkorner
QUOTE (john wick @ Dec 11 2018, 04:35 ) *
Ο hoopfellas στην σημερινη του αναρτηση γραφει οτι αυτη τη στιγμη ο Παναθηναικος δεν εχει βγει στην αγορα για παικτη...
Ο Θεος να βαλει το χερι του...


ε κοιταξε να δεις ,αν το εχει γραψει αυτο ο hoopfellas ,οι πιθανοτητες ειναι με το μερος μας !να εχουμε βγει δηλαδη tongue.gif
αλλα πιθανοτερο να στελνει τις προτασεις του και να μην του απαντανε στα μειλ... rolleyes.gif
αισιοδοξω καπως γιατι αρχιζω πλεον να διαβαζω και απο ντιπιτζικους οτι οι Λασμε& Λεκα ειναι ψιλο-τελειωμενοι απο την ομαδα..!
αν οχι και οι δυο ,τοτε σιγουρας ο ενας..
pan24
QUOTE (john wick @ Dec 10 2018, 21:35 ) *
Ο hoopfellas στην σημερινη του αναρτηση γραφει οτι αυτη τη στιγμη ο Παναθηναικος δεν εχει βγει στην αγορα για παικτη...
Ο Θεος να βαλει το χερι του...

Τα ιδια λενε αμεσα η εμμεσα και οι φιλοκυβερνητικοι δημοσιογραφοι
Οτι εχουμε καλο ροστερ(αν και πετανε σποντες για διαφορους) και ολα θα λυθουν αν ξεμπλοκαρει ο Πασκουαλ και ανεβει ο Καλαθης

Να πω την αληθεια αν ειναι να παρουμε καποιον απλα για να πουμε(να πει ο ΔΓ) οτι πηραμε παικτη καλυτερα να μην παρουμε κανεναν
Μονο αν υπαρχουν λεφτα για καποιον που θα κανει την διαφορα να παρουμε
stefkorner
QUOTE (pan24 @ Dec 11 2018, 03:41 ) *
Τα ιδια λενε αμεσα η εμμεσα και οι φιλοκυβερνητικοι δημοσιογραφοι
Οτι εχουμε καλο ροστερ(αν και πετανε σποντες για διαφορους) και ολα θα λυθουν αν ξεμπλοκαρει ο Πασκουαλ και ανεβει ο Καλαθης

Να πω την αληθεια αν ειναι να παρουμε καποιον απλα για να πουμε(να πει ο ΔΓ) οτι πηραμε παικτη καλυτερα να μην παρουμε κανεναν
Μονο αν υπαρχουν λεφτα για καποιον που θα κανει την διαφορα να παρουμε


καλα ο Κουβοπουλος απλα δεν διαβαζεται πλεον !μην τον διαβασετε (ουτε )αποψε ,θα φριξετε tongue.gif ειδε τα σημαδια ανακαμψης που ηθελε λεει σημερα και αρχισε να καταγραφει θετικα.. blink.gif
Ο Κοντος τα λεει οπως ειναι σημερα !οσο μπορει δηλαδη..!εχει κανει μεγαλη προσωπικη υπερβαση ! γραφει λοιπον οτι δεν ειδε την παραμικρη αντιδραση ,ουτε τιποτα θετικο στην γενικη εικονα και σημερα και παλι με τις μπιχτες του για Λασμε &Γκιστ !
για Λασμε συγκεκριμενα γραφει οτι λειπει τελευταια απο παντου.... 39.gif
αν προσθεσεις και το dnp με Φενερ ,εγω αποκομιζω οτι μαλλον υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο αντικαταστασης του Γκαμπονεζου ! ειδικα αν πιστευουν οτι στο διδιμο των bad boys ο ενας τραβαει τον αλλο προς το κατω !επομενως αν διωξουν τον Λασμε ,θα υπαρχουν μετα αυξημενες πιθανοτητες να συνελθει ο Γκιστ..
brob
QUOTE (stefkorner @ Dec 10 2018, 21:41 ) *
ε κοιταξε να δεις ,αν το εχει γραψει αυτο ο hoopfellas ,οι πιθανοτητες ειναι με το μερος μας !να εχουμε βγει δηλαδη tongue.gif
αλλα πιθανοτερο να στελνει τις προτασεις του και να μην του απαντανε στα μειλ... rolleyes.gif
αισιοδοξω καπως γιατι αρχιζω πλεον να διαβαζω και απο ντιπιτζικους οτι οι Λασμε& Λεκα ειναι ψιλο-τελειωμενοι απο την ομαδα..!
αν οχι και οι δυο ,τοτε σιγουρας ο ενας..


Για τον Λάσμε έχω ακούσει μια φημολογία οτι προσπαθούνε να τον αποδεσμεύσουν .

Και μετά από αυτά που διαβάζω στο άρθρο του Δ. Κοντού ( και ειναι το δεύτερο νομίζω που τον αναφέρει προσωπικά οτι ειναι κάκιστος ) η αλήθεια είναι πως την πιστεύω . .

Και ισως και αυτη η καθυστερήση να ειναι που αργεί τις όποιες κινήσεις . Γιατι η αλήθεια ειναι πως θα διευκόλυνε πολύ αν δεχοταν μια καποια αποζημίωση μιας και η ομάδα φαίνεται ζορισμένη οικονομικά .

Ο Λεκαβιτσιους μπορεί να μείνει και να μεταφερθεί στο 2 ...στη περίπτωση που έρθει ψηλός + καθαρός άσσος ...

Και ανάλογα με τους αγώνες/τραυματισμούς να υπάρχει κάποιος ξένος που θα μενει εκτος ..
stefkorner
QUOTE (brob @ Dec 11 2018, 04:51 ) *
Και μετά από αυτά που διαβάζω στο άρθρο του Δ. Κοντού ( και ειναι το δεύτερο νομίζω που τον αναφέρει προσωπικά οτι ειναι κάκιστος ) η αλήθεια είναι πως την πιστεύω . .

Και ισως και αυτη η καθυστερήση να ειναι που αργεί τις όποιες κινήσεις . Γιατι η αλήθεια ειναι πως θα διευκόλυνε πολύ αν δεχοταν μια καποια αποζημίωση μιας και η ομάδα φαίνεται ζορισμένη οικονομικά .



μαζι,την ιδια ωρα ποσταραμε ..
εγραφα λοιπον ως απαντηση στο pan οτι και εγω κατι τετοιο καταλαβαινω αυτη την στιγμη :

Ο Κοντος τα λεει οπως ειναι σημερα !οσο μπορει δηλαδη..!εχει κανει μεγαλη προσωπικη υπερβαση ! γραφει λοιπον οτι δεν ειδε την παραμικρη αντιδραση ,ουτε τιποτα θετικο στην γενικη εικονα και σημερα και παλι με τις μπιχτες του για Λασμε &Γκιστ !
για Λασμε συγκεκριμενα γραφει οτι λειπει τελευταια απο παντου.... 39.gif
αν προσθεσεις και το dnp με Φενερ ,εγω αποκομιζω οτι μαλλον υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο αντικαταστασης του Γκαμπονεζου ! ειδικα αν πιστευουν οτι στο διδιμο των bad boys ο ενας τραβαει τον αλλο προς το κατω !επομενως αν διωξουν τον Λασμε ,θα υπαρχουν μετα αυξημενες πιθανοτητες να συνελθει ο Γκιστ..

QUOTE (pan24 @ Dec 11 2018, 03:41 ) *
Να πω την αληθεια αν ειναι να παρουμε καποιον απλα για να πουμε(να πει ο ΔΓ) οτι πηραμε παικτη καλυτερα να μην παρουμε κανεναν
Μονο αν υπαρχουν λεφτα για καποιον που θα κανει την διαφορα να παρουμε


μακαρι να ριξει λεφτα για παικτες που θα κανουν την διαφορα,ομως..ειμαι της αποψης οτι και ενας σεντερ που θα κανει τα βασικα να βρεθει ,θα βελτιωθει κατα πολυ η εικονα με αντικατασταση του Λασμε ! περα απο το θεμα αδυναμιων στο αγωνιστικο ,φαινεται να μην σηκωνει και το κλιμα τον συγκεκριμενο παικτη εδω και καιρο !και επειδη συνδεεται αμεσα με τον Γκιστ ,μεγενθυνεται ακομα περισσοτερο το προβλημα !διπλο το κακο λοιπον!
αντιστοιχα και στα γκαρντ και ενας ασσος που θα κανει τα βασικα να βρεθει και εκει πιστευω οτι θα βλεπουμε καλυτερο &πιο απελευθερωμενο Καλαθη εκτος των αλλων!αλλα και Λεκα στο δυο !πιο πολλες επιλογες ! διπλο+ και εκει το κερδος δηλαδη ,χωρις να μιλαμε για παικταρα επιπεδου σαν αυτους που φαινεται να ψαχνει την ιδια ωρα ο Ολυμπιακος ας πουμε rolleyes.gif
brob
Για την Κίνα και τις αλλαγές ...σε κουβέντα που προηγήθηκε.. από οτι φαίνεται γίνονται αρκετές αλλαγές .
Το βάζω εδώ γιατι το θεωρώ χρήσιμο..

Παρόλο που υπάρχουν μόνο 38 "εισαγωγές παιχτών " στην CBA ανά σεζόν , ο αριθμός των Αμερικανών που πηγαίνουν στην Κίνα κάθε περιόδο είναι πιο κοντά στους 60 ή 70, δεδομένου ότι οι ομάδες αντικαθιστούν γρήγορα τις "εισαγωγές¨παιχτών " τους εάν δεν τηρούν τη σύμβασή τους ή αν δεν ικανοποιήσουν τις προσδοκίες του συλλόγου.

"Μετα από 16 αγώνες, 11 ομάδες έχουν ήδη κάνει συνολικά 16 διακόπτες συμβολέων και μόνο τρεις ήταν τραυματίες", δήλωσε ο Beyer. "Αυτό δείχνει πόσο γρήγορα οι ομάδες μπορεί να διακόψουν μια συνεργασία ."

Ο Al Jefferson, ο Trevor Booker, ο Chris McCollough, ο Russ Smith και ο Adreian Payne είναι από τους πρώην παίκτες του NBA που έχουν αντικατασταθεί μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

"Πρέπει να σιγουρευτείτε ότι παίζετε πολύ καλά γιατί αλλιώς θα μπορούσαν να απαλλαγούν από εσάς", δήλωσε ο Fredette.

Επίσης στο τέλος καταλήγει το άρθρο πως ουσιαστικά από φέτος οι συμφωνίες δεν είναι όπως παλιά και μπορεί να μην είναι πλήρως εγγυημένες( μπορεί να είναι μερικώς ή καθόλου ) οπότε αν η ομάδα δεν είναι ικανοποιημένη από κάποιον παίχτη μπορεί να τον αφήσει σχετικά εύκολα ελεύθερο ..Προφανώς αυτό θα ισχύει και αμφίδρομα λέω εγώ .

Επίσης λέει και αυτό " Αυτό σημαίνει ότι αν ένας παίκτης δεν κάνει τρελά νούμερα, μπορεί να μην πάρει τα χρήματά του. "
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

για όποιον ενδιαφέρεται για περισσότερα ..βάζω και το link ( γιατι το άρθρο είναι πραγματικά τεράστιο αλλα εχει μπολικό ενδιαφέρον ) ..

https://hoopshype.com/2018/12/10/chinese-ba...-aaron-jackson/
pan24
Πολυ χρησιμο το αρθρο

Για τις αλλαγες γινονται,και δεν μας απανταει το αρθρο,ειναι οτι νομιζω πως υπαρχει καποιο οριο(2 η 3 ανα ομαδα)
Ενδιαφερον και αυτο με τα μη εγγυημενα τα οποια ομως αν ειναι στα προτυπα του nba ειναι μη εγγυημενα μονο για την ομαδα οχι αμφιδρομα(σαν κατι συμβολαια εδω στην Α1 που αν θελει η ομαδα αφηνει ελευθερο μεχρι τον Νοεμβρη πχ τον παικτη χωρις αποζημιωση αλλα ο παικτης δεν μπορει να φυγει μονος του αν θελει)

Δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια περα απο εγκυκλοπαιδικους λογους γιατι η περιπτωση που αναφερθηκε(Ρομπινσον) αναφερθηκε μονο απο ενα μαλλον αναξιοπιστο σαιτ μαζι με την περιπτωση Ζηση και ειναι παικτης που πριν καμια εβδομαδα υπεγραψε εκει
basket72
QUOTE (pan24 @ Dec 11 2018, 10:11 ) *
Πολυ χρησιμο το αρθρο

Για τις αλλαγες γινονται,και δεν μας απανταει το αρθρο,ειναι οτι νομιζω πως υπαρχει καποιο οριο(2 η 3 ανα ομαδα)
Ενδιαφερον και αυτο με τα μη εγγυημενα τα οποια ομως αν ειναι στα προτυπα του nba ειναι μη εγγυημενα μονο για την ομαδα οχι αμφιδρομα(σαν κατι συμβολαια εδω στην Α1 που αν θελει η ομαδα αφηνει ελευθερο μεχρι τον Νοεμβρη πχ τον παικτη χωρις αποζημιωση αλλα ο παικτης δεν μπορει να φυγει μονος του αν θελει)

Δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια περα απο εγκυκλοπαιδικους λογους γιατι η περιπτωση που αναφερθηκε(Ρομπινσον) αναφερθηκε μονο απο ενα μαλλον αναξιοπιστο σαιτ μαζι με την περιπτωση Ζηση και ειναι παικτης που πριν καμια εβδομαδα υπεγραψε εκει



Οι ομάδες μπορούν να αλλάξουν τον ξένο τους αλλά οι ξένοι δεν μπορούν να φύγουν ότι ώρα θελήσουν και χωρίς παχυλή ρήτρα. Μιλάμε για την δεύτερη ακριβότερη λίγκα πια, μετά το ΝΒΑ.

Επιπλέον όπως σημειώνεις κι εσύ, ο Ρόμπινσον μετράει κάποιες μέρες στο Πεκίνο, και μοιάζει απίθανο να τον αποδεσμεύσουν τόσο γρήγορα εκτός κι αν δεν τον σηκώνει το κλίμα κι η εξωφρενική μόλυνση και αρχίσει επί τούτου τα εξωαγωνιστικά του μπας και τον στείλουν μια ώρα γρηγορότερα.

Τραβηγμένο από τα μαλλιά το σενάριο όπως και το άρθρο. Το πιθανότερο είναι ο συντάκτης του να μην είχε καν ενημερωθεί για τη μετακίνηση του Ρόμπινσον στους Beijing Dragons και να σκέφτηκε το πρώτο πιασάρικο όνομα που του ήρθε για να κάνει ντόρο. Τζάμπα είναι άλλωστε. smile.gif
stefkorner
alan williams

τι θα λεγατε για αυτο το αντερσαιζ τουμπανακι ,που βρισκεται αυτη την στιγμη με ενα πολυ χαμηλο
two way συμβολαιο στην gleague
(πρωτος ριμπαουντερ του ncaa το 14 & 15 και στα καπακια μετα της κινεζικης λιγκας..)
LaChDaNaN
Το βασικό που θα πρέπει να εστιάσει κανείς σε αυτό το άρθρο.. και συγνώμη αν βγαίνω off-topic είναι το έξης

“If you talk to players who aren’t in the NBA, just about every player’s first choice is China,” said one agent who asked to remain anonymous since he discussed sensitive information. “The vast majority of players outside of the NBA want to sign in China. There are a lot of players who make seven-figures in China. Even the smaller deals are solid, paying at least $300,000 after taxes. It’s also a relatively short season compared to other leagues. The Euroleague season is 9-to-10 months long, but the CBA season is closer to six or seven months. When the CBA season ends, players can try to join an NBA team for the remainder of the season. It’s attractive for many reasons.”

Με αλλά λόγια.. αναφέρει αυτό που λέμε σε συζητήσεις καφενειακού τύπου, ότι οι Αμερικάνοι είναι ταληροφονιάδες (οι βραζιλιάνοι του μπάσκετ) και θα πάνε εκεί που θα τους δώσουν τα περισσότερα και πιο άκοπα.. Οι συζητήσεις για ανταγωνιστικές λίγκες κλπ είναι καθαρά για εμάς. Σε αυτούς αν δεν είναι ΝΒΑ δεν έχει την παραμικρή σημασία. Και όχι μόνο στους παίχτες, αλλά και στις ομάδες και σε όλο το σύστημα. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα πχ, ο Ντόνσιτς δεν θα ήταν 4ή επιλογή στο ντράφτ.. (ασχέτως αν επιλέγει στο Νο3.. αυτό έγινε για να μην τον πάρει το Μέμφις και να καταφέρει να τον πάρει το Ντάλας, η Ατλάντα που επέλεγε 3ή, αν δεν έκανε trade, θα έπαιρνε τον Trae Young) αλλά ξεκάθαρα 1ή.. με αυτά που είχε καταφέρει, στην ηλικία που τα είχε καταφέρει..
MaJesty23
rolleyes.gif

Ο Andrian Payne ελεύθερος? Ευκαιρία να διορθωθεί η αστοχία της μη ανανεώσης του πέρυσι...θεωρώ οτι έαν προσαρμοστεί μπορεί να προσφέρει πολλά και σε άμυνα και rebound.

Χρειαζόμαστε τέτοιον παίχτη...δεν μπορεί ο συμπαθής Γαίος να παίζει Volley με τα Floro Boys κάτω απο καλάθι...Πρωταρχικο κενό προς κάλυψη είναι το 5 και σε δεύτερο χρόνο ο άσσος.

stefkorner
Τραυματισμός για Ντένμον και συμφωνία με Γκούντγουιν για Zhejiang

εσκασε και αυτο πανω στην προηγουμενη κουβεντα περι επιτρεπομενων αλλαγων στην Κινα...

(απ οτι φαινεται πηραν παικτη για να καλυψουν το κενο που προεκυψε απο τραυματισμο μιας μολις εβδομαδας..)
basket72
QUOTE (stefkorner @ Dec 11 2018, 14:52 ) *
Τραυματισμός για Ντένμον και συμφωνία με Γκούντγουιν για Zhejiang

εσκασε και αυτο πανω στην προηγουμενη κουβεντα περι επιτρεπομενων αλλαγων στην Κινα...

(απ οτι φαινεται πηραν παικτη για να καλυψουν το κενο που προεκυψε απο τραυματισμο μιας μολις εβδομαδας..)



Η ομάδα φίλε μου Στεφ, πήρε παίκτη για να καλύψει τον τραυματισμό του αστεριού της. Θα το έκανε και την επόμενη μέρα.
Δεν φείδονται χρημάτων οι Κινέζοι. Τουναντίον. Γι΄αυτό ακριβώς κι ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας να της κλέψει φρεσκοαγορασμένο παίκτη ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και πάει λέγοντας.
stefkorner
QUOTE (basket72 @ Dec 11 2018, 22:43 ) *
Η ομάδα φίλε μου Στεφ, πήρε παίκτη για να καλύψει τον τραυματισμό του αστεριού της. Θα το έκανε και την επόμενη μέρα.
Δεν φείδονται χρημάτων οι Κινέζοι. Τουναντίον. Γι΄αυτό ακριβώς κι ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας να της κλέψει φρεσκοαγορασμένο παίκτη ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και πάει λέγοντας.



βρε συ ειπα εγω οτι φειδονται χρηματων οι Κινεζοι ? γιατι μπερδευομαστε ετσι ωρες ωρες.. sad.gif
εδω η κουβεντα εγινε στα των αριθμων αλλαγων στην Κινα ! και το παραπανω ενισχυει οτι μαλλον δεν υπαρχει κανας αυστηρος περιορισμος επ αυτου!Μπορουν να αλλαξουν απο βδομαδα σε βδομαδα και εστω για να καλυψουν εναν τραυματισμο,αρκει να μενει σταθερος ο συνολικος αριθμος των ξενων που αγωνιζονται ανα αγωνα !
στην τελικη δεν ξερουμε τι συμβολαιο εχει υπογραψει ο Ρομπινσον !μπορει να αμοιβεται και ανα παιχνιδι ξερωγω !
εγω παντως δν ειμαι σιγουρος για τιποτα !αν ειστε εσεις βεβαιοι για το τι ορους εχει υπογραψει να μας ποσταρετε το σχετικο αρθρο,να παω πασο rolleyes.gif

pan24
Εγω περι των ξενων εξαρχης ειπα οτι δεν ειμαι σιγουρος(χωρις βεβαια ακομα να εχω δει αποδειξει περι του αντιθετου,οτι δηλαδη δεν υπαρχει περιορισμενος αριθμων αλλαγων ανα ομαδα) αλλα για τον Ρομπινσον ειμαι 99,9% σιγουρος οτι δεν υπαρχει θεμα

Παικτης που υπεγραψε συμβολαιο πριν μερικες μερες απο την στιγμη που αποχωρησε παικτης για να παει αυτος(αντικατεστησε τον Shavlik Randolph) δεν ερχεται
Ποσο μαλλον απο Κινεζικη ομαδα(αληθεια ποσοι παικτες εφυγαν με δικη τους επιθυμια μεσουσης της σεζον απο Κινα για να ερθουν Ευρωπη;; ) και για παικτη που μεχρι πριν μερικες μερες ηταν ελευθερος

Αν τον θελαμε και καλυπταμε τις απαιτησεις του θα ειχαμε κινηθει πριν υπογραψει
Σε περιπτωση που εχουμε αποφασισει να παρουμε παικτη(τα μεχρι τωρα στοιχεια δεν δειχνουν κατι τετοιο) δεν ξυπνησαν μια μερα και αποφασισαν να παρουν
Θα εχει γινει προεργασια,προτασεις απο μανατζερ κλπ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.