Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Προτάσεις για παίκτες/ρόστερ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109
john wick
Εγω παντως θελω το ενα μας 5αρι να ξερει μπασκετ.Να μπορει να δημιουργησει για τον εαυτο του αλλα κ για την ομαδα...γι αυτο εχω φαγωθει με τον Hamilton...
Θεωρω οτι με διδυμο Birch κ Eric αν σου κλεισουν το πικ ν ρολ αυτοι οι παικτες αχρηστευονται...
Πας λοιπον για εναν ΜΑΠ ,για ενα 5αρι στυλ Hamilton ,Dublievic κλπ συν τον Παπαγιαννη....
basket72
QUOTE (john wick @ Mar 12 2019, 21:07 ) *
Εγω παντως θελω το ενα μας 5αρι να ξερει μπασκετ.Να μπορει να δημιουργησει για τον εαυτο του αλλα κ για την ομαδα...γι αυτο εχω φαγωθει με τον Hamilton...
Θεωρω οτι με διδυμο Birch κ Eric αν σου κλεισουν το πικ ν ρολ αυτοι οι παικτες αχρηστευονται...
Πας λοιπον για εναν ΜΑΠ ,για ενα 5αρι στυλ Hamilton ,Dublievic κλπ συν τον Παπαγιαννη....



Αφου θες τον Χάμιλτον να σου πω έναν ακόμη από το ...σινικό πρωτάθλημα wink.gif , τον Ντ. Τζόνσον που έχει και σουτάκι από μέση και ποστ παιχνίδι.


Για το 4 να επαναλάβω τον Γ. Τόμας της Βαλένθια, ο οποιός θα σας δώσει επιτέλους παιχνίδι από το ζωγραφιστό ενώ είναι και δύναμη στα μετόπισθεν και στα ριμπς. Ένα κανονικό και ποιοτικό 4αρι δηλαδή!!!
Ή και τον Ντ. Ράιτ εφόσον θέλετε να πάτε σε κάτι αλά Κουζμίνσκας (στο πιο ελαφρύ και με έμφαση στο μπρος μέρος του παρκέ)και δεν σας βγαίνουν τα κουκιά.

Πάνω απ' όλα όμως τον Ρόμπινσον θα έλεγα. Φθηνότερος από τον Μίκι, ενδεχομένως να γλιτώσετε και το έξτρα φορολογήσιμο 1κ. εφόσον τον ψήσετε για 1κ ντόλαρς. cool.gif
Johnny Marv
QUOTE (stefkorner @ Mar 12 2019, 21:02 ) *
τρολαρεις βρε.. ; rolleyes.gif πως εκανες αυτη την απιθανη συσχετιση ;
η Χιμκι πηρε δανεικο τον Τιμα με προοπτικη να τον αγορασει !και ο Ολυμπιακος ουσιαστικα βρηκε λυση μηπως και τον ξεφορτωθει..


Καλά προφανώς η σύγκριση δεν είναι εξαιρετική απλά λέω πως αυτό που λες για το ότι η Χίμκι θέλει να αγοράσει τον τιμα δεν είναι δεδομένο . Είναι πολύ πιθανό λοιπόν μια ομάδα με μεγάλο μπραντ νειμ να δεχθεί κάποιον δανεικό παίκτη επειδή πολύ απλά θέλει λύσεις τις οποίες πιθανώς να μην μπορεί να πληρώσει . Η Χίμκι ήθελε λοιπόν ένα ψηλο 3αρι και σχετικά φθηνό οπότε δέχθηκε για μισή χρονιά τον τιμα (ο οποιος αν βελτιωθεί εκεί μπορεί άνετα να γυρίσει στον οσφπ του χρόνου) . Το ίδιο και με ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ . Αν χρειαστούν αυτές οι ομάδες ασσο με τα στοιχεία του λουτζη... σε καλή τιμή , γιατί να μην τον πάρουν . Όχι ότι καίγομαι να πάει ο λουτζης σε αυτές τις 2 ομάδες . Εγώ προσωπικά προτιμώ να πάει εξωτερικό αλλά αν όχι ας πάει και Χολαργό δεν με νοιάζει . Αρκεί να παίζει Ευρώπη και να μπορεί να τσεκαριστει σε ανώτερο επίπεδο .
Putnam
QUOTE (green_sky @ Mar 12 2019, 20:32 ) *
Μακαρι να σκεφτουν με αυτον τον τροπο.
Ο Σινγκλετον αν πηρε ενα πολυ μεγαλο συμβολαιο ,το πηρε γιατι με τον τροπο που τον χρησιμοποιουσαν στον Παναθηναικο φαινοταν παρα πολυ μεσα στο γηπεδο.Με τον Πεσιτς κανει ολη την βρωμικη δουλεια,αλλα ετσι μεγαλα συμβολαια δεν ερχονται.
Εγω νομιζω οτι αν τον προσεγγισουν "σωστα" την χαιρετησε την Μπαρτσελονα.


διαφωνω για σιγκλετον, παικτης που στα κρισιμα ευρωπαικα παιχνιδια εξαφανιζοταν να του δωσεις και 1,5?


εγω θελω να δω τι θα κανουμε το καλοκαιρι με γκιστ γιατι προσωπικα δεν θα μου κανει καμια εκπληξη αν ανανεωσει

επισης δεν θα μου κανει καμια εκπληξη να ανανεωσει και ο τομας, δεδομενου οτι το κλιμακωτο συμβολαιο του μητο θα ανεβει ακομα παραπανω του χρονου οπως (κυριως) θα ανεβουν και οι απαιτησεις απ τον παικτη δεν πιστευω οτι θα πεσει πολυ χρημα εκει για ξενο βασικουρα
stefkorner
απο το να δωσουμε 1.5 για επιστροφη Σιγκλεντον
προτιμω να κρατησουμε Ντεσον και να προσθεσουμε Κουζμινσκας,που συνολικα θα πανε στα ιδια λεφτα
(κι ας εχουν και οι δυο αδυναμιες αμυντικα )
ενας τουλαχιστον θα μπορει να κατεβαινει και στο τρια !
ετσι θα εχουμε πληροτητα στα φοργουορντ,χωρις να χρειαζεται καν να παρουμε 2ρο3ρι/3ρο2ρι
jonaldidhs
Ο Κουζμινσκας δεν ειναι 4αρι..Ειναι σαν τον Ντεσον,τον Παπαπετρου και τον Ντατομε στα κυβικα 3αρι και κατα συνθηκην 4αρι..Δεν μπορεις να παρεις ενα τετοιον παιχτη για βασικο 4αρι..Αν και παιχταρας δεν κανει καθως θα πεφτει πανω στον Παπαπετρου..Η ομαδα χρειαζεται 4αρι τυπου Κρις ή Γκιλ..
G-arenas
QUOTE (john wick @ Mar 12 2019, 21:07 ) *
Εγω παντως θελω το ενα μας 5αρι να ξερει μπασκετ.Να μπορει να δημιουργησει για τον εαυτο του αλλα κ για την ομαδα...γι αυτο εχω φαγωθει με τον Hamilton...
Θεωρω οτι με διδυμο Birch κ Eric αν σου κλεισουν το πικ ν ρολ αυτοι οι παικτες αχρηστευονται...
Πας λοιπον για εναν ΜΑΠ ,για ενα 5αρι στυλ Hamilton ,Dublievic κλπ συν τον Παπαγιαννη....

το διδυμο μπιρτς-ερικ θα σε εχει κορυφαιο σε δυναμη, ξυλο, ριμπαουντ, ταπες, ενεργεια και πικ εν ρολ αμυνα και επιθεση. με νικ συν εναν ακομα δημιουργο και 2-3 σουτερ γυρω γυρω να δω πως θα μας κοψουν το πικ εν ρολ.

ξεχαστε τον τσαβι που αφηνε την ομαδα χωρις δημιουργους και με μισο σεντερ. αλλη ομαδα αυτη.

επισης το μπιρτς ερικ θα κοστιζει μαζι 1,6-1,8 το πολυ. ο χαμιλτον θελει 2,2 μονος του και αν βαλεις εφοριες ο χαμιλτον μονος του μας βγαινει 1 μυριο σιγουρα πανω απο το διδυμο το αλλο.

θες να εχουμε εναν χαμιλτον και γυρω γυρω μετριους παικτες? και ποια θα ειναι η ταυτοτητα μας? θεωρεις οτι με εναν χαμιλτον ερχεται η ανοιξη και θα παμε με μετριο ροστερ στα αλλα? ή θα τους παρει ολους ο χαμιλτον?

για μενα πρεπει να ειμαστε οι κορυφαιοι σε αλλους τομεις αφου στην ποιοτητα του ροστερ, στο βαθος, στο μπατζετ κλπ και φυσικα με ετοιμους κορμους θα εχουν αλλες ομαδες ακομα και εφες ή μπαρτσα.

τι θελουμε? να εχουμε μια ομαδα που λεμε ειναι για 5ο-6η και να παιζει σετ και ποστ ή μια ομαδα την κορυφαια σε καποιους συγκεκριμενους τομεις και καθε καλαθι που θα βαζουν οι αντιπαλοι να φτυνουν αιμα? ταυτοτητα και φιλοσοφια αρτζι δηλαδη αλλα με πολυ μεγαλυτερη ποιοτητα, με σουτερ και δημιουργους και φυσικα πιτινο.

εγω αυτο ονειρευομαι. οχι αλλο ομαδες που θα στηνονται με βαση το σετ παιχνιδι. εκει μας τρωνε 6-7 ομαδες.
basket72
Ένα ροστεράκι ακόμα κι από μένα:

1:Καλάθης,
1-2: Κόουλ, Στρέλνιεξ, Λούντζης

2:Παππάς για Α1 όταν γυρίσει με το καλό(με τις ευχές σας για άλλους τόπους- μεγάλη ευκαιρία να ξεφορτωθείτε ένα τέτοιο συμβόλαιο)

2-3 Σ. Οκόγιε, Ντεϊβίντας Σιρβίντις*

3: Παπαπέτρου

3-4 Nτ. Ράιτ

4: Λ. Σίκμα, Μήτογλου.

5: Τ. Ρόμπινσον, Ζ. Όγκαστ, Παπαγιάννης.

* 7ος ξένος, ο 18χρόνος Λιθουανός που έχει κάνει πολύ καλή χρονιά με την βελτιωμένη φέτος, Ρίτας και σε 2 χρονάκια θα είναι έτοιμος για παχιά πορτοφόλια ή και για ΝΒΑ. Σουτάρει γρήγορα και πολύ καλά.



Κανένα συμβόλαιο δεν ξεπερνά το 1κ (το πλησιάζουν τα συμβόλαια των Ρόμπινσον, Κόουλ) και δεν υπάρχει μπάι άουτ στους παίκτες που προτείνω με μοναδικό ερωτηματικό το στάτους του μικρού λιθουανού που όμως θα είναι ακόμα σε λογικά πλαίσια ακόμα και να υπάρχει κάποια ρήτρα. Του κάνετε 3τες κι είστε κομπλέ.

Τον Θανάση δεν τον περιλαμβάνω γιατί τον βλέπω να "βρίσκει" με τον Παπαπέτρου και στον Όσκαστ θα έδινα δεύτερη ευκαιρία.

Για Ρόμπινσον, Στρέλνιεξ, Κόουλ, Σ. Οκόγιε, Ντ. Ράιτ τα έχουμε ξαναπεί, όπως και για το εδώ και χρόνια "πουλέν" μου, τον Σίκμα που τον θεωρώ ότι καλύτερο για σας, χωρίς να εμπίπτει καν στην κατηγορία "στοιχημάτων". Με τη Βαλένθια έχει σηκώσει τη δεύτερη δυσκολότερη κούπα στην Ευρώπη κόντρα στην Ρεάλ, μάλιστα. Πόσο μάλλον μετά τη διετή θητεία δίπλα στον δάσκαλο Ρενέσες. Παίκτης ομάδας, κατέχει τα θεμελιώδη σε ψηλό βαθμό, παίζει με ψυχή και μυαλό. Ταμάμ.
pan24
QUOTE (G-arenas @ Mar 13 2019, 11:34 ) *
το διδυμο μπιρτς-ερικ θα σε εχει κορυφαιο σε δυναμη, ξυλο, ριμπαουντ, ταπες, ενεργεια και πικ εν ρολ αμυνα και επιθεση. με νικ συν εναν ακομα δημιουργο και 2-3 σουτερ γυρω γυρω να δω πως θα μας κοψουν το πικ εν ρολ.

Με τον παικτη του Καλαθη να τον παιζει under στο σκριν και τον παικτη του Παπαπετρου να δινει βοηθεια μεσα στην ρακετα
Δεν ειναι τυχαιοι οτι αυτου του ειδους οι παικτες τεινουν να εξαλειφθουν απο τις τοπ ομαδες
Λυση αναγκης ηταν για καποιο διαστημα που οι ομαδες δεν μπορουσαν να βρουν ψηλους με επιθετικο ταλεντο
Απο οσους ειναι αυτη την στιγμη στην 8αδα μονο η ΤΣΣΚΑ στηριζεται σε 2 ΜΑΠ,η Εφες εχει 1(Ντανστον) και οι υπολοιποι κανενα(η Μπασκονια μπορεις να πεις οτι εχει τον Ντιοπ αλλα ειναι σε απολυτως συμπληρωματικο ρολο)

Την εκπληξη πιο πιθανο ειναι να την κανεις με μπασκετ σαν της περσινης Ζαλγκιρις παρα με ξυλο-τρεξιμο-ανοιχτο γηπεδο
Αυτο θα σε βαλει στην 8αδα,ισως και σε καλη θεση αναλογα την ποιοτητα του ροστερ και την κατασταση των αλλων,αλλα με τις τοπ ομαδες δεν δουλευει
Καταρχας δεν θα σε αφησει κανεις τους να τρεξεις
Δευτερον πλεον ειναι σκληροι ολοι,δεν υπαρχουν ομαδες απο τις τοπ που μολις φανε λιγο ξυλο τρεμουν(πλην ισως της ΤΣΣΚΑ που μετα απο τοσα χρονια λογικα θα το διορθωσει το καλοκαιρι)
Με υπομονη κατεβαζουν τον ρυθμο και σε χτυπανε με την ποιοτητα τους την ωρα που εσυ δεν μπορεις να σκοραρεις γιατι στην 5αδα εχεις ασουτο pg,ψηλους που σκοραρουν μονο με pick n roll και 2 3αρια(Παπαπετρου-Θαναση) που επιθετικα σε σετ παιχνιδι λιγα μπορουν να κανουν
kerkyraios22
καλημερα.....
Η δικια μου λογικη λεει οτι με δυο τροπους φτιαχνεις ομαδα....
ο ενας ειναι να εχεις λεφτα και να αγοραζεις τους καλυτερους...
ο αλλος ειναι χτιζεις την ομαδα σου και τη δουλευεις με την ιδια φιλοσοφια χρονια...
αρα στη φαση που ειμαστε με περιορισμενο μπατζετ χτιζεις ελληνικο κορμο,με σταθερο προπονητη και διοικηση για χρονια...
παρακατω παραθετω τους Ελληνες που για μενα μπορει να στηριχτει η νεα προσπαθεια...
Παπαγιαννης,Ογκαστ
Μητογλου,Χρυσικοπουλος
Παπαπετρου,Θανασης
Παπας,Ντορσευ
Καλαθης,κονιαρης
Εννοειται οτι αυτη η ομαδα δεν μπορει να παει μακρια στην ευρωπη...
αλλα Θα αφηνα τον προπονητη να δουλεψει πανω της και μετα θα εκανα τις προσθηκες τοσων ποιοτικων παικτων οσες θα αντεχε το πορτοφολι του προεδρου...
ετσι ακι αλλιως εχουμε απομακρυνθει απο την κορυφη της ευρωπης χρονια τωρα και για να επιστρεψουμε θελει πολυ δουλεια ,υπομονη,επιμονη και συνεση....
ο κοσμος του παναθηναικου ξερει μπασκετ και ξερει να εκτιμα τις προσπαθειες με καταθεση ψυχης...
θελει συνεση,οραμα και σταθεροτητα στους ρεαλιστικους στοχους μας...
Δεν μπορεις να εχεις το 10ο μπατζετ και να ζητας το 7ο....
G-arenas
QUOTE (pan24 @ Mar 13 2019, 12:01 ) *
Με τον παικτη του Καλαθη να τον παιζει under στο σκριν και τον παικτη του Παπαπετρου να δινει βοηθεια μεσα στην ρακετα
Δεν ειναι τυχαιοι οτι αυτου του ειδους οι παικτες τεινουν να εξαλειφθουν απο τις τοπ ομαδες
Λυση αναγκης ηταν για καποιο διαστημα που οι ομαδες δεν μπορουσαν να βρουν ψηλους με επιθετικο ταλεντο
Απο οσους ειναι αυτη την στιγμη στην 8αδα μονο η ΤΣΣΚΑ στηριζεται σε 2 ΜΑΠ,η Εφες εχει 1(Ντανστον) και οι υπολοιποι κανενα(η Μπασκονια μπορεις να πεις οτι εχει τον Ντιοπ αλλα ειναι σε απολυτως συμπληρωματικο ρολο)

Την εκπληξη πιο πιθανο ειναι να την κανεις με μπασκετ σαν της περσινης Ζαλγκιρις παρα με ξυλο-τρεξιμο-ανοιχτο γηπεδο
Αυτο θα σε βαλει στην 8αδα,ισως και σε καλη θεση αναλογα την ποιοτητα του ροστερ και την κατασταση των αλλων,αλλα με τις τοπ ομαδες δεν δουλευει
Καταρχας δεν θα σε αφησει κανεις τους να τρεξεις
Δευτερον πλεον ειναι σκληροι ολοι,δεν υπαρχουν ομαδες απο τις τοπ που μολις φανε λιγο ξυλο τρεμουν(πλην ισως της ΤΣΣΚΑ που μετα απο τοσα χρονια λογικα θα το διορθωσει το καλοκαιρι)
Με υπομονη κατεβαζουν τον ρυθμο και σε χτυπανε με την ποιοτητα τους την ωρα που εσυ δεν μπορεις να σκοραρεις γιατι στην 5αδα εχεις ασουτο pg,ψηλους που σκοραρουν μονο με pick n roll και 2 3αρια(Παπαπετρου-Θαναση) που επιθετικα σε σετ παιχνιδι λιγα μπορουν να κανουν

ναι αλλα μπορουμε εμεις να παρουμε τοπ ψηλο που δεν θα ειναι μαπ? εγω λεω οχι ουτε καν μπορουμε. οποτε ποια ειναι η λυση?

εκτος φυσικα αν αυξησουμε 3-4 μυρια το μπατζετ μας.

και επισης δεν ειναι μονο ξυλο και τρεξιμο. ειναι τεραστια πιεση, ειναι πολυ δημιουργια, ειναι τοπ ψηλοι σε συγκεκριμενες κατηγοριες και σουτερ. spacing, δημιουργια, σουτ, τρομερη κυκλοφορια, υψηλος ρυθμος, πιεση, αιφνιδιασμος, αμυνα που σπαει κοκαλα, ριμπαουντ, ταπες. αυτα θελω να δω απο την ομαδα του χρονου.

πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει οτι θα μας πανε ψηλα τα μοντελα που εχουν ρεαλ-φενερ-τσσκα? ουτε καν. γιατι πλεον υπαρχουν με τεραστια μπατζετ και μπαρτσα-αρμανι-εφες και μακαμπι που ερχεται με σφαιρο.

με τσαβι ειμασταν τυχεροι που ηταν μικρο το επιπεδο 2 χρονια και φετος φανηκε αυτο που πηγαιναμε για 11-13οι χωρις στοχους μεχρι να ρθει ο πιτινο.

με σετ παιχνιδια, αργα, με ποστ και στυλ που απαιτει 15 μυρια μπατζετ δεν παμε πουθενα. πρεπει να ολοκληρωσουμε την ομαδαρα που εφτιαχνε ο αρτζι την 1η χρονια του τσαβι. με αρκετες πινελιες στο 5 και στα γκαρντ και κυριως με δημιουργια και σουτ.
pan24
QUOTE (G-arenas @ Mar 13 2019, 12:31 ) *
ναι αλλα μπορουμε εμεις να παρουμε τοπ ψηλο που δεν θα ειναι μαπ? εγω λεω οχι ουτε καν μπορουμε. οποτε ποια ειναι η λυση?

εκτος φυσικα αν αυξησουμε 3-4 μυρια το μπατζετ μας.

και επισης δεν ειναι μονο ξυλο και τρεξιμο. ειναι τεραστια πιεση, ειναι πολυ δημιουργια, ειναι τοπ ψηλοι σε συγκεκριμενες κατηγοριες και σουτερ. spacing, δημιουργια, σουτ, τρομερη κυκλοφορια, υψηλος ρυθμος, πιεση, αιφνιδιασμος, αμυνα που σπαει κοκαλα, ριμπαουντ, ταπες. αυτα θελω να δω απο την ομαδα του χρονου.

πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει οτι θα μας πανε ψηλα τα μοντελα που εχουν ρεαλ-φενερ-τσσκα? ουτε καν. γιατι πλεον υπαρχουν με τεραστια μπατζετ και μπαρτσα-αρμανι-εφες και μακαμπι που ερχεται με σφαιρο.

με τσαβι ειμασταν τυχεροι που ηταν μικρο το επιπεδο 2 χρονια και φετος φανηκε αυτο που πηγαιναμε για 11-13οι χωρις στοχους μεχρι να ρθει ο πιτινο.

με σετ παιχνιδια, αργα, με ποστ και στυλ που απαιτει 15 μυρια μπατζετ δεν παμε πουθενα. πρεπει να ολοκληρωσουμε την ομαδαρα που εφτιαχνε ο αρτζι την 1η χρονια του τσαβι. με αρκετες πινελιες στο 5 και στα γκαρντ και κυριως με δημιουργια και σουτ.

Δεν χρειαζεται να παρουμε τοπ ψηλο που δεν θα ειναι ΜΑΠ
Απλα δεν πρεπει να παρουμε 2 ΜΑΠ εκτος αν μπορουμε να παρουμε κανεναν Ντειβις η Μικι που δεν πιανουν την μπαλα σαν χειροβομβιδα
Ειτε ΜΑΠ+δεινοσαυρος(πχ Φοιτμαν) ειτε ΜΑΠ+4-5αρι διαφορετικων χαρακτηριστικων τυπου Σινγκλετον
Μια γραμμη ψηλων με 4-5αρι σαν βασικο 4,φτηνο 4αρι(πχ Τομας),Μητογλου,ΜΑΠ,Παπαγιαννη ειναι σουπερ και μενει χρονος για ολους γιατι το βασικο 4 παιζει και στο 5

Στην χρονια που λες να θυμισω οτι στην ομαδα που ειχε στησει ο πεδουλακης το ακριβο συμβολαιο στο 5 ηταν ο Μπουρουσης που επαιζε κανα εικοσαλεπτο και τον υπολοιπο χρονο στο 5 τον επαιρναν Σινγκλετον και Γκιστ
Οι αλλοι ψηλοι ηταν ο Νικολς,ο Φωτσης και...ο Γοντικας
Ακομα κι αυτος που στο 4-5 στην πρωτη του θητεια επαιζε με 2 τερματοφυλακες ειχε ξεφυγει απο αυτο το μοντελο

Απο το 2016 μεχρι τωρα εχουν ανεβει τα μπατζετ(35% κατα μεσο ορο συμφωνα με τα επισημα στοιχεια)
Τα 9-10 μυρια μπατζετ τοτε αντιστοιχουν σε 12-13 τωρα

Για να φτιαξεις ομαδα σαν εκεινη πρεπει ειτε να ανεβει το μπατζετ στα επιπεδα που λες ειτε να βρουμε παικτες ποιοτητας Τζειμς και Σινγκλετον με ταβανι το 1 μυριο ο καθενας και παικτη ποιοτητας Ριβερς με 600 χιλιαδες
Υπαρχουν σε τετοιες τιμες τετοιοι παικτες πλεον;
Δηλαδη υπαρχουν στην αγορα παικτες με βασικο ρολο σε ομαδες που θα ειναι στο φαιναλ 4 που εχουν κασε με ταβανι το μυριο και παικτης που να παιζει 20' στην Ρεαλ με 600 χιλιαρικα;
G-arenas
QUOTE (pan24 @ Mar 13 2019, 13:10 ) *
Δεν χρειαζεται να παρουμε τοπ ψηλο που δεν θα ειναι ΜΑΠ
Απλα δεν πρεπει να παρουμε 2 ΜΑΠ εκτος αν μπορουμε να παρουμε κανεναν Ντειβις η Μικι που δεν πιανουν την μπαλα σαν χειροβομβιδα
Ειτε ΜΑΠ+δεινοσαυρος(πχ Φοιτμαν) ειτε ΜΑΠ+4-5αρι διαφορετικων χαρακτηριστικων τυπου Σινγκλετον
Μια γραμμη ψηλων με 4-5αρι σαν βασικο 4,φτηνο 4αρι(πχ Τομας),Μητογλου,ΜΑΠ,Παπαγιαννη ειναι σουπερ και μενει χρονος για ολους γιατι το βασικο 4 παιζει και στο 5

Στην χρονια που λες να θυμισω οτι στην ομαδα που ειχε στησει ο πεδουλακης το ακριβο συμβολαιο στο 5 ηταν ο Μπουρουσης που επαιζε κανα εικοσαλεπτο και τον υπολοιπο χρονο στο 5 τον επαιρναν Σινγκλετον και Γκιστ
Οι αλλοι ψηλοι ηταν ο Νικολς,ο Φωτσης και...ο Γοντικας
Ακομα κι αυτος που στο 4-5 στην πρωτη του θητεια επαιζε με 2 τερματοφυλακες ειχε ξεφυγει απο αυτο το μοντελο

Απο το 2016 μεχρι τωρα εχουν ανεβει τα μπατζετ(35% κατα μεσο ορο συμφωνα με τα επισημα στοιχεια)
Τα 9-10 μυρια μπατζετ τοτε αντιστοιχουν σε 12-13 τωρα

Για να φτιαξεις ομαδα σαν εκεινη πρεπει ειτε να ανεβει το μπατζετ στα επιπεδα που λες ειτε να βρουμε παικτες ποιοτητας Τζειμς και Σινγκλετον με ταβανι το 1 μυριο ο καθενας και παικτη ποιοτητας Ριβερς με 600 χιλιαδες
Υπαρχουν σε τετοιες τιμες τετοιοι παικτες πλεον;
Δηλαδη υπαρχουν στην αγορα παικτες με βασικο ρολο σε ομαδες που θα ειναι στο φαιναλ 4 που εχουν κασε με ταβανι το μυριο και παικτης που να παιζει 20' στην Ρεαλ με 600 χιλιαρικα;

ναι αλλα ο μπουρουσης ηταν τοπ. εμεις μπορουμε να φερουμε τοπ 5αρι παικτη? δεν νομιζω. αν μπορουμε μαγκια μας και χαρα μας. αλλα απαιτει τεραστιο μπατζετ για να φερεις. με φοιτμαν που μου αρεσει παρα πολυ, θα τον ηθελα για 4αρι. οχι να ειναι στο 5 μαζι με καποιον αλλον. θα χανουμε πολυ σε αθλητικοτητα και ριμπαουντ και αμυνα. δεν θα μας κανει κορυφαιους σε κατι.

εγω αυτο ψαχνω. να γινουμε κορυφαιοι σε κατι. να εχουμε μια ταυτοτητα και ενα πλανο που σε καποιους τομεις θα ειναι το κορυφαιο.

αν παμε οπως με τσαβι δηλαδη εναν παικτη για αυτο, εναν για το αλλο ενα για το παρααλλο και τελικα δεν εχουμε ουτε πλανο ουτε ρολιστες για ενα συγκεκριμενο πραμα παλι στα ιδια θα μαστε.

εξαλλου τα υψη θα τα εχουμε πολυ στο 5 με μπιρτς-ερικ-παπατζον σιγουρα. θα μας λειπει λιγο το ποστ. καπως θα το βολεψουμε με ερικ-παπατζον καποιες φορες και λιγο παπι.

πλεον δεν ειναι και τοσο σημαντικο το ποστ. εκτος αν εχεις τον πεκοβιτς.
Johnny Marv
QUOTE (basket72 @ Mar 13 2019, 11:45 ) *
Ένα ροστεράκι ακόμα κι από μένα:

1:Καλάθης,
1-2: Κόουλ, Στρέλνιεξ, Λούντζης

2:Παππάς για Α1 όταν γυρίσει με το καλό(με τις ευχές σας για άλλους τόπους- μεγάλη ευκαιρία να ξεφορτωθείτε ένα τέτοιο συμβόλαιο)

2-3 Σ. Οκόγιε, Ντεϊβίντας Σιρβίντις*

3: Παπαπέτρου

3-4 Nτ. Ράιτ

4: Λ. Σίκμα, Μήτογλου.

5: Τ. Ρόμπινσον, Ζ. Όγκαστ, Παπαγιάννης.

* 7ος ξένος, ο 18χρόνος Λιθουανός που έχει κάνει πολύ καλή χρονιά με την βελτιωμένη φέτος, Ρίτας και σε 2 χρονάκια θα είναι έτοιμος για παχιά πορτοφόλια ή και για ΝΒΑ. Σουτάρει γρήγορα και πολύ καλά.



Κανένα συμβόλαιο δεν ξεπερνά το 1κ (το πλησιάζουν τα συμβόλαια των Ρόμπινσον, Κόουλ) και δεν υπάρχει μπάι άουτ στους παίκτες που προτείνω με μοναδικό ερωτηματικό το στάτους του μικρού λιθουανού που όμως θα είναι ακόμα σε λογικά πλαίσια ακόμα και να υπάρχει κάποια ρήτρα. Του κάνετε 3τες κι είστε κομπλέ.

Τον Θανάση δεν τον περιλαμβάνω γιατί τον βλέπω να "βρίσκει" με τον Παπαπέτρου και στον Όσκαστ θα έδινα δεύτερη ευκαιρία.

Για Ρόμπινσον, Στρέλνιεξ, Κόουλ, Σ. Οκόγιε, Ντ. Ράιτ τα έχουμε ξαναπεί, όπως και για το εδώ και χρόνια "πουλέν" μου, τον Σίκμα που τον θεωρώ ότι καλύτερο για σας, χωρίς να εμπίπτει καν στην κατηγορία "στοιχημάτων". Με τη Βαλένθια έχει σηκώσει τη δεύτερη δυσκολότερη κούπα στην Ευρώπη κόντρα στην Ρεάλ, μάλιστα. Πόσο μάλλον μετά τη διετή θητεία δίπλα στον δάσκαλο Ρενέσες. Παίκτης ομάδας, κατέχει τα θεμελιώδη σε ψηλό βαθμό, παίζει με ψυχή και μυαλό. Ταμάμ.


Στη backcourt με εξαίρεση τον οκογιε με βρίσκεις 100% σύμφωνο . Κι εγώ έτσι πιστεύω πως πρέπει να κινηθούμε , ωστόσο ο οκογιε δεν με τρελαίνει θέλει κάποιον περισσότερο σουτερ (με στοιχεία λοτζεσκι ή Ρολλ) , κάτι πιο ευρωπαϊκό ρε παιδί μου ...

Στο 3-4-5 κάπως μου το χαλάς όμως ! Αρχικά να πω πως ο σιρβιντις πράγματι πολύ δυνατή επιλογή , κάνει παππαδες στην Ευρωλίγκα νέων και σίγουρα πάει για νβα αυτό το παιδί οπότε είναι εύκαιρα να τον τσεπώσουμε και να του βάλουμε μια μεγάλη ρυτρα για νβα αουτ . Από εκεί και πέρα σικμα στα 28 δεν ανέβηκε ποτέ επίπεδο και δεν έχει και το φονικό σουτ που θες από τη θέση 4 δεν νομίζω πως είναι παίκτης που χρειάζεται ο παο αυτή τη στιγμή . Επίσης για ντορελ ραϊτ ... δεν σας αρέσει ο κουζμινσκας επειδή είναι κακός αμυντικά και σας αρέσει ο ραϊτ που είναι 10 φορές πιο ελαφρης ;; Κανένας από τους 2 που πρότεινες για τη θέση 4 λοιπόν ενώ πέρα από ρομπινσον με τα γνωστά θέματα τραυματισμού στο 5 έχεις μόνο παπαγιαννη και ογκαστ που μπορεί και να μην μας βγουν . Συνεπώς βρίσκω πολλά κενά στις θέσεις 4-5 !!

Εγώ από αυτό το ρόστερ κρατάω τους καλαθη,Κόουλ,στρελνιεκς,παππα,λουτζη,σιρβι
τις από περιφέρεια και παπαπετρου,μιτογλου,παπαγιαννη από φροντ λαϊν . Από εκεί και πέρα θα πρότεινα τον Ρολλ στο 2/3 και στις θέσεις 4-5 έχω 2 σενάρια .


1.
Κουζμινσκας-Μιτογλου
Μικι-Λεσσορ-Παπαγιαννης

2.
Σιγκλετον-Μιτογλου
Λεσσορ-Βοϊτμαν-Παπαγιαννης

Και φυσικά κρατάμε θανασαρο !!

Για Θανάση και παππα έχω να πω πως δεν καταλαβαίνω γιατί θέλετε τόσο πολύ να τους διώξουμε !! 2 παιδιά που είναι στην ομάδα χρόνια , που τρελαίνουν τη κερκίδα και που έχουν γίνει ένα με τον κορμό της ομάδας αλλά και με το κόσμο ! Θεωρώ πως με τα σωστά λεφτά Σταν 11ος και 12ος παίκτης μπορούν να συνεισφέρουν ! Τι θα τραγουδάμε αν φύγει ο Παππας ;; Και γιατί να διώξω έναν από τους 2 και να φέρω ογκαστ ; Ποιο Ευρωλιγκατο 5αρι μπορεί να μαρκάρει ο ογκαστ ; Εγώ θέλω την 6αδα Ελλήνων μας όπως είναι και την αλλάζω μόνο για 2 παίκτες . Σλουκα και ντορσει , για κανέναν άλλον . Αυτά..
pan24
QUOTE (G-arenas @ Mar 13 2019, 13:28 ) *
ναι αλλα ο μπουρουσης ηταν τοπ. εμεις μπορουμε να φερουμε τοπ 5αρι παικτη? δεν νομιζω. αν μπορουμε μαγκια μας και χαρα μας. αλλα απαιτει τεραστιο μπατζετ για να φερεις. με φοιτμαν που μου αρεσει παρα πολυ, θα τον ηθελα για 4αρι. οχι να ειναι στο 5 μαζι με καποιον αλλον. θα χανουμε πολυ σε αθλητικοτητα και ριμπαουντ και αμυνα. δεν θα μας κανει κορυφαιους σε κατι.

εγω αυτο ψαχνω. να γινουμε κορυφαιοι σε κατι. να εχουμε μια ταυτοτητα και ενα πλανο που σε καποιους τομεις θα ειναι το κορυφαιο.

αν παμε οπως με τσαβι δηλαδη εναν παικτη για αυτο, εναν για το αλλο ενα για το παρααλλο και τελικα δεν εχουμε ουτε πλανο ουτε ρολιστες για ενα συγκεκριμενο πραμα παλι στα ιδια θα μαστε.

εξαλλου τα υψη θα τα εχουμε πολυ στο 5 με μπιρτς-ερικ-παπατζον σιγουρα. θα μας λειπει λιγο το ποστ. καπως θα το βολεψουμε με ερικ-παπατζον καποιες φορες και λιγο παπι.

πλεον δεν ειναι και τοσο σημαντικο το ποστ. εκτος αν εχεις τον πεκοβιτς.

Ο Μπουρουσης απο τοπ χρονια προερχοταν,σε εμας μονο τοπ δεν ηταν
Παικτη σαν εκεινο τον Μπουρουση που ειχαμε φερνουμε και πιο φθηνα πχ ο Φοιτμαν δεν ειναι χειροτερος του Μπουρουση της σεζον 2016-2017

Ο Φοιτμαν δεν ειναι 4αρι αλλο που σαν λυση αναγκης η σαν επιλογη να παιξεις με διδυμους πυργους για καποιο διαστημα μπορει να παιξει εκει
Ειναι ενας παικτης με υψος 2,14 και οχι ιδιαιτερα αθλητικος ενω σαν 4αρι δεν ξεχωριζει σε κατι.Πως να σταθει στο 4

Το θεμα ειναι να εχουμε παικτες που ειναι καλοι σε πολλα πραγματα
Οπως δεν πας πουθενα αν εχεις παικτες που δεν μπορουν να μαρκαρουν ουτε τον ισκιο τους ισχυει και το αντιστροφο οτι δεν πας πουθενα αν δεν εχεις παικτες να μπορουν να βαλουν την ερμη την μπαλα στο καλαθι ουτε εχουν την ικανοτητα να δουν την πασα σε καποιον που μπορει να το κανει
G-arenas
QUOTE (pan24 @ Mar 13 2019, 13:49 ) *
Ο Μπουρουσης απο τοπ χρονια προερχοταν,σε εμας μονο τοπ δεν ηταν
Παικτη σαν εκεινο τον Μπουρουση που ειχαμε φερνουμε και πιο φθηνα πχ ο Φοιτμαν δεν ειναι χειροτερος του Μπουρουση της σεζον 2016-2017

Ο Φοιτμαν δεν ειναι 4αρι αλλο που σαν λυση αναγκης η σαν επιλογη να παιξεις με διδυμους πυργους για καποιο διαστημα μπορει να παιξει εκει
Ειναι ενας παικτης με υψος 2,14 και οχι ιδιαιτερα αθλητικος ενω σαν 4αρι δεν ξεχωριζει σε κατι.Πως να σταθει στο 4

Το θεμα ειναι να εχουμε παικτες που ειναι καλοι σε πολλα πραγματα
Οπως δεν πας πουθενα αν εχεις παικτες που δεν μπορουν να μαρκαρουν ουτε τον ισκιο τους ισχυει και το αντιστροφο οτι δεν πας πουθενα αν δεν εχεις παικτες να μπορουν να βαλουν την ερμη την μπαλα στο καλαθι ουτε εχουν την ικανοτητα να δουν την πασα σε καποιον που μπορει να το κανει

ναι και μπορεις να παρεις παλι εναν που προερχεται απο τοπ χρονια και να μην κανει τιποτα. δεν μου λεει κατι αυτο.

την δημιουργια δεν την βρισκεις απο τους ψηλους. ουτε σαμπονις υπαρχει ουτε καποιος στο ποστ που θα κανει τρελα πραγματα. και αυτοι οι 2-3 που ειναι τρομεροι δεν προκειται να ερθουν σε μας.

την δημιουργια την βρισκεις απο τους κοντους. για αυτο και βαζω 2ο καλο δημιουργο πισω απο νικ και για αυτο και θελω ενα 2αρι που δεν θα ειναι off the ball, αλλα που μπορει να ντριμπλαρει και να δημιουργησει.

δηλαδη με εναν παικτη τυπου φοιτμαν θα λυσεις το προβλημα σε δημιουργια και ποστ? δεν νομιζω. σιγουρα θα εχεις καλυτερες και λιγο διαφορετικες λυσεις στην επιθεση ειδικα στο σουτ, αλλα δεν θα σε κανει κυριαρχο σε εναν τομεα παιχνιδιου. δεν λεω οτι δεν θελω π.χ μπιρτς-φοιτμαν. θα πανυγηριζω σαν τρελος αν γινει κατι τετοιο. αλλα εχω αλλο πλανο στο κεφαλι μου, που για να γινει πρεπει να θυσιασουμε το ποστ απο το 5. σιγα την θυσια θα πω εγω αν πιασει το πλανο.

και για να τελειωνουμε, γενικα προτιμουμε μια ομαδα που θα κυριαρχει σε τομεις του παιχνιδιου που εχω προαναφερει ή θα χασουμε αρκετα στοιχεια απο αυτα φερνοντας εναν αλλο που θα φερει αλλα σημαντικα στοιχεια αλλα που δεν θα κανουν την διαφορα?
pan24
QUOTE (G-arenas @ Mar 13 2019, 14:07 ) *
ναι και μπορεις να παρεις παλι εναν που προερχεται απο τοπ χρονια και να μην κανει τιποτα. δεν μου λεει κατι αυτο.

την δημιουργια δεν την βρισκεις απο τους ψηλους. ουτε σαμπονις υπαρχει ουτε καποιος στο ποστ που θα κανει τρελα πραγματα. και αυτοι οι 2-3 που ειναι τρομεροι δεν προκειται να ερθουν σε μας.

την δημιουργια την βρισκεις απο τους κοντους. για αυτο και βαζω 2ο καλο δημιουργο πισω απο νικ και για αυτο και θελω ενα 2αρι που δεν θα ειναι off the ball, αλλα που μπορει να ντριμπλαρει και να δημιουργησει.

δηλαδη με εναν παικτη τυπου φοιτμαν θα λυσεις το προβλημα σε δημιουργια και ποστ? δεν νομιζω. σιγουρα θα εχεις καλυτερες και λιγο διαφορετικες λυσεις στην επιθεση ειδικα στο σουτ, αλλα δεν θα σε κανει κυριαρχο σε εναν τομεα παιχνιδιου. δεν λεω οτι δεν θελω π.χ μπιρτς-φοιτμαν. θα πανυγηριζω σαν τρελος αν γινει κατι τετοιο. αλλα εχω αλλο πλανο στο κεφαλι μου, που για να γινει πρεπει να θυσιασουμε το ποστ απο το 5. σιγα την θυσια θα πω εγω αν πιασει το πλανο.

και για να τελειωνουμε, γενικα προτιμουμε μια ομαδα που θα κυριαρχει σε τομεις του παιχνιδιου που εχω προαναφερει ή θα χασουμε αρκετα στοιχεια απο αυτα φερνοντας εναν αλλο που θα φερει αλλα σημαντικα στοιχεια αλλα που δεν θα κανουν την διαφορα?

Με δημιουργια μονο απο 1 θεση οσους δημιουργους και να εχεις σε αυτη την θεση παλι μονοδιαστατος και προβλεψιμος θα εισαι
2αρι που και να ειναι καλος σκορερ και να εχει καλο σουτ και να ειναι καλος δημιουργος νομιζω ειναι ακομα πιο δυσκολο να βρουμε απο καλο ποστ ψηλο
Ο Φοιτμαν πχ εχει 2,2 ασσιστ σε 23' φετος,ειναι ενας παικτης που μπορεις να του ακουμπησεις την μπαλα χαμηλα και να κανει παιχνιδι

Το θεμα ειναι ο προπονητης να εχει δυνατοτητα να παιξει διαφορετικα πραγματα αναλογα τον αντιπαλο και το παιχνιδι
Ας υπαρχει ενας ΜΑΠ που να δαγκωνει αλλα ας υπαρχει κι αλλος ενας ψηλος εντελως διαφορετικων χαρακτηριστικων
Πες οτι εισαι με Μπιρτς-Ερικ και καποιος αντιπαλος σου κλεινει το πικ εν ρολ
Τι κανεις εκει;Παιζεις με 4 στην επιθεση και ειναι νομος οτι χωρις παιχνιδι μεσα στην ρακετα ουτε σουτ με καλες προυποθεσεις βρισκεις
Ενω αν εχεις και εναν ποστ ψηλο βαζεις αυτον μεσα του περνας μερικες μπαλες και ανοιγεις την αντιπαλη αμυνα η εστω αναγκαζεις τον αντιπαλο να αλλαξει αμυντικη προσεγγιση
Αντιστοιχα αν εχεις ενα 4-5αρι με σουτ και αλλο ενα 4αρι επισης με καλο σουτ αν σε κλεισουν μπορεις να βαλεις αυτους τους 2 μαζι διδυμο στο 4-5 να ανοιξουν χωρους ωστε να σε ξεκολλησει λιγο το 2αρι σκορερ που θα εχεις
G-arenas
QUOTE (pan24 @ Mar 13 2019, 14:22 ) *
Με δημιουργια μονο απο 1 θεση οσους δημιουργους και να εχεις σε αυτη την θεση παλι μονοδιαστατος και προβλεψιμος θα εισαι
2αρι που και να ειναι καλος σκορερ και να εχει καλο σουτ και να ειναι καλος δημιουργος νομιζω ειναι ακομα πιο δυσκολο να βρουμε απο καλο ποστ ψηλο
Ο Φοιτμαν πχ εχει 2,2 ασσιστ σε 23' φετος,ειναι ενας παικτης που μπορεις να του ακουμπησεις την μπαλα χαμηλα και να κανει παιχνιδι

Το θεμα ειναι ο προπονητης να εχει δυνατοτητα να παιξει διαφορετικα πραγματα αναλογα τον αντιπαλο και το παιχνιδι
Ας υπαρχει ενας ΜΑΠ που να δαγκωνει αλλα ας υπαρχει κι αλλος ενας ψηλος εντελως διαφορετικων χαρακτηριστικων
Πες οτι εισαι με Μπιρτς-Ερικ και καποιος αντιπαλος σου κλεινει το πικ εν ρολ
Τι κανεις εκει;Παιζεις με 4 στην επιθεση και ειναι νομος οτι χωρις παιχνιδι μεσα στην ρακετα ουτε σουτ με καλες προυποθεσεις βρισκεις
Ενω αν εχεις και εναν ποστ ψηλο βαζεις αυτον μεσα του περνας μερικες μπαλες και ανοιγεις την αντιπαλη αμυνα η εστω αναγκαζεις τον αντιπαλο να αλλαξει αμυντικη προσεγγιση
Αντιστοιχα αν εχεις ενα 4-5αρι με σουτ και αλλο ενα 4αρι επισης με καλο σουτ αν σε κλεισουν μπορεις να βαλεις αυτους τους 2 μαζι διδυμο στο 4-5 να ανοιξουν χωρους ωστε να σε ξεκολλησει λιγο το 2αρι σκορερ που θα εχεις

πως να σου κλεισει το πικ εν ρολ αν εχεις 2 σουτερ γυρω γυρω και νικ δημιουργο με μπιρτς να σκριναρει? αυτη την διαφορα δεν καταλαβαινεις, η οποια θα ειναι τεραστια.

σκεψου να εχουμε μια 5αδα με νικ-κιλπατρικ(αν και εγω θελω καλυτερο σουτερ)-aaron harisson(τον πιστευω πολυ)-κλαρκ(πολυ καλο σουτ)-μπιρτς. τι θα κλεισουν πρωτα?

ισα ισα που με φοιτμαν π.χ θα ειμαστε και πιο αργοι και θα κλεινουν ευκολα. ασε που δεν ειναι και τοσο καλο στο ποστ.

εμενα ο φοιτμαν μου αρεσει στο 4 να πω την αληθεια. εκει θα ποσταρει πολυ πολυ καλυτερα, θα παιρνει τα ριμπαουντ, θα βρισκει χωρο να σουταρει στα close out και φυσικα μια χαρα θα τον κρυβουμε στην αμυνα.

θα ειναι πιο ακριβος απο κλαρκ και λιγοτερο αθλητικος αλλα μου κολλαει τελεια.

εξαλλου το μαπ 5αρι με ψηλο σουτερ εξυπνο 4αρι ταιριαζει τελεια. απλως θα πρεπει να παμε σε κατι πιο φθηνο απο στρελνιεκς στους κοντους για να βγει το μπατζετ λογικα.

οποτε μια πολυ καλη επιλογη ειναι να παμε σε παικτη στο ποστ στην θεση 4 και οχι στο 5.
pan24
QUOTE (G-arenas @ Mar 13 2019, 14:51 ) *
πως να σου κλεισει το πικ εν ρολ αν εχεις 2 σουτερ γυρω γυρω και νικ δημιουργο με μπιρτς να σκριναρει? αυτη την διαφορα δεν καταλαβαινεις, η οποια θα ειναι τεραστια.

σκεψου να εχουμε μια 5αδα με νικ-κιλπατρικ(αν και εγω θελω καλυτερο σουτερ)-aaron harisson(τον πιστευω πολυ)-κλαρκ(πολυ καλο σουτ)-μπιρτς. τι θα κλεισουν πρωτα?

ισα ισα που με φοιτμαν π.χ θα ειμαστε και πιο αργοι και θα κλεινουν ευκολα. ασε που δεν ειναι και τοσο καλο στο ποστ.

εμενα ο φοιτμαν μου αρεσει στο 4 να πω την αληθεια. εκει θα ποσταρει πολυ πολυ καλυτερα, θα παιρνει τα ριμπαουντ, θα βρισκει χωρο να σουταρει στα close out και φυσικα μια χαρα θα τον κρυβουμε στην αμυνα.

θα ειναι πιο ακριβος απο κλαρκ και λιγοτερο αθλητικος αλλα μου κολλαει τελεια.

εξαλλου το μαπ 5αρι με ψηλο σουτερ εξυπνο 4αρι ταιριαζει τελεια. απλως θα πρεπει να παμε σε κατι πιο φθηνο απο στρελνιεκς στους κοντους για να βγει το μπατζετ λογικα.

οποτε μια πολυ καλη επιλογη ειναι να παμε σε παικτη στο ποστ στην θεση 4 και οχι στο 5.

Για ποση ωρα θα παιζεις ετσι οπως λες δεδομενου οτι στο 3 εχεις Παπαπετρου-Θαναση;
Τουλαχιστον 30' απο τα 40' του 3 σε αυτους θα πηγαινουν οποτε μαζι με τον Καλαθη που επισης του δινεις το σουτ ενας καλος αμυντικα αντιπαλος κλεινει την ρακετα

Και με ποστ παικτη στο 4 γινεται παρομοια δουλεια,το θεμα ειναι να εχουμε εναν παικτη να του ακουμπαμε την μπαλα χαμηλα
Ο Φοιτμαν στο 4 δεν μου αρεσει σαν μονιμη λυση γιατι μπορει να εκτεθει αρκετα ευκολα εκει απο αρκετα 4αρια
Τοσο απο 4αρια με ντριμπλα που αν τον τραβηξουν εξω θα τον παιξουν στα ποδια οσο και αναγκαζοντας τον να βγει μακρια απο την ρακετα αν ο αντιπαλος παιξει πικ εν ρολ η πικ εν ποπ με το 4αρι του να σκριναρει
Σαν 5αρι αυτο το θεμα ειναι πολυ μικροτερο γιατι μπορει να μενει πιο πισω αφου ελαχιστα 5αρια εχουν σουτ απο μεση-μακρινη αποσταση

Σαν 4-5αρι ομως θα ηταν σουπερ
Δηλαδη ενα βασικο 4,ενα βασικο 5,πισω τους σαν πρωτη αλλαγη στο 4-5 αυτος να παιζει 20-25' και πιο πισω οι Μητογλου-Παπαγιαννης

Μακαρι να μπορουμε να παρουμε Φοιτμαν.Το κασε του φυσιολογικο θα ειναι αλλα δεν θα ειναι οτι πιο ευκολο να τον πεισεις να προτιμησει εμας αντι για την Μπασκονια η την Μπαγερν που ως Γερμανος πολυ πιθανο να την απασχολησει(ειχε ακουστει για ενδιαφερον της και αυτο το καλοκαιρι)
dru_15
Η ομαδα χρειαζεται..

Δευτερο ασσο ή ασσοδυο που να εχει δημιουργια αλλα και καλο σουτ για να αλληλοσυμπληρωνεται με Καλαθη ή και να μπορει να παιξει μαζι με Καλαθη. Σαν τον Στριενλεξ Το κασε του λογικα θα κυμανθει απο 500-800 χιλ. διαφορετικα θα παμε με στοιχηματα οπως ο Λεκα που δεν μπορεσε να βοηθησει τοσο. Μεγαλη καψουρα μου ειναι ο Λαπροβιτολα αλλα νομιζω το κασε του θα κυμανθει ψηλοτερα.

Βασικο δυαρι που να το εχει εκτελεστικα και με καλο σουτ. Για μενα αν ειναι παρουμε παιχτη απο το πανω ραφι και να δωσουμε μεγαλο συμβολαιο θα πρπεπει να το κανουμε μονο για τον Σλουκα Για αλλους ακριβους Αμερικανους δεν αξιζει να δωσεις πολυ χαρτι. Ενα συμβολαιο απο 800 εως 1,2 σιγουρα θα βρεις κατι καλο. Δεν θα με χαλαγε να δω παραμονη Κιλπατρικ με ενα συμβολαιο 800-1 μυριο. Πιστευω οτι θα αποδωσει καλυτερα οντας απο την αρχη της σεζον και καλυτερα προσαρμοσμενος στο Ευρωπαικο μπασκετ.

2-3αρι στην θεση του Λοτζεσκι με ενα ποσο 300-400 χιλ. Μητρου Λονγκ καλη περιπτωση αν και ειναι περισσοτερο γκαρντ και να 3αριζει ο Κιλπατρικ

Ενα 4αρι να μοιραστει την θεση με τον Μητογλου. Μην ξεχναμε οτι του χρονου μπορει να λογιζουμε και ως βασικο τον Μητογλου για 20-25 λεπτα ακομα και Ευρωλιγκα. Εχει αλματοδη εξελιξη και δειχνει να δουλευει πολυ και να το θελει. Με κασε απο 600 εως 800 χιλ. Δεν περιμενω παιχτη απο το πανω ραφι. Περιμενω μια καλυ λυση να δινει σουτ ριμπαουντ αμυνα. το τελευταιο που δεν εδινε ο Τομας.

Βασικο 5αρι με κασε 800- 1 μυριο. Να παιζει καλα το πικ εν ρολ. Μπιρντς ή Ερικ ή Λεσσορτ που εχουν ακουστει εδω στο φορουμ ειναι πολυ καλες περιπτωσεις ειναι αυτο που θελουμε.

τον αντικαταστατη του Γκιστ με ενα ποσο 500-600 χιλ για να συμπληρωσει την 3αδα των σεντερ. θα ειναι 4-5αρι θα ειναι καθαρο σεντερ δεν ξερω. Θα τολμουσα να δω Ογκαστ ή και τον πιο οικονομικο Χαντερ ως 3ο σεντερ για να δοθει η ευκαιρια στον Παπαγιαννη.
Ο οποιος αν μας βγει μαζι με Μητογλου θα ειναι το μεγαλυτερο κερδος μας για τα επομενα χρονια

Θεωρω πολυ πιθανον να παραμειναι ο Θανασης. Λογικα θα μας μεινει και ο Παππας. τον οποιο το εχω ξαναπει δεν μπορει να μας κουβαλησει ηγετικα ακομα και πριν τραυματιστει. 800 χιλ για δευτερο γκανρντ ειναι πολλα. το εχω ξαναπει καλο θα ηταν να κατσουν στο τραπεζι να συζητησουν. ή να τον ανανεωσουν με κανα 600χιλ για αλλα δυο χρονια δειχνοντας οτι τον στηριζουν. ή να παρει ενα ποσο να αποδεσμευτει. Στην τελευταια περιπτωση λογικα θα μεινει κανα 500αρι για αντικαταστατη του.
Johnny Marv
Calathes-Cole
Strelnieks-Pappas
Papapetrou-Roll-Antetokounmpo
Singleton-Mitoglou
Lessort-Voigtmann-Papagiannis


Έχεις για 40 λεπτά δημιουργία από το 1 με καλαθη και Κόουλ αλλά και αρκετή δημιουργία από το 2 και το 3 με στρελνιεκς και μαϊκλ Ρολλ (και οι δυο εξαιρετικοί δημιουργοί για τη θέση τους) . Έχεις σκορ από Κόουλ στρελνιεκς Ρολλ και παππα αλλά και άμυνα από σχεδόν όλους στις θέσεις 1-2-3 . Όσο για τους ψηλούς συμβαίνει η επιστροφή σιγκλετον από τον οποίο παίρνεις σουτ και τρομερή άμυνα ενώ παράλληλα δίνεις χώρο και σε μιτογλου από πίσω και στο 5 έχεις έναν τρομερό μαπ (που αρέσει και στον αρενας) που είναι μόνο 23 και μπορεί να εξελιχθεί άπειρα τον λεσσορ και παράλληλα έναν ψηλο που μπορεί να σκοράρει και να δημιουργήσει από το ποστ (που αρέσει και στον παν) τον βοϊτμαν αλλά και να ανοίξει χώρους με το σουτ του και από πίσω παπαγιαννη φυσικά. Σημαντικό ότι ο βοϊτμαν μπορεί να παίζει και 4 για να παίρνει και αρκετό χρόνο ο παπαγιαννης στο 5 .

Ιδανική ομάδα για μένα με σουτ-δημιουργία-άμυνα από όλες τις θέσεις . Σημαντικό επίσης το ότι δεν υπάρχει συμβόλαιο άνω του μυριου πέραν από αυτό του σιγκλετον . Αν ο κρις δεν ψήνεται να έρθει βέβαια με σωστό σκαουτιγκ και διαθεσιμα χρήματα κοντά στο μυριο μπορούμε να βρούμε πιστεύω αντίστοιχο παίκτη με 3&D χαρακτηριστικά .
basket72
QUOTE (Johnny Marv @ Mar 13 2019, 13:32 ) *
...Από εκεί και πέρα σικμα στα 28 δεν ανέβηκε ποτέ επίπεδο και δεν έχει και το φονικό σουτ που θες από τη θέση 4 δεν νομίζω πως είναι παίκτης που χρειάζεται ο παο αυτή τη στιγμή . Επίσης για ντορελ ραϊτ ... δεν σας αρέσει ο κουζμινσκας επειδή είναι κακός αμυντικά και σας αρέσει ο ραϊτ που είναι 10 φορές πιο ελαφρης ;; Κανένας από τους 2 που πρότεινες για τη θέση 4 λοιπόν ενώ πέρα από ρομπινσον με τα γνωστά θέματα τραυματισμού στο 5 έχεις μόνο παπαγιαννη και ογκαστ που μπορεί και να μην μας βγουν . Συνεπώς βρίσκω πολλά κενά στις θέσεις 4-5 !! ..



O Σίκμα είναι παίκτης που αγωνίζόταν για χρόνια στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης το οποίο μάλιστα και σήκωσε πριν φύγει για Γερμανία.
Είναι σουτέρ του 35% από το 3π. το οποίο τα τελευταία 2 χρόνια με την Άλμπα το έχει πάει περίπου στο 40%.
Να θυμίσω ότι ο Σίνγκλετον για χρόνια ήταν σουτέρ που έπιανε μετά βίας το 35%. cool.gif

Ο Ντ. Ράιτ είναι το ίδιο δυνατός με τον Κουζμίνσκας, καλύτερος ριμπάουντερ και μπλοκέρ.
Αμφότεροι Σίκμα και Ράιτ είναι αρκετά πιο φθηνοί επίσης. Γενικά το ρόστερ σου είναι αρκετά πιο ακριβό από τα λεφτά που διατίθενται κάθε χρόνο από την πράσινη ΚΑΕ.
Ο Λεσόρτ έχει και μπάι άουτ κάπου στο μισό χαρτί να υπολογίζεις.

QUOTE (Johnny Marv @ Mar 13 2019, 13:32 ) *
..Για Θανάση και παππα έχω να πω πως δεν καταλαβαίνω γιατί θέλετε τόσο πολύ να τους διώξουμε !! 2 παιδιά που είναι στην ομάδα χρόνια , που τρελαίνουν τη κερκίδα και που έχουν γίνει ένα με τον κορμό της ομάδας αλλά και με το κόσμο ! Θεωρώ πως με τα σωστά λεφτά Σταν 11ος και 12ος παίκτης μπορούν να συνεισφέρουν ! Τι θα τραγουδάμε αν φύγει ο Παππας ;; Και γιατί να διώξω έναν από τους 2 και να φέρω ογκαστ ; Ποιο Ευρωλιγκατο 5αρι μπορεί να μαρκάρει ο ογκαστ ; Εγώ θέλω την 6αδα Ελλήνων μας όπως είναι και την αλλάζω μόνο για 2 παίκτες . Σλουκα και ντορσει , για κανέναν άλλον . Αυτά..


Για τους πανηγυρισμούς και το δέσιμο δεν μπορώ να επιμείνω μιας και δεν κατέχω από την ατμόσφαιρα στα γήπεδα εδώ και δεκαετίες και θεωρώ ότι δεν παίζει και κανέναν ιδιαίτερο ρόλο, εξάλλου. Μιλάω μπασκετικά και θεωρώ ότι αν γλιτώσετε 1.2 τουλάχιστον που θα σας έρθουν τα 2 συμβόλαια Παππά και Θανάση, θα μπορέσετε να πάρετε πολύ καλύτερους παίκτες.
Είναι πολλά λεφτά για τον 11ο και τον 12ο σας παίκτη όπως εσύ ο ίδιος λες.

Ας πάνε για τον 9ο και τον 10ο τα ίδια λεφτά. Οι θέσεις των ελλήνων βγαίνουν έτσι κι αλλιώς.
G-arenas
QUOTE (pan24 @ Mar 13 2019, 15:09 ) *
Για ποση ωρα θα παιζεις ετσι οπως λες δεδομενου οτι στο 3 εχεις Παπαπετρου-Θαναση;
Τουλαχιστον 30' απο τα 40' του 3 σε αυτους θα πηγαινουν οποτε μαζι με τον Καλαθη που επισης του δινεις το σουτ ενας καλος αμυντικα αντιπαλος κλεινει την ρακετα

Και με ποστ παικτη στο 4 γινεται παρομοια δουλεια,το θεμα ειναι να εχουμε εναν παικτη να του ακουμπαμε την μπαλα χαμηλα
Ο Φοιτμαν στο 4 δεν μου αρεσει σαν μονιμη λυση γιατι μπορει να εκτεθει αρκετα ευκολα εκει απο αρκετα 4αρια
Τοσο απο 4αρια με ντριμπλα που αν τον τραβηξουν εξω θα τον παιξουν στα ποδια οσο και αναγκαζοντας τον να βγει μακρια απο την ρακετα αν ο αντιπαλος παιξει πικ εν ρολ η πικ εν ποπ με το 4αρι του να σκριναρει
Σαν 5αρι αυτο το θεμα ειναι πολυ μικροτερο γιατι μπορει να μενει πιο πισω αφου ελαχιστα 5αρια εχουν σουτ απο μεση-μακρινη αποσταση

Σαν 4-5αρι ομως θα ηταν σουπερ
Δηλαδη ενα βασικο 4,ενα βασικο 5,πισω τους σαν πρωτη αλλαγη στο 4-5 αυτος να παιζει 20-25' και πιο πισω οι Μητογλου-Παπαγιαννης

Μακαρι να μπορουμε να παρουμε Φοιτμαν.Το κασε του φυσιολογικο θα ειναι αλλα δεν θα ειναι οτι πιο ευκολο να τον πεισεις να προτιμησει εμας αντι για την Μπασκονια η την Μπαγερν που ως Γερμανος πολυ πιθανο να την απασχολησει(ειχε ακουστει για ενδιαφερον της και αυτο το καλοκαιρι)

σιγα τα ποσα 4αρια μπορουν να παιξουν με την μπαλα στα χερια. ουτε 2-3 δεν μου ρχονται στο μυαλο. αντε κανας ραντολφ και μελι. και αυτοι σιγα το ποσο θα χτυπησουν.

ισα ισα το αντιθετο θα συμβαινει στο 5. οταν θα παιζουν πικ εν ρολ οι αντιπαλοι ειτε στις αλλαγες ειτε για λιγο στην καλυψη μεχρι να σπασει το σκριν ο κοντος, το 5αρι αντιμετωπιζει τον αντιπαλο κοντο. ετσι οπως ειναι το μπασκετ το 5αρι σου μαρκαρει πολυ συχνα κοντους στα σκριν και τα 3-4αρια σου πηγαινουν στις περιστροφες και πεφτουν πανω στους αντιπαλους ψηλους.

με λιγα λογια σε δικο μας παραδειγμα εβλεπες τον γκιστ που επαιζε στο 5 να βγαινει και να μαρκαρει στο τριποντο, ενω ο κρις εβγαινε στις περιστροφες ή στις 3πλες αλλαγες του τσαβι να παιζει με τους αντιπαλους ψηλους. και χαναμε πολλα ριμπαουντ γιατι παλευε ο κρις μονος του με τα 2-3αρια μας που ηταν μετρια στα ριμπαουντ.

εγω τον φοιτμαν τον βλεπω για 4αρι, ωστε να τον κρυψουμε λογο της ταχυτητας που δεν εχει και φυσικα για να ποσταρει πολυ καλυτερα πιο κοντους αντιπαλους.
Thodoros
Το έχω ξανά πει, αλλά αυτό με τα χρήματα δίπλα από τον Παίκτη είναι μια σκέτη ανοησία! Πως γίνεται να προβλέψεις τα ποσά όχι από έναν παίκτη αλλά από μια ομάδα(ένα σύνολο 6~7 ατόμων) και μετά να βάζεις ένα νούμερο και να λες είναι ok .... φυσικά αντιλαμβάνομαι ότι ξεκίνησε μάλλον από κάποιον που είχε μια διαφωνία με ένα ρόστερ και έτσι έβαλε μια τιμή σε έναν ακριβό παίκτη ( πιθανόν το συμβόλαιο του ) για να αποδείξει ότι δεν ήταν ''Λογικό το ρόστερ και ούτε Οικονομικά εφικτό! '' . Και όλο αυτό έρχεται και δένει με το καταπληκτικό που δεν είναι άλλο από την αύξηση του Μπάτζετ αυθαίρετα!

Άλλο πράγμα να λέμε ότι με max αυτά τα χρήματα καλό θα ήταν να δει αυτόν τον παίκτη και άλλο να τους βάζουμε όλους όσους θέλουμε με τα χρήματα που θέλουμε ... στην πραγματική ζωή δεν γίνεται να τα βρεις όλα όπως θες ή σε προσφορές ή να σε περιμένουν ... οι παίκτες γιατί να αφήνουν Μακάμπι , Μπασκόνιες κτλ για να πάνε στον Παναθηναικό ?

Εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι ούτε με ομάδες όπως Άλμπα ή Ζαλγκίρις ... πόσο μάλλον από ομάδες που έχουν περισσότερα χρήματα από εμάς.

ΥΓ. και για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω για περιπτώσεις όπως πχ Λεκα που μια χαρά τους ήταν τα χρήματα αποδέσμευσης και για τον ίδιο η αύξηση ( το αποτέλεσμα το είδαμε όμως! )

Στα υπόλοιπα θα πρέπει να πάρουν ρόλους όπως έχω πει πολλές φορές ο Παπαγιάννης τουλάχιστον 5ος ψηλός και ο Μιτογλου ως αναπληρωματικό 4άρι . Αλλιώς ακόμα και αύξηση να γίνει ένας Έρικ ή ένας Έρικσσον δεν θα κάνει τίποτα .

Η ομάδα είναι λάθος στημένη και η αρχή είναι το συμβόλαιο του Νικ που δεν μπορεί να βοηθήσει στο σουτ ( και όταν λέω σουτ μιλάω για ελεύθερος ή και βολές όχι για τρελες προσπάθειες και τέτοια) κάπως έτσι περιορίζεσαι όλοι οι άλλοι παίκτες να είναι σουτέρ-σκόρερ + κάτι άλλο ... Εμ αν κάποιος είναι πολυεργαλείο πληρώνεται κι όλας δεν γίνεται να ζητάμε να έρθει να μας αλλάξει εικόνα σχεδόν μόνος του και να θέλουμε να έρθει με το κατώτερο συμβόλαιο . Αν δεν μπουν στην εξίσωση οι Έλληνες κλάφτα τότε .

Κάτι Λάρκιν κάτι Ούντο κάτι Σλούκες δεν είναι για τα δόντια μας ( πρώτα θα πρέπει να μην τον θέλει η ομάδα τους ,μετά να μην το θέλει άλλη ομάδα από τις τοπ 6 οικονομικά και μετά να βλέπουμε τι κάνουμε με αυτούς).

Όσο για ένα ποστ πίσω με τον Σίγκλετον ... μου αρέσει που γελούσαμε με την Μπαρτσα που έδωσε 1.7 ( αν και απ τις πλούσιες ομάδες που δεν τα μετράνε) την ίδια ώρα που από μέτρια χρονιά τον θέλουμε πίσω με 1.5M Pan24 biggrin.gif ... μην ξεχνάς ότι την τελευταία του χρονιά έκανε ότι ήθελε και έπαιζε για την πάρτη του και μόνο , δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα μπορούσε να βοηθήσει και μάλιστα με τέτοιο συμβόλαιο !
Johnny Marv
QUOTE (basket72 @ Mar 13 2019, 16:23 ) *
O Σίκμα είναι παίκτης που αγωνίζόταν για χρόνια στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης το οποίο μάλιστα και σήκωσε πριν φύγει για Γερμανία.
Είναι σουτέρ του 35% από το 3π. το οποίο τα τελευταία 2 χρόνια με την Άλμπα το έχει πάει περίπου στο 40%.
Να θυμίσω ότι ο Σίνγκλετον για χρόνια ήταν σουτέρ που έπιανε μετά βίας το 35%. cool.gif

Ο Ντ. Ράιτ είναι το ίδιο δυνατός με τον Κουζμίνσκας, καλύτερος ριμπάουντερ και μπλοκέρ.
Αμφότεροι Σίκμα και Ράιτ είναι αρκετά πιο φθηνοί επίσης. Γενικά το ρόστερ σου είναι αρκετά πιο ακριβό από τα λεφτά που διατίθενται κάθε χρόνο από την πράσινη ΚΑΕ.
Ο Λεσόρτ έχει και μπάι άουτ κάπου στο μισό χαρτί να υπολογίζεις.



Για τους πανηγυρισμούς και το δέσιμο δεν μπορώ να επιμείνω μιας και δεν κατέχω από την ατμόσφαιρα στα γήπεδα εδώ και δεκαετίες και θεωρώ ότι δεν παίζει και κανέναν ιδιαίτερο ρόλο, εξάλλου. Μιλάω μπασκετικά και θεωρώ ότι αν γλιτώσετε 1.2 τουλάχιστον που θα σας έρθουν τα 2 συμβόλαια Παππά και Θανάση, θα μπορέσετε να πάρετε πολύ καλύτερους παίκτες.
Είναι πολλά λεφτά για τον 11ο και τον 12ο σας παίκτη όπως εσύ ο ίδιος λες.

Ας πάνε για τον 9ο και τον 10ο τα ίδια λεφτά. Οι θέσεις των ελλήνων βγαίνουν έτσι κι αλλιώς.


Αρχικά για λεσσορ ... πως γίνεται να υποστηρίζεται εδώ πως αξίζουν υψηλά μπαϊ αουτ παίκτες όπως ο λεκα , ο ερικσον , ο λαρετζακης και άλλοι και όχι ο μόλις 23χρονος λεσσορ που είναι φουλ αξιοπρεπής και τίμιος 2 χρόνια τώρα και συνεχώς εξελίσσεται ;; Δηλαδή γιατί να δώσεις 500χιλ στον ερικ και να μην δώσεις 650χιλ στον λεσσορ ; Που μπορεί να σου βγει και πρώτος ψηλός μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς..

Για το οικονομικό έχω να πω πως πρότεινες ρόστερ με 15 παίκτες και εγώ με 12 με τα ίδια λεφτά ενώ έχουμε καταλάβει στον παο πως δεν είναι θέμα ποσότητας αλλά θέμα ποιότητας . Από τους έξτρα 3 παίκτες που πρότεινες πολύ απλά εξοικονομείς λεφτά και τα προσθέτεις στους 12 που θα παίζουν και έτσι ανεβαίνεις ποιοτικά . Σύγκριση κουζμινσκας-ντορελ ραϊτ πραγματικά δεν μπορώ να κάνω, μιλάμε για 200χιλ διαφορά στο οικονομικό ενώ στο παιχτικο δεν νομίζω να υστερεί πουθενά ο Λιθουανός έναντι του ραϊτ , αντιθέτως !! Για σικμα επιμένω πως δεν είναι αυτό που θέλει ο παο άσχετα που τον θεωρώ πολύ τίμιο παίκτη . Ίσως αν δεν είχαμε τέτοια ανάγκη για σουτερς να τον ήθελα κι εγώ .

Πέραν αυτού , πες μου τι καλύτερο θα βρεις σε έλληνα από τον Θανάση με μαξ 400χιλ ; Οκ για παππα δεν το συζητώ τα 800χιλ δεν του αξίζουν αλλά παράλληλα δεν πρόκειται να τον αποδεσμευσουμε του χρόνου για να φέρουμε έναν παίκτη των 500χιλ και να παίζουμε με λουτζη στην Α1 . Ας τελειώσει το συμβόλαιο του με το καλό και θεωρώ πως με 500-600χιλ μπορεί να μείνει και να κάνει πράγματα .

Τέλος να σου πω πως το Θανάσης-κουζμινσκας-5αρι του μυριου-λεσσορ δεν διαφέρει πολύ οικονομικά από το ραϊτ-σικμα-ρομπινσον-ογκαστ(που θα θέλει πάνω από 600χιλ) , ενώ παράλληλα το πρώτο μου μοιάζει και πιο ποιοτικό . Αυτά..
stefkorner
QUOTE (basket72 @ Mar 13 2019, 22:23 ) *
O Σίκμα είναι παίκτης που αγωνίζόταν για χρόνια στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης το οποίο μάλιστα και σήκωσε πριν φύγει για Γερμανία.
Είναι σουτέρ του 35% από το 3π. το οποίο τα τελευταία 2 χρόνια με την Άλμπα το έχει πάει περίπου στο 40%.
Να θυμίσω ότι ο Σίνγκλετον για χρόνια ήταν σουτέρ που έπιανε μετά βίας το 35%. cool.gif

Ο Ντ. Ράιτ είναι το ίδιο δυνατός με τον Κουζμίνσκας, καλύτερος ριμπάουντερ και μπλοκέρ.
Αμφότεροι Σίκμα και Ράιτ είναι αρκετά πιο φθηνοί επίσης. Γενικά το ρόστερ σου είναι αρκετά πιο ακριβό από τα λεφτά που διατίθενται κάθε χρόνο από την πράσινη ΚΑΕ.


ο Ντορελ Ραιτ ειναι ισαξιος ριμπαουντερ με ΚΟυζμινσκας ,αν οχι χειροτερος !φετος ειναι στο 3.1-3.6 απ οτι τσεκαρα !με τον Κουζμινσκας να παιζει 5 λεπτα λιγοτερα κατα μεσο ορο ,σε πιο δυσκολη διοργανωση !

εκει ομως που εισαι πολυ λαθος ειναι με Σιγκλεντον ! μετα βιας πιανει μονο φετος το 35 % ! τα προηγουμενα χρονια ηταν στο 40-46.7-54.1

ο Σικμα παντως ειναι πολυ τιμια προταση !απλα θεωρω πως θα πρεπει απαραιτητως να συνδιαζεται με εναν επιπεδου 4ρο5ρι/5ρο4ρι, να συμπληρωνουν μια 5δα στην φροντλαιν ! να υπαρχει ενας αλλος παικτης υποψηφιος να γινεται το 4ρι,με το οποιο θα κλεινουμε τα κρισιμα λεπτα στην ευρωλιγκα
basket72
QUOTE (Johnny Marv @ Mar 13 2019, 17:02 ) *
Για το οικονομικό έχω να πω πως πρότεινες ρόστερ με 15 παίκτες και εγώ με 12 με τα ίδια λεφτά ενώ έχουμε καταλάβει στον παο πως δεν είναι θέμα ποσότητας αλλά θέμα ποιότητας .


Ουσιαστικά ρόστερ με 13 παίκτες πρότεινα (13ος ο Λούντζης) αφού ουσιαστικά τον Παππά τον αφήνω εκτός σχεδιασμού- το λέω στο σημείο που κάνω αναφορά στον Θανάση.




QUOTE (stefkorner @ Mar 13 2019, 19:13 ) *
ο Ντορελ Ραιτ ειναι ισαξιος ριμπαουντερ με ΚΟυζμινσκας ,αν οχι χειροτερος !φετος ειναι στο 3.1-3.6 απ οτι τσεκαρα !με τον Κουζμινσκας να παιζει 5 λεπτα λιγοτερα κατα μεσο ορο ,σε πιο δυσκολη διοργανωση !

εκει ομως που εισαι πολυ λαθος ειναι με Σιγκλεντον ! μετα βιας πιανει μονο φετος το 35 % ! τα προηγουμενα χρονια ηταν στο 40-46.7-54.1

ο Σικμα παντως ειναι πολυ τιμια προταση !απλα θεωρω πως θα πρεπει απαραιτητως να συνδιαζεται με εναν επιπεδου 4ρο5ρι/5ρο4ρι, να συμπληρωνουν μια 5δα στην φροντλαιν ! να υπαρχει ενας αλλος παικτης υποψηφιος να γινεται το 4ρι,με το οποιο θα κλεινουμε τα κρισιμα λεπτα στην ευρωλιγκα



Θα τον έλεγα καλύτερο. Πέρσι στην Ευρωλίγκα κατέβαζε 5-6 ριμπς. και μπαίνει μέσα στις δύσκολες διεκδικήσεις ενώ σηκώνεται και για κόψιμο. Έχει κάνει 2-3 χρονιές με κάπου 4 ριμπς μέσο όρο στο ΝΒΑ. Για 3αρι πολύ καλό νούμερο.

Για Σίνγκλετον δεν είμαι λάθος. Με το που ήρθε στον Παναθηναϊκό ανέβασε κατά 10% το ποσοστό του στο τρίποντο.
Το 54.1 που το ανέσυρες βρε συ; Κάποιο άλλο στατιστικό θα έβαλες. Το καλύτερο του ήταν το περσινό 46.7 αλλά και το φετινό 48 στη λίγκα Εντέσα.

Tον Σίκμα τον βλέπω (και τον προτείνω) χρόνια. Από τότε που έπαιζε στις Κανάριες νήσους. Λογικά θα υπάρξει ενδιαφέρον και από πλουσιότερες ομάδες από τον Παναθηναϊκό. Η χρονιά που κάνει δεν υπάρχει. Και δεν είναι μόνο τα στατς που καμιά φορά παραπλανούν όταν γίνονται ας πούμε σε σκουπιδόχρονο cool.gif (σημαντική λεπτομέρεια για όσους από εμάς έχουν την πετριά με προτεινόμενα ρόστερ κ.α)αλλά και η εικόνα του στα παιχνίδια όσο η μπάλα καίει.
Να ξαναπώ επίσης ότι τα τελευταία 2 χρόνια σουτάρει με 40% από το τρίποντο. Πόσο καλύτερα να σουτάρει ένα 4αρι δηλαδής;
stefkorner
QUOTE (basket72 @ Mar 14 2019, 02:27 ) *
Ουσιαστικά ρόστερ με 13 παίκτες πρότεινα (13ος ο Λούντζης) αφού ουσιαστικά τον Παππά τον αφήνω εκτός σχεδιασμού- το λέω στο σημείο που κάνω αναφορά στον Θανάση.







Θα τον έλεγα καλύτερο. Πέρσι στην Ευρωλίγκα κατέβαζε 5-6 ριμπς. και μπαίνει μέσα στις δύσκολες διεκδικήσεις ενώ σηκώνεται και για κόψιμο. Έχει κάνει 2-3 χρονιές με κάπου 4 ριμπς μέσο όρο στο ΝΒΑ. Για 3αρι πολύ καλό νούμερο.

Για Σίνγκλετον δεν είμαι λάθος. Με το που ήρθε στον Παναθηναϊκό ανέβασε κατά 10% το ποσοστό του στο τρίποντο.
Το 54.1 που το ανέσυρες βρε συ; Κάποιο άλλο στατιστικό θα έβαλες. Το καλύτερο του ήταν το περσινό 46.7 αλλά και το φετινό 48 στη λίγκα Εντέσα.


λοιπον εισαι λαθος γενικα-επιμενω ,αλλα ειμαι και εγω λαθος στα στοιχεια που παρεθεσα tongue.gif ανακαλω !οπως τα λες ειναι ευρωλιγκα!
τα οβερ 40 Παναθηναικο τα επιασε ! σορι για την αναστατωση ! δεν ειμαι και στα καλυτερα μου για μπασκετοκουβεντες σημερα !κακως εκανα κ log in tongue.gif
Mulder13
Βλέπω ότι πολλοί συμπεριλαμβάνετε στην δωδεκάδα τον Παππά. Δυστυχώς ο Παππάς είναι από τις ελάχιστες φορές που προσωπικά έχω κάνει λάθος.

Όταν ήρθε ο Παππάς πίστευα πως θα γίνει ο νέος Σπανούλης. Τελικά ο παίκτης αυτός δεν έφτασε ούτε το 1/10 του Σπανούλη και δεν πρόκειται να το φτάσει όχι λόγω ταλέντου αλλά λόγω εξωαγωνιστικών παραγόντων που ο ίδιος θα ξέρει. Του έχουν δοθεί ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ευκαιρίες και δεν έχει εκμεταλλευτεί καμία. Ειδικά φέτος όταν έμπαινε έμοιαζε με τον Παπαμακάριο στα 35 του...δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια στο παρκέ.

Το ότι έπαθε χιαστούς δεν θα πρέπει να ανατρέψει την προ τραυματισμού κατάσταση. Ο Παππάς δεν κάνει για τον ΠΑΟ της Ευρωλίγκας...και με 2ο χιαστό το θέαμά του στο παρκέ θα είναι ακόμα πιο θλιβερό απ'ότι φέτος. Τον ευχαριστούμε για τα όσα προσέφερε αλλά η ομάδα δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Τα ίδια στο about ισχύουν και για τον Γκιστόπουλο.

Από την φετινή ομάδα πρέπει να μείνουν μόνο οι κάτωθι:

Καλάθης

Θανάσης- Παπαπέτρου

Μήτογλου

Παπαγιάννης

Δηλαδή όλοι οι άλλοι ΣΚΟΥΠΑ.

Ας πάρουμε και τον Μήτρου Λόνγκ ( ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι χειρότερος του Παππά και θα έρθει με πολύ λιγότερα λεφτά) και θα έχουμε μια καλή και ελπιδοφόρα 6-άδα Ελλήνων.
saniboy
1. Calathes - Long - Lountzis
2. Strelnieks - Grigonis - Hermannsson
3. Papapetrou - Antetokounmpo
4. Sikma - Mitoglou
5. Mickey - Landale- Papagiannis
stefkorner
QUOTE (saniboy @ Mar 14 2019, 05:51 ) *
1. Calathes - Long - Lountzis
2. Strelnieks - Grigonis - Hermannsson
3. Papapetrou - Antetokounmpo
4. Sikma - Mitoglou
5. Mickey - Landale- Papagiannis


καλο και πολυ οικονομικο !μου αρεσει που βρισκεται στα πλαισια της αποαμερικανοποιησης !

κατι αλλο !ασχετο απο το ποστ του Saniboy!
Μπηκα λιγο να δω ανανεωμενο τον πινακα με τους πρωτους σε ποσοστο τριποντο και παρατηρησα οτι καπου ο μισος πινακας εχει προταθει εδω μεσα tongue.gif

3ps eurocup


παιδια οποιος ειναι στους κορυφαιους τριποντους του eurocup δεν ξερω αν κανει για ευρωλιγκα και τον Παναθηναικο !ας πουμε πρωτος εκει ειναι ο Φινλανδος Μερφι,με το απιστευτο 64 % φετος ,αλλα συνολικα εχει αρκετες αδυναμιες!
εξαιρουμενου του διαροτριαριου,που θα συμπληρωνει τον Παπαπετρου,οπου ετσι κ αλλιως εκει δεν θα υπαρξει ρισκο(εφοσον εκει φυγει κανα 500ρικο ) στις αλλες θεσεις πρεπει να το κοιταμε πιο σφαιρικα,αλλιως θα μιλαμε παλι για ενα συνονθυλευμα μετριων ξενων
dru_15
QUOTE(saniboy @ Mar 13 2019, 22:51 ) *
1. Calathes - Long - Lountzis
2. Strelnieks - Grigonis - Hermannsson
3. Papapetrou - Antetokounmpo
4. Sikma - Mitoglou
5. Mickey - Landale- Papagiannis

Μου αρεσει πολυ το ροστερακι αυτο.
stefkorner
απο τα καλυτερα(των οικονομικων) το ροστερ του saniboy ,κατ εμε ,ομως μετρησα 3+ δεσμευμενους με συμβολαια :
Γκριγκονις,Χερμανσον,Λεντειλ και ερωτηματικο ο Σικμα !
o Λεντειλ που αρεσει σε πολλους εχει υπογραψει δυο χρονια με Παρτιζαν ! πιθανοτατα βεβαια να εχει ενα προσιτο buy out ..
Johnny Marv
QUOTE (basket72 @ Mar 13 2019, 19:27 ) *
Ουσιαστικά ρόστερ με 13 παίκτες πρότεινα (13ος ο Λούντζης) αφού ουσιαστικά τον Παππά τον αφήνω εκτός σχεδιασμού- το λέω στο σημείο που κάνω αναφορά στον Θανάση.







Θα τον έλεγα καλύτερο. Πέρσι στην Ευρωλίγκα κατέβαζε 5-6 ριμπς. και μπαίνει μέσα στις δύσκολες διεκδικήσεις ενώ σηκώνεται και για κόψιμο. Έχει κάνει 2-3 χρονιές με κάπου 4 ριμπς μέσο όρο στο ΝΒΑ. Για 3αρι πολύ καλό νούμερο.

Για Σίνγκλετον δεν είμαι λάθος. Με το που ήρθε στον Παναθηναϊκό ανέβασε κατά 10% το ποσοστό του στο τρίποντο.
Το 54.1 που το ανέσυρες βρε συ; Κάποιο άλλο στατιστικό θα έβαλες. Το καλύτερο του ήταν το περσινό 46.7 αλλά και το φετινό 48 στη λίγκα Εντέσα.

Tον Σίκμα τον βλέπω (και τον προτείνω) χρόνια. Από τότε που έπαιζε στις Κανάριες νήσους. Λογικά θα υπάρξει ενδιαφέρον και από πλουσιότερες ομάδες από τον Παναθηναϊκό. Η χρονιά που κάνει δεν υπάρχει. Και δεν είναι μόνο τα στατς που καμιά φορά παραπλανούν όταν γίνονται ας πούμε σε σκουπιδόχρονο cool.gif (σημαντική λεπτομέρεια για όσους από εμάς έχουν την πετριά με προτεινόμενα ρόστερ κ.α)αλλά και η εικόνα του στα παιχνίδια όσο η μπάλα καίει.
Να ξαναπώ επίσης ότι τα τελευταία 2 χρόνια σουτάρει με 40% από το τρίποντο. Πόσο καλύτερα να σουτάρει ένα 4αρι δηλαδής;



Σικμα φέτος με 35% σουτάρει στο τρίποντο πάντως . Από ασσιστ και ριμαπουντ δεν λέω τρομερός και στο σκορ είναι καλός αλλά και πάλι δεν έχει τα 2 βασικά πράγματα που θελουμε από τη θέση 4 δηλαδή τρίποντο και καλή άμυνα . Γιατί δημιουργία από το ποστ μπορούμε να βρούμε και από έναν βοϊτμαν , ενώ τριπονταρα δεν μπορούμε να βρούμε από κανενα σεντερ . Για ραϊτ δεν συμφωνώ , μπορεί να πήρε πέρσι περισσότερα ριμπάουντ αλλά σπρώχνεται από τους πάντες θεωρώ . Και ο Λασμε έριχνε ταπες φέτος αλλά αυτό δεν τον έκανε καλό αμυντικό . Εγώ έναν ραϊτ πιο βαρύ θέλω . Ο κουζμιντκας αντιθέτως έχει προοπτικές να τα κάνει οκά αυτά . Και σουτ 47% έχει και καλό και γυμνασμένο σώμα για να μην σπρώχνεται και τίμιο παιχνίδι στο ποστ και όλα αυτά σε 2 κακές χρονιές για αυτόν . Για αυτό θεωρώ πως είναι ευκαιρία να τον πάρουμε σε καλή τιμή και να δείξει σε εμάς τι όντως μπορεί να κάνει υπό έναν προπονητή που μπορεί να αναδείξει τα καλά του χαρακτηριστικά και να κρύψει τις αδυναμίες του .

Για παππα τι να πω ... εγώ δεν ψήνω να υπάρξει 2ος Μάτζαρης σε ελληνική ομάδα . Δηλαδή ένα συμβόλαιο κοντά στο μυριο να κάθεται . Δεν είναι ότι ο Παππας είναι άχρηστος , μια χαρά μπορεί να συμβάλει τουλάχιστον προ τραυματισμού απλά είναι 200χιλ πιο ακριβός από ότι πρέπει .
basket72
QUOTE (saniboy @ Mar 13 2019, 22:51 ) *
1. Calathes - Long - Lountzis
2. Strelnieks - Grigonis - Hermannsson
3. Papapetrou - Antetokounmpo
4. Sikma - Mitoglou
5. Mickey - Landale- Papagiannis



Ωραίο ρόστερ κι όχι ιδιαίτερα ακριβό.
Υπάρχει μόνο ένα σοβαρό θέμα: στους κοντούς χρειάζεστε έναν go-to guy που λένε στο χωριό μου κι αυτός όχι δεν μπορεί να είναι ο Καλάθης κι ας είναι η σημαία σας κι ο καλύτερός σας παίκτης. Το έχει δείξει η πρόσφατη ιστορία από τότε που αποσύρθηκε ο Μήτσος και μιλάω κυρίως για τα κρίσιμα ματς και δη αυτά στους "8".

Σε κάποια προτεινόμενα ρόστερ έβαζα για τον ρόλο αυτόν, τον Ερτέλ (πατέντα Pan24 rolleyes.gif ) ο οποίος όμως δύσκολο να έρθει σε σας με τη χρονιά που κάνει στην Μπάρσα.
Τελευταία έχω επιλέξει τον Κόουλ για τον παίκτη που θα είναι πίσω και δίπλα από τον Καλάθη.
Υπάρχουν κι άλλοι προφανώς, είτε κόμπο είτε καθαρά 2ρια.
Το συγκεκριμένο ρόστερ έχει ωραίους παίκτες στην περιφέρεια που όμως είναι όλοι τους ρολίστες. Θέλετε έναν να "γαζώνει" και να φτάνει και μέχρι το καλάθι.


Άσχετο με τη συγκεκριμένη παρατήρηση αλλά ως 5ο παίκτη της περιφέρειας θα ξαναπροτείνω τον Ντιάνε Γκάρετ (τον είχα προτείνει και νωρίς τον χειμώνα και είδα ότι άρεσε σε 1-2 συμφορουμίτες) για το κόμπο και τον Ντ.Κουλάγκιν ως 2-3ρι. Αμφότεροι ελεύθεροι το καλοκαίρι.
stefkorner
σας παραθετω τις εμφανισεις Σικμα στην σειρα προημιτελικων με την Μαλαγα,που τελειωσε σημερα,με νικητρια την Αλμπα!!
παιδια δεν γινεται να παρουμε αυτον τον παικτη για βασικο ! για δευτερο ναι ,αν υπαρχει μπροστα του ενα 4ρο5ρι!
αλλιως θα υπαρχει σοβαρος κινδυνος : Ντεσον να λεμε και να κλαιμε tongue.gif
basket72
QUOTE (Johnny Marv @ Mar 13 2019, 23:16 ) *
Σικμα φέτος με 35% σουτάρει στο τρίποντο πάντως .


Ο Σίκμα φέτος σουτάρει με 41% όπως θα δεις και στο πλέον επίσημο κι ενημερωμένο σάιτ:
https://www.eurocupbasketball.com/eurocup/c...easoncode=U2018

Στεφ τι έχεις πάθει με τα στατιστικά σήμερα rolleyes.gif ; Απόψε ας πούμε, ο Σίκμα είχε 14 πόντους με 60% από το 3π και 7 ριμπς. rolleyes.gif

14π. στο δεύτερο με 100% από το 3π και 6ριμπς, 5ασ.

8π. στο πρώτο με 70% από το 3π., 5 ριμπς και 5 ασ.

Συν το hustle που καταθέτει σε κάθε του παιχνίδι.

Είναι και πέμπτος στον πίνακα αξιολόγησης για όλη τη σεζόν.

Που "ψαρεύεις" στατιστικά;
stefkorner
QUOTE (basket72 @ Mar 14 2019, 05:23 ) *
Στεφ τι έχει πάθει με τα στατιστικά σήμερα; Απόψε ας πούμε, ο Σίκμα είχε 14 πόντους με 60% από το 3π και 7 ριμπς. rolleyes.gif


ποπο ,ντροπη !ζητω ταπεινα συγγνωμη tongue.gif αλλα δες τι συμβαινει ,να δεις πως την πατησα ! μπαινεις στην αρχικη του παικτη και τυγχανει εκει να υπαρχει τριαδα αγωνων(τελικων),κοντρα στην Μαλαγα,απο το 16-17 που επαιζε με την Βαλενθια!
δεν το τσεκαρα ,γιατι ειδα τριαδα κοντρα σε Μαλαγα και λεω εδω ειμαστε !
απιστευτο ετσι ; σατανικο αυτο που συμβαινει αποψε με τα στατιστικα tongue.gif
dru_15
QUOTE(stefkorner @ Mar 13 2019, 23:15 ) *
απο τα καλυτερα(των οικονομικων) το ροστερ του saniboy

13-3-2019
Γεια σου ρε saniboy με το ροστερ σου, συμφωνησα με stefkorner...
basket72
QUOTE (stefkorner @ Mar 13 2019, 23:29 ) *
ποπο ,ντροπη !ζητω ταπεινα συγγνωμη tongue.gif αλλα δες τι συμβαινει ,να δεις πως την πατησα ! μπαινεις στην αρχικη του παικτη και τυγχανει εκει να υπαρχει μια τριαδα αγωνων ,κοντρα στην Μαλαγα,απο το 16-17 που επαιζε με την Βαλενθια!
δεν το τσεκαρα ,γιατι ειδα τριαδα κοντρα σε Μαλαγα και λεω εδω ειμαστε !
απιστευτο ετσι ; σατανικο αυτο που συμβαινει αποψε με τα στατιστικα tongue.gif



Σε ματιάσανε σήμερα. smile.gif
stefkorner
QUOTE (basket72 @ Mar 14 2019, 05:41 ) *
Σε ματιάσανε σήμερα. smile.gif


71.gif
εστω και ετσι βγαλαμε ενα συμπερασμα ! ο παικτης σε αναλογης κρισημοτητας αγωνες παρουσιαζει τεραστια εξελιξη !
αυτο που με κανει να τον σημεινω ειναι ο μεγαλος μεγαλος αριθμος ασιστ !ειναι πολυ δημιουργικος για 4ρι !
φυσικα και τα 6.8 ριμπαουντ σε 27 λεπτα ειναι πολλα ! ευρωλιγκα στα 20λεπτα θα τον ειχα για 4.5 !
περιπου 1 παραπανω απο Ντεσον
basket72
Μια ακόμη τσόντα για σχετικά φθηνό συμπληρωματικό (ενδεχομένως κι 7ο ξένο) παίκτη στο 4-5 είναι κι ο Στέφαν Γιέλοβατς. Μετά τη σαρωτική του σεζόν με τη Νίζνι πήγε στη Βαμβέργη κι από κει στην Γκαζιαντέπ.
saniboy
QUOTE(dru_15 @ Mar 13 2019, 23:40 ) *
13-3-2019
Γεια σου ρε saniboy με το ροστερ σου, συμφωνησα με stefkorner...



tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Μακάρι να βγώ ψεύτης, αλλά έτσι μας βλέπω να κινούμαστε οι περισσότερες επιλογές ξένων με ταβάνι τα 5 με 6 κατοστάρικα και ένας ψηλός κοντά στο εκατομμύριο (Mickey,Lessort ή κάποιος άλλος) με χαρακτηριστικά που δεν έχει ο Παπαγιάννης.

Όσο για τον Landale της Partizan, μιλάμε για λαχείο που όποιος προλάβει θα κάνει την τύχη του, δυστυχώς φοβάμαι οτι εμείς θα πάμε με δεύτερο ψηλό τον Μπορούση του χρόνου και μπορεί και από φέτος..

Τον ρόλο του go to guy, που αναφέρθηκε προηγουμένως, θα τον έδινα στον Grigonis. Παρότι άγουρος ακόμα μου βγάζει στόφα μεγάλου παίκτη ο τρόπος που αγωνίζεται, το μέλλον θα δείξει..
stefkorner
QUOTE (saniboy @ Mar 14 2019, 05:54 ) *
δυστυχώς φοβάμαι οτι εμείς θα πάμε με δεύτερο ψηλό τον Μπορούση του χρόνου και μπορεί και από φέτος..


μην το φοβασαι για του χρονου,λογω Παπαγιαννη !τον Παπαγιαννη η θα τον πανε απευθειας δευτερο και θα συμπληρωσουν με εναν φθηνο τριτο (χωρις να αποκλειεται και η παραμονη Ιαν με πολυ λιγοτερα λεφτα )
η αν πανε σε καποιον με το κασε του Μπουρουση για δευτερο,αυτος τοτε σιγουρα θα γινεται και εξτρα 4ρι !
με Μπουρουση δευτερο ψιλοκαινε Παπαγιαννη.. και προσωπικα το αποκλειω με την προοδο που παρουσιαζει τελευταια
saniboy
QUOTE(stefkorner @ Mar 14 2019, 00:02 ) *
μην το φοβασαι για του χρονου,λογω Παπαγιαννη !τον Παπαγιαννη η θα τον πανε απευθειας δευτερο και θα συμπληρωσουν με εναν φθηνο τριτο (χωρις να αποκλειεται και η παραμονη Ιαν με πολυ λιγοτερα λεφτα )
η αν πανε σε καποιον με το κασε του Μπουρουση για δευτερο,αυτος τοτε σιγουρα θα γινεται και εξτρα 4ρι !
με Μπουρουση δευτερο ψιλοκαινε Παπαγιαννη.. και προσωπικα το αποκλειω με την προοδο που παρουσιαζει τελευταια



Μπουρούσης του χρόνου, κλεισμένα 36 θα βαδίζει προς 37 και θα απαιτεί χρόνο και ρόλο 2ου ψηλού λες ε..

Δεν το αποκλείω, τέλοσπάντων, από μακριά και "αγαπημένοι" με τον συγκεκριμένο..

Πάντως στο ρόστερ μου αν χρειαστεί δίνει λεπτά στο 4 και ο Mickey, που και γρήγορος είναι και σουτάκι έχει..
stefkorner
QUOTE (saniboy @ Mar 14 2019, 06:09 ) *
Μπουρούσης του χρόνου, κλεισμένα 36 θα βαδίζει προς 37 και θα απαιτεί χρόνο και ρόλο 2ου ψηλού λες ε..

Δεν το αποκλείω, τέλοσπάντων, από μακριά και "αγαπημένοι" με τον συγκεκριμένο..


ναι,τιποτα μην αποκλειουμε γενικα ! γιατι δεν πρεπει να αποκλειουμε ακομα και να γινει τριαδα :
Γκιστ (με μειωμενες αποδοχες)- Μπουρουσης-Παπαγιαννης
εφιαλτικο εε ; tongue.gif
το λεω γιατι η σκεψη σου για Μπουρουση παραπεμπει μαλλον σε ανωθεν παρεμβασεις.. ξανα rolleyes.gif
basketikos13
QUOTE(saniboy @ Mar 13 2019, 22:51 ) *
1. Calathes - Long - Lountzis
2. Strelnieks - Grigonis - Hermannsson
3. Papapetrou - Antetokounmpo
4. Sikma - Mitoglou
5. Mickey - Landale- Papagiannis



Nα σου απαντησω φιλε μου για το ροστερ που προτεινεις.

Εχεις βαλει πολλους παικτες στοιχηματα οι οποιοι δεν εχουν δοκιμαστει σε αυτο το επιπεδο.
Η ομαδα χρειαζεται οπωσδηποτε τοπ 2αρι, τοπ 4αρι και τοπ σεντερ δοκιμασμενους σε αυτο το επιπεδο και οχι στιχοιματα.
Στοιχημα θα μπορουσε να ειναι ενα δυαροτριαρο αντι του λοτζεσκι, ο αναπληρωματικος ασσος η το αναπληρωματικο σεντερ.

Εδω βλεπω -λονγκ, γκριγκονις, χερμανσον, σικμα, λαντειλ- 5 παικτες στιχοιματα δηλαδη, Παικτες που εχουν δυνατοτητες αλλα δεν ειναι δοκιμασμενες λυσεις.

Επισης φιλε ο ΠΑΠΠΑΣ δεν φευγει απο τον Παναθηναικο και αν υπηρχε μια τις εκατο να φυγει πλεον μετα το τραυματισμο του δεν υπαρχει καμια.
Δεν ειναι ολα μπασκετ παιδια, υπαρχουν και πραγματα που δεν αλλαζουν.

ΡΟΣΤΕΡ

1, ΚΑΛΑΘΗΣ ΣΙΒΑ ΛΟΥΝΤΖΗΣ
2. ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΡΕΛΝΙΕΚΣ
2-3 ΒΑΤΣΙΝΣΚΙ
3. ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ
4. ΓΟΥΑΙΤ ΜΗΤΟΓΛΟΥ
5. ΝΤΕΙΒΙΣ ΒΟΙΤΜΑΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Αυτο για μενα θα ηταν το ιδανικο ροστερ, το οποιο μπορει να ειναι εφικτο.

Καλαθης, παππας, στρελνιεκς, παπαπετρου, γουαιτ, ντειβις, βοιτμαν -7 παικτες εμπειροι σε αυτο το επιπεδο, καποιοι με αδυναμιες, καποιοι στο τοπ επιπεδο τνω θεσεων τους.

Βατσινσκι, αντετοκουμπο παικτες που εχουν παιξει στην διοργανωση, παικτες ειδικων αποστολων.

Σιβα το στιχοιμα που αν σου βγει σου βγηκε -μπορεις να εχει εναν δυο τετοιους παικτες αλλα οχι 4.

Μητογλου Παπαγιαννης και Λουντζης που θα βγουν πιο μπροστα θα αποκτησουν εμπειρια και θα ειναι οι παικτες του μελλοντος στην ομαδα.


ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΣΤΑ 10-11 ΕΚΑΤ. ΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΕ ΤΙς ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ.
Αν δεν κανεισ και μια μικρη οικονομικη υπερβαση, δεν θα μπορεις παρα να εχεις στοχο την προκριση στα πλευ οφ και εναν τιμητικο αποκλεισμο στους 8.
Καλη η τεχνογνωσια, η φανελα, η εδρα, αλλα οι υπολοιποι βαζουν λεφτα.

Καλοι οι χερμανσον, λανταλε, σικμα, λονγκ κτλ αλλα αν γεμισεις μια ομαδα με 4-5 απο αυτους γινεσαι μια μικρομεσαια ομαδα που απλα θα εχει το τριφυλλι στο στηθος...




pan24
QUOTE (basketikos13 @ Mar 14 2019, 00:43 ) *
Η ομαδα χρειαζεται οπωσδηποτε τοπ 2αρι, τοπ 4αρι και τοπ σεντερ δοκιμασμενους σε αυτο το επιπεδο και οχι στιχοιματα.

Νομιζω ολοι συμφωνουμε με αυτο
Το θεμα ειναι αν μπορουμε
Σε πρωτο επιπεδο οικονομικα να δωσουμε τα λεφτα που χρειαζεται,σε δευτερο επιπεδο να πεισουμε παικτες να ερθουν

Δεν ειναι μονο οι 3 τοπ που εχουν ξεφυγει και αγωνιστικα και οικονομικα,που οποιον παικτη θελουν τον παιρνουν

Ειναι και οι υπολοιπες που ειναι ιδιου και υψηλοτερου επιπεδου
Αν ενας τοπ παικτης ζηταει πχ 1,2-1,5 και τα αξιζει και να του τα δωσεις εσυ πιθανως θα εχει ιδια η αντιστοιχη προταση απο πχ μια Μπαρτσελονα,μια Μπασκονια,μια Μπαγερν κλπ
Δεν εξεταζω το σεναριο που γινεται πλειστηριασμος,λεω για το σεναριο που οι προτασεις ειναι αντιστοιχες

Εκει θα πρεπει να τον πεισεις οτι εισαι καλυτερη επιλογη για αυτον απο αυτες τις ομαδες
Εμεις εδω το θεωρουμε δεδομενο οτι αν ο Μικι πχ κανει 1,3 και του τα δωσουμε θα ερθει αλλα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλο...
basketikos13
QUOTE(pan24 @ Mar 14 2019, 01:08 ) *
Νομιζω ολοι συμφωνουμε με αυτο
Το θεμα ειναι αν μπορουμε
Σε πρωτο επιπεδο οικονομικα να δωσουμε τα λεφτα που χρειαζεται,σε δευτερο επιπεδο να πεισουμε παικτες να ερθουν

Δεν ειναι μονο οι 3 τοπ που εχουν ξεφυγει και αγωνιστικα και οικονομικα,που οποιον παικτη θελουν τον παιρνουν

Ειναι και οι υπολοιπες που ειναι ιδιου και υψηλοτερου επιπεδου
Αν ενας τοπ παικτης ζηταει πχ 1,2-1,5 και τα αξιζει και να του τα δωσεις εσυ πιθανως θα εχει ιδια η αντιστοιχη προταση απο πχ μια Μπαρτσελονα,μια Μπασκονια,μια Μπαγερν κλπ
Δεν εξεταζω το σεναριο που γινεται πλειστηριασμος,λεω για το σεναριο που οι προτασεις ειναι αντιστοιχες

Εκει θα πρεπει να τον πεισεις οτι εισαι καλυτερη επιλογη για αυτον απο αυτες τις ομαδες
Εμεις εδω το θεωρουμε δεδομενο οτι αν ο Μικι πχ κανει 1,3 και του τα δωσουμε θα ερθει αλλα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλο...


Ωραια λοιπον η πρωτη κοινη διαπιστωση ειναι οτι χρειαζομαστε εναν τοπ παικτη στην περιφερεια και 2 τοπ παικτες στην φροντ λαιν στο 4 και 5.

Οικονομικα μπορουμε να φερουμε τεοιους παικτες -3 παικτες πανω κατω στο εκατομμυριο-
Οταν στην δωδεκαδα θα υπαρχουν οι ουσιαστικα φθηνοι -αναπληρωματικος ασσος, αντετοκουμπο, μητογλου και παπαγιανης-
Οταν 4 απο τους 12 παικτες σου ειναι φθηνοι -εως 500 χιλιαδες συμβολαιο- μπορει να αντεξεις 4 μεγαλα συμβολαι 3 μαζι με τον καλαθη.

Επισης το μπραντ νειμ μας ειναι τεραστιο. Εχουμε τεραστια φανελα, μεγαλη ιστορια, την καλυτερη εδρα μαζι με την ζαλγκιρις, μια ομορφη χωρα, καλες συνθηκες, πολλες ακρες με πρωην παικτες.
Μπορουμε να δελεασουμε παικτες. Επειδη το ξερω σου λεω οτι τζειμς και σιγκλετον θα εμεναν και με λιγοτερα απο οτι πηραν σε αρμανι και μπαρτσελονα αντιστοιχα. Οχι με πολυ λιγοτερα, αλλα με λιγοτερα και εδω μιλαμε για αμερικανους μισθοφορυς εμεις δεν τους κρατησαμε.

Γιατι αν ειχαμε κρατησει τζειμς και σιγκετον, μαζι με μια ψαγμενη επιλογη στο 2-3 αντι λοτζεσκι θα ειμασταν φαβορι για φαιναλ φορ. Μιλαμε για ομαδα με τρομερες δυνατοτητες και τεραστια ομοιογενεια.

ΚΑΛΑΘΗΣ ΤΖΕΙΜΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ
2-3 ΜΕ ΦΟΝΙΚΟ ΣΟΥΤ
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ
ΣΙΓΚΛΕΤΟΝ ΜΗΤΟΓΛΟΥ
ΓΚΙΣΤ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ

Αυτη η ομαδα θα κοστιζε ΛΙΓΟ παραπανω -μια και δεν θα υπηρχε τομας, λασμε και λεκαβιτσιους και θα πηγαινε πολυ καλυτερα.
Το γιατι? Γιατι χασαμε τον πηρεστερο γκαρντ και της φετινης διοργανωσης -ΤΖΕΙΜΣ- και γιατι χασαμε ενα τοπ 4-5αρι?
Και τωρα τι ψαχνουμε? Τοπ παικτη στο 2 και τοπ παικτη στο 4 και 5. Ενω με δυο επιλογες το καλυπταμε.
Τωρα θα πληρωσουμε. Τα λαθη πληρωνονται.

ΥΓ1: Δεν θα αναφερω ποσοι παικτες θα ηθελαν να ξαναπαιξουν σε μας. Και φυσικα μιλαω για το 12 και μετα που και το στατους της ομαδας αλλαξε σε ενα βαθμο και ανταγωνιστικα και οικονομικα -κυριως οικονομικα-
Μου ρχεται προχειρα στο μυαλο μαι δεκαδα...
Αντιθετως δεν μου ρχεται καποιος πλην μπραμου που εχει παιξει σε μας και δεν θα ηθελε να ξαναπαιξει, αντε ισως και ο μπουρουσης. Αλλα και οι δυο για τελειως διαφορετικους λογους..

ΥΓ2: Τοπ παικτες δεν ειναι αυτοι που κοστιζουν 2 εκατ, υπαρχουν και επιλογες απο το πανω ραφι που ειναι στα οικονομικα μας δεδομενα. Και οι παικτες που ρποτεινω ειναι μεσα στα δικα μας οικονομικα δεδομενα.
Αν δεν μπορουμε να κλεισουμε ουτε αυτους, τοτε καλο ειναι να προσανατολιζομαστε σε αλλους στοχους και να αφησουμε τα φαιναλ φορ. Η εισοδος στην οχταδα θα ειναι κατορθωμα.

ΥΓ3: Πανω κατω οτι πληρωσεις παιρνεις. Αν πληρωσεις λεντει θα παρεις λεντει, αν πληρωσεις γκος θ παρεις γκος, αν πληρωσεις λεκαβιτσιους θα παρεις λεκαβιτσιους κτλ.
Εκτος αν εχει στο παγκο Αργυρη που εχει ματι, η ζελικο που μπορει να βελτιωσει αισθητα τον καθε παικτη...
G-arenas
QUOTE (pan24 @ Mar 14 2019, 01:08 ) *
Νομιζω ολοι συμφωνουμε με αυτο
Το θεμα ειναι αν μπορουμε
Σε πρωτο επιπεδο οικονομικα να δωσουμε τα λεφτα που χρειαζεται,σε δευτερο επιπεδο να πεισουμε παικτες να ερθουν

Δεν ειναι μονο οι 3 τοπ που εχουν ξεφυγει και αγωνιστικα και οικονομικα,που οποιον παικτη θελουν τον παιρνουν

Ειναι και οι υπολοιπες που ειναι ιδιου και υψηλοτερου επιπεδου
Αν ενας τοπ παικτης ζηταει πχ 1,2-1,5 και τα αξιζει και να του τα δωσεις εσυ πιθανως θα εχει ιδια η αντιστοιχη προταση απο πχ μια Μπαρτσελονα,μια Μπασκονια,μια Μπαγερν κλπ
Δεν εξεταζω το σεναριο που γινεται πλειστηριασμος,λεω για το σεναριο που οι προτασεις ειναι αντιστοιχες

Εκει θα πρεπει να τον πεισεις οτι εισαι καλυτερη επιλογη για αυτον απο αυτες τις ομαδες
Εμεις εδω το θεωρουμε δεδομενο οτι αν ο Μικι πχ κανει 1,3 και του τα δωσουμε θα ερθει αλλα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλο...

μα αυτο δεν λεγαμε χθες οτι που θα βρεις τοπ ψηλο με τα λεφτα που δινουμε? ετσι παει. για αυτο και γω προτεινα πιο φθηνους αλλα τοπ σε αθλητικοτητα, αμυνα, ριμπ, ταπες κλπ ψηλους. με αυτα τα λεφτα αυτα θα βρεις.

αλλιως βαζω και γω τους πιο ποιοτικους και τελειωνουμε. με το μπατζετ που εχουμε και λιγο παραπανω που θα βαλει σιγουρα ο ΔΓ κανα μυριο δηλαδη, στο πλαισιο που λεω εγω πρεπει να κινηθουμε. αλλιως θα φαμε τα μουτρα μας με το πολυ ανεβασμενο επιπεδο της ευρωλιγκας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.