Help - Search - Members - Calendar
Full Version: wwe
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81
captain charisma
o taker και καλα κουρεβει το περουκινι του στο βιντεο που εδειξε χτες...βρε λετε να τον δουμε να επιστρεφει σαν bad ass?
HLR CENATION
Μιας και αυριο εχουμε ενα μεγαλο ppv λεω να ριξω τις προβλεψεις μου.

Αρχη κανω με το στανταρακι.Δεν γινεται να μην παει με νικη στην μανια και στον Ροκ ο Σινα που θα κερδισει αυριο το γελοιο Κειν.

Επειδη θεωρω οτι η μια ζωνη θα αλλαξει αυριο πιστευω οτι αυτος που θα την χασει ειναι ο ΣΜ Πανκ.Αυτος που προβλεπω να την παιρνει ειναι ο Τζερικο και μετα θα τα ξαναπουν οι δυο τους στην Μανια.Τι ποιο θριαμβευτικο για τον Πανκ απο τον ξαναγινει πρωταθλητης στο σοου των σοου?

Στο EC του SD(το οποιο βλεπω πλεον περιληπτικα,μονο οταν βγαινει η Ροζα Μεντεζ δεν χανω στιγμη wink.gif )βλεπω Ντανιελ Μπραιαν.Δεν μου αρεσε που βαλανε το Σαντινο μεσα στο θαλαμο εξοντωσης.Το εχω για πολυ <<βαρβαρο>> ppv για να το εμπλουτισουν με κωμικα στοιχεια.
T.W.Is.M.
Αν και ο HLR μου πηρε την πρωτια στις καθιερωμενες προβλεψεις, θα συνεχισω κι εγω.

Ας ξεκινησω με το RAW Εlimination Chamber.
Ειναι CM Punk vs Chris Jericho vs The Miz vs Kofi Kingston vs R-Truth vs Dolph Ziggler.
Νομιζα οτι θα εκανα την εκπληξη, αλλα με προλαβε ο HLR. Κι εγω θα προβλεψω νικη του Chris Jericho. Δεν ειναι μονο οτι μια ενδεχομενη νικη του CM Punk στη Wrestlemania θα εχει μεγαλυτερη αιγλη. Ειναι και το γεγονος οτι συνηθως στη WM οι πρωταθλητες αλλαζουν και κερδιζει ο face challenger. Θα μου πει κανεις "γιατι να κερδισει ο Jericho". Because it will be the end of the world as we know it!
Παμε στο SD Elimination Chamber.
Daniel Bryan vs Big Show vs Wade Barrett vs Cody Rhodes vs The Great Khali vs Santino Marella.
Κατ αρχην δεν πιστευω οτι ο Santino θα παιξει. Νομιζω οτι ειναι η ευκολη λυση για να βαλουν καποιον απο το παραθυρο. Δεν ξερω ποιος θα ειναι(θα πιστευα οτι θα ταν ο Christian, αλλα αν εμφανιστει θα ειναι αλλου). Οποιος και να μπει ομως, δεν πιστευω οτι θα κερδισει. Μια επιφυλαξη εχω μονο και θα το γραψω στο τελος. Εκτος απροοπτου λοιπον βλεπω κι εγω νικη του Daniel Bryan. Θεωρω οτι μετα απο τετοια μεταλλαξη θα ειναι κριμα και χασιμο χρονου να ληξουν τη θητεια του ως πρωταθλητη πριν τη Wrestlemania.
Στο Ambulance Match βλεπω κι εγω νικη του Cena. Δε νομιζω οτι θα μπει στην ιστορια της Wrestlemania ηττημενος. Δε νομζω επισης οτι το κυριο μερος της ιστοριας ειναι ο Kane, αλλα η συμπεριφορα του Cena με Ryder και Eve. Βεβαια δεν περιμενω να δουμε καποια εξελιξη εκει την Κυριακη. Αυτα ειναι για τα εβδομαδιαια επεισοδια.
Τελος, στο γυναικειο ματς Beth Phoenix vs Tamina, βλεπω νικη της Beth. Η επιλογη της Tamina θεωρω οτι ειναι καλη, γιατι ειναι απ τις λιγες που στεκονται σωματικα εναντιον της Beth, αλλα γινεται για να ανεβει κι αλλο η Beth και να αυξηθει η κυριαρχια της. Στη Wrestlemania απ οτι φαινεται εχουμε το μεγαλο ματς.

Να παω τωρα στην επιφυλαξη που εγραψα πριν για το SD EC, η οποια επηρεαζει και το ματς του RAW. Ο μονος που υποψιαζομαι οτι θα μπορουσε να μπει στο ματς και να το κερδισει θεωρω οτι ειναι ο Randy Orton! Ξερω οτι ειναι τραυματιας, αλλα κραταω και μια πισινη μηπως ολο αυτο ειναι σεναριο. Δε θα πιστευα οτι θα κερδιζε ο Orton αν δεν ειχε προκυψει το θεμα του τραυματισμου, αλλα τωρα δεν το αποκλειω. Αν ομως γινει αυτο, δε νομιζω να κερδισει το αλλο Chamber ο Jericho. Πιστευω οτι ο Orton θα ειναι στο ματς τιτλου στη Wrestlemania, αλλα οχι σαν πρωταθλητης. Ομως δεν το αποκλειω κι αυτο αν τελικα ειναι καλα και παιξει στο EC.Το μονο που δεν κολλαει καλα ειναι οτι ο Orton ειναι face.
Εγραψα επισης οτι ο Christian ισως εμφανιστει αλλου. Δε θα μου κανει εντυπωση να επανελθει και να παιξει εναντιον του Sheamus, με τον οποιο ειχε κοντρα πριν τραυματιστει. Επισης δε θα μου κανει εντυπωση ο αντιπαλος του Sheamus να ειναι μια αλλη επιστροφη, o Alberto del Rio. Και στις δυο περιπτωσεις ομως πιστευω οτι ο Sheamus θα κερδισει.

Για το τελος αφηνω ενα σεναριο που θα ηταν καλο πριν 2 χρονια, αλλα ακαταλληλο για φετος.
Ο Σαντινο βρισκεται να εχει δεχτει επιθεση και να εχει τραυματιστει. Προφανως το εκανε καποιος heel για να παρει τη θεση του. Θα μπορουσε να εμφανιστει ο del Rio πχ και να αναγκασει τον Teddy Long να τον βαλει στο ματς, ωστε να πεισει εμας οτι αυτος ηταν πισω απ την επιθεση. Θα μπορουσε μαλιστα να τον δειξει μετα να μιλαει με το Ricardo Rodriguez και να παραδεχεται εμμεσως πλην σαφως οτι αυτος το εκανε. Λιγο πριν το ματς ομως και ο del Rio βρισκεται κι αυτος κατω και off. Ολοι ειναι με την απορια ποιος θα ειναι ο 6ος που θα συμμετασχει. Οι αλλοι 5 μπαινουν και οταν ερχεται η ωρα του τελευταιου συμμετεχοντα...ακουγεται το γνωριμο γκονγκ! Μπαινει ο Undertaker με το νεο λουκ, κερδιζει φυσικα και την αλλη μερα στο RAW συνεχιζει την ιστορια με τον Triple H δινοντας του αλλο ενα κινητρο για να τον αντιμετωπισει: Το World heavyweight championship.
Βεβαια φετος κατι τετοιο θα ηταν τελειως περιττο στην ιστορια και θα χαλαγε το σεναριο του τιτλου. Ελπιζω οτι δε θα το δουμε και δεν πιστευω κιολας οτι θα γινει.
morrison
Περίπου 2 ώρες πριν την έναρξη ξεκινώ να γράψω προβλέψεις και πάλι...

Αρχικά πιστεύω ότι η Beth Phoenix δεν θα έχει πολλά προβλήματα με την Tamina....Snuka.Επειδή το ματς δεν αναμένεται να κρατήσει και πολύ συν ότι έτσι κ αλλιώς μοιάζει κάπως προβλέψιμο πιστεύω ότι θα έχουμε εμφάνιση Kharma για το πρώτο κοίταγμα...


Ήρθε και η ώρα για τον John Cena να κερδίσει τον Kane.Θα είναι μια νίκη καθαρή και πειστική αλλά δεν νομίζω να έχει πολλές σεναριακές ανατροπές με Ryder,Eve ή κάτι άλλο.Ο Cena πρέπει να εμφανιστεί δυνατός και σεναριακά βλέπουμε από αύριο πάλι...

Από τα δύο Chambers πιστεύω ότι ο τίτλος θα αλλάξει στο ένα,οπότε και ο ένας αγώνας είναι συνάρτηση του άλλου.Το θέμα είναι να βρούμε που θα γίνει η αλλαγή...
Στο Chamber του Raw είναι μετρημένα κουκιά.Oι μόνοι που μπορούν να κερδίσουν είναι οι CM Punk και Chris Jericho αλλά όποιος και να κερδίσει δεν θα έχει καμιά σημασία αφού οι δυο τους θα παίξουν αντίπαλοι στην Μάνια.
Στο Chamber του Smackdown είναι επίσης μετρημένα κουκιά. Από την εξάδα που έχει ανακοινωθεί ο μόνος που μπορεί να κερδίσει είναι ο Daniel Bryan,άντε και ο Wade Barrett αλλά θα αποτελεί τεράστια έκπληξη.
Όμως το προβλέψιμο του πράγματος,ο ξαφνικός τραυματισμός του Orton και κυριότερα οι συγκινητικοί πανηγυρισμοί του Santino μου δημιούργησαν την σιγουριά ότι κάτι θα γίνει εδώ,κάποιος θα μπει που δεν έχει ανακοινωθεί...
Και επειδή πιστεύω ότι αυτός που θα μπει θα κερδίσει (...αλλιώς γιατί να μπει...) πιστεύω ότι ο Bryan δεν κερδίζει σήμερα άρα στο άλλο Chamber θα κάνει retain o CM Punk.

Ποιος θα είναι ο νικητής στο Chamber του Smackdown?
Νομίζω ότι το προφανές είναι ο Randy Orton.Kαι στο Rumble πολλά έδειχναν Orton αλλά δεν...
Σημέρα πιστεύω ότι οι σεναριογράφοι θέλουν να μας οδήγησουν στον Orton άρα δεν πιστεύω ότι θα είναι αυτός που θα έρθει...
Ο Christian έχει πιθανότητες.Μια μπούκα σήμερα στον αγώνα ταιριάζει και στο gimmic του αλλά έχει παίξει αρκετές φορές με τον Sheamus πράγμα αρνητικό για να μπουκαριστεί το ματς στην Μάνια από την μία,αλλά και έχει χάσει όλες τις φορές πράγμα που ίσως δίνει πάτημα στο storyline...
Ο Alberto Del Rio είναι ένα πρόσωπο που δεν τον περιμένει κανείς σήμερα.Το WWE αποδεδειγμένα τον πιστεύει,του έχει δώσει Money In Τhe Bank και Rumble ήδη ενώ θυμάμαι την φήμη ότι στην περσινή Μάνια το σχέδιο ήταν να νικήσει τον Edge πράγμα που άλλαξε από την μελλοντική αποχώρηση του Rated-R superstar.Μήπως όμως υπάρχουν χρωστούμενα?
HLR CENATION
Παιζει να ειναι το χειροτερο elimination chamber που εχω δει.

Του raw τραγικο και προβλεψιμο μετα την ηλιθια αποχωρηση του Τζερικο.

Του sd επισης ασχημο και με χαι λαιτ την εισοδο του Μπιγκ Σοου στο θαλαμο του Μπραιαν.Ενταξει ειχε και την πλακα του με τον Μαρελα αλλα οχι για τοσο σοβαρο ppv.

Καλο το Σινα-Κειν αλλα δεν ηταν για μεν ιβεντ.Γενικα πολυ χαζο το προγραμμα των αγωνων καθως το ματς με το περισοτερο ενδιαφερον το βαλανε στην αρχη.

2/10
captain charisma
twism and morrison προτεινεται καθε φορα τα καλυτερα σεναρια για τα ππβ αλλα εκει στο wwe ειναι τοσο μυρωδιαδες που δεν το κατεχουν το αθλημα....αποληθηκε και ο βινς ρουσο απο τνα...μηπως να το παρουν στο wwe μπας και δουν προκοπη?
T.W.Is.M.
Θα συμφωνησω οτι το PPV δεν ηταν καλο. Λιγα ματς, μεταξυ των οποιων ενα ασχετο που οργανωθηκε με αστεια αφορμη την τελευταια στιγμη, οχι καποιο ιδιαιτερα καλο ματς και πληρης απουσια εκπληξης.
Ειχαμε το θετικο καποιων επιστροφων(Christian, del Rio), αλλα οχι σε ματς και στην πραγματικοτητα σε σκηνη ανευ ουσιας για χτες. Το highlight ολου του PPV ηταν ο Santino Marella! Αυτο απο μονο του δειχνει τη χαμηλη ποιοτητα ολοκληρου του σοου.
Ομως...Δεν ξεχναω οτι η δυνατοτερη αντιδραση του κοσμου σε ολοκληρο το PPV ηταν στον Santino τη στιγμη της cobra! Εφτασε σε ενταση τα επιπεδα του Cena(θετικη και αρνητικη συνολικα) και πιο δυνατη αντιδραση ειχα να ακουσω απο το CM Punk το καλοκαιρι(MITB-Summerslam)! Στο μεταξυ η παρουσια του Santino μεσα στο Chamber δεν ειχε κατι το κωμικο. Ηταν το κλασικο μεγαλο αουτσαιντερ που εκανε μια μεγαλη προσπαθεια, εφαγε αρκετες, εκανε καμποσα kick out και τελικα εφτασε μια ανασα απο τη νικη-σοκ. Οπως ηρθε το πραγμα και με την αντιδραση που ειχε απο τον κοσμο, εγω θα του εδινα τον τιτλο για μια εβδομαδα! Θα μου πει κανεις, μιλαμε για το Santino Marella, δεν υποβιβαζεις τον τιτλο ετσι? Εξαρταται απο το πως θα το χειριστεις μετα. Αν τον αφησεις να δειξει οτι μπορει να κανει κατι μεσα στο ρινγκ, του μειωσεις το κωμικο στοιχειο καπως και τον κανεις διεκδικητη για το US Championship, δεν υποβιβαζεις τον τιτλο, αναβαθμιζεις τον ιδιο το Santino. Και στο κατω κατω, αυτος θα γινοταν πρωταθλητης μετα απο νικη στο Elimination Chamber. Το Ziggler τον ειχαν κανει πρωταθλητη με προεδρικο διαταγμα της Vickie Guerrero περσι, ενω ο Daniel Bryan εγινε κερδιζοντας εναν αναισθητο Big Show. Υποβιβασμος θα ηταν αν ο Santino Marella κερδιζε τιτλο με εναν τετοιο τροπο.
Στα ματς τωρα, το RAW EC δεν ηταν κατι ιδιαιτερο, νομιζω οτι το ματς το εσωσαν οι δυο που ξεκινησαν. Ο CM Punk για τη γενικοτερη παρουσια του και ο Kofi που εβγαλε(αναμενομενα πλεον) το highlight του αγωνα, που και παλι ηταν μετριο για τα στανταρντς του. Σωστα βγηκε με αυτο τον τροπο ο Jericho, ωστε να μη χασει.
Το γυναικειο ματς ηταν αυτο που λεμε στο χωριο μου filler. Γεμισε το κενο μεχρι να παρουσιαστει η Kharma(την οποια δεν επρεπε να εμφανισουν στο Rumble, αν δεν εχει μονοετες συμβολαιο, θα μπορουσαν να τη βαλουν του χρονου) και το ιδιο το ματς ηταν ΟΚ.
Το SD EC μ αρεσε περισσοτερο απ αυτο του RAW! Οχι γιατι ειχε κατι το ιδιαιτερο σαν παλη, αλλα γιατι ειχε πιο ενδιαφερον σαν ιστορια. Ο Big Show μπαινει μεσα στο θαλαμο του Bryan, ο Santino προσπαθει να το παιξει Rocky και τελικα ο Daniel Bryan το παιζει Apollo Creed. Ελπιζω αυτο να μπορεσουν να το χρησιμοποιησουν για να αυξησουν τις αποδοκιμασιες για τον Danielson.
Το Swagger vs Gabriel ηταν παρενθεση. Γρηγορο ματς, χωρις ιστορια, χωρις νοημα γιατι πως θα μπορουσε να παει και το US Championship στο Smackdown και με αστεια αφορμη(αν κανουμε ματς γιατι καποιος πεταξε ενα τυρακι στον Hornswoggle, ας το κλεισουμε το μαγαζι). Θα το καταλαβαινα αν τηρουσαν τον υποθετικο κανονισμο οτι καθε τιτλος πρεπει να υπερασπιζεται μια φορα καθε 30 μερες, ωστε να εχουμε υπερασπιση του US. Aλλα αυτο το χρησιμοποιουν μονο οποτε το θυμουνται...
Τελος το Cena vs Kane δεν ηταν κακο ματς. Συμφωνω οτι αυτο το ματς δε θα πρεπε να ειναι main event, αλλα σε ενα κατω του μετριου PPV στεκεται σαν main event. Θα μπορουσε να ειναι πιο σκληρο, αλλα την εβγαλαν με 2 χτυπηματα με τα σκαλια, ενα με την οθονη, ενα chokeslam στο τραπεζι των Ισπανοφωνων σχολιαστων και ενα FU Attitude Adjustment απο την οροφη του ασθενοφορου.
Αντε, ας παμε για Wrestlemania τωρα, αρκει να μην την κανουμε σαν την περσινη.

Τα σεναρια που γραψαμε τις 2 τελευταιες μερες δεν ξερω κατα ποσο ηταν πραγματοποιησιμα. Το καλυτερο θεωρω οτι ηταν αυτο του morrison με τον del Rio, αλλα δεν ξερω αν εχει αποθεραπευτει. Το δικο μου, οπως εγραψα και εκεινη τη στιγμη ειναι κακη ιδεα για φετος. Θα ηταν καλο για 2-3 χρονια πριν. Ο δε Orton δεν ηταν σε θεση να παιξει, χτες εκανε κατι ιατρικες εξετασεις.
Σαν να εχουν ξεμεινει απο βενζινη εκει στο WWE. Μηπως χρειαζονται λιγο Diesel? rolleyes.gif (δεν εννοω τον Kevin Nash)
Ο Vince Russo εφυγε απο το ΤΝΑ, αλλα αν πιστεψω αυτα που γραφονται στις ΗΠΑ καλυτερα για το ΤΝΑ. Τον θεωρουν υπευθυνο για την πτωση του WCW το 2000-01 και δε μου κανει εντυπωση, αν σκεφτουμε οτι ειχε κανει πρωταθλητη το David Arquette! Τουλαχιστον ο Βινς περσι δεν εδωσε το divas' championship στη Snooki...
captain charisma
o ντιζελ απ οτι φαινεται θα συμμετεχει στη μανια 28...να δουμε και λιγο σοου
HLR CENATION
Φετος επειδη πιστευω οτι θελουν να βγαλουν την καλυτερη και ιστορικοτερη WM ολων των εποχων νομιζω οτι θα γινει το 19-1. peace.gif

Αν νικησει ο Τεικερ δεν εγινε και τιποτα,δεν θα συζητηθει ιδιαιτερα αλλα φανταστειται το μπαμ που θα κανει μια νικη του ΗΗΗ.Μεχρι και το Σινα-Ροκ θα επισκιασει.
captain charisma
taker vs hhh
cena vs rock
punk vs jericho
danielson vs sheamus και μαλλον θα χωσουν κ εναν ορτον μεσα...
big show vs shaq
μαλλον phoenix vs charma
mitb με δυνατα ονοματα μεσα

πιστευω οτι με βαση τη καρτα μπορει να γινει μια μανια απο τις καλυτερες που εχουμε δει...
HLR CENATION
QUOTE(captain charisma @ Feb 21 2012, 23:42 ) *
taker vs hhh
cena vs rock
punk vs jericho
danielson vs sheamus και μαλλον θα χωσουν κ εναν ορτον μεσα...
big show vs shaq
μαλλον phoenix vs charma
mitb με δυνατα ονοματα μεσα

πιστευω οτι με βαση τη καρτα μπορει να γινει μια μανια απο τις καλυτερες που εχουμε δει...


Θα συμφωνησω...Εχουν χρονια να βγαλουν μια δυνατη μανια( η 24 ηταν η τελαυταια κατα την γνωμη μου αν και η 22 ειναι η καλυτερη ολων των εποχων για μενα).Η καρτα ειναι φοβερη και ισως μπει και κανας Λεσναρ που λεγανε να γινει ακομα πιο δυνατη.
T.W.Is.M.
QUOTE(HLR CENATION @ Feb 21 2012, 23:18 ) *
Φετος επειδη πιστευω οτι θελουν να βγαλουν την καλυτερη και ιστορικοτερη WM ολων των εποχων νομιζω οτι θα γινει το 19-1. peace.gif

Αν νικησει ο Τεικερ δεν εγινε και τιποτα,δεν θα συζητηθει ιδιαιτερα αλλα φανταστειται το μπαμ που θα κανει μια νικη του ΗΗΗ.Μεχρι και το Σινα-Ροκ θα επισκιασει.


Γραφεις αυτο το πραγμα και δεν περιμενεις να σκασει το γκονγκ στο κεφαλι σου??? smiley.gif
Αν γινει το 19-1 θα ειναι η χειροτερη Wrestlemania ολων των εποχων! Οτι ματς και να γινουν το υπολοιπο βραδυ, οποιοι κι αν κερδισουν, οσο θεαμα και να εχει. shot.gif
Το εχω σκεφτει κι εγω παντως οτι μπορει να γινει το μοιραιο, αν προκειται για το τελευταιο ματς του Undertaker, αν ο ιδιος εχει ζητησει να φυγει με αυτο τον τροπο και αν κανενας αλλος δεν κρινεται ικανος να παρει αυτη τη δοξα για το υπολοιπο της καριερας του.
Απ την αλλη, το ειπες και μονος σου οτι κατι τετοιο θα επισκιασει το Cena vs Rock. Το θελουμε αυτο ως WWE? Στοχος τους σιγουρα ειναι να πιστεψει ο κοσμος οτι μπορει φετος να σπασει το σερι. Aσε που το 20-0 θα πουλησει χιλιαδες μπλουζακια. Το 19-1 δε θα το αγορασει ουτε η Stephanie...

ΥΓ. Για μενα η καλυτερη WM ηταν η 17(ασχετο αλλα απανταω σε αλλο ποστ σου).
HLR CENATION
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 22 2012, 01:01 ) *
Γραφεις αυτο το πραγμα και δεν περιμενεις να σκασει το γκονγκ στο κεφαλι σου??? smiley.gif
Αν γινει το 19-1 θα ειναι η χειροτερη Wrestlemania ολων των εποχων! Οτι ματς και να γινουν το υπολοιπο βραδυ, οποιοι κι αν κερδισουν, οσο θεαμα και να εχει. shot.gif
Το εχω σκεφτει κι εγω παντως οτι μπορει να γινει το μοιραιο, αν προκειται για το τελευταιο ματς του Undertaker, αν ο ιδιος εχει ζητησει να φυγει με αυτο τον τροπο και αν κανενας αλλος δεν κρινεται ικανος να παρει αυτη τη δοξα για το υπολοιπο της καριερας του.
Απ την αλλη, το ειπες και μονος σου οτι κατι τετοιο θα επισκιασει το Cena vs Rock. Το θελουμε αυτο ως WWE? Στοχος τους σιγουρα ειναι να πιστεψει ο κοσμος οτι μπορει φετος να σπασει το σερι. Aσε που το 20-0 θα πουλησει χιλιαδες μπλουζακια. Το 19-1 δε θα το αγορασει ουτε η Stephanie...

ΥΓ. Για μενα η καλυτερη WM ηταν η 17(ασχετο αλλα απανταω σε αλλο ποστ σου).


Και η 17 μου αρεσε οπως και η 18 που ειχε το ματς με την καλυτερη συμμετοχη του κοινου.Οπως θα καταλαβατς μιλαω για το Ροκ-Χογκαν που ο κοσμος εκανε σαν τρελος γι αυτη την υπερματσαρα.Επισης και η 3 ηταν ωραια απο τις παλιες.Χειροτερη σιγουρα παντως η 9.Αν και χαλια ηταν και η 25 που την εσωσε καπως το ματς του Τεικερ με τον HBK.Eπισης τωρα που την ξαναειδα τραγικη ηταν και η περσυνη.Αντιθετα παρεξηγημενη η 23 ενω πολυ δυνατη η 19.

Ο Τεικερ νομιζω εχει ακομα χρονια μπροστα του.Εστω και για ενα ματς το χρονο.Μακαρι να παιξει και με τον Στινγκ που ακουγεται οτι θελει να αγωνιστει σε μια WM.
morrison
Xαχα,το έχουν χάσει εκεί στο WWE με τα Twitter promos... biggrin.gif




Από την άλλη θυμάμαι τον Jericho την εποχή του σεναρίου που δεν μίλαγε να μιλάει κανονικά στο Twitter.
Ότι να'ναι...
Τελικά αυτός εξηγήθηκε ποτέ γιατί χαμογελούσε σαν ηλίθιος ή θα μείνει στην ιστορία σαν ένα σενάριο που έγινε για να γίνει?
OnLy_PAS-AthEnS
Επειδη εχω καιρο να δω RAW εμαθα ο Τεικερ στην τελευταια του εμφανιση ηταν με κουκουλα και τραγουδι ψιλο ροκ......βρε λετε να χουμε τιποτα ευχαριστα νεα???
T.W.Is.M.
QUOTE(OnLy_PAS-AthEnS @ Feb 24 2012, 01:48 ) *
Επειδη εχω καιρο να δω RAW εμαθα ο Τεικερ στην τελευταια του εμφανιση ηταν με κουκουλα και τραγουδι ψιλο ροκ......βρε λετε να χουμε τιποτα ευχαριστα νεα???


Η κουκουλα υπηρχε γιατι περσι ξυρισε το κεφαλι του και δε θελουν απο το WWE να αποκαλυψουν την εικονα πριν τη Wrestlemania. Το τραγουδι ακουστηκε για πρωτη φορα στο επεισοδιο της Δευτερας κατα την αποχωρηση. Και στις 2 εισοδους που εχει κανει ομως μπηκε με τη γνωστη εισαγωγη του Deadman.
HLR CENATION
Μολις ειδα το raw που ειχε πολυ δυνατο επεισοδιο.

Η κοντρα του Σινα μ τον Ροκ στηνεται πολυ ομορφα οπως και γενικα οι περισσοτερες κοντρες.Ο Ροκ μας γυρισε χρονια πισω --προσωπικα αυτη την εποχη την ειχα χασει τελειως καθως μετα τα χρονια του αντ1 ξαναηρθα σε επαφη με το κατς στα χρονια του Ματζικ,στην επαρχια δυστηχως δεν ειχαμε βιντεοκασσετες-με τον Σινα να δινει και αυτος ενα καλο προμο λιγο πριν.

Θα περιμενα ομως σε εβδομαδιαια βαση να συνεχιζεται η κοντρα του Τεικερ με τον Τριπλ Ειτς η εστω να σκασει κανα βιντεο.

Αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι δεν εχει γινει κουβεντα η προκριματικα για το μανει ιν δε μπανκ.

Επισης θα χορτασουμε προμο μεταξυ του Πανκ και του Τζερικο.
T.W.Is.M.
QUOTE(HLR CENATION @ Feb 29 2012, 20:19 ) *
Μολις ειδα το raw που ειχε πολυ δυνατο επεισοδιο.

Η κοντρα του Σινα μ τον Ροκ στηνεται πολυ ομορφα οπως και γενικα οι περισσοτερες κοντρες.Ο Ροκ μας γυρισε χρονια πισω --προσωπικα αυτη την εποχη την ειχα χασει τελειως καθως μετα τα χρονια του αντ1 ξαναηρθα σε επαφη με το κατς στα χρονια του Ματζικ,στην επαρχια δυστηχως δεν ειχαμε βιντεοκασσετες-με τον Σινα να δινει και αυτος ενα καλο προμο λιγο πριν.

Θα περιμενα ομως σε εβδομαδιαια βαση να συνεχιζεται η κοντρα του Τεικερ με τον Τριπλ Ειτς η εστω να σκασει κανα βιντεο.

Αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι δεν εχει γινει κουβεντα η προκριματικα για το μανει ιν δε μπανκ.

Επισης θα χορτασουμε προμο μεταξυ του Πανκ και του Τζερικο.


Κατ αρχην θα κανω δυο σχολια για το Cena vs Rock.
Kαταλαβαινω οτι το WWE θελει να προωθησει το Cena σε επιπεδο promo ωστε να εχει κι αυτος ενα μερος του κοινου με το μερος του. Κατα τη γνωμη μου ειναι λαθος γιατι μεσα στην πατριδα του Rock ολοι θα ειχαν το κοινο εναντιον τους. Συμφωνω με τα αρχικα promos του Cena, αλλα θα πρεπει να τον βαλουν(ή να τον αφησουν) να πει και κατι αλλο εκτος απο το "o Rock εφυγε για να γινει ηθοποιος, ενω ελεγε οτι δε θα φυγει ποτε". Μονο με αυτα δεν εξελισσεται η ιστορια.
Παμε στο Rock τωρα. Πριν επιστρεψει ηθελα να τον ξαναδω στο ρινγκ και γενικα στο WWE. Δεν περιμενα οτι θα γινοταν και χαρηκα πολυ περσι που γυρισε για τη Wrestlemania. Οσο τον βλεπω ομως συνειδητοποιω κατι. Ο Rock του 2000-2002(που εχω δει μονο απο κατεβασμενα video και απο το youtube) ηταν ο δευτερος αγαπημενος μου χαρακτηρας ολων των εποχων μετα φυσικα απο τον Undertaker. Εμοιαζε σαν το Magic Johnson, σαν τον Jordan, σαν το Larry Bird του wrestling. O Rock του 2012 ειναι σαν τον MJ των Wizards: Μεγαλος παιχτης, που η αξια του φαινεται με το που τον βλεπεις να παιζει, ακομα κι αν δεν τον ηξερες, αλλα η εποχη του ηταν αλλη και τωρα ειναι εκτος κλιματος. Για οποιον αντιμετωπιζε τον Τζορνταν της Ουασινγκτον ηταν τιμη. Το ιδιο και για οποιον συνεργαζεται με το Rock σημερα. Αλλα ο Rock δεν ειναι πια αυτο που λεμε WWE superstar. Ειναι guest star και αυτο αφαιρει απο τη λαμψη του. Μπορει να μην εχει χασει την ικανοτητα του, αλλα πλεον τον βλεπω σαν special attraction. Θα μου πει κανεις, κι ο Undertaker εμφανιζεται πλεον οποτε θελει, γι αυτον δεν εχεις την ιδια αισθηση? Οχι, γιατι ο Undertaker τον υπολοιπο χρονο απλα καθεται στο σπιτι του. Δεν ειναι το ιδιο ουτε με το Shawn Michaels που εχει αποσυρθει ή με τον Triple H. Ο ΗΒΚ ειναι πρωην wrestler, ο Undertaker ειναι part-time wrestler, ο Triple H ειναι executive και part-time wrestler. Ο Rock ειναι πια ο Dwayne "The Rock" Johnson και ειναι ηθοποιος.

Κι εμενα με ανησυχει οτι δεν υπαρχει αναφορα στο ΜΙΤΒ. Πλεον το κοβω να μη γινεται ουτε φετος. Το χειροτερο ομως ειναι οτι 5 εβδομαδες πριν τη Wrestlemania εχουν ανακοινωθει μονο 4 ματς και την Παρασκευη στο Smackdown ανακοινωνεται και το 5ο. Για ολα τα υπολοιπα δεν υπαρχει τιποτα απολυτως και το μονο που φαινεται στον οριζοντα ειναι καποιο Smackdown vs RAW ματς με τους Teddy Long και John Laurinaitis στο background. Κανονικα θα πρεπε 3 βδομαδες πριν τη WM να εχει οριστικοποιηθει η καρτα για να μπορουν να προχωρανε και οι ιστοριες, αλλα δεν το βλεπω. Απορω πως θα χωρεσουν ολοι οσοι πρεπει χωρις Money in the Bank match...

Το Punk vs Jericho εχει τη δυνατοτητα να βγαλει πολυ καλα promos και πολυ ωραιο ματς. Αρκει να μην το στριμωχνουν στην αρχη του σοου...
Ενδιαφεροντα απο το επεισοδιο της Δευτερας ηταν και η επανεμφανιση του Kane, που φανταζομαι οτι θα εχει ρολο και στη Wrestlemania, αλλα και το πρωτο εδω και καιρο promo απο γυναικα(νομιζω οτι εχω να δω τετοιο απο τις Laycool κι αυτο στο Smackdown-στο RAW δεν ξερω κι εγω απο ποτε εχει να γινει τετοιο πραγμα).
T.W.Is.M.
Ο Drew McIntyre απολυθηκε απο τον Teddy Long! wav.gif
Oπως θα ελεγε κι ο Daniel Bryan: Yes! Yes! Yes! smiley.gif

Ξερω οτι ειναι σεναριο και μονο, αλλα αυτο δε με εμποδιζει να το πανηγυρισω δεοντως...
HLR CENATION
QUOTE(T.W.Is.M. @ Mar 3 2012, 18:05 ) *
Ο Drew McIntyre απολυθηκε απο τον Teddy Long! wav.gif
Oπως θα ελεγε κι ο Daniel Bryan: Yes! Yes! Yes! smiley.gif

Ξερω οτι ειναι σεναριο και μονο, αλλα αυτο δε με εμποδιζει να το πανηγυρισω δεοντως...


Παντως σε αντιθεση με το raw και παλι νεροβραστο το SD.

Οπως ειχες πει οριστηκε και το πεμπτο ματς για την μανια το Κοντυ εναντιον μπιγκ σοου.Τελικα με τον Σακιλ τι γινεται μας τελειωσε?Θα δουμε.

Κατα τα αλλα ο Kane σουλατσαρει οποτε γουσταρει χωρις να στοχοποιει κανεναν.

Τον κακομοιρη τον Μακινταιρ εγω τον λυπηθηκα παντως.Ειχε αδοξο τελος.

Μαλλον παμε για τριπλ θριτ στην μανια με τον Ορτον να μπαινει αναμεσα στους Σειμους-Μπραιαν.
T.W.Is.M.
QUOTE(HLR CENATION @ Mar 3 2012, 19:53 ) *
Παντως σε αντιθεση με το raw και παλι νεροβραστο το SD.

Οπως ειχες πει οριστηκε και το πεμπτο ματς για την μανια το Κοντυ εναντιον μπιγκ σοου.Τελικα με τον Σακιλ τι γινεται μας τελειωσε?Θα δουμε.

Κατα τα αλλα ο Kane σουλατσαρει οποτε γουσταρει χωρις να στοχοποιει κανεναν.

Τον κακομοιρη τον Μακινταιρ εγω τον λυπηθηκα παντως.Ειχε αδοξο τελος.

Μαλλον παμε για τριπλ θριτ στην μανια με τον Ορτον να μπαινει αναμεσα στους Σειμους-Μπραιαν.



Μην εισαι σιγουρος για τον Οrton. Παμε και για ενα ματς που θα κλεισει την κοντρα των 2 GM, μαλλον με ομαδες. Ο Laurinaitis εχει λογικα τους del Rio, Christian και Mark Henry(ελπιζω οχι τον del Rio, που θα θελα να παιξει με το Rey). Ο Teddy ποιον εχει? Αντε, αν ο αλλος εχει τον Alberto να παρει το Rey, κι αυτο ειναι αμφιβολο γιατι μπορει να μην προλαβει. Μονο ο Orton μενει απο high profile faces. Ισως λοιπον μπει εκει.
Για το 5ο ματς της WM δεν το ειπα ουτε στην τυχη ουτε απο προβλεψη, το ειχα διαβασει σαν spoiler.
Ο McIntyre δεν τελειωσε. Ισως την αλλη βδομαδα τον ξαναπροσλαβει ο Laurinaitis και πιθανον να βρισκεται στην ομαδα του στη WM.
Ο Σακ δε θα παιξει, εβγαλε ανακοινωση γι αυτο το WWE. Ο ιδιος ομως δηλωνει οτι θα ειναι εκει, αρα ισως παιξει καποιον αλλο ρολο στο ματς του Big Show ή σε καποιο αλλο.
HLR CENATION
Ωραιο και χθες το Raw.

Μου τα χαλασε μονο οτι μαλλον παμε για Κειν-Ορτον.Θα μας παρει ο υπνος αν συμβει κατι τετοιο.

Κατα τ αλλα μου αρεσε που πηρε την ζωνη ο Σαντινο.

Μακαρι στην μανια να νικησει η ομαδα του Τζον Λαουριναιτις για να το βουλωσει ο τεντι Λονγκ.

Δεν μου αρεσει η εξελιξη με τον Μιζ.Τον εχει παρει για τα καλα η κατω βολτα ενω στο μικροφωνο ειναι ωραιος.Απο τους καλυτερους heel πιστευω. peace.gif

Στα main event τωρα.

Καλη η ιδεα του να μπει ο Σον μαικλς ειδικος διαιτητης.Ετσι δινει ενα νεο ενδιαφερον στο ματς.Ωραιο και το προμο του με τον HHH.Περιμενω πως και πως την απαντηση του Τεικερ την επομενη Δευτερα.

Κριμα που δεν ειχαμε προμο μεταξυ των Τζερικο-ΣΜ Πανκ.

Στο Σινα Ροκ μου αρεσαν ολα τα προμο που ειδαμε.Σιγουρα ο Ροκ ηταν καλυτερος απο την προηγουμενη εβδομαδα.Παντως το στηνουν ιδανικα το ματς.Μ αρεσε και το προμο του Σινα στο αδειο σταδιο.
HLR CENATION
Τωρα αυτο ηταν σκανδαλο.Οχι και να χασει ο mr Τζον Λαουριναιτις απο τον Τεντι Λονγκ.Μου χαλασε το σοου.

Ρε κοιτα που εχει μαθει και βγαζει ωραιους αγωνες ο Μαρελα.

Κατα τα αλλα τιποτα σπουδαιο εκτος του οτι ψηνεται ματς Ορτον-Κειν.
HLR CENATION
Εκτος του πολυ ενδιαφεροντος road to wrestlemania ειχαμε και ενα πολυ ενδιαφερον ppv για το tna το victory road που στην ουσια ειναι προαγγελος του δευτερου στην ιεραρχια ppv του TNA-μετα το Bound For Glory- το Lockdown που ολοι οι αγωνες γινονται μεσα σε ατσαλινα κλουβια.Προσωπικα το lockdοwn ειναι το αγαπημενο μου ppv μου ΤΝΑ.

Το σου ξεκινησε με ενα καταπληκτικο προμο του Bully Ray που απο τοτε που εσπασε η 3d κανει μια εντυπωσιακη σολο καριερα.Παντως στο ματς εχασε πολυ γρηγορα απο τον νο1 διεκδικητη της ζωνης στο Lockdown Storm.

Στην συνεχεια ο καταπληκτικος Austin Aries (κατα την γνωμη μου επειπεδου CM Punk και 10 φορες καλυτερος του Bryan) νικησε τον ταλαντουχο Zema Ion σε ενα ομορφο ματς..με την ευκαιρια να πω οτι ο Αustin Aries ειναι ο μακροβιοτερος χ-division champion στην ιστορια του TNA.Νομιζω οτι θα παιξει σιγουρα στο μελλο για main event αν και κατι τετοιο επρεπε να ειχε ηδη γινει.

Στο ομαδικο μετα απο ενα ομορφο ματς οι Samoa Joe και Brutus Magnus επικρατησαν τον Morgan-Grimson οταν ο δευτερος προδωσε τον Μatt.Παντως και ο Μorgan ειναι νομιζω απο τους αδικημενους perfomer του TNA καθως επρεπε να επαιζε για ψηλοτερα.

Η μονη ζωνη που αλλαξε κατοχο ηταν οταν ο Devon νικησε τον τραγικο και αταλαντο Robbie E.

Στο αδιαφορο απο πλευρας σεναριου ματς οι ΑJ STyles και Μr Anderson επιβληθηκαν των Καζαριανν και Ντανιελς σε ενα καλο ματς.

Στο γυναικειο η Γκειλ κιμ διατηρησε και παλι τον τιτλο της αυτη τη φορα απεναντι στην Μαντισον Ρειν.

Το ματς των Hardy-Angle το περιμενα πως και πως αλλα δεν μπορω να πω οτι ηταν αυτο που περιμενα χωρις παντως να ηταν ασχημο.Περιμενω παντως να βγαλουν ματσαρα στο Lockdown.

Στο main event της βραδιας ο πολυ ταλαντουχος Bobbie Roode κερδισε τον Sting σε ενα καλουτσικο ματς.

Συνολικα ηταν ενα καλουτσικο ppv αλλα ειναι κριμα για το τσοσο καλο ροσερ του ΤΝΑ να παιζει ακομα στην μain event σκηνη ο Στινγκ.Εγκλημα.

Στα του WWE τωρα...Τπεροχα στηενται η κοντρα των Τζερικο-Πανκ.Η μονη μου ενσταση ειναι οτι πολλα προσωπικα του εχον βγαλει του CM προς τα εξω και μου μοιαζει για ριαλιτι.Παντως αυτοι οι δυο εχουν δικαιωσει τις προσδοκιες και εχουν βγαλει καταπληκτικα προμο.Σιγουρα θα βγαλουν και υπερχο ματς.

Μου αρεσε που πηγαν τον Ροκ κατω απο το αγαλμα του Ροκυ Μπαλμποα.και αυτη η κοντρα ειναι καλοστημενη.Προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι θα κερδισει ο Ροκ παντως στην WM.

Eξαιρετικη τροπη εχει παρει και το ματς μεταξυ των Tεικερ-HHH.Δεν ξερω αλλα εχω αρχισει και πιστευω στο 19-1.
T.W.Is.M.
Σημερα ειναι τα γενεθλια του Undertaker! Γινεται 47 χρονων και πλησιαζει πια στο τελος μιας πολυ μεγαλης καριερας στο WWE. Ηθελα να γραψω μια ανασκοπηση της καριερας του με βιντεο απο καποιες στιγμες, αλλα δεν προλαβα τελικα. Υποσχομαι να το κανω οταν αποσυρθει.
captain charisma
http://www.lordofrings.gr/index.php?mid=ne...amp;newsID=7591

πιο πιθανο απο ποτε να γινει το 19-1 συμφωνα με τα δημοσιευματα...σιγουρα θα ειναι η μεγαλυτερη βλακεια ολων των εποχων ετσι και γινει κατι τετοιο...

http://www.lordofrings.gr/index.php?mid=ne...mp;news_ctgID=1

ο σινα θαβει τον ροκ...
HLR CENATION
Δικιο εχει ο Σινα...

Ο Ροκ ειρωνευοταν οταν τον ρωταγαν αμα γυρισει στο wwe.Καποιος πρεπει να του τα πει ενα χερακι γιατι πολυ την εχει ψωνισει.

Οσο για το σερι νομιζω οτι εχει αρχισει και κουραζει.Αρα καλυτερα να γινει το 19-1 για να ζησουμε και μια ιστορικη στιγμη.αλλα δεν πιστευω οτι τελικα θα σπασει,ισως επιτηδες εχουν βγει αυτες οι φημες για να κανουν πιο ενδιαφερον το ματς.
T.W.Is.M.
Νομιζω οτι αυτο ακριβως θελουν στο WWE. Να δημιουργηθει αμφιβολια για το αν θα συνεχιστει το σερι ή οχι. Εγω μεχρι να το δω να σπαει πιστευω οτι θα συνεχιστει. Κι εγω ειχα μια αμφιβολια στην αρχη, αλλα πλεον δε βλεπω το λογο. Μονο αν το εχει ζητησει ο ιδιος ο Undertaker...
morrison
Μπορεί μια ίωση να με έχει κρατήσει στο κρεβάτι τις τελευταίες μέρες αλλά τουλάχιστον βρήκα τον χρόνο να δω και εγώ το Victory Road.

Κατ'αρχήν ο Bully Ray μπορεί να είναι κάπως μονόπαντος αλλά τα πρόμος του είναι κατά κανόνα φοβερά,άσχημο ότι έχασε τόσο γρήγορα από τον James Storm αλλά έχει λογική μιας και ο cowboy πρέπει να φανεί δυνατός πριν πάει να παίξει και πάλι με τον Bobby.

Μετά είχε Aries...Tελεία.
Πόσο δίκιο είχε όταν είπε ότι δεν χρειάζεται να παλέψει τελευταίος για να είναι main event?
Παναδαισία πραγματική χωρίς άλλα σχόλια.

Μιας και αναφέρθηκε πιο πάνω ας κάνω πρόχειρα την σύγκριση,
παλαιστικά μεταξύ ίσων όμως,
1.Danielson
2.Aries
3.Punk

σε πρόμο
1.Punk με διαφορά
2.Aries που μπορεί να μην είχε το μικρόφωνο του Punk αλλά είναι φανταστικός story teller μέσα στο ρινγκ
3.Danielson,yes!yes!yes!

συνολικά είναι για εμένα Punk=Aries>Danielson

Πάμε παρακάτω...
Το tag δεν το είδα.Δεν πιστεύω ότι ο Matt Morgan είναι για ψηλότερα...όχι ότι είναι κακός όμως...
Γενικότερα θεωρώ ότι το ΤΝΑ πρέπει να ψαχτεί λίγο με κάποιους πιο ικανούς big men που μπορεί να φτιάξουν καλές ιστορίες και να δώσουν ματς που να διαφέρουν μέσα σε μια κάρτα.
Καλό το ταλέντο που έχει μαζέψει το ΤΝΑ,αλλά χρειάζεται λίγο τα ματς να διαφοροποιούνται λίγο.
Κοιτάξτε πόση δουλειά έχουν κάνει τόσα χρόνια παλαιστές σαν τον Kane,τον Big Show και τον Mark Henry στο WWE...
Στο τέλος αυτός ο Αbyss θα βαλσαμωθεί...

Ο Robbie E έχασε από τον Devon και μπορεί να είναι γραφικός αλλά τι μπορεί να προσφέρει αυτός ο Devon πλέον δεν ξέρω.
Το κωμικό στοιχείο χρειάζεται και παρ'ολο που ο Robbie δεν είναι για πολλά πολλά θα τον προτιμούσα να βρίσκεται μέσα στο πρόγραμμα,είτε αυτός είτε ο Young.

Ματσάρα το Anderson,Styles vs Kaz,Daniels.
Νομίζω ότι τα πρώην μέλη της Fortune έχουν συμβιβαστεί πια στην ιδέα ότι θα παίζουν ματς χωρίς πολλή νόημα σε αυτήν την μεταξύ τους κόντρα απλά για να βοηθάνε το ppv από wrestling.

H Gail το έχει παρατραβήξει νομίζω,το reign της δηλαδή.
Ναι είναι πολύ καλή παλαιστικά,αλλά τι ακριβώς μπορεί να δώσει στην κατηγορία δεν έχω καταλάβει.
Επίσης ποιο ακριβώς είναι το gimmic της δεν έχω δει.
H Madison Rayne πάρα πολύ καλή όπως πάντα,απορώ πραγματικά γιατί βιάστηκαν να βγάλουν την Velvet από πρωταθλήτρια μιας και τα πήγαινε καλά...

Το Hardy vs Angle ήταν καλό αλλά δεν έχω να πω πολλά παράπανω.

Στο main event η λάμψη του Sting χρειάζεται μια στο τόσο.
Το ΤΝΑ έχει καλούς παλαιστές αλλά λίγους με star power οπότε δεν μπορείς να τον προσπεράσεις εύκολα.
Καλό ματς,καλό φινάλε και η εικόνα με την μιλφοΝτιξι να σέρνεται στα πατώματα με αυτό το μπλε φορεματάκι ήταν πολύ καλή για κλείσιμο. cool.gif

Καλό ππβ για ΤΝΑ,με τα γνωστά καλά και τα γνωστά άσχημα συμπερασματικά.
Αλλά σε γενικές γραμμές καλό.

Για σερί,Wrestlemania κτλ από εβδομάδα... smile.gif

HLR CENATION
Θελω να γραψω δυο λογια για τον Αries...

Τον εμαθα στο Impact...Πριν το impact δεν τον ηξερα καθολου ουτε καν σαν ονομα.Για να πω την αληθεια και στο TNA στην αρχη τον ειχα περασει στο ντουκου μεχρι να γραψει εδω μεσα γι αυτον ο Μorrison που την γνωμη του (οπως και του TWISM φυσικα )την εκτιμω ιδιαιτερα καθως γνωριζουν το αντικειμενο καλυτερα απο μενα. ...Μιλαμε για ενα πολυ μεγαλο ταλεντο που νομιζω οτι δεν θα κατσει για πολυ ακομα στο ΤΝΑ.Απορω που δεν τον τσιμπησε κατευθειαν το WWE και προτιμησε τον κατσαπλια στο μικροφωνο Ντανιελ Μπραιαν.Ενταξει παλευει καλα αλλα δεν μπορει να αρθωσει λεξη το παλικαρι.
morrison
Τον Αries τον πρωτοείδα όχι πολύ καιρό πριν αλλά μεταξύ 2008-2009 που ψιλοέβλεπα ROH,
εποχή που τα ονόματα εκεί ήταν αυτός,ο McGuiness(...o Desmond Wolf του ΤΝΑ),ο Danielson,o Jerry Lynn και έβγαινε σιγά σιγά και ο Tyler Black από πίσω(...ο Seth Rollins του FCW).

Nα πω για τον Danielson ότι δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που τον χρησιμοποιεί το WWE.
Δηλαδή όλα αυτά τα storylines με τις συνεχείς ήττες στο NXT,τα τρίγωνα με τις Bellas,τα κρυφτούλια τώρα πίσω από την Μίνι Μάους...
Τον Danielson τον ήθελα να έμπαινε σοβαρός μέσα,να παρέδιδε μαθήματα wrestling και να έφευγε.
Κάτι σαν τον Benoit...και ας έπαιρνε λιγότερους τίτλους.
Όλα τα παραπάνω τον ρίχνουν λίγο στα μάτια μου...

Περιμένω να δω πότε θα βάλουν Tyler Black μέσα επιτέλους.
Έχουν ένα παιδί που ήταν πρωταθλητής στο ROH εδώ και δεν ξέρω πόσο...1,5 χρόνο...στο FCW.
Δεν έχει την επικοινωνία που έχει ο Aries με την κάμερα και το κοινό αλλά είναι παλαισταράς και έχει σωματική διάπλαση καλή.
captain charisma
The latest issue of WWE Magazine suggests that a WWE Superstar competing at next Sunday’s WrestleMania XXVIII pay-per-view event will be retiring from in-ring competition in the near future.

The Informer writes, “A seasoned Superstar has been recently saying that this will be his last ‘Mania, but not necessarily his last WWE match.”

εδω λεει ρε μαγκες οτι ενας εμπειρος σουπερσταρ σταματαει μετα τη μανια...ποιο να εννοει?τακερ?παιχνιδη?τζερικο?
HLR CENATION
Αμα ειναι ενας απο τους 3 θα ειναι τεραστια απωλεια...Αλλα εγω πιστευω οτι ολα αυτα γινωνται για να πιστεψει ο κοσμος στο 19-1.
captain charisma
Next years Wrestlemania main event will be announced on next Monday's (2nd April) edition of WWE Raw. As of this time, the main event set for next years Wrestlemania will be....

HHH v Shawn Michaels


προκειται για χοντρο σποιλερ για οποιον δεν θελει να το δει....

το κοβω ο HBK να στερεί την νίκη απο τον HHH (να μια καρεκλια στον τακερ αλλα χτυπαει καταλαθος τον παιχνιδα οπως ειχε γινει στο ματς τακερ-μπρετ χαρτ που ηταν παλι διαιτητης ο ΗΒΚ) και ετσι εχουμε το main event της επομενης μανιας μεταξυ τους..
HLR CENATION
Μπραβο σου που το βαλες με μαυρο γιατι εν οψει wrestlemania δεν θελω κανενα σποιλερ. smile.gif
T.W.Is.M.
Αποδοσεις για την Κυριακη:

John Cena vs The Rock 1.55 2.40
Undertaker vs Triple H 1.11 6.00
CM Punk vs Chris Jericho 1.62 2.20
Daniel Bryan vs Sheamus 2.70 1.40
Cody Rhodes vs Big Show 1.59 2.30
Randy Orton vs Kane 1.20 4.00
Team Johnny vs Team Teddy 1.33 3.00
Kelly Kelly & Maria Menounos vs Beth Phoenix & Eve 1.33 4.00
HLR CENATION
QUOTE(T.W.Is.M. @ Mar 28 2012, 19:39 ) *
Αποδοσεις για την Κυριακη:

John Cena vs The Rock 1.55 2.40
Undertaker vs Triple H 1.11 6.00
CM Punk vs Chris Jericho 1.62 2.20
Daniel Bryan vs Sheamus 2.70 1.40
Cody Rhodes vs Big Show 1.59 2.30
Randy Orton vs Kane 1.20 4.00
Team Johnny vs Team Teddy 1.33 3.00
Kelly Kelly & Maria Menounos vs Beth Phoenix & Eve 1.33 4.00

Αμα το δουμε καθαρα στοιχηματικα το 6 του HHH ειναι παικτικη ευκαιρια...Ειναι σαν να παιζει Ολυμπιακος-ΑΕΚ και ο ασσος να πληρωνει μολις 1.11 wink.gif

Μολις ειδα το τελευταιο raw...Καλο προμο βγαλανε οι Σινα-Ροκ για μια ακομη φορα και αναμενεται ματσαρα την Κυριακη...

ΥΓ Eγω περιμενω με αγωνια την ομαδα του Mr Johny να συντριβει την ομαδα του προκλητικου teddy Long. smiley.gif

captain charisma


o big dirk με τον big show...μιας και οι μαβς παιζουν αποψε με τους χιτ στο μαιαμι οπου γινεται κ η μανια δν εχασε την ευκαιρια για μερικες φοτος..

στα σχολια ο αλλος λεει ειναι ο πατερας του μπραιαν ντανιελσον? smiley.gif
T.W.Is.M.
Ενοψει της αυριανης τελετης του Hall of Fame εχουμε μια φωτογραφια που θα εκανε το Ron Simmons(που επισης μπαινει στο HOF) να πει το αγαπημενο του:"DAMN!"

HLR CENATION
Sorry που σπαω για δευτερη σερι φορα την σειρα προτεραιοτητας μην περιμενοντας να γραψει πρωτα ο TWISM αλλα αυτη την φορα δικαιολογουμαι.Θα λειπω ολη μερα στην Αθηνα αυριο και ετσι αμα δεν γραψω τωρα δεν θα προλαβω να γραψω για την WM.

Πρωτα απο ολα να πω οτι την ημερα που εχει WM η μερα δεν εχει τιποτα αλλο.Δεν πα να παιζει Ρεαλ-Μπαρτσελονα στην μπαλα δεν με ενδιαφερει.Πανω απο ολα η WM.

Η αυριανη WM εχει την δυνατοτητα να μπει μεσα στις καλυτερες ολων των εποχων.Δεν βλεπω πως μπορει να μην βγει καλη WM αυριο.

Ας παρω τα ματς ενα ενα απο την αρχη με βαση το ενδιαφερον που εχω για την αυριανη καρτα.

John Cena vs Rock

Στον υπνο μου smiley.gif σημερα ειδα τον Cena να κανει FU στον Rock και να νικαει πολυ γρηγορα.
Κατι τετοιο δυστηχως δεν βλεπω να γινεται ομως αυριο, καθως εκτιμω οτι ο Rock θα παρει μια πολυ δυσκολη νικη.Εκτιμω οτι ο Cena θα κανει τουλαχιστον απο μια φορα FU και STFU στον Rock οπως και ο Rock θα κανει τις δικες του τελειωτικες κινησεις αλλα και οι δυο θα εχουν απαντηση.Περιμενω πολυ δυνατη συμμετοχη απο το κοινο αναλογη η ακομα καλυτερη με την WM 28 και το Rock-Hogan.Eχουν παντως αυριο και οι δυο την ευκαιρια να γραψουν ιστορια και να μας δωσουν ενα ματς που θα μπει στο πανθεον της ιστοριας του Pro-Wrestling.

Hell in a Cell με διαιτητή τον Shawn Michaels
Undertaker vs Triple H

Εδω βλεπω επισης ματσαρα.Αυτοι οι δυο ξερουν τι μπορει να κανουν για να απογειωσουν την συμμετοχη του κοσμου.
Τωρα για το πολυσυζητημενο θεμα του σερι.Δεν πιστευω οτι θα ειναι ασεβεια του WWE προς τον Deadman αν σπασει τελικα το σερι.Νομιζω οτι δεν θα πεσει στα ματια κανενος αυτος ο θρυλος ετσι και γινει το 19-1.Εμενα προσωπικα το σερι με εχει κουρασει.Στην αρχη πιστευα οτι θα γινει το 19-1 λαλα απο την στιγμη που στο main event θα εχουμε το Cena-Rock νομιζω οτι ειναι αδυνατο να σπασει καθως ολοι μετα θα μιλανε γι αυτο το σερι και το πολυαναμενομενο main event θα περασει σε δευτερη μοιρα.Απο την αλλη παντως θα χασουν μοναδικη ευκαιρια να κανουν μια WM που θα ειναι σιγουρα η πιο ιστορικη ολων εποχων.
Επισης νομιζω οτι σε αυτο το ματς -ποσο μαλιστα οταν ειναι Hell in a Cell -δεν μπορει να τελειωσει χωρις να εχουν βγαλει αιμα.Εστω και κετσαπ.Πeριμεω να δω και τη αντιδραση και γενικα τι σταση θα κρατησει στο ματς ο Shawn Michaels.Tελος παντων βλεπω νικη του Undertaiker.


WWE Title
CM Punk © vs Chris Jericho

Eδω εκτιμω οτι θα δουμε πολυ μεγαλο ματς.Το εχουν στησει καταπληκτικα και ετσι περιμενω να ειναι και το ματς που θα βγαλουν.Αρκει να μην κανουν κανα εγκλημα και το βαλουν εναρκτηριο ματς.Θα δουμε τεχνικο wrestling.Για νικητη βλεπω τον Punk που δεν βλεπω για ποιο λογο να χασει μετα απο τοσο καιρο την ζωνη σε WM.

World Heavyweight Title
Sheamus vs Daniel Bryan ©

Eδω νομιζω το στανταρακι της βραδυας.Ο Sheamus θα νικησει τον Bryan καθως δεν βλεπω πως μπορει να συνεχιστει για 5η σερι χρονια ο νικητης του Ραμπλ να μην μπορει να κατακτησει τον τιτλο.

Tag team match 6 vs 6
Team Laurinaitis
(Otunga, Mark Henry, Miz, Swagger, Ziggler, McIntyre)
vs Team Teddy Long
(Marella, Kofi Kingston, R-Truth, Ryder, Khali, Booker T)


Εδω βλeπω την ομαδα του αγαπημενου μου John Laurinaitis να νικα την ομαδα του αντιπαθεστατου Teddy Long.

Intercontinental Title
Cody Rhodes © vs Big Show

Ωραια εχει στηθει και αυτη η κοντρα.Βλεπω σε ολο το ματς ο Big Show να ειναι κυριαρχος αλλα στο τελος ο Cody να κλεβει την νικη.Παντως αναμενεται ωραιο ματς εδω.

Divas Tag Team
Maria Menounos & Kelly Kelly vs Eve & Beth Phoenix

Εδω με καποιο τροπο Kelly Kelly και Maria Menounos θα παρουν την νικη.Δεν μου αρεσει που εχουν κανει κακια την Eve .Δεν της παει.

Kane vs Randy Orton

Στο πιο αδιαφορα ματς της βραδιας που περιμενω να ειναι και τραγικο απο αποψη θεαματος καθως και πολυ αργο ο Randy θα παρει την νικη κοντρα στον Kane.Ελπιζω μετα απο αυτο το ματς ο Kane να τα παρατησει καθως ειναι τραγικος πλεον.

morrison
QUOTE(HLR CENATION @ Mar 31 2012, 15:52 ) *
Sorry που σπαω για δευτερη σερι φορα την σειρα προτεραιοτητας μην περιμενοντας να γραψει πρωτα ο TWISM αλλα αυτη την φορα δικαιολογουμαι.Θα λειπω ολη μερα στην Αθηνα αυριο και ετσι αμα δεν γραψω τωρα δεν θα προλαβω να γραψω για την WM.


Τι δεν θα δούμε live αύριο; sad.gif

Κατά τα άλλα θα τηρήσω την παράδοση και θα περιμένω T.W.Is.M.
HLR CENATION
QUOTE(morrison @ Apr 1 2012, 01:23 ) *
Τι δεν θα δούμε live αύριο; sad.gif

Κατά τα άλλα θα τηρήσω την παράδοση και θα περιμένω T.W.Is.M.



Τωρα που με εμαθες να κατεβαζω μαλλον θα την δω την Τριτη....πριν το Μπαρτσα-Μιλαν.Γιατι ο δικος μου κανει καμια μερα για να κατεβασει(για να μην ξεχνιομαστε). smiley.gif
T.W.Is.M.
Εγω θα γραψω αφου δω και το τελευταιο Smackdown. Εχω αποφασισει μεν, αλλα καπου θα βαλω μια εκπληξη και δεν εχω αποφασισει ακομα που. Δεν το εχω δει ακομα, γιατι υπαρχουν 2 βερσιον. Η μια ειναι η κανονικη και η αλλη ειναι το Road to Wrestlemania με Josh Matthews και Booker T να παρουσιαζουν βιντεο με αγωνες απο προηγουμενες χρονιες. Δυστυχως την Παρασκευη κατεβασα τη δευτερη και μολις σημερα καταλαβα τι παιζει και κατεβασα και την αλλη. Αυριο το μεσημερι θα το δω και μετα θα γραψω.
morrison
Kατάλαβα, πάλι θα γράφω 5 λεπτά πριν αρχίσει...

Και πρέπει να αρχίζει 2 αύριο...δεν είμαι σίγουρος.

Σαν πολύ δεν έχει βουίξει το ίντερνετ σήμερα;...και μόνο από αυτό ακόμα και να ήταν να γίνει τώρα δεν...
Την άλλη μέρα ίσως...
HLR CENATION
QUOTE(morrison @ Apr 1 2012, 02:39 ) *
Kατάλαβα, πάλι θα γράφω 5 λεπτά πριν αρχίσει...

Και πρέπει να αρχίζει 2 αύριο...δεν είμαι σίγουρος.

Σαν πολύ δεν έχει βουίξει το ίντερνετ σήμερα;...και μόνο από αυτό ακόμα και να ήταν να γίνει τώρα δεν...
Την άλλη μέρα ίσως...


Nαι στις 2...Ασε ξενερωσα.Εφαγα γερο σποιλερ απο ελληνικο σαιτ...Και ουτε καν ειχαν βαλει την ενδειξη για σποιλερ.Ετσι και γινει παντως αυτο που εγραφε θα ειναι μεγαλο ξενερωμα.
T.W.Is.M.
Ας ξεκινησω και θα σκεφτω στην πορεια που θα βαλω την εκπληξη.

John Cena vs The Rock
Η ευκολη επιλογη ειναι η νικη του Cena. Οσο το σκεφτομαι περισσοτερο ομως, βλεπω ολο και πιο πιθανη τη νικη του Rock. Στην πραγματικοτητα κανεις απ τους δυο δεν εχει κατι ιδιαιτερο να χασει. Κανενας δε θα πεσει σε στατους αν χασει απο εναν επισης μεγαλο αντιπαλο. Βεβαια ο Rock ειχε το πανω χερι στην περσινη Wrestlemania που στοιχισε στο Cena τον τιτλο, καθως και στο Survivor Series με το Rock Bottom. Καποια στιγμη λοιπον πρεπει κι ο Cena να παρει τη ρεβανς. Εχουμε λοιπον δυο σχεδον εξισου πιθανα ενδεχομενα. Θα προτιμησω τη νικη του John Cena, ισως γιατι πιστευω οτι μετα απο χρονια ηρθε η ωρα μια Wrestlemania να τελειωσει με πιο πολλες αποδοκιμασιες απ οτι χειροκροτηματα! Κατα τ αλλα δεν μπορω να ξεχωρισω γιατι καποιος απ τους δυο πρεπει να κερδισει.

Undertaker vs Triple H
Hell in a Cell
Αυτη τη φορα πρεπει να εχουν πεισει περισσοτερο κοσμο οτι μπορει να γινει το 19-1. Αρχικα την ειχα κι εγω την υποψια. Το γεγονος μαλιστα οτι αυτο το ματς δε θα ειναι το main event ενισχυει περισσοτερο το ενδεχομενο να σπασει το σερι, γιατι θα μπορει να περασει πιο ανωδυνα το συμβαν. Ομως στη συνεχεια αλλαξα γνωμη. Πιστευω οτι το σερι θα συνεχιστει, θα γινει 20-0 και δε θα σπασει ποτε, εκτος κι αν το ζητησει και επιμεινει γι αυτο ο ιδιος ο Undertaker(που και να το ζητησει θα προσπαθησουν να τον μεταπεισουν πιστευω). Αλλωστε αν γινει το 19-1 η πρωτη ειδηση της Wrestlemania θα ειναι αυτη και οχι το Cena vs Rock και δε νομιζω οτι το θελει κανεις αυτο. Νικη για τον Undertaker λοιπον.

CM Punk vs Chris Jericho
WWE Championship
Κι εδω η ευκολη επιλογη ειναι η νικη του Punk. Θεωρω οτι ο CM Punk ειναι επιτυχημενος σαν πρωταθλητης, ενω κυκλοφορει και η φημη οτι ο Jericho δε θα μεινει για πολυ στο WWE. Δεν ξερω αν αληθευει, αλλα θα την αγνοησω. Θα αγνοησω και το γεγονος οτι ο Punk μοιαζει το φαβορι. Θα προβλεψω νικη του Chris Jericho, γιατι καπου πρεπει να γινει η εκπληξη. Μην ξεχνατε οτι ο Jericho εμοιαζε το μεγαλο φαβορι για να κερδισει το Rumble και λεγεται οτι η αποφαση αλλαξε την τελευταια στιγμη. Επροκειτο λοιπον απ την αρχη να παιξει για τον τιτλο και ισως απ την αρχη ειχε αποφασιστει να τον κερδισει. Απλα πιστευω οτι δε θα ειναι για πολυ.

Daniel Bryan vs Sheamus
World Championship
Κι εδω υπαρχει φαβορι και ειναι ο Sheamus, ο νικητης του Royal Rumble. Ο τελευταιος νικητης του Rumble που κερδισε στη συνεχεια τον τιτλο ηταν ο Undertaker το 2007. Κι επειδη ο Undertaker δεν πιανεται(αφου ουτε ο Τσακ Νορις δεν μπορει να τον κερδισει στη Wrestlemania tongue.gif ), παμε εναν ακομα χρονο πισω, στο 2006 με το Rey Mysterio! Σαν πολλα χρονια δεν εχουν περασει απο τοτε? Οπως εγραψε κι ο HLR, αυτος ειναι ο κυριοτερος λογος που πιστευω οτι θα κερδισει ο Sheamus. Νομιζω ομως οτι ταυτοχρονα ειναι και η ωρα του Bryan να χασει τον τιτλο.

Randy Orton vs Kane
Κι εδω υπαρχει καθαρο φαβορι, ο Randy Orton. Ειναι ομως κι αυτο ενα ανωδυνο ματς, γιατι ο χαμενος δε θα χασει τιποτα. Ειδικα οταν ο ενας ειναι στο RAW κι ο αλλος στο Smackdown(αν και αυτο μπορει ευκολα να αλλαξει στο ντραφτ σε λιγες εβδομαδες). Μια πρωτη σκεψη μου για την εκπληξη ηταν αυτο το ματς, αλλα κατεληξα σε νικη του Randy Orton,γιατι θεωρω οτι στο ματς αυτο μια εκπληξη δε θα κανει ιδιαιτερη αισθηση.

Cody Rhodes vs Big Show
Intercontinental Championship
Iσως το μεγαλυτερο φαβορι απο ολους τους παραπανω ειναι ο Cody, καθως μια νικη επι του Big Show θα του δωσει ακομα περισσοτερη ωθηση προς το main event. Ο Big Show δεν εχει να κερδισει κατι απο το Intercontinental Championship, ουτε κερδιζοντας τον Cody Rhodes. Κι αν η ωρα του Cody Rhodes για main event εχει φτασει? Αν ο Sheamus μολις ξεμπερδεψει με τον D-Bry(που λεει κι ο Booker T) παιξει με τον Rhodes? Αν εφτασε η ωρα που ο Big Show δε θα κανει τον jobber της Wrestlemania? Στο κατω κατω, κατι πρεπει να μας κανει εντυπωση στο σοου, κατι πρεπει να γινει που δεν περιμενει κανεις. Το Rock τον περιμενουν καποιοι. Τον Jericho τον υποψιαζονται καποιοι(μεταξυ τους κι εγω). Τον Daniel Bryan ολο και καποιοι θα τον φανταζονται σαν την εκπληξη της χρονιας. Τον Kane και να μην τον περιμενουν δε θα ειναι σοκ γιατι δε θα τραβηξει και τοσο την προσοχη. Ο Big Show ομως? Ναι μεν δεν ειναι σε καποιο απο τα high profile ματς, αλλα ολη η ιστορια στηθηκε γυρω απο το ασχημο ρεκορ του στη Wrestlemania. Κι αν το εκμεταλλευτουν αυτο για να γινει το αντιθετο φετος. Η εκπληξη μου λοιπον ειναι νικη του Big Show!

Team Johnny vs Team Teddy
(David Otunga, Mark Henry, Dolph Ziggler, Jack Swagger, Drew McIntyre & The Miz vs Santino Marella, Kofi Kingston, R-Truth, Zack Ryder, The Great Khali & Booker T)
Εδω και εβδομαδες υποψιαζομουν οτι μπορει να γινει εδω η εκπληξη και να χασει η ομαδα του γλοιωδους αποτυχημενου wrestler. Δυστυχως ομως η απουσια του κορυφαιου ονοματος(ακουγοταν το ονομα του Rey Mysterio, αλλα τελικα δεν προλαβε), αλλα και η παρουσια ενος παλαιμαχου στην ομαδα του Teddy Long με στελνουν στο να προβλεψω νικη της Team Johnny. Ισως μετα απο τοσα χρονια ειναι ωρα για διαλειμμα του Teddy. Αλλωστε ο heel GM ταιριαζει περισσοτερο απο εναν face GM και στα 2 σοου.

Kelly Kelly & Maria Menounos vs Beth Phoenix & Eve
Δε χρειαζονται πολλα σχολια. Οι celebrities δε χανουν στη Wrestlemania, αρα γιατι να χασουν φετος? Νικη για Kelly Kelly & Maria Menounos. Δυστυχως η Kharma δεν προλαβε να ειναι ετοιμη μετα την εγκυμοσυνη, παρα την εμφανιση της στο Royal Rumble, ωστε να εχουμε το μεγαλο ματς των divas.

Θα γραψω και ενα σχολιο για οσα κυκλοφορουν. Θα συμφωνησω με το morrison. Δε νομιζω να εχουμε τη μεγαλη επιστροφη σημερα, γιατι ολοι πλεον το περιμενουν. Ισως τον εχουν εκει και δεν μπει ποτε. Αυριο ομως...
Η μονη μου αμφιβολια πανω σ αυτο ειναι οτι ταιριαζει περισσοτερο να παιξει με το νικητη του main event. Αρα ισως εκει εχουμε καποια αλλαγη σε σχεση με την προβλεψη μου, αν η επανεμφανιση γινει αυριο. Αν τελικα γινει σημερα, ισως κρινει και το νικητη του τελευταιου ματς. Εκτος κι αν δε γινει καθολου ή γινει μια αλλη επιστροφη που επισης εχει ακουστει.
Το spoiler που εγραψε ο captain charisma πριν λιγες μερες το ειχα διαβασει κι εγω, αλλα πιστευω οτι δε θα προχωρησουν τελικα ετσι ή αν το κανουν, το ματς να γινει πολυ πιο συντομα απ την επομενη Wrestlemania. Αλλωστε τι νοημα εχει να παιζεται ενα ματς και μια κοντρα πανω σε ενα γεγονος που εγινε 1 χρονο πριν?
HLR CENATION
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 1 2012, 18:39 ) *
Ας ξεκινησω και θα σκεφτω στην πορεια που θα βαλω την εκπληξη.

John Cena vs The Rock
Η ευκολη επιλογη ειναι η νικη του Cena. Οσο το σκεφτομαι περισσοτερο ομως, βλεπω ολο και πιο πιθανη τη νικη του Rock. Στην πραγματικοτητα κανεις απ τους δυο δεν εχει κατι ιδιαιτερο να χασει. Κανενας δε θα πεσει σε στατους αν χασει απο εναν επισης μεγαλο αντιπαλο. Βεβαια ο Rock ειχε το πανω χερι στην περσινη Wrestlemania που στοιχισε στο Cena τον τιτλο, καθως και στο Survivor Series με το Rock Bottom. Καποια στιγμη λοιπον πρεπει κι ο Cena να παρει τη ρεβανς. Εχουμε λοιπον δυο σχεδον εξισου πιθανα ενδεχομενα. Θα προτιμησω τη νικη του John Cena, ισως γιατι πιστευω οτι μετα απο χρονια ηρθε η ωρα μια Wrestlemania να τελειωσει με πιο πολλες αποδοκιμασιες απ οτι χειροκροτηματα! Κατα τ αλλα δεν μπορω να ξεχωρισω γιατι καποιος απ τους δυο πρεπει να κερδισει.


Εδω με ανησυχησες...Μου φαινεται οτι εννοεις DQ.Αν γινει κατι τετοιο θα ξενερωσω απιστευτα.Ενα χρονο το περιμενω αυτο το ματς.
morrison
John Cena vs The Rock
Θα διαφωνήσω ότι κανείς δεν έχει τίποτα να χάσει.Στην πραγματικότητα ο Cena έχει πολλά περισσότερα να χάσει σε σχέση με τον Rock που δεν είναι καν part time παλαιστής στην πραγματικότητα.
Ο Cena θα είναι εδώ και αύριο,και σε ένα μήνα και κάθε βράδυ για χρόνια ακόμα για αυτό χρειάζεται τη νίκη περισσότερο.
Νίκη Cena λοιπόν,το θέμα είναι ο τρόπος...
Καθαρή νίκη και μετά δίνουν τα χέρια;
Με ατιμία και πιθανώς heel turn;
Με παρέμβαση κάποιου που θα έρθει ;
Το τρίτο σενάριο κάθεται πολύ καλά για εμένα.
Αν και χτες έγραψα ότι όσο περισσότερο φημολογείται τόσο λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει τελικά είναι η καλύτερη λύση.
Ούτε ξενέρωτη συμφιλίωση μετά,ούτε ουτοπικές σκέψεις για heel turn συν ότι ο Rock δεν θα φανεί αδύναμος.
Άρα θα έλεγα ότι αν αυτό ήταν το αρχικό σενάριο,τελικά είναι κάτι πολύ καλό βολικό για να χαλάσει λόγω της ιντερνετ community.

Undertaker vs Triple H
Hell in a Cell
Νομίζω έκαναν ότι μπορούσαν για να μας πείσουν ότι ο Νεκρός θα χάσει.
Αδύναμος στα πρόμος,ανθρώπινος,χωρίς μαλλιά και με τον καλύτερο φίλο του αντιπάλου του special referee.
Όμως όπως θα έλεγε και ο σημερινός αντίπαλος του Τέικερ,εδώ κάνουμε business!
Και δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος για το WWE να σπάσει το σερί.
Undertaker απλά.

CM Punk vs Chris Jericho
WWE Championship
Μπερδεύτηκα πολύ στο συγκεκριμένο.
Δεν βλέπω όμως γιατί ακριβώς ο Y2J χρειάζεται να νικήσει σήμερα...Έχει πάρει τους τίτλους του,έχει αναγνώριση,έχει τα πάντα...Έρχεται σήμερα να παίξει όχι για να κερδίσει αλλά για να βοηθήσει το ματς και τον CM Punk.
CM Punk με μεγάλη εξέλιξη αυτή την χρονιά,με ωραίο reign,με κόσμο.
Δεν βρίσκω λόγο που θα πρέπει να τζομπάρει στο μεγαλύτερο event της χρονιάς.
Αν παίξουν στο Extreme Rules ας χάσει,όχι στην Μάνια όμως...CM Punk


Daniel Bryan vs Sheamus
World Championship
Πέρα από το γεγονός ότι είναι ο νικητής του Ραμπλ νομίζω ότι ήρθε η στιγμή του.
Αν χάσει σήμερα θα χαθεί όλο το μομέντουμ από το face turn,o Bryan είχε αρκετά μεγάλο reign να αποδείξει πράγματα.
Sheamus

Randy Orton vs Kane
Θα συμφωνήσω ότι είναι ένα ανώδυνο ματς.
Το τελικό αποτέλεσμα θα δείξει αν έχουν σχέδια για τον Kane πλέον...Νικητής ο Randy Orton χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Cody Rhodes vs Big Show
Intercontinental Championship
To σκεφτόμουν και εγώ σήμερα αυτό που λέει ο T.W.Is.M...
Αυτό που κρατάει τον Cody από το main event status αυτή τη στιγμή είναι η ζώνη.
Από την άλλη ο Big Show αξίζει μια καλή Wrestlemania στιγμή.
Το όλο build up επίσης μυρίζει νίκη του Big Show.


Team Johnny vs Team Teddy
(David Otunga, Mark Henry, Dolph Ziggler, Jack Swagger, Drew McIntyre & The Miz vs Santino Marella, Kofi Kingston, R-Truth, Zack Ryder, The Great Khali & Booker T)
Δεν κοιτάω καθόλου ποιοι στελεγχώνουν τις ομάδες.Δεν έχει καμία σημασία...
Σημασία έχει ποιον από τους δύο θα θεωρήσουν καταλληλότερο να τρέξει τα σόους στο μέλλον...
Θα είναι αδιανόητο να μην είναι ο John Laurinaitis.

Kelly Kelly & Maria Menounos vs Beth Phoenix & Eve
Απλά πράματα.Η Maria Menounos θα πινάρει την Eve.
T.W.Is.M.
QUOTE(HLR CENATION @ Apr 1 2012, 19:10 ) *
Εδω με ανησυχησες...Μου φαινεται οτι εννοεις DQ.Αν γινει κατι τετοιο θα ξενερωσω απιστευτα.Ενα χρονο το περιμενω αυτο το ματς.


Οχι, μην ανησυχεις, δεν εννοω κατι τετοιο. Αν το ματς τελειωνε με DQ, αντι να φαει τη γιουχα ο Cena, θα την ετρωγε ο Βινς και θα ηταν αντιστοιχη με το Montreal Screwjob.

QUOTE(morrison @ Apr 1 2012, 21:53 ) *
CM Punk vs Chris Jericho
WWE Championship
Μπερδεύτηκα πολύ στο συγκεκριμένο.
Δεν βλέπω όμως γιατί ακριβώς ο Y2J χρειάζεται να νικήσει σήμερα...Έχει πάρει τους τίτλους του,έχει αναγνώριση,έχει τα πάντα...Έρχεται σήμερα να παίξει όχι για να κερδίσει αλλά για να βοηθήσει το ματς και τον CM Punk.
CM Punk με μεγάλη εξέλιξη αυτή την χρονιά,με ωραίο reign,με κόσμο.
Δεν βρίσκω λόγο που θα πρέπει να τζομπάρει στο μεγαλύτερο event της χρονιάς.
Αν παίξουν στο Extreme Rules ας χάσει,όχι στην Μάνια όμως...CM Punk


Επειδη εδω ειναι το μοναδικο σημειο που δε συμφωνησαν οι προβλεψεις μας, ουτε εγω βλεπω ιδιαιτερο λογο για νικη του Jericho απο πλευρας business, που θα λεγε κι ο Triple H. Το ιδιο δεν εβλεπα και προπερσι που επαιζε με τον Edge με το face turn του Edge να ειναι προσφατο.
Σκεψου ομως οτι ολοι περιμενουν Cena, Undertaker, Punk, Sheamus, Orton, Cody, Team Johnny, Menounos & Kelly. Εγω κι εσυ γραψαμε για Big Show σαν εκπληξη, αλλα κι αυτο εχει αρκετο ρισκο και δεν ειναι πρωτοκλασατο ματς. Αν λοιπον δε βγει αυτη η προβλεψη, κινδυνευουμε να παμε σε μια Wrestlemania με καλη καρτα μεν, αλλα αναμενομενη στα αποτελεσματα. Λες να το θελει αυτο ο Βινς?
Θα σου βαλω να θυμηθεις κι ενα βιντεο απο 4 χρονια πριν.


...και νομιζω οτι θα καταλαβεις τι εννοω.
morrison
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 1 2012, 22:44 ) *
Επειδη εδω ειναι το μοναδικο σημειο που δε συμφωνησαν οι προβλεψεις μας, ουτε εγω βλεπω ιδιαιτερο λογο για νικη του Jericho απο πλευρας business, που θα λεγε κι ο Triple H. Το ιδιο δεν εβλεπα και προπερσι που επαιζε με τον Edge με το face turn του Edge να ειναι προσφατο.
Σκεψου ομως οτι ολοι περιμενουν Cena, Undertaker, Punk, Sheamus, Orton, Cody, Team Johnny, Menounos & Kelly. Εγω κι εσυ γραψαμε για Big Show σαν εκπληξη, αλλα κι αυτο εχει αρκετο ρισκο και δεν ειναι πρωτοκλασατο ματς. Αν λοιπον δε βγει αυτη η προβλεψη, κινδυνευουμε να παμε σε μια Wrestlemania με καλη καρτα μεν, αλλα αναμενομενη στα αποτελεσματα. Λες να το θελει αυτο ο Βινς?


Με τον Edge έχασε τις εντυπώσεις όμως και σε κάθε περίπτωση κέρδισε αυτός που είχε κουβαλήσει τον τίτλο και ήταν όλο τον χρόνο εκεί,ο Jericho δηλαδή.
Στην σημερινή κατάσταση θα είναι άσχημο για το στάτους του Πανκ να χάσει σήμερα,στο μεγαλύτερο event της χρονιάς.Έτσι λέει η λογική..ότι ο Πανκ έχει πιο πολύ ανάγκη να νικήσει σήμερα...

Από εκεί και μετά σαφώς σαν έκπληξη μπορεί να παίξει.
Έκπληξη μπορεί να είναι και ο Big Show όμως,και ο Kane που δεν έχει και καμία σημασία η ήττα του Οrton αν γίνει.
Έκπληξη μπορεί να είναι και η ξαφνική επιστροφή...Όλα παίζουν...
Επίσης επειδή λογικά ο Κρις δεν θα κάτσει για πολύ,αν είναι να πάρει τον τίτλο το πιο βολικό θα ήταν να τον έπαιρνε σήμερα για να τον χάσει στο επόμενο.Χρονικά κολάει καλύτερα δηλαδή...
Από την άλλη όμως δεν μπορώ να πάω κόντρα στο μομέντουμ αυτή την στιγμή που λέει ότι ο Κρις δεν έχει να κερδίσει τίποτα απολύτως από την ζώνη...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.