Help - Search - Members - Calendar
Full Version: wwe
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81
T.W.Is.M.
Τιμη και δοξα στο Randy Orton...


και στο Sheamus!


smiley.gif
morrison
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 14 2011, 19:11 ) *
Τιμη και δοξα στο Randy Orton...
και στο Sheamus!

smiley.gif

Αρρωστο... shot.gif
Ποτε θα παει ο Θεοδοσης στο WWE να τον περασουν απο κανενα τραπεζι να μας το ποσταρεις;;; tongue.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(morrison @ Jun 14 2011, 19:59 ) *
Αρρωστο... shot.gif
Ποτε θα παει ο Θεοδοσης στο WWE να τον περασουν απο κανενα τραπεζι να μας το ποσταρεις;;; tongue.gif


Καλα τοτε μπορει να συμπαθησω(λεμε τωρα) μεχρι και τον Drew... smiley.gif

edit: Πιστευω οτι εδω ηταν το σωστο τοπικ για να ποσταρω τα προηγουμενα βιντεο και οχι αυτο των τελικων. Απο εκει αλλωστε εχω αποχωρησει και νομιζω οτι το πνευμα μου δε θα γινοταν κατανοητο. tongue.gif
(το πνευμα μου ειναι οι Λεικερς να "κερδανε", το Νταλας να χανει κι ολοι οι υπολοιποι να πανε να... που θα λεγε και ο Θωμας! smiley.gif )
Μονο που το μεν πνευμα προθυμο, η δε σαρξ του Γκασολ ασθενης...

Τωρα που το σκεφτομαι, ο Θεοδοσης πρεπει να παει τωρα στο WWE. Μεχρι την επομενη ανοιξη. Μονο ετσι προλαβαινει τον Undertaker για κανενα Casket Match και κανενα Buried Alive Match για να το ποσταρω με ευχαριστηση!!! 19.gif
morrison
Undertaker vs Chuck Norris Wrestlemania 28 smiley.gif

OnLy_PAS-AthEnS
Μην το γελας καθολου Morrison!.....tongue.gif
T.W.Is.M.
Ουτε ο Τσακ Νορις δεν μπορει να κερδισει τον Undertaker στη Wrestlemania... smiley.gif
T.W.Is.M.
Μια ενδιαφερουσα αποψη γυρω απο το WWE και το wrestling γενικοτερα:
Ειμαστε οι χειροτεροι φανς!
T.W.Is.M.
Ωρα για προβλεψεις ενοψει του σημερινου Capitol Punishment.
Κατ αρχην νομιζω οτι ο John Cena θα διατηρησει τον τιτλο του. Ο R-Truth απλα γεμιζει το κενο για 1 ή 2 PPV μεχρι να παιξει ο Cena με τον del Rio στο Summerslam. Το αν θα βοηθησει το Cena o little Jimmy δεν το ξερω. tongue.gif Αυτο που ειναι εντυπωσιακο ειναι πως δεν εχουν βρει μια μουσικη εισοδου για τον R-Truth εδω και 2 μηνες! Κατα τ αλλα μια ηττα του Cena θα ηταν μεγαλυτερη εκπληξη κι απ την ηττα του απο τον (ρουκι τοτε)Sheamus στο TLC 2009, γιατι ο R-Truth ειναι γνωστος με μαλλον γνωστο ταβανι στο στατους του. Με το να κερδισει το Cena για τον τιτλο δεν ξεπερνα απλα το θεωρητικο ταβανι του, αλλα το αφηνει πολυ πισω.
Πιστευω οτι και ο Randy Orton θα κερδισει τον Christian για αλλη μια φορα. Μπορει η μεταλλαξη του Christian να θεωρειται λογος για να κερδισει και ειναι οντως μια αλλαγη, ομως νομιζω οτι ο απωτερος σκοπος δεν ειναι να παρει τον τιτλο τωρα, αλλα αργοτερα. Κατι αλλο που ενισχυσε τη σκεψη μου ηταν η κλωτσια στο Sheamus στο προχτεσινο Smackdown. Νομιζω οτι ο Sheamus ειναι ο επομενος No1 contender και η κλωτσια αυτη μπορει να ξεκινησει την ιστορια μεταξυ τους.
Εκει που βλεπω αλλαγη ειναι στο Intercontinental Championship. Νομιζω οτι ηρθε η ωρα του Ezekiel Jackson να παρει τον τιτλο, ωστε ο Barrett να ξεκινησει τη σολο καριερα του χωρις κανενα γκρουπ και να παει καποια στιγμη για το μεγαλο τιτλο. Μονη αμφιβολια μου πανω σ αυτο ειναι η υπαρξη πλεον αρκετων heels στα "ψηλα" του Smackdown(Christian, Sheamus και τωρα Barrett) σε σχεση με faces(Orton, αντε να επαναφερουμε τον Kane και τελος γιατι ο Undertaker παραμενει ανενεργος).
Το ματς του Rey Mysterio με το CM Punk μου μοιαζει σαν το πιο αδιαφορο σεναριακα με τις μεγαλυτερες δυνατοτητες ομως μεσα στο ρινγκ. Δεν υπαρχει πραγματικη ιστορια πισω απ αυτο το ματς και γινεται απλα για να μπουν στην καρτα οι δυο τους. Επειδη ο CM Punk εχει χασει πολλα συνεχομενα ματς σε PPV τελευταια(ακομα προσπαθω να θυμηθω ποτε εκανε την τελευταια του νικη, σιγουρα οχι στο 2011), νομιζω οτι θα κερδισει σημερα. Αλλωστε η κοντρα τους δεν εχει κανενα ιδιαιτερο νοημα, ειδικα απ τη στιγμη που κι οι δυο τους μαλλον θα βρισκονται στο MITB τον επομενο μηνα.
Σε ενα αλλο ξαφνικο ματς με λιγη ιστορια πισω του, νομιζω οτι ο Kofi Kingston θα διατηρησει το US Championship. O Kofi χωρις καποιον τιτλο συνηθως δεν εχει κατι ιδιαιτερο να κανει και γι αυτο πιστευω οτι θα τον κρατησουν στο προσκηνιο(οσον αφορα τους midcarders) για λιγο ακομα. Ισως ο Ziggler κερδισει τη ζωνη λιγο αργοτερα, ισως και οχι. Το γεγονος ομως ειναι οτι υπαρχουν διεκδικητες για τον Kingston αν χρειαστει.
Το ματς στο οποιο αλλαξα γνωμη την τελευταια στιγμη ηταν αυτο του Alberto del Rio με τον Big Show. Θεωρουσα οτι ο del Rio θα ωφεληθει μια νικη επι του Big Show γεμιζοντας το χρονο του μεχρι το Summerslam, αλλα βλεποντας οτι υπαρχει ενα κενο ενος PPV μεχρι τοτε και βλεποντας τον Big Show την τελευταια εβδομαδα, πιστευω οτι βγαινει καλυτερα το σεναριο 2 αγωνων μεταξυ τους με μια νικη στον καθενα. Πιστευω λοιπον οτι ο Big Show θα κερδισει σημερα και η κοντρα θα συνεχιστει.
Τελος, νομιζω οτι ο Alex Riley ωφεληθηκε αρκετα απο τη μεχρι τωρα ιστορια του με το Miz, εδω ομως ειναι η στιγμη που το μεγαλυτερο ονομα απ τους δυο θα παρει τη νικη και αυτος ειναι βεβαια ο Miz. H κοντρα μεχρι στιγμης δειχνει αρκετα μονοπλευρη υπερ του Riley, αυτος αλλωστε ειναι που πρεπει να "ανεβει" απ αυτη την ιστορια και οχι να πεσει ο Miz. Σ αυτες τις περιπτωσεις ομως συνηθως το αποτελεσμα στο PPV ειναι αντιστροφο.

Θα ηθελα να εβλεπα κι ενα ματς μεταξυ Sin Cara και Cody Rhodes ή ακομα και tag team μεταξυ Sin Cara & Daniel Bryan vs Cody Rhodes & Ted DiBiase. Τωρα τελευταια συμβαινει συχνα να προστιθενται αγωνες χωρις προειδοποιηση την ωρα του PPV, αλλα νομιζω οτι η καρτα ειναι ηδη γεματη και δε χωραει αλλο ματς. Αν παντως γινει, θα προβλεψω νικη της ομαδας του Sin Cara.
morrison
Δεν εχω και πολλα να πω για ενα ακομα μετριο ppv.
Στο μονο που θα διαφοροποιηθω ειναι οτι πιστευω οτι το status του Dolph ειναι μεγαλυτερο απο του Kingston αυτη την περιοδο και νομιζω θα του δωσουν την νικη.
Απο εκει και μετα νομιζω οτι υπαρχει η πιθανοτητα παρεμβασης Morrison και Sheamus στα main events πραγμα που αν συμβει θα ορισει τα μελλοντικα feuds.
T.W.Is.M.
Το επομενο PPV ειναι το Money in the Bank. Ισως παιξει ρολο και το ποιοι θα κερδισουν τις βαλιτσες. Για το Smackdown εχω καταληξει ηδη. Για το RAW εχω 1-2 πιθανοτητες στο μυαλο μου, αλλα θελω να περιμενω. Σε καθε περιπτωση ομως οι μελλοντικοι νικητες των MITB ματς μπορουν να επηρεασουν και σημερινα αποτελεσματα.
morrison
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 19 2011, 23:49 ) *
Το επομενο PPV ειναι το Money in the Bank. Ισως παιξει ρολο και το ποιοι θα κερδισουν τις βαλιτσες. Για το Smackdown εχω καταληξει ηδη. Για το RAW εχω 1-2 πιθανοτητες στο μυαλο μου, αλλα θελω να περιμενω. Σε καθε περιπτωση ομως οι μελλοντικοι νικητες των MITB ματς μπορουν να επηρεασουν και σημερινα αποτελεσματα.


Απο τωρα?
Αυτη την στιγμη σκεφτομαι,
1.Βarret
2.Christian
3.Cody
T.W.Is.M.
Τελικα ο Βινς πρεπει να εχει αρχισει να χανει λαδια. Δεν εξηγειται αλλιως οτι δεν μπορει να φτιαξει ενα σοβαρο ματς για το Cena, ενω τον προωθει σαν το #1 σταρ. Κατι πρεπει να αλλαξει και δυστυχως βλεποντας και το ματς του del Rio με τον Big Show ανησυχω περισσοτερο.
Γενικα δεν ηταν κακο σοου, ειχε και την πλακα του, αλλα το τελευταιο ματς με απογοητευσε. Θελουμε περισσοτερο Booker T! Ωρες ωρες βγαζει πιο πολυ γελιο απο οποιονδηποτε σχολιαστη. Βλεποντας και τον "προεδρο" θυμηθηκα τα προπερσινα βιντεο πριν τις εκλογες των Δημοκρατικων. If you smell what Barack is cooking... smiley.gif
Τα χτεσινα αποτελεσματα μου αλλαζουν λιγο το τοπιο σχετικα με το Money in the Bank του RAW. Ειχα σαν κυριους υποψηφιους το Morrison και το Ziggler. Πλεον δεν πιστευω οτι ο Dolph θα κερδισει λογω του US Championship(αν και ο χρονος που εχει μεχρι να το χρησιμοποιησει ειναι πολυς και περσι το ιδιο ειχε συμβει και με το Miz). Στους υποψηφιους ομως μπαινει πλεον και ο del Rio. Ολη η ιστορια με το destiny ταιριαζει καλα στην ιδεα του ΜΙΤΒ.
Για το Smackdown οπως εγραφα και χτες εχω αποφασισει ηδη οτι θεωρω φαβορι τον Christian. Η επομενη σκεψη μου θα ταν ο Sin Cara, αλλα 1)δεν ειναι ετοιμος για αμεσο cash-in και 2)δε μιλαει καθολου, οποτε δεν μπορει να καθυστερησει να χρησιμοποιησει τη βαλιτσα. Ο Barrett θα μπορουσε να κερδισει, αλλα επειδη δε βρισκω αμεσο διεκδικητη για τον Jackson, νομιζω οτι θα τον κρατησουν για λιγο ακομα εκει. Παντως οποιοι και να κερδισουν νομιζω οτι ο ενας θα χρησιμοποιησει το ΜΙΤΒ γρηγορα, οπως περσι ο Kane, και ο αλλος αργα, οπως περσι ο Miz.
Για λιγο φοβηθηκα με τη δηλωση του CM Punk. Φοβηθηκα οτι μετα τη νικη του θα ανακοινωνε οτι φευγει απο το WWE. Ευτυχως δεν το εκανε, αν και εκκρεμει ακομα αυτο το "πιο τιμιο πραγμα που εχει κανει καποιος στο WWE".
Αναρωτιεμαι αν στο Summerslam θα ξαναδουμε Undertaker vs Triple H...
HLR CENATION
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 20 2011, 23:04 ) *
Τελικα ο Βινς πρεπει να εχει αρχισει να χανει λαδια. Δεν εξηγειται αλλιως οτι δεν μπορει να φτιαξει ενα σοβαρο ματς για το Cena, ενω τον προωθει σαν το #1 σταρ. Κατι πρεπει να αλλαξει και δυστυχως βλεποντας και το ματς του del Rio με τον Big Show ανησυχω περισσοτερο.



Χρονια έχω την απορία και αν μπορείτε να μου τη λύσετε...

Ένα ματς είναι από την αρχή μέχρι το τέλος δουλεμένο, η απλώς υπάρχει ένα βασικό σενάριο και τους έχουν πει ΜΟΝΟ πως θα είναι το τέλος και αυτοσχεδιάζουν σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του ματς?


Το ppv της Κυριακης το βαζω στα καλα της χρονιας.Τι ματσαρα εβγαλε παλι ο Κοφι,μου αρεσε και ο Ζιγκλερ γενικα ηταν ματσαρα.Το Ορτον-Κριστιαν καμια σχεση με την ματσαρα που ειχαν δωσει τον προηγουμενο μηνα.

Πολυ ευκολα τελειωσε η διαμαχη του Κοουλ με τον Λολερ.Που να μην του ελεγε και για την μανα του δηλαδη.

Το Σινα-Τρουθ καλουσικο αλλα ως εκει.Δεν περιμενα με τιποτα νικη του Αλεξ Ραιλι με καλο τελευταιο πενταλεπτο.

Το Πανκ Ρευ ασφαλως δεν ακουμπησε καν τα ματς που ειχαν δωσει περυσι.
morrison
Ενταξει,να ειναι το Raw πιο ενδιαφερον απο το PPV Capitol Punishment ειναι λογικο?
Τα εχουν μπλεξει εκει στο WWE με τα PPV ασχετα αν παντα εβρισκα το Cyber Sunday αρκετα διασκεδαστικο.
Χωρις τιποτα συγκλονιστικες στιγμες,μονο ενα Batista vs Undertaker με sp.ref Steve Austin θυμαμαι,αλλα ευχαριστο.
Και σιγουρα καλυτερο απο το Capitol Punishment που ειδαμε.

Δεν ξερω που το πανε με Punk.Aν πρεπει οπωσδηποτε να πω κατι σημερα θα ελεγα ηττα του στο MITB(ή νικη του αλλα χανει τον τιτλο το ιδιο βραδυ με cash in),διακοπες κανα 4μηνο και επιστροφη.
Το θεμα ειναι οτι μετα απο καιρο υπαρχει ενα σεναριο που αξιζει...
Cm Punk vs Cena μεσα στο Chicago(γενετειρα του Punk) την ημερα που ληγει το συμβολαιο του πρωτου με το WWE.
Mου φαινεται οτι αν κερδισει ο Punk θα ειναι η πρωτη φορα που θα σηκωθω απο την καρεκλα μου και θα πανυγηρισω μετα το Rumble του 2010. smile.gif

QUOTE(HLR CENATION @ Jun 21 2011, 19:52 ) *
Χρονια έχω την απορία και αν μπορείτε να μου τη λύσετε...

Ένα ματς είναι από την αρχή μέχρι το τέλος δουλεμένο, η απλώς υπάρχει ένα βασικό σενάριο και τους έχουν πει ΜΟΝΟ πως θα είναι το τέλος και αυτοσχεδιάζουν σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του ματς?

Εχω την αισθηση οτι αν οι αντιπαλοι ειναι καπως απειροι δουλευουν το ματς απο την αρχη ως το τελος.
Αν ειναι καπως πιο ψημενοι τοτε συνηθως συμβαινει το δευτερο,εκτος αν προκειται για καποιο ιδιαιτερο ματς.
Θυμαμαι που ειχα ακουσει οτι πριν το πρωτο τους ματς σε Wrestlemania o Undertaker και ο Michaels ηταν κλεισμενοι στο γυμναστηριο για μερες και δουλευαν το ματς.Λογικα το συγκεκριμενο ηταν δουλεμενο μεχρι την τελευταια λεπτομερεια.
Και σιγουρα υπαρχει διαφορα(και ορατη)στον τροπο που εχει δουλευτει ενα ματς σε εβδομαδιαιο και σε PPV.
Οσο να'ναι στο δευτερο εχουν προγραμματισει περισσοτερα πραγματα.
HLR CENATION
QUOTE(morrison @ Jun 21 2011, 20:00 ) *
Εχω την αισθηση οτι αν οι αντιπαλοι ειναι καπως απειροι δουλευουν το ματς απο την αρχη ως το τελος.
Αν ειναι καπως πιο ψημενοι τοτε συνηθως συμβαινει το δευτερο,εκτος αν προκειται για καποιο ιδιαιτερο ματς.
Θυμαμαι που ειχα ακουσει οτι πριν το πρωτο τους ματς σε Wrestlemania o Undertaker και ο Michaels ηταν κλεισμενοι στο γυμναστηριο για μερες και δουλευαν το ματς.Λογικα το συγκεκριμενο ηταν δουλεμενο μεχρι την τελευταια λεπτομερεια.
Και σιγουρα υπαρχει διαφορα(και ορατη)στον τροπο που εχει δουλευτει ενα ματς σε εβδομαδιαιο και σε PPV.
Οσο να'ναι στο δευτερο εχουν προγραμματισει περισσοτερα πραγματα.


Ευχαριστω για την απαντηση.Στο ματς που λες του Τεικερ με τον Μαικλς ειχα καταλαβει οτι ειχαν δουλεψει σιγουρα την τελευταια φαση.

Στην ταινια ο παλαιστης ειχα δει που αυτοσχεδιαζαν πανω στο ριγκ την ωρα που παλευαν.Παντως ο Μπιγκ Σοου εχει πει οτι δεν κανουν προβα.
T.W.Is.M.
Κι εγω πανω κατω το ιδιο με το morrison πιστευω για το πως οργανωνεται ενα ματς. Συνηθως ενα ματς εχει αρχη μεση και τελος. Αρχη με καποιες κινησεις κι απ τους δυο σε πιο γρηγορο ρυθμο(αναλογικα παντα με το μεγεθος και την ταχυτητα των συμμετεχοντων), μεση που ο ρυθμος αρχιζει να πεφτει, αλλα οι κινησεις και οι εκφρασεις του προσωπου δειχνουν κατι για την ιστορια του αγωνα και τελος, οπου ο καθενας εχει την ευκαιρια του να κερδισει, πετυχαινει τη finishing move του(ή μια απ αυτες), ο heel κανει μια τελευταια προσπαθεια να κλεψει και τελικα κρινεται η νικη.
Στην περιπτωση του Cena vs R-Truth μου φανηκε να λειπει το πρωτο κομματι. Το τελος εβγαλε γελιο, αλλα ειδαμε ενα ματς που ο Cena εκανε λιγα και κερδισε πολλα. Δεχτηκε 3 κινησεις του Truth(Lie detector, Scissors kick και την τριτη που δεν ξερω πως λεγεται τωρα, αλλα ειναι ιδια με το Paindirt του Shelton Benjamin) και δεν εχασε, ο ιδιος εκανε ενα απλο FU(Attitude Adjustment) και κερδισε το ματς χωρις να βρεθει σχεδον καθολου στην επιθεση. Σαν να ηθελαν να δειξουν οτι ο R-Truth ειναι σοβαρος διεκδικητης, μπορει να φερει στο οριο το Cena, αλλα τελικα ουτε κι αυτος τα καταφερνει. Αυτο που εβγαλαν ομως σε μενα ειναι οτι μπορει να χτυπας το Cena επι ενα ολοκληρο ματς, αλλα τελικα δεν μπορεις να τον κερδισεις. Αντι δηλαδη να βοηθηθει ο R-Truth, βοηθηθηκε κι αλλο ο Cena.

Του χρονου στη Wrestlemania 28: John Cena vs The Rock, Undertaker vs Triple H και The Miz vs Hornswoggle. Νικητες ο Cena, ο Undertaker και φυσικα ο Hornswoggle! tongue.gif
captain charisma
αυτο που λετε για τις κινησεις και τον αυτοσχεδιασμο ειχα διαβασει για την τελευταια φαση του ματς τακερ μαικλς στην 25 οτι το δουλευαν για μια βδομαδα ετσι ωστε να βγει τελειο πραγμα που εγινε...
HLR CENATION
Καποιο ρολο νομιζω εχουν και οι διαιτητες.Πρεπει να λενε ποτε αλλαζει το μομεντουμ του ματς ποτε τελειωνει κλπ.Ολο στο μπλα μπλα ειναι...
morrison
QUOTE(HLR CENATION @ Jun 21 2011, 22:22 ) *
Καποιο ρολο νομιζω εχουν και οι διαιτητες.Πρεπει να λενε ποτε αλλαζει το μομεντουμ του ματς ποτε τελειωνει κλπ.Ολο στο μπλα μπλα ειναι...

T.W.Is.M.
Μεγαλη στιγμη του RAW(που βλεπω τωρα) η σκηνη με R-Truth, Christian και Miz μεσα στο ρινγκ. Οποτε ακουγα για little Jimmy λυνομουν στα γελια. "Maybe in Canada they don't have little Jimmies", οπως ειπε και ο R-Truth! Μεγαλη αληθεια... smiley.gif

Και μια απορια. Οχι οτι ολα οσα βλεπουμε εχουν μια συνεχεια και συνεπεια, αλλα τουλαχιστον να κραταμε τα προσχηματα οταν φτιαχνουμε ενα σεναριο. 2 out of 3 falls match σημαινει αυτο που ξερουμε απ το μπασκετ best-of-3. Οποιος κερδισει 2 φορες κερδιζει το ματς. Και αν στο ματς παιζεται τιτλος, οποιος κερδισει το ματς κερδιζει και τον τιτλο. Δεν εχει σημασια αν καποια απ τις 2 νικες ειναι με DQ ή count out. Ειναι κατι αναλογο με τα Iron Man match, που μετρανε και τα DQ και τα count out(οταν δεν υπαρχει καποιος αλλος ορος).
Με ολα αυτα, ξερει κανεις να μου εξηγησει γιατι ο Dolph Ziggler κρατησε το US Championship? Και κυριως γιατι διαλεξαν αυτο το τελος για το ματς? Δεν μπορουσαν να σκεφτουν κατι καλυτερο, που να κρατησει τον τιτλο στον Dolph και να μη δημιουργει αποριες σαν τη δικη μου? Τωρα που το σκεφτομαι, δεν επρεπε να κερδισει χτες ο R-Truth με DQ? Αφου ανακατευτηκε στο ματς ο little Jimmy... tongue.gif
T.W.Is.M.
Ειμαι στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσω οτι εκτος λαθους ή παραλειψης εχω πλεον ολα τα PPV του WWE απο το 1985!
Οποιος μου βρει ποιο ηταν το τελευταιο που κατεβασα(δεν εγινε τυχαια), κερδιζει ενα λινκ με αλλα λινκς για να κατεβασει τα απαντα του WWE. smiley.gif
HLR CENATION
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 23 2011, 22:51 ) *
Ειμαι στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσω οτι εκτος λαθους ή παραλειψης εχω πλεον ολα τα PPV του WWE απο το 1985!
Οποιος μου βρει ποιο ηταν το τελευταιο που κατεβασα(δεν εγινε τυχαια), κερδιζει ενα λινκ με αλλα λινκς για να κατεβασει τα απαντα του WWE. smiley.gif


Μηπως το σερβαιβορ που ο δικος σου τελειωσε την εποχη του Χογκαν?To λεω επειδη αν δεν κανω λαθος ηταν το πρωτο ppv του Τεικερ.

Εγω μαζευω σε dvd (εννοειται τα παραγγελνω απ εξω) τα tagged classics.Μολις ειδα Unforgiven 2000,no mercy 2000 και αυριο θα βαλω wm1 και wm 2.

T.W.Is.M.
QUOTE(HLR CENATION @ Jun 23 2011, 23:32 ) *
Μηπως το σερβαιβορ που ο δικος σου τελειωσε την εποχη του Χογκαν?To λεω επειδη αν δεν κανω λαθος ηταν το πρωτο ppv του Τεικερ.

Εγω μαζευω σε dvd (εννοειται τα παραγγελνω απ εξω) τα tagged classics.Μολις ειδα Unforgiven 2000,no mercy 2000 και αυριο θα βαλω wm1 και wm 2.


Εχεις μια λογικη, αλλα δεν εχεις πιασει τη σωστη. Αυτο θα πρεπε να ειναι απο τα πρωτα που θα κατεβαζα.
Παντως τωρα που το λες, το πραγματικο τελος της Hulkamania ηταν εκεινο το Survivor Series. Απο κει και μετα δεν εκανε μεγαλη θητεια πρωταθλητη ο Hogan.
Το tagged classics το εχω κατεβασει, δεν το εχω ομως σε dvd. Τις Wrestlemania ειχα κατσει να τις δω ολες με τη σειρα προπερσι. Ξεκινησα περιπου 40 μερες πριν τη Wrestlemania 25 και εφτασα μεχρι την 22(την 23 και την 24 τις ειχα δει λιγο μετα απο τοτε που εγιναν οποτε τις συμπληρωσα ολες). Βλεποντας τις ομως τη μια μετα την αλλη μεσα σε μερικες μερες, βλεπεις τη διαφορα αναμεσα στις εποχες περνωντας σιγα σιγα απο τη μια εποχη στην αλλη.
morrison
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 23 2011, 22:51 ) *
Οποιος μου βρει ποιο ηταν το τελευταιο που κατεβασα(δεν εγινε τυχαια), κερδιζει ενα λινκ με αλλα λινκς για να κατεβασει τα απαντα του WWE. smiley.gif


To Νο Μercy του 2002 που ο Lesnar νικαει τον Undertaker σε Hell In A Cell...

Eχει αλλαξει κατι με την προβολη του Smackdown?Tετοια ωρα και δεν το βλεπω διαθεσιμο,παλιοτερα ηταν απο τις 12 μεσημερι της Παρασκευης.

Το Impact ειδα παλι(για εμενα ειναι αρκετα καλο τελευταια) και με χαροποιησε η επιστροφη του μεγαλου Jerry Lynn.Ηταν να παιξει και πριν κανα 9μηνο κοντρα στον RVD μερος του ECW Ιnvasion στο ΤΝΑ αλλα καλιο αργα...
Ευκαιρια να πω και για την επιστροφη του Austin Aries στο Impact της προηγουμενης εβδομαδας ως διεκδικητης της ζωνης της X-Division.Εκπληκτικος,δειτε το ματς και σκεφτειτε οτι ο τυπος εχει και αψογα heel promos.Ποσο καλυτερος απο κατι SinCares εισαι ρε Austin...
T.W.Is.M.
QUOTE(morrison @ Jun 25 2011, 01:47 ) *
To Νο Μercy του 2002 που ο Lesnar νικαει τον Undertaker σε Hell In A Cell...

Eχει αλλαξει κατι με την προβολη του Smackdown?Tετοια ωρα και δεν το βλεπω διαθεσιμο,παλιοτερα ηταν απο τις 12 μεσημερι της Παρασκευης.


1)Δεν ηταν ουτε αυτο. Στο PPV που εννοω εγω ο Undertaker κερδιζει. Αλλος ηταν ο λογος. Για να σου δωσω ενα hint(πιο πολυ σ εσενα επειδη γραφεις πιο συχνα εδω και ισως μπορεις να πιασεις πιο ευκολα τη λογικη που σκεφτομαι), το Brock Lesnar δεν τον αντιπαθησα(βεβαια δεν ειχα παρακολουθησει εκεινα τα ματς οταν εγιναν, αλλα καποια χρονια αργοτερα)...
2)Τις τελευταιες 3 εβδομαδες το επεισοδιο του Smackdown κατεβαινει ολοκληρο το Σαββατο το πρωι. Φαινεται οτι κατι αλλαξε με την προβολη στο εξωτερικο(Αυστραλια κυριως) και προβαλλεται η international version που ειναι 45λεπτη. Αυτη ειναι διαθεσιμη τις Παρασκευες, δεν ηταν ομως χτες. Περιλαμβανει μονο τα ματς. Για να κατεβασουμε τη full version περιμενουμε να προβληθει απο το SyFy στις ΗΠΑ. Aυτα τα νεοτερα μεχρι να αλλαξει κατι.
morrison
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 25 2011, 13:28 ) *
1)Δεν ηταν ουτε αυτο. Στο PPV που εννοω εγω ο Undertaker κερδιζει. Αλλος ηταν ο λογος. Για να σου δωσω ενα hint(πιο πολυ σ εσενα επειδη γραφεις πιο συχνα εδω και ισως μπορεις να πιασεις πιο ευκολα τη λογικη που σκεφτομαι), το Brock Lesnar δεν τον αντιπαθησα(βεβαια δεν ειχα παρακολουθησει εκεινα τα ματς οταν εγιναν, αλλα καποια χρονια αργοτερα)...


Great Amercan Bash 2004 με την controversial decision που εδωσε τιτλο στον JBL στο Texas Bull Rope match με τον Eddie.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 25 2011, 13:28 ) *
2)Τις τελευταιες 3 εβδομαδες το επεισοδιο του Smackdown κατεβαινει ολοκληρο το Σαββατο το πρωι. Φαινεται οτι κατι αλλαξε με την προβολη στο εξωτερικο(Αυστραλια κυριως) και προβαλλεται η international version που ειναι 45λεπτη. Αυτη ειναι διαθεσιμη τις Παρασκευες, δεν ηταν ομως χτες. Περιλαμβανει μονο τα ματς. Για να κατεβασουμε τη full version περιμενουμε να προβληθει απο το SyFy στις ΗΠΑ. Aυτα τα νεοτερα μεχρι να αλλαξει κατι.

Kαι ομως λιγο μετα αφου ποσταρα χτες βραδυ ανεβηκε το επεισοδιο.Μια περιπου ωρα ΠΡΙΝ αρχισει η μεταδοση του στην Αμερικανικη τηλεοραση.Μιλαω για κανονικη βερσιον,οχι international.


Ασχετο αλλα ποτε θα κατεβασουν Tyler Black στο WWE?Κοντευει να σαπισει στο FCW... 68.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(morrison @ Jun 25 2011, 16:08 ) *
Great Amercan Bash 2004 με την controversial decision που εδωσε τιτλο στον JBL στο Texas Bull Rope match με τον Eddie.


thumbsup.gif
Ενας ακομα λογος που μου εγινε τοσο αντιπαθης ο JBL ηταν οτι ηταν η πρωτη αλλαγη τιτλου που ειχε γινει την περιοδο που ξαναρχισα να παρακολουθω και ειδικα εναντιον του Eddie που τον συμπαθησα αμεσως.

Χρωσταω ενα λινκ. Eπειδη εσυ εχεις πει οτι εχεις ολα τα PPV, θα βαλω τα λινκς στο τελος για οποιον θελει.

QUOTE(morrison @ Jun 25 2011, 16:08 ) *
Kαι ομως λιγο μετα αφου ποσταρα χτες βραδυ ανεβηκε το επεισοδιο.Μια περιπου ωρα ΠΡΙΝ αρχισει η μεταδοση του στην Αμερικανικη τηλεοραση.Μιλαω για κανονικη βερσιον,οχι international.

Ασχετο αλλα ποτε θα κατεβασουν Tyler Black στο WWE?Κοντευει να σαπισει στο FCW... 68.gif


Σοβαρα? Εγω το εψαξα γυρω στις 1 που γυρισα και βρηκα μονο λινκς για online προβολη του επεισοδιου. Μετα δεν κοιταξα παρολο που ημουν μπροστα στο pc ως τις 2.30. Το επεισοδιο που βρηκες απο που ειναι? Μηπως απο καμια αγγλικη τηλεοραση?

1985
Code:
The Wrestling Classic - http://www.fileserve.com/file/JNPJmys
WrestleMania I - http://www.fileserve.com/file/bzJncYw
1986
Code:
WrestleMania II - http://www.fileserve.com/file/4hhAZXU
1987
Code:
WrestleMania III - http://www.fileserve.com/file/ZpeY8nk
Survivor Series 1987 - http://www.fileserve.com/file/JxSqADe
1988
Code:
Royal Rumble 1988 - http://www.fileserve.com/file/WXHYXDX
WrestleMania IV - http://www.fileserve.com/file/mHfJwMt
SummerSlam 1988 - http://www.fileserve.com/file/fjEyz8m
Survivor Series 1988 - http://www.fileserve.com/file/KykJz67
1989
Code:
Royal Rumble 1989 - http://www.fileserve.com/file/qJNXr8X
WrestleMania V - http://www.fileserve.com/file/2wrXqeq
SummerSlam 1989 - http://www.fileserve.com/file/pTVRhsc
Survivor Series 1989 - http://www.fileserve.com/file/3Sx8Atx
1990
Code:
Royal Rumble 1990 - http://www.fileserve.com/file/xwZgdKx
WrestleMania VI - http://www.fileserve.com/file/cYaxhsX
SummerSlam 1990 - http://www.fileserve.com/file/9E6s3ZQ
Survivor Series 1990 - http://www.fileserve.com/file/TFdXHvy
1991
Code:
Royal Rumble 1991 -
http://www.fileserve.com/file/kyY6eaE
http://www.fileserve.com/file/afkjAe5
http://www.fileserve.com/file/G5BE3d6
WrestleMania VII - http://www.fileserve.com/file/7pPrV6y
SummerSlam 1991 - http://www.fileserve.com/file/2zMpUuh
Survivor Series 1991 - http://www.fileserve.com/file/bpACEGU
1992
Code:
Royal Rumble 1992 -http://www.fileserve.com/file/h75zdD7
WrestleMania VIII - http://www.fileserve.com/file/eDW2WFs
SummerSlam 1992 - http://www.fileserve.com/file/bDNtrta
Survivor Series 1992 - http://www.fileserve.com/file/zXGmNfA
1993
Code:
Royal Rumble 1993 - http://www.fileserve.com/file/HgjXBjN
WrestleMania IX - http://www.fileserve.com/file/pM8GZqw
King of The Ring 1993 - http://www.fileserve.com/file/saF4q6s
SummerSlam 1993 - http://www.fileserve.com/file/PKyesm4
Survivor Series 1993 -
http://www.fileserve.com/file/qYcWk3a
http://www.fileserve.com/file/fYJxxFr
http://www.fileserve.com/file/mMPHBMm
1994
Code:
Royal Rumble 1994 - http://www.fileserve.com/file/n9kGZdh
WrestleMania X - http://www.fileserve.com/file/UEHBGB2
King of The Ring 1994 -
http://www.fileserve.com/file/2mtRnF9
http://www.fileserve.com/file/263KMR5
http://www.fileserve.com/file/nD3YNjf
SummerSlam 1994 - http://www.fileserve.com/file/vWdYMzY
Survivor Series 1994 - http://www.fileserve.com/file/EfP3ePM
1995
Code:
Royal Rumble 1995 - http://www.fileserve.com/file/Vb6Scpm
WrestleMania XI - http://www.fileserve.com/file/MBm77Hb
In Your House 1: Premiere - http://www.fileserve.com/file/7PhDrtW
King of The Ring 1995 - http://www.fileserve.com/file/JzznQ93
In Your House 2: The Lumberjacks - http://www.fileserve.com/file/tHhE2hb
SummerSlam 1995 - http://www.fileserve.com/file/GHGeJzn
In Your House 3: Triple Header - http://www.fileserve.com/file/fVW6aAB
In Your House 4: Great White North - http://www.fileserve.com/file/3Vb6jTu
Survivor Series 1995 -http://www.fileserve.com/file/njqBYeN
In Your House 5: Seasons Beatings - http://www.fileserve.com/file/PvYvHmp
1996
Code:
Royal Rumble 1996 - http://www.fileserve.com/file/ugveaUJ
In Your House 6: Rage In The Cage - http://www.fileserve.com/file/UZAdyXu
WrestleMania XII - http://www.fileserve.com/file/42NrS4Y
In Your House 7: Good Friends, Better Enemies - http://www.fileserve.com/file/kR5AaDe
In Your House 8: Beware of Dog - http://www.fileserve.com/file/F6UGcG5
King of The Ring 1996 -
http://www.fileserve.com/file/FEShgUC
http://www.fileserve.com/file/dvq83Yb
In Your House 9: International Incident - http://www.fileserve.com/file/bzUAYXH
SummerSlam 1996 - http://www.fileserve.com/file/37vbDpQ
In Your House 10: Mind Games - http://www.fileserve.com/file/a3j57Pc
In Your House 11: Buried Alive - http://www.fileserve.com/file/GNB9HtA
Survivor Series 1996 - http://www.fileserve.com/file/FpK4ysX
In Your House 12: It's Time - http://www.fileserve.com/file/AgP3d2K
1997
Code:
Royal Rumble 1997 -
http://www.fileserve.com/file/HQ5RbXs
http://www.fileserve.com/file/3PG8rGU
http://www.fileserve.com/file/h7dAQs9
In Your House 13: Final Four - http://www.fileserve.com/file/jyD9C6f
WrestleMania XIII - http://www.fileserve.com/file/YkA8QKU
In Your House 14: Revenge of The Taker - http://www.fileserve.com/file/GPEVgsV
In Your House 15: A Cold Day In Hell - http://www.fileserve.com/file/kSS8wdc
King of The Ring 1997 -http://www.fileserve.com/file/6mBd2Rf
In Your House 16: Canadian Stampede - http://www.fileserve.com/file/bp3XGcD
SummerSlam 1997 - http://www.fileserve.com/file/YuSh6CQ
In Your House 17: Ground Zero - http://www.fileserve.com/file/z9VVRjx
One Night Only (UK PPV) - http://www.fileserve.com/file/suJS3Wj
In Your House 18: Bad Blood - http://www.fileserve.com/file/jrgJ9kD
Survivor Series 1997 - http://www.fileserve.com/file/wdFnbAG
In Your House 19: DeGeneration X - http://www.fileserve.com/file/DcVkzgh
1998
Code:
Royal Rumble 1998 - http://www.fileserve.com/file/ZxctAMz
In Your House 20: No Way Out of Texas - http://www.fileserve.com/file/CS35ReK
WrestleMania XIV - http://www.fileserve.com/file/qE9ttvV
In Your House 21: Unforgiven - http://www.fileserve.com/file/VfVgQ54
In Your House 22: Over The Edge - http://www.fileserve.com/file/h3CdT6m
King of The Ring 1998 - http://www.fileserve.com/file/3wkHeFm
In Your House 23: Fully Loaded - http://www.fileserve.com/file/x7ny55f
SummerSlam 1998 - http://www.fileserve.com/file/xz598WN
In Your House 24: Breakdown - http://www.fileserve.com/file/mgR6YtD
In Your House 25: Judgment Day - http://www.fileserve.com/file/bNVrckx
Survivor Series 1998 - http://www.fileserve.com/file/BYt8zUD
In Your House 26: Rock Bottom - http://www.fileserve.com/file/jaH6BTD
1999
Code:
Royal Rumble 1999 - http://www.fileserve.com/file/yMZfXd5
In Your House 27: St. Valentine's Day Massacre - http://www.fileserve.com/file/agusWmF
WrestleMania XV - http://www.fileserve.com/file/wQ7fCzT
In Your House 28: Backlash - http://www.fileserve.com/file/g4rTdNj
Over The Edge 1999 - http://www.fileserve.com/file/kSndWBE
King of The Ring 1999 - http://www.fileserve.com/file/XpMKeBA
Fully Loaded 1999 - http://www.fileserve.com/file/RMGErBp
SummerSlam 1999 - http://www.fileserve.com/file/BqWgXYV
Unforgiven 1999 - http://www.fileserve.com/file/jRu6yJh
No Mercy (UK) - http://www.fileserve.com/file/yVaKcn6
No Mercy 1999 - http://www.fileserve.com/file/XCmWhfa
Survivor Series 1999 -
http://www.fileserve.com/file/8fU83D3
http://www.fileserve.com/file/2pJ4HWm
http://www.fileserve.com/file/A3FjSxY
Armageddon 1999 - http://www.fileserve.com/file/JkXvpRG
2000
Code:
Royal Rumble 2000 - http://www.fileserve.com/file/NV8mBsc
No Way Out 2000 - http://www.fileserve.com/file/cMaq7T3
WrestleMania XVI - http://www.fileserve.com/file/xtcmgdp
Backlash 2000 - http://www.fileserve.com/file/xV2FCTe
Insurrextion 2000 - http://www.fileserve.com/file/sJzXuNk
Judgement Day 2000 - http://www.fileserve.com/file/v8aTSqT
King of The Ring 2000 - http://www.fileserve.com/file/CQFSefa
Fully Loaded 2000 - http://www.fileserve.com/file/k2Vyrz7
SummerSlam 2000 - http://www.fileserve.com/file/CEUy5Uw
Unforgiven 2000 - http://www.fileserve.com/file/N8Qnw8m
No Mercy 2000 - http://www.fileserve.com/file/DwdkXPw
Survivor Series 2000 - http://www.fileserve.com/file/bsUmgPN
Rebellion 2000 - http://www.fileserve.com/file/QwXadjk
Armageddon 2000 - http://www.fileserve.com/file/Z6GSvsG
2001
Code:
Royal Rumble 2001 - http://www.fileserve.com/file/m4R34fJ
No Way Out 2001 - http://www.fileserve.com/file/Mfz5zDW
WrestleMania X7 - http://www.fileserve.com/file/K3fjNqw
Backlash 2001 - http://www.fileserve.com/file/hvKdXX9
Insurrextion 2001 - http://www.fileserve.com/file/BhhhBqx
Judgment Day 2001 - http://www.fileserve.com/file/qXKHeZB
King of The Ring 2001 - http://www.fileserve.com/file/jRRbzd3
Invasion 2001 - http://www.fileserve.com/file/FXs99Yz
SummerSlam 2001 - http://www.fileserve.com/file/VVfsKa8
Unforgiven 2001 - http://www.fileserve.com/file/gQYQWZs
No Mercy 2001 - http://www.fileserve.com/file/M2VrZz2
Rebellion 2001 - http://www.fileserve.com/file/QkYvXbf
Survivor Series 2001 - http://www.fileserve.com/file/S4hBY4s
Vengeance 2001 - http://www.fileserve.com/file/JhThjZJ
2002
Code:
Royal Rumble 2002 - http://www.fileserve.com/file/aR6qjGF
No Way Out 2002 - http://www.fileserve.com/file/weGjC3t
WrestleMania X8 -
http://www.fileserve.com/file/uWD42Vu
http://www.fileserve.com/file/GngZ7ab
Backlash 2002 - http://www.fileserve.com/file/X5CZJeS
Insurrextion 2002 - http://www.fileserve.com/file/AFn6B3A
Judgment Day 2002 - http://www.fileserve.com/file/XHtYxVw
King of The Ring 2002 - http://www.fileserve.com/file/v9JkvRg
Vengeance 2002 - http://www.fileserve.com/file/wNeFvQB
Global Warning Tour - http://www.fileserve.com/file/XrbMWaB
SummerSlam 2002 - http://www.fileserve.com/file/sQnYAW6
Unforgiven 2002 - http://www.fileserve.com/file/WMsZmwM
No Mercy 2002 - http://www.fileserve.com/file/ePZMZBy
Rebellion 2002 - http://www.fileserve.com/file/vF3c3PP
Survivor Series 2002 - http://www.fileserve.com/file/gRvRbzP
Armageddon 2002 - http://www.fileserve.com/file/engrTfk
2003
Code:
Royal Rumble 2003 - http://www.fileserve.com/file/vaXGXSA
No Way Out 2003 - http://www.fileserve.com/file/qPa4MKz
WrestleMania XIX -
http://www.fileserve.com/file/FpVyfB7
http://www.fileserve.com/file/y8HeUDE
Backlash 2003 - http://www.fileserve.com/file/QY58nCJ
Insurrextion 2003 - http://www.fileserve.com/file/jqYVTwQ
Judgment Day 2003 - http://www.fileserve.com/file/w3p3AgG
Vengeance 2003 - http://www.fileserve.com/file/SvxeXM5
Bad Blood 2003 - http://www.fileserve.com/file/83wZdAN
SummerSlam 2003 - http://www.fileserve.com/file/KcBsksY
Unforgiven 2003 - http://www.fileserve.com/file/269Jfua
No Mercy 2003 - http://www.fileserve.com/file/zdJ8tuT
Survivor Series 2003 - http://www.fileserve.com/file/ZpJQgjc
Armageddon 2003 - http://www.fileserve.com/file/sRq2Sm9
2004
Code:
Royal Rumble 2004 - http://www.fileserve.com/file/jsja7Ec
No Way Out 2004 - http://www.fileserve.com/file/ADsFUWS
WrestleMania XX -
http://www.fileserve.com/file/kyfGHpv
http://www.fileserve.com/file/sYjrZVh
Backlash 2004 - http://www.fileserve.com/file/pW7Srav
Judgment Day 2004 - http://www.fileserve.com/file/Y2eqbtK
Bad Blood 2004 - http://www.fileserve.com/file/2QaBMQg
The Great American Bash 2004 - http://www.fileserve.com/file/WNhdyHe
Vengeance 2004 - http://www.fileserve.com/file/jys3h9B
SummerSlam 2004 - http://www.fileserve.com/file/h2tmRxh
Unforgiven 2004 - http://www.fileserve.com/file/GTmq5ZC
No Mercy 2004 - http://www.fileserve.com/file/JafArTX
Taboo Tuesday 2004 - http://www.fileserve.com/file/Tn2vyNZ
Survivor Series 2004 - http://www.fileserve.com/file/yP5r9Ad
Armageddon 2004 - http://www.fileserve.com/file/qpG9FCT
2005
Code:
New Years Revolution 2005 - http://www.fileserve.com/file/eaFgJvN
Royal Rumble 2005 - http://www.fileserve.com/file/AxvZdcq
No Way Out 2005 - http://www.fileserve.com/file/nMSPNuN
WrestleMania 21 -
http://www.fileserve.com/file/tcZ4EM3
http://www.fileserve.com/file/DWEx49T
Backlash 2005 - http://www.fileserve.com/file/MwHqxNh
Judgment Day 2005 - http://www.fileserve.com/file/PqPksA2
ECW One Night Stand 2005 - http://www.fileserve.com/file/KCfATHC
Vengeance 2005 - http://www.fileserve.com/file/6PUqWgx
The Great American Bash 2005 - http://www.fileserve.com/file/MrJjm9D
SummerSlam 2005 - http://www.fileserve.com/file/m6aNQRD
Unforgiven 2005 - http://www.fileserve.com/file/GHfKh4S
Taboo Tuesday 2005 - http://www.fileserve.com/file/ZYgGK4A
No Mercy 2005 - http://www.fileserve.com/file/EfJpucf
Survivor Series 2005 - http://www.fileserve.com/file/Y3sAUBT
Armageddon 2005 - http://www.fileserve.com/file/ZWuqJam
2006
Code:
New Years Revolution 2006 - http://www.fileserve.com/file/QkSNEfH
Royal Rumble 2006 - http://www.fileserve.com/file/Xch6B9t
No Way Out 2006 - http://www.fileserve.com/file/sBNFNWu
WrestleMania 22 -
http://www.fileserve.com/file/SmSgvkZ
http://www.fileserve.com/file/rq58QWr
http://www.fileserve.com/file/Nd2HdK7
Backlash 2006 - http://www.fileserve.com/file/62D9JN8
Judgment Day 2006 - http://www.fileserve.com/file/YcHNafp
ECW One Night Stand 2006 - http://www.fileserve.com/file/xAumY4g
Vengeance 2006 - http://www.fileserve.com/file/4TVnZvV
The Great American Bash 2006 - http://www.fileserve.com/file/s8VYSVJ
SummerSlam 2006 - http://www.fileserve.com/file/QyBZSHJ
Unforgiven 2006 - http://www.fileserve.com/file/Hzt3bXA
No Mercy 2006 - http://www.fileserve.com/file/ybJCkXM
Cyber Sunday 2006 - http://www.fileserve.com/file/zxFxQSY
Survivor Series 2006 - http://www.fileserve.com/file/VACg4Ay
ECW December To Dismember 2006 - http://www.fileserve.com/file/EKMwH5n
Armageddon 2006 - http://www.fileserve.com/file/EB5SyA8
2007
Code:
New Years Revolution 2007 - http://www.fileserve.com/file/gHyRA7K
Royal Rumble 2007 - http://www.fileserve.com/file/rMxbXQv
No Way Out 2007 - http://www.fileserve.com/file/npAdGvd
WrestleMania 23 -
http://www.fileserve.com/file/S9zH3pu
http://www.fileserve.com/file/FARGKxP
Backlash 2007 - http://www.fileserve.com/file/2TCawET
Judgement Day 2007 - http://www.fileserve.com/file/9PY6Ysa
One Night Stand 2007 - http://www.fileserve.com/file/cz9qJ8y
Vengeance/Night of Champions 2007 - http://www.fileserve.com/file/uSyBnbs
The Great American Bash 2007 - http://www.fileserve.com/file/8T5H7UF
SummerSlam 2007 - http://www.fileserve.com/file/k72aZha
Unforgiven 2007 - http://www.fileserve.com/file/yNXZjkA
No Mercy 2007 - http://www.fileserve.com/file/fVd8cW9
Cyber Sunday 2007 - http://www.fileserve.com/file/JSEjuVN
Survivor Series 2007 - http://www.fileserve.com/file/YAdtJjT
Armageddon 2007 - http://www.fileserve.com/file/fmcjrvH
2008
Code:
Royal Rumble 2008 - http://www.fileserve.com/file/S5mc8A4
No Way Out 2008 - http://www.fileserve.com/file/yWhYvvg
WrestleMania 24 - http://www.fileserve.com/file/Wy8VgHu
http://www.fileserve.com/file/aFDd7CS
Backlash 2008 - http://www.fileserve.com/file/hdPpCjA
Judgement Day 2008 - http://www.fileserve.com/file/7Y57Fhm
One Night Stand 2008 - http://www.fileserve.com/file/d5T8naG
Night of Champions 2008 - http://www.fileserve.com/file/8eRgvHn
The Great American Bash 2008 - http://www.fileserve.com/file/K6zxePd
SummerSlam 2008 - http://www.fileserve.com/file/ARuv28q
Unforgiven 2008 - http://www.fileserve.com/file/ZfA7Qxd
No Mercy 2008 - http://www.fileserve.com/file/uF6W7jY
Cyber Sunday 2008 - http://www.fileserve.com/file/xAt883e
Survivor Series 2008 - http://www.fileserve.com/file/7sU8jjh
Armageddon 2008 - http://www.fileserve.com/file/HAfY4Gu
2009
Code:
Royal Rumble 2009 - http://www.fileserve.com/file/dJdygfA
No Way Out 2009 - http://www.fileserve.com/file/w6sJN3a
WrestleMania 25 - http://www.fileserve.com/file/uJTSQAt
Backlash 2009 - http://www.fileserve.com/file/EbKtWCn
Judgment Day 2009 - http://www.fileserve.com/file/2jJRrZ6
Night of Champions 2009 - http://www.fileserve.com/file/ZdyXWHp
Extreme Rules 2009 - http://www.fileserve.com/file/srp4uSP
The Bash 2009 - http://www.fileserve.com/file/avcSMKP
SummerSlam 2009 - http://www.fileserve.com/file/gFgdmtU
Breaking Point 2009 - http://www.fileserve.com/file/Xj7nAUy
Hell In A Cell 2009 - http://www.fileserve.com/file/Az3QByJ
Bragging Rights 2009 - http://www.fileserve.com/file/GZferBC
Survivor Series 2009 - http://www.fileserve.com/file/Z3tXpPV
TLC 2009 - http://www.fileserve.com/file/PdwbPf9
2010
Code:
Royal Rumble 2010 - http://www.fileserve.com/file/aDMWF7U
Elimination Chamber 2010 - http://www.fileserve.com/file/kPUsNKB
WrestleMania 26 - http://www.fileserve.com/file/pwVYHvs
Extreme Rules 2010 - http://www.fileserve.com/file/yRkpJDd
Over The Limit 2010 - http://www.fileserve.com/file/R8qQBAE
Fatal 4 Way 2010 - http://www.fileserve.com/file/YhyTG3u
Money In The Bank 2010 - http://www.fileserve.com/file/7JYHhD4
SummerSlam 2010 - http://www.fileserve.com/file/TFkCUfW
Night of Champions 2010 - http://www.fileserve.com/file/5DB26Vh
Hell In A Cell 2010 - http://www.fileserve.com/file/wNVPReN
Bragging Rights 2010 - http://www.fileserve.com/file/PGYxVD3
Survivor Series 2010 - http://www.fileserve.com/file/4wZvktq
TLC 2010 - http://www.fileserve.com/file/aQuRKq8
HLR CENATION
Μολις ειδα το SD.

O Σιν Καρα για μια ακομα φορα φοβερος.Δεν μου αρεσει ομως η μάσκα του.Δεν φαίνονται καθόλου τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.Είναι σαν τον Σουεσαιντ.

Κατά t αλλα με ξενέρωσε το main event.
Καθαρή νίκη του Ροουντς.

ΥΓ Χθες βραδυ είδα τις wm1 και wm 2.Μπορεί τα χτυπήματα να μην ήταν αληθοφανή,μπορει η σκηνοθεσια να ήταν για κλάματα ,μπορεί να ήταν καλτ όμως ήταν πανεmομορφες wm.

Τωρα λεω να παρω την 3 που από αυτά που διαβάζω σε αμερικανικα σαιτ ήταν η καλύτερη wm όλων των εποχών.

ΥΓ2
θησαυροφυλάκιο το post του TWISM. 77.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(HLR CENATION @ Jun 25 2011, 19:22 ) *
Μολις ειδα το SD.

O Σιν Καρα για μια ακομα φορα φοβερος.Δεν μου αρεσει ομως η μάσκα του.Δεν φαίνονται καθόλου τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.Είναι σαν τον Σουεσαιντ.

Κατά t αλλα με ξενέρωσε το main event.
Καθαρή νίκη του Ροουντς.

ΥΓ Χθες βραδυ είδα τις wm1 και wm 2.Μπορεί τα χτυπήματα να μην ήταν αληθοφανή,μπορει η σκηνοθεσια να ήταν για κλάματα ,μπορεί να ήταν καλτ όμως ήταν πανεmομορφες wm.

Τωρα λεω να παρω την 3 που από αυτά που διαβάζω σε αμερικανικα σαιτ ήταν η καλύτερη wm όλων των εποχών.


Για μενα οι καλυτερες ηταν η 16 και η 17. Μου αρεσαν επισης η 20 και η 21. Απο παλιοτερες θα ξεχωριζα και την 6 μαζι με την 3. Δες τα λινκς απο πανω αν θελεις να κατεβασεις οτιδηποτε. Μεχρι στιγμης δουλευουν ολα, εγω κατεβασα οτι μου ελειπε τον τελευταιο μηνα.
Το Smackdown το βλεπω τωρα, δεν εχω ακομα αποψη.
morrison
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 25 2011, 19:18 ) *
Σοβαρα? Εγω το εψαξα γυρω στις 1 που γυρισα και βρηκα μονο λινκς για online προβολη του επεισοδιου. Μετα δεν κοιταξα παρολο που ημουν μπροστα στο pc ως τις 2.30. Το επεισοδιο που βρηκες απο που ειναι? Μηπως απο καμια αγγλικη τηλεοραση?

Νομιζω ναι,αφου εχει το σημα του SkySports2.
Δεν εχω ολα τα PPV.Εχω ολα απο Wrestlemania,Survivor,Summerslam,Rumble.

O Chavo Guerrero δεν ανηκει πια στο WWE.
Και το σεντονι που ανεβασε στο Twitter,

Yes, it's true. My release is the big news I was talking about. But let's get something straight. I asked for my release. I was just tired..Of not being used correctly. Just cuz u can make other ppl look good, doesn't mean they should just have u lose to them. The same thing...Happened to Eddie. After being champ, they still had him working mid card status. Being a Guerrero, we've been taught since diapers to get..The most out of ppl & matches. It's our gift, but also our curse. WWE has always used us to make other ppl look good. It all comes down to Being happy. I was not happy in WWE anymore. I had a smile on my face last night though when I got my release though! smile.gif now it's time for For me to start being a Guerrero again, and start kicking ass again, be able to tell stories in the ring like u know we can. smile.gif win or lose I will never go back to the place WWE put me in. I will never go back to being under utilized and watching ppl who suck get bigger "pushes" Than me! Thank u to all of u who stuck by me & kept reminding me, I was better than that! smile.gif stay tuned.. Big things coming!! Now I wil Really be able to entertain u! smile.gif like me or hate me, 1 thing I have always tried to do is entertain u and give u fans your $ worth. Even if My hands were tied most of the time. I love u all and can't wait for the future!! So happy. smile.gif
I know it may sound like it, but I've got no hard feelings toward the WWE. I've just been unhappy there for a long time & if you have Watched the show, u will no why. I made a lot of money, but I'm better than just cashing a paycheck. I wish no hard feelings toward the WWE& Want to see them and all my friends there succeed! I love wrestling & want nothing but wrestling to get better & bigger. U fans deserve.Nothing but a great show and great stories& athleticism for staying so true to wrestling. It's in my blood & always will be. smile.gif
People asking what I'm gonna do now..I'm gonna stay home and be a Dad. smile.gif going to watch my son's football practice now. smile.gif Happy!


(γραφει ακομα ο θεουλης,δεν εχει τελειωσει ακομα...
https://twitter.com/#!/mexwarrior )

Την αποψη μου για τον Chavo την εχω γραψει πολλες φορες,νομιζω οτι πηρε την σωστη αποφαση.
T.W.Is.M.
QUOTE(morrison @ Jun 25 2011, 19:50 ) *
Νομιζω ναι,αφου εχει το σημα του SkySports2.
Δεν εχω ολα τα PPV.Εχω ολα απο Wrestlemania,Survivor,Summerslam,Rumble.

O Chavo Guerrero δεν ανηκει πια στο WWE.
Και το σεντονι που ανεβασε στο Twitter,

Yes, it's true. My release is the big news I was talking about. But let's get something straight. I asked for my release. I was just tired..Of not being used correctly. Just cuz u can make other ppl look good, doesn't mean they should just have u lose to them. The same thing...Happened to Eddie. After being champ, they still had him working mid card status. Being a Guerrero, we've been taught since diapers to get..The most out of ppl & matches. It's our gift, but also our curse. WWE has always used us to make other ppl look good. It all comes down to Being happy. I was not happy in WWE anymore. I had a smile on my face last night though when I got my release though! smile.gif now it's time for For me to start being a Guerrero again, and start kicking ass again, be able to tell stories in the ring like u know we can. smile.gif win or lose I will never go back to the place WWE put me in. I will never go back to being under utilized and watching ppl who suck get bigger "pushes" Than me! Thank u to all of u who stuck by me & kept reminding me, I was better than that! smile.gif stay tuned.. Big things coming!! Now I wil Really be able to entertain u! smile.gif like me or hate me, 1 thing I have always tried to do is entertain u and give u fans your $ worth. Even if My hands were tied most of the time. I love u all and can't wait for the future!! So happy. smile.gif
I know it may sound like it, but I've got no hard feelings toward the WWE. I've just been unhappy there for a long time & if you have Watched the show, u will no why. I made a lot of money, but I'm better than just cashing a paycheck. I wish no hard feelings toward the WWE& Want to see them and all my friends there succeed! I love wrestling & want nothing but wrestling to get better & bigger. U fans deserve.Nothing but a great show and great stories& athleticism for staying so true to wrestling. It's in my blood & always will be. smile.gif
People asking what I'm gonna do now..I'm gonna stay home and be a Dad. smile.gif going to watch my son's football practice now. smile.gif Happy!


(γραφει ακομα ο θεουλης,δεν εχει τελειωσει ακομα...
https://twitter.com/#!/mexwarrior )

Την αποψη μου για τον Chavo την εχω γραψει πολλες φορες,νομιζω οτι πηρε την σωστη αποφαση.



Κριμα παντως γιατι ειναι πολυ αξιολογος wrestler και μπορουσε να χρησιμοποιηθει πολυ καλυτερα. Επεσε θυμα της γενικοτερης κινησης υπερ των νεων τον τελευταιο χρονο και οχι μονο αυτο. Εχει δικιο ο Chavo και απο τη δικη του πλευρα καλα εκανε. Μου κανει εντυπωση μαλιστα οτι εχει παρει μια καλη ιστορια ο Christian που δεν ειναι και νεος πια, σε μια περιοδο που προωθουνται μονο νεοι.
Οσο για τα PPV, ευκαιρια να κατεβασεις τα παντα. Εμενα μου τελειωσε ο εξωτερικος σκληρος δισκος και πρεπει να παρω καινουριο για να τα χωρεσω ολα! Σε λιγο καιρο λεω να ξεκινησω και το WCW! wink.gif
morrison
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 25 2011, 20:04 ) *
Κριμα παντως γιατι ειναι πολυ αξιολογος wrestler και μπορουσε να χρησιμοποιηθει πολυ καλυτερα. Επεσε θυμα της γενικοτερης κινησης υπερ των νεων τον τελευταιο χρονο και οχι μονο αυτο. Εχει δικιο ο Chavo και απο τη δικη του πλευρα καλα εκανε. Μου κανει εντυπωση μαλιστα οτι εχει παρει μια καλη ιστορια ο Christian που δεν ειναι και νεος πια, σε μια περιοδο που προωθουνται μονο νεοι.
Οσο για τα PPV, ευκαιρια να κατεβασεις τα παντα. Εμενα μου τελειωσε ο εξωτερικος σκληρος δισκος και πρεπει να παρω καινουριο για να τα χωρεσω ολα! Σε λιγο καιρο λεω να ξεκινησω και το WCW! wink.gif


Μαλλον τα εγραψε ολα ο Chavo,δεν εχει προσθεσει κατι το τελευταιο μισαωρο... smile.gif

Eνταξει ολοι ξερουμε οτι και ο Christian απο σποντα βρεθηκε εκει.

Ο εξωτερικος σκληρος 1Τ εχει γεμισει απο αυτα που ειπα παραπανω,ολα τα ppv απο το 2007 και μετα,ολα τα UFC,ολα τα Pride,ολα τα Strikeforce συν καποια σκορπια πραγματα απο εδω και απο εκει.
Τα παντα δυσκολο να τα κατεβασω αλλα μπορει να προσθεσω καποια μεμονωμενα(και καπως δυσευρετα) ppv.
captain charisma
απο 2002 μεχρι 2009 εχω ολα τα ppv κατεβασμενα..και μερικα οπως του 2003,04,07,08 τα εχω μετατρεψει σε dvd μορφη ωστε να τα δω στην τβ...απο 2010 και μετα μονα τα rumble κ τις μανιες εχω κατεβασει..πλεον βαρεθηκα να κατεβασω με αυτα που γινονται τα τελευταια 2 χρονια...
morrison
QUOTE(captain charisma @ Jun 25 2011, 20:38 ) *
απο 2002 μεχρι 2009 εχω ολα τα ppv κατεβασμενα..και μερικα οπως του 2003,04,07,08 τα εχω μετατρεψει σε dvd μορφη ωστε να τα δω στην τβ...απο 2010 και μετα μονα τα rumble κ τις μανιες εχω κατεβασει..πλεον βαρεθηκα να κατεβασω με αυτα που γινονται τα τελευταια 2 χρονια...

Δεν εχεις αδικο.
Κατι Capitol Punishment για παραδειγμα θα τα σβησω,να κανουμε και οικονομια χωρου.... wink.gif
T.W.Is.M.
Γιατι τετοια απαξιωση για τα τελευταια? Κι εμενα με πιανει νοσταλγια οταν βλεπω PPV απ το 2005 πχ και βλεπω Eddie Guerrero, Κurt Angle, Batista, Chris Jericho, Chris Benoit κλπ αλλα σε 5 χρονια μπορει καποιος να βλεπει PPV του 2010-2011 και να λεει "¨κοιτα, τοτε ειχαν Undertaker, Triple H, Edge, Rey Mysterio και ειχαν καποιους οπως ο Wade Barrett, o Dolph Ziggler και ο Sin Cara σε μικροτερους ρολους και τωρα αυτοι παιζουν για τους μεγαλους τιτλους".
Ιστοριες δεν υπαρχουν για τους midcarders και για τις tag teams(τι ιστοριες δηλαδη, εδω δεν υπαρχουν tag teams), αλλα θυμαται κανεις τι ακριβως γινοταν το 2004 πχ, ή ακομα περισσοτερο το 2000? Εγω δε θυμαμαι, αλλα εχω μια αμφιβολια αν τα μικροτερα ονοματα ειχαν καλες ιστοριες. Σιγουρα δε θα ταν τοσο ασχημα οπως τωρα γι αυτους, αλλα δε φανταζομαι να ειχαν και τα σεναρια που εχουν τωρα τα πρωτα ονοματα.
Και παλιοτερα θυμαμαι μια κοντρα Kane vs Jericho αν δεν κανω λαθος, που ξεκινησε απο εναν καφε που χυθηκε κατα λαθος πανω στον Kane. Πιο αστειο λογο για κοντρα δε θυμαμαι...
HLR CENATION
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 25 2011, 22:32 ) *
.
Και παλιοτερα θυμαμαι μια κοντρα Kane vs Jericho αν δεν κανω λαθος, που ξεκινησε απο εναν καφε που χυθηκε κατα λαθος πανω στον Kane. Πιο αστειο λογο για κοντρα δε θυμαμαι...


Θυμαμαι κατι παρομοιο το 2007 οταν ηρθε σε κοντρα ο Τζερικο με το φιλο σου τον JBL otan sto armagedon του ειχε χυσει παλι τον καφε.Μετα κρατησε μεχρι το no way out 08 και μαλιστα πηγε καλα.
T.W.Is.M.
QUOTE(HLR CENATION @ Jun 25 2011, 22:57 ) *
Θυμαμαι κατι παρομοιο το 2007 οταν ηρθε σε κοντρα ο Τζερικο με το φιλο σου τον JBL otan sto armagedon του ειχε χυσει παλι τον καφε.Μετα κρατησε μεχρι το no way out 08 και μαλιστα πηγε καλα.


Ναι, το θυμαμαι. Δεν ηταν ακριβως για τον καφε, αλλα για το οτι πανω στο ματς εναντιον του Randy Orton ο Jericho ειχε πεσει πανω στο JBL που ηταν σχολιαστης τοτε και μετα ο JBL του επιτεθηκε μεσα στο ρινγκ και απο τοτε ξαναρχισε την καριερα του μεχρι τη Wrestlemania 25 και την ηττα σε 25'' απο το Rey Mysterio. Ωραιο ματς... 19.gif
Εκεινο το Armageddon ηταν το πρωτο PPV που ειχα δει χωρις να ξερω αποτελεσματα και το ειδα 1 μερα αφου εγινε. Θυμαμαι ακομα το main event με Batista vs Undertaker vs Edge με τους Hawkins & Ryder να το παιζουν σωσιες του Edge. Πολυ μ αρεσε αυτο το σεναριο και γενικα εβγαζε και γελιο ο τροπος που εβρισκε ο Edge για να κερδιζει. Γι αυτο ηταν σε ολα αυτα τα χρονια(απ το 2004 και μετα) ο αγαπημενος μου heel χαρακτηρας.
Στο μεταξυ, με ολα αυτα για τον Edge θυμηθηκα τον τωρινο αγαπημενο μου heel χαρακτηρα, το CM Punk. Eιχε γραψει λοιπον στο twitter του καποια μηνυματα οτι απ την αρχη της χρονιας ηξερε οτι θα φυγει απ το WWE, οτι απλα ξυπνησε μια μερα και το ηξερε και διαφορα τετοια, ζητουσε απ τον κοσμο να ερθει στο αντιο του στις 17 Ιουλιου(1 μερα πριν ξεκινησει η καλοκαιρινη μου αδεια, οτι πρεπει για να δω το PPV) και υποσχεθηκε οτι θα αποχωρησει "with a bang". Καλα μεχρι εδω και ολα ταιριαζουν με αυτα που ειπε στο τελευταιο RAW. Μονο που το ιδιο ακριβως κειμενο ειχε γραψει τον Ιουνιο του 2005 οταν ηταν να φυγει απο το ROH πριν απο ματς τιτλου και παλι! Τοτε κερδισε τον τιτλο και εμεινε αλλους 2 μηνες...
T.W.Is.M.
Μολις πριν λιγο μου ηρθε μια ιδεα για την ιστορια του ενος MITB match για το επομενο PPV.
Δεν εχω στο μυαλο μου ονοματα, δεν εχει σημασια αλλωστε. Ο μονος περιορισμος ειναι οτι τη μια απ τις δυο βαλιτσες την κερδιζει face. Επειδη το ΜΙΤΒ ταιριαζει περισσοτερο σε heels, πρεπει να γινει κατι διαφορετικο εδω.
Εστω λοιπον οτι μιλαμε για το νικητη του RAW MITB(τον ονομαζω Χ για συντομια). Στους πρωτους μηνες μετα το ΜΙΤΒ ο Χ περιφερεται στο RAW με τη βαλιτσα στο χερι, δινει την εντυπωση οτι ανα πασα στιγμη θα τη χρησιμοποιησει, παρακολουθει αγωνες του πρωταθλητη μαζι με τους σχολιαστες, αλλα δεν κανει τιποτα στο τελος.
Καποια στιγμη το φθινοπωρο μπλεκεται σε μια ιστορια για το US championship. Μενει ετσι απασχολημενος μεχρι το τελος του χρονου, μεχρι που καποια στιγμη χανει τον τιτλο(ολο αυτο μοιαζει χωρις σκοπο, αλλα γινεται για να περναει ο καιρος χωρις να χρησιμοποιει τη βαλιτσα).
Φτανει ο καιρος του Royal Rumble, δεν ειναι καιρος για cash in και αυτο ενισχυεται ακομα περισσοτερο απ το γεγονος οτι ο Χ κερδιζει το Rumble! Εχει λοιπον ενα εγγυημενο ματς τιτλου στη Wrestlemania, γεγονος που εξηγει γιατι δε σκεφτεται να χρησιμοποιησει τη βαλιτσα στο Elimination Chamber. Ισως μαλιστα στο EC μπορει να δημιουργηθει μια μικρη ιστορια με καποιον που θελει να του παρει τη βαλιτσα(με τη λογικη "εσυ εχεις ματς τιτλου στη WM, δεν τη χρειαζεσαι, ενω εγω...") και να βγει νικητης.
Φτανουμε στη Wrestlemania, οπου η κοντρα δεν εχει καμια σχεση με το ΜΙΤΒ. Εκει ο Χ χανει το ματς και ενω θα μπορουσε να εχει αλλη μια ευκαιρια χρησιμοποιωντας τη βαλιτσα, δεν το κανει γιατι δεν εχει κανενα πλεονεκτημα(ως χαμενος ειναι πιο εξαντλημενος απο το νικητη). Εχει αλλη μια ευκαιρια και ετοιμαζεται για τη ρεβανς στο Extreme Rules. Ομως λιγες μερες πριν το PPV γινεται το καθιερωμενο ντραφτ, το οποιο...τον φερνει στο Smackdown! Στο Extreme Rules χανει και παλι το ματς και δεν εχει την ευκαιρια να χρησιμοποιησει το ΜΙΤΒ μετα το τελος του αγωνα(θα μπορουσε να παιξει ενα Steel Cage match και να χασει επειδη ο αντιπαλος βγηκε απ το κλουβι και εφυγε γρηγορα για τα αποδυτηρια με τον τιτλο).
Στο πρωτο Smackdown μετα το ντραφτ βλεπει τον πρωταθλητη εξασθενημενο, ειναι η τελεια ευκαιρια για να χρησιμοποιησει το συμβολαιο στη βαλιτσα. Βγαινει με τη βαλιτσα μεσα σε αποθεωση, αλλα πριν προλαβει να αρχισει το ματς βγαινει ο Teddy Long και του λεει οτι το συμβολαιο που εχει ειναι αποκλειστικα για το RAW και δεν μπορει να χρησιμοποιηθει στο SD. Ταυτοχρονα κανονιζει και ενα tag team match, οπως συνηθως. smiley.gif
Υπαρχει λοιπον μια βαλιτσα με ενα συμβολαιο που δεν μπορει να χρησιμοποιησει και γι αυτο καποιος heel απο το RAW του προτεινει να "αγορασει" τη βαλιτσα, ωστε να τη χρησιμοποιησει αυτος(θα μπορουσε να ειναι ο Alberto del Rio, που ταιριαζει σαν gimmick ή ενας αναβαθμισμενος Ted DiBiase που θα εχει παει στο RAW). Ο Χ αρνειται αλλα μετα απο συνεχομενες επιθεσεις του del Rio(ή οποιουδηποτε εχει αυτο το ρολο) δεχεται να παιξει ενα ματς εναντιον του στο Over the Limit με το νικητη να κερδιζει τη βαλιτσα. Εκει ο Χ κερδιζει και διατηρει τη βαλιτσα του, παρολο που δεν μπορει να τη χρησιμοποιησει.
Στο μεταξυ στο RAW ο πρωταθλητης βρισκεται σε κοντρα με τον ανωνυμο GM(που σιγα μην εχει αποκαλυφθει μεχρι τοτε) και στο τελος του επεισοδιου(1ου μετα το Over the Limit) ο GM του ανακοινωνει οτι την επομενη εβδομαδα θα υπερασπιστει τον τιτλο του εναντιον ενος αγνωστου αντιπαλου. Στο επομενο επεισοδιο λοιπον ο πρωταθλητης βγαινει για ενα promo στο ανοιγμα του σοου. Ο GM τον διακοπτει και του λεει οτι μεσα στην εβδομαδα εκανε μια συμφωνια με τον Teddy Long και προχωρησαν σε μια ανταλλαγη. Το ατομο που ηρθε με ανταλλαγη απο το Smackdown ειναι ο αντιπαλος του για τον τιτλο. Αμεσως παιζει η μουσικη του Χ, ο οποιος χρησιμοποιει το συμβολαιο του ΜΙΤΒ και κερδιζει επιτελους τον τιτλο!

1)Συγχαρητηρια σε οποιον αντεξε να διαβασει το σεντονι.
2)Μια τετοια ιστορια τη θεωρω καλυτερο τροπο για να προωθησει ενα face απο το κλασικο cash in του MITB, που δεν του ταιριαζει αλλωστε.
3)Εννοειται οτι σε ολα τα παραπανω οπου RAW μπορουμε να βαλουμε Smackdown και το αντιστροφο. Το RAW πλεονεκτει μονο στο οτι ειναι live και θα εχει το στοιχειο της εκπληξης στο τελευταιο επεισοδιο, ενω στο Smackdown θα τα μαθουμε ολα 3 μερες πριν.
T.W.Is.M.
Λοιπον? Καμια γνωμη για το χτεσινο τελος του RAW?
morrison
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 28 2011, 16:50 ) *
Λοιπον? Καμια γνωμη για το χτεσινο τελος του RAW?


Tι γνωμη μου να πουμε...
Τα ειπα την προηγουμενη εβδομαδα,
-ειναι ενα σεναριο που ειχαμε αναγκη αυτη την εποχη
-ο CM Punk ειναι ο καλυτερος wrestler/superstar που υπαρχει στον κοσμο.

Το ωραιο ειναι οτι για δευτερη εβδομαδα ο Cena παραμενει αμετοχος σε αυτη την ιστορια και σηκωνει ολο το σεναριο ο Punk.
αν και αυτο θα αλλαξει την επομενη εβδομαδα στο ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟ Raw
T.W.Is.M.
QUOTE(morrison @ Jun 28 2011, 18:28 ) *
Tι γνωμη μου να πουμε...
Τα ειπα την προηγουμενη εβδομαδα,
-ειναι ενα σεναριο που ειχαμε αναγκη αυτη την εποχη
-ο CM Punk ειναι ο καλυτερος wrestler/superstar που υπαρχει στον κοσμο.

Το ωραιο ειναι οτι για δευτερη εβδομαδα ο Cena παραμενει αμετοχος σε αυτη την ιστορια και σηκωνει ολο το σεναριο ο Punk.
αν και αυτο θα αλλαξει την επομενη εβδομαδα στο ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟ Raw


Απορια:
Ειμαστε σιγουροι οτι το ματς θα ειναι Cena vs CM Punk?
Κι αν ο Punk επροκειτο να φυγει στο τελος Ιουνιου και αυτο ηταν ο τροπος που βρηκαν μαζι με το Βινς για να τον βγαλουν απ την τηλεοραση?
Ξερω οτι στο επομενο RAW γινεται triple threat match για το "νεο No1 contender", αλλα αυτο δε με επηρεαζει καθολου. Θα μπορουσε ανετα το ματς στο ΜΙΤΒ να γινει triple threat. Θα εχανε ομως αρκετα η ιστορια.
Δεν εχω διαβασει spoilers για την αλλη εβδομαδα, παρα μονο αυτο που εγραψα παραπανω.

Η κακια της εβδομαδας.
Συμπαθω πολυ το CM Punk, θα ηθελα να παραμεινει και να εχει μεγαλυτερο ρολο(δηλαδη να ειναι πιο συχνα στο παιχνιδι του τιτλου). Ομως το χτεσινο promo εκφραζει απολυτα τους φανς του ιντερνετ και προκειμενου να τους βλεπω να φωναζουν και να διαμαρτυρονται, στο ΜΙΤΒ υποστηριζω John Cena. Η γκρινια τους(ειναι επαγγελματιες γκρινιαρηδες και δεν ξερουν τι θελουν) μου φερνει μεγαλη χαρα.
Οπως λεει και το λαικο ασμα "cause I may be bad but I'm perfectly good at it"... smiley.gif
morrison
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 28 2011, 18:50 ) *
Η κακια της εβδομαδας.
Συμπαθω πολυ το CM Punk, θα ηθελα να παραμεινει και να εχει μεγαλυτερο ρολο(δηλαδη να ειναι πιο συχνα στο παιχνιδι του τιτλου). Ομως το χτεσινο promo εκφραζει απολυτα τους φανς του ιντερνετ και προκειμενου να τους βλεπω να φωναζουν και να διαμαρτυρονται, στο ΜΙΤΒ υποστηριζω John Cena. Η γκρινια τους(ειναι επαγγελματιες γκρινιαρηδες και δεν ξερουν τι θελουν) μου φερνει μεγαλη χαρα.
Οπως λεει και το λαικο ασμα "cause I may be bad but I'm perfectly good at it"... smiley.gif

Δεν ηθελες και πολυ... smiley.gif

Μα στο τελος του επομενου Raw o Vince αποδεχτηκε τον ορο του Cena να επαναφερει τον Punk μονο που προσεθεσε το stipulation οτι αν χασει ο Cena απολυεται.
Αρα δεν εχει καμια σημασια το νο1 contender που προηγηθηκε και το ματς ειναι Cena vs Punk με τον Cena να απολυεται αν χασει.
T.W.Is.M.
QUOTE(morrison @ Jun 28 2011, 18:55 ) *
Δεν ηθελες και πολυ... smiley.gif

Μα στο τελος του επομενου Raw o Vince αποδεχτηκε τον ορο του Cena να επαναφερει τον Punk μονο που προσεθεσε το stipulation οτι αν χασει ο Cena απολυεται.
Αρα δεν εχει καμια σημασια το νο1 contender που προηγηθηκε και το ματς ειναι Cena vs Punk με τον Cena να απολυεται αν χασει.


Τραγικο...
Κατεστρεψαν το καλυτερο ματς του σοου με το να αποκαλυψουν ουσιαστικα το αποτελεσμα. Το ιδιο κι εσυ με αυτο που εγραψες(το οποιο δεν ηξερα), αλλα εσενα σε συγχωρω! tongue.gif
morrison
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 28 2011, 23:15 ) *
Τραγικο...
Κατεστρεψαν το καλυτερο ματς του σοου με το να αποκαλυψουν ουσιαστικα το αποτελεσμα. Το ιδιο κι εσυ με αυτο που εγραψες(το οποιο δεν ηξερα), αλλα εσενα σε συγχωρω! tongue.gif

Πωωω,σορι ρε εσυ...Βασικα ενω διαβασα το ποστ σου δεν προσεξα οτι το μονο που ξερεις ειναι για το triple threat.
Το διαβασα αλλα ηταν σαν να μην,αφηρημενος...
Οποτε θωρησα οτι εισαι φουλ σποιλεριασμενος.

Αν και δεν παει και πολυς καιρος απο τοτε που ο Cena απολυθηκε τελευταια φορα θεωρω και εγω οτι σχεδον αποκαλυψαν τα παντα.Ακολουθει και Summerslam οποτε δεν υπαρχει καν το περιθωριο να παει να γυρισει καμια ταινια γιατι αν ηταν θα πηγαινε μετα το Summerslam.
Περα απο αυτο αφου υπαρχει ηδη θεμα φυγης του ενος,του Punk γιατι να βαλουν και θεμα απολυσης του Cena δεν καταλαβαινω.Χαλανε το σεναριο για εμενα περα απο την αποκαλυψη του νικητη.
morrison
quizzzzzzz:
Tι κοινο εχουν οι Paul Heyman-Joey Styles-CM Punk?
T.W.Is.M.
QUOTE(morrison @ Jun 30 2011, 02:08 ) *
quizzzzzzz:
Tι κοινο εχουν οι Paul Heyman-Joey Styles-CM Punk?


Live κραξιμο στο Βινς κατα τη διαρκεια του RAW. Δεν ξερω μονο κατα ποσο οι αλλοι δυο ηταν εντος σεναριου οπως ο Punk.
morrison
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 30 2011, 18:00 ) *
Live κραξιμο στο Βινς κατα τη διαρκεια του RAW. Δεν ξερω μονο κατα ποσο οι αλλοι δυο ηταν εντος σεναριου οπως ο Punk.

thumbsup.gif


T.W.Is.M.
Χτες ηταν μια ιστορικη ημερα για το Smackdown. Στο χτεσινο επεισοδιο ο Teddy Long δεν κανονισε ενα απ τα κλασικα του tag team match για το τελος του σοου! Να υποθεσω οτι θα επανελθει δριμυτερος την επομενο εβδομαδα και θα οργανωσει ενα 6-man tag team match? tongue.gif
HLR CENATION
Ματσαρα παντως το Κριστιαν vs Σιν Καρα.Δεν ξερω αλλα απο αυτα που ειδα νομιζω οτι το ΜΙΤΒ του SD θα το παρει ο Σειμους.

Τον Μπαρετ παντως τον εχει παρει η κατω βολτα για τα καλα.Οχι να χανει και απο τον Κειν.
morrison
Εγω παλι δεν εχω καταλαβει πως προεκυψε αυτο που κανουν στο Smackdown και βαζουν ξαφνικα αγωνες της προσφατης ιστοριας του σοου.Ειναι μερος καποιας επετειου?
Εν τω μεταξυ βαζουν που βαζουν δεν ριχνουν κανα ματς με αξια...Λιγο πιο παλιο,με καλα ονοματα που εχουν φυγει...
Αλλα πανε και μου δειχνουν Ziggler vs Truth!Την προηγουμενη εβδομαδα εβαλαν ενα tag γυναικειο με Alicia Fox,Beth Phoenix,Melina κτλ.Λες και δεν γινεται να τις βαλουν ολες αυτες να παλεψουν live μιας και σπανιως τις βλεπουμε με τηλεοπτικο χρονο ολες αυτες πλεον...
Οτι να'ναι...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.