Help - Search - Members - Calendar
Full Version: wwe
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81
nikolas12
Σίγουρα δε θα το θεωρήσω δεδομένο. Αν π.χ. ακουστεί για τον Batista θα περιμένω και κάποιον άλλο σίγουρα.
nikolas12
Ξεκινάμε με το Royal Rumble λοιπόν. Πολύ αντι-Cena ακούγεται το κοινό, θα τρολλάρει πάλι ο John.
Το γέλιο του Khali δεν υπάρχει tongue.gif Βάσει αντιδράσεων θα δούμε νωρίς τους Sandow, R-Truth και Khali και κάπου στη μέση τον Swagger. Αποδοκιμασία για τους Rhodes; Κάτι μου λέει ότι αυτό το κοινό θα με εκνευρίσει σήμερα.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δεν τα κατάφεραν οι Usos, η Shield, οι Rey Mysterio & Big Show, οι Real Americans και οι Ryback & Curtis Axel και μπόρεσαν τα παππούδια, οι Old Age Outlaws. Κακό booking έτσι όπως το βλέπω εγώ. Σαν τη νίκη του Rock πέρυσι φαίνεται ότι για να πάρεις τον τίτλο από καλό πρωταθλητή πρέπει να φέρεις κάποιον από την Attitude Era, κάτι που υποβαθμίζει το τωρινό υλικό. Ελπίζω να συνέλθουν και να δώσουν σύντομα πίσω στους Rhodes τον τίτλο.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jan 27 2014, 02:58 ) *
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δεν τα κατάφεραν οι Usos, η Shield, οι Rey Mysterio & Big Show, οι Real Americans και οι Ryback & Curtis Axel και μπόρεσαν τα παππούδια, οι Old Age Outlaws. Κακό booking έτσι όπως το βλέπω εγώ. Σαν τη νίκη του Rock πέρυσι φαίνεται ότι για να πάρεις τον τίτλο από καλό πρωταθλητή πρέπει να φέρεις κάποιον από την Attitude Era, κάτι που υποβαθμίζει το τωρινό υλικό. Ελπίζω να συνέλθουν και να δώσουν σύντομα πίσω στους Rhodes τον τίτλο.


Στέκει σεναριακά μην ξεχνάς πως οι ΝΑΟ ήταν μέλης της D- Generation X άρα συνεχίζεται η κόντρα (σε κάποιο βαθμό) με των Rhodes με τους Authority.Εγώ θέλω να κρατήσουν τις ζώνες μέχρι το eliminarion chamber και την επόμενη μέρα να τις χάσουν από τους Usos.
nikolas12
Ξεκινάμε με την κυρίως κάρτα.

1. Ξεκινάμε με Bryan-Wyatt. Κοίτα αντίδραση για τον Bryan και δες που θα νικήσει ο Batista το Rumble. Αδικία για μένα. Εκτός οι Harper και Rowan! Ωραίο ματς όσο ήταν ο Bryan, με την κυριαρχία του Wyatt το ματς έγινε πολύ μέτριο με απελπιστικά αργό ρυθμό. Αν αυτός γίνει main eventer, τότε από τους αγώνες του θα βλέπω μόνο τα promo.
Νίκη για τον Wyatt. Όχι δεν την άξιζε, αφού μόνο όταν ο Bryan ήταν στο παιχνίδι το ματς έπρεπε να το δεις. Δυστυχώς τα πολύ απλά που είπε ο Twism για πολλές νίκες των heels δεν επηρέασαν τη συγγραφική ομάδα που θα δώσει 4 νίκες σε heels και θα χτίσει το πιο ξενέρωτο main event που θα μπορούσα να σκεφτώ για WM δίνοντας τη νίκη στον Batista. Κρίμα.

O Lesnar στην εξίσωση του μεγάλου πρωταθλήματος δεν κολλάει πουθενά για μένα εκτός κι αν μπει με τον Batista και τον Orton στο main event της WM σε triple threat match.

2. Συνεχίζουμε με Lesnar-Big Show. Περίεργο. Δεν ξεκινάει το ματς, μόνο καρεκλιές στον Big Show. Νοκ άουτ στο ξεκίνημα! Απίστευτη αρχή!
Πολύ γρήγορη νίκη για τον Lesnar. Σεναριακά μου άρεσε πολύ το στήσιμο που δεν ξεκίναγε το ματς και τα σχετικά. Κι άλλες καρεκλιές. Θα τραυματιστεί ο Show ή θα μείνει εκτός λίγο καιρό.

Πάλι υπόνοιες διάλυσης για τη Shield.

3. Στο WWE WHC τώρα. Αν και γενικά μου αρέσει να είναι το RR match το main event ήλπιζα σήμερα να ήταν πριν το ματς τίτλου για να πάω νωρίτερα για ύπνο tongue.gif Μου αρέσει που το κοινό φωνάζει τελείως άλλα ονόματα (Daniel Bryan, Y2J) και δεν ενδιαφέρεται για ακόμα ένα Cena vs Orton που θα τελειώσει προβλέψιμα και αυτό. Tap ο Orton, κάτω ο διαιτητής. Σίγουρη νίκη για Orton τώρα. Απίστευτα προβλέψιμο ματς. Στο ΑΑ του Cena ήξερα ότι ο Orton θα κάνει kick out (ποιος δεν το ήξερε βασικά; ).
Ο αγώνας αρχίζει και γίνεται άψογος. Κλεμμένα finishers, πολλά submissions, εξίσου πολλά near falls. Δηλώνω ανοιχτά κουρασμένος από τα πολλά Cena vs Orton και ότι μέχρι τη μέση δεν εντυπωσιάστηκα, αλλά μετά έμεινα από το φοβερό ρυθμό που επέβαλλαν.
Δυστυχώς μία ακόμα παρέμβαση εμποδίζει τον Cena να πάρει το πρωτάθλημα και το Bray Wyatt vs John Cena για τη WM ξεκινάει να στήνεται. Κουραστικό που κάθε φατρία βάζει στο στόχαστρο της τον Cena όμως. Για ακόμα μία φορά οι μετριότατοι Wyatts χαλάνε έναν ωραίο αγώνα για να στήσουν μία κόντρα που προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα μου αρέσει.

4. Πάμε στο Royal Rumble match. Δεν είμαι και ο πιο πιστός, αλλά προσεύχομαι να υπάρξει επιτέλους μία καλή έκπληξη. 4 heel νίκες, εξισορρόπηση κάρμα με μία καλή έκπληξη!
Best in the world πρώτος. Ανυπομονώ για το 2. Seth Roooollins. Και οι 2 θα είναι αρκετή ώρα μέσα. Όμορφο ξεκίνημα. Όπως είπαμε νωρίς-νωρίς ο Sandow. Αυτός ο Rhodes θα μπει ποτέ μετά το 10; Πάντα νωρίς νωρίς.
Πάει ο Sandow. Δεν θυμάμαι αν ήταν στις επιλογές και στο στοίχημα tongue.gif
Kane. Με 2 αποκλεισμούς γίνεται πρώτος σε αποκλεισμούς στην ιστορία. Άκλαυτος πήγε όμως.
Με Rusev και Kane μικραίνει ο χώρος για πιθανές εκπλήξεις.
Kofi. Για να δούμε τι ακροβατικό μπορεί να κάνει φέτος (επιτέθηκε πρώτα στον face και φίλο του CM Punk; ). Έρχεται το ακροβατικό! Δεν μπορεί! Ξανά τεράστιος!
Έρχεται ο Show Off. Ας ελπίσουμε να είναι η αρχή της επανάκαμψής του και να μην jobberίσει κανά 5λεπτο.
Πρώτη guest έκπληξη ο Kevin Nash αν και είχε ακουστεί. Πλήρης η Shield τώρα. Θα αποκλείσει κόσμο ο Reigns (άρχισε ήδη). Δυστυχώς δεν εκπληρώθηκε η ευχή μου για Ziggler.
Γύρισε ο Celtic Warrior!
Σοβαρά τώρα; El Torito; Και κάνει και αποκλεισμό; Ε φυσικά, ποιος θα φαινόταν ο μόνος δυνατός; Ο Reigns.
Πόσο ακόμα θα αργήσει ο Batista; Να μας πείσει ότι μπορεί να παίξει και λίγη ώρα. Δε νομίζω να έχουμε άλλες εκπλήξεις όπως ο Jericho, γιατί οι υπόλοιπες 7 θέσεις είναι καλυμμένες, αν δεν κάνω λάθος. Και μία θέση που είχανε τη δώσανε στον JBL για να κάνει κι άλλο αποκλεισμό ο Reigns. Στο 28 ο πιθανός νικητής. Για να δούμε τι μπορεί να κάνει. 3 αποκλεισμούς στα γρήγορα ο Batista. Πάντως για τον Xavier Woods και τον Rey Mysterio που είχαν πει ότι θα μπουν και οι 2 τελικά 1 από τους 2 δε θα τα καταφέρει. Ο Rey θα είναι ο τελευταίος λοιπόν.
Πολύ γρήγορα έξω ο Langston. Πολλές αποδοκιμασίες. Σχεδόν μόνο heels μέσα. Μόνο ο Batista έχει πιθανότητες. Τους πετάει έξω ο Reigns και η Shield βαράει διάλυση. Έξω ο Punk. Καμία έκπληξη δεν κράτησε το WWE.

Τι να πρωτοαναφέρω ως τραγικότερο; Τη μόλις μία επιστροφή και έκπληξη; Το ότι το ρεκόρ του Kane το έσπασε ο Reigns; Είπαμε να κάνει 5-6 αποκλεισμούς όχι κι έτσι όμως. Το ότι πάνω από τους μισούς στα στοιχηματικά γραφεία παίζανε Batista ως νικητή και αντί να κάνουν την ανατροπή απλά τους επιβεβαιώσανε; Τόσα χρόνια στην έκπληξη με τον Edge, τον Cena, τον Sheamus για να έρθει ο Batista να υπογράψει συμβόλαιο και να πάρει τη νίκη; Καλά κάνανε και αποδοκιμάζανε στο τέλος. Θέλουμε Daniel Bryan και CM Punk στο main event της WM. Θέλουμε να δούμε καλούς παλαιστές να δίνουν αξιομνημόνευτα ματς, όχι τον 45χρονο Batista που στα 5 λεπτά δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του να παίζει με τον Orton άλλο ένα ματς μετά τα όσα δώσανε το 2009. Αν δεν κάνουν μία σούπερ ανατροπή στο Elimination chamber και διατηρήσουν ματς τύπου Batista-Orton και Cena-Wyatt και CM Punk, Bryan, Ziggler να ψωφάνε στο midcard ενώ παίρνουν μεγαλύτερο pop από άλλους, τότε το WWE Network ούτε σκύλος δεν θα το αγοράσει. Λάθος επιλογές για main eventers, πρωταθλητές από την Attitude Era, όποιος γυρίζει στο WWE και ας είναι 40 χρονών θα παίξει στο main event ένα απλά καλό ματς (όπως ο Rock πέρυσι) παραγκωνίζοντας το απίστευτο ταλέντο που έχουνε από πίσω, ενοποιήσεις τίτλων ενώ το ρόστερ είναι τόσο μεγάλο που απαραιτήτως χρειάζεται 2 μεγάλους, 1 ομαδικό και 3 midcard. Και μετά απορούν, γιατί οι πωλήσεις πέφτουν, γιατί η τηλεθέαση χτυπάει χαμηλά επίπεδα; Έχεις 4 heel πρωταθλητές, έναν που δεν τον συμπαθούν οι οπαδοί, μία βαρετή που χάνει σε όλα τα ματς εκτός των τίτλων, έναν που έχει να κάνει υπεράσπιση 3 μήνες και όποτε κάνει εναντίον αγαπητών faces τους κερδίζει άνετα και 2 τύπους 45 και 50 χρονών που δεν προσφέρουν τίποτα. Μακάρι κάποιος από το WWE να τα διάβαζε αυτά για να δει που οφείλεται η πτωτική τάση της τηλεθέασης.

Τραγικό ppv από την άποψη του booking, αρκετά καλό από την άποψη του θεάματος.
captain charisma


σουπα τελειως το ππβ...μιας και παρακολουθω μονο τα 3 απ τα μεγαλα ππβς που γινονται δν μ αρεσε καθολου..καλα απ τη στιγμη που υπεγραψε ο τραγιστα ηταν σιγουρο οτι θα πηγαινε για νικητης του rumble..ουτε ενα στοιχειο εκπληξης σαν αυτες που ειδαμε το 2008 με επιστροφη σινα το 2010 με εντζ...κατι ρε παιδι μου να γουσταρουμε...το κοινο γιουχαρε και με το δικιο του...αν δν αλλαξουν καποια πραγματα εκει..θα δουμε ακομα πιο σουπα μανια...κ θα περιμενουμε να τη σωσει ο τακερ...
T.W.Is.M.
Τωρα μη μου πει κανεις οτι δεν περιμενει να κραξω! Δε θα τη γλιτωσει κανεις ομως...

Αλλαγη τιτλου στο Kickoff και χωρις προδοσια του Goldust, ετσι για να εχουμε να λεμε. Παλι καλα που εδωσαν και τη συνεντευξη στη Renne Young για να καταλαβουμε τι εγινε. Το πρωτο βημα για τη διασπαση των Rhodes ηρθε αργοτερα στο Rumble, γιατι να μην τους κρατησουν αλλη μια μερα πρωταθλητες και να χασουν τους τιτλους την επομενη? Θα δινοταν χαριστικα στους Outlaws αλλο ενα ματς τιτλου, πραγμα που θα εκανε πιο εντονη την κοντρα με την Authority, αν ηθελαν να ακολουθησουν αυτο το δρομο. Λαθος booking, αλλα πταισμα μπροστα στα υπολοιπα.
Καλο ματς το Bryan vs Wyatt για οσο ειχε τον ελεγχο ο Bryan. Ο Wyatt ειναι αργος και ενω τελειωσε το ματς ωραια δεν τον εμπιστευομαι για μεγαλα ματς σε διαρκεια. Μεγαλο ξενερωμα το τελος, ειδικα αν το συνδυασουμε με την αρχη της κοντρας Wyatt Family vs Cena. Μεχρι και στο Michigan State ο κοσμος φωναζε Yes Yes Yes και ο Βινς προτιμα τη Σπαλομπριζολα με τις Μοσχαροκεφαλες.
Παρωδια αγωνα το Lesnar vs Big Show. Ποσο κρατησε, 5 λεπτα? ΟΚ, καλη για το προφιλ του Brock η επιθεση, αλλα αγωνα δεν ειδαμε. Ολο αυτο θα μπορουσε να γινει σημερα στο RAW και να παιξουν 10' παραπανω στον αργο ρυθμο του Big Show. Κι αφου θελουν να χτισουν απο τωρα κοντρες για τη Wrestlemania, γιατι να σταματησει την επιθεση ο Lesnar μονος του και να μη σταματησει με ενα σβησιμο των φωτων(χωρις τιποτα αλλο) που θα τον τρομαξει?
Το Orton vs Cena ηταν καλο στο τελος και μετριο στην αρχη. Το τελειωμα ηταν η συνηθισμενη ασχετη παρεμβαση ενος heel υπερ ενος αλλου, που ξεκιναει μια νεα ιστορια. Θα προτιμουσα μια λιγο πιο καθαρη νικη του Orton ή μια παρεμβαση που ειχε μια συνδεση με την προηγουμενη ιστορια.Μετριο booking, αλλα υπηρχαν και χειροτερα στο ματς.
Παμε και στο Rumble. Προβλεψιμος μεχρι αηδιας ο νικητης. Δε με πειραζει που θα δουμε Batista vs Orton, το εχουμε ξαναδει αλλα πριν 5 χρονια. Οταν βλεπαμε δηλαδη Stone Cold vs Rock 3 φορες σε 5 χρονια δεν ηταν επαναληψη του ιδιου εργου?(οχι ακριβως, γιατι οι χαρακτηρες αλλαζαν, αλλα τα ματς εμοιαζαν) Η ιστορια με το Reigns ομως παραγινε. 12 αποκλεισμοι, φιναλιστ του Rumble και ειμαι σιγουρος οτι αν οι τιτλοι ηταν ακομα 2, θα κερδιζε κιολας. Απο επιστροφες και εκπληξεις ελαχιστα πραγματα. Ο Sheamus και ο Nash που τους περιμεναμε, ουτε RVD, ουτε Jericho, ουτε κατι αλλο μη αναμενομενο. Μεχρι κι ο JBL μπηκε για να προσθεσει εναν αποκλεισμο στο Reigns. Τα μονα σημεια που αξιζαν ηταν το καθιερωμενο πλεον ακροβατικο του Kofi για να μην αποκλειστει και το swing του Cesaro. Σαν να εχουν στερεψει απο ιδεες εκει στο Connecticut...
Να παω ομως και στο κοινο. ΟΚ, το καταλαβαμε, θελετε τον Daniel Bryan. Κι εγω θα θελα να τον εβλεπα στο Rumble. Πιο πολυ θα ηθελα να τον εβλεπα να κερδιζει τον αγωνα του αντι να προωθουνται η Σπαλομπριζολα και οι Μοσχαροκεφαλες. Οταν ομως υπαρχει ενα ματς τιτλου Orton vs Cena, δεν μπορει να τρολαρετε. Με το να φωναζετε Daniel Bryan δεν προκειται να τον κανετε πρωταθλητη. Φαινεται οτι θελετε να παιξει και στο Rumble. Ε, κι εγω θα θελα να ζουσε ο Eddie Guerrero και να μην ειχε σκοτωσει την οικογενεια του ο Benoit, τι να κανω λοιπον? Η καρτα ηταν γνωστη απο πριν. Οποιος δε ηθελε αυτο το ματς τιτλου ή αυτους τους συμμετεχοντες στο Rumble, ας μην πηγαινε, ας μην αγοραζε το PPV, ας το εβλεπε απο ενα stream ή ας το κατεβαζε την επομενη μερα. Η πλεον αδικαιολογητη αντιδραση ηταν η γιουχα στο Rey Mysterio επειδη "τολμησε" να μπει με το #30 και να στερησει απ το κοινο την παρουσια του Daniel Bryan! Στο τελος απογοητευμενοι προφανως απο το booking απο αντιδραση επευφημουσαν το heel Reigns και αποδοκιμαζαν τον Batista. Λες και ηταν κακομαθημενα παιδια που οταν δεν τους κανεις το χατιρι, αρχιζουν να φωναζουν. Κατα τ αλλα το θεωρησαν εξυπνο αυτο που εκαναν χτες. Πληρωσαν τα εισιτηρια τους, ο Βινς εβαλε τα λεφτα στην τσεπη και εκνευριστηκαν αυτοι και οι wrestlers(εκτος του Cena που ειναι συνηθισμενος και δεν καταλαβαινει απο τετοια). Οποιος θελει τοσο πολυ να βοηθησει την προωθηση του Bryan, ας μην αγοραζει τα PPV που δεν ειναι στο main event, ας μην πηγαινει στα PPV, ας μη βλεπει τα υπολοιπα κομματια του RAW, παρα μονο μεχρι να εμφανιστει(στις ΗΠΑ μετρανε την τηλεθεαση ανα τεταρτο, οποτε θα φανει η πτωση και μετα απο 2-3 επεισοδια θα καταλαβουν που οφειλεται). Αν εχουν λεφτα να ξοδεψουν για το WWE, ας αγορασουν μονο τα δικα του μπλουζακια.Με το να κανουν σαν κακομαθημενα δεν κερδιζουν απολυτως τιποτα. Στο τελος εκνευριζουν κι εμας που θελουμε πανω απ ολα να δουμε wrestling.
Με ολα αυτα ομως βλεπω και κατι πολυ σημαντικο. Ο Βινς εχει χασει την επαφη με το κοινο του. Η ουσια της διαμαρτυριας του κοσμου ειναι σωστη κι ας διαλεξαν ασχημο τροπο. Αυτο που προσπαθει να προωθησει η εταιρια δεν κανει γκελ στον κοσμο και πρεπει να το δουν στο WWE για να μην αρχισει το Connecticut να θυμιζει Atlanta...

ΥΓ. Για οποιον δεν το εχει καταλαβει, αν δεν αλλαξει κατι δραματικα στο Elimination Chamber(που δεν το βλεπω, τα τελευταια 3 χρονια ειναι διαδικαστικο το PPV), παλι ο Undertaker θα σωσει τη Wrestlemania.

ΥΓ2. Περιμενω πως και πως τη στιγμη που ενα PPV θα κλεισει με τον Daniel Bryan να κερδιζει τον τιτλο. Το σταδιο θα γκρεμιστει! Πρεπει να εχω να δω τετοια αντιδραση απο την εποχη του Stone Cold...

ΥΓ3.Οσο κι αν μερικες φορες δε μου αρεσει αυτο που βλεπω, ακομα περισσοτερο δε μου αρεσουν οι κακομαθημενοι. Nobody is bigger than the game.
morrison
Πάντως καλά όλα αυτά που λέτε αλλά πρέπει να πω ότι βλέποντας το ppv σχετικά αποστασιοποιημένα νομίζω ότι δεν με χάλασε, το βρήκα αρκετά διασκεδαστικό μάλιστα.
Σίγουρα αν ήμουν πολύ μέσα στη φάση από την άλλη, θα ήμουν ο πρώτος που θα έκραζα, δεν υπάρχει αμφιβολία.

Το Rumble match νομίζω ότι είχε ενδιαφέρον, σωστές δόσεις γέλιου-σεναρίου, δεν έγινε υπερφόρτωση στο πρώτο σκέλος όπως άλλες χρονιές.
Σεναριακά ναι μεν προβλέψιμο αλλά γέννησε κόντρες (Shield, Rhodes bros).
Ήταν και κάπου δεμένα τα χέρια φαντάζομαι..πχ. Dave έπρεπε να βρεθεί τρόπος να καρφωθεί σε feud.
Anyway, μάλλον δεν είμαι και πολύ αντιπροσωπευτικό δείγμα. icon_drunk.gif
nikolas12
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 28 2014, 01:07 ) *
Με ολα αυτα ομως βλεπω και κατι πολυ σημαντικο. Ο Βινς εχει χασει την επαφη με το κοινο του. Η ουσια της διαμαρτυριας του κοσμου ειναι σωστη κι ας διαλεξαν ασχημο τροπο. Αυτο που προσπαθει να προωθησει η εταιρια δεν κανει γκελ στον κοσμο και πρεπει να το δουν στο WWE για να μην αρχισει το Connecticut να θυμιζει Atlanta...

ΥΓ. Για οποιον δεν το εχει καταλαβει, αν δεν αλλαξει κατι δραματικα στο Elimination Chamber(που δεν το βλεπω, τα τελευταια 3 χρονια ειναι διαδικαστικο το PPV), παλι ο Undertaker θα σωσει τη Wrestlemania.

ΥΓ2. Περιμενω πως και πως τη στιγμη που ενα PPV θα κλεισει με τον Daniel Bryan να κερδιζει τον τιτλο. Το σταδιο θα γκρεμιστει! Πρεπει να εχω να δω τετοια αντιδραση απο την εποχη του Stone Cold...

ΥΓ3.Οσο κι αν μερικες φορες δε μου αρεσει αυτο που βλεπω, ακομα περισσοτερο δε μου αρεσουν οι κακομαθημενοι. Nobody is bigger than the game.


Επιτέλους έκραξε ο Twism και καμάρωσα ένα τέλειο ποστ!
Νομίζω ότι το "Η Σπαλομπριζόλα και οι Μοσχαροκεφαλές" είναι πολύ καλύτερο από τους ξυλοκόπους που τους αποκαλώ εγώ τους Wyatts. Επίσης βρήκα κάποιον επιτέλους που υποστηρίζει και αυτός ότι μόνο όσο ο Bryan είχε τον έλεγχο το ματς ήταν καλό. Για μένα ο Wyatt δεν είναι καλός για πάνω από τέταρτο. Ούτε φυσική κατάσταση φαίνεται να έχει, ούτε ιδιαίτερα αθλητικά προσόντα και όλο αυτό το Match of the Year που έχει στηθεί γύρω από τον αγώνα, ενώ τον κουβάλησε κατά 90% ο American Dragon εμένα δε μου αρέσει. Καλά για τον Reigns που οι 2 απόκλεισμοι ήταν ο El Torito και ο JBL ήταν όντως γελοίο.
Τώρα για το κοινό θα συμφωνήσω ότι ήταν απαράδεκτη η αντίδραση να φάει γιούχα ο συμπαθέστατος Mysterio ή να φωνάζουν για τον Reigns, αλλά δε διαφωνώ που φωνάζανε για τον Daniel Bryan, ούτε που περιμένανε κάποια έκπληξη. Δεν είμαι από αυτούς που φωνάζουνε ότι έπρεπε ο Reigns να κερδίσει το Rumble (είναι τελείως ανέτοιμος για το main event της WM και προσωπικά δεν τον εμπιστεύομαι για πάνω από 15-20 λεπτά αγώνα).
Σίγουρα η κάρτα είναι γνωστή, αλλά το WWE ειδικά στο Rumble έχει συνηθίσει τον κόσμο του σε απίστευτες επιστροφές, εκπλήξεις και νίκες και μάλλον κάτι τέτοιο θα περιμένανε και την Κυριακή οι πιο ουτοπιστές οπαδοί. Ίσως αυτή η γιούχα βγει σε καλό. Απαράδεκτη κίνηση, αλλά ίσως το χθεσινό Rumble ήταν το έναυσμα για όσους το αγοράσανε να κάνουν όσα λες, δηλαδή να βλέπουν μόνο Daniel Bryan, να φωνάζουν μόνο για αυτόν και να κάνουν χαμό μόνο για αυτόν. Ίσως πολλοί αφού είδαν χθες ότι δεν γίνεται τίποτα, να κατάλαβαν πως αντί να γιουχάρουν πρέπει να σταματήσουν να αγοράζουν τα ppv και τα εισιτήρια. Να καταλάβουν από αυτές τις κινήσεις πως δεν θέλουμε Batista και Orton στη WM θέλουμε Bryan, Punk, Ziggler, Cesaro, Rollins, Ambrose, Reigns και άλλους που δίνουνε τεράστια ματς και είναι σχετικά νέοι. Και αυτό βλέπω ότι αρχίζει σιγά-σιγά να γίνεται μέσα από τα σχόλια πολλών σε διάφορες ιστοσελίδες. Πρώτη φορά που δεν εκνευρίστηκα, αλλά χάρηκα με τα σχόλια κάτω από τη σελίδα του WWE στο fb, όπου αρνούνται να αγοράσουν εισιτήρια για WM και τα σχετικά.
Στο Elimination Chamber φοβάμαι και εγώ πως θα έχουμε ένα παρόμοιο ξενέρωτο τέλος. Από όσα έχουν ακουστεί για WM το Bryan-Sheamus και Lesnar-Undertaker ανυπομονώ να τα δω και μάλλον αυτά θα φτιάξουν όλη τη βραδιά, μην πω ότι αυτά θα τη σώσουν κιόλας. O Cena έχουμε πει πως για να βγάλει ματσάρα χρειάζεται έναν πολύ καλό αντίπαλο και με το μέτριο Wyatt οδεύει προς το να έχουμε σούπα, ενώ για το Batista-Orton, αν ο Batista τα φτύσει στα 5 λεπτά όπως στο Rumble μάλλον θα κλείσω πολύ γρήγορα τον υπολογιστή. Το Night of Champions είχε κλείσει με τον Bryan πρωταθλητή, αλλά όλοι είχαν δώσει έμφαση στο γρήγορο μέτρημα και ψιλοκατάλαβαν τι θα γινόταν μετά, οπότε δεν έγινε τεράστιος χαμός.



Αυτό το βίντεο όμως μου έδωσε τεράστια χαρά. Γιατί είναι πολύ πιθανό όλα τα σχόλια στο Twitter του Bryan να είναι στο σενάριο και όλη αυτή η δυσαρέσκεια να δημιουργήθηκε για να γίνει το μπαμ με κάποια τεράστια έκπληξη πριν τη WM, η οποία θα τελειώσει με τον Bryan πρωταθλητή. Ο Bryan ανέφερε ακόμα και το γεγονός ότι δεν ήταν στο Rumble. Δεν ξέρω. Δε λέω τίποτα σίγουρα. Λέω ότι μπορεί όντως να θέλουν τον Daniel πρωταθλητή και απλά να μας ξενερώνουν πριν πετάξουν τη βόμβα. Δεν πρέπει όμως να καθυστερήσουν, γιατί αν περιμένουν να περάσει η WM και μείνει το τωρινό main event τα buys θα είναι πάρα πολύ χαμηλά.
T.W.Is.M.
Μολις διαβασα 2 πιθανες εξελιξεις, μια ευχαριστη και μια δυσαρεστη. Θα μπορουσα να ανοιξω και spoilers για το Smackdown, αλλα δεν το κανω, προτιμω να το κατεβασω και να το δω χωρις να ξερω τι θα γινει. Ειδα μονο οτι θα υπαρχουν αλλαγες.
Το καλο ειναι οτι φημολογειται αλλαγη στο main event της WM. Λεγεται οτι στο Elimination Chamber θα δωσουν τον τιτλο στον Daniel Bryan και το ματς θα γινει triple threat με Batista και Orton. Φυσικα αυτο μπορει να εχει αλλαξει με τις εξελιξεις στο Smackdown της Παρασκευης(αν καποιος εχει διαβασει spoilers, ας μην τα γραψει φανερα μεχρι την Παρασκευη).
To κακο ειναι οτι πιθανον να μας τελειωσε ο CM Punk! Δεν ηταν ουτε τη Δευτερα στο RAW, ουτε χτες στα γυρισματα του Smackdown και διαβασα οτι το WWE δεν τον συμπεριλαμβανει στα πλανα του. Επροκειτο να παιξει στη WM με τον Triple H, αλλα μπορει να αντικατασταθει σε αυτο το ματς απο τον Bryan. Λεγεται οτι ηταν δυσαρεστημενος με το γεγονος οτι οι part-timers παιρνουν τοση προβολη και προωθουνται σε μεγαλα ματς εις βαρος των full-timers, οτι στοχος του ηταν το main event της Wrestlemania, αλλα αφου δεν τα καταφερε και με το συμβολαιο να ληγει τον Ιουλιο δεν ειχε πια κινητρο, οτι ηταν εξαντλημενος απο το βαρυ προγραμμα(σαν το Rob van Dam) και πλεον το μελλον του ειναι στον αερα.
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 29 2014, 17:56 ) *
Το καλο ειναι οτι φημολογειται αλλαγη στο main event της WM. Λεγεται οτι στο Elimination Chamber θα δωσουν τον τιτλο στον Daniel Bryan και το ματς θα γινει triple threat με Batista και Orton.


Δεν ξέρω που το διάβασες αυτό αλλά αυτό που ξέρω εγώ είναι το main event της Mania έχει κλειδώσει και δεν αλλάζει.
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Jan 29 2014, 19:36 ) *
Δεν ξέρω που το διάβασες αυτό αλλά αυτό που ξέρω εγώ είναι το main event της Mania έχει κλειδώσει και δεν αλλάζει.


Καλα, το πιο πιθανο αυτο ειναι. Οπως λενε και στο χωριο μου "you can't teach an old dog new tricks". Σιγα μη βαλει μυαλο στα γεραματα ο ξεμωραμενος.

ΥΓ.Οχι αλλο Roman Reigns. Οχι αλλο καρβουνο!
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 29 2014, 21:55 ) *
Καλα, το πιο πιθανο αυτο ειναι. Οπως λενε και στο χωριο μου "you can't teach an old dog new tricks". Σιγα μη βαλει μυαλο στα γεραματα ο ξεμωραμενος.


Ο «θείος» Vince έχει προγραμματίσει ο Bryan να πάρει το WWE World Heavyweight Championship μέσα στο καλοκαίρι.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jan 29 2014, 22:07 ) *
Ο «θείος» Vince έχει προγραμματίσει ο Bryan να πάρει το WWE World Heavyweight Championship μέσα στο καλοκαίρι.


Χωρίς Punk πλέον, με τη Wrestlemania να ακούγεται όλο και χειρότερη και όλους όσους το κοινό αντιπαθεί να βρίσκονται συνέχεια στην οθόνη προσωπικά αναρωτιέμαι αν ακόμα και εγώ θα δω την κατάκτηση του Daniel Bryan. Ειλικρινά τι άλλο θέλει να δει ο Mcmahon για να καταλάβει πως η σχέση κοινού και παλαιστών με την εταιρία είναι ίσως η χειρότερη ever; Πότε θα καταλάβει ότι καλή η μ@*$κία με τους part timers, αλλά όλα έχουν ένα όριο.
Γυρίζει ο Rock 10 χρόνια αφού παράτησε την εταιρία και έγινε ένας πασίγνωστος ηθοποιός και τον βάζουν σε 2 main event της WM. Και πες ότι αυτός ήταν σε καλή κατάσταση, πουλάει, προωθεί τις ταινίες και προωθείται και το WWE. Το ίδιο και ο Undertaker που είναι τίμιος, δίνοντας ένα καταπληκτικό ματς κάθε χρόνο και πέρυσι που του ζητήθηκε να παίξει στο Raw και το Smackdown έπαιξε πάλι πολύ καλά παρά το γεγονός ότι ό,τι έγινε, έγινε για την προώθηση της Shield. Και πες ότι και ο Brock Lesnar δίνει ματσάρες και νικάει στις κόντρες.
Αλλά με τον Batista παράγινε. Μία εβδομάδα, αφού επέστρεψε κέρδισε το Royal Rumble και πάει στο main event της πιο σημαντικής WM των τελευταίων χρόνων, ενώ η φυσική του κατάσταση στα 45 του πλέον είναι μέτρια. Καλοί οι part timers και οι θρύλοι, αλλά είναι ανάγκη να δημιουργηθούν κι άλλοι μέσα από άλλα ματς. H Wrestlemania φτιάχνει καριέρες. Αμφιβάλλω αν θα έχει πολλά buys αυτή, εκτός κι αν την αγοράσουν πολλοί για να δουν θρύλους του παρελθόντος.
Δυστυχώς όλο αυτό το push σε part timers γυρίζει μπούμερανγκ στον Vince. Πίστευε ότι ο κόσμος θα ήθελε τον Batista, αλλά θέλει να δει νέα πρόσωπα. Θέλει Bryan, θέλει Punk, θέλει τόσα αστέρια που περιμένουν να παίξουν μια μέρα στο main event της WM και βλέπουν 3 μήνες πριν να έρχεται ένας 45άρης που έχει να παίξει 4 χρόνια στην εταιρία και να τους τρώει τη θέση. Όσο και αν διαφημίσουν το Batista-Orton ως τα 2 παιδιά της Evolution που έφτασαν 10 χρόνια μετά το peak της ομάδας στο main event της Wrestlemania και κλπ δεν πρόκειται να κερδίσει το ενδιαφέρον κανενός, γιατί ο Punk και ο Bryan μπορούσαν να βγάλουν εξαιρετικά ματς.
Δεν αδικώ τον Punk που έφυγε. Θα μπορούσε να πει καθένας ότι είναι κακομαθημένος και θα μπορούσε να περιμένει λίγο ακόμα αφού για 434 μέρες είχε στα χέρια του τον τίτλο του WWE. Όμως αν εξαιρέσουμε τα πολλά storylines με την AJ Lee και όλη την ιστορία με τον Ryback, τη Shield και τον Mcmahon, στο wrestling τι έγινε; Στο ppv που κέρδισε το πρωτάθλημα, ο αγώνας δεν ήταν καν στο main event. Στη Wrestlemania πήγε ως WWE champion αλλά στο main event ήταν το πρώτο Rock-Cena. Στο Summerslam ήταν 2 part timers στο main event. Έδωσε extreme ματσάρα με τον Jericho, αλλά πάλι ο Lesnar και ο Cena στο main event. Έδωσε τη ματσάρα με τον Bryan στο Over the Limit και στο main event ο Cena και ο Laurinaitis. Τεράστια υπεράσπιση μέσα στο Elimination chamber, ενώ ξεκίνησε πρώτος, στο main event ο Cena και ο Kane. Στο No Way Out πάλι η κόντρα Cena-Laurinaitis (αυτή τη φορά με εκπρόσωπο τον Big Show ήταν πιο πάνω). Βρισκόταν στο main event μόνο όταν έπαιζε με τον Cena ή έλειπε ο Cena (Hell in a Cell). Ακόμα και στο Raw 1000 πιο πολύ την προσοχή τράβηξε ο Rock. Ένας χρόνος με το πρωτάθλημα και στο main event σε ppv πήγε πολύ λίγες φορές και σε σημαντικό ppv καμία. Το 2013 έλειψε 2 μήνες, αλλά έδωσε ματσάρες με όλα τα μέλη της Shield, έπαιξε φοβερά με αντίπαλο τον Undertaker και αγωνίστηκε σε ένα καταπληκτικό ματς με τον Lesnar. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει δώσει καλύτερους αγώνες από τον οποιοδήποτε, οπότε σωστά θεώρησε πως είναι η ώρα του να λάμψει στο main event της WM. Και ήρθε ο Batista που δεν θυμάμαι πότε έδωσε το τελευταίο πραγματικά τεράστιο του ματς και του πήρε τη θέση. Δεν ξέρω αν θα αποσυρθεί, αν θα παλέψει σε ανεξάρτητες εταιρίες ή αν θα πάει κάπου ανταγωνιστικά. Αλλά σίγουρα έφυγε με λιγότερη αναγνώριση από αυτήν που η εταιρία του έδωσε για όσα έκανε και όσο θέαμα πρόσφερε. Μόνο ο Daniel και ο John μας μείνανε για καλά promo...
Μετά το κάκιστο Royal Rumble κάθε ppv που οι αγαπημένοι του κοινού βρίσκονται στο midcard δε θα προσφέρει τίποτα στο WWE παρά λιγότερους οπαδούς. Και όταν θα φτάσει επιτέλους η στιγμή να βραβευθούν με τίτλο ίσως η χασούρα να είναι μεγάλη και θα αναπληρώνεται πλέον δύσκολα...
mixalisgate7
Έτσι και αλλιώς ο Punk θα έφευγε τον Ιούλιο μιας και πολλές φήμες έλεγαν οτι θα μείνει εκτός για ένα χρόνο για να ξεκουραστεί (από τραυματισμούς κλπ) και θα επέστρεφε ξανά στο WWE.Η φυγή του έγινε τώρα λόγω έλλειψης push και των παραπάνω θεμάτων όποτε δεν αποκλείεται να επιστρέψει του χρόνου εαν του υποσχεθούν ένα καλό title reign.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jan 30 2014, 00:31 ) *
Έτσι και αλλιώς ο Punk θα έφευγε τον Ιούλιο μιας και πολλές φήμες έλεγαν οτι θα μείνει εκτός για ένα χρόνο για να ξεκουραστεί (από τραυματισμούς κλπ) και θα επέστρεφε ξανά στο WWE.Η φυγή του έγινε τώρα λόγω έλλειψης push και των παραπάνω θεμάτων όποτε δεν αποκλείεται να επιστρέψει του χρόνου εαν του υποσχεθούν ένα καλό title reign.


Αυτό είναι ένα αισιόδοξο σενάριο που ελπίζω να συμβεί. Λογικό να είναι καταπονημένος, παίζει σε υψηλό επίπεδο πάρα πολύ καιρό και έχει και τραυματισμούς συχνά πυκνά.
nikolas12


Θεούλης αυτός που το έφτιαξε smiley.gif
nikolas12
http://www.wwe.com/videos/tom-phillips-int...n-31-2-26179139

Ουάου. Απίστευτος.
Αρκετά έγιναν στο Smackdown. Η θέση που δόθηκε στον Cesaro είναι πάρα πολύ σημαντική. Είναι ίσως η αρχή του push του φοβερού αυτού παλαιστή, αφού είναι η πρώτη ευκαιρία που παίρνει για μεγάλο τίτλο. Τη δεύτερη θέση πήρε ο Christian που θέλει να γίνει πρωταθλητής όπως λέει (καλά τραγούδα, αν ήταν 2 οι τίτλοι ίσως, τώρα πλέον με τίποτα). Έκπληξη μου προκαλεί πως και υπάρχουν τόσοι faces (4 έναντι 2) και δεν είναι πιο εξισσοροπημένα τα πράγματα. Βέβαια το αποτέλεσμα είναι γνωστό, οπότε δεν μας πολυνοιάζει. Έχουμε και Shield vs Wyatts ένα ματς που ήθελα πάρα πολύ να δω, αν και εξακολουθώ να μη φαντάζομαι αν θα γίνει κάποια ομάδα face.
Πολλοί main event playas μαζευτήκανε στο WWE. Δυστυχώς είχαμε τη διάλυση των PTP. Μου προκάλεσε έκπληξη, γιατί ήταν ένα μη αναμενόμενο heel turn, ενώ από τότε που έκαναν face turn και οι 2, και ειδικά ο Titus, ήταν σε πολλά video, παρουσιάσεις και γενικά ήταν δημοσιοσχεσίτες από τους πολύ καλούς. Μέσω αυτής της ομάδας ο Titus και ο Darren βρήκαν μία θέση στο ρόστερ που δεν χωράει τόσους πολλούς παλαιστές ατομικά. Η διάλυση των Tons of Funk έχει οδηγήσει στην εξαφάνιση του heel Clay (πολλοί περιμένανε να πάρει push) και τον Tensai να κάνει το σχολιαστή (φαντάσου ότι το 2012 παίρνανε μεγάλο push και οι 2). Στην περίπτωση των PTP θα είναι μάλλον λίγο καλύτερα τα πράγματα για τον Titus και ο Darren ή θα jobberίσει μόνος του είτε θα jobberίσει σε κάποια ομάδα που θα τον βάλουν.
mixalisgate7
QUOTE
- F4Wonline.com reports that a top WWE Superstar, who asked to remain anonymous, asked them to print the following letter in this week's newsletter:

"Internet is so funny. You all read the sites so you all should know the 'plans' for Mania. None of those plans have Bryan in a title match so the internet exploding at the end of the show is beyond laughable. Plus dont hate on Rey, he didn't book himself as #30. The way most of you were acting the company should have called an audible and put Brooklyn Brawler as #30 just to piss you off even more. over 50,000 mania tix sold and a network that will change your life for ever is about to launch, so just relax and enjoy the product the company gives you. By the way, didn't you all s--t on the wwe for the Sept - Nov ppvs last year and said you were done, but turned around to watch/buy the Rumble? Pittsburgh you were an awesome crowd and it was an honor to be in your building last night"



ΠΗΓΗ
captain charisma
καλα τι διαβαζω? διωξαν 40 ατομα απ το χτεσινο raw επειδη φωναζαν υπερ του πανκ...υπαρχει απαγορευση να φωναζεις για παλεστη που δεν ανηκει στην εταιρια και δεν το ξερω?
mixalisgate7
QUOTE(captain charisma @ Feb 4 2014, 23:44 ) *
καλα τι διαβαζω? διωξαν 40 ατομα απ το χτεσινο raw επειδη φωναζαν υπερ του πανκ...υπαρχει απαγορευση να φωναζεις για παλεστη που δεν ανηκει στην εταιρια και δεν το ξερω?



Δεν έδιωξαν φίλαθλους.Δες εδώ.
captain charisma
οτι ναι κ παραλιγο να το πιστεψω...

υ.γ ωραιο το σαιτ σου..διαβαζω πιο πολυ τα νεα ρου ufc
mixalisgate7
QUOTE(captain charisma @ Feb 5 2014, 00:29 ) *
οτι ναι κ παραλιγο να το πιστεψω...

υ.γ ωραιο το σαιτ σου..διαβαζω πιο πολυ τα νεα ρου ufc


Θα ήταν μεγάλο unfair από πλευράς WWE να το κάνει αυτό.Άσε που το ίματζ της εταιρείας θα είχε δεχθεί ισχυρό πληγμά.

Σ'ευχαριστώ.
nikolas12
Και εγώ πίστεψα στην αρχή ότι όντως διώξανε οπαδούς, αλλά εν τέλει η εταιρία έχει δείξει πως σέβεται τους οπαδούς που πληρώνουν για τα σόου και μετά την πηγή πιο πάνω πείσθηκα. Περισσότερα για το Raw αύριο.

Btw που έχει χαθεί ο Punk; Μπαίνω κάθε μέρα στον λογαριασμό του στο Twitter να δω μήπως έχει γράψει κάτι, αλλά τίποτα.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Feb 5 2014, 01:51 ) *
Btw που έχει χαθεί ο Punk; Μπαίνω κάθε μέρα στον λογαριασμό του στο Twitter να δω μήπως έχει γράψει κάτι, αλλά τίποτα.


Λογικά περιμένει να κοπάσει ο χαμός.
captain charisma
http://www.ringsofpain.gr/2014/02/cm-punk.html

καριερα στο πορνο θα αρχισει ο πανκ?
captain charisma
μιας κ ακουγονται φημες περι αγορας της νιουκαστλ απ το μακμαχον

μια ενδεχομενη 11αδα

nikolas12
Tι wrestling βλέπουμε τον τελευταίο καιρό; Από τότε που ξεκίνησε η προώθηση του Elimination chamber δεν θυμάμαι να έχω δει κακό ματς μεταξύ μεγάλων superstars. Όλα τα main events σε Raw και Smackdown με τον Orton ήταν εξαιρετικά, ενώ και τα ματς μεταξύ Cena-Cesaro ή Bryan-Christian ήταν πολύ καλά (ειδικά το πρώτο με έστειλε). Το Elimination Chamber έχει γεμίσει σχεδόν την κάρτα του και με σωστό booking θα είναι στα καλύτερα ppv για φέτος. Το main event με την απίστευτη χημεία που έχουν οι περισσότεροι μεταξύ τους ελπίζω πως θα μας εντυπωσιάσει. Και στο RR περίμενα πολλά και δυστυχώς ήταν πολύ κακό. Αλλά τώρα έχουν 6 superstars που μεταξύ τους βγάζουν καταπληκτικούς αγώνες, οπότε φαντάσου τι έχει να γίνει και μέσα σε ένα Elimination chamber.
Επιπλέον έχουμε και πολύ καλές κόντρες, όπως αυτή για το Tag team championship και φυσικά το Shield-Wyatt Family που το περιμένω με απίστευτη αγωνία, γιατί εκεί θα μας τελειώσει η Shield λογικά και θα ανοίξουν πολλές νέες κόντρες. Το WWE έχει χτίσει κάτι πάρα πολύ καλό γύρω από το ppv και έχουμε δει και ποιοτικό wrestling. Αν καταφέρει να τα σκατώσει και πάλι με κακό booking (τύπου ο Kane μπαίνει μέσα, κάνει chokeslam στον Bryan και ο Bryan αποκλείεται ή ο Cena χάνει λόγω Wyatt Family) θα είναι κατόρθωμα. Μετά από αυτό έρχονται και άλλα ωραία (Hogan, Sting, Lesnar, Undertaker) και γενικά Wreeeestlemania season.
Πάντως όταν βλέπω τα σόου σκέφτομαι: Reigns, Rollins, Ambrose, Rhodes, Cesaro, Big E Langston, Bryan, Ziggler, Cena, Orton. Αν εξαιρέσουμε τους 4 τελευταίους οι άλλοι είναι κάτω των 30 και έχουν όλοι τρομερό ταλέντο. Πρέπει όλοι τους να περάσουν από main eventers. Δεν είναι τυχαίο που βάζω και τους 4 τελευταίους. Όλοι αυτοί μεταξύ τους μπορούν να βγάλουν μεταξύ τους απίστευτους αγώνες. Καλές επιλογές. Αυτές πρέπει να πάρει το WWE. Είναι η κορυφαία εταιρία wrestling και έχει μερικούς από τους καλύτερους και όσα ταλέντα υπάρχουν μπορεί να τα φέρει. Οπότε αν τα συνδυάσει σωστά θα προσφέρει στο κοινό αυτό που θέλει να δει.
nikolas12
Προβλέψεις για το Elimination Chamber λοιπόν. Απουσίες από το ppv βλέπω τους Ziggler, Miz, Kingston που κάπου θα τους βάλουνε σε κάποιο ματς που θα προκύψει εκείνη τη στιγμή.

1. Cody Rhodes and Goldust-Rybaxel
Στο kick off ένα ματς που δε θα με χάλαγε να το δω στην κυρίως κάρτα. Αν και όλα δείχνουν πως θα έχουμε αδερφική κόντρα στη Wrestlemania και ότι οι Rybaxel ανεβαίνουν θα πάω με τα αδέρφια Rhodes και θα δείξει. Να κάνω και ένα σχόλιο εδώ, το Cody-Goldust σε WM έπρεπε να το δούμε πέρυσι ή πρόπερσι με τον Cody heel. Τώρα τους κάνανε tag team, έγιναν και face και οι 2, οπότε ένας αγώνας μεταξύ τους πλέον θα ξενερώσει αρκετούς.

2. Darren Young-Titus O'Neil
Κόντρα β διαλογής σε ένα ματς που θα του δώσουν 4-6 λεπτά και όχι περισσότερο. Ο Titus ,έχω διαβάσει, ζήτησε από το Vince μία πορεία μόνος του και αυτός του έκανε το χατήρι. Θα πάρει push για να αποδείξει ότι το έχει, οπότε στην πρώτη του κόντρα θα κερδίσει.

3. Big E Langston-Jack Swagger
Δεν είναι άσχημη η κόντρα για τον Big E. Θεωρώ πως για να πάρει push main eventer σε λίγο καιρό πρέπει να κρατήσει περισσότερο τον τίτλο. Οπότε βλέπω δική του νίκη.

4. Boo tista εεεε Batista-Alberto Del Rio
Αυτό το ματς θα μου ήταν αδιάφορο, αλλά από την άλλη ο Batista πάει στο main event της WM30. Αν δώσουνε λίγη ώρα στο ματς θα δούμε και σε τι κατάσταση είναι, αφού στο RR κλάταρε σχετικά γρήγορα. Θα κερδίσει ο Batista και ο Del Rio που έχει καθοδική πορεία θα χάσει. Έτσι θα αποδειχτεί πως ένας πρώην main eventer και νυν δυνατός αντίπαλος είναι εύκολο εμπόδιο για τον Batista.

5. New Age Outlaws-The Usos
Διάβαζα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τους Usos. Συνοψίζεται στο εξής: Σκέψου το αγαπημένο σου ματς τους πριν το περσινό MITB. Δεν βρίσκεις κάτι ε; Για σκέψου το αγαπημένο σου ματς μετά το MITB. Ξέρω δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις. Με δυσκολία συγκροτείς και top 3. Για μένα οι Usos είναι τρομερή tag team και αυτήν τη στιγμή η καλύτερη και πιο φορμαρισμένη της εταιρίας. Οι ΝΑΟ πάλι από wrestling δε μου λένε πολλά πλέον. Με τους Rhodes κακά τα ψέματα δεν ήταν καλοί. Όλη την κόντρα οι Rhodes την τράβηξαν. Οι Usos αξίζουν πολύ περισσότερο τους τίτλους. Δεν ξέρω όμως γιατί, αλλά δε μπορώ να πω Usos. Θεωρώ πως η ξενέρα των NAO θα συνεχίσει μέχρι τη WM. Είναι ό,τι ένιωσα πέρυσι που όλοι λέγανε ότι ο Punk θα νικήσει τον Lesnar και εγώ είπα ότι ο Lesnar θα κέρδιζε όπως κι έγινε. Οι Usos περισσότερο το αξίζουν σίγουρα. Μακάρι να τους πάρουν τους τίτλους, αλλά ίσως καθυστερήσουν λίγο ακόμα.

6. Shield-Wyatt Family
Τρομερή κόντρα με τρομερά promo. Οι περισσότεροι θα ήθελαν να τη δουν στη WM, αλλά τα πλάνα μάλλον είναι διαφορετικά για τότε. Πιστεύω πως η νίκη θα πάει στους Wyatts, ενώ μάλλον η Shield θα διαλυθεί με τον Reigns να κάνει face turn και ίσως τον ακολουθήσει ο Rollins. Σίγουροι δεν μπορούμε να είμαστε για τίποτα όμως.

7. Elimination Chamber match
Την ανάλυση του ματς την έχω κάνει. Το wrestling όλων των συμμετεχόντων και οι μεταξύ τους αγώνες ήταν άψογοι και μένει να βγάλουν το ίδιο αύριο. Για να γίνει το ματς ακόμα καλύτερο πρέπει το booking να είναι σωστό και να μην έχουμε αποκλεισμούς στα 5 λεπτά και να μην ανακατώσουμε κάτι Kane, Wyatts και άλλους για να μας σπάσουν τα νεύρα. Πρώτος έπαιξα ότι θα αποκλειστεί ο Christian, που γίνεται σιγά-σιγά heel και χρειάζεται να αποκλειστεί πρώτος για να γίνει πιο εκνευρισμένος και απεγνωσμένος ο χαρακτήρας του. Πολύ μεγάλο impact θα έχει ο Cesaro. Ο Sheamus δεν είναι κακός, αλλά είναι πιο filler στον αγώνα από τους άλλους και τον βλέπω να φεύγει δεύτερος. Η τελική τριάδα είναι δύσκολη να την προβλέψεις, αφού Orton-Bryan θα είναι λογικά οι 2 τελικοί, οπότε ποιος θα φύγει σχετικά γρήγορα (3ος); Ο Cesaro που παίρνει τεράστιο push ή το μεγάλο όνομα της εταιρίας; Τέλος πάντως ο Orton πιστεύω πως θα είναι ο τελικός νικητής, αφού το ματς με τον Batista για το main event της WM έχει κλείσει.
mixalisgate7
Προβλέψεις Elimination Chamber

Elimination Chamber Match For The WWE World Heavyweight Championship
Randy Orton © vs. John Cena vs. Daniel Bryan vs. Sheamus vs. Christian vs. Antonio Cesaro
ΝΙΚΗΤΗΣ Randy Orton

The Wyatt Family vs. The Shield
ΝΙΚΗΤΕΣ Wyatt Family

WWE Intercontinental Championship
Big E © vs. Jack Swagger
ΝΙΚΗΤΗΣ Big E

Batista vs. Alberto Del Rio
ΝΙΚΗΤΗΣ Batista

WWE Tag Team Championship
The New Age Outlaws © vs. The Usos
ΝΙΚΗΤΕΣ New Age Outlaws

Darren Young vs. Titus O'Neil
ΝΙΚΗΤΗΣ Titus O'Neil

Kickoff Match

Cody Rhodes and Goldust vs. Ryback and Curtis Axel
ΝΙΚΗΤΕΣ Cody Rhodes and Goldust
T.W.Is.M.
Αφου με προλαβατε, ας γραψω κι εγω τελευταιος και καταιδρωμενος τις προβλεψεις μου. Ποιες προβλεψεις δηλαδη? Αυτο που νομιζω οτι θα γινει και ευχομαι καπου να δουμε κατι διαφορετικο για να σπασει η μονοτονια.

WWE World Heavyweight Championship
Randy Orton vs John Cena vs Daniel Bryan vs Sheamus vs Cesaro vs Christian
Σε αλλα χρονια αυτο το ματς θα ηταν η ευκαιρια για αλλαγη, ωστε να στηθει το main event που εχει σχεδιαστει. Εδω δε χρειαζεται, γιατι λογικα θα δουμε Orton vs Batista, αρα ο Orton θα διατηρησει τον τιτλο. Κατα τ αλλα νομιζω οτι ο Daniel Bryan θα ειναι αυτος που θα αποκλειστει τελευταιος και ο Christian αυτος που θα φυγει πρωτος, ωστε να ολοκληρωθει το heel turn. Ελπιζω κι ο Cesaro να αποκλεισει καποιον(πλην Bryan), ωστε να κερδισει κι αυτος κατι απο τη συμμετοχη και δε θα ηθελα να δω καμια περιεργη παρεμβαση τυπου Bray Wyatt να επεμβαινει στον αποκλεισμο του Cena. Δυστυχως μετα την ενοποιηση των τιτλων το ματς εχει γινει απολυτα προβλεψιμο.

Intercontinental Championship
Big E vs Jack Swagger
O Big E δειχνει να υπολογιζεται για το αμεσο μελλον, αρα νομιζω οτι θα μπει στη Wrestlemania με τον τιτλο. Εκτος κι αν το πλανο προβλεπει κατι μεγαλυτερο. Πιστευω ομως οτι σημερα θα κερδισει.

WWE Tag team Championship
New Age Outlaws vs The Usos
Πρεπει να ειμαστε πολλοι που περιμενουμε ποτε οι Usos θα γινουν πρωταθλητες. Ας κανουμε λοιπον λιγη υπομονη ακομα με την ελπιδα να πανηγυρισουν τον τιτλο στη Wrestlemania σε ενα ματς με πολλους αντιπαλους. Για σημερα βλεπω τους Outlaws να παραμενουν 6 time tag team champions of the woooooorld...

Batista vs Alberto del Rio
Το κλασικο ζεσταμα του νικητη του Rumble πριν τη Wrestlemania. Με το κλασικο αποτελεσμα...νικη του Batista. Αλλωστε απ οτι λεγεται ο del Rio παει προς την εξοδο με τη ληξη του συμβολαιου του(οπως και ο Christian).

The Shield vs The Wyatt Family
Α, παιζουν κι αυτοι? Ουτε που με απασχολει. Ευκαιρια να κανω και καμια αλλη δουλεια χωρις να σταματαω το βιντεο αυριο το βραδυ. Λογικα θα κερδισει η Σπαλομπριζολα με τις Μοσχαροκεφαλες και οι αλλοι θα ξεκινησουν κοντρα μεταξυ τους με triple threat στη Wrestlemania(το ειχα προβλεψει, που θα λεγε κι ο Ζουγανελης). Το μονο ενδιαφερον θα ηταν να εχανε το ματς το Reigns, αλλα σιγα μην κανουν τετοια καζουρα στο νεο χαιδεμενο παιδι...

Titus O'Neil vs Darren Young
Διαισθητικα αυτο το ματς εγερνε προς τον Titus. Μετα ειδα και τις αποδοσεις των γραφειων στοιχηματων. 1,02 o Titus O'Neil και 11 ο Darren Young. Ακομα κι αν πουμε οτι καπου πρεπει να γινει η εκπληξη, ποιος θα το παρει χαμπαρι αν γινει εδω? Νικη του Titus Ο'Neil λοιπον.

Elimination Chamber Kickoff
Cody Rhodes & Goldust vs Ryback & Curtis Axel
Εδω θα ελεγα οτι βλεπω νικη του Ryback και του Axel, ωστε να ξεκινησει η κοντρα των Rhodes, αλλα λιγο το γεγονος οτι ειναι στο kickoff, λιγο αυτο το 1,01 που δινουν στους Rhodes, λιγο οτι και οι αντιπαλοι δεν ειναι και οι αγαπημενοι της εταιριας αυτη την περιοδο(ο Axel δεν ηταν καν στο Rumble, για το Ryback τα χουμε ξαναπει), με στελνουν στην αντιθετη κατευθυνση και θα προβλεψω νικη για Cody και Goldust.


Κατα τ αλλα ισως προστεθει κανενα ματς ακομα, αφου λειπουν απ την καρτα Ziggler, Mysterio, Miz, Kofi, Sandow, Mark Henry και χωρις να βαζω τον Big Show, που πιστευω οτι δε θα εμπαινε σε ματς χωρις να εχει ιστορια πισω του και τον Kane, που το παιζει Director of Operations.
Αυριο ξεκιναει το WWE Network. Στο RAW πριν την εναρξη αναμενονται μεγαλες εμφανισεις και σημερα διαβασα οτι ενδεχομενως να εχουμε και μια αλλαγη τιτλου. Πρωτο υποψηφιο θεωρω το US Championship του Ambrose, ωστε να συνεχιστει η ιστορια της Shield, αλλα εγω θα ηθελα η αλλαγη να ηταν μεγαλη. Νεος World Heavyweight Champion, ωστε να εχουμε και παλι 2 πρωταθλητες και δωστε τον τιτλο στον Daniel Bryan αφηνοντας να εννοηθει πως το WWE Network θα ξεκινησει το προγραμμα του πανω σε αυτο το γεγονος! Ξερεις τι συνδρομες εχεις να παρεις ετσι Βινς???
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 23 2014, 19:11 ) *
Ελπιζω κι ο Cesaro να αποκλειει καποιον(πλην Bryan), ωστε να κερδισει κι αυτος κατι απο τη συμμετοχη και δε θα ηθελα να δω καμια περιεργη παρεμβαση τυπου Bray Wyatt να επεμβαινει στον αποκλεισμο του Cena.


Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις smiley.gif

QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 23 2014, 19:11 ) *
Αυριο ξεκιναει το WWE Network. Στο RAW πριν την εναρξη αναμενονται μεγαλες εμφανισεις και σημερα διαβασα οτι ενδεχομενως να εχουμε και μια αλλαγη τιτλου. Πρωτο υποψηφιο θεωρω το US Championship του Ambrose, ωστε να συνεχιστει η ιστορια της Shield, αλλα εγω θα ηθελα η αλλαγη να ηταν μεγαλη. Νεος World Heavyweight Champion, ωστε να εχουμε και παλι 2 πρωταθλητες και δωστε τον τιτλο στον Daniel Bryan αφηνοντας να εννοηθει πως το WWE Network θα ξεκινησει το προγραμμα του πανω σε αυτο το γεγονος! Ξερεις τι συνδρομες εχεις να παρεις ετσι Βινς???


Έχε υπόψιν και τους ομαδικούς τίτλους.Τα συμβόλαια των «παππούδων» tongue.gif,λήγουν τον Φλεβάρη.
nikolas12
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 23 2014, 19:11 ) *
Αυριο ξεκιναει το WWE Network. Στο RAW πριν την εναρξη αναμενονται μεγαλες εμφανισεις και σημερα διαβασα οτι ενδεχομενως να εχουμε και μια αλλαγη τιτλου. Πρωτο υποψηφιο θεωρω το US Championship του Ambrose, ωστε να συνεχιστει η ιστορια της Shield, αλλα εγω θα ηθελα η αλλαγη να ηταν μεγαλη. Νεος World Heavyweight Champion, ωστε να εχουμε και παλι 2 πρωταθλητες και δωστε τον τιτλο στον Daniel Bryan αφηνοντας να εννοηθει πως το WWE Network θα ξεκινησει το προγραμμα του πανω σε αυτο το γεγονος! Ξερεις τι συνδρομες εχεις να παρεις ετσι Βινς???


Tο αυριανό Raw είναι κρίσιμο και πρέπει το δώρο σε εμάς να είναι καλό. Σίγουρα ο πιο πιθανός να χάσει τον τίτλο είναι ο Ambrose και ίσως μετά οι NAO αν και μπορεί να ανανεώσουν προσωρινά και να τους χάσουν στη WM (αν και στη WM δεν δούμε Usos πρωταθλητές θα αρχίσω να βγάζω αφρούς!). Αυτό που λες το σκέφτηκα και εγώ. Να υπάρξει δεύτερος μεγάλος τίτλος και μάλιστα στον Bryan. Ωραία τα κλισέ τύπου "Ένας και μοναδικός πρωταθλητής στην εταιρία" και όλα αυτά τα χαζά της ενοποίησης, αλλά έχουν γίνει πολύ πιο προβλέψιμα τα ppv λόγω αυτού συν ότι μειώνεται ο αριθμός των main eventers. Μία τέτοια κίνηση θα φέρει πραγματικά χαμό και οι συνδρομές θα αυξηθούν κατακόρυφα.
Και σίγουρα ο Vince πρέπει κάτι να κάνει για το main event της WM. Όλα δείχνουν πως θα είναι το πρώτο main event που θα έχουμε αποδοκιμασίες και κραυγές όπως "Daniel Bryan", "CM Punk" και "YES! YES! YES!".
mixalisgate7
Άυριο μην εκπλαγείται άμα δείτε να κάνει την εμφάνιση του ο Sting.Το WWE.com τις τελευταίες μέρες έχει ανέβασει 2-3 άρθρα για τον Icon,οπότε φυσιολογικά οι φήμες οργιάζουν.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Feb 23 2014, 20:05 ) *
Άυριο μην εκπλαγείται άμα δείτε να κάνει την εμφάνιση του ο Sting.Το WWE.com τις τελευταίες μέρες έχει ανέβασει 2-3 άρθρα για τον Icon,οπότε φυσιολογικά οι φήμες οργιάζουν.


Είναι σε αυτούς που περιμένω να δω οπωσδήποτα! tongue.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Feb 23 2014, 20:05 ) *
Άυριο μην εκπλαγείται άμα δείτε να κάνει την εμφάνιση του ο Sting.Το WWE.com τις τελευταίες μέρες έχει ανέβασει 2-3 άρθρα για τον Icon,οπότε φυσιολογικά οι φήμες οργιάζουν.



QUOTE(nikolas12 @ Feb 23 2014, 22:06 ) *
Είναι σε αυτούς που περιμένω να δω οπωσδήποτα! tongue.gif


Το Sting δεν περιμενω να τον δω. Σιγουρα θα δουμε τον Brock Lesnar...ε brother? Ισως οι αλλες επιστροφες παραμεινουν σκοτεινες μεχρι την εμφανιση τους...
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 23 2014, 22:19 ) *
Σιγουρα θα δουμε τον Brock Lesnar...ε brother? Ισως οι αλλες επιστροφες παραμεινουν σκοτεινες μεχρι την εμφανιση τους...


Yeap
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Feb 23 2014, 23:01 ) *
Yeap


Yeap στον Brock ή και στους 3? rolleyes.gif
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 23 2014, 23:06 ) *
Yeap στον Brock ή και στους 3? rolleyes.gif


Και οι τρεις θα εμφανιστούν.
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Feb 23 2014, 23:08 ) *
Και οι τρεις θα εμφανιστούν.


Μηπως λοιπον αντι για το Elimination Chamber να κατσω να δω κατευθειαν το RAW?
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 23 2014, 23:16 ) *
Μηπως λοιπον αντι για το Elimination Chamber να κατσω να δω κατευθειαν το RAW?


Άνετα,το Elimination Chamber άλλωστε είναι μεταβατικό pay per view.
nikolas12
Θα συμφωνήσω με το Μιχάλη, έχει μεταβατικό χαρακτήρα και σπάνια γίνεται κάποια μεγάλη ανατροπή. Εγώ θα το δω κυρίως για το τρομερό wrestling που θα υπάρξει στο main event (να έχουν βγάλει μεταξύ τους τόσα ωραία ματσάκια και να μην το βγάλουν σήμερα θα είναι κρίμα) και για να παρακολουθήσω τις εξελίξεις με τη Shield.
nikolas12
Ξεκινήσαμε λοιπόν με το pre-show. Πολύ ωραίοι οι Rhodes και το δείχνουν συνεχώς ότι είναι δεμένη tag team. Πως και ακούγονται τόσες επιδοκιμασίες για τον Curtis Axel; Νίκη για τους Rhodes. Την περίμενα. Περνάμε στο ppv λοιπόν. (Να δω πως θα ανταπεξέλθω με εξάωρο μάθημα στη σχολή και δίωρο οδήγηση χωρίς ύπνο αύριο tongue.gif )

1. Ξεκινάμε με IC. Εξελίσσεται πολύ ωραία ο αγώνας. Δεν καταλαβαίνω, γιατί όλοι πανηγυρίζουν για τον Big E, αλλά ταυτόχρονα φωνάζουν και "We the People".
Να κάτι που δεν περίμενα. Πολύ ωραίος αγώνας, του δώσανε κάμποση ώρα (περισσότερα λεπτά απ' όσα περίμενα) και αποδείξανε και οι 2 πως έχουν χημεία για να βγάλουν καλά ματς.

Να τος και ο Bad News Barrett. Αργεί πολύ η αγωνιστική επιστροφή του; Στο midcard μπορεί να προσφέρει και ως main eventer δεν θα ήταν κακός, αλλά η μείωση των τίτλων δε ευκολύνει το να πάρει push, πράγμα δύσκολο ακόμα και αν υπήρχε ο δεύτερος τίτλος.
Vince κόψε αντίδραση στον Bryan και δες πόσοι λιγότεροι θα αντιδράσουν θετικά για τον Batista.

2. Στο tag team championship match λοιπόν. Αργοί και κουραστικοί οι ΝΑΟ. Όσο και να κυριαρχούν δεν πείθουν. Δυστυχώς οι Usos για να βγάλουν ματσάρα θέλουν και καλούς και τεχνικούς αντιπάλους και πλέον οι ΝΑΟ δεν το έχουν.
Σοβαρά τώρα; Νίκη με roll up; Έτσι θα μας πείσουν; Το ματς δεν το είδα ως κάτι το ιδιαίτερο. Όταν κάνανε κανά αεροπλανικό οι Usos καλά ήταν, όσο έδιναν ρυθμό οι ΝΑΟ δεν μου άρεσε. Πρέπει το WWE να καταλάβει πως δε θέλουμε άλλους σταρ της Attitude Era πρωταθλητές. Ώρα για το νέο αίμα να πάρει τίτλους. Αλλαγή τίτλου το αργότερο στη WM και οι τίτλοι στην πιο καλή tag team. U-SOS!

Πάλι ο Barrett. Παίρνει αρκετά promo σήμερα.

3. Πάμε στη Smackdownοκόντρα Titus-Darren.
Για κόντρα που την είχαμε πιο δευτεράντζα ήταν πολύ καλό το ματς. Ο Darren είχε τον έλεγχο και έδειξε πως μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση στο midcard, ενώ ο Titus πήρε όπως ήταν λογικό τη νίκη και το push του συνεχίζει αργά και σταθερά.

4. Πάμε για ένα ματς που θέλω να δω από το Νοέμβριο. Ναι είναι heel vs heel. Ναι έχουν διαφορετικό στυλ και μπορεί να μη δέσουν. Ναι στο σενάριο είναι μία απλή κόντρα για 3 θέσεις στο Chamber. Αλλά δε μπορώ ρε φίλε, μου αρέσει πολύ η ιδέα Wyatts vs Shield. Έχω υψηλές προσδοκίες και στο wrestling και στο σενάριο για αυτόν τον αγώνα. Ας μη με απογοητεύσουν. Δεν ξέρω ποιον να στηρίξω, αφού αντιπαθώ και τις 2 ομάδες (ίσως πάω λίγο περισσότερο τη Shield, γιατί είναι και οι 3 πολύ καλοί wrestlers όχι ξυλοκόποι σαν τη Wyatt Family). Άρχισαν ήδη τα "This is Awesome"! Ξεκίνημα με brawl. Τρελαίνομαιιιιι! Ματσάρα ως τώρα. Οι της Shield ως wrestlers μου αρέσουν όλο και περισσότερο. Έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ και μπράβο τους.
Τι έγινε ρε παιδιά; Να σας πω εγώ τι έγινε. Ο 3 on 3 ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΓΙΝΕ! Μπορεί να ακούγομαι πολύ ενθουσιώδης, αλλά ήταν ΜΑ-ΤΣΑ-ΡΑ. Δεν πάει να δείξουνε τώρα και τριπλή αλλαγή του WWE WHC; Ήταν απίστευτο όλο το θέαμα. Εξαιρετικοί και οι 6 αν και Reigns και Rollins ξεχώρισαν. Ο Harper επίσης έκανε πράγματα που δεν περίμενα να κάνει. Μπορεί να μη διαλύθηκε η Shield και να μην είχαμε σεναριακή εξέλιξη, αλλά δε με ενδιαφέρει καν. Αν βλέπαμε αυτόν τον αγώνα στη WM θα ήταν ο αγώνας της βραδιάς.

5. Υπεράσπιση του Divas Championship. Θα γυρίσει η Naomi; Με την Cameron; Σοβαρά τώρα; Άντε 3-4 λεπτά θα πάρει, τι να κάνω... Άρχισαν τα περίεργα κοιτάγματα Tamina-AJ. Βλέπω να έχουμε face turn της Tamina.

Πάλι Barrett. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ θεούλης για αυτά που είπε για το WWE Network.

6. Πάμε στο Batista-Del Rio. Λίγη αποδοκιμασία στην είσοδο του Batista ακούστηκε. Ώπα, δεν θα γίνει ο αγώνας; Ααααα μάλιστα, ωραία σκέψη για να ξεκινήσει το ματς. Πωπω φίλε Boo tista Boo tista φωνάζουνε! Στηρίζουν Del Rio! Τι πάει να κάνει ο Vince; Στην πιο σημαντική WM θα γιουχαριστούν και οι 2 σταρ (ή θα στηρίξουν τον heel Orton). Φωνάζουνε για τον Bryan, τον Punk, τον RVD, τον Jericho. Το βλέπω να τσαντίζεται άσχημα ο Batista. Ελέγχει το ματς ο Del Rio. Ειλικρινά δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί αγώνα που γιουχάρεται τόσο πολύ ο face και στηρίζεται τόσο ο heel (εκτός από αγώνα του Cena). Τον αγώνα δεν θα τον σχολιάσω. Δε με χάλασε κιόλας, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεται η δημιουργική ομάδα. Ειδικά μετά από αυτό το ματς Vince έχεις 6 εβδομάδες να αλλάξεις κάτι στο main event της WM, αλλιώς πας για πανωλεθρία.

7. Πάμε για το main event. Χαμός για τον Bryan. Έτσι πρέπει. Ξέρω ότι θα ξενερώσω με το τέλος, γιατί θα έχει κλασσικούς αποκλεισμούς που οφείλονται σε άλλες κόντρες π.χ. ο Cena θα αποκλειστεί λόγω Wyatt, ο Bryan λόγω Kane και τους βρίσκω πολύ κλισέ πλέον, αλλά τέσπα. Να δούμε καλό wrestling είναι το θέμα.
Daniel Bryan. Τόσο τέλειος που κάνει pin και submission ταυτόχρονα! Τελικώς ο Christian επιβεβαιώνει πως είναι heel εστιάζοντας στον ώμο του Bryan. Εξαιρετικό ματς ως τώρα. Αποκλείστηκε ο Sheamus! Χάσαμε και το στοίχημα, χάσαμε και έναν με πάρα πολύ καλή απόδοση. Εκτός και ο Christian. Η τετράδα που περιμέναμε λοιπόν και για να δούμε ποια θα είναι η τριάδα που δεν μπορούσα να προβλέψω. Tap out o Cesaro! Περίμενα να μείνει λίγο ακόμα. Cena, Orton, Bryan με τον Orton ανύπαρκτο ως τώρα. Πάλι οι Wyatts; Αγανακτώ την προβλεψιμότητά μου μέσα... Το ματς Cena-Wyatt θα είναι απογοήτευση, το έχω πει, αλλά εκεί κολλημένοι οι άλλοι. Το φινάλε ήταν τρομερό, αλλά μάντης είμαι; Είπα για παρέμβαση των Wyatts στον αποκλεισμό του Cena και του Kane στον αποκλεισμό του Bryan. Μετά το kick out στο RKO έπρεπε να συνεχίσει άλλο ένα πεντάλεπτο το ματς. Η προβλεψιμότητα στο booking ξεπερνά κάθε όριο. Κρατάω το πάρα πολύ ωραίο wrestling που είδαμε.

Και αυτό ήταν το Elimination Chamber. Βρήκαμε όλοι μας όλους τους νικητές, ωστόσο τα περισσότερα ματς ήταν πολύ καλά. Με αυστηρό βαθμό θα έβαζα 7,5 με κανονικό 8 άντε με πολλή επιείκεια 8,5 . Ο αυστηρός βαθμός μπήκε λόγω των 2 καραμπινάτων από πριν, αποκλεισμών και του μέτριου Divas match. Ξεκινάμε τη Wrestlemania season με την ελπίδα να παρθούν επιτέλους σωστές αποφάσεις. Κοινώς...CM Punk πίσω και Daniel Bryan πρωταθλητή. Άντε όλα από εμένα τα θέλετε; tongue.gif
mixalisgate7
Νικόλα συγχαρητήρια για την 8η θέση στην γενική κατάταξη του Elimination Chamber στο fantasy.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Feb 24 2014, 11:56 ) *
Νικόλα συγχαρητήρια για την 8η θέση στην γενική κατάταξη του Elimination Chamber στο fantasy.


Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν το περίμενα καθόλου. Δεν πέτυχα μόνο τον Sheamus ως πρώτο αποκλεισμένο (είχα παίξει Christian) και στο 3 on 3 είχα παίξει ότι το pin θα γίνει στον Ambrose. Όλα τα άλλα σωστά! Θα γίνει ντέρμπυ τώρα smile.gif
Επίσης:

Δεν μπορώ να περιμένω να δω Batista-Orton στο main event της WM30!

ΠΟΤΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Feb 24 2014, 14:36 ) *
Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν το περίμενα καθόλου. Δεν πέτυχα μόνο τον Sheamus ως πρώτο αποκλεισμένο (είχα παίξει Christian) και στο 3 on 3 είχα παίξει ότι το pin θα γίνει στον Ambrose.


Και εγώ αυτά έχασα + οτι είχα παίξει αποκλεισμό του Cena από Bryan.
T.W.Is.M.
Μολις τελειωσε το ματς του Batista ειπα απο μεσα μου. Αν ημουν ο Βινς αυτη τη στιγμη, θα μαζευα και τους 6 του Chamber και θα τους ελεγα "παιδια, αλλαξε το πλανο, κερδιζει ο Daniel, Randy και Daniel αλλαξτε το τελος και ολα τα αλλα παραμενουν οπως εχουμε σχεδιασει". Ηταν η τελευταια ευκαιρια να σωσει το main event της WM, αλλα την πεταξε. Μπροστα σ αυτο που θα δουμε στη Νεα Ορλεανη, το Orton vs Cena του Rumble θα μοιαζει φιλικο(εκει ειχαμε και τον εμπειρο σε τρολαρισμα Cena που ηξερε πως να διαχειριστει την κατασταση) και ο τυφωνας Κατρινα θα μοιαζει αερακι. Ο del Rio πρεπει να μην ειχε κερδισει τοσο χειροκροτημα ουτε ως face!
Θα μπορουσε να κανει κι αλλη μια κινηση, οπως ειχα γραψει χτες αλλαζοντας τον κατοχο του World Championship σημερα, ενω δεν το περιμενει κανενας, αλλα το αποκλειω. Κι αυτο παλι δε θα ηταν λυση, γιατι το main event θα παρεμενε το Orton vs Batista. Το μονο μπαλωμα που βλεπω στον οριζοντα πια ειναι double turn κατα τη διαρκεια του αγωνα. Οχι οτι θα τους σωσει απο τη γιουχα, αλλα τουλαχιστον θα δουμε κατι ενδιαφερον.
Εμενα δε με πειραξε που δεν πηραν τους τιτλους οι Usos. Μαλιστα δε θα το χαρω αν τους παρουν σημερα. Τους αξιζουν τοσο περισσοτερο απο τις αλλες ομαδες, που θα πρεπει να τους κερδισουν στη Wrestlemania και μονο. Ισως ομως ο Βινς για αλλη μια φορα αποδειχθει εκτος κλιματος.
Οι παρεμβασεις του Kane και των Wyatt στο Elimination Chamber καλυτερα να μεινουν ασχολιαστες. Πιο προβλεψιμες κι απο αγωνα Cena vs Jinder Mahal...
Αφησα για το τελος την παραδοσιακη γκρινια. Δεν ξερω αν το Shield vs Wyatt Family ηταν καλο ματς. Δεν το προσεξα και τοσο. Ειδα μερικες ωραιες στιγμες κυριως απο τη Shield, αλλα μου ηταν τοσο αδιαφορη η κοντρα τους και τοσο απωθητικη η ιδεα του heel vs heel που πηγε να με παρει ο υπνος(ξαπλωσα και επιτηδες στον καναπε, ενω το υπολοιπο PPV το ειδα καθιστος)! Κατα τη διαρκεια του αγωνα σκεφτηκα οτι θα μπορουσαν να δωσουν τη νικη στη Shield για να κανουν την εκπληξη, αλλα θα πρεπε να παραμεινει 3-on-3 το ματς. Κατα βαθος χαρηκα το 3-on-1 των Wyatt στο τελος. Εκει που πηγα να σηκωθω απο τον καναπε και να αρχισω τα μπινελικια ηταν οταν ο Reigns πηγε να κερδισει μονος του ολη τη Wyatt Family. Πραγματικα αδιαφορω αν ειναι καλος ή κακος παλαιστης(οι αλλοι 2 της Shield ειναι καλυτεροι). Η Shield μου ηταν απ τη αρχη αντιπαθης σαν ρολος, αλλα με τετοιο σπρωξιμο ο Reigns μου ειναι αντιπαθης οσο κανενας αλλος. Μοιαζει να προετοιμαζεται σαν το επομενο Νο1 της εταιριας(κι ασε τον κοσμο να φωναζει Yes Yes Yes). Αφου αν ξαφνικα αλλαζαν τα πλανα και στη Wrestlemania ειχαμε Undertaker vs Roman Reigns, θα πονταρα τα λεφτα μου στο Reigns(και μετα θα σταματουσα να βλεπω wrestling)...
Οχι αλλο καρβουνο ρε Βινς! Μην τυχον και βαλεις κανενα Reigns vs Bryan για τον τιτλο και δωσεις τη νικη στο Reigns τους επομενους μηνες, γιατι βλεπω τον κοσμο να μπαινει μεσα σαν τους καφρους των ελληνικων γηπεδων...
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 25 2014, 01:02 ) *
Η Shield μου ηταν απ τη αρχη αντιπαθης σαν ρολος, αλλα με τετοιο σπρωξιμο ο Reigns μου ειναι αντιπαθης οσο κανενας αλλος. Μοιαζει να προετοιμαζεται σαν το επομενο Νο1 της εταιριας(κι ασε τον κοσμο να φωναζει Yes Yes Yes).


Ισχύει οτι στο WWE τον θεωρούν το επόμενο John Cena,αλλά το push του για να κερδίσει μέγάλο τίτλο αργεί ακόμα.
T.W.Is.M.
Δε θα σχολιασω για την ιστορια επιστροφης του Undertaker για τον καθιερωμενο αγωνα του στη Wrestlemania.
Θα βαλω μονο το βιντεο


για να κανω μια παρατηρηση: Πλεον ο Undertaker μου μοιαζει! smiley.gif

mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 27 2014, 23:34 ) *
για να κανω μια παρατηρηση: Πλεον ο Undertaker μου μοιαζει! smiley.gif


Έλα πες στην αλήθεια του έστειλες μία φωτογραφία σου για να μοιάζετε tongue.gif
nikolas12
Είμαι ο μόνος που με το τραγόμουσο που άφησε μου θύμισε πάρα πολύ την εμφάνιση του στο Ministry of Darkness; tongue.gif Επίσης με βάση μια φωτό που είχε βγει λίγες μέρες πριν το Raw που τον απεικόνιζε με γκρι γένια, συμπεραίνουμε ότι ο Deadman για να δείχνει νεότερος τα βάφει (αν και το είχαμε καταλάβει από μία διαφήμιση που είχε βγάλει πέρυσι μετά της WM tongue.gif ).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.