Help - Search - Members - Calendar
Full Version: wwe
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81
mixalisgate7
QUOTE
For wrestling fans, the saga of Daniel Bryan’s health in recent years with WWE has been, in a word, tragic. A month after he finally won the WWE title at Wrestlemania 30 to culminate an incredible fan-fueled and improbable run, he had to undergo neck surgery that saw him stripped of the title and on the shelf for nearly a year.

After winning the Intercontinental title at Wrestlemania 31, he had to relinquish the belt weeks later due to concussion-related issues. Since that time, it’s been a constant drumbeat of “Will he come back? When will he come back? He’s coming back...right?” questions.

With NXT on fire, AJ Styles now becoming a force in WWE, and Nakamura on the way, the thought of Bryan getting in that mix was oh-so-tantalizing for those of us wanting to see one of the very best in the ring ply his trade with his peers once again.

But on Monday, the wrestling world got the bad news as Bryan Lloyd Danielson tweeted that on the February 8th edition of RAW, he will officially retire, leaving behind the role of an active wrestler he's lived for 17 years.

Due to medical reasons, effective immediately, I am announcing my retirement. Tonight on Raw, I'll have a chance to elaborate. #gratitude

— Daniel Bryan (@WWEDanielBryan) February 8, 2016

The 34-year-old Danielson accomplished nearly everything you could in the world of pro wrestling, competing in Japan, being part of the founding class of Ring of Honor, working with nearly every major independent talent he could, and eventually signing with WWE in August 2009. A memorable run on NXT with the Miz eventually led to bigger and better things, save a ridiculous firing due to him choking out ring announcer Justin Roberts with a tie in a June 2010 RAW-closing angle.

He eventually returned and made an impact, regardless of how WWE tried to position him. He is the company’s 26th Triple Crown champion, and the company’s 15th Grand Slam champion. He lost his World title to Sheamus in just 18 seconds at Wrestlemania 28, he started the “Yes Movement”, had a memorable partnership and feud with Kane, had plenty of memorable matches, and found a place in the hearts of those who had never heard of him before he came to WWE.

Tonight, Danielson bids farewell to the dream of returning to the squared circle.


ΠΗΓΗ
nikolas12
Μέρα πένθους για το pro wrestling. Ταλαντούχος όσο λίγοι, αγαπητός όσο ακόμα πιο λίγοι. Δυστυχώς ήρθε η ώρα της απόσυρσης για τον τεράστιο American Dragon. Σε ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές που μας έκανες να πωρωθούμε με αυτά που έκανες στο ρινγκ, για τα γεμάτα πάθος promo σου, που αποτέλεσες είδωλο του Connor και τόσων άλλων παιδιών και που κατάφερες να κάνεις ολόκληρες αρένες να φωνάζουν το όνομά σου και το WWE να αλλάξει τα πλάνα του για μία βαρετή WM και να μας χαρίσει 2 επικά ματς και ένα Raw την επόμενη μέρα που προσωπικά δε θα ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστούμε για τα πάντα Daniel Bryan!
mixalisgate7
Κρίμα δεν του άξιζε τέτοιο τέλος sad.gif
nikolas12






Σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να τελειώσει έτσι. Κάτι τέτοια βίντεο θα μας τον θυμίζουν. Τον ευχαριστούμε για κάτι τέτοιες στιγμές που μας θύμισαν τι σημαίνει όμορφο wrestling.
T.W.Is.M.
Ενας απο τους λιγους λογους που μου ειχαν απομεινει για να παρακολουθω το WWE. Μολις αποσυρθει και επισημα ο Undertaker δεν ξερω πια τι θα εχει απομεινει. Δυστυχως η καριερα του τελειωνει προωρα και αδοξα, οπως ακριβως του Edge.
Το Road to Wrestlemania 30 ειναι η αποδειξη οτι ο κοσμος μπορει ακομα να επηρεασει τις εξελιξεις, αρκει να υπαρχει το καταλληλο προσωπο.
nikolas12
Κάτι αντίστοιχο με το Road to WM της 30 δε θα ξαναγίνει ποτέ για μένα. Θα περάσουν χρόνια για να ξαναβγεί παλαιστής με τόση πολλή στήριξη από τον κόσμο. Καλύτερα που το ανακοίνωσε από πριν και δεν το είπε μπαμ και κάτω σαν τον Edge. Ακούγεται βέβαια πως το κάνει μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του με το WWE και θα γυρίσει στο ROH ή σε κάποιο indy promotion.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Feb 8 2016, 23:41 ) *
Ακούγεται βέβαια πως το κάνει μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του με το WWE και θα γυρίσει στο ROH ή σε κάποιο indy promotion.


Δεν νομίζω. Αν ήθελε να αγωνιστεί θα πήγαινε δικαστικά το WWE που δεν το αποδέσμευσε. Νομίζω είχε συμβόλαιο για άλλα 2-3 χρόνια.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Feb 9 2016, 00:36 ) *
Δεν νομίζω. Αν ήθελε να αγωνιστεί θα πήγαινε δικαστικά το WWE που δεν το αποδέσμευσε. Νομίζω είχε συμβόλαιο για άλλα 2-3 χρόνια.


Το λέω επειδή κάπου είχα διαβάσει ότι είχε σκεφτεί κι ο ίδιος να γυρίσει σε indy promotion. Αν ζούσαμε στην εποχή των GMs, θα μπορούσε να γίνει άνετα, δε νομίζω όμως να του βρούνε κάποιο ρόλο.
nikolas12
Έναν καλό πρωταθλητή είχαμε, πάει κι αυτός. Ας ελπίσουμε το δεύτερο reign του KO να μην είναι βαρετό, γιατί κακά τα ψέμματα το πρώτο ήταν. Ο Ambrose με τη μία υπερασπισάρα, αλλά και τη συμμετοχή του σε αγώνες με main eventers ανέβασε τον τίτλο και ο Owens έχει όλα τα φόντα να τον κρατήσει, αρκεί να του βρουν τους σωστούς αντιπάλους.
Μακάρι η αισιοδοξία που διαβάζω παντού ότι ο Ambrose πάει για main eventer να μετουσιωθεί σε αλήθεια, γιατί τέτοιους αγώνες, τέτοιος παλαιστής, τέτοιες αντιδράσεις και να τον κάνεις heel ή στη WM να είναι IC contender ή χειρότερα στο Andre the Giant Battle Royal είναι πραγματικά κρίμα.
Κατά τ' άλλα λόγω πενθήμερου ταξιδιού στη Γαλλία την Πέμπτη, μέχρι την Τρίτη δε θα έχω Ίντερνετ, δε θα δω live το Fast Lane και θα αναρτήσω αύριο τις προβλέψεις μου για τα υπάρχοντα ματς.
Nemesakos
Το πρώτο wrestling event στην Ελλάδα είναι γεγονός.

Το πρώτο ελληνικό promotion ZMAK κάνει το πρώτο του main event την Κυριακή 21/2/2016

Ο χώρος στον οποίο θα πραγματοποιηθεί το show είναι το, Stam "The Showman" Academy στο Περιστέρι (οδος Σουρή 20, στον 2ο όροφο). Η είσοδος είναι δωρεάν.

Ορίστε και το poster του event ZMAK WARS

Ιδρυτής του promotion είναι ο γνωστός σε όλους Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος έχει αναλάβει και χρέη GM. Όπως αναφέρει ο ίδιος:

Στα 40's ήταν ο Τζιμ Λόντος. Στα 50's ο Μεγαρίτης, στα 60's o Σπύρος Αρίων και ο Ασημάκης. Στα 70's o Καμπαφλής και ο Μπουράνης, στα 80's o Τρομάρας και ο Γκουλιώβας, στα 90's o Πεφάνης και ο Σουγκλάκος και μετά... Σιγή!
Είκοσι χρόνια μετά το τέλος της παρουσίας των αγώνων pro-wrestling (κατς) στην Ελλάδα, η ποπ-κουλτούρα των rings επαναδραστηριοποιείται. Οχι για όλους. Για αυτούς που αγαπούν την αδικημένη αυτή τέχνη.

Το 2016, το ΖΜΑΚ, θα κάνει πρεμιέρα στον χώρο, με περισσότερους απο 20 performers (θα προστεθούν σταδιακά) και θα επαναπροσδιορίσει τη σχέση του Έλληνα με το αγαπητό σε εκατοντάδες φίλους, θέαμα. Πρόκειται για ένα ανιδιοτελές show σεναριακής πάλης, με σκοπό την ψυχαγωγία του θεατή.

To ZMAK θα περιλαμβάνει ιντερνετικά επεισόδια μικρού μήκους και δωρεάν live events ανά τακτά χρονικά διαστήματα.



Ελπίζω όσοι φαν του wrestling υπάρχουν και σε αυτό το φόρουμ, να μπορέσουν να παρεβρεθούν. Το γυμναστήριο είναι στα 5 λεπτά από το μετρό του Αγίου Αντωνίου. Είναι η πρώτη ελληνική προσπάθεια μετά από αρκετά χρόνια και ελπίζω να έχει και την ανάλογη στήριξη.







nikolas12
Το ότι έπαιξα τόσο νωρίς το Fast Lane με περιορίζει πολύ, αλλά τι να κάνω από το να μην παίξω καθόλου, ας τσιμπήσω μερικά ποντάκια.

1. Kalisto-Alberto del Rio

Κόντρα για το μεξικάνικο πρωτάθλημα έπρεπε να λέγεται όχι για το US. Η ζώνη έχει υποτιμηθεί γενικά παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Kalisto. Προβλέπω retain.

2. Dolph Ziggler-Kevin Owens

Πως τον τύπο που μία κερδίζει, μία χάνει από τον Ziggler τον κάνεις πρωταθλητή και βάζεις το ματς που έχουμε δει σε επανάληψη τα τελευταία 10 Raw να το ξαναδούμε; Κακό χτίσιμο, αλλά το ματς ελπίζουμε να είναι καλό. Κι εδώ θα έχουμε σίγουρα retain.

3. Charlotte-Brie Bella

Μία τελευταία κόντρα και χαιρετάει η Bella, αλλά να πάρει τον τίτλο δεν υπάρχει περίπτωση. Ίσως στη WM τον χάσει η Charlotte.

4. Becky Lynch and Sasha Banks-Naomi and Tamina

Οι μεν είναι οι 2 μελλοντικές contenders του τίτλου, οι δε ψάχνουν push, αλλά πουθενά. Λογική νίκη για να ανεβάσει τις πρώτες.

5. Ryback, Big Show and Kane-Luke Harper, Erick Rowan and Braun Strowman

Ματς για όλους τους big guys και προσπάθεια προώθησης των Wyatts, οι οποίοι θα πάρουν τη νίκη.

6. Dean Ambrose-Roman Reigns-Brock Lesnar

O Lesnar πάει προς Wyatts, άρα δύσκολα θα νικήσει. Ο Ambrose είναι παλαιστάρα, αλλά δείχνουν να μην τον πιστεύουν για main event. O Reigns είναι το αγαπημένο παιδί της εταιρίας και όλοι θεωρούν πως ήρθε η στιγμή να πανηγυρίσει στο main event της WM. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Τουλάχιστον λέω πάλι καλά που δε θα το δω live και όταν δω ότι νίκησε, θα μάθω αν ήταν καλό το ματς και αν ήταν θα το δω μέχρι πριν κάνει το pin στον Ambrose.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Feb 17 2016, 14:37 ) *
Ο Ambrose είναι παλαιστάρα, αλλά δείχνουν να μην τον πιστεύουν για main event.


Γιατί με κάνεις να λέω να ίδια και ίδια; tongue.gif. Φυσικά και τον πιστεύουν για main eventer απλά δεν έχει έρθει η ώρα του. Το πότε θα είναι αυτό εξαρτάται από τον Vince.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Feb 17 2016, 14:58 ) *
Γιατί με κάνεις να λέω να ίδια και ίδια; tongue.gif. Φυσικά και τον πιστεύουν για main eventer απλά δεν έχει έρθει η ώρα του. Το πότε θα είναι αυτό εξαρτάται από τον Vince.


Περίπου στα ίδια είμαστε. Δεν τον πιστεύουν ακόμα, αλλά σίγουρα κάτι θα κάνει στο μέλλον. Το ζήτημα είναι ότι βέβαια τώρα έχει κόσμο πίσω του, ενώ σαν heel (που λογικά θα πάρει το μεγάλο push) μπορεί να ρισκάρουν.
Προστέθηκε Chris Jericho vs AJ Styles στην κάρτα, η λογική λέει Styles.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Feb 17 2016, 15:16 ) *
Περίπου στα ίδια είμαστε. Δεν τον πιστεύουν ακόμα, αλλά σίγουρα κάτι θα κάνει στο μέλλον. Το ζήτημα είναι ότι βέβαια τώρα έχει κόσμο πίσω του, ενώ σαν heel (που λογικά θα πάρει το μεγάλο push) μπορεί να ρισκάρουν.


Βρε τον πιστεύουν απλά έχουν ρίξει το βάρος στον Reigns για να γίνει ο επόμενος John Cena. Είναι προτεραιότητα του Vince. Το HHH vs Reigns γίνεται ώστε ο τελευταίος να έχει Wrestlemania moment, η οποία κανονικά θα ήταν πέρσι αν δεν είχε κάνει το cash in ο Rollins. Είτε face είτε heel θα πάρει μεγάλο push ο Ambrose.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Feb 17 2016, 16:34 ) *
Βρε τον πιστεύουν απλά έχουν ρίξει το βάρος στον Reigns για να γίνει ο επόμενος John Cena. Είναι προτεραιότητα του Vince. Το HHH vs Reigns γίνεται ώστε ο τελευταίος να έχει Wrestlemania moment, η οποία κανονικά θα ήταν πέρσι αν δεν είχε κάνει το cash in ο Rollins. Είτε face είτε heel θα πάρει μεγάλο push ο Ambrose.


Από το στόμα σου και στου Vince το αυτί. Πάντως αν είναι για να γίνει ο Reigns νέος Cena να έχουν αυτόν και ένα ρόστερ γεμάτο jobbers και υποαναπτυγμένους χαρακτήρες άστα να πάνε. Το χειρότερο είναι ότι ο Strowman είναι ο επόμενος που περιμένει για push και όπως φάνηκε με τον Big Show στο Raw δεν έχει καθόλου ταλέντο. Ωραία βελτίωση. Vince Mcmahon: δε βλέπει Mic skills και charisma στον Neville που έχει λιώσει στα indys και είναι παλεστάρα και τα βλέπει στο Strowman που απλά ξέρει να σηκώνει βάρη και παίζει να κάνω καλύτερο suplex από εκείνον.
T.W.Is.M.
Εχει το Fastlane σημερα, σωστα;
Οποιος/οποιοι παρακολουθουν τις εβδομαδιαιες εξελιξεις(αφου πια δεν προλαβαινω και με εχουν απογοητευσει καποια πραγματα) μπορει να μας πει αν ειναι τοσο προβλεψιμο το σοου σημερα οσο δειχνει;
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 21 2016, 17:18 ) *
Εχει το Fastlane σημερα, σωστα;
Οποιος/οποιοι παρακολουθουν τις εβδομαδιαιες εξελιξεις(αφου πια δεν προλαβαινω και με εχουν απογοητευσει καποια πραγματα) μπορει να μας πει αν ειναι τοσο προβλεψιμο το σοου σημερα οσο δειχνει;


Τα τελευταία χρόνια το WWE έχει λίγα απρόβλεπτα pay per view tongue.gif
mixalisgate7
Προβλέψεις Fastlane 2016

Number One Contender's Match
Brock Lesnar vs. Roman Reigns vs. Dean Ambrose
ΝΙΚΗΤΗΣ Roman Reigns

WWE Divas Championship
Charlotte © (w/ Ric Flair) vs. Brie Bella
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Charlotte

AJ Styles vs. Chris Jericho
ΝΙΚΗΤΗΣ AJ Styles

WWE Intercontinental Championship
Kevin Owens © vs. Dolph Ziggler
ΝΙΚΗΤΗΣ Kevin Owens

Becky Lynch & Sasha Banks vs. Team BAD
ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ Becky Lynch & Sasha Banks

Kane, Ryback and Big Show vs. The Wyatt Family
ΝΙΚΗΤΕΣ The Wyatt Family

United States Championship
Kalisto © vs. Alberto Del Rio
ΝΙΚΗΤΗΣ Kalisto
mixalisgate7
Πολύ ωραίο ήταν το Fastlane, όλοι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου με εξαίρεση για το Diva's Championship. Αυτή η κατηγορία δεν θα ανακάμψει ποτέ. Έχει αδιάφορα και βαρετά storylines. Ελπίζω να triple threat που λέγεται οτι θα κάνουν στην Mania να είναι καλοστημένο ώστε μην κάψουν τις Becky Lynch & Sasha Banks. Λάτρεψα το segment των Edge & Christian. Μεγάλο φάουλ του Vince το Kick out του Y2J στο Style Clash σε απλό ματς. Το main event ήταν καλύτερο από οτι περίμενα. Απόλαυσα τα δυο powerbomb αλα Shield στον Lensar. Λάθος που δεν υπήρχε ματς για τα WWE Tag Team Championships.

Η βαθμολογία μου για το Fastlane 2016: 8/10
nikolas12
Προσωπικά το Fast Lane δε μου άρεσε, είχε κάποιους καλούς αγώνες, αλλά το σύνολο δε με άφησε εντυπωσιασμένο. Θα του έβαζα 7 με χαλαρή βαθμολόγηση.
Το σημερινό Raw ήταν πολύ μα πολύ καλύτερο. Το ζήτημα είναι με ποια οπτική γωνία βλέπουμε τα πράγματα. Ας ξεκινήσουμε με τα κλάιν. Το heel turn του Ryback δεν το κατάλαβα, σαν heel δεν τραβάει καθόλου και την προηγούμενη φορά κατέληξε jobber και πήρε τα πάνω του με face turn.
Για το Dean Ambrose vs Brock Lesnar όπως είπα είναι θέμα οπτικής γωνίας. Από τη μία πιστεύω πως θα είναι από τα ματς που θα κλέψουν την παράσταση. Έχει πολύ καλό stipulation, ταιριάζει και στους 2 και από χτίσιμο έχεις Ambrose και Heyman στο μικρόφωνο να κεντάνε. Από την άλλη όμως είναι οι 2 πιο αγαπητοί face του κοινού αυτή τη στιγμή. Γιατί να διχάσεις τον κόσμο βάζοντας 2 face σε βίαιο ματς που θέλει έναν heel να παίρνει που και που τον έλεγχο; Επίσης καταλαβαίνω ότι είναι καλό για τον Ambrose που παίζει με τον Lesnar (είναι αυτός που όλοι θέλουν να παίξουν μαζί με τον Undertaker), αλλά ο Ambrose θέλει νίκη. Το ματς θα κυλήσει όπως η ματσάρα με τον CM Punk στο Summerslam του 2013. Δηλαδή ο Lesnar στον έλεγχο και που και που o Lunatic Fringe θα κάνει καμιά βρώμικη κίνηση ή πολλές καρεκλιές μπας και τρενάρει λίγο τον Lesnar. Από εκεί και μετά όσο καλό ματς και να είναι αν ο Ambrose δεν κάνει heel turn και πολλές βρώμικες κινήσεις, δεν το παίρνει με τίποτα. Οπότε παρά το ότι αναμένεται κάτι καλό, είναι λίγο προβλέψιμο το αποτέλεσμα. Anyway καλό για τον Ambrose να βρίσκεται σε μεγάλο ματς.
Για το Shane Mcmahon vs Undertaker. Spoilerίστηκα λόγω του ότι η πρώτη μέρα μετά την επιστροφή μου ήμουν στο δρόμο και έπαθα ψιλοσοκ. Το opening segment ήταν μαγικό και ο Shane είπε πολλά πράγματα που σκεφτόμασταν καιρό τώρα. Βέβαια δε θεωρώ (όπως διάβασα πολλές φορές) ότι πρέπει να είναι διάδοχος του Vince, διάδοχος πρέπει να είναι ο Triple H. Το φταίξιμο το έριξε στην Authority, ενώ είναι του γέρου, αλλά γενικά εδώ περιπλέκω την πραγματική ζωή με το σενάριο του segment. Αλλά όπως είπαμε. Οπτική γωνία. Ωραίο το Hell In A Cell σαν ιδέα, αλλά γιατί με αντίπαλο τον Undertaker; Τα συμφέροντα του heel Vince θα τα υπερασπιστεί ο face Undertaker; Επίσης αν χάσει ο Deadman υπάρχει ωραία συνέχεια στο σενάριο, αλλά είναι βλακεία να χάσει δεύτερη φορά σε WM. Αν κερδίσει, γιατί να γίνει όλος ο χαμός και να κλείσει έτσι ένα τόσο ελπιδοφόρο σενάριο; Επιπλέον γιατί με τον Shane που πάντα ήταν part time wrestler και έχει να παλέψει πολλά χρόνια; Φαντάζομαι ωστόσο ότι ο Shane θα βάλει κάποιο δικό του αντιπρόσωπο, πιθανότατα τον Goldberg ή τον Cena αν αναρρώσει.
Τέλος είναι τραγικό ότι έχουμε 3 main event με 6 παλαιστές και οι 4 είναι part timers. Σε αυτό παίξανε μεγάλο ρόλο οι τραυματισμοί βεβαίως.
nikolas12
http://www.ringsofpain.gr/2016/03/rtwm.html

Νόμιζα ότι το περσινό Road to WM ήταν κάκιστο, αλλά μας αποζημίωσε με μία καλή WM. (μεγάλη συζήτηση το πόσο καλή θα τη θεωρούσαμε αν δεν είχε γίνει το cash in του Rollins που ξεκίνησε ένα φοβερό reign).
Φέτος ό,τι να 'ναι. Το 1/3 του RTWM είδαμε μίνι κόντρα Triple H-Ambrose και ήταν τόσο καλή που μακάρι να ήταν αυτά τα promo και αυτό το ματς στη WM. Γενικά όσο ξύλο δεν είδαμε για το περσινό main event, το είδαμε φέτος και δε μας νοιάζει κιόλας. Θέλουμε και 1-2 promo.
Έχουμε ίσως το πιο αδιάφορο US championship match στην ιστορία. Βάλε εκεί το ladder match και κάνε για το IC ένα triple threat με Owens-Zayn-Styles να κλάψουμε. Οι New Day δε θα κάνουν καν defend, θα παίξουν με League of Nations. Και βάζω στοίχημα πως θα κλαίγαμε με άλλο ένα triple threat New Day-Usos-Enzo and Cass.
Ήδη με τόσους τραυματισμούς και απείραχτα τα main event, έχω φτιάξει ένα undercard που θα απογείωνε τη WM. Δυστυχώς ο Vince είναι σαν να τα έχει παρατήσει. Οι 2 πιο over παλαιστές θα παίξουν μεταξύ τους. Ο Reigns δεν τραβάει με απολύτως κανένα τρόπο και θα ξαναγίνει champion. Τις υπόλοιπες κόντρες τις έφτιαξε πετώντας βελάκια σε ένα στόχο με ονόματα παλαιστών και απλά τους έβαζε να παίξουν μεταξύ τους. Σε μία εβδομάδα έχουμε WM και χρειαζόμαστε πολλές αλλαγές, αλλιώς το event οδεύει προς μετριότητα.
mixalisgate7
Η Wrestlemania μέτραει και όχι το Road to Wrestlemania. Άλλωστε κανένας δεν θυμάται τα Road to Wrestlemania των προηγούμενων χρόνων αλλά τα σόου, όχι πάντοτε αλλά τουλάχιστον τους καλύτερους αγώνες.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Mar 27 2016, 03:15 ) *
Η Wrestlemania μέτραει και όχι το Road to Wrestlemania. Άλλωστε κανένας δεν θυμάται τα Road to Wrestlemania των προηγούμενων χρόνων αλλά τα σόου, όχι πάντοτε αλλά τουλάχιστον τους καλύτερους αγώνες.


Δεν είναι μόνο για το RTWM, είναι και για την κάρτα. Πιστεύω πως το Lesnar-Ambrose και με δυσκολία το Taker-Shane θα σώσουν την κατάσταση.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Mar 27 2016, 03:10 ) *
Πιστεύω πως το Lesnar-Ambrose και με δυσκολία το Taker-Shane θα σώσουν την κατάσταση.


Κάνεις λάθος υπάρχουν και τα AJ Styles vs Chris Jericho και The Usos vs Dudley Boyz (αν γίνει tables match θα είναι ματσάρα). Θα έβαζα και το Charlotte vs Sasha Banks vs Becky Lynch αλλά η Divas division επιστρέφει εκεί που ήταν πριν το Divas Revolution.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Mar 27 2016, 12:04 ) *
Κάνεις λάθος υπάρχουν και τα AJ Styles vs Chris Jericho και The Usos vs Dudley Boyz (αν γίνει tables match θα είναι ματσάρα). Θα έβαζα και το Charlotte vs Sasha Banks vs Becky Lynch αλλά η Divas division επιστρέφει εκεί που ήταν πριν το Divas Revolution.


Το πρώτο δεν έχει ανακοινωθεί (αλλά και να παιχτεί, θα δούμε ματσάρα μεν, αλλά τέταρτη φορά δε, οπότε πολύς ενθουσιασμός θα έχει χαθεί), το δεύτερο είναι μία καθαρά filler κόντρα και το ότι πήγε στο pre show δείχνει ότι δύσκολα θα μπουν τραπέζια, αλλά και το ότι δε θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση. Το triple threat των Divas θα ήθελα πολύ να το δω, το ξέχασα πιο πάνω. Αν όμως κρατήσει μόλις ένα 10λεπτο και δε δούμε τις τρεις συμμετέχουσες να δείχνουν το ταλέντο τους, τότε θα είναι απογοήτευση.
nikolas12
Έχοντας δει το NXT Takeover Dallas ήρθε η ώρα για σχόλιο.

Εκπληκτικό το NXT Tag Team championship match. Απλά εκπληκτικό. Οι Revival ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έμειναν τόσο καιρό πρωταθλητές, αρέσουν στον Triple H οι tag teams που είναι heels, βρώμικες, ωμές και με δυνατά χτυπήματα, αλλά οι Ascension απέτυχαν και οι Blake & Murphy έγιναν jobbers. Οι Revival είναι πιο καλοί βέβαια και πιο δυναμικοί. Ίσως έπρεπε να πάρουν κάποια στιγμή τις ζώνες οι Enzo & Cass που είναι για μένα, η καλύτερη ομάδα στο NXT. Η American Alpha είναι η δεύτερη αγαπημένη μου και χαίρομαι για την κατάκτηση, γιατί είναι πωρωτικοί. Απολαμβάνω τα συνεχόμενα και διαφορετικά suplexes, δεν είναι ποτέ βαρετοί. Το ματς ήταν φοβερό, το storytelling κατά τη διάρκεια του ματς ήταν 5 επίπεδα πάνω από το main roster, συνεχής αγωνία ποιος θα κερδίσει, εναλλαγές συναισθημάτων, δυνατά χτυπήματα. Πάρα πολύ καλό.
Το Aries-Corbin ξεκίνησε βαρετά και με την κυριαρχία στον Corbin, όμως όταν άρχισε τα δικά του ο Aries έγινε πολύ καλό. Δε μου άρεσε η νίκη με roll up, αλλά ήθελαν να προστατέψουν τον Corbin και να κερδίσει ο Aries. Είναι πολύ μεγάλος wrestler ο δεύτερος, έπρεπε να έχει μία κόντρα με κάποιον άλλο που θα του ταίριαζε, να ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο του. Το ματς το κρίνω σαν απλά καλό.
Το ότι κάποτε θα βλέπαμε Nakamura-Zayn στο NXT Takeover δεν το περίμενα. Εξ αρχής να πω ότι αυτό το ματς ήθελα πάρα πολύ να το δω, αλλά δε μου αρέσει όταν συγκρούονται 2 πολυαγαπημένοι face, γιατί δεν ξέρω ποιον να υποστηρίξω. Το charisma, το ταλέντο και το δέσιμο και των 2 με τον κόσμο τόσο χθες όσο και γενικά είναι αδιαμφισβήτητα. Αγώνας άλλοτε αργός και τεχνικός, συνήθως γρήγορος και θεαματικός. Δυνατά χτυπήματα συνέχεια. Sami Zayn πιο πονηρός, ωμός και πιο κοντά στο Nakamura. Η νίκη Nakamura λογική, ο Zayn πάει για μεγάλα πράγματα στο main roster. Το ματς ήταν απλά εκπληκτικό. Μία ματσάρα βγαλμένη από τα όνειρα κάθε fan αυτού του show. Μία πανδαισία κινήσεων, ένα απίστευτο κοινό να προσθέτει πόντους και 2 από τους καλύτερους wrestlers στον κόσμο να δίνουν ρέστα. Απλά μοναδικό. Η χειραψία και η αγκαλιά στο τέλος επιστέγασμα του μεγαλείου που είδαμε. Respect μόνο.
Άψογο και το Asuka-Bayley. Τεχνικό, με πολλά submissions, το καλύτερο women's match μετά το δεύτερο Bayley-Sasha Banks. Το τέλος μόνο δε μου πολυάρεσε. Ελπίζω στο Raw μετά τη WM, να κάνει ντεμπούτο η Bayley, έχει δώσει άπειρα στο ΝΧΤ, στο main roster μπορεί να βοηθήσει στην ανάσταση του τίτλου μαζί με τις Charlotte, Banks, Lynch και Paige.
Ματσάρα και το δεύτερο Samoa Joe-Finn Balor. Συνεχείς αλλαγές, χτυπήματα χωρίς έλεος, λίγο και σωστό αιματάκι (έστω και κατά λάθος, πάντα δίνει πόντους), πάρα πολλές κινήσεις. Έχουν εξωπραγματική χημεία οι 2 τους. Περίμενα νίκη Joe όπως και στο πρώτο, αλλά είχαμε δεύτερη έκπληξη. Ένα main event ποίημα για να κλείσει αυτό το show.

Τι να πω ρε συ Triple H; Ήξερα ότι είσαι καλός, αλλά με έχεις λιώσει. Το κοινό ήταν για ακόμα μία φορά απίστευτο. Πιστεύω ότι πολλοί που βλέπουν ΝΧΤ είναι fans των indies που ξέρουν ότι εδώ θα απολαύσουν κάτι εξίσου ποιοτικό με καλύτερη παραγωγή και πιο δομημένα sotrylines. Το ΝΧΤ απλά κάνει πλάκα. Είναι show που νιώθω τυχερός που το παρακολουθώ από τις πρώτες μέρες.
Μέχρι και στους commentators είναι 10 επίπεδα πάνω από το WWE. Όσο τρομερός wrestler ήταν ο Corey Graves, άλλο τόσο τρομερός είναι σαν heel color commentator, μακράν ό,τι καλύτερο. Ο Tom Phillips μαζί με τον Rich Brennan είναι οι 2 καλύτεροι νέοι commentators. Ακόμα και σε αυτούς το λάθος άτομο παίρνει push (Byron Saxton) tongue.gif Ας βάλουν στη WM, τον καλύτερο τους από τον Jim Ross και μετά (Mauro Ranallo απλά μοναδικός) μαζί με Tom και Corey μπας και διασκεδάσουμε λίγο παραπάνω. Ό,τι και να πω για το NXT Takeover Dallas είναι λίγο. Ένα Women's match άριστο, δύο τεράστιοι wrestlers στο ίδιο ring, ένα main event απόλαυση, ένα tag team match επικό και το ντεμπούτο του Austin Aries. Αν όχι το καλύτερο, μακράν ένα από τα καλύτερα Takeovers. Μπράβο Triple H! Κάποτε το να δούμε στο ίδιο show Nakamura, Devitt, Samoa Joe, Austin Aries, El Generico, Kana μας φαινόταν αδύνατο. Ή Πρωταπριλιά. Και είναι Πρωταπριλιά και το είδαμε. Όποιος δεν το είδε, προτρέπω να δώσετε 2 ώρες από τη ζωή σας να το δείτε. Μου θύμισε μετά το London, γιατί λατρεύω το wrestling. Κρίμα που δεν εμφανίστηκε ο Triple H, στο NXT νομίζω είναι face και δεν πρέπει να επιδοκιμαστεί 2 μέρες πριν τη WM που είναι ο κορυφαίος heel. Το απόλυτο respect μου!
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Apr 2 2016, 17:22 ) *
Κρίμα που δεν εμφανίστηκε ο Triple H, στο NXT νομίζω είναι face και δεν πρέπει να επιδοκιμαστεί 2 μέρες πριν τη WM που είναι ο κορυφαίος heel. Το απόλυτο respect μου!


Στο ΝXT είναι ο Executive Vice President of Talent, Live Events & Creative, Paul Levesque, αν και τον φωνάζουν Triple H. Στο main roster είναι ο Triple H, COO του WWE και ο Cerebral Assassin.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 3 2016, 00:19 ) *
Στο ΝXT είναι ο Executive Vice President of Talent, Live Events & Creative, Paul Levesque, αν και τον φωνάζουν Triple H. Στο main roster είναι ο Triple H, COO του WWE και ο Cerebral Assassin.


Άλλοι χαρακτήρες και καλά; Εγώ θα ήθελα να ήταν κοινή γραμμή και στα 2.
Ας κάνουν πάντως Slammys και στο ΝΧΤ να πάρει από τώρα το Zayn vs Nakamura. Ή ας δώσουν και το Slammy του main roster. Είχα πολύ καιρό να δω τέτοιο έπος.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Apr 3 2016, 03:17 ) *
Άλλοι χαρακτήρες και καλά; Εγώ θα ήθελα να ήταν κοινή γραμμή και στα 2.


Στο NXT είναι ο εαυτός του και στο main roster είναι ο χαρακτήρας του παλαιστή.

nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 3 2016, 10:38 ) *
Στο NXT είναι ο εαυτός του και στο main roster είναι ο χαρακτήρας του παλαιστή.


Σωστό, απλά πολλοί μπερδεύονται. Βγήκε π.χ. στο NXT Takeover Brooklynn και έγινε χαμός, αλλά θα μπορούσε και το κοινό να μπερδευτεί. Έχω δει πολλούς να αναρωτιούνται για αυτό το θέμα.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Apr 3 2016, 20:33 ) *
Σωστό, απλά πολλοί μπερδεύονται. Βγήκε π.χ. στο NXT Takeover Brooklynn και έγινε χαμός, αλλά θα μπορούσε και το κοινό να μπερδευτεί. Έχω δει πολλούς να αναρωτιούνται για αυτό το θέμα.


Δεν έγινε σκόπιμα. Απλά το κοινό του NXT ποτέ δεν τον είδε σαν μέλος των Authority.
mixalisgate7
Προβλέψεις Wrestlemania 32

WWE WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
Triple H © vs. Roman Reigns
ΝΙΚΗΤΗΣ Roman Reigns

NO HOLDS BARRED
Brock Lesnar (w/ Paul Heyman) vs. Dean Ambrose
ΝΙΚΗΤΗΣ Brock Lesnar

HELL IN A CELL
If Shane McMahon Wins, He Gets Control Of Raw
The Undertaker vs. Shane McMahon
ΝΙΚΗΤΗΣ The Undertaker

DIVAS CHAMPIONSHIP
Charlotte © (w/ Ric Flair) vs. Sasha Banks vs. Becky Lynch
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Sasha Banks

New Day vs. League of Nations
ΝΙΚΗΤΕΣ League of Nations

LADDER MATCH
INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP

Kevin Owens © vs. Sami Zayn vs. Dolph Ziggler vs. The Miz vs. Sin Cara vs. Stardust vs. Zack Ryder
ΝΙΚΗΤΗΣ Zack Ryder

WWE UNITED STATES TITLE MATCH
Kalisto © vs. Ryback
ΝΙΚΗΤΗΣ Kalisto

AJ Styles vs. Chris Jericho
ΝΙΚΗΤΗΣ AJ Styles

Team Total Divas (Brie Bella, Eva Marie, Paige, Natalya, Alicia Fox) vs. Team BAD And Blonde (Emma, Lana, Naomi, Tamina, Summer Rae)
ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ Team Total Divas

The Usos vs. Dudley Boyz
ΝΙΚΗΤΕΣ The Usos

ANDRE THE GIANT MEMORIAL BATTLE ROYAL
The Big Show, Kane, Heath Slater, Bo Dallas, Adam Rose, Curtis Axel, Tyler Breeze, Darren Young, Damien Sandow, Mark Henry, Fandango, Viktor, Konnor, R-Truth, Goldust, Jack Swagger.
ΝΙΚΗΤΗΣ John Cena/Mystery Wrestler
T.W.Is.M.
O Cena ειναι σε κατασταση να μπει να παιξει;;;

edit: Πριν λιγη ωρα ειδα οτι αλλαξαν οι αποδοσεις στο AJ vs Y2J. Φαβορι πλεον δινουν τον Jericho.
nikolas12
Βραδιά Wrestlemania και η σημερινή μέρα μου έχει εξασφαλίσει ήδη ένα γυρισμένο πόδι και η αυριανή δουλειές από τις 8 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Αν δε με αποζημιώσει ο Vince, κάποιον θα σκοτώσω tongue.gif

1. The Usos-Dudley Boyz

Οι Dudleyz ήρθαν απλά για να δώσουν push σε νέους αστέρες, face και heels. Οπότε Usos.

2. Kalisto-Ryback

Φέρανε τον US τίτλο σε σημείο να είναι ισάξιος του WWE WHC για να τον ρίξουν έτσι. Τέσπα θα πω Kalisto και δε με νοιάζει κιόλας tongue.gif

3. Total Divas-Bad and Blonde

Μία παρωδία που τη σώζει μόνο η συμμετοχή των Emma και Paige. Λογικά οι Total Divas, ελπίζω να πέσει άπειρο γιουχάρισμα στην Eva Marie.

4. Andre the Giant Memorial Battle Royal

Τι θέλω; Επιστροφή Cesaro και νίκη. Τι θα γίνει λογικά; Ο Strowman θα τους πετάξει έξω όλους.

5. AJ Styles-Chris Jericho

Τέταρτη φορά που θα το δούμε αυτό το ματς, λογικά θα είναι καλό και θα κερδίσει ο Styles, απαράδεκτο να χάσει στην πρώτη του WM.

6. Sasha Banks-Charlotte-Becky Lynch

Περιμένω ματσάρα, νικήτρια θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η Sasha Banks που θα φέρει και τον Women's τίτλο.

7. IC Ladder match

Πολύ πολύ δύσκολη πρόβλεψη. Δεν πιστεύω στον Ryder, θα ήθελα πάρα πολύ τον Ziggler ή τον Zayn. Ίσως υπάρξει retain. Πόνταρα τελείως στην τύχη στον Zayn.

8. The League of Nations-New Day

Πολύ καλοί ως face οι New Day, θα έπρεπε να υπάρχει υπεράσπιση. Λογικά θα διατηρήσουν. Θα ήθελα να χάσουν στο αυριανό Raw τους τίτλους από Enzo & Cass, όχι από Anderson & Gallows.

9. Triple H-Roman Reigns

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω. Το ότι ίσως μετακινηθεί στη μέση της κάρτας ήλπιζα να είναι λόγω retain, αλλά λογικά είναι για να μην τελειώσει η WM με γιουχαρίσματα. Σίγουρα Reigns.

10. Shane Mcmahon-Undertaker

Πολύ μεγάλο ματς, καθόλου προβλέψιμο και με φοβερά stipulations. Θα ήταν τέλειο αν τον Shane τον αντιπροσώπευε κάποιος άλλος. Πιστεύω σε νίκη του Undertaker. Γενικά το storyline δεν το βρήκα ωραίο, θα το αναλύσω, αφού δω το αποτέλεσμα.

11. Brock Lesnar-Dean Ambrose

Μεγάλο ματς. Ο Lesnar έχει χάσει πέρυσι, φέτος θα κερδίσει. Μακάρι να κέρδιζε ο Dean, αλλά το push για αυτούς είναι ο αγώνας. Μονόπλευρο storyline και δυστυχώς θα τελειώσει με άλλο ένα F5.
Coach Periklis
Είμαι με Shane McMahon . Κερδίζει και πάμε σφαίρα για new era επιπέδου ruthless agression :'')

RIP PG era

Ντάξει, ντάξει δεν παίζει το ξέρω tongue.gif tongue.gif
nikolas12
QUOTE(Coach Periklis @ Apr 4 2016, 00:26 ) *
Είμαι με Shane McMahon . Κερδίζει και πάμε σφαίρα για new era επιπέδου ruthless agression :'')

RIP PG era

Ντάξει, ντάξει δεν παίζει το ξέρω tongue.gif tongue.gif


Που τέτοια τύχη; tongue.gif Από την άλλη είναι καλή κατάσταση ο Undertaker, κρίμα να αποσυρθεί. 2 χρόνια πριν που δεν ήταν καλά, ίσως έπρεπε.
salonikatasos
από τότε που έφυγε ο cm punk,δεν υπάρχει λόγος να δει κάποιος wwe...
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 4 2016, 00:12 ) *
O Cena ειναι σε κατασταση να μπει να παιξει;;;


Έτσι δήλωσε ο ίδιος.
nikolas12
Λατρεύω αυτές τις τεράστιες εισαγωγές της WM. Πρόλαβα να πάω τουαλέτα, να αλλάξω πάγο και να προμηθευτώ πατατάκια και μπύρα.

1. Σιγουράκι ότι θα ξεκινούσαμε με IC Ladder Match. Το staredown των Zayn-Owens έδειξε ποιο ματς έπρεπε να δούμε, αλλά τέσπα.
Πάρα πολύ καλό ματς. Καλός ο Ryder, υποτιμημένος, αλλά ειλικρινά έχεις Owens και Zayn και Ziggler και το δίνεις στον Ryder; Καλές οι εκπλήξεις, αλλά αυτού του τύπου είναι απλά για τα σκουπίδια. Αν δεν ήταν οι προαναφερθέντες 3 μέσα στο ματς, θα πανηγύρισα. Αλλά έλεος, τόσο ταλέντο υπάρχει με χτισμένους χαρακτήρες. Πως από Superstars γίνεσαι IC champion δεν το καταλαβαίνω. Σε ολόκληρη WM που είναι μία κατάκτηση που θα τη θυμάσαι για πάντα, τελείωσε το ματς έτσι. Επειδή πάντως βλέπω παντού "Μπράβο" και "Το άξιζε", αύριο μεθαύριο αν ο τίτλος πέσει από εκεί που τον ανέβασαν Owens και Ambrose σε επίπεδα 2012-2013 με Axel, Barrett και λοιπούς, ας μην αρχίσουν να βρίζουν τον Zack, δε φταίει αυτός.

2. AJ Styles-Chris Jericho στη Wrestlemania. Θα ήμουν 10 επίπεδα πιο ανυπόμονος αν δεν το είχα δει άλλες 3 φορές, αλλά το ματς ήταν φοβερό, οι 2 τους έχουν απίστευτη χημεία και το τελείωμα μοναδικό. Ωστόσο ειλικρινά γιατί ο βετεράνος Chris Jericho που πριν 2 χρόνια έχασε για να προωθήσει τον Fandango να κερδίσει τον AJ Styles στην πρώτη του WM; Η διαχείριση του Styles τόσο καιρό απλά δείχνει τραγική.

3. Εκπληκτική η είσοδος των New Day. Οι League of Nations ούτε να συγχρονιστούν, όταν σήκωναν τα χέρια τους ψηλά δεν μπόρεσαν. Ρε μάγκες τι γίνεται; Δεν έχω τελειώσει τη μπύρα και δεν έχουν σταματήσει να κερδίζουν τα αουτσάιντερ, μήπως να την κρατήσω μέχρι το main event; Το ματς μέτριο, μεγάλο φιάσκο το stipulation ως handicap, αφού ο Barrett ήταν εκτός ρινγκ και απλά εμψύχωνε τους άλλους 3.
Όμως το αμέσως μετά ήταν ένα all time classic WM moment! Περίμενα σαν τέταρτο τον Rock, όμως αυτοί που εμφανίστηκαν ήταν τεράστιοι και έκαναν έναν υπέροχο χαμό. Και εκεί που έλεγα "Χάλασε και ο Austin, θα χορέψει", ΜΠΟΥΜ, stunner και μπύρες για όλους! Απλά φοβερή στιγμή.

4. Νωρίς νωρίς το πρώτο main event. Γενικά ωραίο, αλλά όχι τόσο τέλειο όσο το περιμέναμε και σε σημεία απογοητευτικό. Κάνανε tease τα δώρα των Funk, Foley για να τα αποφύγει ο Lesnar, ο οποίος δεν χρησιμοποίησε ούτε μία έξτρα βοήθεια. Λογικό booking, αλλά περιμέναμε μία πιο σκληρή μάχη και από τους 2. Η νίκη Lesnar αναμενόμενη δυστυχώς, ο τύπος που παίρνει 5 μύρια για 5 αγώνες και καταριέται που πάει για δουλειά, κερδίζει τον τύπο που δίνει τα πάντα κάθε εβδομάδα για αυτήν την εταιρία. Τέσπα δεν είναι το ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια, σίγουρα κατώτερο των προσδοκίων, όμως καλό.

5. Η Lita αντί να την παίρνουν τα χρόνια, γίνεται όλο και ομορφότερη. Απλή παρατήρηση. Πάρα πολύ καλό το Women's match (νιώθεις ωραία να το λες), είχε γρήγορο ρυθμό (έφυγαν 1-2 botches λόγω αυτού, αλλά δεν πειράζει), ωστόσο ειλικρινά γιατί τη Charlotte; Έχει γίνει πολύ βαρετό όλο αυτό με τον Flair να τη βοηθάει και θέλουμε ένα νέο πρόσωπο στον τίτλο. Για μένα την παράσταση την έκλεψε η Lynch, αλλά και η Charlotte με την Banks ήταν πολύ καλές. Όπως και να 'χει πρέπει αυτό το reign να τελειώσει σύντομα.

6. Τελικά το HIAC δεν είναι στο main event. Άρα σίγουρα θα κερδίσει ο Taker, δε γίνεται να τελειώσει έτσι η καριέρα του σε WM. Το ματς εντός του Cell ήταν αργό και κουραστικό, όμως με το που βγήκε, έδωσε 2 spots που θα τα θυμόμαστε για πάντα, ειδικά του Shane. Δυστυχώς όμως το storyline δε μας έδωσε την ευκαιρία να χαρούμε ή να λυπηθούμε, αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα γινόντουσαν ταυτόχρονα και τα 2. Χαίρομαι που ξαναδούμε Taker σε WM, αλλά ο Shane ίσως έδινε brand split, έδιωχνε την κουραστική Authority και τον Vince και γενικά έδινε νέες προοπτικές στο προϊόν. Ίσως αν τα πράγματα συνεχίσουν να πηγαίνουν χάλια για το WWE από δημιουργική άποψη και άποψη rating, να αναρωτηθούμε αν ήταν σωστή απόφαση ή όχι.

7. Andre the Giant Memorial Battle Royal. Και δεν είδαμε Wyatts, δεν είδαμε κάποια μεγάλη έκπληξη, μόνο το Shaq που δεν τρελάθηκα, γιατί ήθελα κόντρα με heel Big Show. Από εκεί και πέρα για άλλη μία χρονιά, λάθος νικητής. Την πρώτη χρονιά έπρεπε να κερδίσει ο Big Show, κέρδισε ο Cesaro (και που το πήρε, τον έθαψαν). Τη δεύτερη έπρεπε να το πάρει ο Sandow, κέρδισε ο heel Big Show, ενώ τον θέλαμε face νικητή. Φέτος αφού δεν είχαμε έκπληξη έπρεπε να το πάρει ο Kane σαν ανταμοιβή για την προσφορά του τόσα χρόνια, το πήρε ένας από τους πιο μέτριους παλαιστές στο ΝΧΤ. Από την άλλη, χάρηκα που το ΝΧΤ ανεβαίνει, οπότε τα συναισθήματα είναι mixed. Το ματς ήταν κάκιστο, μακράν το χειρότερο της βραδιάς και το χειρότερο από τα 3 battle royales.

Να ευχαριστήσουμε τα κορίτσια για το show, αλλά και το Thunderstruck! Να και ο Rock. Απίστευτο! Θα έχουμε ματς! Καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι το κατέστρεψαν. Νόμιζα θα το κλείσουν για τη WM 33. Τελικώς εμφανίστηκε και ο Cena να δείρουν τη Wyatt Family. Θάψιμο στους αντιπαθείς Wyatts που θα μείνει σαν classic WM moment. Ωραίο segment, μπράβο!

8. Άλλη μία επική είσοδος από τον Triple H. Τη λογοδιάρροια της Stephanie θα την εκλάβω σαν μία τελευταία προσπάθεια να γιουχάρουν τον άνδρα της και όχι τον Cena vol. 2. Χαχαχαχαχαχαχα πόσα boos πια στον Reigns; Λοιπόν, το κατοχυρώνω. Σώζεται μόνο με double turn το main event και η WM. Αν γίνει, θα τρελαθώ.
Το μεγάλο πρόβλημα του ματς δεν είναι οι αντίθετες αντιδράσεις, είναι ότι οι αντιδράσεις 100.000 ανθρώπων και κάτι είναι πολύ χλιαρές, δείχνοντας ότι δεν πολυενδιαφέρονται. Το ματς ήταν πάρα πολύ αργό και βαρετό, από τα χειρότερα main events που έχω δει. Το Ambrose-Triple H στο Roadblock ήταν πολύ καλύτερο. Αυτή τη 1 ώρα ύπνου θα τη νοσταλγώ πολύ αύριο.
Το τέλος ήταν 100% προβλέψιμο. Μετά από 2 χρονιές που είχαν ίσως τα πιο ωραία τέλη που έχουμε δει σε WM, ήρθε το φετινό χασμουρητό. Από τα πιο αδιάφορα main events σε επίπεδο storyline, αλλά και ματς.

Εν κατακλείδει. Ήταν καλή ή όχι; Θα έλεγα μέτρια προς ελάχιστα καλή. Είχαν τόσους τραυματίες θα μου πεις, αλλά δε με νοιάζει, 5 κινήσεις χρειαζόταν για να αφήσει τον κόσμο ξανά καθηλωμένο. Η νίκη Ryder δε με ενθουσίασε, η ήττα Styles εξωφρενική, πολύ ωραίες guest εμφανίσεις, το Lesnar-Ambrose κατώτερο των προσδοκιών, το Shane-Undertaker το έσωσαν 2 spots εκτός HIAC. Γενικά ήταν μία πολύ διασκεδαστική ανά σημεία, απίστευτα βαρετή ανά άλλα σημεία Wrestlemania. Τα λάθη ήταν στις τελικές αποφάσεις. Μπορούσαν να αλλάξουν αρκετά. Συνολικά δε μπορώ να δώσω τώρα βαθμό, ίσως 6-6,5/10 και θα το δω και αύριο.
mixalisgate7
Εμένα μου άρεσε η Wrestlemania 32. Τα ματς που περίμενα να είναι καλά (AJ vs 2YJ, Triple Threat Divas, Street Fight, Ladder Match & HIAC), ήταν εξαιρετικά και με ικανοποιήσαν πλήρως. Το μόνο παράπονο που έχω είναι οτι το Dean Ambrose vs Brock Lesnar κράτησε λίγο. Μάλλον ο Vince το έκανε για να έχει μεγαλύτερο χρόνο το Women's Championship match και το Hell in a Cell. Ωραίο το segment με τους HBK, Foley & SCSA σε αντίθεση μ'αυτό του Rock που ήταν για Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Καλούτσικο το main event, θα ήταν καλύτερο αν ήταν NO DQ, αφού χτίστηκε με brawl. Αδιάφορο το Andre Battle Royal αλλά είναι θετικό που το κέρδισε κάποιος ελπιδοφόρος.

Βαθμολογία: 8/10
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 4 2016, 11:30 ) *
Εμένα μου άρεσε η Wrestlemania 32. Τα ματς που περίμενα να είναι καλά (AJ vs 2YJ, Triple Threat Divas, Street Fight, Ladder Match & HIAC), ήταν εξαιρετικά και με ικανοποιήσαν πλήρως. Το μόνο παράπονο που έχω είναι οτι το Dean Ambrose vs Brock Lesnar κράτησε λίγο. Μάλλον ο Vince το έκανε για να έχει μεγαλύτερο χρόνο το Women's Championship match και το Hell in a Cell. Ωραίο το segment με τους HBK, Foley & SCSA σε αντίθεση μ'αυτό του Rock που ήταν για Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Καλούτσικο το main event, θα ήταν καλύτερο αν ήταν NO DQ, αφού χτίστηκε με brawl. Αδιάφορο το Andre Battle Royal αλλά είναι θετικό που το κέρδισε κάποιος ελπιδοφόρος.

Βαθμολογία: 8/10


Αν το έπαιρνα με βάση την ποιότητα των ματς, θα έβαζα 7,5-8, κρίνοντας από τα αποτελέσματα βάζω 6-6,5.
Το σημερινό Raw ελπίζω να είναι όλα τα λεφτά. Θέλω οπωσδήποτε μία αλλαγή τίτλου. Θα έλεγα New Day, αλλά σαν face είναι καλοί και δεν έχουν καιρό που άλλαξαν. Ή Charlotte ή Ryder θέλουν οπωσδήποτε αλλαγή. Μία κόντρα Zayn-Owens θα ανέβαζε πολύ τον τίτλο, αλλά και μόνη της στέκεται καλά. Ίσως σήμερα κάνει και heel turn o Ambrose. Cesaro, Orton πιθανές επιστροφές, ο Cena ξεκινάει εμφανίσεις, γενικά το άγχος μου είναι πάντα το κοινό, Raw μετά τη WM με τεράστιο κοινό απογειώνει ακόμα περισσότερο ό,τι εξελίσσεται στην οθόνη.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Apr 4 2016, 14:07 ) *
Θα έλεγα New Day, αλλά σαν face είναι καλοί και δεν έχουν καιρό που άλλαξαν.


Βαρετοί είναι. Δώστε στους Dudley Boyz τις ζώνες και το τώρα που έγιναν heel είναι φοβεροί.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 4 2016, 14:47 ) *
Βαρετοί είναι. Δώστε στους Dudley Boyz τις ζώνες και το τώρα που έγιναν heel είναι φοβεροί.


Εγώ τους είχα βαρεθεί σαν heels, σαν face έχουν να δώσουν 5 πράγματα πριν γίνουν βαρετοί. Βαρετοί έγιναν σαν heels περίπου το Δεκέμβριο και έπρεπε να το έχουν χάσει από τους Dudleyz, όταν επέστρεψαν ή τους Usos.
Οι heels πλέον Dudleyz έχουν σαν ρόλο να ανεβάζουν άλλες ομάδες ή παλαιστές (δεν αποκλείω να τους χωρίσουν κιόλας). Το πρωτάθλημα έπρεπε να το πάρουν, όταν επέστρεφαν, τώρα μετά από τόσους μήνες, δύσκολα θα τους έβλεπα σαν contenders. Εγώ έχω πει ξεκάθαρα ποιους θέλω πλέον, ενώ και οι Usos δε θα με χαλάγανε, έχουν χημεία με τις περισσότερες ομάδες.
Coach Periklis
QUOTE (nikolas12 @ Apr 4 2016, 06:53 ) *
6. Τελικά το HIAC δεν είναι στο main event. Άρα σίγουρα θα κερδίσει ο Taker, δε γίνεται να τελειώσει έτσι η καριέρα του σε WM. Το ματς εντός του Cell ήταν αργό και κουραστικό, όμως με το που βγήκε, έδωσε 2 spots που θα τα θυμόμαστε για πάντα, ειδικά του Shane. Δυστυχώς όμως το storyline δε μας έδωσε την ευκαιρία να χαρούμε ή να λυπηθούμε, αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα γινόντουσαν ταυτόχρονα και τα 2. Χαίρομαι που ξαναδούμε Taker σε WM, αλλά ο Shane ίσως έδινε brand split, έδιωχνε την κουραστική Authority και τον Vince και γενικά έδινε νέες προοπτικές στο προϊόν. Ίσως αν τα πράγματα συνεχίσουν να πηγαίνουν χάλια για το WWE από δημιουργική άποψη και άποψη rating, να αναρωτηθούμε αν ήταν σωστή απόφαση ή όχι.


Επειδή έχω σταματήσει να βλέπω WWE και παρακολουθώ μόνο τη wrestlemania κάθε χρόνο, νόμιζα ότι ήθελαν να κινηθούν σε πιο φρέσκα μονοπάτια και βρήκαν αυτό το storyline για να γίνει η αρχή. Δεν βρήκα χρήσιμο ή λογικό να χαραμίσεις τον Taker σε τέτοιο ματς με τέτοιον αντίπαλο αν δεν ήθελες να κάνεις εκκωφαντικό θόρυβο....Τελικά ήταν ένα αναμενόμενο "τυράκι" στους παλιούς οπαδούς....Κακό ματς με 2-3 μεγάλες στιγμές, όμως πολύ όμορφα εκτελεσμένες

Εγώ πάντως που δεν παρακολουθώ πλέον, καταλαβαίνω ότι οι σημερινοί αθλητές προσπαθούν να γίνουν κακοί απομιμητές των παλαιών σταρ. Είδα έναν Dolph Ziggler (συμπάθεια για μένα) να ντύνεται και να φέρεται σαν HBK ( superkick really ρε παιδιά;;; ), τον αλητάκο Dean Ambrose (καλή περσόνα) να τον πλασάρουν σαν τον Mick Foley, ο Seth Rollins για κάποιο λόγο μου θυμίζει CM Punk ειδικά στις αρχές πέρσι που ήταν heel μετά την WW31 και γκρινιάρης-κότα(είναι ακόμα heel και φέτος;;), αυτός ο USA Champion έχει ίδια μάσκα με Rey Mysterio, ο Daniel Bryan έχει πάρει τις μισές κινήσεις του....ακατανόμαστου (αλλά λατρεμένου κάποτε) κλπ

Δε φτουράει το WWE....Δεν απογαλακτίζεται η εταιρεία απ τα παλιά αστέρια. Δεν υπάρχει κάτι φρέσκο ενώ ωραίες παρουσίες και χαρισματικές ψιλουπάρχουν

mixalisgate7
QUOTE(Coach Periklis @ Apr 4 2016, 18:14 ) *
Επειδή έχω σταματήσει να βλέπω WWE και παρακολουθώ μόνο τη wrestlemania κάθε χρόνο, νόμιζα ότι ήθελαν να κινηθούν σε πιο φρέσκα μονοπάτια και βρήκαν αυτό το storyline για να γίνει η αρχή. Δεν βρήκα χρήσιμο ή λογικό να χαραμίσεις τον Taker σε τέτοιο ματς με τέτοιον αντίπαλο αν δεν ήθελες να κάνεις εκκωφαντικό θόρυβο....Τελικά ήταν ένα αναμενόμενο "τυράκι" στους παλιούς οπαδούς....Κακό ματς με 2-3 μεγάλες στιγμές, όμως πολύ όμορφα εκτελεσμένες

Εγώ πάντως που δεν παρακολουθώ πλέον, καταλαβαίνω ότι οι σημερινοί αθλητές προσπαθούν να γίνουν κακοί απομιμητές των παλαιών σταρ. Είδα έναν Dolph Ziggler (συμπάθεια για μένα) να ντύνεται και να φέρεται σαν HBK ( superkick really ρε παιδιά;;; ), τον αλητάκο Dean Ambrose (καλή περσόνα) να τον πλασάρουν σαν τον Mick Foley, ο Seth Rollins για κάποιο λόγο μου θυμίζει CM Punk ειδικά στις αρχές πέρσι που ήταν heel μετά την WW31 και γκρινιάρης-κότα(είναι ακόμα heel και φέτος;;), αυτός ο USA Champion έχει ίδια μάσκα με Rey Mysterio, ο Daniel Bryan έχει πάρει τις μισές κινήσεις του....ακατανόμαστου (αλλά λατρεμένου κάποτε) κλπ

Δε φτουράει το WWE....Δεν απογαλακτίζεται η εταιρεία απ τα παλιά αστέρια. Δεν υπάρχει κάτι φρέσκο ενώ ωραίες παρουσίες και χαρισματικές ψιλουπάρχουν


Το HIAC τηρουμένων των αναλογιών ήταν πολύ καλό. Εγώ το περίμενα πολύ κακό λόγω Shane. Δεν νομίζω η χρησιμοποίηση του Superkick να είναι απόφαση του Ziggler. Λογικά ο Rollins θα συνεχίσει όταν με το καλό επιστρέψει από το τραυματισμό του. Σιγά μην αλλάξει ο ξεροκέφαλος Vince tongue.gif
Coach Periklis
Όχι Συμφωνώ οτι δεν είναι απόφαση των παικτών να χρησιμοποιούν τέτοιες iconic κινήσεις... Το βρίσκω άστοχο πάντως

Ο Rollins έχει έτοιμο, κομμένο και ραμμένο στην περσονα του storyline όταν επιστρέψει.....Γυρίζει και διεκδικεί αυτό που θεωρεί ότι του ανήκει δικαιωματικά και τέτοια κλισέ

Τουλάχιστον αν το κάνουν σωστά , δεδομένου ότι ο πρωταθλητής είναι ο reigns , μπορεί να βγει κάτι καλό
mixalisgate7
QUOTE(Coach Periklis @ Apr 4 2016, 19:13 ) *
Ο Rollins έχει έτοιμο, κομμένο και ραμμένο στην περσονα του storyline όταν επιστρέψει.....Γυρίζει και διεκδικεί αυτό που θεωρεί ότι του ανήκει δικαιωματικά και τέτοια κλισέ

Τουλάχιστον αν το κάνουν σωστά , δεδομένου ότι ο πρωταθλητής είναι ο reigns , μπορεί να βγει κάτι καλό


Άμα έχει κέφια ο Vince και κάνει σωστό booking tongue.gif
morrison
Πάνε χρόνια από το τελευταίο μου ποστ εδώ (σνιφ, σνιφ, ιστορικές στιγμές) αλλά αυτό που θέλω να καταθέσω είναι ότι από τότε που σταμάτησα να βλέπω wrestling με ένα κεφάλι γεμάτο από σενάρια για το τι θα γίνει, ποιος αξίζει push και ποιος προμοτάρεται άδικα, ποιο είναι το μέλλον της βιομηχανίας και γιατί μένουμε προσκολλημένοι σε φιγούρες του χθες, απολαμβάνω αυτό που βλέπω (αυτές τις 3-4 φορές το χρόνο, στα Big4 κυρίως) πολύ περισσότερο.
Δεν λέω εύλογοι οι προβληματισμοί και καλώς μπαίνουν στο τραπέζι της συζήτησης αλλά σε τελική ανάλυση αυτό που μετράει στο τέλος της ημέρας είναι να βλέπεις το προιόν για αυτό που είναι φτιαγμένο να είναι και τίποτα παραπάνω.

Απαλλαγμένος λοιπόν από σενάρια και spoilers, δεν ήξερα τα ματς καν, χθες είδα σωστές αναλογίες καλού wrestling με show.
Eίδα το ίδιο βράδυ στην ίδια σκηνή, Flair, The Rock, Austin, HBK, Undertaker, Sting, HHH, Cena.
Eίδα ένα ματς που αν με ρώταγες 1 χρόνο πριν, θα ήταν στις επιλογές μου για επιθυμητά dream match (Jericho-A.J Styles και ναι για εμένα ήταν πρώτη φορά που το είδα, δεν έχω δει τι έκαναν στο Raw).
Είδα τόσο καλό γυναικείο όσο ποτέ στη ζωή μου στο WWE.
Eίδα ladder, είδα HIAC...είδα ταλέντα που δεν είχα ξαναδεί...ε,δεν μπορώ να ζητήσω κάτι περισσότερο μέσα σε 3-4 ώρες.
nikolas12
QUOTE(Coach Periklis @ Apr 4 2016, 18:14 ) *
Επειδή έχω σταματήσει να βλέπω WWE και παρακολουθώ μόνο τη wrestlemania κάθε χρόνο, νόμιζα ότι ήθελαν να κινηθούν σε πιο φρέσκα μονοπάτια και βρήκαν αυτό το storyline για να γίνει η αρχή. Δεν βρήκα χρήσιμο ή λογικό να χαραμίσεις τον Taker σε τέτοιο ματς με τέτοιον αντίπαλο αν δεν ήθελες να κάνεις εκκωφαντικό θόρυβο....Τελικά ήταν ένα αναμενόμενο "τυράκι" στους παλιούς οπαδούς....Κακό ματς με 2-3 μεγάλες στιγμές, όμως πολύ όμορφα εκτελεσμένες

Εγώ πάντως που δεν παρακολουθώ πλέον, καταλαβαίνω ότι οι σημερινοί αθλητές προσπαθούν να γίνουν κακοί απομιμητές των παλαιών σταρ. Είδα έναν Dolph Ziggler (συμπάθεια για μένα) να ντύνεται και να φέρεται σαν HBK ( superkick really ρε παιδιά;;; ), τον αλητάκο Dean Ambrose (καλή περσόνα) να τον πλασάρουν σαν τον Mick Foley, ο Seth Rollins για κάποιο λόγο μου θυμίζει CM Punk ειδικά στις αρχές πέρσι που ήταν heel μετά την WW31 και γκρινιάρης-κότα(είναι ακόμα heel και φέτος;;), αυτός ο USA Champion έχει ίδια μάσκα με Rey Mysterio, ο Daniel Bryan έχει πάρει τις μισές κινήσεις του....ακατανόμαστου (αλλά λατρεμένου κάποτε) κλπ

Δε φτουράει το WWE....Δεν απογαλακτίζεται η εταιρεία απ τα παλιά αστέρια. Δεν υπάρχει κάτι φρέσκο ενώ ωραίες παρουσίες και χαρισματικές ψιλουπάρχουν


Και εγώ το ίδιο πιστεύω για το HIAC. Αν δεν ήταν τα 2-3 εκπληκτικά larger than life spots θα το βρίζαμε, αλλά για αυτά μας άρεσε. Το storyline είχε πολλά θέματα, θα το αναλύσουμε κάποια στιγμή που δε θα βαριόμαστε.
Γενικά συμφωνώ ότι πολλοί μοιάζουν, ίσως κάποιες φορές όμως είναι απλά θέμα επιρροών. Stone Cold και Punk θυμίζει κάποιες φορές ο Ambrose, επίσης Stone Cold και Rock ο Reigns και o Rollins θυμίζει Triple H. Ωστόσο κάνουν το booking έτσι, ώστε να φαίνονται διάδοχοί τους, δεν το βρίσκω καλό, αλλά κυρίως παίρνουν επιρροές και τις ντύνουν με τη δικιά τους προσωπικότητα.
Το WWE δεν έχει καταλάβει πως ειδικά τώρα έχει συσσωρεύσει όλο το ταλέντο της γης στο ρόστερ του. Αν εξαιρέσουμε Cole, Lethal, Briscoes, Young Bucks, Ricochet και γενικά κάποιους ακόμα από ROH, Lucha και NJPW έχει τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου σε ένα ρόστερ. Ακόμα και χωρίς μετριοκαλούς wrestlers όπως ο Reigns και ο Corbin υπάρχουν οι Rollins, Cesaro, Ambrose, Ziggler, Nakamura, Zayn, Owens, Balor, Itami, Neville, Bayley, Banks, Charlotte, Lynch, Paige, Aries, Crews, Samoa Joe, AJ Styles, Enzo & Cass, Cody Rhodes, Bray Wyatt, Luke Harper, The Revival, American Alpha και έχω ξεχάσει αρκετούς. Ασχέτως τραυματισμών ή το αν είναι στο NXT αυτό το ρόστερ έχει ταλέντο να φάνε και οι κότες. Η εμμονή σε πρόσωπα τους έχει φάει. Ντε και καλά push στον Reigns. Ντε και καλά push στη Charlotte (άσχετα αν είναι πολύ καλή, ο κόσμος φωνάζει ότι θέλει τη Sasha για κάποιο λόγο). Το WWE κάνει αργά βήματα προς την κατεύθυνση που θέλουν οι fans, αυτή είναι η άποψή μου. Ειλικρινά πιστεύει κανείς ότι ο κόσμος δε θα λατρεύε τον Reigns σαν heel; Βάλτον να αντιμετωπίσει άλλον που είναι πιο αγαπημένος. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα πέφτουν και ότι τα ratings δεν ανεβαίνουν. Ελπίζω να είναι περίοδος σταθερού rebuilding. Οι χθεσινές γιούχες να δώσουν push στους Cesaro, Rollins όταν επιστρέψουν, Ambrose, Zayn, Styles, Owens που είναι έτοιμοι. Όσο για τις πιο μικρές ζώνες, πέρυσι πρωταθλητές ήταν οι Bryan και Cena, φέτος οι Ryder και Kalisto. Αν όμως ο πρώτος τίτλος του Balor ήταν το IC και έκανε μία κόντρα με τον Nakamura μαζί με Balor Club για τον τίτλο, πόσο θα ανέβαινε. Και δε λέω τώρα. Σε 6 μήνες ας πούμε. You may say I'm a dreamer but I'm not the only one tongue.gif
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Apr 5 2016, 00:13 ) *
Ακόμα και χωρίς μετριοκαλούς wrestlers όπως ο Reigns και ο Corbin υπάρχουν οι Rollins, Cesaro, Ambrose, Ziggler, Nakamura, Zayn, Owens, Balor, Itami, Neville, Bayley, Banks, Charlotte, Lynch, Paige, Aries, Crews, Samoa Joe, AJ Styles, Enzo & Cass, Cody Rhodes, Bray Wyatt, Luke Harper,.....


Διόρθωσε το λάθος στο copy-paste tongue.gif Οι Bray Wyatt και Luke Harper έπρεπε να είναι πάνω.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.