Help - Search - Members - Calendar
Full Version: wwe
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81
nikolas12
Ξεκινάμε λοιπόν!
1. Τόσο νωρίς ο CM Punk; Πίστευα ότι θα ήταν λίγο πριν το main event (δηλαδή πριν το ανάλαφρο ματς π.χ. Divas που προηγείται του main event).
Πλακίτσα τους κάνει ο Punk. ΤΕΛΟΣ Η SHIELD! Αυτή ήταν η αρχή του τέλους τους, όπως είπα στο 2ο σενάριο, δηλαδή με spear κατά λάθος. Να ένας λόγος να ανυπομονώ για το Raw αύριο.

2. Για το Divas τώρα. Κι άλλη νίκη η AJ; Έλεος! 29 κατασκευαστές πλυντηρίων και 3 τύποι (εμείς tongue.gif ) που παρακολουθούν pro wrestling συστήνουν αλλαγή πρωταθλήτριας, γιατί βαρεθήκαμε! Μόνο η face Tamina μπορεί πλέον να της πάρει τον τίτλο ή η Kaitlyn αν ανοίξουν τα μάτια τους και της δώσουν push. Πλέον καμία από τις Total Divas δεν μπορεί να μας πείσει ότι θα τη νικήσει.

3. IC τώρα. Εύκολα ο Langston όπως προβλεπόταν.

4. Πολύ πολύ ωραίο το tag team με πολύ όμορφο τελείωμα. Περίμενα οι Real Americans να αποκλειστούν τελευταίοι, καθώς αφού έφυγαν όλοι ήμασταν σίγουροι για τους νικητές.

5. What's up? Ακόμα τους πάνε τους Tons of Funk οπαδοί στο γήπεδο.
Τους έχασε όλους ο Brodus. Για να δούμε αν θα υπάρξει κόντρα με τον Tensai τώρα...

6. Όχι και ότι καταλάβαμε πολύ το No DQ. Ευτυχώς πήρανε χρόνο συμμετοχής Kofi και Miz. Πρώτη νίκη για τον Kofi και μάλλον έπεται συνέχεια.

7. Ξυλοκόποι εναντίον Bryan τώρα.
Λογική η νίκη των Wyatts. Tώρα θα προσπαθήσουν να τον ενσωματώσουν όπως το βλέπω, αν και δεν είδαμε να τον κουβαλάνε στα backstage.

8. Ποιος είναι λοιπόν ο Champion of Champions;
Ντάξει ευχαριστηθήκατε τώρα; Χαλάσατε ένα ολόκληρο ppv για να μας πείσετε ότι ο Orton είναι face of the WWE. Εύγε. Αντί για WM30, σε ένα πρόχειρο ppv συνήθως της σειράς κρίθηκε ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ undisputed champion. Όσο για σελίδες με wrestling memes που έχουν βάλει στο μάτι τον Cena και τον κράζουν παίζοντας το υπερασπιστές του καλού wrestling, ορίστε. Πρωταθλητής ο Orton που προσωπικά τον έχω βαρεθεί απίστευτα φέτος. Αντί να δώσεις λίγο ζουμί να κάνεις μια έκπληξη, να παρέμβει ο Jericho και να πει ότι βγήκε πρώτος αυτός undisputed champion, να μπει μέσα κανάς CM Punk, να μπει ο Triple H να ρίξει κάποιον από καμιά σκάλα απλά κάνεις το προβλέψιμο να δώσεις τον τίτλο σε κάποιον. Εκνευρίστηκα βέβαια που έχασε ο Cena. Αλλά και αυτός να νικούσε δεν θα τρελαινόμουνα απλά θα το άξιζε από άποψη εμπορικότητας. Περισσότερο φωνάζανε για αυτόν (έστω και με cena sucks ασχολούνταν), ενώ για τον Orton και που νίκησε όλοι απλά έμειναν σιωπηλοί λες και άλλαζε ο US champion. Μέχρι και ο Langston, όταν κέρδισε το IC πιο πολύ χαμό έκανε tongue.gif Τέσπα αν νικήσει ο CM Punk το Royal Rumble και γίνει Orton vs Punk στη WM, τότε θα δούμε αν θα ήταν καλύτερο να νικήσει ο Cena (που είχε βγάλει και ματσάρες με τον Punk).
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Dec 16 2013, 05:56 ) *
2. Για το Divas τώρα. Κι άλλη νίκη η AJ; Έλεος! 29 κατασκευαστές πλυντηρίων και 3 τύποι (εμείς tongue.gif ) που παρακολουθούν pro wrestling συστήνουν αλλαγή πρωταθλήτριας, γιατί βαρεθήκαμε!


77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
mixalisgate7
Συγχαρητήρια στον TWISM για την 1η θέση στο Fantasy.Σαν πρώην πλεόν πρωταθλητής δηλώνω πως την νέα σεζόν θα ξαναεπιστρέψω στον θρόνο μου cool.gif
captain charisma
μολις πριν λιγο το σταρ ειχε ρεπορταζ σχετικα με τη κελυ-κελυ και ειχε τιτλο ''ενα καυτο ημερολογιο για την πυγμαχο κελυ-κελυ''

τ ακουσαμε κ αυτο...
mixalisgate7
QUOTE(captain charisma @ Dec 16 2013, 20:55 ) *
μολις πριν λιγο το σταρ ειχε ρεπορταζ σχετικα με τη κελυ-κελυ και ειχε τιτλο ''ενα καυτο ημερολογιο για την πυγμαχο κελυ-κελυ''

τ ακουσαμε κ αυτο...



laugh.gif
nikolas12
Στο νήμα έχασα τη δεύτερη θέση. Αυτό το TLC πραγματικά με έριξε πολύ. Επίσης βλέπω ότι ευτυχώς δεν είμαι μόνο εγώ που δυσαρεστήθηκε από τη νίκη του Orton. Πολύ αναφέρουν ότι πολύ απλά βαρέθηκαν το push του και θα σταματήσουν να βλέπουν εντατικά Raw και κλπ. Αφού δεν τραβάει όπως παλιά, αφού δεν έχει τις ίδιες αντιδράσεις, γιατί να τον προωθούν τόσο πολύ; Οι 3 κλασσικοί που αναφέρω σε κάθε ποστ και ο Cena κάνουνε περισσότερο χαμό. Ο Orton από πρωταθλητής με κλωτσιά του Michaels έγινε undisputed απέναντι στον Cena που νίκησε καθαρά τον Del Rio. Συν ότι μία ένωση 2 κορυφαίων τίτλων δεν είναι καθόλου μα καθόλου απαραίτητη, αφού για να γίνει κάποιος διεκδικητής με τόσο μεγάλο ρόστερ θα παρακαλάει. Ακόμα και η ένωση των τίτλων αν ήθελαν ντε και καλά να την κάνουν ας την έκαναν στη WM στο μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς. Αλλά και πάλι αναμασά την ιστορία με τον Jericho και πολύ απλά λαμβάνουν χώρα οι ίδιες ιστορίες με διαφορετικά πρόσωπα σε σχέση με την Attitude Era. Πάντως εγώ γούσταρα πολύ που περίμεναν αντιδράσεις είτε χλευαστικές για τον Orton είτε να τον επικροτεί το κοινό και τελικώς απλά τους έγραψαν και άφησαν το τρίο των McMahon να τον συγχαίρει. Θα το ξαναπώ και θα γίνω κουραστικός, αλλά o Langston ή ο Ziggler φέτος πήρανε πρωταθλήματα πιο μικρά (το WHC μόνο του είναι μικρότερο αν δεν έχεις ήδη το WWE championship tongue.gif ) είχανε μεγαλύτερες αντιδράσεις από το κοινό.

QUOTE
Having two champions wasn't all bad, though. A lot of deserving wrestlers wouldn't have gotten a shot at being champion if WWE didn't add the second title:

Mark Henry had a great, great storyline in 2011 about never being champion that not only won over his remaining critics, but actually boosted TV ratings and house show business for SmackDown when he won the World Heavyweight Championship from Randy Orton.
CM Punk wouldn't have gotten his early runs as World Heavyweight Champion, the second of which gave him a major spotlight for his initial heel turn on Jeff Hardy where he really cut loose doing interviews.
In general, Money in the Bank might not have ever existed and if it did, it would have been a lot different.
T.W.Is.M.
Το χειροτερο ξερεις ποιο ειναι? Οτι απ οτι διαβαζα το τελος ειχε σχεδιαστει εδω και εβδομαδες και δεν αλλαζε. Δηλαδη ηταν τοσο ενθουσιασμενοι εκει στο WWE...
Εγω παντως δηλωνω απο τωρα οτι στα power rankings της χρονιας που θα γραψω λιγες μερες πριν την αλλαγη του χρονου, οπως ειχα κανει και περσι, τον Champion of Champions θα τον βαλω στο #3 και εσεις πειτε μου οτι θελετε. tongue.gif
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Dec 17 2013, 00:53 ) *
Το χειροτερο ξερεις ποιο ειναι? Οτι απ οτι διαβαζα το τελος ειχε σχεδιαστει εδω και εβδομαδες και δεν αλλαζε. Δηλαδη ηταν τοσο ενθουσιασμενοι εκει στο WWE...
Εγω παντως δηλωνω απο τωρα οτι στα power rankings της χρονιας που θα γραψω λιγες μερες πριν την αλλαγη του χρονου, οπως ειχα κανει και περσι, τον Champion of Champions θα τον βαλω στο #3 και εσεις πειτε μου οτι θελετε. tongue.gif


Εδώ και μια εβδομάδα είχε αποφασιστεί.Τσέκαρε στο blog μου σε ποιον έδωσα το βραβείο του Superstar of the year.
nikolas12
Και εγώ θα κάνω power rankings αυτό το ΣΚ μάλλον που θα έχω χρόνο.
nikolas12
Μιας και δεν έχουμε συζήτηση τις τελευταίες 5 μέρες και περιμένω το αφιέρωμα του T.W.Is.M για τους top superstars είπα να ξεκινήσω εγώ. Θα κάνω μερικά αφιερώματα σχετικά με τα αγαπημένα μου feuds, τα αγαπημένα ppv, τα καλύτερα ματς, τις καλύτερες tag teams και τους καλύτερους superstars. Αν μου έρθει και κάτι άλλο θα το κάνω και αυτό.

Θα ξεκινήσω σήμερα με τα 10 αγαπημένα μου feuds. Να πω ότι ως feud θεωρώ κόντρες με παραπάνω από 1 ματς (π.χ. το Daniel Bryan vs John Cena δεν είναι, γιατί πάλεψαν μία φορά μόνο). Αυτό έγινε για να περιορίσω σε μεγάλο βαθμό τις επιλογές μου. Παρακάτω θα δείτε μάλλον αρκετά feuds που δεν πολυπεριμένατε να δείτε, ωστόσο για μένα ξεχώρισαν. Πάμε λοιπόν.

10. Kaitlyn vs AJ Lee

Click to view attachment

Το συγκεκριμένο feud είναι και το μοναδικό από τις Divas που έβαλα. Γενικά οι Total Divas δεν έδωσαν κάτι το εξαιρετικό σε feuds. Οι 2 πρώην κολλητές, λοιπόν, Kaitlyn και AJ παλεύουν για το Divas championship. Στο σενάριο είχε προστεθεί και η έξυπνη ιδέα του secret admirer της Kaitlyn που τελείωσε πολύ προβλέψιμα. Η AJ κερδίζει στο Payback με υποταγή την Kaitlyn και παίρνει τον τίτλο, τον οποίο και διατηρεί στο Money In the Bank. Μετά από αυτούς τους αγώνες ξεκινά το βαρετό reign της AJ. Αγώνες ανώτεροι από αυτούς που είδαμε από τις Divas γενικότερα φέτος με έντονο σεναριακό ενδιαφέρον.

9. Alberto del Rio vs Big Show

Click to view attachment

Στις 8 Ιανουαρίου ο ADR, έχοντας κάνει face turn από τον Δεκέμβριο του 2012, νικάει το γίγαντα Big Show σε Last Man Standing match και παίρνει το WHC, το οποίο τόσο κυνηγούσε όλη την προηγούμενη χρονιά. Άλλο ένα πολύ ωραίο Last Man Standing match έγινε στο RR με τον Ricardo να δένει με ταινία τα πόδια του Big Show στο σχοινί, με αποτέλεσμα να χάσει. Highlight για μένα το chokeslam πάνω σε τραπέζι από μεγάλο ύψος, από το οποίο ο Del Rio κατάφερε να σηκωθεί. Τέλος έγινε ένας τελευταίος αγώνας στο Elimination Chamber με τον Del Rio να κερδίσει με υποταγή.

8. Dean Ambrose vs Dolph Ziggler

Click to view attachment

Ο Ziggler ως face έχει αρχίσει να υποβιβάζεται από το main event στο midcard (τώρα jobberίζει tongue.gif ) και τίθεται αντιμέτωπος με τον US champion. Δίνουν έναν φοβερό αγώνα στο Night of Champions όπου κλέβουν την παράσταση από ένα μέτριο ppv. Μία ακόμα υπεράσπιση έκανε στο Main Event ο Ambrose ένα μήνα μετά σε έναν αγώνα, ο οποίος ήταν επίσης πάρα πολύ καλός και δείχνουν ότι το WWE έχει μεγάλα ταλέντα που περιμένουν για το main event.

7. The Rock vs CM Punk

Click to view attachment

Ο heel CM Punk βρίσκει δόλιους τρόπους και ξεπερνά τα εμπόδια των Ryback και Cena και συνεχίζει να μας σπάει τα νεύρα με το τεράστιο σερί 434 ημερών θητείας. Όμως βρίσκει απέναντί του τον Rock που έχει γυρίσει για να πάρει το πρωτάθλημά του. Στο Royal Rumble μετά από έναν πολύ καλό αγώνα, η Shield με τα φώτα κλειστά στο γήπεδο επιτίθεται στον Rock με αποτέλεσμα να κάνει το pin o Punk και να πάρει τη νίκη. Ο Vince McMahon που είχε δηλώσει πως αν παρέμβει η Shield, ο Punk χάνει το πρωτάθλημα βγαίνει για να το πάρει, όμως ο Rock ζητάει να ξεκινήσει πάλι το ματς, στο οποίο παίρνει τη νίκη και τον τίτλο. Ο Punk θυμώνει και ζητάει ρεβάνς στο Elimination Chamber. Μάλιστα καταφέρνει να κλέψει και τον τίτλο από τον Rock. Στο Elimination Chamber o Rock ξανακερδίζει τον Punk σε έναν αγώνα που μπήκε πολύ για να βοηθήσει και ο Paul Heyman και πηγαίνει στο main event της WM.

6. Alberto del Rio vs Dolph Ziggler

Click to view attachment

Μία μέρα μετά τη WM το cash in του Ziggler γίνεται και κερδίζει το πρωτάθλημα. Η κόντρα, στην οποία μπαίνει και ο Jack Swagger, συνεχίζεται όμως μία διάσειση αποτρέπει τον Ziggler από το να αγωνιστεί στο Extreme Rules. Στο Payback απέναντι στον ADR λαμβάνει χώρα η πρώτη μεγάλη έκπληξη, αφού γίνεται double turn και πλέον καλός είναι ο Ziggler και κακός ο Del Rio. Σε έναν αγώνα που δεν πρόκειται να ξεχάσω ο Ziggler κάνει τεράστια kick out και ο Del Rio προσπαθεί να του κάνει pin χτυπώντας τον στο κεφάλι. Στο MITB ένας ακόμα φοβερός και τεχνικός αγώνας θα αναδείξει νικητή τον Del Rio με DQ, αφού τον χτύπησε η AJ, η κοπέλα του Ziggler (γυναίκες). Δυστυχώς συνέχεια δεν είχαμε. Κανά 2 ματς ακόμα έδωσαν, τα οποία όμως δεν θυμάμαι καλά. Το 1 νομίζω ήταν καλό, το άλλο για να φανεί ο Del Rio ως πολύ δυνατός heel. Πολύ ωραία κόντρα από 2 αντιπάλους που έδειξαν να έχουν χημεία.

5. John Cena vs Ryback

Click to view attachment

Μία μέρα μετά τη WM και εδώ, ο Ryback κάνει το μεγάλο heel turn και προκαλεί τον Cena για το WWE championship. Ο λόγος ήταν ότι ζήλευε τον Cena για την επιτυχία του στη WM, ενώ ο ίδιος είχε χάσει. Σε ένα φοβερό Last Man Standing ματς πέφτει το ξύλο της αρκούδας, αλλά ο αγώνας λήγει με no contest, κάτι που ξενέρωσε λίγο το κοινό. Στο Payback σε Three Stages of Hell match πέφτει πάλι πολύ ξύλο για 25 λεπτά. Απίστευτη στιγμή, όταν στην οροφή του ασθενοφόρου ένα AA ρίχνει τον Ryback απευθείας μέσα στο ασθενοφόρο. Από εκεί και μετά είχαμε ακόμα ένα Tables match πριν το Summerslam και ένα main event στο Smackdown πριν κανά 2 μήνες που δεν είχε ιδιαίτερο λόγο να γίνει , τα οποία ο Cena κέρδισε.

4. John Cena vs Alberto Del Rio

Click to view attachment

Το συγκεκριμένο feud είχε το μεγάλο ατού ότι επέστρεφε ο Cena μετά από 2 μήνες και ενώ ήταν γνωστό ότι θα επέστρεφε σε 4-6! Μάλιστα ο Cena μέχρι το Hell in a Cell δεν είχε εμφανιστεί καν σε άλλο show. Επιπλέον κέρδισε πολλούς οπαδούς που είχαν βαρεθεί τον Del Rio να κερδίζει συνεχώς αγαπημένους superstars. Στο Hell in a Cell ο Del Rio κυριαρχούσε στο ματς στοχεύοντας το τραυματισμένο χέρι του Cena, αλλά τελικά έχασε χάρη στην αντεπίθεση του Cena. Σε έναν επίσης πολύ καλό αγώνα στο SS ο Cena διατήρησε το πρωτάθλημα και κέρδισε τις εντυπώσεις και το κύρος του WHC.

3. Triple H vs Brock Lesnar

Click to view attachment

Brock Lesnar και Triple H επιστρέφουν στην αρχή της χρονιάς και πέφτουν αρκετές καρεκλιές και αίματα σε κάποιες μάχες τους. Στη WM ο Game παίρνει εκδίκηση για το δις σπασμένο χέρι του και την επίθεση τον Vince McMahon και κερδίζει τον Lesnar σε ένα καταπληκτικό No Holds Barred match. O Heyman με τον Lesnar δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη και προκαλούν τον Triple H σε αγώνα σε κλουβί, στο οποίο κερδίzει ο Lesnar. Ο αγώνας ήταν επίσης πάρα πολύ ωραίος. Επίσης το promo είχε το καλύτερο insult της χρονιάς από τον Triple H (Are you going to come here and fight me and prove to the world that you are BROCK LESNAR THE BEAST? Or are you gonna just stand there proving to the world that you are Brock Lesnar THE BITCH? )

2. CM Punk vs Heyman guys

Click to view attachment

O CM Punk γύρισε τον Ιούνιο στο Payback. Έγινε face αμέσως και ξενέρωνε που ο επίσης πελάτης του Paul Heyman Curtis Axel του έπαιρνε τη δόξα π.χ. σε tag team αγώνες και που παραλίγο να χάσει στο Payback λόγω του Heyman. Ο Brock Lesnar επιτίθεται στον Punk και ο Heyman τον προδίδει στο Money In The Bank. Στο Summerslam μετά από έναν αξέχαστο αγώνα που μπαίνει άνετα στους καλύτερους που έχω δει, ο Punk χάνει. Στο Night of Champions ο Punk αποκλείει τον Axel, αλλά δεν παίρνει εκδίκηση από τον Heyman, αφού του επιτίθεται ο Ryback σε μία αναίτια κίνηση μεν που αναζωπυρώνει την κόντρα δε. Ο Punk κερδίζει σε διάφορους αγώνες στο Raw τον Axel, αλλά θα δεχθεί και πολλές επιθέσεις. Επίσης νικάει τον Ryback σε Battleground (όχι πολύ καλό ματς) και Hell in a Cell (πολύ ωραίο ματς σε κελί) και παίρνει τελικώς εκδίκηση. Πολύ ωραία κόντρα που είχε τα πάνω της και τα κάτω της, αλλά είναι από τις καλύτερες της χρονιάς.

και φυσικά...

1. Daniel Bryan vs Randy Orton

Click to view attachment

Έδωσαν φέτος συνολικά 8 ματς (δε νομίζω ότι ξεχνάω κάποιο) συν το MITB ladder match που συμμετείχαν και οι 2 και το cash in του Orton που κράτησε 8 δευτερόλεπτα. Η ιστορία χωρίζεται σε δύο σκέλη.
Στο πρώτο σκέλος ο Orton ήταν face. Με τον Bryan και τον Kane έσπασαν το αήττητο της Shield, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν τους tag team τίτλους. O Bryan εκνευρισμένος (άφηνε υπόνοιες για heel turn) θεωρεί πως δεν είναι αυτός ο αδύναμος κρίκος των ομάδων του και παλεύει με τον Orton. Στον πρώτο αγώνα που είναι No DQ ο Orton κερδίζει με referee stopage, ενώ στο Smackdown ο Bryan κερδίζει με count out, κάτι που δεν ήθελε. Σε ένα καταπληκτικό Street Fight ο Bryan κερδίζει με υποταγή και ο Orton τον παραδέχεται δίνοντάς του το χέρι του.
Στο δεύτερο σκέλος ο Orton είναι ο heel face of the WWE, τον οποίον η Authority στηρίζει, θάβοντας ταυτόχρονα τον Daniel Bryan ως αντιεμπορικό παλαιστή. Ο Bryan σε έναν καλό αγώνα στο NOC κερδίζει, αλλά με fast count. Στο Battleground ο επίσης πολύ καλός αγώνας τελειώνει σε no contest λόγω παρέμβασης του Big Show. Στο Hell in a Cell ένα ακόμα φοβερό ματς μέσα σε κελί θα λάβει χώρα και ο Orton κερδίζει χάρη στον Shawn Michaels και το Sweet Chin Music του. Τέλος πρόσφατα στο Smackdown και το Raw οι 2 τους έδωσαν πάλι πολύ ωραία ματς αποδεικνύοντας τη χημεία που έχουν. Τρομερό feud που στηρίχθηκε στο καλό σενάριο και στα 2 σκέλη και στη φοβερή απόδοση των 2 παλαιστών και ειδικά του Bryan.
nikolas12
Θα συνεχίσω το αφιέρωμά μου στα καλύτερα της χρονιάς με τα καλύτερα ppvs. Ως τεράστιος λάτρης της rock μουσικής θα σχολιάσω και τα official songs. Γενικά φέτος οι οπαδοί μείναν απογοητευμένοι από τα περισσότερα ppvs, αφού τα πολλά μέτρια προς καλά συσσωρεύτηκαν προς το τέλος της χρονιάς, ενώ τα πολύ καλά στην άνοιξη και το καλοκαίρι.
Χειρότερο ppv ήταν μάλλον το Battleground, στο οποίο ξεχώρισαν μόνο οι Rhodes με τη Shield και το Bryan-Orton. Περίπου το ίδιο έγινε και με το επίσης όχι πολύ καλό Night of Champions. Τα Hell in a Cell και SS ήταν για μένα πολύ καλύτερα, όπως και το TLC, αλλά όπως και στα 2 προηγούμενα υπήρξαν πολλά θέματα με το κακό booking. Στην αρχή της χρονιάς είδαμε το πολύ καλό RR, το πιο μεταβατικό Elimination Chamber, τη WM που ήταν καλή, αλλά την περιμέναμε πολύ καλύτερη για να ακολουθήσει σωρεία εξαιρετικών ppv με φανταστικούς αγώνες.

Παραθέτω λοιπόν τα 7 αγαπημένα μου για φέτος:

7. Hell in a Cell

Click to view attachment

To φετινό Hell in a Cell ήρθε μετά από 2 μέτρια ppv και ήταν σαφώς καλύτερο. Μου άρεσε απίστευτα το triple threat για τις tag team ζώνες, το οποίο εντυπωσίασε γενικά, η επιστροφή και νίκη του Cena που τερμάτισε το reign του Del Rio και τα 2 Hell in a Cell matches. Δυστυχώς το κακό booking με τις νίκες Orton, AJ δεν μας άφησε να το χαρούμε πιο πολύ.

Αγαπημένο ματς: Cody Rhodes and Goldust vs Roman Reigns and Seth Rollins vs The Usos (το main event το έχασε λόγω τελειώματος)
Official song: Stone Temple Pilots-Out of Time. Εξαιρετικό, το άκουγα συνέχεια μία περίοδο μετά το HIAC.

6. TLC

Click to view attachment

Πολύ μετριότερο όσον αφορά τον τίτλο, γιατί σε σύγκριση με άλλες χρονιές που βλέπαμε καρεκλοπόδαρα και σκάλες να σκορπίζονται σε όλη την πλάση φέτος υπήρχε μόλις ένα TLC match. Τα handicap matches παρά την ξενέρωτη φύση τους (handicap) ήταν φοβερά και πλαισιώθηκαν σωστά σε σεναριακό επίπεδο, το fatal 4 way για τις ζώνες ήταν επίσης θεαματικό και το Champion vs Champion match είχε ξενέρα στο τέλος, αλλά ήταν πολύ καλό.

Αγαπημένο ματς: Cody Rhodes and Goldust vs Real Americans vs Ryback and Curtis Axel vs Big Show and Rey Mysterio
Official song: Korn-Never Never. Επίσης πολύ ωραίο κομμάτι στην ατμόσφαιρα του ppv.

5. Royal Rumble

Click to view attachment

Η χρονιά ξεκίνησε εξαιρετικά με το Royal Rumble. Τα ματς για τους μεγάλους τίτλους ήταν πολύ ωραία και μάλιστα περιλαμβάνονται στις κόντρες της χρονιάς που παρέθεσα πιο πάνω. Ίσως ήταν λίγο προβλέψιμο το τέλος του main event, ωστόσο το ματς ήταν πολύ καλό. Ο αγώνας για τις tag team ζώνες ήταν επίσης πολύ καλός. Το Royal Rumble match προσωπικά μου άρεσε πολύ, αφού είχε και την τεράστια επιστροφή του Chris Jericho, ενώ η νίκη του Cena ήταν κάτι που περιμέναμε, αλλά δεν ήταν στα πολύ μεγάλα φαβορί.

Αγαπημένο ματς: Royal Rumble match (λόγω μεγαλύτερης διάρκειας από τα υπόλοιπα που ήταν επίσης πολύ καλά).
Official song: Clement Marfo & The Frontline-Champion. Αρκετά καλό, χρησιμοποιήθηκε πολύ σωστά στο promo του main event.

4. Payback

Click to view attachment

Το πρώτο Payback ήταν πάρα πολύ καλό. Ο CM Punk επέστρεψε για να δώσει ένα φοβερό ματς με τον Chris Jericho, είχαμε το ίσως καλύτερο Divas match για τη χρονιά, ενώ τόσο ο αγώνας για το WHC με το double turn όσο και το Three Stages of Hell match για το WWE championship ήταν εξαιρετικοί. Ένα ppv που ικανοποίησε τις προσδοκίες όλων και σημάδεψε με την ανακοίνωση της επιστροφής του RVD.

Αγαπημένο ματς: John Cena vs Ryback
Official song: Hollywood Undead-Another Way Out. Όχι από τα καλύτερα των HU, αλλά ταίριαζε πολύ καλά με ένα ppv.

3. Money In The Bank

Click to view attachment

Tι να πει κανείς για αυτό το Money In The Bank; Και τα 2 ματς για τις βαλίτσες ήταν καταπληκτικά από κάθε άποψη καθώς μας αντάμειψαν με θέαμα και ανατροφοδότησαν τα σενάρια με νέες κόντρες. Ο αγώνας για το WHC ήταν πάρα πολύ καλός, ενώ μοναδική παραφωνία ήταν ο αργός ρυθμός στον αγώνα για το WWE championship. Τέλος στο pre-show είδαμε έναν από τους αγαπημένους μου αγώνες για όλη τη χρονιά με τη Shield και τους Usos να αποδεικνύουν την εξαιρετική χημεία που έχουν και να δίνουν έναν αγώνα τεχνικό και θεαματικό. Από τους αγώνες που θα έβαζα οπωσδήποτε στην κυρίως κάρτα ενός ppv.

Αγαπημένο ματς: Roman Reigns and Seth Rollins vs The Usos και τα 2 Money In The Bank
Official song: Jim Johnston-Money In The Bank. Το κλασσικό τραγούδι κάθε χρονιάς που ταιριάζει γάντι με αυτό το ppv.

2. Extreme Rules

Click to view attachment

Έχασε στο νήμα την πρώτη θέση. Σε ένα ppv που σχεδόν κάθε ματς είχε stipulation (τα ακούς TLC; ) είδαμε όλη τη Shield να κερδίζει τίτλους, ένα πολύ ωραίο I Quit Match, ένα φοβερό Last Man Standing match για το WWE championship και τον επίλογο στην κόντρα Lesnar-Triple H με ένα πολύ ωραίο Steel Cage match. Ένα ppv που έβαλε τις βάσεις για πολύ καλά σενάρια όπως αυτό του Daniel Bryan με τη Shield.

Αγαπημένο ματς: John Cena vs Ryback
Official song: Airbourne-Live it Up. Εξαιρετικό κομμάτι που μου είχε κολλήσει άσχημα, όταν είχε πρωτοβγεί κανά 2 μήνες πριν το ppv (ως single βγήκε νωρίτερα από τον δίσκο). Πολύ καλό άκουσμα κατά τη διάρκεια του ppv.

1. Summerslam

Click to view attachment

Όταν πρωτοανακοινώθηκε η κάρτα ξενέρωσα που τα ματς για τίτλους ήταν μόλις 3 και το ένα μάλιστα στο pre show. Όμως το ppv αποδείχθηκε απίστευτο. Το Ring of Fire match ήταν πάρα πολύ καλό, η κόντρα Rhodes-Sandow κορυφώθηκε σε ένα πολύ ωραίο ματς και το ματς για το WHC δεν έλαβε όση προσοχή του άξιζε, ενώ ήταν πάρα πολύ καλό. Το John Cena vs Daniel Bryan ήταν εξαιρετικό και ένα από τα αγαπημένα μου ματς για τη χρονιά. Το ίδιο και ο καταπληκτικός αγώνας μεταξύ Brock Lesnar και CM Punk. Λόγω πολλών διαφορών που έχουν στο στυλ δεν περίμενα ένα τόσο εξαιρετικό ματς. Εντυπωσιακό πραγματικά.

Αγαπημένο ματς: Brock Lesnar vs CM Punk, John Cena vs Daniel Bryan
Official song: Major Lazer feat. Wyclef Jean-Reach for the Stars. Όχι εξίσου καλό με τα παραπάνω, αλλά δεν με χάλασε.

Αυτά λοιπόν και με τα αγαπημένα ppv. Αύριο μάλλον θα έχω ετοιμάσει κάποιο άλλο αφιέρωμα.
nikolas12
Χριστούγεννα και συνεχίζω με τις καλύτερες tag teams. Δε νομίζω να ξέχασα κάποια. Να τονίσω ότι tag teams που έπαιξαν ένα σημαντικό ματς μόνο (π.χ. Dolph Ziggler and Big E Langston) δεν μετράνε, όπως και αυτές που εμφανίζονταν σπάνια (π.χ. The Great Khali and Santino Marella).

12. 3ΜΒ

Οι ροκάδες του WWE μας χάρισαν στιγμές γέλιου, αλλά έχαναν διαρκώς από κάθε αντίπαλο. Μόνο 1-2 νίκες τους μπορώ να ανασύρω, μία επί των Tons of Funk και μία επί των PTP, από τους οποίους έχασαν στο επόμενο ακριβώς σόου. Οι jobberισμοί τους θα συνεχίσουν για καιρό μάλλον.

11. Tons of Funk

Πρόσφατα διαλυμένοι, οι Tons of Funk ξεκίνησαν στις αρχές της χρονιάς με αρκετές νίκες και βασίστηκαν στην αγάπη των οπαδών για τον Clay. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν και αντί να πάρουν push για να προωθήσουν τις Funkadactyls έχαναν διαρκώς jobberίζοντας ανά διαστήματα. Το heel turn του Clay ήρθε και μένει να δούμε ποιος θα πάρει το push και ποιος θα συνεχίσει να είναι jobber.

10. Ryback and Curtis Axel

Φτιάχτηκαν σχετικά πρόσφατα και δεν ξέρω αν θα κρατήσουν. Δεν βασίζονται στη συνεργασία, παρά μόνο στο ατομικό ταλέντο του καθενός. Οι πρώην πελάτες του Paul Heyman έχουν ήδη κερδίσει τους πρωταθλητές σε non title match και πήραν και ευκαιρία για τους τίτλους στο TLC. Το μέλλον θα δείξει αν θα συνεχίσουν μαζί.

9. Team Rhodes Scholars

Αποτυχημένη tag team, η διάλυση της οποίας έφερε το push και των 2 παλαιστών της. Βασιζόταν στον Sandow (για αυτό και έχαναν). Είχαν ευκαιρίες για τους τίτλους. Διαλύθηκαν μετά το MITB που ο Sandow έσπρωξε τον Rhodes από τη σκάλα για να κερδίσει. Είχαν ένα ωραίο ματς μεταξύ τους στο Summerslam. Επίσης μετά τη διάλυσή τους μάθαμε ότι ο Sandow έχει finisher.

8. Los Matadores

Έδωσαν ούτε 1, ούτε 2, αλλά 8 ματς με την 3ΜΒ (ίσως και περισσότερα), ενώ στα πιο σημαντικά νίκησαν και 2 φορές τους Real Americans. Αήττητοι ακόμα, αν και δεν πάνε για πολύ ψηλά πράγματα.

7. Prime Time Players

Στην αρχή της χρονιάς ήταν απλά πελάτες της Team Hell No, χάνοντας συνεχώς από αυτούς. Toν Σεπτέμβριο, για γνωστούς λόγους, έκαναν face turn και πήραν push με μεγάλες ομαδικές και ατομικές νίκες επί των Real Americans. Στο Night of Champions κέρδισαν στο pre show και αντιμετώπισαν τη Shield για τους τίτλους, αλλά δεν τα κατάφεραν. Συνέχισαν για λίγο να είναι στο προσκήνιο και μετά εξαφανίστηκαν, αν και εμφανίζονται που και που.

6. Wyatt Family

Ψηλοί, άτεχνοι και ξυλοκόποι, καμία σχέση με το στυλ του wrestling που μου αρέσει. Δυστυχώς παρά τα μέτρια πράγματα που έχουν δείξει θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οι νέοι Tag Team champions, καθώς τους πιστεύουν πολύ. Έχουν πάρει μεγάλες νίκες απέναντι σε πολύ καλές tag teams.

5. Real Americans

Αν δεν ήταν οι Wyatts, αυτοί θα ήταν οι επόμενοι heels tag team champions. Ο Jack Swagger δεν είναι για main event και το καταλάβανε, ο Cesaro μπορεί να κάνει τεράστια πράγματα και μέσα από τους Real Americans φαίνεται να το συνειδητοποιούν εκεί στο WWE. Δεν ξέρω αν θα πάρουν το tag team championship πριν το face turn του Cesaro, που μάλλον θα γίνει, αλλά οι Real Americans έχουν αρχίσει να ακούνε πολλές επιδοκιμασίες και τους αξίζει με την καλή απόδοση που έχουν.

4. The Usos

Καταπληκτική tag team. Τα έχει όλα. Τεχνική, στυλ, τη στήριξη του κόσμου. Ήταν παρούσα σε 2 από τους 3 καλύτερους tag team αγώνες για τους τίτλους φέτος (Money In The Bank, Hell in a Cell. Το τρίτο ήταν στο TLC) και δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν εξαιρετικά πράγματα. Αν δεν έμπαιναν σφήνα οι Rhodes θα έπαιρναν αυτοί τους τίτλους από τη Shield. Όπως και να 'χει οι Usos είναι πολύ αγαπητοί και στο wrestling αποδίδουν εξαιρετικά, οπότε του χρόνου τους αξίζει να κρατήσουν τις ζώνες.

3. The Rhodes Brothers

Ποιος να περίμενε ότι εν έτει 2013 θα επέστρεφε ο Goldust και θα έπαιρνε και τίτλο; Από τον Οκτώβριο οι Rhodes κυριάρχησαν και δεν έχασαν ούτε μία φορά σε tag team αγώνα από τη Shield. Έδωσαν μνημειώδη ματς και έκαναν τον τίτλο να μοιάζει ακόμα πιο ενδιαφέρων. Δυστυχώς όλα δείχνουν πως τόσο το reign τους όσο και ο χρόνος ζωής της ομάδας τους θα είναι βραχύβιος.

2. The Shield

Η φοβερή χημεία των Roman Reigns και Seth Rollins οδήγησε σε ένα πολύ μεγάλο σερί με τον τίτλο. Βέβαια τα feuds ολόκληρης της Shield μπαίνανε πάνω από τους τίτλους μερικές φορές. Όπως και να 'χει τα 2 μέλη της Shield έδωσαν εξαιρετικά ματς για τον τίτλο και η τόσο ξαφνική απώλεια του μας αιφνιδίασε.

1. Team Hell No

Το reign τους σε μέρες μόνο για το 2013 είναι περίπου το ίδιο με αυτό της Shield. Τεράστια tag team, η καλύτερη όσον αφορά τον συνδυασμό καλού wrestling με γέλιο. Έδωσε εξαιρετικά ματς, έκανε ένα στάδιο σε Wrestlemania να φωνάζει YES! YES! YES!, διατήρησε τον Kane σε εξαιρετικό επίπεδο και έπλασε ένα ακόμα μεγαλύτερο όνομα για τον Daniel Bryan. Η πορεία του Bryan, η οποία έπρεπε να συνεχίσει ατομικά επέβαλλε το να χάσουν τους τίτλους και να διαλυθούν, ενώ ο Kane είναι μέλος της Authority πλέον. Θα τους θυμόμαστε για τα φοβερά ματς, τις τελευταίες μέρες τους με την κόντρα με τον Orton, το πως έσπασαν το σερί της Shield και πως αυτή η tag team έφτιαξε ή διατήρησε σε υψηλό επίπεδο τις καριέρες των μελών της.

Λόγω απουσίας 26-30 Δεκεμβρίου νέο ποστ με τα καλύτερα από του χρόνου μάλλον.
T.W.Is.M.
Οπως ειχα υποσχεθει πριν λιγες μερες, θα κλεισω τη χρονια με τα φετινα power rankings βαζοντας τους 25 καλυτερους της χρονιας, οπως τους ειδα εγω(και το εγκυρο και εμπειρο ματι μου 69.gif ). Καθε ενσταση δεκτη και προς συζητηση φυσικα. Η παρουσιαση θα γινει σε countdown, οπως και περσι, ενω σε οσους ηταν στην περσινη λιστα θα αναφερω και την περσινη τους θεση. Διευκρινιζω οτι η καταταξη εγινε με οσα θυμαμαι και με μονη βοηθεια τα αποτελεσματα των φετινων PPV. Ξεκιναμε:

25.The Miz

Το 2013 δεν ηταν καλη χρονια για το Miz. Εμεινε μακρια απο μεγαλες ιστοριες, κερδισε το Intercontinental Championship μολις για μια μερα στο pre-show της Wrestlemania και εγινε ο host του Summerslam. Το γεγονος οτι οι σημαντικοτερες στιγμες του ηταν ως host ειτε του Summerslam ειτε του Miz TV φτανει για να δικαιολογησει τη χαμηλη του θεση. Περσι ηταν στο #13.

24.Wade Barrett

Χρονια με 2 προσωπα για τον Barrett. Ξεκινησε ως Intercontinental Champion, ξανακερδισε τον τιτλο στο RAW μετα τη Wrestlemania, θεωρηθηκε φαβορι για να κερδισει το ενα MITB match, αλλα οταν αυτο δεν εγινε, εξαφανιστηκε και επεστρεψε προσφατα ως Bad News Barrett. Η θητεια του ως Intercontinental Champion τον βαζει στη λιστα, αλλα το νεο του gimmick ειναι αυτο που δινει ελπιδα για την επομενη χρονια. Περσι δεν ηταν στη λιστα.

23.Kofi Kingston

Αυτος κι αν δεν εκανε καλη χρονια. Εμεινε εκτος της καρτας της Wrestlemania, εχανε στα περισσοτερα PPV και κερδισε μονο μια φορα το US Championship χωρις να κρατησει για πολυ τον τιτλο. Αλλιως μας ειχε συνηθισει ο Kofi και ο λογος που μπαινει στη λιστα ειναι η συνεχης παρουσια του στα σοου και η νικη του στο TLC εναντιον του Miz. Το γεγονος οτι στις τελευταιες εβδομαδες βγαζει εναν εκνευρισμο και δεν ειναι απλα το καλο παιδι που χαμογελαει ειτε χανει ειτε κερδιζει δινει μια ελπιδα οτι την επομενη χρονια μπορει να επανελθει ανανεωμενος στα προηγουμενα στανταρντς. Περσι ηταν στο #9.

22.The Real Americans

Θα μπορουσαν να μπουν και ξεχωριστα, αφου το πρωτο κομματι της χρονιας το περασαν ξεχωριστα. Ομως τους εβαλα μαζι για να χωρεσουν περισσοτεροι στη λιστα! Τα σημαντικοτερα κατορθωματα τους μαλιστα τα εκαναν ως singles wrestlers. O μεν Swagger κερδισε το Elimination Chamber και επαιξε για τον τιτλο στη Wrestlemania, ο δε Cesaro ειχε σε αυτο το διαστημα τον τιτλο του US Champion. Ομως πριν τη δημιουργια της ομαδας τους και οι δυο βρεθηκαν χαμηλα στις προτιμησεις της εταιριας. Ως tag team δεν πηραν τιτλο, αλλα ειχαν την ευκαιρια και στο Smackdown και στο TLC. Το κυριοτερο προσον τους ομως ειναι οτι εκαναν μεγαλυτερη εντυπωση ως ομαδα απ οτι μονοι τους(με εξαιρεση το ματς τιτλου του Swagger). Γι αυτο σηκωθειτε, βαλτε το χερι στο στηθος και με δυνατη φωνη ελατε να πουμε ολοι μαζι "We, the people". Περσι φυσικα δεν ηταν στη λιστα, αφου δεν υπηρχαν ως tag team. Ο Cesaro μονος του ηταν στο #10.

21.Fandango

Εντυπωσιακο το ξεκινημα του Fandango, αλλα χωρις την αναλογη συνεχεια, που θα τον εφερνε σε καλυτερη θεση. Το πρωτο του επισημο ματς ηταν μια νικη επι του Chris Jericho στη Wrestlemania. Την επομενη μερα το κοινο τραγουδουσε μαζικα το τραγουδι εισοδου του και λιγο καιρο μετα ηταν ετοιμος για το πρωτο του ματς τιτλου για να παρει το Intercontinental Championship. Επαθε ομως διασειση και εμεινε εκτος του αγωνα. Απο τοτε δεν εκανε ξανα τετοια αισθηση και περιοριστηκε σε μια απλη τακτικη παρουσια σε RAW και Smackdown. Ως ρουκι δε θα μπορουσε να ειναι στην περσινη λιστα.

20.The Usos

Οι αδικημενοι της φετινης χρονιας. Εκαναν το ξεπεταγμα που δεν ειχαν κανει τα προηγουμενα χρονια, εφτασαν κοντα στους τιτλους, αλλα δεν τους κερδισαν πεφτοντας θυμα της προωθησης της Shield. Οι αγωνες που εδωσαν ομως ηταν πολυ καλοι και θεαματικοι, ενω καταφεραν να κερδισουν τη Shield σε 3-on-3 match την περιοδο που αυτο ηταν πολυ δυσκολο. Αν ομως συνεχισουν ετσι, το 2014 θα ειναι η χρονια που θα κερδισουν τιτλους για πρωτη φορα. Περσι δεν ηταν στη λιστα.

19.Rob van Dam

Η επιστροφη της χρονιας. Ο RVD γυρισε στο WWE μετα απο 6 χρονια γνωριζοντας την αποθεωση στο Money in the Bank και επαιξε για το World Championship 2 φορες, στο Night of Champions και το Battleground. Επειδη το συμβολαιο του ηταν 3μηνης διαρκειας, δε θα μπορουσε να το κερδισει κιολας, ομως εδειξε στην επιστροφη του, που ισως να μην ηταν και η τελευταια, οτι ειναι εξισου καλος οπως ηταν 6 χρονια πριν(και οπως ειχε δειξει και στο ΤΝΑ). Περσι δεν ηταν στη λιστα.

18. Big E Langston

Τα καλυτερα ερχονται για τον Big E. Στην πρωτη του χρονια στο WWE μετα απο ενα ξεκινημα δυναμικο μεν, σε υποστηρικτικο ρολο δε, ηρθε η ωρα για το πρωτο push. Αφου αλλαξε στατους απο heel σε face και gimmick αφηνοντας το ρολο του bodyguard του Dolph Ziggler και της AJ, εγινε Intercontinental Champion και τον τελευταιο καιρο δειχνει ικανος να κρατησει τον τιτλο για πολυ καιρο. Το παρουσιαστικο του σε συνδυασμο με τη γνωστη συμπαθεια που εχει το WWE στο σωματοτυπο του αφηνει υποσχεσεις για πολυ καλη καριερα. Περσι βεβαια δεν ηταν στη λιστα, αφου το 2013 ηταν η πρωτη του χρονια.

17. Brock Lesnar

Θα μπορουσε να ειναι πολυ ψηλοτερα αν εκανε full time εμφανισεις. Με συμμετοχη ομως σε 2 ιστοριες και με 3 αγωνες ολη τη χρονια η θεση του εξαρταται απο τα επιτευγματα των αλλων και φετος αυτα τον αφηνουν στο #17. Οι αγωνες που επαιξε ηταν μεγαλοι σε σημασια και σε θεαμα, δεν εχει να ζηλεψει κατι απο τους αλλους κορυφαιους, αλλα αφου δε θελει να παιξει full time, η καταταξη του θα ειναι καπου εκει. Περσι ηταν στο #20.

16.The Rock

Μια απ τα ιδια και εδω. Η διαφορα ειναι οτι ο Rock στο διαστημα που εμφανιστηκε κερδισε και το WWE Championship τελειωνοντας τη θητεια των 434 ημερων του CM Punk, καθως και οτι το διαστημα αυτο ηταν συνεχομενο. Ηταν στο main event της Wrestlemania για 2η σερι χρονια και μπορει ως wrestler να μην ειναι τοσο καλος οσο ηταν το 2000, αλλα η επαφη που εχει με τον κοσμο παραμενει και θα παραμενει ιδια. Περσι δε θα μπορουσε να ειναι στη λιστα με 1 ματς και μια guest εμφανιση που ουσιαστικα ειχε κανει.

15.Kane

Για τον Big Red Monster η χρονια χωριζεται σε 2 κομματια. Ενα μεχρι το Summerslam και ενα μετα. Στο πρωτο κομματι ηταν ενεργος wrestler, αρχικα μελος της Team Hell No και Tag Team Champion και στη συνεχεια μονος του χωρις ιδιαιτερη επιτυχια εκει(ηττες απο Dean Ambrose για το US Championship και Bray Wyatt). Στο τελος της χρονιας επεστρεψε βγαζοντας τη μασκα του και παιρνοντας το ρολο του Director of Operations στην Authority. Η θεση του οφειλεται στην επιτυχια της Team Hell No και στη σημασια που δειχνει να εχει η ολη ιστορια της Authority. Περσι ηταν στο #14.

14.Damien Sandow

O Sandow δεν ειχε ιδιαιτερη διαρκεια μεσα στη χρονια. Εκανε ομως ιδιαιτερη αισθηση. Μετα τη μετρια παρουσια της Team Rhodes Scholars εκανε την εκπληξη κερδιζοντας το Money in the Bank για το World Championship και την ακομα μεγαλυτερη εκπληξη να γινει ο πρωτος Mr MITB που χανει στο cash in. Μπορει αυτο να μην του εδωσε τη δοξα του πρωταθλητη, αλλα τον εκανε να ξεχωρισει και να παρει μια καλυτερη θεση απο την περσινη. Στη συνεχεια κυνηγησε το Intercontinental Championship χωρις επιτυχια και δειχνει να παιρνει ενα πιο ελεγχομενο push. Περσι ηταν στο #17.

13.Ryback

Ισως η απογοητευση της χρονιας. Περσι ειχε κανει εντυπωσιακο ντεμπουτο και παρα τις ηττες στο τελος της χρονιας εμοιαζε οτι το 2013 θα ηταν η χρονια του. Εφτασε να γινει φιναλιστ στο Royal Rumble, αλλα η συνεχεια δεν ηταν αναλογη. Ηττα στη Wrestlemania απο το Mark Henry, ηττα απο το Cena για το WWE Championship και οταν τοποθετηθηκε διπλα του ο Paul Heyman, διαδοχικες ηττες απο το CM Punk και απομακρυνση του Heyman απο μανατζερ του. Τελευταια μαλιστα λεγεται οτι το κλιμα δεν ειναι και πολυ καλο για το Ryback. Τα ματς που επαιξε ηταν σημαντικα μεν, αλλα χωρις το αναλογο αποτελεσμα. Παραμενει σημαντικη μοναδα, αλλα εχει πια και τον κινδυνο να υποχωρησει σε στατους. Περσι ηταν στο #7.

12.Cody Rhodes

Για τον Cody το 2013 ηταν ενα μεγαλο βημα μπροστα. Ως μελος της Team Rhodes Scholars δεν εκανε κατι το ιδιαιτερο. Ομως το face turn του μετα το Money in the Bank τον βοηθησε πολυ. Ειχε μια ενδιαφερουσα ιστορια με τον Sandow και καταφερε να κερδισει το Tag Team Championship μαζι με τον αδερφο του, τον Goldust. Λεγεται οτι στη Wrestlemania οι δυο τους θα βρεθουν αντιπαλοι και ισως μετα απ αυτη την ιστορια ο Cody παει για μεγαλυτερα πραγματα. Περσι ηταν στο #16.

11.Dolph Ziggler

Αν η χρονια τελειωνε το καλοκαιρι, θα ηταν μεσα στο τοπ 5. Απο κει και μετα ομως εκανε ενα μεγαλο βημα πισω. Το cash in που περιμεναμε ολη τη χρονια εγινε στο RAW μετα τη Wrestlemania μεσα σε αποθεωση. Ειχε την ατυχια να παθει διασειση ενω ηταν πρωταθλητης και να μεινει εξω απο το επομενο PPV, αλλα δεν του αφαιρεθηκε ο τιτλος. Τον εχασε ομως λιγο αργοτερα σε ενα ματς με double turn απο αυτον και τον del Rio. Δεν καταφερε να ξανακερδισει τον τιτλο και στη συνεχεια περιοριστηκε σε ιστοριες μικροτερης σημασιας. Ισως να εχει αλλη μια ευκαιρια να καθιερωθει ως main eventer και μακαρι να την κρατησει γιατι το αξιζει.

10.Curtis Axel

Ηρθε απο το πουθενα μαζι με τον Paul Heyman. Μπηκε εντυπωσιακα αντιμετωπιζοντας τον John Cena και τον Triple H. Κερδισε γρηγορα το Intercontinental Championship και το κρατησε για καιρο. Σταθηκε καλα εναντιον του CM Punk, εστω κι αν δεν καταφερε να παρει νικη, αλλα οταν ηρθε η ωρα να ξεκινησει η προωθηση του Big E Langston, απλα εκανε περα. Πολυ καλη πρωτη σεζον, μενει να δουμε και τη συνεχεια του γιου του Mr Perfect και πρωην Michael McGillicutty. Περσι δεν ηταν στη λιστα.

9.The Wyatt Family

Μετα απο πολλα βιντεο που μας προετοιμαζαν για τον ερχομο τους ηρθε στο WWE και η δευτερη τριαδα πρωτοεμφανιζομενων(σχεδον, αφου ο Bray Wyatt ειχε εμφανιστει ως Husky Harris). Η εισοδος ηταν εντυπωσιακη, οπως συνηθιζεται πια με τους νεους. Μετα απο νικες του Bray Wyatt εναντιον του Kane και του Kofi Kingston οι αλλοι 2 του γκρουπ εχασαν απο τους CM Punk & Daniel Bryan, ομως κερδισαν τον Bryan σε handicap match και η ιστορια συνεχιζεται. Το γεγονος οτι παιζουν με μεγαλα ονοματα τους φερνει ψηλα. Ισως την επομενη χρονια τους δουμε ακομα ψηλοτερα ειτε ολους μαζι ειτε τον Bray Wyatt μονο του, ειδικα αν αληθευει η φημη οτι το main event της WM30 θα ειναι John Cena vs Bray Wyatt! Φυσικα περσι δεν ηταν στη λιστα.

8.AJ Lee

Για δευτερη χρονια μια diva βρισκεται στο τοπ 10! Θα ελεγα οτι περσι το αξιζε περισσοτερο, αλλα φετος δεν μπορει να βγει. Οταν κατεχει για το μεγαλυτερο μερος του χρονου το Divas' Championship και κερδιζει με καθε πιθανο τροπο ολο τον ανταγωνισμο, πως θα μπορουσε να ειναι χαμηλοτερα? Αν ηταν αντρας, θα ειχε εξασφαλισμενο το #1. Και περσι ηταν στο #8.

7.The Shield

Πολλοι θα μπορουσαν να εχουν τον τιτλο του ρουκι της χρονιας. Νομιζω ομως οτι για το 2013 αυτος παει στο γκρουπ των Rollins, Ambrose, Reigns. Ολη τη χρονια επαιζαν με τα μεγαλυτερα ονοματα και μπορει να βρεθηκαν σε μια καμψη οταν πρωτοεμφανιστηκαν οι Wyatts, αλλα ξενακερδισαν τη θεση τους μεσω της Authority. Για καποιο διαστημα ολοι τους ειχαν τιτλους: o Ambrose ηταν(και παραμενει) US Champion και οι Rollins & Reigns ηταν Tag Team Champions. Λογικα δε θα μεινουν και για το 2014 μαζι και του χρονου στην καταταξη θα τους βαλω ξεχωριστα. Φετος ομως ειχαν την πιο εντυπωσιακη παρουσια απο καθε ομαδα ή γκρουπ. Αν και ειχαν εμφανιστει και στον τελευταιο 1,5 μηνα περσι, δεν προλαβαιναν να μπουν στη λιστα.

6.Big Show

Θεωρητικα ο γιγαντας υποχωρησε σε σχεση με περσι. Ομως και η φετινη χρονια του ηταν πολυ καλη. Ως heel μαλλον δεν τραβουσε αλλο μετα την απωλεια του World Championship τον Ιανουαριο και λιγους μηνες μετα αλλαξε χαρακτηρα. Στο ξεκινημα της Authority ηταν στο επικεντρο της ιστοριας σε μια συνεχη κοντρα με τον Triple H, που ολοι περιμεναμε να ληξει με αγωνα μεταξυ τους που τελικα δεν εγινε. Ομως η ιστορια αυτη τραβηξε την προσοχη και του εδωσε ενα ματς τιτλου στο Survivor Series. Περσι ηταν στο #3.

5.Alberto del Rio

Το 2013 ηταν μια πολυ καλη χρονια για τον del Rio. Εγινε πρωταθλητης τον Ιανουαριο κερδιζοντας τον Big Show. Διατηρησε τον τιτλο στη Wrestlemania εναντιον του Swagger. Ξανακερδισε το World Championship στο Payback εναντιον του Ziggler στο ματς του double turn και παρεμεινε ως heel champion πια μεχρι το Hell in a Cell, οπου εχασε απο το Cena. Ηταν δηλαδη πρωταθλητης για το μεγαλυτερο μερος του ετους και ο μονος λογος που δε βρισκεται πιο ψηλα ειναι οτι οι ιστοριες του WWE Championship πηραν μεγαλυτερη προβολη. Περσι ηταν στο #12.

4.CM Punk

Η περσινη χρονια δεν μπορουσε να επαναληφθει, ομως και η φετινη δεν ηταν ασχημη για τον Punk. Μπηκε στο 2013 πρωταθλητης, αλλα δεν κρατησε τον τιτλο πολυ. Επαιξε στη Wrestlemania εναντιον του Undertaker(και μονο η συμμετοχη ειναι διακριση, δε μιλαμε για νικη εδω) και επεστρεψε σε ρολο face το καλοκαιρι. Ως face τραβηξε την προσοχη με την κοντρα του με το Heyman ειτε αντιμετωπιζοντας το Brock Lesnar ειτε τον Curtis Axel ειτε το Ryback, ενω εκλεισε τη χρονια με εντυπωσιακη νικη εναντιον της Shield σε handicap match. Ακομα και χωρις τιτλο παραμενει ενα απο τα κορυφαια ονοματα και βρισκεται στις ψηλοτερες θεσεις. Περσι ηταν στο #1.

3.Randy Orton

Εντυπωσιακη χρονια για τον Orton το 2013. Μετα απο ενα πρωτο 6μηνο χωρις κατι το ξεχωριστο για τα δικα του δεδομενα, ηρθε η νικη στο Money in the Bank και το cash in ενα μηνα μετα στο Summerslam. Μαζι ομως ηρθε και το heel turn που περιμεναμε εδω και καιρο. Η καλη του σχεση με την Authority τον κρατησε ως πρωταθλητη και τον εκανε αντιπαθη στο κοινο οπως παλια. Η μεγαλυτερη στιγμη του ομως ηταν η νικη στο TLC εναντιον του Cena στο ματς που ενοποιησε τους τιτλους. Ετσι βγαινει απο το 2013 ως WWE World Heavyweight Champion και αναμενεται να βρεθει στο επικεντρο και το 2014. Περσι ηταν μολις στο #11.

2. John Cena

Περσι εγραφα οτι ο Cena ειχε κανει μια μετρια χρονια. Φετος λοιπον επανηλθε εκει που τον ειχαμε συνηθισει. Νικητης του Royal Rumble, πρωταθλητης στη Wrestlemania κερδιζοντας το Rock στο main event, διατηρησε τον τιτλο ως το Summerslam, κερδισε και το World Championship αμεσως μετα την επιστροφη του απο τραυματισμο στο Hell in a Cell και παρεμεινε πρωταθλητης ως το TLC και το ματς ενοποιησης των τιτλων. Κανενας δεν καταφερε να τον αμφισβητησει ως Νο1 της εταιριας και ηταν και αυτος(οπως και ο del Rio) πρωταθλητης για το μεγαλυτερο μερος της χρονιας. Περσι ηταν στο #6. Γιατι δεν ειναι στο Νο1??? Μα γιατι πανω απ ολα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι το wrestling ειναι ενα αθλητικο θεαμα με σεναριο, που γραφεται απο λιγους(τους σεναριογραφους) για πολλους(το κοινο). Οι πολλοι λοιπον ηταν αυτοι που επελεξαν για Νο1...

1.Daniel Bryan

Γινεται να ειναι #1 της χρονιας καποιος που ηταν πρωταθλητης 2 φορες, την πρωτη για 5 λεπτα και τη δευτερη για 1 ημερα? Γινεται να ειναι #1 οταν καποιοι αλλοι εχουν τους τιτλους για 7 μηνες ή εχουν και τους 2 τιτλους μαζι? Οταν περναει το πρωτο μισο της χρονιας σε μια tag team, που οσο διασκεδαστικη κι αν ειναι δε φτανει να φερει καποιον στην κορυφη?
Κι ομως γινεται οταν αυτος ο καποιος καταφερνει μεσα σε ενα χρονο να κανει τα παντα. Να παιζει κωμικους ρολους, να κερδιζει Tag Team Championship, να μας κανει να πιστευουμε οτι θα ξαναγινει heel ενω δε γινεται, να κερδιζει σε ενα απο τα μεγαλυτερα ματς της χρονιας το μεγαλυτερο ονομα της εταιριας καθαρα, να παιζει σε σεναριο main event που τραβαει ολη την προσοχη και κυριως και πανω απ ολα να αναγκαζει ολοκληρα σταδια σε ολοκληρη τη χωρα να φωναζουν "Yes Yes Yes" σε καθε εισοδο του. Μπορει ο Daniel Bryan να μην ειχε τον τιτλο του πρωταθλητη στο μεγαλυτερο μερος της σεζον, αλλα ειναι αυτος που θα επρεπε να τον ειχε κερδισει. Θα επρεπε να ηταν ο πρωτος WWE World Heavyweight Champion σαν επιβραβευση για αυτο που πετυχε φετος. Κι αν με ρωτησει καποιος γιατι τον εβαλα εγω ως #1, αφου η αποψη του κοσμου δε με βρισκει παντα συμφωνο, θα πω οτι σεναριακα μου θυμισε κατι απο Stone Cold της Attitude Era με τους McMahon και την Authority εναντιον του και στην αντιδραση του κοσμου απεναντι του μου θυμισε κατι απο Rock: the People's Champion. Αλλωστε εδω εχω βαλει τη μουσικη του σαν ηχο κλησης στο κινητο μου, δε θα τον εβαζα #1 στα power rankings? Περσι ο Daniel Bryan ηταν στο #4.


Αυτα για φετος, του χρονου θα προσπαθησω να επανελθω με την επομενη καταταξη. Θα πω επισης οτι για την αξιολογηση του καθε wrestler κρινω τους part-timers ως part-timers και τους full-timers ως full-times. Ετσι ενας part-timer που παιζει λιγα και καλα ματς μπορει να μπει σε μια χαμηλη θεση(δε θα μπει στη 15αδα), ενω ενας full-timer που τραυματιστηκε και επαιξε λιγο εως ελαχιστα μπορει να μην μπει καθολου παροτι μπορει να επαιξε περισσοτερο απο τον part-timer.
mixalisgate7
Μια μικρή διόρθωση ο Sandown είναι ο 2ος που δεν κάνει πετυχημένο cash in μετά τον John Cena.
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Dec 29 2013, 03:25 ) *
Μια μικρή διόρθωση ο Sandown είναι ο 2ος που δεν κάνει πετυχημένο cash in μετά τον John Cena.



Το ξερω, δεν εγραψα(ή δεν ηθελα να γραψω) αυτο.Ηταν ο πρωτος που εχασε το ματς του cash in. Ο Cena κερδισε με DQ και δεν πηρε τον τιτλο, αλλα δεν εχασε το ματς.
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Dec 29 2013, 12:01 ) *
Το ξερω, δεν εγραψα(ή δεν ηθελα να γραψω) αυτο.Ηταν ο πρωτος που εχασε το ματς του cash in. Ο Cena κερδισε με DQ και δεν πηρε τον τιτλο, αλλα δεν εχασε το ματς.


Λάθος το κατάλαβα εγώ.
mixalisgate7
Το top 3 μου με τα αγαπημένα promo για ppv match για το 2013:

3)


2)


1)
nikolas12
Καλησπέρα! Γύρισα από μία ολιγοήμερη εκδρομή και είμαι έτοιμος να δω Smackdown και Raw. Το μόνο που πρόλαβα να δω ως τώρα ήταν η εισαγωγή του Daniel Bryan στη Wyatt Family. Είναι ίσως η χειρότερη απόφαση του WWE (αν φυσικά ο Bryan συνεχίσει σταθερά ως απλό μέλος τους, αλλιώς αν συνεχίσει ως face να τους κοντράρει από μέσα και φύγει σε 2 εβδομάδες θα είναι ενδιαφέρον). Ας ελπίσουμε να δούνε επιτέλους ότι αυτός θα τους βγάλει μία περιουσία αν του δώσουν push και ας κάνουν το σωστό επιτέλους.
T.W.Is.M.
QUOTE(nikolas12 @ Dec 31 2013, 19:30 ) *
Καλησπέρα! Γύρισα από μία ολιγοήμερη εκδρομή και είμαι έτοιμος να δω Smackdown και Raw. Το μόνο που πρόλαβα να δω ως τώρα ήταν η εισαγωγή του Daniel Bryan στη Wyatt Family. Είναι ίσως η χειρότερη απόφαση του WWE (αν φυσικά ο Bryan συνεχίσει σταθερά ως απλό μέλος τους, αλλιώς αν συνεχίσει ως face να τους κοντράρει από μέσα και φύγει σε 2 εβδομάδες θα είναι ενδιαφέρον). Ας ελπίσουμε να δούνε επιτέλους ότι αυτός θα τους βγάλει μία περιουσία αν του δώσουν push και ας κάνουν το σωστό επιτέλους.


Εμενα ως πρωτη αντιδραση μου αρεσει η εξελιξη αυτη. Δεν μπορω να φανταστω οτι η ιστορια τελειωνει στα γρηγορα με τον Daniel Bryan να αποτελει μελος της Wyatt Family κατω απο τον Bray Wyatt, αρα πιστευω οτι εχουμε ψωμι ακομα. Μεχρι και σε νικη στο Rumble μπορει να οδηγησει αυτο τον Bryan.
Αυτο που αποκτα μεγαλυτερο ενδιαφερον πια ειναι το main event του Royal Rumble μετα τη διαφαινομενη εισοδο του Lesnar στο παιχνιδι του τιτλου. Οχι τοσο για το αν θα κερδισει ο Brock τον τιτλο(λογικα δεν προκειται), αλλα για το τι θα γινει πριν απ αυτο το ματς. Θα κερδισει ο Orton και θα παιξει με το Lesnar? Και ποιος θα ειναι ο face σ αυτη την κοντρα? Ή μηπως θα χασει ο Orton τον τιτλο μετα απο μολις 1,5 μηνα? Και σ αυτη την περιπτωση που θα εχουμε Cena vs Lesnar για 2η φορα μεσα σε 2 χρονια, θα χασει παλι ο Lesnar? Θα αναρωτιομουν μηπως κανουν την εκπληξη και δωσουν τον τιτλο για 2 μηνες περιπου στο Lesnar(μεταξυ Elimination Chamber και Wrestlemania), αλλα με δεδομενο οτι το ματς που ακουγεται για τον Brock ειναι εναντιον του Undertaker, ειναι κατι που δε βλεπω να γινεται.
captain charisma
o ροκος στο τουιτερ του αποκαλυψε οτι τα πλανα για το μειν ιφεντ της φετινης μανιας ηταν ματς του με τον μπροκ λεσναρ..αλλα ο τραυματισμος του απο περσι αλλαξε τα πλανα...παντως δηλωσε πως θα συμμετεχει στην 31 και πιθανοτατα για μια τελευταια παρασταση...
nikolas12
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 2 2014, 20:39 ) *
Εμενα ως πρωτη αντιδραση μου αρεσει η εξελιξη αυτη. Δεν μπορω να φανταστω οτι η ιστορια τελειωνει στα γρηγορα με τον Daniel Bryan να αποτελει μελος της Wyatt Family κατω απο τον Bray Wyatt, αρα πιστευω οτι εχουμε ψωμι ακομα. Μεχρι και σε νικη στο Rumble μπορει να οδηγησει αυτο τον Bryan.
Αυτο που αποκτα μεγαλυτερο ενδιαφερον πια ειναι το main event του Royal Rumble μετα τη διαφαινομενη εισοδο του Lesnar στο παιχνιδι του τιτλου. Οχι τοσο για το αν θα κερδισει ο Brock τον τιτλο(λογικα δεν προκειται), αλλα για το τι θα γινει πριν απ αυτο το ματς. Θα κερδισει ο Orton και θα παιξει με το Lesnar? Και ποιος θα ειναι ο face σ αυτη την κοντρα? Ή μηπως θα χασει ο Orton τον τιτλο μετα απο μολις 1,5 μηνα? Και σ αυτη την περιπτωση που θα εχουμε Cena vs Lesnar για 2η φορα μεσα σε 2 χρονια, θα χασει παλι ο Lesnar? Θα αναρωτιομουν μηπως κανουν την εκπληξη και δωσουν τον τιτλο για 2 μηνες περιπου στο Lesnar(μεταξυ Elimination Chamber και Wrestlemania), αλλα με δεδομενο οτι το ματς που ακουγεται για τον Brock ειναι εναντιον του Undertaker, ειναι κατι που δε βλεπω να γινεται.


Έχει κουράσει πιστεύω η ιστορία Bryan-Wyatt Family. Το μόνο ωραίο σενάριο που σκέφτομαι είναι να κάνει face turn o Kane για να την εκδικηθεί και να γίνει επανένωση της Team Hell No.
Πάντως αν δεις και αυτό: http://newsoofwrestling.blogspot.gr/2014/0...ock-lesnar.html έχουν περιπλεχθεί πολύ τα πράγματα για WM. Ακόμα και ο νικητής του Royal Rumble δεν είναι τόσο ξεκάθαρος όσο άλλες χρονιές. Αυτό ακριβώς για τον Lesnar με προβλημάτιζε και εμένα. Θα κερδίσει το RR και θα πάει main event της WM, αλλά με ποιον; Τον Orton; Θα πάει στο Elimination Chamber που συνήθως έχει μεταβατικό χαρακτήρα για να παίξει με τον Cena για να ξαναχάσει; Γενικά ο Lesnar και η πρόθεση του να πάρει το WWE WHC με μπερδεύει. Θα μπορούσα να φανταστώ ένα Batista vs Lesnar, αλλά και πάλι δεν ξέρω. Και ο Batista μπερδεύει τα πράγματα. Για να τον πείσαν να επιστρέψει μπορεί να του έταξαν main event στη Mania με νίκη στο RR.
Γενικά όλο αυτό με τους part timers που μπαίνουν στα main event των PPV έναντι άλλων που το αξίζουν μου τη δίνει λίγο. Γιατί δηλαδή να είναι ο Rock και ο Lesnar στο main event αντί για τον Cena, τον Orton, τον Punk, τον Bryan ή τον Ziggler; Ντάξει ναι πουλάνε περισσότερο, αλλά είναι ξενέρα να υπάρχει WWE champion για 2 μήνες που για 2 μήνες εμφανίστηκε σε 1 Raw και 1 Smackdown χωρίς να δώσει αγώνα όπως ήταν πέρυσι ο Rock. Έχω πάντως μια αγωνία να δω τι θα γίνει στη Mania. Όλα αυτά τα μεγάλα ονόματα που έχω αναφέρει συν τον Sheamus, τον Undertaker, τον Jericho και όποιους παλιούς προστεθούν δε νομίζω να χωρέσουν σε 1 κάρτα 4 ωρών.
nikolas12
Τετάρτη βράδυ λέει στο wwe.com θα παίξει τεράστια ανακοίνωση. Και στη φωτό ήταν οι Mcmahon, HBK, Triple H, Cena και Stone Cold. Έχουμε κανά στοιχείο τι ανακοίνωση μπορεί να είναι αυτή;
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jan 7 2014, 00:29 ) *
Τετάρτη βράδυ λέει στο wwe.com θα παίξει τεράστια ανακοίνωση. Και στη φωτό ήταν οι Mcmahon, HBK, Triple H, Cena και Stone Cold. Έχουμε κανά στοιχείο τι ανακοίνωση μπορεί να είναι αυτή;


Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμμία πληροφόρηση.
mixalisgate7
Νικόλα σύμφωνα με φήμες μάλλον θα μιλήσουν για το WWE Network.
nikolas12
Μάαααλιστα, βέβαια ο Cena δεν ξέρω που κολλάει, αλλά καλό θα είναι να μάθουμε τι θα γίνει με το θέμα του WWE network. Βέβαια εμένα πιο πολύ με νοιάζει πότε θα πάρουν ξανά τίτλο ο Punk και ο Bryan tongue.gif
captain charisma
επειδη εδω και καιρο παρακολουθω περιστασιακα wwe εσεις που παρακολουθειτε σε καθημερινη βαση τα σοου για τον σεθ ρολινς τι πιστευετε?εμενα μου φαινεται για νεος cm punk..
mixalisgate7
QUOTE(captain charisma @ Jan 8 2014, 21:02 ) *
επειδη εδω και καιρο παρακολουθω περιστασιακα wwe εσεις που παρακολουθειτε σε καθημερινη βαση τα σοου για τον σεθ ρολινς τι πιστευετε?εμενα μου φαινεται για νεος cm punk..


Έχει τις προοπτικές για να γίνει main eventer.
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Jan 8 2014, 21:08 ) *
Έχει τις προοπτικές για να γίνει main eventer.


Δεν ειναι και ευκολο απο τη στιγμη που απο τη Shield αυτος που θα προωθηθει πρωτος και αμεσα ειναι ο Reigns. Ο Rollins θα πρεπει να περιμενει. Ειδικα αν σκεφτεις οτι μαζι με το Reigns το αλλο νεο ονομα που ανεβαινει ειναι ο Bray Wyatt, δεν ξερω ποσος χωρος υπαρχει για οποιονδηποτε αλλον αμεσα. Κι αν βρεθει αυτος ο χωρος για push, ο επομενος στη λιστα αναμονης ειναι ο Big E Langston.
Αν βεβαια περιμενει και το WWE τον πιστευει, θα μπορουσε να παει ψηλα αργοτερα. Ισως η φημη οτι ο CM Punk δεν εχει πολλα χρονια μπροστα του, αν φυσικα αληθευει, τον βοηθησει.
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 8 2014, 21:49 ) *
Δεν ειναι και ευκολο απο τη στιγμη που απο τη Shield αυτος που θα προωθηθει πρωτος και αμεσα ειναι ο Reigns. Ο Rollins θα πρεπει να περιμενει. Ειδικα αν σκεφτεις οτι μαζι με το Reigns το αλλο νεο ονομα που ανεβαινει ειναι ο Bray Wyatt, δεν ξερω ποσος χωρος υπαρχει για οποιονδηποτε αλλον αμεσα. Κι αν βρεθει αυτος ο χωρος για push, ο επομενος στη λιστα αναμονης ειναι ο Big E Langston.
Αν βεβαια περιμενει και το WWE τον πιστευει, θα μπορουσε να παει ψηλα αργοτερα. Ισως η φημη οτι ο CM Punk δεν εχει πολλα χρονια μπροστα του, αν φυσικα αληθευει, τον βοηθησει.



Εγώ εννοούσα για τα επόμενα χρόνια.Άλλωστε με ένα παγκόσμιο τίτλο θα μικρύνει το «rotation» για τους main eventers.Ο Punk θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.
nikolas12
QUOTE(captain charisma @ Jan 8 2014, 21:02 ) *
επειδη εδω και καιρο παρακολουθω περιστασιακα wwe εσεις που παρακολουθειτε σε καθημερινη βαση τα σοου για τον σεθ ρολινς τι πιστευετε?εμενα μου φαινεται για νεος cm punk..


Να πω και εγώ τη γνώμη μου, η οποία είναι περίπου ίδια με όσα είπαν ο T.W.Is.M και ο Μιχάλης. Ο Rollins για μένα είναι πάρα πολύ καλός παλαιστής. Αν και δεν παρακολουθώ πολύ promotions εκτός WWE, είχα εντυπωσιαστεί από έναν αγώνα που είχε δώσει στο RoH με τον Daniel Bryan, όπου έδειχνε και στοιχεία ενός καλού highflyer με τούμπες από τα σχοινιά και τα σχετικά. Επίσης παρά τις ήττες έχει δώσει φοβερά ματς στο Raw με τον Daniel Bryan και πιο πρόσφατα με τον CM Punk, δείχνοντας ότι μπορεί να δέσει και να παράγει εξαιρετικούς αγώνες, ακόμα και σε επίπεδο ppv. Το ίδιο ισχύει και για τον Ambrose. Οι 2 τους μπορούν να σταθούν άνετα ως οι μελλοντικοί main eventers της εταιρίας, αφού μαζί με τους Ziggler, Punk, Bryan δείχνουν να βγάζουν πολύ καλά ματς.

Δυστυχώς το WWE κάνει κακές επιλογές για τους παλαιστές του και τις ζώνες. Με 1 ζώνη πλέον όπως είπε ο Μιχάλης οι main eventers πρέπει αναγκαστικά να μειωθούν, ενώ το ρόστερ είναι τεράστιο και από το NXT έρχονται ταλεντάρες (Sami Zayn, Adrian Neville, Corey Graves), οι οποίοι επίσης μεταξύ τους δίνουν τρομερούς αγώνες. Αντίθετα το WWE προτιμά να δίνει push σε παλαιστές καλούς που ξεχωρίζουν κυρίως λόγω σωματικής διάπλασης όπως ο Reigns και ο Langston και σε παλαιστές που παίζουν πολύ καλά το ρόλο τους όπως ο Bray Wyatt. Προσωπικά ο Reigns και ο Langston δεν μου έχουν προσφέρει κάποιο εντυπωσιακό ματς που θυμάμαι τώρα, παρά μόνο κάποιες πολύ καλές στιγμές επίδειξης δύναμης, ενώ τον Bray Wyatt τον βρίσκω πολύ μέτριο παλαιστή, χωρίς τίποτα ξεχωριστό πέρα από το gimmick. Πραγματικά ελπίζω όλοι αυτοί που ανέφερα στην πρώτη παράγραφο και οι καινούριοι του NXT να φανούν στο μέλλον και να μας δώσουν ωραία ματς μεταξύ τους, γιατί αξίζουν.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jan 8 2014, 23:25 ) *
Προσωπικά ο Reigns και ο Langston δεν μου έχουν προσφέρει κάποιο εντυπωσιακό ματς που θυμάμαι τώρα, παρά μόνο κάποιες πολύ καλές στιγμές επίδειξης δύναμης.


Διαφωνώ για τους Reigns Langston επειδή έχουν δώσει ωραίο ματς (και των δυο τα κορυφαία ήταν κόντρα στον CM Punk).Ο Reigns είναι ο νέος Batista και ο Langston ο νέος Samoa Joe.
nikolas12
Δε λέω ότι δεν είναι καλοί και έχουν πολύ χρόνο μπροστά τους για να δείξουνε ότι μπορούν να δώσουν ωραία ματς. Αλλά προσωπικά προτιμώ τα ματς των Ambrose-Rollins με τον CM Punk. Σίγουρα παίζει ρόλο και το αν είναι οι άλλοι 2 γύρω από το ρινγκ, γιατί στο Reigns-Punk ειδικά προς το τέλος με ξενέρωσε που ο Ambrose και ο Rollins αποσπούσαν την προσοχή του Punk.
T.W.Is.M.
Εμενα ο Reigns μου βγαζει κατι το αντιπαθητικο και απλα δεν τον παω. Ο Rollins μου αρεσει περισσοτερο σαν παλαιστης απο την τριαδα των περιεργων, ενω ο Ambrose εχει τη φατσα του κακου και πειθει περισσοτερο στο ρολο αυτο. Ο Langston ειναι ουτε κρυο ουτε ζεστη. Ειναι εκρηκτικος για τον ογκο του, αλλα αυτος ο ογκος τον περιοριζει καπως. Ο δε πρωην Husky Harris δεν μπορει να κριθει ευκολα, αφου εχει παιξει λιγα ματς. Αυτο ομως ισως και να ειναι ενδειξη για τις ικανοτητες που εχει και για αυτες που δεν εχει. Παντως ολοι τους εχουν πολυ δρομο μεχρι να φτασουν τις αντιδρασεις του κοσμου στην κορυφαια τριαδα(σε αυτον τον τομεα) Cena-Punk-Bryan, που ο καθενας τους καταφερε με διαφορετικο τροπο, αλλα με την αξια του να κερδισει το κοινο.
nikolas12
Απίστευτο Raw, το οποίο είδα live και δεν πίστευα αυτά που συνέβαιναν. Νομίζω ότι ήδη βρήκαμε το κοινό της χρονιάς, αν και είναι πολύ λογική αντίδραση, αφού Daniel Bryan is back!
Αυτόν τον Sandow όσο κι αν δεν τον πάω, μπορώ να παραδεχτώ ότι έχει βγάλει πολύ ωραία ματς με τον Cena. Προσπαθεί και περισσότερο να δουλέψει στα submissions και αυτό είναι θετικό.
To heel turn των New Age Outlaws δεν το περίμενα. Πάντως όσο χάρηκα που είδα την DX στο Raw 1000 να κάνει τα κλασσικά της, άλλο τόσο λυπάμαι που τώρα είναι όλοι heels. Λογικά έτσι στήνεται ο αγώνας του Punk με τον Triple H ή τον Michaels ή μπορεί να γίνει το Punk & Bryan vs Triple H & Shawn Michaels. Ειδικά αν νικήσουν οι πρώτοι είναι πολύ μεγάλο push.
Η Naomi μάλλον πάει για Divas champion, αλλά δε νομίζω να καταφέρει κάτι. Αν η Natalya δεν το πάρει από την AJ, τότε θα το κάνει η Tamina. Αν δεν έχουμε σταματήσει να βλέπουμε αγώνες των Divas μέχρι τότε.
Τεράστια νίκη του Kofi, αλλά αυτό το σενάριο με τον πατέρα του Cena είναι ακριβώς το ίδιο με την κόντρα τους πριν κάποια χρόνια. Αναμάσημα της ιστορίας και ο πατέρας του Cena σάκος του μποξ.
Δεν ξέρω αν είδατε τα βίντεο του WWE app με το ποιοι θα είναι στο Royal Rumble, αλλά σύντομα βλέπω να μας τελειώνουν οι Rhodes. Διάβασα και για σενάριο μεheel turn του Cody, αλλά θεωρώ ότι ο Goldust θα το κάνει όπως άφησε να εννοηθεί.
Οι Usos είναι τεράστιοι και παίρνουν push με τέτοιες νίκες. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν το tag team championship φέτος.
Και τέλος DANIEL BRYAN IS BACK! YES YES YES! Δεν ξέρω πως κι έτσι και δεν τον άφησαν περισσότερο στους Wyatts. Πιστεύω ότι ίσως είδαν πεσμένα νούμερα και είπαν να κάνουν κάτι για να γίνει ένας χαμός και να ανεβούν πάλι. Η ιστορία δεν έχει τελειώσει και έχει κερδίσει ένα μικρό ενδιαφέρον. Περιμένουμε λοιπόν.
nikolas12
Είμαι ο μόνος ή του φάνηκε ότι η επιστροφή Batista παρέμεινε ψιλοαπαρατήρητη; Φταίει σίγουρα ότι το κοινό ήταν γενικά ψώφιο, αλλά ίσως επηρέασε και ότι το ήξεραν για την επιστροφή του, ενώ αν ήταν μυστική το pop θα ήταν μεγαλύτερο. Δεν έλαβε την αποδοχή και το χαμό που άξιζε για την επιστροφή του. Με αυτά που είπε και όσα έχουν γενικά εννοηθεί λογικά θα κερδίσει στο Rumble, αλλά αυτά στις Σαββατιάτικες ή Κυριακάτικες προβλέψεις.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jan 23 2014, 10:21 ) *
Είμαι ο μόνος ή του φάνηκε ότι η επιστροφή Batista παρέμεινε ψιλοαπαρατήρητη; Φταίει σίγουρα ότι το κοινό ήταν γενικά ψώφιο, αλλά ίσως επηρέασε και ότι το ήξεραν για την επιστροφή του, ενώ αν ήταν μυστική το pop θα ήταν μεγαλύτερο.


Αυτός είναι ο λόγος .Οι πιο πολλοί ενθουσιάστηκαν όταν έμαθαν την είδηση.
nikolas12
Πριν από περίπου ενάμιση μήνα ο Μιχάλης είχε ζητήσει πως θα καταρτίζαμε εμείς την κάρτα για αυτήν τη WM. Δεν απάντησα, γιατί το σκεφτόμουν και λίγο λίγο κάθε ματς έβγαλα την τελική μου απόφαση. Από επιστροφές δεν έβαλα πολύ παλιούς wrestlers, παρά μόνο άτομα της τελευταίας κυρίως δεκαετίας που ή έχουν αποσυρθεί ή έχουν απολυθεί και αγωνίζονται αλλού. Νιώθω περήφανος που χώρεσα όλους όσους ήθελα παρά τα τεράστια ματς.

1. Natalya vs Kaitlyn vs AJ Lee vs Trish Stratus vs Mickie James vs Lita για το Divas Championship (η AJ Lee θα έφευγε πρώτη, αφού έτρωγε finisher από όλες τις άλλες tongue.gif )

2. Dean Ambrose vs Seth Rollins vs Roman Reigns για το US championship

3. Brock Lesnar vs Undertaker "I Quit" Match (και βρες τώρα νικητή για το fantasy tongue.gif )

4. Triple H and Shawn Michaels (w/ New Age Outlaws and X-pac) vs CM Punk and Daniel Bryan (ξέρω πως κράζω καιρό τώρα ότι θέλω στο main event αυτούς τους δύο, αλλά είναι για το καλύτερο σενάριο)

5. The Rhodes Brothers vs The Usos vs The Real Americans vs The Wyatt Family για το Tag team championship

6. Big E Langston vs Big Show vs Mark Henry vs Ryback για το IC

7. Edge and Christian vs The Hardy Boyz σε TLC match για ματς τίτλου

8. Kofi Kingston, R-Τruth and Rob Van Dam vs The Miz, Fandango and Brodus Clay

9. John Cena vs Randy Orton vs Batista vs Chris Jericho vs Dolph Ziggler vs Sheamus για το WWE World Heavyweight Championship

Heels θα είναι οι Batista, Orton και Sheamus.
nikolas12
Royal Rumble 2014 λοιπόοον. Σημαδιακή στιγμή για μένα, γιατί λίγο πριν το περσινό Rumble άρχισα να ξαναβλέπω σταθερά WWE και όπως μου φαίνεται μετά το φετινό Extreme Rules δεν θα συνεχίσω αν τα πράγματα έχουν όπως τώρα. Αυτό είναι άλλη ιστορία όμως. Παρατηρώ την κάρτα του Rumble και αναρωτιέμαι τι πήγε στραβά. Είναι πάρα πολύ καλή και πλήρης tongue.gif
Τέλος πάντων να παραθέσω κι εγώ τις προβλέψεις μου.

Pre-show: New Age Outlaws-Cody Rhodes and Goldust

Με ψιλοπροβληματίζει. Για κάποιον λόγο που δεν καταλαβαίνω θέλουν ντε και καλά Goldust vs Cody Rhodes στη Mania. Τότε για να ξεκινήσει η κόντρα πρέπει να χάσουν τους τίτλους και να προδώσει ο ένας τον άλλον ή να συμβεί μόνο το δεύτερο. Μια τέτοια κόντρα είναι λογικό να αρχίσει τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου για να πάει στη Mania. Νομίζω είναι νωρίς ακόμα, άρα πιστεύω θα διατηρήσουν τους τίτλους.

1. Brock Lesnar-Big Show

Το ρεκόρ του Lesnar από την επιστροφή του και μετά είναι 3-2. Ο αγώνας αυτός γίνεται για να κάνει το 4-2, να δείξει ότι είναι τέρας και έτσι ώστε στη Mania αν παίξει με τον Undertaker και χάσει να μην επηρεαστεί αρνητικά το ρεκόρ του.

2. Daniel Bryan-Bray Wyatt

Δύσκολο ματς. Στο fourdown το έπαιξα Daniel Bryan και δεν ρίσκαρα. Θεωρώ όμως ότι ο νικητής θα είναι ο Bray Wyatt για να προωθηθεί περισσότερο σαν παλαιστής.

3. Randy Orton-John Cena

Δεν θέλει πολλές αναλύσεις. Προβλέψιμος αγώνας με προβλέψιμο τέλος. Βρώμικη νίκη του Orton ή νίκη με παρέμβαση για τον Orton και πάλι. Δεν περιμένω πολλά είναι η αλήθεια.

4. Royal Rumble match

Πάμε στο μεγάλο ματς της βραδιάς. Έχουν ανακοινωθεί 20 ονόματα, τα οποία δεν εντυπωσιάζουν από την άποψη ότι πιθανοί για νίκη είναι 1-2 και οι υπόλοιποι είναι midcarders. Πιστεύω ότι θα μπουν και ο Sheamus και ο Ziggler, τον Jericho δεν τον υπολογίζω βάσει των δηλώσεων του, αν και μπορεί να θωλώνει τα νερά, ο Van Dam λογικά θα επιστρέψει. Έτσι γίνεται λίγο πιο εντυπωσιακός ο αγώνας τουλάχιστον από άποψη τρανταχτών ονομάτων.
Πιθανούς για νίκη θεωρώ τους Batista, CM Punk και πιο πίσω Big E Langston, Reigns, Rollins, Ambrose, Rhodes, Sandow, ADR.
Και μόνο ότι από όλους αυτούς ο νικητής βγαίνει με 2-3 πολύ άνετα επιχειρήματα μου κάνει το RR πάρα πολύ προβλέψιμο.
Ο Del Rio δεν πρόκειται να πάρει ξανά σύντομα ευκαιρία. Οι υπόλοιποι που όπως είπα είναι πιο πίσω δεν είναι έτοιμοι για το μεγάλο τίτλο. Ειδικά τώρα με έναν μεγάλο τίτλο μόνο το WWE θα προσέχει σε ποιους δίνει ευκαιρία.
Ο CM Punk ήταν αυτός που υποστήριζα ως νικητή μέχρι το Δεκέμβριο. Όμως ο Batista άλλαξε τα δεδομένα. Ξέρω πως το WWE μας εκπλήσσει τα τελευταία χρόνια με τους νικητές στο RR, αλλά τώρα δεν έχει αφήσει κανένα περιθώριο να σκεφτούμε κάποιον άλλο για νικητή. Ο CM Punk πάει για κόντρα με τον Triple H, οπότε ούτε αυτός θα είναι. Για να γυρίσει ο Batista θα πάρει νίκη στο RR και τον τίτλο στο main event της WM 30 κάτι που για μένα δεν αξίζει, αφού υπονομεύονται άλλοι παλαιστές που μπορούν να δώσουν περισσότερα από εκείνον.
Ο Punk και ο Daniel Bryan μάλλον θα πάρουν μεγάλα σενάρια με Triple H και Sheamus αντίστοιχα, ο Cena θα πάει με τον Wyatt (σόρρυ για την παρένθεση. Έχω πει πολλάκις ότι ο Cena είναι ένας παλαιστής που για να βγάλει μεγάλο αγώνα πρέπει να έχει μεγάλο αντίπαλο. Με το χοντροκάτσικο τον Wyatt που έχει δείξει να έχει μόνο στο μικρόφωνο ταλέντο τι σούπα ματς θα δούμε; ), οπότε Batista-Orton στη WM 30 για το WWE WHC. Αν μπορούσα να βάλω έναν υπέρτιτλο θα ήταν "WWE. Και η βαρεμαρα συνεχίζεται", καθώς δεν ξέρω γιατί αλλά βρίσκω πολύ βαρετό αυτό το ζευγάρι. Η πορεία θα δείξει.

Καλό ppv λοιπόν!
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jan 25 2014, 19:28 ) *
Για κάποιον λόγο που δεν καταλαβαίνω θέλουν ντε και καλά Goldust vs Cody Rhodes στη Mania.


Ο Goldust έγραψε στο προφίλ του στο twitter οτι δεν θέλει να αντιμετωπίσει τον Cody στην Mania.
T.W.Is.M.
Μολις τελειωσα το χτεσινο Smackdown, οποτε ειναι ωρα να δωσω καμια προβλεψη(αποκαλυπτω τι θα δωσω στο fourdown πριν διαλεξω εκει). Θα προσπαθησω να ειμαι συντομος για να κανω ενα πιο γενικο σχολιο στο τελος.

Royal Rumble Kickoff
Tag team championship
Cody Rhodes & Goldust vs New Age Outlaws
Αληθεια, οι New Age Outlaws ειναι full-time? Θα αλλαξουν χερια οι τιτλοι στο pre-show? Παροτι τα γραφεια στοιχηματων λενε αλλα(NAO απο 1,05 ως 1,12), θα τους παω κοντρα και θα υποστηριξω τους Rhodes τουλαχιστον για αλλη μια φορα λογω των 2 ερωτησεων που εκανα στην αρχη. Το ματς στη WM πιστευω οτι θα γινει, αλλα καλυτερα η αρχη να ειναι το Rumble και οχι ενα ματς του Kickoff.

Στην κυριως καρτα τωρα.
Brock Lesnar vs Big Show
Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο. O Brock θα κερδισει για να φανει πιο δυνατος στη συνεχεια μπαινοντας στη Wrestlemania. Φανταζομαι να μη ρισκαρουν με κανενα F5 και τραυματιστει ο Big Show.

Daniel Bryan vs Bray Wyatt
Σεναριακα θα μπορουσαν να κερδισουν και οι δυο. Νομιζω ομως οτι ο Daniel Bryan θα κερδισει, παροτι οι μπουκ σημερα εχουν αντιστρεψει τις αποδοσεις και δινουν καθαρο φαβορι τον Wyatt. Βεβαια η ιστορια θα μπορουσε να μην κλεισει εδω και αν εχει συνεχεια, ο Wyatt θα κερδισει, αλλα το λογο που εχω για νικη του Bryan(και αλλο ενα κυμα Yes Yes Yes στις εξεδρες) θα τον πω στην επομενη προβλεψη.

WWE World Heavyweight Championship
Randy Orton vs John Cena
Κι εδω θα παω με το λογικο αποτελεσμα. Ο Orton θα βρει καποιο τροπο να φυγει νικητης. Δε νομιζω οτι εξυπηρετει κατι μια τοσο γρηγορη αλλαγη, ειδικα οταν ο πρωταθλητης ειναι heel. Συνηθως οι heels μπαινουν πρωταθλητες στη Wrestlemania και φευγουν με αδεια χερια.
Επανερχομαι τωρα στο προηγουμενο ματς για να εξηγησω την προβλεψη νικης του Daniel Bryan. Εχουμε 2 πολυ πιθανους νικητες, τον Orton και το Lesnar. Θα κανουν οι heels 3/3 στα ματς της κυριως καρτας? Δεν ειναι υπερβολικο? Ποσο μαλλον αν επιβεβαιωθουν και οι φημες(αντιθετα στην προβλεψη που εκανα) για ηττα των Rhodes...

Royal Rumble Match
Εδω τα πραγματα μου θυμιζουν το 2009. Τοτε που ο Orton στο τελευταιο επεισοδιο του RAW ειχε κλωτσησει στο κεφαλι το Βινς, ειχε γινει το επικεντρο του σοου και ο μονος τροπος να γλιτωσει θα ηταν να κερδισει το Rumble, οπως και εγινε. Τωρα ο Batista διαφημιζεται εδω και εβδομαδες. Ανοιγει το επεισοδιο με με αυτον και τον Orton στο ρινγκ, σαν να μας προετοιμαζουν για μεταξυ τους κοντρα. Ηδη ειναι το μεγαλο φαβορι, αλλα επειδη αυτο δε φτανει, γιατι το WWE συνηθιζει να μας εκπλησσει στο Rumble, η θεση του ενισχυεται απο την ανυπαρξια ισχυρων αουτσαιντερ. Υπαρχει μονο ο CM Punk, ο οποιος λογικα θα παιξει με τον Triple H. Κατα τ αλλα ο Bryan ειναι εκτος, ο Cena εκτος, o Sheamus μπορει να επιστρεψει, αλλα μπροστα στην προβολη του Batista δεν μπορει να κανει και πολλα, ο del Rio παιζει συνεχως για τιτλους τους τελευταιους μηνες και δε χωραει και σε αλλα ματς για τη ζωνη, για Big E Langston και Reigns ειναι νωρις να σκεφτομαστε για main event στη WM, δε βλεπω κανεναν αλλο που θα μπορουσε, αρα τι μενει? Το προφανες σεναριο νικης του Batista.

Να κανω κι ενα γενικοτερο σχολιο για το Road to Wrestlemania.
Οπως εγραψε και ο nikolas πιο πανω, η ενοποιηση των τιτλων δε βοηθαει στη δημιουργια εκπληξης για το Rumble. Ο Batista προφανως πρεπει να παει στο ματς τιτλου, δευτερος τιτλος δεν υπαρχει, ωστε να στειλουμε το νικητη του Rumble εκει και ολο αυτο στερει το ενδιαφερον απο το παραδοσιακα πιο απροβλεπτο ματς της χρονιας. Μιας και ανεφερα το 2009, που ο νικητης του Rumble ειχε γινει εμφανης, τοτε μας ειχαν φυλαξει την εκπληξη για μετα. Ολοι περιμεναμε μετα τη νικη του Orton στο Rumble να δουμε Cena vs Orton και Triple H vs Edge, αλλα τελικα ο Βινς αλλαξε τα ζευγαρια(και τους τιτλους στο Elimination Chamber) και ειδαμε Triple H vs Orton και Cena vs Edge vs Big Show(που προστεθηκε μετα). Φετος αν θελουν να κανουν κατι παρομοιο μπορουν να επαναφερουν τους 2 τιτλους, ετσι ωστε ο Batista να παιξει για τιτλο χωρις να κερδισει το Rumble. Μια αλλη ιδεα θα ηταν να κερδιζε το Rumble ο CM Punk, αλλα μεσα στο μετωπο που εχει ανοιξει με την Authority θα μπορουσαν να του στερησουν το δικαιωμα να παιξει για τον τιτλο. Μια αλλη ιδεα για ανατροπη θα ηταν να κερδισει το Rumble ο Randy Orton(!!!) αφου πρωτα χασει τον τιτλο απο το Cena, ο οποιος θα τον χασει στο Elimination Chamber απο τον Batista κι ετσι θα εχουμε το ματς που σχεδιαζεται αντιστρεφοντας τους ρολους πρωταθλητη και διεκδικητη. Αλλος τροπος να ανατρεψουν τα προγνωστικα θα ηταν να βαλουν το νικητη να επιλεξει να μην παιξει για τον τιτλο, αλλα να χρησιμοποιησει τη νικη στο Rumble για να σπασει το σερι του Undertaker(και φυσικα να αποτυχει).
Το μονο παντως που μου δινει ελπιδα για ανατρεπτικα σεναρια την Κυριακη ειναι οτι πηγαινουμε για τη Wrestlemania 30 και θα πρεπει το WWE να ετοιμασει κατι ξεχωριστο και οχι προβλεψιμο απο την αρχη ως το τελος.
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 26 2014, 00:05 ) *
Οπως εγραψε και ο nikolas πιο πανω, η ενοποιηση των τιτλων δε βοηθαει στη δημιουργια εκπληξης για το Rumble. Ο Batista προφανως πρεπει να παει στο ματς τιτλου, δευτερος τιτλος δεν υπαρχει, ωστε να στειλουμε το νικητη του Rumble εκει και ολο αυτο στερει το ενδιαφερον απο το παραδοσιακα πιο απροβλεπτο ματς της χρονιας. Μιας και ανεφερα το 2009, που ο νικητης του Rumble ειχε γινει εμφανης, τοτε μας ειχαν φυλαξει την εκπληξη για μετα. Ολοι περιμεναμε μετα τη νικη του Orton στο Rumble να δουμε Cena vs Orton και Triple H vs Edge, αλλα τελικα ο Βινς αλλαξε τα ζευγαρια(και τους τιτλους στο Elimination Chamber) και ειδαμε Triple H vs Orton και Cena vs Edge vs Big Show(που προστεθηκε μετα). Φετος αν θελουν να κανουν κατι παρομοιο μπορουν να επαναφερουν τους 2 τιτλους, ετσι ωστε ο Batista να παιξει για τιτλο χωρις να κερδισει το Rumble. Μια αλλη ιδεα θα ηταν να κερδιζε το Rumble ο CM Punk, αλλα μεσα στο μετωπο που εχει ανοιξει με την Authority θα μπορουσαν να του στερησουν το δικαιωμα να παιξει για τον τιτλο. Μια αλλη ιδεα για ανατροπη θα ηταν να κερδισει το Rumble ο Randy Orton(!!!) αφου πρωτα χασει τον τιτλο απο το Cena, ο οποιος θα τον χασει στο Elimination Chamber απο τον Batista κι ετσι θα εχουμε το ματς που σχεδιαζεται αντιστρεφοντας τους ρολους πρωταθλητη και διεκδικητη. Αλλος τροπος να ανατρεψουν τα προγνωστικα θα ηταν να βαλουν το νικητη να επιλεξει να μην παιξει για τον τιτλο, αλλα να χρησιμοποιησει τη νικη στο Rumble για να σπασει το σερι του Undertaker(και φυσικα να αποτυχει).
Το μονο παντως που μου δινει ελπιδα για ανατρεπτικα σεναρια την Κυριακη ειναι οτι πηγαινουμε για τη Wrestlemania 30 και θα πρεπει το WWE να ετοιμασει κατι ξεχωριστο και οχι προβλεψιμο απο την αρχη ως το τελος.


Χαραμίζεσαι T.W.Is.M.,εσύ έπρεπε να κάνεις τα bookings στο WWE και όχι ο «θείος» Vince tongue.gif
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jan 25 2014, 22:21 ) *
Ο Goldust έγραψε στο προφίλ του στο twitter οτι δεν θέλει να αντιμετωπίσει τον Cody στην Mania.


Ας ελπίσουμε να συμβεί τότε.

QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 26 2014, 00:05 ) *
Να κανω κι ενα γενικοτερο σχολιο για το Road to Wrestlemania.
Οπως εγραψε και ο nikolas πιο πανω, η ενοποιηση των τιτλων δε βοηθαει στη δημιουργια εκπληξης για το Rumble. Ο Batista προφανως πρεπει να παει στο ματς τιτλου, δευτερος τιτλος δεν υπαρχει, ωστε να στειλουμε το νικητη του Rumble εκει και ολο αυτο στερει το ενδιαφερον απο το παραδοσιακα πιο απροβλεπτο ματς της χρονιας. Μιας και ανεφερα το 2009, που ο νικητης του Rumble ειχε γινει εμφανης, τοτε μας ειχαν φυλαξει την εκπληξη για μετα. Ολοι περιμεναμε μετα τη νικη του Orton στο Rumble να δουμε Cena vs Orton και Triple H vs Edge, αλλα τελικα ο Βινς αλλαξε τα ζευγαρια(και τους τιτλους στο Elimination Chamber) και ειδαμε Triple H vs Orton και Cena vs Edge vs Big Show(που προστεθηκε μετα). Φετος αν θελουν να κανουν κατι παρομοιο μπορουν να επαναφερουν τους 2 τιτλους, ετσι ωστε ο Batista να παιξει για τιτλο χωρις να κερδισει το Rumble. Μια αλλη ιδεα θα ηταν να κερδιζε το Rumble ο CM Punk, αλλα μεσα στο μετωπο που εχει ανοιξει με την Authority θα μπορουσαν να του στερησουν το δικαιωμα να παιξει για τον τιτλο. Μια αλλη ιδεα για ανατροπη θα ηταν να κερδισει το Rumble ο Randy Orton(!!!) αφου πρωτα χασει τον τιτλο απο το Cena, ο οποιος θα τον χασει στο Elimination Chamber απο τον Batista κι ετσι θα εχουμε το ματς που σχεδιαζεται αντιστρεφοντας τους ρολους πρωταθλητη και διεκδικητη. Αλλος τροπος να ανατρεψουν τα προγνωστικα θα ηταν να βαλουν το νικητη να επιλεξει να μην παιξει για τον τιτλο, αλλα να χρησιμοποιησει τη νικη στο Rumble για να σπασει το σερι του Undertaker(και φυσικα να αποτυχει).
Το μονο παντως που μου δινει ελπιδα για ανατρεπτικα σεναρια την Κυριακη ειναι οτι πηγαινουμε για τη Wrestlemania 30 και θα πρεπει το WWE να ετοιμασει κατι ξεχωριστο και οχι προβλεψιμο απο την αρχη ως το τελος.


Σωστότατος. Ό,τι ακριβώς λέω και εγώ για τους τίτλους συν μερικές πολύ καλές ιδέες για έκπληξη (αν και δεν νομίζω να σε ακούσουν Twism).
mixalisgate7
Οι προβλέψεις μου για το Royal Rumble:

WWE World Heavyweight Championship
Randy Orton © vs. John Cena
ΝΙΚΗΤΗΣ Randy Orton

Daniel Bryan vs. Bray Wyatt
ΝΙΚΗΤΗΣ Bray Wyatt

Big Show vs. Brock Lesnar
ΝΙΚΗΤΗΣ Brock Lesnar

WWE Royal Rumble Kickoff Tag Team Championship Match
Cody Rhodes and Goldust © vs. The New Age Outlaws
ΝΙΚΗΤΕΣ Cody Rhodes and Goldust

30 Man Royal Rumble Match
ΝΙΚΗΤΗΣ Batista
mixalisgate7
Περι το Royal Rumble Match:

Κατα 99% επιστρέφουν οι: Christian,Evan Bourne,Sheamus,Rob Van Dam & Chris Jericho.
Πιθανές Guest συμμετοχές: Kevin Nash,Booker T & Snitsky

Φαβορί:

1) Batista
2) CM Punk
3) Daniel Bryan (αν αγωνιστεί)

Αουτσάιντερ:

1) Damien Sandow
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jan 26 2014, 20:34 ) *
Κατα 99% επιστρέφουν οι: Christian,Evan Bourne,Sheamus,Rob Van Dam & Chris Jericho.
Πιθανές Guest συμμετοχές: Kevin Nash,Booker T & Snitsky


Αν μπουν όλοι φτάνουμε 28. Για τον Snitsky είδα χθες προχθές ένα άρθρο στο WWE.com και έγραφαν όλοι από κάτω ότι μάλλον επιστρέφει στο RR για guest συμμετοχή. Ανυπομονώ για όλους αν και κρατάω μία καβάτζα, γιατί π.χ. θέλω να δω την επιστροφή του Jericho, αλλά μπορεί να μη γυρίσει όντως και να ξενερώσω.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jan 26 2014, 20:41 ) *
Αν μπουν όλοι φτάνουμε 28. Για τον Snitsky είδα χθες προχθές ένα άρθρο στο WWE.com και έγραφαν όλοι από κάτω ότι μάλλον επιστρέφει στο RR για guest συμμετοχή. Ανυπομονώ για όλους αν και κρατάω μία καβάτζα, γιατί π.χ. θέλω να δω την επιστροφή του Jericho, αλλά μπορεί να μη γυρίσει όντως και να ξενερώσω.


Για τους guest κράτα μικρό καλάθι επειδή είναι φήμες και όχι πληροφόρηση.
T.W.Is.M.
Νομιζω οτι η ειδηση-σοκ εχει να κανει με τις αποδοσεις των γραφειων(που ομολογω οτι τελευταια τις παρακολουθω).
Ο Batista δινοταν μεγαλο φαβορι μεχρι και στο 1,08 σημερα το μεσημερι. Πλεον οχι μονο δεν ειναι τοσο χαμηλα, αλλα δεν ειναι καν πρωτο φαβορι. Λετε να δουμε την εκπληξη? Λετε η ιστορια που ολοι νομιζαμε οτι εκλεισε με το λαθος τροπο να μην εχει τελειωσει οριστικα? Ή μηπως μας περιμενει κι αλλη εκπληξη στη συνεχεια(Elimination Chamber)???
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 26 2014, 22:30 ) *
Νομιζω οτι η ειδηση-σοκ εχει να κανει με τις αποδοσεις των γραφειων(που ομολογω οτι τελευταια τις παρακολουθω).
Ο Batista δινοταν μεγαλο φαβορι μεχρι και στο 1,08 σημερα το μεσημερι. Πλεον οχι μονο δεν ειναι τοσο χαμηλα, αλλα δεν ειναι καν πρωτο φαβορι. Λετε να δουμε την εκπληξη? Λετε η ιστορια που ολοι νομιζαμε οτι εκλεισε με το λαθος τροπο να μην εχει τελειωσει οριστικα? Ή μηπως μας περιμενει κι αλλη εκπληξη στη συνεχεια(Elimination Chamber)???


Τίποτα δεν αποκλείεται.Πάντως εκτός απρόοπτου θα κατά την διάρκεια του ppv ή πριν την έναρξη του Royal Rubmle match θα μάθω τον νικητή,θα το βάλω στην σελίδα του Facebook του blog μου.Όποιος το δίνει ζωντανά το ppv μπορεί να μάθει το νικητή.Αν είναι επτασφράγιστο μυστικό μπορεί να μην μάθω ή δεν θα είναι ο νικητής ο ίδιος που θα βάλω.

Edit: Στις 8 που έγραψα τις προβλέψεις μου,η μόνη εταιρεία που έδινε νικητή τον Bryan ήταν η Sporting Bet
nikolas12
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 26 2014, 22:30 ) *
Νομιζω οτι η ειδηση-σοκ εχει να κανει με τις αποδοσεις των γραφειων(που ομολογω οτι τελευταια τις παρακολουθω).
Ο Batista δινοταν μεγαλο φαβορι μεχρι και στο 1,08 σημερα το μεσημερι. Πλεον οχι μονο δεν ειναι τοσο χαμηλα, αλλα δεν ειναι καν πρωτο φαβορι. Λετε να δουμε την εκπληξη? Λετε η ιστορια που ολοι νομιζαμε οτι εκλεισε με το λαθος τροπο να μην εχει τελειωσει οριστικα? Ή μηπως μας περιμενει κι αλλη εκπληξη στη συνεχεια(Elimination Chamber)???


Κοίτα βάσει όσων έχω δει τον τελευταίο χρόνο, η προβλεψιμότητα και οι κακές επιλογές έχουν χτυπήσει επίπεδα ρεκόρ. Έχω καιρό να δω έκπληξη που θα με κάνει να σηκωθώ από την καρέκλα μου με τα μάτια γουρλωμένα. Βέβαια εδώ είναι το Royal Rumble και κάθε χρόνο ένα μικρό σοκ το παθαίνουμε, οπότε δεν το αποκλείω να γίνει χαμός. Απλά πιστεύω ότι ο Batista υπέγραψε με το WWE, επειδή του υποσχέθηκε νίκη στο RR και main event στη WM.
Μιχάλη πόσο πιο λαγονικό; Θα είμαι συνέχεια fb για να δω.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jan 26 2014, 23:18 ) *
Μιχάλη πόσο πιο λαγονικό; Θα είμαι συνέχεια fb για να δω.


Πάντως μην το δένεις κόμπο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.