Help - Search - Members - Calendar
Full Version: wwe
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81
T.W.Is.M.
Τη μερα που ξημερωνει(24 Μαρτιου) κλεινει τα 48 του χρονια ο Undertaker. Γι αυτο, οπως ειχα υποσχεθει απο περσι(που δεν προλαβα να το κανω), εχω ετοιμασει μια ιστορικη αναδρομη στην καριερα του.


Ο Undertaker γεννήθηκε ως Mark William Calaway στις 24 Μαρτίου 1965 στο Χιούστον. Στο λύκειο μεταξύ των άλλων έπαιζε μπάσκετ και ήταν μέλος της σχολικής ομάδας του Waltrip High, καθώς και της κολεγιακής ομάδας του Texas Wesleyan University.
Ξεκίνησε την καριέρα του στο wrestling στο WCCW(World Class Championship Wrestling) το 1984 μένοντας εκεί για 4 χρόνια. Το 1988 βρέθηκε στο USWA, όπου και κέρδισε τον πρώτο του τίτλο, το USWA World Heavyweight Championship κερδίζοντας τον Jerry Lawler ως Master of Pain. To 1989 υπέγραψε συμβόλαιο με το WCW, αρχικά ως μέλος της tag team Skyscrapers, με την οποία αντιμετώπισε τους Road Warriors και στη συνέχεια ως singles wrestler με το όνομα Mean Mark Callous. Δεν κέρδισε κάποιο τίτλο και η ευκαιρία που είχε ήταν για το US Championship εναντίον του Lex Luger το καλοκαίρι του 1990. Μετά από ένα χρόνο παραμονής στο WCW το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε κι έτσι μετακόμισε στο WWF. Αν ήξερε τότε ο Ted Turner τι λάθος είχαν κάνει οι συνεργάτες του...
Το φθινόπωρο του 1990 ο Hulk Hogan τον πρότεινε στο WWF και ο Vince McMahon υπέγραψε συμβόλαιο μαζί του. Η πρώτη του εμφάνιση χρονικά ήταν σε ένα επεισόδιο του Superstars ως Kane the Undertaker, αλλά το επίσημο ντεμπούτο έγινε λίγες μέρες μετά, στο Survivor Series 1990 ως μέλος της Million Dollar Team του Ted DiBiase με μάνατζερ τον Brother Love. Εκεί ο Undertaker απέκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Koko B.Ware και τον Dusty Rhodes, αλλά αποκλείστηκε με count-out. Κατάφερε όμως να κάνει ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο. Από τις πρώτες του εμφανίσεις προκαλούσε δέος στο κοινό της εποχής και τραβούσε την προσοχή με την είσοδό του(με το γνωστό πένθιμο εμβατήριο). Στις αρχές του 1991 άλλαξε μάνατζερ, αφού τον ανέλαβε ο Paul Bearer, ο οποίος συνήθιζε να μιλάει για λογαριασμό του. Στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε ρόλο heel και παρουσιαζόταν σαν ο θηριώδης κακός που δεν πάθαινε τίποτα από τα χτυπήματα των αντιπάλων.
Την ημέρα των 26ων γενεθλίων του έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε Wrestlemania. Αντίπαλός του ήταν ο Superfly Jimmy Snuka, ο οποίος έγινε το πρώτο θύμα στη μακριά λίστα του. Μετά απ’ αυτό έστρεψε την προσοχή του σε μεγαλύτερους αντιπάλους και είχε μια μεγάλη κόντρα με τον Ultimate Warrior. Χαρακτηριστικό σημείο της κόντρας ήταν το κλείσιμο του Warrior σε ένα φέρετρο από τον Undertaker. Δυστυχώς δεν είδαμε ποτέ κάποιο ματς μεταξύ των 2 σε PPV. Η εντυπωσιακή του παρουσία τον έφερε σε έναν ακόμα μεγαλύτερο ρόλο: αυτόν τον No1 contender για το WWF Championship, το οποίο κατείχε ο Hulk Hogan. 1 χρόνο μετά την πρώτη του εμφάνιση αντιμετώπισε το Hogan για τον τίτλο στο Survivor Series 1991. Με τη βοήθεια του Ric Flair, που είχε μόλις έρθει από το WCW, κατάφερε να κερδίσει το Hogan και να πάρει τον πρώτο του τίτλο στο WWF. Δεν κατάφερε να τον κρατήσει για πολύ, αφού λίγες μέρες μετά ο Hogan κέρδισε τη ρεβάνς στο PPV This Tuesday in Texas, όμως αυτό που είχε καταφέρει ο Undertaker ήταν πιο σημαντικό απ’ ότι φαινόταν εκείνη τη στιγμή. Εκτός από το να γίνει ο νεότερος πρωταθλητής WWF στην ιστορία, η νίκη του επί του Hogan αποδείχτηκε η αρχή του τέλους για τη Hulkamania. Ο Hogan δεν κατάφερε για διάφορους λόγους να έχει ξανά τον τίτλο για μεγάλο διάστημα μέχρι και την αποχώρησή του για το WCW 1,5 χρόνο μετά, ενώ ήταν ίσως η πρώτη φορά που κάποιος heel εμφανιζόταν τόσο δυνατός απέναντί του.
Στη συνέχεια ο Undertaker συμμάχησε με τον Jake the Snake Roberts τρομοκρατώντας το WWF, αλλά σε κάποιο επεισόδιο του Superstars τον εμπόδισε να επιτεθεί στον Macho Man και έτσι πέρασε για πρώτη φορά σε ρόλο face. Η ιστορία κατέληξε σε αγώνα μεταξύ τους στη Wrestlemania VIII, όπου φυσικά κέρδισε ο Undertaker. Επόμενη κόντρα με τον Kamala, τον οποίο αντιμετώπισε σε casket match στο Survivor Series 1992 κερδίζοντάς τον. Στο 1992 ο Undertaker κατάφερε ένα μοναδικό στην ιστορία του WWE ρεκόρ παραμένοντας αήττητος σε όποιο τηλεοπτικό ματς έδωσε(με εξαίρεση το Royal Rumble). Το σερί αυτό είχε ξεκινήσει από το Δεκέμβριο του 1991 και συνεχίστηκε μέχρι το Νοέμβριο του 1993.
Τον Ιανουάριο του 1993 ξεκίνησε να προβάλλεται το RAW και ο Undertaker εμφανίστηκε στο πρώτο main event κερδίζοντας τον Damien Demento. Στο Royal Rumble 1993 έκανε την πρώτη του εμφάνιση ένας νέος αντίπαλος. Ξαφνικά και ενώ ο Undertaker κυριαρχούσε στο ρινγκ μπαίνει χωρίς να συμμετέχει στο Rumble ένας πανύψηλος τύπος με στολή που έμοιαζε με ανθρώπινο σώμα και επιτίθεται στον Undertaker! Ήταν ο Giant Gonzalez, ο οποίος απέκλεισε τον Undertaker από το Rumble ξεκινώντας την κόντρα μεταξύ τους. Στη Wrestlemania IX οι δυο τους βρέθηκαν αντίπαλοι και ο Undertaker κέρδισε με DQ όταν ο Gonzalez χρησιμοποίησε χλωροφόρμιο. Η ιστορία συνεχίστηκε και στο Summerslam έπαιξαν ξανά στο Rest In Peace match, στο οποίο νικητής ήταν ο Undertaker. Επόμενος στόχος ήταν ο πρωταθλητής Yokozuna. O τίτλος θα παιζόταν στο Royal Rumble 1994 σε casket match. Ο Undertaker έμοιαζε να έχει τον έλεγχο του ματς, αλλά η παρέμβαση αρκετών heels υπέρ του Yokozuna του έδωσε τη νίκη. Μετά το ματς ο Undertaker εμφανίστηκε στο titantron, παρόλο που ήταν κλεισμένος στο φέρετρο και υποσχέθηκε να επιστρέψει δριμύτερος.
Έμεινε εκτός για 7 μήνες(λόγω τραυματισμού)και τα σενάρια τον παρουσίαζαν εξαφανισμένο μέχρι που το καλοκαίρι του 1994 ο Ted DiBiase δήλωνε ότι βρήκε τον Undertaker και θα τον φέρει πίσω. Ο νέος Undertaker όμως δεν έμοιαζε με το γνωστό Deadman. Φυσικά θα είχε ρόλο heel, αφού τον είχε φέρει ο DiBiase, γεγονός που έκανε τον Paul Bearer να ισχυριστεί ότι αυτός δεν είναι ο αληθινός Undertaker και ο ίδιος θα ήταν εκείνος που θα τον έφερνε πίσω. Στο Summerslam λοιπόν είχαμε το μοναδικό στην ιστορία ματς που κάποιος αντιμετώπιζε τον εαυτό του! Undertaker vs Undertaker, ο Deadman του Paul Bearer εναντίον αυτού του DiBiase. Φυσικά ο πραγματικός Undertaker(του Bearer) ήταν ο νικητής μετά από 3 tombstones. Highlight του σεναρίου η παρουσία του Leslie Nielsen, που κατά τη διάρκεια του Summerslam έκανε έρευνα για να βρει τον πραγματικό Undertaker(όπως συνέβαινε στις Τρελές Σφαίρες που γυρίζονταν εκείνη την εποχή). Αφού ξεμπέρδεψε με το σωσία του, o Undertaker πήρε την εκδίκησή του και από το Yokozuna κερδίζοντάς τον στο Survivor Series 1994 σε άλλο ένα casket match.
Το επόμενο μεγάλο ματς θα ερχόταν στη Wrestlemania XI και αντίπαλος θα ήταν ο King Kong Bundy. Το αποτέλεσμα δεν ήταν διαφορετικό από τα 3 προηγούμενα ματς σε Wrestlemania και το ρεκόρ έφτασε στο 4-0. Κατά τη διάρκεια του αγώνα αυτού ο Kama έκλεψε από τον Undertaker το urn, την τεφροδόχο, από όπου ο Taker αντλούσε τη δύναμή του, ξεκινώντας κόντρα μεταξύ τους, η οποία κατέληξε σε ένα ακόμα casket match στο Summerslam, το οποίο κέρδισε ο Undertaker. Μετά από μια σύντομη απουσία λόγω τραυματισμού στο πρόσωπο ο Undertaker επέστρεψε στο Survivor Series σε κλασικό ματς 4 εναντίον 4 ως αρχηγός της ομάδας του αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Mabel, με τον οποίο είχε προηγούμενα από το King of the Ring. H ομάδα του Undertaker ήταν η νικήτρια και οι δυο αρχηγοί έλυσαν τις διαφορές τους σε casket match τον επόμενο μήνα, στο In Your House 5, με νικητή τον Undertaker.
Ακολούθησε άλλη μια προσπάθεια να κερδίσει τον τίτλο αντιμετωπίζοντας στο Royal Rumble 1996 τον Bret Hart. Κι εδώ όμως δεν τα κατάφερε εξαιτίας της παρέμβασης του Diesel. Κέρδισε το ματς με DQ, αλλά όχι τον τίτλο. Η απάντηση ήρθε στο In Your House 6, όπου ο Undertaker κόστισε το ματς και τον τίτλο στον Diesel δίνοντας τη νίκη στον Bret Hart. Έτσι ο Undertaker και ο Diesel βρέθηκαν αντιμέτωποι στη Wrestlemania XII με τον Undertaker να φτάνει στο 5-0 στο μεγαλύτερο σόου της χρονιάς. Στη συνέχεια ξεκίνησε μια από τις μεγαλύτερες κόντρες της καριέρας του Undertaker. Ο Mankind έκανε την εμφάνισή του στο WWF αναγκάζοντας τον Undertaker να χάσει διάφορα ματς, μεταξύ των οποίων αυτό για το Intercontinental Championship στο In Your House 8 από τον Goldust. Κέρδισε μάλιστα τον Undertaker στο King of the Ring 1996 και έτσι φτάσαμε στο πρώτο Boiler Room Brawl μεταξύ τους στο Summerslam. Ο Undertaker είχε βγει από το Boiler Room, αλλά η προδοσία του Paul Bearer έδωσε τη νίκη στον Mankind. O Undertaker θα έπαιρνε τη ρεβάνς στο In Your House 11 κερδίζοντας το Mankind σε Buried Alive Match, καθώς και στο Survivor Series, όμως κάθε φορά η παρέμβαση του Executioner δεν τον άφηνε να φτάσει στον Bearer και να τον εκδικηθεί. Έτσι στο In Your House 12 o Executioner έγινε το επόμενο θύμα του Undertaker σε ένα Armaggeddon Rules Match.
Στο ξεκίνημα του 1997 ο Undertaker έπαιξε για άλλη μια φορά για τον τίτλο στο In Your House 13 σε fatal 4 way match εναντίον του Bret Hart, του Stone Cold Steve Austin και του Vader. Ο Bret Hart ήταν αυτός που κέρδισε το ματς, αλλά την επόμενη μέρα έχασε τον τίτλο απο το Sycho Sid, τον οποίο αντιμετώπισε ο Undertaker στη Wrestlemania XIII. Ο Sid έγινε το 6ο θύμα του Undertaker, ο οποίος κέρδισε για δεύτερη φορά τον τίτλο στην καριέρα του. Παρέμεινε πρωταθλητής για αρκετούς μήνες κερδίζοντας διάφορους αντιπάλους, όπως το Mankind και το Stone Cold. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρωταθλητή όμως είχαμε την επιστροφή του Paul Bearer, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Undertaker όταν ήταν μικρός είχε κάψει το σπίτι της οικογένειάς του, σκότωσε τους γονείς του και παράτησε εκεί τον ετεροθαλή αδερφό του, ο οποίος ζούσε ακόμα χάρη στον Bearer. Αυτό ήταν και το μεγάλο μυστικό του Undertaker. Ο Bearer δήλωνε ότι ο αδερφός του περίμενε όλα αυτά τα χρόνια και τώρα είχε έρθει η στιγμή για εκδίκηση. Στο μεταξύ ο Undertaker είχε παραμείνει πρωταθλητής μέχρι το Summerslam, οπότε αντιμετώπισε τον Bret Hart. Εκεί χάρη στην κατά λάθος παρέμβαση του διαιτητή Shawn Michaels που τον χτυπά με μια καρέκλα, χάνει τον τίτλο. Για να πάρει την εκδίκησή του ο Undertaker προκαλεί τον ΗΒΚ σε ματς αρχικά στο In Your House 17 και μετά το No-contest του πρώτου αγώνα στο In Your House 18. H μέρα εκείνη είναι ιστορική τόσο για την καριέρα του Undertaker όσο και για το WWE γενικότερα. Ο αγώνας μεταξύ Undertaker και Shawn Michaels είναι το πρώτο Hell in a Cell στην ιστορία. Εκτός από αυτό όμως είναι η πρώτη εμφάνιση του Kane στο WWE. O Kane μπαίνει στο κελί και επιτίθεται στον “αδερφό” του δίνοντας έτσι τη νίκη στο Michaels. Στη συνέχεια της ιστορίας ζητά συνεχώς αγώνα εναντίον του Undertaker, αλλά εκείνος δε δέχεται να αντιμετωπίσει τον αδερφό του. Έτσι ο Kane κοστίζει άλλο ένα ματς στον Taker εναντίον του HBK στο Royal Rumble 1998, στο οποίο μάλιστα βάζει φωτιά στο φέρετρο, όπου τον είχε κλειδώσει.
Η κατάληξη της ιστορίας βέβαια δε θα μπορούσε να είναι άλλη από ένα ματς μεταξύ τους στη Wrestlemania XXIV, αυτό που αρχικά δε δεχόταν ο Undertaker. Ο Kane αποδείχτηκε ο δυσκολότερος αντίπαλος που είχε αντιμετωπίσει. Είχε την ίδια δύναμη και την ίδια αντοχή στα χτυπήματα που είχε ο Undertaker στην αρχή της καριέρας του. Κατάφερε μάλιστα να κάνει kick out στο Tombstone του Undertaker, αλλά στο τέλος η μοίρα του ήταν η ίδια με τα προηγούμενα 6 θύματα. Άλλη μια νίκη για τον Undertaker, αλλά η κόντρα δεν είχε τελειώσει. Ένα μήνα μετα, στο In Your House 21 ξανασυναντήθηκαν στο πρώτο Inferno Match στην ιστορία με νικητή και πάλι τον Undertaker. Επόμενος αντίπαλος ο Mankind σε ένα ματς που έμεινε στην ιστορία. Στο King of the Ring 1998 σε Hell in a Cell match o Undertaker ρίχνει τον Mankind 2 φορές από την κορυφή του κελιού, μια φορά στο τραπέζι των Ισπανών σχολιαστών και μια μέσα στο ρινγκ. Παίρνει τη νίκη, αλλά φυσικά την παράσταση κλέβει ο Foley με τις τρομερές του πτώσεις. Σιγά σιγά ο Undertaker αρχίζει να γίνεται πιο βίαιος και σκληρός και βάζει στόχο να κερδίσει για άλλη μια φορά το WWF Championship. Το ίδιο βράδυ βοηθάει άθελά του τον Kane να γίνει πρωταθλητής κρίνοντας το First Blood Match εναντίον του Stone Cold Steve Austin(o οποίος κερδίζει ξανά τη ζώνη την επόμενη μέρα στο RAW). Παράλληλα όμως μαζί με τον Austin κερδίζουν το WWF Tag Team Championship εναντίον των 2 μεγάλων αντιπάλων του, Kane & Mankind. Στο Summerslam ο Undertaker αντιμετωπίζει τον Austin για τον τίτλο, αλλά δεν καταφέρνει να κερδίσει. Στην εξέλιξη της ιστορίας όμως αρχίζει σιγά σιγά να αλλάζει το χαρακτήρα του. Συμμαχεί με τον Kane, αλλά κανείς τους δεν καταφέρνει να πάρει τον τίτλο από τον Austin, καθώς και οι δυο τον κάλυψαν για το pinfall ταυτόχρονα σε triple threat match στο In Your House 24. O τίτλος εκκενώνεται και οι Brothers of Destruction παίζουν αντίπαλοι στο In Your House 25 με διαιτητή το Stone Cold, ο οποίος τελειώνει το ματς με count-out και στους 2 κρατώντας κενό τον τίτλο. Ο Undertaker γίνεται ξανά heel για πρώτη φορά μετά τις αρχές του 1992 και με μάνατζερ ξανά τον Paul Bearer ανακοινώνει το ξεκίνημα του Ministry of Darkness. Η κόντρα με τον Austin συνεχίζεται όταν ο Undertaker προκαλεί την ήττα του Stone Cold στο Survivor Series από το Mankind και ο Austin τον κερδίζει σε Buried Alive match με τη βοήθεια του Kane στο In Your House 26.
To 1999 ήταν η χρονιά του Ministry of Darkness. Ο Undertaker ως αρχηγός του τρομοκρατεί το (τότε) WWF καθοδηγούμενος από μια “ανώτερη δύναμη” και στρέφεται τόσο εναντίον των faces, όσο και εναντίον του Corporation, του γκρουπ που οδηγούσαν οι McMahon και είχε σκοπό να καταστρέψει το Stone Cold. Χαρακτηριστική στιγμη στην ιστορία του WWE είναι η σταύρωση της Stephanie McMahon πάνω στο σύμβολο του Undertaker σε κάποιο επεισόδιο του RAW. Στη Wrestlemania XV ο Βινς βάζει απέναντί του ένα από τα πιο πιστά μέλη της Corporation, το Big Bossman σε Hell in a Cell match. Η κατάληξη ήταν κρέμασμα του Bossman μετά το ματς και 8-0. Στο Over the Edge 1999 ο Undertaker γίνεται για Τρίτη φορά πρωταθλητής κερδίζοντας το Stone Cold με ένα ταχύτατο μέτρημα του διαιτητή Shane McMahon και λίγες μέρες μετά αποκαλύπτει την “ανώτερη δύναμη” που τον καθοδηγούσε. Ήταν ο ίδιος ο Vince McMahon! To Ministry of Darkness ενώνεται με την Corporation, αλλά ο Austin καταφέρνει να ξανακερδίσει τον τίτλο διαλύοντας έτσι το Corporate Ministry. Ο Undertaker δημιουργεί στη συνέχεια tag team με τον Big Show, την Unholy Alliance, και κερδίζει στο Summerslam το Tag Team Championship εναντίον των Kane & X-Pac. Λίγο μετά όμως τραυματίζεται και μένει εκτός για μεγάλο διάστημα χάνοντας τη Wrestlemania XVI.
Το Μάιο του 2000, στο Judgment Day, και ενώ οι πρωταγωνιστές έχουν πια αλλάξει, καθώς ο Rock με τον Triple H παίζουν για τον τίτλο, ο Undertaker κάνει την επανεμφάνισή του. Λίγο πριν το τέλος του Iron Man Match για το WWF Championship ακούγονται μυστηριώδεις στίχοι από τα μεγάφωνα και λίγο μετά ο Undertaker βγαίνει πάνω σε μια μοτοσυκλέτα και επιτίθεται στον Triple H με Chokeslam. Ήταν το ξεκίνημα του American Badass. Πλέον ο Undertaker δεν είναι ο Deadman από την Death Valley, αλλά ένας biker από το Χιούστον, δεν περιορίζεται στα promo του στο Rest In Peace και σε ποιητική γλώσσα, αλλά μιλάει ελεύθερα και δε βγαίνει με το πένθιμο εμβατήριο, αλλά με ροκ μουσική(αρχικά με Limp Bizkit και Kid Rock και με άλλα τραγούδια στη συνέχεια), ενώ έχει προσθέσει και μια νέα finishing move, το Last Ride. Μόνο το γκονγκ είχε απομείνει για να θυμίζει τον παλιό Undertaker. Επέστρεψε ως face και επανενώθηκε με τον Kane κυνηγώντας το Tag Team Championship, που κατείχαν οι Edge & Christian, όμως ο Kane τον πρόδωσε και οι τίτλοι χάθηκαν. Οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν στο Summerslam, όπου ο Undertaker έβγαλε τη μάσκα του Kane κι εκείνος έφυγε από το στάδιο. Στη συνέχεια προσπάθησε να πάρει το WWF Championship από τον Kurt Angle, αλλά ο Angle κατάφερε να κερδίσει με τη βοήθεια του αδερφού του. Συμμετείχε στο μοναδικό στην ιστορία 6-man Hell in a Cell στο Armaggeddon 2000 χωρίς να κερδίσει, αλλά κατά τη διάρκεια του ματς έριξε από τον οροφή του κελιού το Rikishi μέσα στο ρινγκ με ένα Chokeslam.
Επόμενο μεγάλο ματς ήταν αυτό στη Wrestlemania XVII εναντίον του Triple H. Σε μια από τις καλύτερες Wrestlemania όλων των εποχών ο αγώνας αυτός ήταν ένας από τους καλύτερους της βραδιάς. Ο Undertaker κέρδισε τον Triple H φτάνοντας στο 9-0 στην πρώτη βραδιά που το σερί της Wrestlemania αναφέρθηκε από τους σχολιαστές. Στη συνέχεια οι Brothers of Destruction κέρδισαν το WWF Tag Team Championship, αλλά στο Backlash 2001 έπαιξαν με τους Triple H & Stone Cold, οι οποίοι κατείχαν το Intercontinental και το WWF Championship αντίστοιχα, για όλους τους τίτλους. Ο Stone Cold και ο Triple H ήταν οι νικητές και πήραν και το Tag team Championship. Μέχρι το καλοκαίρι ο Undertaker προσπάθησε να πάρει το WWF Championship από τον Austin(που είχε συμμαχήσει με τους McMahon και είχε γίνει heel πια) χωρίς επιτυχία. Το καλοκαίρι του 2001 ξεκίνησε ένα από τα μεγαλύτερα, ίσως το μεγαλύτερο, storyline στην ιστορία του WWE, το Invasion, όπου τα ρόστερ της συμμαχίας WCW/ECW(η Alliance) εισέβαλλαν στο WWF και επιτίθονταν στα μέλη του WWF. Στα πλαίσια αυτής της ιστορίας μπήκε στο σενάριο η τότε γυναίκα του Undertaker, η Sarah, την οποία παρακολουθούσε ο DDP. Έτσι ξεκίνησε μια κόντρα μεταξύ των δυο. Στο Invasion PPV οι δυο τους βρέθηκαν σε αντίπαλες ομάδες στο main event, αλλά η ομάδα της Alliance κέρδισε όταν ο Stone Cold πρόδωσε την ομάδα του WWF. Ο Undertaker έγινε για άλλη μια φορά Tag Team Champion μαζί με τον Kane και στο Summerslam έγινε ενοποίηση των τίτλων WWF και WCW. Οι Brothers of Destruction αντιμετώπισαν τους DDP & Kanyon κερδίζοντας όλους τους τίτλους Tag Team και ενοποιώντας τους. Η ιστορία του Invasion συνεχίστηκε μέχρι το Survivor Series, όπου σε ένα κλασικό 5-on-5 elimination match η Team WWF(Rock, Chris Jericho, Undertaker, Kane & Big Show) αντιμετώπισε την Team Alliance(Stone Cold, Kurt Angle, Booker T, Rob van Dam & Shane McMahon) για τον τελικό έλεγχο του WWF. O Undertaker αποκλείστηκε από τον Angle, αλλά η Team WWF κέρδισε το ματς(με επιζώντα το Rock). Μετά το Invasion ο Undertaker έγινε ξανά heel και πλέον ήταν ο Big Evil. Στο Vengeance 2001 κέρδισε το Rob van Dam και πήρε το Hardcore Championship.
Στο Royal Rumble 2002 ο Undertaker έπεσε θύμα μιας μεγάλης έκπληξης όταν αποκλείστηκε από το Maven, γεγονός που προκάλεσε τα σχόλια του Rock και το ξεκίνημα μιας σύντομης κόντρας(κατά τη διάρκεια της οποίας ο Rock κόστισε στον Undertaker το Hardcore Championship, που του πήρε ο Maven) μεταξύ τους. Ο Rock κέρδισε τον Undertaker στο No Way Out 2002 με τη βοήθεια του Ric Flair και αυτό ήταν η αφορμή για τον επόμενο αγώνα του Undertaker σε Wrestlemania. Στη Wrestlemania XVIII λοιπόν το σερί διευρύνθηκε σε 10-0 με επόμενο θύμα τον 16 φορές πρωταθλητή Ric Flair. Επόμενος στόχος ο τίτλος. Στο Backlash, αφού κέρδισε τον Austin σε Νο1 contender’s match, βοήθησε το Hulk Hogan που είχε επιστρέψει μετά από 9 χρόνια να κερδίσει τον Triple H και να πάρει τον τίτλο. Ένα μήνα μετά στο Judgment Day νίκησε ξανά μετά από 11 χρόνια το Hogan και κέρδισε για 4η φορά το WWE Championship(λίγες εβδομάδες πριν το όνομα είχε αλλάξει μετά από δικαστική διαμάχη με το World Wildlife Fund). Υπερασπίστηκε τον τίτλο εναντίον διαφορετικών αντιπάλων(Triple H, Rob van Dam, Jeff Hardy), αλλά το ματς εναντίον του Jeff Hardy στο RAW ήταν αυτό που του άλλαξε χαρακτήρα, αφού μετά το τέλος του αγώνα σήκωσε το χέρι του Hardy σε ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης της προσπάθειάς του και έγινε πάλι face. Στο Vengeance 2002 έχασε τον τίτλο αντιμετωπίζοντας σε triple threat τον Kurt Angle και το Rock, ο οποίος τελικά κέρδισε. Ακολούθησε το brand extension, όπου κάθε μέλος του ρόστερ θα έπαιζε πια μόνο σε ένα σόου. Ο Undertaker πήγε στο Smackdown, όπου και παρέμεινε μέχρι τώρα. Γρηγορα είχε άλλη μια ευκαιρία για τον τίτλο εναντίον του Brock Lesnar. Δεν τα κατάφερε όμως ούτε στο Unforgiven, ούτε στο No Mercy σε Hell in a Cell match παίζοντας με σπασμένο χέρι. Μετά από μια επίθεση από τον Big Show έμεινε εκτός για μερικούς μήνες μέχρι το Royal Rumble.
Στο Royal Rumble 2003 έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, αλλά ήταν ο τελευταίος που αποκλείστηκε από τον Brock Lesnar. Ακολούθησε η εκδίκηση από τον Big Show. Μετά από τη νίκη του στο No Way Out 2003 βρήκε απέναντί του και τον A-Train ως σύμμαχο του Big Show. Στο πλευρό του Undertaker ήταν ο Nathan Jones και οι δυο ομάδες θα ήταν αντιμέτωπες στη Wrestlemania XIX. Πριν το ματς όμως ο Nathan Jones δέχτηκε επίθεση και δεν μπόρεσε να συμμετάσχει. Ο αγώνας έγινε handicap match, αλλά ο Undertaker κέρδισε και πάλι φτάνοντας στο 11-0. Στη συνέχεια ακολούθησε μια σύντομη κόντρα με έναν αντίπαλο που τότε δεν ήταν τόσο μεγάλος, αλλά στη συνέχεια εξελίχθηκε πολύ. Το όνομά του: John Cena! Ο Undertaker κέρδισε με δυσκολία το Cena στο Vengeance 2003 και στη συνέχεια επιχείρησε ξανά να κερδίσει το WWE Championship. Μια φορά εναντίον του Kurt Angle(no contest χάρη σε παρέμβαση του Lesnar) και μια στο No Mercy 2003 εναντίον του Lesnar σε Biker Chain Match. Ο Lesnar βγήκε νικητής με τη βοήθεια του Vince McMahon, τον οποίο αντιμετώπισε ο Undertaker στο Survivor Series σε Buried Alive Match. Εκεί για άλλη μια φορά εμφανίστηκε από το πουθενά ο Kane και ήταν αυτός που έθαψε τον “αδερφό” του δίνοντας τη νίκη στο Βινς.
Ο Undertaker εξαφανίστηκε τους επόμενους μήνες και ο Kane ισχυριζόταν ότι θάφτηκε για πάντα. Κατά τη διάρκεια όμως του Royal Rumble τα φώτα έσβησαν και ακούστηκε το γκονγκ, πράγμα που απέσπασε την προσοχή του Kane και τον έκανε να αποκλειστεί. Ο Undertaker δεν είχε εμφανιστεί ξανά, εμφανίστηκε όμως για λογαριασμό του ο Paul Bearer μεταφέροντας στον Kane μια πρόκληση για αγώνα στη Wrestlemania XX. Εκεί ο Undertaker επέστρεψε ως Deadman και νίκησε για άλλη μια φορά αυξάνοντας το σερί σε 12-0. Φήμες λένε ότι αρχικά ο Kane επρόκειτο να κερδίσει το ματς και να σπάσει το σερί, αλλά ο ίδιος δεν το δέχτηκε και απέρριψε την ιδέα. Μετά από μια σύντομη κόντρα με τον Booker T ο Undertaker βρίσκει απέναντί του όχι έναν αλλά 3 αντιπάλους: Τους Dudley Boyz και το μάνατζέρ τους, τον Paul Heyman. Οι Dudleys απαγάγουν τον Paul Bearer και ο Heyman εκβιάζει τον Undertaker για να πάρει τον έλεγχό του και να τον χρησιμοποιεί. Αρχικά ο Taker επιτίθεται σε faces του Smackdown και η ιστορία καταλήγει σε handicap match στο Great American Bash 2004, όπου αν ο Undertaker κερδίσει, ο Heyman απειλεί ότι θα θάψει τον Bearer με τσιμέντο. Ο Undertaker κερδίζει το ματς και πριν ο Heyman τραβήξει το μοχλό για να ελευθερώσει το τσιμέντο και να θάψει τον Bearer, ο Undertaker θάβει ο ίδιος το μάνατζέρ του εξηγώντας μετά ότι πλέον δεν τον είχε ανάγκη και αποτελούσε κίνδυνο για τον ίδιο. Ο Undertaker στρέφεται πια εναντίον του νέου πρωταθλητή JBL και έχει 2 ευκαιρίες για να πάρει τον τίτλο. Στο Summerslam, όπου χάνει με DQ και στο No Mercy σε Last Ride Match, όπου χάνει με παρέμβαση του Heidenreich. Στο Armaggeddon ο JBL πρέπει να υπερασπιστεί τον τίτλο του εναντίον όλων όσων είχε κερδίσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς: του Eddie Guerrero, του Undertaker και του Booker T. Για άλλη μια φορά ο Heidenreich δεν αφήνει τον Undertaker να κερδίσει κι έτσι ο JBL διατηρεί τον τίτλο.
Οι διαφορές μεταξύ Undertaker και Heidenreich λύνονται με το συνηθισμένο τρόπο: Casket match στο Royal Rumble 2005 και με το συνήθη νικητή σε τέτοιο ματς, τον Undertaker. Για τη Wrestlemania ΧΧΙ υπάρχει μια νέα πρόκληση, ο “Legend Killer” Randy Orton, ο νεότερος πρωταθλητής στην ιστορία και ο wrestler που πετύχαινε συνεχώς νίκες με μεγάλα ονόματα. Παρότι όμως ο Orton πλησίασε στη νίκη, η τύχη του ήταν η ίδια με τους 12 προηγούμενους αντιπάλους του Undertaker. Tombstone και 13-0. Η κόντρα με τον Orton συνεχίστηκε όταν αυτός ήρθε στο Smackdown από το RAW και στο Summerslam κατάφερε να πάρει τη ρεβάνς με τη βοήθεια του πατέρα του, Cowboy Bob Orton. Στο Νο Mercy ο Undertaker αντιμετώπισε τους Orton σε handicap casket match, όπου έχασε και οι αντίπαλοί του έβαλαν φωτιά στο φέρετρο. Ο Undertaker όμως είχε ήδη εξαφανιστεί. Έκανε την επανεμφάνισή του στο Survivor Series όταν ο Orton πανηγύριζε τη νίκη του στο κλασικό Survivor Series elimination match και στο Armaggeddon 2005 η κόντρα έκλεισε με νίκη του Undertaker σε Hell in a Cell.
Στις αρχές του 2006 το Smackdown είχε ως μεγαλύτερο τίτλο το World Heavyweight Championship, του οποίου κάτοχος πλέον ήταν ο Kurt Angle. Ο Undertaker τον αντιμετώπισε στο No Way Out για τη ζώνη, αλλά ο Angle κατάφερε να κερδίσει. Στη ρεβάνς μερικές μέρες μετά ο Undertaker έχασε μετά από παρέμβαση του Mark Henry, γεγονός που ήταν η αφορμή για αγώνα μεταξύ τους στη Wrestlemania XXII. Ο αγώνας ήταν ένα ακόμα Casket match και ο Undertaker κέρδισε ξανά φτάνοντας το σερί στο 14-0. Η επόμενη πρόκληση λεγόταν Great Khali. O Ινδός γίγαντας έκανε το ντεμπούτο του με επίθεση στον Undertaker και στο Judgment Day κέρδισε τον Deadman εντυπωσιακά. Η ρεβάνς θα γινόταν στο Great American Bash σε Punjabi Prison Match(το πρώτο στην ιστορία), αλλά τελικά ο Khali δεν έπαιξε και αντικαταστάθηκε από τον Big Show, τον οποίο κέρδισε ο Undertaker. Τη ρεβάνς από τον ίδιο τον Khali την πήρε τελικά σε ένα επεισόδιο του Smackdown σε Last man standing match, καθώς ο Khali δε δέχτηκε να γίνει το ματς στο Summerslam. Ακολούθησε κόντρα με τον US Champion Mr Kennedy, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει 2 φορές τον Deadman, μια με DQ και άλλη μια σε First Blood Match με τη βοήθεια του MVP. Ο Undertaker πήρε κι αυτός τη νίκη στο Armaggeddon 2006 κλείνοντας έτσι την ιστορία.
Στο Royal Rumble 2007 o Undertaker μπήκε τελευταίος στο ρινγκ και κατάφερε να γίνει ο πρώτος νικητής του ματς που ξεκινάει από το #30. Το τέλος του ματς με τον Undertaker εναντίον του Shawn Michaels είναι μια από τις ιστορικές στιγμές των Royal Rumble. Στη Wrestlemania ΧΧΙΙΙ αντίπαλος και μοναδικό εμπόδιο για το World Championship είναι ο Batista. Μετά από ένα ματς που έγινε στη μέση του σόου, αλλά θα μπορούσε άνετα να ήταν το main event, ο Undertaker φτάνει στο 15-0 και γίνεται για 5η φορά πρωταθλητής. Υπερασπίζεται τον τίτλο εναντίον του Batista σε Last man standing match στο Backlash σε ένα ματς που τελειώνει ισόπαλο, αλλά δεν κρατάει τον τίτλο για πολύ ακόμα, καθώς λόγω τραυματισμού πρέπει να χάσει αρκετούς μήνες. Έτσι στο επόμενο Smackdown μετά από Steel Cage match με τον Batista, που έληξε επίσης ισόπαλο, ο Undertaker δέχεται επίθεση από το Mark Henry και ο Edge, που είχε μόλις κερδίσει το Money in the Bank από τον Mr Kennedy, χρησιμοποιεί τη βαλίτσα με το συμβόλαιο για να πάρει τον τίτλο. Ο Undertaker επιστρέφει το Σεπτέμβριο στο Unforgiven κερδίζοντας το Mark Henry και μετά παίζει ξανά για τον τίτλο εναντίον του Batista. Στο Cyber Sunday με διαιτητή το Stone Cold ο Batista βγαίνει νικητής, ενώ στο Survivor Series σε Hell in a Cell match το αποτέλεσμα είναι ίδιο χάρη σε παρέμβαση του Edge, που μπήκε στο κελί ως καμεραμάν. O Undertaker έχει άλλη μια ευκαιρία στο Armaggeddon σε triple threat match εναντίον Batista και Edge, αλλά 2 σωσίες του Edge(Curt Hawkins & Zach Ryder) που βρίσκονταν έξω από το ρινγκ δίνουν τη νίκη στο Rated-R Superstar.
Ο Undertaker συνέχισε να ψάχνει την ευκαιρία να πάρει το World Championship και τη βρήκε στο No Way Out 2008. Κέρδισε ένα Elimination Chamber match και έγινε Νο1 contender για τη Wrestlemania XXIV εναντίον του Edge. Εκεί στο main event του σόου κέρδισε για 6η φορά τον τίτλο και έκανε το 16-0 σε Wrestlemania. Η κόντρα με τον Edge συνεχίστηκε, αλλά εκτός από τον Edge είχε απέναντί του τη GM του Smackdown Vickie Guerrero, που στο σενάριο ήταν παντρεμένη με τον Edge. Η Vickie απαγόρευσε την καινούρια κίνηση του Undertaker, με την οποία αυτός είχε κερδίσει τον Edge στο Backlash, τη Hell’s Gate και στη συνέχεια αφαίρεσε τον τίτλο από τον Deadman. Παρότι αυτός κέρδισε ξανά τον Edge στο Judgment Day με count-out, αρνήθηκε να του δώσει τον τίτλο λέγοντας ότι έπρεπε να κερδίσει με pinfall ή submission. Στο Extreme Rules τον Ιούνιο ο Undertaker αντιμετώπισε ξανά τον Edge για τον τίτλο σε TLC match, αλλά αν έχανε θα αποκλειόταν από το WWE. O Edge κέρδισε το ματς και ο Undertaker βρέθηκε εκτός WWE. Λίγο καιρό μετά όμως η Vickie αναγκάστηκε να επαναφέρει τον Undertaker όταν σύμφωνα με το σενάριο χάλασε η σχέση της με τον Edge και τους έκλεισε Hell in a Cell match στο Summerslam. Ο Undertaker κέρδισε το ματς στέλνοντας τον Edge κάτω από το ρινγκ με Chokeslam. Επόμενος αντίπαλος ήταν ο Big Show, ο οποίος ήρθε σε υπεράσπιση της Vickie Guerrero στο Unforgiven. Νίκησε τον Undertaker στο No Mercy χρησιμοποιώντας την Knockout Punch του για πρώτη φορά(το σημερινό WMD), αλλά ο Deadman πήρε τη ρεβάνς στο Cyber Sunday σε Last Man Standing match και στο Survivor Series σε Casket match.
Αφού έχασε μια ευκαιρία για το WWE Championship στο Elimination Chamber 2009 το Φεβρουάριο, ο Undertaker έπαιξε ένα από τα μεγαλύτερα ματς της καριέρας του στη Wrestlemania XXV. Αντίπαλος ο Shawn Michaels σε ένα ματς που είχε να συμβεί ξανά 11 χρόνια. Μετά από ένα από τα καλύτερα ματς όλων των εποχών(για μένα το καλύτερο που έχω δει ποτέ) ο Undertaker κέρδισε για 17η φορά στη Wrestlemania και πέτυχε την πρώτη του νίκη εναντίον του ΗΒΚ σε singles match. Στη συνέχεια έκανε ένα διάλειμμα και επανήλθε ξαφνικά στο Summerslam μετά το main event, όπου ο CM Punk κέρδισε τον Jeff Hardy για το World Championship. Επιτέθηκε στον Punk με Chokeslam ξεκινώντας την κόντρα μεταξύ τους και στο Breaking Point τον επόμενο μήνα οι δυο τους έπαιξαν για το World Championship σε Submission match. O Undertaker κέρδισε το ματς με το Hell’s Gate, αλλά ο GM Teddy Long ξανάρχισε το ματς θυμίζοντας ότι το Hell’s Gate είχε απαγορευτεί 1,5 χρόνο πριν από τη Vickie Guerrero! Στη συνέχεια του αγώνα ο διαιτητής έληξε το ματς μόλις ο CM Punk κατάφερε να κλειδώσει το Anaconda Vice χωρίς ο Undertaker να κάνει tap out δίνοντας τη νίκη στον Punk. Ήταν μια επανάληψη του Montreal Screwjob 12 χρόνια μετά, μόνο που αυτή τη φορά όλα ήταν εντός σεναρίου. Ο Undertaker απήγαγε τον Long όταν αποδείχτηκε ότι κι αυτός γνώριζε τι θα γινόταν και ο Long αναγκάστηκε να άρει την απαγόρευση του Hell’s Gate και να δώσει στον Deadman άλλο ένα ματς στο Hell in a Cell PPV, όπου και κέρδισε τον Punk κερδίζοντας για 7η φορά τον τίτλο. Υπερασπίστηκε τον τίτλο σε fatal 4 way match στο Cyber Sunday εναντίον CM Punk, Batista και Rey Mysterio και σε triple threat στο Survivor Series εναντίον Chris Jericho και Big Show, αλλά και σε Chairs’ Match στο TLC PPV εναντίον του Batista κλείνοντας το 2009 ως πρωταθλητής.
Το 2010 ξεκινά με άλλη μια επιτυχημένη υπεράσπιση του τίτλου εναντίον του Rey Mysterio στο Royal Rumble. Παράλληλα ο Undertaker δέχεται συνεχείς προκλήσεις από το Shawn Michaels για ρεβάνς του περσινού αγώνα στη Wrestlemania, αλλά αρνείται. Ο ΗΒΚ όμως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και στο Elimination Chamber κατά τη διάρκεια του ματς τίτλου επιτίθεται στον Undertaker βοηθώντας τον Chris Jericho να πάρει τη νίκη και το World Championship. Ο Undertaker λοιπόν αναγκάζεται να δεχτεί την πρόκληση του Michaels για άλλο ένα ματς στη Wrestlemania XXVI, μόνο που αυτή τη φορά εκτός από το σερί παίζεται και η καριέρα του ΗΒΚ. Μετά από άλλο ένα μεγαλειώδες ματς ο Undertaker παίρνει τη 18η νίκη του στο μεγαλύτερο σόου της χρονιάς και ο Michaels αποσύρεται. Μετά από ένα διάλειμμα επιστρέφει στο ρινγκ τον Ιούνιο, αλλά στο πρώτο του ματς εναντίον του Rey Mysterio τραυματίζεται στο πρόσωπο. Το σενάριο λέει ότι ο Kane βρίσκει τον αδερφό του αναίσθητο μετά από επίθεση αγνώστου και ψάχνει να βρει τον υπαίτιο. Στο Summerslam ο Undertaker επιστρέφει και δείχνει ως υπεύθυνο της επίθεσης τον ίδιο τον Kane, ο οποίος στο μεταξύ έχει γίνει πρωταθλητής. Έτσι ξεκινά άλλη μια κόντρα μεταξύ των δυο. Ο Kane κερδίζει τον «αδύναμο» ακόμα Undertaker στο Night of Champions, αλλά η επιστροφή του Paul Bearer δίνει νέο ενδιαφέρον στην ιστορία. Στο Hell in a Cell όμως ο Bearer προδίδει τον Undertaker χτυπώντας τον με το urn και δίνει τη νίκη στον Kane. Η κόντρα κλείνει στο Bragging Rights σε Buried Alive Match, στο οποίο ο Kane είναι και πάλι νικητής χάρη σε μια παρέμβαση του γκρουπ της Nexus, που ποτέ δε δικαιολογήθηκε. Στην πραγματικότητα ο Undertaker είναι τραυματίας στον ώμο και χρειάζεται εγχείρηση.
Κάπου εδώ τελειώνει η full time καριέρα του Deadman. Μετά από 20 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στο WWE ο Undertaker πλέον εμφανίζεται μόνο την περίοδο πριν τη Wrestlemania για να υπερασπιστεί το σερί του. Στις αρχές του 2011 λοιπόν εμφανίζονται στο RAW βίντεο έξω από ένα σκοτεινό σπίτι με έναν αδιευκρίνιστο πρωταγωνιστή που επιστρέφει και με την ένδειξη 2.21.11 να κλείνει το βίντεο. Η ένδειξη αναφερόταν στην ημερομηνία της επιστροφής 21 Φεβρουαρίου 2011 και ο πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Undertaker. Πριν όμως προλάβει να πει οτιδήποτε διακόπτεται από τον Triple H, που επιστρέφει κι αυτός μετά από 10 μήνες. Σε ένα μοναδικό promo χωρίς λόγια ο Triple H δείχνει το σήμα της Wrestlemania και ο Undertaker γνέφει καταφατικά κι έτσι κλείνει ο αγώνας μεταξύ τους. Στο ματς ο Undertaker φτανει πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στην ήττα. Δέχεται τόσα χτυπήματα με καρέκλα που δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του, αλλά παίρνει τη νίκη με το Hell’s Gate και φτάνει στο 19-0. Επόμενη εμφάνιση(με εξαίρεση ένα επεισόδιο του RAW, στο οποίο όλο το ρόστερ του RAW είχε αποκλειστεί στην Ευρώπη και επιστρατεύτηκαν όσοι ήταν διαθέσιμοι για να βγει ο τηλεοπτικός χρόνος) ένα χρόνο μετά στο Road to Wrestlemania XXVIII. Οι ρόλοι αντιστρέφονται και τώρα ο Undertaker είναι αυτός που δείχνει το σήμα της Wrestlemania ζητώντας ρεβάνς. Ο Triple H αρχικά δε δέχεται και ο Undertaker χρησιμοποιεί διάφορα βίντεο που προβάλλονται κάθε εβδομάδα στο RAW για να τον πείσει. Τελικά το ματς κλείνει και θα είναι Hell in a Cell με διαιτητή το Shawn Michaels. Ο Michaels στο ξεκίνημα διστάζει να σταματήσει το ματς υπέρ του Triple H όταν ο Undertaker μοιάζει ανήμπορος να συνεχίσει. Στο τέλος όμως ο Deadman ανακτά τις δυνάμεις του και παίρνει άλλη μια νίκη. Το 20-0 συνοδεύεται με μια κλασική στιγμή στην ιστορία των Wrestlemania, όταν οι 3 θρύλοι του wrestling αποχωρούν αγκαλιασμένοι(με τον Triple H να υποβαστάζεται από τους άλλους δυο). Ο Undertaker κάνει μια έξτρα εμφάνιση στο 1000στό επεισόδιο του RAW βοηθώντας τον Kane όταν είχε να αντιμετωπίσει ένα γκρουπ από 6 wrestlers που τον διέκοψαν και στη συνέχεια εξαφανίζεται ξανά. Το όνομά του αναφέρεται ξανά από τον Triple H στο επεισόδιο των βραβείων Slammy(για το ματς της χρονιάς) όταν αυτός λέει: “You haven’t seen the last of the Undertaker”.
Πράγματι, η επανεμφάνιση έρχεται λίγο καιρό πριν τη Wrestlemania XXIX. Μόνο που αντί για το RAW ή το Smackdown ή κάποιο PPV γίνεται σε ένα house show χωρίς τηλεοπτική προβολή! Μετά απ’ αυτό δεν αργεί και η εμφάνιση στο RAW με 4 πιθανούς αντιπάλους να διεκδικούν το δικαίωμα να τον αντιμετωπίσουν στη Wrestlemania και να σπάσουν το σερί. CM Punk, Sheamus, Randy Orton και Big Show λύνουν τις διαφορές τους σε fatal 4 way και ο CM Punk είναι ο νικητής που είτε θα σπάσει το σερί των 20 νικών είτε θα γίνει το 21ο θύμα. Η ιστορία εξελίχθηκε πάνω σε ένα πραγματικό δυσάρεστο γεγονός, το θάνατο του Paul Bearer. Ο Undertaker βγήκε στο ρινγκ για να τιμήσει τον πρώην μάνατζέρ του και ο CM Punk τον διέκοψε. O Undertaker φυσικά θεώρησε αυτή την ενέργεια προσβολή στη μνήμη του Bearer, ενώ και ο Kane(σεναριακά ο γιος του Paul Bearer) προσβλήθηκε και του επιτέθηκε. Στο ίδιο επεισόδιο ο Punk έκλεψε το urn από τον Kane και παρουσιάστηκε να παίζει με αυτό στο τελευταίο μέχρι σήμερα επεισόδιο του RAW. Η συνέχεια σε 2 εβδομάδες στη Wrestlemania XXIX…
mixalisgate7
Πολύ καλή δουλειά TWISM 77.gif
captain charisma
ωραια η ιστορικη σου αναδρομη με τα κατορθωματα του deadman
mixalisgate7
Χαχαχαχα smiley.gif

captain charisma
mixalisgate7
QUOTE(captain charisma @ Mar 26 2013, 19:53 ) *


Την έχω δει.Το έχουν παρακάνει με αυτή την φωτο στο photoshop
HLR CENATION
Xθες ειδα το Λοκνταουν.

Εκπληκτικο μεν ιβεντ.Εντυπωσιακο.Ο Μπουλι Ρευ εδωσε ρεστα.Αυτα ειναι προμο.

Εκπληκτικη η ολη ιστορια και εχει αντεξει στο χρονο.

Αλλα οχι ρε Μπουλι και την εφερες στην Μπρουκ.Τετοια γυναικα σου ετυχε και την αφηνεις.

Κατα τα αλλα καλο το λοκνταουν ματς,ομορφο το Αγκλ -Μπρισκο ανυπομονω να δω την συνεχεια.

Αυτο που με χαλασε ηταν οτι δεν κριθηκε ο x ντιβισιον τιτλος σε στυλ κειτζ.
mixalisgate7
Έξι μέρες μένουν για την Wrestlemania 29 και θα ήθελα να μου πείτε ποιοι είναι καλύτεροι αγώνες που έχετε δει στο show of shows
HLR CENATION
QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 1 2013, 12:02 ) *
Έξι μέρες μένουν για την Wrestlemania 29 και θα ήθελα να μου πείτε ποιοι είναι καλύτεροι αγώνες που έχετε δει στο show of shows


Σε λιγες μερες ειδικο αφιερωμα... wink.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 1 2013, 12:02 ) *
Έξι μέρες μένουν για την Wrestlemania 29 και θα ήθελα να μου πείτε ποιοι είναι καλύτεροι αγώνες που έχετε δει στο show of shows


Εγω τον καλυτερο που εχω δει τον εγραψα πριν λιγες μερες στο αφιερωμα του Undertaker. Μεσα στην εβδομαδα ισως απαντησω και στο ποστ του HLR και προσθεσω κι αλλα ματς.
mixalisgate7
Εγώ είχα φτιάξει ένα σχετικό αφιέρωμα στο blog μου και αποτελούνταν από 10 αγώνες
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 1 2013, 18:17 ) *
Εγώ είχα φτιάξει ένα σχετικό αφιέρωμα στο blog μου και αποτελούνταν από 10 αγώνες


Αν θελεις βαλε ενα λινκ για το αφιερωμα.
mixalisgate7
Θα το έβαζα πιο πριν αλλά φοβήθηκα μην θεωρηθεί διαφήμιση
http://newsoofwrestling.blogspot.gr/2013/0...nia-videos.html
HLR CENATION
QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 2 2013, 00:41 ) *
Θα το έβαζα πιο πριν αλλά φοβήθηκα μην θεωρηθεί διαφήμιση
http://newsoofwrestling.blogspot.gr/2013/0...nia-videos.html



Σιγα βρε...Και στην τελικη καλο ειναι να διαφημιζει ο καθε μπλογκερ το μπλογκ του.

Πολυ καλη δουλεια. wink.gif Μπραβο. smile.gif

Εγω επειδη σημερα θα ξενυχτησω για να δω Τζαζ-πορτλαντ θα το παρουσιασω σημερα .Μεχρι να αρχισει το ματς.
HLR CENATION
Με την βοηθεια του ΤWisM στο τελικο ξεσκαρταρισμα παρουσιαζω με βαση τα προσωπικα μου κριτηρια τα 10 καλυτερα ματς που εχω δει σε wrestlemania.


10)Bret <<the Hitman >> Hart vs Shawn Michaels iron man mach(WM 12)


Eνας αγωνας που καθηλωσε τον κοσμο του pro-wrestling για 60 και βαλε λεπτα.Ακομα τοσα παρακαλαγαμε ολοι να κρατησει αφου δεν θα μας κουραζε καθολου.Απιστευτο τελευταιο πενταλεπτο με τον Σον να πιεζει και τον Μπρετ να αποκρουει που ομως στα τελευταια δευτερολεπτα να χαανει αυτος την μοναδικη ευκαιρια να κλεψει την νικη και να κρατησει την ζωνη.Μια ζωνη ομως που κατεκτησε τo Hartbreak kid για αν δεν κανω λαθος για πρωτη φορα(καλοδεχουμενη η διορθωση αν κανω λαθος).Την παρασταση εκλεψε η εντυπωσιακη εισοδος του Σον.

9)ΗΗΗ vs John Cena (WM 22)


Ενα ματς που εσπασε καρδιες.Το κοινο να εχει παρει σαφεστατα το μερος του ΗΗΗ,αλλα ο Τζον Σινα να προκαλει νεκρικη σιγη στο σταδιο οταν με ενα STFU αναγκασε τον <<Game>> να κανει ταπ.Ενα ματς που τα ντασιμπελ βαρησαν κοκκινο.Ο Τζον Σινα ειχε περασει πια σε αλλο επιπεδο.

8) Bret <<The Hitman >>Hart vs Stone Cold Steve Austin (WM 13)

To ματς που κατα πολλους σημανε την γεννηση του θρυλου του Στοουν Κολντ ΣΤιβ Οστιν.Η πρωτη Ρεστλεμανια αλλωστε που φερει το προσωνυμιο Στοουν Κολντ.Απεναντι του ο Μπρετ χαρτ.Σε submission match.Πριν τον αγωνα η αγωνια μεγαλη.Ποιος θα κανει ταπ αουτ?Ο φτασμενος Χιτμαν η ο πλεον ανερχομενος σταρ του WWF Οστιν.Τελικα ουδεις.Ο Στιβ Οστιν σοκαρει το κοινο οταν χανει τις αισθησεις του αρνουμενος να χτυπησει την παλαμη του στο ριγκ.Εκει κερδιζει το σεβασμο ολων.

7)Βrock Lesnar vs Kurt Angle (WM 19)

Δυο θηρια εδωσαν οτι ειχαν και δεν ειχαν για τον παγκοσμιο τιτλο.Για μια ακομα φορα ο Ανγκλ εδειξε γιατι θεωρειται ενας απο τους κορυφαιους παλαιστες ολων των εποχων.Απεναντι του ενας νεαρος που ειχε κανει ολο το κοσμο να παραμιλαει με την σωματικη του διαπλαση και την ευχαιρια του πανω στο ριγκ.Ο Μπροκ Λεσναρ ειχε ερθει για να μεινει.Μετα απο ενα ματς φρενηρη ρυθμου ο Μπροκ καταφερε να πετυχει δυο συνεχομενα f-5 στον Κερτ και κατεκτησε το δευτερο του πρωταθλημα.

6)Εdje vs Mick Foley (wm 22)

Θυσιασαν τα κορμια τους οι δυο παλαιστες για να προσφερουν αφθονο θεαμα στον κοσμο,σε ενα χαρντκορ ματς.Ο Εντζ που ειχε για συνοδο την Λιτα -χρειαστηκε μαλιστα και την βοηθεια της-εφαγε πολυ ξυλο,εβγαλε πολυ αιμα αλλα τελικα σε μια φαση OMG που εχει χαραχθει για παντα στο μυαλο καθε φιλου του ρεστλινγκ πεταξε τον Μικ Φολευ πανω στο καιγομενο τραπεζι περνωτας του την πτωση.

5)Ηοgan vs Andre the giant (WM 3)

Ενα ματς που χτιζοταν μεθοδικα για παρα πολυ καιρο,ο Χογκαν με τον Αντρε εδωσαν μια μοναδικη παρασταση που το <<εντυσε >>υπεροχα με την φωνη του ο αξεχαστος Gorrila Monson.H ατμοσφαιρα ηταν ηλεκρτισμενη στο σταδιο,διακυβευοτανταν ο μεγαλος τιτλος του παγκοσμιου πρωταθλητη και ο Αντρε ορκιζονταν οτι θα καταφερει να παρει την ζωνη απο τον χαλκ.Ομως ο Χογκαν με ενα λεγκ ντροπ καταφερε να κρατησει τον παγκοσμιο τιτλο προκαλωντας ριγη συγκινησης στους χιλιαδες φαν του.Ο Αντρε εφυγε απογοητευμενος μαζι με τον μανατζερ του Μπομπι Χιναν πανω στο τρενακι μετεφερε τους παλαιστες στην ρεστλεμανια 3.

4)ΗΗΗ vs undertaiker (WM 27)

Ο Αντερτεικερ εχει φτασει το σερι του ηδη στο 19-0 και ο ΗΗΗ εμφανειζεται πεπεισμενος οτι θα του το φτασει στο τελος του.Το ματς ειναι μοναδικο.Ο Τριπλ Ειτς κανει καθ ολη την διαρκεια του επειδειξη δυναμης,τσακιζει στην κυριολεξια τον νεκρο με καρεκλιες και το σερι φανταζει πιθανοτερο παρα ποτε οτι θα σπασει.Ο Αντερτεικερ ομως κανοντας ενα απιστευτο καμ μπακ με οσες δυναμεις του εχουν απομεινει βουτα τον ΗΗΗ και το ρεκορ παραμενει ζωντανο.19-0.



3)Στοουν Κολντ Στιβ Οστιν vs Ροκ (WM 19)

O Ροκ κουβαλα στην πλατη του δυο ηττες απο τον στοουν κολντ σε ρεστλεμανια και θελει να ξελαφρωσει το φορτιο.Ξερει οτι ισως ειναι η τελευταια του ευκαιρια που αντιμετωπιζει στο σοου των σοου τον Οστιν και δεν θελει να την χασει.Το σταδιο καταμεστο.Ολοι περιμενουν την τριτη τους κοντρα.Ο Ροκ κανει τρια ροκ Μποτομ για να καφερει να λυγισει τον Οστιν και να καταφερει παρει την πρωτη του νικη.

2)Αντερτεικερ vs Σον Μαικλς (WM 25)

Επος.Οσες φορες και να δω αυτο το ματς δεν το χορταινω.Το παρακολουθω λαιβ και πιστευω στην ροη του ματς οτι ηρθε το τελος του σερι.Οτι ο Σον θα το σπασει.Εφτασε πολυ κοντα στο να πραγματοποιησει τη απειλη του.Αλλα η καταληξη γνωστη.Ο Ντινμαν δεν χανει ΠΟΤΕ σε ρεστλεμανια.

1) Χογκαν vs Ροκ (wm 18)

H πιο θορυβωδης και ενθουσωδης ατμοσφαιρα που εχω συνατησει ποτε σε αγωνα ρεστλινγ.Υπεροχα το πουλησα οι δυο τους που εβγαλα αυρα μεγαλων σουπερ σταρ.Ο Χογκαν εδειξε οτι αν και μια γεννια μεγαλυτερος απο τον Ροκ μπορει να ακολουθησει στους ρυθμους του και ο Ροκ οτι δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο σταρ παλαιτερω εποχων.Ενα ματς ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ.






T.W.Is.M.
Αντι να σχολιασω το τοπ 10 του HLR, θα προσπαθησω να γραψω ενα δικο μου αντιστοιχο με οσα θυμαμαι. Διευκρινιζω οτι εχω δει ολες τις Wrestlemania μεχρι την 22 μεσα σε ενα διαστημα 5 εβδομαδων περιπου πριν 4 χρονια(σαν ενα δικο μου Road to Wrestlemania) κι απο τοτε δεν τις εχω ξαναδει. Ολες τις επομενες(23-28) τις εχω δει περιπου τις μερες που εγιναν. Αρα ειναι λογικο πολλα πραγματα να μην τα θυμαμαι καλα. Μεχρι την Κυριακη θα εχω ξαναδει μερικα ματς και θα εχω καταληξει.
Μεχρι τοτε θα βαλω 2 ερωτησεις-κουιζ για να το παιξω εξυπνος. tongue.gif

1)Το main event της Wrestlemania XIX Kurt Angle vs Brock Lesnar ειχε μια πρωτια στην ιστορια των WM. Ποια ηταν αυτη?
2)Ποιος ειναι ο μονος(μεχρι να με διορθωσει καποιος και να μου υπενθυμισει και καποιον αλλο) εκτος φυσικα του Undertaker που εχει αηττητο ρεκορ στη Wrestlemania με τουλαχιστον 3 αγωνες?
natouralistis
QUOTE (T.W.Is.M. @ Apr 3 2013, 21:41 ) *
2)Ποιος ειναι ο μονος(μεχρι να με διορθωσει καποιος και να μου υπενθυμισει και καποιον αλλο) εκτος φυσικα του Undertaker που εχει αηττητο ρεκορ στη Wrestlemania με τουλαχιστον 3 αγωνες?


Ο Ντόρσει smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(natouralistis @ Apr 3 2013, 22:48 ) *
Ο Ντόρσει smiley.gif


Κανεις λαθος, ειχε χασει ενα tag team match οταν επαιζε στην Καχα Λαμποραλ ακομα. Δεν εφταιγε αυτος βεβαια, ο Ιβανοβιτς εφταιγε που τους προδωσε και χτυπησε πισωπλατα το Σαν Εμετεριο και εχασαν τον αγωνα. smiley.gif
HLR CENATION
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 3 2013, 22:41 ) *
Αντι να σχολιασω το τοπ 10 του HLR, θα προσπαθησω να γραψω ενα δικο μου αντιστοιχο με οσα θυμαμαι. Διευκρινιζω οτι εχω δει ολες τις Wrestlemania μεχρι την 22 μεσα σε ενα διαστημα 5 εβδομαδων περιπου πριν 4 χρονια(σαν ενα δικο μου Road to Wrestlemania) κι απο τοτε δεν τις εχω ξαναδει. Ολες τις επομενες(23-28) τις εχω δει περιπου τις μερες που εγιναν. Αρα ειναι λογικο πολλα πραγματα να μην τα θυμαμαι καλα. Μεχρι την Κυριακη θα εχω ξαναδει μερικα ματς και θα εχω καταληξει.
Μεχρι τοτε θα βαλω 2 ερωτησεις-κουιζ για να το παιξω εξυπνος. tongue.gif

1)Το main event της Wrestlemania XIX Kurt Angle vs Brock Lesnar ειχε μια πρωτια στην ιστορια των WM. Ποια ηταν αυτη?
2)Ποιος ειναι ο μονος(μεχρι να με διορθωσει καποιος και να μου υπενθυμισει και καποιον αλλο) εκτος φυσικα του Undertaker που εχει αηττητο ρεκορ στη Wrestlemania με τουλαχιστον 3 αγωνες?


Το δυο ειναι ο Τζον Σινα.20-21-22-23.

Και ο Χογκαν δεν εχει χασει στην 1-2-3
T.W.Is.M.
QUOTE(HLR CENATION @ Apr 3 2013, 23:16 ) *
Το δυο ειναι ο Τζον Σινα.20-21-22-23.

Και ο Χογκαν δεν εχει χασει στην 1-2-3


Δεν καταλαβες την ερωτηση. Ισως δεν την εξηγησα εγω καλα. Εννοω να ειναι αηττητος σε Wrestlemania. Ο Cena εχει χασει στην 24 απο τον Orton στο triple threat(με Triple H), στην 27 απο το Miz και στην 28 απο το Rock. Συνολικο ρεκορ 6-3.
Ο Hogan μετα τις 3 πρωτες νικες εφερε μια ισοπαλια με τον Andre στην 4, κερδισε στην 5 το Macho Man, στην 7 το Sgt Slaughter, στην 8 το Sid Justice, στην 9 το Yokozuna, στη 18 το Rock και στη 19 το Vince, αλλα εχασε στην 6 απο το Warrior και στην 9 μαζι με τον Brutus Beefcake απο τους Money Inc. Συνολικο ρεκορ 9-2 και μια ισοπαλια(double DQ αν θυμαμαι καλα).
Εγω λοιπον ψαχνω καποιον που να εχει συνολικο ρεκορ απο 3-0 και πανω, αλλα με 0 ηττες οπωσδηποτε.
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 3 2013, 22:41 ) *
Αντι να σχολιασω το τοπ 10 του HLR, θα προσπαθησω να γραψω ενα δικο μου αντιστοιχο με οσα θυμαμαι. Διευκρινιζω οτι εχω δει ολες τις Wrestlemania μεχρι την 22 μεσα σε ενα διαστημα 5 εβδομαδων περιπου πριν 4 χρονια(σαν ενα δικο μου Road to Wrestlemania) κι απο τοτε δεν τις εχω ξαναδει. Ολες τις επομενες(23-28) τις εχω δει περιπου τις μερες που εγιναν. Αρα ειναι λογικο πολλα πραγματα να μην τα θυμαμαι καλα. Μεχρι την Κυριακη θα εχω ξαναδει μερικα ματς και θα εχω καταληξει.
Μεχρι τοτε θα βαλω 2 ερωτησεις-κουιζ για να το παιξω εξυπνος. tongue.gif

1)Το main event της Wrestlemania XIX Kurt Angle vs Brock Lesnar ειχε μια πρωτια στην ιστορια των WM. Ποια ηταν αυτη?
2)Ποιος ειναι ο μονος(μεχρι να με διορθωσει καποιος και να μου υπενθυμισει και καποιον αλλο) εκτος φυσικα του Undertaker που εχει αηττητο ρεκορ στη Wrestlemania με τουλαχιστον 3 αγωνες?


1) Ο Brock Lesnar κέρδισε το WWE Championship στην πρώτη του Wrestlemania
2) Ο Miz
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 4 2013, 00:19 ) *
1) Ο Brock Lesnar κέρδισε το WWE Championship στην πρώτη του Wrestlemania
2) Ο Miz


Η μια απαντηση ειναι σωστη, η αλλη οχι, αλλα και η σωστη δεν ειναι αυτη που εψαχνα.
Κατ αρχην o Brock Lesnar οντως κερδισε το WWE Championship στην πρωτη του Wrestlemania αλλα δεν ηταν ο πρωτος που το εκανε αυτο. 10 χρονια νωριτερα το εκανε και ο Yokozuna. Απλα αυτος εχασε τον τιτλο λιγα λεπτα μετα, αρα ο Brock γινεται ο πρωτος που βγαινει πρωταθλητης απο την πρωτη του Wrestlemania. Αυτο που εψαχνα ειναι πιο συνθετο. Για να βοηθησω λιγο, αν μου δωσετε μια τυχαια Wrestlemania, θα σας δωσω hint.
Στο 2 εχεις δικιο, ο Miz εχει 3-0(μη μετρωντας την ηττα στο tag team match της WM25, που εγινε στο pre-show). Ειναι αυτο που ελεγα χτες, οτι ψαχνω το μονο αηττητο μεχρι καποιος να μου πει οτι υπαρχει και δευτερος.
Ας αλλαξω λιγο την ερωτηση λοιπον δεχομενος την απαντηση του Miz ως σωστη:
Ποιος ειναι ο μονος πλην του Undertaker που εχει αηττητο ρεκορ στη Wrestlemania με περισσοτερες απο 3 συμμετοχες(=τουλαχιστον 4)?
giorgos14
ο rvd ειναι με 4-0.τωρα για το αλλο δεν εχω ιδεα.εστω οτι περιμενω hint απο την wrestlemania 19
T.W.Is.M.
QUOTE(giorgos14 @ Apr 4 2013, 23:03 ) *
ο rvd ειναι με 4-0.τωρα για το αλλο δεν εχω ιδεα.εστω οτι περιμενω hint απο την wrestlemania 19


Σωστος, ο Rob van Dam εχει 4-0. Κερδισε στη WM18 το William Regal, στην 20 μαζι με το Booker T σε fatal 4 way τους La Resistance, Mark Jindrak & Garrison Cade και τους Dudley Boyz για το WWE Tag Team Championship, στην 22 το ΜΙΤΒ και στην 23 μαζι με τους ECW Originals(Sandman, Sabu, Tommy Dreamer) τη New Breed(Elijah Burke, Kevin Thorn, Marcus cor Von, Matt Striker-ναι, ο σχολιαστης). Οπως και ο Miz, εχει μια ηττα σε pre-show, στη WM19 σε tag team match μαζι με τον Kane εχασαν απο τους Lance Storm & Chief Sean Morley, αλλα στην κυριως καρτα ειναι αηττητος!
Οσο για το αλλο, η 19 ειναι η μονη Wrestlemania που δεν μπορω να σου δωσω hint! Αν σου δωσω το hint που αντιστοιχει στη 19, δε θα καταλαβεις τιποτα! Διαλεξε μια αλλη.
giorgos14
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 4 2013, 21:19 ) *
Σωστος, ο Rob van Dam εχει 4-0. Κερδισε στη WM18 το William Regal, στην 20 μαζι με το Booker T σε fatal 4 way τους La Resistance, Mark Jindrak & Garrison Cade και τους Dudley Boyz για το WWE Tag Team Championship, στην 22 το ΜΙΤΒ και στην 23 μαζι με τους ECW Originals(Sandman, Sabu, Tommy Dreamer) τη New Breed(Elijah Burke, Kevin Thorn, Marcus cor Von, Matt Striker-ναι, ο σχολιαστης). Οπως και ο Miz, εχει μια ηττα σε pre-show, στη WM19 σε tag team match μαζι με τον Kane εχασαν απο τους Lance Storm & Chief Sean Morley, αλλα στην κυριως καρτα ειναι αηττητος!
Οσο για το αλλο, η 19 ειναι η μονη Wrestlemania που δεν μπορω να σου δωσω hint! Αν σου δωσω το hint που αντιστοιχει στη 19, δε θα καταλαβεις τιποτα! Διαλεξε μια αλλη.


ας πουμε την 20 τοτε...
mixalisgate7
Η πρώτη Wrestlemania με την ζώνη να έχει το όνομα WWE Championship.Αν δεν είναι σωστή απάντηση ας το πάρει το ποτάμι
giorgos14
Βασικα ειδα και κατι αλλο τωρα.Μηπως ηταν το πρωτο title match που ο πρωταθλητης εχανε τη ζωνη με count out η' dq?
mixalisgate7
QUOTE(giorgos14 @ Apr 5 2013, 00:43 ) *
Βασικα ειδα και κατι αλλο τωρα.Μηπως ηταν το πρωτο title match που ο πρωταθλητης εχανε τη ζωνη με count out η' dq?


Την πήρε την ζώνη με pinfall ο Lesnar
giorgos14
QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 4 2013, 22:57 ) *
Την πήρε την ζώνη με pinfall ο Lesnar


Οτι υπηρχε και αυτος ο κανονας εννοουσα
mixalisgate7
QUOTE(giorgos14 @ Apr 5 2013, 08:38 ) *
Οτι υπηρχε και αυτος ο κανονας εννοουσα


Ok δεν το κατάλαβα
HLR CENATION
Λιγες στιγμες πριν την wrestemania και πριν ο TWISM γραψει το δικο του top ten λεω να παρουσιασω τα 10 ματς που κατα την γνωμη μου ειναι αδικημενα ως προς την προβολη που εχουν στον κοσμο το wwe.

10 ) Τζεφ Τζαρετ vs Ντισελ (WM 11)

9)Μπρετ Χαρτ vs Ροντι Ροντι Παιπερ(8)

8)Σον Μαικλς vs Μρ Μακμαν (22)

7)Mπαμ Μπαμ Μπιγκελοφ vs Τειλορ (11)

6)Ανγκλ-Μυστηριο-Ορτον (22)

5)Κειν -Μπιγκ Σοου (17)

4)Μπρετ Χαρτ-Γιοκοζουμα (9)

3)Σμ Πανκ -Ορτον (27)

2)Αντερτεικερ-Ορτον

1) Αντερτεικερ-Ντιζελ (12)
morrison
Το δικό μου best match δεν το είδα πουθενά γραμμένο στις λίστες σας ρε εσείς...
Εκτός αν μου ξέφυγε τίποτα.

Τίποτα το'χω ξαναγράψει...

1990, Wrestlemania VI, τυχερός που έχω δει όλη την εξέλιξη σε εβδομαδιαία βάση από τα επεισόδεια του Eurosport, και το ματς στο τέλος. Το storyline/ματς που με όρισε σαν wrestling fan απλά.
mixalisgate7
QUOTE(morrison @ Apr 5 2013, 12:21 ) *
Το δικό μου best match δεν το είδα πουθενά γραμμένο στις λίστες σας ρε εσείς...
Εκτός αν μου ξέφυγε τίποτα.

Τίποτα το'χω ξαναγράψει...

1990, Wrestlemania VI, τυχερός που έχω δει όλη την εξέλιξη σε εβδομαδιαία βάση από τα επεισόδεια του Eurosport, και το ματς στο τέλος. Το storyline/ματς που με όρισε σαν wrestling fan απλά.



Morrison θα σε μαλώσω smiley.gif δεν έχεις δει στην προηγούμενη σελίδα το λινκ με το αφιέρωμα μου και ο αγώνας Hogan vs Warrior είναι πρώτος
morrison
Ουπς..τώρα το είδα... smile.gif

Μπράβο που έβαλες το Edge&Christian vs. Dudleys vs.Hardys όπως και το Razor Ramon vs.HBK.

Γενικά μέχρι το 6 συμφωνώ απόλυτα...
mixalisgate7
QUOTE(morrison @ Apr 5 2013, 12:31 ) *
Ουπς..τώρα το είδα... smile.gif

Μπράβο που έβαλες το Edge&Christian vs. Dudleys vs.Hardys όπως και το Razor Ramon vs.HBK.

Γενικά μέχρι το 6 συμφωνώ απόλυτα...


Δεν μπορούσα να τα αφήσω απ΄έξω ήταν ματσάρες.Ένα άλλο ματς που άφησα εκτός επειδή ήθελα να φτιάξω δεκάδα ήταν το Chris Benoit vs Triple H vs Shawn Michaels Wrestlemania 20
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 5 2013, 00:35 ) *
Η πρώτη Wrestlemania με την ζώνη να έχει το όνομα WWE Championship.Αν δεν είναι σωστή απάντηση ας το πάρει το ποτάμι


Ας μην το παρει ακομα, θα δωσω το hint που υποσχεθηκα πρωτα.

QUOTE(giorgos14 @ Apr 5 2013, 00:25 ) *
ας πουμε την 20 τοτε...


Ωραια λοιπον. Θα σου πω οτι το main event της WM20 ηταν Chris Benoit vs Paul Levesque vs Michael Hickenbottom...

QUOTE(morrison @ Apr 5 2013, 12:31 ) *
Ουπς..τώρα το είδα... smile.gif

Μπράβο που έβαλες το Edge&Christian vs. Dudleys vs.Hardys όπως και το Razor Ramon vs.HBK.

Γενικά μέχρι το 6 συμφωνώ απόλυτα...


QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 5 2013, 12:35 ) *
Δεν μπορούσα να τα αφήσω απ΄έξω ήταν ματσάρες.Ένα άλλο ματς που άφησα εκτός επειδή ήθελα να φτιάξω δεκάδα ήταν το Chris Benoit vs Triple H vs Shawn Michaels Wrestlemania 20



Κι εγω κατα πασα πιθανοτητα θα τα βαλω αυτα. Ειδικα το tag team triple threat ειναι 100% μεσα, οπως και το ματς του Benoit.
giorgos14
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 5 2013, 14:18 ) *
Ας μην το παρει ακομα, θα δωσω το hint που υποσχεθηκα πρωτα.



Ωραια λοιπον. Θα σου πω οτι το main event της WM20 ηταν Chris Benoit vs Paul Levesque vs Michael Hickenbottom...


πολυ μας παιδευεις.Αυτο που μπορω να καταλαβω ειναι οτι ισως ηταν το 1ο ματς τιτλου που και οι 2 αθλητες ειχαν τα πραγματικα τους ονοματα
mixalisgate7
QUOTE(giorgos14 @ Apr 5 2013, 17:07 ) *
πολυ μας παιδευεις.Αυτο που μπορω να καταλαβω ειναι οτι ισως ηταν το 1ο ματς τιτλου που και οι 2 αθλητες ειχαν τα πραγματικα τους ονοματα


Συμφωνώ με τον giorgos14
T.W.Is.M.
QUOTE(giorgos14 @ Apr 5 2013, 17:07 ) *
πολυ μας παιδευεις.Αυτο που μπορω να καταλαβω ειναι οτι ισως ηταν το 1ο ματς τιτλου που και οι 2 αθλητες ειχαν τα πραγματικα τους ονοματα



QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 5 2013, 18:04 ) *
Συμφωνώ με τον giorgos14



Εδω δεν μπορω να το κρατησω αλλο. Αυτη ειναι η σχεδον σωστη απαντηση.
Ηταν το πρωτο main event μιας Wrestlemania που ολοι οι συμμετεχοντες επαιζαν με το πραγματικο τους ονομα. Ζητουσα το "main event" στην απαντηση και γι αυτο το ανεφερα οταν εβαλα το κουιζ. Κι αυτο που ειπατε οντως ειναι σωστο ομως. Τα ματς τιτλου(WWE Championship) που δεν ηταν main event μεχρι τοτε ηταν Macho Man vs Ric Flair(WM8), Yokozuna vs Lex Luger(WM10), Shawn Michaels vs Diesel(WM11) και Triple H vs Booker T(WM19), οπου και σ αυτα κανενας τους δε χρησιμοποιουσε το πραγματικο του ονομα. Επισης ιδιαιτερη περιπτωση ηταν η WM9, που το main event ηταν Bret Hart vs Yokozuna για τον τιτλο, αλλα αμεσως μετα εγινε και αλλο ματς τιτλου Yokozuna vs Hulk Hοgan. Και παλι ομως σε κανενα απ τα δυο δε χρησιμοποιηθηκαν 2 πραγματικα ονοματα.
Αλλη ερωτηση(την απαντηση σ αυτη δεν την ξερω ακομα, θα την ψαξω κι εγω 69.gif ):
Ποιος εχει τις περισσοτερες ηττες στην ιστορια της Wrestlemania?
captain charisma
big show??
mixalisgate7
Ο Triple H με 9 ήττες
mixalisgate7
Έχω και εγώ ένα κουίζ,τι κοινό έχουν ο Brock Lesnar και ο Kurt Angle;
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 5 2013, 21:35 ) *
Έχω και εγώ ένα κουίζ,τι κοινό έχουν ο Brock Lesnar και ο Kurt Angle;


Σχετικα με τη Wrestlemania παντα?

Θα προσθεσω κατι ακομα, αφου βλεπω οτι εχουμε αυξημενα ποστ τις τελευταιες μερες. Το ματς εκεινο που εκλεψε την παρασταση στις τελευταιες 10 Wrestlemania χωρις να ειναι main event, αλλα ηταν ισαξιο ή και καλυτερο. Μπορει να εχω βαλει και σημαντικα ματς, ακομα και ματς τιτλου, αλλα οχι main event.

Wrestlemania 19
Shawn Michaels vs Chris Jericho
Σε ενα σοου με μια απ τις πιο δυνατες καρτες που εχω δει νομιζω οτι το ματς αυτο ξεχωρισε χωρις να ειναι το πιο διαφημισμενο. Οι δυο αντιπαλοι ομως ηταν εγγυηση καλου θεαματος σε ολη την καριερα τους.
Wrestlemania 20
Eddie Guerrero vs Kurt Angle
Ηταν ματς τιτλου, ηταν απο τα πιο σημαντικα της καρτας, δεν ηταν καλυτερο απο το main event, αλλα για το τελευταιο "φταιει" το πολυ καλο triple threat που εγινε μετα. Ευρηματικο τελος, που επιβεβαιωσε την catchphrase του Eddie "I lie, I cheat, I steal".
Wrestlemania 21
Kurt Angle vs Shawn Michaels
Ανετα το καλυτερο ματς της βραδιας. Δυο απο τους καλυτερους wrestler ολων των εποχων που επανελαβαν την παρασταση τους λιγους μηνες μετα στο Summerslam.
Wrestlemania 22
Edge vs Mick Foley
Το γεγονος οτι ηταν Hardcore Match με την παρουσια του Foley υποσχοταν πολλα και δημιουργουσε προσδοκιες. Ολες ομως επαληθευτηκαν.
Wrestlemania 23
Undertaker vs Batista
Δεν επιλεχτηκε για main event, ισως να φοβιζε καποιους η παρουσια του οχι και τοσο ευκινητου Batista, αλλα το αποτελεσμα που βγηκε ηταν πολυ καλο και κατα τη γνωμη μου καλυτερο απο το main event, παρα την παρουσια του ΗΒΚ σε αυτο.
Wrestlemania 24
Shawn Michaels vs Ric Flair
Ο τελευταιος αγωνας του Flair στο WWE ηταν και ενας απο τους καλυτερους. Βεβαια για να βγαλεις ενα μεγαλο ματς στα 59 χρειαζεσαι και τον καταλληλο αντιπαλο και ποιος θα ηταν πιο καταλληλος απο το Shawn Michaels?
Wrestlemania 25
Undertaker vs Shawn Michaels
Ξερω οτι ηταν διαφημισμενο ματς και θα μπορουσε να ειναι main event. Αλλα ειναι κατα τη γνωμη ολων νομιζω ενα απο τα καλυτερα ματς ολων των Wrestlemania, οποτε πως θα μπορουσα να επιλεξω κατι αλλο?
Wrestlemania 26
CM Punk vs Rey Mysterio
Ενα ματς με γρηγορο ρυθμο στο ξεκινημα μιας απο τις καλες ιστοριες της χρονιας. Υπηρχαν βεβαια κι αλλα καλα ματς σε εκεινη την καρτα, αλλα το προτιμησα γιατι ειχε λιγοτερη προβολη.
Wrestlemania 27
Rey Mysterio vs Cody Rhodes
Στη χειροτερη Wrestlemania των τελευταιων ετων αυτο ηταν ενα απο τα ματς-οαση. Δεν ηταν της ποιοτητας του προηγουμενου ματς(μολις τα ειδα το ενα μετα το αλλο), αλλα η ιδια σχεση ισχυει και για τα αντιστοιχα PPV. Το προτιμησα απο το Undertaker vs Triple H και λογω της διαφορας στην προβολη, αλλα και γιατι το επομενο ματς της λιστας ειναι...
Wrestlemania 28
Undertaker vs Triple H
Νομιζω οτι αυτο το ματς ξεπερασε το αντιστοιχο της προηγουμενης χρονιας. Νομιζω οτι ηταν το καλυτερο ματς της περσινης (καλης) Wrestlemania, γιατι ειχε τα παντα. Μεσα στο Hell in a Cell ειχε σεναριο, διαρκεια, 3 πολυ μεγαλα ονοματα(μαζι με το διαιτητη ΗΒΚ), ατμοσφαιρα και αν το δει καποιος που εχει χασει την επαφη με το wrestling τα τελευταια χρονια, θα καταλαβει οτι προκειται για ενα σημαντικο ματς.

Οσο για φετος? Δεν ξερω σε ποιους θα πονταρα οτι θα μας εκπληξουν ευχαριστα ή θα επιβεβαιωσουν τις υψηλες προσδοκιες. Ισως να ειναι ο del Rio με το Swagger, ισως η Team Hell No με το Ziggler και τον Big E(αν ηταν Daniel Bryan vs Dolph Ziggler, θα εβαζα το ματς στη λιστα χωρις καν να εχει γινει!), ισως καποιος αλλος να ερθει απο το πουθενα. Αν παντως καταφερει να προστεθει στη λιστα παλι ο Undertaker, τοτε κατι δεν κανουν καλα εκει στο WWE οι νεοτεροι...
mixalisgate7
Ναι
mixalisgate7
Προβλέψεις WrestleMania 29

WWE Title Match
John Cena vs. The Rock
ΝΙΚΗΤΗΣ The Rock

World Heavyweight Title Match
Jack Swagger vs. Alberto Del Rio
ΝΙΚΗΤΗΣ Alberto Del Rio

WWE Tag Team Title Match
Dolph Ziggler and Big E Langston vs. Kane and Daniel Bryan
ΝΙΚΗΤΕΣ Kane and Daniel Bryan

No Holds Barred Match with Triple H's Career On The Line
Brock Lesnar vs. Triple H
Shawn Michaels will be in Triple H's corner
ΝΙΚΗΤΗΣ Triple H

CM Punk vs. The Undertaker
ΝΙΚΗΤΗΣ The Undertaker

Sheamus, Big Show and Randy Orton vs. Seth Rollins, Dean Ambrose and Roman Reigns
ΝΙΚΗΤΕΣ Seth Rollins, Dean Ambrose and Roman Reigns

Ryback vs. Mark Henry
ΝΙΚΗΤΗΣ Ryback

Fandango vs. Chris Jericho
ΝΙΚΗΤΗΣ Fandango

Brodus Clay, Tensai, Cameron and Naomi vs. Cody Rhodes, Damien Sandow and The Bella Twins
ΝΙΚΗΤΕΣ Cody Rhodes, Damien Sandow and The Bella Twins

Pre-show WWE Intercontinental Title Match
The Miz vs. Wade Barrett
ΝΙΚΗΤΗΣ The Miz
T.W.Is.M.
Αν και συνηθως ειμαι ο πρωτος που θα κανω προβλεψεις, στη Wrestlemania δεν εχω αυτο το προνομιο.Θα προσπαθησω να ειμαι συντομος ομως.

WWE Title Match
John Cena vs. The Rock
Απ την αρχη ειχαμε φαβορι και ηταν ο Cena. Ξερουμε οτι ο Rock θα φυγει μετα τη Wrestlemania για να γυρισει την επομενη ταινια του και γι αυτο δεν μπορει να παραμεινει πρωταθλητης. Θα μπορουσε ομως να κερδισει και να μας εκπληξει ολους χανοντας τον τιτλο ακομα και την επομενη μερα στο RAW. Νομιζω ομως οτι ολη η ιστορια εγινε για να παρει τη νικη στη Wrestlemania ο Cena και οχι για τον τιτλο. Αρα νικητης ο John Cena.

World Heavyweight Title Match
Jack Swagger vs. Alberto Del Rio
Οταν ξεκινησε η ιστορια ο Swagger εμοιαζε φαβορι. Μετα ηρθε η μαριχουανα, η συλληψη και το δικαστηριο. Μαλιστα η δικη ειναι 2 μερες μετα τη Wrestlemania. Ποσο πιθανο ειναι λοιπον να παει ο World Heavyweight Champion κατηγορουμενος σε δικη? Θα ελεγα καθολου. Ισα ισα που αυτο μπορει να του στοιχισει και μελλοντικα. Αυτο δεν τον αποκλειει απο τη διεκδικηση της νικης ομως. Απλα θα πρεπει μετα το ματς να εμφανιστει απο το πουθενα ο Dolph Ziggler με το ΜΙΤΒ και να του παρει τον τιτλο. Δεν πιστευω ομως οτι το θυμα του Dolph θα ειναι ο Swagger. Νικητη βλεπω τον Alberto del Rio και οσο για το cash in, το δοκιμασα να το προβλεψω αλλες φορες και δε βγηκε, τωρα λοιπον δε θα το κανω. Αφου δεν εχει γινει ως τωρα, εγω θα το αφηνα για την τελευταια στιγμη.

WWE Tag Team Title Match
Dolph Ziggler and Big E Langston vs. Team Hell No
Απο οσους συμμετεχουν σε αυτο το ματς ο Ziggler ειναι ο αταιριαστος της ιστοριας. Η βαλιτσα του ΜΙΤΒ που κατεχει τον στελνει στα σεναρια του World Championship και εδω μοιαζει να γεμιζει το χρονο του και την καρτα για το Βινς. Νικη της Team Hell No λοιπον.

No Holds Barred Match with Triple H's Career On The Line
Brock Lesnar vs. Triple H
Shawn Michaels will be in Triple H's corner
Ομολογω οτι αυτο το ματς με εχει προβληματισει περισσοτερο απ οτι πρεπει. Η λογικη λεει νικη του Triple H. Πρεπει αλλωστε να παρει και ρεβανς για το Summerslam. Απ την αλλη υπαρχει ο ορος της αποσυρσης. Κι αν ο Triple H αποφασισε να μην ξαναπαιξει ποτε και να αφιερωθει αποκλειστικα στο διοικητικο του ρολο? 3,5 χρονια πριν πιστευα οτι ο Shawn Michaels θα αποσυροταν στη Wrestlemania 26 και γι αυτο περιμενα να αντιμετωπισει τον Triple H στο τελευταιο του ματς. Τελικα επεσα μεσα στο δυσκολο(αποσυρση), αλλα οχι στο ευκολο(αντιπαλος). Με την ιδια λογικη λοιπον, κι ο Triple H στο τελευταιο του ματς ειναι λογικο να αντιμετωπισει τον ΗΒΚ. Κι αν εχει αποφασισει αλλιως? Επειδη καπου πρεπει να γινει και η εκπληξη, θα προβλεψω νικη του Brock Lesnar.

CM Punk vs. The Undertaker
Χωρις πολλα πολλα λογια...

Αν επαιζαν χαρτια, αυτο θα ηταν το φυλλο του CM Punk και θα μπορουσε να κερδισει. Επειδη ομως παιζουν wrestling, αυτο ειναι απλα το νουμερο του στη λιστα των θυματων.21-0 και η καταμετρηση συνεχιζεται...


Sheamus, Big Show and Randy Orton vs. The Shield
Εχει κυκλοφορησει αρκετα η φημη για heel turn καποιου απ την τριαδα των βετερανων. Αλλοι λενε για τον Orton, αλλοι για τον Big Show, κανενας δεν πρεπει να εχει πει για το Sheamus. Δε βρισκω λογικη γι αυτο, αλλα δεν ειναι λογικα ολα οσα συμβαινουν στο WWE. Κι εγω εκει κλινω, οτι θα υπαρξει μια προδοσια και η Shield θα παρει τη νικη, αλλα δεν ξερω ποιος θα ειναι ο προδοτης. Θα προτιμουσα να ειναι ο Orton, γιατι του παει περισσοτερο ο ρολος του heel, εχει 3 χρονια ηδη ως face και θα ανανεωσει καπως τα ματς που θα δουμε τους επομενους μηνες. Αν μαλιστα αποκαλυφθει οτι αυτος ηταν εξ αρχης πισω απο τη Shield, θα αποκτησει καποιο νοημα το σεναριο με την παρουσια της, γιατι ως τωρα ειναι απλα 3 πρωτοεμφανιζομενοι που επιτιθονται σε ανυποψιαστους faces 3 εναντιον 1. Δεν ειναι κοπια της Nexus, ειναι χειροτεροι...

Ryback vs. Mark Henry
Νομιζω οτι το ερωτημα δεν ειναι αν θα κερδισει ο Ryback, αλλα αν μπορει να σηκωσει το Mark Henry για το Shellshocked. Ολοι παντως βλεπουν Ryback, μεχρι και οι αποδοσεις στα στοιχηματα πεφτουν συνεχως, το ιδιο βλεπω κι εγω και επειδη εχει μαζεψει πολλες ηττες στα μεγαλα ματς ο Ryback, αν δεν κερδισει και αυριο, θα μπει στην κατηγορια εκεινων που φτανει στην πηγη και δεν πινουν νερο ποτε.

Fandango vs. Chris Jericho
Αυτο μου μοιαζει ανεκδοτο. Ενας οχι απλα rookie, αλλα καποιος που δεν εχει παιξει ουτε ενα ματς θα αντιμετωπισει στην Wrestlemania τον Chris Jericho και θεωρειται φαβορι να τον κερδισει κιολας! Αμφιβαλλω... Θα πονταρω σε νικη του Jericho και αν πεσω εξω, ελπιζω τουλαχιστον ο Fandango να κανει την καριερα του Alberto del Rio και οχι του Kizarny(και οι τρεις ειχαν βιντεο που τους προωθουσαν πριν εμφανιστουν, γι αυτο και ο παραλληλισμος).

Tons of Funk & The Funkadaktyls vs. Team Rhodes Scholars and The Bella Twins
Αδιαφορο ματς, νομιζω οτι θα παει και στο pre-show κιολας. Η ομαδα των Rhodes Scholars θα ταιριαζε καλυτερα να κερδισει σαν εξελιξη σεναριων, αλλα νομιζω οτι οι Tons of Funk θα ειναι τελικα οι νικητες. Τουλαχιστον εχει πιο πολυ χαβαλε η παρουσια τους.

Pre-show WWE Intercontinental Title Match
The Miz vs. Wade Barrett
Κι εδω δυσκολευομαι να βγαλω ακρη. Πιστευω οτι η ιστορια θα εχει και συνεχεια και ο Miz θα καταληξει με το Intercontinental Championship, αλλα οχι αυριο. Νομιζω οτι ο Barrett κερδιζει αυριο και οι διαφορες θα λυθουν αργοτερα.
HLR CENATION
Φιλε Παναγιωτη μου αρεσε πολυ η λιστα σου με τα ματς αλλα εχω μια διαφωνια για το ποια ειναι η χειροτερη ρεστλεμανια.

Κατα την γνωμη μου ειναι η ρεστλεμανια 25...Η 27 ειχε Ροκ ,ειχε Τριπλ H -Αντερτεικερ,ειχε Μυστηριο-Κοντι,ειχε Κοουλ-Λολερ που εβγαλε πολυ γελιο με στοουν κολντ διαιτητη,Ορτον -πανκ επισης.

Για τα γουστα μου παντα ετσι ηταν η 25 η χειροτερη ρεστλεμανια εβερ, για αλλους μπορει να ηταν η καλυτερη.
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 6 2013, 16:26 ) *
Αν και συνηθως ειμαι ο πρωτος που θα κανω προβλεψεις, στη Wrestlemania δεν εχω αυτο το προνομιο.Θα προσπαθησω να ειμαι συντομος ομως.

WWE Title Match
John Cena vs. The Rock
Απ την αρχη ειχαμε φαβορι και ηταν ο Cena. Ξερουμε οτι ο Rock θα φυγει μετα τη Wrestlemania για να γυρισει την επομενη ταινια του και γι αυτο δεν μπορει να παραμεινει πρωταθλητης. Θα μπορουσε ομως να κερδισει και να μας εκπληξει ολους χανοντας τον τιτλο ακομα και την επομενη μερα στο RAW. Νομιζω ομως οτι ολη η ιστορια εγινε για να παρει τη νικη στη Wrestlemania ο Cena και οχι για τον τιτλο. Αρα νικητης ο John Cena.

Sheamus, Big Show and Randy Orton vs. The Shield
Εχει κυκλοφορησει αρκετα η φημη για heel turn καποιου απ την τριαδα των βετερανων. Αλλοι λενε για τον Orton, αλλοι για τον Big Show, κανενας δεν πρεπει να εχει πει για το Sheamus. Δε βρισκω λογικη γι αυτο, αλλα δεν ειναι λογικα ολα οσα συμβαινουν στο WWE. Κι εγω εκει κλινω, οτι θα υπαρξει μια προδοσια και η Shield θα παρει τη νικη, αλλα δεν ξερω ποιος θα ειναι ο προδοτης. Θα προτιμουσα να ειναι ο Orton, γιατι του παει περισσοτερο ο ρολος του heel, εχει 3 χρονια ηδη ως face και θα ανανεωσει καπως τα ματς που θα δουμε τους επομενους μηνες. Αν μαλιστα αποκαλυφθει οτι αυτος ηταν εξ αρχης πισω απο τη Shield, θα αποκτησει καποιο νοημα το σεναριο με την παρουσια της, γιατι ως τωρα ειναι απλα 3 πρωτοεμφανιζομενοι που επιτιθονται σε ανυποψιαστους faces 3 εναντιον 1. Δεν ειναι κοπια της Nexus, ειναι χειροτεροι...


Δυο διορθώσεις TWISM α) ο Rock θα αγωνιστεί στο Extreme Rules και β) ο Big Show είναι heel απλά συμμάχησε με τους Sheamus & Orton για να αντιμετωπίσει την Shield
T.W.Is.M.
QUOTE(HLR CENATION @ Apr 6 2013, 16:34 ) *
Φιλε Παναγιωτη μου αρεσε πολυ η λιστα σου με τα ματς αλλα εχω μια διαφωνια για το ποια ειναι η χειροτερη ρεστλεμανια.

Κατα την γνωμη μου ειναι η ρεστλεμανια 25...Η 27 ειχε Ροκ ,ειχε Τριπλ H -Αντερτεικερ,ειχε Μυστηριο-Κοντι,ειχε Κοουλ-Λολερ που εβγαλε πολυ γελιο με στοουν κολντ διαιτητη,Ορτον -πανκ επισης.

Για τα γουστα μου παντα ετσι ηταν η 25 η χειροτερη ρεστλεμανια εβερ, για αλλους μπορει να ηταν η καλυτερη.


Θα σου πω γιατι τη θεωρω τη χειροτερη των τελευταιων ετων. Ο Rock ηταν μεν εκει, αλλα σε εναν αχαρο ρολο(που προσωπικα δε μου αρεσε τοσο), το Triple H vs Undertaker ηταν μεγαλο ματς, αλλα μονοπλευρο και ενα χρονο μετα εδωσαν ενα, κατα τη γνωμη μου παντα, καλυτερο, το Lawler vs Cole ηταν παρωδια που δεν ειχε θεση στη Wrestlemania, το Mysterio vs Cody ηταν ενα ωραιο ματς, αλλα οπως εγραψα και χτες, οταν ειδα αμεσως μετα το Mysterio vs Punk ενα χρονο πριν, δεν ειχαν καμια σχεση, ειχε στο ανοιγμα ματς για το Wοrld Championship, πραγμα που του αφαιρεσε απο τη σημασια και απο την προσοχη που επρεπε να εχει, ειχε ενα κακο main event, που προσπαθησε να το σωσει η παρουσια του Rock και ειχε πολυ χρονο αφιερωμενο σε αλλα πραγματα πλην wrestling. Ουτε η 25 ηταν ιδιαιτερα καλη, αλλα εκτος απο το μεγαλο ματς Undertaker vs Shawn Michaels ειχε ΜΙΤΒ, ειχε το ματς των αφων Hardy, ειχε ματς τιτλου καλυτερα απο το Cena vs Miz και τοποθετημενα σωστα στο τελος της καρτας.

QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 6 2013, 17:14 ) *
Δυο διορθώσεις TWISM α) ο Rock θα αγωνιστεί στο Extreme Rules και β) ο Big Show είναι heel απλά συμμάχησε με τους Sheamus & Orton για να αντιμετωπίσει την Shield


Το α) δε μου αλλαζει αποψη για το main event και ο λογος ειναι οτι πιστευω οτι ολη η ιστορια γινεται για να παρει τη νικη στη Wrestlemania ο Cena. Στο β) εχεις δικιο, δεν τον εχουμε δει να αλλαζει χαρακτηρα τοσο, ωστε να θεωρηθει face. Τιποτα ομως δεν αποκλειει να στραφει εναντιον της ομαδας του.
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 6 2013, 18:28 ) *
Το α) δε μου αλλαζει αποψη για το main event και ο λογος ειναι οτι πιστευω οτι ολη η ιστορια γινεται για να παρει τη νικη στη Wrestlemania ο Cena. Στο β) εχεις δικιο, δεν τον εχουμε δει να αλλαζει χαρακτηρα τοσο, ωστε να θεωρηθει face. Τιποτα ομως δεν αποκλειει να στραφει εναντιον της ομαδας του.


Οι διορθώσεις έγιναν με σκοπό να έχουμε σωστά δεδομένα και όχι να σου άλλαξω το σκεπτικό
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.