Help - Search - Members - Calendar
Full Version: wwe
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 5 2016, 00:56 ) *
Διόρθωσε το λάθος στο copy-paste tongue.gif Οι Bray Wyatt και Luke Harper έπρεπε να είναι πάνω.


ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ έλιωσα. Η αλήθεια είναι πως ναι ο Bray είναι μετριοκαλός και έπρεπε να τον βάλω πιο πάνω, ο Harper είναι σίγουρα καλύτερος από αυτό που έχουμε δει.
Raw μετά τη WM μέτριο με μετριότατο κοινό, κρίμα που έχασα μάθημα για να το δω, χαμένος χρόνος. Για αυτό και το Raw που υποτίθεται θα γύριζε ο Punk έχασα και το μετάνιωσα οικτρά και τις 2.
nikolas12
Τεράστια έκπληξη η νίκη του NXT championship από το Samoa Joe σε house show. Πυροδοτεί τις φήμες για την εμφάνιση του Bullet Club στο Payback. Υπάρχουν βέβαια και άπειρα ερωτήματα. Θα είναι 4, δηλαδή Styles, Balor, Anderson, Gallows ή ο Styles δε θα είναι; Ο Balor έχει χτίσει όλη του την καριέρα σαν face, θα γίνει heel; Anderson & Gallows δείχνουν heels, Styles και Balor είναι 2 τεράστιοι face. Και άλλες απορίες έχω, αλλά καλύτερα να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.
Το καλύτερο σενάριο θα ήταν οι Balor, Anderson, Gallows να βοηθήσουν τον Styles να πάρει το πρωτάθλημα και να κάνει heel turn κυριαρχώντας για καιρό.
Βασικά όχι το καλύτερο θα ήταν κανένας να μην έχει το πρωτάθλημα (δεν ξέρω πως, ας το δώσουν σε κάποιον άλλο σε 1-2 μήνες που ο Reigns θα φτάνει κοντά, αλλά θα χάνει λόγω παρεμβάσεων) και ο Reigns εκνευρισμένος με το Bullet Club που του έκλεψε το πρωτάθλημα και του στερεί ευκαιρίες καλεί τον Dean Ambrose και τον Seth Rollins, προκειμένου σαν Shield να τους βάλουν στη θέση τους. Έτσι και ο Reigns θα γίνει πιο συμπαθής και μία κόντρα Bullet Club-Shield είναι μούρλια για Summerslam. Παρά ταύτα, η Shield είναι διαλυμένη ούτε 2 χρόνια. Ίσως σε 1-2 χρόνια δούμε αυτήν την κόντρα.
Μέχρι τώρα, το πιθανότερο σενάριο για μένα είναι νίκη του Reigns με spear και συνέχεια του βαρετού reign μέχρι το Summerslam που ίσως έχει κόντρα με Cena για το ποιος είναι ο πιο over 9000. Εκτός αν έρθει ο Seth να μας σώσει tongue.gif
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Apr 23 2016, 03:41 ) *
Έτσι και ο Reigns θα γίνει πιο συμπαθής και μία κόντρα Bullet Club-Shield είναι μούρλια για Summerslam.


Και εγώ έχω σκεφτεί αυτή την κόντρα αλλά στους πρώτους πρόσθεσα τον Nakamura ενώ στην Shield θα μπουν για το ματς οι Usos. 5 on 5 Elimination Tag Team Match. Θα είναι η ματσάρα της χρονιάς. Αλλά φυσικά δεν θα το κάνει ο γεροVince tongue.gif
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Apr 23 2016, 11:04 ) *
Και εγώ έχω σκεφτεί αυτή την κόντρα αλλά στους πρώτους πρόσθεσα τον Nakamura ενώ στην Shield θα μπουν για το ματς οι Usos. 5 on 5 Elimination Tag Team Match. Θα είναι η ματσάρα της χρονιάς. Αλλά φυσικά δεν θα το κάνει ο γεροVince tongue.gif


Πωπω τέλειο θα ήταν αυτό. Πρώτον δεν είμαστε σε ιαπωνικό promotion, ώστε στο Bullet Club να είναι μόνο ξένοι, οπότε ο Nakamura είναι ταμάμ tongue.gif Δεύτερον θα γίνει σίγουρα ματσάρα, γιατί όλοι του Bullet Club θα έχουν την πρώτη τους τεράστια κόντρα στο WWE, οι Usos θα έχουν λόγο ύπαρξης, καθώς η tag team division έχει φρέσκα πρόσωπα και ο Reigns θα γίνει πάλι αγαπητός, ο Rollins θα έχει μία δυνατή κόντρα στην επανένταξή του στο ρόστερ και ο Ambrose θα πάρει εκ νέου κατεύθυνση. Οι πάντες βολεύονται και κερδίζουν.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι στις άλλες κόντρες της και χαρακτηριστικότερα με Evolution, η Shield ήταν ανερχόμενο stable και κέρδιζε για να ανέβουν τα μέλη του. Τώρα το Bullet Club είναι ανερχόμενο και η Shield δεν είναι βετεράνοι, ούτε υπάρχουν καιρό σαν stable, θα είναι επανένωση που ο κόσμος θέλει να δει. Το καλύτερο θα ήταν οι μοιρασμένες νίκες.
Θα μου άρεσε και ένα 4 on 4 όπου η Shield θα συνεργαστεί με Nakamura εναντίον Balor, Styles, Anderson, Gallows. Ό,τι και να γίνει θα είναι μεγάλες ματσάρες, πρώτη φορά μετά από καιρό που η υποψία μίας κόντρας μου δίνει τόση ελπίδα για το που πάει το WWE (μετά βλέπω τους πρωταθλητές στο midcard και ξαναηρεμώ tongue.gif )
nikolas12
Λόγω τριημέρου δύσκολα θα βρω Ίντερνετ, οπότε για το Payback έπαιξα τα εξής:

Νίκη Reigns, γιατί σιγά μη βάλουν τον Styles, συν ότι υποψιάζομαι ότι πάμε για Balor Club με Balor-Anderson-Gallows, νίκη Miz για να έχει πιο μεγάλο reign, καθώς το IC αλλάζει συνέχεια κατόχους, μακάρι να κέρδιζε ο Cesaro. Νίκη Ambrose έπαιξα, αλλά θεωρώ πολύ πιθανή τη νίκη Jericho, αφού ο Ambrose δείχνει σεναριακά αποπροσανατολισμένος, ενώ ο Chris παίρνει ακόμα μεγάλες νίκες π.χ. WM. Στην αιώνια κόντρα, είπα νικητή τον KO, αφού ο Zayn είναι ακόμα άγουρος στο ρόστερ και τον Owens τον ξέρουν καλύτερα. Η Charlotte σίγουρα θα διατηρήσει στη βαρετή κόντρα 2 παλαιστριών με πολύ καλή χημεία (τελειώνετε, θέλουμε Banks ή Lynch). Στο tag team έπαιξα Vaudevillains, γιατί είναι heels και έχουμε face πρωταθλητές συν ότι διάβασα ότι οι Enzo & Cass θα χάσουν με παρέμβαση των Dudleyz για να πάνε σε κόντρα οι 2 ομάδες (Boooooring θέλω Enzo & Cass πρωταθλητές εδώ και τώρα!). Ο Corbin σίγουρα θα πάρει νίκη απέναντι στον jobber πολυτελείας πλέον, Ziggler, ενώ τέλος δεν περίμενα ότι ο Kalisto θα έχει χειρότερο reign από Del Rio, αλλά έγινε. Τόλμησα να πω Ryback, μπας και ανέβει ελάχιστα ο τίτλος, αλλά είδαμε και με το IC πέρυσι τι μπαρμπούτσαλα έγιναν. Επίσης ήμαρτον μην ξανακούσω τον γομαRusev για US champion, η πτώση του τίτλου σε αυτόν οφείλεται ως ένα βαθμό και το έσωσε ο Cena. Πλέον θέλει ή Cena ή Ziggler που έκανε εξαιρετική δουλειά με το IC ή νέο τύπου Zayn.
Άσχετο, αλλά εκπληκτική συσσώρευση ταλέντου στο NXT. Και μην ξαναδιαβάσω τις κατηγορίες "Το παλιό TNA ήταν χάλια και παίρνουν τους παλαιστές του, άρα το NXT θα γίνει χάλια". Στο ΤΝΑ δε μπορούν να γράψουν χαρακτήρες όπως στο ΝΧΤ. Κρίμα για αυτούς. Ας έρθει και ο Roode με τους Wolves να γίνει χαμός τώρα. (οι δεύτεροι του χρόνου που λήγει το συμβόλαιό τους, ο πρώτος εδώ και τώρα).
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Apr 29 2016, 03:14 ) *
Ας έρθει και ο Roode με τους Wolves να γίνει χαμός τώρα. (οι δεύτεροι του χρόνου που λήγει το συμβόλαιό τους, ο πρώτος εδώ και τώρα).


Δύσκολα αν εξακολουθεί να υφίσταται ο λόγος που δεν υπέγραψαν αρχικά με το WWE.
mixalisgate7
Προβλέψεις Payback

WWE World Heavyweight Title Match
Roman Reigns © vs. AJ Styles
ΝΙΚΗΤΗΣ Roman Reigns

WWE Intercontinental Title Match
The Miz © vs. Cesaro
ΝΙΚΗΤΗΣ The Miz

WWE Women's Title Match
Charlotte © (with Ric Flair) vs. Natalya (with Bret Hart)
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Charlotte

WWE Tag Team Tournament Match
Enzo Amore and Colin Cassady vs. The Vaudevillains
ΝΙΚΗΤΕΣ The Vaudevillains

Chris Jericho vs. Dean Ambrose
ΝΙΚΗΤΗΣ Dean Ambrose

Sami Zayn vs. Kevin Owens
ΝΙΚΗΤΗΣ Kevin Owens

Dolph Ziggler vs. Baron Corbin
ΝΙΚΗΤΗΣ Dolph Ziggler

United States Championship
Kalisto © vs. Ryback
ΝΙΚΗΤΗΣ Kalisto

Στα δυο τελευταία περιμένω να αλλάξουν οι αποδόσεις στο στόιχημα.
nikolas12
Αφού επιτέλους είμαι πίσω (με 1-2 spoilers δυστυχώς), ας γράψω τις εντυπώσεις από το Payback:

Πολύ κρίμα για τον τραυματισμό του Enzo. Τα άλλα δεν έχουν σημασία, αν το έβλεπα live θα ανησυχούσα για κάτι σοβαρότερο. Οι New Day πρέπει να υπερασπιστεί επιτέλους τους τίτλους της.
Ματσάρα το KO-Sami Zayn. Έχω την εντύπωση όμως ότι δε μας έχουν προσφέρει ακόμα όλα τα εκπληκτικά spots και τις φοβερές κινήσεις που μπορούν. Ωραίο το ότι δεν υπήρχε το κλασικό heel τελείωμα (low blow ή τύφλωση όσο δε βλέπει ο διαιτητής).
Καλό παλαιστικά το Miz-Cesaro, αλλά άθλιο booking. Ο Cesaro πήρε στις πλάτες του το ματς και το έκανε ματσάρα. Επίσης πόσα reactions πρέπει να πάρει για να κινηθεί ακόμα και για πιο ψηλά πρωταθλήματα και όχι να κάνει feud με τον Miz που απλά τις τρώει και κερδίζει με heel τακτικές μόνο;
Το promo του Jericho-Ambrose είναι θαυμάσιο. 2 από τους καλύτερους στο μικρόφωνο στην εταιρία. Ο ένας πρότυπο αντιήρωα στα βήματα του Punk με τρομερό charisma, o άλλος πρότυπο heel, από τον οποίο πρέπει να πάρουν μαθήματα όλοι οι εκκολαπτόμενοι heels της εταιρίας. Ο ΚΟ ήδη δείχνει να παίρνει πράγματα και μπράβο του. Το ματς ήταν αργό, αλλά καλό και μου άρεσαν τα mind games τύπου βρισίδια που ρίχνανε ο ένας στον άλλον. Προς το τέλος έφτιαξε πολύ, μπήκε σε πιο γρήγορο ρυθμό. Εξαιρετικά σημαντική και σωστή απόφαση η νίκη Ambrose.
Δεν τρελάθηκα με το Women's match. Το τέλος ήταν ό,τι να 'ναι και δίνει ελπίδες να συνεχίσει μία κόντρα χωρίς λόγο ύπαρξης. Βάλτε Banks ή Lynch πρωταθλήτρια να δούμε λίγο άσπρη μέρα, το feud Charlotte-Natalya δεν είναι αυτό που θέλουμε να δούμε τώρα.
Λάτρεψα τις κραυγές CM Punk με το που βγήκε ο Vince. Η απόφαση ηλίθια όμως και φάνηκε στο main event.
Το ματς δεν ήταν καλό στο main event. Κάποιοι άσχετοι το έβγαλαν 5 star κιόλας. Ο Roman δεν έκανε τίποτα, όλο το ματς το κουβάλησε μόνος του ο Styles. Έκανε τόσες κινήσεις, ο άλλος τις έτρωγε και έκανε 2 κινήσεις όλες κι όλες. Για τις 2-3 φορές που ξεκίνησε τι να πω; Απαράδεκτο απλά. Ο ρόλος του Reigns στο ματς ήταν όπως είναι ο ρόλος του με το πρωτάθλημα. Αδιάφορος, άνευρος, χωρίς πλαισίωση και εν τέλει το κλασικό: άφησε τον άλλο να βγάζει ματσάρα και ο ίδιος με 2 superman punches και 1 spear έβγαλε την υποχρέωση. Απαράδεκτο τέλος. Γενικά όμως καλό ppv, μεταβατικό.
mixalisgate7
Τίποτα το ιδιαίτερο το Payback. Αν δεν υπήρχαν οι ματσάρες Owens vs Zayn και Cesaro vs Miz θα ήταν ένα από τα χειρότερα pay per view του WWE. Εμένα μου άρεσε το booking του Intercontinental Match αρκεί στο Extreme Rules να δούμε Fatal 4 Way μεταξύ των Owens vs Zayn vs Cesaro vs Miz για τον τίτλο. Έχω ψηθεί από χθες αρκετά. Για γέλια και για κλάματα το τέλος του γυναικείου ματς. Μπαμ κάνει οτι ήταν απόφαση του Vince. Κρίμα γιατί ήταν καλός αγώνας. Βέβαια δεν έφτασε τα στάνταρ του αγώνα που είχαν δώσει πριν από μερικά χρόνια στο NXT. Και είχα χαρεί όταν είχα διαβάσει οτι οι HHH και Stephanie πλέον θα είναι υπέυθυνοι της Womans Division. Βαρετό το segment των McMahons. Άθλιο ήταν το main event, ήταν κακοστημένο. Δεν μπορείς να χαραμίζεις ένα world class pro wrestler σαν τον AJ Styles. Το ματς έπρεπε να είναι στην ίδια λογική με τα Seth Rollins vs Roman Reigns και Daniel Bryan vs Roman Reigns.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ May 2 2016, 20:53 ) *
Τίποτα το ιδιαίτερο το Payback. Αν δεν υπήρχαν οι ματσάρες Owens vs Zayn και Cesaro vs Miz θα ήταν ένα από τα χειρότερα pay per view του WWE. Εμένα μου άρεσε το booking του Intercontinental Match αρκεί στο Extreme Rules να δούμε Fatal 4 Way μεταξύ των Owens vs Zayn vs Cesaro vs Miz για τον τίτλο. Έχω ψηθεί από χθες αρκετά. Για γέλια και για κλάματα το τέλος του γυναικείου ματς. Μπαμ κάνει οτι ήταν απόφαση του Vince. Κρίμα γιατί ήταν καλός αγώνας. Βέβαια δεν έφτασε τα στάνταρ του αγώνα που είχαν δώσει πριν από μερικά χρόνια στο NXT. Και είχα χαρεί όταν είχα διαβάσει οτι οι HHH και Stephanie πλέον θα είναι υπέυθυνοι της Womans Division. Βαρετό το segment των McMahons. Άθλιο ήταν το main event, ήταν κακοστημένο. Δεν μπορείς να χαραμίζεις ένα world class pro wrestler σαν τον AJ Styles. Το ματς έπρεπε να είναι στην ίδια λογική με τα Seth Rollins vs Roman Reigns και Daniel Bryan vs Roman Reigns.


Απ' ότι διάβασα, πάμε για Fatal 4 way στο ER και ήδη το main event θα είναι ER match μεταξύ των Styles-Reigns. Μακάρι το τέλος να είναι καλύτερο με παρέμβαση Balor ή του Bullet Club. Το τέλος του γυναικείου είναι από τα τραγικότερα που έχουμε δει. Το πως ένας senior referee κάνει τέτοιο λάθος και γιατί, λογικά δε θα το μάθουμε ποτέ.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ May 2 2016, 21:01 ) *
Μακάρι το τέλος να είναι καλύτερο με παρέμβαση Balor ή του Bullet Club. Το τέλος του γυναικείου είναι από τα τραγικότερα που έχουμε δει. Το πως ένας senior referee κάνει τέτοιο λάθος και γιατί, λογικά δε θα το μάθουμε ποτέ.


Θα είναι καλύτερο ματς, αυτό είναι σίγουρο. Μπα δεν βλέπω ακόμη την δημιουργία του stable. Νομίζω οτι δεν είναι λάθος, θεωρώ και καλά οτι τον λάδωσε πριν τον αγώνα ο Ric.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ May 2 2016, 21:07 ) *
Θα είναι καλύτερο ματς, αυτό είναι σίγουρο. Μπα δεν βλέπω ακόμη την δημιουργία του stable. Νομίζω οτι δεν είναι λάθος, θεωρώ και καλά οτι τον λάδωσε πριν τον αγώνα ο Ric.


Ματσάρα προβλέπεται και πολύ απρόβλεπτο κιόλας. Το Bullet Club πιστεύω θα έρθει μέχρι το Summerslam. Για μένα θα ήταν ιδανική κόντρα για SS το Bullet Club-Shield. Πολύ δυνατή και ανεβάζει επίπεδο το ppv. Ας μας εξηγήσουν τι έγινε με τον Robinson, ειλικρινά δεν κατάλαβα. Ίσως σχετίζεται με Montreal Screwjob λόγω της παρουσίας του Bret Hart. Natalya screwed Natalya και τα σχετικά tongue.gif
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ May 3 2016, 00:26 ) *
Το Bullet Club πιστεύω θα έρθει μέχρι το Summerslam. Για μένα θα ήταν ιδανική κόντρα για SS το Bullet Club-Shield. Πολύ δυνατή και ανεβάζει επίπεδο το ppv. Ας μας εξηγήσουν τι έγινε με τον Robinson, ειλικρινά δεν κατάλαβα. Ίσως σχετίζεται με Montreal Screwjob λόγω της παρουσίας του Bret Hart. Natalya screwed Natalya και τα σχετικά tongue.gif


Και εγώ κάπου τότε το βλέπω. Δεν νομίζω να μας εξηγήσουν τι έγινε tongue.gif, είναι περιττό για εμένα, πιστεύω οτι θα προχωρήσουν το storyline του feud. Παίζει και αυτό.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ May 3 2016, 02:34 ) *
Και εγώ κάπου τότε το βλέπω. Δεν νομίζω να μας εξηγήσουν τι έγινε tongue.gif, είναι περιττό για εμένα, πιστεύω οτι θα προχωρήσουν το storyline του feud. Παίζει και αυτό.


Τι όνειρο έχουν δει και έχουν βάλει αυτές τις 2 στο title picture δεν έχω καταλάβει. Μία ματσάρα στο ΝΧΤ έκαναν, τέλος. Κάπου στα αποδυτήρια Banks, Lynch, Paige, Emma κάθονται...
nikolas12
Σκέφτομαι ότι μέσα σε ένα Raw είδαμε το ηλίθιο storyline με Goldust, R-Truth, Fandango, Tyler Breeze, τους Primo and Epico να ξαναδοκιμάζουν με νέο gimmick, ενώ είναι μία βαρετή tag team σε μία division με εξαιρετικές ομάδες (New Day, Anderson & Gallows, Usos, Dudleyz, Vaudevillains, Enzo & Cass σύντομα) και φυσικά το νέο gimmick του Darren Young με τον Bob Backlund σαν life coach.
Και μετά σκέφτομαι πως αυτή η εταιρία έχει δώσει push σε ό,τι βετεράνο, καμμένο ταλέντο ή ατάλαντο jobber υπάρχει και δεν είχε σχέδια για τον Damien Sandow και τον έδιωξε ή έχει στη γωνία τον Cody Rhodes να παίζει τον Stardust. Ναι, ο Sandow δεν έπρεπε να είναι main eventer και πήρε λάθος push το 2013, αλλά ειλικρινά πρόσφερε μακράν το περισσότερο γέλιο που έχω δει. Δεν υπήρξε ματς με τον Miz που να μην έκλαιγα. Και φυσικά, ο Cody δεν κατάλαβα πως από εκεί που έδειχνε ότι είχε τα πάντα για να πάει στο main event, ξαφνικά βρίσκεται με ένα πεθαμένο gimmick που απλά δεν τραβάει.
Α και όταν λέμε ότι ενδιαφερόμαστε για ένα main event με Divas, εννοούμε κυρίως Becky, Paige, Sasha, το storyline Natalya-Charlotte με έχει βοηθήσει κάμποσο στην αυπνία, αλλά σε τίποτα άλλο.
Κατά τ' άλλα πολύ βαρετά τα τελευταία επεισόδια, οι Bullet Club γενικά δε χρησιμοποιούνται σωστά. Κουράζει αυτό το 6 εναντίον 6. Επίσης μόλις στο τελευταίο Raw πριν το Extreme Rules, είδαμε τον Styles να ρίχνει λίγο ξύλο, δείγμα φυσικά ότι θα χάσει. Άντε μπας και ανέβουμε με το MITB.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ May 17 2016, 22:52 ) *
Επίσης μόλις στο τελευταίο Raw πριν το Extreme Rules, είδαμε τον Styles να ρίχνει λίγο ξύλο, δείγμα φυσικά ότι θα χάσει.


Γιατί περίμενες οτι θα κέρδιζε την ζώνη ο AJ Styles; laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ May 17 2016, 23:23 ) *
Γιατί περίμενες οτι θα κέρδιζε την ζώνη ο AJ Styles; laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif


Σε καμία περίπτωση, απλά είναι ντροπή που εκτός του ότι φαίνεται σαν step up για τον αταλαντοReigns, τόσο καιρό στα Raw, τρώει ξύλο με το τσουβάλι. Πλέον πρέπει ή ο ανεβασμένος Ambrose να την πάρει ή ο μεγάλος Seth, o Cena ας ανεβάσει τη US που έχει πάει στα τάρταρα.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ May 17 2016, 23:27 ) *
Πλέον πρέπει ή ο ανεβασμένος Ambrose να την πάρει ή ο μεγάλος Seth, o Cena ας ανεβάσει τη US που έχει πάει στα τάρταρα.


Δύσκολα για τους πρώην της Shield, ειδικά για τον Rollins που προέρχεται από μεγάλη αποχή.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ May 17 2016, 23:45 ) *
Δύσκολα για τους πρώην της Shield, ειδικά για τον Rollins που προέρχεται από μεγάλη αποχή.


Πιστεύω πως ο Rollins αν δείξει μέσα στον πρώτο μήνα ότι έχει επανέλθει, γιατί επανέρχεται από έναν πάρα πολύ δύσκολο τραυματισμό, θα μπει στο title picture. Έχει τον κόσμο σαν σύμμαχο που τον θέλει face και φυσικά όλο το storyline ότι δεν έχασε ποτέ τον τίτλο του κτλ. Ο Ambrose δε μπορεί να έχει συνέχεια ωραίες κόντρες είτε με Jericho είτε με όποιον κάτσει, χρειάζεται προσανατολισμό, να δουν που θέλουν να πάει.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ May 17 2016, 23:49 ) *
Πιστεύω πως ο Rollins αν δείξει μέσα στον πρώτο μήνα ότι έχει επανέλθει, γιατί επανέρχεται από έναν πάρα πολύ δύσκολο τραυματισμό, θα μπει στο title picture. Ο Ambrose δε μπορεί να έχει συνέχεια ωραίες κόντρες είτε με Jericho είτε με όποιον κάτσει, χρειάζεται προσανατολισμό, να δουν που θέλουν να πάει.


Εννοείται οτι θα αντιμετωπίσει τον Reigns για τον τίτλο. Αλλά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα αμφιβάλω αν θα πάρει πίσω το WWE World Heavyweight Championship. Για τον Ambrose προσωπικά θέλω να πάρει την βαλίτσα του MITB ως face και όταν κάνει cash in να γίνει heel. Θα είναι κλισέ το Brother vs Brother αλλά πιστεύω οτι θα είναι καλό.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ May 18 2016, 00:45 ) *
Εννοείται οτι θα αντιμετωπίσει τον Reigns για τον τίτλο. Αλλά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα αμφιβάλω αν θα πάρει πίσω το WWE World Heavyweight Championship. Για τον Ambrose προσωπικά θέλω να πάρει την βαλίτσα του MITB ως face και όταν κάνει cash in να γίνει heel. Θα είναι κλισέ το Brother vs Brother αλλά πιστεύω οτι θα είναι καλό.


Όχι ρε φίλε, είχα ακριβώς την ίδια ιδέα για Ambrose! Βασικά cash in σαν heel στον face Rollins και να δούμε μία ακόμα φοβερή κόντρα των 2, αυτή τη φορά με αντίθετους ρόλους. Και στο ρινγκ έχουν απίστευτη χημεία. Αν και κάτι μου λέει ότι φέτος η βαλίτσα θα πάει στον Kevin Owens.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ May 18 2016, 01:52 ) *
Αν και κάτι μου λέει ότι φέτος η βαλίτσα θα πάει στον Kevin Owens.


Heel για τρίτη χρονιά; Δεν λέει, πρέπει κάποιος face να την κερδίσει την βαλίτσα ώστε να μην έχουμε προβλέψιμα σενάρια σχετικά με την εξαργύρωση.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ May 18 2016, 12:44 ) *
Heel για τρίτη χρονιά; Δεν λέει, πρέπει κάποιος face να την κερδίσει την βαλίτσα ώστε να μην έχουμε προβλέψιμα σενάρια σχετικά με την εξαργύρωση.


Και εγώ θα ξενέρωνα με τρίτο σερί heel. In Ambrose we trust! Ή Cesaro. Απλά δεν ξέρω όπως πέρυσι μου είχε καθίσει ο Sheamus, φέτος είναι το ίδιο με Owens, αλλά είναι νωρίς ακόμα.
mixalisgate7
Προβλέψεις για το Extreme Rules 2016:

WWE World Heavyweight Championship
Extreme Rules Match

Roman Reigns © vs. AJ Styles
ΝΙΚΗΤΗΣ Roman Reigns

Submission Match for the WWE Women's Title
Ric Flair is banned from ringside
Charlotte © vs. Natalya
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Charlotte

WWE United States Title Match
Kalisto © vs. Rusev (w/Lana)
ΝΙΚΗΤΗΣ Rusev

WWE Tag Team Title Match
The New Day © vs. The Vaudevillains
ΝΙΚΗΤΕΣ The New Day

WWE Intercontinental Championship
The Miz © (w/ Maryse) vs. Kevin Owens vs. Cesaro vs. Sami Zayn
ΝΙΚΗΤΗΣ The Miz

Asylum Match
Dean Ambrose vs. Chris Jericho
ΝΙΚΗΤΗΣ Dean Ambrose

Texas Tornado Match
Usos vs. Karl Anderson & Luke Gallows
ΝΙΚΗΤΕΣ Karl Anderson & Luke Gallows

No DQ
Baron Corbin vs. Dolph Ziggler
ΝΙΚΗΤΗΣ Baron Corbin
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ May 23 2016, 01:15 ) *
Προβλέψεις για το Extreme Rules 2016:

WWE World Heavyweight Championship
Extreme Rules Match

Roman Reigns © vs. AJ Styles
ΝΙΚΗΤΗΣ Roman Reigns

Submission Match for the WWE Women's Title
Ric Flair is banned from ringside
Charlotte © vs. Natalya
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Charlotte

WWE United States Title Match
Kalisto © vs. Rusev (w/Lana)
ΝΙΚΗΤΗΣ Rusev

WWE Tag Team Title Match
The New Day © vs. The Vaudevillains
ΝΙΚΗΤΕΣ The New Day

WWE Intercontinental Championship
The Miz © (w/ Maryse) vs. Kevin Owens vs. Cesaro vs. Sami Zayn
ΝΙΚΗΤΗΣ The Miz

Asylum Match
Dean Ambrose vs. Chris Jericho
ΝΙΚΗΤΗΣ Dean Ambrose

Texas Tornado Match
Usos vs. Karl Anderson & Luke Gallows
ΝΙΚΗΤΕΣ Karl Anderson & Luke Gallows

No DQ
Baron Corbin vs. Dolph Ziggler
ΝΙΚΗΤΗΣ Baron Corbin


Στα ίδια και εγώ εκτός από Miz που για κάποιο λόγο έπαιξα KO. Έλεγα να σε ρωτήσω τι νομίζεις κι εσύ (για το fantasy tongue.gif ), αλλά είπα να βάλω όποιον θεωρώ πιθανό. Κατά τ' άλλα ακούστηκε ότι ίσως έχουμε επιστροφή Rollins σήμερα, προσωπικά δεν το βλέπω με τίποτα. Ιούνιο θα γυρίσει λογικά και με το καλό.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ May 23 2016, 01:49 ) *
Στα ίδια και εγώ εκτός από Miz που για κάποιο λόγο έπαιξα KO. Έλεγα να σε ρωτήσω τι νομίζεις κι εσύ (για το fantasy tongue.gif ), αλλά είπα να βάλω όποιον θεωρώ πιθανό. Κατά τ' άλλα ακούστηκε ότι ίσως έχουμε επιστροφή Rollins σήμερα, προσωπικά δεν το βλέπω με τίποτα. Ιούνιο θα γυρίσει λογικά και με το καλό.


Τα ίδια έβαλα στο fantasy. Σε λίγες μέρες έρχεται ο Ιούνης tongue.gif . Αν είναι να επιστρέψει πιστεύω οτι θα γίνει στο αυριανό Monday Night Raw για να ανέβουν τα νούμερας τηλεθέασης, τα οποία εδώ και περίπου ένα χρόνο είναι σε ελεύθερη πτώση.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ May 23 2016, 02:07 ) *
Τα ίδια έβαλα στο fantasy. Σε λίγες μέρες έρχεται ο Ιούνης tongue.gif . Αν είναι να επιστρέψει πιστεύω οτι θα γίνει στο αυριανό Monday Night Raw για να ανέβουν τα νούμερας τηλεθέασης, τα οποία εδώ και περίπου ένα χρόνο είναι σε ελεύθερη πτώση.


Δεν είναι όμως ακόμα Ιούνης tongue.gif Ίσως τον κρατήσουν σαν ένα καλό χαρτί κολλητά μετά από Cena που έρχεται 30 Μαίου, δηλαδή στο πρώτο Raw του Ιουνίου. Τώρα για τα νούμερα έχω μία πρόταση να κάνω, αλλά θα φανώ κακός tongue.gif
nikolas12
Δεν είδα live το χθεσινό Extreme Rules λόγω δουλειάς όλη τη νύχτα. Φυσικά μου spoilerιάσανε την τεράστια επιστροφή του μεγάλου Seth μέσω άρθρου στο fb.
Ωραίο και γρήγορο το πρώτο tag team match. Η ταύτιση των Usos με τον Reigns κάνει κακό στη δημοτικότητα τους, μέχρι κι εγώ που τους γουστάρω σαν tag team ήθελα Anderson & Gallows που είναι ομαδάρα και έχει μπλέξει σε μία κόντρα από την οποία δε βγαίνει τόσο κερδισμένη όσο οι υπόλοιποι.
Αδιάφορο το Rusev-Kalisto. Έχει πέσει πολύ η ζώνη και η επιστροφή ενός καταστροφικού Rusev με αφήνει αδιάφορο. Θέλει Cena ή Ziggler ή κάποιον εκ των Cesaro/Zayn να ανέβει η ζώνη. Με γομαRusev δεν πας πουθενά. Τουλάχιστον θα βλέπουμε πιο πολύ τη Lana, ε Μιχάλη; tongue.gif
Πολύ καλό το δεύτερο tag team match και αν και filler κόντρα, ήταν συμπαθής από 2 πολύ καλές ομάδες. Οι Vaudevillains είναι αρκετά καλή ομάδα, πολύ καλύτερη απ' όσο φαίνεται αρχικά λόγω gimmick.
Συγκλονιστική ματσάρα το Fatal 4 Way. ΜΑ-ΤΣΑ-ΡΑ. 4 παλαιστάρες τα έδωσαν όλα, ο καθένας ήξερε το ρόλο του και έπαιξε τέλεια, όλοι εξαιρετικοί σε αυτό που κάνουν και με τρομερή χημεία μεταξύ τους. Μακάρι ο Cesaro να το πάρει το πρωτάθλημα, αυτός βγαίνει πιο αδικημένος λόγω tap out. Ειλικρινά καταπληκτικό ματς!
Πάρα πολύ καλό και το Asylum Match. Είδαμε να χρησιμοποιούνται extreme αντικείμενα που δεν είχαμε ξαναδεί και που δε νομίζαμε να ξαναδούμε στην pg εποχή. Και οι 2 και ειδικά ο Ambrose είναι απίστευτα extreme παλαιστές και το έζησαν όπως έπρεπε. Επίσης ο κουβάς που τον κοροιδεύαμε σαν αντικείμενο, είχε μέσα μακράν τη μεγαλύτερη έκπληξη. Ήταν λίγο μεγάλο σε διάρκεια και γι' αυτό έκανε κάποια νεκρά διαστήματα, όπου και το κοινό δε βοηθούσε, αλλά το φοβερό τέλος απλά παραμέρισε τα όποια κακά. Γενικά αρκετά ακραίο το ματς όπως έπρεπε να είναι, η κόντρα καλογραμμένη και σωστή η δεύτερη νίκη Ambrose, χρειάζεται να μένει ψηλά, γιατί θα αξιοποιηθεί και σύντομα, ελπίζω σαν main eventer. Τώρα έχει το momentum πάντως.
Μετριότατο το γυναικείο ματς. Πάλι κακογραμμένο και με τέλος ηλίθιο. Η κόντρα αυτή δε δουλεύει με τίποτα στην οθόνη. Η επιμονή σε αυτήν απλά καταστρέφει ό,τι πήγε να χτίσει το WWE στη Wrestlemania. Κρίμα.
Σε κάποια φάση που ο Reigns με τον Styles περπατούσαν μέσα στο κοινό, χωρίς καν να δείχνουν να πονάνε ήθελα να πεταχτώ να τους πω "Για Λιανοκλάδι όλο ευθεία" tongue.gif Κατά τ' άλλα πάρα πολύ καλό main event. O Roman πάλι έφαγε ξύλο και γιούχα, αλλά με τον κουραστικό του τρόπο, κέρδισε. Το ματς γενικά όμως ήταν πολύ δυνατό με πολλές κινήσεις και κάποια πολύ ωραία spots. Μπράβο τους που δεν έδειξαν σαν να κάνουν αγγαρεία όπως στο Payback. Κρίμα για τον Styles να είναι απλά ένας contender για το WWE WHC. Το μόνο που με ξενέρωσε ήταν τα kick out στο Styles Clash. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να γκρινιάζω, ήταν φοβερό παλαιστικά main event.
Η επιστροφή του Rollinator ό,τι καλύτερο, αρκεί να πάρει τον τίτλο και να μην είναι filler αντίπαλος μέχρι το Summerslam. Θα ξενερώσει το σύμπαν. Το παιδί είναι απίστευτο, το μόνο που έχει αλλάξει μετά τον τραυματισμό του είναι ότι δεν έχει ανταύγεια, είναι παλαιστάρα και τον θέλουμε πάλι πρωταθλητή.
Γενικά ήταν πολύ καλό ppv, είχε 3 ματσάρες, κάποια αρκετά καλά ματς και ένα απογοήτευση. Θα του έβαζα άνετα 8,5/10.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ May 23 2016, 14:15 ) *
Η επιστροφή του Rollinator ό,τι καλύτερο, αρκεί να πάρει τον τίτλο και να μην είναι filler αντίπαλος μέχρι το Summerslam.


Κουνήσου από την θέση σου tongue.gif Δεν θέλω να γίνει πρωταθλητής ξανά γιατί είναι βαρετός σε επίπεδο promo. Έχουμε ήδη την New Day γι'αυτό τον λόγο. Θα ήθελα rematch για το Fatal 4 Way αλλά δεν το βλέπω να γίνεται. Για την Lana έχω να προτείνω στον σκηνοθέτη κατά την διάρκεια των αγώνων του Rusev να δίνουν περισσότερα πλάνα της tongue.gif Το pay per view ήταν καλύτερο από οτι το περίμενα. Ελπίζω να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός της Sasha ώστε να πάρει τον τίτλο γιατί την Charlotte την έχουν καταντήσει χάλι μαύρο.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ May 23 2016, 18:58 ) *
Κουνήσου από την θέση σου tongue.gif Δεν θέλω να γίνει πρωταθλητής ξανά γιατί είναι βαρετός σε επίπεδο promo. Έχουμε ήδη την New Day γι'αυτό τον λόγο. Θα ήθελα rematch για το Fatal 4 Way αλλά δεν το βλέπω να γίνεται. Για την Lana έχω να προτείνω στον σκηνοθέτη κατά την διάρκεια των αγώνων του Rusev να δίνουν περισσότερα πλάνα της tongue.gif Το pay per view ήταν καλύτερο από οτι το περίμενα. Ελπίζω να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός της Sasha ώστε να πάρει τον τίτλο γιατί την Charlotte την έχουν καταντήσει χάλι μαύρο.


Εμένα μου αρέσουν πολύ τα promo του Rollins. Μέχρι και αυτό το γελάκι που κάνει λόγω αμηχανίας-απειρίας, βγαίνει υπέρ του. Και με τη New Day διασκεδάζω πολύ. Ανώμαλος είμαι, δεν ξέρω tongue.gif Το κακό με τη θητεία του Rollins ήταν ότι από ένα σημείο και μετά, βασικά μετά τους Ambrose-Cena έκανε μέτριες κόντρες με Sting-Kane χωρίς ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης και τον έριξε. Τότε ίσως έπρεπε να πάρει άλλος τη ζώνη (βασικά έπρεπε να την είχε πάρει ο Ambrose στο MITB, να πάθαινα εγκεφαλικά tongue.gif ) Για μένα και στο mic και σε θέμα ring skills είναι κλάσεις ανώτερος του Boreman (με έχει επηρεάσει το καμμένο το IWC tongue.gif ).
Κατά τ' άλλα συμφωνώ. To Fatal 4 Way ήταν απλά επικό, εύκολα το ματς της βραδιάς. Λογικά δε θα έχουμε rematch, αλλά μακάρι. Γενικά έχει εξαιρετικούς παλαιστές το midcard, απλά έχουν σπρωχθεί στον έναν τίτλο όλοι και έχουν αφήσει το άλλο στο δίδυμο-υπνηλία των Kalisto-Rusev. Άπειρα πλάνα στη Lana, βασικά ας δείχνουν μόνο αυτή, δε μας νοιάζει ο Rusev tongue.gif Ήταν πολύ υπεράνω των προσδοκιών όλο το ppv. Sasha πρωταθλήτρια στο Summerslam, δεν παλεύεται η women's division.
nikolas12
Επόμενη μεγάλη κόντρα στο ΝΧΤ: Finn Balor vs Shinsuke Nakamura! Αναμένω τεράστια ματσάρα, διάρκειας 25 λεπτών και με τεράστιο ρεπερτόριο κινήσεων. Ενδέχεται να ξεπεράσει ακόμα και το ασύλληπτο Zayn vs Nakamura. Λογικά στο επόμενο Takeover θα γίνει.
mixalisgate7
Προβλέψεις για το Money In The Bank 2016

WWE World Heavyweight Title Match
Seth Rollins vs. Roman Reigns
ΝΙΚΗΤΗΣ Seth Rollins *

Money In the Bank Ladder Match
Sami Zayn vs. Cesaro vs. Chris Jericho vs. Dean Ambrose vs. Kevin Owens vs. Alberto Del Rio
ΝΙΚΗΤΗΣ Dean Ambrose **

Fatal 4 Way for the WWE Tag Team Titles
Luke Gallows and Karl Anderson vs. The Vaudevillains vs. Enzo Amore and Big Cass vs. The New Day
ΝΙΚΗΤΕΣ The New Day

WWE United States Title Match
Titus O'Neil vs. Rusev
ΝΙΚΗΤΗΣ Rusev

John Cena vs. AJ Styles
ΝΙΚΗΤΗΣ AJ Styles

Charlotte & Dana Brooke vs. Natalya & Becky Lynch
ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ Charlotte & Dana Brooke

Baron Corbin vs. Dolph Ziggler
ΝΙΚΗΤΗΣ Baron Corbin

Apollo Crews vs. Sheamus
ΝΙΚΗΤΗΣ Apollo Crews

Tyler Breeze & Fandango vs. Goldust & R-Truth
ΝΙΚΗΤΕΣ Goldust & R-Truth

The Lucha Dragons vs. The Dudley Boyz
ΝΙΚΗΤΕΣ The Dudley Boyz

* Από αουτσάιντερ έγινε σήμερα φαβορί ο Rollins αλλά μπορεί να ξαναλλάξει.
** Κάποιες εταιρείες δίνουν φαβορί τον Dean κάποιες άλλες τον Owens.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jun 20 2016, 00:40 ) *
Προβλέψεις για το Money In The Bank 2016

WWE World Heavyweight Title Match
Seth Rollins vs. Roman Reigns
ΝΙΚΗΤΗΣ Seth Rollins *

Money In the Bank Ladder Match
Sami Zayn vs. Cesaro vs. Chris Jericho vs. Dean Ambrose vs. Kevin Owens vs. Alberto Del Rio
ΝΙΚΗΤΗΣ Dean Ambrose **

Fatal 4 Way for the WWE Tag Team Titles
Luke Gallows and Karl Anderson vs. The Vaudevillains vs. Enzo Amore and Big Cass vs. The New Day
ΝΙΚΗΤΕΣ The New Day

WWE United States Title Match
Titus O'Neil vs. Rusev
ΝΙΚΗΤΗΣ Rusev

John Cena vs. AJ Styles
ΝΙΚΗΤΗΣ AJ Styles

Charlotte & Dana Brooke vs. Natalya & Becky Lynch
ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ Charlotte & Dana Brooke

Baron Corbin vs. Dolph Ziggler
ΝΙΚΗΤΗΣ Baron Corbin

Apollo Crews vs. Sheamus
ΝΙΚΗΤΗΣ Apollo Crews

Tyler Breeze & Fandango vs. Goldust & R-Truth
ΝΙΚΗΤΕΣ Goldust & R-Truth

The Lucha Dragons vs. The Dudley Boyz
ΝΙΚΗΤΕΣ The Dudley Boyz

* Από αουτσάιντερ έγινε σήμερα φαβορί ο Rollins αλλά μπορεί να ξαναλλάξει.
** Κάποιες εταιρείες δίνουν φαβορί τον Dean κάποιες άλλες τον Owens.


Πρώτη φορά έχουμε παίξει πολλά διαφορετικά, αν και εσύ διαβάζεις πιο πολύ στοιχηματικές εταιρείες (γι' αυτό κερδίζεις τις λίγκες), ενώ εγώ παίζω ό,τι εμπνευστώ tongue.gif
Έπαιξα Reigns για προφανείς λόγους, Owens γιατί για μένα αυτός είναι ο προφανής, ο Ambrose έπαψε να είναι φαβορί για μένα μετά το Raw, όπου η νίκη και cash in για την οποία μίλαγε είναι ένα ενδεχόμενο και το WWE δεν συνηθίζει να παρουσιάζει ενδεχόμενα συν ότι πιστεύω ότι τον Owens τον έχουν περισσότερο στο προσκήνιο για πρωταθλητή και κάπου διάβασα ότι οι New Day λογικά θα χάσει τους τίτλους, γι' αυτό έπαιξα το Club, αν και θεωρώ σωστό να τους πάρουν οι Enzo & Cass που είναι ομαδάρα. Στις Divas είπα τις face μπας και παραδοθεί η Charlotte και η νέα contender είναι η Becky και ψήφισα Lucha γιατί έτσι μου ήρθε tongue.gif Σίγουρη πρώτη νίκη στον Styles, έχει χάσει σε σχεδόν όλα τα ppvs και έχει ξεφτιλιστεί μέχρι και το finisher του (έγιναν τόσα kick outs στο Styles Clash όσα δεν πρέπει να έχουν γίνει στα indies τα τελευταία 2 χρόνια tongue.gif )
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jun 20 2016, 01:14 ) *
Πρώτη φορά έχουμε παίξει πολλά διαφορετικά, αν και εσύ διαβάζεις πιο πολύ στοιχηματικές εταιρείες (γι' αυτό κερδίζεις τις λίγκες), ενώ εγώ παίζω ό,τι εμπνευστώ tongue.gif


Στα μικρά ματς ούτε καν που κοίταξα όταν έβαζα τις προβλέψεις. Τα έπαιξα με την «λόγικη» (όσο μπορεί να υπάρχει στο WWE του Vince McMahon tongue.gif ).
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jun 20 2016, 01:23 ) *
Στα μικρά ματς ούτε καν που κοίταξα όταν έβαζα τις προβλέψεις. Τα έπαιξα με την «λόγικη» (όσο μπορεί να υπάρχει στο WWE του Vince McMahon tongue.gif ).


Καλά εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει το WWE tongue.gif Πάντως και αυτό θα το δω αύριο λόγω έβδομου τελικού.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jun 20 2016, 01:38 ) *
Πάντως και αυτό θα το δω αύριο λόγω έβδομου τελικού.


Εγώ θα προσπαθήσω να τα δω ταυτόχρονα tongue.gif
nikolas12
Money in the Bank λοιπόν κι ας σχολ...ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ, ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ, Ο LUNATIC FRINGE ΕΙΝΑΙ WWE WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION! ΤΙ ΕΠΟΣ, ΤΙ ΒΡΑΔΙΑ, ΤΙ STORYLINE ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ!
Κόντεψα να πάθω εξάρθρωση στο σαγόνι, είχα μείνει με το στόμα ανοικτό, χωρίς να μπορώ να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Πρώτη φορά που θυμάμαι, το WWE να βάζει σε Raw πριν το ppv έναν wrestler να αναλύσει σχεδόν ένα ολόκληρο σενάριο, λέμε εμείς αποκλείεται και όμως αυτό έγινε. Δεύτερο cash in μέσα στο ppv που κερδήθηκε. Δεν του πήγαινε η βαλίτσα του Ambrose να την κρατάει συνέχεια, ο τίτλος του πάει άπειρα! Ίσως το δεύτερο καλύτερο ever μετά του Rollins, καθώς δε με νοιάζει πότε ή που έγινε, αλλά ότι είδαμε το επικό, τα 3 μέλη της Shield να είναι WWE World Heavyweight Champions μέσα σε μία βραδιά.
Δε με νοιάζει να σχολιάσω το ppv, τα ματς δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο εκτός του Styles-Cena, του MITB και του main event. Αλλά θα έβαζα 10/10 για το τέλος ακόμα κι αν το υπόλοιπο ppv ήταν επιπέδου Battleground 2013. Εκπληκτική βραδιά, κρίμα που δεν το είδα live και πήγα για ύπνο (δεν το πίστεψα) και ευτυχώς δε με σποίλαρε τίποτα το πρωί. Ό,τι και να πω είναι λίγο, πάω να το ξαναδώ!
mixalisgate7
Προβλέψεις για το Battleground 2016

WWE World Heavyweight Championship
Dean Ambrose © vs. Roman Reigns vs. Seth Rollins
ΝΙΚΗΤΗΣ Dean Ambrose

WWE Intercontinental Title Match
The Miz (with Maryse) © vs. Darren Young (with Bob Backlund)
ΝΙΚΗΤΗΣ The Miz

WWE United States Title Match
Rusev (with Lana) © vs. Zack Ryder
ΝΙΚΗΤΗΣ Rusev

The New Day vs Wyatt Family
ΝΙΚΗΤEΣ Wyatt Family

John Cena, Enzo Amore & Big Cass vs. AJ Styles, Luke Gallows & Karl Anderson
ΝΙΚΗΤEΣ John Cena, Enzo Amore & Big Cass

Sasha Banks and a Mystery Partner vs. Dana Brooke and WWE Women's Champion Charlotte
ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ Sasha Banks and a Mystery Partner

Sami Zayn vs. Kevin Owens
ΝΙΚΗΤΗΣ Sami Zayn

Becky Lynch vs. Natalya
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Natalya

The Usos vs Breezango
ΝΙΚΗΤEΣ Breezango
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jul 24 2016, 23:27 ) *
Προβλέψεις για το Battleground 2016

WWE World Heavyweight Championship
Dean Ambrose © vs. Roman Reigns vs. Seth Rollins
ΝΙΚΗΤΗΣ Dean Ambrose

WWE Intercontinental Title Match
The Miz (with Maryse) © vs. Darren Young (with Bob Backlund)
ΝΙΚΗΤΗΣ The Miz

WWE United States Title Match
Rusev (with Lana) © vs. Zack Ryder
ΝΙΚΗΤΗΣ Rusev

The New Day vs Wyatt Family
ΝΙΚΗΤEΣ Wyatt Family

John Cena, Enzo Amore & Big Cass vs. AJ Styles, Luke Gallows & Karl Anderson
ΝΙΚΗΤEΣ John Cena, Enzo Amore & Big Cass

Sasha Banks and a Mystery Partner vs. Dana Brooke and WWE Women's Champion Charlotte
ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ Sasha Banks and a Mystery Partner

Sami Zayn vs. Kevin Owens
ΝΙΚΗΤΗΣ Sami Zayn

Becky Lynch vs. Natalya
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Natalya

The Usos vs Breezango
ΝΙΚΗΤEΣ Breezango


Τα ίδια έχω παίξει, εκτός Natalya που έχω βάλει Becky.
mixalisgate7
Χθες είδα οτι δεν έγραψα κριτική για το MITB tongue.gif. Η βαθμολογία που είχα σκοπό να βάλω είναι 9/10. Όσον αφορά το χθεσινό Battleground, ήταν παρά πολύ καλό, θα ήταν εξαιρετικό αν έλειπε το αστείο booking στο Intercontinental match. Μέχρι και το Highlight Reel είχε ενδιαφέρον. Το main event μου άρεσε αν και δεν το απόλαυσα όσο θα ήθελα γιατί στην αρχή του ματς κολλούσε το strem και έχασα ένα μέρος του. Θα δω αργότερα τι δεν είδα. Πάντως περίμενα οτι θα διαρκούσε περισσότερο ο αγώνας. Χάρηκα που ο Dean Ambrose κράτησε το WWE Championship. Ελπίζω σε κάποιο από τα επόμενα Raw να δούμε τη επαναφορά του World Heavyweight Championship αλλιώς δεν είχε νόημα το brand split. Απολαυστική ματσάρα το Sami Zayn vs Kevin Owens, ελπίζω να έκλεισε η κόντρα τους για τώρα και να την δούμε ξανά στο μέλλον για την μεγάλη ζώνη.

Η βαθμολογία μου: 8/10.
nikolas12
Αρκετά καλό ήταν το χθεσινό Battleground, θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερο αν είχε καλύτερους contenders στους midcard τίτλους για να δούμε και πιο ωραία ματς. Δε μου άρεσε που έχασαν οι Becky και οι Usos, ευτυχώς νίκησε ο Sami και πήρε ένα σημαντικό ματς και ευτυχώς έχουμε ακόμα τον τεράστιο Dean Ambrose πρωταθλητή. Πολύ σωστή επιλογή η Bayley σαν mystery partner, είπε ότι θα κάτσει στο ΝΧΤ, αλλά για μένα πρέπει να έρθει στο main roster. Γενικά με μία νίκη της Becky θα μπορούσαν να χτίσουν αργά και σταθερά ένα Fatal 4 Way των 4 Horsewomen του ΝΧΤ για το γυναικείο τίτλο. Όπως και να 'χει, καιρός είναι να αλλάξει πρωταθλήτρια.
nikolas12
Εξαιρετικό το πρώτο Raw της New Era. Ακόμα και οι πιο κλάιν αλλαγές όπως η αλλαγή theme song (κομματάρα από Shinedown) ήταν πολύ ωραίες. Το μόνο που δε μου άρεσε ήταν το όνομα της νέας μεγάλης ζώνης, Universal Championship. Έπρεπε να φέρουν πίσω το World Heavyweight Championship και στο όνομα και στο design προσδίδει πολύ μεγάλο κύρος.
Έχουμε νέα πρωταθλήτρια επίσης με τη Boss Sasha Banks να τελειώνει επιτέλους το βαρετό reign της Charlotte. Περιμένω πάρα πολλά από εκείνη.
Απίστευτη έκπληξη η νίκη του Balor και στο καταπληκτικό Fatal 4 Way, αλλά κυρίως εναντίον του Reigns, περίμενα Rollins vs Reigns στο Summerslam, τώρα με Balor vs Rollins, ετοιμάζομαι για τεράστια ματσάρα.
Επόμενη κόντρα για τη New Day είναι το Club. Χωρίς Styles θεωρώ πως μπορούν να κάνουν κάτι καλό, τόσο καιρό φαινόντουσαν τσιράκια και προσωπικά με κούρασαν, τώρα μόνοι τους έχουν μία ευκαιρία να αποδείξουν πόσο καλή ομάδα είναι. Αργά ή γρήγορα όμως οι ζώνες πρέπει να πάνε στα χέρια των Enzo & Cass.
Ό,τι και να πω, στο πρώτο Raw της νέας εποχής το WWE απλά κοίταξε το κοινό στα μάτια και αντί να το φτύσει όπως έκανε πολλάκις τα τελευταία χρόνια, του έδωσε ακριβώς αυτά που ήθελε να δει. Ο πήχης ανεβαίνει για το σημερινό Smackdown, να δούμε τι θα κάνουν.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jul 26 2016, 13:22 ) *
Το μόνο που δε μου άρεσε ήταν το όνομα της νέας μεγάλης ζώνης, Universal Championship. Έπρεπε να φέρουν πίσω το World Heavyweight Championship και στο όνομα και στο design προσδίδει πολύ μεγάλο κύρος.


Για κλάματα είναι το νέο όνομα. Μπορούσαν να βρουν κάτι καλύτερο. Το design και το όνομα δεν είναι του WWE και εφόσον έχουμε new era αποφάσισαν να φτιάξουν αποκλειστικά την δική του ζώνη,
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jul 26 2016, 13:33 ) *
Για κλάματα είναι το νέο όνομα. Μπορούσαν να βρουν κάτι καλύτερο. Το design και το όνομα δεν είναι του WWE και εφόσον έχουμε new era αποφάσισαν να φτιάξουν αποκλειστικά την δική του ζώνη,


Ξέρω πως δεν είναι του WWE, αλλά Universal βρήκαν να το ονομάσουν; Και λέει ότι είναι προς τιμήν του WWE Universe, το οποίο σιχαίνεται το ίδιο το όνομα του tongue.gif Μα Universal;
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jul 26 2016, 14:19 ) *
Ξέρω πως δεν είναι του WWE, αλλά Universal βρήκαν να το ονομάσουν; Και λέει ότι είναι προς τιμήν του WWE Universe, το οποίο σιχαίνεται το ίδιο το όνομα του tongue.gif Μα Universal;


Μάλλον προς τιμήν της NBCUniversal είναι tongue.gif
nikolas12
Summerslam σήμερα, λόγω του ότι είμαι εκτός Αθήνας χωρίς σταθερή σύνδεση Ίντερνετ, θα το δω την Τρίτη το πρωί δυστυχώς και θα γράψω τότε εντυπώσεις. Πάμε για προβλέψεις:

1. Λοιπά ασήμαντα ματς

Οι faces Smackdown Divas πιστεύω θα νικήσουν τις heels, το ίδιο και οι face tag teams, αφού οι αντίστοιχες heel παραείναι jobbers για νίκη. Οι Sami Zayn-Neville χρειάζονται πιο πολύ τη νίκη απέναντι στους Dudleyz, ενώ νομίζω ο Cesaro θα κερδίσει το πρώτο ματς της σχετικά αδιάφορης κόντρας του με τον Sheamus (αν και θυμάμαι πως γενικά έχουν καλή χημεία οι 2 τους).

2. Enzo Amore and Big Cass-Chris Jericho and Kevin Owens

Απολαυστικότατες tag teams με ωραία promos, ποντάρω στους face που πρέπει να πάνε για πρωτάθλημα, καθώς οι heels είναι πιο πιθανό να προχωρήσουν ατομικά και δε χρειάζονται τη νίκη.

3. The New Day-Luke Gallows and Karl Anderson

Χωρίς Big E δεν πείθει η New Day, πιστεύω ότι είναι ώρα για τους heels να πάρουν τους τίτλους.

4. Rusev-Roman Reigns

Μεγάλη έκπληξη ο Reigns στο midcard, αλλά θα του κάνει καλό, είναι μία κίνηση που άρεσε και στον κόσμο. Θεωρώ πως θα νικήσει και θα γίνει ο νέος US champion, κίνηση σωστή για την ανοικοδόμηση της καριέρας του.

5. The Miz-Apollo Crews

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Apollo έπρεπε να μείνει ΝΧΤ, δεν έχει τρελάνει τον κόσμο στο main roster, ενώ είναι πολύ καλός παλαιστής. Ο Miz είναι εξαιρετικός heel, αλλά πρέπει κάποιος άλλος να πάρει το πρωτάθλημα και δυστυχώς το Smackdown δεν έχει κάποιον αρκετά ικανό να ανεβάσει ακόμα περισσότερο από τον Miz τον τίτλο. (Προσωπικά ήθελα Ziggler ή Sami Zayn και Cesaro από το Raw) Οπότε θα πω retain.

6. Sasha Banks-Charlotte

Ρεβάνς του πρώτου εξαιρετικού ματς, πιστεύω ότι η Sasha θα διατηρήσει τον τίτλο της.

7. John Cena-AJ Styles

Χρειάζεται νίκη ο Styles για να ανέβει και μία νίκη εναντίον του Cena στο μεγαλύτερο ppv του καλοκαιριού είναι πολύ καλή για να ξεκινήσει το μεγάλο push που αναμένεται να πάρει. Διάβασα για παρέμβαση Undertaker, θα δείξει τι ρόλο θα παίξει.

8. Dean Ambrose-Dolph Ziggler

Μεγάλη έκπληξη να βγει πρώτος contender o Ziggler, σίγουρα ευχάριστη. Πιστεύω θα βγάλουν καλό ματς, είχαν αγωνιστεί στο Night of Champions του 2013 και το ματς τους ήταν πολύ καλό και υποτιμημένο. Με το βάρος του μεγάλου πρωταθλήματος από πάνω τους, δε θα αγχωθούν και θα το απολαύσουμε. Ελπίζω ότι δε θα τιμωρηθεί ο Ambrose για το podcast και θα συνεχίσουμε να τον απολαμβάνουμε πρωταθλητή.

9. Brock Lesnar-Randy Orton

Το περιμέναμε πολλά χρόνια, επιτέλους ήρθε! Νομίζω θα βγάλουν εντυπωσιακό ματς, περιμένω suplexes και RKOs να διασκορπίζονται σε όλη τη Δημιουργία. Για νικητή θα έλεγα τον Lesnar, αλλά θα ήθελα Orton πιο πολύ.

10. Finn Balor-Seth Rollins

Ήταν στα dream matches μου εδώ και καιρό. (θέλω και Styles-Rollins κάποια στιγμή) Και τώρα συναντιούνται επιτέλους για το δεύτερο μεγάλο πρωτάθλημα! Πιστεύω ότι αυτοί οι 2 καταπληκτικοί wrestlers θα βγάλουν ένα MOTY candidate και φυσικά τον αγώνα της βραδιάς. Για τη νίκη; Οι περισσότεροι παίζουν Balor, προσωπικά θα πω Rollins, γιατί θέλουν έναν heel δεύτερο πρωταθλητή και ο Rollins όχι απλά προορίζεται, αλλά είναι ο νέος μεγάλος heel της εταιρίας.
mixalisgate7
Προβλέψεις Summerslam 2016

Brock Lesnar vs. Randy Orton
ΝΙΚΗΤΗΣ Brock Lesnar

WWE Universal Championship
Seth Rollins vs. Finn Balor
ΝΙΚΗΤΗΣ Finn Balor

WWE Championship
Dean Ambrose © vs. Dolph Ziggler
ΝΙΚΗΤΗΣ Dean Ambrose

WWE Women's Championship
Sasha Banks © vs. Charlotte
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Charlotte

WWE United States Championship
Rusev © vs. Roman Reigns
ΝΙΚΗΤΗΣ Rusev

WWE Intercontinental Championship
The Miz © vs. Apollo Crews
ΝΙΚΗΤΗΣ The Miz

John Cena vs. AJ Styles
ΝΙΚΗΤΗΣ AJ Styles

WWE Tag Team Championship
The New Day © vs. Luke Gallows and Karl Anderson
ΝΙΚΗΤΕΣ Luke Gallows and Karl Anderson

Enzo Amore & Big Cass vs. Chris Jericho & Kevin Owens
ΝΙΚΗΤΕΣ Chris Jericho & Kevin Owens

Natalya, Alexa Bliss & TBD vs. Carmella, Naomi & Becky Lynch
ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ Natalya, Alexa Bliss & TBD

Kickoff Show: Best of 7 Series Kickoff
Sheamus vs. Cesaro
ΝΙΚΗΤΗΣ Sheamus

Kickoff Show
Sami Zayn & Neville vs. The Dudley Boyz
ΝΙΚΗΤΕΣ Sami Zayn & Neville

Kickoff Show
The Usos, American Alpha & The Hype Bros. vs. Breezango, The Ascension & The Vaudevillians
ΝΙΚΗΤΕΣ The Usos, American Alpha & The Hype Bros.
mixalisgate7
Από τα χειρότερα pay per view που έχω δει, τσάμπα έχασα τον ύπνο μου. Ευτυχώς που υπήρχαν τα Dean Ambrose vs. Dolph Ziggler, Seth Rollins vs. Finn Balor και John Cena vs. AJ Styles αλλιώς το Summerslam θα ήταν μεγάλο βατερλό. Γελοίο το main event, τραγικό το «co-main event». Ο Vince McMahon ξεπέρασε για άλλη μια φορά τον εαυτό του. Για γέλια και για κλάματα το WWE Universal Championship.

Η βαθμολογία μου: 5/10.
nikolas12
Ό,τι και να πω για το Summerslam θα είναι λίγο.
Οι Enzo & Cass χρειάζονται push και φυσικά έχασαν.
Έχουμε πάλι πρωταθλήτρια τη Charlotte, αν δεν ισχύει ότι η Sasha είναι τραυματίας, τραγική απόφαση.
Μέτριο το ματς για το IC, δεν έχει contenders στο midcard το Smackdown σε αντίθεση με το Raw, ενώ το US championship match εξελίχθηκε σε φιάσκο μεγατόνων.
Μίνι φιάσκο το WWE Tag Team championship match που δεν είδαμε ούτε ιδιαίτερο θέαμα, ούτε το Club να παίρνει τους τίτλους, ενώ ο τρόπος που τελείωσε με τον Stewart και τον Big E ήταν πολύ κακός.
Η επιστροφή της ατάλαντης έστειλε την επανάσταση των divas 10 χρόνια πίσω σε ένα ματς ασχολίαστο.
Εκπληκτικό το Cena-Styles, ικανοποιητικό το Ambrose-Ziggler, πάρα πολύ καλό το Finn Balor-Seth Rollins, το οποίο επισκιάστηκε κάπως από το κακάσχημο και τεμπέλικο design της νέας ζώνης.
Το main event απαράδεκτο. Μας το προωθούν ως το ματς που ετοιμαζόταν τόσα χρόνια, σαν μία τρομερή κόντρα και τελικά ήταν απλά ο καταστροφέας Lesnar να κάνει σε χειρότερο βαθμό τα ίδια που έκανε στον Cena 2 χρόνια πριν. Ίσως ο δεύτερος που θα άντεχε να πληγεί το status του τόσο πολύ από τον Lesnar και να γυρίσει δριμύτερος είναι ο Orton, αλλά γιατί στην επιστροφή του σε ppv να τον ξεφτιλίσεις; Και τι είναι πλέον ο Lesnar για να παίζει 4 φορές το χρόνο, να δέρνει για πλάκα και να παίρνει τα περισσότερα λεφτά; Καταλαβαίνω ότι φέρνει κόσμο λόγω ονόματος, αλλά οι αγώνες του και τα αποτελέσματα του είναι απλά ξεφτίλα για όλο το υπόλοιπο ρόστερ. Και τι είχε αυτό το ματς για να είναι στο main event; Αντί να είναι ματσάρα, ήταν ακόμα ένα βαρετό show του Lesnar με τη μικρή αντεπίθεση του Orton θα το κάνει κάπως καλύτερο.
Το χειρότερο ήρθε την επόμενη μέρα. Δυστυχώς θα κάνουμε πολύ καιρό να ξαναδούμε τον Finn Balor να μαγεύει. Επόμενο πρωταθλητή προβλέπω τον Rollins, οι άλλοι 3 έχουν ιστορίες, είναι ο μόνος ξεκάρφωτος στο Fatal 4 Way.
Α και άλλο ένα respect στον Triple H που έδωσε ένα πολύ καλό show στο Takeover Brooklyn II και κυρίως ανατριχιαστικό σε πολλά σημεία. Είσοδος Bobby Roode ( 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif ), Nakamura, το GTS του Hideo ήταν στιγμές που θα μείνουν κλασικές, ενώ το γυναικείο και το tag team ήταν απλά φανταστικά.
T.W.Is.M.
QUOTE(nikolas12 @ Aug 23 2016, 14:21 ) *
Το main event απαράδεκτο. Μας το προωθούν ως το ματς που ετοιμαζόταν τόσα χρόνια, σαν μία τρομερή κόντρα και τελικά ήταν απλά ο καταστροφέας Lesnar να κάνει σε χειρότερο βαθμό τα ίδια που έκανε στον Cena 2 χρόνια πριν. Ίσως ο δεύτερος που θα άντεχε να πληγεί το status του τόσο πολύ από τον Lesnar και να γυρίσει δριμύτερος είναι ο Orton, αλλά γιατί στην επιστροφή του σε ppv να τον ξεφτιλίσεις; Και τι είναι πλέον ο Lesnar για να παίζει 4 φορές το χρόνο, να δέρνει για πλάκα και να παίρνει τα περισσότερα λεφτά; Καταλαβαίνω ότι φέρνει κόσμο λόγω ονόματος, αλλά οι αγώνες του και τα αποτελέσματα του είναι απλά ξεφτίλα για όλο το υπόλοιπο ρόστερ. Και τι είχε αυτό το ματς για να είναι στο main event; Αντί να είναι ματσάρα, ήταν ακόμα ένα βαρετό show του Lesnar με τη μικρή αντεπίθεση του Orton θα το κάνει κάπως καλύτερο.


Στειλτε τον σπιτι του το βασιλια της ντοπας! Τιμη και δοξα στο Stone Cold του 2004 που με ενα stunner στον καθενα εστειλε και αυτον και τον Goldberg στον ΟΑΕΔ! cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.