Help - Search - Members - Calendar
Full Version: wwe
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Oct 27 2013, 23:35 ) *
Στα γρηγορα θα προβλεψω νικη του Sandow, αφου εχει κατι να κανει στο μελλον εχοντας τη βαλιτσα του ΜΙΤΒ και θα του χρειαστουν νικες για να δειχνει επικινδυνος. Ο Kofi δεν κανει κατι αυτη τη στιγμη και τετοιοι αγωνες γεμιζουν το χρονο του χωρις ιδιαιτερο νοημα.


Συμφωνώ μαζί σου.
nikolas12
Και εγώ Sandow. Μετά το μεγάλο σερί ηττών πρέπει να πάρει νίκες για να αποδείξει ότι μπορεί να γίνει πρωταθλητής.
mixalisgate7
Big Show barred from American Airlines Arena

Σιγά μην κωλώσει ο γίγαντας.

Υ.Γ εντύπωση μου έκανε που δεν σχολιάσατε την επεξήγηση μου για το main event sad.gif (πλάκα κάνω smiley.gif )
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Oct 28 2013, 00:05 ) *
Big Show barred from American Airlines Arena

Σιγά μην κωλώσει ο γίγαντας.

Υ.Γ εντύπωση μου έκανε που δεν σχολιάσατε την επεξήγηση μου για το main event sad.gif (πλάκα κάνω smiley.gif )


Άρα θα μπει σίγουρα μέσα ο giant. Ξέχασα να την σχολιάσω την επεξήγηση. Και εγώ ακριβώς έτσι το φαντάζομαι. Θεωρώ στανταράκι την επανεμφάνιση του Vince αύριο, απλά θέλω λίγο χρόνο για να σκεφτώ ποιος θα εκπροσωπήσει την πλευρά του στην WM. Λογικά στο Survivor Series θα γίνει το Big Show vs Triple H και κάποια στιγμή θα δούμε Daniel Bryan vs Triple H απλά θα ήθελα τον American Dragon στο main event της WM 30 μαζί με τον CM Punk έτσι για να γουστάρουμε τρελό αγώνα.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Oct 28 2013, 00:10 ) *
Άρα θα μπει σίγουρα μέσα ο giant. Ξέχασα να την σχολιάσω την επεξήγηση. Και εγώ ακριβώς έτσι το φαντάζομαι. Θεωρώ στανταράκι την επανεμφάνιση του Vince αύριο, απλά θέλω λίγο χρόνο για να σκεφτώ ποιος θα εκπροσωπήσει την πλευρά του στην WM.


Daniel Bryan ή Stone Cold ή Rock,αυτοί είναι οι μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι.
nikolas12
O Rock δεν είναι που μάλλον θα την χάσει την WM; Μακάρι ο Steve Austin να είναι, αν και δε νομίζω να του δώσουν το Οk οι γιατροί. Τέσπα είναι και νωρίς ακόμα για να το ψάχνουμε διεξοδικά.
mixalisgate7
Στις 02:00 ξεκινάει το ppv.
nikolas12
Πιο νωρίς; Όντως τώρα βλέπω ότι παίζει στο Youtube το Kick off. Χαμός πια με αυτό το ppv.

Edit: Πάλι κακή μετάδοση στο Youtube. Οι Ισπανοί ακούγονται συνέχεια ό,τι κι αν γίνεται, ενώ οι Cole, Lawler, JBL ακούγονται ελάχιστα. Ευτυχώς το link σου Μιχάλη το δείχνει κανονικά και ακούγονται στη σωστή ένταση οι υπόλοιποι.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Oct 28 2013, 01:36 ) *
Πιο νωρίς; Γιατί βλέπω ότι παίζει στο Youtube το Kick off. Χαμός πια με αυτό το ppv.


μάλλον έγινε λόγω της αλλαγής της ώρας.

Edit: Νέο ματς επίσημα http://www.tout.com/m/8j6g3z?ref=twao47ps δείτε το πρώτο βίντεο.
nikolas12
Για το US o Big E (με πρόλαβες για λίγο). Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει. Ίσως ότι ο Ambrose είναι ο μόνος της Shield με τίτλο τον φέρνει λίγο σαν αρχηγό κάτι που δεν πρέπει να υπάρχει, από την άλλη είναι περίεργο να χάσει τελευταία στιγμή τον τίτλο. Δεν ξέρω. Θα ποντάρω στον Big E (σιγά, δεν το έχω παίξει και στο fourdown tongue.gif ) και ας με διαψεύσει ο Dean.
Νίκησε ο Sandow. Τώρα ο Kingston ας πάει για το IC. Ας αρχίσει το ppv λοιπόν...
nikolas12
Για να δούμε το ppv λοιπόν. Αλλάζω λίγο τον τρόπο γραφής για να γίνομαι πιο κατανοητός, καθώς γράφω ενώ βλέπω το ppv. Κάθε αριθμός είναι η σειρά του ματς. Μία παράγραφος για τα σχόλια πριν το ματς και μία για μετά το ματς.

1. Ξεκινάμε με το tag team λοιπόν. Δεν κολλάνε ωραία οι Usos για μένα. Face ομάδα που αξίζει τους τίτλους και μου αρέσει που έδωσαν χέρια και χειροκροτήθηκαν από τους Rhodes, αλλά θα ήθελα να δω μία αποτυχημένη απόπειρα μόνο από τη Shield για τους τίτλους.
Φοβερό ματς. Η Shield με τους Usos έχουν εξαιρετική χημεία, αλλά και οι Rhodes ήταν πολύ καλοί. Και πέτυχα στο στοίχημα και το ποιος θα έτρωγε το pin και ποιος θα έκανε το τελικό finisher. YES! YES! YES! tongue.gif

Ο Miz; Λογικά θα γίνει το ματς με τον Wyatt. Νίκη του Wyatt, γιατί το σερί του θα τελειώσει από τον Kane έτσι όπως το κόβω. O KANE! ΤΡΕΛΛΛΛΛΛΛΑΘΗΚΑ! Ως heel όμως; Το chokeslam στον Miz μπερδεύει πολύ τα πράγματα σχετικά με την επιστροφή του.

2. Μάλιστα. Mixed tag team με Fandango & Summer Rae vs Great Khali & Natalya. Fillerάκι βασικά, αλλά ας δούμε μόνο. Αναμενόμενος αγώνας μετά το Smackdown.
Αυτός ο Khali γυάλινα πόδια έχει και στοχεύουν όλοι σε αυτά; Νίκη με roll up σε σχετικά μικρό σε διάρκεια αγώνα. Αδιάφορη κόντρα γενικά.

Kaitlyn είσαι έρωτας ζωής. Απλά...

3. Για το US τώρα. Αν το πάρει ο Langston θα την έχει κάνει πελάτη την Shield. Τους νίκησε τις προάλλες στο Smackdown και έχει πάρει και το NXT championship από τον Rollins.
Ωραίος αγώνας. Κλασσική βρώμικη διατήρηση τίτλου αλά Ambrose, λογικά θα ξαναδούμε σύντομα κάποιο μεταξύ τους ματς.

4. Ώρα για Hell in a Cell. Punk άλλαξε και λίγο τα γένια επιτέλους tongue.gif Σε 4 HIAC αγώνες (1 μη τηλεοπτικός) ο Punk έχει νικήσει μόνο έναν και αυτόν με βρώμικο τρόπο πέρυσι. Χαμογελαστός ο Heyman για να αγωνιστεί. Πως το έπαθε; Στην οροφή ο Heyman λοιπόν. Μάλλον θα νικήσει ο Punk και θα ανέβει να τον τσακίσει εκεί. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο πια.
Ναι ρε CM Punk! Μου φάνηκε πολύ μικρό για HIAC ματς. Ήθελα λίγο παραπάνω για να το ευχαριστηθώ, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν και καμιά σκάλα (την γωνιακή) να είναι λίγο πιο βίαιο. Ώπα πάει να τον πιάσει! Όπως του άξιζε του Paul και κάπου εδώ τελείωσε το σενάριο λογικά. Για να δούμε με ποιον θα έχει κόντρα ο Punk.

5. Ole! (λατρεύω τον τρόπο που το λέει ο JBL χεχε). Εθνικιστές εναντίον ξένων λοιπόν. Μ' αρέσει που γιουχάρουν αυτά που λέει ο Zeb Colter, αλλά φωνάζουν όλοι μαζί το "We the people".
Νίκη για τους Los Matadores λοιπόν. Εύκολη και αναμενόμενη, αν και προβλέπεται συνέχεια.

6. Πολύ τονίζεται το Armbreaker. Αν παραδοθεί ο Cena σταματάω να βλέπω wrestling πραγματικά. Το ματς δεν πολυθέλω να το δω, γιατί ξέρω ότι ο αγαπημένος μου Cena δεν πρόκειται να το κατακτήσει το WHC, αλλά τι να κάνω θα το δω και ας ελπίζω στην έκπληξη. Χαμός για Cena. Μετά από καιρό περισσότερες επιδοκιμασίες από αποδοκιμασίες (πάντα υπάρχουν και αυτού του είδους οι οπαδοί βέβαια).
Αργός αγώνας και μονόπλευρος (υπέρ του Del Rio) ως τώρα. Ψήνεται cash-in του Sandow; Θα πρέπει να είναι πιο απρόβλεπτο, όταν γίνει. Πολλά near falls. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!. Sandow κάτσε στα αυγά σου και μην κάνεις κανά cash-in, θα βρίζω καμιά εβδομάδα. Μου άρεσε ο αγώνας πολύ (ίσως λόγω αποτελέσματος). Πάντως δεν αποκλείω αυριανό cash-in.

7. Σαν να βλέπω το ίδιο ματς. Λίγες βλακειούλες, σοβαρές κινήσεις μόνο από τις αντιπάλους, βολτίτσα της AJ Lee γύρω-γύρω από την αντίπαλο κουνώντας τα κοτσιδάκια της, το ίδιο submission και κουλουπού κουλουπού. Σοβαρά αυτή σύμφωνα με τους οπαδούς θεωρείται η καλύτερη diva ever μαζί με την Trish και τη Lita; Με ποια λογική; Ούτε καν αυτήν την εποχή είναι η καλύτερη. Πολύ καλύτερες οι Kaitlyn με τη Natalya.

8. Ξεκινάει το main event. Τι κάνει ο Triple H μαζί με τους άλλους και αν θα είναι απ' έξω αναρωτιέμαι.
Σε λίγο θα είναι 5 η ώρα, οπότε επειδή είναι 3ωρο ppv θα πρέπει να λήξει σύντομα. Ε όχι. Σοβαρά τώρα; Αυτό ήταν το main event; 8 καρεκλιές, μετά η DX λύνει τα προσωπικά της και μετά το Sweet Chin Music το τρώει ο Bryan και χάνει; Χωρίς Big Show; Χωρίς έστω ένα Sweet Chin Music στον Orton; Κάποιος να φέρει ένα γκαζάκι να ζεστάνουμε τη σούπα. Πρωταθλητής ο Orton, το ματς μικρό και όχι κάτι το ιδιαίτερο και όλα αυτά γιατί δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν ο Michaels με τον Triple H και γιατί δεν μπορούσαν να ανοίξουν μία πόρτα.
Κρίμα για τα τελευταία 2 ματς, μακάρι να τα είχα κάνει ύπνο.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Oct 28 2013, 04:55 ) *
7. Σαν να βλέπω το ίδιο ματς. Λίγες βλακειούλες, σοβαρές κινήσεις μόνο από τις αντιπάλους, βολτίτσα της AJ Lee γύρω-γύρω από την αντίπαλο κουνώντας τα κοτσιδάκια της, το ίδιο submission και κουλουπού κουλουπού. Σοβαρά αυτή σύμφωνα με τους οπαδούς θεωρείται η καλύτερη diva ever μαζί με την Trish και τη Lita; Με ποια λογική; Ούτε καν αυτήν την εποχή είναι η καλύτερη. Πολύ καλύτερες οι Kaitlyn με τη Natalya.


Boring Champion 68.gif
mixalisgate7
T.W.Is.M.
Αποδοκιμασια απο δω μεχρι το Μαιαμι!
Παλι πρωταθλητης ο Orton. Προφανως εχει υπογραψει και ορο για να μην του γινει κανενας ελεγχος, γιατι ετσι και βρεθει για 3η φορα θετικος, ας ψαξει μετα ο Βινς τροπο να εξηγησει γιατι απολυεται ο πρωταθλητης!
Ουτε Big Show, ουτε Βινς, ουτε κατι ιδιαιτερο απο την παρουσια του Shawn Michaels μεχρι το Sweet Chin Music. Κι αυτο ερχεται σε ακυρη στιγμη για να ερθει το ακυρο αποτελεσμα. Κι ολο το καλοκαιρι και το φθινοπωρο χτιζεται ολοκληρη ιστορια για να παρει τον τιτλο ο Orton? Really? Really?(που θα λεγε κι ο Miz)

Λογικα ο επομενος διεκδικητης ειναι ο CM Punk. Ο Cena με τον del Rio θα λυσουν τις διαφορες τους στα επομενα PPV μεχρι να χρησιμοποιησει τη βαλιτσα ο Sandow και ο Cena να αντιμετωπισει στη WM30 τον Orton, ο Βινς θα επιστρεψει με τον Big Show, αλλα η ιστορια αρχιζει να ξεθυμαινει οσο απομακρυνεται απο τον τιτλο και εζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα. Αντε να ερθει η Wrestlemania να ξαναδουμε(για τελευταια φορα?) και τον Undertaker...
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Oct 28 2013, 19:15 ) *
Λογικα ο επομενος διεκδικητης ειναι ο CM Punk.


Επειδή ο Punk είναι τραυματίας και σε λίγο καιρό θα πάρει άδεια,είναι παράλογο να τον βάλουν διεκδικητή.
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Oct 28 2013, 20:04 ) *
Επειδή ο Punk είναι τραυματίας και σε λίγο καιρό θα πάρει άδεια,είναι παράλογο να τον βάλουν διεκδικητή.


Τοτε ποιος εχει μεινει? Μονο ο Big Show μου ερχεται στο μυαλο. Νομιζα ομως οτι θα παιξει με τον Triple H. Με τον Big Show παντως τελειωνουμε το 2013, μετα ερχεται το Rumble, θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει ο Rey Mysterio, στο Elimination Chamber ειτε εχουμε το Mysterio ειτε ενα κλασικο Chamber(αν και αυτο ταιριαζει πιο πολυ στον Sandow που πιθανον να εχει το World Championship τοτε) και στη Wrestlemania ειναι η ωρα του Cena ή του νικητη του Royal Rumble CM Punk.
Οριστε, το ενα σεναριο στο εβγαλα(τον κορμο δηλαδη). Ο Big Show επιστρεφει, οπως εχεις γραψει κι εσυ με παρεμβαση του Βινς, ο οποιος τον προοριζει για πρωταθλητη, αλλα δεν καταφερνει να παρει τον τιτλο. Ταυτοχρονα αρχιζει μια εσωτερικη κοντρα των McMahon με Βινς απο τη μια και Triple H-Stephanie απ την αλλη, η οποια ολοκληρωνεται στη Wrestlemania με αγωνα Daniel Bryan vs Triple H με τη νικητρια πλευρα να παιρνει τον ελεγχο του WWE. Φυσικα κερδιζει ο Bryan και ο Βινς παραμενει στη θεση του. Οσο για το World Championship, o Cena κερδιζει και στο υπολοιπο του 2013 τον del Rio, αλλα λιγο πριν τις γιορτες ο Sandow κανει cash in και παιρνει τον τιτλο. Στο Rumble υπερασπιζεται τον τιτλο εναντιον του Cena και τον χανει στο Eliminatin Chamber. Εκει μπορει να μπει ο οποιοσδηποτε ως πρωταθλητης, αν θες να ρισκαρω μια προβλεψη στα τυφλα, θα πω οτι θα ειναι ο επανακαμψας Rob Van Dam, ο οποιος θα αντιμετωπισει στη Wrestlemania τον heel Sheamus(ετσι λεγεται οτι θα επιστρεψει) και θα παραμεινει πρωταθλητης μεχρι το Extreme Rules, οποτε και θα τελειωσει το νεο βραχυπροθεσμο συμβολαιο που θα υπογραψει.
Αν τελικα βγει το σεναριο για Orton vs Punk στη Wrestlemania για τον τιτλο, ισως πραγματοποιηθει και το αλλο ματς που θα ηθελα να δω...Undertaker vs John Cena
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Oct 28 2013, 21:23 ) *
Undertaker vs John Cena


Λίγο δύσκολο γιατί ο Deadman έχει κλείσει με τον Lensar και μόνο αν δεν 100% έτοιμος θα αλλάξει αντίπαλο επειδή το ματς προορίζεται για NO DQ.Άλλος πιθανός αντίπαλος είναι ο Sting σε περίπτωση που αποκτηθεί από το WWE.
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Oct 28 2013, 23:09 ) *
Λίγο δύσκολο γιατί ο Deadman έχει κλείσει με τον Lensar και μόνο αν δεν 100% έτοιμος θα αλλάξει αντίπαλο επειδή το ματς προορίζεται για NO DQ.Άλλος πιθανός αντίπαλος είναι ο Sting σε περίπτωση που αποκτηθεί από το WWE.


Το εχω διαβασει, αλλα μερικες φορες ολα αυτα που διαβαζουμε προερχονται μεσα απο το WWE, πραγμα που σημαινει οτι διαρρεονται επιτηδες για να μας παραπλανησουν. Μεταξυ των 2 φυσικα προτιμω Sting, τον οποιο εχω δει ελαχιστα(μεμονωμενα βιντεο απο το WCW και 2-3 PPV του ΤΝΑ). Παρολα αυτα το ματς που θα ηθελα να δω σαν τελευταιο του Deadman ειναι με το Cena για 2 λογους: 1)Ειναι ο αντιπαλος που θα επειθε τους περισσοτερους οτι μπορει να του σπασει το σερι και 2)Αν μπορει καποιος να πει κατι εναντιον του σερι, ειναι οτι ποτε δεν ειχε κερδισει τον κορυφαιο της εποχης(Hogan στις αρχες των 90s, Bret-HBK στα μεσα των 90s, Stone Cold-Rock στην Attitude Era), οποτε με αντιπαλο το Cena θα γινοταν και αυτο.
Βεβαια οσο περνανε τα χρονια, το (1) θα ισχυει ολο και λιγοτερο, γιατι ο Cena θα περναει πια στην κατηγορια του φτασμενου σταρ που οταν παιζεις εναντιον του, η ιστορια αυτη βοηθαει την καριερα σου, αρα δεν εχει και τιποτα να κερδισει απο μια νικη εναντιον του Undertaker, ακομα και στη Wrestlemania. Απ την αλλη πλευρα ομως μετα απο τα 2 συνεχομενα ματς με το Rock, που εμοιαζαν να ανεβαζουν επιπεδο το Cena, γιατι το ματς παρουσιαζοταν σαν κατι το μοναδικο, απ το οποιο θα βγει ο κορυφαιος ολων των εποχων, ποιος θα μπορουσε να μοιαζει αξιος αντιπαλος για το Cena στη Wrestlemania? Θα πρεπε να ειναι καποιος που θα εχει κατι το ξεχωριστο, οχι απλα ενας super heel. Θα πρεπε να ειναι καποιος που εχει πολλη στηριξη πισω του και μπορει να χρησιμοποιησει μεθοδους που δε φανταζομαστε(κατι σαν τον Orton με τους McMahon απο πισω, μονο που απ οτι φαινεται δε θα υπαρχει απο πισω ο Βινς) ή καποιος legend οπως ο Rock, o Stone Cold ή ο Hogan. O Undertaker ειναι και ενας legend αυτου του βεληνεκους και στη Wrestlemania το μεγεθος του ξεπερναει καθε αλλον. Συνηθως ενα μεγαλο ματς που συνοδευεται με ηττα ειναι το τελευταιο ματς του χαμενου. Ενα τετοιο ματς ομως, αν χτιζοταν σωστα, θα ταιριαζε να ειναι το τελευταιο του νικητη! Ο μεν Undertaker θα ειχε κερδισει τους παντες συμπεριλαμβανομενου του κορυφαιου της τωρινης εποχης και δεδομενης της ηλικιας του θα μπορουσε να αποσυρθει. Ο δε Cena θα μπορουσε να πλασαριστει ως ο κορυφαιος ολων των εποχων πια. Θα ειχε κερδισει οποιον βρεθηκε στο δρομο του, απο heels μεχρι κορυφαιους faces, θα ειχε κερδισει στο μεγαλυτερο ματς μεχρι τωρα το Rock για τον τιτλο και θα ειχε σπασει και το σερι του Undertaker. Θα ειχε πανω απο 10 τιτλους(ο χτεσινος πρεπει να ηταν ο 15ος, αν δεν εχω κανει λαθος στο μετρημα), αρα ουτε κι εκει υστερει. Τι αλλο μενει να κανει και ποιος θα μπορουσε να ειναι αντιπαλος πια γι αυτον?
captain charisma
ξεπερασε σε τιτλους τον παιχνιδα ο σινα κ απειλει το ρεκορ του φλερ...κ ειναι μονο 36...δλδ αλλα 10 χρονια αν παλευει ποσα θα παρει?απλα ελεος..
T.W.Is.M.
QUOTE(captain charisma @ Oct 29 2013, 00:10 ) *
ξεπερασε σε τιτλους τον παιχνιδα ο σινα κ απειλει το ρεκορ του φλερ...κ ειναι μονο 36...δλδ αλλα 10 χρονια αν παλευει ποσα θα παρει?απλα ελεος..


Τωρα εκανα την καταμετρηση για να το γραψω στο προηγουμενο ποστ μου. Εκει ειδα οτι ο ρυθμος που κερδιζει τιτλους εχει πεσει τα τελευταια χρονια. Νομιζω οτι θα παιρνει τιτλους για τα επομενα 2-3 χρονια και μετα θα παιζει οπως ο Shawn Michaels στα τελευταια του χρονια. Πιστευω οτι για να σπασει το ρεκορ του Flair πρωτα απ ολους θα το εγκρινει ο ιδιος ο Flair ή τουλαχιστον θα πει τη γνωμη του. Ειναι το πιο σημαντικο επιτευγμα που εχει και πιστευω οτι οσο θα εχει καλες σχεσεις με το WWE θα εχει λογο σ αυτο.
Παντως ο Cena εχει 8 χρονια στην κορυφη, κατι που ειχε πετυχει μονο ο Hogan στο WWE σε μια περιοδο ομως που δεν ειχε περισσοτερα απο 4 PPV το χρονο και πολυ λιγοτερες υπερασπισεις του τιτλου, γι αυτο και εμεινε μονο σε 5 τιτλους αυτη την περιοδο(+αλλον 1 το 2002 που επεστρεψε). Επισης ο Hogan ειχε παραμεινει πρωταθλητης για 4 χρονια, ενω η μακρυτερη περιοδος του Cena ηταν 13 μηνες. Δεν ειναι δηλαδη κατι το εξωπραγματικο οι 15 τιτλοι(σε 8 χρονια). Καλο θα ηταν βεβαια, αφου φτασαμε σε τετοιο νουμερο να ειχαμε αποφυγει τον τιτλο του 5λεπτου στο Elimination Chamber 2010(που κερδιζει το Chamber και αμεσως τον βαζουν να παιξει με τον Batista) και κατι αλλες θητειες πρωταθλητη λιγων εβδομαδων(πχ μια το 2009 που ανταλλασσαν τον τιτλο με τον Orton απο PPV σε PPV και την τελευταια πριν κερδισει το Rock, το φθινοπωρο του 2011 απο το Night of Champions ως το Hell in a Cell).
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Oct 29 2013, 00:09 ) *
Το εχω διαβασει, αλλα μερικες φορες ολα αυτα που διαβαζουμε προερχονται μεσα απο το WWE, πραγμα που σημαινει οτι διαρρεονται επιτηδες για να μας παραπλανησουν. Μεταξυ των 2 φυσικα προτιμω Sting, τον οποιο εχω δει ελαχιστα(μεμονωμενα βιντεο απο το WCW και 2-3 PPV του ΤΝΑ). Παρολα αυτα το ματς που θα ηθελα να δω σαν τελευταιο του Deadman ειναι με το Cena για 2 λογους: 1)Ειναι ο αντιπαλος που θα επειθε τους περισσοτερους οτι μπορει να του σπασει το σερι και 2)Αν μπορει καποιος να πει κατι εναντιον του σερι, ειναι οτι ποτε δεν ειχε κερδισει τον κορυφαιο της εποχης(Hogan στις αρχες των 90s, Bret-HBK στα μεσα των 90s, Stone Cold-Rock στην Attitude Era), οποτε με αντιπαλο το Cena θα γινοταν και αυτο.
Βεβαια οσο περνανε τα χρονια, το (1) θα ισχυει ολο και λιγοτερο, γιατι ο Cena θα περναει πια στην κατηγορια του φτασμενου σταρ που οταν παιζεις εναντιον του, η ιστορια αυτη βοηθαει την καριερα σου, αρα δεν εχει και τιποτα να κερδισει απο μια νικη εναντιον του Undertaker, ακομα και στη Wrestlemania. Απ την αλλη πλευρα ομως μετα απο τα 2 συνεχομενα ματς με το Rock, που εμοιαζαν να ανεβαζουν επιπεδο το Cena, γιατι το ματς παρουσιαζοταν σαν κατι το μοναδικο, απ το οποιο θα βγει ο κορυφαιος ολων των εποχων, ποιος θα μπορουσε να μοιαζει αξιος αντιπαλος για το Cena στη Wrestlemania? Θα πρεπε να ειναι καποιος που θα εχει κατι το ξεχωριστο, οχι απλα ενας super heel. Θα πρεπε να ειναι καποιος που εχει πολλη στηριξη πισω του και μπορει να χρησιμοποιησει μεθοδους που δε φανταζομαστε(κατι σαν τον Orton με τους McMahon απο πισω, μονο που απ οτι φαινεται δε θα υπαρχει απο πισω ο Βινς) ή καποιος legend οπως ο Rock, o Stone Cold ή ο Hogan. O Undertaker ειναι και ενας legend αυτου του βεληνεκους και στη Wrestlemania το μεγεθος του ξεπερναει καθε αλλον. Συνηθως ενα μεγαλο ματς που συνοδευεται με ηττα ειναι το τελευταιο ματς του χαμενου. Ενα τετοιο ματς ομως, αν χτιζοταν σωστα, θα ταιριαζε να ειναι το τελευταιο του νικητη! Ο μεν Undertaker θα ειχε κερδισει τους παντες συμπεριλαμβανομενου του κορυφαιου της τωρινης εποχης και δεδομενης της ηλικιας του θα μπορουσε να αποσυρθει. Ο δε Cena θα μπορουσε να πλασαριστει ως ο κορυφαιος ολων των εποχων πια. Θα ειχε κερδισει οποιον βρεθηκε στο δρομο του, απο heels μεχρι κορυφαιους faces, θα ειχε κερδισει στο μεγαλυτερο ματς μεχρι τωρα το Rock για τον τιτλο και θα ειχε σπασει και το σερι του Undertaker. Θα ειχε πανω απο 10 τιτλους(ο χτεσινος πρεπει να ηταν ο 15ος, αν δεν εχω κανει λαθος στο μετρημα), αρα ουτε κι εκει υστερει. Τι αλλο μενει να κανει και ποιος θα μπορουσε να ειναι αντιπαλος πια γι αυτον?



Δεν διαφωνώ.14 τίτλους έχει ο Cena.Oι 16 του Flair δεν μετράνε γιατί είναι από τρία διαφορετικά promotion NWA,WCW & WWE.
nikolas12
QUOTE(T.W.Is.M. @ Oct 28 2013, 19:15 ) *
Αποδοκιμασια απο δω μεχρι το Μαιαμι!
Παλι πρωταθλητης ο Orton. Προφανως εχει υπογραψει και ορο για να μην του γινει κανενας ελεγχος, γιατι ετσι και βρεθει για 3η φορα θετικος, ας ψαξει μετα ο Βινς τροπο να εξηγησει γιατι απολυεται ο πρωταθλητης!
Ουτε Big Show, ουτε Βινς, ουτε κατι ιδιαιτερο απο την παρουσια του Shawn Michaels μεχρι το Sweet Chin Music. Κι αυτο ερχεται σε ακυρη στιγμη για να ερθει το ακυρο αποτελεσμα. Κι ολο το καλοκαιρι και το φθινοπωρο χτιζεται ολοκληρη ιστορια για να παρει τον τιτλο ο Orton? Really? Really?(που θα λεγε κι ο Miz)


Όλοι πιστεύαμε πως με τον Daniel Bryan ως πρωτάθλητή θα τελείωνε η κόντρα. Δυστυχώς ο άξιος για πρωτάθλημα Daniel έχασε από τον Orton σε ένα ματς που περιμέναμε πως και πως κάποιους να εμπλέκονται, αλλά τελικώς κανείς δεν μπήκε μέσα. Κρίμα τόσο πλούσιο σενάριο.
O Undertaker προσωπικά ελπίζω να κερδίσει τον Lesnar και στην τελευταία εμφάνιση του τον Sting. Ο Cena δεν θα μου άρεσε ως αντίπαλος ειδικά σε τύπου submission ματς, γιατί θα διαλυθεί ο θρύλος κάποιου από τους 2.
Όσον αφορά τον Cena, όντως έχει κάποιες τεράστιες και κάποιες μικρές θητείες, αλλά ότι και να λέμε ο τύπος είναι τεράστιος παλαιστής και λογικά μελλοντικός Hall of Famer. Τα σχόλια που γράφονται στο fb ότι τώρα που γύρισε θα βαρεθούμε πάλι να τον βλέπουμε συνέχεια και που τον βρίζουν είναι άτοπα. Αφού αυτός πουλάει, αφού αυτός κάνει χαμό, αφού αυτόν αγαπάνε ή μισούνε και αφού με αυτόν ασχολούνται όλοι, αυτόν θα προωθήσει και η εταιρία. Μια χαρά ματσάρες έχει προσφέρει στον κόσμο και σε ωραία σενάρια ήταν μέσα. Στη WM 30 δεν πολυφαντάζομαι που θα είναι. Το main event Bryan-Punk που το επιθυμώ διακαώς μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί, οπότε o Punk θα πάει με τον Orton λογικά.
giorgos14
Nα το και το cash-in απο τον Σαντοου σημερα.ΆΧΡΗΣΤΕ..τοσο καιρο για αυτο;

T.W.Is.M.
Αφου βρισκομαστε στο διαστημα μετα απο το PPV(και οχι στην αναμονη του επομενου), αντι για σχολιασμο του RAW, θα κανω μια πολλαπλη ερωτηση κρισεως.


Ας υποθεσουμε οτι συμβαινουν τα γεγονοτα που θα αναφερω(σε παραλληλα συμπαντα του wrestling). Ποιον θα διαλεγατε για να κανει το καθενα απ αυτα? Καθε γεγονος ειναι εντελως ανεξαρτητο απο τα υπολοιπα και η πραγματοποιηση ενος δε σημαινει οτι θα πραγματοποιηθει και οποιοδηποτε αλλο. Θελω απλα να δω γνωμες και προτιμησεις. Τα γεγονοτα ειναι:
α)Καποιος κερδιζει μεγαλο τιτλο(WWE/WHC) για πρωτη φορα
β)Καποιος σπαει το ρεκορ του Ric Flair και γινεται 17 φορες πρωταθλητης
γ)Καποιος σπαει το σερι του Undertaker στη Wrestlemania
δ)Καποιος τελειωνει μια ολοκληρη (ημερολογιακη) χρονια αηττητος σε RAW, Smackdown και PPV
ε)Καποιος ερχεται απο το ΤΝΑ στο WWE
στ)Καποιος αλλος πηγαινει απο το WWE στο ΤΝΑ
ζ)Ενας wrestler που δεν εχει ενεργο συμβολαιο ως full-time wrestler(=legend/retired/free agent) επιστρεφει για ενα ματς ή μια ιστορια(μας αρκει να ζει, αν υπαρχει θεμα υγειας, ας υποθεσουμε οτι ξεπερνιεται για μια μερα)
η)Ταξιδευοντας στη μηχανη του χρονου μπορει να πραγματοποιηθει ενα ματς αναμεσα σε δυο οποιουσδηποτε αντιπαλους απο διαφορετικες εποχες. Ποιοι θα θελατε να ηταν?

Θα ηθελα να δω οσο πιο ρεαλιστικες απαντησεις γινεται(στο η φυσικα δεν υπαρχει μη ρεαλιστικη απαντηση), πχ μη μου πειτε στο (β) το Santino Marella ή στο (δ) to Heath Slater.
Αν σε καποιον ερθει και αλλη τετοια ερωτηση, ας τη γραψει για να απαντησω κι εγω και οσοι αλλοι θελουν.
mixalisgate7
α) Seth Rollins
β) CM Punk
γ) Daniel Bryan
δ) Cody Rhodes
ε) Samoa Joe
στ) Kofi Kingston
ζ) Batista
η) Stone Cold vs CM Punk
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Oct 30 2013, 00:04 ) *
α) Seth Rollins
β) CM Punk
γ) Daniel Bryan
δ) Cody Rhodes
ε) Samoa Joe
στ) Kofi Kingston
ζ) Batista
η) Stone Cold vs CM Punk



Ωραια μας τα λες. tongue.gif
Εγω που εβαλα τις ερωτησεις δεν ξερω ακομα τι θα απαντησω σε ολες! Ειναι αυτο που ελεγε ο Roddy Piper:"Just when you think you know the answers, I change the questions" smiley.gif
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Oct 30 2013, 00:12 ) *
Ωραια μας τα λες. tongue.gif
Εγω που εβαλα τις ερωτησεις δεν ξερω ακομα τι θα απαντησω σε ολες! Ειναι αυτο που ελεγε ο Roddy Piper:"Just when you think you know the answers, I change the questions" smiley.gif


Χαχαχα
nikolas12
Δεν ξέρω τι να απαντήσω κι εγώ (ίσως πετάξω κανά 2 βλακείες που θα τις διορθώσω όταν σκεφτώ κάποιο καλύτερο όνομα). Για τα περισσότερα θα πω 1-2 ονόματα που θα ήθελα.

α) Cody Rhodes ή κάποιον της Shield
β) John Cena-CM Punk
γ) John Cena-Daniel Bryan
δ) Dolph Ziggler
ε) Δεν πολυβλέπω TNA, αλλά θα ξεχώριζα τον AJ Styles.
στ) Μπορώ να σκεφτώ ονόματα μικρών ή midcard παλαιστών που δεν παίρνουν push π.χ. Barrett, Miz (που πήραν push, αλλά ξαναγύρισανε στη μετριότητα), Kingston (παίρνει τίτλους, οπότε δεν μπορεί να έχει παράπονο), Ziggler (τον έχουν #*$(# στην τιμωρία) ή Ryder (για να εκμεταλλευτούν τη δημοτικότητά του). Από εκεί και πέρα θα ήθελα να δω σε άλλο λιγότερο κωμικό ρόλο τον Slater ή τον Santino (δεν κάνω πλάκα tongue.gif ).
ζ) Stone Cold Steve Austin
η)

Το 10 και όλα από το 4 ως το 1. Το Hart vs Angle το θέλω submission match. Δεν μου πολυέρχεται κάποιο άλλο τώρα.

Σχολιασμός για το Raw μεθαύριο, γιατί έγιναν πολλά και μάλλον θα θάψω κάποια από αυτά που έγιναν.
nikolas12
Νιώθω ότι θέλω να σχολιάσω το Raw, γιατί είχε πολλές εξελίξεις.
Άρχισαν να φαίνονται οι πρώτες τριβές στη Shield. Δεν θεωρώ τυχαίο ότι στο τέλος του αγώνα τους δεν έβαλαν και οι τρεις τις γροθιές τους στη μέση ως συνήθως, αλλά ο Ambrose σήκωνε ψηλά το US championship και ο Reigns τον κοίταζε λίγο υποτιμητικά (ο Rollins έκανε τη συνήθη φάτσα του πονεμένου που έχει, γιατί ως συνήθως είχε φάει τις περισσότερες tongue.gif ). Ο Daniel Bryan μάλλον πάει σε κόντρα με τη Wyatt Family. Ο τύπος είναι main eventer και για μένα δεν του αξίζει. Μέσα στο 2014 πρέπει να τον δούμε κανονικά ως πρωταθλητή, αλλιώς θα φανεί ότι το WWE δεν ξέρει να διαχειρίζεται τα ταλέντα του. Ο Kane δεν περίμενα ακόμα να κάνει heel turn. Ήθελα πρώτα να τελειώσει το σερί του Wyatt και μετά να γίνει heel. Στη δεύτερη θητεία του με τη μάσκα όλοι θα τον θυμούνται κυρίως με την Team Hell No (που οι αγκαλίτσες τον κάνανε και λίγο φλώρο, αλλά τι μας νοιάζει, ήταν ομαδάρα αυτός και ο Daniel), όταν ήταν face, ενώ ως heel στη δεύτερη θητεία του με μάσκα δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο. Από τον Cena έχασε, τον Orton τον κέρδισε στη WM, αλλά έχασε τη ρεβάνς και στην κόντρα με τον Bryan δεν είχε και τόσο το πάνω χέρι. Οπότε τώρα που βγάζει τη μάσκα μπορεί να είναι λίγο πιο badass. Δεν περίμενα να δω τον Ryback να κάνει tap out. Αφού κράζαμε τον CM Punk που δεν μπορούσε να κερδίσει καθαρά τον Ryback πέρυσι, τώρα ήρθε η εξιλέωση. Οι Real Americans δεν μου λένε πολλά και σίγουρα όχι για πρωταθλητές. Οι Usos για μένα θα πρέπει να είναι οι επόμενοι face πρωταθλητές, το θέμα είναι αν οι Real Americans ή η Shield θα είναι οι heels πρωταθλητές στο μεσοδιάστημα και φυσικά πόσο καιρό θα έχουν οι Rhodes τους τίτλους. Ακούγεται έντονα και το face turn του Cesaro, άρα δεν θα έχουν πάρα πολύ καιρό ακόμα ως ομάδα.
http://bleacherreport.com/articles/1799892...e-bank-contract
Έτσι και έγινε. Δεν είδα ολόκληρο το ματς με τον Cena, αλλά άκουσα ότι ήταν φοβερός αγώνας. Εγώ ξέρω ότι THE CHAMP IS HEEEEEEEEEEERE! και ότι κανένας midcarder που γίνεται ξαφνικά μεγάλος πρωταθλητής σε μία νύχτα δεν τον νίκησε. Λογικά θα πάρει κάποια στιγμή τον τίτλο ο Sandow και αυτό δεν μπορεί να αποφευχθεί, αλλά από face διεκδικητές μπορεί να επανέλθει και ο Christian και αν ξυπνήσουν εκεί στο WWE και ο Ziggler, ενώ υπάρχει και ο Del Rio ως heel. Δεν βλέπω το Cena πρωταθλητή για πολύ καιρό. Πιστεύω ότι με το νέο χρόνο θα τον έχει χάσει τον τίτλο και θα πηγαίνει για άλλες κόντρες. Για Orton-Big Show δεν ξέρω, αλλά δεν με τρελαίνομαι με ένα ματς μεταξύ τους για τον τίτλο. Περισσότερο με τον Triple H.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Oct 30 2013, 17:54 ) *
Νιώθω ότι θέλω να σχολιάσω το Raw, γιατί είχε πολλές εξελίξεις.
Άρχισαν να φαίνονται οι πρώτες τριβές στη Shield. Δεν θεωρώ τυχαίο ότι στο τέλος του αγώνα τους δεν έβαλαν και οι τρεις τις γροθιές τους στη μέση ως συνήθως, αλλά ο Ambrose σήκωνε ψηλά το US championship και ο Reigns τον κοίταζε λίγο υποτιμητικά (ο Rollins έκανε τη συνήθη φάτσα του πονεμένου που έχει, γιατί ως συνήθως είχε φάει τις περισσότερες tongue.gif ). Ο Daniel Bryan μάλλον πάει σε κόντρα με τη Wyatt Family. Ο τύπος είναι main eventer και για μένα δεν του αξίζει. Μέσα στο 2014 πρέπει να τον δούμε κανονικά ως πρωταθλητή, αλλιώς θα φανεί ότι το WWE δεν ξέρει να διαχειρίζεται τα ταλέντα του. Ο Kane δεν περίμενα ακόμα να κάνει heel turn. Ήθελα πρώτα να τελειώσει το σερί του Wyatt και μετά να γίνει heel. Στη δεύτερη θητεία του με τη μάσκα όλοι θα τον θυμούνται κυρίως με την Team Hell No (που οι αγκαλίτσες τον κάνανε και λίγο φλώρο, αλλά τι μας νοιάζει, ήταν ομαδάρα αυτός και ο Daniel), όταν ήταν face, ενώ ως heel στη δεύτερη θητεία του με μάσκα δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο. Από τον Cena έχασε, τον Orton τον κέρδισε στη WM, αλλά έχασε τη ρεβάνς και στην κόντρα με τον Bryan δεν είχε και τόσο το πάνω χέρι. Οπότε τώρα που βγάζει τη μάσκα μπορεί να είναι λίγο πιο badass. Δεν περίμενα να δω τον Ryback να κάνει tap out. Αφού κράζαμε τον CM Punk που δεν μπορούσε να κερδίσει καθαρά τον Ryback πέρυσι, τώρα ήρθε η εξιλέωση. Οι Real Americans δεν μου λένε πολλά και σίγουρα όχι για πρωταθλητές. Οι Usos για μένα θα πρέπει να είναι οι επόμενοι face πρωταθλητές, το θέμα είναι αν οι Real Americans ή η Shield θα είναι οι heels πρωταθλητές στο μεσοδιάστημα και φυσικά πόσο καιρό θα έχουν οι Rhodes τους τίτλους. Ακούγεται έντονα και το face turn του Cesaro, άρα δεν θα έχουν πάρα πολύ καιρό ακόμα ως ομάδα.
http://bleacherreport.com/articles/1799892...e-bank-contract
Έτσι και έγινε. Δεν είδα ολόκληρο το ματς με τον Cena, αλλά άκουσα ότι ήταν φοβερός αγώνας. Εγώ ξέρω ότι THE CHAMP IS HEEEEEEEEEEERE! και ότι κανένας midcarder που γίνεται ξαφνικά μεγάλος πρωταθλητής σε μία νύχτα δεν τον νίκησε. Λογικά θα πάρει κάποια στιγμή τον τίτλο ο Sandow και αυτό δεν μπορεί να αποφευχθεί, αλλά από face διεκδικητές μπορεί να επανέλθει και ο Christian και αν ξυπνήσουν εκεί στο WWE και ο Ziggler, ενώ υπάρχει και ο Del Rio ως heel. Δεν βλέπω το Cena πρωταθλητή για πολύ καιρό. Πιστεύω ότι με το νέο χρόνο θα τον έχει χάσει τον τίτλο και θα πηγαίνει για άλλες κόντρες. Για Orton-Big Show δεν ξέρω, αλλά δεν με τρελαίνομαι με ένα ματς μεταξύ τους για τον τίτλο. Περισσότερο με τον Triple H.


Εκτός απροόπτου ο Big Show θα αντιμετωπίσει τον Triple H στο TLC.Κάποτε θα κάνει μέγαλο title reign ο Bryan.Π.χ CM Punk & Del Rio όταν πήραν τους πρώτους παγκόσμιους τίτλους οι θητείες του ήταν σύντομες αλλά πιο μετά κράτησαν για καιρό τους τίτλους.
T.W.Is.M.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Oct 29 2013, 23:34 ) *
Ας υποθεσουμε οτι συμβαινουν τα γεγονοτα που θα αναφερω(σε παραλληλα συμπαντα του wrestling). Ποιον θα διαλεγατε για να κανει το καθενα απ αυτα? Καθε γεγονος ειναι εντελως ανεξαρτητο απο τα υπολοιπα και η πραγματοποιηση ενος δε σημαινει οτι θα πραγματοποιηθει και οποιοδηποτε αλλο. Θελω απλα να δω γνωμες και προτιμησεις. Τα γεγονοτα ειναι:
α)Καποιος κερδιζει μεγαλο τιτλο(WWE/WHC) για πρωτη φορα
β)Καποιος σπαει το ρεκορ του Ric Flair και γινεται 17 φορες πρωταθλητης
γ)Καποιος σπαει το σερι του Undertaker στη Wrestlemania
δ)Καποιος τελειωνει μια ολοκληρη (ημερολογιακη) χρονια αηττητος σε RAW, Smackdown και PPV
ε)Καποιος ερχεται απο το ΤΝΑ στο WWE
στ)Καποιος αλλος πηγαινει απο το WWE στο ΤΝΑ
ζ)Ενας wrestler που δεν εχει ενεργο συμβολαιο ως full-time wrestler(=legend/retired/free agent) επιστρεφει για ενα ματς ή μια ιστορια(μας αρκει να ζει, αν υπαρχει θεμα υγειας, ας υποθεσουμε οτι ξεπερνιεται για μια μερα)
η)Ταξιδευοντας στη μηχανη του χρονου μπορει να πραγματοποιηθει ενα ματς αναμεσα σε δυο οποιουσδηποτε αντιπαλους απο διαφορετικες εποχες. Ποιοι θα θελατε να ηταν?


Ας απαντησω κι εγω στον εαυτο μου.

α)Kofi Kingston
β)CM Punk
γ)Kane
δ)Ryback
ε)AJ Styles
στ)Jack Swagger
ζ)Edge
η)Hulk Hogan vs John Cena
Αν μπορουσα στην τελευταια ερωτηση να βαλω κι αλλο ενα ματς που να μην ειναι συζητημενο και να μην περιεχει τα κορυφαια ονοματα(απλως μεγαλα ονοματα), θα ελεγα Randy Savage vs Eddie Guerrero!
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 2 2013, 22:39 ) *
γ)Kane


Όπως θα έλεγε και ο Miz Really? Really?Εγώ περίμενα οτι θα έβαζες τον Daniel Bryan.
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Nov 2 2013, 23:43 ) *
Όπως θα έλεγε και ο Miz Really? Really?Εγώ περίμενα οτι θα έβαζες τον Daniel Bryan.


Κι ομως αν το σκεφτεις, απαντησα ως αυθεντικος σκληροπυρηνικος φαν του Undertaker. Κανενας δεν ειναι αξιος να σπασει το σερι, αν πρεπει οπωσδηποτε να γινει, η τιμη μενει μεσα στην "οικογενεια" και σε αυτον που μπορει να το υποστηριξει σεναριακα.
Σε ανυποπτο χρονο στο παρελθον ειχα γραψει(δεν πρεπει να εμπαινες ακομα) οτι αν καποιος σπασει το σερι, κινδυνευει να φαει αληθινη αποδοκιμασια και να αναγκαστει να περασει μεγαλο μερος της καριερας του ως heel. Δε θα εβαζα λοιπον καποιον που συμπαθω τοσο σε μια τετοια θεση.
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 3 2013, 00:27 ) *
Κι ομως αν το σκεφτεις, απαντησα ως αυθεντικος σκληροπυρηνικος φαν του Undertaker. Κανενας δεν ειναι αξιος να σπασει το σερι, αν πρεπει οπωσδηποτε να γινει, η τιμη μενει μεσα στην "οικογενεια" και σε αυτον που μπορει να το υποστηριξει σεναριακα.
Σε ανυποπτο χρονο στο παρελθον ειχα γραψει(δεν πρεπει να εμπαινες ακομα) οτι αν καποιος σπασει το σερι, κινδυνευει να φαει αληθινη αποδοκιμασια και να αναγκαστει να περασει μεγαλο μερος της καριερας του ως heel. Δε θα εβαζα λοιπον καποιον που συμπαθω τοσο σε μια τετοια θεση.


Ο Kane κατά την γνώμη μου δεν μπορεί να σταθεί καλά ως heel όσο ο Bryan ή ο CM Punk,γι'αυτό απόρησα.
morrison
QUOTE(T.W.Is.M. @ Oct 29 2013, 23:34 ) *
Αφου βρισκομαστε στο διαστημα μετα απο το PPV(και οχι στην αναμονη του επομενου), αντι για σχολιασμο του RAW, θα κανω μια πολλαπλη ερωτηση κρισεως.


Ας υποθεσουμε οτι συμβαινουν τα γεγονοτα που θα αναφερω(σε παραλληλα συμπαντα του wrestling). Ποιον θα διαλεγατε για να κανει το καθενα απ αυτα? Καθε γεγονος ειναι εντελως ανεξαρτητο απο τα υπολοιπα και η πραγματοποιηση ενος δε σημαινει οτι θα πραγματοποιηθει και οποιοδηποτε αλλο. Θελω απλα να δω γνωμες και προτιμησεις. Τα γεγονοτα ειναι:
α)Καποιος κερδιζει μεγαλο τιτλο(WWE/WHC) για πρωτη φορα
β)Καποιος σπαει το ρεκορ του Ric Flair και γινεται 17 φορες πρωταθλητης
γ)Καποιος σπαει το σερι του Undertaker στη Wrestlemania
δ)Καποιος τελειωνει μια ολοκληρη (ημερολογιακη) χρονια αηττητος σε RAW, Smackdown και PPV
ε)Καποιος ερχεται απο το ΤΝΑ στο WWE
στ)Καποιος αλλος πηγαινει απο το WWE στο ΤΝΑ
ζ)Ενας wrestler που δεν εχει ενεργο συμβολαιο ως full-time wrestler(=legend/retired/free agent) επιστρεφει για ενα ματς ή μια ιστορια(μας αρκει να ζει, αν υπαρχει θεμα υγειας, ας υποθεσουμε οτι ξεπερνιεται για μια μερα)
η)Ταξιδευοντας στη μηχανη του χρονου μπορει να πραγματοποιηθει ενα ματς αναμεσα σε δυο οποιουσδηποτε αντιπαλους απο διαφορετικες εποχες. Ποιοι θα θελατε να ηταν?

Θα ηθελα να δω οσο πιο ρεαλιστικες απαντησεις γινεται(στο η φυσικα δεν υπαρχει μη ρεαλιστικη απαντηση), πχ μη μου πειτε στο (β) το Santino Marella ή στο (δ) to Heath Slater.
Αν σε καποιον ερθει και αλλη τετοια ερωτηση, ας τη γραψει για να απαντησω κι εγω και οσοι αλλοι θελουν.


α.Ρεαλιστικά, με την έννοια ότι είναι στο ρόστερ, ο Heath Slater. Αλλιώς ο Mr.Perfect και ας μην γίνεται.
β.Edge
γ.Συμφωνώ ότι μόνο ο Kane θα μπορούσε.
δ.Brock Lesnar
ε.Αustin Aries
στ.The Shield
ζ.Ultimate Warrior
η.Chris Benoit vs. Bryan Danielson
Ultimate Warrior vs. Steve Austin
T.W.Is.M.
QUOTE(morrison @ Nov 3 2013, 04:08 ) *
β.Edge


Απο το τωρινο ροστερ θα εβαζες καποιον? Γιατι τον Edge θα τον εβαζα κι εγω, αλλα εχει σταματησει.
morrison
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 3 2013, 10:30 ) *
Απο το τωρινο ροστερ θα εβαζες καποιον? Γιατι τον Edge θα τον εβαζα κι εγω, αλλα εχει σταματησει.



Πρώτα νομίζω ότι το ρεκόρ του Flair πρέπει να σπάσει. Έχει λίγους από τους τίτλους του στο WWE και έχει τιμηθεί ήδη αρκετά. Ταυτόχρονα έχει κάνει τις κουτσουκέλες του. Είναι ένα ρεκόρ που εμπορικά δεν προσφέρει τίποτα...και όπως όλα τα επιτεύγματα στο WWE, σε τελική ανάλυση θα πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος. Ε, το ρεκόρ του Flair δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Η ιδέα να το σπάσει ο HHH νομίζω ότι τελικά δεν έψησε ούτε τον ίδιο, με την έννοια ότι θα χτύπαγε πολύ άσχημα, θα έμοιαζε αρκετά εγωιστικό. Δεν το τόλμησε...

Να το έσπαγε ο Edge θα ήταν μια ωραία ιστορία...Ο ultimate oppurtunist που θα έμενε στην ιστορία σαν ένας νικητής με κάθε τρόπο. Αλλά δεν μπορούσε να γίνει...

Καλώς ή κακώς αυτός που αξίζει να σπάσει το ρεκόρ είναι ο John Cena. Είναι 10 χρόνια σερί στην κορυφή, το όνομα του έχει γίνει συνώνυμο της εταιρείας και θα αξιοποιηθεί όπως πρέπει σαν ρεκόρ όταν αποχωρήσει.

Για τον CM Punk είναι νωρίς ακόμα. Θέλει τον χρόνο του αλλά θα ήταν μια προοπτική με την έννοια ότι ο Cena δεν έχει ανάγκη το ρεκόρ για να υπάρχει στις συζητήσεις τον Fans.

nikolas12
QUOTE(morrison @ Nov 3 2013, 19:16 ) *
Για τον CM Punk είναι νωρίς ακόμα. Θέλει τον χρόνο του αλλά θα ήταν μια προοπτική με την έννοια ότι ο Cena δεν έχει ανάγκη το ρεκόρ για να υπάρχει στις συζητήσεις τον Fans.


Δεν θεωρώ ότι είναι νωρίς για τον Punk. Είναι μόλις 1 χρόνο μικρότερος του Cena και έχει 5 μεγάλους τίτλους, ενώ ο Cena 14. Και απ' ότι φαίνεται μεγάλο τίτλο θα ξαναπάρει σε αρκετό καιρό (πιστεύω στη Wrestlemania 30).
mixalisgate7
QUOTE(morrison @ Nov 3 2013, 19:16 ) *
Για τον CM Punk είναι νωρίς ακόμα. Θέλει τον χρόνο του αλλά θα ήταν μια προοπτική με την έννοια ότι ο Cena δεν έχει ανάγκη το ρεκόρ για να υπάρχει στις συζητήσεις τον Fans.


Ούτε και ο Punk το έχει ανάγκη.Πριν την pimp bomb εποχή σίγουρα θα τον χρειαζόταν.
nikolas12
Αποκαλύφθηκε το main event της Wrestlemania!

Triple H, Randy Orton and the Shield vs Big Show, 5 on 1 elimination handicap match. If Triple H, Randy Orton and the Shield are disqualified or counted out, they win.

Σόρρυ, καλό σενάριο, αλλά αρχίζει να γίνεται βαρετό.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Nov 5 2013, 23:19 ) *
Αποκαλύφθηκε το main event της Wrestlemania!

Triple H, Randy Orton and the Shield vs Big Show, 5 on 1 elimination handicap match. If Triple H, Randy Orton and the Shield are disqualified or counted out, they win.

Σόρρυ, καλό σενάριο, αλλά αρχίζει να γίνεται βαρετό.


Που το διάβασες;
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Nov 6 2013, 00:56 ) *
Που το διάβασες;


Πλάκα κάνω ρε συ για να σατιρίσω το τελευταίο Raw tongue.gif
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Nov 6 2013, 21:28 ) *
Πλάκα κάνω ρε συ για να σατιρίσω το τελευταίο Raw tongue.gif


Σόρυ δεν το κατάλαβα.
nikolas12
Και καλά για αυτό έβαλα τον όρο με το count out ή το DQ tongue.gif . Με κούρασε και εμένα και πολλούς αυτό το σενάριο. Αργότερα θα γράψω κι άλλα για το Raw, γιατί τώρα μπαίνω από το εργαστήριο υπολογιστών της σχολής και δεν προλαβαίνω να γράψω καθόλου (είχα γράψει τρομερό ποστ χθες, αλλά πάτησα κάτι κατά λάθος και σβήστηκε).
nikolas12
H χρονιά για τον Kane ξεκίνησε φοβερά. Tag team champion με τον Daniel Bryan κάνοντας καλές εμφανίσεις ατομικά και πράγματα που λάτρεψα σαν ομάδα με τον Bryan. Γύρω στον Ιούνιο, ο ανεβασμένος Bryan με τον Kane αποφασίζουν πως ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι τους. O Kane χάνει από τον Dean Ambrose για το US championship λόγω count out, ενώ τον τσακίζει και η Wyatt Family συνεχώς. Έτσι λοιπόν στο Summerslam ο Kane σε δικό του ματς (Ring of Fire) παλεύει με τον Bray Wyatt, αλλά χάνει και η Wyatt Family τον κουβαλά μαζί της, ώστε να δικαιολογηθεί σεναριακά η αποχώρησή του για τα γυρίσματα της νέας ταινίας. Και εσύ αγνέ οπαδέ του wrestling περίμενες να γυρίσει πίσω και να πάρει εκδίκηση από τον Wyatt; Αχαχαχα, όχι βέβαια. Μας αρέσουν τα προβλέψιμα σενάρια, αλλά όχι τόσο πια. Οπότε για να κρατήσουμε ζωντανό το μύθο της ξυλοκοποφαμίλιας ο Kane είναι μέλος της Authority κοστουμαρισμένος και χωρίς μάσκα. Μπορώ να φανταστώ 10 σενάρια για να ξαναγίνει face προδίδοντας τον Triple H, αλλά λες και θα γίνει. Με ποια λογική να φλωρέψει τόσο ο Kane και να μη συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει.
Και εδώ εστιάζω παιδιά. Κακές επιλογές και δυστυχώς πολλές. Πολύ ενδιαφέρον το σενάριο Orton vs Bryan, αλλά όταν ο Bryan ξεσηκώνει ολόκληρα στάδια και πουλάει τρελά, αυτός θα πρέπει να είναι ο τελικός νικητής. Αντίθετα ο τίτλος κατέληξε στον Orton και το ίδιο σενάριο με τον Bryan φαίνεται να επαναλαμβάνεται και με τον Big Show. Και μάλιστα ενδέχεται ο Orton να έχει καιρό ακόμα τον τίτλο (μέχρι τη WM μάλλον), πράγμα που σημαίνει ότι δεν τον πάμε που δεν τον πάμε οι οπαδοί, θα βαρεθούμε να τον βλέπουμε.
Ο Bryan ξεσηκώνει στάδια, αλλά θα πάρει τίτλο μετά τη WM. Ο Ziggler έγινε face μπας και διεκδικήσει μεγάλο τίτλο, όχι για να βολοδέρνει. Ο Ryback που έκανε χαμό έγινε heel και τώρα περιθωριοποιείται από μεγάλους τίτλους. Και ως face δεν του έδωσαν τίτλο, ούτε για ένα μήνα, για να έχει πιο μεγάλο reign ο Punk απέναντι στον Rock. Αν ο Punk δεν είναι νικητής του Rumble ή δεν διεκδικήσει μεγάλο τίτλο στη WM θα είναι ιεροσυλία προς αυτούς που πουλάνε προς προώθηση άλλων που δεν τσουλάει το push τους ρε παιδί μου. Δεν θέλω κανέναν Sandow στο WHC, θέλω Ziggler, Del Rio και Rhodes. Δεν θέλω Orton, θέλω Bryan και Punk. Αν γίνει το Punk & Bryan vs Luke Harper & Erick Rowan και κερδίσουν οι 2 μουσάτοι και όχι ο 1 μουσάτος με τον Wolverine, I riot που λένε και τα πανό.
Και μιας και με έπιασε η γνωστή κρίση θαψίματος, ας πιάσω λίγο τη Wyatt Family. Δυσκολεύομαι να καταλάβω τι ρόλο παίζουν 3 μουσάτοι με λάμπες θυέλλης και ρούχα ξυλοκόπων. Η Shield της επαρχίας είναι; Συν το γεγονός ότι η tag team θα έπρεπε να λέγεται Luke Harper & ένας ψηλός κομπάρσος, αφού ο Luke μόνος καθαρίζει τα ματς με το clothesline του μεθυσμένου (βλέπε παλιότερο ποστ. Eπίσης μετά το τέλος του ματς ο Harper κοιτάει τον Wyatt με τα ματάκια του κουταβιού και κατουριέμαι στα γέλια για κάποιο λόγο tongue.gif ) και ο Rowan απλά τις τρώει από τους άλλους. Μόλις σήμερα τον είδαμε να κάνει pin και finisher (splash ως finisher; ) μπας και φανεί πιο απειλητικός. Δεν αμφιβάλλω ότι είναι ένα καλό stable, απλά στο μέλλον δεν έχουν μεγάλη καριέρα ο καθένας ατομικά όπως θα έχουν οι 3 της Shield.
Πάντως βρήκα το entrance theme της tag team Bryan-Punk: https://www.youtube.com/watch?v=mgcp-cT3_w4
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Nov 7 2013, 22:29 ) *
Δεν αμφιβάλλω ότι είναι ένα καλό stable, απλά στο μέλλον δεν έχουν μεγάλη καριέρα ο καθένας ατομικά όπως θα έχουν οι 3 της Shield.


Ο Bray Wyatt θα κάνει καριέρα λογικά σαν mid carder.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Nov 7 2013, 22:37 ) *
Ο Bray Wyatt θα κάνει καριέρα λογικά σαν mid carder.


Και εγώ έτσι το βλέπω. Και o Βο Dallas οδεύει προς midcard λογικά. Απλά ο Wyatt ίσως είναι σαν το Barrett. Δηλαδή θα ξεκινήσει με ένα group από πίσω, ίσως πάρει 1-2 ευκαιρίες στο main event και μετά θα παραμείνει στο midcard. Αλήθεια ο Barrett έχει ακόμα πρόβλημα με τη βίζα ή κάτι παρόμοιο γραφειοκρατικό και προσωρινά δεν μπορεί να αγωνιστεί;
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Nov 8 2013, 11:29 ) *
Και εγώ έτσι το βλέπω. Και o Βο Dallas οδεύει προς midcard λογικά. Απλά ο Wyatt ίσως είναι σαν το Barrett. Δηλαδή θα ξεκινήσει με ένα group από πίσω, ίσως πάρει 1-2 ευκαιρίες στο main event και μετά θα παραμείνει στο midcard. Αλήθεια ο Barrett έχει ακόμα πρόβλημα με τη βίζα ή κάτι παρόμοιο γραφειοκρατικό και προσωρινά δεν μπορεί να αγωνιστεί;


Λογικά ναι δεν έχει υπάρξει κάτι νεότερο.Θα το λύσει μιας και το WWE είναι σε ευρωπαϊκή περιοδεία.
mixalisgate7
Οι πιθανοί αγώνες της Wrestlemania 30:

Undertaker vs Brock Lesnar.
Ryback vs Goldberg ή Big Show.
Cody Rhodes vs Dustin Rhodes.
CM Punk vs Randy Orton για το WWE Championship.
John Cena vs νικητή του Royal Rumble για το World Heavyweight Championship.
nikolas12
Χμμμμ οπότε αυτό το σενάριο βγάζει εκτός παιχνιδιού τον Punk ως νικητή του Rumble. Ο Ziggler είναι face και πρέπει να κάνει heel turn μέσα σε λίγους μήνες, ο Del Rio έχει νικήσει σε Rumble, ο Sandow έχει πάρει MITB χωρίς midcard τίτλο, πόσο push ακόμα, ο Rhodes είναι face και είναι και κλεισμένος λογικά για άλλο ματς, οπότε ποιος; Να πάρει κάποιος της Shield τόσο νωρίς ευκαιρία για μεγάλο τίτλο και WM δε νομίζω και για τον Swagger έλεος τον είδαμε και πέρυσι, οπότε πραγματικά δεν πολυπάει το μυαλό μου σε κάποιον. Βέβαια μπορεί να είναι ο Punk ο νικητής και να βγει άλλος αντίπαλος για τον Cena (π.χ. σε Elimination Chamber match).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.