Help - Search - Members - Calendar
Full Version: wwe
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Aug 24 2016, 14:36 ) *
Στειλτε τον σπιτι του το βασιλια της ντοπας!


Αν το λες με αφορμή οτι είναι υποψήφιος να είναι θετικός σε απαγορευμένες ουσίες μην βιάζεσαι. Μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα η τιμωρία αό την αθλητική επιτροπή της Νεβάδας μην έχεις για δεδομένο τίποτα.
nikolas12
To Backlash είναι τόσο ενδιαφέρον και τόσο αδιάφορο ταυτόχρονα.
Πιστεύω πως θα δούμε τον AJ Styles να κατακτάει το πρωτάθλημα, αφού έχουν καταστρέψει το momentum του μεγάλου Ambrose και επειδή ήρθε η ώρα του push για AJ.
Πρώτη Smackdown Women's champion βλέπω τη γνωστή προωθημένη Nikki, αφού δε φαίνεται να πολυψήνονται να βάλουν Becky.
O Miz λογικά θα διατηρήσει το IC και ελπίζω σε καλό ματς με Ziggler.
Στο Usos με Hype Bros για την τελευταία θέση, πιστεύω θα νικήσουν οι Usos και θα πάνε τελικό γιατί είναι heels και οι Rhyno & Heath Slater θα έχουν ρόλο face. Παρ' όλα αυτά θα πω ναι στην έκπληξη, ο Heath Slater που με το storyline με το συμβόλαιο ήταν φοβερός, θα πάρει το συμβόλαιό του και τον τίτλο του, αν και προβλέπω σύντομο drop στους Usos. Περίμενα την American Alpha να πάρει το πρώτο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω θα γίνει κάποια κόντρα με Usos που θα κρατήσει καιρό.
Τέλος στο Randy Orton-Bray Wyatt θα έλεγα Bray αν θα έχανε την κόντρα, αλλά τώρα ο Orton χρειάζεται να πάρει νίκη μετά το Summerslam, οπότε θα πω Orton τώρα, αλλά η κόντρα θα πάει στον Bray.
mixalisgate7
Προβλέψεις Backlash 2016

WWE Championship
Dean Ambrose © vs. AJ Styles
ΝΙΚΗΤΗΣ AJ Styles

WWE Intercontinental Championship
The Miz © vs. Dolph Ziggler
ΝΙΚΗΤΗΣ The Miz

Six Pack Challenge to Crown the First SmackDown Women's Champion
Nikki Bella vs. Becky Lynch vs. Carmella Natalya vs. Alexa Bliss vs. Naomi
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Nikki Bella

The Usos vs. The Hype Bros.
ΝΙΚΗΤΕΣ The Usos

Finals of the SmackDown Tag Team Tournament to Crown the First Champions
Rhyno & Heath Slater vs. The winners of the The Usos vs. The Hype Bros. match
ΝΙΚΗΤΕΣ Rhyno & Heath Slater

Randy Orton vs. Bray Wyatt
ΝΙΚΗΤΗΣ Randy Orton *

*Αν γίνει τελικά το ματς.
nikolas12
Μέτριο προς μετριότατο το χθεσινό Backlash.
Το γυναικείο ματς ήταν καλό, αλλά είχε πολλά botches και αρκετά λάθη. Μου άρεσε το μαλλί Harley Quinn της Alexa Bliss. Κατά τ' άλλα η Becky Lynch είναι πρωταθλήτρια! Η τύπισσα ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα ανάμεσα στις 6, είναι μία απίστευτη wrestler και χαίρομαι πάρα πολύ που έκαναν το σωστό και της έδωσαν τον τίτλο!
Οι heel Usos δεν το έχουν, ο face χαρακτήρας τους πάει μακράν περισσότερο.
Ωραίο ματς για το IC, έχουν χημεία Miz και Ziggler και βγάζουν ωραία και γρήγορα ματσάκια. Αυτό έπρεπε να είναι το IC match του Summerslam.
Μέγα φιάσκο η ιστορία με Bray Wyatt. Απαράδεκτη. Όχι μόνο νίκη με forfeit και καθόλου ματς με Orton, αλλά έχασε και από τον Kane. Πως να χτίσουν χαρακτήρα έτσι δηλαδή; Τον έχουν κάνει jobber πολυτελείας.
Τώρα το ότι Rhyno & Heath Slater είναι οι πρώτοι πρωταθλητές είναι λίγο βλακεία, αλλά το storyline ήταν καλογραμμένο και βγήκε ωραία στην οθόνη. Προβλέπω σύντομο drop βέβαια στους Usos, προσωρινά χαίρομαι άπειρα για τον Heath.
Δυστυχώς ο πιο κουλ champion των τελευταίων χρόνων έχασε. Είχε χάσει το momentum του από το brand split και μετά ελλείψει καλών contenders. Ο face AJ Styles με το τεράστιο momentum έγινε jobber του Reigns. Ο heel κερδίζει με την πρώτη τον Ambrose. Τέσπα οι 2 τους έχουν μείνει από main eventers στο Smackdown, o Styles θα πάει μέχρι WM και πρέπει να βρεθούν contenders. Χαίρομαι για τον Styles, είναι παλαιστάρα, αλλά ειλικρινά τι θα γίνει με Ambrose; Άξιζε μεγαλύτερο reign και δε διαχειριστήκανε σωστά το πρώτο του. Θα δούμε.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Sep 12 2016, 14:33 ) *
Μέτριο προς μετριότατο το χθεσινό Backlash.


Διαφωνώ. Το Backlash ήταν πάρα πολύ καλό. Με την κάρτα που είχε περίμενα ναύαγιο, όπως στο Summerslam. Όλοι αγώνες ήταν σε αρκετά καλό επίπεδο. Εκπληκτικές ματσάρες Miz vs Ziggler και AJ vs Ambrose. Δεν με χάλασαν τα κλασσικά (πλέον) booking του Vince. Και εμένα δεν μου άρεσε που έχασε την ζώνη ο τρελόDean. Περίμενα την έχανε μετά τους τέσσρις μήνες. Ελπίζω να την ξαναπάρει στην Mania. Οι Usos θέλουν μια άλλαγη. Πέντε χρόνια ήταν face. Άσε που οι American Alpha πρέπει να είναι οι top face tag team.

Η βαθμολογία μου: 8/10.
mixalisgate7
Video: WWE trolls CM Punk’s UFC debut at Backlash

Είναι γνωστό οτι ο Vince είναι το μεγαλύτερο τρολ σε όλο τον κόσμο tongue.gif
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Sep 12 2016, 16:49 ) *
Διαφωνώ. Το Backlash ήταν πάρα πολύ καλό. Με την κάρτα που είχε περίμενα ναύαγιο, όπως στο Summerslam. Όλοι αγώνες ήταν σε αρκετά καλό επίπεδο. Εκπληκτικές ματσάρες Miz vs Ziggler και AJ vs Ambrose. Δεν με χάλασαν τα κλασσικά (πλέον) booking του Vince. Και εμένα δεν μου άρεσε που έχασε την ζώνη ο τρελόDean. Περίμενα την έχανε μετά τους τέσσρις μήνες. Ελπίζω να την ξαναπάρει στην Mania. Οι Usos θέλουν μια άλλαγη. Πέντε χρόνια ήταν face. Άσε που οι American Alpha πρέπει να είναι οι top face tag team.

Η βαθμολογία μου: 8/10.


Οι Usos ισχύει ότι χρειάζονται την αλλαγή, εγώ απλά θεωρώ ότι δεν τους πάει το heel, ωστόσο αυτό για την American Alpha ισχύει. Στη Mania από ποιον λες να την ξαναπάρει; Δύσκολα θα είναι στο title picture τότε εκτός αν το Smackdown roster έχει παραμείνει ίδιο και δεν έχει πολλούς contenders.

QUOTE(mixalisgate7 @ Sep 12 2016, 17:13 ) *
Video: WWE trolls CM Punk’s UFC debut at Backlash

Είναι γνωστό οτι ο Vince είναι το μεγαλύτερο τρολ σε όλο τον κόσμο tongue.gif


Θεός ρε φίλε θεός, δεν το είχα παρατηρήσει και έκλαψα όταν το είδα τώρα.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Sep 13 2016, 03:59 ) *
Δύσκολα θα είναι στο title picture τότε εκτός αν το Smackdown roster έχει παραμείνει ίδιο και δεν έχει πολλούς contenders.
Θεός ρε φίλε θεός, δεν το είχα παρατηρήσει και έκλαψα όταν το είδα τώρα.


Δεν ξέρω, έχουμε πολύ δρόμο μέχρι τότε. Πολλοί (μέσα σ'αυτούς και εγώ) δεν το παρατήρησαν κατά την διάρκεια του ματς. Συνήθως κάτι τέτοια στο twitter δεν ξεφεύγουν.
mixalisgate7
Προβλέψεις Clash Of Champions 2016

WWE Universal Championship
Kevin Owens © vs. Seth Rollins
ΝΙΚΗΤΗΣ Kevin Owens

WWE Women's Championship
Charlotte © vs. Sasha Banks vs. Bayley
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Charlotte

WWE Tag Team Championship
The New Day © vs. Luke Gallows & Karl Anderson
ΝΙΚΗΤΕΣ Luke Gallows & Karl Anderson

WWE United States Championship
Rusev © vs. Roman Reigns
ΝΙΚΗΤΗΣ Rusev

WWE Cruiserweight Championship
TJ Perkins © vs. Brian Kendrick
ΝΙΚΗΤΗΣ TJ Perkins

Best Of Seven Series Finals
Cesaro vs. Sheamus
ΝΙΚΗΤΗΣ Sheamus

Sami Zayn vs. Chris Jericho
ΝΙΚΗΤΗΣ Sami Zayn

Kickoff Match:
Alicia Fox vs. Nia Jax
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Nia Jax
nikolas12
Δε θα δω ζωντανά το Clash of Champions δυστυχώς και μέχρι να το δω, θα έχω φάει spoilers, αναμένω ένα μέτριο προς καλό ppv.

1. Nia Jax-Alicia Fox

Έχουμε βαρεθεί τα squash matches (δεν αποκλείεται να βάλουν και κανένα του Strowman), αυτό δε θα αποτελέσει εξαίρεση για τη Nia.

2. TJ Perkins-Brian Kendrick

Οι Cruserweights μπήκαν με ματσάρα στο Raw και πιστεύω δε θα έχουμε εξαίρεση εδώ. Θα διατηρήσει ο Perkins πιστεύω, ήλπιζα να είχε αντίπαλο κάποιον εκτός του Kendrick, αλλά εντάξει θα δείξει το αποτέλεσμα.

3. Chris Jericho-Sami Zayn

Καιρός για μία εμφατική νίκη για τον Sami, μακάρι να την πάρει.

4. The New Day-Gallows and Anderson

Ε ντάξει καλή, χρυσή η New Day, αλλά είναι καιρός να χάσει, τις άλλες φορές που το πιστεύαμε, δεν έγινε, αλλά τώρα πολύ δύσκολα δε θα πραγματοποιηθεί.

5. Cesaro-Sheamus

Βαρετή σειρά, δεν έπαιξε και κανά stipulation μπας και γίνει λίγο καλύτερη. Ο Cesaro πρέπει να νικήσει, αλλά τέταρτη σερί ήττα του Sheamus; Θα πάω με τον Ελβετό, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει και βλέπουμε.

6. Roman Reigns-Rusev

Αν και έπαιξα Reigns, πιστεύω δε θα έχουμε καθαρό νικητή. Θα παίξει DQ, δεν ξέρω, δε μου φαίνεται λογικό να χάσει ο Rusev, ούτε όμως και ο Reigns.

7. Sasha Banks-Charlotte-Bayley

Φέρτε και τη Becky Lynch από το Smackdown να τρελαθεί το σύμπαν. Προβλέπεται υπερτεράστια ματσάρα, δυστυχώς η Charlotte θα διατηρήσει, μακάρι σύντομα να γίνει κάποια από τις άλλες 2.

8. Kevin Owens-Seth Rollins

Εδώ περιμένω επίσης φοβερή ματσάρα και παρέμβαση Triple H. Ο Owens θα διατηρήσει, δε νομίζω να χάσει στην πρώτη του υπεράσπιση.
nikolas12
Γρήγορο χωρίς κάτι το ιδιαίτερο το tag team championship match, μεγάλη έκπληξη που διατήρησε ξανά η New Day. Ίσως να είναι οι Enzo & Cass οι εκλεκτοί του Vince.
Πολύ ωραίο το cruiserweight championship match, o Kendrick έχει εδραιωθεί ως heel προσωπικά θα προτιμούσα οι άλλοι 3 να πάρουν ευκαιρίες από εδώ και πέρα, γιατί είναι πιτσιρικάδες, ενώ ο Brian μπορεί να παίξει το ρόλο του μέντορα.
Το τέλος στο έβδομο ματς του Sheamus-Cesaro ήταν σχετικά πιθανό, αλλά δε μου πέρασε από το μυαλό. Το ματς ήταν πάρα πολύ καλό, πολλές κινήσεις και γενικά σωστό τέλος, βγήκε στο κοινό ότι τα έδωσαν όλα για όλα, κανείς από τους 2 δεν έχασε να φανεί αδύναμος, ενώ το τι θα γίνει με τη μελλοντική ευκαιρία τίτλου, λογικά θα το μάθουμε σήμερα.
Πολύ καλό και το Sami Zayn-Chris Jericho, αλλά η κόντρα πρέπει να συνεχίσει με νικητή τον Zayn, δε γίνεται ο Jericho να είναι ο τελικός νικητής, όσο και αν τον πάω γιατί είναι θεός.
Ματσάρα το γυναικείο, κάτι αναμενόμενο θα έλεγε κανείς και απόλυτα φυσιολογικό, δυστυχώς η Charlotte διατήρησε.
Το Rusev-Reigns ήταν μία τυπική, αλλά αρκετά καλή μάχη που δίνουν 2 powerhouses. Η μεταφορά του Reigns στο midcard είναι καλή απόφαση, γιατί παίρνει ομαλό push, τον συμπαθεί λίγο παραπάνω ο κόσμος και δεν έχουμε και τον γομαRusev κάθε εβδομάδα να κάνει τα ίδια και τα ίδια. Πολύ καλή απόφαση.
Το main event ήταν αναμενόμενα εξαιρετικό, αλλά περιμέναμε Triple H αντί για Jericho. Δεν ταιριάζει στον heel Owens να δέχεται βοήθεια για να κερδίσει.
Παλαιστικά για μένα το Clash of Champions ήταν αρκετά ανώτερο από το Backlash των 2 καλών ματς. Είχε κάμποσα θέματα με το booking, θέματα όμως όχι τόσο μεγάλα που μπορούν να διορθωθούν λίαν συντόμως. Γιατί πήρε τόσο hate (είχαμε και κάτι ηλίθια καμπέρια άρθρα που μου ανέβασαν το αίμα στο κεφάλι) δεν το κατάλαβα. Το παράδοξο βέβαια είναι ότι το ppv του Raw το βρήκα καλύτερο από του Smackdown, την ίδια στιγμή που τα εβδομαδιαία επεισόδια του Smackdown τα βρίσκω πολύ καλύτερα από τα βαρετά του Raw.
mixalisgate7
Προβλέψεις για το No Mercy 2016

WWE Championship
AJ Styles © vs. Dean Ambrose vs. John Cena
ΝΙΚΗΤΗΣ AJ Styles

Randy Orton vs. Bray Wyatt
ΝΙΚΗΤΗΣ Randy Orton

WWE SmackDown Women's Championship
Becky Lynch © vs. Alexa Bliss
No Constest. Όπως διάβασα λόγω του τραυματισμού της Becky θα κάνουν σενιαριακό.

SmackDown Tag Team Championship
Rhyno & Heath Slater © vs. The Usos
ΝΙΚΗΤΕΣ The Usos

Career vs. Intercontinental Championship Match
WWE Intercontinental Champion The Miz © vs. Dolph Ziggler
ΝΙΚΗΤΗΣ Dolph Ziggler

Carmella vs. Nikki Bella
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Nikki Bella

Baron Corbin vs. Jack Swagger
ΝΙΚΗΤΗΣ Baron Corbin

Curt Hawkins vs. TBA
ΝΙΚΗΤΗΣ Curt Hawkins
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Oct 9 2016, 20:28 ) *
Προβλέψεις για το No Mercy 2016

WWE Championship
AJ Styles © vs. Dean Ambrose vs. John Cena
ΝΙΚΗΤΗΣ AJ Styles

Randy Orton vs. Bray Wyatt
ΝΙΚΗΤΗΣ Randy Orton

WWE SmackDown Women's Championship
Becky Lynch © vs. Alexa Bliss
No Constest. Όπως διάβασα λόγω του τραυματισμού της Becky θα κάνουν σενιαριακό.

SmackDown Tag Team Championship
Rhyno & Heath Slater © vs. The Usos
ΝΙΚΗΤΕΣ The Usos

Career vs. Intercontinental Championship Match
WWE Intercontinental Champion The Miz © vs. Dolph Ziggler
ΝΙΚΗΤΗΣ Dolph Ziggler

Carmella vs. Nikki Bella
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Nikki Bella

Baron Corbin vs. Jack Swagger
ΝΙΚΗΤΗΣ Baron Corbin

Curt Hawkins vs. TBA
ΝΙΚΗΤΗΣ Curt Hawkins


Έχω παίξει τα ίδια εκτός των Usos, πιστεύω ότι Slater & Rhyno "πουλάνε" προσωρινά και ίσως μείνουν λίγο ακόμα. Γενικά πάντως ψιλοδύσκολο σε προβλέψεις ppv και μπράβο τους.
Ποστάρω και ένα κείμενο που θα θεωρηθεί spoiler για το Career vs Title match:
http://stillrealtous.com/major-spoiler-car...h-wwe-no-mercy/
nikolas12
Με πρώτο ματς το triple threat, το IC πάει προς main event. Ίσως θέλουν να δώσουν ένα σοκαρίστικό τέλος και χρόνο στον Dolph να αποχαιρετίσει το κοινό. Σε συνδυασμό με αυτό που πόσταρα, τα νέα ότι θέλουν τον Ziggler για παραγωγό και την ύπαρξη μελών της Spirit Squad στο backstage προβλέπεται μάλλον απόσυρση του Δόλφου. Για να δούμε...

Edit: Κι όμως όχι! Τι θα βάλουν τώρα στο main event, το Bray Wyatt-Randy Orton; Κρίμα η πιο καλοστημένη κόντρα εδώ και καιρό να μην είναι ο αγώνας της βραδιάς, όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα θα ήταν τέλειο για φινάλε...
nikolas12
Απλά καλό το χθεσινό No Mercy. Το triple threat και το Ziggler-Miz ήταν καταπληκτικά, από τα υπόλοιπα ματς, κάποια ήταν οκ, κάποια ήταν μέτρια. Μου φάνηκε ότι Orton-Wyatt δεν είχαν πολλή χημεία, ενώ απαράδεκτη η απόφαση να μη μπει το Intercontinental Championship match στο main event.
Για μένα πρέπει να φιλμάρουν αυτήν την κόντρα και να την αφισοκολλήσουν στα γραφεία τους όλοι οι σεναριογράφοι. Μία υπέροχη ιστορία εξιλέωσης με αρχή, μέση, τέλος, 2 παλαιστές που και στο μικρόφωνο και στο ring τα έδωσαν όλα και μία τελική ματσάρα που έπαθα την πλάκα μου. Παρέλασαν όλα τα κόλπα της Maryse και του Miz από τα προηγούμενα ματς, αλλά ο Δόλφος έκανε σε όλα kick out και πήρε τον τίτλο. Για κάτι τέτοιες ιστορίες αγαπώ το wrestling, μπράβο Smackdown που μας πρόσφερες τέτοια κόντρα.
Και το WWE World Heavyweight Championship match ήταν τρομερό, απορώ ποιος θα πάει για το μεγάλο τίτλο τώρα που ο Cena φεύγει και ο Ambrose δε θα έχει κι άλλη ευκαιρία. Θα έλεγα Orton, αλλά έχει ψωμί η κόντρα του με τον Bray. Χρειάζεται επειγόντως άτομα και κυρίως contenders το Smackdown, αν είχε έναν Cesaro, έναν Sami Zayn, έναν Neville, θα είχε αμέσως contenders για τους τίτλους, τώρα τους έχει να σαπίζουν στο Raw, χωρίς να κάνουν τίποτα, ενώ το Smackdown έχει 4-5 main eventers, άπειρους μέτριους παλαιστές ή jobbers και στη μέση τίποτα.
Θα έβαζα ένα 7/10 στο χθεσινό. Μιχάλη θέλω γνώμη και για το No Mercy και για το Clash of Champions.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Oct 11 2016, 02:21 ) *
Απλά καλό το χθεσινό No Mercy. Το triple threat και το Ziggler-Miz ήταν καταπληκτικά, από τα υπόλοιπα ματς, κάποια ήταν οκ, κάποια ήταν μέτρια. Μου φάνηκε ότι Orton-Wyatt δεν είχαν πολλή χημεία, ενώ απαράδεκτη η απόφαση να μη μπει το Intercontinental Championship match στο main event.

Θα έβαζα ένα 7/10 στο χθεσινό. Μιχάλη θέλω γνώμη και για το No Mercy και για το Clash of Champions.


Δεν μπήκε λόγω ντιμπέιτ. Πάνω κάτω ίδια με το Backlash. Δηλαδή τα ματς που περίμενες να είναι καλά ήταν και τα υπόλοιπα μια τα ίδια (άλλα και καλά και άλλα μέτρια). Δεν έχει νόημα να γράφω τα ίδια συνέχεια καθώς έχουμε ppv κάθε τρεις και λίγο και βλέπουμε τα ίδια.
mixalisgate7
Προβλέψεις για το WWE Hell In A Cell 2016

Hell In a Cell for the WWE Universal Title
Kevin Owens © vs. Seth Rollins
ΝΙΚΗΤΗΣ Kevin Owens

Hell In a Cell for the WWE RAW Women's Title Match
Sasha Banks © vs. Charlotte
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Sasha Banks

Hell In a Cell for the WWE United States Title
Roman Reigns © vs. Rusev
ΝΙΚΗΤΗΣ Roman Reigns

WWE RAW Tag Team Title Match
The New Day © vs. Cesaro & Sheamus
ΝΙΚΗΤΕΣ The New Day

WWE RAW Cruiserweight Title Match
TJ Perkins © vs. Brian Kendrick
ΝΙΚΗΤΗΣ Brian Kendrick

Enzo Amore & Big Cass vs. Luke Gallows & Karl Anderson
ΝΙΚΗΤΕΣ Luke Gallows & Karl Anderson

Bayley vs. Dana Brooke
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Bayley

Kickoff Show
Sin Cara, Lince Dorado & Cedric Alexander vs. Tony Nese, Drew Gulak & Ariya Daivari
ΝΙΚΗΤΕΣ Sin Cara, Lince Dorado & Cedric Alexander
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Oct 30 2016, 22:23 ) *
Προβλέψεις για το WWE Hell In A Cell 2016

Hell In a Cell for the WWE Universal Title
Kevin Owens © vs. Seth Rollins
ΝΙΚΗΤΗΣ Kevin Owens

Hell In a Cell for the WWE RAW Women's Title Match
Sasha Banks © vs. Charlotte
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Sasha Banks

Hell In a Cell for the WWE United States Title
Roman Reigns © vs. Rusev
ΝΙΚΗΤΗΣ Roman Reigns

WWE RAW Tag Team Title Match
The New Day © vs. Cesaro & Sheamus
ΝΙΚΗΤΕΣ The New Day

WWE RAW Cruiserweight Title Match
TJ Perkins © vs. Brian Kendrick
ΝΙΚΗΤΗΣ Brian Kendrick

Enzo Amore & Big Cass vs. Luke Gallows & Karl Anderson
ΝΙΚΗΤΕΣ Luke Gallows & Karl Anderson

Bayley vs. Dana Brooke
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Bayley

Kickoff Show
Sin Cara, Lince Dorado & Cedric Alexander vs. Tony Nese, Drew Gulak & Ariya Daivari
ΝΙΚΗΤΕΣ Sin Cara, Lince Dorado & Cedric Alexander


Στα ίδια και εγώ, εκτός του Cruiserweight, αν και o Kendrick είναι πιθανός, ελπίζω να χάσει.
mixalisgate7
Το pay per view στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν αρκετά καλό. Το HIAC είναι το καλύτερο ppv ενός σόου μετά το brand split αλλά η γελιότητα του Vince στο booking πρέπει να τελειώσει. Το αστείο με την New Day και το Raw Women's Championship πρέπει να το κόψει. Ειδικά για το τελευταίο οι συχνές αλλαγές πρωταθλητών θυμίζουν τις κακές εποχές σε TNA Και WCW. Ελπίζω να κρατήσει την ζώνη για κανά δυο μήνες η Charlotte και μετά να την πάρει η Bayley, με ικανοποιητικό title reign. Ελπίζω ο Cederick Alexander να πάρει ματς τίτλου μόλις τελειώσει το feud T.J. Perkins - Brian Kendrick.

Βαθμολογία: 8.5/10
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Oct 31 2016, 21:06 ) *
Το αστείο με την New Day και το Raw Women's Championship πρέπει να το κόψει.


New day rocks!
New day rocks!

Μη μου ζητατε πολλα σχολια, εχω χασει επαφη, γιατι δεν προλαβαινω πια. Θα το εκτιμουσα ομως αν καποιος μου εγραφε με συντομια πως φτασαμε στο brand split με τη Stephanie να εμφανιζεται ως υπευθυνη στο RAW και το Shane στο SD, καθως και πως αυτη η ιστορια του brand split συνδεεται με το Undertaker vs Shane της WM32.
Επισης, να ρωτησω αν αυτο το brand split ειναι μονιμο ή καποιο storyline που κραταει λιγο παραπανω σαν το Invasion...
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Oct 31 2016, 21:06 ) *
Το pay per view στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν αρκετά καλό. Το HIAC είναι το καλύτερο ppv ενός σόου μετά το brand split αλλά η γελιότητα του Vince στο booking πρέπει να τελειώσει. Το αστείο με την New Day και το Raw Women's Championship πρέπει να το κόψει. Ειδικά για το τελευταίο οι συχνές αλλαγές πρωταθλητών θυμίζουν τις κακές εποχές σε TNA Και WCW. Ελπίζω να κρατήσει την ζώνη για κανά δυο μήνες η Charlotte και μετά να την πάρει η Bayley, με ικανοποιητικό title reign. Ελπίζω ο Cederick Alexander να πάρει ματς τίτλου μόλις τελειώσει το feud T.J. Perkins - Brian Kendrick.

Βαθμολογία: 8.5/10


Συμφωνώ σε όλα εκτός του αγωνιστικού, 1 ματσάρα, 1 καλό και τα υπόλοιπα μέτρια. Το Hell in a Cell ή θα το κάνουν βίαιο ή θα το καταργήσουν. Βαρέθηκα να ακούω πόσο επικίνδυνα είναι τα ματς που αλλάζουν ζωές και εν τέλει να μην ανοίγει ούτε μύτη. Καλή η pg era, αλλά έχει παραγίνει, σε pg era και οι Cena-Orton και οι Ambrose-Rollins ειδικά, βγάλανε πολύ καλούς αγώνες. Οι Rusev-Reigns έδωσαν μετριοκαλό αγώνα και δε χρησιμοποίησαν σχεδόν τίποτα από το κελί. Ματσάρα ήταν το Owens-Rollins που πραγματικά έσκισε, το γυναικείο HIAC πρωτότυπο, αλλά το botchαρισμένο τέλος και η άθλια απόφαση αλλαγής τίτλου που μου θύμισε εποχές Cena-Orton τέλη 2009 το επισκίασαν. Το tag team των Enzo & Cass με Club και το άλλο γυναικείο σχετικά μέτρια. Μόνο οι cruiserweights δίνουν ματσάρες, αλλά και πάλι πάνε και μου κάνουν πρωταθλητή τον βετεράνο, όταν έχουν πρωταθλητή τον TJ και από πίσω παλαιστάρες σαν τους Cedric Alexander και Rich Swann. Τους πιτσιρικάδες θέλουμε! Κάντε και τον Sin Cara μετά. Η New Day δυστυχώς ανέκδοτο ξανά, έχει κουράσει (όχι τόσο όσο η Charlotte παραδόξως). Ούτε τη βάση, ppv για κάτω από 5.
nikolas12
Πάντως αν δε χορτάσαμε κακό booking από το HIAC, o Strowman προκρίθηκε για πλάκα από Battle Royal στην ομάδα του Survivor Series, αποκλείοντας τελευταίο τον Sami Zayn, ενώ η Bayley σχεδόν jobbαρε στην ατάλαντη Nia Jax. Επίσης τι φάση με Randy Orton και Wyatts. Πιστεύω ότι λογικά θα είναι mind games για τη συνέχεια της κόντρας, να μείνει με μόνο μεγάλο face τον Ambrose το Smackdown (όσο λείπει ο Cena) το αποκλείω. Δε βαριέμαι να βλέπω Styles-Ambrose κάθε εβδομάδα, τρελές ματσάρες.
nikolas12
Είναι δυνατόν να χτίζετε τόσο ωραία το Survivor Series, έχουμε και τη ματσάρα Ziggler-Zayn που ήθελα να τη δω και πας και μου βάζεις πάλι το Miz; Μετά την εξιλέωση του που κάνατε τέλειο storyline, τον έχεις με αντίπαλο που θα βγάλει ματσάρα και πας και μου τον βγάζεις για να βάλεις στη θέση του τον Miz; Έλεος ρε φίλε, ειλικρινά.
Κλεμμένο αστείο αυτό που θα πω από ένα σχόλιο που διάβασα, αλλά ειλικρινά δε μπορώ να μην το πω. Η αντίδραση μου, όταν το είδα (το ανέβασε και ένας τύπος στο Instagram stories και έφαγα το spoiler, δηλαδή πόσο χειρότερα να μάθεις τέτοιο νέο) ήταν να κοντέψω να πάρω τηλέφωνο όποιον το σκέφτηκε και να του πω:

https://www.youtube.com/watch?v=k_4aeTxpiVo#t=24s
mixalisgate7


Είχα χαμηλές προσδοκίες για το Survivor Series και εκπληρώθηκαν. Το αγωνιστικό κομμάτι ήταν μέτριο προς καλό αλλά το booking του Vince McMahon ήταν για γέλια. Ειδικά το main event που διέρκησε λιγότερο από 1.5 λεπτό Ο Goldberg που είχε να αγωνιστεί 12 χρόνια κέρδισε τον Brock Lesnar για πλάκα. Πάλι καλά που θα εμφανιστεί στο Royal Rumble . Το προωθούσαν ως το megamatch και Fantasy Warfare Just Got Real. Όχι τίποτα άλλο αλλά ο Vince ακύρωσε το χτίσιμο που έκανε στον Lesnar ως baddest man of combat sports με dominant νίκες κόντρα σε Cena, Punk & Orton, την κατάκτηση WWE Championship και το σπάσιμο το streak του Undertaker.

Βαθμολογία Survivor Series: 5/10
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Nov 21 2016, 13:24 ) *


Είχα χαμηλές προσδοκίες για το Survivor Series και εκπληρώθηκαν. Το αγωνιστικό κομμάτι ήταν μέτριο προς καλό αλλά το booking του Vince McMahon ήταν για γέλια. Ειδικά το main event που διέρκησε λιγότερο από 1.5 λεπτό Ο Goldberg που είχε να αγωνιστεί 12 χρόνια κέρδισε τον Brock Lesnar για πλάκα. Πάλι καλά που θα εμφανιστεί στο Royal Rumble . Το προωθούσαν ως το megamatch και Fantasy Warfare Just Got Real. Όχι τίποτα άλλο αλλά ο Vince ακύρωσε το χτίσιμο που έκανε στον Lesnar ως baddest man of combat sports με dominant νίκες κόντρα σε Cena, Punk & Orton, την κατάκτηση WWE Championship και το σπάσιμο το streak του Undertaker.

Βαθμολογία Survivor Series: 5/10


Ντάξει τι είδαμε πάλι; Και αυτό το πράγμα μας το τάισαν ως το περίφημο main event που θα έσπαγε κόκαλα. Για ακόμα μία φορά κατέστρεψαν ένα πολυδιαφημισμένο main event και είναι αυτό που λες, όλο το booking 2-3 χρόνων του Lesnar καταστράφηκε. Για να μην πω για το γεγονός ότι τον ξέκανε ένας wrestler εκτός ρόστερ, ενώ όλο το ρόστερ τις έχει φάει από τον Brock. Έτσι το μόνο που δείχνεις είναι ότι έχεις αδύναμους wrestlers και το θηρίο σου μόνο 50χρονοι θρύλοι το νικάνε.
Κατά τ' άλλα ωραίο ppv, αλλά πολύς κουβάς ρε παιδί μου. Πίστευα ότι με τόσο πρήξιμο σχετικά με Zayn, Kalisto θα υπήρχε μία αλλαγή στα brands. Αν θέλανε να κρατήσουν το IC στο Smackdown, ας άφηναν την πρωταθλητάρα Ziggler να δούμε και ματσάρα με τον Sami. Επίσης περίμενα το Smackdown να έπαιρνε τις γυναίκες, θεωρούσα ψιλοδεδομένο να πάρει το Raw τους άντρες και τις tag teams λόγω καλύτερων επιλογών στα ρόστερ. Οι Orton-Wyatt όση χημεία τους λείπει όταν είναι αντίπαλοι, την έχουν ως σύμμαχοι. Τρελάθηκα με το mini reunion της Shield. Βασικά το έμαθαν και οι γείτονες. Τρομερό θέαμα το 5 on 5 των αντρών, έπρεπε να είναι το main event.
T.W.Is.M.
Δεν εχω χρονο να παρακολουθησω πια, αλλα το main event το χαρηκα! Για ολα οσα εχουν γινει με το booking του Lesnar. Ο Βινς σκοτωσε το wrestling πριν 2,5 χρονια και τωρα εκανε μια κινηση ακριβως αντιθετη! Δε λεω οτι ηταν σωστο, λεω οτι το χαρηκα!
nikolas12
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 21 2016, 22:03 ) *
Δεν εχω χρονο να παρακολουθησω πια, αλλα το main event το χαρηκα! Για ολα οσα εχουν γινει με το booking του Lesnar. Ο Βινς σκοτωσε το wrestling πριν 2,5 χρονια και τωρα εκανε μια κινηση ακριβως αντιθετη! Δε λεω οτι ηταν σωστο, λεω οτι το χαρηκα!


Καλά ναι από αυτήν την άποψη, ήταν ωραίο tongue.gif
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 21 2016, 22:03 ) *
Δεν εχω χρονο να παρακολουθησω πια, αλλα το main event το χαρηκα! Για ολα οσα εχουν γινει με το booking του Lesnar. Ο Βινς σκοτωσε το wrestling πριν 2,5 χρονια και τωρα εκανε μια κινηση ακριβως αντιθετη! Δε λεω οτι ηταν σωστο, λεω οτι το χαρηκα!


Αυτό θα ήταν καλό να γινόταν από κάποιο ανερχόμενο main eventer (δεν εννοώ τον Roman Reigns) και όχι από το γερό Goldberg.
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Nov 22 2016, 01:30 ) *
Αυτό θα ήταν καλό να γινόταν από κάποιο ανερχόμενο main eventer (δεν εννοώ τον Roman Reigns) και όχι από το γερό Goldberg.


Ερχεται αποτοη προσγειωση:
Φανταζεσαι να το ειχε κανει ο Cena;;; tongue.gif
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 24 2016, 00:44 ) *
Ερχεται αποτοη προσγειωση:
Φανταζεσαι να το ειχε κανει ο Cena;;; tongue.gif


Χαχαχαχχα. Πιο πιθανό είναι να γίνει 20 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μέχρι να αποσυρθεί παρά να κέρδιζε τον Lesnar σε squash match.
nikolas12
Πόσο πλάκα θα είχε αυτό; Βασικά δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε το fan base, ειδικά αν ο Lesnar δεν είχε χτιστεί όπως χτίστηκε τα τελευταία 2,5 χρόνια. Εδώ είχε γίνει χαμός με το Extreme Rules το 2012 που νίκησε (τραγικά βέβαια) με ένα ΑΑ.
nikolas12
Ανυπομονώ πολύ για το αποψινό TLC, κυρίως γιατί όλα τα ματς θα έχουν stipulations. Θεωρώ ότι αλλαγή θα έχουμε μόνο στους ομαδικούς τίτλους, ίσως και στον γυναικείο, ενώ για το IC πολύ δύσκολο. Στα υπόλοιπα βλέπω νίκες για Nikki Bella και Baron Corbin.
mixalisgate7
Ομολογώ οτι δεν είχα υψηλές προσδοκίες για το TLC με εξαίρεση τα δυο ματς τίτλου των ανδρών. Το αγωνιστικό κομμάτι ήταν παρά πολύ καλό αν και είχαμε αναμενόμενα αποτελέσματα. Απίστευτη ματσάρα το Ziggler vs Miz, σίγουρα οτι το καλύτερο ματς της χρονιάς οτι και να γίνει στο Roadblock. Το main event ήταν ωραίο και ήμουν σίγουρος οτι θα είχε τρολοbooking του Vince McMahon. Ήμουν σίγουρος πως ο James Ellsworth θα παρέμβαινε αλλά όχι όπως έγινε. Αφού τελείωσε το ppv περίμενα την δικαιολογία του Ellsworth πως βοήθησε τον AJ να νικήσει επειδή είναι βατός αντίπαλος για το WWE Championship match και τον έχει κερδίσει τρεις φορές. Ώρες ώρες είναι πολύ προβλέψιμος ο Vince. Για μένα θα είχε νόημα το storyline αν ο Ellsworth πάρει τον τίτλο με την βοήθεια του Ambrose και στην συνέχεια αυτός το προδώσει και κάνει heel turn και κερδίσει την ζώνη σε squash match στο Royal Rumble.

Βαθμολογία TLC: 8.5/10
nikolas12
Όντως στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν πολύ καλό, τρελές ματσάρες τα Miz-Ziggler και το Ambrose-Styles. Ωραία συνεργασία και ομάδα οι Wyatts, αν και ήθελα να δούμε πρωταθλήτρια την American Alpha.
Από εκεί και πέρα όμως μου την έδωσε πολύ που έχασε ο Ziggler, καλός χρυσός ο Miz, αλλά πολύ καλύτερος πρωταθλητής ο Ziggler, αυτός θα έπρεπε να κρατήσει τη ζώνη, να βγάλει ματσάρα με Zayn και να κερδίσει σήμερα. Επίσης και η Becky έχασε τον τίτλο, οπότε έχουμε πρωταθλητές μόνο heels. Και ξαναλέω ποιος ο λόγος να βλέπεις ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που ο αγαπημένος σου θα χάνει και αυτός που δεν πας θα κερδίζει; Για Elsworth, δικαιολογίες και χαζομάρες, δε θα σχολιάσω...

Βαθμολογία: 7/10, το έσωσαν τα 2 Match of the Year candidates
nikolas12
Πολύ καλό το χθεσινό Roadblock, το νέο δίδυμο Sheamus-Cesaro για tag team πρωταθλητές είναι υπέροχο και ο τρόπος που κερδίσανε ήταν εκπληκτικός, καλό booking στο Sami Zayn-Strowman και το Cruiserweight, ειδικά με το heel turn του Neville, καθώς και στο main event. Ωραίο ματς και το Rollins-Jericho. Απαράδεκτοι για άλλη μία φορά στο booking του γυναικείου ματς, αφού πλέον η γυναικεία division του Raw έχει καταντήσει ανέκδοτο χωρίς σταθερή πρωταθλήτρια.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Dec 19 2016, 13:05 ) *
Πολύ καλό το χθεσινό Roadblock, το νέο δίδυμο Sheamus-Cesaro για tag team πρωταθλητές είναι υπέροχο και ο τρόπος που κερδίσανε ήταν εκπληκτικός, καλό booking στο Sami Zayn-Strowman και το Cruiserweight, ειδικά με το heel turn του Neville, καθώς και στο main event. Ωραίο ματς και το Rollins-Jericho. Απαράδεκτοι για άλλη μία φορά στο booking του γυναικείου ματς, αφού πλέον η γυναικεία division του Raw έχει καταντήσει ανέκδοτο χωρίς σταθερή πρωταθλήτρια.


Θα συμφωνήσω σε όλα μαζί εκτός από το main event καθώς για μένα το booking ήταν τραγικότατο. Την κόντρα της Charlotte με την Sasha την έχει ξεφτιλίσει. Ελπίζω στην συνέχεια να μην έχουν νέα πρωταθλήτρια κάθε σχεδόν ένα μήνα. Έχει καταντήσει αστείο/γελοίο.

nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Dec 19 2016, 18:20 ) *
Θα συμφωνήσω σε όλα μαζί εκτός από το main event καθώς για μένα το booking ήταν τραγικότατο. Την κόντρα της Charlotte με την Sasha την έχει ξεφτιλίσει. Ελπίζω στην συνέχεια να μην έχουν νέα πρωταθλήτρια κάθε σχεδόν ένα μήνα. Έχει καταντήσει αστείο/γελοίο.


Το booking στο main event άμα συνεχιστεί θα φτάσει σε New Day επίπεδα, προς το παρόν δεν κουράζει και μου άρεσε που οι Rollins-Reigns υπερίσχυσαν στο τέλος. Μέγιστο ανέκδοτο η Women's division, απαράδεκτο που η Charlotte παίρνει καλύτερο booking είναι-δεν είναι πρωταθλήτρια, ενώ η Sasha κερδίζει μόνο τα ματς τίτλου στο Raw.
mixalisgate7
Προβλέψεις Royal Rumble (2017)

2017 Royal Rumble match
Goldberg, Brock Lesnar, The Undertaker, Sami Zayn, Chris Jericho, Braun Strowman, The Big Show, Big E, Kofi Kingston, Xavier Woods, Baron Corbin, Dean Ambrose, The Miz, Dolph Ziggler, Cesaro, Sheamus, Bray Wyatt, Randy Orton, Luke Harper, Rusev, Big Cass, Mojo Rawley
ΝΙΚΗΤΗΣ Randy Orton*

WWE Championship
AJ Styles © vs. John Cena
ΝΙΚΗΤΗΣ John Cena

No DQ Match for the WWE Universal Championship
Kevin Owens © vs. Roman Reigns
ΝΙΚΗΤΗΣ Roman Reigns

RAW Women's Championship
Charlotte © vs. Bayley
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Charlotte

WWE Cruiserweight Championship
Rich Swann © vs. Neville
ΝΙΚΗΤΗΣ Neville

Kickoff Pre-show Match
WWE SmackDown Women's Champion Alexa Bliss, Mickie James & Natalya vs. Nikki Bella, Naomi & Becky Lynch
ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ Natalya vs. Nikki Bella, Naomi & Becky Lynch

Kickoff Pre-show Match
Sasha Banks vs. Nia Jax
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Nia Jax

Kickoff Pre-show for the WWE RAW Tag Team Championship
Cesaro and Sheamus © vs. Luke Gallows and Karl Anderson
ΝΙΚΗΤΕΣ Luke Gallows and Karl Anderson

* Αν πραγματοποιηθεί η φήμη που ακούστηκε οτι το Roman Reigns vs Taker στην Mania 33 θα είναι για το Universal Championship τότε νικητής θα είναι ο Undertaker.
Coach Periklis
εαν υπάρχει τρόπος να το δούμε λαηβ, μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα λινκ σε πμ;;
Coach Periklis
Σε γενικές γραμμές έχω σταματήσει να βλέπω WWE . Τα all time classics προσπαθώ να τα δω όμως. Όσο να 'ναι το Royal Rumble είναι κλασσικότατο και άκρως διασκευαστικό event

Τα είχα γράψει και πριν περίπου ένα χρόνο μετά την Wrestlemania . Το αγαπημένο wwe δεν φτουράει για μένα

Ενοχλητικά copycats κάποιοι πραγματικά συμπαθείς και ικανότατοι αθλητές . Δλδ έλεος, μόνο HBK στη φόρμα το Dolph Ziggler δεν του έβαλαν . Ο τρόπος που μπήκε στο royal rumble με το γιλέκο και ο τρόπος που το έβγαλε, με έκανε να γελάσω πάρα πολύ . Ασέτως του πόσο καλό τον θεωρώ

Παρατήρησα επίσης, υπερβολικά πολλές περσόνες που πλασάρονται σαν "χαζούληδες" . Νισάφι

Πραγματικά ωραίος αγώνας του AJ Styles με τον John Cena . Με μπόλικα submissive moves που είναι και η επιτομή του wrestling .

Υπήρξε μια τέλεια ευκαιρία να δημιουργήσουν παγκόσμια ανατριχίλα με 3 υπερπαίκτες στο ίδιο ρινγκ και για μένα την κατέστρεψαν . Ψιλοκατάλαβα τον λόγο , αλλά ρε γαμώτο θα είχαμε Goldberg με Undertaker και Brock Lesnar ταυτόχρονα shot.gif

Έζησα να δω Undertaker δυσκίνητο με κοιλίτσα sad.gif sad.gif sad.gif
Ο Goldberg στην ίδια ηλικία, συγκλονιστικά ωραίο κορμί
Τον Lesnar τον υποβαθμίζουν πολύ όταν τον κάνουν συνεχώς να δείχνει κακός μπροστά στον Goldberg
Το άλλο το θηρίο της Wyatt Family έμοιαζε αλύγιστος
Ο Big Show 44 χρονών και 200 κιλά απορώ πως αντέχει η μέση του . Να ναι υγιής ο άνθρωπος
mixalisgate7
Ωραίο από αγωνιστικής άποψης ήταν το Royal Rumble αν και δεν έλειπαν οι Vincιες*. Επική ματσάρα το John Cena vs AJ Styles, είναι υποψήφιο για το καλύτερο της χρονιάς. Το Bayley vs Charlotte και το Rich Swann vs Neville ήταν όπως τα περίμενα. Ανώτερο από τι περίμενα το Kevin Owens vs Roman Reigns. Μέτριο το Royal Rumble match, απαράδεκτο που άλλαξαν τόσο γρήγορα οι ομαδικές ζώνες του Raw. Κρίμα που δεν έγινε angle μεταξύ του Rollins και του Triple H.

Βαθμολογία: 7.5/10

* Vincια (δικός μου όρος, το σκέφτηκα μετά το τέλους του ppv tongue.gif ) = Το άκυρο booking του Vince McMahon.
nikolas12
QUOTE(Coach Periklis @ Jan 30 2017, 17:35 ) *
Ο Big Show 44 χρονών και 200 κιλά απορώ πως αντέχει η μέση του . Να ναι υγιής ο άνθρωπος


Παίζει να είναι και στην καλύτερη κατάσταση της ζωής του ο γίγαντας, πολύ γυμνασμένος για τα κιλά του. Μάλλον κατάλαβε ότι μεγαλώνει και το έριξε στις γυμναστικές.
Μέτριο RR, το Styles-Cena, είναι ήδη υποψήφιο για Match of the Year, πραγματικά εξαιρετικό ματς. Το RR match ήταν μέτριο προς κακό, έβαλαν πρώτα αναλώσιμους, να τους πετάξει έξω ο αταλαντοStrowman, μετά πάλι αναλώσιμους για να μπουν προς το τέλος Goldberg, Undertaker, Lesnar να τους πετάξουν έξω. Η επιλογή Reigns στο 30 ήταν γελοία, εκτός εάν ήξεραν ότι ο Orton ήταν απαράδεκτος νικητής, οπότε έβαλαν Reigns, γιατί σου λέει από το να βρίζουν για Orton, ας λένε πάλι καλά που νίκησε αυτός και όχι ο Reigns.
Samoa Joe και Balor ήταν οι μόνες επιλογές που θα οδηγούσαν σε ωραία σενάρια φέτος. Το να δούμε Orton-Wyatt για το WWE championship, δηλαδή 2 παλαιστές με μηδενική χημεία μεταξύ τους ακούγεται κακό. Επίσης θα ήταν κακό Goldberg-Lesnar για το Universal championship. Το κακό με τη New Era γενικότερα είναι ότι τα ρόστερ είναι μεγάλα και το να βρεθούν τα καλύτερα ζευγάρια για WM γίνεται πιο δύσκολο, ενώ ταυτόχρονα το WWE επενδύει σε μεγάλα ονόματα για να πουλήσει το σόου, ξεχνώντας ότι το σόου αυτό θα χτίσει τα επόμενα μεγάλα ονόματα. Προσωπικά θα έβαζα Rollins να μπει στο 30, να κερδίζει και να πηγαίνει για κόντρα με τον Styles να αποκτήσουμε ένα WM classic. Δυστυχώς ο Seth έχει κόντρα και είναι μακράν η πιο ενδιαφέρουσα φέτος. Αλλά το να έχεις τον παικταρά Styles και να τον βάζει με τον όχι-wrestler Shane Mcmahon είναι απαράδεκτο. Ίσως τις επόμενες μέρες που θα έχω χρόνο να ετοίμαζα μία φετινή dream card.
mixalisgate7
QUOTE
Below is the current rumored WrestleMania 33 card. As noted, Dave Meltzer reported in the latest edition of The Wrestling Observer Newsletter that Seth Rollins may be out of action for about 8 weeks after tearing his ACL during his segment with Samoa Joe on this past Monday's RAW. That makes it possible for Rollins to make the show, where he is slated to face Triple H.

The card below is assuming that Rollins will be able to make the event. If he isn't, that obviously would reshuffle the deck. If the 10-match card below stands, there wouldn't be much room for many more matches as WrestleMania usually has around 8-11 matches total including the pre-show. WrestleMania 32 had 11 total matches (excluding the impromptu 11 second The Rock vs. Erick Rowan match), with 3 of those being on the pre-show, while WrestleMania 31 had 9 total matches and WrestleMania 30 only had 8.

WWE Universal Championship
Goldberg © vs. Brock Lesnar

WWE Championship
Bray Wyatt © vs. Randy Orton

RAW Women's Championship
Charlotte © vs. Bayley vs. Sasha Banks vs. Nia Jax

Roman Reigns vs. The Undertaker

Seth Rollins vs. Triple H

Kevin Owens vs. Chris Jericho

AJ Styles vs. Shane McMahon

John Cena & Nikki Bella vs. The Miz & Maryse

The Big Show vs. Shaquille O'Neal

Andre The Giant Memorial Battle Royal


ΠΗΓΗ

Αν επιβεβαιωθεί πως αυτή θα είναι η κάρτα, μπορούμε να πούμε για Wrestlemania ναυάγιο. Το μόνο ενδιαφέρον ματς είναι το Fatal 4 Way για το RAW Women's Championship.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Feb 3 2017, 15:45 ) *
ΠΗΓΗ

Αν επιβεβαιωθεί πως αυτή θα είναι η κάρτα, μπορούμε να πούμε για Wrestlemania ναυάγιο. Το μόνο ενδιαφέρον ματς είναι το Fatal 4 Way για το RAW Women's Championship.


Ισχύει, κάκιστη κάρτα.
Ειδικά το να είναι το Goldberg-Lesnar για το Universal Championship είναι ό,τι χειρότερο, όχι απλά δεν ανεβάζει το status της ζώνης, την περιθωριοποιεί.
Να έχεις Styles που μπορεί να δώσει ματσάρες και να τον βάζεις με τον Shane; Ο Styles έπρεπε να παίζει με τον νικητή του RR, Samoa Joe για το WWE championship. Απορώ πως του ήρθε του Vince να βάλει Orton-Wyatt. Καλή χημεία ως σύμμαχοι, απολύτως καμία σαν αντίπαλοι.
Ο Cena αντί να παίξει το dream match με Undertaker, θα παίξει αδιάφορο mixed tag team match. Ο Cena! Και ο Deadman που θέλει έναν καλό wrestler να τραβήξει το ματς όπως με Punk ή έστω με Bray, θα παίξει με τον Reigns που θέλει λίγα τραπέζια, καρέκλες κτλ μπας και βγει ματς της προκοπής. Τα οποία δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
Και τέλος ο Ambrose που πέρυσι είχε τεράστιο ματς (σε σημασία, γιατί κανονικά ήταν άστα να πάνε), γιατί δεν έχει ένα μεγάλο ματς για το IC που έχει ανέβει πολύ σε κύρος και χρειάζεται και μία νίκη.
Ίσως το WWE championship πρέπει να γίνει triple threat να μπει ο Cena.
T.W.Is.M.
Δεν προλαβαινω πια να παρακολουθησω. Με εχουν απογοητευσει και οι Vincιες και μαθαινω απο αποσταση τι γινεται. Το Rumble καθισα και το ειδα πριν λιγες μερες, ωστε να προετοιμαστω για το Road to Wrestlemania. Πολυ ωραιο ματς το Styles vs Cena. Τα γνωστα απαραδεκτα στο Rumble match(Strowman, ολα τα μεγαλα ονοματα στο τελος με μικρη συμμετοχη, δεν ειδαμε και κανενα μοναδικο ακροβατικο του Kofi να γελασουμε, Reigns χωρις αλλο σχολιο), αλλα η καρτα που διαβασα πιο πανω για τη WM ειναι τραγικη. Πραγματικα το πιο ενδιαφερον κομματι του σοου ειναι η εμφανιση του τρισμεγιστου Σακ! Αυτο δε θα ηταν κακο αν μιλουσαμε για μπασκετ και αν ημασταν στο 2000, αλλα στο 2017 και στο WWE μαλλον ειναι κακο για την υπολοιπη καρτα.
Θελω να πιστευω οτι ειναι παραπλανητικη η καρτα και θα γινει κατι διαφορετικο. To Orton vs Bray παντως δεν πιστευω οτι αλλαζει.
Η μεγαλυτερη αηδια θα ειναι οτι το τελευταιο ματς του Undertaker θα ειναι μια ηττα απο το Roman Reigns...
mixalisgate7
Πραγματικά αίσχος ήταν το Fastlane. Το μόνο που μπορείς να θυμάσαι από αυτό το pay per view είναι το λεοπάρ πουκάμισο που φόραγε ο Mick Foley. Βαθμολογία: -10/10.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Mar 6 2017, 06:09 ) *
Πραγματικά αίσχος ήταν το Fastlane. Το μόνο που μπορείς να θυμάσαι από αυτό το pay per view είναι το λεοπάρ πουκάμισο που φόραγε ο Mick Foley. Βαθμολογία: -10/10.


Καιρό είχε να βγει τόσο άθλιο ppv. Ποιος να το περίμενε πριν μερικούς μήνες πόσο καλύτερο θα ήταν το Smackdown.
Περιμένω να φτιαχτεί ένα meme τύπου:

O Kevin Owens έγινε ο badass πρωταθλητής που θέλατε όλοι να δείτε...aaaaaaaaaaaaand it's gone.
mixalisgate7
Όλα δείχνουν πως η WrestleMania 33 θα είναι η χειρότερη Mania ever. Από την κάρτα υψηλές απαιτήσεις έχω μόνο για δυο αγώνες αναξέρτητα ποιος θα κερδίσει. Από το γυναικείο Fatal 4-Way και του Neville με τον Aries. Προβλέψεις:

WWE Universal Title Match
Brock Lesnar vs. Bill Goldberg
ΝΙΚΗΤΗΣ Brock Lesnar

WWE Title Match
Randy Orton vs. Bray Wyatt
ΝΙΚΗΤΗΣ Randy Orton

Fatal 4 Way Elimination Match for the RAW Women's Title
Nia Jax vs. Sasha Banks vs. Charlotte Flair vs. Bayley
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Bayley

WWE United States Title Match
Kevin Owens vs. Chris Jericho
ΝΙΚΗΤΗΣ Kevin Owens

WWE Intercontinental Title Match
Baron Corbin vs. Dean Ambrose
ΝΙΚΗΤΗΣ Baron Corbin

Triple Threat Ladder Match for the RAW Tag Team Titles
Enzo Amore & Big Cass vs. Sheamus & Cesaro vs. Luke Gallows & Karl Anderson
ΝΙΚΗΤΕΣ Enzo Amore & Big Cass

Six-Pack Challenge for the SmackDown Women's Title
Naomi vs. Mickie James vs. Carmella vs. Natalya vs. Becky Lynch vs. Alexa Bliss
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Naomi

Non-Sanctioned Match
Triple H vs. Seth Rollins
ΝΙΚΗΤΗΣ Seth Rollins με DQ

Roman Reigns vs. The Undertaker
ΝΙΚΗΤΗΣ The Undertaker *

John Cena and Nikki Bella vs. The Miz and Maryse
ΝΙΚΗΤΕΣ John Cena and Nikki Bella

Shane McMahon vs. AJ Styles
ΝΙΚΗΤΗΣ AJ Styles

Kickoff Pre-show: WWE Cruiserweight Title Match
Austin Aries vs. Neville
ΝΙΚΗΤΗΣ Neville

Kickoff Pre-show: Andre the Giant Memorial Battle Royal
Sami Zayn, Braun Strowman, Goldust, R-Truth, Curtis Axel, Dolph Ziggler, Jey Uso, Jimmy Uso, Chad Gable, Jason Jordan, Primo, Epico, Bo Dallas, Jinder Mahal, Rhyno, Heath Slater, Apollo Crews, Mojo Rawley, Big Show, Curt Hawkins, Tyler Breeze, Fandango, Tian Bing, Mark Henry, Killian Dain
ΝΙΚΗΤΗΣ Braun Strowman

* Ο RR θα κερδίσει αλλά αν γίνει καλύτερα να τον κάνουν τοπ heel. Αν παραμείνει όπως είναι σήμερα θα είναι μεγάλη ξενέρα.
T.W.Is.M.
Οπως ηταν αναμενομενο, η ντροπη του wrestling ολοκληρωθηκε. Αν πριν 3 χρονια μου φανηκε πως πεθανε το wrestling(σχημα λογου βεβαια), τωρα εγινε και η κηδεια.
Θα προσπαθησω να τη δω τη Wrestlemania. Ηταν το τελευταιο ματς του Undertaker και δε θα μπορουσα να το χασω.
Οσο για τον αλλο τον ακατονομαστο, ελπιζω να φαει τοση γιουχα σε ολο το υπολοιπο της καριερας του, που να παραιτηθει απο μονος του! Αλλα ο Vince ουτε αυτο δε θα του επιτρεψει. Αντι γι αυτο θα του δωσει εναν τιτλο!
Dreamerpanos
Σταμάτησε ο Taker....Ήμασταν νιοί και γεράσαμε...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.