Help - Search - Members - Calendar
Full Version: wwe
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jun 26 2014, 23:54 ) *
Εδώ διαφωνώ. Τα μέλη της Shield σου δίναν την εντύπωση πως παίρνουν το ίδιο push και ειδικά τους 2-3 πρώτους μήνες σου έβγαζε πολύ αρχηγιλίκι ο Ambrose. Αλλά σταδιακά και προς τα μέσα του 2013 φάνηκε πως ο Reigns προωθείται πολύ περισσότερο από τους άλλους 2. Κατ' αρχάς πρόσφερε το λιγότερο θέαμα συνήθως, αλλά σχεδόν πάντα έκανε το pin. Στα promo έπαιρνε τη θέση στη μέση και ήταν και πιο ατομικός (believe in me). Ήταν ο μόνος που κέρδισε σε singles match τον Punk, ενώ οι αγώνες των άλλων 2 ήταν πιο ωραίοι. Του πήρε ένα χρόνο για να φάει pin! Και μέχρι σήμερα έχει δεχτεί άλλα 2 το πολύ! Οι άλλοι έχουν πολύ περισσότερα. Ο T.W.Is.M είχε πει πολύ σωστά ότι με τόσες νίκες το spear του φαίνεται πιο επικίνδυνο από του Edge και του Goldberg μαζί! Μόνο ο Undertaker έκανε kick out και για προφανείς λόγους. Έσπασε το ρεκόρ στο RR που για μένα δεν έπρεπε να σπάσει ποτέ. Και τέλος ό,τι έμεινε για τη Shield το κράτησαν για εκείνον. Τη μουσικάρα, το slogan, το attire (ο Dean Ambrose έγινε Jean Ambrose και ο Seth Rollins έγινε ο μαύρος Power Ranger για να κυκλοφορεί με το attire της Shield ο Reigns), το gimmick και την είσοδο από το κοινό. Γενικά για αυτό τον έχω βαρεθεί προσωπικά.


Διαφωνώ κάθετα οριζόντια και με όποιο άλλο τρόπο υπάρχει.Όλα τα μέλη της Shield είχαν το ίδιο push,πίστεψε με δεν λέω κάτι τυχαία.Μια χαρά θέαμα έχει προσφέρει.Δεν έχει σχέση οτι ο μόνος που κέρδισε τον Punk..Ο Reings έκανε τα pin ώστε να φαίνεται πιο ρεαλιστικά το stable οτι είναι dominant.Δεν το νομίζω αυτό για το spear.Γιατί να μην σπάσει το ρεκόρ στο RR;Ο Kane το είχε,δεν είχε ούτε ο Undertaker,ούτε ο HH ούτε ο SCSA.Ο Ambrose για λόγους storyline άλλαξε.Τώρα γιατί τον Rollins τον έντυσαν Μαύρο Power Ranger,ρώτα τον στυλίστα του WWE
mixalisgate7
Οι αποδόσεις στα στοιχήματα των Orton και Ziggler έπεσαν στο 3,00 και έγιναν δεύτερα φαβορί στα MITB ladder match.Παράξενα πράγματα.
T.W.Is.M.
Μετα απο αρκετο καιρο και με εξαιρεση το φετινο Extreme Rules δεν εχω παρακολουθησει αρκετα τα σοου που οδηγουν σε ενα PPV. Δεν εχω προλαβει να δω κανενα Smackdown και εχω δει μονο τα RAW εκτος απο ενα. Θα δοκιμασω την τυχη μου σε προβλεψεις ομως, αν και δε νομιζω να προλαβαινω να δω το σοου αυριο(λογω Μουντιαλ μαλλον παμε για Τεταρτη).

Ladder Match for the WWE World Heavyweight Championship
Η αφισα του Summerslam με Cena και Lesnar εμοιαζε spoiler και αμεσως βγηκαν φημες οτι μαθαμε το αποτελεσμα του αγωνα. Αμεσως μετα η αφισα αποσυρθηκε και βγηκαν φημες οτι καποιος αλλος θα κερδισει. Οπως εγραψε κι ο Μιχαλης μαλιστα, η αποδοση του Randy Orton επεσε δραματικα. Εγω λοιπον θα υποστηριξω οτι ολο αυτο εγινε εσκεμμενα για να μπερδεψουν τον κοσμο και ο νικητης θα ειναι αυτος που σχεδιαζοταν αρχικα: ο John Cena! Αν θελουν καποιον μεταβατικο πρωταθλητη και θελουν να κανουν την εκπληξη παντως, ας δωσουν τον τιτλο στον del Rio μεχρι το Battleground! Ποιος θα το περιμενε? Ή εστω στον Kane, που εχασε την ευκαιρια να παιξει στο main event του Payback λογω του τραυματισμου του Bryan. Βασικα ας το παρει οποιοσδηποτε εκτος του Reigns και θα ειμαι ευχαριστημενος...

MITB Ladder Match
Εδω υπαρχει ξεκαθαρο φαβορι και ειναι ο Rollins. Φαινεται οτι υπαρχει η διαθεση να τον προωθησουν μεχρι καποιο βαθμο. Πτωση της αποδοσης του Dolph δεν ειδα τοσο οσο στον Orton, αλλα και να την εβλεπα δε θα πιστευα σε νικη του. Αν καποιος μπορει να παρει τη βαλιτσα πλην του Rollins, θα ηταν ο Ambrose χωρις να ειμαι σιγουρος οτι θα τη διατηρησει μετα! Θα προβλεψω νικη του Seth Rollins παντως.

WWE Tag Team Championship
The Usos vs The Wyatt Family
Νομιζω πως δυστυχως ηρθε η ωρα να χασουν τους τιτλους οι Usos. Με τη γνωστη ταση να προωθουμε οτιδηποτε καινουριο θα επωφεληθουν οι Μοσχαροκεφαλες και πιστευω οτι θα κερδισουν τους τιτλους.

Rusev vs Big E
Απορω που γινεται και δευτερο ματς μεταξυ τους. Ειπαμε, οτιδηποτε νεο προωθειται γρηγορα, αρα ο Rusev θα κερδισει. Δεν αποκλειω μετα το καλοκαιρι να παει και για τιτλο, αν πρωταθλητης ειναι ο Cena! Το περιεργο ομως ειναι γιατι να jobbαρει 2 φορες σερι ο Big E...

Stardust & Goldust vs Ryback & Curtis Axel
Ρεβανς του αγωνα του Payback με τον Cody Rhodes να παιζει αλλο ρολο πια, αυτον του Stardust. Λογικα ειναι η ωρα της ισοφαρισης για τους Rhodes. Το περιεργο εδω ειναι οτι η συνεχιση της ιστοριας περναει μεσα απο το PPV και οχι μονο απο τα εβδομαδιαια επεισοδια. Πιστευω παντως οτι θα κερδισουν οι Stardust & Goldust.

Divas' Championship
Paige vs Naomi
Οι φημες λενε οτι καπου θα αναμιχτει και η Cameron. Δεν πιστευω παντως οτι θα εχουμε αλλαγη πρωταθλητριας. Αν προκειται να εχουμε σεναριακη εξελιξη, αυτη θα εχει να κανει με τις Funkadaktyls κι οχι με τη ζωνη. Νικη για την Paige λοιπον.

Summer Rae vs Layla
Special guest referee o Fandango! Σπανια βλεπουμε 2 γυναικεια ματς στην καρτα, εδω ομως με 2 Ladder match των 7-8 ατομων το καθενα υπαρχει ελλειψη και για να κλεισει η καρτα χρειαζομαστε κι αλλο ματς των Divas. Η Summer Rae εγινε face προσφατα, μπηκε στο καστ των Total Divas, αρα εχει μεγαλυτερη αναγκη τη νικη.

Αλλο ματς δε βλεπω να γινεται, αφου τα 2 ladder match θα φανε αρκετο χρονο. Μενει να δουμε τι θα κανει στο pre-show ο Daniel Bryan...
mixalisgate7
Προβλέψεις για το MITB:

Ladder Match For The Vacant WWE World Heavyweight Championship
Alberto Del Rio vs. Sheamus vs. Randy Orton vs. Cesaro vs. Bray Wyatt vs. Roman Reigns vs. John Cena vs. Kane
ΝΙΚΗΤΗΣ: John Cena

Money in the Bank Ladder Match
Seth Rollins vs. Bad News Barrett vs. Dolph Ziggler vs. Rob Van Dam vs. Kofi Kingston vs. Jack Swagger vs. Dean Ambrose
ΝΙΚΗΤΗΣ: Seth Rollins

WWE Tag Team Championship
The Usos © vs. The Wyatt Family
ΝΙΚΗΤΕΣ: Wyatt Family

WWE Divas Championship
Paige © vs. Naomi
ΝΙΚΗΤΡΙΑ: Paige

Goldust and Stardust vs. Rybaxel
ΝΙΚΗΤΕΣ: Goldust and Stardust

Big E vs. Rusev
ΝΙΚΗΤΗΣ: Rusev

Summer Rae vs. Layla
ΝΙΚΗΤΡΙΑ: Summer Rae
nikolas12
Με εμένα στο σπίτι εδώ και 40 λεπτά και Εθνική σε λίγη ώρα γράφω τις προβλέψεις μου.

1. Summer Rae-Layla

Κόντρα για την προώθηση της Summer Rae, άρα αυτή θα είναι νικήτρια.

2. Big E-Rusev

Συνεχίζεται το push του γομαRusev με θύμα τον Big E.

3. Rybaxel-Goldust and Stardust

Μα ειλικρινά τώρα το facepaint χρειαζόταν για να σταματήσουν να jobberίζουν οι Rhodes; Να το βάλουν και στον Ryder, τον Woods και τον Slater μπας και δουν προκοπή tongue.gif

4. Paige-Naomi

Κόντρα που προετοιμάζει το τέλος των Funkadactyls. Η λατρεία μου λογικά θα συνεχίσει να είναι πρωταθλήτρια.

5. The Usos-Wyatt Family

H πιο ενδιαφέρουσα και η πιο αδιάφορη tag team συγκρούονται. Δυστυχώς οι αδιάφοροι θα πάρουν τους τίτλους και εμάς θα μας πάρει ο ύπνος με αυτήν την tag team division.

6. Money in the Bank Ladder match for a WWE World Heavyweight Championship contract

Για μένα φαβορί ήταν ο Barrett. Μετά τον τραυματισμό του, θα το πάρει κατά πάσα πιθανότητα ο Rollins, εκτός αν το πάρει ο Jean Ambrose και το χάσει αργότερα από τον Rollins.

7. Ladder match for the vacant WWE World Heavyweight Championship

Το μεγαλύτερο Ladder match όλων των εποχών και δεν έχει ούτε έναν highflyer. Τέλος πάντως νομίζω έπαιξα τον Cena στο στοίχημα πριν 3 μέρες, αλλά είμαι ψιλοσίγουρος ότι θα παιχτεί έκπληξη όπως πέρυσι. Το κακό είναι ότι όλοι έχουν λόγους να κερδίσουν εκτός από Del Rio, Sheamus.
mixalisgate7
H απόδοση του Kane έπεσε στο 2,90!
nikolas12
Ποιος έχει τη χαμηλότερη απόδοση; Γενικά αυτοί έχουν πληροφορίες σχετικά με τι παίζει με το νικητή ή έτσι αλλάζουν τις αποδόσεις για να μας μπερδέψουν και να μας κάνουν να στοιχηματίσουμε και αλλού;
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jun 30 2014, 00:09 ) *
Ποιος έχει τη χαμηλότερη απόδοση; Γενικά αυτοί έχουν πληροφορίες σχετικά με τι παίζει με το νικητή ή έτσι αλλάζουν τις αποδόσεις για να μας μπερδέψουν και να μας κάνουν να στοιχηματίσουμε και αλλού;


1,48 ο Cena.Εννοείται οτι οι εταιρείες γνωρίζουν τους νικητές των αγώνων.
mixalisgate7
Μόλις τώρα ο Kane έγινε το 1ο φαβορί για το MITB ladder title mach
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jun 30 2014, 01:03 ) *
Μόλις τώρα ο Kane έγινε το 1ο φαβορί για το MITB ladder title mach


Μα τι γίνεται εκεί στο WWE; Μας κάνουν πλάκα;
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jun 30 2014, 01:07 ) *
Μα τι γίνεται εκεί στο WWE; Μας κάνουν πλάκα;


Φαντάζομαι οτι είναι ρητορική η ερώτηση σου tongue.gif
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jun 30 2014, 01:13 ) *
Φαντάζομαι οτι είναι ρητορική η ερώτηση σου tongue.gif


Ως ένα βαθμό ναι. Αλλά μιλάμε για έναν τύπο που χωρίς τη μάσκα έχανε από όλους και τώρα θα τον κάνουνε πρωταθλητή, επειδή έβαλε μία μάσκα; Μπορεί βέβαια να κερδίσει με face turn και να προδώσει την Authority με chokeslam στον Orton πάνω στη σκάλα! Το ιδανικότερο σενάριο για μένα, το οποίο ξέχασα να το γράψω πιο πάνω είναι ένας να πιάσει μία ζώνη και ένας άλλος την άλλη. Έτσι θα χωρίσουν τις ζώνες, αφού η ενοποίηση κρίνεται αποτυχημένη και θα δημιουργήσουν νέα σενάρια για τίτλους δίνοντας ευκαιρίες σε νέους τύπου Reigns, Cesaro, Rollins, Ambrose να κάνουν ξεπετάγματα με μία από τις 2 ζώνες.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jun 30 2014, 01:56 ) *
Το ιδανικότερο σενάριο για μένα, το οποίο ξέχασα να το γράψω πιο πάνω είναι ένας να πιάσει μία ζώνη και ένας άλλος την άλλη. Έτσι θα χωρίσουν τις ζώνες, αφού η ενοποίηση κρίνεται αποτυχημένη και θα δημιουργήσουν νέα σενάρια για τίτλους δίνοντας ευκαιρίες σε νέους τύπου Reigns, Cesaro, Rollins, Ambrose να κάνουν ξεπετάγματα με μία από τις 2 ζώνες.


Θεωρώ πως οι ζώνες θα σπάσουν μετά το ένα χρόνο της ενοποίησης.
nikolas12
Ξεκινάμε λοιπόν με MITB.

1. Πρώτο ματς για τους tag team τίτλους. Πέρυσι οι Usos με τη Shield έδωσαν ένα από τα καλύτερα tag matches τα τελευταία χρόνια, φέτος είναι ψιλοσούπα μέχρι τώρα.
Κι όμως τελικά ήταν καλό με πολλά near falls και σχετικά γρήγορο ρυθμό, παρά τους αργούς Wyatts. Ο Bray πουθενά και κάτι μου λέει ότι οι Μοσχαροκεφαλές θα μείνουν heels, ενώ εκείνος μπορεί και να γίνει face αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

Ξανά καταπληκτικός ο Ambrose. Τα promo του είναι πάντοτε φοβερά.

2. Λατρεία εναντίον Total Divas. Οι είσοδοι κρατάνε πιο πολύ από το ματς tongue.gif Νομίζω πως αυτό με το τρίτο σχοινί ήταν blooper tongue.gif Πάντως κακά τα ψέμματα το ματς ήταν καλό. Η Naomi κερδίζει πόντους, γιατί είναι αθλητική, αλλά χάνει από το γεγονός ότι δεν έχει finisher που να είναι ξεχωριστό.

3. Και κάπως έτσι ένας από τους 2 περσινούς νικητές θάβεται κι άλλο. Κρίμα για το θάψιμο, αλλά δεν χρειαζόταν να αχρηστέψουν και το finisher του. Μόνο ο Cena αν δεν κάνω λάθος έχει κάνει kick out.

4. Επιτέλους! Ένα χρόνο περιμένουμε για αυτό! Ελπίζω να υπάρξει κάποια έκπληξη στο νικητή, αν και μάλλον θα τη φυλάνε για πιο μετά. Όταν ο Ambrose αρχίζει έτσι γίνεται να μην τον αγαπήσεις; Φεύγει ο Ambrose, ας ελπίσουμε να έχει κάποιο ρόλο αυτή η αποχώρηση, αλλιώς θα είναι τρελή ξενέρα. Φυσικά και θα γύρναγε!
Ίσως η πιο βαρετή νίκη σε ΜΙΤΒ. Δηλαδή Kane; Σοβαρά τώρα; Άρχισε πάλι η παράγκα της Authority πάνω που την είχαμε ξεφορτωθεί; Το ματς ήταν εξαιρετικό, αλλά μας τα χάλασε το τέλος.

5. Τag match λοιπόν. Κόψτε αντίδραση στο "Feed me More" 1 χρόνο και κάτι, αφού άλλαξε gimmick. Όταν λέω πως ο Big Hungry θέλει face turn και αλλαγή gimmick να με ακούτε.

Κάπου εδώ με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου και θα δω το υπόλοιπο αύριο.
nikolas12
Είδα και το υπόλοιπο ΜΙΤΒ. Θα σταθώ στο main event προφανώς, γιατί τα άλλα 2 δεν τα πολυπρόσεξα.
Το main event ήταν καλό. Αλλά απλά καλό. Χωρίς highflyers και μόνο με τα ντούκια δεν κάνουμε δουλειά. Για αυτό και το ματς για τη βαλίτσα ήταν καλύτερο από αυτό για τους τίτλους. Γιατί στο πρώτο είχαμε Kingston, Rollins, Ziggler, Ambrose, Van Dam να κάνουν τρελά πράγματα (το superplex του Ambrose στον Rollins είναι το πιο επικό superplex που θυμάμαι να έχω δει) και τον Swagger να προσθέτει στην εξίσωση τη δύναμη (που θα έκανε και ο Barrett) και για αυτό το ματς ήταν πάρα πολύ ωραίο. Στο main event δεν μου έμειναν πολλά πράγματα. Ακόμα και τα περισσότερα finishers δεν έγιναν καν πάνω σε σκάλα. Cesaro-Sheamus έκαναν κανά 2 καλές κινήσεις, αλλά κατά τ' άλλα τίποτα το ενθουσιώδες. Ο Cena που κέρδισε αποδοκιμάστηκε ακόμα και μέσα στο σπίτι του, ενώ σε όλο το ματς τις έτρωγε και στο τέλος έκανε 2 ΑΑ και νίκησε. Γενικά το τέλος και στα 2 ματς ήταν μέτριο. Ο Cena είναι πολύ καλός wrestler, πως να πιστέψω ότι είναι super, αν νικάει ένα ματς με τόση τύχη; Λογικά μέχρι το Summerslam θα τις κρατήσει που θα είναι contender o Lesnar. Πάντως αυτό που άξιζε με τα 1000 ήταν η αντίδραση της Authority.
captain charisma
ο φλερ νιωθει πλεον τη καυτη ανασα του αη γιαννη
nikolas12
Εξαιρετικό Raw. Ειλικρινά τόσο γαμάτο δεν το περίμενα! Μόνες παραφωνίες η αλλαγή της Divas champion, αφού η ζώνη είναι στην πιο βαρετή πρωταθλήτρια ever και η επίθεση των χοντροκομμένων στον Jericho. Ήθελα και στο τέλος ένα πλάνο με Ambrose, Reigns μαζί στο τέλος. Γενικά όμως κύλησε φοβερά. Όταν ανακοίνωσαν πως ο Miz επέστρεψε, ξενέρωσα, γιατί αγωνίζεται ούτως ή άλλως στα house shows (ως heel πλέον) και γιατί ήθελα Jericho. Όταν άκουσα τη μουσικάρα του Jericho, είχα τρελαθεί. Ήμουν ευτυχισμένος ρε παιδί μου. Περιμένω πάλι τα καυτά του promo και ελπίζω να μη γίνει σαν τον Van Dam και να χάσει από τον κάθε νέο σταρ. Έχει αγωνιστεί ξανά με τον Wyatt, οπότε τρέφω ελπίδες για καλή κόντρα με promo που θα σπάσουν κόκκαλα. Απλά το να του επιτεθούν με το που γύρισε με ξενέρωσε. Η επιστροφή της AJ και η νίκη της είναι gtp, αφού μιλάμε για diva που έχει μόνο μικρόφωνο, ενώ η Paige έχει όλο το πακέτο. Ετοιμαστείτε για δεύτερο βαρετό reign. Το face turn του Jack Swagger ήταν φοβερό και το We the People τράνταξε το στάδιο. Πολύ ενδιαφέρον να τον δούμε σε αυτόν το ρόλο. Συνήθως τύποι που είναι χρόνια heels γίνονται πολύ ενδιαφέροντες ως face π.χ. Ziggler, Miz. Ελπίζω να συνέλθουν λίγο στην εταιρία και να πράξουν το ίδιο με τον Ryback, αφού φαίνεται πως ο κόσμος έχει ανάγκη να ξαναφωνάζει Feed me More. Πάντως η επιστροφή AJ δεν σημαίνει επιστροφή Punk. O Punk πιστεύει ότι έχει τελειώσει με το wrestling. Δίνω 60% πιθανότητες στο να μη γυρίσει ποτέ και το υπόλοιπο 40% το αφήνω στο να γυρίσει σε 1-2 χρόνια, όταν όμως θα έχει κορεστεί αρκετά και θα είναι ώρα για νέα άτομα να πάρουν τίτλους.
T.W.Is.M.
Μολις ειδα το Money in the Bank, δεν εχω δει ακομα το RAW, φυσικα ο nikolas επαιξε το ρολο του spoiler για ακομα μια φορα(αφου επιμενω να τα διαβαζω ολα, καλα να παθω).
Γενικα μου αρεσε το PPV. Αφου δεν κερδισε ο Reigns, ουτε ο Ambrose, μια χαρα ειμαι. Αν ειχε κερδισει και καποιος αλλος πλην του Rollins, θα ηταν ακομα καλυτερα, αλλα μεταξυ των 3 τον τοποθετω ενα κλικ παραπανω, γιατι αυτος διελυσε τη Shield στο σεναριο! Το MITB ηταν πολυ καλυτερο απο το ματς τιτλου. Λογικο ηταν, αφου ειχε πιο καταλληλους συμμετεχοντες για τετοιο ματς. Η στιγμη που πηγα να παθω σοκ ηταν οταν ο Kofi ειχε ανεβει στη σκαλα και ηταν ετοιμος να παρει τη βαλιτσα. Ηταν ο τελευταιος που περιμενα να κερδισει και στα 2 ladder match. Φυσικα θα ηταν το πιο ευχαριστο σοκ των τελευταιων χρονων, αλλα δεν προχωρησε. Κατα βαθος ηθελα να κερδισει ο Ziggler, αλλα ουτε αυτο εγινε. Χαρηκα που παρεμειναν πρωταθλητες οι Usos. Οσο πανε γινονται ακομα καλυτεροι. Συνεχιζεται η υπερπροωθηση του Rusev. Τροφη για το Cena τον βλεπω. Δεν καταλαβα γιατι κερδισε η Layla. Ουτε γιατι παθαινει ολα αυτα ο Damien Sandow.
Οσο για το RAW, ξανα πρωταθλητρια η AJ??? Really??? Μπας και εχει τιποτα απορρητες πληροφοριες και τους εκβιαζει? Δεν εξηγειται αλλιως. Δεν εχω κατι εναντιον της, αλλα καταντησε υπερβολικο ολο αυτο, οπως ειχε γινει πριν 1,5 χρονο με τον αντρα της...
nikolas12
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jul 3 2014, 01:07 ) *
Μολις ειδα το Money in the Bank, δεν εχω δει ακομα το RAW, φυσικα ο nikolas επαιξε το ρολο του spoiler για ακομα μια φορα(αφου επιμενω να τα διαβαζω ολα, καλα να παθω).
Γενικα μου αρεσε το PPV. Αφου δεν κερδισε ο Reigns, ουτε ο Ambrose, μια χαρα ειμαι. Αν ειχε κερδισει και καποιος αλλος πλην του Rollins, θα ηταν ακομα καλυτερα, αλλα μεταξυ των 3 τον τοποθετω ενα κλικ παραπανω, γιατι αυτος διελυσε τη Shield στο σεναριο! Το MITB ηταν πολυ καλυτερο απο το ματς τιτλου. Λογικο ηταν, αφου ειχε πιο καταλληλους συμμετεχοντες για τετοιο ματς. Η στιγμη που πηγα να παθω σοκ ηταν οταν ο Kofi ειχε ανεβει στη σκαλα και ηταν ετοιμος να παρει τη βαλιτσα. Ηταν ο τελευταιος που περιμενα να κερδισει και στα 2 ladder match. Φυσικα θα ηταν το πιο ευχαριστο σοκ των τελευταιων χρονων, αλλα δεν προχωρησε. Κατα βαθος ηθελα να κερδισει ο Ziggler, αλλα ουτε αυτο εγινε. Χαρηκα που παρεμειναν πρωταθλητες οι Usos. Οσο πανε γινονται ακομα καλυτεροι. Συνεχιζεται η υπερπροωθηση του Rusev. Τροφη για το Cena τον βλεπω. Δεν καταλαβα γιατι κερδισε η Layla. Ουτε γιατι παθαινει ολα αυτα ο Damien Sandow.
Οσο για το RAW, ξανα πρωταθλητρια η AJ??? Really??? Μπας και εχει τιποτα απορρητες πληροφοριες και τους εκβιαζει? Δεν εξηγειται αλλιως. Δεν εχω κατι εναντιον της, αλλα καταντησε υπερβολικο ολο αυτο, οπως ειχε γινει πριν 1,5 χρονο με τον αντρα της...


Αφού ξέρεις τι spoilerάς είμαι tongue.gif Πόσο θα γούσταρα κι εγώ αν είχε κερδίσει ένας εκ των Ziggler, Kingston δεν περιγράφεται. Αν ο Rusev κερδίσει και τον Swagger και χάσει από τον Cena θα βγουν πάλι όλοι να λένε πως ο Cena θάβει νέα ταλέντα σαν τον Wyatt και τον Rusev (μεταξύ μας και οι 2 άτεχνα γομάρια είναι, δεν ξέρω γιατί τόσος χαμός όταν τους νικάει κάποιος καλύτερος). Πάντως μετά το Summerslam που θα χάσει σίγουρα τις ζώνες από τον Lesnar θα είναι όλοι ευτυχισμένοι. Τώρα για τη AJ αυτά που σκέφτηκα είναι 2 πράγματα. Το ένα είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί από τους νέους όπως ο Rose και η Paige δεν έχουν πείσει τον Mcmahon. Δυστυχώς ο γεροVince εμπιστεύεται υπερβολικά κάποιους που πείθουν εκείνον, αλλά κανέναν άλλον. Σε 84 μέρες reign η Paige πρόσφερε καλύτερους αγώνες από τις 295 μέρες που είχε τη ζώνη η AJ και τα πιο πολλά ματς που έδινε ήταν σούπες. Ο Mcmahon έδωσε μεταβατικά τον τίτλο στην Paige που ήταν νέα, για όσο θα έλειπε η AJ και με το που γύρισε της τον έδωσε πίσω. Το δεύτερο και πιθανότερο είναι ότι με ευχαριστημένη την AJ, ίσως πεισθεί να γυρίσει ο Punk. Προσωπικά βέβαια τον έχω κόψει πολύ πεισματάρη και ότι η ιστορία θα μας δώσει μόνο άλλο ένα βαρετό reign, αλλά δεν θα ήταν κακό να δοκιμάσει.
T.W.Is.M.
QUOTE(nikolas12 @ Jul 3 2014, 01:33 ) *
Αφού ξέρεις τι spoilerάς είμαι tongue.gif Πόσο θα γούσταρα κι εγώ αν είχε κερδίσει ένας εκ των Ziggler, Kingston δεν περιγράφεται. Αν ο Rusev κερδίσει και τον Swagger και χάσει από τον Cena θα βγουν πάλι όλοι να λένε πως ο Cena θάβει νέα ταλέντα σαν τον Wyatt και τον Rusev (μεταξύ μας και οι 2 άτεχνα γομάρια είναι, δεν ξέρω γιατί τόσος χαμός όταν τους νικάει κάποιος καλύτερος). Πάντως μετά το Summerslam που θα χάσει σίγουρα τις ζώνες από τον Lesnar θα είναι όλοι ευτυχισμένοι. Τώρα για τη AJ αυτά που σκέφτηκα είναι 2 πράγματα. Το ένα είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί από τους νέους όπως ο Rose και η Paige δεν έχουν πείσει τον Mcmahon. Δυστυχώς ο γεροVince εμπιστεύεται υπερβολικά κάποιους που πείθουν εκείνον, αλλά κανέναν άλλον. Σε 84 μέρες reign η Paige πρόσφερε καλύτερους αγώνες από τις 295 μέρες που είχε τη ζώνη η AJ και τα πιο πολλά ματς που έδινε ήταν σούπες. Ο Mcmahon έδωσε μεταβατικά τον τίτλο στην Paige που ήταν νέα, για όσο θα έλειπε η AJ και με το που γύρισε της τον έδωσε πίσω. Το δεύτερο και πιθανότερο είναι ότι με ευχαριστημένη την AJ, ίσως πεισθεί να γυρίσει ο Punk. Προσωπικά βέβαια τον έχω κόψει πολύ πεισματάρη και ότι η ιστορία θα μας δώσει μόνο άλλο ένα βαρετό reign, αλλά δεν θα ήταν κακό να δοκιμάσει.


Πριν απο λιγο το διαβασα κι αυτο.
Δεν εχω κατι εναντιον του Lesnar, ουτε κραταω καμια απο τις γνωστες κακιες μου για το σπασιμο του σερι, ειναι ενας πολυ καλος wrestler και σε συνδυασμο με το Heyman ειναι υποδειγμα heel(απ αυτους που αποδοκιμαζεις μεχρι αηδιας στο γηπεδο και αν τους πετυχεις στο δρομο πας να τους χαιρετησεις και να ζητησεις αυτογραφο για τα παιδια σου), αλλα αυτο ξεπερναει καθε οριο. Δηλαδη σε εναν τυπο που σκοπευες να κανεις κορυφαιο ονομα της εταιριας και σε παραταει μεσα σε 2 χρονια, για να επιστρεψει part-time ζηταει τον ουρανο με τα αστρα πας και δινεις τη μεγαλυτερη νικη που υπαρχει σε Wrestlemania και θα τον κανεις και πρωταθλητη??? Ας μην πω λοιπον για το Cena και τι κανει καθε μερα για την εταιρια, ας μην πω για κανεναν αλλον που ειναι μεγαλο ονομα, ας πω για το CM Punk. Ο οποιος Punk εδινε μερικους απο τους καλυτερους αγωνες της καρτας στα 7,5 χρονια που ηταν στο WWE, περασε απο σεναρια που οχι μονο δεν τον προεβαλλαν, αλλα τον υποτιμουσαν κιολας(ξυρισμα κεφαλιου, SES με ατελειωτο jobbing στον Big Show) και οταν του δινεις την προβολη που ηθελε και τον τιτλο, δεν καταφερνει να ειναι στο main event για να μπαινουν αγωνες οπως το Cena vs John Laurinaitis! Δεν του δινεις ενα διαλειμμα που τοσο ζητουσε και καταφερνεις να τον καψεις και να τον χασεις μαλλον οριστικα. Και μετα απ ολα αυτα συμπεριφερεσαι στο Lesnar λες και του χρωστας... Ουτε τη νικη στο μεταξυ τους ματς στο Summerslam δεν εδωσες στον CM Punk ξεμωραμενε...
Και για να γινουν ακομα χειροτερα τα πραγματα, διαβαζω οτι αυτος που θα παρει τον τιτλο απο το Lesnar μπορει να ειναι ο Roman Reigns στη WM31!!! Τι χειροτερο θα μπορουσε να συμβει???
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jul 3 2014, 16:52 ) *
Πριν απο λιγο το διαβασα κι αυτο.
Δεν εχω κατι εναντιον του Lesnar, ουτε κραταω καμια απο τις γνωστες κακιες μου για το σπασιμο του σερι, ειναι ενας πολυ καλος wrestler και σε συνδυασμο με το Heyman ειναι υποδειγμα heel(απ αυτους που αποδοκιμαζεις μεχρι αηδιας στο γηπεδο και αν τους πετυχεις στο δρομο πας να τους χαιρετησεις και να ζητησεις αυτογραφο για τα παιδια σου), αλλα αυτο ξεπερναει καθε οριο. Δηλαδη σε εναν τυπο που σκοπευες να κανεις κορυφαιο ονομα της εταιριας και σε παραταει μεσα σε 2 χρονια, για να επιστρεψει part-time ζηταει τον ουρανο με τα αστρα πας και δινεις τη μεγαλυτερη νικη που υπαρχει σε Wrestlemania και θα τον κανεις και πρωταθλητη??? Ας μην πω λοιπον για το Cena και τι κανει καθε μερα για την εταιρια, ας μην πω για κανεναν αλλον που ειναι μεγαλο ονομα, ας πω για το CM Punk. Ο οποιος Punk εδινε μερικους απο τους καλυτερους αγωνες της καρτας στα 7,5 χρονια που ηταν στο WWE, περασε απο σεναρια που οχι μονο δεν τον προεβαλλαν, αλλα τον υποτιμουσαν κιολας(ξυρισμα κεφαλιου, SES με ατελειωτο jobbing στον Big Show) και οταν του δινεις την προβολη που ηθελε και τον τιτλο, δεν καταφερνει να ειναι στο main event για να μπαινουν αγωνες οπως το Cena vs John Laurinaitis! Δεν του δινεις ενα διαλειμμα που τοσο ζητουσε και καταφερνεις να τον καψεις και να τον χασεις μαλλον οριστικα. Και μετα απ ολα αυτα συμπεριφερεσαι στο Lesnar λες και του χρωστας... Ουτε τη νικη στο μεταξυ τους ματς στο Summerslam δεν εδωσες στον CM Punk ξεμωραμενε...
Και για να γινουν ακομα χειροτερα τα πραγματα, διαβαζω οτι αυτος που θα παρει τον τιτλο απο το Lesnar μπορει να ειναι ο Roman Reigns στη WM31!!! Τι χειροτερο θα μπορουσε να συμβει???


Γιατί σου κάνει έκπληξη,Vince είναι αυτός.Εκτός από αυτά που ανέφερες για το Punk υπάρχει και ο οικονομικός παράγοντας.
nikolas12
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jul 3 2014, 16:52 ) *
Πριν απο λιγο το διαβασα κι αυτο.
Δεν εχω κατι εναντιον του Lesnar, ουτε κραταω καμια απο τις γνωστες κακιες μου για το σπασιμο του σερι, ειναι ενας πολυ καλος wrestler και σε συνδυασμο με το Heyman ειναι υποδειγμα heel(απ αυτους που αποδοκιμαζεις μεχρι αηδιας στο γηπεδο και αν τους πετυχεις στο δρομο πας να τους χαιρετησεις και να ζητησεις αυτογραφο για τα παιδια σου), αλλα αυτο ξεπερναει καθε οριο. Δηλαδη σε εναν τυπο που σκοπευες να κανεις κορυφαιο ονομα της εταιριας και σε παραταει μεσα σε 2 χρονια, για να επιστρεψει part-time ζηταει τον ουρανο με τα αστρα πας και δινεις τη μεγαλυτερη νικη που υπαρχει σε Wrestlemania και θα τον κανεις και πρωταθλητη??? Ας μην πω λοιπον για το Cena και τι κανει καθε μερα για την εταιρια, ας μην πω για κανεναν αλλον που ειναι μεγαλο ονομα, ας πω για το CM Punk. Ο οποιος Punk εδινε μερικους απο τους καλυτερους αγωνες της καρτας στα 7,5 χρονια που ηταν στο WWE, περασε απο σεναρια που οχι μονο δεν τον προεβαλλαν, αλλα τον υποτιμουσαν κιολας(ξυρισμα κεφαλιου, SES με ατελειωτο jobbing στον Big Show) και οταν του δινεις την προβολη που ηθελε και τον τιτλο, δεν καταφερνει να ειναι στο main event για να μπαινουν αγωνες οπως το Cena vs John Laurinaitis! Δεν του δινεις ενα διαλειμμα που τοσο ζητουσε και καταφερνεις να τον καψεις και να τον χασεις μαλλον οριστικα. Και μετα απ ολα αυτα συμπεριφερεσαι στο Lesnar λες και του χρωστας... Ουτε τη νικη στο μεταξυ τους ματς στο Summerslam δεν εδωσες στον CM Punk ξεμωραμενε...
Και για να γινουν ακομα χειροτερα τα πραγματα, διαβαζω οτι αυτος που θα παρει τον τιτλο απο το Lesnar μπορει να ειναι ο Roman Reigns στη WM31!!! Τι χειροτερο θα μπορουσε να συμβει???


Συμφωνώ σε όλα. Και για να μην ξεχνάμε, όταν ο Lesnar παράτησε το WWE ως ο νεότερος πρωταθλητής ever, ο Vince έβαλε τον Orton να σπάσει το ρεκόρ, μόνο και μόνο για να μη μείνει το όνομα του Lesnar ως ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής.
Θα θεωρήσω τραγικό αν ο Lesnar γίνει πρωταθλητής τύπου Rock, δηλαδή να μην εμφανίζεται σε Raw και Smackdown, παρά μόνο στα PPVs, έχοντας όμως τον Heyman να κάνει promo και κρατήσει από το Summerslam μέχρι τη Wrestlemania 31 τον τίτλο (τεράστιο σερί για part-time wrestler) και χάσει στη WM από το Reigns. Επίσης T.W.Is.M θα ήθελα να διαβάσεις και αυτό: http://newsoofwrestling.blogspot.gr/2014/07/shield.html Πρέπει να μη σε θέλουν σήμερα οι ειδήσεις tongue.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(nikolas12 @ Jul 3 2014, 18:24 ) *
Συμφωνώ σε όλα. Και για να μην ξεχνάμε, όταν ο Lesnar παράτησε το WWE ως ο νεότερος πρωταθλητής ever, ο Vince έβαλε τον Orton να σπάσει το ρεκόρ, μόνο και μόνο για να μη μείνει το όνομα του Lesnar ως ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής.
Θα θεωρήσω τραγικό αν ο Lesnar γίνει πρωταθλητής τύπου Rock, δηλαδή να μην εμφανίζεται σε Raw και Smackdown, παρά μόνο στα PPVs, έχοντας όμως τον Heyman να κάνει promo και κρατήσει από το Summerslam μέχρι τη Wrestlemania 31 τον τίτλο (τεράστιο σερί για part-time wrestler) και χάσει στη WM από το Reigns. Επίσης T.W.Is.M θα ήθελα να διαβάσεις και αυτό: http://newsoofwrestling.blogspot.gr/2014/07/shield.html Πρέπει να μη σε θέλουν σήμερα οι ειδήσεις tongue.gif



Ναι, το διαβασα κι αυτο το μεσημερι. Δεν εχουν υπολογισει ομως την καταρα της Death Valley! Ο Reigns θα πιαστει θετικος σε ελεγχο πριν απο το Rumble κι ετσι θα παει χαμενο το push! smiley.gif
Για να ενισχυσω τη θεση μου και να δεις τι δυναμη εχει η καταρα της Death Valley σε ενημερωνω οτι το επομενο μου θυμα, ο Κειλορ Ναβας ειναι ελαφρα τραυματιας! Θα παιξει μεν το Σαββατο, αλλα αν προερχεται απο τραυματισμο, δεν τον βλεπω να πιανει οσα επιασε με μας... wink.gif
nikolas12
Ας ελπίσουμε η κατάρα της Death Valley να κάνει σωστά τη δουλειά της ξανά! Επίσης ξέχασα να σας πω πως μέχρι τις 13 Ιουλίου θα είμαι κατασκήνωση, οπότε όταν γυρίσω θα δω μαζεμένα 2 Smackdown και 1 Raw (κοίτα να δεις που μου έκατσε να φύγω στο καλύτερο σημείο του καλοκαιριού) και ελπίζω όσο θα λείπω να σκεφτούν τίποτα ικανοποιητικό. Το αποκορύφωμα θα είναι να λείπω και να γυρίσει κανάς Punk tongue.gif
captain charisma


και μια φοτο δωρο στο twism..που θυμιζει λιγο πολυ τη διαλυση της ασπιδας..
nikolas12
Έχω γυρίσει καμιά βδομάδα τώρα και είδα μονοκοπανιά ότι σόου είχα χάσει, αλλά δεν σχολίασα γιατί δεν υπήρχε τίποτα να σχολιάσω. Μέχρι το Battleground κινούμαστε σε βαρετούς ρυθμούς. Κλασσικά σε κάθε σόου ο Kane ή ο Orton τους βάζουν κάτω όλους μέχρι που κάνει ένα spear o Reigns και το σόου τελειώνει με αυτόν να φωνάζει ΟΥΥΥΥΑ. Ελπίζω να βγάλουν καλό ματς, γιατί θα είναι το main event και πλαισιώνεται από φοβερά feuds όπως Wyatt-Jericho και Rollins-Ambrose. Ελπίζω ότι θα βγει ωραίο το Battleground. Α και η φωτογραφία του charisma από πάνω είναι Ε-ΠΙ-ΚΗ!
nikolas12
Δυστυχώς δεν θα το δω live το Battleground σήμερα, αλλά θα κάνω τις προβλέψεις μου κανονικά.

1. Cameron-Naomi

Διάσπαση των Funkadactyls με τη μία heel και την άλλη face. Νικήτρια η Naomi που είναι η face και θα πάρει λογικά push.

2. AJ Lee-Paige

Tweenerίζουν και οι 2 τελευταία είναι η αλήθεια. Αν και δείχνουν σημάδια ότι μπορούν να σταθούν και ως tag team, μάλλον βρισκόμαστε στη δεύτερη εποχή των βαρετών υπερασπίσεων της AJ πάνω που τις είχαμε ξεπεράσει! Οπότε άλλη μία βαρετή υπεράσπιση θα προστεθεί στο δυναμικό της.

3. Rusev-Jack Swagger

Έχει ψωμί αυτή η κόντρα ακόμα. Ίσως ο Swagger γίνει η πιο σοβαρή έως τώρα κόντρα του Rusev, γιατί έχει και υπόβαθρο στο σενάριο. Θεωρώ πως η νίκη θα πάει στον Rusev.

4. Wyatt-Jericho

Στο NXT ο Jericho είχε πάρει την κόντρα, γιατί ήθελε να προωθηθεί ο τότε NXT star Wyatt, έχοντας κόντρα με ένα τεράστιο όνομα, αλλά δεν ήταν έτοιμος για μία νίκη. Πλέον ο Jericho έχει το ρόλο του RVD, δηλαδή να προωθήσει τον Wyatt για να γίνει μεγαλύτερο όνομα ο Bray. Θεωρώ πως ο Wyatt θα είναι νικητής.

5. The Usos-Harper and Rowan

Μας εξέπληξε το WWE που κράτησαν τους τίτλους οι Usos και έδωσαν και καλό ματς με τους ξυλοκόπους. Πλέον ήρθε η ώρα των ξυλοκόπων δυστυχώς. Προβλέπω νίκη τους με 2-1.

6. Dean Ambrose-Seth Rollins

Επιτέλους το ματς που περιμένω από τότε που ήταν στη Shield αυτοί οι 2. Ας του δώσουν minimum ένα τέταρτο. Θεωρώ πως ο Ambrose για λίγο καιρό θα είναι ο σάκος του μποξ για την Authority για λίγο καιρό, γιατί προωθούνται πρώτα Reigns-Rollins. O Rollins ως νικητής στο MITB θα πάρει την κόντρα, άρα και το σημερινό ματς.

7. Battle Royal for the IC

Ας αποκλείσουμε έναν-έναν. Λοιπόν Diego, Fandango, Slater, R-Truth, Sin Cara, Great Khali, Titus O' Neil, Woods και Ryder αποκλείεται, γιατί είναι losers. Για τον Axel το push τελείωσε, άρα και ο καιρός που ήταν intercontinental champion. O ©Ryback επίσης δεν παίζει, γιατί δεν θα πάρει push σύντομα. Ο Big E είναι σε μεταβατική περίοδο και δεν έχει επαφή με το κοινό πλέον ως face, οπότε όχι. Ο Δόλφος είναι καλή επιλογή για push, αλλά δεν τον θέλουν πρωταθλητή. Ο RVD είναι loser πλέον και απλά προωθεί ταλέντα, οπότε θα μείνει μόνο ως conteder. O Kingston είναι επίσης καλή επιλογή για να αναγεννήσει την καριέρα του, αλλά πλέον προτιμούν άλλους midcarders. Για τον Bo Dallas είναι πολύ νωρίς, όταν υπάρχουν τόσες καλύτερες επιλογές. Ο Miz έχει νέο gimmick και ίσως πάρει push λόγω ταινίας και αλλαγής χαρακτήρα, αλλά δεν τον κόβω να κερδίζει. Άρα έχουμε Alberto del Rio, Cesaro και Sheamus. O ADR παίρνει νίκες που και που, αλλά δε νομίζω να πάρει τίτλο. Και πάμε στους 2 που θεωρώ ότι θα είναι τελευταίοι του Battle Royal. Ο Cesaro θεωρείται το φαβορί από πολλούς, αλλά θα επιλέξω τον Sheamus και ας ρισκάρω. Ναι ο midcard τίτλος είναι το ιδανικό σκαλοπάτι για τον Cesaro, τώρα που μάλλον ακυρώθηκε το push του. Ναι προβάλλεται ως loser μπας και πάρει νίκη έκπληξη. Αλλά αυτή η μανία του γέροVince να ενώσει τίτλους καταστρέφοντας σενάρια και ευκαιρίες για νέους superstars με κάνει να πιστέψω σε μία ένωση. Ελπίζω να μην ενωθούν οι τίτλοι και να το πάρει ο Cesaro, αλλά τον φοβάμαι τον γεροξεκούτη και τις αποφάσεις του.

8. John Cena-Kane-Orton-Reigns

Όλοι υπερπροωθούνται, αλλά θεωρώ ότι το main event του Summerslam θα είναι το Cena vs Lesnar. Άρα ότι και να λέμε νικητής θα είναι ο Cena που θα απουσιάσει και σε μεγάλο μέρος του χτισίματος της κόντρας μάλλον.
T.W.Is.M.
Ωρα να προβλεψω κι εγω, αν και η ελλειψη χρονου ειναι τετοια που μολις που προλαβαινω να δω το RAW και ισως σημερα δω για πρωτη φορα Smackdown μετα απο 1,5 μηνα.

Pre-show
Naomi vs Cameron
Αναρωτιεμαι αν θα βγουν και οι δυο με την ιδια μουσικη ή αν η heel Cameron θα εχει δικο της τραγουδι. Νομιζω οτι αυτη που εχει τις δυνατοτητες στο wrestling θα κερδισει και το ματς για να ακολουθησει σολο καριερα. Νικη για τη Naomi λοιπον.

Στην κυριως καρτα τωρα:
Rusev vs Jack Swagger
Η αληθεια ειναι οτι απορησα λιγο με την κινηση. Ο Swagger σαν face εναντιον του Rusev μοιαζει μια πολυ λογικη κινηση και δε θα μπορουσε να βρει καταλληλοτερο αντιπαλο για να παρει τον κοσμο με το μερος του. Ομως γιατι τωρα και οχι νωριτερα? Γιατι να πρεπει πρωτα να κερδισει τον Big E και μετα το Swagger ο Rusev? Το αποτελεσμα μου μοιαζει προκαθορισμενο απο καιρο, οπως και το μελλον του Rusev. Δε βλεπω πως θα σπασει το αηττητο του Rusev, αναρωτιεμαι μονο πως θα γεμισει το χρονο του μεχρι να χασει απο το Cena...

Chris Jericho vs Bray Wyatt
Αλλο ενα ματς που μου μοιαζει οτι ηρθε σε λαθος χρονο. Ο Jericho εχει να κερδισει σε PPV δεν ξερω κι εγω απο ποτε... Ισως απο ενα ματς που θα αναφερω στη συνεχεια. Ο δε Wyatt προερχεται ουσιαστικα απο μια κοντρα με τον John Cena, στην οποια κερδισε και ενα ματς. Δε θα ηταν καλυτερο να δοθει ενα ματς ζεσταμα πχ με το Miz στον Jericho για να προερχεται απο νικη οταν θα αντιμετωπισει τον Wyatt στο Summerslam? Τωρα παντως βλεπω νικη του Wyatt, αφου ο ρολος του Jericho ειναι να βοηθησει νεοτερους(μονο που παραβοηθαει...).

WWE Tag Team Championship
The Usos vs The Wyatt Family
2 out of 3 falls
Πιστευω οτι εδω δε θα μπορεσουμε να αποφυγουμε το αναποφευκτο. Η καλυτερη tag team στο WWE κερδισε στο Money in the Bank, αλλα δε νομιζω οτι θα τα καταφερει στο Battleground. Πιστευω οτι οι μοσχαροκεφαλες θα παρουν τους τιτλους αυτη τη φορα με σκορ 2-1.

Divas Championship
AJ Lee vs Paige
Περιεργη κοντρα που λογικα θα εχει και συνεχεια. Νομιζω οτι σημερα θα κερδισει η AJ και ελπιζω οτι η συνεχεια θα ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη περιοδο της AJ ως πρωταθλητριας.

Seth Rollins vs Dean Ambrose
Οσο εχω παρακολουθησει απο την ιστορια δε με βοηθαει να καταληξω καπου. Μπορω να υποθεσω οτι ο Rollins θα προωθηθει πιο νωρις απο τον Ambrose, αλλα αυτο δε με κανει να βγαλω συμπερασμα για το νικητη. Βλεπω ομως κατι αλλο. Οι ανερχομενοι νικητες των Money in the Bank δεν εχουν κερδισει ποτε στο επομενο PPV. O Miz το 2010 δεν επαιξε στο Summerslam, επαιξε ομως στο Night of Champions, οπου εχασε τo Intercontinental Championship απο τον Daniel Bryan. Ο Daniel Bryan το 2011 εχασε στο Summerslam απο τον Barrett. O Dolph Ziggler εχασε στο Summerslam 2012 απο τον Jericho και ο Damien Sandow εχασε στο Summerslam 2013 απο τον Cody Rhodes. Το σερι λοιπον θα συνεχιστει και φετος και ο Seth Rollins θα χασει απο τον Dean Ambrose.

Intercontinental Championship Battle Royal
Χωρις πολλα λογια γιατι σε πολλα με καλυψε ο nikolas θα πω οτι κι εγω ειμαι μεταξυ Cesaro και Sheamus. Δεν πιστευω ομως οτι θα εχουμε σημερα ενοποιηση των τιτλων. Αν προκειται να γινει κατι τετοιο, πιστευω οτι θα γινει σε ματς που θα ειναι προγραμματισμενο γι αυτο το σκοπο και θα εχει ανακοινωθει απο πριν. Γι αυτο σημερα βλεπω νικητη τον Cesaro.

Fatal 4 way for the WWE World Heavyweight Championship
John Cena vs Roman Reigns vs Randy Orton vs Kane
Και σημερα θα πω το ιδιο που ελεγα 3 εβδομαδες πριν. Ας χασει ο Reigns κι ας το παρει οποιοσδηποτε αλλος. Καποια στιγμη κυκλοφορησε μια ειδηση οτι ο Cena δε θα εμφανιστει στο αυριανο RAW και αμεσως βγηκε η φημη οτι ο τιτλος θα αλλαξει χερια. Αναμενεται βεβαια ο νικητης να αντιμετωπισει τον Brock Lesnar στο Summerslam, οποτε το μυαλο ολων πηγε αμεσως στο Reigns. Δε νομιζω ομως οτι θα κανουν κατι τετοιο τοσο νωρις. Πιστευω οτι ο νικητης του main event θα ειναι ο Cena και αυτος θα παει στο Summerslam για να υπερασπιστει τον τιτλο του.
nikolas12
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jul 20 2014, 18:30 ) *
O Miz το 2010 δεν επαιξε στο Summerslam, επαιξε ομως στο Night of Champions, οπου εχασε τo Intercontinental Championship απο τον Daniel Bryan. Ο Daniel Bryan το 2011 εχασε στο Summerslam απο τον Barrett. O Dolph Ziggler εχασε στο Summerslam 2012 απο τον Jericho και ο Damien Sandow εχασε στο Summerslam 2013 απο τον Cody Rhodes. Το σερι λοιπον θα συνεχιστει και φετος και ο Seth Rollins θα χασει απο τον Dean Ambrose.


To US championship έχασε ο Miz. Επίσης αν το πιάσεις αυτό θα σε παραδεχτώ περισσότερο απ' ότι ήδη κάνω. Γιατί από όλους τους παραπάνω ο Rollins έχει και μία Authority δίπλα του και σε σχέση με όλους τους άλλους που έκαναν ήττες αφού κέρδισαν το MITB, o Rollins δεν έχει καμία. Αντί να πέσει όπως γίνεται σε αρκετές περιπτώσεις, ανεβαίνει μετά το MITB.
mixalisgate7
Προβλέψεις για το Battleground 2014

WWE World Heavyweight Championship Fatal 4-Way
John Cena © vs. Roman Reigns vs. Randy Orton vs. Kane
ΝΙΚΗΤΗΣ: Roman Reigns

WWE Intercontinental Championship Battle Royal
Cesaro, Kofi Kingston, The Great Khali, Rob Van Dam, Dolph Ziggler, Big E, Ryback, Curtis Axel, Alberto Del Rio, Bo Dallas, Sheamus, Fandango, Sin Cara, Zack Ryder, The Miz, Diego, R-Truth, Xavier Woods, Heath Slater, Titus O'Neil
ΝΙΚΗΤΗΣ: Cesaro

2 of 3 Falls Match for the WWE Tag Team Titles
Erick Rowan and Luke Harper vs. The Usos
ΝΙΚΗΤΕΣ: Erick Rowan and Luke Harper

Chris Jericho vs. Bray Wyatt
ΝΙΚΗΤΗΣ: Bray Wyatt

Dean Ambrose vs. Seth Rollins
ΝΙΚΗΤΗΣ: Dean Ambrose

Jack Swagger vs. Rusev
ΝΙΚΗΤΗΣ: Rusev

WWE Divas Championship
AJ Lee © vs. Paige
ΝΙΚΗΤΡΙΑ: AJ Lee

Kickoff Match
Cameron vs. Naomi
ΝΙΚΗΤΡΙΑ: Naomi
T.W.Is.M.
Φημη της τελευταιας στιγμης λεει οτι στο WWE σκεφτονται να σταματησουν την ιστορια με το Rusev και τη Lana μετα απο την καταρριψη αεροπλανου στην Ουκρανια, στην οποια εμπλεκοταν η Ρωσια. Στο κομματι που διαβασα αναφερθηκε η ιστορια του Muhammad Hassan το 2005, η οποια επισης σταματησε ξαφνικα.
Στα γραφεια στοιχηματων βλεπω επισης να ανεβαινει η αποδοση αρκετων φαβορι, ενω στο Ambrose vs Rollins υπαρχουν ηδη 2 αλλαγες φαβορι. Αρχικα δινοταν ελαφρυ φαβορι ο Ambrose, σημερα εγινε φαβορι ο Rollins(ηταν και την ωρα που εγραφα τις προβλεψεις μου) και τωρα βλεπω ξανα τον Ambrose. Θα ελεγα οτι ειναι δειγμα οτι καποιο ή καποια ματς θα στραβωσουν σε σχεση με το αρχικο πλανο. Με δεδομενο οτι κυκλοφορησε και το σεναριο που εγραψα στην αρχη, δε θα μου κανει εντυπωση να ειναι και το Rusev vs Swagger ενα τετοιο ματς. Το ιδιο λεω και για το main event. Στο Battle Royal αυτος που επεσε ξαφνικα σημερα ηταν ο Miz...
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jul 20 2014, 22:49 ) *
Φημη της τελευταιας στιγμης λεει οτι στο WWE σκεφτονται να σταματησουν την ιστορια με το Rusev και τη Lana μετα απο την καταρριψη αεροπλανου στην Ουκρανια, στην οποια εμπλεκοταν η Ρωσια. Στο κομματι που διαβασα αναφερθηκε η ιστορια του Muhammad Hassan το 2005, η οποια επισης σταματησε ξαφνικα.


Δεν την λες και τελευταίας στιγμής.Έχει γίνει γνωστό από νωρίς το απόγευμα.
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Jul 20 2014, 23:00 ) *
Δεν την λες και τελευταίας στιγμής.Έχει γίνει γνωστό από νωρίς το απόγευμα.


Της τελευταιας μερας θα πρεπε να πω. Στο μεταξυ η αποδοση του Rusev ανεβηκε κι αλλο, ενω στο Ambrose vs Rollins εχουμε το εξης περιεργο: Στα 2 γραφεια που δινουν αποδοσεις του ματς το ενα δινει φαβορι το Rollins και το αλλο τον Ambrose!
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jul 21 2014, 00:16 ) *
Της τελευταιας μερας θα πρεπε να πω. Στο μεταξυ η αποδοση του Rusev ανεβηκε κι αλλο, ενω στο Ambrose vs Rollins εχουμε το εξης περιεργο: Στα 2 γραφεια που δινουν αποδοσεις του ματς το ενα δινει φαβορι το Rollins και το αλλο τον Ambrose!


Στην Skybet που κοίταξα τώρα φαβορί είναι Rusev & Ambrose.
mixalisgate7
Click to view attachment


Κουβάς στο fantasy tongue.gif
nikolas12
Μόλις γύρισα σπίτι και είπα να spoilarιστώ που δεν το συνηθίζω. Ειλικρινά πιο κουβάς πεθαίνεις. Προ εκπλήξεως βρέθηκα σχεδόν σε όλα τα αποτελέσματα. Τόσο καιρό βλέπω live τα ppvs και σήμερα έκαναν μαζεμένες όλες τις εκπλήξεις μη τους πω τίποτα; Να σταθώ λίγο στο IC. Miz; Really? που θα έλεγε και ο ίδιος. Το άξιζε πέρυσι και δεν το πήρε και το πήρε φέτος που είναι βαρετός και το αξίζει λιγότερο από τους μισούς midcarders; Ο Slater επίσης έκατσε πιο πολλή ώρα από τον Cesaro, αν είναι δυνατόν!

Edit: Λογική και η νίκη Cena. Δεν πίστευα ότι μπορεί να μη νίκαγε, γιατί στο Summerslam θεωρείται κλεισμένος ο αγώνας και η νίκη του Lesnar.
nikolas12
Και αφού είδα το ppv ας γράψω ένα σχολιασμό για τους αγώνες.
Πολύ σάπια τα πρώτα 2 falls. Θα μπορούσε το πρώτο pin να έχει γίνει με finisher, όχι με μία κλωτσιά και ενώ ο άλλος έχει μπει στο ματς πριν 10 δευτερόλεπτα. Το δεύτερο pin ήταν με roll up στον Harper που πρέπει να έχει γίνει ο wrestler με τις περισσότερες ήττες από roll up στην ιστορία. Κατά τ' άλλα μιλάμε για φανταστικό αγώνα. Δεν περίμενα κι άλλη ματσάρα ειδικά από πλευράς ξυλοκόπων και με εξέπληξαν. Το διπλό superplex και το kick out του Rowan μάγεψαν. Άνετα στους καλύτερους tag team της χρονιάς (και ειδικά φέτος έχουμε πολλούς τέτοιους) και ιδανικός τρόπος για να αρχίσει το ppv. Αυτές οι 2 ομάδες ανεβάζουν πάρα πολύ τους τίτλους στα μάτια μας. Λογικά στο Summerslam θα γίνει η αλλαγή των τίτλων και θέλω να δω ποια tag team θα γίνει contender για να συνεχίσουμε να βλέπουμε ωραίους αγώνες.
To divas match το βαρέθηκα γρήγορα. To Swagger-Rusev αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον τρόπο που τελείωσε. Δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά θα βρουν χημεία πιστεύω.
Η μεγάλη απογοήτευση όμως ήταν η μη διεξαγωγή του Ambrose-Rollins. Θέλω Ambrose και Rollins στο ring ρε! Δε με νοιάζουν τα brawls (αν και ήταν τέλεια), δε με νοιάζει η βαλίτσα, από promo χόρτασα και θέλω ένα ματς όπως αυτοί οι 2 μπορούν να δώσουν. Μέχρι και σε tag team match δεν έχουν παίξει αντίπαλοι! Άντε πάλι υπομονή μέχρι το Summerslam. Εκεί θέλω stipulation και να τα δώσουν όλα για όλα.
To Jericho vs Wyatt δε με απογοήτευσε. Έχουν χημεία και θα τα πάνε και ακόμη καλύτερα. Μεγάλη έκπληξη η νίκη του Jericho. Λογικά η κόντρα θα συνεχιστεί με νικητή τον Wyatt. Και εδώ θα ήταν καλό ένα stipulation.
Στο battle royal εκνευρίστηκα, γιατί βγήκε δεύτερος ο Ryder 3 δευτερόλεπτα μετά τον πρώτο Woods, ενώ είχα παίξει εκείνον πρώτο. Άμα δε σε θέλει η τύχη tongue.gif Επίσης 5 άτομα για τον Khali; Μόνη της τον είχε βγάλει η Beth Phoenix tongue.gif Θεοί Cesaro-Kingston κλασσικά σε Battle Royal και θέλω μεταξύ τους ένα midcard feud για τίτλο όπως πέρυσι, γιατί έχουν πολύ καλή χημεία. Ο Slater ήταν η μεγάλη έκπληξη μιας και περίμενα να φύγει από τους πρώτους. Απίστευτη εμφάνιση από Ziggler και Sheamus. Το άξιζε ο Δόλφος και δυστυχώς του το πήρε ο Miz μέσα από τα χέρια, ειδικά φέτος που δεν έχει κάνει τίποτα σε αντίθεση με πέρυσι που όντως άξιζε τον τίτλο. Το βλέμμα Ziggler και το αντίστοιχο του Miz στους πανηγυρισμούς με έκαναν τον μισήσω όπως τότε που ήταν WWE champion.
Προβλέψιμος ο τρόπος νίκης του Cena, ο Reigns έπαιξε καλά, μα πάντα υπάρχει αυτό το αλλά για μένα. Σίγουρα όμως με τέτοια ματς παίρνει εμπειρίες και θα μπορεί να σταθεί ακόμα καλύτερα ως main eventer στο μέλλον.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jul 21 2014, 22:33 ) *
Το άξιζε ο Δόλφος και δυστυχώς του το πήρε ο Miz μέσα από τα χέρια, ειδικά φέτος που δεν έχει κάνει τίποτα σε αντίθεση με πέρυσι που όντως άξιζε τον τίτλο. Το βλέμμα Ziggler και το αντίστοιχο του Miz στους πανηγυρισμούς με έκαναν τον μισήσω όπως τότε που ήταν WWE champion.


Το gimmick του Μoneymaker είναι ωραίο για heel σαν τον Miz.Μαζί με το Lunatic του Ambrose είναι τα πιο fun to watch gimmick του WWE αυτή την στιγμή.
T.W.Is.M.
Να πω κι εγω λιγα λογια αφου πριν απο λιγο τελειωσα το Battleground.
Κατ αρχην η κορη μου που συνηθως δυσκολευεται να ηρεμησει αν περασουν 3 ωρες απο το τελευταιο γευμα, κοιμηθηκε κανονικοτατα κατα τη διαρκεια του PPV. Την ξυπνησαμε αφου τελειωσε το σοου για να φαει(μην μπερδευτειτε, μονος μου το εβλεπα, δεν εχω παντρευτει καμια τρελη που καθεται και βλεπει wrestling!). To wrestling τελικα κανει θαυματα...

Φοβερο ματς για το tag team championship. Δε θελω να δω αλλαγη. Θελω τους Usos πρωταθλητες για κανα χρονο γιατι δεν ξερω τι ματς θα βλεπουμε χωρις αυτους. Και οι Μοσχαροκεφαλες ομως ηταν καλοι. Ισως ηταν το καλυτερο ματς του PPV. Τι ισως δηλαδη, σιγουρα...
Η κοντρα των divas εχει ψωμι ακομα και περιμενω να τελειωσει με τη heel Paige να παιρνει τον τιτλο απο τη face AJ.
Το τελος στο Rusev vs Swagger μου φανηκε της πλακας. Αν θελεις να προωθησεις το Rusev σαν θηριωδη ανικητο Ρωσο, δεν του δινεις νικες με count-out. Λογικα θα υπαρχει συνεχεια, αλλα περιμενω να δω αν θα συνεχιστει το push στο Rusev. Το χτεσινο τελειωμα αφηνει και τα 2 ενδεχομενα ανοιχτα.
Για το Ambrose vs Rollins τι να πω? Θα κραξω τη Shield φυσικα! Ουτε ενα ματς της προκοπης δεν μπορειτε να βγαλετε ρε!!! smiley.gif Προφανως κρατανε το ματς για το Summerslam. Μαλλον θα υποστηριξω το Rollins γιατι διελυσε τη Shield.
Η νικη του Jericho μου περασε απο το μυαλο χτες αργα το βραδυ που εβλεπα το Smackdown. Ειχα ηδη γραψει τις προβλεψεις μου εδω και δεν μπορουσα να τα αλλαξω ολα. Σκεφτομουν ομως οτι ολα τα αουτσαιντερ εχουν λογους να κερδισουν, εκτος ισως απο τους Usos, που τελικα κερδισαν κι αυτοι. Ο Jericho επεστρεψε για μια μονο κοντρα μεχρι το Summerslam. Αν ηταν λοιπον να χασει 2 φορες, δε θα ανεβαζε τον Bray Wyatt, αλλα θα επεφτε κι αλλο ο ιδιος.
Το Miz δεν τον συμπαθησα ποτε, οποτε η νικη του χτες μου εκανε κακη εντυπωση. Χιλιες φορες να κερδιζε ο Ziggler, ας κερδιζε ο Cesaro που δεν καταλαβα γιατι σταματησε να προωθειται πολυ, ας κερδιζε κι ο Sheamus να ενοποιουσε τους τιτλους, τουλαχιστον θα ειχαμε καποιο ενδιαφερον στο σεναριο. Θα προτιμουσα να ηταν σεναριο και ο σοβαρος τραυματισμος του Barrett και να επεστρεφε μετα το ματς παιρνοντας τον τιτλο απ το Miz(λεγοντας το κλασικο του "I'm afraid I've got some bad news..."). Ακομα κι ο Heath Slater να κερδιζε, καλυτερα θα ηταν! Μονο ο Bo Dallas μου μοιαζει χειροτερη επιλογη προς το παρον(για αργοτερα βλεπουμε, αν και με το χαμογελο του βλακα δεν μπορω να τον παρω στα σοβαρα).
Τελος, στο main event, τελος καλο ολα καλα. Αφου δεν κερδισε ο Reigns, ολα πηγαν καλα! Το μονο που δε μου αρεσε ηταν τα 3 συνεχομενα κατι-σαν-dropkick του Reigns για να κανουν την κλασικη επιδειξη δυναμης και να τον προβαλλουν. Δεν πειραζει, χρονο εχουμε ακομα και γι αυτον. Κι ο Ryback 20 μηνες πριν εμοιαζε βεβαιος μελλοντικος πρωταθλητης...
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jul 22 2014, 00:26 ) *
Το gimmick του Μoneymaker είναι ωραίο για heel σαν τον Miz.Μαζί με το Lunatic του Ambrose είναι τα πιο fun to watch gimmick του WWE αυτή την στιγμή.


Του Ambrose είναι το καλύτερο gimmick τον τελευταίο καιρό. Του Miz το βρίσκω ψιλοβαρετό, αλλά θέλουν μετά την περίοδο που ήταν tweener και μία εμφανιζόταν, μία χανόταν, να τον προωθήσουν ως έναν δυνατό heel, γι' αυτό και ο τίτλος. Αν όντως ήταν προγραμματισμένο να κερδίσει ο Δόλφος τον τίτλο και άλλαξε σημαίνει πως τον έχουν στα υπόψιν τους και ίσως τον δούμε πρωταθλητή, αφού τελειώσει η περίοδος προώθησης του Marine.

QUOTE(T.W.Is.M. @ Jul 22 2014, 01:33 ) *
Το Miz δεν τον συμπαθησα ποτε, οποτε η νικη του χτες μου εκανε κακη εντυπωση. Χιλιες φορες να κερδιζε ο Ziggler, ας κερδιζε ο Cesaro που δεν καταλαβα γιατι σταματησε να προωθειται πολυ
Τελος, στο main event, τελος καλο ολα καλα. Αφου δεν κερδισε ο Reigns, ολα πηγαν καλα! Το μονο που δε μου αρεσε ηταν τα 3 συνεχομενα κατι-σαν-dropkick του Reigns για να κανουν την κλασικη επιδειξη δυναμης και να τον προβαλλουν. Δεν πειραζει, χρονο εχουμε ακομα και γι αυτον. Κι ο Ryback 20 μηνες πριν εμοιαζε βεβαιος μελλοντικος πρωταθλητης...


Δάκρυσα στην τελευταία πρόταση. Η επιμονή σου να μη γίνει πρωταθλητής ο Reigns σε οδηγεί σε αξιομνημόνευτες ατάκες. Φαντάζομαι μετά τη WM31 να παρατάς τη μόνιμη παρακολούθηση wrestling tongue.gif
Για τον Cesaro διάβασα ότι θα δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στο να γίνουν main eventers άλλοι και πιο μετά θα πάρει σειρά και αυτός. Τώρα γιατί να προωθήσεις τόσο τον Reigns και να κρατήσεις πίσω τον Cesaro που είναι πιο έτοιμος από άποψη αγώνων δεν το καταλαβαίνω. Πάντως αργεί η κόντρα με Lesnar (μπορεί και να μη γίνει καν) και θα περιμένουμε καιρό για να πάρει πάλι push ανάλογο ενός main eventer.
nikolas12
Πρέπει το Raw τελικά να το βλέπω live, γιατί τότε γίνεται το επεισόδιο φοβερό. Χθες είχαμε πολύ μεγάλες εξελίξεις και χάρηκα που έμεινα ξύπνιος μέχρι αργά για αυτό.
Έχω βαρεθεί την κόντρα Brie-Stephanie με θύμα τη Nikki, αλλά τα βραχιολάκια που πέρασαν χθες στην Stephanie με έκαναν ευτυχισμένο και μου έδωσαν ελπίδα για πιο ενδιαφέρουσα συνέχεια στην κόντρα. Μου άρεσε το Miz-Ziggler, αλλά θα χρειαστεί λίγο καιρό ακόμα για να πάρει τον τίτλο ο Dolph. Πάντως είναι καλό που πήγε στο επίπεδο του contender πλέον. Η επίθεση της λατρείας στην AJ είναι ό,τι πιο όμορφο έχει γίνει στην divas division εδώ και χρόνια. Καλή tag team, αλλά θέλω Paige πρωταθλήτρια. Είναι ίσως η πρώτη φορά που θα στηρίξω heel σε αγώνα. Η νίκη του Zack Ryder για να πέσει κι άλλο ο Fandango είχε πλάκα. Το promo του Xavier Woods το περίμενα καιρό. Από τη συνεργασία Big E-Kingston ακόμα περισσότερο. Πίστευα ότι ίσως ήταν και ο R-truth ή ο Mark Henry, αλλά μπορεί να προστεθούν αργότερα. Όπως και να 'χει θα έχουμε νέα φατρία σύντομα όπως δείχνουν τα πράγματα.
Πάμε στο ψωμί τώρα. Ο Cesaro δηλώνει πως δεν είναι πλέον Heyman guy. Και ρωτάω τώρα. Με εξαίρεση τον Lesnar, γιατί βάλανε άλλους πελάτες στον Paul Heyman; Πήρε Axel τον έκανε πρωταθλητή και τσιράκι του και τον παράτησε χωρίς κανένα λόγο. Πήρε Ryback, δεν έκανε τίποτα, παρά μόνο ήττες και τον παράτησε χωρίς κανένα λόγο. Τώρα και οι 2 μία νικάνε, μία χάνουν. Ο Cesaro όμως είναι το απόλυτο fail. Τον πήρε ως μέλλοντα main eventer και τον άφησε μέτριο midcarder. Αποτυχημένα contenderships και μέτριες κόντρες και δεν το αξίζει αυτό. Η αποχώρηση του Cesaro από τους Real Americans μόνο ως κακή απόφαση μπορεί να παρθεί. Ελπίζω σε επανάκαμψη, γιατί έχει κάνει κοιλιά. Το ματς με τον Ambrose μου άρεσε πολύ και το περίμενα πολύ καλό, γιατί ακριβώς είναι ο Cesaro και ο Ambrose.
Τώρα περί Brock Lesnar τι να λέμε. Ό,τι πιο προβλέψιμο έχει κάνει το WWE. Αν όντως ο Lesnar κερδίσει και κρατήσει μέχρι τη WM31 τον τίτλο χωρίς να εμφανίζεται σε Raw και Smackdown, παρά μόνο για τους αγώνες και έχει τον Heyman να χτίζει τις κόντρες, τότε θα κάνω πολύ καιρό να δω αγώνα για το WWE WHC.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jul 22 2014, 14:23 ) *
Η επίθεση της λατρείας στην AJ είναι ό,τι πιο όμορφο έχει γίνει στην divas division εδώ και χρόνια. Καλή tag team, αλλά θέλω Paige πρωταθλήτρια.


Δύσκολα θα πάρει τίτλο τους επόμενους μήνες η Paige.Πριν από μερικές μέρες διάβασα πως ο Vince McMahon δεν έμεινε ευχαριστημένος από την θητεία της ως πρωταθλήτρια και πρέπει να βελτιωθεί πολύ,ειδικά στα promos.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jul 22 2014, 14:41 ) *
Δύσκολα θα πάρει τίτλο τους επόμενους μήνες η Paige.Πριν από μερικές μέρες διάβασα πως ο Vince McMahon δεν έμεινε ευχαριστημένος από την θητεία της ως πρωταθλήτρια και πρέπει να βελτιωθεί πολύ,ειδικά στα promos.


Μας κάνει πλάκα ο γεροVince. Δηλαδή είδε τη θητεία της AJ που βαράγαμε ενέσεις από τη βαρεμάρα και είδε και την αντίστοιχη της Paige που είχε ενδιαφέροντα ματσάκια και επιλέγει την πρώτη. Θεωρώ ότι τα mic skills τα βρίσκεις στην πορεία, γιατί πολλοί παίρνουν push έχοντας μέτρια mic skills και τα οποία βελτιώνουν όπως ας πούμε ο Reigns, ο Rollins και ο Big E. Anyway θεωρώ πως πρέπει επιτέλους να δούμε και άλλες divas να παίρνουν τίτλο όπως η Natalya.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jul 22 2014, 15:13 ) *
Μας κάνει πλάκα ο γεροVince. Δηλαδή είδε τη θητεία της AJ που βαράγαμε ενέσεις από τη βαρεμάρα και είδε και την αντίστοιχη της Paige που είχε ενδιαφέροντα ματσάκια και επιλέγει την πρώτη. Θεωρώ ότι τα mic skills τα βρίσκεις στην πορεία, γιατί πολλοί παίρνουν push έχοντας μέτρια mic skills και τα οποία βελτιώνουν όπως ας πούμε ο Reigns, ο Rollins και ο Big E. Anyway θεωρώ πως πρέπει επιτέλους να δούμε και άλλες divas να παίρνουν τίτλο όπως η Natalya.


Την εκτιμάει την κυρία Brooks τι να κάνουμε;Η Paige όμως δεν βελτίωθηκε στο μικρόφωνο.O Big ακόμα είναι ακόμα μέτριος.
T.W.Is.M.
Δεν εχω δει το RAW, ουτε διαβασα το σχολιο για το χτεσινο επεισοδιο, θα κανω λοιπον ενα γενικο σχολιο που μου ηρθε μολις τελειωσα το Battleground, αλλα ξεχασα να γραψω χτες.

Οσοι δε συμπαθουμε το Reigns, θελουμε να χανει. Απλα και λογικα νομιζω.
Οσοι δε συμπαθουν το Cena ομως, θελουν να κερδιζει τα ματς τιτλου! Γιατι αν χασει, η επομενη νικη σε ματς τιτλου(που καποια στιγμη θα ερθει, δεν ειναι και στα τελειωματα της καριερας του) ισοφαριζει το ρεκορ του Flair... smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(nikolas12 @ Jul 22 2014, 14:23 ) *
Τώρα περί Brock Lesnar τι να λέμε. Ό,τι πιο προβλέψιμο έχει κάνει το WWE. Αν όντως ο Lesnar κερδίσει και κρατήσει μέχρι τη WM31 τον τίτλο χωρίς να εμφανίζεται σε Raw και Smackdown, παρά μόνο για τους αγώνες και έχει τον Heyman να χτίζει τις κόντρες, τότε θα κάνω πολύ καιρό να δω αγώνα για το WWE WHC.


Ενταξει, νομιζω οτι ο Brock τους εκβιαζει με κατι και του κανουν ολα τα χατιρια. Δεν εξηγειται αλλιως. Ουτε το WCW του 2000 δε θα εκανε τετοια πραγματα. smiley.gif
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jul 25 2014, 01:18 ) *
Ενταξει, νομιζω οτι ο Brock τους εκβιαζει με κατι και του κανουν ολα τα χατιρια. Δεν εξηγειται αλλιως. Ουτε το WCW του 2000 δε θα εκανε τετοια πραγματα. smiley.gif


Λες να έχει γυμνές φωτο του θείου Vince; smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Jul 25 2014, 01:24 ) *
Λες να έχει γυμνές φωτο του θείου Vince; smiley.gif


Μπαααα μαλλον της Stephanie θα εχει! smiley.gif
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jul 25 2014, 16:35 ) *
Μπαααα μαλλον της Stephanie θα εχει! smiley.gif


χαχαχαχα smiley.gif
nikolas12
Μάγκας ο Lesnar όμως. Του έδωσαν το απόλυτο push, όταν ήταν νέος, τον έκαναν το νεότερο WWE champion και γενικά σπρώξιμο παρά την ηλικία του, εκείνος τους έφτυσε σε σημείο ο Vince να κάνει τον Orton νεότερο πρωταθλητή για να μην ισχύει το ρεκόρ, πήγε σε μικρότερη εταιρία, έκανε MMA και όχι μόνο γυρίζει, αλλά κερδίζει HHH και Punk, σπάει το σερί και θα κρατήσει το WWE WHC για πολύ καιρό. Δεν ξέρω ποιανού φωτογραφίες έχει, αλλά πραγματικά κάνει κάτι καλύτερα από παλαιστές που λιώνουν στην προπόνηση και την προσπάθεια για ένα μικρό push.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.