Help - Search - Members - Calendar
Full Version: wwe
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81
Coach Periklis
Αναμενόμενο για τον Taker , αλλά βαρύ το πλήγμα στις καρδιές μας . Τέλος εποχής και απ ότι καταλαβαίνω "τέλος" WWE

T.W.Is.M ποιον λες ακατανόμαστο ;; Να φανταστώ το βλέπω με δικιά μου ευθύνη ες;; dry.gif
mixalisgate7
Από τις χειρότερες Wrestlemania των τελευταίων χρόνων και μπορεί η χείροτερη όλων των εποχών. Από πλευράς θεάματος μου άρεσαν τα Aries vs. Neville, Shane McMahon vs. AJ Styles, Fatal 4 Way Elimination και Ladder Match για τα RAW Tag Team Titles. Ευτυχώς που επέστρεψαν οι Hardys και είχαμε μια έκπληξη της προκοπής. Αν δεν γινόταν αυτό, η μόνη έκπληξη θα ήταν η πρόταση γάμου του Cena στην Nikki Bella. Ο Reigns δεν φταίει ο Vince. Την δουλειά την μυρίστηκαν όταν πριν από μερικές μέρες ο Triple H είπε δεν πρόκεται ο RR να κάνει heel turn αφού είναι ήδη καθώς τον γιουχάρει το 80% περίπου του κάθε γηπέδου.
nikolas12
Μέτρια προς κακή Mania, ελάχιστα καλύτερη από την περσινή. Τεράστια έκπληξη οι Hardys. Από ματς μου άρεσαν πολύ το Shane-Styles (η έκπληξη της βραδιάς), το Jericho-Owens, το ladder match, το Raw women's championship match και το Rollins-Triple H. Ωραίο και το IC (έπρεπε να είναι στη main card και το Smackdown Women's championship match να πάει στο pre show). Πολύ μέτριο το Wyatt-Orton (ήθελε έναν Styles, αλλά οι φωστήρες οπαδοί γράφανε ότι δεν κολλάει στο σενάριο, οπότε πήραν τη μετριότητα που τους άξιζε) και λάθος η απόφαση για αλλαγή πρωταθλητή. Δεν τον πάω τον Bray, αλλά αφού επέλεξαν να δώσουν push, να του το δώσουν. Το main event για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ήταν απαράδεκτο (αν δεν είχε μπει ο Rollins στην 31 θα ήταν όντως κακό ματς) και φυσικά ο Boreman Lames κέρδισε άλλο ένα ματς όπου ο κόσμος τον γιούχαρε σε απίστευτο βαθμό. Για τον Taker, τα λόγια είναι περιττά, ο μεγαλύτερος wrestler στην ιστορία, ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες, μία ζωντανή ιστορία αποσύρθηκε. Και αντί να φύγει με 25-0, έφυγε με 23-2 για να χαίρεται ο Vince τα αγαπημένα του παιδιά. Ντροπή για τον Vince, άπειρο respect στον τεράστιο Deadman.
Πάμε και στο Raw που ήταν εξαιρετικό. Μεγάλο λάθος ότι ήρθε στο Raw η Revival. Χθες είχαμε τους Hardys, σήμερα τους Revival και το Smackdown χρειάζεται ομάδες οπωσδήποτε! Ελπίζω στο draft να αλλάξουν λίγο τα πράγματα. Θετικότατη η γιούχα που έφαγε ο Reigns σε σημείο να μη μπορεί να μιλήσει και θετικό που φαίνεται σαν heel, μακάρι να συνεχιστεί, αν και δεν το νομίζω. Εκπληκτική η επιστροφή Balor, αν και γενικότερα πολλά καλά ονόματα στο Raw που στο Smackdown θα μπορούσαν να αναδειχτούν πολύ περισσότερο. Draft έρχεται, κάτι θα γίνει.. Cesaro και Sheamus με Hardys θα δώσουν ωραίο ματς σίγουρα και πλέον ελπίζουμε σε κάπως πιο συχνές εμφανίσεις του Lesnar. Τα rosters πάντως θέλουν αλλαγή και αυτοί που θα πάνε Smackdown θα είναι σίγουρα πολύ τυχεροί.
Coach Periklis
Το είδα και εγώ χτες σε fast forward γιατί βαρέθηκα

Θεωρώ κι εγώ απ την πλευρά μου , ότι θρύλοι σαν τον Undertaker απαγορεύεται να τυγχάνουν τέτοιου τέλους . Έπρεπε να παραμείνει το streak το λέγαμε από τότε

Μοναδικό highlight η μιλφαρα Στέφανι με το δερμάτινο κολάν. Έρωτας , γυναικάρα . Με λίγα παχακια ίσα ίσα για τις καμπύλες

Εγώ επειδή συμπαθω πολύ Seth Rollins , βρήκα καλό τον αγώνα του με τον Triple H

Να πούμε και αντίο στον Goldberg λογικά . Την έκανε τη κ***λα του , τον χάρηκε ο γιος του στο ρινγκ . Να πάει στο καλό . Μεγάλη αγάπη ο τύπος αλλά δεν βγάζει 5λεπτο
mixalisgate7
Ανέλπιστα καλό ήταν το Payback. Μου άρεσαν όλα τα ματς με εξαίρεση δυο. Το House of Horrors, το οποίο ξεκίνησε πάρα πολύ καλά (ένα θεματάκι με την κάμερα στο σπίτι το είχε) αλλά το booking του ήταν αισχρό και γέλια. Άσε που νόμιζα και ότι ήταν για το WWE Championship. Το Braun Strowman vs Reigns δεν είχε λόγω ύπαρξης, ούτε καν για συμπλήρωματικο. Και το κακό είναι πως θα συνεχιστεί η κόντρα ugly1.gif Τέλος σιγά που δεν θα αντέγραφε το σπασμένο δόντι του Ισάια Τόμας ο Vince McMahon tongue.gif Τίγκα στην αναφορές ήταν το ppv στο NBA.

Βαθμολόγια: 7.5/10
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ May 1 2017, 21:41 ) *
Ανέλπιστα καλό ήταν το Payback. Μου άρεσαν όλα τα ματς με εξαίρεση δυο. Το House of Horrors, το οποίο ξεκίνησε πάρα πολύ καλά (ένα θεματάκι με την κάμερα στο σπίτι το είχε) αλλά το booking του ήταν αισχρό και γέλια. Άσε που νόμιζα και ότι ήταν για το WWE Championship. Το Braun Strowman vs Reigns δεν είχε λόγω ύπαρξης, ούτε καν για συμπλήρωματικο. Και το κακό είναι πως θα συνεχιστεί η κόντρα ugly1.gif Τέλος σιγά που δεν θα αντέγραφε το σπασμένο δόντι του Ισάια Τόμας ο Vince McMahon tongue.gif Τίγκα στην αναφορές ήταν το ppv στο NBA.

Βαθμολόγια: 7.5/10


Θα συμφωνήσω σε όλα και να προσθέσω τα εξής:
-Ως που θα πάει αυτό το πράγμα με την Alexa Bliss; Είπαμε ταλαντούχα, όμορφη κτλ, αλλά Charlotte, Sasha Banks, Bayley, Becky Lynch είναι 2 επίπεδα πιο πάνω. Η Bliss έχει 2 reigns ως Smackdown champion χωρίς να δείξει κάτι τρομερό και με το που πάει στο Raw παίρνει κατευθείαν τίτλο από την Bayley που τόσο καιρό την περιμέναμε για μεγάλο reign! Ντάξει λίγο έλεος δείξτε μας από ένα σημείο και μετά. Γενικότερα ο Vince τα έχει κάνει μαντάρα και στις 2 γυναικείες κατηγορίες.
-Οι Cesaro και Sheamus είναι από τις πιο διασκεδαστικές ομάδες, γιατί να την κάνεις heel, ενώ έχεις το Club για μεγάλους heels στην κατηγορία; Οι οποίοι χάνουν από τους Enzo and Cass που το momentum τους επίσης το έχεις καταστρέψει, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Δηλαδή όταν γυρίσει η Revival θα έχουμε 3 μεγάλες heel ομάδες; Εκτός αυτού το momentum του Cesaro τελείωσε. Ήταν από τους αγαπημένους παλαιστές, τον έβαλες σε μία ομάδα που αρέσει στον κόσμο μεν, αλλά οι αντιδράσεις προς το πρόσωπο του μετριάστηκαν δε και τώρα τον κάνεις και heel απέναντι στους Hardyz. Well done, κατάφερες τον Cesaro να γίνει αντιπαθής.
-Ωραία κίνηση η νίκη Jericho, ωραία κόντρα με μέλλον το Joe-Rollins.
-Ο Mahal δεν είναι απειλητικός, δε φαίνεται απειλητικός και το μόνο που θέλουμε είναι να φάει το RKO του και να πάει για το μεγάλο τίτλο ο Styles.
-Επιτέλους κάποιος διέλυσε τον Reigns. Το ανησυχητικό για το WWE είναι ότι ο κόσμος φώναζε Thank You Strowman.
Εγώ θέλω να παιχτεί το εξής σενάριο. Ο Reigns από το πολύ ξύλο μένει έξω για έναν μήνα. Σε αυτό το διάστημα ο Ambrose χάνει το IC championship από τον Miz (δε θέλω καθόλου να το χάσει, αλλά φαίνεται 100% σίγουρο, μπορεί να τον γουστάρει ο κόσμος, αλλά διαβάζω ότι δεν τον πολυγουστάρουν οι ιθύνοντες και τον θεωρούν στάσιμο) και ο Joe κερδίζει τον Rollins. Ο Reigns βγαίνει μετά από 1 μήνα σε καλύτερη κατάσταση και ενώ κάνει diss στον Strowman ( tongue.gif ), ο Braun βγαίνει έξω. Ο Reigns του λέει "Περίμενε λίγο, γιατί δεν είμαι 100% σε φυσική κατάσταση" και αλά πρωταγωνιστής 80s βιντεοταινίας του κάνει "Έφερα παρέα" και σκάει reunion Shield με τον Strowman να τρώει powerbomb από 2-3 τραπέζια. Θα βοηθήσει τον Reigns πάρα πολύ, τον Rollins που επίσης έχει μείνει ψιλοστάσιμος και θα βρει ένα ουσιαστικό σενάριο για τον Ambrose. Είναι που είναι και οι 3 σε περίεργη φάση. Ή έτσι το βλέπω εγώ που θέλω ένα reunion της ομάδας που γούσταρα να μισώ και πλέον θέλω να ξαναδώ.
T.W.Is.M.
Thank you Strowman!
Thank you Strowman!
Thank you Strowman!
smiley.gif
nikolas12
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 3 2017, 00:04 ) *
Thank you Strowman!
Thank you Strowman!
Thank you Strowman!
smiley.gif


Δε μπορείς να φανταστείς πόσο ανυπομονούσα για το σχολιασμό σου!
mixalisgate7
Τρισάθλιο το Backlash, δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Ματσάρες τα Kevin Owens vs AJ Styles και Shinsuke Nakamura vs Dolph Ziggler, ευτυχώς που υπήρχαν αυτοί αγώνες και είδαμε ποιοτικό pro wrestling. Το Luke Harper vs Erick Rowan έχει καταντήσει γραφικό κάθε φορά που διαλύεται η Wyatt Family. Το έχουμε πιο πολλές φορές όσο το Rusev εναντίων Mark Henry. Το Six Tag Team Womens Match ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί έγινε. Γι'αυτό το πράμα δεν τέθηκε υπο διεκδίκηση η ζώνη της Naomi. Οι Tyler Breeze & Fandango από το πουθενά έγιναν πρώτοι διεκδικητές, γέλασαν και οι πέτρες. Από το fashion police gimmick μόνο ο Τρύφωνας Σαμαράς έλειπε για να γίνει comic relief. Δεν έχω λόγια για το αποτέλεσμα του main event. Ο Vince από τον Ιανουάριο έχει κάνει το WWE Championship, τον πιο ιστορικό και σημαντικό τίτλο του pro wrestling, χαρτί κουζίνας.

Βαθμολογία: -3/10
nikolas12
Το χθεσινό Backlash παίζει να ήταν και χειρότερο από τη WM.
Μετά το shake up, το Smackdown που έχασε Ambrose, Miz, Wyatt έχει χάσει απίστευτα μεγάλο μέρος της δυναμικής του που το έκανε ανώτερο του Raw. Φέρνεις τον jobberά Jinder που δεν έχει κάνει μισή σοβαρή νίκη στην καριέρα του, ακόμα και εκτός WWE, του βάζεις δίπλα τους γιους του Παϊτέρη από το Rising Star και έχει κερδίσει όλο το ρόστερ! Μέχρι και ο Styles έχασε από τον ατάλαντο. Και αντί ο κόσμος να βρίζει και το Smackdown να μην πουλάει εισιτήριο για live (ας ταξιδεύουν οι Ινδοί να το βλέπουν), σου λέει ότι πάλι καλά που προωθήθηκε κάποιος νέος που παίρνει heat. ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ, ΝΕΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΘΕΛΟΥΜΕ! Ο άνθρωπος δεν ξέρει κινήσεις, δεν ξέρει να πουλάει κινήσεις, κοιτάει συνέχεια με αυτό το ηλίθιο βλέμμα για να δείξει κακός και κάνει ένα finisher. Χειρότερο storyline της χρονιάς, κάκιστο χτίσιμο χαρακτήρα (τζομπεράς ξαφνικά παίρνει push από εκεί που έχανε κι από τον Hornswoggle) και φυσικά η χειρότερη νίκη που έχουμε δει σε ένα ματς απαράδεκτο. Νέα πρόσωπα παρεπιπτόντως που ξέρουν να παλεύουν είναι ο Nakamura, o Zayn, o Owens και ο Styles, παρ' ότι είχε ένα reign. Οι τελευταίοι 2 δε μπορούσαν να είναι στο main event; Για το δεύτερο τίτλο παλεύανε και δώσανε και ματσάρα. Ο Ziggler γιατί δεν παίρνει push;
Κατά τ' άλλα τι να πω; Ένα γυναικείο ματς παντελώς άσχετο (ρίξε κι άλλο την καλύτερη σου παλαίστρια τη Becky για να παίρνουν νίκες ξεπερασμένες και ξεχασμένες τύπου Natalya), ο Corbin πάλι δεν έδειξε τίποτα, Styles, Nakamura, Owens, Ziggler για λαϊκό προσκύνημα που έσωσαν έστω και λίγο το ppv, Usos σε τρελή φόρμα, αλλά δεν έχουν contenders και στο Raw σφάζονται, Harper πολύ στάσιμο building γενικά.

Βαθμολογία: 0,5/10 σεβόμενος αυτά που έγιναν στο Owens-Styles, Nakamura-Ziggler

Ειλικρινά Vince τέτοια ντροπή ξεπλένεται μόνο με μεταγραφή της Shield στο Smackdown, feud με τους Ινδούς για 3 ματς όπου και στα 3 χάνουν στο 4λεπτο και το 3ο να είναι elimination match όπου πέφτει σκούπα και το WWE championship στον Dean Ambrose μέχρι τη WM34. Εύχομαι το Smackdown να μη φτάσει καν τα 2 μύρια τηλεθεατές.
mixalisgate7
Εκεί που νομίζεις ότι δεν μπορεί να υπάρξει δεύτερο συνεχόμενο pay per view, έρχεται ο Vince McMahon με το Extreme Rules να σε διαψεύσει πανηγυρικά. Δεν έχει 100% εικονά για το ppv επειδή έβλεπα τα ταυτόχρονα το δεύτερο τελικό αλλά το θέαμα ήταν κάκιστο και το booking ήταν για γέλια και για κλάματα. Η σταγόα που ξεχίλησε το ποτήρι είναι στο Steel Cage match πως όταν ξαναμπήκε στο κλουβί ο Jeff ακυρώθηκε η απόδραση και πως στο submission αγώνας υπήρχαν DQ και countout. Μιλάμε για πρωτόγνωρα πράγματα. Δεν ήθελα νίκη του Samoa Joe, δεν με χάλασε αλλά προτιμούσα Finn Balor ή Seth Rollins.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jun 5 2017, 16:49 ) *
Εκεί που νομίζεις ότι δεν μπορεί να υπάρξει δεύτερο συνεχόμενο pay per view, έρχεται ο Vince McMahon με το Extreme Rules να σε διαψεύσει πανηγυρικά. Δεν έχει 100% εικονά για το ppv επειδή έβλεπα τα ταυτόχρονα το δεύτερο τελικό αλλά το θέαμα ήταν κάκιστο και το booking ήταν για γέλια και για κλάματα. Η σταγόα που ξεχίλησε το ποτήρι είναι στο Steel Cage match πως όταν ξαναμπήκε στο κλουβί ο Jeff ακυρώθηκε η απόδραση και πως στο submission αγώνας υπήρχαν DQ και countout. Μιλάμε για πρωτόγνωρα πράγματα. Δεν ήθελα νίκη του Samoa Joe, δεν με χάλασε αλλά προτιμούσα Finn Balor ή Seth Rollins.


Ντάξει, τραγικό ppv, θυμίζει εποχές 2013 που δε βλεπόταν το WWE. Μηδενική τήρηση των κανόνων, έχουμε EXTREME FUCKING RULES και ο άλλος χάνει με ψεύτικο DQ τον τίτλο, οι μισοί κανόνες δεν τηρούνται (τραγικό) και γενικότερα θέαμα μέτριο και απαράδεκτο booking. Καλή ήταν η νίκη Joe, δεν ήθελα να ταιστούνε στον Lesnar, ο Rollins και ο Balor, μακάρι να ταίζανε τον Reigns, αλλά δεν. Wyatt επίσης δεν έπαιζε, οπότε o Joe ήταν η μόνη λύση. Θα φανεί στο Great Ball of Fire (ΠΕΘΑΙΝΩ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ).
mixalisgate7
Πόσα συνεχόμενα κακά pay per view του WWE μπορούν να αντέξουν φιλάθλοι; Ότι να ναι το Great Balls of Fire (παίζει να είναι το χειρότερο όνομα όλων των εποχών για ppv), ευτυχώς που υπήρχε το Tag Team Iron Match και το Raw Women's Championshio και δεν υπήρξε ολικό βατερλό, απορώ πως άρεσε στους Αμερικανούς δημοσιογράφους. Δεν θυμάμαι ξανά οι heels να έχουν κερδίσει όλους τους αγώνες. Πόσο άκυρος ο αγώνας του Heath Slater με τον Curt Hawkins; Κάπου πήρε το μάτι μου πως ο SCSA μίλησε για την έλλειψη ανταγωνισμού που έχει το WWΕ σήμερα. Ένα WCW που του χρειάζεται του Vince μπας και ξυπνήσει επιτέλους.

Βαθμολογία: 4/10
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jul 10 2017, 22:51 ) *
Πόσα συνεχόμενα κακά pay per view του WWE μπορούν να αντέξουν φιλάθλοι; Ότι να ναι το Great Balls of Fire (παίζει να είναι το χειρότερο όνομα όλων των εποχών για ppv), ευτυχώς που υπήρχε το Tag Team Iron Match και το Raw Women's Championshio και δεν υπήρξε ολικό βατερλό, απορώ πως άρεσε στους Αμερικανούς δημοσιογράφους. Δεν θυμάμαι ξανά οι heels να έχουν κερδίσει όλους τους αγώνες. Πόσο άκυρος ο αγώνας του Heath Slater με τον Curt Hawkins; Κάπου πήρε το μάτι μου πως ο SCSA μίλησε για την έλλειψη ανταγωνισμού που έχει το WWΕ σήμερα. Ένα WCW που του χρειάζεται του Vince μπας και ξυπνήσει επιτέλους.

Βαθμολογία: 4/10


Ακόμα και το Raw Women's championship τελείωσε ηλίθια και δεν το ευχαριστήθηκα. Κατά τ' άλλα σωστός σε όλα, άθλιο ppv, απορώ πως οι δημοσιογράφοι έβγαλαν αυτό το αίσχος καλό.
mixalisgate7
Μία από τα ίδια και το Battleground. Μία ματσάρα με σωστό booking, 2-3 με τελείωμα που είναι για κλάματα και τα υπόλοιπα ήταν κλάφτα Χαράλαμπε. Το πιο τραγικό ήταν το main event. O Vince έφερε πίσω τον Great Khali για να επαναφέρει το storyline με τον Mahal που είναι γαμπρός και είναι από τα χειρότερα των τελευταίων χρόνων. Δεν μπορώ να καταλάβω τι όνειρο είδε πάλι. Για το Summerslam έχω χαμηλές απαιτήσεις.

Βαθμολογία: 4.5/10
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jul 25 2017, 22:45 ) *
Μία από τα ίδια και το Battleground. Μία ματσάρα με σωστό booking, 2-3 με τελείωμα που είναι για κλάματα και τα υπόλοιπα ήταν κλάφτα Χαράλαμπε. Το πιο τραγικό ήταν το main event. O Vince έφερε πίσω τον Great Khali για να επαναφέρει το storyline με τον Mahal που είναι γαμπρός και είναι από τα χειρότερα των τελευταίων χρόνων. Δεν μπορώ να καταλάβω τι όνειρο είδε πάλι. Για το Summerslam έχω χαμηλές απαιτήσεις.

Βαθμολογία: 4.5/10


Συμφωνώ σε όλα, πάντως το χθεσινό Smackdown ήταν πολύ καλό και το triple threat ματσάρα. Ας ελπίσουμε ότι ή ο Cena ή ο Nakamura θα τελειώσουν αυτό το άθλιο reign του Mahal, αλλιώς δε μας βλέπω καλά.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jul 26 2017, 23:49 ) *
Συμφωνώ σε όλα, πάντως το χθεσινό Smackdown ήταν πολύ καλό και το triple threat ματσάρα. Ας ελπίσουμε ότι ή ο Cena ή ο Nakamura θα τελειώσουν αυτό το άθλιο reign του Mahal, αλλιώς δε μας βλέπω καλά.


Τα περισσότερα εβδομαδιαία σόου είναι ανώτερα από τα pay per view. Εγώ φοβάμαι ότι θα δούμε πως ο Great Khali θα κάνει face turn και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Mahal και θα του πάρει την ζώνη και στο καπάκι θα κάνει cash in ο Corbin.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jul 27 2017, 12:19 ) *
Τα περισσότερα εβδομαδιαία σόου είναι ανώτερα από τα pay per view. Εγώ φοβάμαι ότι θα δούμε πως ο Great Khali θα κάνει face turn και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Mahal και θα του πάρει την ζώνη και στο καπάκι θα κάνει cash in ο Corbin.


Απόλυτα εμετικό και ταυτόχρονα υπαρκτό σαν ενδεχόμενο με βάση αυτά που βλέπουμε φέτος.
mixalisgate7
Τέσσερα ματς έσωσαν το πρεστίζ του pay per view. Τα The Usos vs The New Day, AJ Styles vs Kevin Owens και Brock Lesnar, Roman Reigns, Samoa Joe, και Braun Strowman ήταν εξαιρετικοί αγώνες ενώ το Seth Rollins & Dean Ambrose vs Cesaro & Sheamus ήταν τέλειο, ειδικά το booking. Τα υπόλοιπα ήταν μέτρια ως κακά.

Βαθμολογία: 7/10
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Aug 21 2017, 17:55 ) *
Τέσσερα ματς έσωσαν το πρεστίζ του pay per view. Τα The Usos vs The New Day, AJ Styles vs Kevin Owens και Brock Lesnar, Roman Reigns, Samoa Joe, και Braun Strowman ήταν εξαιρετικοί αγώνες ενώ το Seth Rollins & Dean Ambrose vs Cesaro & Sheamus ήταν τέλειο, ειδικά το booking. Τα υπόλοιπα ήταν μέτρια ως κακά.

Βαθμολογία: 7/10


Συμφωνώ σε όλα. Για γέλια το ματς για το WWE championship και ειδικά το τελείωμα του. Κλασικά βέβαια.
mixalisgate7
Σε γενικές γραμμές καλό ήταν το No Mercy. Απίστευτη ματσάρα Dean Ambrose & Seth Rollins & Cesaro και Sheamus και η tag team division είναι στα καλύτερα της. Ωραίο το Finn Balor vs Bray Wyatt, ελπίζω να τελείωσε η κόντρα και ο Balor να πάρει push και πάλι για τον τίτλο. Το Roman Reigns vs John Cena το περίμενα χειρότερο, ο νικητής ήταν αναμενόμενος. Τα promo των δυο Superstars και το promo του αγώνα ήταν βγαλμένα από την χρυσή εποχή του WWE. Ασχολίαστο το Enzo Amore vs Neville, οι Cruiserweights έχουν καταντήσει οι απόλυτοι κομπάρσοι. Αδιάφορα τα υπόλοιπα ματς.


Βαθμολογία: 7.5/10
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Sep 25 2017, 18:25 ) *
Σε γενικές γραμμές καλό ήταν το No Mercy. Απίστευτη ματσάρα Dean Ambrose & Seth Rollins & Cesaro και Sheamus και η tag team division είναι στα καλύτερα της. Ωραίο το Finn Balor vs Bray Wyatt, ελπίζω να τελείωσε η κόντρα και ο Balor να πάρει push και πάλι για τον τίτλο. Το Roman Reigns vs John Cena το περίμενα χειρότερο, ο νικητής ήταν αναμενόμενος. Τα promo των δυο Superstars και το promo του αγώνα ήταν βγαλμένα από την χρυσή εποχή του WWE. Ασχολίαστο το Enzo Amore vs Neville, οι Cruiserweights έχουν καταντήσει οι απόλυτοι κομπάρσοι. Αδιάφορα τα υπόλοιπα ματς.


Βαθμολογία: 7.5/10


Θα συμφωνήσω σε όλα (βαθμολογία 7/10 από μένα) και να προσθέσω ότι ο Reigns έκανε kick out από 4 ΑΑ. 4!!! Περισσότερα από κάθε άλλο. Ο Strowman από την άλλη με ένα F5 έπεσε ξερός. Αν είναι να χτίζεται ένας χαρακτήρας για 7-8 μήνες ως τέρας και στο μεγάλο ματς να πέφτει με ένα F5, κλάφτα Χαράλαμπε. Χθες τσάκισε για πλάκα τον Ambrose, την επόμενη εβδομάδα τον Rollins, δηλαδή τύπους που άνετα θα ήταν στο main event, θα τσακίσει όλο το ρόστερ, στους μεγάλους αγώνες θα χάσει και εν τέλει ο Lesnar θα παραμείνει βαρετός πρωταθλητής μέχρι την 34 που θα εκθρονιστεί από τον Reigns. To main event του Raw με Lesnar, Reigns, Strowman είναι τραγικό. Και του Smackdown με τον Ινδό που δε μπορεί να κάνει μισή κίνηση. Πρέπει Styles, Ambrose, Rollins, Balor (ήμαρτον με την ηλίθια κόντρα με Wyatt) να φύγουν από το midcard μπας και δούμε κανά ματς και κανά καλό σενάριο της προκοπής ή ειδικά στο Raw να γίνει Shield reunion, δεν παλεύεται αυτό το πράγμα.
T.W.Is.M.
Ο Vince πρεπει να βρισκεται στον κοσμο του σαν το φιλο του! Ο αλλος εχει κανει τις ΗΠΑ την ντροπη του πλανητη, ο Vince κανει το WWE την ντροπη της ψυχαγωγιας. Δε θα ησυχασει αν δεν κανει το Reigns Νο1 της εταιριας. Τι δεν καταλαβαινει απο το "δεν τον δεχεται ο κοσμος;".
Reigns παραιτησου μονος σου!
nikolas12
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 26 2017, 20:28 ) *
Ο Vince πρεπει να βρισκεται στον κοσμο του σαν το φιλο του! Ο αλλος εχει κανει τις ΗΠΑ την ντροπη του πλανητη, ο Vince κανει το WWE την ντροπη της ψυχαγωγιας. Δε θα ησυχασει αν δεν κανει το Reigns Νο1 της εταιριας. Τι δεν καταλαβαινει απο το "δεν τον δεχεται ο κοσμος;".
Reigns παραιτησου μονος σου!


Δυστυχώς, ακριβώς όπως λες, υπεύθυνος γι' αυτό το χάλι, είναι ο Vince. O τελευταίος που φταίει είναι ο Reigns, υπάλληλος σε εταιρεία είναι και ό,τι του λένε, κάνει. Σήμερα υπήρξαν αρκετές θετικές αντιδράσεις για τον Reigns, αλλά ακόμα και όταν ο ίδιος ο Vince μπήκε στο κόλπο να τον κάνει όνομα, οι θετικές αντιδράσεις κράτησαν 1 μήνα μαξ. Θα κάνει και κανά reunion Shield, άντε να κρατήσει λίγο ακόμα. Δυστυχώς αυτό που φάνηκε με την κόντρα Cena-Reigns είναι ότι ο Cena έφτασε δικαιότατα εκεί που έφτασε. Ο Reigns έχει το charisma ενός πιάτου φάβας και θέλω να δω πότε θα καταλάβει το αφεντικό ότι το πράγμα με Mahal, Reigns και Lesnar δεν αποδίδει καρπούς. (κάπου είδα ότι από τότε που έγινε πρωταθλητής ο Mahal έχουν πέσει οι subscribers του WWE Network στην Ινδία και γέλαγα με τις ώρες).
Coach Periklis
Δεν το παρακολουθώ πλέον αλλά διαβάζοντας τα σχόλια σας , κάθισα και είδα το No Mercy

Ασχέτως με το συγκεκριμένο PPV , το να έχεις πρωταθλητή που αγωνίζεται σταθερά 10 λεπτά ( Λεσναρ ) δεν το λες καλό . Ο Cena ήταν ο κυριος έκφραστης της PG-era για μένα . Και πάντα θα είναι αντιπαθής . Αλλά διάολε είχε πράγματι charisma όσο λίγοι της ηλικίας του . Και πάντα βλέπαμε καλούς αγώνες με αυτόν

Το να αντέξεις 4 AA δεν μου λέει τίποτα , αυτά είναι σεναριακά . Αλλά να δεις καλό αγώνα είναι πολλά περισσότερα

Η τεράστια ανακύκλωση ιδεών με έχει χαλάσει εδώ και καιρό . Τα έχουμε συζητήσει και στο φόρουμ. Όλοι οι νέεοι μοιάζουν σαν περσόνες με τους παλιούς . Χθες είδα ένα Bryan Waytts να αγγίζει τα μονοπάτια του Taker σε creepiness ( και καλά ) και ind games ( και καλά )
mixalisgate7
QUOTE(Coach Periklis @ Sep 27 2017, 12:35 ) *
Δεν το παρακολουθώ πλέον αλλά διαβάζοντας τα σχόλια σας , κάθισα και είδα το No Mercy

Ασχέτως με το συγκεκριμένο PPV , το να έχεις πρωταθλητή που αγωνίζεται σταθερά 10 λεπτά ( Λεσναρ ) δεν το λες καλό .


Βασικά για κάποιο λόγο ο Vince πιστεύει ότι ο κόσμος θα αποδειχθεί τον Reigns ως top face της εταρείας αν κερδίσει τον Lesnar ως πρωταθλητή στην Mania.
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Sep 27 2017, 17:36 ) *
Βασικά για κάποιο λόγο ο Vince πιστεύει ότι ο κόσμος θα αποδειχθεί τον Reigns ως top face της εταρείας αν κερδίσει τον Lesnar ως πρωταθλητή στην Mania.


Κι εγω δεν παρακολουθω πλεον, γιατι δεν προλαβαινω με τιποτα. Μαθαινω καποιες εξελιξεις, οποτε θα με βοηθουσε αν καποιοι που βλεπετε τακτικα γραφατε 1-2 γραμμες για καποια καινουρια ονοματα και τις δυνατοτητες τους(πχ Shinshuke Nakamura, Finn Balor, οχι το Styles γιατι τον ξερω απο το ΤΝΑ και μου αρεσε πολυ).
Νομιζω λοιπον οτι ο Vince εχει ενα χασμα στην επικοινωνια με το κοινο και την αντιληψη της επιθυμιας του. Ισως νομιζει οτι ξερει καλυτερα απο τον κοσμο τι θελει ο ιδιος ο κοσμος. Ισως εχει στερεψει ο ιδιος ή η creative team απο ιδεες. Δεν μπορει να προσπαθεις να φτιαξεις το νεο Cena, το νεο Undertaker το νεο Triple H, το νεο Stone Cold κλπ κλπ. Να δωσω ενα απλο παραδειγμα. Μπορει να υπαρξει ο νεος Rock; Με τιποτα! Οποιος και να το δοκιμασει να αντιγραψει το μοντελο, θα αποτυχει. Αν λοιπον ο Bray Wyatt για παραδειγμα παρει τα σκοτεινα στοιχεια του gimmick του Undertaker, το ταβανι του ως χαρακτηρας θα ειναι μια μεγαλη κοντρα με τον ιδιο τον Undertaker, στην οποια δε θα ειχε σημασια καν το αποτελεσμα! Αν κερδιζε, θα επρεπε να αποσυρει εκεινος τον Undertaker και συντομα θα επρεπε να γινει face, εστω οσο face μπορεις να πεις τον Undertaker. Αν εχανε, θα επρεπε να παει πισω στην ιεραρχια και η καριερα του να υποβαθμιστει. Τωρα βεβαια αυτο δε θα γινει ποτε. Στην περιπτωση των Reigns-Cena τωρα αν ο Reigns κερδιζε σε μια μακρια κοντρα τους, θα κληρονομουσε την κακη αντιδραση που εισεπραττε για χρονια ο Cena απο μεριδα του κοσμου και τιποτα παραπανω. Αυτη την εχει ηδη, αφου το κοινο βλεπει αυτη την εικονα διαδοχης που προβαλλει το WWE. Η μονη του σωτηρια ισως ηταν να εχανε. Ο Cena θα φαινοταν τοτε ο ευνοημενος στη μαχη των αγαπημενων παιδιων της εταιριας και ο Reigns θα κερδιζε καποια συμπαθεια. Θα μπορουσε να γινει heel για καποιο διαστημα, να στερει τιτλους και ευκαιριες απο το Cena(αλλα να μην μπορει να γινει ματς αναμεσα τους λογω καποιου ορου μετα τον τελευταιο τους αγωνα) και αναλογα με την αντιδραση του κοσμου να προγραμματιστει το επομενο ματς μεταξυ τους για καποια επομενη Wrestlemania. Αν με μια τετοια ιστορια καταφερουν να του διωξουν την εικονα του ευνοημενου παιδιου που σπρωχνεται απο την εταιρια, ισως θα μπορουσαν να τον κανουν να κερδισει καποιες επιδοκιμασιες.
Σκεφτομαι τωρα οτι θα μπορουσε λιγο πριν το δευτερο ματς της Wrestlemania(το πρωτο θα εκλεινε την πρωτη κοντρα) να γινει ενα double turn, ωστε με μια νικη του Reigns να ολοκληρωθει η ιστορια. Ομως αμεσως συνειδητοποιησα οτι κατι τετοιο θα κατεληγε δραματικα υπερ του Cena. Ο κοσμος που τον αποδοκιμαζει τωρα θα ειχε την αντιδραση που ειχαν στον πρωτο του τιτλο το 2005!

ΥΓ.Παντως αυτο με τη νικη του Reigns επι του Lesnar και την αποδοχη του κοσμου δε στεκει με τιποτα! Το ιδιο δεν ηταν να κανουν και στη WM31 και στο τελος εβαλαν το Rollins να κανει cash in και να σωσει το ματς και ολη την ιστορια; Τι αλλαξε τωρα, δυομισι χρονια μετα;
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 27 2017, 21:14 ) *
ΥΓ.Παντως αυτο με τη νικη του Reigns επι του Lesnar και την αποδοχη του κοσμου δε στεκει με τιποτα! Το ιδιο δεν ηταν να κανουν και στη WM31 και στο τελος εβαλαν το Rollins να κανει cash in και να σωσει το ματς και ολη την ιστορια; Τι αλλαξε τωρα, δυομισι χρονια μετα;


Εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει ο Vince McMahon tongue.gif Δεν μπορεί να γίνει κόντρα με πολλά ματς John Cena vs Roman Reigns αφού ο πρώτος ξεκινάει μετάβαση σε part time (όχι τύπου Lensar, Rock κλπ αλλά Jericho, RVD) για να γυρίζει τις ταινίες που έχει κλείσει.
Coach Periklis
Εγώ ρε παιδιά θυμάμαι ότι πριν χρόνια , το κλασσικό θέμα του face - heel και των "ηρώων" & "αγαπημένων" του κοινού ήταν ότι ήταν μονίμως αδικημένοι και κατατρεγμένοι , τους πλάκωναν στο ξύλο , έχαναν τίτλους από cheap shots , τους έδερναν backstage , τους έχωνε ο GM ή ο Vince σε handicap matches και γενικά πάλευαν against all odds . Και έτσι λάμβαναν τη συμπάθεια του κοινού ώσπου κάποια στιγμή ξεσπούσαν σε ένα μεγάλο PPV και μετά από μπόλικο ξύλο και 10 - 15 kick outs , κέρδιζαν τον αντίπαλο με εμφατικό τρόπο ( αυτά κακά τα ψέματα τα είχε ο Cena κάποιες φορές )

Δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο μύριο , μια περσόνα τόσο cocky όσο ο Reigns να γίνει αγαπητός

Κάποτε ήταν τέτοιος ο CM Punk , δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Chris Benoit ασχέτως της αληθινής ζωής του , τον Batista οταν έκανε το turn , τον πρώτο τίτλο του Orton , τον Shawn Michaels στις μεγάλες κόντρες του με την Evolution

Κάτι τέτοια θέλει ο κόσμος για να γουστάρει έναν αθλητή . Κατά την άποψη μου πάντα
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Sep 27 2017, 23:46 ) *
Εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει ο Vince McMahon tongue.gif Δεν μπορεί να γίνει κόντρα με πολλά ματς John Cena vs Roman Reigns αφού ο πρώτος ξεκινάει μετάβαση σε part time (όχι τύπου Lensar, Rock κλπ αλλά Jericho, RVD) για να γυρίζει τις ταινίες που έχει κλείσει.



Ισα ισα που ετσι μπορει καλυτερα να γινει αυτο. Θα ερχεται για μερικους μηνες και θα παιζει με το Reigns σε 1-2 PPV. Μοιραζονται απο μια νικη πχ και ο Cena αποχωρει για γυρισματα μετα την ηττα. Επανερχεται μετα το Rumble για να προκαλεσει ξανα το Reigns και να αρχισει το σεναριο της πρωτης Wrestlemania. Κλεινει το ματς με ορο οτι ειναι το τελευταιο τους ματς και δεν μπορει ο ενας να αντιμετωπισει τον αλλο ξανα(με υπογραφες συμβολαιων κλπ). Αυτο το τελευταιο θα το ελεγαν συνεχως μεσα στους ορους για να το θυμαται ο κοσμος οτι ειναι η τελευταια μαχη. Θα ταιριαζε κι ενα Last Man Standing match, αλλα στη WM δεν εχει τετοια συνηθως. Ολοι λοιπον περιμενουν τη νικη του Reigns για να γινει η παραδοση της τοπ θεσης στην εταιρια απο το Cena στο Reigns. Ο Cena ομως κερδιζει, πραγμα που ισως φερει θετικη αντιδραση γιατι εκανε την εκπληξη, ισως τον κανει πιο αντιπαθη και πιο συμπαθη το Reigns. Αυτος γινεται heel και στερει μια ευκαιρια τιτλου απο το Cena αμεσα. Οταν αυτος επιστρεψει απο το επομενο διαλειμμα του, του επιτιθεται και του στοιχιζει νικες και ματς τιτλου. Ο Cena ζηταει να παιξει μαζι του, αλλα αυτο δε γινεται λογω του ορου του συμβολαιου απο τη Wrestlemania. Σε καθε περιοδο λοιπον που ο Cena ερχεται στο WWE, βρισκει μπροστα του με καποιο τροπο το Reigns(εχουν ομως ο καθενας τις δικες του κοντρες), που αποφευγει τον αγωνα μεταξυ τους. Τη βραδια του Rumble o Reigns ειναι ο No1 contender, αλλα κατα τη διαρκεια του αγωνα εμφανιζεται ο Cena! Παει να τον εμποδισει να κερδισει το ματς, αλλα αποτυγχανει και κατα λαθος τον βοηθαει να παρει τον τιτλο! Μια ωρα μετα κερδιζει το Royal Rumble! Οταν λοιπον την επομενη μερα ο Reigns βγαινει να πανηγυρισει τον τιτλο και αναφερει οτι κερδισε και το Cena που προσπαθησε να του στερησει τη νικη, βγαινει ο Cena και του λεει οτι δεν προσπαθησε να τον κανει να χασει, αλλα εσκεμμενα τον βοηθησε! Ηθελε να του δωσει τον τιτλο, ωστε ο ιδιος να κερδισει μετα το Rumble και να τον αντιμετωπισει για τη ζωνη στη WM, καθως αυτος ηταν ο μονος τροπος να σπασει τον περιορισμο που ειχαν βαλει ενα χρονο πριν! Η ιστορια προχωραει και στο ματς κερδιζει τελικα ο Reigns κλεινοντας την κοντρα. Καποια στιγμη ειτε στις τελευταιες εβδομαδες πριν το ματς ή και κατα τη διαρκεια του εχουμε double turn(αν γινει πριν το ματς, θα ειναι αποκαλυψη του αποτελεσματος ομως), ωστε μετα το κλεισιμο της ιστοριας ο νικητης Reigns να ειναι face.
Ο δε Cena μετα τη Wrestlemania παει για γυρισμα, οποτε οι δυο τους δε συναντιουνται σε καποιο σεναριο, ενω οταν ο Cena γυρισει μετα απο μηνες, μπορει ανετα να γυρισει ως face(ή να επανελθει στο πρωτο promo).
Δεν ειναι καλυτερο απο το Reigns vs Lesnar;
mixalisgate7
QUOTE(Coach Periklis @ Sep 28 2017, 00:31 ) *
Εγώ ρε παιδιά θυμάμαι ότι πριν χρόνια , το κλασσικό θέμα του face - heel και των "ηρώων" & "αγαπημένων" του κοινού ήταν ότι ήταν μονίμως αδικημένοι και κατατρεγμένοι , τους πλάκωναν στο ξύλο , έχαναν τίτλους από cheap shots , τους έδερναν backstage , τους έχωνε ο GM ή ο Vince σε handicap matches και γενικά πάλευαν against all odds . Και έτσι λάμβαναν τη συμπάθεια του κοινού ώσπου κάποια στιγμή ξεσπούσαν σε ένα μεγάλο PPV και μετά από μπόλικο ξύλο και 10 - 15 kick outs , κέρδιζαν τον αντίπαλο με εμφατικό τρόπο ( αυτά κακά τα ψέματα τα είχε ο Cena κάποιες φορές )

Δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο μύριο , μια περσόνα τόσο cocky όσο ο Reigns να γίνει αγαπητός

Κάποτε ήταν τέτοιος ο CM Punk , δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Chris Benoit ασχέτως της αληθινής ζωής του , τον Batista οταν έκανε το turn , τον πρώτο τίτλο του Orton , τον Shawn Michaels στις μεγάλες κόντρες του με την Evolution

Κάτι τέτοια θέλει ο κόσμος για να γουστάρει έναν αθλητή . Κατά την άποψη μου πάντα


Δίκιο έχεις αλλά ο Vince είναι Vince. Πλέον δεν του καίγεται καρφί για το τι θέλει ο κόσμος αλλιώς το WWE δεν είχε τέτοια πτώση σε νούμερα τηλεθέασης στα Raw και SmackDown και στην ποιότητα των storylines.

QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 28 2017, 00:43 ) *
Ισα ισα που ετσι μπορει καλυτερα να γινει αυτο. Θα ερχεται για μερικους μηνες και θα παιζει με το Reigns σε 1-2 PPV. Μοιραζονται απο μια νικη πχ και ο Cena αποχωρει για γυρισματα μετα την ηττα. Επανερχεται μετα το Rumble για να προκαλεσει ξανα το Reigns και να αρχισει το σεναριο της πρωτης Wrestlemania. Κλεινει το ματς με ορο οτι ειναι το τελευταιο τους ματς και δεν μπορει ο ενας να αντιμετωπισει τον αλλο ξανα(με υπογραφες συμβολαιων κλπ). Αυτο το τελευταιο θα το ελεγαν συνεχως μεσα στους ορους για να το θυμαται ο κοσμος οτι ειναι η τελευταια μαχη. Θα ταιριαζε κι ενα Last Man Standing match, αλλα στη WM δεν εχει τετοια συνηθως. Ολοι λοιπον περιμενουν τη νικη του Reigns για να γινει η παραδοση της τοπ θεσης στην εταιρια απο το Cena στο Reigns. Ο Cena ομως κερδιζει, πραγμα που ισως φερει θετικη αντιδραση γιατι εκανε την εκπληξη, ισως τον κανει πιο αντιπαθη και πιο συμπαθη το Reigns. Αυτος γινεται heel και στερει μια ευκαιρια τιτλου απο το Cena αμεσα. Οταν αυτος επιστρεψει απο το επομενο διαλειμμα του, του επιτιθεται και του στοιχιζει νικες και ματς τιτλου. Ο Cena ζηταει να παιξει μαζι του, αλλα αυτο δε γινεται λογω του ορου του συμβολαιου απο τη Wrestlemania. Σε καθε περιοδο λοιπον που ο Cena ερχεται στο WWE, βρισκει μπροστα του με καποιο τροπο το Reigns(εχουν ομως ο καθενας τις δικες του κοντρες), που αποφευγει τον αγωνα μεταξυ τους. Τη βραδια του Rumble o Reigns ειναι ο No1 contender, αλλα κατα τη διαρκεια του αγωνα εμφανιζεται ο Cena! Παει να τον εμποδισει να κερδισει το ματς, αλλα αποτυγχανει και κατα λαθος τον βοηθαει να παρει τον τιτλο! Μια ωρα μετα κερδιζει το Royal Rumble! Οταν λοιπον την επομενη μερα ο Reigns βγαινει να πανηγυρισει τον τιτλο και αναφερει οτι κερδισε και το Cena που προσπαθησε να του στερησει τη νικη, βγαινει ο Cena και του λεει οτι δεν προσπαθησε να τον κανει να χασει, αλλα εσκεμμενα τον βοηθησε! Ηθελε να του δωσει τον τιτλο, ωστε ο ιδιος να κερδισει μετα το Rumble και να τον αντιμετωπισει για τη ζωνη στη WM, καθως αυτος ηταν ο μονος τροπος να σπασει τον περιορισμο που ειχαν βαλει ενα χρονο πριν! Η ιστορια προχωραει και στο ματς κερδιζει τελικα ο Reigns κλεινοντας την κοντρα. Καποια στιγμη ειτε στις τελευταιες εβδομαδες πριν το ματς ή και κατα τη διαρκεια του εχουμε double turn(αν γινει πριν το ματς, θα ειναι αποκαλυψη του αποτελεσματος ομως), ωστε μετα το κλεισιμο της ιστοριας ο νικητης Reigns να ειναι face.
Ο δε Cena μετα τη Wrestlemania παει για γυρισμα, οποτε οι δυο τους δε συναντιουνται σε καποιο σεναριο, ενω οταν ο Cena γυρισει μετα απο μηνες, μπορει ανετα να γυρισει ως face(ή να επανελθει στο πρωτο promo).
Δεν ειναι καλυτερο απο το Reigns vs Lesnar;


Συμφωνώ μαζί σου, πολύ καλύτερο θα ήταν αλλά δυστηχώς δεν αποφασίζουμε εσύ και εγώ, ούτε ο Triple H ή Shane McMahon αλλά ο ξεροκέφαλος Vince (μάλλον φταίει η αλλαζονεία μετά την επικράτηση του με το WCW). Νομίζω το WWE έχει το καλύτερο ποιοτητικά ρόστερ που είχε τα τελευταία και δεν αξιοποίεται στο έπακρο. Και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι στο κοντινό μέλλον. Χαραμίζονται τζάμπα τόσο καλοί pro wrestlers.
mixalisgate7
Απαράδεκτο το Hell in a Cell, ο μόνος αγώνας που διασώθηκε από το ναυάγιο ήταν το Usos vs New Day. Αν και δεν μου άρεσει που αλλάζουν συνέχεια χέρια οι τίτλοι τουλάχιστον βλέπουμε ματσάρες. Ασχολίαστο το main event. Όλο το ματς μου θύμισε το Death Note του Netflix. Η απόλυτη καταστροφή.

Βαθμολογία: 2/10
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Oct 9 2017, 17:32 ) *
Απαράδεκτο το Hell in a Cell, ο μόνος αγώνας που διασώθηκε από το ναυάγιο ήταν το Usos vs New Day. Αν και δεν μου άρεσει που αλλάζουν συνέχεια χέρια οι τίτλοι τουλάχιστον βλέπουμε ματσάρες. Ασχολίαστο το main event. Όλο το ματς μου θύμισε το Death Note του Netflix. Η απόλυτη καταστροφή.

Βαθμολογία: 2/10


Συμφωνώ απόλυτα, ήταν απαράδεκτο, αν και βρήκα ανεκτό το main event και καλό το heel turn του Sami Zayn αν και έχει μείνει χωρίς έτοιμο midcard face το Smackdown. Ο AJ δεν είναι για εκεί.
mixalisgate7
Μετά από καιρό απόλαυσα pay per view, ούτε θύμαμαι ποιο ήταν το τελευταίο. Απίστευτη ματσάρα το Finn Balor vs AJ Styles, μακάρι να μην τελειώνει ποτέ αυτός ο αγώνας. Σε βάζει σε δίλημμα για το ποιο θα είναι το MOTY, αυτό ή το Styles vs John Cena; Ευτυχώς που δεν είδαμε λόγω του ιου πάλι το Balor vs Wyatt. Ωραία η επιστροφή του Angle στην αγωνιστική δράση στο WWE, η οποία μάλλον θα γινόταν στην Wrestlemania αν δεν απουσίαζε ο Roman Reigns. Συνεχίζει να είναι αδιάφορο το story arc με τον Amore και τους Cruiserweights. Ελπίζω ο Vince να μην κάψει την Mickie James στην συνέχεια.

Βαθμολογία: 8.5/10
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Oct 24 2017, 00:42 ) *
Μετά από καιρό απόλαυσα pay per view, ούτε θύμαμαι ποιο ήταν το τελευταίο. Απίστευτη ματσάρα το Finn Balor vs AJ Styles, μακάρι να μην τελειώνει ποτέ αυτός ο αγώνας. Σε βάζει σε δίλημμα για το ποιο θα είναι το MOTY, αυτό ή το Styles vs John Cena; Ευτυχώς που δεν είδαμε λόγω του ιου πάλι το Balor vs Wyatt. Ωραία η επιστροφή του Angle στην αγωνιστική δράση στο WWE, η οποία μάλλον θα γινόταν στην Wrestlemania αν δεν απουσίαζε ο Roman Reigns. Συνεχίζει να είναι αδιάφορο το story arc με τον Amore και τους Cruiserweights. Ελπίζω ο Vince να μην κάψει την Mickie James στην συνέχεια.

Βαθμολογία: 8.5/10


Συμφωνώ σε όλα αν και θα έβαζα λίγο κατώτερη βαθμολογία. Τρομερό ματς το Balor-Styles και καταπληκτικό main event, μου άρεσε που ο Kurt Angle βγήκε ντυμένος σαν τη Shield, καθώς το attire και η είσοδος του φυλάχθηκαν για την κανονική επιστροφή του με σενάριο, μεγάλο αντίπαλο κτλ λογικά στη WM. Είχε πλάκα γιατί δεν πολυβολευόταν να παλέψει, αλλά και πάλι έδειξε ψήγματα του τεράστιου ταλέντου του. Ambrose-Rollins μακράν στους καλύτερους παλαιστές του ρόστερ αυτή τη στιγμή, έπρεπε να γίνουν ομάδα για να ξεφύγουν και οι 2 από τη μετριότητα και δε θυμάμαι πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που είδα αγώνα τους που δεν ήταν ματσάρα.
mixalisgate7
Αρκετά καλό το φετινό Survivor Series, οι περισσότεροι αγώνες μου άρεσαν. Brock Lesnar vs AJ Styles και New Day vs Shield ήταν τα κορυφαία ματς. Διαφωνώ με το booking στο ανδρικό 5on 5 Elimination Match. Πολύ εύκολα αποκλείστηκαν οι Bobby Roode και Shinsuke Nakamura και θεωρούνται main eventers. Ελπίζω πως αυτό που έγινε μετά το main event να μην είναι set up Triple H vs Braun Strowman για στην Mania


Βαθμολογία: 8/10
mixalisgate7
O Vince McMahon πρέπει να έχει γρίπη γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το γεγονός πως έχουμε back to back ωραία pay per view. Όλοι οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου με εξαίρεση το squash match των The Bludgeon Brothers με τους Breezango. Το αγαπημένο μου ματς ήταν το The Usos, The New Day, Shelton Benjamin & Chad Gable, Rusev & Aiden English. Καιρό είχα να απολαύσω τόσο πολύ έναν tag team αγώνα. Ευχάριστη έκπληξη η νίκη του Dolph Ziggler, δεν το περίμενα. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα στο Sami Zayn & Kevin Owens vs Randy Orton & Shinsuke Nakamura, ήμουν σίγουρος ότι θα υπήρχε αμφιλεγόμενη στιγμή. Δεν νομίζω πως ο Brayn θα γίνει heel παρά μόνο αν τον απολύσει ο Shane.

Βαθμολογία: 9/10
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Dec 18 2017, 14:29 ) *
O Vince McMahon πρέπει να έχει γρίπη γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το γεγονός πως έχουμε back to back ωραία pay per view. Όλοι οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου με εξαίρεση το squash match των The Bludgeon Brothers με τους Breezango. Το αγαπημένο μου ματς ήταν το The Usos, The New Day, Shelton Benjamin & Chad Gable, Rusev & Aiden English. Καιρό είχα να απολαύσω τόσο πολύ έναν tag team αγώνα. Ευχάριστη έκπληξη η νίκη του Dolph Ziggler, δεν το περίμενα. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα στο Sami Zayn & Kevin Owens vs Randy Orton & Shinsuke Nakamura, ήμουν σίγουρος ότι θα υπήρχε αμφιλεγόμενη στιγμή. Δεν νομίζω πως ο Brayn θα γίνει heel παρά μόνο αν τον απολύσει ο Shane.

Βαθμολογία: 9/10


Αν και δεν πολυτρελάθηκα, θα συμφωνήσω σε όλα. Οι Usos και η New Day έχουν φρεσκάρει πολύ την tag team division του μπλε σόου, η νίκη Ziggler ήταν τεράστια έκπληξη, καθώς περίμενα να το πάρει ο Roode. Ο Bryan πολύ δύσκολα θα γίνει heel, ίσως απλά προετοιμάζουν την έξοδο του από την εταιρεία.
mixalisgate7
Μου άρεσε πάρα πολύ το φετινό Royal Rumble. Θεωρώ πως είναι ένα από τα καλύτερα RR της ιστορίας του WWE. Όλοι αγώνες ήταν ματσάρες και το κορυφαίο ήταν το AJ Styles vs Owen & Zayn. Εμείνα ικανοποιημένος από το booking του pay per view και δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει αυτό. Μπράβο στον Vince που πήρε σωστές αποφάσεις. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δούμε στην Mania το Styles vs Nakamura. Από αυτό το ματς έχει αρκετά υψηλές απαιτήσεις. Θετικό που το ντεμπούτο της Ronda έγινε μετά το γυναικείο RR. Θεωρώ ότι η Rousey θα έρθει αντιμέτωπη με την Charlotte για την ζώνη. Δεν ξετρελαίνομαι για τα σενάρια που έγραψε ο Dave Meltzer στο MMA Fighting.

Βαθμολογία: 10/10
Coach Periklis
QUOTE (mixalisgate7 @ Jan 29 2018, 12:06 ) *
Μου άρεσε πάρα πολύ το φετινό Royal Rumble. Θεωρώ πως είναι ένα από τα καλύτερα RR της ιστορίας του WWE. Όλοι αγώνες ήταν ματσάρες και το κορυφαίο ήταν το AJ Styles vs Owen & Zayn. Εμείνα ικανοποιημένος από το booking του pay per view και δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει αυτό. Μπράβο στον Vince που πήρε σωστές αποφάσεις. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δούμε στην Mania το Styles vs Nakamura. Από αυτό το ματς έχει αρκετά υψηλές απαιτήσεις. Θετικό που το ντεμπούτο της Ronda έγινε μετά το γυναικείο RR. Θεωρώ ότι η Rousey θα έρθει αντιμέτωπη με την Charlotte για την ζώνη. Δεν ξετρελαίνομαι για τα σενάρια που έγραψε ο Dave Meltzer στο MMA Fighting.

Βαθμολογία: 10/10


Για πείτε απόψεις smiley.gif smiley.gif

η γονατιά δεν φάνηκε αληθινή . Νομίζω είναι το κλασσικό κόλπο με τον μηρό . Η γροθιά όμως φαίνεται απ το βίντεο ότι είναι αληθινή. Όχι foul force αλλά σε φάση αντεκδίκησης

http://www.youtube.com/watch?v=KwQ7q9fNpW8
mixalisgate7
QUOTE(Coach Periklis @ Jan 31 2018, 20:46 ) *
Για πείτε απόψεις smiley.gif smiley.gif

η γονατιά δεν φάνηκε αληθινή . Νομίζω είναι το κλασσικό κόλπο με τον μηρό . Η γροθιά όμως φαίνεται απ το βίντεο ότι είναι αληθινή. Όχι foul force αλλά σε φάση αντεκδίκησης

http://www.youtube.com/watch?v=KwQ7q9fNpW8


Μάλλον ήταν αληθινά και εκτός σεναρίου. Μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει βγει κάποιο άλλο ρεπορτάζ.
nikolas12
Το είδα με καθυστέρηση λίγων ημερών. Για μένα το καλύτερο Rumble που έχω δει και μακράν ένα από τα καλύτερα ppvs που έχω δει. Τρελές ματσάρες, σωστές αποφάσεις, αριστουργηματικό booking, επιτέλους ένα Rumble που σε προετοιμάζει για μια χορταστική WM που μπορεί επιτέλους να είναι καλή. Δεν έχω να προσθέσω πολλά, χθες κέρδισε και το κοινό μεταξύ άλλων αφού επιτέλους είδε ένα καταπληκτικό ppv. Τέλος να πω ότι Lita και Torrie Wilson είναι και αγέραστες-πανέμορφες για την ηλικία τους και εξαιρετικές στο ρινγκ, ειδικά η πρώτη. Γενικά τρομερές επιστροφές στις γυναίκες σε ένα Rumble match-έκπληξη, αφού δεν περίμενα !να είναι σταθερά ποιοτικό καθ' όλη τη διάρκεια του. Γενικά πολλές ματσάρες, είμαι ενθουσιασμένος μετά από πολύ καιρό.
mixalisgate7
Αρκετά διασκεδαστικό το φετινό Elimination Chamber αν και τα αποτελέσματα του ήταν αναμενόμενα. Ωραία τα δυο Elimination Chamber Matches, καλύτερο φυσικά ήταν των ανδρών. Θα ήθελα καλύτερο το Woken Matt Hardy vs Bray Wyatt αλλά με τον ατάλαντο Wyatt βλέπεις αγώνα της προκοπής που επιτρέπονται όλα. Δεν μου αρέσει που το ντεμπούτο της Ronda Rousey θα είναι σε Mixed Tag Team και με βάση το tweet του Dave Meltzer έχω την υποψία πως στην Mania θα δούμε Travis Browne & Ronda Rousey vs Stephanie McMahon & Triple H.

Βαθμολογία ppv: 8/10
mixalisgate7
Σε γενικές γραμμές μου άρεσε το Fastlane, όλα τα σημαντικά ματς ήταν σε καλό επίπεδο αλλά έχω δυο ενστάσεις σε booking. 1η Στο Bobby Roode vs Randy δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγω να χάσει το USA Championship ο Bobby, ούτε καν το Grand Slam του Viper. Πάνω που πήρε το πρώτο του push τα γκρέμισε όλα ο Vince. Αν πάρει την ζώνη ο πίσω στην Mania θα είναι πραγματικά γελοίο. Κάκιστη ιδέα η επίθεση των Bludgeon Brothers κατά την διάρκεια του αγώνα των Usos με την New Day που ήταν καλός και με ωραίο χτίσιμο. Μπορούσε να δικαιολογήσει το triple threat με επίθεση και στους δυο μετά το τέλος του ματς που θα είχαν κάνει retain οι πρωταθλητές την ώρα που θα πανηγύριζαν.

Βαθμολογία: 7/10
mixalisgate7
Σε γενικές γραμμές η WrestleMania 34 ήταν πολύ καλή, με την ποιότητα των αγώνω να είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Πάλι θάλασσα τα έκανε στο booking Vince. Ειδικά στο main event το έχτισε για νίκη του Reigns και κέρδισε ο Lesnar. Αν ο τελευταίος επιστρέψει στο UFC πάλι καλά γιατί τον είχα ικανό να το έκανε για τρίτη Mania. Λανθασμένη αποφάση να σπάσει το αήττητο της Asuka από την Charlotte, να πω την αλήθεια περίμενα cash in της Carmela. Έπρεπε να γίνει από την Ronda Rousey. Ανέλπιστα καλό το ντεμπούτο της, ξέπερσα αρκετά της προσδοκίες μου. Βέβαια την βοήθησε η Stephanie McMahon. Αδιανόητη απόφαση να πάρει ξανά ζώνη ο Mahal, περίμενα τον Rusev λόγω της απήχησης της Rusev Day. Ικανοποιητικό το squash match έκπληξη του John Cena με τον Taker, ειδικά μετά τα άπειρα πλάνα του φίλαθλου Cena. Το AJ Styles vs Shinsuke Nakamura ήταν το κορυφαίο του ppv αν και περίμενα να άγγιζε την τελειότητα. Το heel turn του Nakamura μετρίασε το παράπονο μου για την απόφαση του νικητή.

Βαθμολογία: 8/10
T.W.Is.M.
Εγω θα ελεγα πως βρεθηκε ο πιο ευνοημενος(απο πλευρας booking) ολων των εποχων!
Το Undertaker vs Cena ηταν τοσο συντομο γιατι ο Deadman δεν αντεχει περισσοτερο;
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 9 2018, 23:55 ) *
Εγω θα ελεγα πως βρεθηκε ο πιο ευνοημενος(απο πλευρας booking) ολων των εποχων!
Το Undertaker vs Cena ηταν τοσο συντομο γιατι ο Deadman δεν αντεχει περισσοτερο;


Πρώτον για μην να βγάλει κάποιο νέο τραυματισμό (δεν θύμαιμαι τα τελευταία χρόνια να έχει μείνει υγιής μετά την Mania) και δεύτερον η κάρτα είχε πάρα πολλούς αγώνες, 7 και κάτι ώρες διέρκησε.
Coach Periklis
Απ τις λίγες φορές που διαφωνώ τόσο πολύ σε κάποια πράγματα

Κι αυτό διότι θεωρώ ότι

1) ο πιο fun 2 watch performer είναι ο AJ Styles
2) η πιο καλή perfomance ήταν της Charlotte Flair

Για το 1) με χάλασε πολύ που καταστράφηκε το wrestlemania moment του AJ , αχρείαστο . Και επειδή είχαμε και το κλισέ "αναγνώριση αντιπάλου-ευγενής άμιλλα " θα χάσει κοινό ο Ιάπωνας . Εγώ ήδη τον μίσησα είναι και αντιτουριστικός smiley.gif Το ματς όντως ( κλασσικά με AJ Styles και ικανό αντίπαλο ) ήταν το καλύτερο

Για το 2) ματσάρα και έτσι όπως απέδωσαν το άξιζαν απλά με εντυπωσίασε το πόσο ωραία και τεχνική είναι η Charlotte και επειδή βλέπω μόνο τα μεγάλα ppv , θα με ξένιζε απίστευτα να χάσει τον τίτλο τέτοια εμφάνιση . Βέβαια με τόσο sell στην αρχή άρχισα να το θεωρώ δεδομένο ότι θα διατηρήσει

Σε αντίθεση με το Lesnar vs Roman που πράγματι τέτοιο χτίσιμο , παραπέμπει σε "ηρωικό" comeback κλπ κλπ

Ωραίο να βλέπεις έστω και έτσι λίγο από Kurt Angle ξανά . Περίμενα πατάτα αλλά έπεσα μέσα μόνο στην θεωρία μου ότι θα πάει προς το χιουμοριστικό . Η Ronda καλή

Πριν 15 χρόνια τέτοιο μωρό σαν την Alexa Bliss θα ήταν ισόβια πρωταθλήτρια. PG era network era κλπ αηδίες 69.gif

Η Nita Strauss δυνατή επιλογή για την είσοδο του Νακαμουρα icon_drunk.gif

Η Triple H έχει καλύτερο σώμα απο κάποιες χρονιές που ήταν ενεργός smiley.gif
nikolas12
Μέτρια WM δυστυχώς και όχι από πλευράς wrestling που ήταν άρτια, αλλά από πλευράς κάκιστου booking. Πάλι... Δεν έχω όρεξη να σχολιάσω, μόνο το Undertaker vs John Cena ήταν λόγος να χτυπάω το κεφάλι μου, τα υπόλοιπα τα αναφέρατε πάνω-κάτω.

Βαθμολογία: 7/10 (με έμφαση στο ότι είδαμε καλά ματς)

Εγώ θα αναφερθώ στο καλύτερο event που έχω δει εδώ και χρόνια. NXT Takeover New Orleans. Βρείτε 3 ώρες και δείτε το. Θα σας ξεπληρώσει το κάθε δευτερόλεπτο. Το ladder match ήταν ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ! 6 από τους καλύτερους παλαιστές του ΝΧΤ, οι οποίοι έπαιρναν μεγάλο pop ή heat από τον κόσμο και κανένας τους δεν ήταν αδιάφορος τα έδωσαν όλα και μας έκαναν να τρελαθούμε. Ο Ricochet θα μεγαλουργήσει στο ΝΧΤ, δεν ξέρω για μετά, αλλά στο ΝΧΤ θα προσφέρει συγκινήσεις. Adam Cole ό,τι καλύτερο, EC3, Velveteen Dream, Killian Dain, Lars Sullivan όλοι έδωσαν το 100%, απίστευτο ματς.
Και πάλι εξαιρετικό το γυναικείο. Πολύ καλό το tag team και το heel turn του Roderick Strong ήταν η τέλεια απόφαση την τέλεια στιγμή και δεν το περιμέναμε. Ξανά ματσάρα για το ΝΧΤ championship με το reign του Almas να αποδεικνύεται πολύ καλύτερο από αυτό που αναμέναμε όταν πήρε τη ζώνη. Τρομερός και ο Black με την ανοδική του πορεία να φτάνει στο αποκορύφωμα με ένα τρομερό ματς.
Και το κερασάκι στην τούρτα. Ciampa vs Gargano. Μία από τις καλύτερες κόντρες του ΝΧΤ τα τελευταία χρόνια. Τα μέλη μιας εκ των διασκεδαστικότερων tag teams που αφού μας πρόσφεραν μερικά από τα πιο ωραία tag team matches που έχω δει, έδωσαν ως αντίπαλοι πλέον ένα άψογο ματς που άγγιξε την τελειότητα! Μία ολοκληρωμένη ιστορία με αρχή, μέση και τέλος.
Triple H το έχω πει πολλές φορές, αλλά θα το ξαναπώ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Βαθμολογία: 20/10 (δε θα βάζει μόνο ο Meltzer παραπάνω απ' όσο μπορεί)
benchwarmer
- Το εναρκτήριο triple threat καταπληκτικό, ότι ακριβώς χρειαζόταν, κάμποση δράση και ελάχιστο σενάριο.
- Το γυναικείο (Charlotte-Asuka) εξίσου καλό, και προσωπικά θεωρώ πολύ καλό που βλέπουμε κανονικά ματς και όχι (μόνο) eye candy, για αυτά υπάρχουν φυσικά και άλλα μέρη rolleyes.gif
- Το Styles-Nakamura απογοήτευση, φυσικά άνω του μετρίου αλλά από αυτούς τους δύο περιμένεις πολύ περισσότερα. Τουλάχιστον είχε ενδιαφέρον το τέλος.
- Το Lesnar-Reigns μέτριο, το ιδανικό φινάλε για μένα θα ήταν νίκη του Reigns με heel turn και του Heyman, και τον Brock να (ξανα)πηγαίνει στην ευχή του θεού.
- Πολύ ευχάριστο να ξαναβλέπεις τον Bryan στο ρινγκ, το ματς φυσικά δεν ήταν για πολλά αλλά θα ξαναέρθουν καλύτερα.
- Ευχάριστο (και λίγο weird) βέβαια να ξαναβλέπεις και τον Taker, αν και καταντάει λίγο ανέκδοτο όλο αυτό πλέον. Μπράβο και στον Cena που δέχτηκε κάτι τέτοιο.
- Το HHH/Steph vs Angle/Ronda ήταν ακριβώς ότι περίμενα, όσο και να έχουν γεράσει οι μεν είναι από τους κορυφαίους που έχουν πατήσει ποτέ σε ρινγκ. Και η Ρόντα επίσης ήταν μια χαρά και όχι απλή "guest".

Γενική βαθμολογία κάπου στο 7/10, αν πχ το Styles-Nakamura ήταν το classic που περιμέναμε, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν και μία από τις πχ 5-7 καλύτερες Mania όλων των εποχών, τώρα φυσικά και όχι.


Και γενικότερο σχόλιο μιας που δεν γράφω συχνά εδώ, το NXT είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στον χώρο του professional wrestling τα τελευταία 10-15 χρόνια τουλάχιστον.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.