Help - Search - Members - Calendar
Full Version: wwe
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81
nikolas12
Τεράστιο σοκ ο τραυματισμός του Rollins. Ένας εξαιρετικός champion, αν και προσωπικά άρχισα να βαριέμαι το απαράδεκτο booking να χάνει παντού (ακόμα και σε tag team matches, αυτός δεχόταν το pin!) και νίκη στην υπεράσπιση με βρώμικο τρόπο. Σίγουρα με καλύτερο booking το reign του θα θεωρούνταν και ισάξιο του Punk (με λίγο καιρό ακόμα βέβαια), καθώς είχε μεγάλες ματσάρες ειδικά με Ambrose και Cena. Δυστυχώς ήρθε η ώρα του παντελώς ανέτοιμου Reigns να πάρει τον τίτλο. Εκτός αν ο Vince χεστεί ακόμα περισσότερο πάνω του και μας φέρει πάλι Cena ή Lesnar που ακούγονται πολύ.
Για μένα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πέρυσι που ο Lesnar δεν έκανε υπερασπίσεις και ο Reigns ήταν εκτός είδαμε ένα αξιοπρεπές feud Ambrose-Wyatt (με εμετικό booking βέβαια, ίσως το χειρότερο που έχω δει σε feud), εξαιρετικό reign και ματσάρες του Ziggler σαν Intercontinental Champion, ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα SS matches με αριστουργηματικό booking, το καλύτερο σύγχρονο Hell In A Cell match, τον Cesaro να δίνει ματσάρες με Ziggler και Sheamus για το IC και τη US, την πιο διασκεδαστική tag team των τελευταίων χρόνων (Miz-Mizdow) και το γέλιο της και φυσικά ένα πολύ καλό feud Rollins-Cena στο TLC. Εν ολίγοις ένας top heel έλειπε μαζί με τον τίτλο, οι Bryan και Reigns που ήταν 2 top faces ήταν τραυματίες και είδαμε άρτια matches, ωραία feuds και καλό booking. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Ο Vince έχει στη γωνία Ambrose, Neville, Ziggler, Sandow, Cesaro, Cody Rhodes, Barrett, Ascension να μην παίρνουν push. Επίσης υπάρχει ο Owens που μπορούν να τον εκμεταλλευτούν καλύτερα. Ο Reigns δεν κάνει. Καλή η βελτίωση στο μικρόφωνο, έχει τα βασικά skills για powerhouse, αλλά σαν face είναι μέχρι εκεί, όταν κάνει το βήμα παραπάνω, ο κόσμος θα είναι απέναντί του. Ο Ryback που επίσης πάει για push δε μπορεί να βγάλει 10λεπτο ματς! Είναι η ώρα του Vince να ρισκάρει. Θέλουμε face πρωταθλητή, 1μιση χρόνο μόνο heels έχουμε, ο οποίος θα έχει μικρόφωνο και θα είναι έτοιμος για το main event. Ambrose, Cesaro, Cody Rhodes (όχι Stardust) και Ziggler είναι παλαιστάρες, έχουν το πακέτο και την εικόνα και σύμφωνα με αυτά που διαβάζω το merch του πρώτου πάει πάρα πολύ καλά, ενώ τα γήπεδα με το Cesaro Section θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να φωνάζουν. Ρίσκαρε Vince. Τα ratings πέφτουν και ο μοναδικός λόγος το κοινό να ξετρελαθεί με το πακέτο μικρόφωνο+skills τραυματίστηκε. Επίσης βγάλε τον Del Rio που είναι ο πιο βαρετός US champion και δώσε ένα φοβερό feud στον Owens να δείξει τι μπορεί να κάνει. Για μένα θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Θα χεστούν πάνω τους φέρνοντας Lesnar ή Cena για champions και στη WM θα επιστρέψει για ματς η μισή Attitude Era; Θα κάνουν πολύ γρήγορα champion τον Reigns, ρισκάροντας να τους γυρίσει μπούμερανγκ από το κοινό, παρά τις καλές αντιδράσεις τελευταία; (κατά 99,9% αυτό) Ή πολύ απλά θα οργανωθούν τα feuds βάσει παλαιστών που οι φανς του wrestling κομματιού θα γουστάρουν απίστευτα, ελπίζοντας να εμπνεύσουν και τους υπόλοιπους και να ανέβουν επιτέλους τα ratings. (δεν δίνω ούτε 0,00000001%) Οι απαντήσεις στις οθόνες μας εν καιρώ...
pk13
Ο Undertaker πως εχει γινει ετσι???
Δεν ξυριζει τα υπολοιπα μαλλια να γινει καραφλας??Καλυτερα θα ειναι....
Τωρα ειναι πραγματικα μαυρο χαλι..
mixalisgate7
QUOTE(pk13 @ Nov 12 2015, 18:57 ) *
Ο Undertaker πως εχει γινει ετσι???
Δεν ξυριζει τα υπολοιπα μαλλια να γινει καραφλας??Καλυτερα θα ειναι....
Τωρα ειναι πραγματικα μαυρο χαλι..


Μέχρι πέρσι είχε κοντά μαλλιά.
pk13
QUOTE(mixalisgate7 @ Nov 12 2015, 23:41 ) *
Μέχρι πέρσι είχε κοντά μαλλιά.


Ναι ρε συ το θυμαμαι..Ειχε κατι σαν μοικανα...Τον προτιμουσα ετσι σε σχεση με τωρα...
mixalisgate7
QUOTE(pk13 @ Nov 13 2015, 08:29 ) *
Ναι ρε συ το θυμαμαι..Ειχε κατι σαν μοικανα...Τον προτιμουσα ετσι σε σχεση με τωρα...


Μάλλον άφησε μακρύ μαλλί λόγω αλλαγής gimmick.
nikolas12
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphoto...amp;oe=56F668A9

Αγαπημένη φωτό. Συν ότι ο Cesaro χθες ήταν πρώτος με μεγάλη διαφορά στο poll του wwe.com για το ποιον θέλει ο κόσμος WH champion. Πάμε ολοταχώς προς έναν πρωταθλητή που ο κόσμος αδιαφορεί να δει. Κρίμα.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Nov 17 2015, 12:58 ) *
Πάμε ολοταχώς προς έναν πρωταθλητή που ο κόσμος αδιαφορεί να δει. Κρίμα.


Πρώτον μην βιάζεσαι. Και δεύτερον δεν αδιαφορεί όλος ο κόσμος.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Nov 17 2015, 15:28 ) *
Πρώτον μην βιάζεσαι. Και δεύτερον δεν αδιαφορεί όλος ο κόσμος.


50-50 είναι όπως το βλέπω εγώ. Και λογικό είναι, την πρώτη φορά που πήρε φοβερό push, σίγουρα όχι ομαλό, γιουχαρίστηκε παντού. Τώρα ίσως είναι η ώρα του, απλά υπάρχουν παλαιστές που έχουν πολύ περισσότερο κόσμο στο πλάι τους. Αυτό που μου τη σπάει είναι ότι ακούγεται ότι αν δεν πάρει ο Reigns τον τίτλο, θα τον πάρει ο Ambrose ως heel! Γιατί; Κακό είναι που θέλουμε Ambrose face πρωταθλητή και heel τον Reigns που σίγουρα μπορεί να παίξει καλύτερη μπάλα έτσι; Όπως και να 'χει θα ήταν μεγάλη έκπληξη να έπαιρνε σήμερα τη νίκη ο Cesaro, κάθε φορά αποδεικνύει ότι είναι ο καλύτερος παλαιστής. Αν είχε τις ικανότητες που έχουν στο μικρόφωνο ο Ambrose ή ο Wyatt δε θα τον αμφισβητούσανε τα μεγάλα κεφάλια. Άποψή μου πάντα.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Nov 17 2015, 16:34 ) *
Αυτό που μου τη σπάει είναι ότι ακούγεται ότι αν δεν πάρει ο Reigns τον τίτλο, θα τον πάρει ο Ambrose ως heel! Γιατί; Κακό είναι που θέλουμε Ambrose face πρωταθλητή και heel τον Reigns που σίγουρα μπορεί να παίξει καλύτερη μπάλα έτσι;


Ο Ambrose ως heel WWE World Heavyweight Champion θα απογειωθεί.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Nov 17 2015, 17:13 ) *
Ο Ambrose ως heel WWE World Heavyweight Champion θα απογειωθεί.


Του πάει, απλά έχω κι εγώ μία κάψα να τον δω σαν anti-hero face πρωταθλητή tongue.gif
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Nov 17 2015, 21:45 ) *
Του πάει, απλά έχω κι εγώ μία κάψα να τον δω σαν anti-hero face πρωταθλητή tongue.gif


Μπορεί να γίνει στο μέλλον. Δεν είναι και στην δύση της καριέρας του.
nikolas12
To WWE δε φαίνεται να βάζει ιδιαίτερα μυαλό και φυσικά συνεχίζει να προσφέρει απογοητευτικό πρόγραμμα στο midcard και παραδίδει ένα ppv που θυμίζει τις κακές εποχές του 2 χρόνια πριν, όπου πάντα τα ματς ήταν λίγα και ανακοινώνονταν ίσως και την εβδομάδα του ppv. Πέρυσι είχαμε μόλις ένα SS match που έμπαινε όμως άνετα όπως στα 3 επικότερα σε χτίσιμο, wrestling και απόδοση των παλαιστών και ειδικά του συγκλονιστικού Ziggler. Φέτος θα έχουμε πάλι ένα που δεν έχει ανακοινωθεί και λογικά θα μπουν midcarders. Α και έχουμε ίσως τον πιο αδιάφορο και βαρετότερο US champion που δεν έχει κάνει μισή υπεράσπιση τόσο καιρό και ούτε τώρα θα κάνει. Πάλι καλά που έβαλαν τον Cena πρωταθλητή, απέκτησε σημασία το US championship και φέρνουν τώρα τον Del Rio και κοιμόμαστε. Αλλά ευτυχώς θα κάνουμε Reigns πρωταθλητή να ανέβουν τα νούμερα. (NOT) Τέσπα αρκετά γκρίνιαξα, πάμε για προβλέψεις.

1. Tyler Breeze-Dolph Ziggler

Storyline χασμουρητού για 2 κατά τ' άλλα πολύ ταλαντούχους παλαιστές. Ο Breeze χρειάζεται push, ο καημένος ο Ziggler αρχίζει πάλι να θάβεται, οπότε νίκη του πρώτου.

2. Charlotte-Paige

Αμήν! Ένα Divas match που περιμένεις να το δεις! Ένα Divas match που δε θα είναι piss break! Ένα Divas match με συμπαθητικό χτίσιμο, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται μόνο ταλαντούχες wrestlers. Θα πάω με τη Charlotte, είναι λίγο νωρίς να χάσει τον τίτλο.

3. Brothers of Destruction-Wyatt Family

Έχεις το SS ppv και πας και μου βάζεις tag team match αυτό; O Undertaker έπρεπε να πάρει εκδίκηση και από τους 4. Τέσπα όλο το μήνα πίστευα πως θα κάνουν την ιεροσυλία να βάλουν τη Wyatt Family να κερδίσει, αλλά αφού μας έχουν διαφημίσει παντού τα 25 χρόνια του νεκροθάφτη και επειδή δε νομίζω να κάτσανε τόσα κεφάλια να εξάγουν το συμπέρασμα πως ο Undertaker που έχει κάνει τόσα πράγματα για αυτούς φέτος (και τον έχουν ξεφτιλίσει ειδικά με τον Lesnar) θα πρέπει να χάσει από τους Wyatts. Λίγο σεβασμό στο παρελθόν.

4. Roman Reigns-Alberto del Rio

O Del Rio δεν έχει δεχτεί pin από τότε που γύρισε. Λογικά τώρα πέφτοντας στον Cena Wins Lol 2.0 θα έχουμε την πρώτη του ήττα. Δεν πιστεύω ότι ο ρόλος του θα συνεχίσει να είναι για πολύ καιρό ακόμα πρωταγωνιστικός.

5. Kevin Owens-Dean Ambrose

Μάγκες σε αντίθεση με τους προηγούμενους περιμένω ματσάρα, μην απογοητεύσετε τους οπαδούς σας. Θα μου άρεσε ένα Owens-Reigns (βρώμικη νίκη, μην πέσει ο πολυαγαπημένος μου Lunatic Fringe), αλλά το πόσο προβλέψιμο ήταν το Ambrose-Reigns το ξέραμε εξ αρχής. Οπότε Ambrose στον τελικό.

6. Roman Reigns-Dean Ambrose

Το πιο πολυσυζητημένο ματς που δεν έχει οριστεί είναι αυτό. Μακάρι να έχουμε ωραίο αγώνα. Έχουν γραφτεί πολλά για heel turns, απλά ως μίζερος και προσγειωμένος δεν ελπίζω τίποτα. Το WWE δεν κάνει κάτι εκπλήξεις που έκανε πέρυσι. Ο Reigns απλά θα νικήσει. Ούτε heel turn του ενός, ούτε νίκη Ambrose, ούτε τίποτα. Απλά το κλασσικό κρύο ντουζ που μας κάνει ενίοτε το WWE. Αν μιλήσω με πιθανότητες θα έδινα

80% νίκη Reigns καθαρή και απλή
10% νίκη Ambrose κάνοντας heel turn
9% νίκη Reigns και πριν ή μετά το ματς heel turn Ambrose
1% νίκη Ambrose καθαρή ή με heel turn Reigns

Το να κάνει heel turn o Reigns και να κερδίσει και τον τίτλο το βρίσκω λίγο δύσκολο.

Αν γίνει face vs heels SS match που λογικά θα περιέχει Usos, Cesaro, New Day και ίσως Lucha Dragons και κάποιους άλλους midcarders θα πάω με τους heels, γιατί θεωρώ πως έχουμε πολλές face νίκες σήμερα.
mixalisgate7
Προβλέψεις Survivor Series 2015:

WWE World Heavyweight Championship Tournament Finals
TBA vs. TBA
ΝΙΚΗΤΗΣ Roman Reigns

WWE Divas Championship Match
Charlotte © vs. Paige
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Charlotte

The Undertaker & Kane vs. Two Members of The Wyatt Family
ΝΙΚΗΤΕΣ The Undertaker & Kane

WWE World Heavyweight Championship Tournament SemiFinals
Dean Ambrose vs. Kevin Owens
ΝΙΚΗΤΗΣ Dean Ambrose

WWE World Heavyweight Championship Tournament SemiFinals
Roman Reigns vs. Alberto Del Rio (w/ Zeb Colter)
ΝΙΚΗΤΗΣ Roman Reigns

Traditional Survivor Series Match
TBD vs. TBD
ΝΙΚΗΤΕΣ face

Tyler Breeze (w/ Summer Rae) vs. Dolph Ziggler
ΝΙΚΗΤΗΣ Tyler Breeze
nikolas12
Ξεκινάμε το SS λοιπόν. Ας ελπίσουμε ότι το SS match του pre show δε θα είναι το μοναδικό της βραδιάς, θα είναι ξεφτίλα να λέγεται έτσι το ppv και να μην υπάρχει ματς ανάλογου τύπου στη main card. Επίσης υπάρχουν New Day, Usos, Lucha Dragons, Sheamus, Cesaro (ελπίζω να μην τραυματίστηκε όπως ακούγεται), Ryback χωρίς αγώνα.

1. Ξεκινάμε με τους ημιτελικούς, όπως είναι λογικό. Μέτριο το Reigns-Del Rio. Χωρίς κάτι το φοβερό παλαιστικά, χωρίς κάποια αγωνία και φυσικά η νίκη Reigns πιο προβλέψιμη και από νίκη του Ολυμπιακού στο Καραισκάκη με μικρομεσαία ομάδα.

2. Το πρώτο ζευγάρι ήξερες ότι δε θα βγάλει τρομερό αγώνα. Από αυτούς απαιτείται να έχουν ματσάρα. Πάρα πολύ καλό ματς. Ανατροπές, δυνατά χτυπήματα, ωραίες κινήσεις. Μέτραγα το pin χτυπώντας το χέρι μου στο γραφείο μου tongue.gif Πάντως μας τον είχαν διαφημίσει πολύ το συγκεκριμένο τελικό για να μη γίνει. Κακό αυτό, γιατί δείχνει ακόμα μία φορά πόσο προβλέψιμο έχει γίνει το WWE.

3. Πάλι καλά θα έχουμε SS match. Κάτι είναι κι αυτό. Πέτυχα 9/10 συμμετέχοντες πιο πάνω και σκεφτόμουν να γράψω Barrett πιο πάνω ρε γαμώτο tongue.gif Τέσπα βλακεία έκανα που έπαιξα τους heels, έπρεπε να παίξω τους face. Το ματς ήταν καλό, αλλά τo booking στο τέλος το βρήκα κάπως. Θα μπορούσε να αφήσει Sheamus με Ryback. Θα είχε 2 αποκλεισμούς ο Sheamus και θα φαινόταν δυνατός (καλώς ή κακώς είναι ο Mr. MITB και έχει booking μέτριου midcarder στην καλύτερη), θα μπορούσε να χτιστεί κάποιο ματς με Ryback για το TLC και θα είχαμε μία δυνατή τελική μάχη.

4. Αν με διαβάζει η Paige, ας ξέρει πως παραμένει μεγάλη λατρεία και σαν heel tongue.gif Πολύ καλός αγώνας, Ίσως ο πιο καλός μεταξύ Divas που έχουμε δει αρκετό καιρό τώρα. Ας αποτελέσει έναυσμα να μπουν στο παιχνίδι του τίτλου και η Sasha (που με την Team B.A.D δεν πάει πουθενά) με την Becky.

To promo του Ambrose ήταν ξεκάθαρο tease για heel turn ή μόνο εμένα μου φάνηκε έτσι;

5. Δόλφος εναντίον Δόλφου 5-6 χρόνια πριν tongue.gif Και αυτό καλό ματς, είναι κρίμα που το storyline ήταν μέτριο, θα μπορούσαν να το πλασάρουν σαν μία πιο προσωπική κόντρα χωρίς τη Summer Rae να μας απασχολεί.

6. Πόση ευλογία να βλέπουμε τους Brothers of Destruction να δίνουν αγώνες ακόμα και σε αυτήν την ηλικία. Ο Harper αν και στην αρχή φάνηκε κίνηση χωρίς λογική (όλοι περίμεναν Bray-Strowman), καλύτερα που μπήκε γιατί έδωσε περισσότερο θέαμα. Φοβερό ματς, μεγάλη εμφάνιση από τους Brothers που χάρισαν μαγικές στιγμές και μας πώρωσαν σε απίστευτο βαθμό. Οι άνθρωποι είναι τεράστιοι. Τους ευχαριστούμε για όλα.

7. Θα τον πάρει που θα τον πάρει τον τίτλο αυτός που δε γουστάρω και θα χάσει ο αγαπημένος μου παλαιστής ας το διασκεδάσω tongue.gif Θα φέρομαι σαν οπαδός του Ambrose μέσα στο γήπεδο (pin με το χέρι μου στο γραφείο, συνθήματα, πανηγυρισμοί, ξενερωμένη φάτσα όποτε ο Reigns κυριαρχεί κτλ).
Έχουμε και λέμε. Το ματς μου άρεσε πάρα πολύ. Δυνατό και ωραίο. Όπως είχα πει, ήταν καθαρή νίκη του Reigns χωρίς heel turn. Κατέβασα τα μούτρα μου. Είχα πει στον εαυτό μου ότι αν ο Ambrose δεν κέρδιζε σήμερα, WWE κομμένο. Τουλάχιστον μέχρι το RR. Μου αρέσει να βλέπω wrestling και γι' αυτό απογοητεύτηκα που θα έπρεπε να το αφήσω. Και τότε ήρθε. Ήρθε ο Hunter και φώναζα απεγνωσμένα να κάνει κάτι. Στο spear φαντάστηκα ότι ο Reigns πρέπει να είναι τόσο over, ώστε να βγει όλο το roster και όλοι οι legends του WWE και να τους πλακώσει όλους έναν-έναν tongue.gif
Και τότε cash in! Το έλεγα στον εαυτό μου και δεν το έπαιξα στο στοίχημα. Αυτό είναι το ppv που έπρεπε να γίνει cash in. Είναι αρκετά πριν τη WΜ, ώστε να έχει ο Sheamus ένα reign κάμποσων ημερών, ώστε να προλάβει να χάσει ίσως στο ppv του Φεβρουαρίου (ή στο Rumble) και να χτιστεί κόντρα με άλλους χωρίς να τον έχουν στο κεφάλι τους για μετά από τη WM, όπου συνήθως ο πρωταθλητής έχει reign μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό το cash in έδωσε σημάδια ζωής στη σχέση μου με το WWE. Θεωρώ το Sheamus τρομερά πεσμένο, ότι δε θα δώσει αξιοπρεπή ματς για τίτλο και ότι αν ήθελαν να κάνουν τον κόσμο να τον σιχαίνεται ας το έκανε στον Ambrose που σήμερα επικροτήθηκε πιο πολύ από τον Reigns. Αλλά ήταν μια ανατροπή, ένα cash in που γενικά δεν το περίμεναν πολλοί και δίνει μία πνοή για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Μας θυμίζει μεγάλες ανατροπές που προσωπικά νιώθω πως είχαμε πάρα πολύ καιρό να δούμε (ίσως από το main event της WM31). Λογικά ο Reigns θα πάρει τον τίτλο στη WM και ο Ambrose θα πάει για το IC. Αξίζει παραπάνω, αλλά προς το παρόν ας βολευτούμε με αυτά που έχουμε. WWE ευχαριστώ για αυτό το plot twist. Θα τα πούμε αύριο στο Raw. Συνολικά στο ppv θα έδινα άνετα ένα 8-8,5, καλύτερο από το HIAC πριν ένα μήνα.
mixalisgate7
Μ'αυτά που είδα στο χθεσινό Raw θεωρώ δεδομένο τα νέα χαμηλά νούμερα.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Dec 1 2015, 16:44 ) *
Μ'αυτά που είδα στο χθεσινό Raw θεωρώ δεδομένο τα νέα χαμηλά νούμερα.


Ήθελα κι εγώ να γράψω για το χθεσινό Raw. Όσο και να λέει ο Vince ότι δεν αγχώνεται, έχει χεστεί πάνω του και φαίνεται. Αυτό το twist με τη Charlotte δεν το έπιασα.
Όσο για το Reigns η πλύση εγκεφάλου με το πόσο καλός άνθρωπος είναι και πόσο προσπαθεί δεν πάει πολύ καλά. Παρένθεση: το face/heel turn αγαπητοί σεναριογράφοι έχει σαν αποτέλεσμα να αλλάζει ο χαρακτήρας, όχι το πρόσωπο που τον παίζει. Π.χ. άλλο Kane άλλο Isaac Yankem, αλλά ο Seth Rollins face με τον Seth Rollins heel είναι το ίδιο άτομο. Τι εννοώ; Όσο και να μας λες (από το face turn του Reigns και μετά) ότι με τους Usos είναι δεμένοι και παίζανε μικροί (στο ματς με τον Bryan πριν μερικούς μήνες έδειχνε και καλά ενδοιασμούς να παλέψει), δε θα ξεχάσουμε ότι ως heel στη Shield τους είχε διαλύσει στο ξύλο 1 μύριο φορές και δεν έδειξε μισό δισταγμό. Just saying, γιατί βλέπω και Sheamus-Del Rio φιλαράκια χθες και θυμάμαι την ελεεινή κόντρα τους και συγχύζομαι.
Τέσπα πρέπει να ακούσουν το κοινό. Δε θα κρύψω ότι χθες ένα κομμάτι του εαυτού μου ήθελε τον Reigns πρωταθλητή, μόνο και μόνο για να δημιουργήσει συμμαχία με τον IC ή US champion Ambrose και τους Tag Team Champions Usos. Η New Day πάει καλά μικροφωνικά, αλλά παλαιστικά η tag team division θέλει Usos κατ' εμέ. Ο Del Rio είναι ό,τι χειρότερο σε US champion και έχει κατεβάσει απίστευτα τη ζώνη μετά τον Cena. Neville/Ziggler/Ambrose μπορούν να την αναστήσουν. O Owens δεν χρειάζεται αλλαγή τίτλου, αλλά ίσως o Ambrose δε θα με χάλαγε αν έκανε ένα μεγάλο και ωραίο reign, γιατί έχει επαφή με τον κόσμο και ίσως πήγαινε για το WWE WHC πιο μετά. Γενικά έχουν πιάσει πάτο, αλλά είναι πιο ορατό από ποτέ ότι πρέπει να εμπιστευτούν αυτούς που θέλει ο κόσμος και όχι ότι θέλει να δει ο καθένας. Θα μπορούσαν θεωρητικά να το αντιστρέψουν. Θέλει συντονισμένες κινήσεις. Περισσότερους αγώνες από πρώην superstars του NXT (δοκιμασμένα πράγματα), push σε ταλαντούχους superstars που αρέσουν στον κόσμο π.χ. Neville, Ziggler, επαναφορά ενός μεγάλου τίτλου (της χρυσής ζώνης θα έλεγα) για ένα πρώτο ομαλό push στο υψηλό επίπεδο, επαναφορά του Hardcore Championship σε λίγο πιο pg πρότυπα, επαναφορά του 30-Day Rule για να μην ξενερώνουμε με πρωταθλητές όπως ο Del Rio, η Nikki Bella ή πριν 2 χρόνια ο Ambrose. Αυτές είναι κινήσεις για αρχή. Από εκεί μετά χρειάζονται έμπνευση για εκπλήξεις. Ή να προσλάβουν τον Adam από το What Culture tongue.gif
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Dec 2 2015, 00:45 ) *
Όσο και να μας λες (από το face turn του Reigns και μετά) ότι με τους Usos είναι δεμένοι και παίζανε μικροί (στο ματς με τον Bryan πριν μερικούς μήνες έδειχνε και καλά ενδοιασμούς να παλέψει), δε θα ξεχάσουμε ότι ως heel στη Shield τους είχε διαλύσει στο ξύλο 1 μύριο φορές και δεν έδειξε μισό δισταγμό.


Βασικά πολλοί δεν γνώριζαν οτι είναι ξαδέρφια.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Dec 2 2015, 01:17 ) *
Βασικά πολλοί δεν γνώριζαν οτι είναι ξαδέρφια.


Όντως; Θυμάμαι ότι ήταν γνωστό και είχαν βγει κοινές φωτογραφίες από τα backstage.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Dec 2 2015, 23:33 ) *
Όντως; Θυμάμαι ότι ήταν γνωστό και είχαν βγει κοινές φωτογραφίες από τα backstage.


Εγώ δεν τις είχα δει.
Nemesakos
Ο εορτασμός των 10 χρόνων από την ίδρυση της Greek Wrestling Community έφτασε. Το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου θα βρεθούμε στο Second Skin club στο Γκάζι στις 7μμ για να γιορτάσουμε μαζί και να κόψουμε την τούρτα. Θεωρώ πως τόσο τα παλιά όσο και τα νέα μέλη θα πρέπει να δώσουν βροντερό παρών. Ακόμη και αν έχετε χρόνια να έλθετε, το να βρεθούμε και να τα πούμε όλοι μαζί μετά από καιρό είναι κάτι σημαντικό για την παρέα. Αν δεν έχετε έλθει ποτέ, είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα πούμε. Θα προβληθούν αγώνες που έχουν μείνει χαραγμένοι στις προβολές μας και όλοι θα θυμηθούμε αυτά τα όμορφα χρόνια που πέρασαν.

θα φτιαχτεί και επετειακή μπλούζα. Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον μαζί με το επιθυμητό μέγεθος.


H συνάντηση θα ξεκινήσει ακριβώς στις 7μμ και θα ολοκληρωθεί στις 10:45μμ.

Που και πως θα θα έρθετε:

Η συνάντηση θα γίνει στο "Second Skin Club". Η ώρα έναρξης είναι κατάλληλη, αφενός μεν για να μπορούν όλοι να προλάβουν τα τελευταία δρομολόγια του μετρό (το μαγαζί βρίσκεται κυριολεκτικά 30 μέτρα από το Σταθμό Κεραμεικός - έξοδος προς οδό Κωνσταντινουπόλεως), αφετέρου δε γιατί υπάρχουν πολλοί που θέλουν να δουν και το δίωρο preshow που θα προηγηθεί της Mania. Για όσους πάντως θέλουν να έρθουν με αυτοκίνητο, θα βρουν σχετικά εύκολα να παρκάρουν και δίπλα από το μαγαζί (συνήθως δε λειτουργεί το ιδιόκτητο parking τις Κυριακές), ή σε διαφορετική περίπτωση λόγω ημέρας θα βρουν κάποια θέση και κοντά στο μαγαζί και στην κάτω πλευρά της Κωνσταντινουπόλεως, από την πλευρά του Βοτανικού. Για τυχόν απορίες μπορείτε να ρωτήσετε είτε στο forum, είτε μέσω των γνωστών τηλεφώνων.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο γεγονός στο Second Skin Club, Δαμοκλέους 8 στο Γκάζι.
mixalisgate7
Προβλέψεις TLC

WWE World Heavyweight Championship
TLC Match

Sheamus © vs Roman Reigns
ΝΙΚΗΤΗΣ Sheamus

Intercontinental Title Match
Kevin Owens © vs. Dean Ambrose
ΝΙΚΗΤΗΣ Kevin Owens

Ladder Match
WWE Tag Team Championship

New Day © vs. Lucha Dragons vs. Usos
ΝΙΚΗΤΕΣ New Day

Chairs Match
WWE United States Championship

Alberto Del Rio © vs. Jack Swagger
ΝΙΚΗΤΗΣ Alberto Del Rio

WWE Divas Championship
Charlotte © vs. Paige
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Charlotte

Elimination Tables Match
Wyatt Family vs. Team ECW (Dudley Boyz, Rhyno, Tommy Dreamer)
ΝΙΚΗΤΕΣ Wyatt Family

Ryback vs. Rusev (w/ Lana)
ΝΙΚΗΤΗΣ Rusev

Kickoff Match *
Becky Lynch vs Sasha Banks
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Sasha Banks

*Είναι εκτός fantasy
nikolas12
Έχω παίξει ακριβώς τα ίδια. Θεωρώ υπέρτατη χαζομάρα που το Owens vs Ambrose δεν έχει stipulation, γιατί θα τρίβαμε τα μάτια μας, αλλά ντάξει το WWE ας διορθώσει τα βασικά και βλέπουμε. Προτιμώ Ambrose και Usos στους τίτλους, αλλά ο Owens θα πάρει μεγάλο reign και η New Day το ίδιο, αν και ειδικά για τους δεύτερους πιστεύω πως ίσως με άλλους πρωταθλητές είχαμε καλύτερα title matches. Ο Del Rio ντάξει είναι τραγικός πρωταθλητής, μακράν ο χειρότερος στην πρόσφατη ιστορία, πήρε έναν τίτλο που είχε βγει πιο over κι από τον Reigns, όταν τον κρατούσε ο Cena, δεν έχει κάνει μισή υπεράσπιση, έχει ένα gimmick βαρετό, αφού τα έσπασε με τον Colter σε 2 μήνες και η κόντρα με τον Swagger είναι απίστευτα πρόχειρη. Δε φταίει αυτός για το που έχει φτάσει ο τίτλος, αλλά με αυτόν πρωταθλητή, δε θα δούμε και τίποτα φοβερά ματς. Οι haters του Cena αρχίζουν να τον θέλουν πίσω, φαντάσου που φτάσαμε. Γενικά πάντως θα έχουμε πολλές νίκες για τους heel όπως φαίνεται.
nikolas12
Ξεκινάμε με TLC λοιπόν. Ελπίζω να υπάρξει έστω μία μικρή έκπληξη για το μαμώτο.

1. Ξεκινάμε με το Tag Team Championship. Πιστεύω πως θα δούμε πολύ καλό αγώνα. Απορώ πως και δεν μπήκαν και οι 3 της New Day. Ίσως ανέβει ο Woods να πάρει τους τίτλους.
Κοντά έπεσα. Το ματς ήταν μαγεία. Highlight μπορεί και της χρονιάς το Salida del Sol του Kallisto στον Jey Uso. Το στόμα μου είχε μείνει ανοιχτό, όταν είδα το ύψος που έπεσαν. Υπέροχη αρχή με ένα φοβερό ματς. Θεωρώ πως η New Day είναι δυνατό χαρτί και λογικά θα χάσει το πρωτάθλημα στη Wrestlemania.

2. Την κόντρα Rusev-Ryback έπρεπε να τη δούμε πριν περίπου 1 χρόνο. Τώρα βλέπουμε ένα προχειροστημένο δράμα, ματς μόνο και μόνο για να ανέβει ο Rusev και η League of Nations. To ζευγάρι Rusev-Lana το βρίσκω γενικά μία από τα ίδια και αργά ή γρήγορα θα χρειαστούν αλλαγές.
Μ' αρέσει που ακουγόταν ότι ο Ryback θα ανέβει. Πριν ένα χρόνο που ο Rusev ήταν στα καλύτερά του, ήταν ένας χαρακτήρας που βαριόμασταν να βλέπουμε. Και ακριβώς στον ίδιο δίνουν τώρα push. Το ματς το βρήκα πολύ βαρετό, το ίδιο και τους 2 χαρακτήρες, ειδικά τον Rusev.

Πάω στοίχημα ότι όταν ο Ambrose είπε στον Reigns ότι στο τέλος της βραδιάς και οι 2 θα είναι πρωταθλητές και το κοινό φώναξε, ο Vince ήταν σε μία γωνία και είχε πεθάνει στο γέλιο.

3. Πάμε σε μία κόντρα που είδαμε πριν 2,5 χρόνια ακριβώς με άλλους ρόλους. Κάπου στη μέση του ματς, το streaming κόλλησε, όσο πρόλαβα ήταν σχετικά βαρετό ματς.

4. Ωραίο το ματς γενικά, το push για τους ατάλαντους και τον Harper ήταν αναμενόμενο, οπότε λογική η νίκη τους. Περίεργο μου φάνηκε ότι ο Harper έκανε 2 eliminations και όχι κάποιος εκ των Braun, Bray. Ο Strowman παίρνει ανεξήγητα push, τον Harper απλά θα τον αφήσουν δεύτερο για πάντα. Βάσει αγώνων και αποδόσεων οι Wyatts είναι η φατρία του τέρατος που μόνο ο Reigns μπορεί να κοντράρει, του κοκκινοτρίχη που θα δέχεται τα pins, του σταθερού σε απόδοση τυπά που δε θα τον βάλουν να κάνει κάτι παραπάνω και του παιδιού για τα promo που βρίσκεται στο κέντρο. Ο Bray δε θυμίζει αρχηγό με τίποτα, είναι ακριβώς αυτό. Το παιδί για τα promo. Και το χειρότερο είναι ότι αν το ματς δεν έχει κάποιο stipulation, είναι μετριότατος, ο Strowman είναι παντελώς ατάλαντος, χωρίς να πλησιάζει το μέτριο, ο Rowan είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και ο Harper είναι ταλέντο που έχει πολύ ύψος, αλλά όχι ανάλογο όγκο και πιστεύω ότι αυτό τους χαλάει. Με λίγα λόγια, όταν ο Wyatt πάρει το μεγάλο πρωτάθλημα, εμείς θα έχουμε πρόβλημα tongue.gif Αλλά αυτά σε κάποιους μήνες tongue.gif

5. Πέρυσι το ματς για το Intercontinental Championship ήταν από τα καλύτερα της χρονιάς κατ' εμέ. Φέτος είναι έγκλημα που δεν υπάρχει stipulation. Δηλαδή το ίδιο ματς με το Survivor Series θα δούμε;
ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΕΚΠΛΗΞΗ! Πάρα πολύ καλό ματς, τεράστια νίκη του Ambrose, όταν το χέρι μου χτύπησε το γραφείο μου για τρίτη φορά, απλά δεν το πίστευα, ειδικά εκεί που ο Owens ακούμπησε το σχοινί, πίστεψα στην ήττα. Και όμως ο Lunatic Fringe είναι πρωταθλητής, έστω και στο midcard, αλλά πήρε έναν τίτλο που άξιζε πάρα πολύ καιρό τώρα! Είχα πολύ καιρό να πανηγυρίσω τόσο έξαλλα μία νίκη. Ας κάνουν ό,τι γουστάρουν, ας πάρει κι ο Reigns τη ζώνη ρε, δε με νοιάζει! (σε λίγο καιρό που θα την κρατάει, θα τα διαβάζω αυτά και θα μετανιώνω tongue.gif )

6. Μου φαίνεται ή μόλις είδαμε ένα double turn των 2 divas; Πολύ καλό ματς για μία ακόμη φορά, τώρα το τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον τίτλο, ελπίζω σε ένα fatal 4 way με Charlotte, Sasha, Becky, Paige.

7. Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια, μετά το ματς Shield vs Sheamus, Ryback, Cena που ήταν η αρχή του απίστευτου push της Shield, διάβαζα ένα άρθρο που έλεγε ότι το Roman Reigns vs Sheamus θα ήταν ενδιαφέρουσα κόντρα. Ο Sheamus για μένα παίζει εξαιρετικά το ρόλο του heel. Ο Reigns μου τα χαλάει λίγο, είναι B- level και κάτω στο μικρόφωνο και γενικά το να είναι top face δεν του πάει. Οπότε η κόντρα για κάποιο λόγο δε με έχει ξετρελάνει. Ίσως συνοψίζεται στην αντίδραση του κόσμου. Αποδοκιμασίες για τον Sheamus, 50-50 οι επιδοκιμασίες-αποδοκιμασίες για τον Reigns. Επίσης με το που ξεκίνησε το ματς φωνάζουν We want Cena-Cena sucks tongue.gif
Όλο το ματς φυσικά κύλησε έτσι. Παρά τις καλές κινήσεις, η αντίδραση του κόσμου ήταν meh. Προσωπικά μου άρεσε το ματς, δεν τρελάθηκα κιόλας, αλλά ήταν αρκετά καλό. Ωστόσο έχει κανένας παρατηρήσει τι βλέπουμε;
Ο Reigns πάει να πάρει τον τίτλο, τον σταματάνε 2, τους πετάει έξω, πάει να κατεβάσει τον Sheamus, δέχεται ολόκληρο Brogue Kick και μέχρι να ανέβει ο Sheamus τη σκάλα σχεδόν επαναφέρεται! Επαναλαμβάνω οι ίδιοι τύποι σε singles matches είναι το και καλά τέρας, Rusev και ο Del Rio που έχει χάσει έναν αγώνα. Και όλοι οι ατομικά παντοδύναμοι μαζεύτηκαν σε ένα stable και στο δεύτερο τους ματς, έχασαν από τον Reigns μόνο του που και στα υπόλοιπα ματς τους είχε πελάτες πάλι σχεδόν μόνος του!
Καλά για μετά τι να πρωτοσχολιάσω, ότι δε σηκώθηκε ούτε ένας αμέσως μετά από spear που δεν πέτυχε και τους 3, ότι με μερικές καρεκλιές ήταν κάτω για κανά τέταρτο, ότι ένας από τους καλύτερους wrestlers όλων των εποχών έγινε παιχνιδάκι του Reigns με 5 καρεκλιές και μετά μπορούσε να του κάνει ότι γούσταρε; Έλεος πια, δεν έχω ξαναδεί πιο πραξικοπηματικό push και το χειρότερο είναι ότι ο κόσμος φώναζε στο τέλος! Που τον έσωσε από τον Triple H, τον Triple H που έχει καιρό να εμφανιστεί σαν παντοδύναμος heel όπως πριν την άνοιξη και ειδικά πέρυσι. Ήμαρτον πια ρε Vince, αν ο κόσμος δεν τον θέλει πρωταθλητή, δε τον θέλει πρωταθλητή. Ο μόνος λόγος για να δω το Raw αύριο είναι ο Ambrose με τη ζώνη.
nikolas12
Μιχάλη τέλος το blog; Μπήκα σήμερα για την καθημερινή ενημέρωση και είδα ότι καταργήθηκε και μπήκα στο Facebook και είδα ένα τελευταίο άρθρο που δε μπορούσα να διαβάσω. Κουράστηκες; Τουλάχιστον τα reviews κάθε ppv που στο 99% των περιπτώσεων με βρίσκουν σύμφωνο θα τα γράφεις εδώ;
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Dec 21 2015, 20:31 ) *
Μιχάλη τέλος το blog; Μπήκα σήμερα για την καθημερινή ενημέρωση και είδα ότι καταργήθηκε και μπήκα στο Facebook και είδα ένα τελευταίο άρθρο που δε μπορούσα να διαβάσω. Κουράστηκες; Τουλάχιστον τα reviews κάθε ppv που στο 99% των περιπτώσεων με βρίσκουν σύμφωνο θα τα γράφεις εδώ;


Έφτασε ο καιρός. Ναι θα γράφω εδώ, μην ανησυχείς.
mixalisgate7
QUOTE
Cesaro is scheduled to return to Birmingham, Alabama in early January for additional therapy and to get an update on his shoulder.

Cesaro has been rehabbing the injury at the WWE Performance Center in Orlando but will be heading down to see Dr. James Andrews' crew for a few days.

There's still no word on when Cesaro will be able to return but they should have a better idea after the trip to Alabama. Cesaro had surgery in late November and it was reported that the official timeframe for his return was 4-6 months but that depended on how surgery and rehab went.


ΠΗΓΗ

Να πάνε όλα καλά για να δούμε γρήγορα πίσω τον Ελβετό.
mixalisgate7
QUOTE
WWE Diva Nikki Bella is months away from returning to the ring … Pro Wrestling Sheet has learned — and we’re told she may have hit her last “Rack Attack,” because docs say it caused the injury.

Sources close to Nikki tell us the former Divas Champion went to see a neurologist Tuesday following her appearance on RAW and doctors said the bulging discs in her neck haven’t gone down.

We’re told she’s been instructed to continue rehab for 7 more weeks before getting another MRI — and if no progress has been made, Nikki will be forced to discuss surgery options.

Our sources tell us the cause of Nikki Bella’s injury was her repeated use of “The Rack Attack” finisher, and the neurologist was shocked to learn she had been doing it 5 nights a week. As of now, doctors say she may have to stop using the move upon her return.


ΠΗΓΗ

Aυτά κάνουν οι μάπα finishing moves tongue.gif
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Dec 24 2015, 02:26 ) *
ΠΗΓΗ

Να πάνε όλα καλά για να δούμε γρήγορα πίσω τον Ελβετό.


Μακάρι να γυρίσει πίσω και πιστεύω θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του.

QUOTE(mixalisgate7 @ Dec 26 2015, 23:28 ) *
ΠΗΓΗ

Aυτά κάνουν οι μάπα finishing moves tongue.gif


Βασικά εγώ μόνο το finishing move της έβρισκα συμπαθητικό. Και από τη μόνη κίνηση που ξέρει, κατάφερε να τραυματιστεί, τόσο άσχετη tongue.gif
mixalisgate7
QUOTE(F4WOnline)
In a surprise move Monday, WWE have reportedly signed former IWGP and TNA Champion AJ Styles, former IWGP Champion Shinsuke Nakamura, Doc Gallows and Karl Anderson away from New Japan Pro Wrestling, discussed by Dave Meltzer on today’s Wrestling Observer Radio after news broke today on Court Bauer's MLW Radio.

The story goes is that the four went to Gedo, the current booker of NJPW, at this morning’s WrestleKingdom 10 event and said that they would be finishing up. It’s not known when any of these four will start with WWE, but it was said that Nakamura would not be leaving quickly. He is currently the IWGP Intercontinental champion, and it’s said to be a scenario opposite of current WWE U.S. Champion Alberto del Rio where he’ll most likely drop the title before leaving.

Anderson was also apparently close to coming to TNA, but the story goes is that once the WWE deal came, things changed.

In terms of contract situations, New Japan has a one year contract system that usually expires in January, so them giving notice coincides with that. Styles did not have a New Japan contract.

Nakamura, Anderson and Gallows are all expected to honor their Ring of Honor dates next month in Las Vegas. Dave also reported that AJ Styles was likely done with Ring of Honor going forward.

Nakamura has been working with New Japan since his debut in 2002, rising up the NJPW ranks quickly, winning the IWGP championship one year after his debut. His popularity has skyrocketed in recent years, developing a more charismatic character and can be attributed to NJPW’s recent success. Styles had been working with New Japan since 2014, delivering a number of excellent performances, including one with Nakamura this morning. Anderson has been a part of New Japan since 2008, teaming with various people over the years including Giant Bernard (the former Albert/A-Train/Tensai, now head coach of NXT), Hirooki Goto and Doc Gallows, who started partnering with him in 2013.

If there's more news on this situation, it will be discussed on the late Monday edition of Wrestling Observer Radio.


ΠΗΓΗ
T.W.Is.M.
QUOTE(nikolas12 @ Dec 14 2015, 06:20 ) *
7. Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια, μετά το ματς Shield vs Sheamus, Ryback, Cena που ήταν η αρχή του απίστευτου push της Shield, διάβαζα ένα άρθρο που έλεγε ότι το Roman Reigns vs Sheamus θα ήταν ενδιαφέρουσα κόντρα. Ο Sheamus για μένα παίζει εξαιρετικά το ρόλο του heel. Ο Reigns μου τα χαλάει λίγο, είναι B- level και κάτω στο μικρόφωνο και γενικά το να είναι top face δεν του πάει. Οπότε η κόντρα για κάποιο λόγο δε με έχει ξετρελάνει. Ίσως συνοψίζεται στην αντίδραση του κόσμου. Αποδοκιμασίες για τον Sheamus, 50-50 οι επιδοκιμασίες-αποδοκιμασίες για τον Reigns. Επίσης με το που ξεκίνησε το ματς φωνάζουν We want Cena-Cena sucks tongue.gif
Όλο το ματς φυσικά κύλησε έτσι. Παρά τις καλές κινήσεις, η αντίδραση του κόσμου ήταν meh. Προσωπικά μου άρεσε το ματς, δεν τρελάθηκα κιόλας, αλλά ήταν αρκετά καλό. Ωστόσο έχει κανένας παρατηρήσει τι βλέπουμε;
Ο Reigns πάει να πάρει τον τίτλο, τον σταματάνε 2, τους πετάει έξω, πάει να κατεβάσει τον Sheamus, δέχεται ολόκληρο Brogue Kick και μέχρι να ανέβει ο Sheamus τη σκάλα σχεδόν επαναφέρεται! Επαναλαμβάνω οι ίδιοι τύποι σε singles matches είναι το και καλά τέρας, Rusev και ο Del Rio που έχει χάσει έναν αγώνα. Και όλοι οι ατομικά παντοδύναμοι μαζεύτηκαν σε ένα stable και στο δεύτερο τους ματς, έχασαν από τον Reigns μόνο του που και στα υπόλοιπα ματς τους είχε πελάτες πάλι σχεδόν μόνος του!
Καλά για μετά τι να πρωτοσχολιάσω, ότι δε σηκώθηκε ούτε ένας αμέσως μετά από spear που δεν πέτυχε και τους 3, ότι με μερικές καρεκλιές ήταν κάτω για κανά τέταρτο, ότι ένας από τους καλύτερους wrestlers όλων των εποχών έγινε παιχνιδάκι του Reigns με 5 καρεκλιές και μετά μπορούσε να του κάνει ότι γούσταρε; Έλεος πια, δεν έχω ξαναδεί πιο πραξικοπηματικό push και το χειρότερο είναι ότι ο κόσμος φώναζε στο τέλος! Που τον έσωσε από τον Triple H, τον Triple H που έχει καιρό να εμφανιστεί σαν παντοδύναμος heel όπως πριν την άνοιξη και ειδικά πέρυσι. Ήμαρτον πια ρε Vince, αν ο κόσμος δεν τον θέλει πρωταθλητή, δε τον θέλει πρωταθλητή. Ο μόνος λόγος για να δω το Raw αύριο είναι ο Ambrose με τη ζώνη.


Ευτυχως που δεν ειδα το τελος του TLC. Αηδια!!!
Ισως κατσω να δω το ματς για το IC.
nikolas12
Το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι από άρθρο του WhatCulture μετά το Raw που ανακοινώθηκε η υπεράσπιση στο Rumble:

QUOTE
On Raw, the wind was taken out of the sails of the mighty vessel known as the The Royal Rumble in one dramatic moment when it was announced Roman Reigns must defend his title in the match. It was a Superman punch to our collective balls/ovaries. There’s a couple of different ways this can play out:
Roman somehow defies the odds for the 343rd time, wins the Rumble again, which pisses off the majority of the crowd.
HHH comes in at No. 30 to win the Rumble himself, setting up a WrestleMania match with Roman.
Brock Lesnar is entered in the match and wins, and then we have Roman vs. Brock Round 2 at Mania.
Any of the choices is a bad choice. For starters, Roman turning into a superhero and winning is essentially what we’ve gone through with John Cena the past decade. He’s also been screwed out of the title so many times, that winning the thing doesn’t mean anything. Why doesn’t he just quit and go to UFC where he can at least have a fair fight?
Hunter winning means we’ll get like a 6 out of 10 match, at best, in the Mania main event, and a Brock victory means he probably has to turn heel again, and fans are quite likely not going to cheer Roman in that bout.
If WWE had a little more patience, they could have just saved Sheamus vs. Reigns with Vince as ref until The Rumble. But there are no heels who are over enough to fight Reigns one-on-one, so he has to be put into the ultimate 29 men vs. him match. The odds are, that’s not going to be good.


http://whatculture.com/wwe/wwe-and-tna-7-w...ek-jan-10.php/4

Πραγματικά τι άλλο να πεις; Πέρυσι είχαμε ένα ματς που ήταν απίστευτο μέχρι τη μέση και ίσως ό,τι χειρότερο έδειξε πέρυσι το WWE από εκεί και μετά με 2 40άρηδες να αποκλείουν τα μεγαλύτερα prospects της εταιρίας για πλάκα για να έρθει ο Superman. Και φυσικά γιουχαρίστηκαν. Πρόπερσι πάλι τα ίδια με ένα συνολικά απαράδεκτο ppv. Και φέτος πάνω που λέω ότι ίσως επιτέλους το διασκεδάσουμε, γιατί το RR είναι το διασκεδαστικότερο ματς της χρονιάς και επιζητούμε όλοι την έκπληξη μου βάζουν υπεράσπιση. Υπεράσπιση! Είδαν ότι ο Reings κερδίζει το κοινό και όχι μόνο θα τον συνεχίσουν έτσι, αλλά θα τον βάλουν να κερδίσει άλλα 29 άτομα από το νούμερο 1 ή θα του βάλουν κόντρα με Triple H. Ειλικρινά δεν έχω κανένα θέμα με τον Reigns να έχει το πρωτάθλημα και να κάνει κόντρες με καλούς heels ή με άλλους face. Αλλά ειλικρινά όλη η League of Nations μαμάει και δέρνει το υπόλοιπο ρόστερ και ο Reigns γίνεται κρυπτονίτης της. Οι Wyatts είναι βαρετοί και είδαμε την κόντρα πριν μερικούς μήνες, ο KO είναι σε κόντρα με τον Ambrose, οπότε πάρε 29 άτομα να μάθεις. Και ξέρεις από τώρα τα σενάρια.
Ή ο Reigns για άλλη μία φορά ξεπερνάει τους πάντες και κερδίζει τα πάντα ή ο Triple H κάνει παρανομίες και κερδίζει ή ο Lesnar καταστρέφει ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει. Ζω για τη στιγμή που το WWE θα κάνει την έκπληξη και τίποτα από τα συνηθισμένα δε θα γίνει. Πέρυσι στη WM είδαμε ένα πολύ κακό και πεζό main event. Όταν βγήκε ο Rollins και μείνανε όλα τα στόματα που παρακολουθούσανε ανοιχτά, ξεχάσαμε ότι γενικά τo ματς ήταν βαρετό και φυσικά όλη η, αρκετά καλή μέχρι εκείνο το σημείο, WM ανέβηκε στα μάτια μας λόγω αυτής της έκπληξης. Και ας είχε το χειρότερο Road to WM από τις πρόσφατες.
Φέτος θα έχουμε καμιά έκπληξη; Έχουμε τον χειρότερο US champion των τελευταίων χρόνων και πάνω που τον άλλαξαν του τον έδωσαν πίσω τον τίτλο. Οι μόνοι που το παλεύουν και περιμένω ματσάρα είναι οι KO-Ambrose που έχουν ανεβάσει τρομερά το Intercontinental Championship, όσο ο Del Rio καταστρέφει αυτά που έκανε ο Cena με το US. Κατά τ' άλλα θα δω το Rumble για το Last Man Standing, το RR match θα το δω για να δω ποιο σενάριο θα επικρατήσει. Και τέλος, επειδή βλέπω πολλά σχόλια ότι αν ο Reigns κερδίσει θα γιουχαριστεί, εγώ πιστεύω πως δεν ισχύει. Ο Reigns παίρνει πολλές επιδοκιμασίες από όλα τα κοινά και θα αρχίσει να ψιλογιουχάρεται, όταν γίνει η αρχή με κάποιο κοινό που δεν τον γουστάρει. Δυστυχώς το παραμύθι με το συνδυασμό 15 παλιών storylines για να βγει over έπιασε στους οπαδούς και αποδοκιμασίες θα κάνουν πολύ καιρό να ακουστούν.

Υ.Γ. Τώρα που ο American Dragon είναι έτοιμος για επιστροφή, ποιος βάζει στοίχημα ότι θα επιστρέψει μετά τη WM και κυρίως ότι θα γυρίσει σαν heel;
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jan 22 2016, 14:29 ) *
Υ.Γ. Τώρα που ο American Dragon είναι έτοιμος για επιστροφή, ποιος βάζει στοίχημα ότι θα επιστρέψει μετά τη WM και κυρίως ότι θα γυρίσει σαν heel;


Δεν γυρνάει ο Bryan, δεν έχει πάρει ιατρική έγκριση από τον γιατρό του WWE.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jan 22 2016, 17:07 ) *
Δεν γυρνάει ο Bryan, δεν έχει πάρει ιατρική έγκριση από τον γιατρό του WWE.


Δε λέω ότι γυρνάει, έχει πάρει όμως έγκριση απ' όσο διάβασα από τρίτο γιατρό, άρα είναι έτοιμος για επιστροφή. Αργά ή γρήγορα θα επανεξεταστεί από τον γιατρό του WWE και θα γυρίσει. Πιστεύω γύρω στο Summerslam για κάποιο λόγο.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jan 22 2016, 17:54 ) *
Αργά ή γρήγορα θα επανεξεταστεί από τον γιατρό του WWE....


Ακούγεται εδώ και τέσσερις μήνες. Δεν ξέρω αν θα του δώσει έγκριση επειδή είναι ειδικός στις διασείσεις.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jan 22 2016, 19:07 ) *
Ακούγεται εδώ και τέσσερις μήνες. Δεν ξέρω αν θα του δώσει έγκριση επειδή είναι ειδικός στις διασείσεις.


Δικιά μου υπόθεση είναι η επανεξέταση με βάση την έγκριση τρίτου γιατρού, δεν ήξερα ότι ακούγεται. Μακάρι να δοθεί επιτέλους η έγκριση.
mixalisgate7
Προβλέψεις Royal Rumble 2016

WWE Intercontinental Championship
Last Man Standing Match

Dean Ambrose © vs. Kevin Owens
ΝΙΚΗΤΗΣ Dean Ambrose

WWE United States Champion
Alberto Del Rio © vs. Kalisto
ΝΙΚΗΤΗΣ Kalisto

WWE Tag Team Championship
New Day © vs. The Usos
ΝΙΚΗΤΕΣ New Day

WWE Divas Championship
Charlotte © (w/ Ric Flair) vs. Becky Lynch
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Charlotte

WWE World Heavyweight Championship
Royal Rumble Match

ΝΙΚΗΤΗΣ Roman Reigns

Royal Rumble Qualifier
Dudley Boyz vs. The Ascension vs. Jack Swagger & Mark Henry vs. Damien Sandow and Darren Young
ΝΙΚΗΤΕΣ Jack Swagger & Mark Henry

Ο HHH είναι φαβορί για το Royal Rumble Match με απόδοση 1.08. Έτσι γίνει προβλέψω να μου πέφτουν τα μαλλιά tongue.gif. Προτιμώ να κερδίσουν οι New Day
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jan 24 2016, 23:56 ) *
Προβλέψεις Royal Rumble 2016

WWE Intercontinental Championship
Last Man Standing Match

Dean Ambrose © vs. Kevin Owens
ΝΙΚΗΤΗΣ Dean Ambrose

WWE United States Champion
Alberto Del Rio © vs. Kalisto
ΝΙΚΗΤΗΣ Kalisto

WWE Tag Team Championship
New Day © vs. The Usos
ΝΙΚΗΤΕΣ New Day

WWE Divas Championship
Charlotte © (w/ Ric Flair) vs. Becky Lynch
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Charlotte

WWE World Heavyweight Championship
Royal Rumble Match

ΝΙΚΗΤΗΣ Roman Reigns

Royal Rumble Qualifier
Dudley Boyz vs. The Ascension vs. Jack Swagger & Mark Henry vs. Damien Sandow and Darren Young
ΝΙΚΗΤΕΣ Jack Swagger & Mark Henry

Ο HHH είναι φαβορί για το Royal Rumble Match με απόδοση 1.08. Έτσι γίνει προβλέψω να μου πέφτουν τα μαλλιά tongue.gif. Προτιμώ να κερδίσουν οι New Day


Στα ίδια με σένα είμαι, αλλά έχω βάλει ADR στο US και Dudleyz στο pre show. Ελπίζω σε ματσάρα για το IC και αν στο RR γίνει κάποιο από τα 3 βαρετά σενάρια, ας γιουχάρει λίγο ο κόσμος μπας και έχουμε ελπίδα για αλλαγές.
nikolas12
Ακούγεται Wyatt για νικητής! Αν και είδα για διατήρηση του τίτλου για τον Reigns, κάτι που φαίνεται, αφού το διαφημίζουν για One vs All.

1.Ξεκινάμε με την καλύτερη κόντρα αυτή τη στιγμή! 2 hardcore παλαιστές σε αγώνα που τους αρμόζει! Μαγέψτε μας!
Ματσάρα! Ματσάρα πραγματικά. Πολύ ξύλο, τραπέζια και καρέκλες αρκετά για pg και τρομερή χημεία από τους 2 πιο αδικημένους midcarders του ρόστερ.

2. Η New Day είναι η πιο διασκεδαστική tag team που έχουμε δει μετά τους Miz and Mizdow, ενώ οι Usos είναι η καλύτερη παλαιστικά εδώ και πολύ καιρό. Όποιος και να έχει τον τίτλο, κάτι καλό θα έχουμε.
Η αρχή μύρισε double turn. Το ματς δεν ήταν κακό, αλλά ο πάντα βρώμικος τρόπος της New Day έχει γίνει πολύ βαρετός.

3. Δεν το πολυπρόσεξα το ματς, το βρήκα άρτιο και καλό θα ήταν ο ADR να φύγει από το title picture, 1000 φορές Kalisto να βγάζει κάποιες καλές midcard κόντρες. Μετά τη WM βλέπουμε.

4. Πολύ προβλέψιμο το divas match, αλλά γενικά ήταν πολύ ωραίος αγώνας. Η είσοδος της Sasha στο τέλος πολύ καλά δομημένη, αλλά δεν ξεκαθαρίζει αν πάει ως heel και να πάρει τον τίτλο, ενώ υπάρχει άλλη face wrestler (αυτές οι 3, η Bayley και η Paige δεν είναι divas) στο προσκήνιο ή αν έκανε face turn. Μπορεί βέβαια μόνο εγώ να μπερδεύτηκα.

Γενικά πολύ καλό Rumble ως τώρα, μάλλον πάμε για πολύ προβλέψιμο τέλος για να είναι τόσο καλό το υπόλοιπο tongue.gif

5. Μιας και πλέον έχουμε female wrestlers, η είσοδος του Reigns χρησιμεύει λόγω διάρκειας για piss break tongue.gif
Rusev στο 2. Και έξω; Άρχισαν τα jobberίσματα;
AJ STYLEEEEEEEES! Τώρα ναι, τρελάθηκα! Το είχε αποκλείσει, αλλά είναι εδώ! Ήρθε και ο Jericho! Θέλω να δω πως θα το καταστρέψουν το φετινό Rumble. Είναι δύσκολο, αλλά θα τα καταφέρουν.
Και Goldust. Χρειάζεται Cody Rhodes το ματσάκι, όχι Stardust. Πρέπει να έρθει και ένας heel τώρα. Και βάζουν Ryback tongue.gif Οι Wyatts θα μπουν μαζεμένοι, μάλλον μετά το 15-20.
Από πέρυσι που λόγω botch δεν ισοφάρισε το ρεκόρ γρηγορότερου αποκλεισμού παίρνει συμπαθητικό booking o Titus. Μπράβο του. Λατρεύω R-truth, ποιοτικός κωμικός χαρακτήρας με ωραία αστεία.
Και με τη LoN και την επίθεσή της λύνεται η απορία που είχα πιο πάνω. Τα ίδια που τράβαγε ο Reigns, τα τράβαγε και ο Punk, αλλά τον είχαν αποκλείσει κιόλας. Τι βλακεία να του επιτεθούν για να τον αποδυναμώσουν; Αποκλείστε τον αν δεν τον θέλετε πρωταθλητή. Θα έρθει φορείο, αλλά ο Reigns θα ξυπνήσει και θα γυρίσει δυνατότερος. Γουάου, καθόλου χιλιοπαιγμένο.
Σιγά που θα έμπαινε ο Cody.
Να είσαι ο Kane, ένας από τους καλύτερους στο RR ή ο Big Show o βετεράνος και να σε αποκλείει ο Strowman με το ταλέντο ενός πιάτου φάβας. Βέβαια είναι και εκδίκηση για το περσινό, ένιωσα μία παρηγοριά.
Πάμε για Owens-Styles; Heeeeell yeah, γουστάρω τη ζωή μου για ένα τέτοιο feud.
Να τος και ο Lunatic, περιμένω να δω αν θα φτάσει 4άδα ή έστω 5άδα που το αξίζει. Και Sami Zayn! Λατρεύω αυτό το Rumble ως τώρα! Θα το μισήσω στο τέλος, αλλά μέχρι τώρα το λάτρεψα.
Πάνω που έλεγα ότι καταστράφηκε, μπήκε ο Lesnar! Μόνος αυτός θα πέταγε έξω τον ατάλαντο. Και κόντρα με Wyatts! Ρε 'σεις 3 νούμερα έμειναν και ο Reigns, πόσο να καταστραφεί;
Καλό booking γενικά στον Miz. Όπως πρέπει να είναι.
Δυστυχώς γύρισε ο Reigns. Booooring. Και στο 30 Triple H.
ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, Ο LUNATIC ΣΤΟΥΣ 2!
Δεν το πιστεύω... Έχασε... Έχασε... Έχασε... Από τον part timer. Από το βετεράνο. Από το αφεντικό. Που έχει 13 πρωταθλήματα ακόμα. Όταν έφυγε ο Reigns το πίστεψα γαμώτο. Πίστεψα ότι ήρθε η ώρα ο Ambrose να είναι στο main event. Ότι αντί να κάνουν το δεύτερο πιο προβλέψιμο σενάριο θα το έδιναν στον Dean για μία έκπληξη που θα ταρακούναγε το γήπεδο. Και όμως ίσως το καλύτερο Rumble που έχω δει τα τελευταία χρόνια δεν τελείωσε με την έκπληξη. Τελείωσε με Triple H. Και ο Dean ξανά στο midcard και στο main event της WM, Triple H vs Roman Reigns. Για άλλη μία φορά part time πρωταθλητής που δεν έχει ποτέ ματς μέσα στην εβδομάδα. Δε με νοιάζει τίποτα απ' όλα, γιατί τόσο φτυάρι στον αγαπημένο μου παλαιστή αυτή τη στιγμή; Γιατί δεν κάνετε μία έκπληξη μετά από τόσα χρόνια; ΜΙΑ! Πραγματικά δεν έχω στεναχωρηθεί ξανά τόσο πολύ μετά από ppv. Είχαν την ευκαιρία για τέτοια έκπληξη και διάλεξαν το σενάριο που συζητιόταν πιο πολύ, το φαβορί. Δεν ξέρω τι να πω...

Αν ο Ambrose έπαιρνε τον τίτλο θα έπαιρνε 10/10 αυτό το ppv. Τώρα το ρίχνω στο 8.
mixalisgate7
Ωραίο pay per view ήταν το Royal Rumble, όλα τα ματς ήταν άρτια με εξαίρεση το main event, σιγά που θα έκανε τέλειο ppv ο Vince tongue.gif . Ο αγώνας του Dean Ambrose με τον Kevin Owens ήταν εκπληκτικός και είναι υποψήφιος για MOTY. Το Royal Rumble match ήταν πολύ προβλέψιμο. Η νίκη του Triple H είναι το χειρότερο booking των τελευταίων ετών. Αφού ο Vince ήθελε να κάνει στην Mania το Roman Reigns vs HHH, ο «σόγαμπρος» δεν χρειαζόταν να πάρει τον τίτλο. Μ΄ένα πρόμο ο Triple H μπορούσε να προκαλέσει σε ματς τον RR και εκεί θα τέλειωνε η δουλειά, ή να του έκανε μια επίθεση για να ανταποδώσει που έφαγε της χρονιάς του στο TLC . Αχρείαστη νίκη όπως το 2013 με τον John Cena. Από τότε που τραυματίστηκε ο Rollins το WWE World Heavyweight Championship έχει γίνει λάστιχο. Έχουμε νέο πρωταθλητή σχεδόν κάθε μήνα. Αυτά γίνονται μόνο στο TNA.

Η βαθμολογία του RR 2016: 7.5/10
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jan 25 2016, 14:00 ) *
Ωραίο pay per view ήταν το Royal Rumble, όλα τα ματς ήταν άρτια με εξαίρεση το main event, σιγά που θα έκανε τέλειο ppv ο Vince tongue.gif . Ο αγώνας του Dean Ambrose με τον Kevin Owens ήταν εκπληκτικός και είναι υποψήφιος για MOTY. Το Royal Rumble match ήταν πολύ προβλέψιμο. Η νίκη του Triple H είναι το χειρότερο booking των τελευταίων ετών. Αφού ο Vince ήθελε να κάνει στην Mania το Roman Reigns vs HHH, ο «σόγαμπρος» δεν χρειαζόταν να πάρει τον τίτλο. Μ΄ένα πρόμο ο Triple H μπορούσε να προκαλέσει σε ματς τον RR και εκεί θα τέλειωνε η δουλειά, ή να του έκανε μια επίθεση για να ανταποδώσει που έφαγε της χρονιάς του στο TLC . Αχρείαστη νίκη όπως το 2013 με τον John Cena. Από τότε που τραυματίστηκε ο Rollins το WWE World Heavyweight Championship έχει γίνει λάστιχο. Έχουμε νέο πρωταθλητή σχεδόν κάθε μήνα. Αυτά γίνονται μόνο στο TNA.

Η βαθμολογία του RR 2016: 7.5/10


Πολύ σωστό review. Το booking του αγώνα ήταν σχεδόν άριστο, είπε πολλές ιστορίες και έστησε κόντρες που δεν περιμένουμε την ώρα να δούμε, αλλά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα τα πράγματα στο τέλος. Έστω μη μας δίνεις ελπίδες ότι μπορεί να γίνει έκπληξη με Ambrose. Αχρείαστη νίκη. O Reigns θα το πάρει στη WM και θα το κρατήσει για καιρό, το ξέρουμε αυτό. Δυστυχώς όσο και να κατηγορούν τα spoilers στο Ίντερνετ δε φταίνε αυτά για την προβλεψιμότητα. Φταίνε που θα παθαίναμε 3 εγκεφαλικά αν ο Aj Styles έσκαγε χθες και δεν είχε ήδη βγει στο Ίντερνετ. Αλλά για το πόσο προβλέψιμα είναι τα σενάρια, φταίει το ότι μας ταΐζουν συνέχεια την ίδια ιστορία με άλλους χαρακτήρες όσο περνάνε τα χρόνια οπότε υποψιαζόμαστε τι θα γίνει. Πολύ κρίμα να είναι πάλι στο main event ένας part-timer την ίδια στιγμή που το ρόστερ παρά τους τραυματισμούς, έχει πάρα πολλά ακατέργαστα ταλέντα.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jan 25 2016, 15:46 ) *
O Reigns θα το πάρει στη WM και θα το κρατήσει για καιρό, το ξέρουμε αυτό.


Μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά. Υπάρχει μια φήμη αλλά με τον Vince δεν μπορείς να είσαι σίγουρος tongue.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Jan 25 2016, 16:58 ) *
Μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά. Υπάρχει μια φήμη αλλά με τον Vince δεν μπορείς να είσαι σίγουρος tongue.gif


Οτιδηποτε εκτος του Triple H vs Roman Reigns για main event με νικητη το Reigns ειναι καλο.
Παντως εχω να παρατηρησω το εξης:
Το 2014 το Orton vs Batista εγινε triple threat με τον Daniel Bryan να μπαινει στο ματς με την πιεση του κοσμου.
Το 2015 το Lesnar vs Reigns εγινε triple threat κατα τη διαρκεια του αγωνα με το Rollins να κανει το cash in.
Μηπως και φετος ετοιμαζουν κατι παρομοιο; Δεν εχω ιδεα με ποιον και πως, αλλα σε ενα main event Triple H vs Reigns υποψιαζομαι οτι θα πεσει τοση γιουχα που στο dvd θα κοψουν τον ηχο!
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 28 2016, 00:53 ) *
Οτιδηποτε εκτος του Triple H vs Roman Reigns για main event με νικητη το Reigns ειναι καλο.

Παντως εχω να παρατηρησω το εξης:
Το 2014 το Orton vs Batista εγινε triple threat με τον Daniel Bryan να μπαινει στο ματς με την πιεση του κοσμου.
Το 2015 το Lesnar vs Reigns εγινε triple threat κατα τη διαρκεια του αγωνα με το Rollins να κανει το cash in.
Μηπως και φετος ετοιμαζουν κατι παρομοιο; Δεν εχω ιδεα με ποιον και πως, αλλα σε ενα main event Triple H vs Reigns υποψιαζομαι οτι θα πεσει τοση γιουχα που στο dvd θα κοψουν τον ηχο!


Προσωπικά εννοούσα οτι ο Reigns δεν έχει το μεγάλο title reign που είπε ο Νικόλας. Ας βάλουν τον AJ Styles. Αλλά φοβάμαι οτι έχει κλείσει το ματς του στην Mania.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jan 25 2016, 16:58 ) *
Μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά. Υπάρχει μια φήμη αλλά με τον Vince δεν μπορείς να είσαι σίγουρος tongue.gif


Καλά το σενάριο του αγώνα και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα, για το reign δεν ξέρω, ίσως χάσει με την επιστροφή Rollins.

QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 28 2016, 00:53 ) *
Οτιδηποτε εκτος του Triple H vs Roman Reigns για main event με νικητη το Reigns ειναι καλο.
Παντως εχω να παρατηρησω το εξης:
Το 2014 το Orton vs Batista εγινε triple threat με τον Daniel Bryan να μπαινει στο ματς με την πιεση του κοσμου.
Το 2015 το Lesnar vs Reigns εγινε triple threat κατα τη διαρκεια του αγωνα με το Rollins να κανει το cash in.
Μηπως και φετος ετοιμαζουν κατι παρομοιο; Δεν εχω ιδεα με ποιον και πως, αλλα σε ενα main event Triple H vs Reigns υποψιαζομαι οτι θα πεσει τοση γιουχα που στο dvd θα κοψουν τον ηχο!


Απλά το 14 είχαν τον Bryan και το 15 τη βαλίτσα. Πλέον ούτε face υπάρχει τόσο over για να τον ανεβάσει ο κόσμος (μην ξεχνάμε ότι όλο το ρόστερ έχει θαφτεί είτε για να βγει over ο Reigns είτε γιατί ασχολούνται με τις major κόντρες τύπου Reigns vs Authority, Dean Ambrose vs Kevin Owens που wrestlers πολύ ταλαντούχοι σαν τον Neville απλά τους πετάνε με τυχαίους συνδυασμούς σε αγώνες), ούτε φυσικά υπάρχει βαλίτσα. Οπότε το βρίσκω κάπως δύσκολο να γίνει τρίτη σερί ανατροπή.

QUOTE(mixalisgate7 @ Jan 28 2016, 03:07 ) *
Προσωπικά εννοούσα οτι ο Reigns δεν έχει το μεγάλο title reign που είπε ο Νικόλας. Ας βάλουν τον AJ Styles. Αλλά φοβάμαι οτι έχει κλείσει το ματς του στην Mania.


Το θέμα είναι ότι είναι τελείως προβλέψιμο. Main event στο Fast Lane οι Lesnar-Ambrose-Reigns. Ποιος δεν ξέρει τι θα γίνει στο ματς; Συμμαχία των brothers εναντίον του Lesnar, παλεύουν μετά οι 2 τους, ο Lesnar επανέρχεται και κάνει 10 suplex στον καθένα, έρχονται οι Wyatts, δέρνουν τον Lesnar και τον κουβαλάνε στα παρασκήνια, μένουν οι 2 τους, spear o Reigns και main event στη WM. Φυσικά οι Wyatts με τους άλλους 2 που έχουν κοντραριστεί 50 φορές δε θα ασχοληθούν.
Ο Styles είναι νωρίς για main event κατ' εμέ. Πρέπει να παίξει 5-6 ppv, να κερδίσει 1-2 κόντρες και μετά να πάει στο main event. Το θέμα είναι πως υπάρχουν εξαιρετικοί παλαιστές που δεν έχουν αναπτύξει τους χαρακτήρες τους αρκετά για main event, γι' αυτό ο heel είναι ο Triple H. Με Rollins τραυματία, Kevin Owens στο midcard, Sheamus μέτριο (και τραυματία μάλλον), Del Rio βαρετό, Rusev ακόμα πιο βαρετό, o Wyatt στο midcard, χωρίς να απειλεί, δεν υπάρχει heel μεγαθήριο. Ούτε face όμως εκτός Reigns. O Ambrose κάτι κάνει, ο Lesnar είναι part time και θα ήταν άδικο να δούμε πάλι στη WM τους part timers Triple H-Lesnar. Λόγω και των τραυματισμών όλο το ρόστερ έχει που έχει ξεκληριστεί, δεν πάει και μπροστά, δεν αναπτύσσονται χαρακτήρες, ούτε ανεβαίνουν.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jan 29 2016, 13:02 ) *
Ο Styles είναι νωρίς για main event κατ' εμέ. Πρέπει να παίξει 5-6 ppv, να κερδίσει 1-2 κόντρες και μετά να πάει στο main event.


Καθόλου νωρίς για έναν από τους κορυφαίους παλαιστές εκτός WWE. O Neville από οτι έχω διαβάσει δεν θα γίνει main eventer γιατί ο Vince δεν έμεινε ευχαριστημένος με την παρουσία του στους πρώτους μήνες του στο κύριο ρόστερ του WWE.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jan 29 2016, 18:06 ) *
Καθόλου νωρίς για έναν από τους κορυφαίους παλαιστές εκτός WWE. O Neville από οτι έχω διαβάσει δεν θα γίνει main eventer γιατί ο Vince δεν έμεινε ευχαριστημένος με την παρουσία του στους πρώτους μήνες του στο κύριο ρόστερ του WWE.


Ίσως και ο κορυφαίος να είναι ο AJ, απλά το λέω γιατί θέλει λίγο καιρό να μάθει τα κατατόπια, να τον στήσουν σα χαρακτήρα και να οδεύσει προς το main event και αφετέρου ίσως υπάρξουν γκρίνιες από άλλους για το πως ένας ομολογουμένως κορυφαίος παλαιστής, κατάφερε πολύ γρήγορα να πάρει μεγάλο τίτλο σε αντίθεση με άλλους που ακόμα και με ισχυρό όνομα εκτός WWE τρώνε 2-3 χρόνια για να φτάσουν εκεί. Προσωπικά δε θα με χάλαγε καθόλου και αύριο να βάζανε τον Styles WWE WH champion.
Έλεος πια ο Vince, μία καλή ευκαιρία θυμάμαι να του έδωσε, το ματς με το Rollins για το μεγάλο τίτλο και ήταν εξαιρετικό.
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jan 30 2016, 01:34 ) *
Έλεος πια ο Vince, μία καλή ευκαιρία θυμάμαι να του έδωσε, το ματς με το Rollins για το μεγάλο τίτλο και ήταν εξαιρετικό.


Μα δεν αφορά τις αγωνιστικές ικανότητες του.
nikolas12
QUOTE(mixalisgate7 @ Jan 30 2016, 10:53 ) *
Μα δεν αφορά τις αγωνιστικές ικανότητες του.


Για παρασκηνιακούς λόγους δηλαδή;
mixalisgate7
QUOTE(nikolas12 @ Jan 31 2016, 01:30 ) *
Για παρασκηνιακούς λόγους δηλαδή;


Όχι, τα mic skills του και το Charisma του.
mixalisgate7
QUOTE
It's been widely speculated that former WWE World Heavyweight Champion Daniel Bryan may be appearing on Raw tonight from Seattle, fresh off of his brand new Tide Pods commercial. However, a new report has surfaced, which says that Bryan tried to leave the WWE, but was blocked from doing so.

Wrestling Observer's Dave Meltzer posted on the Wrestling Classics forum, saying that "He did give notice and was told he did not have the right to give notice."

Bryan's contract has been frozen due to an injury, a provision in Superstar contracts that helps WWE make up lost time when a talent is sidelined. The company was at odds with former WWE Champion Rey Mysterio due to this same clause.

As is pertains to Bryan not having the right to give notice, based on the available talent contracts, that appears to be true. The contract can be pretty much permanently frozen unless Bryan takes the WWE to court.

Bryan has been out of action since last April, when he suffered a concussion in a six-man tag match in the UK. In total Bryan has only been able to wrestle a little under three months over the course of the last 22.


ΠΗΓΗ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.