QUOTE(john morisson @ Oct 31 2009, 20:37 )
Aκριβως οπως τα λες...Μια μονο παρατηρηση οτι δεν ειναι τοσο ασχημη η κοντρα του Christian με τον Regal και την ομαδα του απλα εχει μεινει καπως στασιμη...
Ναι αλλα αν αξιζει γιατι να το κουραζουμε...
Η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται πολυ κρυο...(you know what i mean..)
Ο λογος που δεν ειχαμε αγωνα για το ECW Championship στη Wrestlemania ηταν οτι οι παραγοντες του WWE δεν εμειναν ευχαριστημενοι απο το ματς του Swagger εναντιον του Finlay στο No Way Out και δεν τον θεωρησαν ετοιμο για αγωνα στη Wrestlemania, οπου επρεπε να παρουσιασουν οτι καλυτερο ειχαν. Αρα ηταν νωρις για να παρει τον τιτλο.
Η κοντρα του Christian με το Regal δεν ειναι κακη, αλλα ο Regal δε θα παρει τον τιτλο, δε νομιζω οτι θελει κι ο ιδιος να τον κερδισει και στο κατω κατω, αν προκειται να γινει πρωταθλητης ο Regal, γιατι δεν εγινε κι ο Finlay?
Oσο για το βιντεο, να η απαντηση μου:
Σκεψου ομως οτι για χαρη του Drew McIntyre, που τον υποστηριζει κι ο Triple H απ οτι εχω διαβασει, μπορει να μην παρει το Intercontinental o Ziggler, προκειμενου να το παρει αυτος. Γιατι για εκει το βλεπω το πραγμα, να συνεχισει το jobbing o Dolph μεχρι να κερδισει 2-3 αντιπαλους ο McIntyre και να παιξει εναντιον του Morrison.
Αντε, ας μη χασει απο το Hornswoggle, ας χασει απο τη Mickie James!
QUOTE(OnLy_PAS-AthEnS @ Oct 31 2009, 22:18 )
Λοιπον,επειτα απο τις παραπανω σκεψεις σας και μετα τα λεγομενα μου πριν αρκετο καιρο περι νεων σταρ ισως κατεληξα σε κατι πιο ευκολο να γινει που εχει βεβαια και ενα αρνητικο στοιχειο.Θα μπορουσε λοιπον να επιστρεψει ο Christian sto RAW και η ομαδα Regal without Regal στο SmackDown.Κοzlov και EZekiel Jackson θα καναν ενα καλο tag τeam και θα μπορουσαμε να δουμε καλα feuds με Cryme time ας πουμε.Επισης θα μπορουσε ο Eze να γινει και main-eventer αντι κατι Drew MiCntyre kai Eric Essssssscobaarrrrr.......Απο την αλλη ο Christian στο RAW θα ηταν ακομα ενα δυνατο στοιχειο στο σοου που θα ανεβαζε επιπεδο!!!!!Ετσι βεβαια το ECW θα ετεινε στο μηδεν ενω αν γινει ολο αυτο σε συνδυασμο με τη δευτερη σκεψη μου,να ερθουν στα μεγαλα σοου Shelton Benjamin,Yoshi Tatsu Sheamus ...ktl....θα μηδενιζοταν εξολοκληρου!!!Παντως τοτε θα ηταν πιο ωραια τα dominant shows!!
....και ισως επιστρεφαμε σε εποχες attitude era(Δεν τιθεται θεμα συγκρισης φυσικα) με πολυ δυαντα RAW,SmackDown και χωρις ECW!
To εχω σκεφτει κι εγω το ενδεχομενο που λες πριν απο μηνες. Κι εγω πιστευω οτι θα βελτιωνονταν και τα δυο σοου, αν απορροφουσαν το ροστερ του ECW. Τον Christian oμως θα τον εστελνα στο Smackdown, πρωτον γιατι εκει θα μπορει να γινει πρωταθλητης, σε αντιθεση με το RAW, οπου κυριαρχουν Cena, Orton, Triple H, και δευτερον γιατι στο Smackdown υπαρχει και ο Edge, με τον οποιο εχουν ιστορια ως tag team, οποτε ανα πασα στιγμη θα μπορουσαν να τον βαλουν στο παιχνιδι του tag team εχοντας ετοιμο παρτενερ.
Απο τους υπολοιπους ο διαχωρισμος ειναι απλος. Οσοι διακρινονται πιο πολυ για τις ικανοτητες στο ρινγκ και οχι για το χαρακτηρα, πανε στο Smackdown(πχ Υoshi Tatsu, Shelton Benjamin). Oσοι διακρινονται περισσοτερο για το χαρακτηρα τους και ειναι καλοι με το μικροφωνο πανε στο RAW(πχ Sheamus, Zack Ryder). Ο Sheamus ειναι ηδη στο RAW. To Regal θα τον εστελνα στο RAW, γιατι ειναι ενδιαφερων χαρακτηρας και μπορει να βοηθησει στα σεναρια.
Aν επρεπε να κανω καποιο διαχωρισμο, θα εστελνα:
RAW: William Regal, Zack Ryder, Goldust, Hurricane, Paul Burchill(οχι για τον ιδιο, αλλα για την Katie Lea επειδη το RAW χρειαζεται heel divas), Tyler Reks(γιατι μου περισσευει στο Smackdown)
Smackdown: Christian, Vladimir Kozlov, Ezekiel Jackson, Shelton Benjamin, Yoshi Tatsu, Abraham Washington(αυτος ειναι η εξαιρεση σε οσα ελεγα, νομιζω οτι στο Smackdown θα μπορουσε να φανει πολυ περισσοτερο, ενω στο RAW θα χανοταν). Δεν ανεφερα τον Tommy Dreamer, γιατι δεν τον φανταζομαι καπου αλλου απο το ECW. Στο υποθετικο μου σεναριο αποσυρεται ως ECW Champion κρατωντας και τη ζωνη μαζι του.
Ξερεις ομως γιατι αυτο το σεναριο δεν μπορει να πραγματοποιηθει? Γιατι οι πολλες τηλεοπτικες εκπομπες φερνουν πολλα εσοδα στο Βινς. Γι αυτο ξεκινησε το Smackdown το 1999, ασχετα αν μετα την εξαγορα του WCW(2001) το ροστερ μεγαλωσε και απο το 2002 καθε σοου εχει το δικο του ροστερ. Γι αυτο προστεθηκε και το ECW το 2006 και γι αυτο ξεκινησε και το Superstars περσι. Αν λοιπον το ECW εκλεινε ως σοου και ως ροστερ, θα μειωνονταν οι εκπομπες κατα μια, αρα θα εχανε λεφτα ο Βινς. Πιο πιθανο ειναι να αρχισει να προβαλλεται και μια 5η εκπομπη καθε Τεταρτη, παρα να σταματησει το ECW.