QUOTE (Looter @ Jan 21 2019, 01:26 )
Προσωπικά ΔΕ θα κρατούσα στην ομάδα τον Λέκα , τον Παππά θα τον έδιωχνα όπως επίσης και τον Θανάση.
Για τους δυο πρωτους συμφωνω.Ο Θανασης μπορει στο ροστερ να εχει ρολο stopper και changer.Αμυντικα μπορει να υποστηριξει τις θεσεις απο 2 μεχρι και 4 και να αποτελεσει τον xfactior που οταν πολλα πανε στραβα ειδικα μεσα στο ΟΑΚΑ θα τον πεταξεις στο γηπεδο και θα σου φερει με την ενεργεια του το ματς τουμπα.
Για final 4 θα έπαιρνα στον άσσο Μάντζαρη που λήγει το συμβόλαιό του και μπορεί να έρθει σε value τιμή για να παίζει δίπλα στον Νικ. Παίκτη με άμυνα και δημιουργία που ξέρει και έχει αποδεχτεί ρόλο δίπλα στον Νικ και από πίσω Καλαϊντζάκη ή Τολιόπουλο.
Εγω θα προτεινα Λαρεντζακη.Ψηλο γκαρντ,δυνατος κορμος,γρηγορα ποδια και οχι ασχημο σουτ.
Στο 2 θα είχα 2 εκ των 3 (παίκτη τύπου Ντένμον, παίκτη τύπου Ρολ , παίκτη τύπου Κιλπάτρικ) ανάλογα με τις ανάγκες και το παιχνίδι που θέλει να παίξει ο προπονητής.
Εγω στο δυο θα ηθελα εναν κομπο και εναν slasher.Απαραιτητο στοιχειο και οι δυο να σουταρουν με 40% τριποντο.
Στο 3 θα είχα Νάναλυ Παπαπέτρου.
Με Ναναλι και Παπαπετρου θα εισαι super.O ενας συμπληρωνει τον αλλον.
Στο 4 θα είχα ΒΑΡΒΑΤΟ 4αρι των 20+ λεπτών ανάλογα με τις ανάγκες του κόουτς συν Μήτο. Ο Μήτο θέλει ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΣΙΚΟ 4αρι ΟΜΑΔΑΣ με στόχο το final 4.
Και εδω αν παμε οπως γραφεις θα ειμαστε καλα.
Στο 5 θα είχα τον Παπατζόν ως πρότζεκτ και έναν ακόμα ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟ τύπου Ντανστον.
Εγω νομιζω οτι εδω χρειαζομαστε εναν τερματοφυλακα μαυρο του 1.3 μυριου και των 25 λεπτων ,εναν δευτερο μαυρο των 5 κατοσταρικων (ας ειναι ο Πειν ξερω και εγω) και τον Παπαγιαννη.