QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 28 2011, 19:38 )
Δεν ξερω αν θα ηθελα να μην ξαναεμφανιζοταν ποτε η Vickie Guerrero. Υπαρχουν καποιοι που μου βγαζουν αρνητικη διαθεση και αποδοκιμασια με το που τους βλεπω, οπως ο Drew McIntyre και η Nexus πλην φυσικα του CM Punk(οχι τοσο η Corre, μαλλον λογω του Ezekiel Jackson). Παλιοτερα με εκνευριζε ετσι ο JBL(τωρα ομως ο del Rio που θεωρειται οτι του μοιαζει στο στυλ μου αρεσει). H Vickie δεν ειναι μεσα σ αυτους. Οταν βγαινει να μιλησει εκνευριζομαι, αλλα οχι με αυτην οσο με τον κοσμο που αποδοκιμαζει χωρις λογο και καθυστερει το promo. Βεβαια αυτος ειναι ο ρολος της, αλλα το βρισκω λιγο υπερβολικο ολο αυτο. Ισως θα ηταν καλο να εκανε ενα διαλειμμα και να επεστρεφε με ανανεωμενη γιουχα.
Eγω παντως την βρηκα και παλι εξαιρετικη στο ρολο της αν και το σεναριο δεν ηταν το ιδιο δυνατο με την παρουσια προ 3ετιας...Παντως δεν ξερω αν θελω να την ξαναδω.Τι ακομα θα μπορουσε να κανει;
Ειναι ιδεα μου η του Dusty Rhodes δεν του παει ο ρολος του κακου? Δε με επεισε και τοσο την Παρασκευη.
Γενικα αχρωμο προμο αν και δεν ηταν ασχημη η ιστορια.Ο Dusty εξω απο τα νερα του,ο Cody μετριος και o Rey ειχε πιει το αμιλητο νερο.
Βλεπω επισης καποιες ενδειξεις που με κανουν να ανησυχω για το ΜΙΤΒ. Απ τη μια ο Sheamus(που σιγουρα θα παιξει καποιο ματς στη WM) πεφτει πανω στο Daniel Bryan με πιθανοτητα να ξεκινησει κοντρα μεταξυ τους, απ την αλλη ο Swagger κερδιζει καθαρα τον Κofi Kingston. Σαν να ετοιμαζονται αγωνες για το US και το Intercontinental championship στη WM. Aν γινουν τετοια ματς, δε βλεπω να χωραει στην καρτα Money in the Bank. Αν δω και το Morrison να πηγαινει για 1-on-1 ματς, θα βεβαιωθω οτι για εκει παει το πραγμα.
Μεχρι τωρα παντως εχουμε:
The Miz vs John Cena
Edge vs Alberto del Rio(vs Christian?)
Undertaker vs Triple H
Randy Orton vs CM Punk(οχι επισημα, αλλα ειναι μαλλον σιγουρο)
Jerry Lawler vs Michael Cole
Rey Mysterio vs Cody Rhodes(επισης οχι επισημα, αλλα φαινεται απο μακρια οτι για εκει παμε)
Αρκετα πιθανο ειναι το Big Show vs Wade Barrett η vs Corre. Αν λοιπον εχουμε Daniel Bryan vs Sheamus για το US και Kofi Kingston vs Jack Swagger για το IC, φτασαμε ηδη στα 9 ματς. Μενει να χωρεσουμε στην καρτα το Morrison, τον Kane, τον Ziggler και τον Christian, που ειναι οι μονοι που δεν εχουν προσανατολισμο ακομα και δεν μπορουν να μεινουν εκτος. Ειδικα αν κι ο Christian χωρεσει στο ματς τιτλου, τοτε δεν υπαρχει λογος να γινει MITB, αφου δε θα εχει μεινει κανεις.
Ουτε κουβεντα ακομα για mitb.Ουτε οτι θα γινει ,ουτε οτι δεν.O Kingston παντως πλεον δειχνει ξεκρεμαστος.Και επειδη δεν βλεπω φως στο τουνελ με τους υπολοιπους θα διακινδυνεψω την προβλεψη οτι θα γινει.Και πρεπει να γινει...Χεσ...κα για το MITB ppv,θελω mitb στην Mania!
QUOTE(T.W.Is.M. @ Mar 2 2011, 23:07 )
2)Οτι και να γραψουν οι σεναριογραφοι η να προσπαθησει να βρει ο Rock, δεν μπορει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα. Μπορει να ειναι ο δευτερος αγαπημενος μου wrestler ολων των εποχων μετα τον Undertaker, αλλα ο Cena ειχε δικιο στα σχολια που ειχε κανει.
Eχει δικιο ο Cena δεν λεω.Αλλα εχει δικιο και ο Rock οτι το gimmick του Cena οτι πιο γελοιο και μη πειστικο για superstar πρωτης γραμμης.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Mar 2 2011, 23:07 )
P.S. Ειμαι περιεργος να μαθω ποιος θα ειναι ο διαιτητης στο ματς των σχολιαστων. Καπου διαβασα μια αποψη οτι πρεπει να ειναι ο GM του RAW και δε θα διαφωνησω. Καποιος αλλος εγραψε να ειναι ο Jim Ross(πραγμα δυσκολο βεβαια σεναριακα δεδομενου οτι ο Cole επιλεγει το διαιτητη). Εγω λοιπον θα πω: γιατι να μη συμβαινουν και τα δυο μαζι?
Εχω διαβασει ενα σποιλερ αλλα δεν θα το πω πρωτον γιατι δεν το πιστευω και δευτερον,γιατι δεν θελω να σε σοκαρω.