QUOTE(morrison @ Apr 5 2011, 02:06 )
Koιτα εγω χτες καπακι μετα την Μανια καπως ετσι ημουνα...
Την αλλη μερα που το ειδα το θεμα πιο ψυχραιμα σκεφτηκα οτι αν μου ελεγαν πριν δυο μηνες οτι θα ερχοταν στην Μανια ο Rock και θα εκανε people's elbow στον Miz και το κυριοτερο rock bottom στον Cena θα απαντουσα οτι ο Rock δεν θα περνουσε ουτε για βολτα...
Τι θα ελεγα για την Wrestlemania27;
Καλη απο σοου,μετρια απο wrestling αλλα ετσι ειναι το WWE τωρα.
Μια ματσαρα Undertaker vs Triple H,brutal βεβαια και οχι τοσο συναισθηματικο οσο τα ματς με HBK.
Kαι Rock,Austin στο ιδιο πλανο τοσα χρονια μετα.
Εγω ακομα και τωρα καπως ετσι ειμαι. Το μετριο wrestling μπορω να το δεχτω μονο του, ολο αυτο που ειδα με απογοητευσε πολυ ομως. Να τα παρω απ την αρχη?
1)Edge vs del Rio. Ενα ματς που εχει τον Edge μεσα ειναι απο τα μεγαλα ματς μονο με την παρουσια του. Το μονο που εχει να κερδισει ο Edge απο ενα τετοιο ματς ειναι ενα wrestlemania moment που λενε και στο χωριο μου. Οταν ομως κερδιζεις στο πρωτο ματς της καρτας, η στιγμη ξεχνιεται πριν προλαβει να τελειωσει το σοου. Δεν μπορει σε μια καρτα με 9 ματς να ξεκινας με αγωνα τιτλου. Κι αφου δε βοηθας τον Edge πραγματικα, καταστρεφεις και τον del Rio.
2)Rey vs Cody. Κατ αρχην κακο αποτελεσμα. Γιατι να βοηθησεις τοσο τον Cody Rhodes? Τι το τοσο αξιολογο εχει, ωστε να του δινεις τετοια νικη? Μπροστα σ αυτα που ειδαμε ομως ηταν πταισμα.
3)Corre vs Big Show, Kane, Kofi, Santino. Το wwe.com το ονομαζε 8-man tag team match. Ηταν ενας αγωνας 8 ατομων που κρατησε 2 λεπτα! Οι μισοι δεν προλαβαν να μπουν στο ματς. Τι το ιδιαιτερο εκανε ο Barrett? Απολυτως τιποτα. Ο Gabriel? Αμφιβαλλω αν ανεβηκε στα σχοινια. Ο Kofi? Ενα trouble in paradise για να δικαιολογησει την παρουσια του. Ο Zeke? Ουτε που προσεξα αν υπηρχε στο ματς. Το να εμφανιστει καποιος μονο για να τον δειξει η τηλεοραση δεν τον βοηθαει σε κατι, παρα μονο στο μπονους συμμετοχης που θα παρει. Κοπηκε ομως χρονος για να βλεπουμε σκετσακια με το Snoop Dogg και ατελειωτα promos για τα ματς...
4)Orton vs Punk. Αντε, εδω δε θα πω τιποτα. Εγινε ενας κανονικος αγωνας, θεωρω οτι δε θαφτηκε ο Punk, που το φοβομουν μηπως γινει, δεν εφαγε κλωτσια στο κεφαλι, παμε παρακατω στο Extreme Rules με νικη του CM Punk πια.
5)Cole vs Lawler. Εδω τι να πω...Δινεις την ευκαιρια στον Jerry Lawler να παιξει στη Wrestlemania, του βαζεις εναν αντιπαλο που ειναι μονο για την κωμωδια της βραδιας, μπλεκεις ολοκληρο Stone Cold στο ματς και πας στο τελος και αλλαζεις το αποτελεσμα στερωντας του τη νικη που θα του αφηνε κατι απο αυτη τη συμμετοχη. Φαρσα...
6)Undertaker vs Triple H. Ειδαμε και κανονικο wrestling μεσα σε ατμοσφαιρα μεγαλου ματς. Ηταν ομως τοσο αργο απο τα πρωτα λεπτα που αν το ιδιο ματς το επαιζαν ο Sheamus με τον Kane θα ειχε το ιδιο θεαμα και το διπλασιο υπνο. Θα μου πεις, παραπονιεσαι ακομα και γι αυτο? Οχι για το ιδιο το ματς, αυτο μ αρεσε, αλλα για το οτι μπορουσαν να κοψουν 5 λεπτα απ τον αγωνα κι αλλα 2-3 απο το σοου μετα(εκει που ο Undertaker εκανε οτι δεν μπορουσε να σταθει στα ποδια του) για να χωρεσει και το κομμενο ματς. Και κατι ακομα. Mετα το προχτεσινο, πως θα πιστεψει καποιος οτι ο Undertaker μπορει να χασει απο καποιον στη Wrestlemania? Ας εχει αντιπαλο το Cena, ας εχει το Rock, ας εχει τον ιδιο το θεο! Ακομα και ολοκληρο το υπολοιπο ροστερ να του βαλουν σε handicap match δε θα πεισουν και πολλους.
7)Morrison, Trish & Snooki vs Dolph & Laycool. Αλλο ενα διλεπτο ματς. Ή μηπως ηταν τριλεπτο? Δε με πειραζει που κερδισε η Snooki, ολοι οι guest stars(γιατι δεν ξερω αν πρεπει να την πω celebrity) κερδιζουν. Αλλα τι ρολο επαιζαν ο Morrison και ο Ziggler? Δεν τους αφησαν να παιξουν για να προβαλλουν βιντεο και να χωρεσει η χορωδια που τραγουδουσε gospel(που μου αρεσε οπως το εκαναν, αλλα θα προτιμουσα να δω Morrison vs Ziggler)! Κι ενω στην αρχη η Michelle με τη Layla δειχνουν να τσακωνονται, μαλλον για το ποια θα ξεκινησει, δεν εχει καμια συνεχεια αυτο. Αγωνας που βγηκε λες και μαζεψαν 5 ατομα απ τα αποδυτηρια κι εναν τραυματια και το οργανωσαν στο ποδι.
8)John Cena vs καποιον που μου διαφευγει το ονομα του. Δεν ηταν ο Rock, αυτος μπηκε μετα. Εδω ηταν το κερασακι στην τουρτα. Αυτη την τουρτα εννοω ομως:
Ας αφησω το οτι μπαινει στο ιδιο βιντεο ο κυριος Real World με το Hogan, τον HBK, τον Austin και το Rock. Oταν ομως βγαινεις ως πρωταθλητης απο τη Wrestlemania, θα πει οτι εισαι το κορυφαιο ονομα αυτη τη στιγμη. Δηλαδη ο Βινς θα στηριξει το μελλον του WWE πανω στο Miz? Really? Really? που θα λεγε κι ο ιδιος... Την ιδια μερα που το κανει αυτο αφηνει σε dark match καποιον με το 10πλασιο ταλεντο και καποιον αλλο με εξισου πολλαπλασιο ταλεντο που εχει βγαλει τα καλυτερα highlights του 2010 σε ρολο μαζορετας μιας μαλλον celebrity! Αν ημουν μεσα στο Georgia Dome, θα ειχα γυρισει την πλατη και θα εφευγα πανω στο People's Elbow. Οταν οι αλλοι θα πανηγυριζαν για το Rock, εγω θα εκανα τον πανηγυρισμο του Austin...
Λενε οτι η τελευταια γευση ειναι αυτη που μενει. Σε ενα σοου που απογοητευσε η τελευταια γευση ξεχειλισε το ποτηρι. Και δυστυχως η τελευταια γευση ειναι ενας πρωταθλητης που αν ηταν στο χερι μου θα τον απελυα αυριο. Οχι σημερα, γιατι σημερα θα πρεπε να χασει τον τιτλο.
QUOTE(captain charisma @ Apr 5 2011, 11:31 )
στο χτεσινο raw ανακοινωθηκε το dream ματς μεταξυ ροκ-σινα στην wrestlemania 28...και περιμενα ο γιαννακης να ειναι το 20 θυμα του τακερ...σε ενα προμο ο ΗΗΗ ειπε οτι θα περιμενει τον τακερ...δεν πιστευω να χουμε και τριτο ματς σε μανια μεταξυ τους....ποιον θα προτιμουσατε για αντιπαλο στην επομενη μανια μιας κ ο σινα φαινεται κλεισμενος...
Εχοντας δει το χτεσινο σοου και το WWE τους τελευταιους μηνες, θεωρεις μεγαλυτερη "απειλη" για τον Undertaker το Cena? Δε νομιζω. Αλλος θα επειθε περισσοτερο οτι μπορει να τον κερδισει τελικα. Εστω κι αν θα χρειαζοταν παρεμβαση καθε πιθανου και απιθανου συμμαχου.