δεν διαφωνω για πειν. αλλωστε δεν ηθελα να φυγει περσυ, αλλο που ο αετος τσαβι συμφωνα και με αρθρο τον θεωρησε λιγο για αυτο το επιπεδο αλλα εφερε λασμε
και να φερουμε πειν εγω δεν χαλιεμαι καθολου μα καθολου.
ομως εγω τον εισι τον θεωρω καλυτερο. και πιο εξυπνο. και εχει και καλο σουτ. εννοω πολυ καλυτερο απο πειν γιατι και ο πειν εχει σουτακι.
γενικα τον εισι τον θεωρω καλυτερο σε ολα απο πειν πλην του ποστ. οπου εκει σαφως ο πειν επειδη ειναι και 2,08(δεν νομιζω 2,05 ψηλοτερος δειχνει) και περισσοτερα κιλα ειναι καλυτερος.
σε αυτο που παιζουμε εμεις ο εισι ταιριαζει πολυ περισσοτερο. μπορει να κυνηγησει κοντους στις αλλαγες και να παιξει στο ζον πρες πολυ καλα. ενα αλλο που εχει πλην σουτ ειναι και το 1vs1. να παιξει δηλαδη το 5αρι στα ποδια. πολλες φορες θα την παιρνει στο χαι ποστ και θα παιζει απο κει.
δεν με χαλαει ο πειν. βασικα αν δεν παρουμε εισι, θα τον ηθελα. τον εχω δηλαδη σαν 2η επιλογη μετα τον εισι.
και να φερουμε πειν εγω δεν χαλιεμαι καθολου μα καθολου.
ομως εγω τον εισι τον θεωρω καλυτερο. και πιο εξυπνο. και εχει και καλο σουτ. εννοω πολυ καλυτερο απο πειν γιατι και ο πειν εχει σουτακι.
γενικα τον εισι τον θεωρω καλυτερο σε ολα απο πειν πλην του ποστ. οπου εκει σαφως ο πειν επειδη ειναι και 2,08(δεν νομιζω 2,05 ψηλοτερος δειχνει) και περισσοτερα κιλα ειναι καλυτερος.
σε αυτο που παιζουμε εμεις ο εισι ταιριαζει πολυ περισσοτερο. μπορει να κυνηγησει κοντους στις αλλαγες και να παιξει στο ζον πρες πολυ καλα. ενα αλλο που εχει πλην σουτ ειναι και το 1vs1. να παιξει δηλαδη το 5αρι στα ποδια. πολλες φορες θα την παιρνει στο χαι ποστ και θα παιζει απο κει.
δεν με χαλαει ο πειν. βασικα αν δεν παρουμε εισι, θα τον ηθελα. τον εχω δηλαδη σαν 2η επιλογη μετα τον εισι.
Έδειξε κάποια καλά στοιχεία πέρυσι ο Πέιν αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές σίγουρα,θα προτιμούσα κάτι πιο πυραυλοκίνητο και με περισσότερο μπασκετικό IQ.Αν θυμάμαι έκανε κάποια χαζά βήματα και φάουλ και δεν είχε και την τρελή αθλητικότητα.Επιπλέον στα ριμπάουντ που έχουμε το μεγάλο θέμα,είναι εξίσου σημαντικό το IQ,οι τοποθετήσεις και το timing με την ωμή δύναμη και το ύψος.
Επίσης ο χαρακτήρας του Acy επηρεάζεται και απτον προπονητή,νομίζω δε θα τομλούσε να κάνει παρατράγουδα με έναν τέτοιο θρύλο στον πάγκο.
Όσον αφορά τον Λάσμε ,έχει στοιχεία που είναι φανταστικά,αλλά φαίνεται ότι πλέον δε μπορεί να τα βάλει με νεότερους και πιο δυναμικούς παίκτες.Λίγο γλυκόπικρη η μινι ανάκαμψη του