QUOTE (stefkorner @ Mar 8 2019, 17:11 )
=απιστευτο οτι βγηκαν ολα λαθος ε.. ;
-νταξει για Ιαν σκεφτηκα απλα να μεινει με κανα 250ρι ,διατηρωντας ενα ρολο σαν αυτο που εχει αυτη την στιγμη!
-Κονιαρη τον προτεινα σαν συμπληρωματικη λυση των γκαρντ αρχικα,οπως Λουτζη τις προηγουμενες φορες,για τον οποιο δεν υπηρχαν ενστασεις,στο αν μπορει να σταθει ευρωλιγκα..!
-τα γκαρντ δεν θα ειναι τρια χωρις Παππα,αλλα θα ειναι περισσοτερο προς το 4 ,καθως θα μενει παρα πολυ χρονος για Ερικσσον στο δυο( αν προσεξες εβαλα και παραμονη Ντεσον ,με προοπτικη να παει και στο 3 )
ομως ο Παππας γιατι επιστρεφει Γεναρη ; τραυματιστηκε τελος Γεναρη και θελει γυρω στους 7 για πληρη αποκατασταση ! ενδεχομενως να προλαβει και το τελευταιο μερος της προετοιμασιας ! διαφορετικα παει για καπου στο φθινοπωρο !τοτε δηλαδη που ξεκιναει η ευρωλιγκα!
-ειπα να παω και με το ενδεχομενο να διατηρουσαμε ολο τον Ελληνικο κορμο ,μαζι με 2 ξενους και να κανουμε 4 στοχευμενες κινησεις σε ξενους (που κανεις δεν θελει πανω απο 1.5 μυριο )
αλλα βλεπω πως ουτε με ρεαλιστικες προτασεις καλυπτω τους πλεον ρεαλιστες..συμφορουμιτες!
οποτε σκεφτομαι οτι ειναι μονοδρομος οι προτασεις τυπου Σικμα !
αν και πολυ φοβαμαι πως αν κανω εγω καμια τετοια προταση θα μου απαντηθει απο εσενα Pan οτι o παικτης δεν ειναι δοκιμασμενος ευρωλιγκα και θελουμε κατι ποιο σιγουρο για βασικο μας 4ρι !οχι στοιχηματα
Βρε συ σε αλλα ροστερ σου εχω πει οτι μου αρεσουν αλλα ειναι καποια πραγματα που εμεις οκ μπορει να τα συζηταμε αλλα στην πραξη δεν μπορουν να γινουν
Καταρχας επιστροφη απο χιαστους σε 7 μηνες γινεται μονο στο ποδοσφαιρο(ισως επειδη εκει δεν εχει τοσα πολλα αλματα και αποτομες αλλαγες κατευθυνσης που επιβαρυνουν περισσοτερο το γονατο)
Στο μπασκετ στην Ευρωπη επιστρεφουν και στους 9-10 μηνες,στην Αμερικη που το πανε συντηρητικα και το πρωτοκολλο ειναι αυστηρο επιστρεφουν στους 12
Κι ολα αυτα ειναι ποτε θα μπουν στις προπονησεις,παικτης με τοσο μεγαλο διαστημα αποχης με τετοιο τραυματισμο θελει καποιο χρονο απο οταν μπει στις προπονησεις μεχρι να παιξει σε αγωνα
Πχ ο Αγραβανης επαθε χιαστους μεσα Δεκεμβρη και επαιξε πρωτη φορα τελη Νοεμβρη
Απο εκει προκυπτει ο Γεναρης
Δεν βλεπω πως ο Γουοναμεικερ και ο Ταις θα παρουν κατω απο 1,5 αλλα τα εχουμε ξαναπει αυτα οπως εχουμε ξαναπει για τον Ταις οτι δεν τον βλεπω να ερχεται Ευρωπη απο την στιγμη που ειναι μονο 26 και παει καλα εκει
Μαλιστα φετος εχει μεταφερει εκει και το καλο τριποντο που ειχε δειξει εδω(με 41% σουταρει) οποτε ως stretch 4 θα εχει προτασεις το καλοκαιρι και οχι μονο απο τους Σελτικς που τον εχουν ηδη
Ισως να μπορουμε να παρουμε εναν παικτη απο τους περιζητητους αλλα να παρουμε 2 απο τους πιο περιζητητους,δηλαδη να πουμε οτι ερχονται Ευρωπη Ταις-Γουοναμεικερ και για κανεναν απο αυτους να μην ενδιαφερθει καποια εκ των ΤΣΣΚΑ,Ρεαλ,Φενερ,Μπαρτσελονα,Αρμανι,Εφες ωστε να καταληξει σε εμας...ε δεν μου φαινεται και πολυ λογικο
Οτι επαιζε στην Μπαμπεργκ και επαιρνε χ ποσο και nba παιρνει ψ αρα θα ερθει εδω με κατι αντιστοιχο ειναι λογικο αλμα
Ο Ντατομε που επεστρεψε Ευρωπη μετα απο 2 χρονιες nba οπου σε 2 χρονια επαιξε 55 παιχνιδια,στην προτελευταια του σεζον στην Ευρωπη ειχε 9 ποντους στην Ευρωλιγκα με την Ρομα και την τελευταια Ευρωπαικη χρονια του δεν επαιζε καν Ευρωλιγκα δεν θα πηγαινε στην Φενερ θα πηγαινε σε καμια Νταρουσαφακα
Κατι αντιστοιχο με τον Ντε Κολο που ηρθε Ευρωπη μετα απο 2 χρονιες εκει οπου την δευτερη επαιξε μονο 47 παιχνιδια και στην Ευρωπη ειχε δειξει σε τοπ επιπεδο μονο 2 χρονιες με την Βαλενθια οπου δεν εβγαλε και ματια(11,3 ποντους με 46,7% διποντο 37,9% τριποντο στο Eurocup την τελευταια χρονια πριν φυγει)
Παικτες του μυριου (σαν τον Μπιρτς πχ υπο την προυποθεση οτι δεν θα βρει κατι αλλο στην Αμερικη) ειναι αυτοι που ρεαλιστικα μπορουμε να στοχευσουμε για βασικους στο 2,4,5(που για να ειναι και στις 3 θεσεις τετοιοι παικτες μαλλον χρειαζεται μια μικρη αυξηση)
Αν ανεβασουμε πολυ το μπατζετ οκ