Πάμε για τις δικές μου προβλέψεις:
1. John Cena-Ryback
Το πιο λογικό είναι να κερδίσει ο
Cena. Θα το υπερασπιστεί και απέναντι στον Bryan μάλλον και να δούμε ποιος θα του το πάρει. Επίσης λέω πως ο Cena θα πάρει το Lumberjack, ο Ryback το Tables και ο Cena το ασθενοφόρο. Άντε να δούμε.
2. Dolph Ziggler-Alberto Del Rio
Ο συμπαθέστατος Del Rio απέναντι στον αντιπαθέστατο Δόλφο. Δυστυχώς ο
Κινγκ Τζόφρευ του WWE θα κρατήσει τον τίτλο και αναμένουμε νέα κόντρα για το πρωτάθλημα, μπας και το χάσει όπως πρέπει.
3. CM Punk-Chris Jericho
Ο Jerichάρας έχει γίνει προσωπικός πελάτης του Punk. Χαμένα ματς πέρυσι για το πρωτάθλημα, χαμένο ματς φέτος μετά την επιστροφή του και τώρα τον προκαλεί μέσα στην πόλη του και μάλιστα μετά από 3 μήνες απουσίες. Η λογική λέει
Punk, ο οποίος άμα αλλάξει τραγούδι θα κάνω skip στην είσοδό του.
4. Wade Barrett-Curtis Axel-Miz
Το έχω πει πως ο Axel έχει φάει ελεεινό push και μπορεί αυτό να σφραγιστεί με έναν midcard τίτλο. Όμως αντικαθιστά έναν παλαιστή, η παρουσία του τίτλου στο ματς έδινε ξεκάθαρα το πρωτάθλημα στον Miz. Αν ήμουν σεναριογράφος δεν θα άλλαζα το σενάριο μία εβδομάδα πριν για να σφραγίσω το push ενός rookie ενώ έχω αποφασίσει τον τίτλο να τον πάρει κάποιος που έπρεπε να τον είχε πάρει πιο πριν, αλλά όφειλε να τον χάσει λόγω ταινίας. Πάω κόντρα στα προγνωστικά και λέω
Miz για να έχει ενδιαφέρον o τίτλος. Το να τον κρατήσει ο Wade θα ήταν το πιο βαρετό σενάριο.
5. Roman Reigns & Seth Rollins-Daniel Bryan & Orton
Θα σφραγιστεί το heel turn του Orton όπως είπα πιο πριν; Θα γίνει heel turn του Bryan; Ο,τι και να γίνει θα νικήσουν οι ανύπαρκτοι της
Shield. Τους αγαπώ και μόνο για το χθεσινό επεισόδιο.
6. Dean Ambrose-Kane
Ψιλοάκυρο ματς, ίσα-ίσα για να υπάρξει κάποια διεκδίκηση του US, να γεμίσει η κάρτα και να παλέψει ο Kane. Ήττα του Kane λοιπόν, απλά φοβάμαι μήπως κερδίσει με DQ και το χάσω στο fantasy
. Οπότε
Ambrose.
7. AJ Lee-Kaitlyn
Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσω κάτι. Λατρεύω την Kaitlyn. Αντίθετα η AJ είναι μία valet. Πήρε το contendership παίζοντάς του ψώφια στο κέντρο του ρινγκ και ρίχνοντας μια κλωτσιά το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ούτε ιδιαίτερα ταλαντούχα τη θεωρώ. Η Kaitlyn είναι πολύ καλύτερη σε πολλούς τομείς. Το WWE πήγε να βγάλει ωραίο σενάριο μετά από καιρό με τον secret admirer και φυσικά το κατέστρεψε σε τρομερό βαθμό. Η
AJ Lee θα νικήσει λογικά με το submission με το οποίο κερδίζει τον τελευταίο καιρό.
8. Damien Sandow-Sheamus
Σοβαρά τώρα; Ο μεγαλύτερος loser που έχω δει φέτος μαζί με τον Ryder εναντίον ενός πρώην WWE, Heavyweight και US champion στο pre show; Αν δε νικήσει ο
Sheamus τότε κάτι δεν πάει καλά με τα μυαλά των σεναριογράφων.